Sukkerforum

Var ute i går, hadde greit draget lizm. Traff etterhvert ei veldig pen jente jeg danset og flørtet med. Rett før det stengte fortalte hun meg at hun var gift og hadde 3 barn, og det på en måte som utestengte alt håp for noe mer. Ikke at jeg hadde giddet noe mer heller, hun hadde jo 3 barn, hallo!! Gah, hater disse folkene. Det verste var at jeg litt tidligere flørtet med ei annen pen mørkhåret jente som jeg byttet ut til fordel for denne møkkakjerringen. Mao så hater jeg min egen dømmekraft også, faen ta meg! Jeg synes det uansett er ganske sleipt å ødelegge andres kveld bare for å få tilfredsstilt sitt eget ego... Når jeg har vært i forhold så har iallefall ikke jeg oppført meg slik. Er dette usikkerhet? Sukkerjenter/gutter som kjører/har kjørt denne taktikken? Og hvorfor?

R B K :)

Siste svar sø. 8 mai 2011 21:38 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym sjefen

aah la dæm knuse molde!

Hvordan ville dere ha hatt det på startsfasen eller "bli kjent fasen", krever dere en "frihet" på denne fasen da eller? For det er vel kjipt å føle seg bundet eller ha ting forpliktet til noen man ikke vet hvor har eller om vedkommende er aktuell som kjæreste emne eller ikke? De fleste her inne skriver jo at de ønsker en "flørt som kan utvikle seg" for meg betyr, flørt = seksuell forhold og se hva som skjer senere... = hvor man nødvendigvis ikke er ute etter forhold med andre ord.

Går det ikke ann å blokkere noen med mach under 70?
Får meldinger av en av samme kjønn!

kom med eksempler.

Folkemengder

Siste svar sø. 8 mai 2011 16:31 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Deprivated

Er det feil å oppsøke tette folkemenger, f.eks. på konsert, bare for å kjenne litt kroppskontakt fra tilfeldige mennesker?

Over en litt lenger periode har jeg vært på forumet og sett masse klageinnlegg og kommentarer fra menn som er irriterte på damene her inne, og hvordan damene aldri svarer på førstemeldinger osv.

Har blandt annet sett kommentarer hvor noen har fortalt at de ga seg ut for å være en annen. Brukt bilde av en typisk "kjekk" kar, og laget en fin profil hvor yrker som for eksempel lege går igjen og derfor har et bevis på at jenter er overfladiske og golddiggers. Når jeg da får hjerter av sånne profiler, blir jeg veldig usikker. Hvordan kan jeg vite at det ikke er en bitter mann som har forfalsket en profil? JEG går etter en person jeg føler meg tiltrukket av ved første øyekast av bilde og profil, det er overhode ingenting jeg gidder å legge skjul på! Men det føles ut som at de mennene som er irriterte lar det gå utover jenter som meg selv, og skaper usikkerhet.

Jeg vet ikke om jeg skal gidde å sende førstemelding til en slik profil mange menn har beskrevet her inne.. Jeg sender jo ikke førstemelding til en jeg ikke syns er tiltrekkende. Det syns i alle fall jeg blir helt feil av meg å gjøre!

Da var det dagen for hang overs, fylle-angst, overlykke, eller store skuffelser.

Hvordan var din dag i går?
Og hva er planene i dag? =)

Her var gårsdagen preget av sofa, cola og tv =)
Og i dag er det 9 timers jobbing =D

Kom nettopp over et verktøy som heter "Stud Finder". Dette må vel være noe for jentene, eller? ;P

Våren i Norge, er vakker. De er ikke mye tvil om det. Alikevel er det veldig mange som har en mørk skygge i livet sitt.
Noen sitter alene og savner en annen. Det være seg at man har kjærlighetssorg eller at man rett og slett ikke har funnet noen ennå. Noen har kanskje funnet noen, men det funka ikke, så man har endt opp alene igjen.

Etter vel 15 år med dating og kjærester i både seriøse og useriøse, lange og korte forhold så har man opparbeidet seg en del erfaring innen området, samtidig så gjør det sitt til at man blir både nervøs og en tanke sjenert til tider.

Mange av mine mannlige "kollegaer" på datingfronten ødelegger nok for oss som faktisk forsøker å treffe noen. Det er kun snakk om sex osv og hvor fort man kan få dere jenter til sengs, ser ut til å være den eneste tanken som står i hodet på dem.

Så hva gjør så det med oss som er seriøse? Jo, de fleste av dere får så mange mailer her inne at det er vanskelig for dere å skille ut de som er seriøse. Kommer man først gjennom og litt under huden på noen, så ender det med at "Dette går for fort frem" har blitt den nye "sorry dette funker ikke for meg"- unnskyldningen. Så da sitter man igjen med skjegget fullt av postkasser.

Man ender opp hjemme aleine, ingen å dele vinflaska med, ingen å lage mat til, ingen som ommer og sitter i armkroken din osv. Man legger seg alene, sovner alene og våkner alene....

Men det går vel over snart............... Trur jeg................................ Ikke sant???

Noen som tenker å stille til start i morgen?

Dine beste tips tas i mot med takk.

Tenkte å gå turen som ikke medfører brevandring.

Er det for tidlig å gå i Juli, eller er det et helt ok tidspunkt å gå turen?

Jeg lurer litt på deres mening om en ting, har snakket med litt familie og venner om d men aller mener forskjellig. her er casen:

Jeg har en x som har litt penger, vi har felles barn og han er nå sammen med en ny jente som og har barn. Hennes x har og en del penger men mye mere enn min. Hennes x har kjøpt henne et hus og en hytte. Nå er d sånn at jeg og xn bor på samme sted pga barnet. Men han vil nå innen 1 år flytte sammen med denne damen, vi bor nå en halvtime fra oslo og han vil flytte til motsatt side en halvtime fra. Hans forslag er som følger: han vil at jeg skal være med å flytte slik at vår sønn kan gå på 1 skole/barnehage sønnen vår er nå 4 år. Men siden det blir en ulempe for meg å flytte vil han kjøpe en leilighet til meg til en verdi av 1-2 millioner kroner. Den får jeg vis jeg flytter. Jeg har tenkt over d og en av ulempene er jo d at jeg må betale nærmere 200 000 i skatt av den. hvordan skal jeg i så fall skaffe de pengene ? Jeg har en veldig lav inntekt så er ikke sikker på om jeg får lån..og det er jo en del andre negative ting ved d som at jeg må flytte dit som de skal bo, må skaffe meg ny jobb og et litt nytt nettverk. samtidig er d ikke såå langt å reis eå besøke venner. Hva mener dere bør jeg ta i mot denne gaven ? Føler og det er litt dumt å si nei takk til 2mill liksom..ville ikke d vært dumt ? Håper høre deres meninger om saken!

Ser at mange får kornete bilder. Dette skyldes at de bildene dere laster opp er for store (i pixler). Hvis dere har mulighet til å skalere bildene ned i eget program på PC-en, blir kvaliteten mye bedre. Dette skyldes måten Sukker skalerer bildene på, uten at jeg skal komme inn på tekniske detaljer.

dette må vel være den enkelste tråden i verden, men det er jo koselig å få litt innput på en fredags kveld =)

Hva skjer så i kveld ? =D

http://www.dagsavisen.no/innenriks/article515799.ece

I artikkelen påstår bla et par biologiprofessorer at vestkantfolk er eller blir penere enn østkantfolk. Og da sikter de til innbyggere mellom Oslo øst og vest. (Altså ikke østkant og vestkantfolk som i hhv Oslo og Bergen :P).

Hva mener dere?

Hei!

Jeg har fått med meg og sett at det har blitt laget en del klage og sytetråder, og i enkelte tilfeller kan jeg forstå at noen blir frustrerte og skuffet over manglende (eller feil?) respons. Men jeg tror hovedproblemet er at mange forventer alt for mye av nettdating, at man kanskje legger for mye av sin egen energi og håp i dette her. :) Jeg har vært medlem på Sukker en god stund nå, i over et år sikkert nå, og helt i begynnelsen hadde jeg store og urealistiske forhåpninger om å få mange henvendelser og mye kontakt med kvinner her. I alle fall etter noen ukers medlemsskap. Men etter hvert nå så har jeg opparbeidet meg en mer realistisk og avslappet holdning angående hele nettdatingen. Det nytter ikke å klage og syte hvis man ikke får svar på meldinger og flørt man sender, det må man nesten bare godta og finne seg i. :)

Jeg kan ikke påstå at innboksen min renner over av meldinger og flørt, men det kan være mange grunner til det:

- profilen min blir kanskje for seriøs, vanlig og kjedelig, og vekker derfor ikke noe spesiell interesse hos de fleste. Har i alle fall vært ærlig om meg selv da. :)
- de som besøker meg synes kanskje at jeg bor for langt vekk i forhold til dem.
- utseendet mitt er som det er, enkelte jenter synes kanskje at jeg har både utstrålig og sjarm, mens andre igjen helt sikkert ikke liker trynet mitt i det hele tatt. :) Helt i orden det, det kommer helt an på smaken til vedkommende og jeg er såpass ydmyk at jeg aldri har trodd og ment at jeg er Guds gave til kvinnene. ;-)
- for noen jenter blir jeg kanskje for gammel aldersmessig, mens jeg blir for ung igjen for andre. :)

Jeg har sendt en rekke meldinger, merket personer som interessant og har også sendt enkelte flørt til forskjellige kvinner som jeg var interessert i å få kontakt med. Men jeg har også ganske ofte opplevd at henvendelsene har blitt lest, for så å aldri bli besvart. I begynnelsen så må jeg innrømme at jeg ble irritert og skuffet over dette, men per i dag så tenker jeg bare "Ok, greit" og sender kanskje melding til ei annen etterpå som jeg finner attraktiv og spennende. :) Jeg føler at jeg har selvinnsikten i orden og tanken har streifet meg om at meldingene jeg sender kan være for kjedelige, ordinære og intetsigende. Da kan jeg forstå at ei jente som leser denne meldingen min kanskje bare himler oppgitt med øynene fordi hun har fått 40 lignende brev av andre menn de siste par dagene. :)

Overrasket over at jeg får knallrødt på dette på matchtreet med drøssevis av damer. Jeg vil verken se på porno sammen med kjæresten, eller dra på swingersfest. Er dette noe dere damer setter opp for å ikke virke snerpete, eller er det virkelig så mange som kicker på porr i parforhold? I så fall litt rart med alle klagene her på forumet over sexinvitasjoner fra menn, blir ikke det litt samme sak?

Takk

Siste svar lø. 7 mai 2011 19:32 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Pinky

Jeg ønsker å sende en stor takk til han som får besøkstallet mitt til å øke til nye høyder hver dag. Og ja, jeg vet du besøker andre damers side med samme frekvens. Er bare morsomt. Men du, der du sitter så pent i din rutete skjorte.... Hva med å legge igjen en hilsen? Ser jo at du er innnom siden min mange ganger per dag....men aldri en hilsen. (Jeg forsøkte jo en gang jeg å sende deg en hilsen, men fikk ikke noe særlig til svar). Er helt sikker på at de andre damene du også besøker hadde satt pris på en hilsen :)

Ha en strålende dag til deg, kjære besøkende. Du er alltid velkommen hos meg!

En flott lørdag i Oslo så langt!

Mye folk ute og vimser i sola. Mye som skjer i byen: Sentrumsløpet, Tom Waits-løpet, Vålerenga-Brann på Ullevål, markedsdager både på Løkka og i Bogstadveien...

* Tråler telefonlista etter noen som blir med på et par pils litt seinere *

Ha en strålende kveld!

Jeg er ikke preget av kjærlighetssorg på noen måter, men noen ganger er det fint å lytte til litt dype, småtriste og personlige ballader:

Toni Braxton - If I Have To Wait.

http://www.youtube.com/watch?v=HBagXEvzzW8&feature=related ¨

Adele - Someone Like You.

http://www.youtube.com/watch?v=OH9-UQ6YMRw&feature=related

:)

Toyboys

Siste svar lø. 7 mai 2011 17:29 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Blondie

Jeg har sagt klart ifra i profilen min at jeg ser etter noen i min egen aldersklasse (30 og 40 årene). Så når jeg da får meldinger fra gutter i 20 årene med komplimenter, hva er det de er ute etter mon tro.

Er det andre jenter her inne med samme "problemet" og er disse ung-guttene bare ute etter en ting med oss "gamle" damene;)

Kanskje de tror at vi er veldig desperate og lett bytte;)

Hmm.. jeg skulle ut i dag jeg..
Men, kom på at jeg skulle på jobb i morgen..

Flaks kaller jeg det ;)

Hva skal du i kveld?

Skriv litt her, så kanskje du får med deg noen ut og finner den nye drømme partneren din ^^

Iflg Freud er seksualdriftene de primære motivasjonskreftene i menneskets liv...

Noen som har noe å si for eller imot?

:)

Suisidale

Siste svar lø. 7 mai 2011 10:56 (44 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Denne tråden er blitt slettet. Vedkommende har fått noen gode råd og vi i Sukker følger opp vedkommende. Takk til alle som bidra med gode råd og som rapporterte inn til oss.

Jeg ser at det verserer ulike meninger om mangt her inne på forumet. Noen mener f.eks at det er utidig å kommentere i tråder, hvertfall når meningene er kritiske. Andre syns det er greit å si akkurat det de mener i en hvilken som helst tråd, uten å ofre leserne en eneste tanke utover det å provosere mest mulig...

Jeg ser på forumet som en lekeplass, en arena for tidtrøyte, diskusjoner, latter og moro. Et sted hvor de som står fram med nick kritiseres for å vise seg fram, og de anonyme kritiseres for å gjemme seg. Guttene beskylder jentene for de samme tingene som jentene kritiserer guttene for.

Hvorfor henger du her, egentlig? Er det et pluss å henge på forumet, syns du?

Artig liten kvinne dette: Carress69

Kjenner det vrenger seg når noen viser interesse.

Savner noen, men så kjenner jeg at jeg og lillemann egentlig har det fint alene. Vi har liksom livet vårt sånn som vi vil ha det. Redd vi må forandre på for mye!

Ego kanskje, men er nok resultatet av tidligere skuffelser og redsel for å bli såret og la noen såre gutten min en gang til.

Jeg blir her til mitt "abo" utgår, så tar jeg en pause.

Noen flere som kjenner det sånn?

Hei å hå.

La merke til en STOR feil med profilen min her nå :P Jeg er ikke 35 !!! jeg er 22 blir snart 23 :P
Har tydligvis gjort en STOR bommert når jeg laget profilen, det flaue er at jeg ikke la merke til det før nå :\

Ehhh. ossen får jeg ordna det? ler så jeg griner her med tanke på at jeg har sendt et par brev å de får opp at ejg er "35" år :P

No offense mot de som er 35 og over :)

Neon som har snøring på ossen jeg får ordna det ?

Ja, hvordan sletter man den fra profilen sin?

Hei å hå.

Helt nytt medlem her inne, ble anbefalt siden av en kamerat, så omsider ble jeg lurt til å melde meg inn.

Noen andre som er relativt nye her inne å vil fortelle hvordan DU kom inn her?

Første gang jeg er på et nettsted med dette fokuset, herlig herlig, en flott ny opplevelse :)

Ha ei flott kveld videre :)

Dere menn... hvis dere er litt kresne på damer, ville dere ha reist langt for litt hygge? Tatt flyet for å møte dama osv? Eller bør hun være kjæreste emne for at dere skal gidde?

Hvordan kan musikklåtene fra gamle brente cd-er identifiseres?
Har prøvd med i-tunes, media-player og lime wire, men det vises kun "ukjent album" "ukjent arstist" og "spor 1, 2,3 osv"
Er det noe spesielt program for det? Tips, takk :)

Noen som blir med ut på byen å sarge?

Jeg vurderer en tur ut i kveld =D
Noen som vil joine i Oslo eller lillestrøm? =)

Blir ikke no hard fylla, heller sitte å bli kjent, eller danse og ha det moro =D

Answer damnit =D

Dating er et spill. Det er et meningsløst spill faktisk. Det handler om å trekke i tråden rett før den andre tar godt tak i sin ende, og late som snøret aldri var satt ut.

Menn har spilt dette spillet i uminnelige tider, det samme har kvinner. Å snakke om at ingen jenter tar kontakt, eller at alle menn er useriøse blir like tåpelig som å si at det er kun kvinner som kan oppleve romantikk.

Jeg foreslår en ny vri på spillet her inne. Vi velger alle en hver av de neste tre som sender oss en melding. Vi MÅ gå ut med ham eller henne i løpet av uken som kommer og vi må alle love å gi denne en ekstra sjanse om den første daten ikke går som vi ønsker...

tør du?

Jeg kjenner at jeg er så lei av mange profilene her inne.
Er det noen tips å hente, hvorfor ikke hjelpe hverandre.
Jeg ønsker meg SYKT en mann 35+ selvstendig,kjekk,morsom.....HVOR ER HAN ?? flere som føler det slik ?

Jeg kan komme med min anbefaling( ble ikke noe pga mangelfull kjemi, men for en MANN ;)
***********************************************
MITT STALLTIPS : _ skipper_
***********************************************
PLEASE : gi meg noen også, helst i Oslo.

Ha en strålende dag i solen.

Det er jo vår.. det er tiden for at varmen kommer tilbake, at dere jenter gjør dere fristende i små klær, og jeg elsker det..
våryrheten koker..

men det jeg lurer på, er dette bare en myte, eller er det mange som blir dette såkalte VÅRYR? =)

kjør debatt =)

har dere lest siste artikkel som heter "Listen"? utrolig bra innlegg spesielt for damer som er +30 og er i lignende situasjon som den som skriver inn. etter å ha lest første avsnitt av svaret så tenkte jeg "kunne ikke ha sagt det bedre selv"!!

http://sukker.no/datingmagasin/2011/05/listen/#more-1992

husker en av mine første dater var sammen med en som var 3 år eldre enn meg, og jeg kunne nesten se at hun "ticket" av ting og skrev notater på en liste som hun hadde "inni seg".

og avslutter med å si som Preben, "Kast listen"!!!! ;-)

Utrolig mange som lage fake profiler som selge sex her. slitsomt

Å skrive om størrelser og krav generellt er i mine øyne som å finne opp kruttet på nytt, nesten iallefall.

Mere relevant er ungdommelige elskovs-syke erforinger som etter akten faller i dyp søvn,
og snakker man om dyp søvn.

Er det helt normalt at freshe friske unge damer +- 35 begynner å snorke som de skulle være 60+??

Synes de ødelegger den gode atmosfæren og det blr jo litt turn-off å se på de som ungdommelige,
spesielt siden de fleste tror de er 25 og lever en livs-stil og krever deretter.

Av siste 4 korte forhold faller 3 av de inn i den kategorien, jeg orket rett og slett ikke å nyte etter en stund.

Er jeg sær? Og er 75% av vakre jenter passert 30 egentlig "60" når de faller i dyp søvn?.

Erfaringer anyone??

så var det helg!

Spinne i morgen tidlig. hnte junior hos mormor, siden jeg jobbet sent i dag. Så skal vi bare kose oss!

Trivlig helg til alle!

Møkkamann!

Ingen svar
(kvinne 43 år fra Akershus) Privat melding

for det er møkkamann som er ute, han er på leit etter kjerringa si, han lokker på a med fløyte,
men dama er rein fantasi
før så levde møkkammannen, med sin kjære, i et lit hus, men en dag så fant hun en annen en,
siden den gang falt livet hans si grus.
for det er møkkamann som er ute, han er på leit etter kjerringa si, han lokker på a med fløyte, men dama er rein fantasi

Den går jeg og nynner på da:) Hi hi....

god helg!

Hilsen Norgestrotteren (globetrotter er ikke heeelt velfortjent enda ;p)

Jeg er en kvinne i 50 årene...
Jeg har virkelig forsøkt - å lage en seriøs profil - skrevet at jeg ønsker et langvarig forhold, lagt inn bare "skikkelige" bilder (selv om jeg sikkert kunne vist fram litt mer "positive" sider ved kroppen min.. - som bra brystparti f.eks.....:-)), jeg har ikke skrevet veldig mye - og heller ikke veldig lite. Mine beskrivelser og ønsker synes for meg veldig "normale" og jeg synes selv jeg virker veldig seriøs og "skikkelig"... Man skal dog vokte seg for å virke for treig og kjedelig, - hvilket jeg ikke heller er - så jeg føler beskrivelsene er greie.

MEN.... hva kommer det da av at jeg får såpass mange henvendelser fra menn som så tydelig viser sin kåtskap, og ønsker rundt dette...?? De er utrolig direkte også.... OG mennene er jo i alle aldre!!! . Joda, - jeg vet dere unge kan synes en voksen dame kan være spennende - men da tenker jeg at hun må vel ha lagt litt opp til dette selv?

Er det bare slik at dere menn er mer eller mindre konstant kåte - og lar dette gå foran alt annet?

Liker dere egentlig hvis vi kvinner er såpass direkte som dere kan være - så fort....

Er det ikke lenger mulig å skrive melding nr. tre uten å ha kommet inn på emnet sex?

Kan jeg ikke få lov til å være interressant BÅDE som menneske OG som en du kunne tenke deg å ikke bare spille yatzy med...?

Mange som kjenner seg igjen? Kvinne eller mann?? Noen synspunkter her?

Hilsen fra en noe frustrert kvinne - som ser ok ut - som slett ikke er laget av is - men som ønsker seg en "skikkelig" MANN som synes det er spennende å treffe ei å bli KJENT med, flørte med og bygge opp noe spennende med ..

har "tid" en begynnelse? når oppstod "tid" ? har "tid" en slutt?

Kjemi

Siste svar to. 5 mai 2011 23:38 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Kostelig innlegg, hehe...

http://www.singelnett.no/?catid=1&ItemID=520

Fikk en stund den geniale ideen om å kun sende til damer/jenter som er superbrukere/vip for da måtte det jo være utelukkende at profilen bare var piss, kun for oppmerksomhet ol!

Men de er jo bare enda verre enn gratiskvinnfolka syns jeg, svare jo aldri el gir en lyd fra seg, hva er vits å betale da???

kan en del profiler være tillagd rett slett for at det skal se ut som det er mere damer enn reelt her??

Endelig kan jeg også engasjere meg i sport.

Hockeygutta har virkelig utført en bragd som ikke kunne forutses på noen som helst måte. Jeg er stolt og imponert!

Noen med erfaring og tanker rundt intim percing?