Sukkerforum

Camel Light

Siste svar on. 13 april 2011 20:20 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym drøvtygger

Hvor mange kameler må man egentlig svelge for å få et forhold igang (og holde det gående)?
Hvor mange kameler er man villig til å svelge for å kjøre en one-nighter?
Er det bedre med en kamel i hånden enn 10 på taket?
Hvis man har hatt en hel flokk med kameler etter seg på et tidspunkt og egentlig er litt redd for å svelge dem (teorien begynner å skli ut litt nå merker jeg) hvordan skal man på best måte komme tilbake i kamel-sadelen?

Blondiner kan være smarte...

Har Sukker arrangert speed-dating før?
Noen som har erfaring med dette?

Noen som vil møtes i natt? Text me;)

Jeg er ingen fan av kristendommen, men når noen drittunger forsøker å tenne på kirken der to av mine besteforeldre og nærmere halve slekta mi er begravet, får jeg virkelig lyst til å henge dem opp etter øyelokkene og piske dem til de begynner å blunke!!!

Argh...det er nå man skulle hatt kjærste. Jeg fikk nå tilbud om fredagsavgang med 5* lugar til kr 1 700 pr pers. Det er billig! Kunne selvfølgelig dratt med meg en kompis, men litt kleint med dobbeltseng da. Tenk om forumet hadde hatt så mange lesere at det bare kunne være å annonsere etter reisefølge her (eller i oppslagstavla for den saks skyld). Nesten så jeg har lyst til å kjøre et sololøp på denne, men det ville vel være i overkant patetisk.

Andre forslag til hvordan jeg kunne ordnet meg selskap?

Da jeg først ble medlem som sukkerbruker her inne, ble jeg overveldet over hvor mange flotte menn det finnes! Så var det én som skilte seg spesielt ut. Han hadde et sinnsykt flott utseende, men profilen hans var sinnsykt bra skrevet. Han la innsats i det, da. Og jeg kjente meg igjen i nesten alt, og følte han var syyyykt min type. Så jeg sender melding og får "høflig avlslag" midt i fleisen! Og i den perioden var jeg ikke så godt vandt til avslag, så jeg spurte rett ut hvorfor han ikke var interessert. Fikk ikke noe svar på det, men jeg ga ikke opp. Prøvde flere ganger å kontakte han på chatten, sendte meldinger osv. Føler ikke at jeg var DESPERAT, men en smule overivrig kanskje? Lot det gå en stund mellom hver gang, selvfølgelig.

Uansett, jeg byttet profilbilde for noen dager siden og endret profiltekstene mine. Også tenkte jeg å sende EN siste melding for å se om han svarte, og jaggu gjorde han det også! Har utvekslet noen meldinger nå, men jeg aaner ikke hva det betyr. Jeg ser at han ikke har vært innom profilen min heller, så det må jo være profilbildet mitt da? Eller..?

Say no more. Dating er slitsomt, selvtillitsknekkende, kleint og totalt uforutsigbart. Lyspunktene glimrer med sitt fravær, og det er alltid et eller annet avgjørende aber når man tror man har endelig har truffet blink. Jeg hater det!!

Det verste er at jeg vet med meg selv at dersom jeg hadde funnet noen som virkelig var den rette, så hadde jeg gitt av hele meg og vært en trofast og kjærlig partner for livet. Jeg ville vært en skikkelig bra kjæreste!

Helsikes dritt altså...

Hva sier dere, kjære medforumianere, greier dere å hjelpe meg definisjonen og gjengs subjektiv tolkning av begrepet uten å kakke hverandre alt for hardt i hodet? *ler*

Jeg sitter nemlig her og knoter med min fremtidige profiltekst, og det hadde vært spennende å høre hva dere tenker og tror om en slik betegnelse brukt i egenbeskrivelsen i en dameprofil?

Jeg vet hva jeg legger i ordet.

Hva tenker dere?

Hva er det dummeste du har gjort i beruset tilstand?

:)

Jeg har "ryddet opp" i mine sorte hjerter, dvs. fjernet blokkeringen på dem som er deaktiverte. Jeg oppdaget flere ting:

1) Det er utrolig mange av de jeg har vært på date med som er her fortsatt.

2) En stor del av dem som jeg ikke har vært på date med og som fortsatt er her, er folk jeg har hatt lyst til å bli kjent med på bakgrunn av profilen.

3) Overraskende mange har gått hen og gitt meg et sort hjerte ETTER at jeg har gitt deres profiler det samme.

Nedenfor følger et veldig ufint innlegg. Dette fordi jeg er så lei av sukkerdater. Hat meg om du vil, eller le for deg selv og kjenn deg igjen.. her kommer det:

HVA FAEN???

Jeg er så forbanna dritlei av sukkerkvinnfolk. Hvorfor i hælvete kan dere ikke holde avtaler som vi lager da? Den siste gangen jeg skulle på den første sukker daten, som HUN ville ha. Som hun kontaktet meg for. Så avlyste hun på en tekstmelding kl 17, og vi skulle møtes klokken..ja 17. HVA FAEN er det for noe? Jeg satt der med kaffien min og følte jeg var på skjult kamera. Sendte en tekstmelding og sa hun ikke kom. Men ville møte meg seinere... greit det. Så jeg sa vi kunne møtes dagen etterpå..jada bra det! Så avlyste hun igjen, og nå i dag så avlyste hun morgendagens date. Med melding om at hun hadde VEEEEELDIG lyst å møte meg. Men hun fikk ikke tid.

Hadde hun dumpet meg etter første daten fordi jeg ikke var noe er helt greit, for da vet vi. MEN FAEN HELLER DA?? Skal jeg sitte der og se dum ut?

OG IKKE NOK MED DET:

Så sitter jeg og venter på en telefon fra en annen sukkerdame som skulle ringe meg om litt.. for 4 TIMER siden. Nå spør du meg sikkert hvorfor jeg går på en date, når jeg har kontakt med en annen en. Jo det skal jeg fortelle deg kjære sukkerbit.. Det fordi telefonjenten har avlyst møte på møte på møte. Og jeg har gitt henne nok av muligheter til å si ting ikke funker. Men neida, jeg er visstnok den beste mannen i hele telemark jeg. Og hun er veldig betatt av meg og liker meg. Men svarer FAEN ikke på mail, og meldinger. Og ikke sånne MASE meldinger, men mer sånn..hei er ting bra. Og på toppen av alt så sendte jeg ikke melding en dag til henne, og fikk fra henne der hun lurte på om noe var galt mellom oss. Hun hadde ikke hørt noe på lenge.

JEG VIL FOR FAEN IKKE FINNE MEG I SÅNNE TING LENGER!!!

Jeg vedder på at ingen gutter her inne gjør noe sånn..okeida så gjør vi nok det vi og. Men hvor FAEN er respekten da? Det verste er at jeg har avvist flere som har tatt kontakt her inne fordi jeg har jo ikke lyst å gå bak ryggen på noen.. Men det må da være mulig å vise meg såpass respekt at du sier.. nei vet du, jeg er ikke interessert. Og ikke som hun jeg venter på tlf fra nå: " lov meg Stig at du ikke kutter kontakten, for vi to har noe helt spesiellt sammen". NEIDA SKAL IKKE KUTTE KONTAKTEN JEG...sier jo jeg..
Om du lurer på hvorfor jeg sier FAEN så er det fordi jeg ikke har lyst å bli sur på disse to, men gi en fin tilbakemelding om hva jeg tenker.

Jah, da var samtalen tatt, skal vi eller skal vi ikke..

Avstand var innom hans tanker.. "hvor skal vi bo da.". ??

Jeg svarte "må vi tenke på slike ting nå.. eller ta standpunkt til det, vi er jo såvidt i gang med å bli kjent".

"Okei", svarte han og smilte med stemmen. "Du har helt rett, for du er jo et catch... "

Pessimisten kan ta tak i oss alle.. Var glad for jeg fulgte litt råd her inne og tok å spurte rett ut om hva var det som er galt...
Heldigvis løste denne knuta seg..

Og frøken81 er blid og fornøyd igjen ;)

Noen som har pinlige og/eller morsomme opplevelser med jomfruer å fortelle?

Eventuelt fra da din egen møydom brast?

Jeg har hatt minimalt kontakt med en kar på 52 år. Dette har pågått siden august i fjor da han fant meg på en nettside. Jeg har masse bilder og tekst. Han har absolutt null info på siden sin. For å gjøre en lengre histori kort fikk vi til en date etter at jeg fikk se bilde av ham og dessuten skjønte at denne mannen var fra mitt hjemsted. Jeg visste derfor at dette er en høyst interessant og kjekk kjernekar....

Daten gikk fint men varte dessverre bare 20 min. da det var lunsjpausen min, og jeg haddde veldig mye å gjøre rett før jul. Han ga uttrykk for at han gjerne ville treffe meg snart igjen.

Det som har skjedd frem til nå er at vi ikke har lykkes med et nytt treff. De spede forsøkene fra hans side har ikke ført frem, vi er begge to travle i hverdagen med barn og jobb...

Innimellom at jeg hører fra ham går det så lang tid at jeg rett og slett glemmer hele mannen og har til tider mye kontakt med andre menn og går på andre dater.

I det siste har det vel gått 14-21 dager mellom at jeg hører fra ham. Da er det bare korte smser hvor det står : er det kaffe etter jobb? Eller : hva gjør du på i finværet....

Det som skjer er jo at han setter i gang tankevirksomheten min...jeg svarer alltid med et forslag til treff...men det har da ikke passet for ham.

Sist helg fikk jeg en sms i halv ett tiden om natten. Det stod bare : God natt..Tenker på deg. Neste dag..som vanlig foreslår jeg noe konkret..men som da ikke passer, men jeg fikk en melding som jeg skvatt litt av : Hadde jeg ikke vært på gutte-tur kunne du ha blitt med..sitter og tenker på deg..det er noe ved deg som jeg ikke klarer å sette ord på.....

Jeg ble utrolig glad for den og har jo begynt å tenke veldig veldig mye på ham. Foreslo ennå et treff noen dager senere som jeg ikke fikk svar på.

Føler at det er jeg som er mest interessert og at jeg må tøyle meg selv for ikke å virke desperat..tror jeg da skremmer mannen over alle hauger....og det er det siste jeg vil. Huff a mei...detter er veldig frustrerende for meg.

Må bare vente på neste trekk og håpe at det skal klaffe for oss å endelig treffes. Hender forresten at han sier han skal ringe meg i morgen..men det skjer aldri.....

Tenker på filmen ( som jeg ikke selv har sett da...) "He is just not that in to you" Bør kanskje se den og finne ut om det faktisk er sånn at han ikke er nok interessert i meg?

Fikk en ide til en humortråd.
Tenkte å spare den et par dager, men tar den nå istedet.

Noen som har noen mer eller mindre morsomme erfaringer med ølbriller å fortelle om?

:)

Men ikke før i august, skal jeg skrive mitt nåværende bosted som bosted, eller Oslo siden det er der jeg vil bo i 5 år?

Kjeder meg og teller på knappene om jeg skal gjøre som jeg pleide før i helgene.

Altså sikke ut på byen ved 12 tiden og finne ei som er villig og bli med henne hjem slik at vi kan knulle som ville dyr eller hva som måtte passe… :D

Fordelen er at jeg ikke kjeder meg lengre. Det er alltids moro da det ofte skjer ting som er utventet og en vet ikke hvor en havner og med hvem. Kan også treffe noen O.K. var sammen med ei i nesten 10 år som jeg traff på den måten. :D

Ulempen er det er lett og bli hekta og jeg ble veeeeelig avstumpet og depressiv av det i lengden. Vil ikke havne der igjen. :(

Skal / skal ikke; hva synes sukker-folket?

I forrige uke skrev en at han hadde vært i flere forhold uten at kjærlighet var involvert.

Er det noen her som har gått inn i forhold uten å ha følt kjærlighet, og der den følelsen uteble?
Er det noen her som har fortsatt med forhold selv etter at det ikke lenger var noen kjærlighet lenger?
(Dvs den type kjærlighet som er større enn den man kan få ovenfor vanlige venner)
Hvorfor?

Oppgi gjerne kjønn, alder, varighet mm.

Virus programmet mitt sperrer åpning av mail i innboksen min, begynte med det i dag.. sier at det er uønsket virus på siden..??!!?!

Hva skjer ??

Noen andre opplevd det samme??

Hei!
Om du ber en du dater hjem på middag... og du gjerne vil imponere litt i matveien. Hva serverer du?

Noen tips, erfaringer? Fint om det meste kan være klart dagen før eller i alle fall en time før. (Jeg er ingen mult-tasker som klarer å lage mat mens jeg konverserer.. hehe.

Hva synes folket - god idé eller sexpress?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10083879

Forestill deg følgende scenario:

En gruppe inteligente individer fra en fremmed sivilisasjon fra et fremmed solsystem, følger med på menneskets utvikling de senere århundrene. Hva tror du deres konklusjon om oss ville vært da de rapporterte tilbake til sine ledere på sin planet? Jeg ville sagt: "God til å drepe".

For det er nemlig det vi er. Menneskets største fremskritt og oppfinnelser er blitt til med militære hensikter. Prøv om du kan komme på om motivasjonene til en oppfinnelse ikke har en eller annen hensikt enn å erobre eller overta andre menneskers eiendom. Det vil selvsagt være noen oppfinnelser som er gjort med hensikt til å tjene menneskets latskap. Og noen er rett og slett blitt til ved tilfeldigheter.

Jeg synes jeg ser for meg de utenomjordiske som eventuelt ville kommet og besøkt oss. De hadde observert oss en stund og sagt: "Den der planeten der blir litt for brutal for meg, vi lar dem krige og et par århundre til, så får vi vel heller komme tilbake når de er blitt voksne".

Hva skjer med tråder her inne egentlig - er det bare "eieren" som kan slette dem eller finnes det høyere makter som også har rettigheter?

...kommer sikkert til himmelen, men tøffe jenter går rett på, ber om en forklaring og ender opp med en kaffeavtale til uka.

Akkurat nå har jeg 96 i matchtall med fem profiler. For en stund siden hadde jeg 97. Er det noen som har hatt 98, 99, 100 noen gang? Og samtidig vært 100% ærlige i besvarelsen av sine egne 70 spørsmål, da. :)

Kjenn etter, det første som faller deg inn som det beste. Ikke analyser eller prøv å finne på noe bedre, da kan du heller skrive flere innlegg.

Min første egenobservasjon er: Parmesan :D

Folk (både gutter & jenter) som klager på sine sexpartnere; Er dere komfortable med å prate åpent om sex? Kalle de forskjellige kroppsdelene ved sitt rette navn, si direkte hva du liker og ikke liker, osv.?

Jeg vet ikke dette, men jeg mistenker at i hvert fall en del jenter synes det er flaut/ufint/upassende å snakke om sex, selv med sin(e) sexpartneren(e). Hvordan er det med dette rundt omkring her?

...er å se to skrekkfilmer som begge handler om besatte hus...

Vi tror på at kjærligheten finnes.
Men kan vi bevise dens eksistens ved hypotetisk-deduktiv metode?

En som har for mye hudpleieprodukter?
En som nappe øyenbryn?
En som er megetopptatt av sitt eget utseende, mote og livsstil?
Noen metroseksuelle menn blant forum trollene?
Eller kanskje noen retroseksuelle? ( motpol til metrosexuell)

Trimm og Taz er 2 skikkelig koslie karer i 30 åra som fortjener å få litt ekstra respons ;)

kjør tråd!

GUTTER:
Bruker du boxer eller truse?
Hvilken farge?
(om det er noen som går med sjokkrosa boxer så er du min helt!)

Hvem ligger i teten i antall medlemmer her på sukker? Er det flest menn eller flest kvinner?

Og hvem ligger i teten når det kommer til å ta kontakt? Samt svare på meldinger?

Slutt å grin, ta deg en pære eller gå deg en tur. Nyt det og opparbeid energien.
Energi gir smil, smil gir glød, glød gir tiltrekning, og tiltrekning kan gi så mangt ;)

Har administratorene her på sukker snubla i noen kabler, eller er det bare jeg som opplever ekstrem treghet på siden i dag?

Hei gutter :)

Jeg skal kjøre ei venninne til et intervju i Oslo i morgen på formiddagen og vente på henne der noen timer. Kunne tenke meg å treffe en spennende fyr og ta en kaffekopp og skravle litt mens jeg venter på henne :) Ta en titt på profilen min da vel, og se om du finner den interessant..

Hege

Noen tips mot mandagsblues?

Sirup på sukker...igjen!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym whups!

Er det mulig, like tregt igjen. Snart på tide å slutte å betale for dette holder ikke mål. Ikke lenge siden det var slikt sist...

jo mere vi er sammen.. jo gøyere det blir..

la oss ta den rosa lappen dere !:)

Jeg lurer på hvordan man klarer å treffe noen gjentatte ganger for sex, uten at følelsene kommer? Det er sikkert et tema som har vært diskutert før, men å bla igjennom tråder her er alt for tidkrevende.

Hvis jeg har sex med noen liker jeg jo selvfølgelig denne personen, noe tiltrekker meg, og en viss kjemi er til stede. Det er jo en forutsetning for å i det hele tatt kunne ta på hverandre. Man er skjønt enige om at dette er kun sex. Men etter en stund, så takler jeg det ikke, dvs, følelsene kommer snikende på, selv om man vet så inderlig godt at man er sammen kun for en hyrde stund. Så hva gjør dere som har elskere, skrur av en bryter?
Er det lettere for gutter å bare ha sex, enn for jenter??

forstår ikke helt dette med de der sex - innleggene??? :S

er dere ikke jomfruer alle her??

vi er jo her tross alt pga vi er så stygge at vi må ty tul simpel nettdating

Alkohol kan redusere virkningen, det er kjent.
Hva er deres erfaringer med dette?

Hvor full er man før man ikke klarer å koordinere kroppene tilstrekkelig generelt?

Hvor full er man før man ikke klarer å koordinere kroppene tilstrekkelig ved samleie?

Hvor full er man før man ikke klarer å få orgasme?
(Gjelder henne, forutsetter at han får den opp)

Hvor full er man før man bare husker halvparten av det som foregikk i sengen?

Hvor full er man før man ikke husker noe særlig av det som foregikk i sengen?

I hvilken rekkefølge opptrer dette hos dere?

(Ta med gjerne mer i rekkefølgen hvis dere har behov)

er en mann på 28 år, brunt hår, pleier stripe håret hver vår vanligvis.

går det ann da å bleike hele håret lyst, for så å stripe det med svarte striper, motsatt liksom??
eller blir det kluss :P

Mens vi er inne på forhold...
Dette er kanskje diskutert før.

Hva vil du kreve av tidligere forhold hos en du dater?
Har/ville du dumpet noen du har datet fordi du har funnet noe "rusk" eller mangler der?
Eller gitt vedkommende en sjanse likevel?

Blir folk mer eller mindre tolerant utover i livet mhp dette?

Oppgi gjerne kjønn og alder.

Alle mine forhold og liksom forhold har nesten utelukkende vært med selgere i jobbtittel, samboerne var i tillegg enebarn. jeg kommer fra en stor familie. Rart, man tror man ikke har et mønster så har man det likevel? Eller er det stereotyping å sammenlige folk som har samme jobb? For hvem er vel ikke selger i dag, alle selger jo, leger, advokater, lagerholdere, sykepleiere etc. Jeg kan i utganspunktet ikke drømme om en overfladisk glattiss. Er det det at jeg ikke har funnet den rette selgeren med den riktige dybden eller bør jeg titte innom andre bransjer? Noen?

Hva er greia med at jenter søker gutter som er yngre enn seg? Jeg trodde det skulle være motsatt, jeg? Hva skal en jente på 28 med en gutt på 24? Hun skal ville ha en på 37! :D

Skulle forresten ønske det gikk an å søke etter det på profilmatch - hvilken aldersgruppe hun søker etter.

Gjengangeren har opprettet ny profil. Har blokket og rapportert. Vær obs jenter.

Synd, men sant.

På 'an igjen.....

Hva mener dere mannfolk når dere skriver at dere ønsker en jente/dame/kvinne som er "leken"? Mener dere da "leken" som et utelukkende seksuelt ladet uttrykk, eller mener dere at hun bør tørre å være barnslig?

Jeg har en tam kylling jeg pleier å ta med meg rundt overalt, og noen ganger er han også med på fest. Da vil jeg naturligvis at han skal se best mulig ut, men fjærene syns jeg er utfordrende å takle.

Når jeg har tatt han med på frisørsalong sier de alltid at de ikke kan klippe dyr, at de ikke har hverken kompetansen eller de riktige typene sakser. Og når jeg googler "kyllingfrisør" så står det ingen treff! :(

Er jeg seriøst den eneste som ønsker at kyllingen min skal se bra ut? Noen her som vet om hvor jeg kan få en bra kyllingklipp av noen som kan det?