Sukkerforum

Ingen bekjente i Oslo!

Har observert at noen anser seg selv som medlem i Ole Brum klubben, er de bifile?

Jeg trenger hjelp!

Har et toalettsete som ikke passer til toalettet, og da jeg har forsøkt å kjøpe nytt har jeg blitt gjort oppmerksom på at toalettet mitt ikke har standardform. I motsetning til "vanlige" toalett hvor porselensringen i setet er flat på toppen, er det krummet på mitt toalett. Ingen vannrett flate altså. Dette gjør at det toalettsetet som jeg har nå "seiler avgårde" når man sitter siden det glir over kanten på porselensringen.

Er det noen som for det første forstår hva jeg prøver å forklare (!), og for det andre har tips å komme med?

Ja, jeg vet det er lørsdagskveld og at jeg burde gjøre noe HELT annet enn å irritere meg over dette!

Hva er det høyeste matchtallet dere har på listen?

Mitt er 92, btw.

For øvrig kan denne tråden brukes til å diskutere matchtall og hvor mye/lite det har å si.

Thread go! o/

Hei!
La meg bare først si at jeg er ny til sukker og har ikke lest mange innleggene
i forumet.

Det jeg lurer på er hvordan man best kan skaffe oppmerksomheten til en søt
jente i 20-24 års alderen - uten å gi et cheezy førsteinntrykk?

Jeg er ikke ute etter et laangt og seriøst forhold, men vil heller bli kjent med noen først
og se om det er kjemi for så å kanskje utvikle den til noe mer.. Jeg mener selv jeg er aktiv og
prøver å nå ut til de jeg mener er søte, sjarmerende og genuine jenter - men desverre uten hell.
Det kan da være flere grunner til det men =/ hehe!

På forhånd takk! =D

KROPP

Siste svar lø. 30 april 2011 22:24 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym SOMMERFIN

170/ 68
Vinteren har satt sine spor.

Nå er jeg nede i 66 kg etter trening og lavkarbo. Skal ned 6 kg til.

Lurer på hva menn EGENTLIG synes om litt ekstra over rompe og lår?

Artig å se at det er litt liv her ennå,etter at noen slettet alle innlegg,ble litt bekymret for forumet da...
Ha ei suuuuuuuper helg alle!

noen som tror på after life da !! saste på og komme tebake som evig lottomillionær :)

Så er jeg ledig for en date i helgen.. :) Tenkte jeg måte si det om noen lurte :)

God morgen!

Siste svar lø. 30 april 2011 17:24 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym morgenfugl

Hmm!
Vært våken i en time alt...Noen flere som våkner tidlig ??

Noen som fulgte med på nrk3 nå nettopp?

Kort fortalt var det tre menn og tre kvinner som skulle date hverandre i mørket. De visste IKKE hvordan motparten så ut, og på datene ble de bare kjent med hverandre. Deretter skulle de velge én person de kunne SE, i lyset, og det var kun EI som møtte opp etterpå for å se om det kunne bli noe. Alle de andre ble skuffet over utseendet til motparten.

Overfladisk? Det gikk overhode ikke på det. Det går på hvem man finner tiltrekkende. Hvorfor gå videre med noen du ikke kan være fysisk tiltrekket til? Det går rett og slett ikke, sånn er nok vi mennesker og det er ingenting man kan gjøre noe med.

Men for all del, ikke misforstå. Jeg mener ikke at de som ikke får svar, er stygge eller ikke ser bra ut, jeg tror heller det går på at de man sender melding til, kanskje ser etter noe annet. Man kan ikke noe for hvem man blir tiltrekket av og ikke og derfor er det kanskje mange som har vanskeligheter med å fortelle vedkommende som sendte melding dette, slik at det ikke blir svart på.

Og til dere som føler at det ikke er NOEN som svarer dere, så er folk veldig forskjellige. F.eks to jenter i den serien så samme fyren, hun ene mente han var attraktiv og hu andre ikke. Så dette går på hvor ulike vi er.

Er det noen menn her som sender dama dere liker en sms som egentlig ikke betyr noen ting fordi dere tenker på henne? Innholdet pleier ofte å IKKE være følelsesladet, men alt annet fra en vits, planer for dagen, en hendelse osv osv? Er det måten dere menn viser at dere tenker på ei på startsfasen??

Når det gjelder oss damer så blir vi så glade når vi mottar en sms fra dere hvis vi er interessert/små forelsket.. faktisk så er sms søtere enn telefon samtaler synes jeg. Små korte og presise meldinger..Husk å send noen en sms og vis at du bryr deg.

Jeg bruker internetten til de som bor under her, og da lurte jeg på om de kan se hvilke sider jeg er inne på? For eksempel hvis jeg er på en nettside som er litt utenom det vanlige, vil de se det da selv om vi bruker samme internett?

Noen ganger ser jeg litt på porno, og er litt redd for at de under eventuelt skal finne ut av det. De er henholdsvis 20 og 27-28 år gamle gutter, og han ene hadde visst litt peiling på data. Men nok peiling til å se historikken på nettsidene mine?

"Det er umulig", sa stoltheten. "Det er risikabelt", sa hjernen. "Det er meningsløst", sa fornuften. "Gi det en sjanse", hvisket hjertet :)

Skrevet med noen her inne nå... og egentlig har de ikke tid til å svare eller være her inne.

Hvordan finne tid til meg i hverdagen da?

Kurert

Siste svar lø. 30 april 2011 00:05 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym takkoglov

Jeg har nå vært singel i 6 år, og i starten av min nyervervede singelkarriære, så hadde jeg et eneste ønske..... Jeg ønsket å finne meg en ny å dele livet med, en å bli gammel med, og en å være glad i.

Etter 6 år, og alt fra ONS, til forhold som varer i noen måneder, så er jeg glad for å kunngjøre at jeg nå er kurert for trangen til å finne meg en ny..... både jeg og de jeg har datet, har det nok for å være helt ærlig best alene.
Jeg har nok mine særegenheter, og og det har også disse søte kvinner jeg har truffet på min vei, så nå kaster denne gutten inn hånkledet, og trer ut av ringen.

Hva er vitsen ?
Hva er det jeg får som jeg ikke har ?

Lenge leve singellivet :-)))))))

Hva blir gjort med falske profiler her på Sukker?
jeg har vært her i 2 uker nå. jeg har rapportert 2 profiler som uekte. det står at de blir sjekket om mange rapporterer samme profilen. det holder vel ikke? det er ikke for tull jeg rapporterer! jeg har mye erfaring fra en anti-scam gruppe på et annet nettsted, så jeg kjenner tegnene når jeg ser de...

Wohoo, skal på date i vårsola (vel, det blir vel innendørs) med ei som virker både søt og smart og som kontaktet meg først!! ;-D

Har en god følelse for denne daten... :)

For å teste litt, så endret jeg ett absolutt krav ang alkohol, og satte det ned til svært viktig, og satte opp viktigheten på at gutta matcher meg i høyde opp fra viktig til svært viktig. Og dermed endret hele matchlista seg radikalt. Gutter som før var under 70 er nå oppe på over 90, og de som lå høyest for bare en time siden har forsvinni totalt i mylderet av alle de nye, og enkelte av de jeg husker nicka på har faktisk fått lavere matchtall, selvom de matcher meg i høyde...

Det forteller jo bare meg at matchingen er helt på bærtur her... Flere som har opplevd det samme?

Hvordan hadde du reagert?

http://filter.start.no/humor/8159

Er folk som går rundt og skal blidgjøre alle, være glade, hysterisk morsomme egentlig de mest positive? Er det egentlig disse personene som har det mest bra? Er alt positivt med å være positiv? Har det blitt forbudt å være negativ?

Dæven, nå strømmer de på, folk som har vært her tidligere, men så forsvunnet...

Noen som vet prosentandelen mellom kvinner og menn på sukker?

De fleste her inne har vært i forhold tidligere.
Nå vil vi finne noen på nytt.

Det er ikke lett å være optimist?
Jeg synes det virker som en kynisk verden?

Hvis det er en liten ting man ikke liker, gå videre.
Avvis, da blir de mer interessert etc.

Finnes det seriøse gutter som ikke kun tenker sex? Og gjerne med flest mulig?

Ha en flott dag alle sammen!

Stikker til HiT nå, jeg, leverer oppgaven min og tar en liten muntlig-eksamen. Eksamensnervene var hvertfall på plass da jeg våknet 05.30!!! i dag...

Er du nerd på et eller annet område?
I såfall hva?

Jeg blir kjempesjarmert av jenter som er litt nerdete:)

Inspirert

Siste svar fr. 29 april 2011 10:04 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym bjutifull

Inspirert av skrytetråden til BareBea10...
Har du lagt merke til noe positivt på sukker? Nevn en positiv ting ved noen andre enn deg selv, og fortsett gjerne med det jevnlig ;)

Skriver litt med en gutt her inne, men han svarer og logger seg ut igjen i samme farten, så tar så umåtelig lang tid før han leser mitt svar og jeg får svar tilbake.. Og så begynner det på nytt! Refresh knappen smelter snart.. :P Forbli pålogget!!! :)

Sånn da var litt frustrasjon ute av kroppen! :)

Jeg er helt enig med mhessel i det hun skriver...
Går vel ann å bli kjent uten å måtte snakke sex og pupper osv.. Er ikke den måten jeg vil bli kjent med mannen med stor M i mitt liv....
Vær litt seriøse og hvis at dere vil bli kjent på en ordentlig måte...
Hilsen meg :)

Her er jeg fryktelig grønn. Har vært i fast forhold i tolv år og har tre barn (10,8,5). Forestiller meg det kan by på noen nye opplevelser og problemstillinger å entre "kjønnsmarkedet", med eksisterende familie i bagasjen. Har ikke hastverk, og vil bruke den tiden det tar å finne kjærligheten igjen - men det skal jo matche ikke bare med meg, men med min livssituasjon og mine barn også.

Jeg var tidlig ute med å få barn, og nå er jeg førstemann blant vennene mine til å stå der singel og klø meg i hodet. Har med andre ord ingen som kan fortelle meg om gjorte erfaringer og do's and don'ts.

Tips, innspill, erfaringer og råd - tas imot med takk.

Det jeg lurer på først er hva det er som gjør at folk ikke svarer på noe av det jeg skriver til dem? Det er litt flaut,men det må da være en forklaring.
Ønsker å få kontakt med nye mennesker siden jeg ikke kjenner så mange i Oslo. Er det noe galt med meg?

Hvilke andre forum bruker du tid på? Jeg tenker ikke bare på dateforum...

Noen som tror at det er en mening med alt det som skjer deg?
Eller er det bare tilfeldigheter?
Og hvorfor?

Jeg har observert her over tid mye snakk om sex, vaner og diverse ønsker.
Og dette er tydeligvis et tema som mange er opptatt av.
Men jeg må si jeg føler meg ganske alene om å ikke bruke så mye tid på dette, hverken som tankevirksomhet eller i praksis.
Jeg liker sex når jeg får det i passe doser, men for mange virker det som om dette er det eneste saliggjørende både i forhold og når man er alene.
Og for meg er passe dose når jeg er i forhold, 2-3 ganger i uken. Men jeg har opplevd å være ønsket til å delta i denne aktiviteten både 3-4-5 ganger om dagen, og det synes jeg er ikke noe annet enn bare slitsomt.
Og er jeg singel så er det nesten aldri tema, siden jeg ikke får noe positivt ut av ONS.
Men er jeg unormal som ikke er mer opptatt av sex? Tør jo nesten ikke nevne dette for noen av mine venner av frykt for å bli stemplet som unormal.
Må jo også si at dette ikke har noe med at jeg nå er kommet til en alder som beskriver meg som voksen, har alltid vært sånn og egentlig så har jeg satt mer pris på sex nå som voksen når jeg har lært mer om hva som er godt for meg.
Men likevel opplever jeg sex som et mas hvis jeg må delta titt og ofte fordi partneren bare MÅ HA DET flere ganger om dagen.

... hvem vil leke med meg?

Er litt lei eldre menn som søker veldig mye yngre kvinner. Har en del innslag på profilen men ikke slik at detg er plagsomt. Det er mer til opplysning......det er veldig få av oss som har et farskompleks. ... ønsker ikke menn som er 10 år eldre enn meg selv. Det er selvfølgelig lov å ha ønsker men ........ Mulig skjønnhet er ungdom .... liker selv at mennesker har litt erfaring...likevel..tror noen skyter over mål her. Har ikke hattt dårlige erfaringer selv..ikke med egen far... Ta grep gutter og forstå hvordan vi tenker.

Jeg er syk i dag, og dermed hjemme. Blir litt overrasket over aktiviteten her inne på dagtid en hverdag... Hever de fleste pengene sine på NAV, eller værre: har folk så intetsigende jobber at de bedriver nettdating i arbeidstida?

Jeg bare lurer

Oppfølgning; inkassoproblemer

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym clean

Jeg skrev et innlegg her tidligere, du finner det på denne linken; http://sukker.no/dating-forum/466905-Inkassoproblemer....html

Jeg har nå funnet ut at jeg faktisk overførte de pengene jeg skulle, og har på svart og hvitt bekreftelse på at overføringen gikk gjennom. Det kundeservicen sa til MEG, var at det ble solgt til inkasso den 18.04, men inkassobyrået sendte ut fakturaen den 15., dagen jeg overførte! De forteller meg (fra kundeservicen til selskapet jeg overførte til) at betalingen ikke var motatt og måtte dessverre bli sendt inn til inkasso.

Hvordan kan de si det når jeg har på svart og hvitt på nettbanken min, at jeg faktisk betalte den summen jeg skulle betale? Men allikevel får en regning fra inkasso på 1591!??! FORBANNA? JA!!!

Irriterer meg litt dette ordet. Alle snakker om det at den og den tingen er en klisje.
Men hva betyr egentlig klisje?

Det må være fotball i kveld ja,er det flere enn meg som merker hvor "rolig" det blir da? :)

Har nettopp returnert til sukker etter at et forhold ikke ble som forventet, så vi skiltes som gode venner. Det er vel ca 3 måneder siden jeg var her inne, og stor var min forbauselse over å se de samme 10 damene jeg hadde i et eget søk fra sist gang.

Jeg satte dem opp fordi jeg syntes de var tiltrekkende, hadde gode profiler og bodde i rett landsdel. La meg sette dem i kategorien fra 6-8/9 ( i mine øyne), omtrent der mine ekser har ligget. Kontaktet 6-7 av dem sist og ingen svar å få fra en eneste en. Mulig noen av dem er som meg og har kommet tilbake etter et kortere forhold, men alle 10 er her.

Er det mange her inne som bare surfer rundt eller har de rett og slett gått fast i sitt eget selvforherligende bilde? Blir litt skremt siden jeg faktisk fant min siste flamme alle andre steder enn på sukker.

Har vært litt nysgjerrig på det med musikksmak når det kommer til jakten på kjærligheten. Er dessverre en ivrig leser av Kvinneguiden (forumet) og har ved enkelte anledninger merka meg folk som mener at de nødig ville innlede et forhold til mennesker som liker den og den type musikk, eller omvent, ikke liker en type musikk. Syntes personlig dette høres helt absurd ut, men det er vel kanskje noe til ettertanke? Kan forstå at mennesker som dyrker black metal o.l kan virke litt, vel, kanskje frastøtende, men er det virkelig noen som ser på musikksmak som noe såpass viktig, noe avgjørende?

Personlig vet jeg ikke helt hvor jeg står. Jeg har en ganske vidtspredt musikksmak der jeg hører på veldig mye forskjellig, men det er to sjangrer jeg absolutt ikke kan fordra, og det er jazz (og tildels hiphop.) Jazz gjør meg regelrett deprimert (aner ikke hvorfor..) og jeg tror faktisk at jeg kanskje ville tenkt meg om to ganger om jeg fant noen som så spennende ut, men forgudet jazz over alt på jord. (Tenk å høre jazz dag inn, dag ut, på et anlegg i huset. Huff.)

Noen meninger?

(Fant forøvrig ikke noen musikktråd på denne eller neste side, så jeg lager en ny.)

er så mye prat her inne om sex !!lurer litt på ka dere damer tenker når vi mannfolk skriver til dere og gir dere komplimanger !! tenker dere at vi bare vil knulle dere eller smiler dere og synes det er søtt ?

Dangit! Her har jeg vært aktiv de siste dagene. Sendt 15 meldinger til 15 interessante jenter, og ikke fått svar fra noen. Alt fra et par "way over my league", til noen som jeg ikke var så fysisk tiltrukket av (utifra bildene). Er litt nedbrutt over å bli oversett.

Så poppet det plutselig inn et rødt hjerte i går fra en jente i en annen landsdel. Hun har et nøytralt bilde (ingen kløft eller annen hudeksponering) og er smellvakker. En jente jeg aldri kunne tro var interessert i normale meg. Selvfølgelig er profilen hennes fullstendig ribbet for info. Bare nick'et og profilbildet + matchtallet (rett under 80).

For godt til å være sant, regner jeg med?

Kunne du tenke deg en partner med samme fag/yrkesbakgrunn?
Evt samme bakgrunn av annet slag?

Jeg ser allerede nå at jeg kommer til å være vakker i sommer.

And i like it!:-)

Har noe jeg lurer på om online dating og sukker.
Er det slik at dere damer får så mange meldinger at om vi ikke bor i samme by så er det uinteressant?
Eller er kravene høyere om en ikke bor i samme by for å få svar?
Eller er det generelt at vi er mere shallow på nettet?
Online dating virker for meg hardere en virkeligheten, jeg trodde det kunne være greit å prøve med tanke på større sjanse å treffe drømmedama, hehe men det virker for meg som at alle er for opptatte.
Tror jeg får ta denne online datinga som et supplerende lotto spill til datingen min, kanskje jeg har flaks :P

Se følgende video: http://www.youtube.com/watch?v=D9UutpkkbKY
Hele videoen må ses for å få poenget.

Hva mener folket? Er norsk et klønete språk? Er norsk så fattig som mange skal ha det til?

Du og du jeg blir så inspirert av alle disse trådene her inne om, kropp, pupper, pikk og hår så hvorfor ikke ta den helt ut:-) Hva liker dere gutter, glattbarbert, frisyre eller vill urskog :-) På skrufsa altså.. ikke hodet:-)
Også kommer minuset da.. (hvertfall hvis man ikke er den som tenner på urskog).. Når hår blir fjernet fra skrufsa så blir det mer irritasjon, og man får rødt hissig utslett. Og er man så heldig da at man klarer å forebygge så denne irritasjonen ikke kommer med en gang etter hårfjerning, så kommer det jo faen meg etterpå når trusekanter og olabukser begynner å gnisse.. Og hva er da best.. hår eller mye røde prikker...?? Må bare si at denne siste delen er jenter også velkommen til å delta på for tror ikke jeg er den eneste som sliter med dette. Har prøvd alt til og med rens for sexleketøy som disse ekspertene anbefalerman skal smøre på rett etter voksing eller shaving .. eneste jeg oppnådde med det var å nå den høye C :-) men like fullt røde prikker... Tips tas imot med stooooooor takknemlighet...

Noe av det mest usjarmerende jeg veit er folk som har en haug med mat de ikke liker. Det hører barndomen til å ikke like ditt og datt.

... Enig? Uenig?

Jeg kjente en jente en gang som trodde at hun ikke likte appelsiner, jeg "tvang" henne til å spise en. nå vet hun at det smaker godt. hun var 19 år da.