Sukkerforum

Spørsmål som kanskje har vært diskutert her før, men jeg bruker ikke forumet altfor mye så, here goes:

Hva svarer man når folk sender melding om "hvem er du". Det er jo for det første klin umulig å svare kort på. Jeg er ikke kjempeinteressert i å legge ut i store ordelag til ei jeg ikke kjenner og heller ikke vet om jeg vil bli kjent med.
Jeg skjønner at man kan fatte seg i korthet, men hva skriver man helt kort som ikke allerede står i profilteksten!?
For det andre er jeg vel kanskje bare litt frustrert og oppgitt fordi spørsmålet rett og slett irriterer meg litt

RIP Wenche!

Siste svar on. 30 mars 2011 17:18 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Harald78

RIP Wenche Foss! Du var et ordentlig medmenneske!

Håper St. Peter har bestilt nok champagne og russisk kaviar til å ta i mot både Wenche Foss og Elizabeth Taylor samme uke :))

Jeg har litt dilla på sexy undertøy - og tror jeg akkurat har funnet årets favoritt!!! :)

http://www.trashy.com/French-Quarter-Teddy.17169-product.htm

Det er en ting jeg flere ganger har lurt på. Når jeg sender en melding til noen, så mener jeg det er ganske åpenbart at jeg er interessert i å komme i kontakt med vedkommende. Men ofte blir jeg usikker på hvorvidt den andre faktisk ønsker det, eller bare svarer høfflig - men uinteressert. Jeg kunne ønske at enkelte var litt tydeligere på det, om de svarer fordi de ønsker en dialog, eller kun for å gi et høfflig svar. (Som egentlig sier ingenting.)

Jeg vil jo ikke "mase" på noen som bare svarer av ren høfflighet uten snev av interesse for meg, så når jeg kommenterer profilen til noen som interessant eller bra, og bare får tusen takk eller lignende tilbake, så har jeg altså tenkt at det bare er et høfflig svar, men at vedkommende ikke finner meg interessant eller aktuell nok. Da hadde vel i såfall personen tatt seg bryet med å si noe om min profil tilbake, hvis han/hun faktisk ønsket en videre dialog med meg? Eller?

Jeg har som regel ikke sendt flere svar jeg når jeg får slike korte meldinger tilbake som "takk", "hilser tilbake" o.l. når jeg selv har skrevet litt, gitt komplimenter o.l. Jeg har tolket det som at vedkommende ikke er særlig interessert, men så lurer jeg litt da.. kan jeg ta feil? En blir jo i en litt utsatt posisjon når en skal ta kontakt med noen, og vil jo helst spare seg for å sende mange sånne meldinger frem hvis det er meningsløst i utgangspunktet fordi mottageren ikke er interessert..

Er det bare jeg som er forvirret her?

Elsker å høre på musikk, men limewire er stengt, så hvor kan jeg laste ned gratis musikk nå?
Har jo ikke peilig på sånne ting...

Hvor god er du til å forstå hva andre tenker og føler?
Og hvorfor de gjør som de gjør?

Kan noen egentlig si meg hva det vil si å være seg selv?
Venter spent på svaret igrunn...

Hvorfor er de fleste trådstartere her anonyme? Er ikke greia at her er mitt spørsmål, la oss diskutere det - og forresten så har jeg jo en profil her inne. Så om du liker tråden min, ta deg en titt ;)

Jeg lurer på en ting. Dette er sikkert et tema som det er forsket mye på.
Men når starter vi egentlig å vurdere et menneske?
Er det med en gang vi ser et bilde, når vi leser noe en person har skrevet eller når vi først møter noen å ser hele pakka?
Jeg er rimelig sikker på at de fleste av oss her inne inklusiv undertegnede har krysset av at vi ikke er dømmende på personlighetsprofilen.
Men er vi egentlig så åpne som vi vil ha oss til? Jeg tror ( dette er en påstand) at mennesket er trygghetssøkende og da er det lettere å forholde seg til mennesker som man allerede kjenner eller som er bekjente enn å kaste seg ut i nettdatingen hvor fallgruvene er så ufattelig mange...
Håper flere følger med på tankespillet mitt, og deler sine meninger..

Ja, jeg har en armkrok å tilby, men vil så gjerne krype inntil din. Hvor er du, du myke jente som lar meg sovne på brystet ditt, mens du hvisker meg i øret at jeg er trygg hos deg?

Om du bare hadde vært der for en natt, så skal jeg passe på deg alle andre netter.. Bergen virker dessverre tomt for slik varme.

Leste et utdrag fra en gammel kinesisk tekst forleden.

En velstående bonde hadde en hest, men en dag rømte den.
De andre landsbyboerne var lei seg på bondens vegne.
Og bonden svarte: kanskje.
En dag kom hesten tilbake, og hadde med seg et par villhester.
De andre landsbyboerne var glade for bondens hell.
Og bonden svarte: kanskje.
Sønnen til bonden prøvde å ri en av villhestene, men datt av og brakk benet.
De andre landsbyboerne var lei seg på bondens vegne.
Og bonden svarte: kanskje.
Litt senere kom militærvesenet for å rekruttere, men de ville ikke ha sønnen fordi benet var brukket.
De andre landsbyboerne sa han var heldig.
Og bonden svarte: kanskje.

Det som betyr noe har en tendens til å skifte.
Får en til å tenke litt.
Eller?

En tirsdagsmorgen, starter kaffen med denne. Fantastisk historie og nydelig musikk.
Into the wild – Society – Eddie Vedder - enjoy.
http://www.youtube.com/watch?v=ouANEo2w0Pg&feature=related

Har blitt tilbudt jobb... greit nok, jeg får bedre betalt, det ligger veldig nærme der jeg bor og jeg får variasjon. Utfordringen for min del, er rett og slett om jeg skal velge bedre betalt kontra trivsel i min nåværende jobb. Er et veldig følelsesmenneske, så den avslutningen blir vanskelig føler jeg! Har blitt så glad i de menneskene jeg jobber med nå, men er egentlig ganske lei av salg (jobber som telefonselger og blir tilbudt jobb som kondemottaker).

Noen tips eller innspill som kan gjøre avgjørelsen lettere?

Jeg søkte opp alle damene som har oppgitt en lav karakter på sitt eget utseende og sin egen ytre fremtoning. Resultat: Mange flotte jenter.

Lurer på hva som er årsaken til det. Er det at dere ikke ønsker å skryte, eller er dere rett og slett ikke klar over hvor formidabelt flotte dere er?

I mine sosiale kretser er det helt "ulovlig" å snakke om ensomhet. Ingen er ensomme, alle er flinke til å trene, treffe venner, eller kose seg med en god bok osv. I mine sosiale kretser har alle høyere utdannelse, de er selvstendige, oppegående, gode jobber som de trives med..... De aller aller fleste i min krets er enten gifte eller samboere eller har kjæreste.....
Og hvem er jeg oppi dette? Jo, jeg er høyt utdannet, har flott jobb med mye ansvar og høy lønn, jeg nyter godt av anerkjennelse på min arbeidsplass. Jeg fremstår som selvsikker, hyggelig, omtenksom, kunnskapsrik og dyktig. Sosialt fremstår jeg som utadvendt, trygg og sosial, - og jeg er godt likt. Og midt oppi all denne "vellykketheten" er jeg skikkelig ensom. I barnefrie helger særlig. Da sitter jeg masse hjemme og kjenner på den vonde ensomheten og lengter etter det å ha en nær person i livet mitt. Alle venner er opptatt med sine barn og sin familie og sine par-nettverk. Som singel i førtiårene har jeg ikke noe singel-nettverk.....Og dette blir jeg deppa av. Ensom, deppa og trøstespisende.
Er det noen flere enn meg her inne som har det sånn??? Noen gode råd eller oppmuntrende ord å hente her i kveld? ;-))

Hei! Hva svarer man egentlig til de flørtene? Som "du virker varm og god", "du gir meg et kick" og " liker du torsk?" Det er da ingenting det er naturlig å svare med når det bare står det, annet enn kanskje hei og takk (og eventuelt ja eller nei på den med torsken)?

Er det kun meg, eller er det andre og som har følelsen av at 70% av jentene her inne faktisk ikke er her for å finne seg en mann, men rett og slett for å tilfredstille sitt eget ego?
Det kan godt være den ballen ruller andre vegen og, så der må jo kvinnene gjerne komme med innspill.
Men jeg har aldri sett poenget med å ta seg bryet og tiden til å lage en profil på ett nettdatingsted om man faktisk ikke er så keen på å finne noen. Muligens er jeg bare litt kjip i tankegangen. Men One Night Stands er jo mye lettere å finne på byen mener nå jeg.

va eit ordtak før som heitte..viss du ikkje får det du vil ha så ta det du kan få:)
så her er deres sjanse jenter hehe

va det denne tråden ein skulle vert anonym på tru?

Så henne på "firestjerners middag" , så rå og nydelig jente :)

Er det noe kleskode på festen tro? :)

La oss ta et skråblikk mot mannen.....

For når man tenker gjennom det, hva trenger egentlig en selvstendig kvinne en mann til?
Sånn bortsett fra junioren hans liksom?

Når er det egentlig rett for en kvinne å velge å bli sammen med en mann?
Saklige, usakelige, rare og fornuftige forslag mottas med takk ;-)

En genial kommentar:P

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym tt

Jeg fikk høre denne av venn av meg for litt siden:

" Er du lam fra livet og ned kan du være med på tur med Lars Monsen, er du lam fra halsen og opp kan du bli med på Paradise Hotel".

GENIAL KOMMENTAR SPØR DU MEG!

Jeg er en rimelig kjekk gutt, som i tillegg er ganske intelligent, er i gang med en fin utdannelse, er ganske høy og hyggelig og ikke engang tøffelhelt. Men jeg har innsett i det siste at jeg har et ganske stort behov for damers annerkjennelse. For at de skal like meg og synes at jeg er kjekk. Og jeg bekymrer meg veldig mye om dette, spesielt etter at jeg først har fått en jente på date.

Dette kan ofte virke veldig ødeleggende, og jeg klarer nesten ikke å nyte livet imellom datene fordi jeg er livredd for at hun skal dumpe meg, eller finne en eller annen feil med meg slik at det ikke blir noen date nummer 2, eller at hun skal finne en kjekkere fyr i mellomtiden.

Det føles ut som om den ultimate annerkjennelsen fra en dame er sex. Når jeg har fått sex kan jeg slappe av. Da kan jeg bare nyte den jenten jeg er sammen med, prate med henne om alt mulig og virkelig puste ut. Jeg føler virkelig at mitt velvære er avhengig av hvor lenge siden det er jeg hadde sex sist. Og jeg ønsker meg definitivt et høyere tall enn det jeg har nå. Altså at jeg har hatt flere sexpartnere.

Jeg klarer å slappe av når jeg er på selve daten. Da er jeg til og med ganske så sjarmerende og ertende og alt det der. Og de aller fleste jentene jeg er på date med setter oppriktig pris på daten og på meg. Men det er altså alltid denne tvilen som melder seg etterpå. Hvordan gjorde jeg det? Får jeg en date til? Får jeg denne jenta til sex? Gjorde jeg noe galt?

Jeg har ikke hatt sex med kjempemange jenter, men med en del jenter. Flere enn gjennomsnittet vil jeg anta.

Men hvilke råd vil dere jenter gi? Hvordan slappe mer av?

Alle kommentarer og innspill er velkomne.

Føler du deg som en forhåndsprogrammert robot, som bare går på automatikk og gjør ting uten at du skjønner hvorfor?
Eller ikke?

som kommenterer og snakker om jenter fra alder 14 til 30 som om de faktisk hadde hatt sjangs på dem...
Ganske frekke og småperverse meninger..
Dette er et fenomen som overrassker meg stadig. At menn tror de kan prøve seg på kvinner som er såååå inn i granskauen over deres liga, aldersmessig, utseende, sosiale evner osv osv osv osv.. lista er lang.
Her er det da gamle griser, fete, stygge, uhygieniske, dumme, merkelige osv som snakker om disse snellene (som de kaller jentene med maximum 38 i str,og ser ut som de er et baitbusoffer.. )

Da begynner jeg som i str 44 og tenke.. Vil "menn" (>flertall / ikke alle).... alltid søke etter ønske om å pule ekkelvettet av slike jenter.. Her er det menn jeg ikke ville vurdert om de var sistemann på jord... Men de går å sikler på jenter de aldri kan få uten at de blir kjente og rike.. Og likevel vil dissen jentene aldri virkelig ha lyst på dem..

VET DETTE ER HARDE ORD.. Men når vi jenter, går inn i oss selv og prøver hele tiden å være flotte for gutta.. Så er det provoserende at mange menn ikke er mer oppvakte enn dette.. Jeg blir sjokket av idiotien og mangel på respekt av disse søte uvitene jentene..

Kommenterer jeg eller mine kvinnelige frender og kollegaer at en fyr er heit.. (altså med et ord, og ikke perverst eller detaljert) så blir menn flåsete og begynner mobbe oss om de er tilstede når vi snakker om "kjekkasen".. Hva er det for en reaksjon???

Dette ble mye å svare på.. Men hey.. dette er hvertfall et nyere tema... kanskje...

Nei jenter

Siste svar ma. 28 mars 2011 10:33 (70 svar)
Skjult ID med pseudonym trimmtrab

Nå er det på tide at dere kommer og sjekker meg opp. Det må da være noen her som sjarmerer knea bort under meg!?

Taz kan være min karaktérreferanse, og Tingeling...vel...du kan få prøve deg du også. ;D

Rastløs og kjeder meg i kveld jeg, can you tell?

Virker som om mange har et fryktelig anstrengt forhold til eksen - kan ikke snakke sammen, hater hverandre osv. Hvordan er det med deg og din eks? Tror du man kan si noe om en person ved å se på hans eller hennes samarbeid med sin tidligere partner?

Nå tenker jeg først og fremst på dere som har barn med eksen, alle andre slipper jo lettere unna. ;-)

Mange sier at man skal finne lykken med seg selv, før man tar steget og leter etter noen å dele den med...
Jeg synes det i lengden blir drit kjedelig å være singel, de fleste man kjenner er godt etablert i et forhold. Dette resulterer også i mye alene tid, deilig inni mellom, men langt fra hele tiden. Nå da sommeren kommer er det ikke så kult å planlegge ferie alene f . eks., synes det meste er mye trivligere med en partner. Har to små barn jeg forguder å koser meg med annenhver uke, men føler at hele tilværelsen blir litt amputert som singel. Føler at alt er lagt opp til at man skal være to voksne i en familie , slik dagens samfunn er.( var sikkert ikke noe bedre før men :))

Men er det flere her som tør å innrømme, at det til tider kan være trist og kjipt å være singel eller??

Love will keep us alive!!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym love

http://www.youtube.com/watch?v=jqTLlHkfSC4

Flott den ;)

Hadde en særdeles morsom kveld på byen i går som endte med brukket hånd, fin rød gips og sykemeldt i 4 uker. Hva pokker gjør man hjemme i 4 uker, med venstrehånden i gips og jeg er selvsagt keivhendt....

desidert den kjipeste singel aktiviteten - enig?

Kan alle dere flott jenter i riktig alder og maks et par mil unna kjenne deres besøkelsestid....
Gå inn på profilen min kommentere de flotte bildene og den fine profilen jeg har brukt å mye tid på
og drysse røde hjerter og min singel søndag.

Hvor godt forstår du deg selv?

Og klarer du å bruke det til noe, som å forbedre deg selv?
(Forutsatt at du har lyst til det)

Janteloven

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym marini

Jeg har begynt å lese Axel Sandemoses "En flyktning krysser sitt spor". Jeg tenkte først at jeg skulle lese den for å få litt mer innsikt i den viktige loven, som er en del av vår kulturarv, men ble oppriktig overrasket over hvor fantastisk litteratur dette er. Det er spennende lesning som både rører meg, opprører meg, og engasjerer meg.

Jeg anbefaler boken på det varmeste, den kommer til å gjøre inntrykk på deg!

Hadde tenkt å åpne denne med at eskimoer hadde veldig mange ord for snø, men undersøkte saken og det var visst bare en myte.

Grekerne har mange ord for forskjellige typer kjærlighet, som eros, filio, agape.
(For kjærlighetsforhold, vennekjærlighet, gudskjærlighet/nestekjærlighet)

Finnes det noe mange ord på norsk eller engelsk for kjærlighet?
Engelsk er jo verdens mest ordrike språk, så de burde jo ha?

Men kan det stemme at språket avspeiler kulturen, så om en kultur er veldig kjærlighetsorientert finnes det mange ord i språket?
Og hva forteller det oss i så fall?

Hvor mange er det som egentlig kjenner og forstår deg godt?

Kjærlighet.
Hva er kjærlighet?
Hvor kommer den fra?
Hvordan vekkes den?
Hvordan vokser den?
Hvordan svekkes den?

viss ein blokker alle som ein har hendvendt seg til som ikkje svarer..da sitter ein igjen med damer sjølv eg ikkje vil ha..er det da råd å få pengene igjen?

Hvorfor er alle på banen og tar kontakt og invitere meg ut..men han hjertet mitt banket for ...han ble så veldig veldig stille...

Har så vondt i hjerte mitt....

.... og nå en litt positiv tråd (som ikke handler om hvor enkelt det er å få sex med hvem som helst eller hvor skummelt det er i Groruddalen)

Hva skal dere i helga, sukkerbiter?

Her kommer jobbgutta over på fredagsmiddag (oksegryte med grønnsaker kokt i mørkt øl, kjøttkraft og masse gode krydderier) og någå attåt!

Så skal jeg troppe opp i åtteårsdag til nevøen lørdag ettermiddag, får håpe formen er sånn passe bra, hehe :)

Søndag: Frank Znort, kanskje?

(Mandag: Date, faktisk!)

Får inntrykk av at det er så og si ingen jenter som tar initiativet til å snakke.
kan ta meg selv som eksempel, jeg skriver til 10stk i løpet av 1 mnd. kanskje, og det er kanskje også én som skriver til meg.

Mulig det er noe feil med meg, men uansett det er tråd opp og tråd ned om det her på forumet.

så hvorfor er jentene her?

Det største problemet med nettdating er at kommunikasjonen er statisk, ikke dynamisk. På byen så vil den andre umiddelbart respondere på kroppsspråket ditt, og se at puppiler utvider seg, lukt, og hundre andre faktorer som en profil ikke forteller deg. Smilet dama får, er jo da til dama, og ikke generelt som et slags overfladisk salgssmil til alle (velg meg..velg meg.. osv.)

Tror at mange jenter ikke reagerer så mye på en flørt over nett, som på en flørt in real life. Gutter er mer visuelle enn jenter, mens jenter biologisk må tenne på en helhetsopplevelse av lukt, stemning, smak og sjarm som er vanskelig å gi over sukker. Det er derfor jenter synes at en standard flørtemelding med bilde av en hund eller kake osv. er turn off, fordi det er standardisert. En gutt vil derimot tenne på bare interessen.

Min konklusjon er derfor at gutter tenner mer umiddelbart på en nettkontakt ut fra bilde, mens jenter vil være mer skeptiske/tibakeholdne fordi de ikke får helhetsinntrykket fra kroppsspråk, lukter og stemning osv.

Jeg tror det er årsaken til at mange av gutta ikke får respons, eller ikke får den responsen de forventer. For jentenes del, så blir henvendelsene bare en slags "confidence booster," men du må nok treffe dem i rette humøret og ha en melding eller bilde som umiddelbart rører ved dama, for at du skal ha sjans.

Ulempen med sukker er da at du kanskje hadde hatt sjans på dama som du ikke får respons av på sukker, dersom dere hadde truffet hverandre i virkeligheten, slik at dere kunne lest kroppsspråk, hørt stemme og tolket luktsignaler osv.

Fordelen med sukker er at du kan nå ut til mange uten å bruke en formue på byen, og kanskje noen faller pladask for akkurat det smilet...selv om det samme smilet er bedre "live"!!

Sorry for å herme eter den andre tråden...det er bare det at jeg også trenger trøst....
Jeg har ikke slått meg eller noe...ingenting har skjedd...
Andre som trenger trøst....heng dere på denne tråden da vettu så lager vi en kollektiv trøstetråd der vi alle trøster hverandre..........snufs.........

DRØM!!!!!

Siste svar lø. 26 mars 2011 22:45 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Singel :)

Hva er din drøm her i livet og hvorfor er det det???
Og hva kan du gjøre for å klare å realisere drømmen??

Mannen : Jeg husker godt siste gangen vi hadde elskov, som varte 1 i en time og 5 min ! - Så lenge? - Ja det var den natta vi gikk over til sommertid :)
Husk å stille klokka i natt!!

Litt mer tidsfordriv på en lørdag hjemme.

http://www.4degreez.com/misc/personality_disorder_test.mv

http://www.queendom.com/tests/access_page/index.htm?idRegTest=720

http://www.healthyplace.com/psychological-tests/social-anxiety-social-phobia-test/

http://www.outofservice.com/freak/

(Plukket noen fra http://www.wizardrealm.com/tests/)

Folk står fritt til å poste med andre anonyme nick enn vanlig.

vinner norge over danmark?:)

Sukkerfesten

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Newbie

Jeg er ny på sukker, og vurderer å melde meg på festen 2. april. Noen som vil dele noen erfaringer fra tidligere fester? Er det bra?

Vinter kommer tilbake til Nord Trøndelag :/

Nå er den slettet, men tråden om norske fedre som ikke slåss for barna sine var et godt eksempel,
Dette var en oppmerksomhetstråd. Det er ikke noe galt med det. Det som er galt, er å ikke kalle en spade for en spade.

Dette varen oppmerksomhetstråd fordi:

TS slang ut av seg noe som er provoserende, men helt feil
Eksempel: ”...men den amerikanske mann rømmer ikke med halen mellom bena om barna hans får juling fordi de spiser gris på skolen” -> I tillegg til Groruddalen, har jeg bodd i USA. Det finnes knapt noe land hvor hvite i større grad har flyttet UT av byene, til suburbs.

TS gjorde hva han klunne for å fremstille seg som sterk og tøff. Billig triks. Funker sikker. Ser ikke noe galt med det, men det er feigt å nekte på at det er det han gjør:
(*) ”som far så er din fremste rolle over NOEN i livet å forsvare ditt barn slik at det kan leve trygt”
(*) ”Jeg har ingen respekt for en mann som løper av gårde”
(*) ”En lærer å takle ganske grov smerte i anstrengte situasjoner og hvordan en skal forholde seg rolig og avslappet når det plutselig blir vanskelig.”

Come on? Ikke oppmerksomhetstråd… Det lukter wannabe macho helt til Furuset senter. En jente som hadde prøvd seg på noe lignende, hadde blitt kalt hore innen 10 minutter.

Fremtiden handler imidlertid ikke om å slåss om matpakker i Groruddalen. Det handler om å ha nok ressurser og penger til å beskytte f.eks barna sine. F.eks å ta utdanning, få en bra jobb og flytte til en del av Oslo eller landet som ikke er ghetto.