Sukkerforum

Hvor mange er det som egentlig kjenner og forstår deg godt?

Kjærlighet.
Hva er kjærlighet?
Hvor kommer den fra?
Hvordan vekkes den?
Hvordan vokser den?
Hvordan svekkes den?

viss ein blokker alle som ein har hendvendt seg til som ikkje svarer..da sitter ein igjen med damer sjølv eg ikkje vil ha..er det da råd å få pengene igjen?

Hvorfor er alle på banen og tar kontakt og invitere meg ut..men han hjertet mitt banket for ...han ble så veldig veldig stille...

Har så vondt i hjerte mitt....

.... og nå en litt positiv tråd (som ikke handler om hvor enkelt det er å få sex med hvem som helst eller hvor skummelt det er i Groruddalen)

Hva skal dere i helga, sukkerbiter?

Her kommer jobbgutta over på fredagsmiddag (oksegryte med grønnsaker kokt i mørkt øl, kjøttkraft og masse gode krydderier) og någå attåt!

Så skal jeg troppe opp i åtteårsdag til nevøen lørdag ettermiddag, får håpe formen er sånn passe bra, hehe :)

Søndag: Frank Znort, kanskje?

(Mandag: Date, faktisk!)

Får inntrykk av at det er så og si ingen jenter som tar initiativet til å snakke.
kan ta meg selv som eksempel, jeg skriver til 10stk i løpet av 1 mnd. kanskje, og det er kanskje også én som skriver til meg.

Mulig det er noe feil med meg, men uansett det er tråd opp og tråd ned om det her på forumet.

så hvorfor er jentene her?

Det største problemet med nettdating er at kommunikasjonen er statisk, ikke dynamisk. På byen så vil den andre umiddelbart respondere på kroppsspråket ditt, og se at puppiler utvider seg, lukt, og hundre andre faktorer som en profil ikke forteller deg. Smilet dama får, er jo da til dama, og ikke generelt som et slags overfladisk salgssmil til alle (velg meg..velg meg.. osv.)

Tror at mange jenter ikke reagerer så mye på en flørt over nett, som på en flørt in real life. Gutter er mer visuelle enn jenter, mens jenter biologisk må tenne på en helhetsopplevelse av lukt, stemning, smak og sjarm som er vanskelig å gi over sukker. Det er derfor jenter synes at en standard flørtemelding med bilde av en hund eller kake osv. er turn off, fordi det er standardisert. En gutt vil derimot tenne på bare interessen.

Min konklusjon er derfor at gutter tenner mer umiddelbart på en nettkontakt ut fra bilde, mens jenter vil være mer skeptiske/tibakeholdne fordi de ikke får helhetsinntrykket fra kroppsspråk, lukter og stemning osv.

Jeg tror det er årsaken til at mange av gutta ikke får respons, eller ikke får den responsen de forventer. For jentenes del, så blir henvendelsene bare en slags "confidence booster," men du må nok treffe dem i rette humøret og ha en melding eller bilde som umiddelbart rører ved dama, for at du skal ha sjans.

Ulempen med sukker er da at du kanskje hadde hatt sjans på dama som du ikke får respons av på sukker, dersom dere hadde truffet hverandre i virkeligheten, slik at dere kunne lest kroppsspråk, hørt stemme og tolket luktsignaler osv.

Fordelen med sukker er at du kan nå ut til mange uten å bruke en formue på byen, og kanskje noen faller pladask for akkurat det smilet...selv om det samme smilet er bedre "live"!!

Sorry for å herme eter den andre tråden...det er bare det at jeg også trenger trøst....
Jeg har ikke slått meg eller noe...ingenting har skjedd...
Andre som trenger trøst....heng dere på denne tråden da vettu så lager vi en kollektiv trøstetråd der vi alle trøster hverandre..........snufs.........

DRØM!!!!!

Siste svar lø. 26 mars 2011 22:45 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Singel :)

Hva er din drøm her i livet og hvorfor er det det???
Og hva kan du gjøre for å klare å realisere drømmen??

Mannen : Jeg husker godt siste gangen vi hadde elskov, som varte 1 i en time og 5 min ! - Så lenge? - Ja det var den natta vi gikk over til sommertid :)
Husk å stille klokka i natt!!

Litt mer tidsfordriv på en lørdag hjemme.

http://www.4degreez.com/misc/personality_disorder_test.mv

http://www.queendom.com/tests/access_page/index.htm?idRegTest=720

http://www.healthyplace.com/psychological-tests/social-anxiety-social-phobia-test/

http://www.outofservice.com/freak/

(Plukket noen fra http://www.wizardrealm.com/tests/)

Folk står fritt til å poste med andre anonyme nick enn vanlig.

vinner norge over danmark?:)

Sukkerfesten

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Newbie

Jeg er ny på sukker, og vurderer å melde meg på festen 2. april. Noen som vil dele noen erfaringer fra tidligere fester? Er det bra?

Vinter kommer tilbake til Nord Trøndelag :/

Nå er den slettet, men tråden om norske fedre som ikke slåss for barna sine var et godt eksempel,
Dette var en oppmerksomhetstråd. Det er ikke noe galt med det. Det som er galt, er å ikke kalle en spade for en spade.

Dette varen oppmerksomhetstråd fordi:

TS slang ut av seg noe som er provoserende, men helt feil
Eksempel: ”...men den amerikanske mann rømmer ikke med halen mellom bena om barna hans får juling fordi de spiser gris på skolen” -> I tillegg til Groruddalen, har jeg bodd i USA. Det finnes knapt noe land hvor hvite i større grad har flyttet UT av byene, til suburbs.

TS gjorde hva han klunne for å fremstille seg som sterk og tøff. Billig triks. Funker sikker. Ser ikke noe galt med det, men det er feigt å nekte på at det er det han gjør:
(*) ”som far så er din fremste rolle over NOEN i livet å forsvare ditt barn slik at det kan leve trygt”
(*) ”Jeg har ingen respekt for en mann som løper av gårde”
(*) ”En lærer å takle ganske grov smerte i anstrengte situasjoner og hvordan en skal forholde seg rolig og avslappet når det plutselig blir vanskelig.”

Come on? Ikke oppmerksomhetstråd… Det lukter wannabe macho helt til Furuset senter. En jente som hadde prøvd seg på noe lignende, hadde blitt kalt hore innen 10 minutter.

Fremtiden handler imidlertid ikke om å slåss om matpakker i Groruddalen. Det handler om å ha nok ressurser og penger til å beskytte f.eks barna sine. F.eks å ta utdanning, få en bra jobb og flytte til en del av Oslo eller landet som ikke er ghetto.

Våren er her og sevjen stiger!

Innboksen fylles av meldinger og kaffe invitasjoner:-)
Ingen kløft eller trutmunn på profilbildet heller. Kanskje det blir en fin vår :-).
Flere damer som har opplevd det samme de siste par ukene ? Og hva med gutta... får dere flere henvendelser nå?

http://www.ebaumsworld.com/video/watch/81387550/

Denne MÅ ses! Til alle mobbere i verden, det er på tide å passe seg!

I kveld har jeg tid så,,, kjør på og diskuter med meg livets store dilema...

Hvorfor????

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym joda

Jeg lurer på en ting.. hva kan man gjøre når man sitter her, med skiveutglidning, klarer såvidt å ligge, og iallefall ikke gå..

Joda, man kan sitte på sukker og håpe noen vil prate med han..
Da kommer det evig spørsmålet..

Hva skal til for at dere jenter tar kontakt med en gutt..

på det halve året jeg har vært her, så er det en, EN, jente som har skrevet til meg først..

Jeg veit jo at det er alltid vi gutta som er mest PÅ.. men, hadde jo vært koselig om ei jente skreiv først å da..

Jøje meg... er sukker en arena for hvem som er best/verst..??

Syns det er overveiende mange negative tråder, med mener jeg at fokuset er rettet mot alt som går galt, alt som er galt med kvinner/menn..alt som ikke funker, alle "svarene" på brev man ikke får.. Noen får for mye sex, andre kommer seg ikke engang på date.

Når man legger ut en tråd, hvor man er ute etter erfaringer eller tips, er man nesten garantert en personlighets beskrivelse inkludert i svarene man får..

Selvfølgelig, et forum er for å diskutere , dele meninger/erfaringer, men vinklingen blir ofte så negativ..

Har noen vært her så lenge at de er fulle av bitterhet.. Synes at alle kvinner er håpløse , at alle menn er no herk og bare interessert i sex..

Ikke minst... det dømmes over en lav sko... Jeg føler nesten som om jeg befinner meg i en krigssone, hvor det er om å gjøre å finne mest mulige feil og mangler med det motsatte kjønn..

det gjelder ikke alle... ,men noen er ekstremt flinke til å snu enkle tråder til å bli negative og man rett og slett føler seg om mulig enda mer nedtrykt etterhvert som eder og galle spres...

bare ett lite hjertesukk ..

SMIL FOLKENS! Det er vår i luften, kveldene blir lysere, dagene varmere.. og ikke minst: Det vi sender ut er det vi får tilbake.. så rens opp i tankene.. du er et produkt av dine egne handlinger og tanker ....

Kjære sukkerorakler

jeg klarer ikke å laste ned flashplayer 10 - vil så gjerne ha nye albumbilder men får det ikke til...
- det kan da ikke være så vanskelig..

Noen som kan hjelpe?

Jeg lurer litt på hva jentene her inne mener om gutter som er omskjært. Har det noe å si? Noen egne erfaringer med det? Er det stor forskjell?

Noen som er veldig film interessert her inne? Jeg vil påstå jeg er ekstremt! Ser rundt 5 til 10 filmer i uka. Og blir aldri lei. Kanskje noen kan fortelle om sine favoritter?

Jeg personlig har veldig mange favoritter:
-Jerry Meguire
-Terminator 2
-Walk the Line
-Gladiator
-Pulp Fiction
-the Shinning
-Closer
-Dag og Natt
-Hangover
-Casino Royal
-Braindead
-Dawn of the dead
-the Omen
osv... Kan liste opp flere senere vis noen her inne synes film er interessangt :)

Jeg legger ut en tråd med noen løse tråder her. Om noen vil svare på den med egne tanker er det kult!

TRÅDEN HANDLER OM PERSONER HER PÅ SUKKER.

- Altså personer generelt. Og i mitt tilfelle jenter. For er de jeg har snakket med.

- Først. hvorfor er jenter så annerledes her på nette enn i virkeligheten?

De tar kontakt med gutter enten for et forhold eller for sex. Sånn rett på altså. Enda ikek funnet ei som bare vil snakke for å bli kjent. Vet dette er en side for å finne en partner. Men er no virkelig ikke sånn at alt må være så utrolig fast i begynnelsen. Kan jo kun snakke litt i starten for å bli kjent , og deretter treffes? Eller må det være et date ( oe jeg har kommentert tidligere) første gang?

Videre stusser jeg på at flere her inne snakker til kværandre som de sku være bedre enn den andre. Det jeg lurer på da er - Hvorfor føler du at du er det?

De fleste sier at grunnen til at noen ikke svarer er fordi at de ikke føler noe tiltrekning til den som skriver til de. Hvordan kan de mene og si noe slik etter kun noen bilder? Skjønner om det ikke er noe tiltrekking til den andre på utseende. men ta meg som et eksempel. Vil si jeg ser helt normal ut. I det virkelig liv har jeg en veldig bra jobb. Bra drag og mange jente venner. Så det jeg lurer på er hvorfor en jente ikke svarer meg om ejg skriver f eks "du er pen på bilde ditt"
Det skremmer meg litt for trur neppe det kommer av utsene mitt (absolutt ikek høy på pæra, men aldri hatt noe som helst problem med jenter. Og trur ikek jeg er verdens peneste. Men er langt fra stygg i værtfall). Så at ikke enjente vil skrive noen setninger og si takk om ikke annet, det skremmer meg litt for hvordan verden er blitt.

Jeg får ca 1 melding om dagen i posten her (vet ikek om det er mye eller lite) vær dag fra fremmede som jeg ikek har snakket med før. Alt fra at jeg hadde et pent bilde til noe om teksten på siden min. Noe jeg har sendt ut til ca 15 jenter de 3 ukene jeg har vært på. Mulig 6 eller 7 har svart.

Altså dette kan tålkes som en klage. og har sett uendelig med tråder her inne om noe lignende før men ikke helt hengt meg opp i det før i kveld. Men jeg prøver ikke å klage til de som ikke svarer. Bare lurer på hvorfor? Om noen ikke hadde svart meg face t face ville jeg blitt sur faktisk. Har aldri hent om jeg har sagt noe pent til en jente da. Men her inne er det vist så utrolig enkelt å bare overse hverandre.

En annen ting er de postene som gutter som skriver at de har knullet så m

Nå finner jeg ikke noen nye interessante profiler.
Burde jeg senke kravene?
Andre som har samme problem?

Hvor mange og hvilke dimensjoner har en kvinne?

Det finnes flere enn 3 i vår verden, vårt univers. Punktum.

Men hvor mange?

Beskrivelse av den typiske norske kvinnens reise gjennom forbrukersamfunnets kvern:

-Barn: Sjarmerende liten engel som flyr rundt og ennå ikke vet om helvetet som følger.

-Tenåring: hyper, irriterende, usikker, fnisete, dramatisk og sykelig opptatt av gruppeposisjonen, intens hjernevasking i utdanningssystemet.

-Sjarmerende dame: fra ca.18 år til 35 ish. Jentene på sitt beste, ferdig med tenåringshelvete og før kjerringfasen: kvinnelig sjarm og livsgnist! Ambisjoner, spill, stimuli, kos, morro... "Jeg håper å finne meg den eneste ene!"

-Stressa kjerring fase: Når de havner i kjærlighetsforholdet med Mr.Rightone, begynner å klekke ut barna som er alle kvinners drøm og kombinerer oppgavene med full jobb, husarbeid, innkjøp, finanser og den obligatoriske dosen massemedia, starter den langvarige, herlige, livsoppslukende kjerringfasen. Små glimt av feminin sjarm og livsglede kan skimtes før neste bekymring melder seg, og hver dag er et intenst stress fra morgen til kveld uten et øyeblikks pusterom. Familiedrømmen levd!

-Nervevrak: Når ungene er blitt store nok til å klare seg selv, er stort sett alt som finnes av kvinnelig sjarm blåst vekk som vinden, og prisen for det vanvittige stresset begynner å måtte betales. Hverdagen: underliggende konflikter som dysses ned, jevnt inntak av massemedia narko, ferdigmat fra Rimi og intenst pillemisbruk og psykologtimer.

-Uføretrygdet: Nerveproblemene, pillemisbruket og den usunne livsstilen begynner å manifestere seg som diverse fysiske plager. Damene møtes til kaffetreff og snakker om sykdommene sine, det eneste temaet de er opptatt av. Ofte har de mistet evnen til å forstå sammenhengende språk, selv om de kan snakke verre enn niagarafossen.

-Åndssvak: Den verdige avslutningen på morroa. Mannen er død og hun ligger på et sykehjem alene, mens barna kommer innom et par ganger i året. Mens hun venter på å dø drømmer hun seg tilbake til den gangen for lenge siden, før forbrukerkjøret satte inn for fullt, da hun ennå var et barn og livet var et eventyr...

Noen som kjenner seg igjen?

http://www.break.com/break-originals/other-funny-stuff/shes-too-good-for-everyone-2024186

Det er ganske stor forskjelle mellom 25 og 40, ikke sant? En generasjon vil jeg tro.
Men hvis man tenker mellom 40 og 51 så er det ikke så stor aldersforskjelle, livserfaringer tas til ettertrakting / ofte skilsmiseer osv, osv.../ Men så kommer vi til den mest sårbare aldersforskjelle, altså 50- 56 og da er det stoooor klyfte igjen.
En overgangsalderspuberteten, eller ???

Tenkte å dele dette med dere siden det er fredag og jeg føler meg lykkelig :)

Jeg har alltid trodd at når jeg møtte HAN ville det skje "pang" på første daten, men det ser ut til å ha skjedd forsiktig og tålmodig i stedet...

Jeg registerte meg i sommer og har siden da stort sett skrevet og datet noen. Noen har jeg brukt lang tid på 1 - 2 mnd mens andre bare 1 eller 2 kaffedater. Jeg møtte en mann i høst som jeg falt for meg en gang og hvor tiltrekningen var instinktiv og øyeblikkelig. Dessverre var det nok mest en seksuell tiltrekning og etter 2 mnd var det slutt.

Datet to til og så for 3 uker siden fikk jeg en hyggelig mail fra en uten bilde. Jeg ba om bilde og må nok innrømme at jeg ikke kjente den store tiltrekningen da jeg fikk bildet. Likevel tenkte jeg at vi hadde mye felles og jeg hadde jo ingenting å tape, Så etter noen mail avtalte vi å møtes. Møtet var hyggelig men jeg kjente fortsatt ikke noen enorm kjemi, - bare at han var avslappet og hyggelig å prate med. Gikk med på en 2're date som endte med noen øl, men fortsatt ingen tilnærmelser eller flørting fra hans side. Jeg hadde inntrykk av at han var sjenert i forhold til flørting, men jeg ønsket ikke å "kaste" meg over han siden jeg fortsatt ikke følte den store kjemien.

Da jeg fikk sms med spørsmål om en 3'je date var jeg usikker, -var det overhode noe vits og burde jeg ikke nå være forelsket i han? Uansett, hadde ikke noe bedre fore den dagen og som sagt var han veldig hyggelig å prate med, så vi møttes for en 3-date. Denne endte opp hjemme hos meg, men fortsatt ikke noe tafsing fra hans side eller andre tilnærmelser for så vidt. Da han begynner å prate om at han må gå så lener han seg litt fremmover og sier at han synes det er så kjekt å møte meg - ikke noe mer - men akkurat da lener jeg meg frem og kysser han. Det var ikke det mest fantastiske kysset, på ingen måte, men likevel noe var det. Nå etter 7 -møtet kan jeg ikke slutte å tenke på han og kjenner store sommerfugler i magen når jeg tenker på han og at han igjen skal legge armene rundt meg. Han sier han blir lykkelig av å tenke på meg :-D

Det hører med til historien at han faktisk aldri har hatt noen ordentlig forhold så det finnes menn der ute som trenger litt hjelp - og av og til er de rett og slett verd å vente på og gi en 3'je sjangse ;)

PS: Til dere som vil kommenter at jeg fortsatt er her - slapp av! - kontoen går snart ut..

Kafeliv

Siste svar fr. 25 mars 2011 16:09 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Barkrakk

Hva faen er kafeliv egentlig.. Skjønner ikke åffer alle meiner det liksom er så bra?

Hei alle sammen,

Jeg spiller trommer i elektro-rockbandet "Essence of Mind" og vi jobber for tiden med å spille inn vår første musikkvideo.
Førstkommende lørdag 26 Mars skal vi spille inn andre og siste del på Fredagsbaren på kunsthøyskolen i Oslo.

Vi trenger glade og feststemte sukkerbiter som vil være med som statister.

Settingen er altså en bar med masse folk og alt DU som deltaker trenger å gjøre er å oppføre deg som du ville gjort på en hvilken som helst annen fest. Dvs drikke, snakke med folk, gå på do, fly ut å røyke, kanskje danse litt osv osv.

Sted: Fossveien 24 på Grunerløkka i Oslo
Start: kl: 14:00 til ca kl 17:00

Vi setter pris på om du registrerer deg her: http://www.facebook.com/event.php?eid=210830932264665

Dette bør du ha med:

1) Klær du ville gått med på fest. (rocka stil oppfordres)
2) Det du vil drikke av alko eller non alko
3) Godt humør!

Det blir ikke ølservering i baren, så husk drikke. Til gjengeld blir det mat, musikk og god stemning,.

For å gi dere en liten feeling på hva dette dreier seg om så sjekk gjerne ut:

1) Teaser på første del vi allerede har spillt inn:
http://www.youtube.com/watch?v=fkq3CHhzy8k

2) Låter på vår facebookside:
http://www.facebook.com/essenceofmind?sk=app_178091127385

Vi håper å se så mange som mulig på videoshoot-vorspiel

mvh

Kristian / "Råtass79" / Trommisen i bandet Essende of Mind

For å presisere dette med en gang, dette er IKKE en tråd for å irritere meg (selv om jeg gjør det) over de som skriver en salig blanding av kvasidialekt/SMS språk når de skriver i diverse forum. Derimot et litt artig utslag av slik skriving. Følgende er hentet fra en FB post av ei venninne av meg;

Xxxxx Xxxxx
Asfalten er bar, og nye sykler til barna står klare og venter til de kommer hjem fra barnehagen. Våren har kommet! :)
46 minutes ago · LikeUnlike ·

Xxxxx Xxxxxx pass på at Håvard får med sæ d her;)
29 minutes ago · Like

OK hva i all verden skal Håvard få med seg her???

Kom gjerne med andre slike lite uheldige utfall ;-)

Jeg skal flytte for meg selv, og har et par sofaer som er skikkelig bedritne rett og slett. De er litt gamle, men orginalfargen er NYDELIG beige. Så jeg lurte på om noen der ute har hatt en god erfaring med møbelrenser? Og hvis ja; hvilken møbelrens brukte dere, og hvor får jeg kjøpt den?

Jeg er jo klar over at jeg kanskje ikke får tilbake den fantastisk fine fargen, men det er jo verdt et forsøk? Og i tilfelle, hvis jeg skulle være så uheldig å ikke få tilbake fargen, hva vil dere råde meg til å gjøre da?

På forhånd takk :)

Reisefeber?

Siste svar to. 24 mars 2011 23:13 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym blautine

Det er noe jeg har lurt mye på;

når du skriver: "jeg liker å reise, har reist mye, være mange steder i verden, o.l." - hva ser du for deg at du skal dele med kjæresten din da? Av reiseopplevelser, altså? Hvis du f.eks har vært på knallferie endel steder i verden, også blir du sammen med noen som også kunne tenkt seg å vært der, blir du med og reiser dit en gang til da? men det spiller vel ikke noen rolle, for det blir vel uansett ikke en ferieopplevelse man deler sammen - oppdager sammen... så burde man virkelig gjøre fra seg all reisinga før man kommer hjem og leter dater på sukker, lr burde man finne reisevennen sin først? jeg kjenner jeg blir litt sånn...jaha, du har vært og reist overalt ja, hva har du igjen til meg da? Så kjedelig at du har brukt opp det vi kunne ha delt sammen, tenker jeg.
any comments on that one?

Nærmer seg snart nå og jeg og min single veninne som og er på sukker lurer på hvem av kjekkasene som har tenkt seg dit , og de søte koslie jentene og da ;) ?? Vi vurderer sterkt og dra vis alt i forhold til penger++ klaffer. Litt morsom og anderledes setting å møte folk på enn på byen syns vi :)

Så hvem skal dra, eller vurderer å dra ??

Pappa?

Vi gir jo fiskene mat, men skulle vi ikke snart gi de noe å drikke?

Skjønner godt at noen velger å være single, samtidig treffe flere kvinner/menn. Sex er deilig sex er energi givende sex er balsam for og mot alt.

Noen som er uenig ?

TopGear..

Siste svar to. 24 mars 2011 17:53 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym krishopper

blir sikkert den korteste tråden i Sukkers historie, men prøver lell..

er det noen som skal på TopGear show i spektrum om et par uker?
og som vet hva som blir gjort der?

evt er det noen som vil dit?

Til alle store flotte sukkerMENN

Hva er en perfekt start på dagen ?
Hva er en perfekt helg med en partner/kjæreste?
Hva hadde vært det ultimate for deg ?
Hva kunne du gjort for henne ?

Nei - sol og lunsj: Ut i solen.....

Håper på mange GODE svar.

Synd at man ikke kan få opp de trådene man har laget over lang tid, nesten komisk hva som kan diskuteres opp/ned.
skulle ønske man kunne søke opp gml tråder etc.

Tipper jeg har ca 50 tråder +
Mange bare for å provosere og noen seriøse.

Hvilke tråder liker dere best ?
sex
forhold
barn
bøker
musikk
filmer
beste profil/ tråder etc.

Hvilke formumstroll er spennende / tragiske etc ?

http://verlos.wordpress.com/2011/03/18/alene-er-vi-mindre-sammen/

Vet at vi kvinner er uhm.... litt vanskelig å ha med å gjøre - og all ære til menn som får til å bo sammen med oss - men er vi virkelig så ille som denne bloggen skal ha det til? :P

Hei! Trenger en tilbakemelding på profilen min.
Vil at kun kvinner skal svarer meg på dette. Svar enten her på denne tråden, eller gå inn på profilen min og send meg en mld.

Min tid her på sukker er over for denne gang og faktisk så har jeg lært utrolig mye her, selv om det er en del lærdom jeg kunne gjerne ha vært foruten! Jeg har fått mange hyggelige brev og jeg har så og si gitt svar tilbake på de fleste. Men det har vært noen få useriøse, men de har jeg har gjennomskuet med en gang! Jeg har lest de fleste innleggene her og til tider har det vært altfor mye spydigheter, krangling og folk som ikke eier snev av respekt for andre. Når alt kommer til alt, ser jeg at jeg har vært heldig her i livet som ikke har opplevd så mye vondt som mange andre her og ikke har jeg såret andre så grusomt grunn av egen egoisme, ei heller påført andre smerte og sorg med ren vilje. Til tider har tanken slått meg at hvis jeg får vite noe mer om andres lærdom om samliv og kjærlighet, og hvordan noen til tider behandler andre...ja, da tror jeg kaster opp!! Jeg har nok ikke det mest spennende liv, ikke er jeg på byen hver helg for å feste og for å få meg et nr, ikke er jeg millionær, ikke har jeg det nyeste og fineste av alt, ikke liker jeg å rope høyest og være oppslukt å være høydepunket hver eneste gang....kall meg gjerne kjedelig, men det er bare det at jeg har lyst til å slippe frem andre og lytte til hva dem har på hjertet fordi alt handler ikke bare om meg selv! Og det jeg har, det eier jeg selv og ikke banken. Jeg har selv tatt lærdom av at selv om alt ser flott og fint ut på utsiden på enkelte, så er ikke det ratt sikkert at det er fint og flott det som er på innsiden. Det må jo sies også at det er masse flotte menneske her på sukker som har sin egen sjarm og har hjertet på riktig sted. Folk som har respekt for andre, har utrolig flott humor og er en sann glede for andre:) Jeg har vært på sukker en mnd, såkalt prøvemnd, men nå er våren her og det er snart sommer og sol, og da vil jeg bruke tiden min til noe annet enn data og sukker:) Derfor vil jeg ønske dere alle en kjempe flott vår og sommer, kos dere masse og jeg ønsker dere lykke til videre her på sukker:)

Ærlig

Siste svar on. 23 mars 2011 23:30 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Megbågån

Fy faaaaaaaaaan hvor vanskelig det er å være ærlig da....... Så mange som er med å spiller og pjatter når interessen ikke er særlig stor...
HVORFOR??? Blir så slitsomt å prøve og være seriøs her inne..

Fick detta meddelande skickat till mig jag , utan att jag skickat något till henne först .

Mitt navn er Ekaterina, jeg er 29 ar gammel ..
Jeg bor i Russland, i byen Sochi.
Jeg soker etter den personen som ville forsta meg ..
Jeg vil ha alvorlige hensikter, og alvorlige forhold ..
Jeg onsker a finne kj?rligheten, onsker jeg a finne god person som jeg kan tilbringe hele livet mitt ..
Hvis du er interessert i meg hvis du onsker a studere om meg mer,
skrive til meg brevet!
Ekaterina!

Hon ser bra ut också , så det blir väl till att ringa oslo taxi och fråga om dom tar denna körning .

Blir man kresen når man har blitt avvist og eller hatt mange uheldige møter, samtaler o.l med det motsatte kjønn? Føler dere at dette stemmer? i såfall hvorfor, og hvorfor ikke?

Og skader dette muligheten til å faktisk møte den som ville vært best for deg??

Silikon

Siste svar on. 23 mars 2011 22:13 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym Megbågån

Møtt ei som er fantastisk..... Men synes hun har litt for små pupper til at jeg kunne tenke meg å dra det lenger.
Kan jeg ymte innpå at det må til litt silikon hvis jeg skal klare å få tenning ??

Det påstår jeg.

Men kan du bevise eller motbevise det?