Sukkerforum

Vil dele min gladhistorie med dere. Etter et år her inne, og flere hyggelige dater uten at det noen gang har vært "full klaff" har det skjedd!! Jeg har funnet han...han som får hjertet til å hoppe over et slag eller to...han som får det til å gå elektriske støt gjennom meg når han berører meg, han har smilet som smelter meg, glimt i øyet og får meg til å le...deler av seg selv på godt og vondt, han er den som gjør meg syk av lengsel når vi er fra hverandre..Og det beste av alt; det er gjensidig:))
Jeg er i ferd med å deaktivere profilen min her inne, og magefølelsen min sier meg at jeg ikke kommer tilbake:o)
Ønsker dere alle en vakker vår, og sommer. Ikke mist motet det finnes noen for alle der ute;)

Dette problemet er kanskje ikke det mest aktuelle på sukker(men det forekommer utvilsomt her også), men på internett generelt er det utrolig mye skaphomser som utgir seg for å være jenter, slik at de kan komme i kontakt med gutter.

Jeg forstår at disse er usikre på seg selv og ikke har det lett, men ville det ikke være lurere om de var ærlige om sin legning og søkte gutter som kjører i samme fil?

Ser ikke helt hva de tjener på å late som de er jenter...

ukas useriøse tråd - oki, så er man trøtt og kjeder seg litt ;)

Jeg trenger tips til en bra frisør i Oslo sentrum

de bør være litt kreative der, da min gamle frisør aldri kom opp med noe nytt.

Noen forslag?

klippet meg en gang i Trondheim, på AB Klipp, noen som har erfaringer med denne avd i Oslo?

helt helt heeeelt useriøst , men skal noen til Marbella og magaluf i sommer?

Noen som evnt har vært der og vet hvordan utelivet er? :)

Kosedame

Siste svar to. 7 april 2011 23:26 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Kosemann

Finnes det en dame i Haugesundsområdet, mellom 45 og 55 år, som er klar for kos? Nå?

Takket være Datalagringsdirektivet.

Utrolig at dette kom igjennom. Et par partier som aldri vil få min stemme igjen, det er i alle fall sikkert!

‎"Hvis du er mot direktivet, så er det fordi du har noe å skjule. Jeg synes jo at før direktivet blir satt i verk, så burde vi ha en prøveordning hvor alle nye hus blir bygget med glassvegger. Har du noe i mot det? Hva driver du med´a?"

Knut Nærum

"They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."

Benjamin Franklin

Gutter og jenter! Jeg trenger hjelp. Bortsett fra utseendet: Hva er det som setter menn i jaktmodus??

Den er der, likt tilgjengelig for alle.
Tilsynelatende...

Men likevel oppfattes den høyst forskjellig...
Noe av den oppfatter vi, og noe oppfatter vi ikke.
Noe av den vil vi oppfatte, og noe vil vi ikke oppfatte.

Det avhenger av den kompetansen vi har og ikke har.
Det avhenger av hva og hvem vi er og ikke.
Det avhenger av alt hver enkelt har opplevd tidligere.

Så hvordan kan vi være sikker på hva som er virkelig og ikke?
Er det i det hele tatt mulig?

Noen som tenker over hvordan de oppfatter virkeligheten?
Og gjerne vil oppfatte mer av den?
Eller betyr det ikke noe særlig?

Jenter, da! Jeg har lest profiltekstene til en del av dere jentene - og jeg har lest og lest... Og alle er livsglade, sprudlende gladjenter som er glad i en fest og som reiser verden rundt når dere ikke bor på treningssenteret eller går i Marka. Jaha. Men er det ingen som opplever litt tyngre dager, og som ikke nødvendigvis går rundt med vegg-til-vegg-smilet fra tidlig morgen til kuene kommer hjem? Neida, jeg skjønner at man tror at leserne skremmes vekk når man beskriver sine litt dypere lag, men likevel...

Noen her som skal til Kroatia på Yacht week i sommer? :)

Er en mann på 28år som prøver å planlegge sommerferien min, men er veldig usikker på hvor jeg vil reise i år og hvor været samt temp er stabilt i juli/aug mnd?? Jeg personlig er ikke så glad i disse typiske "charter" turene og kunne selv tenkt meg en litt lengre destinasjon..

Tenkte litt på Bali i Asia, men har allerede vært der noen ganger, så det kunne jo vært spennende og opplevd noe nytt:)

Jeg synes det er litt viktig at det er et sted som er en del billligere en her hjemme i Norge.. Og jeg liker vanligvis at feriene mine er en mix av badeferie, shopping og litt uteliv.

Siden sommerferien nærmer seg med stomskritt så tenkte jeg det kunne vært hyggelig med en liten tråd hvor man kan dele sine tidligere reiseopplevelser å fortelle om hvor dere tenker å reise bortt i år:)

Se http://www.adressa.no/forbruker/helse/article1615331.ece og http://www.forskning.no/artikler/2011/april/284744.

En undersøkelse blant 320 spurte britiske studenter:
16% ville ha kortet ned livet med 1 år.
10% ville ha kortet ned med 2-5 år.
2% ville ha ofret 10 år.
1% ville ha ofret 21 år eller mer.

Synspunkter?

Noen her som har levd i slike, men sluttet?
Eller som føler de lever i en nå?

A) Ønsker meg kjæreste

B) Ønsker meg en ”wow” / mrs/mr perfect og kan likegodt date normale folk så lenge (for alltid er jeg redd)

C) Betatt av en jeg ikke kan få. (møtte en mr ”wow” men han har kjæreste)

D) Er ikke på utkikk etter kjæreste (kun vennskap/elsker/tidsfordriv)

Jeg tilhører gruppe A, B og C . innser at B C og D ødelegger for A.

Håpløst?

Hvilke hendelser og minner pleier du å fortrenge?

Jeg er av den typen som ikke liker å treffe flere personer på en gang. Av og til får jeg brev fra koselige folk her på sukker og skriver pent tilbake at jeg er fortiden opptatt med å treffe noen andre, men vi kan muligens treffes senere uti fra hva som skjer.

Deretter blir blokkert av samtlige etter kort tid. Hva er det her fornoe?

Et bittelite hjertesukk til dere som gir inntrykk av at dere tilbringer 200 dager i året i fjellheimen, kun går i Devold-trøyer,padler kano, seiler jorda rundt, løper i Marka og har oftere på dere ski enn sko. Og samtidig skal dere finne kjærligheten her inne?

Jeg blir bare litt sliten.

Har dere egentlig tid til en kjæreste? :D

Uhu!!!

Siste svar to. 7 april 2011 12:47 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Kvinne81

Man spiller uten av man vil det... Er han, er han ikke.. er han eller er han ikke.. vil han eller vil han ikke, kan han, eller kan han ikke. ER jeg eller ER jeg ikke, vil jeg eller vil jeg ikke, kan jeg, eller kan jeg ikke..

Merkelig som vi tenker og grubler.. En dag er man kjempekeen, andre dager så blir skepsisen sneket under huden.. OG sånn går det...

Jeg vet ikke enda... Men håper jeg vet det en dag.. Bare det heller ene eller andre veien.. Om det blir eller ikke blir, bare så lenge jeg vet.. for det er det som er kjedelig med alt dette styret.. Den perioden der begge ikke vet.... men vil vite, selv om man ikke vil vite for mye...

SLITSOMT.. urk...

Det er noe jeg lurer på, på 60 og 70tallet og deler av 80tallet protesterte norske kvinner mot det de mente var dårlige forhold for kvinner og et makabert kvinnesyn rådende ute i verden.

Men hvorfor er det ingen av dem som demonstrerer mot at en norsk kvinne får hodet skåret av i et muslimskt land eller at overgreps voldtekter i Norge noen år har vært begått 100% av innvandrere.
Hadde jeg vært en politisk aktiv kvinne idag hadde jeg protestert som bare helvete.

Er ikke det minst like viktig å protestere mot, som de gamle kampsakene, det har jo alt med frihet og makabert kvinnesyn å gjøre.

Som mann kan jeg gå over alt i fred, burde ikke en kvinne føle det samme?

http://mobil.eb.dk/nyheder/krigogkatastrofer_article.pml;jsessionid=A974654C9C4BA9C79D02CEF7C874C888.uw-portal2?articleid=1530378

Kan ikke si det går vilt for seg her inne, ingen prekesjuke damer her da? hohoho

Hei. Jeg lurte på om noen av dere husker det rengjøringsmiddelet TV-shop hadde for et par år siden, en boks hvor man tok litt på en klut og plutselig forsvant dritten?

Noen som husker hva det het, og eventuelt noen som prøvde det?

Et spørsmål til dere jenter: Er det noen av dere som ville kalt dere selv innadvente, hvis dere skulle være helt ærlige?

Skal jeg dømme ut ifra profilene her så er jo alle jenter utadvente.

Jeg kaller meg selv innadvent, og med det mener jeg at jeg blir sliten av å være sosial. Er likevel åpen å prate med på tomannshånd, spesielt hvis det er noen jeg er på bølgelengde med.

Kjæreste eller ikke kjæreste.......

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Kravstor

Det siste året har jeg vært singel. De to årene før hadde jeg to forhold som endte etter ca 9 mnd. begge to.Etter 9 mnd. ble det slutt mest fordi jeg begynte å synes det ble litt mye mas og forventninger om oppmerksomhet. Jeg lever et ganske aktivt liv med mine to barn, spesielt om vinteren fordi de driver med en vintersport som jeg også er glad i.

Iløpet av de 5 årene jeg har vært skilt har jeg også hatt to såkalte "fucking good friends" forhold. Jeg måtte avslutte de begge da det plutselig begynte å dukke opp fantasier om barn og det ene med det andre. Jeg er veldig tydelig på at jeg ikke skal ha barn.

Er egentlig ganske fornøyd med at jeg har klart å være singel et år uten så mye som å ta en titt inn på Sukker:) Nå har jeg re aktivert siden min og tittet litt rundt her inne. Begynner jo å friste litt, men så langt har jeg ikke sendt noen meldinger.

Finnes det egentlig jenter som godtar å komme på 2. plass i prioritet? Barna mine har jo førsteprioritet og sånn vil det fortsatt være noen år, men ikke for alltid. Opplever at veldig mange jenter skriver at barna er førsteprioritet også. Når jeg møter jenter synes de ofte det er fint at jeg er opptatt av å følge opp barna, ihvertfall sånn innledningsvis. For å være helt konkret så har det vel vært en 3-4 dager iløpet av en 2 ukers periode jeg har vært med kjæresten alene pluss kanskje en helg med felles barn. Finnes det jenter som godtar dette over tid?

Er så nysgjerrig. Stod sukkerfesten til forventningene? Traff noen av dere en det klaffet spesielt med? Utdyp takk :D

Noen som har artige planer for påsken? Og i så fall, hva skal du/dere? :)

Stikker til Hemsedal med en vennegjeng, så det blir ski og afterski en liten uke! :)

Et kvinnfolk i Finnmark hadde 15 unger, med ett års mellomrom. Alle sammen het Lars.
Avisen interjuvet henne og lurte på om det ikke var vanskelig når alle hadde samme navn. Neida, svarte dama. Det er så kjekt når jeg roper dem inn til mat og slikt. Bare å rope: LARS.....
Men hvis du skal ha tak i bare en av dem da? spurte avisen...
Da bruker jeg etternavnet, svarte kjerringa.

Begynte på dag 1 her i dag, og det var jaggu ikke noe kjære mor der i gården gitt! Noe som i og for seg er bra, det er jo slikt det blir resultater av... :) Men det eg lurte litt på var; Er det noen av dere som har prøvd den og er dere fornøyd? :)

Har møtt en jente, vi har skrevet masse her inne en ukes tid, og kontakten var helt enorm. Vi satt lenge på facebook og chattet etter et par timer her inne. Vi skrev og ringte og alt var kjempebra.

Etter noen dager møttes vi i byn, og vi satt bare å måpte. Vi syns begge at kontakten mellom oss var nær,spesiell og fin.

Date nr to kom, samtidig med første kysset. Mye følelser, nære samtaler og jeg dro med en god følelse.

Noe av det vi snakket mye om var at vi ikke bare måtte "forsvinne", men være ærlig om noe ble vanskelig, sånn at den andre parten ikke bare ble sittende å lure.

Hun virket som den nydeligste jenten på hele østlandet...

Så...stillhet... siden helgen har det dabbet veldig av,men hun har fortalt at hun fikk influensa og var veldig dårlig, så jeg har backet litt ut. Sendt et par meldinger innimellom som jeg har fått svar på etter hvert. Men på lørdag sendte jeg henne to meldinger, og ikke fått noe svar...

Spørsmålet mitt er:
skal jeg velge å stole på det vi ble enige om, at hun ALDRI ville vendt meg ryggen uten å fortelle at hun ville gi seg, stole på den enorme kontakten vi fikk på datene og starten av mailene...

Eller skal jeg stole på det jeg ser, at nå er det stille..veldig stille.. kan jo så klart være en grunn til dette, noe kan ha skjedd osv..

Og ikke minst..skal jeg la være å svare på andre mail jeg får her inne, la være å snakke med jenter her inne fordi hun jeg har datet og hatt dette med, kanskje har en veldig god grunn til å være stille..eller skal jeg tenke, "nei faen ta, hun overser meg totalt, jeg leiter videre".

Skal jeg ta hintet, eller skal jeg stole på henne og gi henne tid, et par dager så kanskje hun kommer tilbake med en forklaring?

Mens DJ Steve Daniels spilte langt nyere musikk i etasjen under fikk vi servert dette i hovedsalen på gårsdagens Sukkerfest:
http://www.youtube.com/watch?v=_oII1vrXNhs
Som spådd ble det mye klining i går ;)

Hei har nettopp meldt meg på som superbruker, for å kunne delta her inne.
Det er så mye rart her, og mange diskusjoner som kommer fra intet. Mange som skriver inn seriøse forslag eller ber om råd, som blir "hudflettet" av som regel anonyme brukere som kverulerer og er svært negative.

(Mange her er søte og skjønne på forumet. Spesielt kvinne 81.( Mulig fordi min datter har samme alder.) Men mest fordi du er åpen, vakker og det forundrer meg at du fortsatt er her inne uten å ha blitt kapret...... )

Hallo, det går an å være seriøs, mulig derfor du om du føler deg truffet fortsatt er singel.

Det går på om man dater flere, hvordan man svarer folk, med el uten profilbilde,er man "player" om man dater flere, om, viss , dersom at det ikke er sikkert at man passer sammen????
Er det slik at man må passe sammen på første date? Nei, tror ikke det. Og hvorfor blir man så til de grader sur/skuffet/vonbroten om noen svar er det man minst venter?

Klart man må treffe endel før det faller naturlig. Man kjenner faktisk veldig tidlig om man trives ved første øyekast.

For meg er utseende svært viktig. Skal tross alt kysse , etterhvert. Og har man ikke lyst utifra utseende så nei, da lar jeg det være. Om vedkommende har 10kg for mye, spiller ingen rolle. Det viktigste er adferd,væremåte, utdannelse.... Ja tenk. utdannelse. Da høyere utdanning viser om man har mer eller mindre intellekt. Tar ikke en høyt utdannet heller, om det mangler sosial intellegens/adferd. hjelper lite om man er kongelig for den del , om resten ikke passer sammen....

Sånn da er jeg her klar til diskusjon. Særlig tøff er du som viser bilde.

Jeg har datet ei jente i noen uker nå. Og det virker som om ting går bra. Etter den siste kvelden vi var sammen, så kom det fram en del ting under samtalen våres som tyder på at vi begynner å bevege oss den rette veien;) Og dum som jeg er så dukker det opp noen bekymringer. Mulig jeg tenker for mye :p. Ingen liker f.esk mas. Hvor ofte er det greit å sende meldinger og ringe hverandre? Man bør vel passe på at det kanskje ikke blir for mye? For vi ser hverandre ikke hver dag. Stort sett bare i helger. Kanskje det er greit å få kjenne på følelsen av å savne hverandre litt? La det gå noen dager uten kontakt f.eks? Jeg veit ikke hva jeg skal gjøre, alt jeg veit er at jeg ikke vil gjøre noe som som kan ødelegge det som ser ut til å bli noe fint;) Tips og råd?

Noen her som pleier å innbille seg mye rart?

Som hva da?

Noen ganger finner man datingtips de rareste steder. Jeg leste nettopp en sak om Thomas Edison. Da han jobbet med å finne opp lyspæra, var det ikke få ganger han mislyktes, men da han ble spurt om dette av en avis, svarte han: "Jeg har ikke mislyktes, jeg har bare funnet tusenvis av måter man ikke lager en lyspære på." Og han lyktes til slutt. Jeg aner ikke om dette bare er en anekdote, men den sier mye - det dreier seg om å lære av det man gjør, snu det negative til det positive.

Si at du har hatt en date og at det blir med den ene daten - helt uavhengig av om det er du, den andre eller begge som har konkludert med at det ikke gikk bra. Spør deg selv hvorfor det ikke gikk bra! Og ta det med deg til neste date - benytt det som en læringsprosess. Vi er mange som har blitt ganske varme i nettdatingtrøya, men når jeg tenker over det, hva gjør jeg egentlig forskjellig nå fra det jeg gjorde på tidligere dater? Skal jeg være ærlig med meg selv - ganske lite. Det er kanskje litt færre øyeblikk med pinlig stillhet, men ellers? Næææhhh... Er det egentlig rart man ikke kommer seg videre?

Selvsagt, i mange tilfeller passer ikke du og daten sammen, men, som man sier, it takes two to tango, det dreier seg også om *din* innstilling til daten. Gjør du noe som speiler seg i daten? Fremstår h*n kanskje som kjedelig nettopp fordi du kjeder vedkommende? Og ikke minst, hva kan du gjøre med det?

Jeg skal ikke forsøke å leke Preben Z. Møller her, men jeg tror sannelig at jeg i fremtiden skal bli litt flinkere til å planlegge hvordan jeg skal opptre på dater, da med erfaringer fra tidligere tiders (mislykkede) dater.

Jeg ser nå på programmet pinlige sykdommer.

Fortell om din pinligste sykdom!
Ikke spar på kruttet!

Hva hadde dere tenkt om en dame som ikke hadde jobb eller utdanning? Ikke fordi hun var daff eller ikke gadd, men av andre grunner..

jeg forstår ikke helt hvordan disse matchtallene fungerer. Nå begynner jeg nesten å bli litt gretten.
Ser en profil med relativt høyt matchtall, stikker innom profilen. Oki, så er jeg litt kynisk, men første jeg gjør er å sjekke albumet. Ligger det trutmunn og puppebilder der er jeg ute fortere enn Lars Monsen gikk over Grønland. Så sjekker jeg dette matchtreet da. Matchtall 93 står det. Men på både Sexlyst, Høytidelighet, Ha Barn, Sosial IQ og Selvtillit, som er noen av mine viktige faktorer. Så lyser det jo oransjt som sola selv. Nesten over mot rødt. Hvordan kan det da ha en matchtall på 93?
Også kommer man inn på en profil med matchtall på 77, hvor alle bladene er grønne og friske som vårgresset. Me dont get it!

Hva drømmer du om å gjøre til våren og sommeren?

Når man søker opp en person man tidligere har hatt kontakt med og det står at personen ikke syntes din profil var interresant, så er du blokkert og du får ikke sett profilen, den er grei.
Men kan pesonen som har blokkert deg se at du har vært der, selvom dere nå har under 70 i match?
Og en annen ting. Vet hva gult og rødt hjerte står for, men når bruker man det hvite? det står bare at det betyr ubesvart.
Noen som vet?

på bildene i albumene her inne, og forvente at neste bilde i serien skal vises? Slik det er på facebook? Men i stedet popper bildet jeg klikket på opp i stor versjon i et nytt vindu.

Ei som vil bli med meg på KAIZERS ORCHESTRA OFFISIELT AFTERPARTY lørdag 9 april.
Har billetter og vil gjerne ha med en date, kansje vi møtes på fredag allerede og kansje tar en lunch og litt vin... Kansje lektern på aker??

Fant sukker fan pagen på facebook, men det var glissent med medlemmer der da, kanskje flere burde trykke liker?

http://www.sedenne.no/v/3848/

Var bare nødt til å poste den snutten her.

Du som våger å bli med meg på en tur gjennom følelsene og tankene.
Hvor er du, som våger å vise meg hvem du er. Som våger å ligge ved siden av meg i sengen og se meg i øynene.
Som våger å føle, uten å leite etter svar om det er for tidlig,for intenst eller for mye.

Hvor er du som våger og stå for ordene du skriver i profilen din,du som våger å la deg bli forført av ordene mine, blikket mitt og tankene.
Du som kan sitte våken med meg i seine nattetimer og snakke gjennom en flaske rødvin.
Hvor er du som sier du savner noen, savner noe. Og mener det, hvor er du som kan vekke de rette følelsene i meg. Som kan holde meg våken og klar. Hvor er du som kan få meg til å føle meg ønsket, som vil ha meg, som vil at jeg skal bli med deg videre.

Hvor er du fremmede kvinne, jeg er lei av å snuble meg gjennom dette, lei av å gå på en smell gang på gang...

Mange falske profiler her ute nå gitt!
Jeg syns det aldri har vært så mange som nå!!

Noen som vet om et sted i Hønefoss som utfører det?
Er vist ikke noe salongene går ut å annonserer :-))

Om noen i tillegg har erfaring med det, synspunkter både menn og kvinner, kan denne tråden også brukes til det :-)
Hvor ofte må man gjøre det...?
Kjennes det like stikkete ut når det vokser ut, som når det er barbert?

Hvor mange date er normalt før en må ta en avgjørelse om en vil fortsette eller ei?

Jeg har merket at det er mange faktorer som kan spille inn, og det er av og til tvilstilfeller, der jeg ikke er sikker om jeg merker jeg føler nok til å gå videre eller ikke. Ofte har jeg merket at det er rundt 2-3 dates. Problemet er at siste jeg datet var jeg veldig i tvil. Jeg hadde en dårlig dag pga sykdom, og det endte med at jeg avblåste videre møter, ettersom jeg ikke følte nok. I etterkant har jeg tenkt flere ganger på denne jenten, og lurer på om jeg gjorde det rette... Hun likte meg veldig godt.. What to do?? det er gått 3 dager..

Jeg fikk akkurat en bekreftelse at et tentativt møte ikke blir noe av i dag - så da har jeg plutselig ettermiddagen fri i Paris frem til en middag i kveld. Noen som har tips til hva den bør brukes til?

midt i chaten kommer det opp midt i bilde at en må fylle inn ett passord!! noen som vet noe om dette??