Sukkerforum

Hey

Noen som prøver sseg på litt spesielle kakeoppskrifter og lignende?
jeg tåler verken meieriprodukter eller sukker.

Så nå holder jeg på å lage denne "ostekaken" uten ost :P

http://senseoflife.blogg.no/1270208709_020410_raw_ostekake.html

Hørtes kanskje idiotisk ut, men er vanskelig å konkurrere mot råsminka damer her inne, vi menn må jo se mye bedre ut for å stille likt, skal ikke se bort fra at det er en av grunnene til at det er så mye kødd med kjønnsforskjellene her!

Skulle hatt doktorgrad jeg!

........ her på Forum ?

Er det superbrukere her som

-Har profilbilde + flere albumbilder. Med tøy på. Ikke røyk, katt, vinglass, MC, pyramider, solnedganger og fjellvann. (For å ta noen no-go eksempler jeg har lest her.... ;-)
-Har en noenlunde kreativ profiltekst, uten de vanlige flosklene.

Og ikke har fått en eneste 1. melding hittil i år?

Hilsen Nysgjerrig...

1. Forbedret søkefunksjon

Hvis jeg for eksempel vil ha fram de som er middels eller høyt interesserte i naturfag, så må jeg kjøre to søk, vil jeg også sile ut de som ikke er middels eller høyt interessert i å få barn, så er det fire søk. Sleng på et sånt kriterium til og vi er oppe i åtte søk.

2. Kategorier i forumet. Jeg hadde kanskje vært en mer aktiv bruker om jeg kunne velge aldri å gå inn på undergruppene "Hvorfor er alle damer/menn ..." og "Hvorfor får jeg ikke svar?"

3. Mindre eller ikke bilde ved forumposter.

Skulle på date med en jente jeg har snakket med et par uker her inne. Skulle møtes på lørdag. Vi ble venner på facebook i dag,og isted skrev hun til meg at hun ikke ville møtes allikevel..pga den personen hun så på facebook..skal jeg bli fornermet,le,bli lei meg eller tenke det er bedre uten?

hun har sett flere bilder av meg da. Har flere i albumet mitt. Og det er vel i grunn nesten bare de som ligger på fb også.

Jenter ass...

Har fått med meg at det er mange sukkermennesker hjemme i påsken. Hva med å fått til et felles uformelt treff i Bergen på lørdag? Det er jo sol for en gangs skyld...

Noen som tror det kunne vært noe? Må først se om det er noe interesse her, så kan jeg for all del arrangere noe.. som sagt,uformellt og gøy. Men en fin måte å treffe andre som sitter hjemme på.

noen som skjemmes av at de er så stygge at de er medlem av en nettdatingsside?

Ønsker alle ei riktig god påske !!
PS Hva betyr Påske for deg ! ?

Må da skryte litt av mannfolka her inne og da vet dere..

Takk kjære Taz som redder en "jomfru i nød" som du så pent kallte det :o)
Jeg hadde som den typiske kvinnemenneske jeg er daua mitt batteri på bilen, og her kommer sukkers mest galante mann og fikser vettu.

Du får ha en topp påsketur på andre siden av fjellet. Du fortjener det... og...... ;)

Er det flere enn meg her som sitter alene med mye ledig tid, men ingen å dele den med? Hvor meningsløst er ikke det?

Er så mye drittslenging her inne...for meg som sitter å bare er passiv så er jeg litt moret, og litt skeptisk. Tenke å krangle så mye da.. anyway.. Jeg har lyst at dere som leser dette skal komme med navn på noen profiler dere syns er bra her inne. For å trekke frem positive ting..

Hvem har en fin profil her inne? Da tenker jeg på ærlighet,fortelle om seg selv,gi av seg selv,være tydelig på hva de ønsker. Er så alt for mange profiler som skriver mye om hva de tror andre vil høre. Er det noen som skiller seg ut her? Kanskje disse jentene og guttene burde få blit trekt frem i lyset på en positiv måte.

Tusen takk for mange fine stunder...trallalaaaaa :)
Men tiden er kommet til å leve livet ikke sitte her inne, har alt jeg trenger så nå flyttes fokus mot varme sommerkvelder med venner og familie.

Ønsker dere alle - live-love-laugh :)

klem

Da jomfrudommen din brast...
Var du jomfru både fysisk og mentalt, eller bare jomfru fysisk (men ikke mentalt)?
Og tror du at den forskjellen hadde sin innvirkning på utførelsen?

Beitostølen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Beito

Noen som er på Beitostølen i påsken??

for en teit farge på de nye penisforlengerne! :O

Menn vil ikke ha damer som gir dem kjærlighet og elsker dem slik de er, men ei dame som gjerne har flere andre menn i tankene som er ULESBARE og uforutsigbare som gir dem litt litt kjærlighet i perioder... Dette vekker konkurranse instinkten hos menn...

Satte gult hjerte på ei, så svarte hun med ett gult hjerte og en meget bra mail!!
Viser at det er noen som er her av en grunn å ikke er overfladiske.

Vil bare be om de som er deppa over ting er så vanskelig for den mannlige rasen her om å være tolmodige, alt kan skje ;)

Det har vært mange tråder her hvor man klager på at folk ikke svarer. Jeg synes det er en helt grei måte å si at man ikke er interessert.
Men noen ganger når jeg sender melding blir ikke meldingen lest og hun går heller ikke inn på profilen min.

Er dette en måte å si at du er så stygg at jeg gidder ikke en gang å ofre et sekund på deg?

Jeg kan ikke se at dette er jenter som er "way over my leage", og heller ikke at de skal være så populære at de ikke har "tid til å se på meldingen".

Hvis det er noen har på forumet som gjør nettop dette. Kan du ikke forklare hvorfor?

Vil til slutt presisere at dette ikke er noen klage tråd, men jeg bare undrer.

Er det noen som tenker seg ut på byen i langhelgen?

Og som vet om det er mange utesteder som har åpent?
(Gikk forbi og så at John's har åpent onsdag til søndag, ihvertfall)

Jo mer jeg leser ulike tråder her, jo mer slår det meg hva mange, især vi menn, mangler, og det er selvtillit. For hvis man ikke har tillit til seg selv, hvorfor i all verden skal andre ha tillit til en. Og hvis man ikke klarer å mobilisere tillit til seg selv, hvorfor skal man da tro at man kan mobilisere tillit til en annen, for eksempel en kjæreste?

Når jeg ser rundt meg, ser jeg høyst middelmådige menn som har vanvittig flotte kjærester. Likevel utstråler de selvtillit, og er det ikke nettopp denne selvtilliten som damer tenner på?

Hvor lang er den lengste perioden i ditt liv hvor du ikke har vært forelsket?

Og tror du det går an å glemme hvordan man gjør det for å bli forelsket?

Jeg tror ikke jeg har vært forelsket siden 7.-klasse på ungdomsskolen (ca 22 år siden). Har selvsagt sett mange jenter som har fått det til å knyte seg litt i magen etter det, men har aldri snakket med noen av dem.

Jeg ser at mange jenter her ønsker seg en snill gutt/mann!

Men har en snill gutt den rette kjemien? Den rette mystikken?

Det er mulig det ordner seg for snille jenter, men jeg har faktisk tilgode å se at det ordner seg for snille gutter.

Skulle ønske jeg var mer kynisk og jobber for å bli det!

Jeg vil ha en mann som gjør meg glad, en mann som kan få meg til å le, en mann som smiler til deg når ingen andre ser.

Han som du tenker på når livet går deg i mot, som kan distrahere deg med voksen aktiviter, ja bringe deg så langt vekk fra alle livets gjøremål at du glemmer både det ene og det andre - og tenker bare på ham.

En mann som jeg kan bli et med, som det går skjelvinger nedover ryggen på meg når jeg tenker på ham, selv når han ikke er tilstede.

En mann jeg kan krangle med, spise middag med, en mann som til tider synes jeg er den største heks som finnes, og som får meg til å ta meg sammen og gå en runde til for å finne frem til en løsning når jeg er vanskelig og egoistisk.

Jeg vil ha en mann, en sikkelig mann.

Bare tenkte at dere ville vite akkurat dette om meg.

Jeg mottok en faktura fra inkassobyrået den 15.04.2011, hvor det stod en sum på 1591 NOK. Fikk sjokk, fordi jeg hadde betalt 755 (det jeg skyldte det firmaet) NOK den samme datoen, og det var regningen ble sendt ut.

Sendte mail til kundeservice for kanskje en uke siden hvor jeg forklarte at jeg skulle betale da jeg fikk lønning, men lurte på om det hadde gått til inkasso. De sa at de IKKE hadde "solgt det til inkasso" og at jeg har muligheten til å betale eller delbetale den summen.

Hvorfor i ALL verden får jeg en regning på 1591 kr da? Har tenkt å ringe inkassobyrået i morgen, men betyr dette at jeg må betale 1591 kr? I orden for min del, jeg som var aaalt for seint ute med å betale, men slik jeg forstod det hadde det ikke gått til inkasso?

Ola & Kari in a nut

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Lulu

holdt på å dæve av alle de rare komentarene på denne linken -

http://www.youtube.com/watch?v=gqL9oAvr1Z0

Shoot kjære sukkerbiter ;)

Jeg er overbevist at jeg kunne tatt henne rundt livet med én hånd!

Just nu ångrar jag att jag slettede alla mina meldinger för jag är ganska säker på att jag precis tog kontakt med någon jag skrivit till förr. Förhoppningsvis har hon gjort detsamma och glömt bort mig så jag kan få ett fint "tack för visat intresse, men nej tack" igen.

Fyfan för att vara senil i så här ung ålder alltså...

... trekk ved deg gjør deg:

a) vanskelig/utfordrende å leve med?

b) bra/enkelt å leve med?

Er du på flere datesider enn denne?
Kjenner du igjen andre på evt andre sider?
Snakker du med flere på en gang?
Dater du flere på samme tid (altså periode, ikke akkurat samtidig?

Hvor fordomsfull vil du si at du er?
Og vil omgangskretsen din si seg enig i det?

Var på byen i helgen med venninner! Hadde det kjempekoselig og smilte og lo masse! Men de eneste som Kim bort å snakket med meg var kjempe herlige og kjekke gutter under 24! Yngstemann fant jeg ut at fyller 21 nå snart! Skal jeg se på det som noe positiv eller negativt at gutter på min egen alder ikke tar kontakt?

Kjære sukker-menn:
Jeg sliter med å velge profilbilde, så hva fenger som regel oppmerksomheten?
Sort-hvitt, farger, masse farger, kløft, masse kløft, fjell, bygater? Smil eller ikke?

Hva er feil med meg heller min profil tro? kommer ikke i kontakt med noen seriøse og flotte damer her inne.Er alle jenter like prippne tro...Har skrevet til mange ingen svarer nesten...lettere oppgitt hva skjer tro?

Fikk ett gult hjerte av ei her inne, gav ett tilbake, så til slutt fikk jeg en meld av henne, så vi har sendt en hel masse etterhvert, så bytta jeg profilbilde, så plutselig får jeg ikke svar!!
er det mulig???

Er det bare jeg som får knallrøde blader med *PORNO* på her med en del menn?
Jeg bare lurer på hvor mange som faktisk tror at å se en hardcore porno sammen med kjæresten sin er sikkelig turn on
for jenta?
*humoriskisk ment fra min side*

50+

Siste svar ti. 19 april 2011 20:20 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Voxen

Pleier menn over 50 kikke inn på forumet, eller er det bare ungdommer her inne ?

Skjult ID

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Voxen

Hvem er denne Skjult ID, altså ?

Mitt svar er : den som ikke betaler skatt :)

Hawt or nawt?

Jeg heller mot hawt...

... de må være menn som klarer ikke å tenne på en levende kvinne av kjøtt og blod, eller ? Og demed trenger ekstern stimulanse. Sånne menn vil jeg ikke ha kontakt med.

Fikk en aha-opplevelse da jeg leste Dating-magasinet. Det er slik at menn må spille kjempe forelska i begynnelsen for i det hele tatt å komme i posisjon og i betraktning hos damen som de har peilet seg inn på og som de har fattet interesse for...når de har fått henne på kroken kan de trekke seg tilbake for å finne ut om hun faktisk står til forventningenne..dette forvirrer oss damene..hvor ble det av den intense beilingen...? det dabber plutselig av..?.og da øker interessen hos damene..fordi de ikke skjønner hva som skjer...

Noen kommentarer..er veldig glad for at jeg leste dette ...da skjønner jeg bedre hvor mennene kommer fra. Og det er jo mye logisk her.

Omelett

Siste svar ti. 19 april 2011 17:51 (57 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Nå har pokker med Prior kommet med "omelettrøre" som ganske enkelt er en kartong med åtte knuste og piskede egg. Klarer ikke folk noe selv lenger eller?

fleire som koser ræva av seg for poeng fangsten til det laget sålangt iår:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Jeg starter...

At jeg har en lang liste med helseplager:

Hørselshemmet
Synshemmet
Periodontitt
Astma
Lungesykdom
Allergi
Diabetes

Tror ikke det er verdens største sjekketriks, selv om jeg vet at ingen av delene preger meg mye...

...å slette hele tråder?

hei jeg har vært på sukker siden desember og har ikke fått noe nappp og når jeg skriver så får jeg ikke svar fra alle damene så jeg føler at ingen vil ha meg

ikke et sutreinnlegg om det evinnelige spørsmålet om anonymitet/profilbilde eller ikke...

Nevn like mange fordeler OG ulemper med å være anonym eller stå fram med full profil på forumet!

Ja, er det rom for uvanlige interesser? eller er det å skrike til TV'en under fotballkamp å foretrekke?
Kan nevne noen ting jeg liker som er utenom det vanlige (husk på at jeg er mannfolk):

-Klassisk musikk
-Musikkteori (altså, på et avansert plan. Mer en kun på tonika, subdominant og dominant-nivå)
-Planter og botanikk
-Gammelt kamerautstyr og filmfotografering og mørkerom
-Strikking (ja, faktisk...)

Irriterende mange her som ikke kan forskjell på og, å!!!

Begynn og lære snart, dere er ikke pene å vellutdannede såm meg!!!

... som utenforstående til tema intelligens?