Sukkerforum

Jeg var på en date som ikke gikk så bra, men på vei hjem fant jeg en annen fyr som hadde lyst til å date meg i dag.

Men nå venter jeg på tid og sted... hvor lenge bør jeg vente før jeg kan kontakte han andre for å bekrefte kl 21...
Vet ikke hvordan jeg skal få løst det - for elskeren min kommer antageligvis kl 21 og jeg skulle gjerne datet han andre fyren først - for å se om jeg oppfattet at vi hadde veldig god kjemi

(PS - han elskern min er ikke noen potensiell partner for resen av livet altså)

Ser det er en del som syns det er rart jenter/kvinner bare har bilde, men ingen tekst, det kommer nok mest sannsynlig av at de trenger det ikke, for de mottar mye post uanz, har selv vært vitne til en venninne som oppretta uten bilde eller tekst i det hele tatt og mottok 6 brev første kveld for det.

syns heller folk burde sende til adm på sukker å be om en løsning på kjønnsforskjellene her, det er for vanskelig for gutter/menn, det stemmer ikke med realiteten, det hadde gagnet alle i lengden

Jeg har inntrykk av at det er mange menn, som har brent seg kraftig. De liker ikke tanken på å binde seg og få en kvinne inn i livet som skal forandre dem, kreve SMS-nattamelinger og hva det måtte være. De har egentlig alt de trenger. Jeg snakker om menn som fått de barna de skal ha, som har venner og jobb, bil og hus og tilgang til sex og nærhet, ofte 40+. Disse MÅ ikke ha noe mer. Likevel ønsker de å finne kjærligheten på nytt. RETTELSE: De ønsker at kjærligheten skal finne DEM. De har jaget og vært romantiske. De er lei av det. Nå er de brent, men har stablet seg på beina igjen. Nå får jentene komme på banen om de mener alvor. Ikke en gang. Men hver gang i lang tid. Ellers lar han det renne bort i sanden.

Noen som kjenner seg igjen?

Er i det dilemmaet nå. Han sier at han har alt han trenger, og orker ikke være primus motor til dating. Men blir gjerne med om jeg spør. Han er helt topp, har møtt ham tre ganger. Men vi har ikke hatt sex enda. Skal jeg investere litt stolthet synes dere? Og evt hvor lenge skal jeg måtte være inititivtaker?

Dere menn som tenker sånn: Er det håp for en kvinne å virkelig kapre dere? Vil det snu noen gang slik at dere tar initiatiet?
Og har dere jenter erfaring med denne typen menn? Er det noen som har stått på og tatt initiativ over lang tid og til slutt fått uttelling for det?

Noen av mer eller mindre voksne menn i "alder- ass-tråden" ser på 40+ kvinner som desperate kjerringer de leter etter yngre menn.
Når eldre menn ønsker seg myyye yngre kvinner, da er det helt greit.
Lurer på hvorfor er det fortsatt så vanskelig å akseptere aldersforskjell den "gale veien"?

Vi kvinner vet at det er både fordeler og ulemper med å være sammen med en yngre mann akkurat som det er å være sammen med en eldre...

Jeg kan tenke meg begge deler.

Det er personlighet , utseende og livsstil som spiller en viktig rolle og ikke nødvendigvis alder.

Hvis jeg hadde hatt valg mellom en sprek 50 åring og en 30 åring som er sofagris, ville jeg valgt den første varianten og omvendt.

Så jeg bryr meg ikke veldig mye om diverse teorier angående 40 + kvinner.

Hei.
Har vært inne her i rundt 1 år, med noe avbrekk må jeg innrømme.

Men savner muligheten til å få filtrert unna profiler uten tekst, det er mange flotte damer som dukker opp hos meg, men ingen har orket å tatt seg tiden til å skrive noe.
Jeg som mann er jo den som skal skrive til disse damene, og for min egen del orker ikke å bruke tid på en dame som jeg bare syns ser bra ut.
Mulig det bare er meg som sliter med dette, og at dette er en typisk ung jente ting? De jeg søker etter er gjerne 20-24år, og de fleste kvinner der er etter min vurdering umoden. Så derfor søker jeg etter de kvinner som er modne nokk til å skrive litt om seg selv, men å gå igjennom 90 profiler der muligens 3 har skrevet noe vettugt om seg selv blir litt kjedelig.

Til sukker: Dere har jo mulighet til å filtrere bort profiler basert på bilder, machtall osv. Hvorfor ikke legge til en funksjon om profiltekst?

Jeg føler jeg er mottsatt av ham som skriver om at det er så vanskelig å bli forelsket....

Jeg føler at det bare nesten bobler over...har masse kjærlighet å gi den rette...går nesten rundt å er forelsket uten noen spesiel kandidat jeg...er det det som kalles å være våryr montro?

:-) Deilig men frustrerende også...vil jo gjerne gi det til noen...eller den rette da:-) Han som virkelig får pulsen opp og hjertet til å banke spesielt for ham:-))

Hei:)
Jeg har en bestevenninde som er på en konkurerende datingside.

Vi er totalt forskjellige personer både utseende og har totat forskjellig livsstiler. Vi er alikevel uadskillelige.
Begge 35+ og har barn.
Jeg: Liten og blond,veldig avslappet,tar dagene som det kommer,går vel en tur i blandt men det er alt.
Hun: Høy og mørk,veldig aktiv,planlegger ,har ting i perspektiv og trener mye.Litt ekstremsport.

Men nå kommer det jeg lurer på.
Det er nemlig mange av mennen som har profiler både her på Sukker og har profil der.

Og vi blir kontaktet av SAMME menn !!!!!

Det har skjedd flere ganger at vi skriver med samme person og til og med planlagt dater på hver vår kant. Nå har vi bestemt oss for at vi forteller hverandre nøyaktig hvem vi skriver med,slik at en av oss backer ut om interessen er veldig høy hos en av oss.

Hvordan er dette mulig? Vi er altså totalt forskjellige?
Spiller det ingen rolle for dere menn hva slags type kvinner dere skriver til? Vil møte?
Vil jo ha en mann som liker meg for MEG ., - og jeg har da ikke lyst til å være hvem som helst?

Etter en sokkevask får jeg alltid noen enslige sokker igjen.
Er det her man prøver å matche de enslig sokkene?
Det ender jo alltid med noen sokker som aldri matcher noen .
Man prøver jo ofte desperat å prøve å finne noen, men ofte er kampen forgjeves!

Jeg legger merke til at altfor mange jenter har bare lagt ut bilde av seg selv, og veldig lite annet.

Det jeg lurer på da, er hva er det disse jentene er ute etter? (Jeg tenker at de bare kikker og ikke noe mer i grunn, men man vet aldri)

Jeg kan ærlig innrømme at jeg bruker å sende disse en melding p.g.a. bildet, men da blir det ikke noe mer enn noe kort som "Hei!" eller lignende, for å se om hun er interessert. Jeg skulle gjerne ha skrevet noe mer, men når jeg ikke vet noe som helst, så er det ikke så enkelt. "Hei! Du er akkurat passelig høy" eller "Wow, du er blond", tenker jeg ikke funker som første setning :P

Kanskje det er bare meg ><

..i går skjedde det igjen, skulle egentlig på date men en pen & hyggelig dame som tydeligvis var temmelig interessert.

Men rett før vi skulle møtes så måtte hun begynne å bytte sted og tid for å gjøre seg sær og spesiell..

Sendte en så hyggelig "dirt i det" sms som jeg bare kunne i retur, satte med så på sofaen og drakk meg dritings og voknet på samme sted 0500 med klærne på.

Bedre det enn å sitte en hele kvelden å høre på tom-pjatt fra noen som forventer at du skal bruke fokus å energi på å sjarmere henne slik at hun blir betatt og får seg en beta i denne kvelden også...

Poop

Siste svar sø. 10 april 2011 00:17 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym MrAwesome

Mange fake profiler som oppstår for tiden... Nå har til og med Megan Fox meldt seg inn ser jeg. Awesome.

Alder???

Ingen svar
(mann 43 år fra Vestfold) Privat melding

Til dere alle..
Er ikke alder bare et tall. uansett om jenta eller gutten er eldst.. hva er best. hardkokt egg eller bløtkokt? selv liker jeg smilende egg..

så i bunn og grunn så er vel smaken som baken hos de fleste. den er todelt.. ha en toppers kveld dere alle der ute i dette landet..

Jeg har sendt en del meldinger til jenter i det siste, ser at de fleste blir lest.. men kun 0,1% svarer tilbake. Hvorfor er folk her inne om de ikke vil slå av en prat i ny og ne?

Medlem igjen!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym m27

ble medlem her igjen i går
jippi, fikk ett gult hjerte :D

Det er vel nå blomstene åpner seg, så biene kan få det de trenger?

Er det egentlig så lurt å fylle albumet sitt med bilder av barna sine, slik enkelte gjør?

Hei! Jeg og min søte venninne har lyst på en spennende dobbeldate i morgen! Noen kjekkaser som har guts til å bli med??:) sjekk veninna mi her ; stephie_H

Digg at det Fredag igjen!

Så hva er planene for helga folkens? :)

Det er altså 9 besøkende igjen og jeg runder 13 000

Og her kommer dilemma. Jeg har bestemt meg til å ikke fornye supermedlemskapet mitt.
Men jeg vet ikke enda om jeg skal slette profilem min også. Tenker sånt : hvis ingen av de som besøkte profilen min er virkelig interessert å bli kjent med meg og jeg er heller ikke interessert nok i noen jeg møt her inne, så hva er vitsen å fortsette?

Det er ingen klagetråd! Jeg bare tenker høyt og lurer mye om det finnes en mann jeg vil ha.

God helg :)

Vennligst slett innlegget der personangrep blir brukt, jenter her inne kan være ufyselige, men får være grenser også!!!

Elske og forelskelse.
Hvilke rekkefølge kommer de i?
Kan man elske uten å være forelsket?

(Elske som i kjærlighetsforhold, ja)

Tillatte tema:

Flørting
Pjatt
Tull
Etc

Kun for disse tema.
Forumpolitiet vil egenhendig komme og arrestere de som ikke følger disse :)

Fikk en lang melding her om dagen;

"Hei, ny på denne siden, og jeg er sikkert på "galt" sted. Søker du et fast forhold og en kjæreste for livet så kan du slutte å lese med en gang tror jeg.

Jeg er en gutt på 27 år som ser etter en likesinnet jente fra (redigert) eller området rundt. Jeg har kjæreste, så kanskje du likevel vil slutte å lese videre nå...

Jenta jeg ser etter har et normalt utseende (ikke altfor stor!) men ellers er det mye som er viktigere enn kroppen i mine øyne. Så.... hmm

Jeg er veldig seksuell av meg, og det må hun også være. Jeg søker en jente som liker at mannen tar kontroll (full kontroll), og hvor hun er lydig og gjør som hun får beskjed om. Til gjengjeld får hun all min respekt og oppmerksomhet (er ikke ute etter å bruke noen, det går begge veier seff) Bilde legger jeg ikke ut her pga det som står over, men jeg har bilder på PCen og jeg ser ikke så verst ut. Har du lyst å vite mer kan du heller sende meg et svar tror jeg :)

Beklager hvis jeg er helt på jordet.

klem"

Andre enn meg som har fått dette? Og andre enn meg som får grøsninger nedover ryggen, blir fysisk kvalm og føler synd i jenta han er sammen med?

Hva er det merkeligste som har hendt deg?

Er det fordi du ser noe du liker med vedkommende? Er det fordi vedkommende fremstår som kvinnen/mannen i ditt liv? Er det fordi du liker bildet? Eller det h*n skriver?

Selv tror jeg at jeg må konkludere med at jeg tar helt tilfeldig kontakt. Må jo selvsagt synes det er noe med henne, men jeg vet at folk ikke er profilen sin, så da blir det mye sjansespill - dating i mørket.

Andre som har merket seg at de som skryter mest av hvor fornøyde de er som single gjerne er de som er mest desperate etter å faktisk komme seg inn i et forhold?

tilbake etter en god stund pause fra sukker!

noe liv enda?
håper det ikke er sånn enda at mannfolk må sende 100 meld og damer sitter og spiller kostbare, det ødelegger så mye :/

Du møter drømmedama, men hun er utrolig usikker på seg selv pga små pupper! Ville du i et forhold hjulpet henne å betale for et par "nye"? ;)

Ting som:
Hvorfor du røyker, evt ikke.
Hvorfor du liker den musikken du gjør.
Hvorfor du har endt med den utdanningen og yrket du har.
Og alt annet som er deg.

Har du noen gang lurt på det?
Og hvilke mekanismer som spiller inn?

Har du noen særlig styring over det?
Ville du ønsket det?

Eller er det meste bestemt av ytre omstendigheter en ikke har styring over, så egen styring blir derfor begrenset?

Og det smaker ekstra godt når sola varmer og nåla peker 18grader. Men hva faen er poenget med de 18m/s Bergensvinden vi har her på østlandet? Hvorfor er i det hele tatt Bergen en del av Norge? Kunne vi ikke bare kappa det av og sendt det mot Grønland da? ;)

når jeg nå sitter å ser igjennom profilene til dere jenter er det mye varierend å lese, det også utrolig mange søte jenter her, slike jenter som man aldri ellers ville tatt kontakt med feks ute på byen.

håper det er noen seriøse jenter her som vil bli kjent med en snill og go gutt fra nordland. :)

ta kontak da vel ;)

Top 5 for meg:

Uærlighet
Trangsynthet
Grådighet
Dårlig ånde
Bad attitude

Kom med forslag !
:)

Formfull?

Siste svar fr. 8 april 2011 16:56 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Nigella

Jeg er en dame med både pupper, rompe og hofter.
Men jeg synes det er litt trist at man ikke kan krysse av for eksempel "formfull" om kroppstype.
"Et par kilo for mye" blir feil i mine øyne fordi jeg synes det ikke stemmer.
Kurver er sexy!
Jeg tenker at mennene her inne har fått sin egen kategori med "muskeløs", den er det vel ikke mange damer som velger?

Noen tanker?

Alle sommernettene jeg ikke får med deg, alle de stille nettene der vi ikke kan sitte og høre på den lave summingen av mennesker langt borte sammen.

Der du ikke kan ligge med hodet i fanget mitt, se opp på stjernene mens jeg stryker deg over håret, musikken er så lav så lav, og natten er pakket inn i sommerdis. Der vi ikke kan gå over engene om natten, så de bare beina våre blir våte av dugget som natten har lagt der. Der vi ikke kan kysse mykt og dypt under et tre mens vi kjenner lukten av syriner og timotei kile oss i nesen.

Denne sommeren der vi ikke kan holde hverandre i hendene i kinomørket, der vi ikke kan kjenne hvordan huden nupper seg på underarmen fordi sjøluften er kaldere enn vi trodde. Der vi ikke kan kjøre langt med båten, forsiktig langs dovne skjær og sommergjester. Der vi ikke kan ha stille sex tidlig en morgen for å ikke vekke de andre.

Alle sommermorgenene vi ikke får sammen, der vi ikke kan våkne inntil hverandre under samme dyne, der jeg ikke kan legge en hånd over magen din, der jeg ikke kan kysse deg i nakken og hviske stille hva jeg har lyst til akkurat nå. Sommer kvelden der jeg ikke kan sitte ved siden av deg og være litt forlegen over alle de spesielle menneskene du kjenner. Som jeg er så usikker på. Der vi ikke kan se på hverandre nede på bryggen over folkemengden, der vi ikke kan løfte glasset med kald hvitvin til leppene og kjenne den søte smaken fylle munnen. Der jeg ikke kan se over skulderen til han jeg snakker med foran meg. For så å se deg inn i øynene.

Alle sommertimene der jeg ikke kan deles musikken med deg.

God kjemi er når det er helt likegylding hva han/hun jobber med og hva han/hun liker...du liker personen alikevel....

Da er det nesten nok å smile til hverandre fordi men har funnet en felles bølgelengde...det føles bare riktig og behagelig å være sammen.

Saboterer du for deg selv?
Gjøres det ofte?
Skjønner du hvorfor?

Hvilke holdninger har dere til utroskap?
-Har du vært utro? Hvorfor? Angret du?
-Har du opplevd at den du lever med har vært utro? Hvordan ble det oppdaget? Tilga du eller gikk du ut av forholdet?

Noen jenter tilbyr sex for og få kjærlighet –mens noen gutter tilbyr kjærlighet for og få sex ..hva gjør du og hvorfor?

Vil dele min gladhistorie med dere. Etter et år her inne, og flere hyggelige dater uten at det noen gang har vært "full klaff" har det skjedd!! Jeg har funnet han...han som får hjertet til å hoppe over et slag eller to...han som får det til å gå elektriske støt gjennom meg når han berører meg, han har smilet som smelter meg, glimt i øyet og får meg til å le...deler av seg selv på godt og vondt, han er den som gjør meg syk av lengsel når vi er fra hverandre..Og det beste av alt; det er gjensidig:))
Jeg er i ferd med å deaktivere profilen min her inne, og magefølelsen min sier meg at jeg ikke kommer tilbake:o)
Ønsker dere alle en vakker vår, og sommer. Ikke mist motet det finnes noen for alle der ute;)

Dette problemet er kanskje ikke det mest aktuelle på sukker(men det forekommer utvilsomt her også), men på internett generelt er det utrolig mye skaphomser som utgir seg for å være jenter, slik at de kan komme i kontakt med gutter.

Jeg forstår at disse er usikre på seg selv og ikke har det lett, men ville det ikke være lurere om de var ærlige om sin legning og søkte gutter som kjører i samme fil?

Ser ikke helt hva de tjener på å late som de er jenter...

ukas useriøse tråd - oki, så er man trøtt og kjeder seg litt ;)

Jeg trenger tips til en bra frisør i Oslo sentrum

de bør være litt kreative der, da min gamle frisør aldri kom opp med noe nytt.

Noen forslag?

klippet meg en gang i Trondheim, på AB Klipp, noen som har erfaringer med denne avd i Oslo?

helt helt heeeelt useriøst , men skal noen til Marbella og magaluf i sommer?

Noen som evnt har vært der og vet hvordan utelivet er? :)

Kosedame

Siste svar to. 7 april 2011 23:26 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Kosemann

Finnes det en dame i Haugesundsområdet, mellom 45 og 55 år, som er klar for kos? Nå?

Takket være Datalagringsdirektivet.

Utrolig at dette kom igjennom. Et par partier som aldri vil få min stemme igjen, det er i alle fall sikkert!

&#8206;"Hvis du er mot direktivet, så er det fordi du har noe å skjule. Jeg synes jo at før direktivet blir satt i verk, så burde vi ha en prøveordning hvor alle nye hus blir bygget med glassvegger. Har du noe i mot det? Hva driver du med´a?"

Knut Nærum

"They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."

Benjamin Franklin

Gutter og jenter! Jeg trenger hjelp. Bortsett fra utseendet: Hva er det som setter menn i jaktmodus??

Den er der, likt tilgjengelig for alle.
Tilsynelatende...

Men likevel oppfattes den høyst forskjellig...
Noe av den oppfatter vi, og noe oppfatter vi ikke.
Noe av den vil vi oppfatte, og noe vil vi ikke oppfatte.

Det avhenger av den kompetansen vi har og ikke har.
Det avhenger av hva og hvem vi er og ikke.
Det avhenger av alt hver enkelt har opplevd tidligere.

Så hvordan kan vi være sikker på hva som er virkelig og ikke?
Er det i det hele tatt mulig?

Noen som tenker over hvordan de oppfatter virkeligheten?
Og gjerne vil oppfatte mer av den?
Eller betyr det ikke noe særlig?

Jenter, da! Jeg har lest profiltekstene til en del av dere jentene - og jeg har lest og lest... Og alle er livsglade, sprudlende gladjenter som er glad i en fest og som reiser verden rundt når dere ikke bor på treningssenteret eller går i Marka. Jaha. Men er det ingen som opplever litt tyngre dager, og som ikke nødvendigvis går rundt med vegg-til-vegg-smilet fra tidlig morgen til kuene kommer hjem? Neida, jeg skjønner at man tror at leserne skremmes vekk når man beskriver sine litt dypere lag, men likevel...

Noen her som skal til Kroatia på Yacht week i sommer? :)

Er en mann på 28år som prøver å planlegge sommerferien min, men er veldig usikker på hvor jeg vil reise i år og hvor været samt temp er stabilt i juli/aug mnd?? Jeg personlig er ikke så glad i disse typiske "charter" turene og kunne selv tenkt meg en litt lengre destinasjon..

Tenkte litt på Bali i Asia, men har allerede vært der noen ganger, så det kunne jo vært spennende og opplevd noe nytt:)

Jeg synes det er litt viktig at det er et sted som er en del billligere en her hjemme i Norge.. Og jeg liker vanligvis at feriene mine er en mix av badeferie, shopping og litt uteliv.

Siden sommerferien nærmer seg med stomskritt så tenkte jeg det kunne vært hyggelig med en liten tråd hvor man kan dele sine tidligere reiseopplevelser å fortelle om hvor dere tenker å reise bortt i år:)