Sukkerforum

Det går ikke an å kjøre noen seriøs diskurs.

Hvorfor avsporer dere?

Svar bare på spørmålet her, ikke avpår, var så snill, takk...

Har vært på profilen til en mann som skriver ivrig på forumet her.
Han fremstår som en IDIOTT her inne men profilen hans virker faktisk ganske bra.
Uansett så blokkerte jeg mannen fordi verdiene hans / fra forumet / tikaller meg absolutt ikke...

Så til saken :
Prøv å tenke dere om en gang eller tre før dere skriver noe her .

Utadvent

Siste svar to. 17 mars 2011 22:02 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Akkogve

Er det å være utadvent verdens mest ettertraktede egenskap hos en partner??

Jeg blar meg gjennom mange profiler hver dag, og det som bortimot alltid går igjen er at jentene søker en utadvent og sosial mann. Hva gjør da en litt innadvent og rolig mann som meg? Ikke har jeg lyst å være kjempesosial hver dag/annenhver dag heller. Har mye mer lyst å ha en hverdag sammen med min framtidige kjære, og så være litt sosial 1 til 3 ganger i uken. Kanskje en fest/bytur i helgen, og så en middag-/spillekveld sammen med noen venner en annen dag. Ta det litt som det kommer liksom, men tilbringe mesteparten av fritiden med kjæresten.

Når noen beskriver drømmepartneren sin som en som er utadvent og sosial, da lukker jeg profilen med en gang. Det vil si pokker så mange :/

Når det gjelder typisk billedskjønne damer, så har jeg vel enda ikke sett noen som søker en rolig og avbalansert mann. Jo mer billedskjønne de er, jo mer eksotisk, utadvent og sosial må en mann være for å passe inn under drømmepartnerbetegnelsen. Ikke det at jeg er ute etter en mest mulig billedskjønn dame, men syns bare dette er veldig påfallende.

Hva mener du når du skriver at du søker noen som er utadvent og sosial? Betyr det at du ønsker en som kan være festens midtpunkt ved en hver anledning, eller betyr det bare at partneren må på en ok måte takle sosiale situasjoner?

.. hun her var fin og pen første gang jeg leste om henne, men at hun skulle være SÅ DEILIG....

http://www.usmagazine.com/healthylifestyle/news/photo-see-kate-middletons-sexy-bikini-bod-2011133

nei uff, hvorfor kunne ikke hun ha hatt profil her inne så jeg kunne ha sendt henne en søt førstemelding som hun kunna ha ignorert?

life is cruel... :-)

Drakk noen øl i går med ei flott og hyggelig jente herfra, fint smil, fint hår, søt og hyggelig, lett-snakkende, fin kropp, koselig dialekt, passe smart...

Så nå er det bare å komme seg gjennom denne torturaktige ventetiden som resulterer i enten A) "Ja, jeg vil gjerne møtes flere ganger jeg :)" eller B) "Det var en veldig hyggelig kveld altså, men jeg tror ikke...."

Hvilke egenskaper er gode og hvilke er dårlige hos en partner/kjæreste/ venn...

Hvilke gode å dårlige egenskaper tror du at du sitter inne med ?

Lurer på om jeg skal sette meg ned og se denne filmen igjen, så jeg forstår om gutten jeg liker faktisk liker meg eller ikke. Hvorfor er dette så vanskelig!?! Argh!!!
LIK meg goddamnit!

Her kan man dele morsomme klipp.
Starter med denne jeg fant i dag:

http://www.sol.no/klipps/video/mammas_nese_er_sa_morsom

Uten at jeg noen sinne har truffet han!! Dette er farlig gambling!

Han er helt herlig, ringer meg flere ganger om dagen, sender søte mld og er veldig oppmerksom. Er så redd for at det ikke vil stemme når jeg endelig får møtt han.. Noen som har det på samme måte?

I gamledager sa man "Jeg elsker deg" til folk. Nå trenger man heldigvis ikke å anstrenge seg så forferdelig skrekkelig lenger. Jeg tror det holder at man sier: "Kom hit!". (Holger 8 år)

Unger er herlige! :)

Tastaturet har vrengt seg... AE O AA er borte.. Jeg trykker sikker noen knapper,,,, hjelp meg [ f[ det til bake..... <skj;nner_

Har vært inne her en stund nå og kontaktet endel damer som virker ok, men det er så å si aldri tilbakemelding fra noen. Og heller dårlig besøk på profilen. Nei, dette er skuffende greier. Hadde jeg sett ut som ett takras så skjønner jeg det, men er veldig kjekk i følge andre damer. Virker som at de får så mye oppmerksomhet her at de blir mail horer og glemmer hvorfor de egenlig kom hit. For å finne den rette. Tror neppe jeg gidder å betale noe mer her. Mye letter å få seg dame ute i det virkelig liv....

I anledning releasen av Sukkerbyen kjører vi i gang en konkurranse der den beste MyStory'en vinner. På nyåret vil vi kåre vinneren som har høyest ranking og som samtidig dommerpanelet i Sukker mener holder tilstrekkelig narrativistisk, kunstnerisk og åndelig nivå!
Vinneren får en tur til syden med en valgfri - og frivillig som også bor i leilighet i Sukkerbyen. Mer informasjon om sydenturen og kåringen kommer på nyåret. I mellomtiden: Kjør story! :)

Ser at enkelte har listet opp dyr som godtas i profilen sin, og et par har satt "minigris" som eneste dyr som godtas.

WTF?! Hvorfor i all verden godtas minigris? Kan jo forstå at noen ikke vil holde ut med gordon setteren min, men folk med fisk må vel kunne godtas, i det minste?

Har snakket med noen jenter her inne nå. Og må innrømme jeg blir skremt hvor raskt samtalene vrir seg over til forhold. Synes nesten det er totalt nedtur om man snakker sammen på nett og plutselig etter 10 linjer så er personen inne på kjærlighet og troskap.

Er det bare jeg som har vært uheldig eller er det flere som opplever det slik? Har seff snakket med noen som ikek har nevnt det, men virker som noen er ekstremt opptatt i og finne seg type/dame så de driter litt i hvordan personen er.

Jeg for min del kunne aldri dratt på en blind date. eller på en date fra nette... Føles helt merklig og avtale noe slikt med en person man ikke kjenner i virkeligheten. Og når ordet date høres så blir jeg rett og slett litt redd. Tenk om jeg ikke synes hun er noe bra person. Eller motsatt. Tenk om hun forventer mer... OSV OSV... Ikke noe galt i at folk gjør det men sier bare for min del jeg heller ville møtt noen med venner eller til noe mer privat som f eks en film og chillet. Date høres enten ut som man gjør det ofte eller så høres det ut som man avtaler noe veldig seriøst med et annet menneske. Huske jeg ble så glad når min forige kjæreste sa på en fest til meg. Dette var før vi ble kjærester. At hun aldri hadde datet. Bare hatt venner og elskere som ble til kjærester. Høres mer fornuftig ut i mitt hode enn dette "dating" pisset :P Jaja dagens lekse fra meg... Noen som er enig...? Og hvorfor bruker folk skjult ID når de skriver hær inne?

Ser at unge Herr Møller lirer av seg noe igjen:

http://sukker.no/datingmagasin/2011/03/hatstadiet/

Og så ser jeg kommentarene under - med ett unntak er jo det det stikk motsatte av det de fleste skriver her (undertegnede inkludert). Er virkelig folk på forumet så sære og annerledes?

Når ulykken er ute...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym qwerty

...blir nordmenn hysteriske!

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4062830.ece

Minner meg om dem som kikket seg over skulderen for å se om Saddam Hussein gikk løs på gata i Elverum...

Birken

Siste svar on. 16 mars 2011 21:18 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Lurifax

Går Sukker-folk Birken til lørdag?

Jeg skal i hvert fall!:-)

hmmmm

Skrev med en voksen mann her for 6-7 mnd siden, flott mann med herlige verdier og ikke minst x-faktor.
Men samtidig med meg så skrev han med flere (selvsagt....)
Han valgte en annen, han ble borte frem til nå.
Kontaktet meg i helgen, men helt ærlig så sa jeg nei takk. Ikke f....om jeg er nest best.

Vet at sånn er livet her inne, men samtidig så ble det bare helt feil for meg.

Ja sikkert idiot men mitt liv.

Flere som tenker sånn ?

Når man møter noen fra sukker, og velger å ta dette videre (bli sammen med dem), er det da greit å bruke sukker for forumet sin skyld? Jeg må ærlig innrømme at jeg har blitt en liten forum-junkie, og sitter her veldig mye. Men hvis jeg (eller dere) skulle få dere kjæreste fra sukker f.eks, mener dere da at det er greit å fremdeles være på sukker pga forumet?

Jeg kan se mange utfordringer ved nettopp dette, men tenkte å høre hva dere andre forumtroll mener!

Min pc har stått på fra i morges til nå, halleluja så mange flotte menn som har vært innom.

Er det så mange nye menn på sukker plutselig, må være våren som er i anmarsj ;)

Jeg hører fuglene også....

Er det sånn for dere også, sikkert begge kjønn vil jeg tro.
En Latte så titte litt...

http://www.dagbladet.no/2011/03/16/kultur/tv_og_medier/nrk/kommersielle_kanaler/15831364/

De fleste norske menn som også er kjendiser ser slik ut, også om du ser på tv2s manshow osv.

Er det norske jenter liker? kvapsete, sliten, bleik osv osv.

Eller er det en av årsakene til at jeg egentlig ganske sjeldent ser en norsk jente med en norsk kjæreste.

Ser du på norske kvinnelige kjendiser, fra værdamer til programledere så er de jo veldig pene og ofte høyere enn de mannlige kjendisene.

I Sverige har de Dolph Lundgren som programleder på grand prix, i Norge har vi Sundnes i et program med flest kvinnelige seere...en liten nøffnøff med skjærende nasal stemme blottet for karisma.
Er det slik tvproduksjons team ser for seg det jenter vil se(kvinner utgjør majoriteten av tvseere i Norge) og har de rett? Føler jeg faller langt utenfor den norske idealmannen som en ser på tv.

http://www.youtube.com/watch?v=jv_oQ9EvIrM

Kjekt å se en mobber ta igjen i en tidsalder der mobberen er den som stikker av med statusen, tilbudene fra skolen om oppfølgning og en tilværelse fri for skyld og straff mens mobbeofferet ofte blir mobbet ihjel og får livet ødelagt.
Har selv jobbet på skole i studietiden som spes.ped og elevene som kalte lærerene for norske horer og som slo jentene ble belønnet med stipend(3000kr i månden pga vanskeligstilt-utgangspunkt for læring, mens offrene ofte måtte flytte).

Huff stakkars barn som må gå på en skole idag der de er fritt vilt for alt og alle og ingen bryr seg om å beskytte dem:(

Youth of Today på Elm Street 17. mars

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym qwerty

Andre som skal dit?

Er jo litt festlig at et band med det navnet har gjenforeningskonsert over 20 år etter at de ble oppløst, men jeg gleder meg som en unge!

Her er vi, og ser utallige bilder av flotte menn, som man skriver med og så ender det kanskje i en date. Og kanskje to. Og hvis date nr. to er veldig hyggelig, tiden raser, vedkommende du dater snakker om kino, og turer etc. Så sier man hadet, og så hører man ingenting. Hva er nå det for noe? Og så skriver man for å si "hei, ikke glem meg", og så kommer svaret, jeg er ikke klar for forhold... Dagen etter ser man at vedkommende er på Sukker, på ny (og kanskje evig) let etter den perfekte. Kanskje sa jeg noe han ikke likte, eller gjorde noe dumt, for mye salt i maten, hvem vet. Jeg aner ikke, hele kvelden var full av latter og hygge. I alle fall: Gi klar beskjed. Det er klart du er klar for et forhold, bare du finner den rette. Dater man ikke den rette, så ikke bare bli borte. Send en melding eller mail, forklar at du ikke har den riktige følelsen til å gå videre. Det er mye mer realt, enn å si at man ikke er klar. For hva gjør man da i så fall dagen etter, når man atter er inne på her og leter etter nye potensielle partnere?

Eller er det slik, at det er så mange fristelser her inne, at man må bare prøve ut så mange, før man kan kaste seg i vei med ett menneske? Og tenk om det er slik, at så snart man har en uenighet, eller krangel, så kaster den andre seg rett inn på disse sidene igjen, for å "finne noe bedre"?

Moralen må være, bruk litt tid på et menneske du liker godt. Ikke forkast med en gang. Prøv å bli kjent, gjør aktiviteter sammen, ha det gøy sammen. Det er ut fra felles oplevelser at bånd knyttes. Så kommer følelser etterhvert. Og kommer de ikke, vel da var det ikke liv laga. Men så har man gitt ting en sjanse. Det skylder man seg selv, og den man dater, dersom alt er hyggelig, morsomt, praten går livlig og tiden raser.

Da tror jeg sjansen til å faktisk finne noen, er der. Faren er at man fort kan bli overfladisk, fordi det er å mange man må sjekke ut. Og da lander man ikke på noe. Man blir bare på stadig jag, etter noe perfekt, som helt sikkert ikke finnes.

Og jeg har lært en lekse: Ikke gi så mye av deg selv, dersom den andre ikke gir det samme. La det være balanse i forhold til hvor mye energi man legger inn i datingen, mail, sms-er etc. Balanse må være stikkordet. Da vet man hvor man har den andre.

Lykke til videre på jakt etter kjærligheten.

..gjør sitt ytterste for å se bra ut for dere gutter??

Da snakker jeg ikke om vanlig sminke, men de har kanskje vippe extentions, falske negler, i allefall fransk manikyr, hair extentions, kanskje et par slike "bh-fyllopper", kanskje hun har satt botox i panna og restylan i leppene.. Silikon?? Haha, ja det er litt av hvert å diskutere her! ;)

Det er en dag som dette man skulle hatt kjæreste...

http://www.side3.no/article3110340.ece

Vilken dag i uken tycker du är den värsta?
Jag tycker tisd är de,, Måndagen,,,ja då har precis helgen varit å liet glädje finsn fortfarande kvar eller..? Men tisd,, suck,, 3 dagar inna de är helg igen,,inet ens halva uken är gjord,, som efter onsd,, och föregående helg har ju nu passerat med råge,, Näe jag röstar på tisd,,
Du då?

ligger evnen til å:

Kunne se stort på ting
Ikke lage masse bråk av bagateller
Gi litt faen
trekke på skuldrene å si ja ja,
hente seg inn igjen
+
+
+
+

I testiklene?

Got it ;-)

Så etter en stunds bruk av sukker har jeg kommet i en HELT utrolig uvant situasjon for meg.
Jeg har fått kontakt med damer :P heheh, men to the point.

Jeg var nå på date med ei jeg har hatt go kontakt. snakke i ca en måned og sms på tlf og facebooker.
Det gikk fint, men hadde litt rare føles i kroppen dagen etter. Hun bor et godt stykke unna meg og var usikker om jeg følte meg helt tiltrukket av henne med en gang, men synes hun er veldig søt jente.
Samtidig som jeg snakke litt i starten med henne ble jeg kontakta av ei i samme by som meg, vi har ikke snakka så mye sammen, men ente med å spøre om vi skulle møtes..

Så hva er greit nå? Gå på daten å se om det er noe?
Si at jeg har noe pågang et annet sted?
Gå på daten men neve at har datet noen andre, men si det for å være åpen om det?

Si den var jeg som spurte om vi skulle møtes så blir det vel litt køddent å plutselig si at det ikke går....

Vis dere var i samme sted som meg? hva ville dere gjort?

http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4

Innledningsvis må jeg begynne med å fortelle at jeg vet veldig godt at jeg ikke er den eneste som ikke får vaginal orgasme av en mann. Men jeg må påpeke at jeg klarer multiorgasmer (on my own vel og merke), opp til 4-5 etter hverandre, men har ALDRI hatt en "vaginal orgasme" UANSETT om jeg prøver alene eller med en partner. Men hvordan kan det ha seg? At jeg klarer å få orgasme på den andre måten (ved å stimulere klit.), men ikke en skikkelig orgasme? Det har ingenting med hvor lenge han holder på, for det har vært noen som har vært FAST bestemt på å gi meg en orgasme, som holdt på leeenge, men klarte det ikke!

Noen som har det på samme måte, og i tilfelle; hvis dere har fått en orgasme av en mann før, hva skulle til? Og til menn som har gitt ei dame en orgasme; hvordan gjorde dere det?

- Et menneske promper mellom 10-25 ganger i døgnet.

- )Mauren kan løfte 50 ganger sin egen vekt, og strekke seg 30 ganger sin vekt. Og de detter alltid til høyre når de dør..

-Mennesker og delfiner er de eneste som har sex fordi det er deilig!

:15/03/2011 kl 19:44Så utrolig vakker du er<3
For noen nydelige øyne du har<3
Smelter nesten her jeg sitter<3

Kyss til vakre deg<3

Ok - han er halvparten av min alder (nesten) men på en dårlig dag så må jeg si den gikk rett hjem :)

Takk vakre deg.

Flere som faktisk må innrømme at sånt er litt ok av og til. ??
OG JA - JEG VET HVA HAN/DE ER UTE ETTER..

Håper ikke det gjør noe at jeg la den ut, står ikke navnet ditt. Masse lykke til videre.

Frøken 81 er tilbake fra en uke på tenerife med 23 grader og sol.. fregner overalt og i godt humør, og ganske så fremdeles så oppglødd over tidligere hendelser..
Håper alle har hatt en flott uke på et eller annet vis.
Jeg kan ikke annet enn og si at livet er deilig...

Jeg har ikke vært her på Sukker så lenge....knapt en ukes tid! Og jeg må innrømme at jeg hadde svært dårlig tro på at jeg kom til å treffe/finne noen som jeg likte svært godt. Jeg er ikke så særlig flink til å ta kontakt med folk via meldinger for av gammel vane så liker jeg best å gå direkte til den ` utvalgte` , se han i øyne og snakke....og bruke litt av min egen lille sjarm:)
Men nå har jeg funnet en herremann her på Sukker som jeg har falt litt for:), men jeg har jo ikke peiling på hva jeg skal skrive!!! Jeg som ellers er så munnrapp, klarer ikke å skrive et eneste ord!!! I følge Match så ligger han på 85 og jeg har vært inne på siden hans og han er nesten rake motsetningen av det jeg er. Men jeg liker den karen utrolig godt uansett hva match`en sier....
Kan noen gi meg noen gode råd om hva jeg kan skrive?:)Ett eller annet?:)Hva som helst?:)

Her sitter jeg og når jeg endelig har funnet en, så klarer jeg ikke en gang å skrive så mye som et ord......Jeg rister på hodet her... jeg er og blir et håpløst eksempel !!

Trodde jeg var høy,slank og vakker....
Men endte opp som butt og,,,,,

Har målt meg på skolen med barna fikk sjokk, er jo mini :)

Merkelig å ha draget alle andre steder enn her, eller kanskje jeg ikke prøver hardt nok. Sikkert mange desperate som legger ut lange skryteforedrag om seg selv og dermed så leder det til noe. Ikke vet jeg. Jeg har sansen for chattingen her, men få jenter som tørr å bare småprate litt. Har du noen tanker rundt dette? Må man klemme til for fult med komplimenter og humor for å komme igang, eller finnes det noen som bare setter igang praten for morroskyld også?

Jeg lurer på hva dere menn og damer innpå her helt ønsker å gjøre på en første date/møte. Foretrekker dere en rask kopp kaffe, enkel middag eller romantisk setting? Eller kanskje mer gøy med bowling, aketur eller bare rusle en tur og bli kjent?

Var i Saalbach med 32 andre i hele forrige uke. Sykt mye bedre enn å sitte med laptoppen i fanget. Driter herved i damer så lenge det er mere snø igjen:-) Hører fra dere igjen til sommern:-)

Registrerer at ca 95%(?) av samtlige her poster konsekvent under pseudonum.

Hvorfor?

Det er jo ikke akkurat som om det er dypt personlige og sensitive opplysninger som deles her...

Folk poster under pseudonum når de skal f.eks anbefale frokostblanding(!!!)... Come on....

WTF!

Come on hold my hand,
I wanna contact the living.
Not sure I understand,
This role I’ve been given.

I sit and talk to god
And he just laughs at my plans,
My head speaks a language, I don’t understand.

I just wanna feel real love,
Feel the home that I live in.
’cause I got too much life,
Running through my veins, going to waste.

I don’t wanna die,
But I ain’t keen on living either.
Before I fall in love,
I’m preparing to leave her.
I scare myself to death,
That’s why I keep on running.
Before I’ve arrived, I can see myself coming.

I just wanna feel real love,
Feel the home that I live in.
’cause I got too much life,
Running through my veins, going to waste.

And I need to feel, real love
And a life ever after.
I cannot get enough.

I just wanna feel real love,
Feel the home that I live in,
I got too much love,
Running through my veins, going to waste.

I just wanna feel real love,
In a life ever after
There’s a hole in my soul,
You can see it in my face, it’s a real big place.

Come and hold my hand,
I wanna contact the living,
Not sure I understand,
This role I’ve been given

Not sure I understand.
Not sure I understand.
Not sure I understand.
Not sure I understand.

Noen som kjenner seg igjen i denne sangen? Beklager om jeg er på bærtur!

juks??

Siste svar ma. 14 mars 2011 23:45 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym klara klok

Etter å ha vært her inne en stund,lurer jeg på et par ting..

Om onlinesiden er konstant?....er jo bestandig de samme ansiktene som er pålogget..
Om vi over førti ikke hører hjemme her?...er ikke en gang besøk på min profil....

Lurer igjen...

Hvordan ser vi for oss at øyenbrynene på drømmepartneren er?
(Og på en selv, for den saks skyld)

Avbarbert og påtegnet?
Buskete?
Sammenvokste?

Og hvorfor?

Bærte

Siste svar ma. 14 mars 2011 22:58 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Megbågån

Mulig å få seg ei middelmådig bærte snart ell?

Jeg lurer på hvordan folk bruker sukker, bruker du søkefunksjonen eller travler du online lista?
Er du her kun fordi forumet er her, bruker du sukkerbyen eller har du din egen måte?
Debatt om tema...kjør:)

Har hatt noen dater herfra, og har skjønt at det kan bli maaaange flere før man treffer den rette. Noe som har gjort at jeg er forholdsvis rask til å foreslå en telefonsamtale, og et møte. Hvis vedkommende har få bilder i sin profil, har jeg foreslått å kikke på hverandres facebook.
Synes det er greit å finne ut mest mulig på kort tid, det å sitte her å maile og taste, gir egentlig liten info om den såkalte kjemi.
Men tror kanskje noen føler stress på det, men det tror jeg kommer av at de er "ferske" her.
Mitt første bekjentskap her varte i 2 måneder , med mailing og chatting nesten hver dag. Og det er ganske frisk satsing når man ikke vet hva
som kommer.
Så jeg lurer fælt på hva dere andre forum troll tenker om det?

Også må jeg legge til at jeg synes det er veldig frustrerende når man har en hyggelig dialog på mail, også sier ikke motparten i fra at de logger ut, og man sitter der å ikke vet når man får svar igjen hehe
Jeg burde kanskje deaktivere en stund :)

Är på väg att kanske flytta in till Oslo inom några få månader,,men,,vad finns de å göra,, å vart?
Jag liker å träffa människor, ta en tryckare å bara umgås,, men de bör vara ålder på i vartfall över de 30-35...ingen ungdomsgård.
Någon..som kan bidra med förslag.?
V'änta inte till imorron de du kunde ha ångrat redan idag.. =o)