Sukkerforum

Har tent fire lys og pyntet litt til jul...
Men er helt uten julestemning, blir liksom ikke det samme i år..

Noen gode tips til en som er fersking på jul i ensomheten?

Da blir det en litt uvalig rett jeg skal spise. det blir kålrot i karamelsaus. det blir en het topp kveldsmat dette her tror jeg

Whoop whoop!

:)

En kveld sto det 17 blondiner utenfor en bar og ventet. så kom det en kar bort til dem og spurte hvorfor dem sto og venta. jentene svarte, vi må være 18 for og komme inn.. hahahahhaha ;)

Har sammen med dattera mi hatt juleforberedelser denne helga.

- Bake pepperkakehus
Vegger, tak og alt annet ble så totalt feilproposjonert at huset ikke var til å kjenne igjen fra plantegningene. Dattera la ned veto imot at vi skulle sette det opp, så vi endte opp me det ferdighus fra Rema.

- Bake pepperkaker
De ble altfor tjukke. Svidd utenpå. Ikke ferdigstekt inni. Smake ikke godt, selv om de ble duppet i melis.

- Bake sjokoladeriskaker
Fant ut at jeg manglet puffet ris. Prøvde med corn-flakes istedet. Fiasko, og de ligger nå i søpla.

- Bake muffins
Jeg satte et brett med muffins i ovnen, og jeg tok ut en formkake. Formene hadde blitt skviset flate, og all "røre" hadde vokst sammen til en eneste stor kake. 3/4 fulle former, sto det i boka. De hadde neppe tatt høyde for mine amerikanske giga-former. Overhodet ikke gjennomstekt selv om de begynte å bli brune og de ligger nå i søpla.

Omtrent 15 timer arbeid for meg dette, og alt jeg står igjen med er et stygt pepperkakehus.

Jeg trenger noen som kan hjelpe meg.

Ditt tap!

Dette er en setning og en tankegang som stadig går igjen her... For meg er det ulogisk. Det sier seg vel selv at om jeg tenker DITT TAP så har jeg tapt og dermed er det MITT TAP?

Men vil så gjerne ha en juleflørt.......

Hvem sa at nissen ikke finnes, vel vel vel eller som sangen til Duffy well well well - kul sang.
Skulle stenge profilen min igjen..... men obs der ramler det inn brev fra den ene prinsen etter den andre.
Jula varer helt til........prinsen er kommet.

JULA ER GØY

Er det bare jeg som er heldig eller er det mere pågang om dagen ?

Sitter hos min kjære søster, og skal liksom pleie meg selv med gratis, reparerende hjemmelaget hønsefrikasse. Så kommer hun og forteller om sine eksperimentelle ideer med ananas for å gjøre den sursøt, og middagsformen min gikk rett i dass! Snakk om skuffelse, må nok tråle til min andre søster neste gang, og få skikkelig mat, og lurer på hva jeg kan gi henne i julegave som straff...?...

da vil jeg ønske alle dere sukker brukere ei fantastisk flott og fin jul,så er det jo jaghu med et nytt år snart igjen:) satser på bedre hell og lykke i jakten på kjærligheten i år 2011 :)))))

stooor juleklem til alle sammen :)

Etter at de norske jentene tok sitt 4. EM gull på rad idag har jeg tenkt litt. Siden det ikke skjer hver dag at jeg gjør det , må jeg jo bare passe på. Det jeg lurer på er om hviken prestasjon er størst? De norske jentenes 4. gull på rad eller de svenske jentenes sølvmedalje. Den første finalen de er i noen gang.
Altså jeg lurer på spørsmålet i sin vide forstand. Er det størst prestasjon å holde seg på et høyt nivå over lengre tid eller er det størst prestasjon å heve egen kvalitet betydelig?

Dette bør du lese..

Å kjenne igjen et hjerneslag

Verdt å lese, tar ca. 1 minutt.
Bare på (Sentralsykehuset i Vestfold) kommer det inn gjennomsnittlig 5 personer i døgnet som resultat av hjerneslag.

Hjerneslag er forøvrig tredje største dødsårsak i Norge, og rammer i alle aldersgrupper, selv om eldre er overrepresentert.


Under en fest snublet en jente - Ingrid - og falt. Hun forsikret alle at hun hadde det bra (de tilbød seg å ringe lege) og bare hadde snublet i en stein for hun hadde nye sko.


De hjalp henne å ordne seg og ga henne en ny tallerken mat - og selv om hun virket litt rystet, fortsatte Ingrid å more seg resten av kvelden.


Ingrids mann ringte senere og fortalte at hans kone hadde blitt kjørt til sykehuset.

Kl 06:00 var hun død.Hun hadde fått et slag på festen - dersom man hadde visst hvordan man kjenner igjen tegnene på slag, hadde kanskje Ingrid fortsatt vært i live i dag.


En nevrolog sier at hvis han får i hendene en slagpasient innen 3 timer kan han totalt heve effekten av slaget... totalt!

Han sier at det vriene og vanskelige er å kjenne igjen et slag, få det diagnostisert og få pasienten till lege innen 3 timer.

Å kjenne igjen et slag ved å stille 3 enkle spørsmål

Nå sier legene at alle kan lære seg å kjenne igjen et slag gjennom å stille tre enkle spørsmål:


1. Be personen om å LE.

2. Be personen om å LØFTE BEGGE ARMENE.

3. Be personen om å SI EN ENKEL SETNING sammenhengende (for eksempel: Solen skinner i dag).


Om personen har problemer med noen av disse oppgavene ring snarest 113 og beskriv symptomene.


En hjertespesialist sier, at hvis alle som får denne e- posten, sender den til 10 personer, kan du regne med at minst ett liv kommer til å kunne reddes.


VÆR EN VENN OG DEL DETTE MED SÅ MANGE VENNER SOM MULIG, du kan redde liv.

Syntes dette var så viktig at jeg valgte å dele det med dere......

...i en idrett ingen andre bryr seg om...

*Brannfakkel!*

Så Tilbake til fremtiden for ikke så lenge siden og det slo meg - hvis du kunne reise tilbake i tida og gi en yngre versjon av deg ett tips, hva ville du gjort?

Smil til verden og verden smiler til deg!

Det er faktisk mye hold i dette ordtaket! Det koster så lite å sende noen smil, og det kan bety så utrolig mye for deg selv og omgivelsene! Det gjør deg i tillegg mer attraktiv ovenfor det motsatte kjønn :)

Jeg oppfordrer alle til å sende noen ekstra smil denne helgen !

Ønsker alle en god og smilende helg :)

Siden det er en slapp søndag vurderer jeg å lage enkel konfekt eller karameller som jeg kan gi vekk i julen. Men som har gode forslag eller oppskrifter? Noen andre som juler det til litt med bakst eller gavepakking?

Var det litt drøy å kjøpe 30 nye lilla lys i går??

Noen her som bryr seg med det?
Eller greiest å hoppe over? :)

IKEA!!!

Siste svar sø. 19 des. 2010 19:04 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Jeg har tidligere hatt noen bokskap fra Ikea. Disse gikk tapt i sist flytteprosess grunnet noget dårlig kvalitet. Så jeg kjøpte nye Billy-hyller, men dessverre passet ikke de gamle dørene til disse. Så kjøpte jeg nye dører, men disse passer heller ikke til de nye Billy-hyllene.

Det var noen her som hevdet de hadde svart belte i Ikea - HJELP!!!

Når en britisk musiker jeg liker forsøker å legge meg til som venn - betyr det at jeg er vanvittig populær, eller betyr det bare at han er over the top musikalsk?

Og godt er det :)

Ønsker alle forum brukerne lykke til og keep faith.. Kjærligheten faller likeså godt på en lort som på en lilje :)

Jeg "fant" ingen her, men hvor man finner den ene , er jo det samme, så lenge det skjer..

HA EN FABELAKTIG JUL! og vær snille med hverandre :)

Ja, nå har jeg havnet midt oppi det....
Har hatt to interessante menn i kikkerten .... den ene har skrevet til meg jevnlig siden august uten at jeg har vist interesse. hadde ikke noe bilde heller...så da han endelig hadde et bilde synes jeg ikke han var noe spesielt...så jeg valgte å ikke fortsette med kontakten. Så tilfeldigvis gikk jeg tilbake på mailen og tittet en gang til på bildet og der stod navnet hans, og det viste seg å være en jeg vet hvem er fra mitt hjemsted. En kjekkas...da ble jeg bare så overrasket...så jeg måtte jo snu på hælen og be om godt vær da...så vi fikk omsider til et treff i forrige uke...veldig hyggelig.

Men innimellom her har det kommet en til på banen som også er kjempe søt...så da var jeg på to dater på to dager...han ene på torsdag og han andre på fredag.

Må jo kjøre dobbelt her..vet ikke hvem jeg liker best...han ene er veldig ivrig og veldig på banen..han fra mitt hjemsted gir bare lyd fra seg en gang i blandt...

Hvor lenge er det greit å kjøre dobbelt? Bør jeg holde meg fra sex. Blir vanskelig når han ene er veldig på banen...ble klining i går kveld...

Dette er tråden for de som faktisk leser profiltekstene. Hva har dere snublet over av profiltekster som har fått dere til å gruble eller le?

Den beste jeg har sett i dag er: "Jeg elsker å komme til himmelen"
Vedkommende hadde krysset av for "ikke religiøs, men åndelig". Ånder har sikkert andre reisevaner enn oss andre.

Jeg er nysgjerrig på hvilket stjernetegn dere andre forumtroll er. Samma for meg om dere tror på sånt eller ikke. Tar ikke lang tid å fortelle uansett ;-) Kjeder meg litt, og trenger litt unyttig, men kanskje nyttig info likevel.

på nett..

Ingen svar
(kvinne 59 år fra Aust-Agder) Privat melding

Tror nok at man kan bli her inne ganske lenge.. Av og på.. og når jeg leser innleggene her, tyder det på at for veldig mange, blir det kun med det.. Selv , er jeg skeptisk, men fortsatt nyskjerrig.. Tror allikevel det blir for mange fjes, for mange profiler, muligheter.. og valg. Uten at man tefter et annet menneske.. Bare å lese og se.. Og det er myye å lese og se her! ;-) Men kanskje derfor? Litt for lettvint og uforpliktende kanskje ? i.m.

Hvilke har dere?

Dæven dette er spennende.
Faktisk langt mere spennende enn det som skjer her om dagen, skulle ønske det var motsatt.

åhhh - får helt vondt i magen av dette......phuuuuu.

Er det sånn det er å være forelsket ? Tror jeg har glemt den feelingen ;O)

Dikt for oss alle

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym pus

Jeg kom over dette vakre diktet og ville bare dele med andre sukkersjeler

Kalypso
Av Åse-Marie Nesse

Eg tenner et fyrlys for alle som elskar
for dei som ror i ring og aldri finn same rytmen
for dei som berre lyder til signal
frå framande farty
for dei som støytte på grunn i medvind
for dei som styrer etter stive sjøkart
utan å ense måkars mjuke flog
for alle som kjenner dei sju hav
og aldri lodda djupa i sitt eige hjarta

eg tenner eit fyrlys
for all villfaren kjærleik
så vegen til det lova landet
blir synleg i natt

Hva merke gløgg liker dere andre?
Hva bør være oppi en gløgg for at den skal være perfekt?

selv har jeg blitt nokså glad i Barista Gourmet gløgg av orginal og sitrus. men med den siste er god med litt malabu rom. på jobben hadde vi demo av sitrusen der fikk jeg klar bedskjed å at blandings forholde kan ble litt feil ut over kvelden. skjønner ikke hva han mendt med det...

Kjære Julenissen, i år har jeg bare ett ønske:

Jeg ønsker å få en kopi av listen med " slemme " piker........

Hilsen buddha som stort sett har vært en snill gutt nesten hele året :-)

Jeg er sååå lei enkelte her inne som ikke kan holde gørra for seg sjøl. Hvorfor er det sånn at enkelte skal absolutt mene noe negativt om andre. Enten det er nick navnet her inne, pupper, blondine eller mørk. Om noen viser hud eller ei.....

Tror det sitter mange her med dårlig selvtillit som bare må "hevde" seg litt.......

Sukker burde gå inn oftere - få en slutt på dette våset.
Hva mener dere ?

Har en lærer på MSN - vedkommendes status er "Juleferie".

Blæh...

For en stund siden var jeg sammen med ei jeg møtte her på sukker, men en kombinasjon av en del ting, og at vi egentlig var på litt forskjellige steder i livet på diverse ting gjorde at det ble slutt... Ikke min avgjørelse, men dog... vi har i ettertid hatt god kontakt, da kjemien virkelig var og er bra mellom oss - og hu har fortalt at hun er usikker på avgjørelsen om å avslutte det hele..

Jeg har bestemt meg for å ikke gi a opp, men gi a plass og tid til å finne ut av ting på egen hånd. Hun vet at jeg alltid vil stille opp for henne hvis hun trenger noe, iallefall frem til hun har funnet en ny kar. Så er jo håpet mitt at hun en dag husker hvor bra vi egentlig hadde det, osv...

MEN - så får jeg en tlf nå i kveld, etter at jeg ikke har hatt særlig kontakt med henne på et par uker..hun skal til Oslo på fest, hvor hun ikke kjenner så mange - og lurer på om jeg kan være "backup", i form av om jeg evt kan hente henne og hun kan sove her i tilfelle ting ikke blir helt som hun håper... Jeg sa seff at det var helt greit, før jeg begynte å tenke gjennom ting..

Jeg har jo mine klare mistanker til at hun reiser til Oslo for å møte en ny kar hun har møtt...så lenge det er riktig for henne er det jo fint, men da melder behovet for å ta avstand fra henne, av hensyn til mine egne følelser..

Hva burde jeg gjøre? Har endelig hatt et par uker uten den vonde klumpen i magen etter at det ble slutt, endelig slutta å "sjekke" hva hun skriver på facebook osv...nå er jeg redd det er på'n igjen... tøffel sa du??

Og nei, til dere som tror hun er typen som kynisk utnytter at jeg er snill mot henne - så er hun ikke det. Jeg er rimelig god på å lese mennesker, og hadde aldri stilt meg så til rådighet om hun hadde vært av den typen...

Jeg er en dame på 44, snart 45 som opplever mye mer oppmerksomhet fra menn nå enn da jeg var i 30-årene. Var ute på byen i går f.eks. og ble jo sjekket opp av mange...nå var jeg ikke så veldig på sjekker'n i går, har møtt en som jeg skal på date med ...og overnatting med i kveld...

Kan det ha noe med akkurat det å gjøre...at menn værer om man er på desperat jakt? Eller har jeg blitt søtere med årene he he? Bare lurer...det er i hverfall knall gøy....nyter livet jeg...og all oppmerksomheten.

Med julestri og bikkjekulde er sukkereventyret best!

Her kan vi treffe nye mulige venner med muligheter til å utvikle noe mer. Så tar man det som det passer: om og når man eventuellt har sex og sånt, siden man uansett aldri vet om et forhold er noe å satse eksklusivt på før man har testet ut sengekjemien og i det hele tatt blir bedre kjent med hverandre.

Men det viktigste er gode venner! Noen som kan berike livet ditt litt og motsatt. Kilde til moro, stimulering og gjensidig støtte. En kaffe med en dag i mnd eller litt skravling på telefon kan være nok. Fortelle hverandre historier, snakke litt tull og ha det morro. Diskutere interessante temaer og utveksle nyttige hverdagserfaringer: Trening, matlaging, jobb, studievaner, hobbyer og interesser eller hvordan man oppnår bedre kommunikasjon med andre mennesker. Teste ut tricksene på hverandre?=) Dele youtubeklipp og informasjon om spennende nettsteder (Ted.com) og hvilke foredrag du skjønner at den andre kan være interessert i ("Gå inn på ted.com og sjekk ut Tony Robbins!")

Uansett åssen kjemien er med den du møter går du derfra en erfaring rikere. Er daten en total kjemi mismatch, har du en festlig historie å le av med venner over en øl. "Min kleineste date" er alltid bunnsolid vorspielmateriale.

Hva fremtiden bringer er det ingen som vet. Det vi har er øyeblikket og hva vi får ut av dette øyeblikket - om vi bruker det for alt det er verdt eller kaster det bort.

Sukker.no er et verktøy som blir verdifullt hvis du respekterer mulighetene og deg selv. Det blir verdifullt HVIS du utvinner den latente verdien. Samt gi noe av verdi til de du treffer, med alle slags ulike historier og gud vet hvilke bakgrunner, særegenheter og hemmeligheter. Din mulighet til å både gi og utvinne verdi er reell - i de lengre og kortere stundene dere deler. Dere går derfra en erfaring rikere, om enn fortsatt like forvirra.

Kanskje finnes ikke "The One"? Kanskje er det flere "The Ones"? Kanskje "The one right now" er viktigst, siden øyeblikket er alt dere har?

Det er et eventyr uansett hva som skjer - venner, forretningspartnere, elskere, naboer, diskusjons sparrere, kjærester for livet eller nyskillte foreldre som finner tilbake kjærligheten når dere blir pensjonister og kan gi hverandre bedre tid. Kjærlighet til livet er veien til å tiltrekke seg kjærlighet, og når det skjer trenger du ikke å stresse med.

Det er et eventyr uansett hva som skjer. Hvis du gjør det til et eventyr! :)

Hva skjer med at sukker har blitt et sted for by bærter og fisefine folk.
Hvor blir det av de som verdsetter interesser som hund,jakt og fiske?
Finnes det noen jenter med de interessene på sukker?

Hvor lang tid er det ok å være anonym? Dvs at man ikke oppgir tlf, e-post, adresse eller annet som identifiserer oss?

Jeg opplevde nettopp en som ble skikkelig fornærmet for at jeg ikke ville opplyse om e-postadressen min (som ikke er anonym) allerede før det var gått en halv time på chatten.

Trenger jeg å legge til at det ikke blir noe videre bekjentskap med vedkommende?

Når jeg leser trådene her inne så ser jeg at omtrent halvparten går på at de ikke får svar, eller at jentene her inne er for kresene, eller at de ikke er noe håp her på sukker. Jeg tenker at det må være bedre å dele erfaringer slik at de som føler de aldri får svar kansje får litt mer respons? Jeg blir ikke akkurat nedlesset av brev jeg heller, men jeg vet jeg har et dårlig profilbilde og det tror jeg er mye av årsaken for min del. Jeg tror at jentene her inne ønsker akkurat det samme som oss gutta når det gjelder og treffe den rette. Kom med gode tips både gutter og jenter. Hva som er viktig i en profil? Hva man bør skrive for å få bedre respons.

Jeg lurer på en ting,

Jeg liker en kar her hvor jeg bor, en jeg ikke kjenner men vet hvem er, har så lyst å sende en sms til han bare for å si jeg finnes, gjøre han litt nysgjerrig på meg, men hva skal man skrive i en slik sms når han ikke vet om meg (tror jeg)

Hjelp meg med å få til en bra første sms

Hvor mange flagg har folk på sengestolpen?

10

Til dere som er litt mer erfaren enn meg, hvordan få til å treffes når det er stor avstand?

Tar meg selv i å ikke sende mld. til feks. de som bor i Harstad eller lenger nord.
I begynnelsen av et "bekjentskap" er det jo et ganske stort steg å reise halve landet rundt for å se om man liker personen.

En kaffe også næææææh ikke min type he he.

På forhånd takk for innspill!! :)

Hvor lenge har dere vært single??

Verdens beste unger i seng. Ett glass rødvin. Katten tråkker på låret mitt. *ha deg vekk katteskinn*

En stille kveld.. Er lov å være fornøyd selv om man er singel også.. er det ikke?

Hva synes folk om at man er fremdeles venner med x-en sin.. Er det rart å skulle date en jente som fremdeles har kontakt med x-en sin.. jeg har hatt en samboer i 2 år og det er slutt, men vi er venner.. har ingen barn eller noen annen grunn til å holde kontakten...

Pokker

Plutselig slo det meg, har sååååå lyst på sex. Men deilig sex ikke sånn 20 min sex også natta.

Hva er god sex for deg ?

Bart eller ikke..... stiller spørsmålet som Hamlet..... I morgen ryker busken under nesa... for da avslutter man Adventsbart 2010... Tenker nemlig man skal på byen i morgen.... :D

Og jeg skal bli pen, og alle mine kvinnelige kollegaer skal bli pene, (for jeg skal dolle dem, *er jo på en måte yrke mitt*)
MEN! Det er alt for lite pene menn på jobben min. Og det er flertall av dem. Så til jul, så ønsker jeg meg kjekkere kollegaer som man kan kikke på ;-p

Ja da er det bare julefesten på folkehøgskolen som gjenstår før man tar juleferie. Herlig:-) Gleder meg til fest i dag med masse god mat og julesang, men også til å reise avgårde til London i morgen. Nyttårsfesten taes i Amsterdam med kjenninger jeg møtte i Thailand. Så mye morro blir det nok :-)

Håper alle sammen får ei kjempefin juleferiring uansett hvor i verden dere er :-)

I dag tidlig mens jeg måket unna nattens snefall, så kom en pensjonert kollega og hans kone spaserende forbi, og de to stoppet opp for en hyggelig prat.
Så på spørsmålet fra hans kone om det sto bra til med kone og barn, så måtte jeg jo svare bekreftende på at barna har det fint, men at jeg ikke har noen kone eller samboer.
Da kommer det fra min tidligere kollega: Jaja, det er bestandig noen som slipper billig unna........

Hmmmm.... kanskje vi ikke har det så ille vi som er single likevel da?

:-))

Er det mulig? Har noen dager igjen av medlemskapet, syns det er artig her på forumet, men søker jo ingen, så trenger ikke profilen..