Sukkerforum

Hei!
Om du ber en du dater hjem på middag... og du gjerne vil imponere litt i matveien. Hva serverer du?

Noen tips, erfaringer? Fint om det meste kan være klart dagen før eller i alle fall en time før. (Jeg er ingen mult-tasker som klarer å lage mat mens jeg konverserer.. hehe.

Hva synes folket - god idé eller sexpress?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10083879

Forestill deg følgende scenario:

En gruppe inteligente individer fra en fremmed sivilisasjon fra et fremmed solsystem, følger med på menneskets utvikling de senere århundrene. Hva tror du deres konklusjon om oss ville vært da de rapporterte tilbake til sine ledere på sin planet? Jeg ville sagt: "God til å drepe".

For det er nemlig det vi er. Menneskets største fremskritt og oppfinnelser er blitt til med militære hensikter. Prøv om du kan komme på om motivasjonene til en oppfinnelse ikke har en eller annen hensikt enn å erobre eller overta andre menneskers eiendom. Det vil selvsagt være noen oppfinnelser som er gjort med hensikt til å tjene menneskets latskap. Og noen er rett og slett blitt til ved tilfeldigheter.

Jeg synes jeg ser for meg de utenomjordiske som eventuelt ville kommet og besøkt oss. De hadde observert oss en stund og sagt: "Den der planeten der blir litt for brutal for meg, vi lar dem krige og et par århundre til, så får vi vel heller komme tilbake når de er blitt voksne".

Hva skjer med tråder her inne egentlig - er det bare "eieren" som kan slette dem eller finnes det høyere makter som også har rettigheter?

...kommer sikkert til himmelen, men tøffe jenter går rett på, ber om en forklaring og ender opp med en kaffeavtale til uka.

Akkurat nå har jeg 96 i matchtall med fem profiler. For en stund siden hadde jeg 97. Er det noen som har hatt 98, 99, 100 noen gang? Og samtidig vært 100% ærlige i besvarelsen av sine egne 70 spørsmål, da. :)

Kjenn etter, det første som faller deg inn som det beste. Ikke analyser eller prøv å finne på noe bedre, da kan du heller skrive flere innlegg.

Min første egenobservasjon er: Parmesan :D

Folk (både gutter & jenter) som klager på sine sexpartnere; Er dere komfortable med å prate åpent om sex? Kalle de forskjellige kroppsdelene ved sitt rette navn, si direkte hva du liker og ikke liker, osv.?

Jeg vet ikke dette, men jeg mistenker at i hvert fall en del jenter synes det er flaut/ufint/upassende å snakke om sex, selv med sin(e) sexpartneren(e). Hvordan er det med dette rundt omkring her?

...er å se to skrekkfilmer som begge handler om besatte hus...

Vi tror på at kjærligheten finnes.
Men kan vi bevise dens eksistens ved hypotetisk-deduktiv metode?

En som har for mye hudpleieprodukter?
En som nappe øyenbryn?
En som er megetopptatt av sitt eget utseende, mote og livsstil?
Noen metroseksuelle menn blant forum trollene?
Eller kanskje noen retroseksuelle? ( motpol til metrosexuell)

Trimm og Taz er 2 skikkelig koslie karer i 30 åra som fortjener å få litt ekstra respons ;)

kjør tråd!

GUTTER:
Bruker du boxer eller truse?
Hvilken farge?
(om det er noen som går med sjokkrosa boxer så er du min helt!)

Hvem ligger i teten i antall medlemmer her på sukker? Er det flest menn eller flest kvinner?

Og hvem ligger i teten når det kommer til å ta kontakt? Samt svare på meldinger?

Slutt å grin, ta deg en pære eller gå deg en tur. Nyt det og opparbeid energien.
Energi gir smil, smil gir glød, glød gir tiltrekning, og tiltrekning kan gi så mangt ;)

Har administratorene her på sukker snubla i noen kabler, eller er det bare jeg som opplever ekstrem treghet på siden i dag?

Hei gutter :)

Jeg skal kjøre ei venninne til et intervju i Oslo i morgen på formiddagen og vente på henne der noen timer. Kunne tenke meg å treffe en spennende fyr og ta en kaffekopp og skravle litt mens jeg venter på henne :) Ta en titt på profilen min da vel, og se om du finner den interessant..

Hege

Noen tips mot mandagsblues?

Sirup på sukker...igjen!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym whups!

Er det mulig, like tregt igjen. Snart på tide å slutte å betale for dette holder ikke mål. Ikke lenge siden det var slikt sist...

jo mere vi er sammen.. jo gøyere det blir..

la oss ta den rosa lappen dere !:)

Jeg lurer på hvordan man klarer å treffe noen gjentatte ganger for sex, uten at følelsene kommer? Det er sikkert et tema som har vært diskutert før, men å bla igjennom tråder her er alt for tidkrevende.

Hvis jeg har sex med noen liker jeg jo selvfølgelig denne personen, noe tiltrekker meg, og en viss kjemi er til stede. Det er jo en forutsetning for å i det hele tatt kunne ta på hverandre. Man er skjønt enige om at dette er kun sex. Men etter en stund, så takler jeg det ikke, dvs, følelsene kommer snikende på, selv om man vet så inderlig godt at man er sammen kun for en hyrde stund. Så hva gjør dere som har elskere, skrur av en bryter?
Er det lettere for gutter å bare ha sex, enn for jenter??

forstår ikke helt dette med de der sex - innleggene??? :S

er dere ikke jomfruer alle her??

vi er jo her tross alt pga vi er så stygge at vi må ty tul simpel nettdating

Alkohol kan redusere virkningen, det er kjent.
Hva er deres erfaringer med dette?

Hvor full er man før man ikke klarer å koordinere kroppene tilstrekkelig generelt?

Hvor full er man før man ikke klarer å koordinere kroppene tilstrekkelig ved samleie?

Hvor full er man før man ikke klarer å få orgasme?
(Gjelder henne, forutsetter at han får den opp)

Hvor full er man før man bare husker halvparten av det som foregikk i sengen?

Hvor full er man før man ikke husker noe særlig av det som foregikk i sengen?

I hvilken rekkefølge opptrer dette hos dere?

(Ta med gjerne mer i rekkefølgen hvis dere har behov)

er en mann på 28 år, brunt hår, pleier stripe håret hver vår vanligvis.

går det ann da å bleike hele håret lyst, for så å stripe det med svarte striper, motsatt liksom??
eller blir det kluss :P

Mens vi er inne på forhold...
Dette er kanskje diskutert før.

Hva vil du kreve av tidligere forhold hos en du dater?
Har/ville du dumpet noen du har datet fordi du har funnet noe "rusk" eller mangler der?
Eller gitt vedkommende en sjanse likevel?

Blir folk mer eller mindre tolerant utover i livet mhp dette?

Oppgi gjerne kjønn og alder.

Alle mine forhold og liksom forhold har nesten utelukkende vært med selgere i jobbtittel, samboerne var i tillegg enebarn. jeg kommer fra en stor familie. Rart, man tror man ikke har et mønster så har man det likevel? Eller er det stereotyping å sammenlige folk som har samme jobb? For hvem er vel ikke selger i dag, alle selger jo, leger, advokater, lagerholdere, sykepleiere etc. Jeg kan i utganspunktet ikke drømme om en overfladisk glattiss. Er det det at jeg ikke har funnet den rette selgeren med den riktige dybden eller bør jeg titte innom andre bransjer? Noen?

Hva er greia med at jenter søker gutter som er yngre enn seg? Jeg trodde det skulle være motsatt, jeg? Hva skal en jente på 28 med en gutt på 24? Hun skal ville ha en på 37! :D

Skulle forresten ønske det gikk an å søke etter det på profilmatch - hvilken aldersgruppe hun søker etter.

Gjengangeren har opprettet ny profil. Har blokket og rapportert. Vær obs jenter.

Synd, men sant.

På 'an igjen.....

Hva mener dere mannfolk når dere skriver at dere ønsker en jente/dame/kvinne som er "leken"? Mener dere da "leken" som et utelukkende seksuelt ladet uttrykk, eller mener dere at hun bør tørre å være barnslig?

Jeg har en tam kylling jeg pleier å ta med meg rundt overalt, og noen ganger er han også med på fest. Da vil jeg naturligvis at han skal se best mulig ut, men fjærene syns jeg er utfordrende å takle.

Når jeg har tatt han med på frisørsalong sier de alltid at de ikke kan klippe dyr, at de ikke har hverken kompetansen eller de riktige typene sakser. Og når jeg googler "kyllingfrisør" så står det ingen treff! :(

Er jeg seriøst den eneste som ønsker at kyllingen min skal se bra ut? Noen her som vet om hvor jeg kan få en bra kyllingklipp av noen som kan det?

Sitter her på en lørdagskveld, litt skuffet...men bør jeg egentlig være det?

Jeg har egentlig bestemt meg for å ikke bli skuffet over andre lenger, men kun over meg selv for å la andre få så mye påvirkningskraft over mitt liv...
Skuffelse krever forventninger, og bør man egentlig kunne forvente noe av noen andre...?

Tenker sånn generelt...alt fra dater, kjærester til venner og familie...

Bør man få lov til å bli skuffet? Eller er det kun at man har hatt for høye forventninger til andre?

Jeg var på en date som ikke gikk så bra, men på vei hjem fant jeg en annen fyr som hadde lyst til å date meg i dag.

Men nå venter jeg på tid og sted... hvor lenge bør jeg vente før jeg kan kontakte han andre for å bekrefte kl 21...
Vet ikke hvordan jeg skal få løst det - for elskeren min kommer antageligvis kl 21 og jeg skulle gjerne datet han andre fyren først - for å se om jeg oppfattet at vi hadde veldig god kjemi

(PS - han elskern min er ikke noen potensiell partner for resen av livet altså)

Ser det er en del som syns det er rart jenter/kvinner bare har bilde, men ingen tekst, det kommer nok mest sannsynlig av at de trenger det ikke, for de mottar mye post uanz, har selv vært vitne til en venninne som oppretta uten bilde eller tekst i det hele tatt og mottok 6 brev første kveld for det.

syns heller folk burde sende til adm på sukker å be om en løsning på kjønnsforskjellene her, det er for vanskelig for gutter/menn, det stemmer ikke med realiteten, det hadde gagnet alle i lengden

Jeg har inntrykk av at det er mange menn, som har brent seg kraftig. De liker ikke tanken på å binde seg og få en kvinne inn i livet som skal forandre dem, kreve SMS-nattamelinger og hva det måtte være. De har egentlig alt de trenger. Jeg snakker om menn som fått de barna de skal ha, som har venner og jobb, bil og hus og tilgang til sex og nærhet, ofte 40+. Disse MÅ ikke ha noe mer. Likevel ønsker de å finne kjærligheten på nytt. RETTELSE: De ønsker at kjærligheten skal finne DEM. De har jaget og vært romantiske. De er lei av det. Nå er de brent, men har stablet seg på beina igjen. Nå får jentene komme på banen om de mener alvor. Ikke en gang. Men hver gang i lang tid. Ellers lar han det renne bort i sanden.

Noen som kjenner seg igjen?

Er i det dilemmaet nå. Han sier at han har alt han trenger, og orker ikke være primus motor til dating. Men blir gjerne med om jeg spør. Han er helt topp, har møtt ham tre ganger. Men vi har ikke hatt sex enda. Skal jeg investere litt stolthet synes dere? Og evt hvor lenge skal jeg måtte være inititivtaker?

Dere menn som tenker sånn: Er det håp for en kvinne å virkelig kapre dere? Vil det snu noen gang slik at dere tar initiatiet?
Og har dere jenter erfaring med denne typen menn? Er det noen som har stått på og tatt initiativ over lang tid og til slutt fått uttelling for det?

Noen av mer eller mindre voksne menn i "alder- ass-tråden" ser på 40+ kvinner som desperate kjerringer de leter etter yngre menn.
Når eldre menn ønsker seg myyye yngre kvinner, da er det helt greit.
Lurer på hvorfor er det fortsatt så vanskelig å akseptere aldersforskjell den "gale veien"?

Vi kvinner vet at det er både fordeler og ulemper med å være sammen med en yngre mann akkurat som det er å være sammen med en eldre...

Jeg kan tenke meg begge deler.

Det er personlighet , utseende og livsstil som spiller en viktig rolle og ikke nødvendigvis alder.

Hvis jeg hadde hatt valg mellom en sprek 50 åring og en 30 åring som er sofagris, ville jeg valgt den første varianten og omvendt.

Så jeg bryr meg ikke veldig mye om diverse teorier angående 40 + kvinner.

Hei.
Har vært inne her i rundt 1 år, med noe avbrekk må jeg innrømme.

Men savner muligheten til å få filtrert unna profiler uten tekst, det er mange flotte damer som dukker opp hos meg, men ingen har orket å tatt seg tiden til å skrive noe.
Jeg som mann er jo den som skal skrive til disse damene, og for min egen del orker ikke å bruke tid på en dame som jeg bare syns ser bra ut.
Mulig det bare er meg som sliter med dette, og at dette er en typisk ung jente ting? De jeg søker etter er gjerne 20-24år, og de fleste kvinner der er etter min vurdering umoden. Så derfor søker jeg etter de kvinner som er modne nokk til å skrive litt om seg selv, men å gå igjennom 90 profiler der muligens 3 har skrevet noe vettugt om seg selv blir litt kjedelig.

Til sukker: Dere har jo mulighet til å filtrere bort profiler basert på bilder, machtall osv. Hvorfor ikke legge til en funksjon om profiltekst?

Jeg føler jeg er mottsatt av ham som skriver om at det er så vanskelig å bli forelsket....

Jeg føler at det bare nesten bobler over...har masse kjærlighet å gi den rette...går nesten rundt å er forelsket uten noen spesiel kandidat jeg...er det det som kalles å være våryr montro?

:-) Deilig men frustrerende også...vil jo gjerne gi det til noen...eller den rette da:-) Han som virkelig får pulsen opp og hjertet til å banke spesielt for ham:-))

Hei:)
Jeg har en bestevenninde som er på en konkurerende datingside.

Vi er totalt forskjellige personer både utseende og har totat forskjellig livsstiler. Vi er alikevel uadskillelige.
Begge 35+ og har barn.
Jeg: Liten og blond,veldig avslappet,tar dagene som det kommer,går vel en tur i blandt men det er alt.
Hun: Høy og mørk,veldig aktiv,planlegger ,har ting i perspektiv og trener mye.Litt ekstremsport.

Men nå kommer det jeg lurer på.
Det er nemlig mange av mennen som har profiler både her på Sukker og har profil der.

Og vi blir kontaktet av SAMME menn !!!!!

Det har skjedd flere ganger at vi skriver med samme person og til og med planlagt dater på hver vår kant. Nå har vi bestemt oss for at vi forteller hverandre nøyaktig hvem vi skriver med,slik at en av oss backer ut om interessen er veldig høy hos en av oss.

Hvordan er dette mulig? Vi er altså totalt forskjellige?
Spiller det ingen rolle for dere menn hva slags type kvinner dere skriver til? Vil møte?
Vil jo ha en mann som liker meg for MEG ., - og jeg har da ikke lyst til å være hvem som helst?

Etter en sokkevask får jeg alltid noen enslige sokker igjen.
Er det her man prøver å matche de enslig sokkene?
Det ender jo alltid med noen sokker som aldri matcher noen .
Man prøver jo ofte desperat å prøve å finne noen, men ofte er kampen forgjeves!

Jeg legger merke til at altfor mange jenter har bare lagt ut bilde av seg selv, og veldig lite annet.

Det jeg lurer på da, er hva er det disse jentene er ute etter? (Jeg tenker at de bare kikker og ikke noe mer i grunn, men man vet aldri)

Jeg kan ærlig innrømme at jeg bruker å sende disse en melding p.g.a. bildet, men da blir det ikke noe mer enn noe kort som "Hei!" eller lignende, for å se om hun er interessert. Jeg skulle gjerne ha skrevet noe mer, men når jeg ikke vet noe som helst, så er det ikke så enkelt. "Hei! Du er akkurat passelig høy" eller "Wow, du er blond", tenker jeg ikke funker som første setning :P

Kanskje det er bare meg ><

..i går skjedde det igjen, skulle egentlig på date men en pen & hyggelig dame som tydeligvis var temmelig interessert.

Men rett før vi skulle møtes så måtte hun begynne å bytte sted og tid for å gjøre seg sær og spesiell..

Sendte en så hyggelig "dirt i det" sms som jeg bare kunne i retur, satte med så på sofaen og drakk meg dritings og voknet på samme sted 0500 med klærne på.

Bedre det enn å sitte en hele kvelden å høre på tom-pjatt fra noen som forventer at du skal bruke fokus å energi på å sjarmere henne slik at hun blir betatt og får seg en beta i denne kvelden også...

Poop

Siste svar sø. 10 april 2011 00:17 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym MrAwesome

Mange fake profiler som oppstår for tiden... Nå har til og med Megan Fox meldt seg inn ser jeg. Awesome.

Alder???

Ingen svar
(mann 43 år fra Vestfold) Privat melding

Til dere alle..
Er ikke alder bare et tall. uansett om jenta eller gutten er eldst.. hva er best. hardkokt egg eller bløtkokt? selv liker jeg smilende egg..

så i bunn og grunn så er vel smaken som baken hos de fleste. den er todelt.. ha en toppers kveld dere alle der ute i dette landet..

Jeg har sendt en del meldinger til jenter i det siste, ser at de fleste blir lest.. men kun 0,1% svarer tilbake. Hvorfor er folk her inne om de ikke vil slå av en prat i ny og ne?

Medlem igjen!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym m27

ble medlem her igjen i går
jippi, fikk ett gult hjerte :D

Det er vel nå blomstene åpner seg, så biene kan få det de trenger?

Er det egentlig så lurt å fylle albumet sitt med bilder av barna sine, slik enkelte gjør?

Hei! Jeg og min søte venninne har lyst på en spennende dobbeldate i morgen! Noen kjekkaser som har guts til å bli med??:) sjekk veninna mi her ; stephie_H

Digg at det Fredag igjen!

Så hva er planene for helga folkens? :)

Det er altså 9 besøkende igjen og jeg runder 13 000

Og her kommer dilemma. Jeg har bestemt meg til å ikke fornye supermedlemskapet mitt.
Men jeg vet ikke enda om jeg skal slette profilem min også. Tenker sånt : hvis ingen av de som besøkte profilen min er virkelig interessert å bli kjent med meg og jeg er heller ikke interessert nok i noen jeg møt her inne, så hva er vitsen å fortsette?

Det er ingen klagetråd! Jeg bare tenker høyt og lurer mye om det finnes en mann jeg vil ha.

God helg :)