Sukkerforum

Jeg er kåt vil ha en jeg kan kose med med. Vil noen såå er jeg veldig interessert?

Hvor begge to viser seg Iflg Facebook å være gift. Ja, vi snakker om tafsing, "du er dessverre for ung for meg". Sikkert en lek for de, men er glad jeg ikke er mannen deres.

Kjiip natt til i dag!!!!! Jeg ble vekket i natt til av en mannsperson som ringte og banket på å ville inne. Må innrømme at jeg ble skremt spesielt siden jeg ikke kjenner noen i nærmiljøet kan dette være en forvirret person om har sett min profil her på sukker og som av den grunn vet at jeg bor alene???? Heldigvis har jeg flotte naboer som passer på så vedkommende forsvant etter tilsnakk.

Kleint

Siste svar lø. 26 nov. 2016 20:16 (51 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Jeg synes det er så jævlig kleint når par bruker facebook til å proklamere sin kjærlighet i tide og utide, med suss, elsk og etc.

Hvorfor er det så vanskelig å finne den rette..Får ofte høre at jeg ser både søt og sexy ut, og holder meg i god form..Tross min alder. Men jeg er ikke perfekt i så måte. Er jeg for kresen.? Eller har jeg ikke knekt koden for hvilke kvinner mannen ønsker seg?. Den kjedelige og alvorlige eller den søte og morsomme kvinnen?
Ønsker bare en snill, kjekk, hyggelig, rik, morsom, utadvendt, sexy, utholdende, barnekjær, muskuløs,omsorgsfull, oppmerksom, høy og mørk mann.:-)) Glemte Handy..:-)))
Er det så mye å forlange?

Jeg kan bare snakke for dame-profilene, siden det er de jeg ser.
Det slår meg hvor anstendig og tekkelig folk framstiller seg i bilder og tekst. Mer anstendig enn de er i virkeligheten, på FB, og andre steder.
Jeg etterlyser ikke mer utfordrende verken tekst eller bilder, men det er litt rart at det ikke er mer pupper, lår og utilslørte ønsker her. Dette er min personlige betraktning.

Noen tips?

Siste svar lø. 26 nov. 2016 10:36 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Småskælk

Hei det er lenge siden jeg har vært her inne og er ganske dårlig på å skrive interessante førstemeldinger iblant, men jeg forsøker i det minste å snakke med damer om det enten er vennskap eller noe mer i tankene, men er det bare meg eller er mange damer utrolig dårlige til å skrive? Lite innhold i setningene og bare virker totalt uinteresserte til å ta litt tak for å bli kjent? En kompis av meg og jeg føler at vi hele tiden må bære samtaler alene uten at det er noe tiltak ifra den andre enden. Svaret er kanskje en selvfølge, men jeg har datet ei som var interessert i meg en gang men likevel kommuniserte dårlig på melding og nesten alle jeg har snakket med har vært slik? Er svaret så enkelt at dem ikke er interessert?

Fordi av dere som ikke er fornøyd med statusen som singel, hva er det med denne singeltilværelsen du synes er verst?

Noen som vil drikke dyr champagne med meg i kveld? Eller feire med klatring i morgen?

Black Friday

Siste svar fr. 25 nov. 2016 22:17 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Gjør et kjempekupp! Snill, blid, raus, ung dame med glimt i øyet og bein i nesa på knalltilbud i dag :P

Digg, ett godt kjøp i natt!!!
Flere som har vært heldige??

Har mistet jobben og gleder meg sånn til friheten. Kan gjøre akkurat hva jeg vil i all overskuelig fremtid. Føler meg privilegert. Virkelig!

Langt land og mange dialekter.

Noen som har lyst å komme med noen eksempler?

Kan starte med diggegoddi som er samisk for tingrett:)

Skrev en melding med et spørsmål som var rettet mot beskrivelsen av personen i en profil, og det var skrevet med glimt i øyet. Selv om det kanskje er vanskelig å få frem humoren i meldingen må jeg si det er merkelig at resultatet er at jeg blir blokkert. Jeg var ikke frekk eller ufin på noen måte. Sånt kan en jo miste motet av når det kan være utfordrende nok å skrive noe som fanger interessen i aller første melding. Hva tenker folket om dette?

100 % ufør,100 % i jobb.
Hei jeg er en allsidig kar, praktisk bakgrunn. Prøvd snekring, møbelsnekring, men ikke fullført med fagbrev. Praktisk bakgrunn, malingsarbeid, er en arbeidskar. I voksen alder ble jeg 100% ufør. Arbeider nå på en attføringsbedrift i Møre og Romsdal. Vaktmestertjenester ufører vi, maling, hage og litt snekring. Trives, maler, tapetserer, har blitt en flink malingsarbeiderkar,,. Det er ikke så lett å få seg jobb som medhjelper i maleryrket, fagbrev bør man ha i ett praktisk yrke. 100 effektiv, 100 selvstendig, full fart,,. I en attføringsbedrift er det mange forskjellige personligheter, , vi har forskjellige arbeidsevne,,. Har vel egentlig ikke trengt å vært ufør, men er 100 % i jobb og tar på meg noe ekstra-arbeid. Må jo innrømme at uførediagnosen, har gjort meg til den jeg er. Selvtilliten går opp og ned hos alle, godt å skape og lage noe, utfordring i arbeidet, friluftsliv opplevelser,,.
Ikke har jeg barn, ikke opplevd samboerskap, har bare hatt noen gode venninner. Savner ei venninne å være glad i , ei å være god mot, ei å prate med, ei å være god mot,,. Har mange gode egenskaper, kreativ, nøyaktig, rolig og snill.
Liker godt friluftsliv, gode turopplevelser har hjulpet meg, men ikke ekstremturer, relativ i god form. Har vandret i Tafjord fjella, Møre og Romsdal, Jotunheimen og Trollheimen,,. Men ikke møtt ei hulder som har ville vært min gode venninne,,. Jentene, damer er så godt utdannet, vil de ha en som er 100 & ufør,, Jeg har ikke barn, skal man ha barn i dag, må man være ressurssterk, ha godt betalt yrke. Det er jo både alenemødre med godt betalt yrke og mindre betalt. Kan jo bli reservefar, til ei med ett barn. Jeg bor i Møre og Romsdal, har venner, slekt og hjelper mor med alt det praktiske arbeidet.
Ikke røyker jeg, og drikker sjeldent og lite alkohol. Har allsidig fritidsinteresser, teater, kunst, friluftsliv og ,,. Vel, klem fra meg damer.

Hei,

Noen som har tips til åpningsreplikk når en skal sende en melding til en jente?

Endelig hjemme. Fyrt opp i peisen og funnet en kopp te og en sjokoladebit. Kryper opp i sofaen og føler livet er ganske deilig selv om hun ene mangler:)

Hva gjør dere for å kose dere og er vi egentlig flinke nok til å nyte livet her og nå?

Hei

Nå er eg så lei av og gå her aleine, er litt sjenert av meg.
Ingen jenter liker vel det?
Får høre av mange, du som er så snill, hvorfor er du singel?
Tror det har litt med att eg bor på en liten plass og det vokser ikkje mange jenter på trea her...
Noen som vil skrive litt med meg?
Hvor i landet er ikkje så farlig, bli kjent med noen nye jenter/damer vill vært kjempe flott...

Send gjerne en privat melding..

Mas?

Siste svar to. 24 nov. 2016 18:48 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Lura

Hei, jeg er ny her. Men gjennom mange år har jeg holdt igjen mye i forhold til dating (med menn). For jeg har fått det for meg at de liker ikke mas. Hva er mas for dere gutter? Hvordan liker dere å bli kontaktet? Hvor ofte? Osv? Vil dere at vi svarer med engang og stiller omfølging-spørsmål eller vente litt?

Her for en liten stund så kom sukker i ny oppdatert versjon. Da oppdaget jeg at den ikke likte at man endret på rekkefølgen av visningen (nyeste eller eldste først-sortering).

Nå fikk jeg ny versjon igjen, og håpet feilen var løst, men desverre oppfatter jeg problemet som fremdeles tilstede.

Men nå skulle jeg lete frem den tråden igjen, men får nå problemer også med å scrolle bakover på oversikten over tråder som finnes her inne.

Så da lurer jeg jammen hva oppdateringen var god for. Var det fremdeles bare pynt, og i tilfelle hva.

Hva synes dere om Maria Høilis syn på kjønnsroller? Innlegget ble publisert i Nettavisen. Jeg kan selvsagt ikke ha det på meg at jeg leser dameblogger :-)

http://mariahoili.blogg.no/1479650469_nei_til_likestilling_.html

Jeg likte spesielt dette: "Vi er feminine og har kontroll på disse mannfolka uansett".

Hvor lang tid er det "skadelig" å være singel ?

Etter en god stund i denne statusen begynner jeg å synes det er passe komfertabelt.....

Er det noen som har fått med seg alt som nå skjer på Standing Rock i forbindelse med konstruksjonen av DAPL, i North Dakota?

Dessverre dekker norsk presse bare toppen av isfjellet. Disse klippene viser noe av det siste som har skjedd.
Det er helt sykt å se slike scener som det her i et vestlig demokrati. Minner mer om en politistat.

https://www.facebook.com/democracynow/videos/10154698921758279/

https://www.facebook.com/TheYoungTurks/videos/10154115430619205/

Jeg synes nesten alle tråder her på forum for tiden inneholder hugg og krangling. Så her kommer tråden der du fritt kan krangle og heve din sannhet.
Så kom igjen alle krangledyke - få det frem og ut!

Har noen her erfaringer med forhold over avstand? Vet om noen som har fått det til? Tenker nabokommune feks? Dømt til å mislykkes, eller?? :)

Været i Oslo

Siste svar on. 23 nov. 2016 14:38 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym kameleonen

God morgen :-)
Hvordan er været i Oslo sentrum i dag?
Lurer på om det ligger is eller snø eller noe i gatene.
(Har planer om å reise med minst mulig bagasje).

Hva mener dere om saken.
Er det noen som føler seg lurt fordi et reklamebyrå var med å lage teksten? Dette tema gjør at det koker på FB, og folk er sterkt uenig om det var positivt for Listhaug eller og negativt for Noas.

Jeg er 28 år og har vært stille hele livet. Har blitt mer pratsom med åra men jeg er introvert i tillegg så det er ofte jeg rett og slett ikke føler for å snakke. Tror ikke jeg har møtt ei jente enda som liker stille gutter. Har hatt ei kjæreste men tror hun irriterte seg over at jeg ikke prata mer når vi var blant folk.

Jeg er heller ikke høy og mørk så føler jeg er det motsatte av hva jenter liker. Er 182 og blond hehe.

Blodslit å bli kjent med nye personer. Ikke at det blir så voldsomt ofte, men de få gangene man virkelig føler det kan bli noe. Og så blir det bare plutselig stopp. Enten fra den enes eller andres side. Mye arbeid og sjeleblotting for ingenting. Lenge leve håpet om å klare å huke en som faktisk blir. Blir sånn motløs etter enda et mislykket forsøk på å komme seg ut av singelboblen. Og har om mulig enda mer vondt i huden i mangel på nærhet. Og ikke blir det noen hard julegave i år heller. Shit jeg hater å være singel

Kan ikke dere mannfolk rydde litt i "huset" deres!!!
Blokker og fjern hjerter når interessen ikke er der lenger....
Alt blir så mye enklere....

Tror mange profiler måtte blitt skrevet om og mange filterløse bilder måtte bli tatt. Hvor viktig er ærlighet i profilen egentlig? "Love is blindness"( Achtung, baby 1989) sang Bono fra U2 så inderlig og vakkert, og er det nettopp derfor vi kan være litt lemfeldige i våre beskrivelser/ bilder av hos selv? Spør på vegne av en venn som lurer på hvor ærlig han bør være i profilteksten sin.

for da får man ingen suksess på nettet iflg. sukker. men det har jeg uansett ikke hehe. jeg har hatt profil her i evigheter og bare 94 har sett på den! Er jeg så sær at ingen matcher med meg eller er det utseende som skremmer? jeg vet at jeg ikke er noen skjønnhet men hva kan man forvente av 50 år gamle damer liksom? er det bare sønnen min som mener at innsida teller? sjekk gjerne profilen min og si det som det er, jeg har uansett mista motet.... men beholdt humøret;-)

Hva er forskjellen. Jeg er trent, men føler meg ikke veldig muskuløs eller atletisk. Slank føles så skinny.

Trenger jeg si mer? Gjør det beste ut av den! 😘

Mulig spørsmålet er stilt tidligere tråder men, når ser man at motparten har lest Meldinger?

Det står å lese i mange profiler!
Hvordan hadde det vært motsatt, ja fint om du er litt vaskekjerring?

Her kan dere diskutere hypoteser, objektivitet, hjembrent, metodikk, trommesett og annet som gjør at damene heller snakker med meg.

Og jeg som trodde..

Ingen svar
(mann 39 år fra Buskerud) Privat melding

Bor litt ut på "landet" men likevel nært både Oslo, Drammen og Asker. Men det er ikke poenget. Her jeg bor tipper jeg det bor et par tusen? Men likevel må jo dette være mekka for oss single gutter. Jeg har bladd litt i looks, og skal si det bor mange flotte jenter bare innenfor 1,5 km fra meg. Men hvorfor ser jeg ikke alle disse i butikken da? Oversatt-hva fasan skjer med looks for tiden. Har vært slik gjennom minst to versjoner.

Nei nååå! Nå var det kjedelig her! :)

Hva tenker dere på en sånn sen høstkveld?

"Siden har over 750.000 nordmenn logget seg inn, og ifølge Gulliksen har svært mange av brukerne funnet kjæreste på Sukker. Han vil ikke ha skylden for å lede nordmenn mot avstumpede følelser og kynisk spill, og han ser tilbudet som et seriøst alternativ til bylivet.

– Men noen er jo ekstremt kresne og evig single. Vil du bare ha sex og aldri bli såret, er det mye lettere å være singel og hoppe fra person til person, sier han.

– Men blir man ikke kynisk av et så enormt utvalg?

– På Sukker reduserer vi utvalget slik at folk finner dem som faktisk passer for dem. Men også da kan det selvsagt bli vanskelig å velge. Det gjelder å kunne si at nok er nok og sette foten ned."

kilde:
http://www.aftenposten.no/amagasinet/Single-Christine-24-har-datet-mer-enn-100-menn-Det-er-som-om-jeg-har-brukt-opp-folelsene-Det-er-bare-tomt-608629b.html

men hva synes vi om at Sukker reduserer utvalget slik at folk finner dem som faktisk passer for dem. Virker dette i praksis?

Inspirert av et innlegg i en annen tråd:

Jeg vet at enkelte spøker med tema, eller hva powpow? ;)

Men seriøst, tenker du noen ganger at hun/han er for bra for deg? Nå er det jo høyst subjektivt hva som er bra da, men jeg har aldri tenkt slik. Synes jeg fortjener den aller beste (for meg) jeg!

Men 'den beste' er jo ikke ensbetydende med høyeste alfahann-faktor, peneste, rikeste eller noe annet relatert til status. Men dersom jeg finner en interessant profil, så er han ikke for bra for meg! Derimot kan han sikkert vurdere meg som 'for dårlig' for seg.

Eldre damer

Siste svar sø. 20 nov. 2016 13:13 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym tittentei

jeg er en mann som altid har tent mere på eldere dame enn på de på samme alder enn meg.

noen som har svar på hvorfor det er sånn.

for min egen del kan jeg ikke si noe annet enn jeg at jeg kan anta hvorfor

Litt nyskjerrig på hva som evt kan skremme gutta vekk, hva som er turnoff e.l hos dama? Er ei bestemt eller reflektert dame en av dem? Liker dere ei som virker litt hjelpeløs fremfor selvstendig? Bare nyskjerrig siden dette ennå ikke har ledet noen plass😊 nb. Jeg er ydmyk😊

I kveld gikk jeg på en kjempesmell.
Jeg var på en fest for foreldrene i en aktivitet ungene er med i. Jeg er ikke så forferdelig glad i fester, liker best samtaler, men det har vært veldig positiv stemning i foreldregruppen i år, i motsetning til tidligere år, så jeg slang meg med. Exen har ungene denne uken, så jeg regnet med at det skulle være trygt, men der tok jeg feil. Hun møtte selvfølgelig opp kjempedritings, og når hun begynte å henge seg rundt halsen på "alle" mannfolka der mens hun elegant latet som hun ikke merket at jeg var der måtte jeg innse at ett og et halvt år ikke var nok til å komme over henne.
Jeg gikk tidlig hjem, og nå sitter jeg her med vondt i hjertet.
På veien hjem innså jeg at selv om jeg har prøvd å overbevise meg selv om at jeg har det best uten henne, er egentlig det jeg vill aller mest i verden at mine barn skal få foreldre som er glad i hverandre igjen.
Hvis hun bare innser hvilken tabbe hun gjorde, for selv om jeg er en beskjeden fyr (æresord), er jeg helt overbevist om at jeg er den beste hun noen gang kan drømme om.

Hallo alle sammen🤘🏻
Jeg lurer på om det er noen som kan fortelle meg hvordan men flørter på nett? Jeg er rimeleg dreven databruker så det er ikke problemet, men jeg har inntil nylig hatt samme kjæreste siden i 1985 og dengang startet man face to face og siden jeg har pleiet forholdet så har jeg fortsatt prøvd å flørte og pleie forholdet. Men nå har det tatt slutt og jeg kan ikke tenke meg et liv uten noen å dele alt med så da jeg ikke er noen ut på byen type lenger så tenkte jeg så svært at jeg skulle prøve nettdating ? I allefall så man kan bli kjent med noen som vil bli kjent med meg. Så jeg opprettet en profil og satte igang. Men samtaler har vist seg å ikke være så mange gode av... prøvd meg på korte hilsener... sikkert litt banale og enkle setninger... forsøkt å analysere profilen og skrive om noe vi har felles.... eller bare litt tørrvittig komplemang men ettersom responsen har vært variere fra noen som kun ber om mer bilder på e-post til andre som har vært mer hyggelig, men det som det er aller mest av er ingen svar. Har chattet mye på nett i mitt liv med aldri flørtet... hvilke råd har dere?? Er profilbilde viktigere enn andre egenskaper?? Hva bør en begynne med og hvis det kun er banale små svar, hvor fort bør en avslutte??? Legger jo faktisk litt arbeid i å lese profiler og finne noen som er rett for meg og bør man da ikke i det minste takke nei??Noen som har gode råd?? Eller er jeg for gammel og bør gå over på dating som alle velmenende venner spør om jeg kan ta?? (Bor i ei lita bygd)

Er det neon fans her?
Selv utrolig stor fan av ITTCT. Digga metall/rock i de aller fleste av sjangere, men blitt lei av vokal som skal "fortelle" eller farge hva en skal føle/tenke med sangen.
Liker å danne mitt eget bilde av hva en sang skal "si" og If These Trees Could Talk hitter meg hardt, "Soul, body and mind"! Nydelig musikk og smart/elegant bruk av metall. Noen ganger er det virkelig som disse trærne snakker i musikken dems :D

pg.Lost også. Utrolig flinke! Ikke gravd like dypt som med ITTCT.

Om du liker rock/metall som er instrumental så burde du sjekke de ut. :)

Til alle som har kjørt i timevis, tatt tog eller fly for en date bare i håp om at kanskje klaffer det denne gangen ❤️ og alle som tør å gjøre det lille ekstra i leiten etter kjærligheten 💕❤️💕

Jeg sitter igjen med ett intrykk at menn er litt redd selvstendige, smarte, oppegående kvinner, som i tillegg kanskje tjener like mye som de, eller muligens mer.

Hva tenker dere ?

For min del er det uforståelig at en selvstendig kvinne, med god økonomi, nesten, gjeldsfri, attraktivt bosted, sunn, sprek, sporty, bra både ytre utseende og indre verdier....fortsatt er singel.

Er det noe med profilen min som kanskje skremmer vekk?
Skriver til mange, ser de har lest men nada svar, så begynner jo å lure.

Fint om du kan sjekke den og gi tilbakemelding. Og takk til dere som gidder :)