Sukkerforum

http://www.kk.no/sex-og-samliv/er-han-«for-stor»-der-nede-39889

Jeg ble akkurat sittende å furte, bare fordi sønnen min påpekte at eksen min hadde flere laiks en meg på profilbildet sitt på facebook? Andre som har latt helgen dra seg tilsvarende langt ned, eller kan delta i konkurransen om å dele ukas mest umodne og infantile reaksjon? 😄

De fleste av oss her på Sukker ønsker å treffe en bestevenn / kjærest.

Jeg får ofte hjerter fra profiler som mangler tekst eller bare har en smakebit av en tekst i form av stikkord.

I min egen profiltekst poengterer jeg at kommunikasjon er essensielt i et forhold - hvordan i alle dager tror de som ikke gidder skrive om seg selv at de skal kunne fange andre sin interesse med en tom profil?

Har møtt noen mennesker her inne som jeg tror har lagd en profil om hvordan jeg tror de ønsker å være, istedenfor om hvordan de virkelig er! Det er katastrofalt! Alle hevder og det samme.....skjønnhet kommer innenifra. Men jeg føler nå meg litt lurt når de skriver at de er gjennomsnittelig, men når jeg møter de, ser de ut som en strandet hvalross... med meget flotte bilder her inne, som ikke minner om strandede, gigantiske sjø-pattedyr. Er det slik at damer her inne tenner på massive menn, siden jeg alltid får "det er jo kun det indre som teller" opp i trynet mitt? Hva med førsteinntrykk? Skal jeg tro at du spiser hvert eneste av alle dagens måltider på McDonald's? Siden du er massiv? Jeg føler bare det meste er på trynet her inne, og det at folk ligger ut missvisende bilder og beskrivelser av seg selv er bare endå mere katastrofalt. Jeg er ikke feit selv. Jeg vil bare treffe en jente som ser normal ut, og som er "fysisk tiltrekkende" i mine øyner når jeg ser henne. Er det for mye å be om? Først et førsteintrykk, så kjemi, så resten. Er det slik at feite mennesker ikke vil date feite mennesker? Da bør dere alle slanke dere. Håper det ikke blir gastro, da....jeg skatter mer enn nok! Hilsen Irritert Sukker-Dater!

https://www.youtube.com/watch?v=Yj6V_a1-EUA

....eller som noen også skriver; 100% ferdig med tidligere forhold. hva betyr det egentlig? ligger ikke det i kortene at når noen lager nettprofil med ærlige hensikter er de ute etter ett nytt forhold? er det så nøye hvordan de tenker om de gamle da? hva om man er enkemann? blitt dumpa? eller noe annet som gjør at bruddet ikke var frivillig. at man velger å komme hit betyr jo at man prøver å komme seg videre, eller hva?
jeg har barn.mine barn har en far. jeg kommer jo alltid til å måtte ha ett forhold med ham. jeg tror det finnes mange rette for alle, det handler bare om riktig timing. i vår tids seriemonogami tenker jeg at de som må påpeke dette her i profilem må være sykelige sjalu. og da sier jeg hasta lavista. men kjør debatt. og kupp gjerne tråden. jeg er ikke gnien!

Noen som skal og hva skjer der?

Hei...lest en del tråder her så tør vel ikke kalle meg jente😉 i så fall en voksen en .
Leter etter en helst, men gjerne flere, aller mest en kjæreste, å kjøre carving/slalom med til vintern. Utrolig lei av å kjøre alene. Anyone?
Vært og er på skiferie hvert år...så skikjøringen er viktigere enn afterski...men gøy det og 😎

Henda i været alle de som syns det!

Politimenn?

Siste svar sø. 7 aug. 2016 22:49 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Lovenslang

Er det noen politimenn med moralen sånn skikkelig i orden her? En staut kar som er ferdig med ALT annet? :-)

Ok. Har skrevet litt med mange flotte damer her inne i min tid på Sukker, men den siste uka har jeg fått høre om kjipe meldinger noen mottar. Har hørt om førstemeldinger som "hei, du var deilig. skal vi knulle?" eller rett frem invitasjon til om hun vil fiste han med foten sin.. Dette er to forskjellige damer som har fortalt meg. Kan virkelig ikke forstå hvem som skulle bli verken sjarmert eller tent av en slik melding.. Hjelper det i det hele tatt å blokkere eller utestenge slike folk herfra? Er det bare meg som mister troen på fremtiden?

Av alle verdens sanger og låter, hvilken beskriver deg og ditt liv best?

Siden jeg ikke får svar av support spør jeg her. Hvor finner jeg "privacy setting"?

Jeg skulle lagt ut noen nye bilder i album, men kom selfølgelig borti en feil knapp....😁

Hvorfor kan ikke alle bare si hva de ønsker i dette dating-universet? Det hadde vært så mye enklere.

Jeg husker fra min glansperiode(!) som fjortis at det var viktig å holde hemmelig at man var interessert i noen, og hadde lyst til å finne på noe med dem.

Er vi ikke vokse nok til å kunne si (les: skrive på Sukker) disse tingene nå?

La oss si at i morgen skal du få bestemme hvordan funksjoner som skal være her på Sukker - hvilke ville du satt inn?

jepp,, har virkelig skjønt det nå,,,har fått det så jævlig inn med teskjer. jeg tiltrekkes av idioter.,,,,,jeg gir opp. Hvordan i all verden skal jeg klare å snu dette sinnsyke greiene? forslag tas i mot med stor takk.

Hva skjer med folk da, er det full fest eller hjemmekveld

Gi deg tid til å tenke over spørsmålet: Lar du deg lede av din høyere vilje eller av dine tilbøyeligheter? Tro ikke at du ingen vilje har. Uansett hvor dypt en uverdig vane tar brakt deg, er det allikevel en gnist av vilje tilbake. Også granskingen av ditt ønskeliv gir deg viktige oppgaver. Spør deg selv: Hva ønsker jeg av hele mitt hjerte? For hvert svar som kommer frem til deg, spør videre: Hvorfor det? Fortsett å spørre slik inntil du har kommet til den siste grunn for dine ønsker. Da vil det bli gitt deg mange oppgaver.

Skjebner her?

54 % av menn tenker daglig en gang eller mer på sex, mens 19 % av kvinner gjør det.
Kvinner har i snitt 17 prosent mer sex enn gjennomsnittsmannen.
Det var en undersøkelse ,lurer på hvor ligger damer fra sukker i dette saken?

Det er en ting som forundrer meg - menn og komplimenter. Ikke kommplimenter gitt av menn men komplimenter gitt til menn.
Om jeg ser fine bilder eller leser en tekst på en profilen pleier jeg sende en mld til profilhaveren om at jeg feks fant teksten artig el at det er flott å se på smilende bilder.
(Dette gjør jeg uten baktanke om å oppnå kontakt med vedkommende ).
Min opplevelse er at det virker som de fleste menn enten ikke bryr seg om positive tilbakemeldinger eller takler et oppriktig ment kompliment. ...
Opplever det i det virkelige livet også.
Er det noe i det , dere menn ?

Blokkering

Siste svar lø. 6 aug. 2016 08:19 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Forsiktig

Hva er så galt med å blokkere folk? Hvis du faktisk ikke ønsker kontakt, gjør du meg en tjeneste ved å blokkere meg, hva skal jeg med lister fulle av folk som ikke ønsker å høre fra meg? Uansett om vi har hatt kontakt eller ikke. Man får jo ikke vite at man er blokkert, så jeg blir ikke såret av det. Jeg blokkerer hvis jeg kjenner igjen en kollega, hvis jeg får besøk av noen fra feil landsdel, profiler jeg ser aldri kan bli noen for meg osv osv.

Spør om hva som helst. Jeg skal forklare.

skilles fra Mærta-Pærta.

Snufs :(

Nå som jeg har mottatt oppgjøret på hussalget mitt, trodde jeg at innboksen ville være smekkfull av henvendelser, men akk nei. Kanskje det ikke finnes noen overfladiske damer med en instinktiv sjette sans for menn med penger her på Sukker, hvilket kanskje er en god ting :)

Hei alle sammen .Jeg har truffet mannen i mitt liv , om en måned står jeg brud ,for første gang i mitt liv .Ingen av oss er desperate vi bare vet at vi vet det er oss .Så takk sukker :-D

Da var plutselig ferien snart over for denne gang. Innholdsrik og fin, men blir tungt å starte opp igjen på jobb.
Flere som sliter litt med jobb tanker nå på slutten av ferien?

Jeg sluttet å farge håret mitt for tre år siden. Har ikke angret ett sekund. Det burde flere damer over 40 gjøre. Anbefales på det sterkeste. Mulig det glipper litt på beundrere ibegynnelsen av 20 åra. Men det blir jammen noen komplimenter også. Ønsker alle en flott dag!

Er det mange som har unger som spiller der?

Jeg er desperat på utkikk etter en at spille tennis med. I nærheten av Fredrikstad... Anyone?

På en kort liten ferietur i Norges fine langstrakte land, og ønskene om god tur haglet når vi dro! 😉 "NYT" var noe som gikk igjen ..Så her sitter jeg nå, litt småfrøsen og verkende i alle ledd, etter natta i "sovesal" på toget til Trondheim.. Med et pittelite fleecepledd , maske og ørepropper😂 Nytelse? Laaaangt derifra 😂😂😂 men sola skinner , ungen er blid, og "Norges beste hotellfrokost" venter oss når vi kommer frem.. Sånn bortsett fra det selvfølgeligste å nyte.. Hva nyter dere? Bortsett fra morrakaffen? Jeg trenger å strekke på knæra! Det er min akutte nytelse akkurat nå !😂😁

Reiser til Kreta 20 august for fotturer på sørsiden. Krever litt bra form. Blir både vandring langs sjø og litt opp i fjellet. Bading, god mat og øl/ouzo/vin for de som ønsker det om kvelden. Blir noen med?

Forelsker du deg fort eller sakte?

Jeg er av den trege typen. Synes derfor det fort blir litt mye om den andre blir veldig forelsket fort. Kjenner meg igjen i de filmene der en man sier "I love you" for første gang og kvinnen svarer "thank you" 😂

Hvorfor dra på date når det går kanonfilmer som "Sharknado 3: Oh Hell No!" på tv i beste sendetid! God helg, godtfolk!

Besøk

Siste svar on. 3 aug. 2016 18:24 (72 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Jeg får stadig besøk av noen menn, etter at det er bestemt at det ikke blir noe mellom oss. Er det et slags håp om gjenopptagelse i den handlingen?

Jeg tror nesten jeg punkterte på tur i dag. Er det noen som har lappesaker

:o

Greit, jeg kaster meg ut i det: Etter mer enn to år i fritt forfall og diverse rimelig resultatløse forsøk på ulike treningsopplegg, spør jeg like så godt forumets kloke hoder om erfaring hva gjelder styrketrening og forskjellige kondisjonsfremmende aktiviterer. Del av erfaring, både hva som fungerer og hva som IKKE gjør det. Kostholdstips mottas også med takk. Jeg har et sisyfosartet mål om å gå ned 8-10 kilo i overskuelig framtid, og alt som kan motivere til innsats belønnes med et skulderklapp.
God sommer, forresten.

Vil dere hjelpe meg å vurdere bildene på profilene min og si hvem dere liker best? :)

Har hatt så griseflaks at jeg har funnet tonen med den første jeg tok kontakt med her på Sukker, det er ca 2 mnd siden idag. Siden den dagen har det bare gått en vei og jeg ser pdd ingen grunn til å være på sukker lenger. Føler meg egentlig kraftig naiv som er så betatt etter kort tid, men fuck it, det er i det minste gjensidig.

Sletter brukeren min i nærmeste fremtid, ønsker lykke til videre til alle andre her inne.

Inspirert av HerrFekts tråd om trenings- og kostholdstips, tenkte jeg at vi kunne ha en egen tråd for å motivere hverandre til mer trening og aktivitet.

Her er det lov til å skryte uhemmet av egen innsats, uansett om man trener til triatlon eller synes det er stress å gå til postkassen.
Og: det er helt innafor å lukte svette i denne tråden 😆

Bring it on!

Enslige mødre

Siste svar ti. 2 aug. 2016 16:10 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym fjellper68

Hei har Vært på Sukker i mange år, fortsatt ungkar på 48 år, fjellvant kar som savner ei dame å prate med. Opplevelser sammen. Ei å Være god mot. Stryke ho på håret. Gi gode kommentarer til. Ærlig og snill kar. Friluftsliv og allsidig interesser. Var 6.7 Førde Urfolkets musikk festivalen. Kjempe fin musikk opplevelser og aktiviteter og berikende for kropp og sjel. Arbeider med maling og oppussing og praktisk arbeid. Damene i Molde er kravstore, har ikke så godt betalt yrke og men klarer meg selv. Har opplevd noen romanser I livet mitt. Kjærleiken er ikke lett å finne. Å ha barn kreves så mye. God økonomi og mye ansvar. De skal følges opp med forskjellig, skole og fritidsinteresser, er glad i barn og er Onkel. Men tror ikke jeg skal ha barn. Vel, jeg får se hva som skjer. Kamerat av meg har barn. Ser hvor mye styr det er med barn. To viltre gutter og ei jente. En gutt som har ADHD og. . Kan møte ei dame med et barn. Men 2 blir for mye føler jeg. Har slekt og venner i Molde. Friluftsliv og annet som er kjekt. Hyttetur i helga. God helg.

På fjellet er det en trend å gå med farget lue som viser om du er singel eller opptatt.
Grønn farge for singel.
Det har vært en slik trend på en festival i Telemark også.
Kan vi få til en slik trend i byen også?
Treffer en del kjekke Menn på gatene,men vet ikke om de er single eller opptatte.
Noen forslag til ny trend med kles/fargekode for single i byen?

Det er bare dongerivesten som manglær. Nå årnær det sæ!

https://tv.nrk.no/serie/brennpunkt/mddp11000115/17-02-2015

Sovet godt? I gang med jobb?

Selv skal jeg hente en hund, gå en tur og jobbe. Sovet godt og er klar for en ny deilig uke!

Blunker til alle de søte jentene her inne. Føler meg ekstra flørtete i dag :o

Mann 63 Østfold

Siste svar ma. 1 aug. 2016 18:20 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann 63 ø

Det er enkelte kvinnfolk her som tror at mannfolka bare er ute etter en ting uansett hva du skriver så klarer dem og misforstå. Prøvde bare og være ærlig. Hadde ikke noe andre hensikter enn og finne en kjæreste som jeg kan dele resten av mitt liv med. Og da skriver jeg litt om meg selv etter noen meldinger. Og så blir det litt ordveksling på meldingene hvor jeg beklager men du har misforstått meg totalt. Det er jo noe med det at en skal bort for og høre hvordan en har det hjemme så slenger hun av seg en masse dritt og blokkerer meg .Det synes jeg er lite voksent gjort.

Hva er den lureste strategien; massedating eller selektiv dating?

Jeg har i en periode vært veldig selektiv og hatt masse kontakt før en date, men jeg har nå i det siste møtt noen nesten rett etter at kontakt er oppnådd.

Hva er deres preferanser? Hva funker best? Kjør debatt!

Noe å tenke på på en søndag,og jeg er ikke tilhenger av laaange innlegg 😂 but still:
Jeg anser meg selv for å være relativt oppegående, åpen og med evne til å lese folk ( joda, selvfølgelig bommer jeg også). Jeg har ved flere anledninger fått melding i boksen, med "korrex" på ting jeg har skrevet, når meningene har vært noe opphetet. Noen føler til tide behov for å fortelle meg at jeg er dum, tar feil og bør skifte mening. Feigt, spør du meg.
Men så dukker det opp advarsler , som IKKE går på voldsbruk, overgreps-problematikk eller problematisk psyke i forhold til potensiell date.. Det går på avvikende( fra mitt) livssyn og personlighet. Jeg synes sånt blir å gå over streken,- det grenser til/er baksnakking og sladder. Og da spesielt når det kommer fra folk man ikke engang kjenner, lurer man jo på hva som er agendaen. Har man egne interesser i den man advarer mot, or what..?
Hva synes dere? Det dreier seg som sagt IKKE om dømte overgripere ol. For det synes jeg vil være innafor...

Trøtt type her... Ikke fodi jeg var ute men jeg våknet så alt for tidlig. Kan noen vekke meg opp.. :o

Min plan i dag er å sløve en runde på gymmen, passe en bastard av en hund, dra å fiske i Akerselva (vet ikke om det er fisk der men det er ikke så nøye) og forhåpentligvis ha energi til å jobbe litt mot kvelden...

Ka du gjør på?? :) Hilsen tt

Matchtreet

Siste svar sø. 31 juli 2016 13:58 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Lurerpå

Hvor mye vektlegger dere det?? Kjenner jeg blir usikker når det er eks er 78, og eller det står at det er "noe adekvat match" "litt lav" osv..Har noen "testet" dette? Har forsåvidt datet de over 90 og ikke vært bra "match" Håper dere skjønner hva jeg mener..merker jeg er forvirret!