Sukkerforum

hei, lurer litt på hvorfor de som kontakt (ikke så mange) bare skriver et "hei" og stort sett ikke noe mer... Eller de ber meg fortelle om meg selv til tross for at jeg i min profil forteller mye om hva jeg ønsker meg i et forhold, hvem jeg er og hva jeg ser etter i en mann? Selv har de ofte veldig "tynne" profiler... Noen der ute som opplever det samme? Kan det bli for mye tekst/ prat i profilen? Noen tips?

God morgen alle sammen:) håper alle har hatt en super helg. Og at dere får en super duper mandag :D

Driver å baker boller til datteren og venninnen min, stod i oppskriften at de skulle pensles med ett egg eller vann.
Siden det ikke stod noe om mengde vann fant jeg ut at det var tryggest å bruke egg.

Men blir det ikke mye eggsmak av bollene når du bruker ett egg pr bolle? For ikke å snakke om dyrt.. 35 boller/35 egg liksom... Billigere å kjøpe ferdig jo..

Det er mange som krysser av at de er interessert i friluftsliv. Stemmer det for de fleste eller er det noen som krysser av på dette for at det er en hype?

Selv ønsker jeg å møte en som er like glad i turer som det jeg er og som gjerne blir med på aktive ferier innenlands og utenlands.

Er det mange andre som har friluftsliv som et MUST når dere søker kjærest?

Kaffe, mandolin, store og små planer for dagen som avsluttes på Buddy Scene i Drammen ... og sikkert litt Banjo og Dobro også ! :-)

Akkurat nå er jeg skikkelig gla jeg kom i kontakt med han Tsjekkiske instrumentbyggern ! :-D Helt fantastiske mandoliner og banjoer !

Ja ja ... Håper noen (alle) andre har det like bra ! :-)

En gang i blant titter jeg innom profiler til folk på forumet for å lære dem litt bedre å kjenne.

Da jeg skulle gjøre det med en i dag, oppdaget jeg til min forbløffelse at det sto at jeg hadde blokkert vedkommende. Normalt blokkerer jeg bare folk fordi de er bildeløse lurkere på profilen min, en gang i blant fordi de bor langt unna, og i et par tilfeller hvis de blir for pågående. Det er selvfølgelig tenkelig at jeg har blokkert vedkommende pga av avstand, men jeg har absolutt ingen erindring om å ha gjort det.

Har noen andre her fått beskjed om at de har blokkert folk de absolutt ikke kan erindre å ha blokkert?

Denne tråden er kun for at dere skal kunne teste ut hvilke smileys som fungerer her når dere skriver dem på deres diverse elektroniske dippedutter. Det er vel ikke bare jeg som har ergret meg over kule smileys som blir til en hel masse dustete spørsmålstegn?

Så kjør løs! Lek dere med smileys💗

Fra iPad
😎 S. med solbriller
😊 Lett rødmende, vanlig
😤 Prustende, rasende
😂 Gråtende av latter
😱 Forskrekket
😜 Med tungen ut, ertende
Lett rødmende, nedoverblikk
😃 Stort smil
😉 Med blunk
😘 Kyssesmiley
😅 Smilende med svettedråpe
😒 Småsur
😔 Lei seg

Det er lov å prøve seg!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Haakon

https://ak-hdl.buzzfed.com/static/2013-12/enhanced/webdr03/10/18/enhanced-buzz-1854-1386716720-11.jpg

Kanskje han fikk "napp"? :D

Jeg er dame og midt i 40-åra. Har aldri fått disse "useriøse" meldingene fra unge gutter, med sextilbud, spørsmål om BH-str etc.

Til og med eks-svigermor på 70 får slike... Og det virker som om "alle" andre damer på min alder +/- får slike. Jeg sier ikke at jeg ønsker slik oppmerksomhet, men jeg er rett og slett litt nysgjerrig på hva som gjør at jeg aldri får slike. Er det noe med profilen til kvinnene som "inviterer" ungguttene til å tro at det er noe å hente der?
Hva tror dere? Håper både damer og menn tar utfordringen og vil synse litt her, både seriøse og useriøse svar ønskes :)

Kjeder meg litt ;)

Ny funksjon introduseres nå for deg som har funnet en på Sukker og kommer tilbake flere år, skuffet, blakk og vonbroten.

Funksjonen sammenligner Autotekst som ble skrevet for dere begge da dere ble sammen og sammenligner med hva som ble de virkelige årsakene til at det virkelig ble brudd.

Funksjonen kobler seg videre opp mot dine selvangivelser i gjeldende år, bankkontoene dine og eiendomsregistrene og finner ut hvor mye det har gått til helvete, beregner et parameter for hvor mange ganger du har måttet betale huset ditt og publiserer det som en lettlurt-indikator på profilen din, og summa summarum hvor vidt du ble advart på dette gjennom Match-profilen din da dere fant hverandre og dette presenteres som en "Hva var det vi sa"-oppsummering.

Lykke til med ny funksjonalitet! :D

(dette er alldeles ikke alvor)

Ok ...
Siden jeg tilhører 27% av dem som ikke er i 73%-gruppa av dem som
ikke oppgir noen gyldig grunn til været må jeg jo finne på noe sprell
for å fikle litt med statistikken her ...

Har, så vidt jeg vet, ikke noe planlagte øvinger eller spillinger nå til helga !
Så da kan jeg tilby gratis gitarleksjoner i utbytte mot litt kos og hygge ...
Huff da ... neida ... en kopp kaffe og en kanelbolle holder i massevis ..! :-)

Eller noe i den dura der ! :D

Go helg ... etter hvert !

Kanskje jeg kan hjelpe... Les neste innlegg..

Lærte akkurat forskjell på å være anonym eller ikke. Er det mulig :) god helg, og bedre lykke enn meg her inne :)

Nå har jeg vært her i flere måneder, kun et par seriøse henvendelser. Jeg er seriøs, og har en flott jobb. Jeg ser de samme menn her inne hele tiden. Trykker jeg liker på dem, får jeg aldri svar. Gir opp snart. Er jeg virkelig så uintressant?

Hei alle forumsfolk ;-)
Skal du gjøre noe morsomt i helgen :-)
Ønsker dere en flott helg :-)

Hva er det med nåtidens bymennesker som gjør at de alltid skal ha noe å drikke for hånden - enten det er kaffe fra tutekopp eller vann fra tåteflaske i forkledning?

Er jeg alene om å tenke at dette ser veldig rart ut og at det i hvert fall er veldig usexy (og at en sånn mann vafffal er uaktuell som noe annet enn gjerdestolpe)?

Vet ikke om folk har fått med seg tinder-Martine videoene på tv2 men denne er utrolig bra... http://www.tv2.no/v/1014263/?liste=50e26a6a-a16a-4bea-9049-f5d4f1e4e71b

Nå syntes jeg det har hvert alt for mye alvorlig her inne. Skal ikke på date i helgen så trenger noen å skravle med:-)

Her er en tråd der dere kan snakke om været ,å andre ting .I ønske dere lykke til ma å finne fred, kjærlighet å sånn :-)

Idag fikk vi en "gledelig overraskelse" i form av mail fra sukker.
I den stod det å lese at menn som er superbruker har 72% sjanse for å finne en partner her inne, mens kvinner har 79% sjanse.

Jeg som da IKKE har funnet noen partner her inne ser på denne mailen med litt andre øyne..

Betyr det at vi som har vært her inne en stund er "dødsdømt" vi finner liksom ikke noen vi? Høres nesten litt slik ut..

Tanker?

Hvordan håndterer dere ungdommene deres? Jeg har vært veldig striks på alkohol, og konsekvent på at det er 18 års grense, men i bunn så har det vært innforstått at de alltid skal ringe osv om noe skjer uten å være redd for at jeg blir sint. I tillegg er jeg stort sett sjåfør for dem, og det har generell preventiv effekt. Nå har 17-åringen lagt cider i kjøleskapet, men klar beskjed om at jeg ikke skal røre. Da oppstod følgende dialog:
-Eh, tror du at du har lov å drikke du.
-Nei, men du vet jo at jeg drikker?
-Ja
- Får du der bedre om jeg gjemmer det på rommet, og drikker lunken cider?
-Ja
-Det er teit og dobbelmoral.
Det endte med at den ligger til kjøling...
Hva ville du gjort?

Vi har lagt ut nytt event Quiz i Oslo. Dette blir både lærelikt, sosialt og morro. https://sukker.no/arrangement/3292/quiz-i-oslo

I morgen legger også ut nytt matkurs i Stavanger :-)

Trondheim

Ingen svar
(mann 23 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Noen som har lyst til å ta en prat?

Er så vanvittig sjarmløs. Hvorfor har noen evnen til å være morsomme hele tiden og noen evnen til bare å være alvorlig/seriøs?

Er det noen som har gjort seg noen tanker rundt MBTI personlighets tester? (google it).

Jeg tok en test for en liten tid siden (http://www.16personalities.com/no)
og ble veldig forbløffet over hvor nøyaktig resultatet beskrev meg som person. Det føltes som om noen som virkelig kjente mine innerste tanker hadde skrevet det.
Det kan jo være at det er formulert slik at det passer alle, slik som horro(r)skoper, men jeg tviler.

Spørsmålet er om dette er noe man bør ha i tankene ved valg av potensielle partnere, eller om kjærligheten overvinner alt.

PS Jeg er en INTP-A (Samme som Einstein, Darwin og Newton, YES!)

Mange er her inne,sender mld til de men gidder de svare neida.hva er vits å være her inne da? Gøy med de som er aktive :)

Jeg vil gjerne få invitere til jentetreff hjemme hos meg torsdag den 28. januar.

De som har meldt seg på så langt er:

Tatiana
Cirkeline
Oven12
Metwo
Villrosa
Meg
Tinka

Jeg kan nok få skviset inn et par til hvis flere har lyst til å komme. :-)

Og til orientering. De to forrige trådene ble slettet, den første ved en feiltakelse, den andre fordi det ble bare tull.

Jeg ville sette stor pris på om de som skriver her er de som har lyst til å komme. Andre synspunkter mottas på PM :-)

Da er dette min siste dag på forumet for en stund. Så får vi se hvor lang tid der tar før det klør i fingrene etter å svare på et eller annet innlegg igjen.

It's been fun :)

Hei :-P
Hvordan reagerer du om en dame skriver, at du er sexy i en melding?
Blokkerer du profilen hennes eller er det helt innenfor?
Vet mange ikke svare på meldinger, enten om man skriver noen hyggelig ord eller om han er sexy :-)
Fint om det holdes en hyggelig tone i tråden :)

Med fare for å virke sprøyte gal - jeg MÅ bare fortelle dere om en drøm jeg nettopp våknet av. Jeg håper dere, som meg, får dere en god latter, eller i det minste drar litt på smilebåndene. Da er min hensikt oppnådd.
For at ingen skal føle seg støtt, så må jeg poengtere at jeg aldri har vært inne på profilene til noen av de som er på forum, jeg kjenner heller ingen av dere privat eller har noen gang skrevet med noen av dere. Alt er bare fiksjon - bokstavelig talt.

Altså... folk kom i fra alle himmelretninger for å delta på nigmas forumfest. Det ble sett på som årets store happening. Han hadde lagt den til sin egen stue, i et hus med beliggenhet i naturskjønne omgivelser. Man kunne til og med høre elvebruset gjennom den åpne verandadøren.
Folk satt både i sofaer, på krakker og på gulvet. Stemningen var veldig god. Ingen kranglet (det gjør meg veldig sikker på at det var en drøm ;-)).
Exangel var den naturlige underholderen, noe som bidro veldig positivt til festen. Jeg tror Tempter prøvde å legge an på henne; uten å lykkes helt.
Kiara var veldig opptatt av nigmas taklampe, som var grønn og laget av tre. Hun anstrengte seg veldig for å finne ut hvilken aldersepoke den kunne tilhøre.
Damene fra Østlandet,lå i hagen og sov i et stort telt. De var så slitne etter reisen at de trengte å hente seg litt inn før de lovet å komme sterkt tilbake .Villrosa hadde tatt med tepper og puter til alle. Hovmesteren hadde også lovet å komme, vi antok at han var på vei.

Nigma hadde ikke forberedt annet enn teltet i hagen, og satt fyr på grillen. Men det tok han med knusende ro. Det virket ikke til å plage andre heller, bortsett fra Terje007, han var veldig utålmodig etter å komme i gang med grillingen, slik at vi kunne få spist. Jeg tror det var hamburger som sto på menyen.

Jeg våknet dessverre før festen var kommet skikkelig i gang. Så derfor skal jeg nå prøve å sove igjen, i håp om at fortsettelse følger.

Konklusjon: Å være på forum rett før sengetid kan gi merkelige drømmer.

Ser det er noen som kommer med flere treff i regi av Sukker her, som jentetreff, vors i forhold til fester osv. Har selv vært med på noe av dette, og det er utrolig bra mennesker som treffes med topp stemning....
Jeg hiver meg utpå og foreslår at vi arrangerer en sommercamp en langhelg ett eller annet sentralt sted. Får sikkert selveste Sukker himself med på å sette navnet sitt på det...?
Mange bra campinplasser med bålsteder og muligheter for litt av hvert....!
Hva menes der ute- er dere med?
Vi klarer til og med å nedsette en. Komite, ville jeg kunne tro......

Frykter dere teknologien?

Jeg har gjennom hele livet hatt guttevenner.
Og ofte mistet disse vennskapene når en dame kommer inn i bildet. Sier ikke at det er pga damene, kan være guttenes valg.
(Så jeg ikke oppfattes som bitter på damer, det er jeg kun på de penesmartehyggelige)

Jeg tror ikke jeg ville hatt problemer med jentevenner for en kjæreste, men ville jo selvsagt møtt henne og ser på det som naturlig at vi alle tre kunne møttes ol. Noe annet ville jeg oppfattet som litt.. "shady".

Hvordan tenker andre?
Er det helt ukomplisert om kjæresten din drar på kino med venn/ venninne? At de drar på fisketur sammen, eller han/ hun hjelper vedkommende med hjemme?

Kjør debatt, bruk gjerne saftige uttrykk. Ukvemsord er godtatt hvis de er på sjarmerende dialekt.

Skitur i dag!

Siste svar on. 27 jan. 2016 11:54 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Hei, det blir det påskeføre i dag til Skjennungstua! :-)
Vi tar med litt klister, til dem som vil ha det, som vi kan legge på i bunn av bakkene. Hjem igjen faller det litt snø, så det blir topp steming!

Vi sees!
Hilsen Cecilie

Hvor mange av dere er oppriktig interessert i profiler utenom eget fylke? Viss en profil utenom eget fylke fanger oppmerksomheten er det da matchtall eller bilde som blir vektlagt mest for at dere skal kikke innom profilen?

Dag tre i horisontalen med pledd og te på sofaen. Dårlig samvittighet for at jeg er hjemme fra jobb, men kjenner alt at det nok er det klokeste. Skal proppe innpå med remedier, og håpe at jeg bare kan slappe av og kose meg i løpet av dagen. Sikkert mange andre som også er hjemme av forskjellige årsaker. Sykdom, turnus, skift eller andre typer jobbordninger... Da er det viktig å kunne dele plagene og gledene man har med noen andre. Her kan man det. 😊

I følge denne artikkelen så er menn over 40 engstelige for å date, og blir beskrevet som pingler.
Jeg kan ha mange grunner for å la være å dra på en date, men frykt har aldri vært en grunn.

Her er linken:
http://www.tv2.no/a/7360565

Jeg påvirkes av profilnavnet. I sær om man har valgt et navn jeg ser på som litt kleint, desperat eller klisjeaktig.

De følgende er hentet fra fantasien, og er ment som eksempler. Dersom noen faktisk har akkurat disse profilnavnene, så vil jeg på forhånd presisere at enhver likhet med virkelige profilnavn er ren tilfeldighet.

Men altså: Jeg påvirkes negativt av profilnavn som
- god armkrok
- kosebamse66
- singel80
- på leting
- stevnemøte 2016
- mannendin
- god og varm 78
- epleskrott
- villoggal
- sologsjø
-
- alle andre navn som assosieres med noe desperat, noe spiselig, narkotika, woksaus etc

Blir dere påvirket av profilnavn?

Jeg har datet ei jente og hva skal man gjøre når ho blir så sykt sinna for vi skulle utvalg spise middag og jeg måtte jobbe overtid blir ho sur på meg i et par dager men når vi skal ut igjen kan plutselig ikke ho og da kan ikke jeg bli sur noen forslag ?

Hvilke praktiske utfordringer og løsninger har dere på å holde i gang et langdistanseforhold? Jeg har i utgangspunktet ca 30 min fra Oslo som min øvre grense. Jeg har hjemmeboende barn og vil kunne se kjæresten min ofte hvis jeg skal ha en. Men det har jo forekommet at det har vært en profil eller menneske bak som gjør at jeg vurderer mulighetene, begrensningene, fordelene og ulempene.

Det er en grunn til at jeg har ekstremt sterke motforestillinger mot et langdistanseforhold. Mitt livs store kjærlighet bodde bak jernteppet. Å ikke være kjærester var ikke noe alternativ, samtidig som vi var redde for vanskeligheter hvis noen fikk vite at han hadde nærkontakt med noen fra Vesten. Vi kjørte derfor et opplegg som var en spionroman verdig, med jeg som ringte fra en telefonboks her hver kveld kl 9, til en telefonboks i hans hjemby og han som sto klar til å gripe telefonen, brevveksling via poste restante og så videre. Sjeldne møter i storbyer i Europa når han fikk reise ut. Ligge å gråte i armene hans og ikke vite om, eller når, vi ville sees igjen. Vi knakk under presset til slutt, og jeg endte opp med å gifte meg i Norge.

Og så vet jeg jo at det er oseaner av forskjell fra den ekstreme situasjonen jeg var i da, og til å sette seg på nattoget til Bergen, eller ettermiddagstoget til Fredrikstad, eller et fly til Stavanger. Og at nå har vi SMS, Skype, What's up, e-mail og hundre måter å holde kontakten på. Jeg behøver ikke å vente en uke på brev, eller være redd for at det er noe galt hvis ingen svarer på telefonen, og det er i grunnen mest omsorgen for barn som setter begrensninger.

Men jeg lurer likevel på om noen av dere faktisk har klart å holde et avstandsforhold over tid - kanskje tre-fire år? Hvordan fungerer det? Reiser dere til hverandre annenhver helg og er sammen i de ferier dere kan? Mange telefoner og meldinger? Hvordan takler dere det over tid? Savnet ved å ikke ha noen å dele tunge dager med, og ikke bare kunne sykle ut på stranden sammen hvis man føler for det?

Gjennom sukker har jeg truffet flotte menn. Dessverre var det ingen som jeg følte noe mer enn vennskap for.
For noen uker siden fikk jeg øyekontakt med en mann på bussen på vei til jobben. Ble noen dager med deilig flørting og avtalte etter hvert å møtes.
Er forelsket.
Nå skal vi bli bedre kjent med hverandre.
Var litt uvant med flørting men bestemte meg for å ta en sjanse. Norhing ventured, nothing gained som de sier.
Da kan jeg endelig deaktivere proflen😀.

Hvorfor har jeg 90 i match med en dame på 44 som søker mannebein fra 32 til 42? Jeg er en eldre herremann på 47, snart pensjonist med andre ord.

http://www.tv2.no/v/1012096/

Ja, hva skal man si. Har datet en mann i noen mnd og klarer ikke helt å falle til ro. Jeg bør vel egentlig avslutte det hele. Hvordan gjør man det?

De som blir sure for at de ikke får svar...fordi de har skrevet på sin profil at de ikke skal vises for matcher under 70. Jeg kan faktisk ikke svare dere!!!! Så ikke bli så himla sure.

...Facebook!

Jeg ler så jeg holder på å daue noen ganger, over kommentarer som mine mannlige venner får på sine profilbilder. Om en mann legger ut et nytt profilbilde, så kommenterer andre menn "Fy fan så feit du har blitt", "Deilige Tom", "You sexy gay!" og profileier svarer "Dra til helvete!" etc. Dette er folk jeg vet er utrolig gode venner i hverdagen.

På damers facebookprofilbilder hagler det med følgende: "Så vakker du er", "Nydelig!", "Du er like vakker utenpå som inni"....

Må innrømme at jeg ville syntes det var flau å få kommentarer av sistnevnte type. Hva tenker dere? Kommenterer dere andres profilbilder?

Hei

Er det noen som bare søker helge kos eller er det bare det seriøse forholdet dere er ute etter?
Kan tenke meg begge deler,men aller helst det seriøse.
Og ja,eg tørr legge ut dett uten og være anonym.
Hvorfor skjule seg?
Håper dere alle har en fin kveld

Har single større behov for å bli sett i sosiale medier? Jeg skifter jevnlig profilbilder på facebook, deler det jeg gjør og ikke gjør. Laster opp mange bilder. Mest av natur og ting jeg synes er fint, men i det siste lastet jeg opp en del bilder av meg og barna mine fordi vi har vært på en tur.

Når jeg skifter bilder eller laster opp bilder, får jeg stort sett mange komplimenter og likes. Jeg velger selvfølgelig ut bilder jeg synes er fine. Helt ærlig blir jeg glad for komplimenter.

Nå fikk jeg akkurat en overhaling av en bekjent, fordi han mener jeg mister glansen ved VISE meg frem. Han mener jeg ville vært vakrere om jeg viste det på bakrommet. ( noe jeg antar er privat) Jeg kjenner jeg er en smule provosert, og også litt i forsvar for at single trenger å vise seg frem litt. Det er jo ingen som ser oss, når vi er hjemme eller alene. For meg har det faktisk betydd mye at jeg har hatt sosiale medier. Flere som opplever forskjell på single og "etablerte" der?

Jeg la ut albumbilder med meg i som både viser 'hele' meg, men ikke minst som illustrasjon på mine interesser. Mange damer legger ut kun bilder av seg, ofte kun ansiktet, med trutmunn. Ganske mange legger ut bilder av natur, interiør, sitater - bilder som ikke viser verken dem eller noen aktiviteter de er med på. De 'looks' jeg er interessert i er der hvor jeg ser noe mer. Det er mulig dette er fordi jeg er blitt middelaldrende. Selvfølgelig vil jeg gjerne bli kjæreste med en smellvakker dame, men langt det viktigste er kjemien og felles interesser. 90% av damene her er pene 'nok' for meg, men jeg kan ikke sveipe til høyre på alle disse - derfor blir det ofte albumbildene som skiller høyre eller venstre. Og ja, det er mange som kommer opp på looks hos meg fordi jeg har valgt et stort aldersspenn som er både yngre og eldre.
Hva mener resten av dere, hva er hensikten med albumbildene?

Utenriks

Siste svar ma. 25 jan. 2016 00:14 (173 svar)
Skjult ID med pseudonym tiketitake

Godt råd til guttene i Norge. Reis utenriks. Damene har bena på jorden, er familieorienterte, er fornøyd med likestilling, er som oftest ærlige.
JA jeg vet at en del av greia er at de vil komme til bedre kår, men behandler du kvinnen med respekt og er hengiven tilbake ( noe de som oftest er ) kan du lett få en nydelig dame som ikke ser ut som bestemora de.Jeg må nevne at jeg selv er opptatt av ikke å se ut som en feit slask, jeg er middels kjekk med orden på det meste, men for norske damer holder ikke dette. GJØR DET ENKELT FOR DEG SELV, REIS TIL THAILAND E.L......MEN VÆR SERIØS.