Sukkerforum

Leste i en artikkel her forleden at nesten 40 % av oslo by sine innbyggerer er registrert som enslige. Selv om det finnes x antall kollektiver her i byen etc. Har vi alle blitt for kresne..?

Gud - Er det mulig, send en sms/brev om du ikke ønsker mere kontakt.

* Tusen takk for et hyggelig møte, men kjenner at dette var kanskje ikke det jeg ønsker. Lykke til videre..

Less is more.
Hvorfor sender dere ikke beskjeder, bare blir borte ?

Bare lurer..

Kan godt trene litt, ta en tur ut, på ski eller i bakken innimellom selv, men føler ikke akkurat det friskusinntrykket jeg får av veldig mange her passer meg..

Også er jeg veldig overrasket over den høye andelen som skriver det på profilen sin.

Jeg har lagt merke til to ting når det gjelder bilder som damer bruker..

1) veldig mange profiler (bare et par her, men mange flere på f.eks. møteplassen) har serier med bilder der de dynker seg selv i vann, om det er dusjen, basseng, innsjø.. you name it!

har dere lagt merke til det? er det en slags trend? eller er det noe med meg og mine profil instillinger som gjør at disse profilene dukker opp? >_<

2) profilbilder som er tatt fra nettet! det skjer like mye her som andre steder, bare i dag så så jeg 3 profiler som hadde bilder fra nettet! jeg har en plugin installert som søker bilder i en bildedatabase, og hvis den har blitt brukt andre steder, så kommer linken opp... heter TinyEye btw

jeg er ganske sikker på at disse profilene er fra menn som lager dameprofiler, men en av dem i dag fikk meg til å tenke, siden profilen hadde masse tekst og bilder, bare ikke så mange av henne.

er det noen andre som har lagt merke til dette?

Speeddating

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym BjarneRimi

Hallaisen!

Er det noen som arrangerer speeddating i Oslo nå for tiden? I gamle dager (for 3-4 år siden) var det et firma som gjorde dette ca. en gang i måneden, mener jeg.

Har vært på Internett og lett litt (altså, jeg var ikke ute på Internett selv - jeg satt ved PC'en), men kunne ikke finne noe.

Hvis man gir noen et hjerte her inne, gjøres det bare sånn helt tilfeldig? Forstår bare ikke helt det med å gi det, så sier jeg hyggelig hei i retur, men så får man ikke melding tilbake. VET jeg ikke har sagt noe feil, bare et helt vanlig svar tilbake liksom... Dere som gjør det, hvorfor blir det sånn? Jeg svarer alltid, uansett... er jo bare å være ærlig...

Vet dere hva... er bare å droppe intimbarbering... påkoste seg en brazilianer 1 gang i mnd. Det er penere, renere, null nupper om man er flink i starten med vedlikehold. Og man bli fiiiiiiiiiiiiiin..
Noen vil ha "pynt" noen ikke.. Uansett.. det er så anbefalt!

Tar opp tråden fra sist mnd. Men det er et positivt råd som må ut til de flotte kvinner på sukker. Man føler seg fresh med seg selv. Og har man noen å "leke" med, så reagerer hvertfall de på dette.. Bedre med silke enn spikermatte ;p

Igjen teit tråd, men det er jo så mye annet rart her, så jeg satser på at dette blir bare en del av det ;)

Var på date med en veldig søt og seriøs fyr her for noen dager siden....

Daten gikk veldig fint...praten gikk lett. Han ga uttrykk for at han likte meg veldig godt og ønsket å treffe meg igjen.
For meg var det et problem at mannen hadde et krater av et mellomrom mellom fortennene....han burde absolutt ha regulert tennene sine...tror han mister sjans hos damene rett og slett med slike tenner...det finnes sjarmerende tenner med mellomrom, men disse var ikke det...

Hadde han ikke bodd såpass langt unna, nesten to timer med tog, så hadde jeg kanskje hatt en date nr. 2 med ham, i håp om at jeg ville like fyren og overse tennene...men ettersom det ikke sa pang...eller noe...

Han fikk kysse meg da...og han var skikkelig god til å kysse...det skal han ha...ble faktisk tent på ham der og da av kyssingen..

Møtte ham ikke her på sukker...bare så det er sagt.

Altså, meldte fra i går at det ikke blir noe treff nr. to...da hadde jeg gått og grunnet på det noen dager...

Litt oppgitt over meg selv her da...men hva synes dere andre damer?

Noen menn løper så fort de legger merke til at dama har bein i nesa og sier ting rett ut, istedetfor å gå rundt grøten. Men hvorfor blir menn så satt ut av det? Altså, det burde jo være positivt å være direkte? Så lenge man svarer på et spørsmål åpent, eller spør om det man lurer på, burde det ikke være et problem. Men jeg har vært borti så mange menn som finner det ubehagelig at jeg er direkte, men det er jo bare slik jeg er av natur. Jeg kan liksom ikke slutte å være meg selv bare fordi en mann mener jeg heller burde være litt mer sjenert og holde mer tilbake, liksom.

Så jeg lurer på hva årsaken kan være til at menn ikke finner det tiltrekkende med direkte damer med bein i nesa? Blir de rett og slett skremt?

Jeg trenger litt hjelp! Jeg skal bygge på TV-møbelet mitt, men vet ikke hvordan jeg skal gå frem for å få samme farge og stil som Bombay-serien til Bohus. Noen som vet? :)

Jeg har lært tre ting hittil:

1. Det finnes mellom 4 000 000 og 5 000 000 bobler i en flaske Champagne.
2. Vi har mer enn 15 typer salt i verden.
3. Fra i morra av blir det vesentlig mindre nett på denne jenta!

Hva har du lært? :-)

jeg syns menn under 180 kan være kjempe sexy jeg. små menn med selvtillitt...det liker jeg. MEN ikveld var jeg på en date hvor mannen hadde oppgitt en høyde som var noen cm høyere enn meg. og da vi møttest rakk han meg til haken. Ikke lyv på noe som er så enkelt å avsløre. vær så snill. at han itillegg hadde et bilde som må ha vært mange år gammelt gjør ikke saken noe bedre. vær ærlig. da er det størst sjangse for å finne noen som liker deg for det du er.......

det ble en kort date. no bad feelings. sa bare at det ikke var noe kjemi fra min side.

http://www.youtube.com/watch?v=qNPEbHoCxNg&feature=player_embedded#at=207

Sånn mann vil jeg ha ;)

Nå er det siste sjans for de som kunne tenke seg noe seriøst, med denne seriøse og ordentlige karen :) :)
Når uken er omme så hopper jeg ut herfra, dette er blitt en tidstyv, uten ønsket avkastning.

Så håper med dette nødropet om siste sjansen, og få en mail fra ei frøken med litt TAK i ;)

Hvordan bør men forholde seg til "daten" og sukker etter en date ?
Du har møtt noen du liker, men kjenner du trenger flere dates for kunne være sikker.

Holde seg unna sukker ?

Hva er mest seriøst, er ikke ute etter en elsker men en som kan gi meg " hverdagen-sammen" .......

8 av de 9 siste med matchtall over 70 inne på min profil har satt hjerte. Altså de som kommer opp i besøksoversikten.

0 av dem har sendt melding.

Er jeg utsatt for et komplott eller sitter hjertene særdeles løst hos jentene for tiden?

På grunn av dalende besøkstall og interesse måtte jeg ta en ikke så liten oppussing av profilen min.. Noen som gidder å kommentere? eventuelt slakte på en sakelig måte:)

Synes å være fremtredende på damenes profilbilder om dagen... Kanskje ikke så unaturlig i denne kulda, men etter at jeg la merke til det føler jeg det har "tatt helt av" med disse fantastiske hodeplaggene.. Burde kanskje bare ta det som et tegn på at bildene er relativt ferske??

Jeg er helt satt ut......pokker så mange flotte/sexy menn det er i Hordaland. Jeg flytter fra Oslo...

Enig ??

Hva gjør du, om du snubler over en profil og synes teksten og det personen formidler er helt fantastisk bra og treffende på det du søker, men bildene faller ikke i smak i det hele tatt..
Går du da videre? Eller gir du personen en sjanse?`

Before sex you help each other get naked...After sex you only dress yourself...
Moral of the story: In life no one helps you once you're fucked ;))

Har dere vurdert å snu kamera vekk fra speilet om mot dere selv i stede? Da ser dere i speilet om dere treffer på ansiktet ved å se på skjermen bak på kamera.

Lurt :)

Er så lei av å lete, prøver noe nytt for gøy.
Dette ganger dere menn like mye som det ganger oss damer på forumet.

* PLEASE

Legg igjen en visit med bilde på tråden alle menn i OSLO alder 40-50 år

Dæven!
Dette burde blir bra...

I profil etter profil skrives det at kjemi er det viktigste. Ja, noen skriver at "alt handler om kjemi".

Men gjør det nå det?

Jeg har vært på mang en date hvor kvelden har forløpt seg bra. Vi har pratet lett og ledd sammen. Vi har hatt god kjemi. Iallefall så god kjemi det er mulig å ha med en person man møtte for første gang et par timer før. Men allikevel har det ikke blitt noe mer ut av det. Enten har hun backet ut eller så har jeg gjort det. Eller så har vi begge hatt en felles forståelse for at det ikke var noe vits å dra det lenger.

Dette betyr at jeg har dumpet jenter jeg har hatt god kjemi med. Og jenter har dumpet meg selv om vi har hatt en vellykket kveld sammen.

Så hvorfor har jeg dumpet de og hvorfor har de dumpet meg? Vel, jeg kan bare spekulere i hvorfor jentene dumpet meg. Men jeg vet iallefall hvorfor jeg har dumpet jenter jeg har opplevd god kjemi med. De hadde ikke den kroppen/ det utseende jeg jeg begjær

Så min konklusjon er at kjemi er underordnet den fysiske tiltrekningen. Jeg vil dermed hevde at vi er mer villig til å fire på "kjemikravet" i forhold til kropp/utseende.

Så på bakgrunn av denne konklusjonen, kunne jeg godt ha sett mindre "kjemi er alt"-påstander.

Hva tenker dere andre?

Skidate?

Siste svar ti. 15 feb. 2011 01:00 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym knekten

Er skidate (bortover) et godt alternativ på første daten?

.... i Marit Larsen. Og jeg som sto 10 meter unna henne på Øyafestivalen i sommer og ikke ante at hun var blitt singel!

http://www.youtube.com/watch?v=03zims6mOTo

Til alle mennene jeg har møtt på min vei. På Sukker. Gjennom studier. Gjennom jobb. Gjennom venner. En sen natt på byen. Og helt tilfeldig.

Det ble ikke oss.

Men dere har vært en del av livet mitt og vært med på å gjøre meg til den jeg er. Dere ga meg opplevelser og fantastiske minner jeg kan se tilbake på og erfaringer jeg kan lære av. Dere ga meg perspektiv, ga meg innsikt i andre fag enn mitt, lærte meg ting jeg ikke visste fra før, tok meg med til byer og steder jeg aldri ville dratt uten dere og fikk meg til å gjøre ting jeg aldri ville gjort uten dere. Dere lærte meg om god whiskey og fikk meg til å høre på musikk jeg ikke hadde hørt før. Dere ga meg deilig sex, deilige kyss og fantastiske netter. Dere fikk meg til å le høyt og ga meg gode historier. Dere inspirerte meg - og bidro på min vei til å lære meg å forstå hva jeg vil ha og hvem jeg er.

Så takk.

Takk for at dere har vært en del av livet mitt. Og takk for at dere har vært med på å gjøre meg til den jeg er - med min koffert av opplevelser og mine pluss og minus .

Noen som skal?

I så fall: Hvilke band må man få med seg? Og hvilken sjanger er disse bandene?

Selv tror jeg jeg skal få med meg:
-Djerv - Metall med vokalisten fra Animal Alpha. Litt skuffet da jeg så de på Øya i sommer, men mp nesten få det med meg.
-Honning Barna - Punk fra Sørlandet. Årets Urørt-vinner.
-Kvelertak - Hard rock, kjent for energiske liveshow
-Lucy Swann - Barndomsvennine av meg som fikk pene omtaler av bl.a. Lydverket. Vet ikke helt hvordan jeg skal kategorisere denne :oP
-Oslo Ess - Punk
-Smoke Mohawk - Kul, 70-talls inspirert ballerock m/ vokalisten fra We

Utover disse blir det nok en del tilfeldig. Satser på å få med meg noe elektronika også, kanskje.

http://www.youtube.com/watch?v=TugslL45aXk

Ja, det gjør vel alle som har hatt dame...

Forelskelse skjer sjelden på date nr en og for ofte er det alkohol i bildet. Ikke unormalt blir resultatet sex…
Men ved sex på første date mister jeg ”jakt” instinktet, og interessen for partneren faller. Flere enn meg som har det slik?

Inspirert av andre tråd vil spørre dere:
Hadde dere hatt så mye sex som dere pleier uten alkohol ombord ?

Jepp folkens, etter ett og et halvt år og mange mange dater, velger jeg nå å deaktivere profilen, forhåpentligvis for godt (men ikke le om jeg kommer tilbake... <-<).

Dette kunne jeg jo gjort i stillhet, men jeg tenkte jeg kunne muntre opp litt med å si at det går an å finne noen her.
Sukker kan funke, og nå håper jeg det endelig har funket for meg. Jeg er vel litt tidlig ute med å konkludere kanskje, men skitt au, tar en sjans. Trenger vel uansett en pause tenker jeg. :)

Wish me luck. :)

Lykke til til dere. :)

Ikea-reolen som jeg kjøpte meg har stått i gangen i tre uker, og nå i kveld fikk jeg nok, så jeg gjorde plass, ryddet golvet og stålsatte meg for å sette den opp på egen hånd i kveld.

Jeg kom til å komme borti en telysholder som hang på veggen i gangen fordi denne reolen tar jo all plass og jeg skulle lirke meg forbi, og telysholderen falt selvfølgelig ned og ble knust.

Jeg fikk en blå tå etter at jeg glapp taket og slapp hele den fordømte reolen ned på tåa mi.

Jeg har også fått en stygg blodutredelse på siden av i hånda etter at jeg satte litt av hånda mi i mellom de to platene som skulle slås sammen uten å ta vekk hånda idet jeg slo dem sammen.

Jeg ødela en hylle fordi jeg slo en av disse pinnene ned i et hull i en plate og pinnen skulle videre ned i et hull inni hylla, og jeg slo med all min kraft og traff ikke, så hylla ble skadet.

Nå står reolen halvferdig, og jeg gir opp. Fint om noen kan komme og hjelpe meg i morgen, helst mellom klokken 10-12. På forhånd takk!

Hender man er i en livssituasjon der det ikke er så lett å introdusere en ny partner sånn med det første..kanskje man har barn som man gjerne vil skåne...
Går det an å håpe på en mellomting mellom en elsker og en kjæreste? Noen synspunkter på det? Jeg for eksempel kunne tenke meg å ha et kjærlighetsforhold, men at han jeg har som venn/elsker ikke nødvendigvis skal involveres i mitt liv utover at vi har det koselig sammen når jeg har min alenetid uten barnet mitt? Synes det er problematisk å ha en offisiell kjæreste...

Går det ikke an å ha en man er forelsket i og vise versa uten å dele han med reste av verden?

Eller blir det å håpe på å få i pose og i sekk? Håper noen menn kan svare hva som er realistisk å håpe på.

Jeg lurer på hvorfor jeg har vært singel så lenge når over 500 menn har satt hjerter på meg, selv har jeg vært på flere date men allikevel ikke klart å finne noen jeg liker? Er det noe galt med meg? Jeg føler meg rett og slett bare ensom... Noen som har samme problemet her? Hvor lang tid tar det før følelsene utvikles for dere?

Hvor mange av de dere kontakter skriver tilbake? Annenhver? Hver femte? Hver tiende? Sjeldnere? Siden det er forskjell mellom menn og kvinner er det fint om anonyme skriver hva de er :)

Bare så jeg ikke blir halshugd, så gjelder dette selvfølgelig ikke de nydelige damene på sukker!!! ;-)

Damene pr dags dato har falske pupper,falske negler, falske vipper, falskt hår, falske øyebryn, butox i hele trynet, push up, hold in og mange ligger timesvis i solarium for å bli brune.

Også klager dem på at det ikke finnes EKTE mannfolk...? :p

Hvordan avslutter man en date raskest mulig om daten viser seg å være katastrofe?

...blir så sliten av det innimellom. Som en berg og dal bane... Forventninger til værs og så rett ned i dass.... Flere som har det sånn?

Idag må vi nyte dagen, hehe, vi er single, hehe, men er jo elsket av mange fordet om :)

Ikke glem alt det gode du faktisk har i livet ditt, selv om fokuset idag gjerne er på ting du savner.

Så igjen..

Happy Valentine til alle sammen :) :)

Jeg hadde likt at menn skrev i profilen sin om de er svak for slanke eller formfulle kvinner..evnt. at det ikke er vesentlig for dem. Lettere å ta kontakt med en som har i sin profil at han liker kvinnelige former..., når man selv er formfull...:-))

Det er nesten ikke en dag uten sex-invitasjoner fra veldig veldig unge menn.
Hvorfor vil dere ha sex med oss - er det så stas å si at man har hatt sex med en MILF ???

Fatter det bare ikke.

Lurer på om noen menn drømmer om en frodig dame i senga...og en slank og smekker dame som show off?

Noen kommentarer hadde vært interessant:-))

Jeg er litt små nervøs for å date damer fra samme by som meg, da jeg har 3-4 kompiser her inne.
Litt ekkelt om vi dater samme dama.
Så nå sjekker vi alltid om noen av gutta har vært på blomsten....

Noen som gjør det samme, kjipt å komme som nr 2 etter en kompis

Spam.

Siste svar sø. 13 feb. 2011 23:27 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym frk frøken

Er det bare jeg som blir bomba med "reklame"fra en annen datingside i innboksen om dagen. "Verdensdæit"?

Har nå uansett ikke tenkt til å dæite hele verden jeg...

Er stor fan av de filmene, men liker å se de i en stor sterk armkrok. Og da nummer 7 kom ut hadde jeg plutselig ingen armkrok.. Dette er skikkelig kjipt. Noen som vil låne bort armkroken sin for en kveld ;)

Hadde blitt umåtelig glad om en kjekk, sexy, varm og god mann ringte på min dør akkurat nå!!
...med godis, film og en armkrok!!!
Blæ, noen ganger er det bare så kjedelig å være singel!

På forumet er det mange tråder som omhandler at man får lite mail, at folk ikke er ærlige, at man føler seg ensom, spørsmål ang. gode råd til egen profil, bekymringer rundt vekt, høyde, hår, badesesong, for mange fjelltopper, for få skiturer osv. Svært mange tråder handler altså om å bli sett.

Likevel sitter vi og lager tråder der vi finner på enda flere måter å ekskludere hverandre på.
Som om vi hadde et valg! Selvsagt, vi har alle et valg, om man så må betale for en kjæreste.

Men ærlig talt: Vil vi virkelig ha enda flere grunner til å la være å bli sett, men bli ekskludert?

Vi sitter i hver vår lille rute med et lite nick under på sukkersøte sukker.no. Det finnes tusenvis av oss.
Så tror vi at det handler om å sette opp ønskelister over hva vi vil ha?
Og hvor mye vet vi egentlig om hva vi vil ha? Hvor urealistiske kan vi tillate oss å bli?

Dette handler jo minst like mye om HVEM som vil ha OSS! Eller?

Hmmm...

Siste svar sø. 13 feb. 2011 21:41 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym The One

Igår møtte jeg en dame/jente jeg kjenner fra barn/ungdommen. Vi hadde en veldig hyggelig prat og hun fortalte meg at hun likte meg veldig godt den gangen og at jeg var prikk lik nå. Både væremåte og utseende. Jeg ble selvfølgelig smigret og tenkte jammen da holder jeg meg jo godt.

Nå en dag etter og jeg har landet fra skyene og fått tenkt meg litt om, ser jeg litt annerledes på det. Er det ikke flott og til og med vakkert å eldes med stil. Ikke være den samme gutten/jenten resten av livet lissom?