Sukkerforum

Er det kun meg, eller er det andre og som har følelsen av at 70% av jentene her inne faktisk ikke er her for å finne seg en mann, men rett og slett for å tilfredstille sitt eget ego?
Det kan godt være den ballen ruller andre vegen og, så der må jo kvinnene gjerne komme med innspill.
Men jeg har aldri sett poenget med å ta seg bryet og tiden til å lage en profil på ett nettdatingsted om man faktisk ikke er så keen på å finne noen. Muligens er jeg bare litt kjip i tankegangen. Men One Night Stands er jo mye lettere å finne på byen mener nå jeg.

va eit ordtak før som heitte..viss du ikkje får det du vil ha så ta det du kan få:)
så her er deres sjanse jenter hehe

va det denne tråden ein skulle vert anonym på tru?

Så henne på "firestjerners middag" , så rå og nydelig jente :)

Er det noe kleskode på festen tro? :)

La oss ta et skråblikk mot mannen.....

For når man tenker gjennom det, hva trenger egentlig en selvstendig kvinne en mann til?
Sånn bortsett fra junioren hans liksom?

Når er det egentlig rett for en kvinne å velge å bli sammen med en mann?
Saklige, usakelige, rare og fornuftige forslag mottas med takk ;-)

En genial kommentar:P

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym tt

Jeg fikk høre denne av venn av meg for litt siden:

" Er du lam fra livet og ned kan du være med på tur med Lars Monsen, er du lam fra halsen og opp kan du bli med på Paradise Hotel".

GENIAL KOMMENTAR SPØR DU MEG!

Jeg er en rimelig kjekk gutt, som i tillegg er ganske intelligent, er i gang med en fin utdannelse, er ganske høy og hyggelig og ikke engang tøffelhelt. Men jeg har innsett i det siste at jeg har et ganske stort behov for damers annerkjennelse. For at de skal like meg og synes at jeg er kjekk. Og jeg bekymrer meg veldig mye om dette, spesielt etter at jeg først har fått en jente på date.

Dette kan ofte virke veldig ødeleggende, og jeg klarer nesten ikke å nyte livet imellom datene fordi jeg er livredd for at hun skal dumpe meg, eller finne en eller annen feil med meg slik at det ikke blir noen date nummer 2, eller at hun skal finne en kjekkere fyr i mellomtiden.

Det føles ut som om den ultimate annerkjennelsen fra en dame er sex. Når jeg har fått sex kan jeg slappe av. Da kan jeg bare nyte den jenten jeg er sammen med, prate med henne om alt mulig og virkelig puste ut. Jeg føler virkelig at mitt velvære er avhengig av hvor lenge siden det er jeg hadde sex sist. Og jeg ønsker meg definitivt et høyere tall enn det jeg har nå. Altså at jeg har hatt flere sexpartnere.

Jeg klarer å slappe av når jeg er på selve daten. Da er jeg til og med ganske så sjarmerende og ertende og alt det der. Og de aller fleste jentene jeg er på date med setter oppriktig pris på daten og på meg. Men det er altså alltid denne tvilen som melder seg etterpå. Hvordan gjorde jeg det? Får jeg en date til? Får jeg denne jenta til sex? Gjorde jeg noe galt?

Jeg har ikke hatt sex med kjempemange jenter, men med en del jenter. Flere enn gjennomsnittet vil jeg anta.

Men hvilke råd vil dere jenter gi? Hvordan slappe mer av?

Alle kommentarer og innspill er velkomne.

Føler du deg som en forhåndsprogrammert robot, som bare går på automatikk og gjør ting uten at du skjønner hvorfor?
Eller ikke?

som kommenterer og snakker om jenter fra alder 14 til 30 som om de faktisk hadde hatt sjangs på dem...
Ganske frekke og småperverse meninger..
Dette er et fenomen som overrassker meg stadig. At menn tror de kan prøve seg på kvinner som er såååå inn i granskauen over deres liga, aldersmessig, utseende, sosiale evner osv osv osv osv.. lista er lang.
Her er det da gamle griser, fete, stygge, uhygieniske, dumme, merkelige osv som snakker om disse snellene (som de kaller jentene med maximum 38 i str,og ser ut som de er et baitbusoffer.. )

Da begynner jeg som i str 44 og tenke.. Vil "menn" (>flertall / ikke alle).... alltid søke etter ønske om å pule ekkelvettet av slike jenter.. Her er det menn jeg ikke ville vurdert om de var sistemann på jord... Men de går å sikler på jenter de aldri kan få uten at de blir kjente og rike.. Og likevel vil dissen jentene aldri virkelig ha lyst på dem..

VET DETTE ER HARDE ORD.. Men når vi jenter, går inn i oss selv og prøver hele tiden å være flotte for gutta.. Så er det provoserende at mange menn ikke er mer oppvakte enn dette.. Jeg blir sjokket av idiotien og mangel på respekt av disse søte uvitene jentene..

Kommenterer jeg eller mine kvinnelige frender og kollegaer at en fyr er heit.. (altså med et ord, og ikke perverst eller detaljert) så blir menn flåsete og begynner mobbe oss om de er tilstede når vi snakker om "kjekkasen".. Hva er det for en reaksjon???

Dette ble mye å svare på.. Men hey.. dette er hvertfall et nyere tema... kanskje...

Nei jenter

Siste svar ma. 28 mars 2011 10:33 (70 svar)
Skjult ID med pseudonym trimmtrab

Nå er det på tide at dere kommer og sjekker meg opp. Det må da være noen her som sjarmerer knea bort under meg!?

Taz kan være min karaktérreferanse, og Tingeling...vel...du kan få prøve deg du også. ;D

Rastløs og kjeder meg i kveld jeg, can you tell?

Virker som om mange har et fryktelig anstrengt forhold til eksen - kan ikke snakke sammen, hater hverandre osv. Hvordan er det med deg og din eks? Tror du man kan si noe om en person ved å se på hans eller hennes samarbeid med sin tidligere partner?

Nå tenker jeg først og fremst på dere som har barn med eksen, alle andre slipper jo lettere unna. ;-)

Mange sier at man skal finne lykken med seg selv, før man tar steget og leter etter noen å dele den med...
Jeg synes det i lengden blir drit kjedelig å være singel, de fleste man kjenner er godt etablert i et forhold. Dette resulterer også i mye alene tid, deilig inni mellom, men langt fra hele tiden. Nå da sommeren kommer er det ikke så kult å planlegge ferie alene f . eks., synes det meste er mye trivligere med en partner. Har to små barn jeg forguder å koser meg med annenhver uke, men føler at hele tilværelsen blir litt amputert som singel. Føler at alt er lagt opp til at man skal være to voksne i en familie , slik dagens samfunn er.( var sikkert ikke noe bedre før men :))

Men er det flere her som tør å innrømme, at det til tider kan være trist og kjipt å være singel eller??

Love will keep us alive!!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym love

http://www.youtube.com/watch?v=jqTLlHkfSC4

Flott den ;)

Hadde en særdeles morsom kveld på byen i går som endte med brukket hånd, fin rød gips og sykemeldt i 4 uker. Hva pokker gjør man hjemme i 4 uker, med venstrehånden i gips og jeg er selvsagt keivhendt....

desidert den kjipeste singel aktiviteten - enig?

Kan alle dere flott jenter i riktig alder og maks et par mil unna kjenne deres besøkelsestid....
Gå inn på profilen min kommentere de flotte bildene og den fine profilen jeg har brukt å mye tid på
og drysse røde hjerter og min singel søndag.

Hvor godt forstår du deg selv?

Og klarer du å bruke det til noe, som å forbedre deg selv?
(Forutsatt at du har lyst til det)

Janteloven

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym marini

Jeg har begynt å lese Axel Sandemoses "En flyktning krysser sitt spor". Jeg tenkte først at jeg skulle lese den for å få litt mer innsikt i den viktige loven, som er en del av vår kulturarv, men ble oppriktig overrasket over hvor fantastisk litteratur dette er. Det er spennende lesning som både rører meg, opprører meg, og engasjerer meg.

Jeg anbefaler boken på det varmeste, den kommer til å gjøre inntrykk på deg!

Hadde tenkt å åpne denne med at eskimoer hadde veldig mange ord for snø, men undersøkte saken og det var visst bare en myte.

Grekerne har mange ord for forskjellige typer kjærlighet, som eros, filio, agape.
(For kjærlighetsforhold, vennekjærlighet, gudskjærlighet/nestekjærlighet)

Finnes det noe mange ord på norsk eller engelsk for kjærlighet?
Engelsk er jo verdens mest ordrike språk, så de burde jo ha?

Men kan det stemme at språket avspeiler kulturen, så om en kultur er veldig kjærlighetsorientert finnes det mange ord i språket?
Og hva forteller det oss i så fall?

Hvor mange er det som egentlig kjenner og forstår deg godt?

Kjærlighet.
Hva er kjærlighet?
Hvor kommer den fra?
Hvordan vekkes den?
Hvordan vokser den?
Hvordan svekkes den?

viss ein blokker alle som ein har hendvendt seg til som ikkje svarer..da sitter ein igjen med damer sjølv eg ikkje vil ha..er det da råd å få pengene igjen?

Hvorfor er alle på banen og tar kontakt og invitere meg ut..men han hjertet mitt banket for ...han ble så veldig veldig stille...

Har så vondt i hjerte mitt....

.... og nå en litt positiv tråd (som ikke handler om hvor enkelt det er å få sex med hvem som helst eller hvor skummelt det er i Groruddalen)

Hva skal dere i helga, sukkerbiter?

Her kommer jobbgutta over på fredagsmiddag (oksegryte med grønnsaker kokt i mørkt øl, kjøttkraft og masse gode krydderier) og någå attåt!

Så skal jeg troppe opp i åtteårsdag til nevøen lørdag ettermiddag, får håpe formen er sånn passe bra, hehe :)

Søndag: Frank Znort, kanskje?

(Mandag: Date, faktisk!)

Får inntrykk av at det er så og si ingen jenter som tar initiativet til å snakke.
kan ta meg selv som eksempel, jeg skriver til 10stk i løpet av 1 mnd. kanskje, og det er kanskje også én som skriver til meg.

Mulig det er noe feil med meg, men uansett det er tråd opp og tråd ned om det her på forumet.

så hvorfor er jentene her?

Det største problemet med nettdating er at kommunikasjonen er statisk, ikke dynamisk. På byen så vil den andre umiddelbart respondere på kroppsspråket ditt, og se at puppiler utvider seg, lukt, og hundre andre faktorer som en profil ikke forteller deg. Smilet dama får, er jo da til dama, og ikke generelt som et slags overfladisk salgssmil til alle (velg meg..velg meg.. osv.)

Tror at mange jenter ikke reagerer så mye på en flørt over nett, som på en flørt in real life. Gutter er mer visuelle enn jenter, mens jenter biologisk må tenne på en helhetsopplevelse av lukt, stemning, smak og sjarm som er vanskelig å gi over sukker. Det er derfor jenter synes at en standard flørtemelding med bilde av en hund eller kake osv. er turn off, fordi det er standardisert. En gutt vil derimot tenne på bare interessen.

Min konklusjon er derfor at gutter tenner mer umiddelbart på en nettkontakt ut fra bilde, mens jenter vil være mer skeptiske/tibakeholdne fordi de ikke får helhetsinntrykket fra kroppsspråk, lukter og stemning osv.

Jeg tror det er årsaken til at mange av gutta ikke får respons, eller ikke får den responsen de forventer. For jentenes del, så blir henvendelsene bare en slags "confidence booster," men du må nok treffe dem i rette humøret og ha en melding eller bilde som umiddelbart rører ved dama, for at du skal ha sjans.

Ulempen med sukker er da at du kanskje hadde hatt sjans på dama som du ikke får respons av på sukker, dersom dere hadde truffet hverandre i virkeligheten, slik at dere kunne lest kroppsspråk, hørt stemme og tolket luktsignaler osv.

Fordelen med sukker er at du kan nå ut til mange uten å bruke en formue på byen, og kanskje noen faller pladask for akkurat det smilet...selv om det samme smilet er bedre "live"!!

Sorry for å herme eter den andre tråden...det er bare det at jeg også trenger trøst....
Jeg har ikke slått meg eller noe...ingenting har skjedd...
Andre som trenger trøst....heng dere på denne tråden da vettu så lager vi en kollektiv trøstetråd der vi alle trøster hverandre..........snufs.........

DRØM!!!!!

Siste svar lø. 26 mars 2011 22:45 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Singel :)

Hva er din drøm her i livet og hvorfor er det det???
Og hva kan du gjøre for å klare å realisere drømmen??

Mannen : Jeg husker godt siste gangen vi hadde elskov, som varte 1 i en time og 5 min ! - Så lenge? - Ja det var den natta vi gikk over til sommertid :)
Husk å stille klokka i natt!!

Litt mer tidsfordriv på en lørdag hjemme.

http://www.4degreez.com/misc/personality_disorder_test.mv

http://www.queendom.com/tests/access_page/index.htm?idRegTest=720

http://www.healthyplace.com/psychological-tests/social-anxiety-social-phobia-test/

http://www.outofservice.com/freak/

(Plukket noen fra http://www.wizardrealm.com/tests/)

Folk står fritt til å poste med andre anonyme nick enn vanlig.

vinner norge over danmark?:)

Sukkerfesten

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Newbie

Jeg er ny på sukker, og vurderer å melde meg på festen 2. april. Noen som vil dele noen erfaringer fra tidligere fester? Er det bra?

Vinter kommer tilbake til Nord Trøndelag :/

Nå er den slettet, men tråden om norske fedre som ikke slåss for barna sine var et godt eksempel,
Dette var en oppmerksomhetstråd. Det er ikke noe galt med det. Det som er galt, er å ikke kalle en spade for en spade.

Dette varen oppmerksomhetstråd fordi:

TS slang ut av seg noe som er provoserende, men helt feil
Eksempel: ”...men den amerikanske mann rømmer ikke med halen mellom bena om barna hans får juling fordi de spiser gris på skolen” -> I tillegg til Groruddalen, har jeg bodd i USA. Det finnes knapt noe land hvor hvite i større grad har flyttet UT av byene, til suburbs.

TS gjorde hva han klunne for å fremstille seg som sterk og tøff. Billig triks. Funker sikker. Ser ikke noe galt med det, men det er feigt å nekte på at det er det han gjør:
(*) ”som far så er din fremste rolle over NOEN i livet å forsvare ditt barn slik at det kan leve trygt”
(*) ”Jeg har ingen respekt for en mann som løper av gårde”
(*) ”En lærer å takle ganske grov smerte i anstrengte situasjoner og hvordan en skal forholde seg rolig og avslappet når det plutselig blir vanskelig.”

Come on? Ikke oppmerksomhetstråd… Det lukter wannabe macho helt til Furuset senter. En jente som hadde prøvd seg på noe lignende, hadde blitt kalt hore innen 10 minutter.

Fremtiden handler imidlertid ikke om å slåss om matpakker i Groruddalen. Det handler om å ha nok ressurser og penger til å beskytte f.eks barna sine. F.eks å ta utdanning, få en bra jobb og flytte til en del av Oslo eller landet som ikke er ghetto.

Våren er her og sevjen stiger!

Innboksen fylles av meldinger og kaffe invitasjoner:-)
Ingen kløft eller trutmunn på profilbildet heller. Kanskje det blir en fin vår :-).
Flere damer som har opplevd det samme de siste par ukene ? Og hva med gutta... får dere flere henvendelser nå?

http://www.ebaumsworld.com/video/watch/81387550/

Denne MÅ ses! Til alle mobbere i verden, det er på tide å passe seg!

I kveld har jeg tid så,,, kjør på og diskuter med meg livets store dilema...

Hvorfor????

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym joda

Jeg lurer på en ting.. hva kan man gjøre når man sitter her, med skiveutglidning, klarer såvidt å ligge, og iallefall ikke gå..

Joda, man kan sitte på sukker og håpe noen vil prate med han..
Da kommer det evig spørsmålet..

Hva skal til for at dere jenter tar kontakt med en gutt..

på det halve året jeg har vært her, så er det en, EN, jente som har skrevet til meg først..

Jeg veit jo at det er alltid vi gutta som er mest PÅ.. men, hadde jo vært koselig om ei jente skreiv først å da..

Jøje meg... er sukker en arena for hvem som er best/verst..??

Syns det er overveiende mange negative tråder, med mener jeg at fokuset er rettet mot alt som går galt, alt som er galt med kvinner/menn..alt som ikke funker, alle "svarene" på brev man ikke får.. Noen får for mye sex, andre kommer seg ikke engang på date.

Når man legger ut en tråd, hvor man er ute etter erfaringer eller tips, er man nesten garantert en personlighets beskrivelse inkludert i svarene man får..

Selvfølgelig, et forum er for å diskutere , dele meninger/erfaringer, men vinklingen blir ofte så negativ..

Har noen vært her så lenge at de er fulle av bitterhet.. Synes at alle kvinner er håpløse , at alle menn er no herk og bare interessert i sex..

Ikke minst... det dømmes over en lav sko... Jeg føler nesten som om jeg befinner meg i en krigssone, hvor det er om å gjøre å finne mest mulige feil og mangler med det motsatte kjønn..

det gjelder ikke alle... ,men noen er ekstremt flinke til å snu enkle tråder til å bli negative og man rett og slett føler seg om mulig enda mer nedtrykt etterhvert som eder og galle spres...

bare ett lite hjertesukk ..

SMIL FOLKENS! Det er vår i luften, kveldene blir lysere, dagene varmere.. og ikke minst: Det vi sender ut er det vi får tilbake.. så rens opp i tankene.. du er et produkt av dine egne handlinger og tanker ....

Kjære sukkerorakler

jeg klarer ikke å laste ned flashplayer 10 - vil så gjerne ha nye albumbilder men får det ikke til...
- det kan da ikke være så vanskelig..

Noen som kan hjelpe?

Jeg lurer litt på hva jentene her inne mener om gutter som er omskjært. Har det noe å si? Noen egne erfaringer med det? Er det stor forskjell?

Noen som er veldig film interessert her inne? Jeg vil påstå jeg er ekstremt! Ser rundt 5 til 10 filmer i uka. Og blir aldri lei. Kanskje noen kan fortelle om sine favoritter?

Jeg personlig har veldig mange favoritter:
-Jerry Meguire
-Terminator 2
-Walk the Line
-Gladiator
-Pulp Fiction
-the Shinning
-Closer
-Dag og Natt
-Hangover
-Casino Royal
-Braindead
-Dawn of the dead
-the Omen
osv... Kan liste opp flere senere vis noen her inne synes film er interessangt :)

Jeg legger ut en tråd med noen løse tråder her. Om noen vil svare på den med egne tanker er det kult!

TRÅDEN HANDLER OM PERSONER HER PÅ SUKKER.

- Altså personer generelt. Og i mitt tilfelle jenter. For er de jeg har snakket med.

- Først. hvorfor er jenter så annerledes her på nette enn i virkeligheten?

De tar kontakt med gutter enten for et forhold eller for sex. Sånn rett på altså. Enda ikek funnet ei som bare vil snakke for å bli kjent. Vet dette er en side for å finne en partner. Men er no virkelig ikke sånn at alt må være så utrolig fast i begynnelsen. Kan jo kun snakke litt i starten for å bli kjent , og deretter treffes? Eller må det være et date ( oe jeg har kommentert tidligere) første gang?

Videre stusser jeg på at flere her inne snakker til kværandre som de sku være bedre enn den andre. Det jeg lurer på da er - Hvorfor føler du at du er det?

De fleste sier at grunnen til at noen ikke svarer er fordi at de ikke føler noe tiltrekning til den som skriver til de. Hvordan kan de mene og si noe slik etter kun noen bilder? Skjønner om det ikke er noe tiltrekking til den andre på utseende. men ta meg som et eksempel. Vil si jeg ser helt normal ut. I det virkelig liv har jeg en veldig bra jobb. Bra drag og mange jente venner. Så det jeg lurer på er hvorfor en jente ikke svarer meg om ejg skriver f eks "du er pen på bilde ditt"
Det skremmer meg litt for trur neppe det kommer av utsene mitt (absolutt ikek høy på pæra, men aldri hatt noe som helst problem med jenter. Og trur ikek jeg er verdens peneste. Men er langt fra stygg i værtfall). Så at ikke enjente vil skrive noen setninger og si takk om ikke annet, det skremmer meg litt for hvordan verden er blitt.

Jeg får ca 1 melding om dagen i posten her (vet ikek om det er mye eller lite) vær dag fra fremmede som jeg ikek har snakket med før. Alt fra at jeg hadde et pent bilde til noe om teksten på siden min. Noe jeg har sendt ut til ca 15 jenter de 3 ukene jeg har vært på. Mulig 6 eller 7 har svart.

Altså dette kan tålkes som en klage. og har sett uendelig med tråder her inne om noe lignende før men ikke helt hengt meg opp i det før i kveld. Men jeg prøver ikke å klage til de som ikke svarer. Bare lurer på hvorfor? Om noen ikke hadde svart meg face t face ville jeg blitt sur faktisk. Har aldri hent om jeg har sagt noe pent til en jente da. Men her inne er det vist så utrolig enkelt å bare overse hverandre.

En annen ting er de postene som gutter som skriver at de har knullet så m

Nå finner jeg ikke noen nye interessante profiler.
Burde jeg senke kravene?
Andre som har samme problem?

Hvor mange og hvilke dimensjoner har en kvinne?

Det finnes flere enn 3 i vår verden, vårt univers. Punktum.

Men hvor mange?

Beskrivelse av den typiske norske kvinnens reise gjennom forbrukersamfunnets kvern:

-Barn: Sjarmerende liten engel som flyr rundt og ennå ikke vet om helvetet som følger.

-Tenåring: hyper, irriterende, usikker, fnisete, dramatisk og sykelig opptatt av gruppeposisjonen, intens hjernevasking i utdanningssystemet.

-Sjarmerende dame: fra ca.18 år til 35 ish. Jentene på sitt beste, ferdig med tenåringshelvete og før kjerringfasen: kvinnelig sjarm og livsgnist! Ambisjoner, spill, stimuli, kos, morro... "Jeg håper å finne meg den eneste ene!"

-Stressa kjerring fase: Når de havner i kjærlighetsforholdet med Mr.Rightone, begynner å klekke ut barna som er alle kvinners drøm og kombinerer oppgavene med full jobb, husarbeid, innkjøp, finanser og den obligatoriske dosen massemedia, starter den langvarige, herlige, livsoppslukende kjerringfasen. Små glimt av feminin sjarm og livsglede kan skimtes før neste bekymring melder seg, og hver dag er et intenst stress fra morgen til kveld uten et øyeblikks pusterom. Familiedrømmen levd!

-Nervevrak: Når ungene er blitt store nok til å klare seg selv, er stort sett alt som finnes av kvinnelig sjarm blåst vekk som vinden, og prisen for det vanvittige stresset begynner å måtte betales. Hverdagen: underliggende konflikter som dysses ned, jevnt inntak av massemedia narko, ferdigmat fra Rimi og intenst pillemisbruk og psykologtimer.

-Uføretrygdet: Nerveproblemene, pillemisbruket og den usunne livsstilen begynner å manifestere seg som diverse fysiske plager. Damene møtes til kaffetreff og snakker om sykdommene sine, det eneste temaet de er opptatt av. Ofte har de mistet evnen til å forstå sammenhengende språk, selv om de kan snakke verre enn niagarafossen.

-Åndssvak: Den verdige avslutningen på morroa. Mannen er død og hun ligger på et sykehjem alene, mens barna kommer innom et par ganger i året. Mens hun venter på å dø drømmer hun seg tilbake til den gangen for lenge siden, før forbrukerkjøret satte inn for fullt, da hun ennå var et barn og livet var et eventyr...

Noen som kjenner seg igjen?

http://www.break.com/break-originals/other-funny-stuff/shes-too-good-for-everyone-2024186

Det er ganske stor forskjelle mellom 25 og 40, ikke sant? En generasjon vil jeg tro.
Men hvis man tenker mellom 40 og 51 så er det ikke så stor aldersforskjelle, livserfaringer tas til ettertrakting / ofte skilsmiseer osv, osv.../ Men så kommer vi til den mest sårbare aldersforskjelle, altså 50- 56 og da er det stoooor klyfte igjen.
En overgangsalderspuberteten, eller ???

Tenkte å dele dette med dere siden det er fredag og jeg føler meg lykkelig :)

Jeg har alltid trodd at når jeg møtte HAN ville det skje "pang" på første daten, men det ser ut til å ha skjedd forsiktig og tålmodig i stedet...

Jeg registerte meg i sommer og har siden da stort sett skrevet og datet noen. Noen har jeg brukt lang tid på 1 - 2 mnd mens andre bare 1 eller 2 kaffedater. Jeg møtte en mann i høst som jeg falt for meg en gang og hvor tiltrekningen var instinktiv og øyeblikkelig. Dessverre var det nok mest en seksuell tiltrekning og etter 2 mnd var det slutt.

Datet to til og så for 3 uker siden fikk jeg en hyggelig mail fra en uten bilde. Jeg ba om bilde og må nok innrømme at jeg ikke kjente den store tiltrekningen da jeg fikk bildet. Likevel tenkte jeg at vi hadde mye felles og jeg hadde jo ingenting å tape, Så etter noen mail avtalte vi å møtes. Møtet var hyggelig men jeg kjente fortsatt ikke noen enorm kjemi, - bare at han var avslappet og hyggelig å prate med. Gikk med på en 2're date som endte med noen øl, men fortsatt ingen tilnærmelser eller flørting fra hans side. Jeg hadde inntrykk av at han var sjenert i forhold til flørting, men jeg ønsket ikke å "kaste" meg over han siden jeg fortsatt ikke følte den store kjemien.

Da jeg fikk sms med spørsmål om en 3'je date var jeg usikker, -var det overhode noe vits og burde jeg ikke nå være forelsket i han? Uansett, hadde ikke noe bedre fore den dagen og som sagt var han veldig hyggelig å prate med, så vi møttes for en 3-date. Denne endte opp hjemme hos meg, men fortsatt ikke noe tafsing fra hans side eller andre tilnærmelser for så vidt. Da han begynner å prate om at han må gå så lener han seg litt fremmover og sier at han synes det er så kjekt å møte meg - ikke noe mer - men akkurat da lener jeg meg frem og kysser han. Det var ikke det mest fantastiske kysset, på ingen måte, men likevel noe var det. Nå etter 7 -møtet kan jeg ikke slutte å tenke på han og kjenner store sommerfugler i magen når jeg tenker på han og at han igjen skal legge armene rundt meg. Han sier han blir lykkelig av å tenke på meg :-D

Det hører med til historien at han faktisk aldri har hatt noen ordentlig forhold så det finnes menn der ute som trenger litt hjelp - og av og til er de rett og slett verd å vente på og gi en 3'je sjangse ;)

PS: Til dere som vil kommenter at jeg fortsatt er her - slapp av! - kontoen går snart ut..