Sukkerforum

Hei har nettopp meldt meg på som superbruker, for å kunne delta her inne.
Det er så mye rart her, og mange diskusjoner som kommer fra intet. Mange som skriver inn seriøse forslag eller ber om råd, som blir "hudflettet" av som regel anonyme brukere som kverulerer og er svært negative.

(Mange her er søte og skjønne på forumet. Spesielt kvinne 81.( Mulig fordi min datter har samme alder.) Men mest fordi du er åpen, vakker og det forundrer meg at du fortsatt er her inne uten å ha blitt kapret...... )

Hallo, det går an å være seriøs, mulig derfor du om du føler deg truffet fortsatt er singel.

Det går på om man dater flere, hvordan man svarer folk, med el uten profilbilde,er man "player" om man dater flere, om, viss , dersom at det ikke er sikkert at man passer sammen????
Er det slik at man må passe sammen på første date? Nei, tror ikke det. Og hvorfor blir man så til de grader sur/skuffet/vonbroten om noen svar er det man minst venter?

Klart man må treffe endel før det faller naturlig. Man kjenner faktisk veldig tidlig om man trives ved første øyekast.

For meg er utseende svært viktig. Skal tross alt kysse , etterhvert. Og har man ikke lyst utifra utseende så nei, da lar jeg det være. Om vedkommende har 10kg for mye, spiller ingen rolle. Det viktigste er adferd,væremåte, utdannelse.... Ja tenk. utdannelse. Da høyere utdanning viser om man har mer eller mindre intellekt. Tar ikke en høyt utdannet heller, om det mangler sosial intellegens/adferd. hjelper lite om man er kongelig for den del , om resten ikke passer sammen....

Sånn da er jeg her klar til diskusjon. Særlig tøff er du som viser bilde.

Jeg har datet ei jente i noen uker nå. Og det virker som om ting går bra. Etter den siste kvelden vi var sammen, så kom det fram en del ting under samtalen våres som tyder på at vi begynner å bevege oss den rette veien;) Og dum som jeg er så dukker det opp noen bekymringer. Mulig jeg tenker for mye :p. Ingen liker f.esk mas. Hvor ofte er det greit å sende meldinger og ringe hverandre? Man bør vel passe på at det kanskje ikke blir for mye? For vi ser hverandre ikke hver dag. Stort sett bare i helger. Kanskje det er greit å få kjenne på følelsen av å savne hverandre litt? La det gå noen dager uten kontakt f.eks? Jeg veit ikke hva jeg skal gjøre, alt jeg veit er at jeg ikke vil gjøre noe som som kan ødelegge det som ser ut til å bli noe fint;) Tips og råd?

Noen her som pleier å innbille seg mye rart?

Som hva da?

Noen ganger finner man datingtips de rareste steder. Jeg leste nettopp en sak om Thomas Edison. Da han jobbet med å finne opp lyspæra, var det ikke få ganger han mislyktes, men da han ble spurt om dette av en avis, svarte han: "Jeg har ikke mislyktes, jeg har bare funnet tusenvis av måter man ikke lager en lyspære på." Og han lyktes til slutt. Jeg aner ikke om dette bare er en anekdote, men den sier mye - det dreier seg om å lære av det man gjør, snu det negative til det positive.

Si at du har hatt en date og at det blir med den ene daten - helt uavhengig av om det er du, den andre eller begge som har konkludert med at det ikke gikk bra. Spør deg selv hvorfor det ikke gikk bra! Og ta det med deg til neste date - benytt det som en læringsprosess. Vi er mange som har blitt ganske varme i nettdatingtrøya, men når jeg tenker over det, hva gjør jeg egentlig forskjellig nå fra det jeg gjorde på tidligere dater? Skal jeg være ærlig med meg selv - ganske lite. Det er kanskje litt færre øyeblikk med pinlig stillhet, men ellers? Næææhhh... Er det egentlig rart man ikke kommer seg videre?

Selvsagt, i mange tilfeller passer ikke du og daten sammen, men, som man sier, it takes two to tango, det dreier seg også om *din* innstilling til daten. Gjør du noe som speiler seg i daten? Fremstår h*n kanskje som kjedelig nettopp fordi du kjeder vedkommende? Og ikke minst, hva kan du gjøre med det?

Jeg skal ikke forsøke å leke Preben Z. Møller her, men jeg tror sannelig at jeg i fremtiden skal bli litt flinkere til å planlegge hvordan jeg skal opptre på dater, da med erfaringer fra tidligere tiders (mislykkede) dater.

Jeg ser nå på programmet pinlige sykdommer.

Fortell om din pinligste sykdom!
Ikke spar på kruttet!

Hva hadde dere tenkt om en dame som ikke hadde jobb eller utdanning? Ikke fordi hun var daff eller ikke gadd, men av andre grunner..

jeg forstår ikke helt hvordan disse matchtallene fungerer. Nå begynner jeg nesten å bli litt gretten.
Ser en profil med relativt høyt matchtall, stikker innom profilen. Oki, så er jeg litt kynisk, men første jeg gjør er å sjekke albumet. Ligger det trutmunn og puppebilder der er jeg ute fortere enn Lars Monsen gikk over Grønland. Så sjekker jeg dette matchtreet da. Matchtall 93 står det. Men på både Sexlyst, Høytidelighet, Ha Barn, Sosial IQ og Selvtillit, som er noen av mine viktige faktorer. Så lyser det jo oransjt som sola selv. Nesten over mot rødt. Hvordan kan det da ha en matchtall på 93?
Også kommer man inn på en profil med matchtall på 77, hvor alle bladene er grønne og friske som vårgresset. Me dont get it!

Hva drømmer du om å gjøre til våren og sommeren?

Når man søker opp en person man tidligere har hatt kontakt med og det står at personen ikke syntes din profil var interresant, så er du blokkert og du får ikke sett profilen, den er grei.
Men kan pesonen som har blokkert deg se at du har vært der, selvom dere nå har under 70 i match?
Og en annen ting. Vet hva gult og rødt hjerte står for, men når bruker man det hvite? det står bare at det betyr ubesvart.
Noen som vet?

på bildene i albumene her inne, og forvente at neste bilde i serien skal vises? Slik det er på facebook? Men i stedet popper bildet jeg klikket på opp i stor versjon i et nytt vindu.

Ei som vil bli med meg på KAIZERS ORCHESTRA OFFISIELT AFTERPARTY lørdag 9 april.
Har billetter og vil gjerne ha med en date, kansje vi møtes på fredag allerede og kansje tar en lunch og litt vin... Kansje lektern på aker??

Fant sukker fan pagen på facebook, men det var glissent med medlemmer der da, kanskje flere burde trykke liker?

http://www.sedenne.no/v/3848/

Var bare nødt til å poste den snutten her.

Du som våger å bli med meg på en tur gjennom følelsene og tankene.
Hvor er du, som våger å vise meg hvem du er. Som våger å ligge ved siden av meg i sengen og se meg i øynene.
Som våger å føle, uten å leite etter svar om det er for tidlig,for intenst eller for mye.

Hvor er du som våger og stå for ordene du skriver i profilen din,du som våger å la deg bli forført av ordene mine, blikket mitt og tankene.
Du som kan sitte våken med meg i seine nattetimer og snakke gjennom en flaske rødvin.
Hvor er du som sier du savner noen, savner noe. Og mener det, hvor er du som kan vekke de rette følelsene i meg. Som kan holde meg våken og klar. Hvor er du som kan få meg til å føle meg ønsket, som vil ha meg, som vil at jeg skal bli med deg videre.

Hvor er du fremmede kvinne, jeg er lei av å snuble meg gjennom dette, lei av å gå på en smell gang på gang...

Mange falske profiler her ute nå gitt!
Jeg syns det aldri har vært så mange som nå!!

Noen som vet om et sted i Hønefoss som utfører det?
Er vist ikke noe salongene går ut å annonserer :-))

Om noen i tillegg har erfaring med det, synspunkter både menn og kvinner, kan denne tråden også brukes til det :-)
Hvor ofte må man gjøre det...?
Kjennes det like stikkete ut når det vokser ut, som når det er barbert?

Hvor mange date er normalt før en må ta en avgjørelse om en vil fortsette eller ei?

Jeg har merket at det er mange faktorer som kan spille inn, og det er av og til tvilstilfeller, der jeg ikke er sikker om jeg merker jeg føler nok til å gå videre eller ikke. Ofte har jeg merket at det er rundt 2-3 dates. Problemet er at siste jeg datet var jeg veldig i tvil. Jeg hadde en dårlig dag pga sykdom, og det endte med at jeg avblåste videre møter, ettersom jeg ikke følte nok. I etterkant har jeg tenkt flere ganger på denne jenten, og lurer på om jeg gjorde det rette... Hun likte meg veldig godt.. What to do?? det er gått 3 dager..

Jeg fikk akkurat en bekreftelse at et tentativt møte ikke blir noe av i dag - så da har jeg plutselig ettermiddagen fri i Paris frem til en middag i kveld. Noen som har tips til hva den bør brukes til?

midt i chaten kommer det opp midt i bilde at en må fylle inn ett passord!! noen som vet noe om dette??

... hva gjør man for å blåse litt liv???

Jeg er en gutt i midten av tyve-årene. Og som alle andre gutter her kunne jeg tenke meg flere besøk av damer på sidene mine, og jeg kunne tenkt meg at flere svare på mine mails.

Jeg er ikke håpløs. Jeg har ikke noen bilder av meg selv i bar overkropp og jeg har begår sannsynligvis ingen sosial bommerter i profilen min. Jeg får dates av og til med jenter. Så det er ikke slik at jentene vender seg bort fra profilen min i avsky, det er mer det at en god del ikke finner den interessant eller minneverdig nok til å gidde å svare på mailen min.

Jeg tror meldingene betyr litt. Profilteksten en god del. Bildene i albumet betyr mye, og profilbildet betyr ekstremt mye.

Så jeg lurer på: Hva slags bilder bør man ha for at flere jenter skal bli interessert?

Skal man ha på seg fine klær? Skal man være sosial der?

Kan ikke dere jenter si noe mer om hva som gjør at dere synes en gutt er interessant og hva som gjør at dere ikke synes at en gutt er interessant? Dere gutter som har mye sukess her inne på sukker kunne kanskje også ha gitt noen råd om hva slags bilder man bør ha med.

Bare en siste ting: Jeg har en del slike ting i orden: Jeg er høy, rimelig kjekk, har en god utdannelse, gir inntrykk av å vere intelligent (mange jenter har sagt det) og har en del hobbyer. Men jeg klarer som oftest ikke å gjøre noe større inntrykk på jentene som besøker profilen min.

Ja, så råd mottas med stor takknemlighet.

Har vært her noen uker nå og fulgt lystig med på Diskusjonsforumet, hadde det ikke vært for forumet så hadde jeg ikke meldt meg inn for å si det sånn, da det har vært rimelig dødt her for mitt vedkommende. Men det er noen ting jeg lurer på og det er; Er irena;) og Z den samme? Det at irena;) forsvarer seg imot en påstand rettet mot Z tyder på det.. (I så fall hadde det vært spennende å møte deg - ) Og hvorfor har Herculix sånt svartsyn på damer, hvorfor glefser han istedenfor å kose? Og er Katte egentlig ei jente? Det virker som han skryter på seg ENG (en natts greie) for ikke å avsløre seg. Og buddha melder sin tilbakekomst etter ukjent tid og alle forumtrolla oppfører seg som de ti barna som møter fiskerpappen sin i døra etter 6 uker på havet.. Hva er det med Buddha´s evner og samlende krefter og hva jobber han med til daglig? Og hvorfor er det bare 50åringer som kontakter meg, er alle 40åringene opptatt med 30åringene?

Og hva skyldes den yngre garde intense motvilje mot hjerter og hei i luken, hvis en kjekk fyr/ søt dame sier hei til deg på et utested i det han/hun går forbi, ville du ha 1. sagt hei tilbake 2. stoppet henne og spurt, hva mente du med det? siden du er på et utested kan jeg med rimelighet gå utfra at du er her av samme grunn som meg, eller hva? eller vil du bare leke med hjertet mitt? og kan jeg stole på at vi fortsetter denne dialogen imorgen? eller 3. Ser du ikke jeg er opptatt? Jeg tror ikke vi passer sammen.. Og seriøst useriøs, har du aldri vært på et utested og sagt hei til noen i forbifarten som ikke har svart deg tilbake?

Og hvorfor tror folk at folk her inne er så forskjellig fra verden der ute? Og det kan lede meg til en avslutning, kan det være at det har blitt så mange av oss her "inne" at det rett og slett er blitt det samme som "der ute"? All mangel på respons vil jo tilsi det, og at noen blir nederent er jo også slik som det er der ute. Folk er sjalu og ser på yngre møer og alt er som det alltid har vært. Sannsynligheten for å treffe noen her kan være like stor som at du finner en på jobb, på butikken eller på tribunene. I det minste slipper vi å lure på hva han mente med det blikket der vi passerer i betalingskøa på Esso, eller hva mener han egentlig med å kjøre 500 km, ville vel ikke gjort det for bare sex eller? Eller hva med litt Pink Floyd "we´re just two lost souls Swimming in a fish bowl, year after year running over the same old ground"

Personalia

Siste svar ma. 4 april 2011 22:02 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym løven.

Er det mulig å gå inn å endre opplysninger under personalia: Utdanning, kropp, yrke , språk m.m ??

Følelser

Siste svar ma. 4 april 2011 21:47 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym The One

Tittelen kan virke litt rar i forhold til tråden. For en stund siden skrev vår alles Z at hun ikke ville ha en mann som skulle fikse henne. Når en dame har en dårlig dag, er lei seg eller på en eller annen måte ikke er i godt humør kommer til oss menn for å tømme hjertet sitt., så prøver vi å løse problemet. Men det er ikke det damer ønsker av oss mener Z (tror jeg) De vil at vi bare skal lytte til dem og være der for dem. Det er her jeg som blond blåøyd mann detter av lasset. Er det ikke bedre å få løst problemet for å bli glad igjen? Jeg liker å tro at jeg er en ganske smart mann, men det er jeg tydligvis ikke. Kan noen enlighten me please!

korfor er det så mangen lærere i onlinelista mi tru?
dei va ikkje min favoritt da eg gjekk på skule og eg va vel ikkje deiras heller;)

Jeg bør jo også nevne at jeg selvsagt har fått svar fra flere flotte menn som virkelig virker seriøse og som skriver deretter! Men - du vet - da er det vel noe annet som ikke stemmer... Ikke så enkelt dette...

Nå er jeg lei! Byjenter ass......

Bor 1 time utenfor Oslo sentrum, er lei av å forklare hvor hjemmstedet mitt er, har jo lagt det inn på kartet!

Bruk Goggle da vel ???

De burde tatt en tur på landet og smakt litt forskjellig ;-)

Jeg er i ferd med å våkne opp av vinterens Sukker-dvale, og sakte, men sikkert begynner profilen min å ta en form som passer for 2011. Men gidder egentlig damer å lese gjennom 3 ganger 1500 tegn, eller bør jeg forsøke å gjøre det kortere?

Tenker at det kanskje er raskere svar å få her. :)

Er det noen som har klart å konfigurere AdBlock i FireFox slik at den ikke blokkerer noe her på sukker? Etter en ren installasjon uten noen annonse-definisjoner, så blokkerer den blant annet alle fotoalbum.

Mye bra på den nye albumet til Erik & Kriss. :)

http://www.youtube.com/watch?v=_lDcww8RdFk

Og den beste, med utrolig bra tekst! Noen som kjenner seg igjen eller? :P

http://www.youtube.com/watch?v=TpJooV7RrMk

Nå er jeg lei byjenter! Jeg bor 1 time utenfor oslo og blir vraket pga avstanden! Tar så lang tid sier de......

En ting de ikke tenker over, er at hver gang de skal noe så soser de rundt i buss, trikk og taxi.... hvor lang tid tar det da liksom ?

Og de innflytta byjentene er verre enn de ekte !!!!

Skjerp dere!

Jeg er blant dem som har valgt å utelate bilde i profilen min.

Grunnen til det er ganske enkelt at jeg ikke ønsker å bli "funnet" av kolleger og ansatte - og at de tankene og drømmene jeg skriver om i profilen min skal bli dagens høydepunkt i lunsjpausen på jobb :-) Selv om jeg unner dem det meste synes jeg dette er litt for privat.

Og om jeg ikke akkurat er noen A, B eller C-kjendis - viser jeg fjeset min i pressen innimellom - og såpass ofte at det nok også kan være at andre kan dra kjensel på meg. Det har jeg heller ikke spesielt lyst til. Navn, jobb og adresse vil jeg helt få lov til å avsløre et stykke ut i prosessen.

Jeg sender selvfølgelig bilder til de som vil ha - og har også opprettet et album på nettet hvor jeg slipper inn de som spør.

Så ser jeg at svært mange damer presiserer at de ikke besvarer meldinger fra profiler uten bilde.

Det er selvfølgelig lov til å bestemme sine egne regler, nen jeg skjønner bare ikke helt hva som er så fryktelig skummelt eller farlig med å utveksle noen små og høyst anonyme meldinger med en som ikke vil eksponere seg fullt ut?

Poenget mitt er vel egentlig at det faktisk kan være mange og helt greie årsaker til at folk ikke vil vise seg fram. Om noen har mindre aktverdige grunner finner man vel uansett raskt ut av det.

- så ikke vært så skeptiske og forutintatt - og tro det verste om folk.

Det kan jo være det skjuler seg noen juveler blant oss ansiktsløse også :-)

Don

Det er forskjeller mellom Mars og Venus...
Språket er det samme, men beboerne tenker og kommuniserer forskjellig.
Legger du flid i å forstå det motsatte kjønn?
Eller tar du det ikke så nøye?

Ta minst et par øl for meg også, og noen turer på dansegulvet på vegne av meg.
Ha det topp, og gjør det meste ut av det.

Ønsker alle lykke til.
Håper dere har det fint uansett om dere finner dere en partner eller ei.

Har dere noen planer klare om å lure folk rundt dere? Har så lyst å dra en skikkelig spøk på noen, for i morgen er jo alt lov ;p

Eventuelt noen som vil dele aprilsnarr-historier?

Det er lurt å ha bein i nesa. Ellers liker jeg å holde meg i aktivitet og være sporty, men må ikke finne på noe hele tiden, kan også kose meg i sofaen hjemme, med et godt glass vin. Eller en god bok, eller en god film. Og ei god jente i armkroken.

Ellers elsker jeg å reise. Hvis du tror Pradise Hotel er Guds gave til kulturverdenen så keep looking. KJEMI, KJEMI, KJEMI!!!! I bunn og grunn så må kjemien stemme, den mye omtalte kjemien. Jeg kan kan være barnslig og har mye humor, men har også en seriøs side. Er seriøs når det trengs. På fritiden er det koselig å være sammen med gode venner og gjerne lage/spise litt god mat + litt godt å drikke. Jeg tar meg gjerne en tur ut i ny og ne. Men du bør være ferdig med å fly ut på byen hver helg. Jeg kan slappe av, men liker også at ting skjer.

Jeg har ingen profiltekst, men spør hvis du lurer på noe.

Slik - kjenner du meg nå?

Da er det ingen vei utenom?

Husker du hva du drømmer om?
Har du prøvd å tolke drømmene dine?
Eller har du ikke lyst til å vite?
Har du mareritt?

Hvorfor ser jeg de samme jentene om og om igjen i den rullerende bildeboksen til høyre her? Tror det er rundt 15-20 profiler som til stadighet dukker opp. Alt fra matchtall 70 til over 90, og fra hele Norge. Ser av og til nye fjes der også, men enkelte profiler dukker altså opp svært ofte, noe som nesten gir meg inntrykk av at det er svært få jenter her :p Har ikke lagt igjen noen hjerter på disse, og har besøkt de maks 2 ganger.

Hei.

Jeg er helt ny på sukker, og planen er å prøve det i en måned.
Jeg får en del besøk på profilen min, og når jeg har vert innom andre personers profiler så ser de også på min.
Det jeg lurer på, er om alle er forsiktige med utdeling av hjerter/meldinger, eller kan det være at profilen min er uinteressant?
Jeg liker at andre personer tar initiativet og tar kontakt først, slik at jeg ikke har noen mulighet for å bli avvist.
(Litt feigt, men better safe than sorry mener nå jeg)

Har noen av dere liknende "erfaringer", og hva gjør dere med dette?

Vi har visst hatt noen tråder om dette før, så vi tar like så greit en reprise.

Kan vel samle alt i en tråd.

Denne tråden tar vi til ære for de som er borte fra Sukkerfesten ikveld.

Hvor gammel er du sånn cirka?
Hvilket kjønn er du?
Har du en 30-, 40-, 50-års krise ikveld (eller i år)?
Og hva går krisen ut på?

Neste gang jeg ser noen som skryter av det beinet de har i nesa, tror jeg jeg skal ta tak i det og vri det rundt!!!

Hvis du kjenner noe hardt i munnen og blir våt i skrittet.....
da har du snudd vinglasset opp ned ;) GOD HELG :)

Og dette er ikke en tulletråd altså..... eller joda, det er det....

Blir det noe fredagsliv her i kveld da?
Isåfall så er dette en tråd for flørting skitprat, og svada.....

NB: Sutrefri sone!

Hva ville du ha gjort om igjen i livet, hvis du hadde fått muligheten?

Eller hadde du bare gjort det samme, mens du hadde synget "I did it my way"? :)

Beregnet ankomst er om 60 min, hvis noen lurer på å se meg helt uforpliktende selvsagt så tar jeg ring 3 til Maridalsveien og kjører nedover denne. Muligens må jeg kjøre litt oppogned for å finne en p-plass, det er i såfall ikke fordi jeg speider etter noen, men det kan være greit å vite at jeg har en lyseblå Volvo. Om du skulle velge og spankulere litt i rundkjøringen ved margarinfabrikken så er det der jeg evnt snur/leter etter p.plass. Skulle du være interessert kan du jo vise deg/gjøre anrop, jeg gir dette forsøket 5 min tenker det skulle være tilstrekkelig.
Ok, da sees vi om litt??! Koz

PS! Du kan jo ha på deg et plagg som gjør deg litt synlig for meg, hva med noen skarpe farger alt etter hva du har i skapet? Regner jo ikke med at du går i skarpe farver til vanlig da, men du må jo ha tenkt på at denne anledningen ville by seg en dag.

Jeg har de siste ukene fått veldig god kontakt med denne resepsjonisten på treningssenteret der jeg går. Hun smiler alltid når jeg kommer, slår alltid av en prat og jeg føler at det kan være noe der. Problemet er at jeg ikke har baller til å snakke med henne om dette emnet.

Nå er jeg veldig uerfaren og kan ikke alltid lese tegnene til jentene, så jeg er usikker på hva jeg skal gjøre. Noen som har tips til hvordan jeg kan hinte frem at jeg vil bli bedre kjent?

Hvem er sukkers fineste dame og kjekkeste mann!?

Kom med forslag! :)

Mange håpefulle er på Sukkerfest ikveld.

Hva kommer resten til å foreta seg?

Ååå! Hvorfor er det ingen som svarer meg?

Jeg sender ut masse mail men jeg får ikke svar! Jenter tenker jo bare på seg selv!