Sukkerforum

Var på konsert Säkert! på Blå på onsdag...

Vurderer å dra på denne festen nå! Blir min siste sjangse før 30 åra henter meg inn, så lurer litt på er disse festene bra?
Forholdsvis sjenert fyr som mener jeg ser bra ut, om hvordan det vil være å dra helt alene på noe sånt! Hvordan er alders- og kjønnsfordelingen?

Hepp:)

Er dere flørtete og viser like stor iver for flere samtidig her på Sukker? Spør både på jenter og gutter her inne.
I så fall hvor langt tar dere det? ”Vil treffe deg”, ”Tenker bare på deg”, ”Du er min drømmepartner”, "Sexprat" osv.
Hilsen Alex

Om jeg skal måle meg med andre unge mennesker som også tilfeldigvis er norske når det gjelder kulhet så rekker jeg dem ikke til knærne.
Jeg har ikke bjørn borg lue, dyre solbriller, slalåmbriller, jeg klatrer ikke i klatrevegg, balanserer ikke på line i parken om sommeren, har aldri lest stieg larsson, har store klumpete muskler som sees på som svært antiintellektuelt og antisosialdemokratisk osv.

Også når det gjelder reise....Jeg elsker å ta 2-3uker på Gran Canaria hvert år...ligge i bassenget i 30grader, pumpe muskler på gymmet, jogge om morninge, lese på stranden, gå turer i åsene, spise alle slags gøyale retter og slappe av i bassenget igjen før vorspiel.

Men det går ikke lenger, jeg får ingen med meg.

Jeg pleier å poste en status på FB der jeg spør om noen vil være med, og de siste årene har det blitt færre og nå ingen.
Istedenfor får jeg en melding i innboksen om at det kanskje ikke er så kult å skrive gran canaria i statusen sin når en er 26år.

En skal heller dra til en liten landsby ingen har hørt om i Thailand og en er ikke på ferie før en har mennesker rundt seg som tigger uten bein..snart blir vel det eneste stedet en kan dra til den svarte siden av månen.

Er det andre enn meg som tenker at det er så kjipt at alt skal være så prestisje for oss Nordmenn? Alle skal sykle birken, stå på ski til en får hjerteflimmer, ikke kunne gå i butikken uten joggebukse til 1500kr eller en kan ikke skrive at en er på ferie før en reiser jorden rundt eller lignende....Jeg føler jeg faller helt utenfor det kule samfunnet.

Er som å lete etter nåla i høystakken dette her.....

Hei, skal inn sammen med en kompis og se fotballlandskampen mellom Norge og Danmark den lørdag 26. mars. Er vel ett par år siden jeg var ute i Oslo. Og ting har kanskje ikke forandret seg så mye, men hvor er det det kan bli litt liv på kvelden da? Er det evnt. flere som skal se kampen..?

for alle dere som klager over lite kontakt her... jeg tror det handler om hvordan dere tilnærmer dere jentene... og kanskje begynne å ha et profilbilde som får frem det beste i dere...

jeg har vært her 5 dager nå, og fått god kontakt med godt over 10 jenter ;) så bare å fortsette jakten, innstille siktet, og kamuflere seg annerledes ;)

Go break a leg!

Hmm ja som tittlelen sier.. Er det litt merkelig å helst ville finne seg en kvinne med barn fra før? Jeg har selv barn og etter litt erfaringer tror jeg at jeg har kommet frem til at jeg helst ville endt opp med noen med barn..
Jeg klarer ikke helt sette fingeren på hva det er, men mødre slår meg som mye modnere og i tillegg flinke til å sette pris på de små tingene i livet.. Noen som tenker i de samme baner eller er jeg bare litt forvirra? :D

Litt snodig å tenke på at de aller fleste her inne kunne finne noen rimelig raskt , hadde det bare ikke vært for at denne berømte kjemien må gjennom to nåløyer...

Var litt for god plass i sofaen her...

Vet at tittelen er teit men jeg er desperat!

Min gode vennine skal drikkes ut i mars og alt er planlagt med unntak av en ting og det er besøk på brannstasjon. Hun har en ting for brannmenn og det å få være i brannstasjon har hun hatt lyst til lenge.

Har søkt på nett men fant ikke noe i Oslo som tar imot besøk. Har vurdert stripper i brannmannuniform men det er ikke hennes greie.

Please help:)

Da var det gjort. Jeg har funnet hun som gjør meg helt surrete og varm.
Jeg finner bare ting jeg liker og det gjør hun og.
Tror og jeg fatter det med kjemi og nå.
3 måneder med chatting og meldinger og så full klaff når en faktisk treffes.
Selv om det er tidlig vil jeg heller bruke min tid og energi på henne en å surre her inne på forum og bli forstyrret av besøk og meldinger. Så derfor vil ikke mitt medlemskap bli fornyet.
Av tidligere forumserfaringer ser jo folk ut til å komme tilbake etter ett par måneder. En skal aldri si aldri men jeg håper da ikke at jeg befinner meg her igjen.
Tusen takk til alle forumtroll og alle de jeg datet dere var flotte damer og jeg har hatt det meget hyggelig på alle datene.

Adjø

Wolfi7 aka msloan

...vann og avfall bare sluker Japan... Mine tanker går mot dere i dag.. Trist.

Sukker

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym maaan

Jeg må skryte litt av sukker, det er absolutt den beste datingsiden jeg har brukt, og det virker som det er "endless supply" av flotte damer her !

Et lite tips er å få noen som er flink med kamera til å ta profilbilde av deg. Jeg slurvet med dette lenge, og merket utrolig forbedring i kontakt mengden etter jeg fikk noen skikkelige bilder :)

Lykke til gutter og jenter, det er så mange her at det må være minst en til hver av oss hehe :)

Jeg var "involvert" eller hva man skal kalle det, med en kjempekjekk og kjempesnill kar, vi hadde det mye gøy sammen og jeg fikk følelser.
MEN - han hadde da altså ei såkalt bestevenninne, de var sammen en gang, men nå er hun gift og har barn. Han var til og med forlover i bryllupet hennes.
De drar på turer, alene de to, av og til og han prater mye om henne.
Dette er for meg helt merkelig, jeg begynner å lure på om han er homo eller noe, eller at han bare ikke er klar for å slippe henne ut av sitt liv, eller hva. Jajaja, jeg skjønner at folk har sine venner og slik er det, men HALLO!!!!
dette gikk iallefall ikke for meg, jeg liker ikke å ha en halv mann for å si det sånn...Det er mulig jeg er ekstremt sjalu, men jeg vil jo være den "eneste" om dere skjønner hva jeg mener.
Bare tenk om det skulle bli seriøst og en skulle ha blitt samboere eller lignende, aldri i verden om han hadde fått lov til å dra på "weekendtur" med henne! Nei, jeg trakk meg unna og avslutta hele greia, for meg er nok det en stor no-no.
Han skulle ha fått dratt på alle de gutteturene han hadde ønsket, med med ei bestevenninne? never.
Hva syns dere om dette? Er det naturlig å være sjalu i en slik situasjon?

Helt siden vi var små blir vi oppdratt til å være selvstendige og uavhengig av våre søsken og foreldre. I Norge er det helt vanlig at man flytter fra familien etter lyst, behov eller utdanning og jobb. Vi blir oppdratt til å være selvstendige sjeler, og det utvikles en hardnakket konkurranse om kampen for ressursene. Er man konkurransedyktig så måtte man gjerne være skeptisk, kald, kynisk og gi lite av seg selv. Ergo, vi blir mer og mer egoistiske og livet består stort sett av oss selv.

Jeg mener at er man dette med selvstendighet og kjærlighet kan veies i en vekt og veies mot hverandre, jo mer selvstendige vi er og klarer oss aleine, jo mindre kjærlighet har vi og et større ego.

Sett fra det samfunnsøkonomiske perspektivet så er landet i utvikling med velstand, men sett fra det individuelle så blir flere og flere ulykkelige. Nettopp fordi egoismen råder; for eksempel kjønnsmarkedet, det handler om å tilfredsstille egne behov først og fremst om dette er drømmedamen/mannen så får tiden vise. Jobbe for å få et tettere bånd med hverandre? neppe! Man må bare passe på å ikke vise for mye følelser for da blir man ansett som svak og lett for å bli såret.

Også dette med økonomi; Hvorfor kan vi ikke både ha en felles konto for både inntekter og utgifter og ikke bare utgifter uavhengig av man tjener i lønn? Og heller være enige hva pengene skal brukes til. En splittet økonomi er et eksempel på å sikre seg selv, mange forhold går dårlig som følge av økonomi og redd for å bli utnyttet.

Hva er kjærlighet og bånd? Jo; at man er avhengige av hverandre på en eller annen måte og livet blir ikke det samme uten vedkommende. Det er dobbelt moral og klage over at man er ensom uten selv å ha bidratt til et tettere bånd med et annet menneske ved å gi og ta.

Jeg holder meg langt unna de som skriver på profilen sin at de ønsker en selvstendig partner som kan klare seg selv og lykkelig aleine, har et eget liv og fornøyd med livet osv osv. Hvis man da klarer seg aleine, hva skal man da med en kjæreste og kjærlighet? Ikke rart at det blir flere skilsmisser hvis man skal tenke slik. Heller gi opp enn å kjempe og jobbe for det. Kjærligheten er mer verdt jo nærmere og tettere bånd vi har med hverandre. Vi er avhengige av hverandre fordi vi har kvaliteter som utfyller hverandre godt, vi har en partner for å tette igjen disse manglene som vi savner i livet.

Tsunamien i Stillehavet

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym kit

Røde Kors starter innsamling til sitt nødhjelpsfond via telefonnummer 820 44 000

http://www.rodekors.no/Nyheter_og_presse/Nyheter/Rode_Kors_i_Norge_klare_til_a_bista_Stillehavsregionen/

http://img.izismile.com/img/img4/20110215/jeux/changing.swf

Hvor langt kommer du?
Jeg sitter fast på 11, og er nysgjerrigper deluxe. Hjelp :)

Finn 5 feil

Siste svar fr. 11 mars 2011 00:35 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Casanova

Har noen av dere (begge kjønn) tenkt litt over at dere har feil fokus her inne?

Å finne 5 feil er ikke vanskelig, men kan dere finne 5 gode ting?

Tror desverre at over 90% her inne ser bare etter feil hos motparten.

Du kunne vært lykkelig nå, istedenfor går du rundt og surrer med å fine 5 feil!

Dette må være en av de flotteste jentene jeg har sett på lang tid! Google henne og du vil finne ut!

Hvorfor har dere ikke det? Er det noe dere velger selv, roter dere det til - eller hva er det?

Har observert at ”spill” er et negativt ladd ord her på forumet.

Som en som har holdt på med sjekkespill siden 80 tallet, og lenge før det dustete amerikanske gutta kom med ”misled og manipuler” teknikkene sine, vil jeg oppfordre alle som ikke har ”spilt” før og prøve dette på for eksempel neste sukkerfest.

Vil derfor presentere to enkle teknikker som kan brukes av alle uten noen form kunnskap om sjekkeartisteri, psykologi eller annet dill.

Fortsetter i innlegg under…

Er det flere her som gleder seg til singeltreff på Gamle Logen? :)
Jeg kan nesten ikke vente!

Hvor mange unger kan dere akseptere i den nye familien ?

Mine + dine + ??? eller min + dine = ?

Sjekker dere antall barn etc ?

Etter noen svangerskap er kroppen langt i fra det den var før, og jeg føler at jeg ser fæl ut, puppene er bare skinn og henger og magen full av strekkmerker hele veien osv, appelsin hud på rumpe og lår, det er ikke måte på.
Jeg er ganske ung, og jeg føler at menn spesielt på min alderog rundt( 25-30), er veldig opphengt i kropp, og jeg føler at jeg skuffer dem der.
Med klær på ser jeg riktig så fin ut jada, men når klærna skal av,forsvinner morroa for min del.

Vet ikke helt hva jeg ønsker med dette innlegget men, vet ihvertfall at jeg er lei og høre at jeg ser så fin ut på bilder osv her blandt annet når jeg føler at sannheten om kroppen min ikke kommer frem, men kan da ikke akkurat stille med nakenbilder i albumet heller..

Jeg er ei jente på 32 som aldri har bodd sammen med en gutt og vennina mi sier att det kansje er grunnen til at jeg ikke finner meg en type. Ikke att det er noe galt med meg, men hun mener at mange er skeptiske til noen som har så lite erfaring med forhold og samliv som meg.

Hva mener dere? Ville dere blitt kjærste med noen som ikke hadde hatt lange forhold?

Barnslig men morsomt:

Alle har en lov i parforholdene - hvilken Hollywood star ville du valgt for 1 natt passion.
Jenter / Gutter : Hvem er mest sexy ?

Er du lam fra livet og ned kan du være med Lars Monsen, er du lam fra halsen og opp kan du bli med på Paradise Hotel.

Måtte bare si det...

Hei

bare lurte på om det er noen som skal på noen festivaler i sommer? :-)

Selv sitter jeg å vurderer Hove eller Slottsfjell.
Ikke noe spesielt jeg vil høre enda, så blir nok bare for stemningens skyld.

Dette er bare en hand

En utstrakt hand med kjærlighet , ømhet og varme.

En utstrakt hand som bare vill vel och godt.

Dette er bare en hand som aldri vil såre , svikte eller gjøre noen ille.

En fast hand som alltid er der og som aldri skulle vende andre siden til.

En sann og ærlig hand.

Dette er bare en hand

Min hand

Er jeg mere lei av å være singel, enn av Sukker? jammen om jeg vet.

Denne Shopping mentaliteten hvor alle tror de mer attraktive enn de egentlig er,
De som jeg syns ser interresante ut gidder ofte ikke bry seg med å svare, derinot får jeg LANGE brev fra kvinner som er langt inne i klimateriet - det går tydelig frem av profilen min at jeg vil ha barn, eller kraftig overvektige - mosjon og friluftsliv er essensielt i mitt liv.

Kvinner som ved et øyekast kan vurdere om et samliv blir bra eller ikke, uten at en har blitt kjent eller ikke - kjemi???
kjemi spiller liten rolle i den grå hverdagen, da er det personligheten som teller,
kanskje derfor flest kvinner bryter ut av ekteskapet.

Er kvinner kjemi og følelsesstyrt, mens menn er mer rasjonelle?

Jeg vil treffe en som er pen nok, sporty nok og grei nok, ikke mer enn det, og som jeg blir forelsket i og som blir forelsket i meg.

Er det for mye forlangt...

PS. er det flere menn som har opplevd av hun egentlig allerede har en kjærste med 4 ben og som sier voff?

Hei.
Jeg er helt ny i dette nettdating gamet. Det jeg lurer på er hvor vanlig det er å ha profiler på flere forskjellige nettdating sider?
Og hvilke er de beste? Jeg lagde først en profil på Match.com, men den stengte jeg igjen med en gang etter at "Saddam Hussein" ville gå på date.

Musikksamlingen

Siste svar to. 10 mars 2011 17:17 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym rallytante

Hvordan har dere organisert den? Gode råd?

Jeg synes det blir et virvar av cd'er, filer, spotify osv.

Hvis jeg skulle tatt et gigantløft og organisert alt i et medium, hva bør jeg gjøre?

Fant ett fint innlegg på kvinneguiden hvor dette blir tatt opp....
Mye bra . Og ville dele dette med dere andre her inne på forumet. Kansje vi kan bli litt klokere? Både på hva vi utstråler og hva som er viktig for oss i forhold osv.
http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=545025&st=40

Spillet

Ingen svar
Skjult ID

http://www.xkcd.com/800/

I morgen har jeg bursdag .. Fyller de gylne 28 ..
Er det da jeg skal merke panikken?? At jeg fortsatt er singel,ingen barn og er fortsatt student ??
Kanskje mulighetene for min del blir mindre ? Er jeg kanskje ikke det aktuelle kjæresteemnet?

Nei tror neimen ikke det gitt .. Nyter livet mitt.. En herlig tilværelse ;)
For plutselig dukker nok min "drømmemann" opp .. Når jeg minst venter det ;)

Jeg har 11818 besøkende på min profil når jeg skriver dette.

Jeg har også 0 kjærester når jeg skriver dette.

Hva skjer først?

Antallet kjærester øker fra 0 til 1, eller antallet besøkende når 15000.

Jevnt løp, spør du meg:-)

Hypnose

Siste svar to. 10 mars 2011 14:26 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym kameleonen

Noen som har prøvd?

Hei!

Er en sjenert mann som godt kunne tenkt meg å overvært festen på Logen i Oslo 2 april, men vet ikke om jeg er tøff nok til å dra "helt alene"
Hive seg i fly og bestille hotell, så "tør" man ikke når det kommer til stykket.

Hadde vært hyggelig å vært der sammen med ei jente, jeg sponser gjerne.

Seriøst ment :)

Hei forum-guruer!

Er det noen av dere som vet om et tegneprogram hvor en enkelt kan lage egne logoer og visittkort?

Jeg har funnet vistaprint men jhar designet min egen logo og trenger et bedre tegneprogram enn word for å lage lden mer proff.

Er det noen der ute som kan bidra til tips?-)

Begynner å føle at jeg er i ferd med å miste grepet om troen på det gode, troen på medmenneskelighet, jeg.
Ja, troen på menneskelig kjærlighet, ikke bare mellom mann og kvinne nødvendigvis.

Føler at jeg er i ferd med å bli kjølig innvendig. Sånn har jeg aldri hatt det tidligere, og det skremmer meg litt.

Nå trenger jeg input - jeg blir glad om noen kan bidra med noe...kanskje jeg ikke er alene om å ha det sånn?

Merker med meg selv at jeg blir fort lei meg hvis jeg tenker på x-en, at eneste som "hjelper" er å få fokuset på en annen jente, gjerne en sukker-jente. Bare jeg sitter å ser på tv om et par og kjærlighet faller tankene mine på henne.
Jeg kjenner så et stikk i magen og bare MÅ tenke på noe anna =/ og x-en ble det slutt med for 4-5 måneder siden.

er det noen andre som har det slik? selv etter lang tid, syntest jeg selv er veldig skjør av meg som har det sånn

ha en nydelig dag alle sammen. våkner opp til knall blå himmel. >Ikke noe er bedre enn det.. Kroppen våkner av sol. etter en lang og treg vinter..
Så alle sammen ut å nyt solen. de som har den da vel og merke..

Idag er det etter almenakken Feite Tirsdag. Med andre ord skal man om mulig, særlig feit mat for å styrke seg til fastetiden. Nokon som markerer denne dagen? :)

Dere gutter....Hva er det som skal til for at en jente skal gå fra en du dater til å bli kjærste? Synes dette er litt vanskelig selv. Har hatt en tendens de siste to årene til å date over lengre tid, men så renner det ut i sanden og blir ikke noe greie på det.

Jeg har vært her et lite år (av og på), og på den tiden har jeg stort sett mottatt meldinger og respondert på de som først har tatt kontakt med meg. Når jeg sitter og titter på profiler hender det jo at jeg har lyst til å skrive en melding, og har gjort dette en fem, seks ganger. (flere av dere skriver "ta kontakt" "liker jenter som tar initiativ" osv.) Da opplever jeg å ikke få svar eller at de er "opptatt" og dater en annen. Bare min uflaks eller tar jeg kontakt med "feil" gutter?

Opplever å få positive meldinger hver dag ang. bilder og det jeg har skrevet i profilen min. Har en anstendig profil :-)

Hva synes dere gutter om at jentene tar kontakt først?

Merk - dette er ikke en tråd for å diskutere meninger, slenge dritt, eller prøve å dytte egen mening ned over ørene på andre. Det som er meningen er at alle skal se at en mail *har* blitt sendt inn, og dermed oppfordre andre til å sende inn egen mail, enten med støtte til denne, om at den må oversees, om at man er enig med noe og uenig med annet - men i det minste få det frem at forumet faktisk ikke fungerer så veldig bra lengre. Vær så snille og hold dere til det, og det er ingen vits i å kommentere noe særlig...det er informativt. Om et subjektivt emne. Som i det minste jeg er uinteressert i å diskutere.

Derfor - prøv så langt det er mulig å være objektive. Om du er enig i at forumet ikke fungerer, så FORTELL DET TIL SUKKER. Om vi er uenige her, så blir ingen ting gjort. Om vi sender inn våre punkter til Sukker, så vil *de* se over listen og vurdere hva som er viktig og hva som ikke er det.

Så da starter jeg igjen med den opprinnelige tråden:
Nå som vi alle sammen er uenige om kjørereglene her inne, men de fleste av oss er enige om at noe er feil anbefaler jeg alle sammen å sende en mail til support@sukker.no og si fra om det. Om en eller to sender, så blir neppe noe som helst gjort, men om flere av oss sender, selv om vi ikke er enige på alle punkter, så kanskje de vurderer å gjøre noe. Uansett - her er min:

Hei,

Den siste tiden har det til tider vært borgerkrigtilstander på forumet, og det er vel rimelig klart at noe må gjøres. Forumet er, dessverre, utdatert på funksjonssiden, og jeg har noen forslag til forbedringer:
1. Gjør bildene mindre
2. Gi mulighet for å svare uten å vise bilde, men uten å være anonym
3. Fjern muligheten til å skrive anonymt, med mindre det er forhåndsgodkjent. Det er alt for mange tulletråder, og alt for mange anonyme som kommer inn og skriver som om ingen kan se dem. Om det er forhåndsgodkjent burde det gå an å svare anonymt på tråder startet av en anonym.
4. Mulighet for å abonnere på tråder, så man får beskjed når noe er svart
5. På oversikten av tråder, vennligst vis hvem som sist svarte.

Som et eksempel på hva som foregår på forumet har vi en “fast” anonym bruker som kaller seg xxx. Denne er nesten helt sikkert samme som et troll som kaller seg “yyy". Disse er gjengangere, og det er bare toppen av isberget. Det som skjer nå er at flere og flere av de som pleier å stå frem med åpen profil trekker seg ut av forumet på grunn av alle de anonyme som klager og sutrer. Det jeg tror dere må stille dere selv e

Hva foregår egentlig i hodet til mannfolk når de viser stor interesse en dag og så er helt kort og likeglad den neste. For så å bli helt gira igjen men dagen etter helt kald.
Er dette for å virke interessant eller er det rett og slett at de ikke har ekte interesse for dama?

Datet en type, fantastisk var han! Vi hadde det kjempekoselig sammen og var på god vei inn i et forhold. MEN denne gutten har ei venninne som fra første gangen jeg møtte henne, haaaaaaaatet meg.. Så hun snakket dritt om meg fra ende til annen og tilslutt ble jeg dumpet!! Jeg HATER venninner!!!! Selv om det er gutten som havnet i vennefella med henne, så er venninna alltid eiesyk!! Finner han seg ei jente som kanskje er penere enn henne, og ja, jeg vil si at jeg er mer attraktiv enn denne venninna, så klikker det for henne!! FOKK ASS!!!!!!

Hvor finner jeg en gutt som har kvinnelige venninner, men ikke ei bestevenninne??????

Jeg vil bare begynne innledningvis med å si at dette er en SERIØS tråd. Det er ikke fordi jeg prøver å være barnslig, ekkel eller noe annet dere kanskje vil tro. Vil også advare for de som kanskje finner dette meget ekkelt, men jeg er litt i tvil akkurat nå. Bekymret...

De siste ukene har jeg merket at dobesøkene (de "virkelige" dobesøkene) har blitt mer sjeldent. Avføringen min er hard som stein og det er rett og slett ganske vondt når jeg skal "ordentlig" på do. Jeg har ikke endret matrutinene, har ikke begynt å spise mindre eller noe annet.

Er det NOEN som kanskje vet hva årsaken kan være? Burde jeg oppsøke lege angående dette?