Sukkerforum

Er vanligvis skeptisk til det denne Preben Z. Møller skriver, men det siste innlegget synes jeg faktisk er interessant - særlig siden det jo vanligvis er jeg som viser klart mest interesse. Tenker ikke nødvendigvis på det å fremstå som hard-to-get, men det er jo vitterlig sant, da...

Håper bare ikke folk blir interessert i å fremstå som uinteresserte etter å ha lest det, da...

Hvis du går på byen og prøver å sjekke opp eller BARE PRATE med en av det motsatte kjønn, hva pleier dere å snakke om da?

Grunnet til at jeg spør er at jeg helt ærlig overhode ikke interisserer meg for all smalltalken som hva man gjør i fritiden, jobber med og blablabla osv....

Kan ikke folk bare begynne å ha bilde i profilene sine?? Og som en follow up: Hvor mange der ute lykkes med bildeløse profiler, egentlig?

Jeg har vært på sukker i kun 14 dager......Har jo ramlet inn noen tilbud og forslag på innboksen : Gifte menn som ønsker sex, unggutter som ønsker sex med ei MILF,og single gutter som ønsker uforpliktende sex.....

Hvor blir det av : Skal vi ta en kaffe? eller drink? Kino?

Hei!

Er litt i villrede her og håper på noen svar fra folk med erfaring (gjerne andre også, for all del).

Saken er den at min kjære gjennom 8 år har funnet seg en ny og sendt meg mot avgrunnen. Skal ikke utdype for mye, men følelsene hennes var over tid visnet henn uten å gi meg beskjed før det var for sent, og har gått bak ryggen min i den siste perioden nå som vi midlertidig bodde fra hverandre. Hun slo opp med meg for 5 mnd siden, men vi var begge bestemt på å finne tilbake da alt bortsett fra følelsene hennes var tilstede. Det er bare en uke siden jeg fikk vite ståa med den nye typen, og jeg er i et vakuum jeg ikke har opplevd maken til før. Drømmekvinnen og sjelevennen (trodde jeg) er borte for alltid, og over natten skal vi plutselig ikke ha kontakt lenger. Helt fullstendig absurd i mine øyne, men verden er vel brutal til tider..

Er det normalt å ønske seg inn i et forhold igjen så kort tid etter et endelig brudd? Dette var kvinnen i mitt liv. Min eneste tanke for framtiden. Plutselig har jeg registrert meg på sukker og ser på profiler av helt ukjente jenter.. Jeg er 29 år og har ingen andre erfaringer. Det var i tillegg hun som sjekket meg opp, så der er jeg også blank. Føler meg som en lost cause for å si det mildt.

Jeg er livredd jeg aldri kommer over bruddet før jeg kommer meg inn i et nytt forhold. Singellivet er overhodet ingenting for meg. Orker heller ikke tanken på å la tiden gå sin gang. Det eneste tiden gjør er å gnage. Den har gnagd i 5 måneder nå, men da hadde jeg i det minste et håp om å vinne henne tilbake. Nå har det snart gått en uke uten det håpet, og jeg ønsker bare å komme meg videre.

Jeg hadde ekte kjærlighet, eller jeg ga ihvertfall ekte kjærlighet, og nå ønsker jeg å gi dette igjen. Jeg skjønner ikke poenget med å vente, men så skjønner jeg at det ikke er opp til meg. Det går vel flere år før jeg får napp, og da er drømmeverden min om sjelevenner og ekte kjærlighet kynisk revet bort av en årelang sjekkekamp og bitterhet over å ha mistet det jeg trodde veldig få hadde.

Hva skal jeg gjøre? Holde meg langt unna sukker kanskje? Hva sier dere jenter? Blinker varsellampene når dere får nyss om en slik bagasje, eller har dere positive erfaringer fra folk som nylig har gått gjennom et brudd?

Noen som har noen morsomme ideer om hva jeg kan finne på?? ;)

Noen som har noen vitser eller noe annet tull de vil skrive??

Kom med det her :))

Hva er greia med at folk setter hjerte på det motsatte kjønn, for så, når den andre personen faktisk skriver det første brevet så kommer det ikke noe i retur... Er det sånn at det er sport i å sette hjerte i hue og ræva eller hva er greia?

Quick-fix

Siste svar ti. 1 mars 2011 10:25 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Lillli

Hvor mange bruker Sukker som et redskap for å bare få en selvtillitt-boost?
Merker jo selv at det er morsomt å få oppmerksomhet fra kjekke menn,selv om de bor 50 mil unna og derfor er uinteressante...

Lurer på om mange flørter og tar kontakt med folk de egentlig ikke har noen seriøs interesse av?

Begynner å bli lei nå. Lei av alle mennene. Lei av alle datene med nye forhåpninger om at denne gangen kanskje er det HAN, men nei...ikke denne gangen heller. Lei av fylleklining. Lei av å bli dumpet. Lei av å dumpe andre. Lei av å maile.

Kan ikke bare HAN dukke opp snart?

Etter en litt mislykka date i helga, har jeg nå startet mitt sukkerliv med nytt friskt mot:)

Jeg har sendt førstemeldinger til tre menn, det har jeg aldri gjort før.
Den som intet våger intet vinner, får være mitt nye motto:)

Skal endelig til oslo:) Hva børr æ få med mæ når æ e dar??? noen tips fra kule oslofolk?;)

Jeg lurer på hvor høyt selvbilde enkelte folk får eller har... eller det kan jo hende jeg tar feil men...

Man registrerer seg og betaler for en profil, jeg føler meg som en normal hyggelig oppegående person som har gitt opp å sjekke damer etc på byen. Derfor har je litt trua på nett... man sitter å leser profiler og ser på bilder. Så finner man noen spennende profiler man tar seg tid til å skrive til.... men får man svar???? ehhh neida.... når man får brev kunne man da om ikke annet sende ett svar med takk for brev men at man ikke er den rette etc.... kjenner jeg blir litt provosert egentlig.....

Jeg er relativt ny her inne, men har fått god kontakt med en del interessante menn.
Det blir jo etterhvert tid for å møte en av dem for første gang og jeg kjenner jeg er utrolig nervøs.

Noen som har noen erfaringer eller råd å dele med meg? Noen som har vært/er like nervøs som meg for det første møtet?

Jeg tror jeg har møtt Frøken Sukker nå. Bildeskjønn, alltid blid, humoristisk, bein i nesa, elsker nedoverski, bortoverski og 3-4 andre skityper jeg aldri har hørt om før, hobbyfotograf, har studert og jobbet i flere utland, har en jobb som gjenspeiler interessene og er alt for opptatt til å ha en kjæreste. Hun virker jo rett og slett som et konsentrat av alle dameprofilene her inne, jo...

Ikke nok med at jeg ikke liker å date noe særlig, hater å sitte ute på CV bytte. (satt på spissen)
Men om vi treffes ute på tur eller hjemme så er jeg sprudlende og meg selv, sitte rett opp og ned med mange ører rundt setter er bremser på alt jeg har¨på hjerte og motsatt.
Men har nå, skrevet med en kar på en annen side som ikke har barn. Han vil veldig veldig gjerne treffe meg.
Klarer ikke si ja-....Herregud hva skal han med en som har flere barn når han har null. Han er 2 år eldre enn meg .

Han sier han ikke vil ha barn pga alder, men klart han kan få barn. Jeg skal IKKE ha flere.
Han kommer sikkert til å savne eget barn når vi er ute med mine.....ufff....vet a f...hva jeg skal gjøre.?
Dessuten tror jeg det vil plage meg at mine tar sin plass....

Noen andre som har tanker rundt dette ?

Vært på fjelllet med venninner, begge er samboer/gift med barn. Jeg har også barn men vært singel +/- snart 2 år.
Begge mente at jeg måtte finne meg en kjæreste raskest mulig ?????
Ok - hvorfor ??
Ingen av de har noen gang vært alene siden de var 18 år ?
De mente at de hadde ikke klart seg alene, mens jeg da sier at jeg aldri ville vært foruten disse to årene som singel.
Tror ikke det er bra å rase rett inn i et nytt forhold, jeg har nå fått gjort det jeg måtte ønske som singel men er da langt ifra desperat. Jeg skal finne mannen med stor M - den som gjør at jeg smiler fra morgen til kveld og som gjør meg/oss til noe stort sammen. En som jeg er stolt av og motsatt, en som får meg til å slappe av, en å nyte etter alle kunstens regler.
En som gjør at alle de små tingene virker som STORE :O)
Er det galt å vente ....? Neppe !!

Noen flere som får høre slikt ?

Trege menn.

Utrolig mange trege menn her inne! Selv om ikke bildet man har lagt ut er helt bra ser man kanskje litt anderledes (les bedre ut i virkeligheten). OG skal bilde bety så forbasket mye. Personen bak fasaden er vel det viktigste. Er det ikke bare å hoppe i det da. Taper jo ingenting ved å treffes til en kaffe! Skal vel ikke være sex med en gang !!
Har prøvdå kontakte flere, men uten å lykkes. Når jeg er ute på byen er det ikke noe problem å komme i kontakt med nye., så nå gidder jeg ikke her inne veldig mye lenger. GRRR. Er vanligvis kjempeblid,utadvendt, snill og får masse positive tilbakemeldinger, men bor på et forholdsvis lite sted SÅ JEG ØNSKER Å TREFFE NOEN NYE FJES !!!

Nå har jeg gjort det igjen. Søndag er film dag for meg, så lenge det ikke er noe spesielt som skjer.
Å nå har jeg igjen sett på en kjærlighets film, å gud som jeg savner en kjæreste ved min side nå.

Lurer på når jeg skal lære jeg ??????? :)

Må nok begynne å se krim eller thriller jeg.

noe som vil prate?? om alt mulig rart? har ikke sovnet ennå::

Album

Siste svar sø. 27 feb. 2011 22:29 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann

Hvordan viser man albumbilder til de som ikke er superbrukere? Finner ikke den funksjonen noe sted.

..."er man ikke interessert i å maile videre så bare si det, ikke bare la være å svare"

var en tur i Strømstad idag og handlet.
og som vanlig står tilbudene pent og pyntelig på rekke og rad...
også så jeg noen påske egg, dere vet, de lilla eskene med fire egg i... de som man blir trillende runde av, men er så gode at fristelsen vinner nesten hver gang....

ihvertfall, de sto på en pall (såklart) med skilt hengende over: 4 stk a 49.90,-

WOW, tenkte jeg, DET var tilbud....
plukka 4 pakker, og la i kurven..
og lillebror tok selvfølgelig 8 pakker...

vi stilte oss opp pent i kø, og irriterte oss over alle som skulle spørre om alt mulig rart om alle mulige varer foran oss..

NESTE! skrek mannen i kassen, og jeg tuslet frem et skritt..
og slo inn 49.90 etter 49.90...
å faen, tenkte jeg.. det er pr stk ja..
og som den mannen jeg er, så la jeg selvfølgelig ingen tilbake, og betalte 200 spenn for 16 små sjokolade egg..

broren min la såklart eggene tilbake, og på vei ut døra, så tenkte jeg...
Krishopper... du... du er blond du...
hvordan kunne jeg tro at det var tilfelle at det var så billig...

så nå håper jeg noen kommer med noen verre historier her.. hehe

Først og fremst: Dette er ment som en ganske useriøs tråd. Ingen vitenskapelige eller religiøse teorier eller konklusjoner har bidratt til mine utsagn. Dette er mine egne inntrykk. Og et litt misunnelig hjertesukk.

Kvinner er ikke romantiske. De er håpefulle, målbevisste og selvstendige.

Jeg har ikke møtt en eneste kvinne som, etter å ha blitt forlatt, egentlig sørger over å ha mistet sin kjære. Jeg har møtt kvinner som sørger over å ha mistet EN kjær. Og ingen, absolutt ingen, har forblitt i sorgen og latt den prege livet deres; visnet og nesten opphørt å leve. De har lært å håndtere seg selv, menn og forholdet mellom disse. Og gått videre.

Men jeg har møtt mange menn som har latt livet sitt falle i grus over en spesiell kvinne. Alt har mistet farge, smak, er helt uinteressant og alt som er igjen handler om denne kvinnen og drømmen om å få en ny sjangse. Men hvis en ny sjangse skulle bli tilbudt, vil den med overveldende sansynlighet bli (mis)brukt på samme måte som siste gang.
Det er dette som er romantikk; å drømme om noe tilsynelatende uoppnåelig. Oppnåelse forringer illusjonen.

Scenario:
En mann treffer en kvinne på en fest. De snakker litt løst sammen, og han blir interessert. Hun blir ikke.
Mannen ser at kvinnen sender lange blikk etter en annen mann, som halter på den ene foten.

Min påstand er nå at mannen (og de fleste av mennene som leser dette - og klarer å sette seg i hans sted) vurderer om han skal gå hjem å skyte seg i foten.
Jeg mener ikke at menn, generelt, vurderer sånne konkrete ting hele tiden. Men i et øyeblikk tror jeg at mange gjør det.
Kvinner; nei. De snur seg rundt og ser etter en annen som kan passe inn i sitt liv, sitt mønster.

Jeg er romantiker. Skulle ønske jeg hadde litt sterkere kvinnelige evner.

VIKTIG! Registering må være ferdig innen mandag 2 mars. 2011 NB!: Siden kompleksiteten er stor og vanskelighetsgraden så høy på kursene vil det være maks 8 deltakere.

Kurs 1
Hvordan fylle opp iskubeholderne - Steg for steg med powerpoint presentasjon.

Kurs 2
Toalettrullen - Skifter den seg selv? Rundeborsdiskusjon. - Kolokviegrupper.

Kurs 3
Er det mulig å urinere med å bruke teknikken å løfte setet og unngå gulvet, veggen og badekaret i nærheten. - Gruppetrening.

Kurs 4
Er det noen forskjell mellom skittentøyskurven og gulvet - Bilder og forklarende grafikk.

Kurs 5
Etter maten bestikk og tallerkener - Kan de levitere og fly inn på kjøkkenet? - Eksempler og video.

Kurs 6
Identitetstap - Å miste fjernkontrollen til din bedre halvdel. - Hjelpelinje og supportgrupper.

Kurs 7
Lære å finne ting - Starte med å se på de rette plassene og ikke endevende hele huset mens man skriker. - Åpent forum.

Kurs 8
Helsekurs - Å kjøpe blomser til henne er ikke helseskadelig. - Grafikk og audiotape.

Kurs 9
Virkelige mannfolk spør etter veien når de har kjørt seg vill. - Gripende historier fra virkeligheten.

Kurs 10
Er det genetisk mulig å sitte rolig når hun lukeparkerer? - Kjøresimulator.

Kurs 11
Lære å leve - Grunnleggende forskjeller mellom mor og kone. - Online klasser og rollespill.

Kurs 12
Hvordan bli den ideelle shoppingpartner. Avslapningsøvelser. - Meditasjon og pusteteknikker.

Kurs 13
Hvordan bekjempe hjernesvinn - Å huske bursdager, bryllupsdager og andre viktige datoer og ringe når du blir for sen. - Elektrosjokkterapi og full lobotomering tilbys.

Kurs 14
Ovnen - hva den er og hvordan den brukes. - Live demonstrasjon.

Etter endt kurs vil diplomer bli utdelt til de overlevende.

Jeg har kommet over flere profiler som kun har masse punktum i profilteksten. Hva er greia? Er det bot-er (dataprogrammer) som lager falske profiler? Det vanlige når man ikke har profiltekst er at det står "har ikke lagt ut en beskrivelse av seg selv ennå."
Typisk sånn som

* beskrivelse av seg selv
..................................................
.............................................

HMM

Ingen svar
(mann 33 år fra Oslo) Privat melding

When I see your face

"Ensomhet"

Siste svar sø. 27 feb. 2011 20:08 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym smurfine

Noen som kjenner til den såre følelsen av å føle seg ensom/alene? Til tross for at en har gode jobb kollegaer,venner,studievenner,familie?

I det siste har jeg merket den følelsen oftere og oftere.. Hva er grunnen mon tro? Grunner det i et savn etter "Den Ene"?

http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw - ADELE.

Nå er jeg igang igjen - LOVE THIS .
Får sykt med energi av denne, ønsker alle en super søndag.

Noen som har musikk tips som er i samme beat som denne ?

Bare lurte på hvordan det fungerer?
Kan jeg slette post jeg har sendt fra mottagers innboks hvis det ikke er lest?

(Bare lurer fordi jeg sendt en post med skrivefeil og en litt klønete formulering som jeg slettet og skrev på nytt..)

Så har jeg laget meg middag alene, igjen. Godt, sunt, næringsrikt - men kun en asjett og ikke for mye (for da må det jo kastes).

Egentlig synes jeg det ikke er så gøy å være single.

Jeg har forsøkt å be noen karer (med mange turbilder) på skidate, men har foreløpig ikke fått napp. Er det sånn at alle oslofolk bare later som om de går på ski? (...for det kan jo ikke være at de velger bort meg )

Ok , Jeg gjorde det slutt med min kjæreste for 3 uker siden, vi hadde vært sammen i 2 år og samboere i et år. For 3mnd flyttet vi fra hverandre fordi jeg ville hjem (vi bodde veldig langt unna familien så jeg fikk kun sett dem 2 ganger i året og da nektet han bli med). Når jeg først fikk flyttet hjem ble jeg mer og mer klar over hvor dødt vårt forhold hadde vært det siste halvåret. Dvs, Han nektet plent å ha sex, han var mutt og innesluttet og nektet å snakke med meg, og når han gjorde det var det om jobb. Og ekskluderte meg fullstendig eller overkjørte meg hver gang vi var sosiale... Hver gang jeg tok opp dette, særlig dette med sex-nekt fikk jeg beskjed om at han ikke følte seg sexy...(?)
Uansett så gikk jeg omsider lei og gjorde det slutt.
Jeg lagde meg bruker her for å "titte" litt på utvalget og har nå blitt temmelig betatt av en og han har bedt meg på date.
Hvor kjip er jeg som har fryktelig lyst til å gå, og som føler meg helt klar for å date igjen?

Tør liksom ikke nevne denne nye personen for mine venner eller noen for jeg føler meg litt som ei f**te som nå vil på date...

tanker??

...bare lurer, synes det går trått her inne om dagen...

Så mange menn som er midtveis som er så trege med å date/sms og alt annet søtt.
Hvorfor....late ?

Gjett om da!!!!!!!

Nå tror jeg må si at jeg er her kun for å kverulere og fjase gøyt.....

Hvorfor er det menn på matchlista mi som er opptil åtte år eldre enn det jeg søker i profilen min?!
Jeg har jo satt et aldersspenn på hva jeg er interessert i! (Forøvrig like mange år yngre som eldre).

Ja, dere er sikkert både kjekke, unge/voksne til sinns, føler et fellesskap..
Men jeg er oppriktig ikke interessert i en som er veldig mye eldre eller yngre! Jeg blir rett og slett ikke betatt ;)

Hvorfor er det ikke mulighet til å blokkere på alder i like stor grad som på matchtall?
(2-4 år utover er sikkert akseptabelt nok, men åtte og mer?!)

Har kontakt med en søt fyr...har vel skrevet noen uker nå...men av pratiske årsaker har vi ennå ikke vært på date. Han har nærmest erklært sin kjærlighet til meg utifra bildene mine og chattingen vår...jeg har sett ham på cam nå flere kvelder og er veldig betatt jeg også...min cam har jeg ikke fått til å virke, men det blir det snart en ordning på. Vi har også snakket på telefon flere kvelder...

Han skriver de søsteste smser og jeg kjenner på at jeg har varme følelser for ham...

Nesten litt skummelt å bli "forelsket " i en man aldri har møtt....

Kan nedturen bli voldsom her når vi endelig møtes? Er vel ikke så bra med så store forventninger eller?

Det som føltes skikkelig lurt i går/nattt, kjennes ikke fullt så lurt ut i dag gitt...
Våknet klokka 8 i morges, og ja skikkelig fylleangst i dag..
Status:
Mistet venninnene på byen, de ble borte fra meg
Brukte 1000 kroner på taxi hjem
Sendte sms til en fyr, husker ikke hva jeg skrev...men leser av svaret at det ikke var den lureste meldingen jeg har sendt!!!

HJELP....
Skalke seg inne resten av dagen og håpe på bedre tider!!!!

Plutselig gikk det opp for meg: Jeg er hekta

Har gjort det slutt med mannen for flere måneder siden, men pga "vi er jo så gode venner" - så har kontakten blitt opprettholdt.
Nå skjønner jeg at jeg er hekta.
Jeg gjorde det slutt i en sterk periode - magen min sa meg det var riktig.
Men jeg blir så lei meg når jeg tenker på at han har en annen...allerede...

HA! Så ulogisk - så motstridenen - skikkelig teit
men visstnok, akk så vanlig...

Nå er jo forumet omtrent fritt for fjas. Sett bort fra litt pølserallystøy fra 2008.

Hvor blir det av alle de seriøse temaene som "den faste gjengen" alltid ødela, i følge de anonyme vokterne?

Blir helt skremt av hvor mange useriøse menn det er på sukker. Synd at disse skal ødelegge for en i utgangspunktet bra datingside. Jeg blir bare mer og mer skeptisk dessverre.

klarer ikke å slutte å tenke på deg.

Skal man innrede det for hygge, soving eller for at det skal se fint ut.
Ser ut som sukkerdamene har lik smak på det virtuelle men at det som er mest populært så litt for klinisk ut.
Hva velger vi vist vi kan i den virkelige verden?

Vi kan være sånn halv semi seriøse men hold dere noe innenfor soverommets 4 vegger.
kjøkken /friluftsområder kan vi gjemme til en annen helg.

kan noen gi meg gode tips på en koselig plass for ei jente i 30åra som ikke gidder disco, men som allikevel vil treffe nye folk (les ikke alt for brune stampuber eller pianobarer), Syns det er ok på Fridays på Karl Johan, men ønsker flere tips:-)

Skulle ønske at det på lørdager om vinteren gikk ann å bestille godteri på nett og få det levert hjem på døren slik som med Pizza.

Skulle tro det var en god anledning til å gå ut og treffe noen søte jenter, men sitter istedet hjemme og savner ungen.

Noen som vil anslå mine sjanser for å få meg dame, eller?

Sukk.

Milfs

Siste svar lø. 26 feb. 2011 21:09 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym også

Det er noe fasinerende og triltrekkende med milfs! Noen andre som liker milfs her ? :)

Hvor går man? Noen menn som skal ut i Tønsberg i dag mon tro?