Sukkerforum

Når man møter noen fra sukker, og velger å ta dette videre (bli sammen med dem), er det da greit å bruke sukker for forumet sin skyld? Jeg må ærlig innrømme at jeg har blitt en liten forum-junkie, og sitter her veldig mye. Men hvis jeg (eller dere) skulle få dere kjæreste fra sukker f.eks, mener dere da at det er greit å fremdeles være på sukker pga forumet?

Jeg kan se mange utfordringer ved nettopp dette, men tenkte å høre hva dere andre forumtroll mener!

Min pc har stått på fra i morges til nå, halleluja så mange flotte menn som har vært innom.

Er det så mange nye menn på sukker plutselig, må være våren som er i anmarsj ;)

Jeg hører fuglene også....

Er det sånn for dere også, sikkert begge kjønn vil jeg tro.
En Latte så titte litt...

http://www.dagbladet.no/2011/03/16/kultur/tv_og_medier/nrk/kommersielle_kanaler/15831364/

De fleste norske menn som også er kjendiser ser slik ut, også om du ser på tv2s manshow osv.

Er det norske jenter liker? kvapsete, sliten, bleik osv osv.

Eller er det en av årsakene til at jeg egentlig ganske sjeldent ser en norsk jente med en norsk kjæreste.

Ser du på norske kvinnelige kjendiser, fra værdamer til programledere så er de jo veldig pene og ofte høyere enn de mannlige kjendisene.

I Sverige har de Dolph Lundgren som programleder på grand prix, i Norge har vi Sundnes i et program med flest kvinnelige seere...en liten nøffnøff med skjærende nasal stemme blottet for karisma.
Er det slik tvproduksjons team ser for seg det jenter vil se(kvinner utgjør majoriteten av tvseere i Norge) og har de rett? Føler jeg faller langt utenfor den norske idealmannen som en ser på tv.

http://www.youtube.com/watch?v=jv_oQ9EvIrM

Kjekt å se en mobber ta igjen i en tidsalder der mobberen er den som stikker av med statusen, tilbudene fra skolen om oppfølgning og en tilværelse fri for skyld og straff mens mobbeofferet ofte blir mobbet ihjel og får livet ødelagt.
Har selv jobbet på skole i studietiden som spes.ped og elevene som kalte lærerene for norske horer og som slo jentene ble belønnet med stipend(3000kr i månden pga vanskeligstilt-utgangspunkt for læring, mens offrene ofte måtte flytte).

Huff stakkars barn som må gå på en skole idag der de er fritt vilt for alt og alle og ingen bryr seg om å beskytte dem:(

Youth of Today på Elm Street 17. mars

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym qwerty

Andre som skal dit?

Er jo litt festlig at et band med det navnet har gjenforeningskonsert over 20 år etter at de ble oppløst, men jeg gleder meg som en unge!

Her er vi, og ser utallige bilder av flotte menn, som man skriver med og så ender det kanskje i en date. Og kanskje to. Og hvis date nr. to er veldig hyggelig, tiden raser, vedkommende du dater snakker om kino, og turer etc. Så sier man hadet, og så hører man ingenting. Hva er nå det for noe? Og så skriver man for å si "hei, ikke glem meg", og så kommer svaret, jeg er ikke klar for forhold... Dagen etter ser man at vedkommende er på Sukker, på ny (og kanskje evig) let etter den perfekte. Kanskje sa jeg noe han ikke likte, eller gjorde noe dumt, for mye salt i maten, hvem vet. Jeg aner ikke, hele kvelden var full av latter og hygge. I alle fall: Gi klar beskjed. Det er klart du er klar for et forhold, bare du finner den rette. Dater man ikke den rette, så ikke bare bli borte. Send en melding eller mail, forklar at du ikke har den riktige følelsen til å gå videre. Det er mye mer realt, enn å si at man ikke er klar. For hva gjør man da i så fall dagen etter, når man atter er inne på her og leter etter nye potensielle partnere?

Eller er det slik, at det er så mange fristelser her inne, at man må bare prøve ut så mange, før man kan kaste seg i vei med ett menneske? Og tenk om det er slik, at så snart man har en uenighet, eller krangel, så kaster den andre seg rett inn på disse sidene igjen, for å "finne noe bedre"?

Moralen må være, bruk litt tid på et menneske du liker godt. Ikke forkast med en gang. Prøv å bli kjent, gjør aktiviteter sammen, ha det gøy sammen. Det er ut fra felles oplevelser at bånd knyttes. Så kommer følelser etterhvert. Og kommer de ikke, vel da var det ikke liv laga. Men så har man gitt ting en sjanse. Det skylder man seg selv, og den man dater, dersom alt er hyggelig, morsomt, praten går livlig og tiden raser.

Da tror jeg sjansen til å faktisk finne noen, er der. Faren er at man fort kan bli overfladisk, fordi det er å mange man må sjekke ut. Og da lander man ikke på noe. Man blir bare på stadig jag, etter noe perfekt, som helt sikkert ikke finnes.

Og jeg har lært en lekse: Ikke gi så mye av deg selv, dersom den andre ikke gir det samme. La det være balanse i forhold til hvor mye energi man legger inn i datingen, mail, sms-er etc. Balanse må være stikkordet. Da vet man hvor man har den andre.

Lykke til videre på jakt etter kjærligheten.

..gjør sitt ytterste for å se bra ut for dere gutter??

Da snakker jeg ikke om vanlig sminke, men de har kanskje vippe extentions, falske negler, i allefall fransk manikyr, hair extentions, kanskje et par slike "bh-fyllopper", kanskje hun har satt botox i panna og restylan i leppene.. Silikon?? Haha, ja det er litt av hvert å diskutere her! ;)

Det er en dag som dette man skulle hatt kjæreste...

http://www.side3.no/article3110340.ece

Vilken dag i uken tycker du är den värsta?
Jag tycker tisd är de,, Måndagen,,,ja då har precis helgen varit å liet glädje finsn fortfarande kvar eller..? Men tisd,, suck,, 3 dagar inna de är helg igen,,inet ens halva uken är gjord,, som efter onsd,, och föregående helg har ju nu passerat med råge,, Näe jag röstar på tisd,,
Du då?

ligger evnen til å:

Kunne se stort på ting
Ikke lage masse bråk av bagateller
Gi litt faen
trekke på skuldrene å si ja ja,
hente seg inn igjen
+
+
+
+

I testiklene?

Got it ;-)

Så etter en stunds bruk av sukker har jeg kommet i en HELT utrolig uvant situasjon for meg.
Jeg har fått kontakt med damer :P heheh, men to the point.

Jeg var nå på date med ei jeg har hatt go kontakt. snakke i ca en måned og sms på tlf og facebooker.
Det gikk fint, men hadde litt rare føles i kroppen dagen etter. Hun bor et godt stykke unna meg og var usikker om jeg følte meg helt tiltrukket av henne med en gang, men synes hun er veldig søt jente.
Samtidig som jeg snakke litt i starten med henne ble jeg kontakta av ei i samme by som meg, vi har ikke snakka så mye sammen, men ente med å spøre om vi skulle møtes..

Så hva er greit nå? Gå på daten å se om det er noe?
Si at jeg har noe pågang et annet sted?
Gå på daten men neve at har datet noen andre, men si det for å være åpen om det?

Si den var jeg som spurte om vi skulle møtes så blir det vel litt køddent å plutselig si at det ikke går....

Vis dere var i samme sted som meg? hva ville dere gjort?

http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4

Innledningsvis må jeg begynne med å fortelle at jeg vet veldig godt at jeg ikke er den eneste som ikke får vaginal orgasme av en mann. Men jeg må påpeke at jeg klarer multiorgasmer (on my own vel og merke), opp til 4-5 etter hverandre, men har ALDRI hatt en "vaginal orgasme" UANSETT om jeg prøver alene eller med en partner. Men hvordan kan det ha seg? At jeg klarer å få orgasme på den andre måten (ved å stimulere klit.), men ikke en skikkelig orgasme? Det har ingenting med hvor lenge han holder på, for det har vært noen som har vært FAST bestemt på å gi meg en orgasme, som holdt på leeenge, men klarte det ikke!

Noen som har det på samme måte, og i tilfelle; hvis dere har fått en orgasme av en mann før, hva skulle til? Og til menn som har gitt ei dame en orgasme; hvordan gjorde dere det?

- Et menneske promper mellom 10-25 ganger i døgnet.

- )Mauren kan løfte 50 ganger sin egen vekt, og strekke seg 30 ganger sin vekt. Og de detter alltid til høyre når de dør..

-Mennesker og delfiner er de eneste som har sex fordi det er deilig!

:15/03/2011 kl 19:44Så utrolig vakker du er<3
For noen nydelige øyne du har<3
Smelter nesten her jeg sitter<3

Kyss til vakre deg<3

Ok - han er halvparten av min alder (nesten) men på en dårlig dag så må jeg si den gikk rett hjem :)

Takk vakre deg.

Flere som faktisk må innrømme at sånt er litt ok av og til. ??
OG JA - JEG VET HVA HAN/DE ER UTE ETTER..

Håper ikke det gjør noe at jeg la den ut, står ikke navnet ditt. Masse lykke til videre.

Frøken 81 er tilbake fra en uke på tenerife med 23 grader og sol.. fregner overalt og i godt humør, og ganske så fremdeles så oppglødd over tidligere hendelser..
Håper alle har hatt en flott uke på et eller annet vis.
Jeg kan ikke annet enn og si at livet er deilig...

Jeg har ikke vært her på Sukker så lenge....knapt en ukes tid! Og jeg må innrømme at jeg hadde svært dårlig tro på at jeg kom til å treffe/finne noen som jeg likte svært godt. Jeg er ikke så særlig flink til å ta kontakt med folk via meldinger for av gammel vane så liker jeg best å gå direkte til den ` utvalgte` , se han i øyne og snakke....og bruke litt av min egen lille sjarm:)
Men nå har jeg funnet en herremann her på Sukker som jeg har falt litt for:), men jeg har jo ikke peiling på hva jeg skal skrive!!! Jeg som ellers er så munnrapp, klarer ikke å skrive et eneste ord!!! I følge Match så ligger han på 85 og jeg har vært inne på siden hans og han er nesten rake motsetningen av det jeg er. Men jeg liker den karen utrolig godt uansett hva match`en sier....
Kan noen gi meg noen gode råd om hva jeg kan skrive?:)Ett eller annet?:)Hva som helst?:)

Her sitter jeg og når jeg endelig har funnet en, så klarer jeg ikke en gang å skrive så mye som et ord......Jeg rister på hodet her... jeg er og blir et håpløst eksempel !!

Trodde jeg var høy,slank og vakker....
Men endte opp som butt og,,,,,

Har målt meg på skolen med barna fikk sjokk, er jo mini :)

Merkelig å ha draget alle andre steder enn her, eller kanskje jeg ikke prøver hardt nok. Sikkert mange desperate som legger ut lange skryteforedrag om seg selv og dermed så leder det til noe. Ikke vet jeg. Jeg har sansen for chattingen her, men få jenter som tørr å bare småprate litt. Har du noen tanker rundt dette? Må man klemme til for fult med komplimenter og humor for å komme igang, eller finnes det noen som bare setter igang praten for morroskyld også?

Jeg lurer på hva dere menn og damer innpå her helt ønsker å gjøre på en første date/møte. Foretrekker dere en rask kopp kaffe, enkel middag eller romantisk setting? Eller kanskje mer gøy med bowling, aketur eller bare rusle en tur og bli kjent?

Var i Saalbach med 32 andre i hele forrige uke. Sykt mye bedre enn å sitte med laptoppen i fanget. Driter herved i damer så lenge det er mere snø igjen:-) Hører fra dere igjen til sommern:-)

Registrerer at ca 95%(?) av samtlige her poster konsekvent under pseudonum.

Hvorfor?

Det er jo ikke akkurat som om det er dypt personlige og sensitive opplysninger som deles her...

Folk poster under pseudonum når de skal f.eks anbefale frokostblanding(!!!)... Come on....

WTF!

Come on hold my hand,
I wanna contact the living.
Not sure I understand,
This role I’ve been given.

I sit and talk to god
And he just laughs at my plans,
My head speaks a language, I don’t understand.

I just wanna feel real love,
Feel the home that I live in.
’cause I got too much life,
Running through my veins, going to waste.

I don’t wanna die,
But I ain’t keen on living either.
Before I fall in love,
I’m preparing to leave her.
I scare myself to death,
That’s why I keep on running.
Before I’ve arrived, I can see myself coming.

I just wanna feel real love,
Feel the home that I live in.
’cause I got too much life,
Running through my veins, going to waste.

And I need to feel, real love
And a life ever after.
I cannot get enough.

I just wanna feel real love,
Feel the home that I live in,
I got too much love,
Running through my veins, going to waste.

I just wanna feel real love,
In a life ever after
There’s a hole in my soul,
You can see it in my face, it’s a real big place.

Come and hold my hand,
I wanna contact the living,
Not sure I understand,
This role I’ve been given

Not sure I understand.
Not sure I understand.
Not sure I understand.
Not sure I understand.

Noen som kjenner seg igjen i denne sangen? Beklager om jeg er på bærtur!

juks??

Siste svar ma. 14 mars 2011 23:45 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym klara klok

Etter å ha vært her inne en stund,lurer jeg på et par ting..

Om onlinesiden er konstant?....er jo bestandig de samme ansiktene som er pålogget..
Om vi over førti ikke hører hjemme her?...er ikke en gang besøk på min profil....

Lurer igjen...

Hvordan ser vi for oss at øyenbrynene på drømmepartneren er?
(Og på en selv, for den saks skyld)

Avbarbert og påtegnet?
Buskete?
Sammenvokste?

Og hvorfor?

Bærte

Siste svar ma. 14 mars 2011 22:58 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Megbågån

Mulig å få seg ei middelmådig bærte snart ell?

Jeg lurer på hvordan folk bruker sukker, bruker du søkefunksjonen eller travler du online lista?
Er du her kun fordi forumet er her, bruker du sukkerbyen eller har du din egen måte?
Debatt om tema...kjør:)

Har hatt noen dater herfra, og har skjønt at det kan bli maaaange flere før man treffer den rette. Noe som har gjort at jeg er forholdsvis rask til å foreslå en telefonsamtale, og et møte. Hvis vedkommende har få bilder i sin profil, har jeg foreslått å kikke på hverandres facebook.
Synes det er greit å finne ut mest mulig på kort tid, det å sitte her å maile og taste, gir egentlig liten info om den såkalte kjemi.
Men tror kanskje noen føler stress på det, men det tror jeg kommer av at de er "ferske" her.
Mitt første bekjentskap her varte i 2 måneder , med mailing og chatting nesten hver dag. Og det er ganske frisk satsing når man ikke vet hva
som kommer.
Så jeg lurer fælt på hva dere andre forum troll tenker om det?

Også må jeg legge til at jeg synes det er veldig frustrerende når man har en hyggelig dialog på mail, også sier ikke motparten i fra at de logger ut, og man sitter der å ikke vet når man får svar igjen hehe
Jeg burde kanskje deaktivere en stund :)

Är på väg att kanske flytta in till Oslo inom några få månader,,men,,vad finns de å göra,, å vart?
Jag liker å träffa människor, ta en tryckare å bara umgås,, men de bör vara ålder på i vartfall över de 30-35...ingen ungdomsgård.
Någon..som kan bidra med förslag.?
V'änta inte till imorron de du kunde ha ångrat redan idag.. =o)

Jeg lurer på om du har fått noen komplimenter den siste uken som gikk, jeg!

Tar du i så fall utfordringen og deler ordene med oss?

Jeg lover at det IKKE vil bli oppfattet som skryt, men bare som en flott ting å dele :-)

PS: Det er også lov å gi et kompliment til noen i tråden om du føler for det....

Noen ganger prøver jeg å finne ut hvem en person jeg snakker med her inne er. Jeg har funnet ut at det er utrolig lite informasjon som skal til for å finne ut dette.

Bare ved hjelp av fornavn, alder og hvor du bor (bydel i Oslo), er det som oftest ganske lett å finne ut hvem du er. Kan jo være greit å være klar over.

... som tiltrekker alle overvektige kvinner fra Sukker.

Voilà !

Okei, jeg vet det har vært mange klageinnlegg om den utfordringen noen av oss har; det er endel som ikke svarer på førstemeldinger og/eller slutter å svare på meldinger etterhvert.

For MIN del svarer jeg på alle meldinger jeg får, for å være hyggelig. Ikke de slibrige meldingene, vel og merke, men de hyggelige! Men det jeg legger merke til relativt fort, er at når jeg får svar igjen, altså når de skal skrive tilbake, er det omtrent en hel BOK. De slenger inn litt av hvert som jeg ikke finner interessant, ser tusen spørsmålstegn i én melding, og vet rett og slett ikke hvordan jeg skal svare på det. Dette er MIN grunn til at jeg slutter å svare gutter som sender meg meldinger lange som kapitler. Det blir rett og slett litt slitsomt, og da mister jeg fort interessen de kanskje vekket i en førstemelding eller på profilen sin. Eller en eventuell interesse de kunne vekket hos meg...

Det var min begrunnelse. Hva er din?

En søt jente sender deg en melding og man sender hverandre hyggelige meldinger. Men plutselig stopper det helt opp, hun slutter å svare. Det fins jo logiske svar på hvorfor hun ikke gjør. Enten så gidder hun ikke, hun har glemt meg, eller så har hun funnet noe andre mer interessante osv.

Selvfølgelig er det en del av gamet, men det skjer ikke ofte at jenter tar kontakt med meg først. Jeg har et helt greit utseende, men jeg er alikevel ikke kjempekjekk. Hun virket bare så troverdig og søt og det er hun helt sikkert å.
Jeg syns det er veldig kjipt å miste kontakten sånn, når det virker som man har et supert utgangspunkt for å bli videre kjent...

Hvilken tørkerull er best? Eller er det bedre å bruke klut...

Liker du å flørte?

Hvordan flørter du og hvordan liker du at andre flørter med deg?

Denne tråden kan forresten gjerne spores av om man finner det for godt å flørte litt...

;-)

Uff....litt flaut egentlig, men veldig komisk også.
Er ikke alltid 3 barnsmoren henger med i svingene, håndballkamp, bursdager, familemiddag på en søndag osv.
Har flyttet så jeg kjenner ikke alle barna+foreldre enda, skulle levere mini i bursdag i en gate rett ved oss,....
Hadde glemt innbydelsen hjemme, men tenkte hvor mange ballonger/bursdager er det i den gata idag ...så vi gamblet¨på å finne huset med ballonger. Juhuu Slapp mini av å ba han gå inn, heldigvis så ventet jeg til han var trygt inne. Han kom tilbake med klar beskjed om at dette var pinlig men lo godt, Feil bursdag......snakk om å drite seg ut.
Fant riktig bursdag noe lengre bort :)))

Please si at det er flere enn meg som har gjort slike tabber, dette ligner ikke meg men......

Er veldig mange som bruker dette nettstedet som en catwalk har jeg fått inntrykk av .....

Jeg fikk en Tiger-genser i Merino-ull til bursdagen min. Ikke visste jeg at den måtte håndvaskes. Så jeg kjørte den i vaskemaskinen, og nå er den størrelse 4-6 år.

Det er bare å si fra hvis noen ønsker at poden skal være fancy i barnehagen:-)

Jeg skal kjøpe ny frokostblanding i morgen. Hva slags type anbefaler dere?

Som råkat ut för att den du språkat med,, senare visar sig att den bilden den hadde på sin sida visade sig vara,, flera år gammal. eller ännu värre,,10-15 år gammal.. och personen var sig absolut inte lik, helt OK om man skriver in att kortet taget,för x antal år sen,,
Till er alla andra ,, som visar sitt rätta jag,,Go 4 IT..=o)

Jeg bare lurer på om dere menn føler dere hjemme i eget hjem?

For jeg har lagt merke til et enormt kvinnevelde i hjemmeinteriør. Og så lurte jeg på om dere menn bare har kapitulert, gir blanke eller faktisk har et hemmelig begjær etter myke blondeputer, søte ord og retrokjoler 'tilfeldig' hengende på veggen? Og hva er det med pasteller? Pasteller all over!
For jeg kunne heller tenke meg jukebox og shuffleboard i stua enn fluffy tekstiler og danderte stilleben. Og vet ikke om jeg skal le vantro eller bare riste på hodet av interiørbransjen. Jeg er nok en rar jente da.

Bare sånn for underholdningens skyld altså: er det ikke så nøye eller går det mot revolusjon?

Hilsen architecta, liker å leke fremfor å dandere.

Er det mange her som har stor tro på matchtallet? Har dere noen erfaring for at det betyr noe i den virkelige virkeligheten - når man flytter seg ut av godstolen og møter folk ansikt til ansikt?

Eller det slik at alle starter øverst på lista, og at de lenger nede havner i bakleksa, og dermed ikke får noen sjanse?

Er invitert med på vorspiel og bytur idag av en bekjent (en gjeng han kjenner, men folk jeg aldri har møtt). Sjelden jeg får slike invitasjoner. Sliter med ensomhet og burde absolutt begynne å bli mer sosial. Det kan ta uker (kanskje tilogmed måneder) før jeg snakker med folk utenom jobben. Problemet er altså at jeg ikke er flink med det sosiale. Har ofte vært på fest der jeg ikke har noen å prate med, og det er en j****g følelse. Ikke alltid fordi jeg ikke tør, men jeg vet da f**n hva en kan prate om med ukjente folk uten at det bare blir teit? Alkoholen hjelper ikke særlig heller. Må mange øl til før jeg slepper meg løs, og da er det ikke noe kjekt fordi da er jeg så full at jeg ikke er meg selv, og det får jeg ingenting igjen for.

En sjelden gang er jeg på en fest der jeg møter folk som er veldig lette å prate med. Der de viser interesse for meg, og at ikke alt står og faller på om jeg pusher på med å holde praten igang. De gangene blir det veldig kjekt, men det er så alt for sjelden.

Er det noe poeng i gå på fest med slike forutsetninger? Noen som har det på samme måten, og har noen tips til hvordan det eventuelt kan bli lettere?

Søndag

Siste svar sø. 13 mars 2011 17:57 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym hu derre

Heisann:) Er blitt litt asosial eller mer sosial, alt etter som, travle dager:) Ser verden går videre her uten meg, og noen har forlatt oss:) Hva med en innføring/sladder? Er det noe spennende på gang i livene deres?;) Har huset fullt av unger, så rømmer inn her pittelitt:)
Og siden en annen tråd hadde en morsom ide om å gjette hvem som skriver hva, lar jeg denne gå under nytt nick:) En utfordring på en søndag hehe

Var på jentekveld i Oslo i går, og skulle på kaffedate i dag med en herlig gutt jeg har møtt her inne.. Vi har snakket i mange mange timer på telefonen og er nesten litt kjærstete.. Men jeg klarte å få telefonen min frastjålet i går kveld så jeg fikk ikke tak i han i dag.. Prøvde å sende mld til han på sukker, sende han mail +++ Men tilslutt måtte jeg bare dra hjem igjen..

Han har lest mld fra med, sendte kanskje 4-5 før jeg måtte dra... Han skrev tilbake "KOMMER TIL TERMINALEN NÅ!!!!", men jeg har jo allerede dratt....

Er redd for at jeg har ødelagt alt.. KAOS!!!

noen gode råd om hvordan en stakkar kan bli mindre sjenert og tørre å prøve å ta kontakt med damemeneske? har problemer med å kontakte damer jeg vil bli bedre kjent med. blir som regel med å gå inn på profilen til vedkommende å se! tør liksom aldri å sende ei melding av frykten for å bli avvist selv om jeg vet at det er en urassjonell fryk? noe jeg kan gjøre med det?

Dumme meg kikket gjennom onlineprofilene og ser at det er mye ekle menn online. Hvordan kan bilder hvor eklingene er nakne godkjennes??????? P A T E T I S K.......

Er det noen som vet hvordan man sletter det man har lagt inn på "leiligheten"