Sukkerforum

Ja, u get the drift!

Sovnet på sofaen i dag, og våknet ikke før kvelden, nå har jeg ikke tjans til å få suppehodet mitt til å komme i dvalemodus.

Noen gode tips, for å få søvnen til å komme, eller ligger dere alle i dyp søvn allerede?

:/

Jeg går ut på byen for å se etter en attraktiv dame å bli kjent med. De finnes, ingen tvil om det. Men andelen slanke er skuffende liten.

Fedmeepidemien gjør det vanskeligere å finne seg en dame man kan tiltrekkes av.

Jeg var ute med en russisk dame i Norge for ikke lenge siden. Hun mente de norske damene var søte, men at de i gjennomsnitt var mye fetere enn de hun så når hun gikk ut på byen i Moskva. Hun mente at i Norge måtte det være en smal sak å sjekke opp en nordmann, siden konkurransen fra de norske damene var forholdsvis liten rent fysisk. I hjemlandet var det ikke så vanlig for damer av "norsk gjennomsnittsstørrelse" å gå ut på byen - de holdt seg for det meste hjemme. Da syns jeg det har gått for langt - alle bør kunne kose seg på byen.

Men hva kan vi gjøre med fedmeepidemien? Her er et forslag:

Vi mennesker har våre lyster. Vi digger feit mat. Og vi digger sex. Begge deler tilfredsstiller oss.

Når vi har sex kan vi ikke spise feit mat. Samtidig trener vi. Forslaget går derfor ut på å legge forholdene bedre tilrette for at nordmenn finner hverandre og kan kose med hverandre. Her er det mye som kan gjøres.

Samtidig bør usunne fedevarer som potetgull, ostepop og andre ulumskheter fjernes fra butikkhyllene - men det bør fortsatt være mulig å kjøpe slikt via slike automater som man kjøper sigaretter fra.

Dette er ikke en tråd om folk som trener mye, men det er da noen ganger jeg lurer på - hva gjør folk når de ikke trener? Tross alt, trening er jo ikke den mest sosiale aktiviteten, og siden i hvert fall jeg ønsker å være litt sosial med en fremtidig kjæreste, ville det vært en fordel å vite hva de gjør på fritida, når de ikke trener (eller sover). Kanskje det er noe jeg også synes er interessant og kunne tenkt å være med på?

Da er vi på dag nr 3, uten søvn..... ikke noe dop, alkohol eller andre luguberheter inne i bildet....
noen andre enn meg, som våkner i kroppen så fort man blir trøtt? Og DA starter hjernen å jobbe for fullt og nekter meg søvn :/....

Glad jeg har det nye albumet til: The xx ... sensational! :)

får ønske dere en fin dag alle sammen.... barn og jobb om en time :S

Diskusjonsfora

Siste svar ma. 31 jan. 2011 07:32 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Trådstart

Hvilke andre norske diskusjonsfora er dere aktive på?

Noe som kan anbfales?

Hei!

Nå er det så lenge siden jeg har vært ute og danset i Oslo at jeg trenger litt hjelp. Jeg har lest meg gjennom alt på vibb.no, men blir ikke så mye klokere. Finnes det noe sted som passer for alderen 28-45, med greit dansegulv? Liker best "vanlige" fengende låter... ballader, rock og pop.. noe kjapt - noe rolig. (Ikke så mye hip hop og rare remixer). Gjerne noe man har hørt før innimellom, selv om ikke alt behøver å være av typen Dancing queen.... hehe...

Noen som har hatt det gøy (evt. forferdelig) på dansegulvet i Oslo, og som kunne tenke seg å dele sine erfaringer?

Hva er den viktigste ressursen du har i livet ditt, noe du aldri får igjen hvis du kaster det bort? Tiden din.

Hva er formålet med å bruke tiden din her inne? Finne en partner av motsatt kjønn for flørt, sex, kjærlighet osv...

Når jeg sender melding til jenter så kan det være tusen grunner til at de ikke er interessert i å prioritere kontakt med meg der og da. Jeg trenger ikke å vite eller spekulere over årsakene.

Det jeg vet er at en melding her inne er en invitasjon til kontakt - og tar hun ikke imot invitasjonen så trenger ikke hun bruke noe tid på en hun ikke er interessert i der og da, og jeg trenger ikke bruke min tid på en som ikke er interessert i meg der og da! VINN VINN situasjon! :)

Dette er høflighet, dette er hensynsfullhet: Du sparer din egen og andres tid, og du gnir ikke ting inn som andre ikke har interesse av. Du fokuserer på det du er her for å fokusere på: knytte kontakt med de det er gjensidig interesse for å utforske mer.

La oss si du av en eler annen grunn får veldig lite svar her. Det betyr at profilen din, slik den er nå, ikke oppfattes som attraktiv av majoriteten. Siden tid er den viktigste ressursen du har i livet:

Bør du skrive enda en post der du kritiserer at jenter ikke svarer de som de ikke har interesse av, selv om du vet denne posten ikke vil gjøre det minste forskjell? Selv om du vet at samme meningsløse syting er skrevet hundre ganger før her inne, kastet bort tiden til masse menesker hundre ganger før her inne, uten å gjøre det minste forskjell?

Eller bør du bruke tiden din (det mest verdifulle du har) på å forbedre profilen din, eller finne andre sjekkearenaer der dine kvaliteter kommer bedre frem?

Jeg vil utrykke en takk til de jentene som ikke svarer meg. Kanskje tiden bare ikke var riktig nå, kanskje hun føler at jeg ikke er hennes type... Uansett: jeg vil takke dere for at dere ikke kaster bort deres egen tid og min tid på ting som ikke tjener formålet med å være her. Jeg vil takke dere for at jeg slipper å lese totalt idiotiske standardavvisninger ovenfor en dere ikke kjenner. Jeg vil takke dere for at dere bruker tiden deres på guttene dere er mest interessert i å bli bedre kjent med!:)

Dette er 2011, dette er en sjekkearena, og av hensyn til både sender og mottakers tid og interesser vil alltid det mest høflige og hensynsfulle være å LA VÆR Å SVARE de du av en eller anen grunn ikke vil ha kontakt med nå, så din og andres tid kan brukes på mer interessante og nyttige ting!=)

Tror vi er for kresne her hele gjengen jeg altså :)

Nå har jeg trålet meg igjennom google og imdb, uten hell

Jeg leter etter en fly film jeg så for mange år siden.

Handling:

Et rutefly krasjer med et lite fly under takeoff, ødelegger høyderoret. fortsetter bare å stige..

jeg husker hele innholdet i filmen, men ikke hva den heter.

noen som kan hjelpe?

Åååååh, nå tok jammen jeg og helg! Snadder :)

Sitter å spiser gårsdagens pizza,og gleder meg til jeg tar ølene mine under armen og stikker. Men, MÅ jo bare innom sukker først ;)

Ønsker alle store eller små, brede eller smale, korte eller lange, fulle eller edru, en fantastisk lørdag. May this be the day when all of your dreams come true!

*smask*

Kosesyyyk!

Siste svar sø. 30 jan. 2011 19:56 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym Kvinne81

Har søndagen min i dag jeg...
Urk...

Og det nydelige været..Orker ikke ut.... Og jeg skjelver på hendene etter litt mye vin og for lite fast næring i går..
Hvorfor kan man ikke bare lære...

vi er nå kommet inn i året 2011,og noe jeg har merket meg med tiden er at folk bare blir mer å mer uhøflige.
når folk skriver en melding,sender en hilsen og lignende så får de ikke svar tilbake.
jeg selv har skrevet en haug med meldinger hvor det står hei og alt det der,men får man svar??
NEI!!!
det er en ganske så sjelden gang.
jeg må si at folk er og blir uhøflige,ikke rart folk rundt oss gir opp i det store og det hele.
skjerp dere,uansett om det er menn eller kvinner.
vær høflig å svare når noen skriver til dere,samma om det er positivt eller negativt.
om du skulle få en melding fra en du ikke syns er tiltrekkende for deg,neivel så si det på en melding da,istedenfor å bare lese meldingen og drite i å svare.
de fleste her inne er voksne,men man skulle ikke tro det til tider.

Jeg merker både her på sukker og i det daglige at "innadvendte menn" brukes som et skjellsord. Som innadvendt mann så legger jeg merke til slikt.

De aller fleste jentene jeg besøker på sukker beskriver seg selv som sosiale og utadvendte og har krav om en partner som også er sosial og utadvendt. De jentene jeg har pratet med som kan passe i kategorien innadvendt søker også sosiale og utadvendte menn.

Er det virkelig så galt å være innadvendt? Noen synspunkter?

For ordens skyld så er det en grei beskrivelse av forskjellen på innadvendt og utadvendt her: http://lesdette.no/artikler/402.htm

Jeg ser det hver gang jeg er ute på byen. Utenlandske, gjerne afrikanske menn stimler seg rundt norske kvinner, tar på dem, gir dem komplimenter, sjekker dem opp. Etnisk norske menn står i bakgrunnen og håper på oppmerksomhet. De håper de blir oppdaget og at en dame viser interesse.

Norske damer er som damer flest. De liker oppmerksomhet, de liker handlekraftige menn. De elsker sex. Driftene er enormt sterke. Og det er ikke mange norske som kan vise fram slik handlekraft. Jeg finner det vanskelig å finne en kompis som faktisk tør prøve seg på damer. Reelt sett prøve seg, slik at hun forstår at nå har hun god mulighet til deilig sex. Uten en wingman med et snev av guts og evne til å demonstrere fysisk kapabelhet er det vanskeligere å dra med damer på nach.

Resultatet er at norske blondiner, norske brunetter i stort hopetall drar på nachspiel med utenlandske menn. Og har sex. Motsatt skjer det i svært liten grad. Ut i fra det jeg selv observerer.

Det er mulig norske kvinner har mye større fetish for afrikanske menn enn etnisk norske menn har fetish for afrikanske kvinner.

Men jeg tror ikke dette er grunnen. Jeg tror norske kvinner rett og slett er seksuelt frustrerte over den tafattheten som råder blant etnisk norske menn. I edru tilstand tør de null niks. I fylla tør litt, men ikke nok, og er da gjerne brautende og lite galante. Amerikanske damer som kommer til Norge er sjokkerte over mangelen på tilbud som råder.

Tilsvarende flykter norske kvinner i hopetall utenlands for å få seg og få bukt med sin seksuelle frustrasjon. Jeg ser det hele tiden når jeg reiser utenlands. Samtidig ser jeg langt sjeldnere norske menn dra utenlandske damer.

Norge må være et drømmesjekkemarked for utlenlandske menn. De møter i allefall liten konkurranse fra oss innfødte.

Hva tenker norske kvinner? Er dere enig i mine observasjoner? Kan dere beskrive forskjellen på hvordan etnisk norske og utenlandske menn sjekker dere opp? Må dere selv i stor grad sjekke opp?

Hvordan er det mulig at en fyr har satt hjerte på meg uten at jeg finner han på besøkslista mi??

Dagen er borte nå
Tanken på en ny en
Virker skremmende på meg
Hva venter meg?!

Jeg trenger en arm
Å lene meg på
For jeg føler meg så alene
Muttersputters alene

Her i sengen
Uten noen å kjærtegne
Denne natten som jeg trenger det
Nå som jeg lengter så hardt etter det!!!

Jeg trenger å få gråte
Men også å le
Jeg trenger sex og kjærlighet
Mest trenger jeg kjærlighet...

...i mørket i kveld

av Dawnie

Er det bare meg.... Eller er vi fler...

Jeg har bodd alene i 7 år nå.. men først nå er jeg alene! Nå kom savnet etter en og elske, en og være glad i, en og være i lag med!
De siste årene: jeg har hatt to forhold. et som varte i 2 år og et som varte i 2 måneder.. Siden har jeg stortrives i eget selskap, med venner og familie:) hatt det kjempefint..

men nå... Hva skjedde... plutselig kom savnet...

er det noen som føler litt det samme, eller har følt det?
føler litt for og ha noen og være ordentlig glad i.. noen og skjemme litt bort, noen og lage mat til (lei av og lage et konge måltid til bare meg selv)
familien har vært utrolig snille med meg, men nå i det siste har det blitt litt kaldt mellom oss...
Og det er vel da man føler seg litt alene, hmmmm.... Noe og tenke over...

jeg skriver denne tråden, ikke for og få oppmerksomhet. men kanksje for og få noen svar..
Noen som har opplevd noe liknende?

Er det flere som har det som meg for tiden?

Jeg synes dagene bare forsvinner uten å ha fått utrettet noe som helst. Utsetter klesvask til alle skapene er tomme for klær, legger alle de nyvaskede sokkene i sokkekurven min, som nå er stappfull av uparrede sokker, som gjør jobben større og større jo fullere den blir. Bilen min ser ut som en katastrofe både inni og utenpå. Kjøleskapet har minst to tomater jeg kjøpte for to uker siden, en råtten paprika, gamle uspiste oster, og rester fra middager jeg ikke har lyst til å spise og ikke har samvittighet nok til å kaste, selv om jeg vet at jeg aldri kommer til å spise dem. Jeg skulle ha svart på mail, men jeg gidder ikke det heller, det skal jeg gjøre i morgen, selv om jeg vet at jeg ikke kommer til å gjøre det. Jeg synes det er et ork å finne frem klær å ha på seg om morgenen, og hvis jeg er ekstra trøtt, så tar jeg på meg deppetøyet mitt (olabukse og en fleesegenser i XL), og mine alt for store vintersko. Kollegene mine mobber meg når jeg har på meg dette grusomme antrekket, da vet de at jeg er sliten og at jeg enten er i fandenivoldsk "jeg bryr meg ikke om noe humør", eller at jeg er innadvent og stille, les: BORING! Jeg har 2500,- i gavekort jeg kunne ha brukt på nye fine klær, men når jeg prøver å shoppe noe, ender det opp med en ny joggebukse og myke pusesokker, ulike former for stearinlys som jeg absolutt ikke trenger, enda en ny orkidee, rødvin og kanskje en ost jeg ikke har smakt før, men som jeg tror vil redde meg fra kjedsomhet i kjøpsøyeblikket.
Og ikke minst: jeg har vært på forumet her i et par uker, svarer på alt mulig svada, diskuterer for å diskutere, og egler på meg folk med vilje, da er det virkelig fare på ferde, det betyr at jeg har alt for mye fritid, og at jeg sitter mye alene. Gidder ikke se nyheter og på jobb får jeg bare dagen til å gå fortest mulig, gjør det jeg må, men ikke noe mer.

Kunne jo ha funnet på noe, gått på kino med en venninne, besøkt noen, gått på byen, meldt meg på et eller annet afrodanskurs eller datet, men neida. Sitte inne i onepiecen min (neida, har ikke det, men en joggebukse som kan ligne litt), med alt for store ullsokker, spise godteri på hverdager, selv om det absolutt IKKE er lov, ikke gå på SATS, være logget på facebook hele tiden og vente på bedre tider.

Akkurat som jeg er i dvale, og bare venter på våren...
Noen som kan gi meg et velfortjent spark bak? I need it!
Eller du kan dele dine deppesymptomer med meg, kanskje jeg blir i bedre humør?

Har chattet med en fyr her inne i 4 dager. Fremsto som en ordentlig fyr med manerer. Og siden ingen av oss var fan av å chatte lenge, avtalte vi å møtes ikveld.

Fikk ikke noe negativ inntrykk av fyren før jeg fikk melding av han istad om at han forventa sex ikveld og hvis jeg var en sånn som lekte kostbar så måtte jeg bare glemme å treffes ikveld. Nei han tulla ikke.

Det endte selvsagt med blokkering fra min side.

Fins det bare sånne idioter her inne? Det står spesifikt i profilen min at jeg er ute etter et langvarig forhold og ikke sexbuddy.

Menn, skjerp dere!

Jeg må forsikre en bil. Dette skal gjøres så bra og så billig som overhodet mulig.
Jeg kan godt slenge på andre forsikringer også om det hjelper på prisen.

Men jeg stanger snart panna i veggen her, jeg HATER slike ting som å sjekke priser og styre på og forhandle.
Derfor setter jeg sånn pris på om noen har tips til hvordan jeg kan få fikset dette med minst mulig energibruk!

Takk :-)

Jeg må innrømme.. jeg har tidligere i mine single perioder vært en ganske player på byen. Jeg har liker kvinner, og av en eller annen grunn er det en del som liker meg. MEN det blir fort overfladisk i lengden. Har altså stort sett aldri problemer med å møte jenter ute, men tenkte at jeg kanskje skulle opprette en profil her inne for å se etter litt andre kvaliteter enn kun et pent ytre..

Hvorfor er det da så mange profiler som ikke har noe annet enn bilder av seg selv og standardinfo??? Er ikke hele greia med nettdating at man skal fortelle litt om seg selv så man kan vekke interesse på litt andre premisser enn "just a pretty face"?

Sjerpings!!

Det er en sak jeg ønsker å ta opp, kanskje litt seriøst for en lørdagskveld. Men det kan jo være at den lever videre utover uken.

Det er viktig å respektere et nei for et nei. Men det er også viktig når man dater noen, at man respekterer at den personen kan få følelser for deg. Har man vært sammen med en tid er det jo rimelig at man får litt svar på spørsmål og blir hørt i det man har å si, om den andre gjør det slutt. Men i denne datingfasen er jeg veldig usikker hva som er rimelig. Mener ikke om man her datet noen en gang og gjør det klart at det ikke blir noe. Men i en mellomfase hvor man har vist at man har litt følelser. Hva mener Sukkers kritiske panel?

Sukkerfesten nærmer seg, og mange av oss har ikke noen å dra dit med (altså, ikke en date å dra med, men venner, makkere, wingmen... you name it). Noen foretrekker å dra alene, mens andre igjen kvier seg kanskje litt.

Kvinne81 har satt i gang et jentevoerspiel, men for de av oss som ikke er kvinner eller av andre grunner ikke kan tenke seg en slik oppvarming, så tenkte jeg vi kunne lufte stemningen for å møtes på en pub/café/bar i forkant av festen. På den måten ankommer man ikke helt alene, og for noen kan det sikkert føles godt og trygt.

Jeg tenkte kanskje man kunne samles på Tealounge på øvre Løkka rundt 17.30, men er åpen for andre forslag på hvor.
Grunnen til at jeg setter et såpass tidlig tidspunkt er todelt:
1. Folk kommer veldig sjeldent samtidig
2. Det er 2 for 1-priser på Soria Moria mellom 19 og 20, så det kan tenkes folk ønsker å dra opp såpass tidlig (også for å slippe kø ved registrering).

Har folk sterke ønsker eller motforestillinger, så er tid og sted ikke satt i sten.

Og om responsen her er lunken, så får vi heller tusle opp en og en. Funker jo det også. ;)

En tanke i natten

Endel av beboerene i virtuelle Bergen forteller hvilke persontyper de sjelden matcher. Ingen jenter matcher kroppsbyggere, men ellers er det ganske stor spredning i hvem folk ikke vil ha. Så har man de pene, blonde i begynnelsen av 20-årene - de matcher sjelden noen som helst. Flere av dem har klart å plukke ut hele10 personlighetstyper de ikke matcher. Synes det faktisk er ganske imponerende at de i så ung alder har funnet ut så mye. (Egentlig synes jeg det lyser bortskjemt pappajente av slike profiler, enda de har klart å bomme på typene som kunne representert meg.)

Hva er rekorden i antall persontyper noen ikke matcher?

Før jeg ble mamma ble jeg kontaktet av tonnevis av menn, snakker 20-30 mail om dagen, så ble jeg mamma og fant megselv plutselig singel igjen... Da ble det stille gitt! :P

Ødelegger et barn virkelig så mye? Er jeg ikke den samme jenta lengre? Eller er menn virkelig så pysete? Hva tenker du, som mann, når du leser at jenta har et barn?

Lurer virkelig på om jeg ikke skal opplyse om lillejenta mi, for å så forsiktig nevne når jeg har blitt litt kjent med denne mannen jeg prater med at jeg faktisk har ei jente på 1 år... Hmmm.. Er det rett eller galt?

Det er veldig inn å være overtroisk om dagen. For tjue år siden kunne man ikke i voksen selskap sitte og si at mann hadde sett spøkelser, men idag, om borddamen din skulle utbasunere at hun hadde sett ett gjenferd. Nei, da er det ingen som leer på et øyelokk. For det er akseptert og det er greit. Jeg synes også det er greit, men da håper jeg det er greit om jeg synes den som sier det er litte granne ureflektert?

Overtro er en pengeindustri. Jeg har selv vært på den alternative messen og sett. ALT koster penger der. 200kr for en "magisk" stein, "350" for en auraavlesning osv. ALT hadde prislapp, og ingen "evne" ble brukt uten at noen puttet noen sedler i et skrin.
Og Snåsamannen? Jesus-Christ! Vi som ikke kjøpte den ville historien helt uten bevis var i mindretall! Det sier litt om hvilke kraftige strømninger som flommer inn i det tomrommet kristendommen etterlot seg i hodene på folk.
Argumentene for snåsamannen var: Han måtte være ekte fordi han ikke tok betalt. : "Alltid noen som kjente noen som hadde blitt helt frisk av hans hender." Osv Samme regla som med alle helbredere omkring...Her er en grei regel: Om du kommer med en ellevill påstand må du ha like sterke bevis. Om jeg sier at jeg kan fly så må jeg Bevise at jeg kan fly, ikke bare si. Motbevis at jeg ikke kan fly...

Uansett Årsaken til dette innlegget er hvor mange jenter som sier at de er Sterkt åndelige i profilen sin...Utdanningsnivået har ikke noe å si virker det sånn. Jeg vil iallefall ikke gått til en lege som er STerkt åndelig...

PS. Før noen sier "legemiddelindustrien": Kort svar: Legemiddelindustrien består av firmaer som har som mål å tjene penger. De selger medisiner som har nok effekt og som er ufarlige nok til at det lønner seg for dem å selge dem om igjen og om igjen....Viser det seg at et av firmaene gjør noe fælt, ville de andre firmaene fort påpeke dette og ukonkurrere det fæle firmaet.

Bytt ut legemiddelindustrien med bilindustrien så får du samme svar: Bilindustrien veier sikkerhet mot pris på produksjon. Bilene kunne vært mye tryggere, men det hadde ikke lønnet seg.

Vel, bare for å komme med noe ufornuftig. Har du morsomme fakta på lur?

f.eks: En undersøkelse i USA viser at halvparten av befolkningen er mer redd for edderkopper enn døden..

En hund ble drept av en meteor i Egypt i 1911. Det uheldige dyret er den eneste skapningen man ved sikkerhet vet har blitt drept av en meteor.
(Sjansen for å bli truffet av en meteor er veldig liten, men sjansen for å dø om du blir truffet er veldig stor.)

No har eg hatt kontakt med 2 stk som eg har truffet på sukker ,og begge to er i etablerte forhold ...Dette er da berre heilt sjukt ? eller er det eg som er sjuk ? Man begynner vel ikke å date med andre før man er singel ? nei,no har eg mista heilt trua ...er det andre som har opplevd lignenede eller er eg berre ekstremt uheldig ?

For noen måneder siden var jeg på en date med ei jente herfra, uten at det ble noe mer, men vi fant i hvert fall ut at vi hadde felles bekjente - en gammel studiekamerat av meg var kollega av henne. Så, i dag traff jeg ham tilfeldigvis på gata, og han hadde visst fått vite at vi skulle møtes, at vi møttes og at det ikke ble mer enn det.

Er dette vanlig? I tilfelle vil jeg gjerne unngå å lete opp felles bekjente skulle vi ha noen.

Merker at alderen tar på når jeg ikke engang orker å dra på en visekonsert en onsdag kveld... Hvordan skal dette gå...?

Jeg mener, hvis man er der for lenge, så blir man aldrig fornøyd med de man treffer, har kanskje i beste fall et kort forhold også begynner man å lete igjen?..blir bare mer og mer kresen?

Klippet fra Nyhetene:
En desperat tyrkisk mann bosatt i Tyskland har bedt politiet beskytte ham mot sin sexgale kone.

Den fortvilte mannen søkte tirsdag tilflukt på en politistasjon sørvest i Tyskland og fortalte at han hadde sovet på sofaen i fire år for å unnslippe konas evinnelige klåing og umettelige sexappetitt.

Paret har vært gift i 18 år og har to barn sammen, men nå har mannen åpenbart fått nok.

– Han har bestemt seg for å søke skilsmisse og flytte i håp om endelig å få litt hvile, heter det i en pressemelding fra politiet.

Særlig fortvilet er mannen over aldri å kunne møte uthvilt på jobb.

– Nå er dette umulig. Han forteller at kona stadig kommer inn i stua der han ligger og krever at han utfører sine ekteskapelige plikter. Han ber politiet om hjelp for å få litt nattesøvn, heter det videre i pressemeldingen. (©NTB)

Er det sånn det er å ha en kone????? Huff og Huff :-))

Hva bør det egentlig stå på profilen ?

* Jeg hadde først : Flørt som kan .... men da fikk jeg bare useriøse invitasjoner fra gutter/menn på 20-30 år.
* Nå står det langvarig forhold - føler at det er litt voldsomt. Siden jeg ønsker ikke stresse med noe, vil ta en dag av gangen.

Vet at flere jenter her tenker det samme, noen tanker der ute ?

Da har jeg meldt meg på sukkerfesten 5 februar.. er første gang jeg skal delta på et sånt arrangement så er veeeldig nervøs for hvordan det skal være osv :P men jo.. Siden jeg ikke kjenner noen andre (enn misslykkede dates) her inne på sukker.. lurte jeg litt på om det var andre som også skal gå på sukkerfesten mutters alene.. tenkte jeg om det kanskje var andre som også skal dra dit alene, både jenter/kvinner og gutter/menn.. som har lyst til å ta en kaffe og bli kjent med meg som venner før dette.. for så å gå dit sammen med meg :) så man iallefall har noen man "kjenner" å lene seg på når man ikke kjenner noen der? :)
skriv gjerne under her eller send meg ett brev..
mvh Moah :)

Oppdaget nettopp tre grå hår.....nedentil.... har aldri tenkt over at dette fenomenet skulle ramme meg, eller andre for den saks skyld. Lurte i et øyeblikks midtlivskrisepanikk om jeg skulle begynne å farve det (selv om jeg bare pleier å ha fjortissveis), men alternativet er også å fjerne alt hår. En siste utvei er å nappe dem bort.

Tankerekkene mine assa....hvor går grensen for forfengelighet egentlig? :-))

Ps. Var på badeland for ikke lenge siden, alle kvinnene jeg så i dusjen, unge som gamle, hadde viltvoksende og rikelig med hårvekst. Jeg torde ikke dusje uten badedrakt, for jeg følte meg så naken lissom. Disse damene kan da ikke ha noe seksualliv, kan de vel? Er det vanlig at kvinner ikke barberer seg, ble skikkelig nysgjerrig jeg..... Det er vel svært få menn som setter pris på masse hår?

Ser på Top Gear - så da må jeg nesten spørre hva slags bil har du/dere ?

Blir alltid så forundret over at damer så gjerne vil ha menn som er veldig høye. Jeg foretrekker dem litt lave...ikke lavere enn 5 cm over meg da, men jeg er 1.63 så da er det jo ganske mange å velge mellom:-))

Når de blir sånn opp mot 1.85 er de ganske uinteressante for meg faktisk:-))

Håper dette var en liten trøst til alle menn som har måttet lese om damenes ønsker om høye menn her på forumet. Må jo være mange damer som meg her også vil jeg tro? Dessuten liker jeg dem litt spede og tynne også:-)) Ingen kraftige musklebunter til meg takk:-))

Idag fikk mine smørefrie slo-mo-ski smake sesongens første snø. Det smakte godt. Jeg smilte og koste meg, og følte meg litt friskus. Men når jeg kom frem på Frognerseteren møtte jeg en stygg panda i speilet. Et tonn maskara over og under hvert øye.
Jeg er ikke vant til å bry meg med snø og regn i forhold til sminke, men fy søren, det så ikke bra ut. Og det var ikke få folk i skiløypene idag heller. Hehe...jaja, jeg lærte vel en lekse.

Noen andre som har flauset seg, og vil dele, eller som trøstende kan si at det var sikkert ingen som så det (right)

initiativ

Siste svar to. 27 jan. 2011 23:15 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym snøfnugg

Sitter her og klør meg litt i hodet..

Lurer på en liten sak,og det gjelder det å ta initiativ! F,eks i forhold til å møtes,utveksle tlfnr o.l ?

Hvem skal ta det første "steget"? Gutten/mannen eller jenta/kvinnen? Og hvor lang tid skal det gå ? Første mailen,andre mailen,tredje mailen?

Hva syns dere der ute i sukkerverden?

Braziliansk vri er topp.. Rett og slett topp...
Glemt et års tid hvor fantastisk greit det er..
Kan anbefales alle jenter som bryr seg litt om det delikate uttrykket ;)

Totalt teit tråd.. Men måtte bare dele gleden over å være pen andre steder og.

Det rullerer nå en tråd her hvor en dame er lei av at menn juger på høyden. Prinsipielt og moralskt er jeg helt klar på at man ikke skal juge, men er det riktig å spørre om disse vitale målene. Hvis vi drar den litt lenger og jeg er svært opptatt av pupper. Ville dere damer godtatt at jeg spurte om cup-størrelsen deres? Mest sannsynlig ville jeg blitt diskvalifisert fordi jeg spurte om det og dersom ikke, ville dere oppgitt det? Mange damer har en hang-up i forhold til høyden på menn og det er mer sosialt akseptert å spørre om den, men for mange menn er dette er litt sårt tema. Er det i realiteten noen forskjell på de to målene og "kravet" om å få vite det?

Jeg synes sukker burde opprette ett søke kriterie til: Body Mass Index: BMI.
Så kan vi matches mot det og.
Det bør være like retferdig som å måtte skrive høyde.

Blir noen ganger nysgjerrig og lurer på hvem noen av dere er. Hvem er Bangalter og hvem er HeltEnkelt feks. Er det bare jeg som blir nysgjerrig på hvem folka bak et navn er?

En ting jeg har irritert meg over i lang tid nå, er hvor vanskelig det skal være å vekke interessen hos jenter jeg skriver til.
Det virker som at de fleste såvidt åpner posten sin, for så å bare slette den uten å i det hele tatt se på innholdet. Jeg kan selvfølgelig ikke vite om det er sånn det foregår, men tar meg friheten til å bruke litt fantasi her.

Det som er greia da.. Jeg vet, ja faktisk så er jeg ganske skråsikker, at jeg er en ålreit fyr. Jeg får ofte høre veldig positive ting om utseendet mitt, og komplimentene strømmer inn om personligheten min. Det er ikke sjelden at jeg er midtpunktet på fester, og får i ettertid, selvfølgelig, høre hvor kjekk jeg er også videre. Jeg har null problemer med å skape en kjemi ansikt til ansikt, og folk flest trives utrolig godt i mitt nærvær. Jeg kan gå bort til ei helt tilfeldig dame på byen og ende opp med å prate med dem i timesvis, med full kroppskontakt og alt som følger med. Men, jeg er ikke av den typen som liker one-nights og lar det bli med flørten på byen fordi det er morsomt!

Så, hvorfor skal det da være så vanskelig å oppnå kontakt på nettet? Når alle sier at det er mye mer personlighetsfokus her, siden man kan bli kjent med og trygg på folk før man møter dem? Etter en stund så blir man lei av å skrive lange, personlige og interessante mailer til hver eneste person man tar kontakt med. Dessuten er det en stor fordel å faktisk la det være litt ting usagt hvis man håper på en interessant date.

I tillegg da, så var det dette med utseendet.. Jeg er helt utrolig lite fotogen, og ser helt anderledes ut på alle bilder som blir tatt av meg. Det er faktisk såpass ille, at folk nesten ikke kjenner meg igjen på bilder. Det første som pleier å bli sagt når jeg er på date er "Oi, du ser helt anderledes ut i virkeligheten".

Men, nå gidder jeg ikke å skrive mer..

Poenget mitt er: Den mailen du sletter over en lav sko, kan være fra den personen du har lett etter hele livet ditt! Gi folk en sjanse, selv om dem ikke ser så supre ut på profilbildet, eller har skrevet en uinteressant tekst.

Ha en fin dag videre folkens, og lykke til i letingen etter den rette! :)

Jeg elsker Knausgård, snart ferdig med bind nr 4.
Noen som synes jeg er umoralsk?

Lausunger!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym sooky

En gammel mann skulle med bussen og blei settanes atme en pønkar med
hanekam og nål i næsen og øran. Den gamle mannen nistirra på pønkarn som
til slutt blei førrbanna og sa:" Din gamle tulling! Ka i fan glane du
på, har ikkje du gjort nåkka sprøtt då du va ung?" Då svare gamlingen:"
Jau vest fan har æ d. Da æ va ung, så...... hadde æ sex .........med ei høna, og no sett æ
å lure på om du kan være sønnen min!?"

En liten pike på 4 år skulle sove hos sin farmor. Da klokken ble 22 sa farmor at de skulle legge seg . Piken syns det var greit , men hun sa at de skulle sove uten klær på. Farmor ville ikke skuffe henne så hun sa ok . Klokken 03 våknet farmor av at piken lå og lyste henne i rompa med en lommelykt . " Hva gjør du ? " spurte farmor. Piken svarte: " Mor og far sier du har ræva full av penger , men det stemmer jo ikke

Skal gå skole til høsten, har da valgene mellom Trondheim, Bergen, Kristiansand og Ålesund. Jeg er veldig usikker på hvor jeg skal velge å gå... Har tenkt på Trondheim siden det blir nærmest, men har også tenkt på Kristiansand, siden det er en god del lengre sør og sikkert finere og lengre sommer. I tillegg ligger det mere sentral iforhold til Stavanger hvor jeg har bodd tidligere og har en del kjenninger. Noen som har forslag og gode argumenter?:)

bullshit eller sannhet?

Jeg ble tilsatt i et vikariat i november, ett år med gode muligheter til fast ansettelse.
I dag spurte ei av de fast ansatte hva jeg får i årslønn..jeg følte meg litt presset og ukomfortabel. Jeg svarte på hva jeg får, og hun reagerte med sinne mot ledelsen iom at hun tjener nesten 40 000 mindre enn meg i året og har vært der i over ett år. Hun har lik utdannelse og like arbeidsoppgaver som meg..
Huff nå kjenner jeg at jeg har litt vondt i magen, har jo ikke lyst til å komme på kanten med ledelsen ei heller med mine kolleger..

Er det sånn at en skal holde hva en tjener for seg selv eller?? hadde jo ikke tenkt tanken engang at det skulle være forskjeller..

Det mennene gjør for at vi skal bli til, er å sende små tusser som svømmer som krill!

Det mødrene gjør mens de tar seg en spinn, er å åpne opp egga og slippe dem inn!