Sukkerforum

Gode råd om nattdating, og en liten solskinnshistorie som forteller at det faktisk ER mulig å finne drømmepartneren på nettet.

Jeg orker ikke å være snill og høflig mot jenter lenger. Jeg får ikke noe utbytte av det.
Men jeg kan jo ikke være slem og fæl heller. Det blir jo bare patetisk....

Okay, dere skal få titte innom. Men for guds skyld se å ta på dere klær! Ikke sitt der og glis i bar overkropp i et skumfylt badekar osv. På forhånd takk.....!

Heihei! Vi skal på jentetur til Oslo neste helg og lurer på hvilke utesteder som kan anbefales? :)

Det viser seg at alt jeg har lært om dating, har jeg lært fra vår alles favoritt-shogun, Ieyasu Tokugawa (1543 - 1616).
Her er noen av tipsene hans:

"If thou knowest only what it is to conquer, and knowest not what it is to be defeated, woe unto thee; it will fare ill with thee."

"Let thy step be slow and steady, that thou stumble not."

"Persuade thyself that imperfection and inconvenience are the natural lot of mortals, and there will be no room for discontent, neither for despair."

"Find fault with thyself rather than with others."

"When ambitious desires arise in thy heart, recall the days of extremity thou has passed through."

"Give the peasants neither life nor death." <-- litt usikker på hvordan jeg skal overføre betydningen av denne.

For ikke å glemme:

"To come to know your enemy, first you must become his friend,
and once you become his friend, all his defences come down.
Then you can choose the most fitting method for his demise."

Inntrykk av at de fleste er ute etter en sengevenn. Kanskje er jeg det selv innimellom.
Men innerst inne ønsker jeg en å bli gammel med. En som kan ta meg for den personen jeg er, og jeg ham. En som kan smile og riste på hodet av de syke innfallene mine, eller kanskje enda bedre, delta og le med fremfor å tenke "for en idiot"

Dersom jeg er i det latehjørnet kan han gi meg et spark bak, være lat med meg eller godta det og finne på noe for seg selv uten å måtte irritere seg over at det ikke gikk som han hadde planlagt.

Vil ha en som er ærlig og trofast, en som trygt kan sendes på guttetur, en som også kan unne meg en jentetur. Ja for det er jo viktig og ha noen aktiviteter og opplevelser alene også. Vennskap er viktig og ta vare på, samtidig som det gir noen positive innputt og vi får anledning til å savne hverandre:) Opplevelser/turer sammen bør også prioriteres, alenetid sammen som kjærester er også viktig!

Har en tendens til å falle for spenningen, men gi meg en skikkelig staut kar som klarer å oppføre seg utenfor husets 4 vegger, men som kan være litt "frekk og uskikkelig" når døren er lukket. Tankegangen kan lett vris, så en kjapp replikk/ kommentar i retur settes i grunnen pris på. En som kan sette meg litt ut:) Liker en leken og flørtete tone, selv i hverdagen. Men de seriøse sidene må også kunne dras frem ved behov.

Finnes du som også er omsorgsfull,hjelpsom og tålmodig?
Ikke så lett å få på kroken, men har du fått meg på kroken er jeg din og gjør alt for at det skal fungere-for at vi skal skal ha det bra, som et par og som en familie. Men det trengs 2 for å dra stidsvogna i riktig retning. Så noen felles mål og respekt er viktig å ha med på turen.

Du bør ha guts til å si i fra istedet for å gå rundt grøten, kommunikason er viktig og jeg er desverre ingen tankeleser.
Er glad i kos, liker å overraske. Ikke så mye som må til alltid. En hilsen på speilet, en liten lapp i matpakken eller evt en uventet oppmerksomhet-kun for jeg har lyst og fordi jeg synes du fortjener det.
Kjærlig og glad i kos, samtidig som en ikke er kvelende. Glad i barn og vet å sette pris på familien og dem rundt deg.

Rett og slett en normal og oppegående mann med sunne verdier, og som ikke lønnes av NAV.

Kravstor?? langt i fra, alle har da rett til å være lykkelig?
Finnes ikke lykken med en mann har jeg den heller alene, fremfor å være i et forhold uten mål og mening :)

Ikke nok med at man skal kikke på matchtall, høyde, utseende, bosted osv.....
Jeg har barn halvparten av tiden boende hos meg, ønsker helst en mann som også har barn. Så er det problemstillingen dukker opp; Har man samme barneuker? samme frihelger? Får man til å treffes for å bli kjent?
Hvor mye vekt legger dere på dette? Tenker dere at om kjemien er der kan man alltids bytte barneuker, eller tenker dere at "drømmemannen", og barna hans må leve i det samme mønsteret som du selv gjør fordi barna kommer først, og å bytte på samværsuker er uaktuellt?

Er og jobber borte nå (som vanlig). Så håper noen vil skrive med meg. Ta gjerne kontakt. Er som regel på om kveldene. Og tidlig på morgenen. Bor på et øde sted for tiden i forbindelse med jobb. For dere jenter som tar kontakt og vil treffes med en gang. Det er jeg ikke interessert i.

Ha en strålende dag :) Håper jeg hører fra noen!

Mine interesser ser dere på profilen! Tjohei! :D

Det har dukket opp noen fæle nynasister i byen. Og Blitzerne stiller opp for å vise at vi ikke ønsker den type søppel i byen vår.

Så stiller Politiet opp med styrker som minner om tildlig 90 tall, med Jern-Willy.
Trodde politiet hadde resurs mangler...?

Er det noen her som ikke får tenning av å se porno?

"Det er bedre å tie stille
og bli mistenkt for å være idiot,
enn å åpne munnen
og utelate enhver tvil!"

Abraham Lincoln

Noen andre morsomme? :-)

Noe i d hele tatt som er på tv på denne søndagsblues dagen ?

Vorspiel før sukkerfesten ?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym cujo

Blir det arrangert noe vorspiel før festen et eller annet sted? Hadde sikkert vært artig for de som ikke kjenner så mange å varmes opp litt før de tar det vanvittig store stegen inn på festen. Fint med info til dem som lurer :)

Ser at det stadig vekk dukker opp profiler som er her over lengre tid, men som ikke inneholder noe som helst., hverken beskrivelse av seg selv eller hva de ser etter. Noen av dem har imidlertid bilde av seg selv. Mitt spørsmål til disse - hva ønsker dere å oppnå?

Er dere ute etter noen som liker dere på bakgrunn av profilbildet deres, og som innleder kontakt på bakgrunn av dette? Eller er dere her "bare for å kikke"? Når det er profiler som er pålogget dag ut og dag inn må jeg si jeg lurer litt - får dere virkelig SÅ mye post fra personer dere føler er "rett" for dere, at det ikke er noe poeng i å fylle ut informasjon om dere selv?

Jeg for min del sender aldri (okay, sjelden) post til noen som ikke har skrevet noe om seg selv, da JEG får inntrykk av at de søker overfladiske menn.. (Tar helt sikkert feil, men det er inntrykket JEG sitter med).

Noen, men neppe alle kan skylde på at de ikke har hatt tid eller lyst til å skrive noen ord vel...??

Vet ikke hva som har skjedd, men da jeg logget meg inn i dag hadde jeg 10!!! brev...Byttet profil bilde og vips, så strømmer det på gitt;)
Kanskje våren gjør noe med mennene her, ikke vet jeg.
Det rare var at jeg egentlig hadde tenkt å ta en pause, men nå må jeg jo gi det en ny sjanse;)
God vår alle sammen!!

Makan!... Uansett så er det hvertfall ikke snø da..

Neste gang du har sex med ei dame på første date, ikke skryt så mye av det eller stemple dama. Dagens kvinner vet nøyaktig hva de vil ha. Har du noen gang tenkt på at hun havner i senga di nettopp fordi du er langt ifra kjæreste emne, men at du rett og slett bare er deilig nok til å brukes som et leketøy og ingen ting annet?

Jeg ville ha antatt at alle kan holde seg hvis man vil, man bestemmer over egen kropp og egne handlinger. Ingen er lettlurte om dagen, så tro det om igjen, med mindre det er svært unge unge piker som ikke har hatt nok av livserfaringer.

Jeg vurderer å ta med ei venninne og hennes 13 år gamle datter på ferietur i sommer. Tenkte en ukes tid på et varmt, hyggelig sted hvor man både kan kombinere strandliv og severdigheter (les: jeg gidder ikke ligge på stranda en uke, det må være noe annet å se på/oppleve i nærheten også).
Er det noen som har tips om destinasjon/ evt. steder vi bør unngå?
Jeg tenkte kanskje Riga, Kroatia, Bulgaria... eller noe i den duren.

Å bla igjennom online lista er som å grave nedi twistposen etter en god bit, noe for enhver smak :)

Var nettopp innom en profil, som det sto at hun ikke fikk svart på brev om du ikke var superbruker..
Ja, jeg vet det ikke er mulig for ikke-betalende å sende først.
Men trodde da alle kunne svare..

Hmmmm

Hva er det med gutter som sender over bildet av sin jr og tror d er et bra skjekke triks?? jeg syns d er KVALMT rett og slett!! kan jeg få høre guttas versjon av saken hvorfor driver dere og sender sånne bilder ???? Med en gang jeg får et sånt bilde tenker jeg..nei denna karen vil ikke jeg ha noe med å gjøre!

BLOKKING!!

Siste svar ma. 21 mars 2011 11:59 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Toillmainn

Hei, er en mann som har vært på sukker et par uker og er egentlig ganske fornøyd med responsen, til tross for at jeg er godt over tredve og har barn. Har kontakt med en del ordentlig pene og kule jenter, og så har det selvfølgelig vært et par som ikke har svart. Helt normalt og helt greit! You can't win'em all...

Imidlertid det som pisser meg off, er å bli blokket etter en enkelt melding. Har blitt blokket av tre jenter etter en enkelt hyggelig melding fra min side. Jeg synes blokking er en overreaksjon av dimensjoner (med mindre det er en stalker/klengete fyr), og sammenlikner det med å gå bort til en jente i en bar og gi henne et kompliment, og så få en drink i trynet som svar!! Er man høflig og kun prøver seg en gang, så synes ikke jeg at man bør blokkes. Det er vanskelig å ikke ta det litt personlig (ja. jeg vet din profil er ikke deg osv...), men jeg synes det er litt sjofelt.

Jeg har også fått meldinger fra jenter som jeg selv synes ligger under "mitt nivå," eller som jeg ikke kunne tenke meg å treffe, men tar ikke og blokker dem for det.. Er jo tøft nok å ikke få svar her på siden... For øvrig får jeg ikke svar, så går jeg videre!

Jeg kan kanskje forstå at attraktive jenter svømmer over av "tilbud" og trenger å sortere ut litt for å få oversikt, men såpass synes jeg at de må klare. Nå var de tre jentene som blokket meg pene jenter fra Oslo Vest med litt sånn L'Oreal-preg dvs. "jeg lever i tiden og forventer effektivitet," men synes det er et tegn på forfall dersom man helt skal glemme at det er folk med følelser i sin streben etter effektivt å sortere vekk de uaktuelle.

Noen som synes blokking etter en hyggelig henvendelse er greit for å luke ut ugresset?

For øvrig, hva gjorde jeg med saken? Jo, jeg blokket kjerringene tilbake.

Greit nok at det står stemplet desp i pannen min på byen, men står det i pannen min her inne oxo?

Hva har du å klage og syte over i dag?

Jeg har skubbsår på kneet som buksa henger seg fast i og mensen.. Haaaaat!!!!! Og selvfølgelig ingen kjæreste.. :(

Er det nå damene har avtalt at de skal kaste seg over meg?

.... med mobilen i hånden og venter på en melding.. som sier noe , enten det er den ene veien eller den andre veien.. men som lar vente på seg! I takt med at "tiden" går forsvinner håpet om et ny treff. Og en man lurer på hvor "lenge" man skal vente før man lukker det kapitlet. Jeg syns i grunnen at å ikke kunne gi en beskjed, er mangel på respekt for den andres tid. Taushet i seg selv er forsåvidt et "svar" eller mangel på interesse, men timene frem til man med sikkerhet VET kan være lenge. Særlig hvis man følte at ting gikk bra og en selv ønsker å treffe personen igjen. Man håper jo, ofte for lenge, nettopp fordi at det er så forbanna vanskelig å bare si det som det er.

Mens man "venter" analysere man. Sommerfuglene i magen avløses av frustrasjon , som til slutt ender i irritasjon. Alt dette kunne man blitt spart for hvis den andre hadde evnet å sende en melding . Men, det er vist å be om for mye, og konklusjonen er at vi mennesker er igrunnen noen store egoister.

Syns vi må klinke til med en litt positiv tråd som motsetning til den negative tråden :)

* Nydelig sol ute i dag, går mot vår!!
* Har mange folk som er veldi glade i meg fordi jeg er nettop den jeg er
*At jeg har draget selv om d ikke allti er gjensidi
*At jeg tross alt er så heldi å ha tak over hodet og mat i skapet noe ikke alle mennesker i verden er :)

Kjør tråd!

Hva er det som er galt med meg? Jeg får hele tiden høre at det er rart at jeg er singel. Morsom, høy og attraktiv jente med masse energi og utstråling.. Men alikevel sitter jeg her like singel som for 2 år siden..

Spesiellt på søndager når man våkner alene, ingen å krype inn i armkroken til, føler man seg ekstra alene og trist..

Jeg har ett spørsmål..
hva vil dere jenter?
vil dere chatte, eller ha brev.. hva skal evt stå i brevet?

Har prøvd endel forskjellig.. ta tak i ting som står på profilen i ett brev.
gi komplimenter og prøvd å chatte..

Kan noen svare ? =)

Savner å ligge ved siden av deg, jeg savner øynene dine. Måten du ser på meg over brillene dine. Jeg blir glad når stemmen din er i telefonen. Jeg smiler når jeg leser meldingene dine. Jeg savner å kunne stryke deg over hånden selv om det er litt tidlig.

Jeg savner sårheten i stemmen din når du viser meg hvor trist du er fordi du ikke føler de rette tingene for meg. Jeg savner å kunne gå med deg i solen. Jeg savner å kunne legge meg inntil deg om natten fordi at du akkurat denne natten er aleine og føler deg tom.

Jeg forbanner det faktum at det er et stort fjell i mellom oss, som gjør at vi ikke kan finne ordentlig ut hva vi er for hverandre. Det gjør meg trist å tenke på at jeg ikke kan komme bort til deg med Cola zero på en vanlig tirsdag. Det gjør meg trist at jeg ikke kan få vise deg ordentlig hvem jeg er daglig.

Det gjør meg godt å vite du finnes. Det gjør meg godt å vite at vi valgte hverandre for å prøve. Det gjør meg vondt at det ikke virket.
Det gjør meg glad å vite at du har meg inni hodet ditt mye av dagen, selv om du ikke er forelsket i meg.

Det gjør meg godt å ha deg i livet mitt..selv om det ikke blir noe mer enn dette.. fordi det er et stort fjell, unger, og mangel av de rette følelsene.

Du er bra for meg...

kinderegg..?

Siste svar sø. 20 mars 2011 12:42 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym kinderdame

- vet at det er sjokolade
- forventer et egg
- blir overrasket over innholdet, og må følge bruksanvisningen før du kan leke :))

somoftes er den bedre inni, enn innpakningen tilsier :)

Har kost meg i badekaret med boka mi i flere timer! Nå sitter jeg her alene i sofaen, ...med verdens mest rynkete tær...hehe
Hører på musikk, koser meg. Tenker at livet ikke er så værst:)
Boken jeg nå desverre *snufs*, har lest ut heter; Spis, elsk, lev! Den anbefales på det varmeste til alle sukkerbiter som er glad i å lese:))
Tar i mot bokanbefalinger med takk!

Ønsker alle en fiiiin kveld;)

Hvorfor ble du hjemme ikveld, i stedet for å dra ut?

Jeg har visst blitt en smule betatt av en av spinninginstruktørene der jeg trener. Hun er en utrolig søt jente, og jeg blir nesten litt rar (ikke på noen slibrig måte, altså) når jeg ser henne :-)
Litt usikker på akkurat hvor gammel hun er, men tror hun er sånn ca. 27 - 28 (jeg er 35).

Har veldig lyst til å be henne på en date eller i det minste formidle at jeg er litt betatt, men vet ikke helt hvordan jeg skal gå frem. Det er veldig lett å sitte hjemme og tenke at "jo, etter neste spinningtime skal jeg rett og slett bare spørre om hun er singel og evt. kan tenke seg en date". Problemet er at jeg har vært på den "neste spinningtimen" en del ganger nå.

So, without further ado: What to do? Eller kanskje mer riktig: How to do? Please help me :-)

Sincerely yours,
BjarneRimi

Et av de store temaene for kvinnedagen er jo nettop brystkreft, og for alle oss med to hender vet vi at damer bør ha to bryster. Derfor vil jeg anbefale alle men, og gjerne damer (men kun om menn er tilstedet og kan se på) å beføle brystene til de damene de møter i dag for å passe på at det ikke er noen som helst form for klumper eller andre "fremmedlegemer" tilstede. Det er viktig å være nøye!

Til dere kvinner: vi gjør dere en tjeneste, så len dere tilbake og sett pris på denne formen for gratis kontroll! :D

Hva med en "bring a friend" fest? Er du singel, ta med deg en singel venn av det motsatte kjønn og kom til et utested som vi kan avtale med eller noe?

Interesse for dette???

Hva ønsker du deg idag?

Håper dere kan gi meg et svar. Hva er det dere vil at vi menn skal skrive i profilen sin? Tror jeg har litt å rette opp, og da er det greit med deres innspill. Så jeg kan lage den slik at den kommer i smak for dere. :)
Håper dere kommer med mange bra innspill.

PS: Er du mann,gutt, gubbe eller gris. Les og lær, men ikke skriv noe innlegg. Denne er for at damer skal si litt om hva de vil lese om oss.

Er det noen menn som kan gi meg fasiten på denne?

Traff en kar på byen. Han virket veldig interessert, men jeg forsvant på slutten av kvelden uten avtale om videre kommunikasjon. Han søker meg opp ut i fra opplysningene han har fått, tar kontakt neste dag og sier at han ble sjarmert at jeg var facinerende etc. Jeg foreslår en date, han sier at det vil han veldig gjerne. Jeg sier at vi kanskje får komme tilbake til tid og sted??? Han svarer med et smilefjes...

Jentetanke: Jeg har invitert til date, og åpnet opp for å fastsette tid og sted. Neste trekk er hans.... Eller?????

Dere menn er ufattelig hyggelige når man faktisk sier ifra at man ikke er intr, man dater en annen osv.... Jeg har vel kanskje fått ET surt svar. Noen prøver seg på "jammen JEG er jo sikkert mye bedre til ditten datten" greie, men de fleste sier, "lykke til og håper det går bra for deg" type meldinger.
Dette er jo helt suverent! Så er jo sant gutta sier her inne, vi burde faktisk svare, enn om vi er under, over eller midt på treet for dere.. For noen av dere skriver jo til kvinner dere normalt ikke ville dealet med skriver dere så mye om... Men uansett så fortjener "hyggelige" meldinger, et hyggelig svar, enn om det er avvisninger eller bare takking for oppmerksomheten...

De frekke og ufine har det vært få av, de skjer, men da lar man være og svare og i tilfelle blokker, så slipper man flere fra den personen.. Utrolig greit ;)

Så takk til høflige menn, Høye, lave, midt på, tykke, tynne, midt på og i alle nyanser.

http://www.youtube.com/watch?v=GLPDBGZiT54&feature=player_embedded

Jeg syns denne Youtube videon var hærlig... :P
regner med at jentene ikke er enige! :P

ååå gud jeg vil ha en kjæreste nå! Hvorfor skal det være så vanskelig å finne den rette?

Det er forunderlig at vi er så mange flotte mennesker som surrer rundt her på sukker og ikke klarer å finne hverandre. Hvordan skal vi få det til tro?

Er vi villige nok til å gi hverandre - altså profilene, en sjanse? Eller luker vi for fort bort potensielle partnere fordi vi henger oss opp i overfladiskheter, som også utelukker en partner som kunne vært bra i virkeligheten?

Og hvor klar er f.eks. akkuratt du for å gå inn i et nytt forhold?

som har lest Sherry Argov's bok "Why men love bitches - from doormat to dreamgirl - a woman's guide to hold her own in a relationship"?
Jeg ble anbefalt denne boka, og for meg var tipsene i boka så logiske og gode når jeg leste dem, at jeg holder på å lære meg å tilegne meg en god del av dem. Problem is - spørs om disse triksene duger for norske gutter? Kommer de til å forstå slike logiske spilleregeler?

Jeg vil bare vite meningene dere har om dere har lest denne boka.

Hvis dere ikke har lest den - løp og kjøp - på amazon eller noe - og gi et svar når dere har lest ho.

Nå som jeg ikke er tilgjengelig for elskovssyke fruentimmer her, tror jeg heller jeg har lyst til å bruke fritiden på å lese meg opp på Lacan, Zizek og Badiou enn å logge meg innpå her for å fjase. Tror jeg. Så får jeg heller revurdere det når jeg er tilbake om et par-tre måneder. Tu-duuu!

Kos dere med denne imens:
http://www.animationbuddy.com/Animation/Sports/Canoes_and_Sailboats/Old_man_cannoes.gif

Hva syntes dere om at mennesker kan kategoriseres etter jobb/utdannelsen?

OSB! dette er nå GANSKE firkantet da for all del, bare morro dette, og jeg tar for meg de vanligste jobbene;

Advokater; egoister, kyniske, formelle og selvopptatte.
Lege; en sikker vinner, meeeen jobber kanskje litt for mye til tider?
Sykepleier/vernepleier/miljørarbeider; hvem ville ikke ha datet en KVINNELIG sykepleier? Men hvis man er en mann så blir kanskje litt for feminint?
Psykologer; interessant å føre en samtale med, bedre å kommunisere med og stor forståelse?
IT gutta; Geek, men varm god og trygg.
Realfag mennesker; Geek, men varm god og trygg, liten sosial intelligens, blir kanskje kjedelig å prate litt for mye om faget i lengden?
Lærer; Mye godhet, omtenksomhet, jordnær og avslappende typer?
Økonomer/økonomi typer; for opptatt av penger, kanskje en smule gjerrige også, kan være litt kjedelig hvis man er FOR økonomisk.
Politiker; kan være litt for samfunnsengasjerte og her må man sikkert diskutere mye
Frisører/sminke/mote skjønnhet; har ikke noe annet spennende å snakke om enn mote og klær. Gjerne feste mennesker uten ambisjoner
Igeniører; veldig mannlig yrke dette kanskje litt røffe typer og brautende?
BI sosser; sier seg selv.....

Jeg tror rett og slett ikke det er meningen at man nødvendigvis skal finne en som er perfekt..for da hadde det skjedd...

Siden det aldri skjer tror jeg at jeg skal finne en som hjertet banker for..ikke en som er perfekt...skjønner dere hva jeg mener?

Det er tydeligvis en del personer her som misbruker anonymiteten som dette forumet tillater, ved å utgi seg for å være andre ekte brukere. Dette har jeg merket i flere tilfeller, hvor noen av de verste er meget grove. Det burde vært en sperre, som for eksempel ett filter som ikke tillater at anonyme poster har like navn som ekte brukere og derfor gjør dette delvis umulig, eller i det minste en lettere måte å rapportere dette slik at Sukker kan slette og reagere mot overtredelsen. Hva med en rapporter misbruk knapp, hvor man kan merke overtredelser?

Regner med at de fleste er kritiske til anonyme poster, iallefall de som har helt likt navn som ekte brukere.

Er det noen andre her som har opplevd dette, og eventuelt hva gjorde dere med det?

Må jeg skru av hele pc'n her for å vises som avlogget? Har tydeligvis vært pålogget et par døgn her nå, selv om jeg har logget av......Noen som opplever det samme?

Er det noen her som velger eller velger bort kandidater til drømmepartner på grunnlag av yrket deres?

Er det viktig, og hvorfor et det viktig i så fall?
Og hvorfor/hvordan har det evt blitt viktig?

men asså.... jeg vil ikke bli bonde, jeg skal jo bli modell O.o

Flere som fikk litt angst for fremtiden til vårt land når de så det? *ler*