Sukkerforum

Jeg er på Sukker fordi jeg ønsker meg en familie med egne barn, om hun har barn fra før er ok, men hun må ville ha barn med meg. Det er sterkt ønske i profilen min.

Mange av de som kontakter meg har passert 40.
Jeg syns det er naturlig å kjenne hverandre i et år minst før en planlegger barn, og det kan jo ta tid bli gravid,
Statistikken sier at det er 50% prosent sjanse for å bli gravid når en er 40 og den stiger til 80% ved 45.

Jeg syns det er risikabelt å skulle starte et slikt løp med en som er 40+, hva tenker dere?

Jeg lurer på mer...

Er det noe fotballag du ønsker at drømmepartneren skal like?

Er det noe lag du ikke godtar at drømmepartneren liker?

Og hvorfor?

Hva er det med sukker for tiden? I den siste tiden har jeg kommet over / blitt kontaktet av flere åpenbare falske profiler.
Mange som sender meldinger uten å ha vært inne på profilen min til og med? Og noen av de er til og med betalende brukere...

Felles for mange av disse, er at de feks skriver på engelsk og har åpenbare falske "amerikanske fotomodell bilder"

Er det bare jeg som har merket dette eller? Føler meg egentlig litt skuffet og lurt.. Som betalende medlem synes jeg man burde kunne forvente at slike profiler blir fjernet fortere enn sånn det er nå....

Hadde det ikke vært litt gøy å prøve å få til et stamsted i oslo for alle sukkermedlemmer. Jeg tenker ikke konkurrere med sukkerfestene eller å lage en sammenkomst uten sukker sitt samtykke. Men tenker at sukker selv kan bli med på å utvikle et slik sted.

Tenker da. Hva med å ha et utested i Oslo. Hvor kun betalende sukkermedlemmer kommer inn for eksempel på fredager. SÅ hvis man har lyst til å treffe på andre single folk fra sukker i den virkelige verden kan man bare dra til dette stedet på en fredag.

Parkettgulv

Siste svar lø. 12 mars 2011 17:57 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Håndverker

Jeg skal kjøpe nytt stuegulv i morgen. Hva slags farge/type anbefaler dere?

Vi bruker stadig kriterier for velging og bortvelging.

Vi anser endel av dem som viktige.
Men hvordan kan vi virkelig være sikre på det?
Hvordan fikk vi de kriteriene vi bruker, hvordan ble de "våre"?
Hvordan kan vi vite om mange av kriteriene i virkeligheten ikke bare er distraksjoner og hindrer oss i å oppnå det vi vil ha?

Noen som reflekterer over slike ting?

Og som kan endre gammel (u)vane?

Hvilke odde, overflatiske, egentlig irrelevante mm kriterier har du valgt bort noen på?

Som f.eks.:

Favorittfarge
Briller
Bilmerke
Belte
Armbåndsur

(Manchester United, Liverpool etc er tilnærmelsesvis religion, så det diskuteres ikke i denne tråden.)

Noen som har valgt bort på kriterier de har angret på i ettertid?

Vet ikke om dette er et litt drøyt innlegg.....men jeg lurer så fælt:)

Jeg lurer virkelig på hva gutter/menn liker når det gjelder pupper? Små, bittesmå eller store?

Play nice og prøv med et seriøst svar. Det ville hjulpet meg litt:)

Nesten inspirert av en annen tråd her.....

Jeg tenkte å reise med 2 stk barn til Spania. Målet er å lære spansk.
Planen er å være der i tre måneder, fra januar til ut mars.
Alder på barna vil være mellom 10 og 14 år på daværende tidspunkt.
Ser etter ett sted med rolige omgivelser, uten fulle nordmenn :-)

Noen som har tatt med egne barn for å lære språk i utlandet , eller har egne erfaringer?

Tips taes i mot med takk!

Hvilken hadde dere valgt av disse tre?

http://www.theage.com.au/news/national/the-figures-are-in-and-they-reveal-that-given-the-choice-most-men-will-plump-for-a-curvy-girl/2008/04/05/1207249548553.html

41% går for 12, og jeg slenger meg på, selv om en mellom 12 og 14 hadde vært drømmen for meg! :-)

God lørdag kjære forumstroll og prinsesser.
Så hva skal godtfolket bruke dagen på ?
Tipper det blir akebakken med barna snart, om de heller vil leke med venner så blir det solveggen på meg.
Skal møte en gml venninne i ettermiddag som jeg ikke har sett siden vi var russ....ca noen få år siden ;O)

Hva skal dere ?

HVORFOR har jeg rød-oransje blader med så mange menn på dette punktet, tro?

Dette er det minst viktige punktet i hele testen for meg. Jeg har selvfølgelig satt "ikke viktig" på det. Men likevel får jeg ofte dette presentert som problemområde. Men siden det IKKE er det spøtt viktig for meg, er det bare klønete om det skal trekke ned en match. Derfor lurer jeg på hva det skyldes.. Hva menn flest svarer her? Hva har DU som er mann svart?

Setter du lavt (kle seg så utfordrende de vil) eller høyt (bør kle seg mindre utfordrende om de har kjæreste hjemme) på denne?

Kanskje flere kvinner som opplever det samme? Dere som har grønne blader med menn her.... hva har dere svart?

Jeg lurer på om du er like interessert i meg, som jeg er i deg...

Var på konsert Säkert! på Blå på onsdag...

Vurderer å dra på denne festen nå! Blir min siste sjangse før 30 åra henter meg inn, så lurer litt på er disse festene bra?
Forholdsvis sjenert fyr som mener jeg ser bra ut, om hvordan det vil være å dra helt alene på noe sånt! Hvordan er alders- og kjønnsfordelingen?

Hepp:)

Er dere flørtete og viser like stor iver for flere samtidig her på Sukker? Spør både på jenter og gutter her inne.
I så fall hvor langt tar dere det? ”Vil treffe deg”, ”Tenker bare på deg”, ”Du er min drømmepartner”, "Sexprat" osv.
Hilsen Alex

Om jeg skal måle meg med andre unge mennesker som også tilfeldigvis er norske når det gjelder kulhet så rekker jeg dem ikke til knærne.
Jeg har ikke bjørn borg lue, dyre solbriller, slalåmbriller, jeg klatrer ikke i klatrevegg, balanserer ikke på line i parken om sommeren, har aldri lest stieg larsson, har store klumpete muskler som sees på som svært antiintellektuelt og antisosialdemokratisk osv.

Også når det gjelder reise....Jeg elsker å ta 2-3uker på Gran Canaria hvert år...ligge i bassenget i 30grader, pumpe muskler på gymmet, jogge om morninge, lese på stranden, gå turer i åsene, spise alle slags gøyale retter og slappe av i bassenget igjen før vorspiel.

Men det går ikke lenger, jeg får ingen med meg.

Jeg pleier å poste en status på FB der jeg spør om noen vil være med, og de siste årene har det blitt færre og nå ingen.
Istedenfor får jeg en melding i innboksen om at det kanskje ikke er så kult å skrive gran canaria i statusen sin når en er 26år.

En skal heller dra til en liten landsby ingen har hørt om i Thailand og en er ikke på ferie før en har mennesker rundt seg som tigger uten bein..snart blir vel det eneste stedet en kan dra til den svarte siden av månen.

Er det andre enn meg som tenker at det er så kjipt at alt skal være så prestisje for oss Nordmenn? Alle skal sykle birken, stå på ski til en får hjerteflimmer, ikke kunne gå i butikken uten joggebukse til 1500kr eller en kan ikke skrive at en er på ferie før en reiser jorden rundt eller lignende....Jeg føler jeg faller helt utenfor det kule samfunnet.

Er som å lete etter nåla i høystakken dette her.....

Hei, skal inn sammen med en kompis og se fotballlandskampen mellom Norge og Danmark den lørdag 26. mars. Er vel ett par år siden jeg var ute i Oslo. Og ting har kanskje ikke forandret seg så mye, men hvor er det det kan bli litt liv på kvelden da? Er det evnt. flere som skal se kampen..?

for alle dere som klager over lite kontakt her... jeg tror det handler om hvordan dere tilnærmer dere jentene... og kanskje begynne å ha et profilbilde som får frem det beste i dere...

jeg har vært her 5 dager nå, og fått god kontakt med godt over 10 jenter ;) så bare å fortsette jakten, innstille siktet, og kamuflere seg annerledes ;)

Go break a leg!

Hmm ja som tittlelen sier.. Er det litt merkelig å helst ville finne seg en kvinne med barn fra før? Jeg har selv barn og etter litt erfaringer tror jeg at jeg har kommet frem til at jeg helst ville endt opp med noen med barn..
Jeg klarer ikke helt sette fingeren på hva det er, men mødre slår meg som mye modnere og i tillegg flinke til å sette pris på de små tingene i livet.. Noen som tenker i de samme baner eller er jeg bare litt forvirra? :D

Litt snodig å tenke på at de aller fleste her inne kunne finne noen rimelig raskt , hadde det bare ikke vært for at denne berømte kjemien må gjennom to nåløyer...

Var litt for god plass i sofaen her...

Vet at tittelen er teit men jeg er desperat!

Min gode vennine skal drikkes ut i mars og alt er planlagt med unntak av en ting og det er besøk på brannstasjon. Hun har en ting for brannmenn og det å få være i brannstasjon har hun hatt lyst til lenge.

Har søkt på nett men fant ikke noe i Oslo som tar imot besøk. Har vurdert stripper i brannmannuniform men det er ikke hennes greie.

Please help:)

Da var det gjort. Jeg har funnet hun som gjør meg helt surrete og varm.
Jeg finner bare ting jeg liker og det gjør hun og.
Tror og jeg fatter det med kjemi og nå.
3 måneder med chatting og meldinger og så full klaff når en faktisk treffes.
Selv om det er tidlig vil jeg heller bruke min tid og energi på henne en å surre her inne på forum og bli forstyrret av besøk og meldinger. Så derfor vil ikke mitt medlemskap bli fornyet.
Av tidligere forumserfaringer ser jo folk ut til å komme tilbake etter ett par måneder. En skal aldri si aldri men jeg håper da ikke at jeg befinner meg her igjen.
Tusen takk til alle forumtroll og alle de jeg datet dere var flotte damer og jeg har hatt det meget hyggelig på alle datene.

Adjø

Wolfi7 aka msloan

...vann og avfall bare sluker Japan... Mine tanker går mot dere i dag.. Trist.

Sukker

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym maaan

Jeg må skryte litt av sukker, det er absolutt den beste datingsiden jeg har brukt, og det virker som det er "endless supply" av flotte damer her !

Et lite tips er å få noen som er flink med kamera til å ta profilbilde av deg. Jeg slurvet med dette lenge, og merket utrolig forbedring i kontakt mengden etter jeg fikk noen skikkelige bilder :)

Lykke til gutter og jenter, det er så mange her at det må være minst en til hver av oss hehe :)

Jeg var "involvert" eller hva man skal kalle det, med en kjempekjekk og kjempesnill kar, vi hadde det mye gøy sammen og jeg fikk følelser.
MEN - han hadde da altså ei såkalt bestevenninne, de var sammen en gang, men nå er hun gift og har barn. Han var til og med forlover i bryllupet hennes.
De drar på turer, alene de to, av og til og han prater mye om henne.
Dette er for meg helt merkelig, jeg begynner å lure på om han er homo eller noe, eller at han bare ikke er klar for å slippe henne ut av sitt liv, eller hva. Jajaja, jeg skjønner at folk har sine venner og slik er det, men HALLO!!!!
dette gikk iallefall ikke for meg, jeg liker ikke å ha en halv mann for å si det sånn...Det er mulig jeg er ekstremt sjalu, men jeg vil jo være den "eneste" om dere skjønner hva jeg mener.
Bare tenk om det skulle bli seriøst og en skulle ha blitt samboere eller lignende, aldri i verden om han hadde fått lov til å dra på "weekendtur" med henne! Nei, jeg trakk meg unna og avslutta hele greia, for meg er nok det en stor no-no.
Han skulle ha fått dratt på alle de gutteturene han hadde ønsket, med med ei bestevenninne? never.
Hva syns dere om dette? Er det naturlig å være sjalu i en slik situasjon?

Helt siden vi var små blir vi oppdratt til å være selvstendige og uavhengig av våre søsken og foreldre. I Norge er det helt vanlig at man flytter fra familien etter lyst, behov eller utdanning og jobb. Vi blir oppdratt til å være selvstendige sjeler, og det utvikles en hardnakket konkurranse om kampen for ressursene. Er man konkurransedyktig så måtte man gjerne være skeptisk, kald, kynisk og gi lite av seg selv. Ergo, vi blir mer og mer egoistiske og livet består stort sett av oss selv.

Jeg mener at er man dette med selvstendighet og kjærlighet kan veies i en vekt og veies mot hverandre, jo mer selvstendige vi er og klarer oss aleine, jo mindre kjærlighet har vi og et større ego.

Sett fra det samfunnsøkonomiske perspektivet så er landet i utvikling med velstand, men sett fra det individuelle så blir flere og flere ulykkelige. Nettopp fordi egoismen råder; for eksempel kjønnsmarkedet, det handler om å tilfredsstille egne behov først og fremst om dette er drømmedamen/mannen så får tiden vise. Jobbe for å få et tettere bånd med hverandre? neppe! Man må bare passe på å ikke vise for mye følelser for da blir man ansett som svak og lett for å bli såret.

Også dette med økonomi; Hvorfor kan vi ikke både ha en felles konto for både inntekter og utgifter og ikke bare utgifter uavhengig av man tjener i lønn? Og heller være enige hva pengene skal brukes til. En splittet økonomi er et eksempel på å sikre seg selv, mange forhold går dårlig som følge av økonomi og redd for å bli utnyttet.

Hva er kjærlighet og bånd? Jo; at man er avhengige av hverandre på en eller annen måte og livet blir ikke det samme uten vedkommende. Det er dobbelt moral og klage over at man er ensom uten selv å ha bidratt til et tettere bånd med et annet menneske ved å gi og ta.

Jeg holder meg langt unna de som skriver på profilen sin at de ønsker en selvstendig partner som kan klare seg selv og lykkelig aleine, har et eget liv og fornøyd med livet osv osv. Hvis man da klarer seg aleine, hva skal man da med en kjæreste og kjærlighet? Ikke rart at det blir flere skilsmisser hvis man skal tenke slik. Heller gi opp enn å kjempe og jobbe for det. Kjærligheten er mer verdt jo nærmere og tettere bånd vi har med hverandre. Vi er avhengige av hverandre fordi vi har kvaliteter som utfyller hverandre godt, vi har en partner for å tette igjen disse manglene som vi savner i livet.

Tsunamien i Stillehavet

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym kit

Røde Kors starter innsamling til sitt nødhjelpsfond via telefonnummer 820 44 000

http://www.rodekors.no/Nyheter_og_presse/Nyheter/Rode_Kors_i_Norge_klare_til_a_bista_Stillehavsregionen/

http://img.izismile.com/img/img4/20110215/jeux/changing.swf

Hvor langt kommer du?
Jeg sitter fast på 11, og er nysgjerrigper deluxe. Hjelp :)

Finn 5 feil

Siste svar fr. 11 mars 2011 00:35 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Casanova

Har noen av dere (begge kjønn) tenkt litt over at dere har feil fokus her inne?

Å finne 5 feil er ikke vanskelig, men kan dere finne 5 gode ting?

Tror desverre at over 90% her inne ser bare etter feil hos motparten.

Du kunne vært lykkelig nå, istedenfor går du rundt og surrer med å fine 5 feil!

Dette må være en av de flotteste jentene jeg har sett på lang tid! Google henne og du vil finne ut!

Hvorfor har dere ikke det? Er det noe dere velger selv, roter dere det til - eller hva er det?

Har observert at ”spill” er et negativt ladd ord her på forumet.

Som en som har holdt på med sjekkespill siden 80 tallet, og lenge før det dustete amerikanske gutta kom med ”misled og manipuler” teknikkene sine, vil jeg oppfordre alle som ikke har ”spilt” før og prøve dette på for eksempel neste sukkerfest.

Vil derfor presentere to enkle teknikker som kan brukes av alle uten noen form kunnskap om sjekkeartisteri, psykologi eller annet dill.

Fortsetter i innlegg under…

Er det flere her som gleder seg til singeltreff på Gamle Logen? :)
Jeg kan nesten ikke vente!

Hvor mange unger kan dere akseptere i den nye familien ?

Mine + dine + ??? eller min + dine = ?

Sjekker dere antall barn etc ?

Etter noen svangerskap er kroppen langt i fra det den var før, og jeg føler at jeg ser fæl ut, puppene er bare skinn og henger og magen full av strekkmerker hele veien osv, appelsin hud på rumpe og lår, det er ikke måte på.
Jeg er ganske ung, og jeg føler at menn spesielt på min alderog rundt( 25-30), er veldig opphengt i kropp, og jeg føler at jeg skuffer dem der.
Med klær på ser jeg riktig så fin ut jada, men når klærna skal av,forsvinner morroa for min del.

Vet ikke helt hva jeg ønsker med dette innlegget men, vet ihvertfall at jeg er lei og høre at jeg ser så fin ut på bilder osv her blandt annet når jeg føler at sannheten om kroppen min ikke kommer frem, men kan da ikke akkurat stille med nakenbilder i albumet heller..

Jeg er ei jente på 32 som aldri har bodd sammen med en gutt og vennina mi sier att det kansje er grunnen til at jeg ikke finner meg en type. Ikke att det er noe galt med meg, men hun mener at mange er skeptiske til noen som har så lite erfaring med forhold og samliv som meg.

Hva mener dere? Ville dere blitt kjærste med noen som ikke hadde hatt lange forhold?

Barnslig men morsomt:

Alle har en lov i parforholdene - hvilken Hollywood star ville du valgt for 1 natt passion.
Jenter / Gutter : Hvem er mest sexy ?

Er du lam fra livet og ned kan du være med Lars Monsen, er du lam fra halsen og opp kan du bli med på Paradise Hotel.

Måtte bare si det...

Hei

bare lurte på om det er noen som skal på noen festivaler i sommer? :-)

Selv sitter jeg å vurderer Hove eller Slottsfjell.
Ikke noe spesielt jeg vil høre enda, så blir nok bare for stemningens skyld.

Dette er bare en hand

En utstrakt hand med kjærlighet , ømhet og varme.

En utstrakt hand som bare vill vel och godt.

Dette er bare en hand som aldri vil såre , svikte eller gjøre noen ille.

En fast hand som alltid er der og som aldri skulle vende andre siden til.

En sann og ærlig hand.

Dette er bare en hand

Min hand

Er jeg mere lei av å være singel, enn av Sukker? jammen om jeg vet.

Denne Shopping mentaliteten hvor alle tror de mer attraktive enn de egentlig er,
De som jeg syns ser interresante ut gidder ofte ikke bry seg med å svare, derinot får jeg LANGE brev fra kvinner som er langt inne i klimateriet - det går tydelig frem av profilen min at jeg vil ha barn, eller kraftig overvektige - mosjon og friluftsliv er essensielt i mitt liv.

Kvinner som ved et øyekast kan vurdere om et samliv blir bra eller ikke, uten at en har blitt kjent eller ikke - kjemi???
kjemi spiller liten rolle i den grå hverdagen, da er det personligheten som teller,
kanskje derfor flest kvinner bryter ut av ekteskapet.

Er kvinner kjemi og følelsesstyrt, mens menn er mer rasjonelle?

Jeg vil treffe en som er pen nok, sporty nok og grei nok, ikke mer enn det, og som jeg blir forelsket i og som blir forelsket i meg.

Er det for mye forlangt...

PS. er det flere menn som har opplevd av hun egentlig allerede har en kjærste med 4 ben og som sier voff?

Hei.
Jeg er helt ny i dette nettdating gamet. Det jeg lurer på er hvor vanlig det er å ha profiler på flere forskjellige nettdating sider?
Og hvilke er de beste? Jeg lagde først en profil på Match.com, men den stengte jeg igjen med en gang etter at "Saddam Hussein" ville gå på date.

Musikksamlingen

Siste svar to. 10 mars 2011 17:17 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym rallytante

Hvordan har dere organisert den? Gode råd?

Jeg synes det blir et virvar av cd'er, filer, spotify osv.

Hvis jeg skulle tatt et gigantløft og organisert alt i et medium, hva bør jeg gjøre?

Fant ett fint innlegg på kvinneguiden hvor dette blir tatt opp....
Mye bra . Og ville dele dette med dere andre her inne på forumet. Kansje vi kan bli litt klokere? Både på hva vi utstråler og hva som er viktig for oss i forhold osv.
http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=545025&st=40

Spillet

Ingen svar
Skjult ID

http://www.xkcd.com/800/

I morgen har jeg bursdag .. Fyller de gylne 28 ..
Er det da jeg skal merke panikken?? At jeg fortsatt er singel,ingen barn og er fortsatt student ??
Kanskje mulighetene for min del blir mindre ? Er jeg kanskje ikke det aktuelle kjæresteemnet?

Nei tror neimen ikke det gitt .. Nyter livet mitt.. En herlig tilværelse ;)
For plutselig dukker nok min "drømmemann" opp .. Når jeg minst venter det ;)

Jeg har 11818 besøkende på min profil når jeg skriver dette.

Jeg har også 0 kjærester når jeg skriver dette.

Hva skjer først?

Antallet kjærester øker fra 0 til 1, eller antallet besøkende når 15000.

Jevnt løp, spør du meg:-)