Sukkerforum

TopGear..

Siste svar to. 24 mars 2011 17:53 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym krishopper

blir sikkert den korteste tråden i Sukkers historie, men prøver lell..

er det noen som skal på TopGear show i spektrum om et par uker?
og som vet hva som blir gjort der?

evt er det noen som vil dit?

Til alle store flotte sukkerMENN

Hva er en perfekt start på dagen ?
Hva er en perfekt helg med en partner/kjæreste?
Hva hadde vært det ultimate for deg ?
Hva kunne du gjort for henne ?

Nei - sol og lunsj: Ut i solen.....

Håper på mange GODE svar.

Synd at man ikke kan få opp de trådene man har laget over lang tid, nesten komisk hva som kan diskuteres opp/ned.
skulle ønske man kunne søke opp gml tråder etc.

Tipper jeg har ca 50 tråder +
Mange bare for å provosere og noen seriøse.

Hvilke tråder liker dere best ?
sex
forhold
barn
bøker
musikk
filmer
beste profil/ tråder etc.

Hvilke formumstroll er spennende / tragiske etc ?

http://verlos.wordpress.com/2011/03/18/alene-er-vi-mindre-sammen/

Vet at vi kvinner er uhm.... litt vanskelig å ha med å gjøre - og all ære til menn som får til å bo sammen med oss - men er vi virkelig så ille som denne bloggen skal ha det til? :P

Hei! Trenger en tilbakemelding på profilen min.
Vil at kun kvinner skal svarer meg på dette. Svar enten her på denne tråden, eller gå inn på profilen min og send meg en mld.

Min tid her på sukker er over for denne gang og faktisk så har jeg lært utrolig mye her, selv om det er en del lærdom jeg kunne gjerne ha vært foruten! Jeg har fått mange hyggelige brev og jeg har så og si gitt svar tilbake på de fleste. Men det har vært noen få useriøse, men de har jeg har gjennomskuet med en gang! Jeg har lest de fleste innleggene her og til tider har det vært altfor mye spydigheter, krangling og folk som ikke eier snev av respekt for andre. Når alt kommer til alt, ser jeg at jeg har vært heldig her i livet som ikke har opplevd så mye vondt som mange andre her og ikke har jeg såret andre så grusomt grunn av egen egoisme, ei heller påført andre smerte og sorg med ren vilje. Til tider har tanken slått meg at hvis jeg får vite noe mer om andres lærdom om samliv og kjærlighet, og hvordan noen til tider behandler andre...ja, da tror jeg kaster opp!! Jeg har nok ikke det mest spennende liv, ikke er jeg på byen hver helg for å feste og for å få meg et nr, ikke er jeg millionær, ikke har jeg det nyeste og fineste av alt, ikke liker jeg å rope høyest og være oppslukt å være høydepunket hver eneste gang....kall meg gjerne kjedelig, men det er bare det at jeg har lyst til å slippe frem andre og lytte til hva dem har på hjertet fordi alt handler ikke bare om meg selv! Og det jeg har, det eier jeg selv og ikke banken. Jeg har selv tatt lærdom av at selv om alt ser flott og fint ut på utsiden på enkelte, så er ikke det ratt sikkert at det er fint og flott det som er på innsiden. Det må jo sies også at det er masse flotte menneske her på sukker som har sin egen sjarm og har hjertet på riktig sted. Folk som har respekt for andre, har utrolig flott humor og er en sann glede for andre:) Jeg har vært på sukker en mnd, såkalt prøvemnd, men nå er våren her og det er snart sommer og sol, og da vil jeg bruke tiden min til noe annet enn data og sukker:) Derfor vil jeg ønske dere alle en kjempe flott vår og sommer, kos dere masse og jeg ønsker dere lykke til videre her på sukker:)

Ærlig

Siste svar on. 23 mars 2011 23:30 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Megbågån

Fy faaaaaaaaaan hvor vanskelig det er å være ærlig da....... Så mange som er med å spiller og pjatter når interessen ikke er særlig stor...
HVORFOR??? Blir så slitsomt å prøve og være seriøs her inne..

Fick detta meddelande skickat till mig jag , utan att jag skickat något till henne först .

Mitt navn er Ekaterina, jeg er 29 ar gammel ..
Jeg bor i Russland, i byen Sochi.
Jeg soker etter den personen som ville forsta meg ..
Jeg vil ha alvorlige hensikter, og alvorlige forhold ..
Jeg onsker a finne kj?rligheten, onsker jeg a finne god person som jeg kan tilbringe hele livet mitt ..
Hvis du er interessert i meg hvis du onsker a studere om meg mer,
skrive til meg brevet!
Ekaterina!

Hon ser bra ut också , så det blir väl till att ringa oslo taxi och fråga om dom tar denna körning .

Blir man kresen når man har blitt avvist og eller hatt mange uheldige møter, samtaler o.l med det motsatte kjønn? Føler dere at dette stemmer? i såfall hvorfor, og hvorfor ikke?

Og skader dette muligheten til å faktisk møte den som ville vært best for deg??

Silikon

Siste svar on. 23 mars 2011 22:13 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym Megbågån

Møtt ei som er fantastisk..... Men synes hun har litt for små pupper til at jeg kunne tenke meg å dra det lenger.
Kan jeg ymte innpå at det må til litt silikon hvis jeg skal klare å få tenning ??

Det påstår jeg.

Men kan du bevise eller motbevise det?

Jeg har angst for å gå i posten, åpne konvolutter og det å betale regninger.. Jeg blir fysisk dårlig bare av tanken.. Dette har medført at strømmen har blitt stengt i fortiden, jeg får utallige telefoner og jeg har bæreposer med brev jeg ikke orker å åpne.. Noen som vet om det finnes noe behandling for dette? Og kanskje en bank som vil hjelpe meg å få orden på problemet mitt? :(

Jeg er en gutt på snart 25 år som har ett stort problem med mine foreldre. Jeg får ikke rivd meg løs fra dem. Ikke misforstå, jeg vil selvfølgelig ha kontakt med dem og jeg er veldig glad i dem, men akkurat når det gjelder datinglivet mitt syns jeg de skal holde seg langt unna!

Jeg er livredd for å ende opp i et ekteskap jeg egentlig ikke vil være en del av. Litt sånn som han i "Alle elsker Raymond", en tøffel fra topp til tå!

Hver gang jeg har hatt med en jente eller andre gjester hjem, forteller umorsomme vitser som de har fotalt 1000vis av ganger før! Det er så irriterende! Hvorfor må alle foreldre være sånn?

Jeg har siden jeg var 12 år vært 173! Målt meg titt og ofte gjennom årene.. mest for å bare konstantere at andre surrer om de påstår noe annet.. Vel.. I dag målte jeg meg igjen.. OG.. jeg er 172 sa frøkna som stilte meg til veggs.. Steike.. 1 cm mindre..

Alderen har begynt å tære.. huff og huff ;) Men misstenkter jeg kanskje skal måle meg med tommerstokk igjen.. Siden denne målestangen begynte fra ca 50 cm fra gulvet og opp... ;)

Høg jente

Siste svar on. 23 mars 2011 16:37 (66 svar)
Skjult ID med pseudonym høymann

Ei jente på rundt 180-190 er på min ønskeliste:)

Er jo høg sjølv, mulig det har noko med saken å gjere.
Noken andre som deler interessen for høge jenter ? :)

I hvert fall her i Oslo!

"Det var så mye vår i luften at det kunne få en biskop til å bite en serveringsdame i øret"

Har respekt for at folk ikke legger ut bilde på profilene sine, men forstår det allikevel ikke. Jeg er absolutt for at utseende ikke er alt, men kan jo ikke si at det ikke er en av de tingene som gjør at jeg blir interessert eller ei. Om folk ikke legger ut bilde fordi det er en slags egenbeskyttelse mot å bli \'avvist\' eller at de ikke vil at folk de kjenner skal se at de har en profil her inne, ok. Men er det ikke bedre å ikke bli kontaktet av noen som ikke \'liker\' utseende ditt enn å få den \'i tryne\' etter en stund? Trodde også at nett-dating hadde blitt såpass sosialt akseptert at ingen dømmer en for at man bruker dette som en måte til å treffe \'den rette\' - eller bare noen nye og hyggelige bekjentskap.
Jeg hadde vært registrert i under 2 timer da jeg fikk første mail og hadde ikke fått lagt inn bilde. Vi mailet masse en stund, så fikk han se bilde av meg, og sa jeg ikke var hans type. (nei - jeg ser ikke ut som et fugleskremsel, har jeg hørt.... :-D ) Før man vet hvordan den andre ser ut (han hadde heller ikke bilde, forøvrig) bygger man uansett opp en forventning og spenning - og når man i tillegg får veldig god kontakt, er skuffelsen ganske stor når mailene stopper opp i samme øyeblikk som bildet dukker opp. Men det at man ikke er hverandres type er jo en ærlig sak :)

Poenget mitt er i alle fall at - ja, bildet har noe å si :)

Og om noen tar kontakt med meg på chat eller mail uten bilde (og i tillegg har en syltynn profil) skal det en god del til for å skape interessere hos meg... Men det kan jo være mitt tap - kanskje jeg da går glipp av mannen i mitt liv.. hmmm....

Kan noen gi meg eksempler på hva som kjennetegner en falsk profil?

Av en eller annen grunn står det at jeg er 165 høy på profilen når jeg egentlig 184 høy. Sikkert bare en bagatell for de fleste jenter som vil ha seg noe, men hadde vært bedre om jeg kunne være litt mer ærlig om høyden min, haha.

Noen som vet hvordan man fikser dette? Er dette noe kun admin kan gjøre?

Gode råd om nattdating, og en liten solskinnshistorie som forteller at det faktisk ER mulig å finne drømmepartneren på nettet.

Jeg orker ikke å være snill og høflig mot jenter lenger. Jeg får ikke noe utbytte av det.
Men jeg kan jo ikke være slem og fæl heller. Det blir jo bare patetisk....

Okay, dere skal få titte innom. Men for guds skyld se å ta på dere klær! Ikke sitt der og glis i bar overkropp i et skumfylt badekar osv. På forhånd takk.....!

Det viser seg at alt jeg har lært om dating, har jeg lært fra vår alles favoritt-shogun, Ieyasu Tokugawa (1543 - 1616).
Her er noen av tipsene hans:

"If thou knowest only what it is to conquer, and knowest not what it is to be defeated, woe unto thee; it will fare ill with thee."

"Let thy step be slow and steady, that thou stumble not."

"Persuade thyself that imperfection and inconvenience are the natural lot of mortals, and there will be no room for discontent, neither for despair."

"Find fault with thyself rather than with others."

"When ambitious desires arise in thy heart, recall the days of extremity thou has passed through."

"Give the peasants neither life nor death." <-- litt usikker på hvordan jeg skal overføre betydningen av denne.

For ikke å glemme:

"To come to know your enemy, first you must become his friend,
and once you become his friend, all his defences come down.
Then you can choose the most fitting method for his demise."

Inntrykk av at de fleste er ute etter en sengevenn. Kanskje er jeg det selv innimellom.
Men innerst inne ønsker jeg en å bli gammel med. En som kan ta meg for den personen jeg er, og jeg ham. En som kan smile og riste på hodet av de syke innfallene mine, eller kanskje enda bedre, delta og le med fremfor å tenke "for en idiot"

Dersom jeg er i det latehjørnet kan han gi meg et spark bak, være lat med meg eller godta det og finne på noe for seg selv uten å måtte irritere seg over at det ikke gikk som han hadde planlagt.

Vil ha en som er ærlig og trofast, en som trygt kan sendes på guttetur, en som også kan unne meg en jentetur. Ja for det er jo viktig og ha noen aktiviteter og opplevelser alene også. Vennskap er viktig og ta vare på, samtidig som det gir noen positive innputt og vi får anledning til å savne hverandre:) Opplevelser/turer sammen bør også prioriteres, alenetid sammen som kjærester er også viktig!

Har en tendens til å falle for spenningen, men gi meg en skikkelig staut kar som klarer å oppføre seg utenfor husets 4 vegger, men som kan være litt "frekk og uskikkelig" når døren er lukket. Tankegangen kan lett vris, så en kjapp replikk/ kommentar i retur settes i grunnen pris på. En som kan sette meg litt ut:) Liker en leken og flørtete tone, selv i hverdagen. Men de seriøse sidene må også kunne dras frem ved behov.

Finnes du som også er omsorgsfull,hjelpsom og tålmodig?
Ikke så lett å få på kroken, men har du fått meg på kroken er jeg din og gjør alt for at det skal fungere-for at vi skal skal ha det bra, som et par og som en familie. Men det trengs 2 for å dra stidsvogna i riktig retning. Så noen felles mål og respekt er viktig å ha med på turen.

Du bør ha guts til å si i fra istedet for å gå rundt grøten, kommunikason er viktig og jeg er desverre ingen tankeleser.
Er glad i kos, liker å overraske. Ikke så mye som må til alltid. En hilsen på speilet, en liten lapp i matpakken eller evt en uventet oppmerksomhet-kun for jeg har lyst og fordi jeg synes du fortjener det.
Kjærlig og glad i kos, samtidig som en ikke er kvelende. Glad i barn og vet å sette pris på familien og dem rundt deg.

Rett og slett en normal og oppegående mann med sunne verdier, og som ikke lønnes av NAV.

Kravstor?? langt i fra, alle har da rett til å være lykkelig?
Finnes ikke lykken med en mann har jeg den heller alene, fremfor å være i et forhold uten mål og mening :)

Ikke nok med at man skal kikke på matchtall, høyde, utseende, bosted osv.....
Jeg har barn halvparten av tiden boende hos meg, ønsker helst en mann som også har barn. Så er det problemstillingen dukker opp; Har man samme barneuker? samme frihelger? Får man til å treffes for å bli kjent?
Hvor mye vekt legger dere på dette? Tenker dere at om kjemien er der kan man alltids bytte barneuker, eller tenker dere at "drømmemannen", og barna hans må leve i det samme mønsteret som du selv gjør fordi barna kommer først, og å bytte på samværsuker er uaktuellt?

Er og jobber borte nå (som vanlig). Så håper noen vil skrive med meg. Ta gjerne kontakt. Er som regel på om kveldene. Og tidlig på morgenen. Bor på et øde sted for tiden i forbindelse med jobb. For dere jenter som tar kontakt og vil treffes med en gang. Det er jeg ikke interessert i.

Ha en strålende dag :) Håper jeg hører fra noen!

Mine interesser ser dere på profilen! Tjohei! :D

Det har dukket opp noen fæle nynasister i byen. Og Blitzerne stiller opp for å vise at vi ikke ønsker den type søppel i byen vår.

Så stiller Politiet opp med styrker som minner om tildlig 90 tall, med Jern-Willy.
Trodde politiet hadde resurs mangler...?

Er det noen her som ikke får tenning av å se porno?

"Det er bedre å tie stille
og bli mistenkt for å være idiot,
enn å åpne munnen
og utelate enhver tvil!"

Abraham Lincoln

Noen andre morsomme? :-)

Noe i d hele tatt som er på tv på denne søndagsblues dagen ?

Vorspiel før sukkerfesten ?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym cujo

Blir det arrangert noe vorspiel før festen et eller annet sted? Hadde sikkert vært artig for de som ikke kjenner så mange å varmes opp litt før de tar det vanvittig store stegen inn på festen. Fint med info til dem som lurer :)

Ser at det stadig vekk dukker opp profiler som er her over lengre tid, men som ikke inneholder noe som helst., hverken beskrivelse av seg selv eller hva de ser etter. Noen av dem har imidlertid bilde av seg selv. Mitt spørsmål til disse - hva ønsker dere å oppnå?

Er dere ute etter noen som liker dere på bakgrunn av profilbildet deres, og som innleder kontakt på bakgrunn av dette? Eller er dere her "bare for å kikke"? Når det er profiler som er pålogget dag ut og dag inn må jeg si jeg lurer litt - får dere virkelig SÅ mye post fra personer dere føler er "rett" for dere, at det ikke er noe poeng i å fylle ut informasjon om dere selv?

Jeg for min del sender aldri (okay, sjelden) post til noen som ikke har skrevet noe om seg selv, da JEG får inntrykk av at de søker overfladiske menn.. (Tar helt sikkert feil, men det er inntrykket JEG sitter med).

Noen, men neppe alle kan skylde på at de ikke har hatt tid eller lyst til å skrive noen ord vel...??

Vet ikke hva som har skjedd, men da jeg logget meg inn i dag hadde jeg 10!!! brev...Byttet profil bilde og vips, så strømmer det på gitt;)
Kanskje våren gjør noe med mennene her, ikke vet jeg.
Det rare var at jeg egentlig hadde tenkt å ta en pause, men nå må jeg jo gi det en ny sjanse;)
God vår alle sammen!!

Makan!... Uansett så er det hvertfall ikke snø da..

Neste gang du har sex med ei dame på første date, ikke skryt så mye av det eller stemple dama. Dagens kvinner vet nøyaktig hva de vil ha. Har du noen gang tenkt på at hun havner i senga di nettopp fordi du er langt ifra kjæreste emne, men at du rett og slett bare er deilig nok til å brukes som et leketøy og ingen ting annet?

Jeg ville ha antatt at alle kan holde seg hvis man vil, man bestemmer over egen kropp og egne handlinger. Ingen er lettlurte om dagen, så tro det om igjen, med mindre det er svært unge unge piker som ikke har hatt nok av livserfaringer.

Jeg vurderer å ta med ei venninne og hennes 13 år gamle datter på ferietur i sommer. Tenkte en ukes tid på et varmt, hyggelig sted hvor man både kan kombinere strandliv og severdigheter (les: jeg gidder ikke ligge på stranda en uke, det må være noe annet å se på/oppleve i nærheten også).
Er det noen som har tips om destinasjon/ evt. steder vi bør unngå?
Jeg tenkte kanskje Riga, Kroatia, Bulgaria... eller noe i den duren.

Å bla igjennom online lista er som å grave nedi twistposen etter en god bit, noe for enhver smak :)

Var nettopp innom en profil, som det sto at hun ikke fikk svart på brev om du ikke var superbruker..
Ja, jeg vet det ikke er mulig for ikke-betalende å sende først.
Men trodde da alle kunne svare..

Hmmmm

Hva er det med gutter som sender over bildet av sin jr og tror d er et bra skjekke triks?? jeg syns d er KVALMT rett og slett!! kan jeg få høre guttas versjon av saken hvorfor driver dere og sender sånne bilder ???? Med en gang jeg får et sånt bilde tenker jeg..nei denna karen vil ikke jeg ha noe med å gjøre!

BLOKKING!!

Siste svar ma. 21 mars 2011 11:59 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Toillmainn

Hei, er en mann som har vært på sukker et par uker og er egentlig ganske fornøyd med responsen, til tross for at jeg er godt over tredve og har barn. Har kontakt med en del ordentlig pene og kule jenter, og så har det selvfølgelig vært et par som ikke har svart. Helt normalt og helt greit! You can't win'em all...

Imidlertid det som pisser meg off, er å bli blokket etter en enkelt melding. Har blitt blokket av tre jenter etter en enkelt hyggelig melding fra min side. Jeg synes blokking er en overreaksjon av dimensjoner (med mindre det er en stalker/klengete fyr), og sammenlikner det med å gå bort til en jente i en bar og gi henne et kompliment, og så få en drink i trynet som svar!! Er man høflig og kun prøver seg en gang, så synes ikke jeg at man bør blokkes. Det er vanskelig å ikke ta det litt personlig (ja. jeg vet din profil er ikke deg osv...), men jeg synes det er litt sjofelt.

Jeg har også fått meldinger fra jenter som jeg selv synes ligger under "mitt nivå," eller som jeg ikke kunne tenke meg å treffe, men tar ikke og blokker dem for det.. Er jo tøft nok å ikke få svar her på siden... For øvrig får jeg ikke svar, så går jeg videre!

Jeg kan kanskje forstå at attraktive jenter svømmer over av "tilbud" og trenger å sortere ut litt for å få oversikt, men såpass synes jeg at de må klare. Nå var de tre jentene som blokket meg pene jenter fra Oslo Vest med litt sånn L'Oreal-preg dvs. "jeg lever i tiden og forventer effektivitet," men synes det er et tegn på forfall dersom man helt skal glemme at det er folk med følelser i sin streben etter effektivt å sortere vekk de uaktuelle.

Noen som synes blokking etter en hyggelig henvendelse er greit for å luke ut ugresset?

For øvrig, hva gjorde jeg med saken? Jo, jeg blokket kjerringene tilbake.

Greit nok at det står stemplet desp i pannen min på byen, men står det i pannen min her inne oxo?

Hva har du å klage og syte over i dag?

Jeg har skubbsår på kneet som buksa henger seg fast i og mensen.. Haaaaat!!!!! Og selvfølgelig ingen kjæreste.. :(

Er det nå damene har avtalt at de skal kaste seg over meg?

.... med mobilen i hånden og venter på en melding.. som sier noe , enten det er den ene veien eller den andre veien.. men som lar vente på seg! I takt med at "tiden" går forsvinner håpet om et ny treff. Og en man lurer på hvor "lenge" man skal vente før man lukker det kapitlet. Jeg syns i grunnen at å ikke kunne gi en beskjed, er mangel på respekt for den andres tid. Taushet i seg selv er forsåvidt et "svar" eller mangel på interesse, men timene frem til man med sikkerhet VET kan være lenge. Særlig hvis man følte at ting gikk bra og en selv ønsker å treffe personen igjen. Man håper jo, ofte for lenge, nettopp fordi at det er så forbanna vanskelig å bare si det som det er.

Mens man "venter" analysere man. Sommerfuglene i magen avløses av frustrasjon , som til slutt ender i irritasjon. Alt dette kunne man blitt spart for hvis den andre hadde evnet å sende en melding . Men, det er vist å be om for mye, og konklusjonen er at vi mennesker er igrunnen noen store egoister.

Syns vi må klinke til med en litt positiv tråd som motsetning til den negative tråden :)

* Nydelig sol ute i dag, går mot vår!!
* Har mange folk som er veldi glade i meg fordi jeg er nettop den jeg er
*At jeg har draget selv om d ikke allti er gjensidi
*At jeg tross alt er så heldi å ha tak over hodet og mat i skapet noe ikke alle mennesker i verden er :)

Kjør tråd!

Hva er det som er galt med meg? Jeg får hele tiden høre at det er rart at jeg er singel. Morsom, høy og attraktiv jente med masse energi og utstråling.. Men alikevel sitter jeg her like singel som for 2 år siden..

Spesiellt på søndager når man våkner alene, ingen å krype inn i armkroken til, føler man seg ekstra alene og trist..

Jeg har ett spørsmål..
hva vil dere jenter?
vil dere chatte, eller ha brev.. hva skal evt stå i brevet?

Har prøvd endel forskjellig.. ta tak i ting som står på profilen i ett brev.
gi komplimenter og prøvd å chatte..

Kan noen svare ? =)

Savner å ligge ved siden av deg, jeg savner øynene dine. Måten du ser på meg over brillene dine. Jeg blir glad når stemmen din er i telefonen. Jeg smiler når jeg leser meldingene dine. Jeg savner å kunne stryke deg over hånden selv om det er litt tidlig.

Jeg savner sårheten i stemmen din når du viser meg hvor trist du er fordi du ikke føler de rette tingene for meg. Jeg savner å kunne gå med deg i solen. Jeg savner å kunne legge meg inntil deg om natten fordi at du akkurat denne natten er aleine og føler deg tom.

Jeg forbanner det faktum at det er et stort fjell i mellom oss, som gjør at vi ikke kan finne ordentlig ut hva vi er for hverandre. Det gjør meg trist å tenke på at jeg ikke kan komme bort til deg med Cola zero på en vanlig tirsdag. Det gjør meg trist at jeg ikke kan få vise deg ordentlig hvem jeg er daglig.

Det gjør meg godt å vite du finnes. Det gjør meg godt å vite at vi valgte hverandre for å prøve. Det gjør meg vondt at det ikke virket.
Det gjør meg glad å vite at du har meg inni hodet ditt mye av dagen, selv om du ikke er forelsket i meg.

Det gjør meg godt å ha deg i livet mitt..selv om det ikke blir noe mer enn dette.. fordi det er et stort fjell, unger, og mangel av de rette følelsene.

Du er bra for meg...

kinderegg..?

Siste svar sø. 20 mars 2011 12:42 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym kinderdame

- vet at det er sjokolade
- forventer et egg
- blir overrasket over innholdet, og må følge bruksanvisningen før du kan leke :))

somoftes er den bedre inni, enn innpakningen tilsier :)

Har kost meg i badekaret med boka mi i flere timer! Nå sitter jeg her alene i sofaen, ...med verdens mest rynkete tær...hehe
Hører på musikk, koser meg. Tenker at livet ikke er så værst:)
Boken jeg nå desverre *snufs*, har lest ut heter; Spis, elsk, lev! Den anbefales på det varmeste til alle sukkerbiter som er glad i å lese:))
Tar i mot bokanbefalinger med takk!

Ønsker alle en fiiiin kveld;)