Sukkerforum

Og jeg skal bli pen, og alle mine kvinnelige kollegaer skal bli pene, (for jeg skal dolle dem, *er jo på en måte yrke mitt*)
MEN! Det er alt for lite pene menn på jobben min. Og det er flertall av dem. Så til jul, så ønsker jeg meg kjekkere kollegaer som man kan kikke på ;-p

Ja da er det bare julefesten på folkehøgskolen som gjenstår før man tar juleferie. Herlig:-) Gleder meg til fest i dag med masse god mat og julesang, men også til å reise avgårde til London i morgen. Nyttårsfesten taes i Amsterdam med kjenninger jeg møtte i Thailand. Så mye morro blir det nok :-)

Håper alle sammen får ei kjempefin juleferiring uansett hvor i verden dere er :-)

I dag tidlig mens jeg måket unna nattens snefall, så kom en pensjonert kollega og hans kone spaserende forbi, og de to stoppet opp for en hyggelig prat.
Så på spørsmålet fra hans kone om det sto bra til med kone og barn, så måtte jeg jo svare bekreftende på at barna har det fint, men at jeg ikke har noen kone eller samboer.
Da kommer det fra min tidligere kollega: Jaja, det er bestandig noen som slipper billig unna........

Hmmmm.... kanskje vi ikke har det så ille vi som er single likevel da?

:-))

Er det mulig? Har noen dager igjen av medlemskapet, syns det er artig her på forumet, men søker jo ingen, så trenger ikke profilen..

Hvordan har det vært ved tidligere forhold?? stormforelsket med en gang..... Eller har det kommet over tid?

Har en mann som holder liv i meg med bare en melding i uka i gjennomsnitt....
Har bare vært på en date...som han liksom fikk mast seg til...
Dette blir jeg gal av...føler at jeg må jobbe med meg selv for å komme over og glemme ham....og når jeg da har fått ham litt på avstand...så er han på banen igjen....

Dette blir jeg bare trist og lei meg av...

Sitter å lurer på hvordan et profilbilde etter derre kvinners syn burde være.
Bare hode, full figur, halv figur.
Med ytterklær, t-skjorte, netto.
Hvordan kan vi menn få dere til å ta en kikk på akkurat vår profil ut i fra bilde.....

Er veldig nysgjerrig, he he

Lurer på om jeg våkner til en storm av pepperbøsser i morgen...

Jeg har blitt overrasket over noens forsøk på flørting - det er IKKE flørting å sende bilder av sine edlere deler i første melding til noen hehe...

Men jeg er også overrasket over at det finnes såpass mange hyggelige mennesker her inne - bare typisk at de bor på andre kanten av landet ;)

Må si at jeg ikke kan la være å tenke på eh... andre ting når jeg ser denne :-D

http://www.youtube.com/watch?v=xbsSeVr5NSI

Hva er deres inntrykk av folk som svarer og holder en hyggelig tone, men som kun svarer uten å tilføre samtalen noe? Enten så er jeg forferdelig sær, eller så er det noe annet galt noe sted, for jeg orker rett og slett ikke sånt. Hva mener dere?

Jeg tenker i hvert fall litt sånn at "på seg selv kjenner man andre", og jeg vet at jeg i det minste hadde stukket inn noe man kunne prate litt videre om hvis jeg hadde vært interessert, men sikkert svart uten å oppfordre til noe mer om jeg bare ville være høflig...

Veldig mange skriver i profilene sine at de jobber veldig mye og at de reiser veldig mye. Har man da plass til en kjæreste i livet?
Kanskje ikke så fristende å innlede noe med en som er opptatt mesteparten av tiden...?

Lurer på hvor mange er det som har lagt dere til "liker listen" deres, eller satt hjerter på dere??

Kom også med alder og kjønn i forhold om dere velger å være annomyme. :)

Hva gjør dere eldre menn med unge damer 30+, der forsøker å få dere til å produsere barn,
Starter dere opp på nytt med bleieskift igjen.
Har selv vært kontaktet et par ganger med dette formål.
Man blir seff smigret, men jeg synes det er vanskelig å avvise dei , vel jo ikke såre dei unge damene heller, har klart meg til nå
Hvordan gjør dere?

Hellu
Jeg er i Litauen nå, og de har wi-fi på hotellet. Nå skjer det ingenting her før i kveld med middag etc. Derfor må jeg plage dere litt.

Så jeg vil bare opplyse gutta der hjemme om at dere bør absolutt ta en tur hit en gang dere har tid. Nivået på damene her er det råeste jeg har sett. Annenhver jente er jo bortimot fotomodell. Helt tydelig at mcdonald og Grandiosa ikke har gjort sitt inntog her ennå. De kler seg som kvinner, ikke innpakka kjøttdeig som i Norge. Fantastisk. Mange snakker skandinavisk også så om du sliter med englishen er det ikke så nøye. Nå er jeg ikke på noen festetur så jeg er helt tilregnelig ..hahaha Kvinner, kom og lær! Gutta kom å se ;))) Og til dere jenter som allerede kan kle dere: Me like! yuhu!

Sure oppstøt tas i egnet tråd, ikke denne ;)

Har noen ønsker til dere og håper alle andre henger seg på, for jeg ønsker nemmelig nye flørter :-) Og dato på Hjertene som kommer.

Mine forslag til flørter er på denne siden her.. http://aftenposten.cellus.no/?page=animations&type=&categoryId=10690

Utrolig mange søte flørtemeldinger på denne siden, få vekk bestemor i spagaten, elefanten og hunden i rumpa osv... vil ha søte koselige flørter som man virkelig har lyst å svare tilbake på :-)

Hm, kvalitetsbevisst som jeg er skal jeg i dag innta middag på Bølgen & Moi... sammen med kolleager... Lurer på om de har like OK hamburger som MCD og BK.... De har i alle fall glassflaskecola til 40 kroner stykket. Så i dag skal jeg altså bli blakk og sulten etter middag! HURRA!

Jeg er overbevist om at dette skjer i rimelig stor grad. Spesielt "eldre herrer" over førti skriver nok i blant til de under 28 og håper på svar. Som fører til et treff. I hvilken grad "cougars" driver med det samme er også interessant.

Så - til de dette gjelder. Hvor god er treffprosenten? Og til yngre kvinner og menn, er dette et irritasjonsmoment, eller er det rett og slett forfriskende sexy? Om ikke annet et interessant innslag i hverdagen? Hvor ofte oppstår treff der aldersforskjellen er mer enn, la oss si 12-15 år her på sukker?

Og når det skjer, hva er det utslagsgivende - for jeg regner med at de aller fleste som er 12-15 år eldre er temmelig uinteressante for de fleste.

Ble sittende og reflektere over noe...basert på "Hvorfor er dere single"-tråden og flere andre tråder....

Det kan virke på meg som om endel her inne opplever at de ikke selv er med på å påvirke utviklingen i forhold de har vært i, og at de ikke har vært med på å ta beslutninger om "hvor går veien videre".
Jeg tenker da på hvor viktig kommunikasjonen er i et forhold.
Min påstand er at man er 100% ansvarlig for forholdet man er i. Dette gjelder begge parter. :-)

Hva er det viktigste du har lært/erfart...i prosessen som singel, og på søk etter en kjæreste?
Hva vil du gjøre annerledes i neste forhold?
:-)

1 rose du er alt for meg
2 jeg vil reise bort med deg
3 jeg vil treffe deg igjen og ha en fremtid med deg
4 jeg akter deg høyt og takker deg
5 jeg vil gjøre alt for deg
6 jeg tror ikke på dine løfter
7 jeg elsker deg
8 jeg er din til døden
9 jeg vil være alene med deg
10 vil du bli min hustru

Farger

Rosa jeg er forelsket i deg og er deg tro
rød jeg lengter etter deg
oransje jeg er din venn
mørkerød jeg venter på deg
fiolett jeg ønsker deg all lykke
gul du er solen i mitt liv
hvit jeg tror på din ærlighet og uskyld


En bukett med rød, blå og hvite blomster er ett frieri.

spørmålet eller tanken som jeg sitter med. er det greit å gi en rose på en tenkt date? eller kan de fleste disse timgene over....

Jeg er en kvinne på 40 - ser en god del yngre ut vet jeg, og har kanskje det mange vil si "utseendet med seg". Jeg får jeg ofte og jeg mener, virkelig ofte, mail fra unge gutter i 20 årene, som ønsker å snakke/treffes. Den yngste har så langt vært 19....

Til alle dere unge gutter som undres over at jeg ikke ønsker å treffe/date dere/`lære dere opp`;

De fleste av oss kvinner på som er i 30/40 årene er på sukker for å treffe en voksen mann, som ikke trengs å læres opp til å bli en god elsker, men som kan bringe erfaring og rikdom til sengehalmen. Det er ikke spesielt stilig å spørre om en kvinne har lyst til å være cougar ved å treffe deg, det er ikke spesielt sexy å si `lær meg opp - gjør hva du vil med meg`....

Bare et lite innspill til dere teddybjørner ;-)

Ja da har jeg nok gjort meg uinteressant som kjæresteemne i lang tid framover. Jeg var på sesjon i dag, og det ble avtalt at jeg skal starte på rekruttskole når jeg er ferdig med folkehøgskolen til våren(høsten). Er vel ingen som vil ha ei som i utgangspunktet er opptatt på annet hold fram til midten av 2012, eller? Godt jeg er ung, og ikke desperat etter kjæreste selv om jeg så gjerne skulle hatt en å være glad i.. :-)

Så da er det vel bare å vente på at superbruker-kontoen går ut ;-)

Hei alle.

ved I om ikke betalende kan svare på post, hvis man er betalende medlem? Jeg mener bare, at det er omsonst at skrive 20 breve hvis modtagerne ikke kan svare.

ser dere jenter på porno filmer? kan dere anbefalle noe for en ensom kvinne?

dæven nå har jeg rydda og blokkert mange! forventer ny liste når jeg logger på igjen:)

Har meldt meg inn på Sats og forventer å se en svær haug Sukker-folk der...

Er til å gå ut av sitt gode skinn å lese disse responns-postene her!

kvinne: 300-400 hjerter x-antall sider post
mann: 0-2 hjerter 1-2 brev

er det rart det går til helvete her????

Noen her som har erfaringer med mine og dine barn? har dette bydd på problemer??
Det er stor forskjell på oppdragelse av unger, jeg tenker endel på dette da sannsyneligheten er stor for at man finner seg noen med barn.
Jeg for min del er opptatt av å få en god oppførsel og oppdragelse på barna mine, og stille krav til de i forhold til alder.
Slik at de er best mulig rustet til å møte "verden", synes jeg registrerer mye bortskjemte unger og slappe foreldre rundt omkring.
Og generelt sett veldig dårlige på å se sine egnes "feil"

Noen meninger rundt dette temaet??

kordan slette æ profilen min hær inne???

http://melodymaker.posterous.com/the-reason-some-girls-stay-single-very-funny

http://p3.no/hallop3/er-du-hekta-pa-noen/

Denne bør høres, gjelder nok mange her ute.

Ha en strålende dag ;)

Jeg merker jeg har dritlyst til å reise på en ferie i Julen, jeg har sjekket ut disse aktivitetene:

Kite camps
Surf camps
Scuba Diving

Dette foregår "as we speak now" - dette gir oss en mulighet til å kunne nå og se nye horisonter i denne verden, der kulde og snø ikke er på menyen men bare sol, varme, strand og morro.
Det hadde bare vært deilig å komme seg vekk i julen istedenfor det evige maset og jaget med gaver og lignende. Ser etter en travelbuddy / buddinne. Tagg along hvis dere syns det kunne høres intressant ut

Jeg har vært borte herifra en stund.

Hvor er det blitt av rotte? Den fantastisk irriterende rotta, som kommenterte alt?!

Har han rusla rett i musefella?? hihi..

Jeg er bare fryktelig nyfiken.. Hvem er denne Z? .. ikke zorro?

Åpenbar deg er du snill! ;)

Dette er det første året jeg er uten barn på nyttårsaften, og ingen mann å støtte meg til. Selve nyttårsfeiringen uten barn burde vel gå bra, i og med at det er mange fester der voksne (jeg ser bare lykkelige par) koser seg med edle dråper og kysser ømt inn i det nye året. Er det flere enn meg som lurer på hva dere skal gjøre til nyttår? Jeg noen invitasjoner til fester hos vennepar...men føler meg bare som femte hjulet på vogna når det bare er jeg som er alene....

Skal egentlig ut å møte en, og ta en øl eller to. Men, så begynner magen min å koke, og jeg mistenker at gutten min har smittet meg med omgangssyke! E de muli?

Hva pokker gjør jeg nå, stikker avgårde og håper jeg ikke kaster opp over hele mannen? Eller ringer og sier jeg er syk. Det høres jo ikke akkurat ut som verdens minst brukte unnskyldning......

nok en profil post..

Ingen svar
(mann 40 år fra Akershus) Privat melding

Sitter her og burde virkelig ta i ett tak på profilen min...

Men, finner det mer underholdende å følge med på forumet her...

Fler som har det sånn?? .. Kanskje hvis jeg ordner og fikser litt på profilen så svarer noen?

nok en gang Z da.. nevnte noe om en strutsemetode, er det det samme som å ikke svare på en "høffeli'" invitasjon til prat?
I så fall maaange strustedamer her.. hm.. Men igjen, har vel sikkert noe med at profilen min er skrekkelig dårlig..hahaaha...

blablabla.. :)

Hei,

Er det noen som har vært i Hurgada i Egypt før?, vi er en vennegjeng som skal nedover til nyttårsaften og feire der :)
Mottar gjerne tips på bra steder og gå på en nyttårskveld, dykkesteder og evt om det finnes noen steder man kan surfe der? :)

Må si jeg er imponert over alle disse fantastiske kvinnene på sukker.
Mange av de reiser verden rundt. Bestiger fjelltopper og dalføre i helgene, mens de samtidig rekker café latten sammen med familie og veldig gode venner som betyr alt for de. Og imellom dette trener de på helsestudio 2-3 ganger i uken. De har gode jobber som de trives i. I tillegg ser mange av de fantastisk bra ut!!

Et lite hint: Det er derfor dere er single jenter!! Dere er rett og slett for perfekte. Ingen menn orker å leve opp til dette!
Og spør du meg, passer det "egentlig" ikke med en mann for disse superwoman!!
Nei, gi meg heller ei søt jente med litt sjarm. Som er gidaslaus, som kan sette pris på en burger like gjerne som en bedre middag med levende lys. Et ekte kvinnfolk som både raper og fiser.

Jeg tror mange av profilene er opprettet i den hensikt å få tilbakemeldinger på utseende. Alle trenger å føle seg attraktive og se om de har draget. Men perfekte damer.....tror ikke det....
Min erfaring er: desto deiligere dama er, dessto mer selvopptatt er hun. Det blir som i sangen. If you want to be happy for the rest of your life, never make a pretty woman your wife!!
Lykke til gutta - Og husk kondom! :-)

Noen som har testet ??

Jeg har i dag min første dag på ketolyse,, drittlei av å være ho med den deilige rumpa... jeg vil ha en deilig kropp jeg som matcher...

Så nå har jeg virkelig bestemt meg, skal innmeldes på treningsenter og trene 1-2 ganger i uken og aldri mere spise karbohydrater... hører rykter om at dette er en kanon kur, selv uten trening, så da blir det vel drit bra med trening...

Hvorfor skjønner ikke folk det at viss du ikke svarer på meldinger på innboksen, så er man ikke interessert?! Er det virkelig nødvendig å sende 6-7 stk før man tar hintet? Jeg har ikke lyst til å være frekk og kjører mest på den taktikken at den beste måten å vise at mann ikke er interessert på, er å ikke svare...

Jeg gidder ikke sende mail på mail til gutter som ikke svarer. Det blir litt VEL patetisk...eller?
Er jeg helt på jordet nå??

Jeg driver og fjernstyrer en del PCer til bekjente.... og av og til blir du litt frustert når man ser hva folk klarer å rote til på maskinene sine... SÅ i dag for litt siden - var jeg slem. I regi av at jeg hørte en sånn p4-bløff for veldig lenge siden hvor ei jente ble bedt om å fryse alle nettverkstilkoblinger ved å legge PCen i fryseren.... noe hun gjorde.... Ufattelig festlig.... så nå har min søster nettopp plassert sin PC i fryseren....

Skal ringe og be henne ta den ut snart..... jeg lover... Dæven jeg kommer til å få lite julegaver i år.....

Jeg har lært at hvite halvstore baderomsfliser er ganske poppis (og veldig mange synes de fungerer suupert som bildebakgrunn).

Noen som har en mening om når forholdet kan defineres som seriøst?

Det er i hvert fall 3-4 damer som er aktive her på forumet jeg godt kunne tenkt meg å "bli bedre kjent med". Men jeg tenker fort det kunne blitt litt kleint - vet ikke hvorfor, egentlig, men sånn er det nå jeg tenker.

Er jeg helt ute på bærtur, eller?

Hvor mange sider med brev har du i innboksen og i utboksen?

Jeg er ei jente på søken etter et langvarig forhold. Jeg snakker med noen gutter jeg kunne tenkt meg å bli kjent med, men som alle vet, kjemien er absolutt viktigst etter at man helt overfladisk har funnet ut at noen er attraktiv.

Så her er spørsmålet mitt.. Hvor lang tid er greit å vente, evt hvor mange meldinger, før man kan spørre om noen vil ta en kaffe?
Jeg er ikke fan av å sende hundrevis av meldinger før jeg treffer noen..

Jeg har skrevet ett par ønsker for min drømmemann, overhode ikke mange, men dette synes menn som tar kontakt med meg å totalt overse.... Det "viktigste" for meg er faktisk høyden, at han er betraktelig høyere enn meg, for jeg liker å gå med høye hæler og liker ikke å føle meg høyest i forholdet, MEN... ca 80% av de som tar kontakt med meg er ca like høy eller lavere enn meg... Kan det være så vanskelig å lese igjennom en profil ordentlig? OK, så er jeg kanskje litt overfladisk med tanke på at jeg ønsker meg en høyere mann, men nå er det engang slik at det er kun slike menn som tenner meg...

Har merket meg at når man er singel, treffer man sjelden eller aldri noen som man klaffer med. Og det kan brått ta litt tid før man evt treffer noen man har en gjensidig tone med. MEN så er man ikke singel lengre og da, er det plutselig ikke måte på hvor mange som er interesserte i deg. Er det fler enn bare meg som har opplevd dette?

Nesten litt sånn at det er lettere å få en ny jobb når man allerede har en ;)

Har hatt en hyggelig helg med ei frøken flydd inn fra vestlandet, var veldig skeptisk på fredag da jeg skulle hente henne på Gardemoen. Vet jo at kjemi på nett ikke er det samme som irl, men hun var ei flott dame i virkeligheten også, så vi hadde det veldig hyggelig i sammen. Nå sitter jeg her og ønsker at jeg følte et "sug" etter henne, men det gjør jeg ikke.
Liker henne veldig godt men føler ikke noen forelskelses følelse, men jeg vil gjerne møte henne igjen for å føle mer på det.

Hva mener dere?? bør man være forelsket etter første helg i sammen for å fortsette, eller kan man la det få litt tid for å se??

Redd for å gjøre feil....