Sukkerforum

Spillet

Ingen svar
Skjult ID

http://www.xkcd.com/800/

I morgen har jeg bursdag .. Fyller de gylne 28 ..
Er det da jeg skal merke panikken?? At jeg fortsatt er singel,ingen barn og er fortsatt student ??
Kanskje mulighetene for min del blir mindre ? Er jeg kanskje ikke det aktuelle kjæresteemnet?

Nei tror neimen ikke det gitt .. Nyter livet mitt.. En herlig tilværelse ;)
For plutselig dukker nok min "drømmemann" opp .. Når jeg minst venter det ;)

Jeg har 11818 besøkende på min profil når jeg skriver dette.

Jeg har også 0 kjærester når jeg skriver dette.

Hva skjer først?

Antallet kjærester øker fra 0 til 1, eller antallet besøkende når 15000.

Jevnt løp, spør du meg:-)

Hypnose

Siste svar to. 10 mars 2011 14:26 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym kameleonen

Noen som har prøvd?

Hei!

Er en sjenert mann som godt kunne tenkt meg å overvært festen på Logen i Oslo 2 april, men vet ikke om jeg er tøff nok til å dra "helt alene"
Hive seg i fly og bestille hotell, så "tør" man ikke når det kommer til stykket.

Hadde vært hyggelig å vært der sammen med ei jente, jeg sponser gjerne.

Seriøst ment :)

Hei forum-guruer!

Er det noen av dere som vet om et tegneprogram hvor en enkelt kan lage egne logoer og visittkort?

Jeg har funnet vistaprint men jhar designet min egen logo og trenger et bedre tegneprogram enn word for å lage lden mer proff.

Er det noen der ute som kan bidra til tips?-)

Begynner å føle at jeg er i ferd med å miste grepet om troen på det gode, troen på medmenneskelighet, jeg.
Ja, troen på menneskelig kjærlighet, ikke bare mellom mann og kvinne nødvendigvis.

Føler at jeg er i ferd med å bli kjølig innvendig. Sånn har jeg aldri hatt det tidligere, og det skremmer meg litt.

Nå trenger jeg input - jeg blir glad om noen kan bidra med noe...kanskje jeg ikke er alene om å ha det sånn?

Merker med meg selv at jeg blir fort lei meg hvis jeg tenker på x-en, at eneste som "hjelper" er å få fokuset på en annen jente, gjerne en sukker-jente. Bare jeg sitter å ser på tv om et par og kjærlighet faller tankene mine på henne.
Jeg kjenner så et stikk i magen og bare MÅ tenke på noe anna =/ og x-en ble det slutt med for 4-5 måneder siden.

er det noen andre som har det slik? selv etter lang tid, syntest jeg selv er veldig skjør av meg som har det sånn

ha en nydelig dag alle sammen. våkner opp til knall blå himmel. >Ikke noe er bedre enn det.. Kroppen våkner av sol. etter en lang og treg vinter..
Så alle sammen ut å nyt solen. de som har den da vel og merke..

Idag er det etter almenakken Feite Tirsdag. Med andre ord skal man om mulig, særlig feit mat for å styrke seg til fastetiden. Nokon som markerer denne dagen? :)

Dere gutter....Hva er det som skal til for at en jente skal gå fra en du dater til å bli kjærste? Synes dette er litt vanskelig selv. Har hatt en tendens de siste to årene til å date over lengre tid, men så renner det ut i sanden og blir ikke noe greie på det.

Jeg har vært her et lite år (av og på), og på den tiden har jeg stort sett mottatt meldinger og respondert på de som først har tatt kontakt med meg. Når jeg sitter og titter på profiler hender det jo at jeg har lyst til å skrive en melding, og har gjort dette en fem, seks ganger. (flere av dere skriver "ta kontakt" "liker jenter som tar initiativ" osv.) Da opplever jeg å ikke få svar eller at de er "opptatt" og dater en annen. Bare min uflaks eller tar jeg kontakt med "feil" gutter?

Opplever å få positive meldinger hver dag ang. bilder og det jeg har skrevet i profilen min. Har en anstendig profil :-)

Hva synes dere gutter om at jentene tar kontakt først?

Merk - dette er ikke en tråd for å diskutere meninger, slenge dritt, eller prøve å dytte egen mening ned over ørene på andre. Det som er meningen er at alle skal se at en mail *har* blitt sendt inn, og dermed oppfordre andre til å sende inn egen mail, enten med støtte til denne, om at den må oversees, om at man er enig med noe og uenig med annet - men i det minste få det frem at forumet faktisk ikke fungerer så veldig bra lengre. Vær så snille og hold dere til det, og det er ingen vits i å kommentere noe særlig...det er informativt. Om et subjektivt emne. Som i det minste jeg er uinteressert i å diskutere.

Derfor - prøv så langt det er mulig å være objektive. Om du er enig i at forumet ikke fungerer, så FORTELL DET TIL SUKKER. Om vi er uenige her, så blir ingen ting gjort. Om vi sender inn våre punkter til Sukker, så vil *de* se over listen og vurdere hva som er viktig og hva som ikke er det.

Så da starter jeg igjen med den opprinnelige tråden:
Nå som vi alle sammen er uenige om kjørereglene her inne, men de fleste av oss er enige om at noe er feil anbefaler jeg alle sammen å sende en mail til support@sukker.no og si fra om det. Om en eller to sender, så blir neppe noe som helst gjort, men om flere av oss sender, selv om vi ikke er enige på alle punkter, så kanskje de vurderer å gjøre noe. Uansett - her er min:

Hei,

Den siste tiden har det til tider vært borgerkrigtilstander på forumet, og det er vel rimelig klart at noe må gjøres. Forumet er, dessverre, utdatert på funksjonssiden, og jeg har noen forslag til forbedringer:
1. Gjør bildene mindre
2. Gi mulighet for å svare uten å vise bilde, men uten å være anonym
3. Fjern muligheten til å skrive anonymt, med mindre det er forhåndsgodkjent. Det er alt for mange tulletråder, og alt for mange anonyme som kommer inn og skriver som om ingen kan se dem. Om det er forhåndsgodkjent burde det gå an å svare anonymt på tråder startet av en anonym.
4. Mulighet for å abonnere på tråder, så man får beskjed når noe er svart
5. På oversikten av tråder, vennligst vis hvem som sist svarte.

Som et eksempel på hva som foregår på forumet har vi en “fast” anonym bruker som kaller seg xxx. Denne er nesten helt sikkert samme som et troll som kaller seg “yyy". Disse er gjengangere, og det er bare toppen av isberget. Det som skjer nå er at flere og flere av de som pleier å stå frem med åpen profil trekker seg ut av forumet på grunn av alle de anonyme som klager og sutrer. Det jeg tror dere må stille dere selv e

Hva foregår egentlig i hodet til mannfolk når de viser stor interesse en dag og så er helt kort og likeglad den neste. For så å bli helt gira igjen men dagen etter helt kald.
Er dette for å virke interessant eller er det rett og slett at de ikke har ekte interesse for dama?

Datet en type, fantastisk var han! Vi hadde det kjempekoselig sammen og var på god vei inn i et forhold. MEN denne gutten har ei venninne som fra første gangen jeg møtte henne, haaaaaaaatet meg.. Så hun snakket dritt om meg fra ende til annen og tilslutt ble jeg dumpet!! Jeg HATER venninner!!!! Selv om det er gutten som havnet i vennefella med henne, så er venninna alltid eiesyk!! Finner han seg ei jente som kanskje er penere enn henne, og ja, jeg vil si at jeg er mer attraktiv enn denne venninna, så klikker det for henne!! FOKK ASS!!!!!!

Hvor finner jeg en gutt som har kvinnelige venninner, men ikke ei bestevenninne??????

Jeg vil bare begynne innledningvis med å si at dette er en SERIØS tråd. Det er ikke fordi jeg prøver å være barnslig, ekkel eller noe annet dere kanskje vil tro. Vil også advare for de som kanskje finner dette meget ekkelt, men jeg er litt i tvil akkurat nå. Bekymret...

De siste ukene har jeg merket at dobesøkene (de "virkelige" dobesøkene) har blitt mer sjeldent. Avføringen min er hard som stein og det er rett og slett ganske vondt når jeg skal "ordentlig" på do. Jeg har ikke endret matrutinene, har ikke begynt å spise mindre eller noe annet.

Er det NOEN som kanskje vet hva årsaken kan være? Burde jeg oppsøke lege angående dette?

Har merket at hvis jeg fjerner valget "høyere" og velger "omtrent lik", så forsvinner de som er 1-2 cm høyere enn meg. I min verden så er 1-2 cm omtrent lik, mens 5 cm begynner å bli vesentlig høyere. Skulle heller vært et alternativ med inntil 5 cm høyere akkurat som det er for lavere.

Dette er til alle dere fantastiske, herlige og varme menneskene der ute!

http://www.youtube.com/watch?v=dKLkI1ZJYv0

Vet artisten er en "barnestjerne" i manges øyne, men lytt til teksten. Den vil si alt.

Er du lam fra nakken og ned kan du være med Lars Monsen på tur, er du lam fra nakken og opp så er Paradise Hotel det rette...;)

Jeg vil flytte hjemmefra. Er 20 år gammel og føler det er på tide! Problemet er at jeg skal gå siste året på videregående om igjen, så jeg er på en måte knyttet til denne byen jeg bor i nå.

Har en fast jobb atm, og jeg vet at jeg kan få bortebostipend, så jeg ser ikke noe spesielt FARLIG for meg etter sommerferien hvor jeg begynner på skolen igjen + at jeg kan ta på meg en kveldstidjobb. Hovedårsaken til at jeg vil flytte, er foreldrene mine. De forstår meg ikke, og rett og slett er nedverdigende mot meg. De rakker ned på meg, skjønner ingenting og til tider virker det som at de ikke har tro på meg overhode. Dette er kanskje ikke bevisst fra deres sin side, men jeg bærer preg av det.

Men den leiligheten jeg har sett på nå, koster 5000 i måneden, jeg tjener ca 13000 i måneden. Har ikke penger NÅ, til dags dato, og har en kredittkortregning å betale. Får lønning i Mars, men tror ikke den er så stor fordi jeg har vært mye borte fra jobb i Februar måned pga sykdom + at jeg må betale depositum på 10000. Hvilket jeg ikke har råd til i Mars måned og leiligheten er ganske ettertraktet.

Jeg er i villrede akkurat nå. Aner ikke hva jeg skal gjøre... jeg vil bort fra foreldrene mine fortest mulig, men hvordan skal jeg gjøre det med minst mulig inntekt NÅ?

Hei forumsfolk!

Tar gjerne imot noen meninger på min siste erfaring fra sukker!

Jeg fikk kontakt med henne på sukker i september mener jeg å huske. Vi fant raskt tonen og pratet hver dag og gikk raskt over på hotmail og msn hvor vi pratet i flere timer hver dag om alt og ingenting, praten gikk flytende og naturlig.

Vi ble enige om å treffes i desember siden jeg jobber utenlands. Allerede da forklarte hun at hun følte seg opptatt med meg og at andre gutter ikke betydde noe.

Da vi møttes så var det første vi gjorde å klemme hvernadre i 15 minutter. Hun fortalte meg at jeg var en veldig spesiell mann og ikke typisk mann siden jeg kan kommunisere og lytter til henne. Vi var nesten ikke fra hverandre i desember og hun overøste meg med komplimenter og vi pratet hver dag når jeg ikke var hos henne. Jeg fortalte at hun betydde mye for meg og jeg kunne slappe av og være meg selv rundt henne. Vi hadde en julekalender hvor vi fortalte hverandre hva vi likte hos hverandre og hvor mye vi betød for hverandre.

Jeg dro tilbake til utlandet i januar og vi hadde god kontakt helt til februar da hun begynte å trekke seg vekk og var kort i svarene da jeg tok kontakt. Så plutselig var hun borte fra msn og jeg skjønte ikke hva som foregikk. Jeg prøvde å spørre hva det var men fikk ikke noe svar. Etter 2 uker hvor jeg ikke tok kontakt fortalte hun at hun hadde funnet en annen. Grunnen , forklaret hun, var at jeg ikke fortalte henne at jeg ville hun skulle vente på henne til jeg kom hjem (kontrakten min i utlandet utløper i mai). Jeg tok det for gitt at jeg fortalte henne at hun betydde mye for meg at det holdt.

Hun kunne ha spurt, men det gjorde hun ikke og det virker som om hun gir meg skylden for at jeg er frustrert og at det ikke er hennes feil fordi hun har funnet en annen....

Spørsmålet mitt er da hva dere synes? Bør jeg gå uten å se meg tilbake, eller ei? Hun har tatt kontakt "bare for å si hei" etter at hun ditcha meg, men jeg vet hun har en annen nå.

Hva ville dere ha gjort? Jeg føler meg ganske lurt og forvirret her. Poenget mitt er vel å få frem hvordan hun var i forkant for så og snu 180 grader...

..og alt jeg ser er kviser overalt i hele ansiktet, føler meg så lite fin pga det, noen andre her som også har det sånn?

Meg IGJEN folkens *ler* Jeg driver med et enormt maleriprosjekt og har møtt litt veggen, tenkte kanskje dere kunne hjelpe meg litt *håpe*

Jeg trenger så mange visdomsord, sitater og/eller meningsfylte tekster som overhodet mulig! :-)

Trenger 500, hittil har jeg klart å finne 87 på egenhånd og det tok meg en hel dag, så nå er det på tide å utnytte resursene sine, og kanskje dette kan bli en hyggelig tråd om man er i dårlig humør og trenger å lese et hyggelig ord eller to?

Send inn alt, jeg er ikke kravstor! :D

Trenger hjelp til å skjønne dette:

Jeg er en mann i slutten av 20-årene. Ser helt normal ut, slank men ikke spinkel og høyere enn de fleste jenter (uten å være et fyrtårn). Kler meg annstendig og er rak i ryggen. Når jeg går for meg selv i byen her, så prøver jeg å få blikkontakt med så mange som mulig når de kommer mot meg. Ikke stirring, bare et par sekunders felles øyeblikk.

Dette er hva jeg opplever: 8 av 10 jenter (de på ca min alder), ofrer meg aldri et blikk. Jeg er som luft. 8-10 menn (fremdeles de på ca min alder) møter blikket mitt.

Nå har det seg slik at jeg er naturlig nysgjerrig på de som kommer mot meg, så derfor ser jeg på både gutter og jenter, men det er jo jentene jeg ønsker å få et blikk tilbake fra. Noen som opplever det samme? Og noen tanker om hvorfor det er slik?

Det er rimelig ensomt å være singel, ha få venner, og bortimot aldri få blikkontakt fra det motsatte kjønn.

For innlegg som
*ikke passer i andre tråder,
*for innlegg uten mål og mening (eller med)
*for innlegg med skrål og sprell (eller uten)
*for dere som er hjemme ikveld (eller skal ut?)
*for...tja...hyggelige fjåserier, flørtemeldinger, gladmeldinger, trenger trøst-meldinger, andre-meldinger
...og noen klemmer hist og her...

-for alle som vil!
:o)

Heder til kvinnene! De fletter og vever himmelske roser inn i det jordiske liv.

(... var det Schiller som sa, ikke meg. Men det høres bra ut!)

Hvorfor får jeg veldige høye matchtall med folk som bor 100 mil unna,når vi begge har krysset for at vi ikke ønsker/kan flytte? Skjønner at jeg bare kan begrense søket iht fylker,men undrer meg over at dette ikke gir noe utslag i matchtallet....

Hvorfor er det sånn at hvis en kamerat i gjengen ikke liker jenta liker ingen henne? Klarer dere ikke gjøre opp en mening selv eller tør dere ikke si imot de andre gutta??
Og hvorfor tror dere at en jente vil ha sex bare hun ber over på film osv når en selv har ett inntykk at de bare er gode venner?? ja er selvopplevd..slitsomt, føler at det er vanskelig og finne seg gode kamerater..

Jeg sitter og kjeder meg (burde vel ha jobbet/studert, men har blitt et forumtroll). Så det jeg lurte på, er om noen har linker til bra/teite/morsome/ekkle You Tube videoer.

Mulig at det er en slikt tråd her allerede, men jeg gadd ikke å lete igjennom alt.

Så bring it on folkens!

Farmen!!

Siste svar ti. 8 mars 2011 15:31 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Er det noen her som er enig i at Farmen på TV2 har blitt et kleint møkka program ??

Dater mye, pleier å møte gutter ganske kjappt hvis det er en god tone på nett, og jeg har møtt hyggelige gutter, men jeg er ikke typen til å ha sex på 1-2-3 daten.. Og ofte er det jo ikke mer enn 2 dater uansett.. Derfor har jeg en "venn" som jeg ringer when I'm in need! ;) noen andre som har en venn?

En tanke

Siste svar ti. 8 mars 2011 14:57 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Følels

Først vil jeg begynne med å si at jeg ikke meldte meg inn her for jeg drømmer om og treffe noen spesifikt fra dette nett stedet.
Jeg kjedet meg bare litt og tenkte hvorfor ikke???
Etter noen dager her med lesing både inne på dette forum og inne på div profiler, og etter noen samtaler med tilfeldige jenter så trur jeg at jeg har funnet et av hovedproblemene til en slik side.
Om man legger opp de forskjellige brukerne som er her inne i grupper.

1. Noen er på leting etter den store kjærligheten her inne
2. Noen håper på den store kjærligheten men kan også tenke seg noen sengpartnere på den veien
3. Noen vil absolutt ikke ha en sengpartner bare som elsker, men er mer på jakt etter et forhold
4. Noen er kun på jakt etter one night stand eller elskere
5. Noen er så sjenert og har så dårlig selvbildet at de føler det er tungt å snakke og bli snakket til her inne.
6. Noen kommer seg aldri ut og sitter muligens med flere unger og håper på en løsning igjennom dette stede. Uansett om det innebærer kun noen one night stands
7. Noen er kun her for og vise seg frem og med dette bruker de deiligste bildene sine for så og få flere kommentarer som de kan smile av hjemme i sofakroken sin før de legger seg.

Dette er vel hovedsak min tolkning av dette stedet. Mulig jeg tar helt feil. Etter min personlig mening håper jeg folk som er kun ute etter one night stand. Eller de med kun håp om fine kommentarer rundt bildene sine. Og sist men ikke minst de som trur de er så forbanna deilige at de ikke vil svare folk som tar seg tid for å skrive melding til dere. De burde egentlig tenke seg godt om og forhåpentligvis slutte og bruke dette stedet. Får sikkert mange kommentarer om at jeg ikke har noe jeg burde sagt og videre og videre... Samt at dette nett stedet er vel for alle.

Men!!!!!

1. Dere ødelegger for folk som mener noe seriøst. Tar bort tid og rom for folk som er her for å finne kjærligheten. Og dere ødelegger selvbildet mer til personer med dårlig allerede med og knulle på første date (snakker hovedsak til playere) og ikke tar mer kontakt.

2. Dere viser ikke medfølelse for personer som ikke er like pene som dere.

3. Dere kan bruke grupper på facebook. Eller på andre sider hvor det ikke er rettet rett mot dating for deres drift.

4. Tenk hvor mange forhold dere ødelegger for fremtiden

5. Husk! At om det er mindre pene bilder av personer her inne betyr det ikke at de ikke er smell vakre i virkeligheten. Jeg personlig har ikke noen fine bilder a

Har truffet en deilig hmmmmmmmmmm en snill hmmmmmmmmmmmm en kjekk hmmmmmmmmmmmmmm
en god hmmmmmmmmmmmmmm en barsk hmmmmmmmmmmmmm rett og slett en som gjør at jeg hmmmm ofte :)))))

Flere som hmmmmmm etter helgen ?

Som tittel sier.. Må man se ut som en gud eller lignede her for å få kontakt med det motsatte kjønn.
Eller er poenget bare å sende ut mld til alle og en hver her inne.. Ikke at jeg orker det..
Sitter folk her inne bare for å få oppmerksomhet og ikke noe mer enn det..
Meldte meg inn her for å finne noen å ha noen gode samtaler med prate om alt mellom himmel og jord..
Finnes ikke de jentene lengre..

Hei. Jeg lurer litt på hvordan profilbilde og tekst andre jenter har. Kunne vært greit å vite hva man har å konkurrere med.

Jeg skjuler id min foreløpig, men hvis noen jenter blir med på å vise sin profil frem så gjør jeg det også.

Helt greit på sukker.no

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Vestfold

Syns i grunn sukker er rimelig bra sammenlignet med andre steder, face, byen osv. Det er jo hva man gjør det til selv, jeg er en 26 år gammel gutt og føler ikke at jeg har problemer med å møte damer i det virkelige liv. Men etter en lang dag, kan det jo være greit å få en søt jente i tale. Orker jo ikke å springe på byen hver gang man skal treffe noen og som regel treffer man jo ikke den rette ute heller.

But nuff said, Meldte meg inn i desember og har ikke vært aktiv med å ta noe særlig kontakt med jenter hær inne. Har heller ventet til andre har skrevet til meg og virker de som noe å satse på så svarer man jo selvfølgelig. Men mitt råd er iallefall, ha et bilde som viser hvem du er.. Ta heller folk på sjarmen i det du skriver på profilen istedet for å bruke ditt beste bilde gjennom 10 år. Å hvis man virkelig syns noen virker lovende så er det ikke mer turn off en folk som skriver " hei", "gjort i dag", "gjort i helga" Osv... Det er lov å engasjere seg litt..

Uten bilde nr 787 en lørdagskveld for 3 år siden og med en tekst som tok 2.5 min å skrive, så har jeg sikkert møtt 10-12 søte jenter in real life siden jeg meldte meg inn.. Nå var ingen av de noen jeg var klar for å satse på videre, men har fått mange gode venner uansett. Flere jeg kjenner har samme erfaring, at det overhode ikke er noe problem å møte søte single folk hær inne. Men det hjelper jo ikkje å surmule om man ikke får svar hos noen, da bør man kansje legge om strategien å prøve noe nytt.. Å får all del, det skader ikke med litt humor :p

Vi har vært låst i 3. dimensjon hvor dualismen råder og splitter, men alle er invitert til en ny utviklingsspiral og utviklingssyklus på et høyere bevissthetsnivå.

Slik jeg (det er noen andre enn meg som har skrevet denne artikkelen altså) ser det, vil et universelt vindu lukkes snart. Tidssykluser skal kalibreres på nytt. Den enkelte persons bevissthetsnivå er med på å avgjøre i hvilken ”virkelighet” en lander. Det er ens personlige frekvens eller signatur som avgjør.

Her er litt eyecandy for jentene på sukker på en lørdagskveld ;) Følg nøye med på det lidenskapelige blikket 1:48 ut i videon ;)
http://www.youtube.com/watch?v=pArLmSakOYI

Nå blir det date! Herregudherregudherregud!!

Til de som lurer så kjøpte jeg meg nye klær OG jeg tar toget hjem kl 23! Føler meg skikkelig skikkelig fin nå!

Danse?

Siste svar ma. 7 mars 2011 23:45 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Jeg danser helst ikke, og mime leker er heller ingen favoritt, går det bra å ha disse skruplene eller jenter ? :)

Skal vi ikke hjelpe hverandre litt , gi noen forslag til hvem vi synes passer sammen her. Hadde i det minste vært gøy å hørt/ visst hvem jeg passet sammen med etter andres øyensyn :) Litt sær tråd kanskje.... Men jeg kjeder meg akkurat nå ;)

Har vært her inne en mnd`s tid nå, og har hatt ca 320 besøk på min profil. Kan man si at dette er normalt? under normalt? helt sikkert ikke over normalen ... bare nyskjrrig på hva dere andre har hatt av besøk etter en mnd +- ?

Jeg tror jeg er forelsket! Veldig forelsket! Helgen har vært perfekt!!! Date i Oslo på fredag, var flink og dro hjem med siste tog, han kom til meg på lørdag og ble over til i dag! Han dro nå for ikke så lenge siden! <3

Ååååhhh! Er helt tussete i hodet! <3

Jeg har vel vært på et 20-talls Sukker-dater i min Sukker-karrriere, og brorparten av dem har endt med at jeg tar kontakt med sikte på å treffes igjen, hvorpå hun sier at hun ikke tror det er noen god idé. Tipper at jeg ikke er den eneste som opplever dette.

Men det jeg ærlig og oppriktig lurer på, er om det bare ikke er noen match der, eller om det er noe det faktisk kan gjøres noe med. Søsteren min fant for eksempel ham hun snart er gift med på første forsøk på nettet (vet ikke hvor mange han var gjennom først, tror jeg må spørre ham...), og jeg kjenner også til andre som har møtt et par-tre stykker før de finner en varig partner. Samtidig ser jeg jo at det stadig vekk er de samme ansiktene som går igjen både her og det andre stedet jeg er registret - toppmatchen min her har faktisk vært toppmatch helt siden jeg første gang tok Sukker i bruk for tre og et halvt år siden - så jeg er jo ikke den eneste som bare blir værende og værende og værende...

Uansett - jeg synes egentlig at de fleste datene går bra, i hvert fall så bra at jeg har lyst til å møte dem igjen. Samtalen går bra, uten pinlige pauser og uten at det virker som et avhør. Synes ofte vi matcher når det kommer til interesser, holdninger og også hva vi er ute etter. Men det blir altså ikke noe mer enn "du virker som en trivelig fyr, men..."

Dette er ikke ment som en sutretråd, jeg lurer helt ærlig på hva som forventes av en førstedate - hva man kan og bør (og ikke bør) gjøre.

Forum

Siste svar ma. 7 mars 2011 11:42 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Cornelis

Dette er en tråd for alle som har et avslappet forhold til forumet. For oss som ikke tar det så alvorlig, og ikke har behov for at noen av brukerne mener de representerer en slags "folkemening".

Hva liker du at partneren gjør i senga og hva liker du og gjøre tilbake?:)

Kom med det nå!

Hvordan opplever dere det er å skulle si fra til en eventuell partner at han må bruke kondom / eller spørre henne om hun er på pillen mitt i øyeblikkets hete ?? selv føler jeg d noen ganger er litt småvanskelig spesielt med litt alkohol innabords..blitt noen angrepiller!! man spiller jo høy risiko faktor her! :P Hva er deres meninger om dette ?

Togtur

Siste svar ma. 7 mars 2011 00:10 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym InDaNight

Er det noen kjekke karer eller koslige jenter som skal reise med tog oslo-bodø i morgen eller bodø-oslo på onsdag ?

allti kjekt med nye bekjentskaper og en 14t togtur er jo kjedeli i blant :P

Dette er første gang jeg bruker en nettside. Og her er vel di fleste ute etter flørt og fastforhold regner jeg med?
Når jeg leser på profilene til enkle her inne får jeg sjokk! Hvordan kan noen sitte å klage på profilene eller overhode på at di er lei av å være single. Men!!!!! Samtidig ha så mye kriterier til typer di vil date. Først og fremst og dette gjelder til både gutter og jenter... Man kan ikke bare gå etter utsene som 99% her inne gjør bare av og titte litt på profilene. Di guttene som gjør seg super deilig på bilder her inne er nok mest sansynlig interessert i et knull. Tenk litt på det? Om du skal fortelle hvem du er. legger du ut bilder av deg selv hvor du står i bar overkropp og flekser muskler. Eller har en hårsveis som er rettet perfekt i alle vinkler. Har mange vestkant kompiser som di fleste ville sett på som skikkelig klyser. Til og med di få jeg vet som er her inne som har lagt ut bilder av seg selv har lagt ut normale bilder hvor di enten er på en fest eller er på jobb osv. ikke wannabe modell bilder. Eller bilder tatt i en rett vinkel så du ikke ser tjukk ut osv...
Blir å slette profilen min etter dette er skrevet og si hade til en slik luser side. For det finnes tross alt en verden der ute som smarte og velutviklet, ikke minst velutdannet mennesker er. Som er seg selv og ikke prøver noe annet. Og di man møter i den verden som prøver på noe di ikke er kan man jo bare styre unna.

Grunnen til at jeg skriver dette etter kun 2 besøk på denne siden er fordi jeg har skrevet med 3 jenter i kveld fra dette stedet. Og alle 3 har virket veldig fjern. Hun ene beskylte meg for å ville treffe henne uten at jeg hadde nevnt det. Og hun andre trudde hun var mye penere enn meg igjennom hele samtalen. (for Guds skyld! Du vet jo ikke hvor pen jeg er... Og jeg vet ikke hvor pen hun er. Hun hadde 3 bilder av seg selv hvor hun sto og viste magen og holdt hendene på puppene sine. ) Ps. Det var hun som tok kontakt. Hun siste tok jeg kontakt med og hun virket veldig pen og snill. Men så kom det jo en bakdel der også. Hun skulle gå så hun spurte etter nummere mitt. Var dum å ga det til henne. For hun sendte meg 3 mld uten at jeg rakk å svare (pgav jobb) og da var hun sint på meg.

Så sist vil jeg si enda en ting som får denne siden til å føle meg kvalm over menneskeheten på nett! hvordan kan folk snakke så mye piss på denne chatten? Noen sier jeg kunne aldri blitt sammen med en eller ei som røyker. Da har dere aldri vært forelsket! Tru meg bagateller s

svara då!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Å

Åh jag får ju aldrig svar! Skickar små hälsningar och brev, ställer frågor och ger komplimanger. Är du inte intresserad så bara säg det då, inget problem och mycket bättre än tystnad. När tusan ska jag hitta någon att dela mina söndagar med?