Sukkerforum

Har kost meg i badekaret med boka mi i flere timer! Nå sitter jeg her alene i sofaen, ...med verdens mest rynkete tær...hehe
Hører på musikk, koser meg. Tenker at livet ikke er så værst:)
Boken jeg nå desverre *snufs*, har lest ut heter; Spis, elsk, lev! Den anbefales på det varmeste til alle sukkerbiter som er glad i å lese:))
Tar i mot bokanbefalinger med takk!

Ønsker alle en fiiiin kveld;)

Hvorfor ble du hjemme ikveld, i stedet for å dra ut?

Jeg har visst blitt en smule betatt av en av spinninginstruktørene der jeg trener. Hun er en utrolig søt jente, og jeg blir nesten litt rar (ikke på noen slibrig måte, altså) når jeg ser henne :-)
Litt usikker på akkurat hvor gammel hun er, men tror hun er sånn ca. 27 - 28 (jeg er 35).

Har veldig lyst til å be henne på en date eller i det minste formidle at jeg er litt betatt, men vet ikke helt hvordan jeg skal gå frem. Det er veldig lett å sitte hjemme og tenke at "jo, etter neste spinningtime skal jeg rett og slett bare spørre om hun er singel og evt. kan tenke seg en date". Problemet er at jeg har vært på den "neste spinningtimen" en del ganger nå.

So, without further ado: What to do? Eller kanskje mer riktig: How to do? Please help me :-)

Sincerely yours,
BjarneRimi

Et av de store temaene for kvinnedagen er jo nettop brystkreft, og for alle oss med to hender vet vi at damer bør ha to bryster. Derfor vil jeg anbefale alle men, og gjerne damer (men kun om menn er tilstedet og kan se på) å beføle brystene til de damene de møter i dag for å passe på at det ikke er noen som helst form for klumper eller andre "fremmedlegemer" tilstede. Det er viktig å være nøye!

Til dere kvinner: vi gjør dere en tjeneste, så len dere tilbake og sett pris på denne formen for gratis kontroll! :D

Hva med en "bring a friend" fest? Er du singel, ta med deg en singel venn av det motsatte kjønn og kom til et utested som vi kan avtale med eller noe?

Interesse for dette???

Hva ønsker du deg idag?

Håper dere kan gi meg et svar. Hva er det dere vil at vi menn skal skrive i profilen sin? Tror jeg har litt å rette opp, og da er det greit med deres innspill. Så jeg kan lage den slik at den kommer i smak for dere. :)
Håper dere kommer med mange bra innspill.

PS: Er du mann,gutt, gubbe eller gris. Les og lær, men ikke skriv noe innlegg. Denne er for at damer skal si litt om hva de vil lese om oss.

Er det noen menn som kan gi meg fasiten på denne?

Traff en kar på byen. Han virket veldig interessert, men jeg forsvant på slutten av kvelden uten avtale om videre kommunikasjon. Han søker meg opp ut i fra opplysningene han har fått, tar kontakt neste dag og sier at han ble sjarmert at jeg var facinerende etc. Jeg foreslår en date, han sier at det vil han veldig gjerne. Jeg sier at vi kanskje får komme tilbake til tid og sted??? Han svarer med et smilefjes...

Jentetanke: Jeg har invitert til date, og åpnet opp for å fastsette tid og sted. Neste trekk er hans.... Eller?????

Dere menn er ufattelig hyggelige når man faktisk sier ifra at man ikke er intr, man dater en annen osv.... Jeg har vel kanskje fått ET surt svar. Noen prøver seg på "jammen JEG er jo sikkert mye bedre til ditten datten" greie, men de fleste sier, "lykke til og håper det går bra for deg" type meldinger.
Dette er jo helt suverent! Så er jo sant gutta sier her inne, vi burde faktisk svare, enn om vi er under, over eller midt på treet for dere.. For noen av dere skriver jo til kvinner dere normalt ikke ville dealet med skriver dere så mye om... Men uansett så fortjener "hyggelige" meldinger, et hyggelig svar, enn om det er avvisninger eller bare takking for oppmerksomheten...

De frekke og ufine har det vært få av, de skjer, men da lar man være og svare og i tilfelle blokker, så slipper man flere fra den personen.. Utrolig greit ;)

Så takk til høflige menn, Høye, lave, midt på, tykke, tynne, midt på og i alle nyanser.

http://www.youtube.com/watch?v=GLPDBGZiT54&feature=player_embedded

Jeg syns denne Youtube videon var hærlig... :P
regner med at jentene ikke er enige! :P

ååå gud jeg vil ha en kjæreste nå! Hvorfor skal det være så vanskelig å finne den rette?

Det er forunderlig at vi er så mange flotte mennesker som surrer rundt her på sukker og ikke klarer å finne hverandre. Hvordan skal vi få det til tro?

Er vi villige nok til å gi hverandre - altså profilene, en sjanse? Eller luker vi for fort bort potensielle partnere fordi vi henger oss opp i overfladiskheter, som også utelukker en partner som kunne vært bra i virkeligheten?

Og hvor klar er f.eks. akkuratt du for å gå inn i et nytt forhold?

som har lest Sherry Argov's bok "Why men love bitches - from doormat to dreamgirl - a woman's guide to hold her own in a relationship"?
Jeg ble anbefalt denne boka, og for meg var tipsene i boka så logiske og gode når jeg leste dem, at jeg holder på å lære meg å tilegne meg en god del av dem. Problem is - spørs om disse triksene duger for norske gutter? Kommer de til å forstå slike logiske spilleregeler?

Jeg vil bare vite meningene dere har om dere har lest denne boka.

Hvis dere ikke har lest den - løp og kjøp - på amazon eller noe - og gi et svar når dere har lest ho.

Nå som jeg ikke er tilgjengelig for elskovssyke fruentimmer her, tror jeg heller jeg har lyst til å bruke fritiden på å lese meg opp på Lacan, Zizek og Badiou enn å logge meg innpå her for å fjase. Tror jeg. Så får jeg heller revurdere det når jeg er tilbake om et par-tre måneder. Tu-duuu!

Kos dere med denne imens:
http://www.animationbuddy.com/Animation/Sports/Canoes_and_Sailboats/Old_man_cannoes.gif

Hva syntes dere om at mennesker kan kategoriseres etter jobb/utdannelsen?

OSB! dette er nå GANSKE firkantet da for all del, bare morro dette, og jeg tar for meg de vanligste jobbene;

Advokater; egoister, kyniske, formelle og selvopptatte.
Lege; en sikker vinner, meeeen jobber kanskje litt for mye til tider?
Sykepleier/vernepleier/miljørarbeider; hvem ville ikke ha datet en KVINNELIG sykepleier? Men hvis man er en mann så blir kanskje litt for feminint?
Psykologer; interessant å føre en samtale med, bedre å kommunisere med og stor forståelse?
IT gutta; Geek, men varm god og trygg.
Realfag mennesker; Geek, men varm god og trygg, liten sosial intelligens, blir kanskje kjedelig å prate litt for mye om faget i lengden?
Lærer; Mye godhet, omtenksomhet, jordnær og avslappende typer?
Økonomer/økonomi typer; for opptatt av penger, kanskje en smule gjerrige også, kan være litt kjedelig hvis man er FOR økonomisk.
Politiker; kan være litt for samfunnsengasjerte og her må man sikkert diskutere mye
Frisører/sminke/mote skjønnhet; har ikke noe annet spennende å snakke om enn mote og klær. Gjerne feste mennesker uten ambisjoner
Igeniører; veldig mannlig yrke dette kanskje litt røffe typer og brautende?
BI sosser; sier seg selv.....

Jeg tror rett og slett ikke det er meningen at man nødvendigvis skal finne en som er perfekt..for da hadde det skjedd...

Siden det aldri skjer tror jeg at jeg skal finne en som hjertet banker for..ikke en som er perfekt...skjønner dere hva jeg mener?

Det er tydeligvis en del personer her som misbruker anonymiteten som dette forumet tillater, ved å utgi seg for å være andre ekte brukere. Dette har jeg merket i flere tilfeller, hvor noen av de verste er meget grove. Det burde vært en sperre, som for eksempel ett filter som ikke tillater at anonyme poster har like navn som ekte brukere og derfor gjør dette delvis umulig, eller i det minste en lettere måte å rapportere dette slik at Sukker kan slette og reagere mot overtredelsen. Hva med en rapporter misbruk knapp, hvor man kan merke overtredelser?

Regner med at de fleste er kritiske til anonyme poster, iallefall de som har helt likt navn som ekte brukere.

Er det noen andre her som har opplevd dette, og eventuelt hva gjorde dere med det?

Må jeg skru av hele pc'n her for å vises som avlogget? Har tydeligvis vært pålogget et par døgn her nå, selv om jeg har logget av......Noen som opplever det samme?

Er det noen her som velger eller velger bort kandidater til drømmepartner på grunnlag av yrket deres?

Er det viktig, og hvorfor et det viktig i så fall?
Og hvorfor/hvordan har det evt blitt viktig?

men asså.... jeg vil ikke bli bonde, jeg skal jo bli modell O.o

Flere som fikk litt angst for fremtiden til vårt land når de så det? *ler*

I dag som de fleste andre dager har jeg nettopp kommet inn på hotellrommet mitt og skal til å ferdigstille noe papirskit. Så er det rett i treningstudioet på hotellet for å pumpe litt. Etterpå blir det film og noe godt til på sengekanten. Mulig en liten brus i tillegg. Dette er det deiligste jeg vet om dagene. Spesielt etter en dag med ekstremt mye stress, scooterkjøring, bæring, trening, dårlige matpauser på div bensinstasjoner rundt i det Norske land, og sist men ikke minst langt borte fra min lille engel. nemlig min kattepus Gizzie! :)

Håper alle har en fin kveld og vil dele sine gode stunder med andre. Mulig en slik ting vil vise om personer faktis kan passe sammen :)

Mann snek seg inn i leilighet, og voldtok 14 åring, mens resten av familien låg og sov. Retten så ingen formildende omstendigheter, og dømte mannen til 3,5 år i fengsel......

Ja, der fikk han jammen! Hva med å gange det med 5? Eller 10? Eller hva med bare å la ham sitte akkurat så lenge det tar henne å komme over overgrepet?

Strafferammene i Norge er til å le av, eller?

http://www.abcnyheter.no/node/127639

Sakte kysser jeg
nedover magen din
du er rampete og
deler beina
for meg
jeg legger meg
til rette
kysser deg
på innsiden av låret
sakte oppover
kiler deg på
magen
nærmer meg
lar kjønnet
ditt kjenne
varmen fra
pusten min
nær
nær
men uten å
berøre deg
nyter
synet av
deg
nyter lysten
din
så vakker du er
nærmere
du løfter
deg utålmodig
mot munnen min
jeg gjør tungen
så stor jeg klarer
legger den mot deg
smaker deg.......

Jeg har vanligvis et totalt likegyldig forhold til tv stjerner, realitystjerner og gamle Rybakkflammer, dvs at jeg verken hater eller elsker dem. Men akkurat nå så kjenner jeg at jeg er så inderlig lei av dem at jeg har lyst til å ødelegge alle møblene i leiligheten min i fortvilelse.
Det har blitt så jævlig mye den siste tiden.
Det virker som om de er på høyde med Roald Amundsen, Jesus eller Barack Obama! Nå høres jeg sikkert ut som en 60 åring men jeg måtte bare få det ut...

Det er nesten morsom å se noen meldingene jeg får fra damene her inne. Nesten halvparten av meldingene er fra damer som er over min alders begrensning og under det som jeg regner min attraktivitetsgrad.

For eksempel: for en stund siden fikk jeg inn en melding fra en dame som er nesten 10 år eldre, ”noen kilo ekstra” (jeg trener 5-6 ganger i uken), yrkestettet utdanning (jeg har dr.grad), har barn hjemme (jeg har ingen), etc. etc..

Nå får jeg meldinger fra bra matcher også og ikke det at jeg ser med selv som hyper-attaktiv (dog litt opplåst selvbilde har en nok). Men for eksempel hun jeg sist datet i det ”virkelige liv” var 5 år yngre, høyskoleutdannet og ex-modell.

Og det var hun som inviterte meg ut – så noen av disse damene her inne har helt klart aldri tatt kontakt "utenfor".

Hva er galt? Min profil? Damenes bilde på egen attraktivitet? Konseptet med nett-datning? Tror damene at vi menn er desperate for sex? etc, etc…

Opplever andre menn det samme? (Regner med at jentene opplever dette hele tiden).

Jeg er i et ganske stort dilemma!

Ble ringt opp fra Proffice i dag angående en jobb hos TELENOR, som kundebehandler! Problemet er bare at jeg har en jobb hvor jeg kommer veldig godt overens med kollegaene, tjener 110 i timen og har en flott arbeidsplass med forståelsesfulle sjefer osv. Det som er dilemmaet for min del, er at jeg har veldig mye fravær! Senest i dag tok sjefen meg inn på kontoret og vi hadde en laaang prat, som resulterte i at vi ble enige om at jeg skulle sette meg som mål å møte opp hver eneste dag på jobb. Greit for meg, tenkte jeg. Kommer meg lett over den lille knekken ved å stå opp om mårran.

Men ah, i denne Telenor jobben, så skal jeg i intervju i morgen tidlig. Jeg kommer til å komme for sent på jobb, og det er dagen etter at sjefen snakket veldig direkte til meg om denne arbeidstiden min og holde den! Så jeg aaner jo ikke hva jeg skal si eller gjøre. Får mye bedre månedslønner hvis jeg jobber hos Telenor, men allikevel får jeg dårlig samvittighet ovenfor sjefen min som er en ufattelig dyktig mann. Det jeg også er litt bekymret for, er hvis de folka fra Telenor ringer til jobben min og får høre at; nei, hun har vært mye borte fra jobb i Februar måned, og har en litt "gi faen"-innstilling.

Hva ville DU gjort om du stod i samme situasjon?

Det går ikke an å kjøre noen seriøs diskurs.

Hvorfor avsporer dere?

Svar bare på spørmålet her, ikke avpår, var så snill, takk...

Har vært på profilen til en mann som skriver ivrig på forumet her.
Han fremstår som en IDIOTT her inne men profilen hans virker faktisk ganske bra.
Uansett så blokkerte jeg mannen fordi verdiene hans / fra forumet / tikaller meg absolutt ikke...

Så til saken :
Prøv å tenke dere om en gang eller tre før dere skriver noe her .

Utadvent

Siste svar to. 17 mars 2011 22:02 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Akkogve

Er det å være utadvent verdens mest ettertraktede egenskap hos en partner??

Jeg blar meg gjennom mange profiler hver dag, og det som bortimot alltid går igjen er at jentene søker en utadvent og sosial mann. Hva gjør da en litt innadvent og rolig mann som meg? Ikke har jeg lyst å være kjempesosial hver dag/annenhver dag heller. Har mye mer lyst å ha en hverdag sammen med min framtidige kjære, og så være litt sosial 1 til 3 ganger i uken. Kanskje en fest/bytur i helgen, og så en middag-/spillekveld sammen med noen venner en annen dag. Ta det litt som det kommer liksom, men tilbringe mesteparten av fritiden med kjæresten.

Når noen beskriver drømmepartneren sin som en som er utadvent og sosial, da lukker jeg profilen med en gang. Det vil si pokker så mange :/

Når det gjelder typisk billedskjønne damer, så har jeg vel enda ikke sett noen som søker en rolig og avbalansert mann. Jo mer billedskjønne de er, jo mer eksotisk, utadvent og sosial må en mann være for å passe inn under drømmepartnerbetegnelsen. Ikke det at jeg er ute etter en mest mulig billedskjønn dame, men syns bare dette er veldig påfallende.

Hva mener du når du skriver at du søker noen som er utadvent og sosial? Betyr det at du ønsker en som kan være festens midtpunkt ved en hver anledning, eller betyr det bare at partneren må på en ok måte takle sosiale situasjoner?

.. hun her var fin og pen første gang jeg leste om henne, men at hun skulle være SÅ DEILIG....

http://www.usmagazine.com/healthylifestyle/news/photo-see-kate-middletons-sexy-bikini-bod-2011133

nei uff, hvorfor kunne ikke hun ha hatt profil her inne så jeg kunne ha sendt henne en søt førstemelding som hun kunna ha ignorert?

life is cruel... :-)

Drakk noen øl i går med ei flott og hyggelig jente herfra, fint smil, fint hår, søt og hyggelig, lett-snakkende, fin kropp, koselig dialekt, passe smart...

Så nå er det bare å komme seg gjennom denne torturaktige ventetiden som resulterer i enten A) "Ja, jeg vil gjerne møtes flere ganger jeg :)" eller B) "Det var en veldig hyggelig kveld altså, men jeg tror ikke...."

Hvilke egenskaper er gode og hvilke er dårlige hos en partner/kjæreste/ venn...

Hvilke gode å dårlige egenskaper tror du at du sitter inne med ?

Lurer på om jeg skal sette meg ned og se denne filmen igjen, så jeg forstår om gutten jeg liker faktisk liker meg eller ikke. Hvorfor er dette så vanskelig!?! Argh!!!
LIK meg goddamnit!

Her kan man dele morsomme klipp.
Starter med denne jeg fant i dag:

http://www.sol.no/klipps/video/mammas_nese_er_sa_morsom

Uten at jeg noen sinne har truffet han!! Dette er farlig gambling!

Han er helt herlig, ringer meg flere ganger om dagen, sender søte mld og er veldig oppmerksom. Er så redd for at det ikke vil stemme når jeg endelig får møtt han.. Noen som har det på samme måte?

I gamledager sa man "Jeg elsker deg" til folk. Nå trenger man heldigvis ikke å anstrenge seg så forferdelig skrekkelig lenger. Jeg tror det holder at man sier: "Kom hit!". (Holger 8 år)

Unger er herlige! :)

Tastaturet har vrengt seg... AE O AA er borte.. Jeg trykker sikker noen knapper,,,, hjelp meg [ f[ det til bake..... <skj;nner_

Har vært inne her en stund nå og kontaktet endel damer som virker ok, men det er så å si aldri tilbakemelding fra noen. Og heller dårlig besøk på profilen. Nei, dette er skuffende greier. Hadde jeg sett ut som ett takras så skjønner jeg det, men er veldig kjekk i følge andre damer. Virker som at de får så mye oppmerksomhet her at de blir mail horer og glemmer hvorfor de egenlig kom hit. For å finne den rette. Tror neppe jeg gidder å betale noe mer her. Mye letter å få seg dame ute i det virkelig liv....

I anledning releasen av Sukkerbyen kjører vi i gang en konkurranse der den beste MyStory'en vinner. På nyåret vil vi kåre vinneren som har høyest ranking og som samtidig dommerpanelet i Sukker mener holder tilstrekkelig narrativistisk, kunstnerisk og åndelig nivå!
Vinneren får en tur til syden med en valgfri - og frivillig som også bor i leilighet i Sukkerbyen. Mer informasjon om sydenturen og kåringen kommer på nyåret. I mellomtiden: Kjør story! :)

Ser at enkelte har listet opp dyr som godtas i profilen sin, og et par har satt "minigris" som eneste dyr som godtas.

WTF?! Hvorfor i all verden godtas minigris? Kan jo forstå at noen ikke vil holde ut med gordon setteren min, men folk med fisk må vel kunne godtas, i det minste?

Har snakket med noen jenter her inne nå. Og må innrømme jeg blir skremt hvor raskt samtalene vrir seg over til forhold. Synes nesten det er totalt nedtur om man snakker sammen på nett og plutselig etter 10 linjer så er personen inne på kjærlighet og troskap.

Er det bare jeg som har vært uheldig eller er det flere som opplever det slik? Har seff snakket med noen som ikek har nevnt det, men virker som noen er ekstremt opptatt i og finne seg type/dame så de driter litt i hvordan personen er.

Jeg for min del kunne aldri dratt på en blind date. eller på en date fra nette... Føles helt merklig og avtale noe slikt med en person man ikke kjenner i virkeligheten. Og når ordet date høres så blir jeg rett og slett litt redd. Tenk om jeg ikke synes hun er noe bra person. Eller motsatt. Tenk om hun forventer mer... OSV OSV... Ikke noe galt i at folk gjør det men sier bare for min del jeg heller ville møtt noen med venner eller til noe mer privat som f eks en film og chillet. Date høres enten ut som man gjør det ofte eller så høres det ut som man avtaler noe veldig seriøst med et annet menneske. Huske jeg ble så glad når min forige kjæreste sa på en fest til meg. Dette var før vi ble kjærester. At hun aldri hadde datet. Bare hatt venner og elskere som ble til kjærester. Høres mer fornuftig ut i mitt hode enn dette "dating" pisset :P Jaja dagens lekse fra meg... Noen som er enig...? Og hvorfor bruker folk skjult ID når de skriver hær inne?

Ser at unge Herr Møller lirer av seg noe igjen:

http://sukker.no/datingmagasin/2011/03/hatstadiet/

Og så ser jeg kommentarene under - med ett unntak er jo det det stikk motsatte av det de fleste skriver her (undertegnede inkludert). Er virkelig folk på forumet så sære og annerledes?

Når ulykken er ute...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym qwerty

...blir nordmenn hysteriske!

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4062830.ece

Minner meg om dem som kikket seg over skulderen for å se om Saddam Hussein gikk løs på gata i Elverum...

Birken

Siste svar on. 16 mars 2011 21:18 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Lurifax

Går Sukker-folk Birken til lørdag?

Jeg skal i hvert fall!:-)

hmmmm

Skrev med en voksen mann her for 6-7 mnd siden, flott mann med herlige verdier og ikke minst x-faktor.
Men samtidig med meg så skrev han med flere (selvsagt....)
Han valgte en annen, han ble borte frem til nå.
Kontaktet meg i helgen, men helt ærlig så sa jeg nei takk. Ikke f....om jeg er nest best.

Vet at sånn er livet her inne, men samtidig så ble det bare helt feil for meg.

Ja sikkert idiot men mitt liv.

Flere som tenker sånn ?

Når man møter noen fra sukker, og velger å ta dette videre (bli sammen med dem), er det da greit å bruke sukker for forumet sin skyld? Jeg må ærlig innrømme at jeg har blitt en liten forum-junkie, og sitter her veldig mye. Men hvis jeg (eller dere) skulle få dere kjæreste fra sukker f.eks, mener dere da at det er greit å fremdeles være på sukker pga forumet?

Jeg kan se mange utfordringer ved nettopp dette, men tenkte å høre hva dere andre forumtroll mener!

Min pc har stått på fra i morges til nå, halleluja så mange flotte menn som har vært innom.

Er det så mange nye menn på sukker plutselig, må være våren som er i anmarsj ;)

Jeg hører fuglene også....

Er det sånn for dere også, sikkert begge kjønn vil jeg tro.
En Latte så titte litt...

http://www.dagbladet.no/2011/03/16/kultur/tv_og_medier/nrk/kommersielle_kanaler/15831364/

De fleste norske menn som også er kjendiser ser slik ut, også om du ser på tv2s manshow osv.

Er det norske jenter liker? kvapsete, sliten, bleik osv osv.

Eller er det en av årsakene til at jeg egentlig ganske sjeldent ser en norsk jente med en norsk kjæreste.

Ser du på norske kvinnelige kjendiser, fra værdamer til programledere så er de jo veldig pene og ofte høyere enn de mannlige kjendisene.

I Sverige har de Dolph Lundgren som programleder på grand prix, i Norge har vi Sundnes i et program med flest kvinnelige seere...en liten nøffnøff med skjærende nasal stemme blottet for karisma.
Er det slik tvproduksjons team ser for seg det jenter vil se(kvinner utgjør majoriteten av tvseere i Norge) og har de rett? Føler jeg faller langt utenfor den norske idealmannen som en ser på tv.

http://www.youtube.com/watch?v=jv_oQ9EvIrM

Kjekt å se en mobber ta igjen i en tidsalder der mobberen er den som stikker av med statusen, tilbudene fra skolen om oppfølgning og en tilværelse fri for skyld og straff mens mobbeofferet ofte blir mobbet ihjel og får livet ødelagt.
Har selv jobbet på skole i studietiden som spes.ped og elevene som kalte lærerene for norske horer og som slo jentene ble belønnet med stipend(3000kr i månden pga vanskeligstilt-utgangspunkt for læring, mens offrene ofte måtte flytte).

Huff stakkars barn som må gå på en skole idag der de er fritt vilt for alt og alle og ingen bryr seg om å beskytte dem:(

Youth of Today på Elm Street 17. mars

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym qwerty

Andre som skal dit?

Er jo litt festlig at et band med det navnet har gjenforeningskonsert over 20 år etter at de ble oppløst, men jeg gleder meg som en unge!