Sukkerforum

Da har man kommet seg ut av familiens "varme omfavnelse" og kommet seg hjem. Etter tre dager med ei mor som skal kommentere alt, ei mor som hele tiden hakke på far i huset, ei søster og mor som hele tiden småkrangler og ei søster som hele tiden skal fortelle deg hva du bør gjøre for å hjelpe til, mens hu selv sitter godt planta i sofaen, er det godt å komme hjem!

Nå skal det feires at jula er over, en jul som blei milevis unna det man så for seg for et år siden på samme tidspunkt, og feire at man har ferie hele neste uke!

I dag har jeg godfølelsen og skal ikveld ta en del øl og bli en ung og håpefull kar igjen på 80-talls konsert med Loveshack :-D

God romjul!!!

...vel jeg synes jula er ei skikkelig koselig tid.... Hvorvidt man velger å gå i kirka eller ei for å feire Jesusbarnets fødsel eller ikke spiller ikke så stor rolle for meg. MEN - jeg har fri i jula (også!). Det betyr at man kan være litt spontan. Jeg kan jo alltid være spontan bare jeg kan planlegge ting i god tid... I går brøt jeg praksis!

Har snakket med ei veldig søt jente på sukker ei lita stund.... og jeg fant ut at siden ingen av oss er tøff nok til å gjøre noe annet enn å sende laaaaaaaaaaaaaaaaaaange poster til hverandre, og snakke på MSN, så spurte jeg om hun kunne tenke seg til å treffe meg... Det ville hun.. Vi så på dag, tid, jobb etc... og ingen av oss hadde tid til noe før i 2011..... Det er jo til neste år.... Jeg nevnte i forbifarta at jeg hadde jo fri i kveld.... Jenta mente at det hadde vært morsomt å bare gjøre noe helt ut av boksen - bare møtes på kvelden... Sinnsykt bra ide tenkte jeg..... (Før jeg fikk hetta og angret litt på at jeg skulle være så spontan! Da blir man litt kvalm.... ) Men jeg er jo en forkjemper for at folk IKKE skal være så feige - så det endte med at jeg satte meg i bilen og kjørte til henne... en time i bilen det.... Erfaringsmessig så hadde jeg jobbet ut en backup-plan ved å sjekke ut muligheter for å finne på noe etter daten... Så hadde to kompiser som jeg skulle møte ute... er jo kjedelig å dra ut på "landet" uten å ha noe å gjøre tenker jeg...

Parkerte bilen utenfor hos dama, og er litt småstressa for jeg har kjørt med en GPS som har fått meg til å kjøre rundt 120 kilometer i stedet for det planlagte 77..... Dette ble for anledningen en hjemme-hos-date..... og det var veldig veldig moro å møte denne jenta... Ble ikke noe tur ut med gutta.... :)

Så nå venter jeg på at Morten og Morten skal stemme frem sukkerbyprofilen min slik at vi kan reise til Syden sammen... for jeg håper denne daten kommer til å bli begynnelsen på slutten av mine dager på sukker.no...... Jeg fant i alle fall den gode følelsen som jeg ikke trodde fantes...

Jeg håper dere blir kvitt meg! :D

Juleinfo..

Ingen svar
(mann 40 år fra Akershus) Privat melding

Jul (fra norrønt jól [1] eller jólablót, engelsk yuletide) er navnet på den opprinnelige, hedenske feiringen av midtvinterdagen i Norden, senere også av den kristne høytiden og festen til minne om Jesu Kristi fødsel. Den... kristne juledagen er 25. desember. Når Den gresk-ortodokse kirke feirer jul den 6. januar, er det ikke fordi de regner at Jesus ble født en annen dato, men fordi de fremdeles bruker den julianske kalender som har hatt flere skuddår enn i vår gregorianske og derfor ligger 13 datoer bak vår. Etter at vi sløyfer skuddårsdagen i 2100 øker forskjellen, og den gresk ortodokse jul vil da falle på 7. januar. I Norge er høydepunktet for julefeiringen lagt til julaften, det vil si kvelden 24. desember.

I storparten av Europa har feiringen fått et kristent navn: På engelsk brukes navnet Christmas eller «kristmesse», tysk Weihnachten eller «vienatt», fransk Noêl i betydningen fødsel, [2] men i Skandinavia har høytiden fått beholde sitt gamle germanske navn Jul, engelsk har bevart Yuletide som en arkaisk form.

Typiske elementer i julefeiringer over hele verden er levende lys, festlig lag, sammenkomster i familien, mektig, tradisjonspreget mat, gi gaver og almisser, symboler som rødt og grønt, nisser, engler, stjerner og julekrybber, og en rekke ulike tradisjoner som varierer fra land til land. I Norge blir julen feiret med julemat, levende lys og musikk; man gir hverandre gaver, de fleste pynter med juletre, og det er vanlig å holde julebord i forkant av julekvelden og juletrefest i romjulen. Særkristne element som kirkegang og lesning av juleevangeliet på julaften skjer også mange steder i Norge, tidvis også av de som ellers ikke praktiserer kristne ritualer.

Julen slik som den ble feiret i Norge og eller i Norden i dag er en synkretistisk høytid som hovedsakelig inkluderer trekk fra den kristne kristenmessen, den romerske saturnaliafesten og den norrøne julen — i tillegg til enkelte trekk fra blant annet den jødiske lysfesten hanukká.

Jeg har nemlig stusset litt over dette, for har selv barna mine 100%. Det er ikke noe negativt med tanke på faren til barna, for vi var gift, men han døde dessverre i fjor sommer. Jeg har godt med barnevakter og får en god del "voksentid", så heeeelt 100% har jeg kanskje ikke barna, men 99% ;)

Har du barnet/barna dine 100%? Eller hvor stor prosent har du?

2. juledag, og i byen igjen, men alle folka er fortsatt over fjell og hav, eller innesnødd i tog eller på flyplasser.

Men, ut å høre på musikk i kveld må jeg likevel! Har et par ideer til steder, men jeg tenkte; hvorfor ikke få med noen herfra :)

Så, har du lyst på litt musikk om et par-tre timer så send en privat melding, så møtes vi!

E

Hmmmm

Ingen svar
(mann 43 år fra Buskerud) Privat melding

Er helt ny her inne! Ha en fortsatt fin Romjul alle sammen.

Skal ut med en kamerat i dag, hvor i Oslo bør man gå ut dersom man vil finne litt liv og gjerne livlige folk pluss/minus 30?

Har vært her ca 1/2 år nå og vært på noen dater. Noen mer heldige en andre. Har som dere skjøner ikke møtt den store kjærligheten.

Men begynner og bli "lei" av og bli kjent med nye mannfolk....hva heter du...hvor bor du...hva gjør du på fritiden...har du barn...etc. Meldinger som flyr frem og tilbake.

Noen som kjenner det samme som meg?

Hva er trikset for å få en lite fotogen person (meg) til å se bra ut på bilder?
Jeg tror selv at jeg ser rimelig bra ut, men straks jeg ser meg selv på et bilde ser det jo bare elendig ut.
Det er jo ikke noe kult å legge ut slike blider på profilen.
Er det noen triks?
Har tenkt på å få lagt ut litt slike situasjonsbilder, men det er jo ingen i min vennekrets som har for vane av å ta bilder.

Er det bare photoshop eller prof fotograf som kan hjelpe?

Rydd i lista

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym fest

hei

noen som nevnte for meg at det er kjekt å blokkere folk du likevel ikke kommer til å ta kontakt med. Dermed får jeg vekk de som ikke er interessante og i tillegg ser den andre part hvem som er interessert. Så tenk hvis alle kunne rydde i feks online listene med å blokkere

Oppfordre alle til å gjøre det samme:)

Gi meg et nyttårsforsett eller to det går ann å leve opp til...... Det haster ;)

Dette er altså snakk om en mann jeg har hatt forhold til i noen uker. Som dumpet meg for noen uker siden etter sigende av praktiske årsaker.. men som jeg tok kontakt med igjen nå...klarer ikke glemme. Jeg fikk overraskende positiv respons. Og etter noen meldinger fram og tilbake (uten sex-antydinger) så skjedde det meg... dette jeg har lest om, men som jeg bare har trodd nærmest har vært fleip fra useriøse playere med eksponeringsbehov: Jeg fikk et bilde.... joda. Et "sånt" bilde - med julehilsen. Kremt...

Jeg lurer virkelig: Er det bra? (betyr det at han assosierer sex med meg fortsatt og ville glede meg i jula (og antakelig er intressert fortsatt??) Er det dårlig? (Er jeg nødvendigvis "bare" et sexobjekt han har lite respekt for når han gjør det?)

Jeg blir glad om noen svarer seriøst. Jeg må si at jeg ble overrasket, for det har aldri vært snakk om noe sånt, han har aldri bedt om bilder e.l. og hadde ikke trodd han var typen. Men jeg synes ikke det gjør noe...tror jeg... Skvatt litt, og det er jo morsomt i seg selv... Men lurer på hva gutter tenker om de sender av sted noe sånt til en jente der situasjonen er høyst uavklart?

Trenger m.a.o. deres hjelp til å tolke! (fint om du sier om du er gutt eller jente)

Jøss?

Siste svar sø. 26 des. 2010 15:39 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt

HAN; Du er interessant, spennende, pen, virker hyggelig og jeg vil bli kjent med deg, bla, bla, bla. Jeg heter (fullt navn) (og privatinfo) og du finner meg på facebook (link til profil).

JEG; Tusen takk! Svært hyggelig, bla, bla, bla, men jeg legger ikke til fremmede på facebook. Du kan vel ta ny kontakt når du har en ferdig profil her på Sukker? (Han hadde kun profilbilde, ingenting annet.)

HAN; Jeg tror ikke vi passer sammen. Lykke til videre!
-Og så ble jeg blokkert...

Så, altså; Legger du meg ikke til på fb, så blokkerer jeg deg! ...Eller?....

Er på besøk hos ei sukkerjente - ei venninne.. Og jeg fikk et lite glimt av matchene hennes... Altså jeg som mann får et lite innblikk i sukkerverden hennes... Det som slår meg er at det er mange menn som har bar overkropp....

Det er INGEN jenter på matchinglista mi med bar overkropp...... skuffende..... Må muligens bruke romjula på å endre matchkriteriene mine... Hvor skal man begynne.... ??

God Jul!

Siste svar sø. 26 des. 2010 01:05 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Julenissen

Ok, nå sitter jeg her, alene. Ikke fortapt, men den evige søken etter gjensidig kjærlighet. Det er noe som de fleste ikke vet hva handler om. Jeg vil på min hånd på hjerte fortelle at, det er så få mennesker her i verden som vet hvordan det er å elske noen. Ja, jeg ha vært der, blitt såret, og lidende på et sånt hvis at jeg jeg spør meg selv, vil jeg gjøre det igjen... Min tanke da er, skal jeg gi mitt hjerte til den som kan håndtere en pulserende opp og ned person som meg selv. Skal vi gå i dus???
Finnes det noen jenter her i verden som ønsker å utforske hvordan det er å kunne leve et beriket liv uten begrensinger. Ja, jeg har barn, kanksje du også, men hvorfor skal det stoppe meg, de vil jo at jeg skal vise dem veien til det gode liv. Kan jeg det?!!! Ja, men det er ikke den vanlige veien, det er gjennom hjertet og en god portsjon smarthet. Jeg er smart, men ikke dum. Min bruken på smarthet ligger i hjerte, ikke i slaveri av ting og berømmelse... Tro meg, som du tror til deg selv, det er ikke lett å være lykkelig!

Sånn apropos "bestandig jeg som tar kontakt"-tråden - synes nesten det ser ut som alle over 175-180 elsker å gå i høye hæler, men nesten ingen av dem som er lavere...

Bare en observasjon.

Jeg lurer på hvorfor kvinner ofte bare skriver at de har barn, men unnlater å skrive antall og alder på barn(a) i profilen. Noen som kan gi meg en innsikt i hvorfor det ofte ikke opplyses om dette i profilen? Skulle da tro at for de fleste så er det en viss forskjell om den man tar kontakt med har 1 eller 5 barn, eller om barn er 2 år eller 17. Bare lurer...

jeg har kjøpt for 4500. og det var til barna og nærmeste familie ellers også til en venninne da. Så da ble det til 9 stykker tilsammens.

Litt å le av.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym frk frøken

Dagens innlegg på mag`s antiblogg er bare konge. Brått så var dagen min ganske så fin ;)

Link: http://antibloggeren.wordpress.com/2010/12/25/julelidelse-og-blodtake/#comment-1961

Jeg hadde tenkt å sitte å sture i kveld...

Men nå kommer visstnok to av mine brødre og har tenkt å muntre opp søstra si:))
Da blir det vel en tur ut i kveld da, tenker jeg;)
Snille lillebrødre som tenker på søstra si....

Uansett ha en fortreffelig aften, uansett hvilken planer dere har..Jeg ble plutselig veldig glad kjenner jeg;)

http://3.bp.blogspot.com/_mmBw3uzPnJI/Sxbc7_4boRI/AAAAAAAA5RM/roeCLPEwGIA/s1600-h/funny_demotivational_posters_30.jpg

God Jul!

Ingen svar
(mann 33 år fra Oslo) Privat melding

Etter å ha opplevd nok en flott jul, litt annerledes men likevel flott, så vil jeg benytte mitt første foruminnlegg til å ønske alle:

Fortsatt God Jul og et godt Nytt år!
Måtte alle her inne møte den de søker etter ila 2011 :)

Siden vi nå er i julestemning ser vi det som vår plikt å oppfordre forumtrollkjerringene til å være snille med hverandre heeele året Vi gutta er som kjent mye greiere enn dere! Bare se beviset her:

OBS: Ingen kommentarer i denne tråden kan inneholde ordet "jeg". I så fall slettes den. Ha! :)

Hvis et rekrutteringsselskap har ansvar for ansettelser spiller det ingen rolle hvordan søkerne ser ut, men hvis et selskap står for ansettelsen alene viser det seg noen interessante fenomen.

Pene menn tjener nemlig på å legge ved et bilde av seg selv når de søker jobb, mens det motsatte er tilfelle for attraktive kvinner.

Kvinnelige jobbsøkere blir sjeldnere innkalt til jobbintervju hvis de har lagt ved bilde av seg selv, viser en undersøkelse fra Ben-Gurion-universitetet i Israel, ifølge dn.se.

Forskerne lot et panel bedømme bilder, og lot dem velge ut dem som så minst og mest attraktive ut. Bilder der etnisk opprinnelse kunne påvirke arbeidsgiverne ble plukket ut.

Det viste seg at de som ble sett på som pene, også så smarte ut, ifølge panelets vurderinger.

Deretter sendte forskerne inn jobbsøknader med likt innhold, med og uten bilder.

– En forklaring vi mener vi kan belegge er at kvinnelig misunnelse spiller inn. Det var i hovedsak kvinner som gjorde det første utvalget av jobbsøknader, og det virker som om de velger bort vakre kvinner, samtidig har de en tendens til å foretrekke de pene mennene, sier en av forskerne, Bradley Ruffle.

En annen forklaring som trekkes frem er at det kan være at kvinner som sender med et bilde av seg selv ikke anses som seriøse, da de kan mistenkes å markedsføre seg selv gjennom sitt utseende.

... Dette er min første førstejuledagsbabletråd.... Skjer det noe spennende i Oslo i kveld??? Fortell... Trenger dere et femte hjul på vogna? (et fjerde for dem som kjører trehjuling!)

Nå har jeg i flere år på rad ønskett meg en jeg kan være glad i og feire jul med.
Jeg har passet godt på å være kjempe snill.

Men nei.. Ikke i år heller.

Kake

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym qwerty

I ulike terapisammenhenger, feirer gjerne pasientene med kake når én person har nådd målene og dermed kan gå ut i den store vide verdenen, og alle gratulerer: "Nei, men Bob Kåre, så flink du har vært! Gratulerer, det er min tur neste gang!"

Hva med å gjøre noe lignende her på forumet? Kake hver gang noen av gjengangerne finner seg en partner?

Har omsider landet i sofaen etter en, ja hva skal jeg si....spesiell kveld..?! Har feiret jul hos meg med eks-svigermor, min eks, mine foreldre og barna mine. Alt for barna!
Det er LITT spesiellt å feire jul sammen med eksen, og hans mor når ekteskapet mellom oss er over...han er i ett nytt forhold, og jeg er singel. Jeg er egentlig ganske stolt av meg selv som har klart å gjennomføre dette:)
Gruet meg veldig på forhånd...
Nå er det overstått...hurra!

Synes jeg fortjener ett fantastisk 2011 hva gjelder kjærlighet i allefall:))
Og det samme ønsker jeg for alle dere andre single flotte mennesker der ute;)

Fortsatt god jul alle sammen!

Sliter normalt med å få høy match med folk som er under 24 år og det er kanskje en logikk i det. Overraskelsen var derfor stor når jeg fikk 89 poeng med en 16 åring... Så da lurte jeg på om vi egentlig matchet. Så mange røde hjerter er det sjeldent jeg ser. Er det slik at Match Makeren av og til finner ut at store ulikheter faktisk kan passe sammen, Selv om jeg er 100% eldre enn de utkårede? (Her om dagen fikk jeg ennå høyere score med noen som bare var 90% eldre enn meg igjen).

Her er noen av de større problemene vi hadde;
Vil du ha barn/evt. flere barn kan definitivt bli problematisk for dere. Det samme kan nok også gjelde grad av antall år utdannelse inkl. videregående. Forskjeller i klokhet, pengeforbruk (relativt din alder), god økonomi, flørtete/frihet med andre under forholdet, Ønsket varighet på forhold, hvor mange år er det til du vil ha barn, faktaorientering, sjalusi, dømmende og intelligens (iq i tradisjonell forstand) er egenskaper som kan skape problemer for dere.
marenaab er ikke så opptatt av at du macther på hvor mange år er det til du vil ha barn.

Haha, nå tar jeg ferie, og i morgen sitter jeg på toget, for å feire jul i Hemsedal! Masse snø, nypreparerte løyper, god julemat servert, og kos med guttene mine!

Jeg ønsker alle sukkerfolk en fantastisk god jul! Jeg skal hvertfall ha det! ;)

Jeg har lært to ting på Sukker:

1) Damer vil bli jaktet på.
2) Hvis vi viser for mye interesse, blir vi bare vennemateriale.

Dette går ikke i hop for meg, altså, hvordan skal vi egentlig jakte uten samtidig å vise interesse? Er det meningen at vi skal gjemme oss i buskene der hun bor og hoppe frem når hun kommer hjem fra jobb, eller?

Med ønske om en god jul til dere alle....

Har hatt en deilig julekveld med jentene mine...og slapper av med et lite glass vin etter at jeg har kommet hjem, og lader opp til en 1. dag jul:)

Snör "katter" i Sveriges östland.. Der jeg er hos a mor for anledningen... Veldig kaldt, men veldig vakkert..

Håper alle får en eller annen form for hyggelig juletid... Med god mat´, og annet kos..

.. så "My story" ble ferdig i 4-tida i natt... Det var faktisk veldig enkelt å lage selv om jeg gjerne skulle sett et par forbedringer:

- Det burde være mulig å laste opp mer enn et bilde av gangen.

Ehm, klokkka var 4 i natt da testinga mi var over - og jeg husker ikke hva mer jeg slet med... Får komme tilbake når man setter seg ned og lager en skikkelig "My story" - men jeg sier bare... Hvilke muligheter..... :)

Så sjekk "My story" da....

Under menyen "matchlister" ser vi at Bergen er sukkerbyen. Lurer på hva dette betyr? ;)

Og den starter med en telefon fra jobben om at jeg må komme meg på arbeid snarest fordi en 47kV endemuffe har eksplodert og brenner på Hoff i Oslo.. Jippi! Så nå sitter jeg med kollektivet i henda, i en lunken firmabil og venter på at matriellet skal komme så jeg får begynt å reparere her.. Alt for at varmeverket skal få strømmen tilbake så de kan varme fjernvarmevannet til dere frossentapper i Oslo.. :p

God jul!

Sukkerbyen er jo et morsomt tilskudd her på sukker.no. Man blir jo "kjent" med folk på en litt annen måte enn man blir gjennom en mer eller mindre lite gjennomtenkt profiltekst...

Men det er noe som forundrer meg litt, noe som fascinerer meg på en måte. Og jeg kan bare snakke om jenter, for det er deres leiligheter jeg stikker innom. Har faktisk besøkt flere profiler nå, enn jeg noen gang har gjort - bare fordi det er barnslig moro å klikke på lysene i vinduene... Men tilbake til ting jeg blir sittende å tenke på..... Jenter har gjerne en kravspek. på mannen så lang som et vondt år..... og i neste fase vil de ikke ha en MANN som stiller krav til seg selv..... hehe

Det er noe som IKKE helt er på plass der føler jeg... vet ikke helt hva - men det er sikkert folk som er smartere enn meg som ser hva som skurrer.... Sier bare HÆPPI hunting - og God jul!

Håper alle begynner å få gjort unna det verste julemaset nå og er klar til å roe ned på julekvelden med sine nærmeste :)

Men hva gjør sukkerfolket når det nye året skal ringes inn? Noen som har tenkt seg til Hemsedal for ski og skøy ved årsskiftet? :-P

Hvor mange menn tester ut seriøsiteten til damen ved å la være å ta kontakt i over en uke...hvis hun fortsatt er gira og glad når du endelig ringer..er hun da mer seriøs med deg?

Eller er du rett og slett ikke så gira selv...eller er du mer avslappet til hele sjekkingen og bare husker på det av og til, derfor må hun bare pent vente til du er på banen eventuelt?

Dette innlegge er kansje litt uten om det vanlige. men jeg kom over denne for noen år siden og det har vært nesten som en liten tradisjon å sjekke denne å se hvor i verden Julenissen er. men denne tradisjonen er eldre en meg. denne stammer fra 1955, og på linken under kan dere lese om det.

http://www.noradsanta.org/en/index.html

jau jau, mangler en gave til søstra mi. Veit at det kommer litt ekstra fra den kanten i år så jeg må ha en sak til. Foreløpig har det blitt et par Sorels støvler og en slik fjong retro kjøkkenvekt. Trenger en ting til en rundt kr.300. Noen forslag?

Hvem blir besøkende nummer 30?
Bare 14 igjen nå.....

Hei sukkergutter/menn,

Her fikk jeg en førstemelding som funket på meg...selv uten bilde...

....i mine øyne, er du utrolig vakker, sensuell og ja.. en jeg snur meg etter iallefall :D

Bare et tips altså:-))

Lykke til:-))

ØNSKER ALLE PÅ SUKKER EN FIN JUL; kos dere og kanskje kjærligheten dukker opp i det nye året :-)

Dette er ord som går igjen når menn beskriver drømmedamene sine i profilen eller på forum.
Jeg syns begge ordene er diffuse, da de kan brukes i forskjellig sammenheng på forskjellig måte.

Om jeg leser at noen ønsker en sporty dame tenker jeg at det er en diskre måte å si at han vil ha en slank eller veltrent dame, selvom jeg forstår ordet dithen at det er en person som tar noen utfordringer, kan være impulsiv eller blir med å finner på ting.

Når man på forum diskuterer om noen er seriøse eller ikke lurer jeg på hva som menes med det da jeg ikke kan se for meg at så veldig mange her inne takker nei til den store kjærligheten, om den melder seg. Seriøs kan jo også være det motsatte av morsom, men det kan jeg heller ikke forstå skal være så ettertraktet.

Vil noen være vennlig å opplyse meg :)

ønsker alle på sukker en god jul og et godt nytt år:)

Brutter på besøk i morgen, så en liten avstemming:

Lutefisk, pinnekjøtt eller torsk? Crème brûlée, panna cotta eller karamellpudding? Rødsprit eller white spirit? Pakke til ham eller gave til frelsesarmeen?

Andre ting å huske på?

Trenger litt råd her :)

nyttår

Ingen svar
(mann 57 år fra Oslo) Privat melding

alene nyttårs aften er det flere som er det.kunne kansje finne på noe i sammen

Kos dere i julen og date interessante mennesker.

Skal reise om noen timer. Har ikke begynt å pakke enda.
Skal jeg ta med langrennskiene til Bergen eller ikke?

Mot: Tung å bære på, mye å pakke, hele skisesongen foran meg, blir ikke tid likevel, kan trene på trenignssenter i stedet.
For: Bittert å sitte inne hvis det er sol og fint vær og fantastiske løyper. Godt å bevege seg immilellom alle måltidene.

Noen tips fra vestelendingene

Det er på tide nå.. Nyt det sukker folk!

:)