Sukkerforum

Da er søndagen her.... Helgen er over, og jeg må gi fra meg prinsessa mi til hennes mor..... :/
Da starter en ny uke, med ny jobb, i en ny by.....

Jeg kjenner jeg er ensom... og jeg kjenner jeg savner Det å være familie.....

=/ Trist søndag. håper det ikke gjelder for mange andre i landet

Hvis noen kan sende oss et aktivt kallenavn, til support@sukker.no, til mannen som var tama for den slettede posten så er vi takknemlige for det. Vi ønsker ikke noe videre diskusjon om vedkommende i denne eller andre tråder. Vi får heller undersøke om politiet kan være til hjelp.

Er det en måte å teste ut om jenta er seriøs dersom hun ikke blir med på dirtyprat? Blir dere menn mer interessert i henne som kjæresteemne dersom hun avstår fra det?

Eller går dere videre med en gang fordi dere hadde sett henne som ikke aktuel fra start av uansett? Lurer liksom på om det er en form for testing?

Er det mulig..

Siste svar sø. 16 jan. 2011 11:58 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym 2Be-or_not

KRISE...
Var på butikken i stad og kjøpte kaffe..(må ha det, bare må..), kom hjem og skulle endelig trakte meg deilig kaffe.

Sjokket var stort da jeg da har klart å kjøpe hele bønner...er det mulig..

Dette er femte året jeg prøver meg på nettdating, hvert år har jeg relativt raskt funnet en mann jeg trodde det kunne bli noe langvarig med, men det endte i brudd etter noen mnd. Alltid meg som gikk, fordi følelsene ikke utviklet seg så fort som mannens, og de jeg var involvert med ikke klarte la være å pushe på eller komme med (p)syke ulitmatum.

Jeg har passert tredve, og kjenner at tiden er moden for å finne en å dele resten av livet med, så søket mitt har nok vært preget av det. Jeg ønsker finne en som snakker "mitt språk", en som deler mine verdier og drømmer for fremtiden. Og jeg tror jeg finner en likesinnet, gang på gang, men så viser det seg at det hele var en stor og fluffy illusjon. Jeg har tenkt mye på hva det er som gjør at jeg åpenbart tiltrekker meg en viss type menn, som viser seg å være helt annerledes enn bildet de malte av seg selv.

Når jeg skriver så er det åpen linje til hele følelsesregisteret mitt, og erfaringsmessig er det mange som blir sugd inn i min verden, og tiltrekkes av åpenheten, styrken, sårbarheten og tilliten jeg viser. De tror de endelig har funnet sin sjelevenn, fordi jeg speiler en virkelighet de fornemmer men ikke finner ordene for, en drøm de ikke vet hvordan de skal gripe om eller realisere i egne liv. De innhyller meg i sine delvis undertrykte, eller irrasjonelt opphøyde, forestillinger om Drømmekvinnen, ikke først og fremst for den jeg er, men for hva de opplever at jeg representerer.

Saken er at selv om jeg på sett og vis har en poetisk, filosofisk og sensitiv tilnærmingen til livet, så er jeg ingen stor romantiker i tradisjonell forstand. Selv om jeg er et følelsesmenneske, så trives jeg ikke med å velte meg i følerier og overdådige klisjeer, fornuft og logikk appellerer i langt sterkere grad.

Det jeg opplever som romantisk er mer stemninger enn settinger, det ektefølte, umiddelbare og spontane trigger så mye sterkere enn det pompøse, planlagte og konstruerte. Jeg liker så godt opplevelsen av ting, vi kan godt snakke om det før og etterpå, men når det skjer trenger vi ingen rekvisitter, ingen replikker, ingen spesialeffekter. 9 av 10 jeg møter tror de vet hva jeg vil ha, og prakker det på meg, fremfor å være den de er, og la meg forsyne meg.

Jeg er så enkel i all min kompleksitet, og finner komplekse menn i all sin enkelhet...
Har begynt å lure på om jeg kan ha en personlighetsforstyrrelse, siden jeg tiltrekker meg så mange menn som er så manipulerende, selvsentrerte og lite selvbevisste.

Det var en gang en blondine, hun gikk til en butikk og spurte kjøpmannen:
- Kan jeg kjøpe den vaskemaskinen?
- Nei, jeg selger den ikke til blondiner. sa kjøpmannen.
Da tok hun på seg en brun parykk og gikk til den samme butikk og spurte om det samme. Da sa kjøpmannen:
- Nei jeg selger den ikke til blondiner.
Da tok hun på seg en svart parykk, og gikk til den samme butikken og spurte om det samme. Denne gangen sa mannen:
- Jeg selger den ikke til blondiner.
- Hvorda visste du at jeg var blondine?
- Fordi det ikke er en vaskemaskin, men en mikrobølgeovn.

Så fint det er å ha sukker i den kalde vintertida! Har linet opp 3 dater denne helga med spennende jenter. Da har man noe å glede seg til etter en hard arbeidsuke!:)

På sukkersiden gjøres det er stort poeng ut av at man har barn eller ikke og det er jo selvsagt en viktig opplysning. Burde man da ikke skille mellom de som har barn eller ikke på sukkerfesten også, f. eks med forskjellig farge på navnelappen.

Er jo dumt at vi som har barn jakter på noen uten barn på sukkerfesten og omvendt ,-) Liten vits å kaste bort tiden til hverandre, når det ellers er så mange i målgruppen.

Hva sier dere?

Ønsker alle sukkermedlemmer er god helg! :-)

Og husk at du er et helt unikt og fantastisk betydningsfult menneske. Vær glad i deg selv :-)

Dette er et svar til dette innlegget:

\"Kom over denne artikkelen i Dagbladet:
http://www.dagbladet.no/2011/01/11/nyheter/utenriks/helse/mental_helse/sykdom/15020737/

Hvis dette stemmer har altså 2 av 3 kvinner en eller annen form for mental lidelse og 1 av 3 har brukt antidepressiva. Tanker, synspunkter?\"

Jeg har foretatt en uformell og undersøkelse over menns fysiske helsetilstand, for å finne ut hvor mange av de mennene jeg kjenner som har en eller annen form for fysisk lidelse. Denne undersøkelsen har selvsagt ingen vitenskapelig verdi, men kan være interessant lesning i forhold til den undersøkelsen som ble publisert i dagbladet. Jeg vil først representere data, deretter har jeg kommet frem til en revolusjonerende konklusjon som jeg vil publisere her på sukkerforumet:

Far: hofteoperert, har brukt naproxen
Bror: hemorroider, har brukt salve for å lindre symptomene
Kollega 1: langvarige forkjølelser, brukt paracet i perioder
Kollega 2: stadig tilbakevendende bihulebetennelser, bruk av antibiotika
Nabo1: leddgikt, går på Voltaren
Nabo 2: Kols, bruker minst 5 ulike typer medisiner om dagen
Onkel: minst 3 tilfeller av influensa, og brukt paracet i sykdomsperiodene
Svoger: omganssyke
Sønn 1: vannkopper
Sønn 2: udefinerbare magesmerter etter bursdagsselskaper
X-mann: vondt i ryggen, bruker ibux i perioder
mann i kassen på meny: vondt i hodet, misbruker av panodil
Kjæresten til venninne: oppkast og sterk hodepine dagen etter inntak av for mye alkohol
Bestefar: allergisk, høysnue, bruker allergitabletter
Beiler: meniskoperert, fikk morfin etter operasjon

Konklusjon: 15 av 15 menn jeg kjenner, har eller har hatt en eller annen form for fysisk lidelse, som regel dreier det seg om menn med mange ulike fysiske problemer opp gjennom livet. Ofte har de også hatt mange flere sykdommer enn det som fremkommer gjennom denne statistikken. Alle menn jeg kjenner har fysiske problemer, og sliter/har slitt med helsen. Minst 90% har brukt medikamenter for å dempe symptomene, eller for å holde dem i sjakk.
100% av alle menn har eller har hatt en eller annen form for fysiske lidelser.

Tanker eller synspunkter?

"(..) og vi regner med at dette er hovedgrunnen til at flere titusen har funnet seg en kjæreste hos oss."

Flere titusen? Hvordan har Sukker kommet frem til dette tallet?
(Legg merke til at jeg ikke kommenterte feilen ved formuleringen "flere titusen").

Jeg savner en kjæreste, men savner kanskje først og fremst noe å prate med som har litt lignende erfaringsbakgrunn og utdannelse som kan gi samtalen et større innhold.

Likevel, så sliter jeg med å finne motivasjon til å skrive til henne her et sted på Sukker.

Kanskje er det meg det er noe "galt" med, profilene eller konseptet Sukker.

Noen som kjenner seg igjen?

Jeg søker etter mannen i mitt liv her inne på sukker:) Han jeg skal gifte meg med, få barn med og leve resten av mitt liv med:) Jeg har virkelig tro på at han finns der ute et sted.

Jeg tror at det er en partner til alle som ønsker seg en(:

Eller er jeg en jente på 22 år. Sitter i rullestol pga jeg ble påkjørt for 15 år siden og ble lamn i beina. Dette er jo en utfordring i hverdagen, men den utfordringen tar jeg med et smil:)
Når en får en form for funksjonshemmning så får en to valg, enten sette seg ned og deppe-da går alt rett vest, eller en kan ta det med et smil, og sette pris på at en faktisk lever, og fukusere på det som er bra. Det finnes løsninger på problemene som dukker opp. Velger en det siste alternativet kommer man langt:)
Men klart at dette er mye lettere sakt en gjort! Men det er ikke umulig;)

Men dette med at jeg sitter i rullestol kan også være et hinder for det og finne seg en og dele livet med. Jeg har ganske mye ærfaring der. Mange er skeptisk og kansje litt redde for at de ikke vil få det de virkelig ønsker, og dette forstår jeg. Jeg har også opplevd at en jeg var sammen med plutselig ble usikker på det med barn f.eks. Etter at han var helt sikker på at han ville ha barn med meg og vi skulle leve sammen for altid. Dette gjør jo klart kjempevondt å få en slik beskjed, men alle har jo lov til og gi beskjed, og si sin mening:)

Jeg gir ikke opp forde:) Plutselig kommer det en mann som virkelig elsker meg, en jeg fortjener like mye som han fortjener meg!

Men til dere som har en lik eller liknende situasjon: Ikke gi opp! Så lenge der er liv, er det håp. Og etter regn kommer solskinn:)

Heipåderefredagaflørtere!

Her kommer en morsom problemstilling.

Per i dag så har jeg langt hår, dog så har jeg kort hår på alle mine sukkerbilder.

Har heller ingen bilder med langt hår, så når jeg først treffer ei sukkersøt berte så vil hun kanskje bli overrasket i positiv eller negativ retning. Det flotte er dog at da kan jeg bare klippe meg i tilfelle utfallet blir negativt, er det positivt så spiller det forsåvidt ingen rolle.

Ehhhhh, mistet jeg plutselig hele poenget? Mulig noen skjønte problemstillingen uansett? GOD H E L G!!!,!

jeg får veldig dårlig samvitighetav å ikke svare av dem jeg får brev eller flørt av som jeg ikke finner interesang.

noen andre som gjør? hva synns dere om dette,jeg mener dette er et spill å folk må tåle streken eller?

Heihei! :) Jeg er ny her inne. Var skeptisk da venninnen min laget profilen min, men nå når jeg først er her syns jeg det var litt gøy. ;) Er det noen fra bergensområdet her? Ha en fin kveld alle sammen!

15 helt sanne sitater fra Oslo Tingrett

Advokat: -Er de seksuelt aktiv?
Vitne: -Nei, jeg bare ligger der.

Advokat: - Hva er fødselsdatoen Deres?
Vitne: - 18. juli.
Advokat: - Hvilket år?
Vitne: - Hvert år.

Advokat: - Hvor gammel er sønnen Deres, han som fortsatt bor hos Dem?
Vitne: - 38 eller 35, jeg husker ikke helt...
Advokat: - Hvor lenge har han bodd hos Dem?
Vitne: - I 45 år.

Advokat: - Hva var det første Deres mann sa til Dem i dag morges?
Vitne: - Han sa: "Hvor er jeg, Cathrine?"
Advokat: - Og hvorfor uroliget det Dem?
Vitne: - Navnet mitt er Susanne.

Advokat: - Si meg, doktor, er det ikke slik at når en person dør i søvne,
så vet han ikke om det før neste morgen?
Vitne: - Har De bestått juridisk embetseksamen?

Advokat: - Den yngste sønnen, 21 åringen, hvor gammel er han?
Vitne: - Eh... han er 21.

Advokat: - Var De til stede da De ble fotografert?
Vitne: - Kødder du med meg?

Advokat: - Så barnets unnfangelse fant altså sted 8.august?
Vitne: - Ja.
Advokat: - Og hva gjorde du på dette tidspunktet?
Vitne: - Eh... jeg ble knullet.

Advokat: - Hun hadde altså tre barn, riktig?
Vitne: - Ja.
Advokat: - Hvor mange var gutter?
Vitne: - Ingen av dem.
Advokat: - Var noen av dem jenter?
Vitne: - Tuller du med meg? Dommer jeg tror jeg trenger en ny advokat. Kan
jeg få en ny advokat?

Advokat: - Hvordan ble Deres første ekteskap avsluttet?
Vitne: - Ved døden.
Advokat: - Og ved hvem sin død ble det avsluttet?
Vitne: - Ved hvem sin død tror du det ble avsluttet?

Advokat: - Kan De beskrive dette individet?
Vitne: - Han var cirka middels høy og hadde skjegg.
Advokat: - Var dette en mann eller kvinne?
Vitne: - Gjett.

Advokat: - Doktor, hvor mange obduksjoner har De foretatt på døde
mennesker?
Vitnet: - Alle mine obduksjoner har vært foretatt på døde mennesker. Vil
de at jeg skal gjenta det?

Advokat: - Husker De på hvilket tidspunkt De obduserte avdøde?
Vitne: - Obduksjonen begynte rundt halv ni på kvelden.
Advokat: - Var Hr. Danielsen død på dette tidspunktet?
Vitne: - Nei, han satt på bordet og lurte på hvorfor jeg obduserte ham.

Advokat: - Er De istand til å avgi en urinprøve?
Vitne: - Eh... er De i stand til å stille det spørsmålet?

Advokat: - Doktor, før de foretok obduksjonen, sjekket De om avdøde hadde
puls?
Vitne: - Nei
Advokat: - Sjekket de blodtrykket?
Vitne: - Nei
Advokat: - Sjekket De om vedkommende pustet?

Hvilke store tabber har dere gjort på dataen?

hvem pokker gidder å jakte etter en jævla stakker som bare tar kontakt gjentatte ganger???
spiller det noen fuckings rolle??
blokker en gang til evnt!

så skal sukker.no prøve å anmelde personen, foreslår heller at dere bruker ressursene til å få noe ut av dette konseptet utenom at vi blir sittende igjen med noe kravstore kjerringer som skal sile ut en haug med desperate mannfolk!

anmelde???
puddinger kaller jeg dere!!

Rød eller gul?

Siste svar fr. 14 jan. 2011 22:30 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Rødellergu

Heipåderefredagaflørtere!

Her kommer en morsom problemstilling.

Per i dag så har jeg en gul jakke, dog så har jeg en rød jakke på alle mine sukkerbilder.

Har heller ingen bilder med en gul jakke, så når jeg først treffer ei sukkersøt berte så vil hun kanskje bli overrasket i positiv eller negativ retning. Det flotte er dog at da kan jeg bare skifte jakke i tilfelle utfallet blir negativt, er det positivt så spiller det forsåvidt ingen rolle.

Ehhhhh, mistet jeg plutselig hele poenget? Mulig noen skjønte problemstillingen uansett? GOD H E L G!!!,!

Hvordan?

Siste svar fr. 14 jan. 2011 21:58 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym anonym100

Har fått kontakt med ei jente her inne. Begynner å bli forelsket i henne og vil jo helst ordlegge meg rett uten å fornærme henne. Vi har skrevet endel til hverandre, men sliter litt med å finne de rette ordene. Noen tips?

Når det er jeg som spør : "Kunne du tenke deg å være elskeren min" ( jeg er dame) ...så er det greit...da har jeg kontrollen.

Hvis det er mannen som spør er det ikke så kult....:-(

Jeg er i mye bedre iform enn jeg trodde sa min trener i dag!!!!

Noen andre som har en god nyhet og dele.

Hva enn det er.. OM man har vasket do, eller nappet bryna eller annet stort eller lite!

Hvorfor ikke ha bilde i profilen??

Leser mange fine profiler, men blir skeptisk når det ikke er bilde.
Mange vil nok si at bilde er overfladisk og det er det indre som teller, men jeg må jo være litt tiltrukket av personen sånn rent fysisk også..

Jeg blir bare så skuffet når den samme statsministeren som hyller Nansen i nyttårstalen mindre enn to uker senere står i spissen for et system som bryter med alle de prinsippene Nansen sto for. Klarer ikke å mobilisere sinne engang, bare skuffelse...

Når man endelig tenker, jaja.. så var det kanskje ikke så veldig stas likevel...Og aksepterer dette greit og fint.
Så tar han pokker med å sender en sms som viser usikkerhet fra ende til annen..(dvs usikkerhet om du er keen eller ikke)
Og der sitter jeg plutselig med litt makt i spillet... Jeg hater spillet.

Urk... why do we bother!

Syns hverdagen er litt kjedelig for tiden.... (etter en kort men hektisk desember-affære med en sukkerpike...)

Noen tips? Bortsett fra å finne noen nye å date, mener jeg :)

Føler meg litt kjedelig her nå altså........ ikke fått post på lenge, lenge leeeenge!

Ifølge urban dictionary:
Girls tend to like Lars.
Intelligent and smart, and knows how to use his tools.
Lars is everything a man has ever dreamed about being himself.
Lars is every girls perfect boyfriend.
"Ohh!! LARS!!!! you are so good!!"
"Hey...! I want a Lars too!!!"
"That boy over there.. He is just so Lars"

...og allikevel er jeg singel. Viser jo at kvinnfolk ikke forstår sitt eget beste :p

Noen som hadde falt for meg om jeg hadde en slik?

http://www.dagbladet.no/2011/01/13/tema/cruise/reise/15053640/

Hva ville du gjort om du skulle være romantisk ?
Hva er det mest romantiske du har opplevd ?

Jeg er mann på 28 år som trener 3-4 dager i uken og er relativt godt trent, men trenger å gå ned noen prosent fett og trenger hjelp til å sette opp et kostprogram som man kan leve med uten at det blir for avansert eller dyrt. Noen som har litt erfaring og kan komme med noen forslag??

Litt om meg selv

Mann, 28år, 170 høy, ca. 13-14% fett per i dag, 68-70kg i vekt, trener 3 splitt styrke samt litt forbrennings trenings.

Takker for alle forslag:)

Jeg vil først beskrive meg selv som en pen dame og får ofte beundrere, samtidig har jeg sosial intelligens. Naturligvis vil jeg ha mange menn etter meg, enten om de er ute etter sex eller kjæreste forhold. Men det jeg sliter med er å skille mellom de som vil noe mer eller bare vil ha sex. Fordi gutter pøser på med komplimenter og konkurrerer hardt uansett.

Jeg lurer på hvordan man finner om en mann er interessert etter et møte? Hvor lenge bør man vente med sex'en ? Hvordan skal man vite om en han bare er ute etter sex eller noe mer? Hva med sms og kontakt? Hva slags tegn gir han om han er interessert i noe som varer litt lengre?

Hva med en person som bare vil ha sex? for disse kunne også være tålmodige med meg og bare ha meg på "listen" til det skjer noe? Ikke greit å være ei attraktiv jente da man har disse problemene å skille mellom dette.

Kan dere dele deres erfaringer??

Hvorfor?

Siste svar to. 13 jan. 2011 10:42 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym En dame

Nå har jeg sitti en stund å bladd meg gjennom en mengde profiler. Og jeg har minst 15 ganger kommet over profiler der det første som står skrevet i beskrivelsen av seg selv er. Jeg har ingen tro på dette eller jeg har ingen tro på nettdating.
Kjenner det bare klør i fingra for å ta kontakt da du. Må inrømme at jeg stort sett ikke gidder å lese så stort mye lengre en det for hva er vitsen å ta kontakt med et menneske som allerede har bestemt seg at de ikke skal finne noen.
Om de har så lukket sinn så er de ikke akkurat åpen for å falle for noen heller.

Så hvorfor skriver så mange akkurat dette?
Er det fordi de syntes det er flaut å være på sukker?

Så greit å ha en kjekk ung elsker som stiller opp og som man kan kose med når man har blitt dumpa...virkelig...det gjorde susen...føler meg så mye bedre nå...tok liksom bort de vonde følelsene...

Dette er et konsept jeg faktisk skulle ønske Sukker kunne teste ut:

Jenter, jeg tror jeg har funnet det perfekte sted for litt hverdagsflørt. De store byggvare butikkene formelig kryr jo av flotte handymenn:))

Hva synes dere gutter/ menn...hadde dere sagt nei takk til litt flørt over malingsspann, og verktøykasser?

hmmm....kanskje våren bør fylles med oppussingsprosjekter, og derav hyppige besøk på maxbo;)

humre humre

elsker å se kleine ting på tv :)

Noen damer som er enige? Menn på 39 er de flotteste...ikke for ung ikke for gammel....akkurat passe..har ofte vært etablert og har barn..vet litt om livets oppturer og nedturer...og så er de flotte å se på:-)))))

Dilemma.

Siste svar on. 12 jan. 2011 15:23 (63 svar)
Skjult ID med pseudonym whattodo

Jeg fikk en telefon fra en kompis her tidligere i dag......

Han hadde tatt seg en kaffekopp sammen med mannen til min ekskjærestes søster, der han hadde virket deprimert, og hadde gitt uttrykk for at han hadde sterk mistanke om at kona hans var utro.
Dette hadde kommet han for øre gjennom via-via, og han har et sterkt behov for å komme til bunns i dette, for det holder på å ta knekken på han, som han sier.
Så han hadde nevnt til kompisen min at han ville ta seg en prat med meg, for jeg skulle visstnok ha vært tilstede på et par av disse festene som det hadde skjedd på, og han ville finne ut om jeg visste noe......

Og sannheten er at jeg vet...... den første gangen, så tok jeg henne og en mann på fersken mens de hadde seg på et vorspill, den andre gangen, så ble de fersket av min eks på et Naschspiel, og jeg vet med stor sikkerhet om minst to andre tilfeller der hun har hatt et sidesprang.

Men dilemmaet er jo at jeg ikke vil bli dratt inn i det her, men jeg frykter at han vet at jeg vet, så jeg lurer på hva som er den beste utveien i det her tilfellet ?

Råd og tips mottas med takk :)

Det er fort gjort å komme i en situasjon på nettdating å være i en situasjon hvor man ikke har noen å date til man plutselig har flere personer å date.

Hvordan ser dere på det med å date flere personer samtidig (altså ikke på samme date)? Hva mener dere er det rette å gjøre?

Balansen

Siste svar on. 12 jan. 2011 11:24 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym voksen

Synes det er kjempe vanskelig å klare balansen mellom å ikke være for ivrig..for ikke å skremme bort fyren..og det å vise man er seriøst interessert og ikke driver med andre..

Noen som føler at det er vanskelig...?

Hva liker gutter/menn dersom de er litt interessert i damen..skal hun virke likegyldig og litt kjølig så de tørr å stå på osv. eller blir de skremt dersom hun tilsynelatende ikke har sittet og ventet på telefon/sms fra han?

Føler jeg bommer hver gang jeg har en fyr jeg liker godt..klarer å skremme ham bort hver gang..enten jeg gjør sånn eller slik...håpløst..burde vel ha knekt koden snart..begynner jo å bli voksen her...

Jeg er så heldig at jeg har truffet verdens flotteste jente her på Sukker. Det er hvertfall det jeg tror, jeg kjenner henne ikke veldig godt enda. Men jeg vil så gjerne :)

Hun derimot er tilbakeholden. Jeg tror dette skyldes avstanden. At hun er redd for å bli for seriøs i et avstandsforhold. For når vi er sammen er det skikkelig gnist og kjemi, føler jeg. Jeg bor i Oslo og hun bor i en by 450 km unna. Jeg tenker at denne avstanden legger jeg bak meg i bil på under 6 timer og det er verken langt eller dyrt å fly...

Er jeg urealistisk? Er det hun som har skjønt dette og jeg er bare helt på jordet? Eller overlever ekte kjærlighet det meste bare man er to motiverte personer?

Det man har i kjøleskapet sier mye om en person, sies det. Noen har stappet det fullt av alt, mens andre har nok til å fylle skivene med det samme nesten hver dag.

Hva har du i kjøleskapet som er på vei i søppelet eller som har gått ut på dato?
Jeg har ingenting (som har gått ut på dato)

chat

Siste svar ti. 11 jan. 2011 23:01 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym miss

Ser at noen har prøvd å kontakte meg på chat, men har verken fått opp melding om dette eller hørt noe lyd... Jeg tillater pop-up, så problemet ligger ikke der.
Noen andre med samme problem? Og kom veldig gjerne med en løsning på problemet ..

Værst måte å bli dumpa på?

Jo, når det blir :

Heeeeeeelt stille!!!

I sukkerby krysser man av på hvor mange artikler man har på badet. Skalaen går fra 15 til "over 300". Personlig sliter jeg med å tenke meg nok forskjellige artikler man kan tenkes å ha på et bad til å komme opp fra skalaens minstemål. Det er vel neppe meningen at man skal telle Q-tipsene individuelt? (Hvis du faktisk holder telling på alle Q-tipsene kan du innrømme det her)

Menn som er i forhold med en kvinne de elsker, der mannen og kvinnen er rundt...ja la oss 40....vil også denne mannen fortsatt synes yngre jenter er penere og mer sexy enn sin egen kjæreste?

Afterski

Ingen svar
(mann 27 år fra Hedmark) Privat melding

I disse mildværsdager, er det sikkert en god del av oss som stikker til fjells for litt skikjøring, og selvsagt afterski! Må jo da spørre:
Hva er favorittdrinken deres etter en lang dag i bakken?

jeg skulle faen meg ha blitt sponsa med bensinkort jeg ass, så mye som jeg har farta rundt å besøkt ymse jenter ;)