Sukkerforum

Nå er det siste sjans for de som kunne tenke seg noe seriøst, med denne seriøse og ordentlige karen :) :)
Når uken er omme så hopper jeg ut herfra, dette er blitt en tidstyv, uten ønsket avkastning.

Så håper med dette nødropet om siste sjansen, og få en mail fra ei frøken med litt TAK i ;)

Hvordan bør men forholde seg til "daten" og sukker etter en date ?
Du har møtt noen du liker, men kjenner du trenger flere dates for kunne være sikker.

Holde seg unna sukker ?

Hva er mest seriøst, er ikke ute etter en elsker men en som kan gi meg " hverdagen-sammen" .......

8 av de 9 siste med matchtall over 70 inne på min profil har satt hjerte. Altså de som kommer opp i besøksoversikten.

0 av dem har sendt melding.

Er jeg utsatt for et komplott eller sitter hjertene særdeles løst hos jentene for tiden?

På grunn av dalende besøkstall og interesse måtte jeg ta en ikke så liten oppussing av profilen min.. Noen som gidder å kommentere? eventuelt slakte på en sakelig måte:)

Synes å være fremtredende på damenes profilbilder om dagen... Kanskje ikke så unaturlig i denne kulda, men etter at jeg la merke til det føler jeg det har "tatt helt av" med disse fantastiske hodeplaggene.. Burde kanskje bare ta det som et tegn på at bildene er relativt ferske??

Jeg er helt satt ut......pokker så mange flotte/sexy menn det er i Hordaland. Jeg flytter fra Oslo...

Enig ??

Hva gjør du, om du snubler over en profil og synes teksten og det personen formidler er helt fantastisk bra og treffende på det du søker, men bildene faller ikke i smak i det hele tatt..
Går du da videre? Eller gir du personen en sjanse?`

Before sex you help each other get naked...After sex you only dress yourself...
Moral of the story: In life no one helps you once you're fucked ;))

Har dere vurdert å snu kamera vekk fra speilet om mot dere selv i stede? Da ser dere i speilet om dere treffer på ansiktet ved å se på skjermen bak på kamera.

Lurt :)

Er så lei av å lete, prøver noe nytt for gøy.
Dette ganger dere menn like mye som det ganger oss damer på forumet.

* PLEASE

Legg igjen en visit med bilde på tråden alle menn i OSLO alder 40-50 år

Dæven!
Dette burde blir bra...

I profil etter profil skrives det at kjemi er det viktigste. Ja, noen skriver at "alt handler om kjemi".

Men gjør det nå det?

Jeg har vært på mang en date hvor kvelden har forløpt seg bra. Vi har pratet lett og ledd sammen. Vi har hatt god kjemi. Iallefall så god kjemi det er mulig å ha med en person man møtte for første gang et par timer før. Men allikevel har det ikke blitt noe mer ut av det. Enten har hun backet ut eller så har jeg gjort det. Eller så har vi begge hatt en felles forståelse for at det ikke var noe vits å dra det lenger.

Dette betyr at jeg har dumpet jenter jeg har hatt god kjemi med. Og jenter har dumpet meg selv om vi har hatt en vellykket kveld sammen.

Så hvorfor har jeg dumpet de og hvorfor har de dumpet meg? Vel, jeg kan bare spekulere i hvorfor jentene dumpet meg. Men jeg vet iallefall hvorfor jeg har dumpet jenter jeg har opplevd god kjemi med. De hadde ikke den kroppen/ det utseende jeg jeg begjær

Så min konklusjon er at kjemi er underordnet den fysiske tiltrekningen. Jeg vil dermed hevde at vi er mer villig til å fire på "kjemikravet" i forhold til kropp/utseende.

Så på bakgrunn av denne konklusjonen, kunne jeg godt ha sett mindre "kjemi er alt"-påstander.

Hva tenker dere andre?

Skidate?

Siste svar ti. 15 feb. 2011 01:00 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym knekten

Er skidate (bortover) et godt alternativ på første daten?

.... i Marit Larsen. Og jeg som sto 10 meter unna henne på Øyafestivalen i sommer og ikke ante at hun var blitt singel!

http://www.youtube.com/watch?v=03zims6mOTo

Til alle mennene jeg har møtt på min vei. På Sukker. Gjennom studier. Gjennom jobb. Gjennom venner. En sen natt på byen. Og helt tilfeldig.

Det ble ikke oss.

Men dere har vært en del av livet mitt og vært med på å gjøre meg til den jeg er. Dere ga meg opplevelser og fantastiske minner jeg kan se tilbake på og erfaringer jeg kan lære av. Dere ga meg perspektiv, ga meg innsikt i andre fag enn mitt, lærte meg ting jeg ikke visste fra før, tok meg med til byer og steder jeg aldri ville dratt uten dere og fikk meg til å gjøre ting jeg aldri ville gjort uten dere. Dere lærte meg om god whiskey og fikk meg til å høre på musikk jeg ikke hadde hørt før. Dere ga meg deilig sex, deilige kyss og fantastiske netter. Dere fikk meg til å le høyt og ga meg gode historier. Dere inspirerte meg - og bidro på min vei til å lære meg å forstå hva jeg vil ha og hvem jeg er.

Så takk.

Takk for at dere har vært en del av livet mitt. Og takk for at dere har vært med på å gjøre meg til den jeg er - med min koffert av opplevelser og mine pluss og minus .

Noen som skal?

I så fall: Hvilke band må man få med seg? Og hvilken sjanger er disse bandene?

Selv tror jeg jeg skal få med meg:
-Djerv - Metall med vokalisten fra Animal Alpha. Litt skuffet da jeg så de på Øya i sommer, men mp nesten få det med meg.
-Honning Barna - Punk fra Sørlandet. Årets Urørt-vinner.
-Kvelertak - Hard rock, kjent for energiske liveshow
-Lucy Swann - Barndomsvennine av meg som fikk pene omtaler av bl.a. Lydverket. Vet ikke helt hvordan jeg skal kategorisere denne :oP
-Oslo Ess - Punk
-Smoke Mohawk - Kul, 70-talls inspirert ballerock m/ vokalisten fra We

Utover disse blir det nok en del tilfeldig. Satser på å få med meg noe elektronika også, kanskje.

http://www.youtube.com/watch?v=TugslL45aXk

Ja, det gjør vel alle som har hatt dame...

Forelskelse skjer sjelden på date nr en og for ofte er det alkohol i bildet. Ikke unormalt blir resultatet sex…
Men ved sex på første date mister jeg ”jakt” instinktet, og interessen for partneren faller. Flere enn meg som har det slik?

Inspirert av andre tråd vil spørre dere:
Hadde dere hatt så mye sex som dere pleier uten alkohol ombord ?

Jepp folkens, etter ett og et halvt år og mange mange dater, velger jeg nå å deaktivere profilen, forhåpentligvis for godt (men ikke le om jeg kommer tilbake... <-<).

Dette kunne jeg jo gjort i stillhet, men jeg tenkte jeg kunne muntre opp litt med å si at det går an å finne noen her.
Sukker kan funke, og nå håper jeg det endelig har funket for meg. Jeg er vel litt tidlig ute med å konkludere kanskje, men skitt au, tar en sjans. Trenger vel uansett en pause tenker jeg. :)

Wish me luck. :)

Lykke til til dere. :)

Ikea-reolen som jeg kjøpte meg har stått i gangen i tre uker, og nå i kveld fikk jeg nok, så jeg gjorde plass, ryddet golvet og stålsatte meg for å sette den opp på egen hånd i kveld.

Jeg kom til å komme borti en telysholder som hang på veggen i gangen fordi denne reolen tar jo all plass og jeg skulle lirke meg forbi, og telysholderen falt selvfølgelig ned og ble knust.

Jeg fikk en blå tå etter at jeg glapp taket og slapp hele den fordømte reolen ned på tåa mi.

Jeg har også fått en stygg blodutredelse på siden av i hånda etter at jeg satte litt av hånda mi i mellom de to platene som skulle slås sammen uten å ta vekk hånda idet jeg slo dem sammen.

Jeg ødela en hylle fordi jeg slo en av disse pinnene ned i et hull i en plate og pinnen skulle videre ned i et hull inni hylla, og jeg slo med all min kraft og traff ikke, så hylla ble skadet.

Nå står reolen halvferdig, og jeg gir opp. Fint om noen kan komme og hjelpe meg i morgen, helst mellom klokken 10-12. På forhånd takk!

Hender man er i en livssituasjon der det ikke er så lett å introdusere en ny partner sånn med det første..kanskje man har barn som man gjerne vil skåne...
Går det an å håpe på en mellomting mellom en elsker og en kjæreste? Noen synspunkter på det? Jeg for eksempel kunne tenke meg å ha et kjærlighetsforhold, men at han jeg har som venn/elsker ikke nødvendigvis skal involveres i mitt liv utover at vi har det koselig sammen når jeg har min alenetid uten barnet mitt? Synes det er problematisk å ha en offisiell kjæreste...

Går det ikke an å ha en man er forelsket i og vise versa uten å dele han med reste av verden?

Eller blir det å håpe på å få i pose og i sekk? Håper noen menn kan svare hva som er realistisk å håpe på.

Jeg lurer på hvorfor jeg har vært singel så lenge når over 500 menn har satt hjerter på meg, selv har jeg vært på flere date men allikevel ikke klart å finne noen jeg liker? Er det noe galt med meg? Jeg føler meg rett og slett bare ensom... Noen som har samme problemet her? Hvor lang tid tar det før følelsene utvikles for dere?

Hvor mange av de dere kontakter skriver tilbake? Annenhver? Hver femte? Hver tiende? Sjeldnere? Siden det er forskjell mellom menn og kvinner er det fint om anonyme skriver hva de er :)

Bare så jeg ikke blir halshugd, så gjelder dette selvfølgelig ikke de nydelige damene på sukker!!! ;-)

Damene pr dags dato har falske pupper,falske negler, falske vipper, falskt hår, falske øyebryn, butox i hele trynet, push up, hold in og mange ligger timesvis i solarium for å bli brune.

Også klager dem på at det ikke finnes EKTE mannfolk...? :p

Hvordan avslutter man en date raskest mulig om daten viser seg å være katastrofe?

...blir så sliten av det innimellom. Som en berg og dal bane... Forventninger til værs og så rett ned i dass.... Flere som har det sånn?

Idag må vi nyte dagen, hehe, vi er single, hehe, men er jo elsket av mange fordet om :)

Ikke glem alt det gode du faktisk har i livet ditt, selv om fokuset idag gjerne er på ting du savner.

Så igjen..

Happy Valentine til alle sammen :) :)

Jeg hadde likt at menn skrev i profilen sin om de er svak for slanke eller formfulle kvinner..evnt. at det ikke er vesentlig for dem. Lettere å ta kontakt med en som har i sin profil at han liker kvinnelige former..., når man selv er formfull...:-))

Det er nesten ikke en dag uten sex-invitasjoner fra veldig veldig unge menn.
Hvorfor vil dere ha sex med oss - er det så stas å si at man har hatt sex med en MILF ???

Fatter det bare ikke.

Lurer på om noen menn drømmer om en frodig dame i senga...og en slank og smekker dame som show off?

Noen kommentarer hadde vært interessant:-))

Jeg er litt små nervøs for å date damer fra samme by som meg, da jeg har 3-4 kompiser her inne.
Litt ekkelt om vi dater samme dama.
Så nå sjekker vi alltid om noen av gutta har vært på blomsten....

Noen som gjør det samme, kjipt å komme som nr 2 etter en kompis

Spam.

Siste svar sø. 13 feb. 2011 23:27 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym frk frøken

Er det bare jeg som blir bomba med "reklame"fra en annen datingside i innboksen om dagen. "Verdensdæit"?

Har nå uansett ikke tenkt til å dæite hele verden jeg...

Er stor fan av de filmene, men liker å se de i en stor sterk armkrok. Og da nummer 7 kom ut hadde jeg plutselig ingen armkrok.. Dette er skikkelig kjipt. Noen som vil låne bort armkroken sin for en kveld ;)

Hadde blitt umåtelig glad om en kjekk, sexy, varm og god mann ringte på min dør akkurat nå!!
...med godis, film og en armkrok!!!
Blæ, noen ganger er det bare så kjedelig å være singel!

På forumet er det mange tråder som omhandler at man får lite mail, at folk ikke er ærlige, at man føler seg ensom, spørsmål ang. gode råd til egen profil, bekymringer rundt vekt, høyde, hår, badesesong, for mange fjelltopper, for få skiturer osv. Svært mange tråder handler altså om å bli sett.

Likevel sitter vi og lager tråder der vi finner på enda flere måter å ekskludere hverandre på.
Som om vi hadde et valg! Selvsagt, vi har alle et valg, om man så må betale for en kjæreste.

Men ærlig talt: Vil vi virkelig ha enda flere grunner til å la være å bli sett, men bli ekskludert?

Vi sitter i hver vår lille rute med et lite nick under på sukkersøte sukker.no. Det finnes tusenvis av oss.
Så tror vi at det handler om å sette opp ønskelister over hva vi vil ha?
Og hvor mye vet vi egentlig om hva vi vil ha? Hvor urealistiske kan vi tillate oss å bli?

Dette handler jo minst like mye om HVEM som vil ha OSS! Eller?

Hmmm...

Siste svar sø. 13 feb. 2011 21:41 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym The One

Igår møtte jeg en dame/jente jeg kjenner fra barn/ungdommen. Vi hadde en veldig hyggelig prat og hun fortalte meg at hun likte meg veldig godt den gangen og at jeg var prikk lik nå. Både væremåte og utseende. Jeg ble selvfølgelig smigret og tenkte jammen da holder jeg meg jo godt.

Nå en dag etter og jeg har landet fra skyene og fått tenkt meg litt om, ser jeg litt annerledes på det. Er det ikke flott og til og med vakkert å eldes med stil. Ikke være den samme gutten/jenten resten av livet lissom?

Idag viser kalenderen at mine dager i tyveårene er talte. Mitt høyeste bursdagsønske er å møte en Mr Hunkalicious, og at han gir meg en bursdagsklem og sier at jeg ikke ser ut som en dag over 29 ; )
...er vel ikke for mye å be om, slik et kupp som jeg er!

Er vel her jeg legger inn en bestilling på slikt, så da regner jeg med å plukke ham opp når jeg kommer tilbake i ettermiddag.
Søknader mottas under eller i innboksen min.

She..

Ingen svar
(mann 40 år fra Akershus) Privat melding

http://open.spotify.com/track/64TGtWC8WLzVt7PamUo9EO

Da jeg logget på sukker i dag tidlig så jeg med skrekk at jeg har en utgående post i natt til ei jeg har sendt litt poster med i det siste, og en date er nært forestående.. Med skjelvende hender klikka jeg på posten, og kunne heldigvis puste letta ut - ingen grenser ble krysset til tross for at edrueligheten var fraværende da posten ble forfattet og sendt... *puh*

Hva er deres fyllemailopplevelser? Hva er det verste dere har sendt/mottatt - og hva ble resultatet?

Hva er egentlig kjemi for dere ?
Jeg har tittet på forumet i lang tid følger med på dere her inne, en dag la jeg merke til en som virket rett og slett kul men på en god måte. En dag skrev jeg til han fikk svar og snøballen rullet. Utallige brev,msn,sms og til slutt pizza date den gikk veldig greit.
Var ikke pinlig - frekke meg stjal også både kos/kyss.
Neste date hos meg gikk også bra - veldig bra. koste meg veldig fikk ligge i armkroken....glemt hvor digg sånt er.
Vi hadde ikke samleie men klinings-kos.
Nå ble det ikke noe mellom oss, men merker at jeg liker han godt fortsatt.
Så kjemi har vi :))

Men når vet dere at det er riktig / gal kjemi.
Klarer dere å beholde vennskapet selv om dere har vært seksuelt nygjerrig også. ?

Nei, nå lurer jeg på om jeg skal bruke de neste månedene på å finne meg sjæl enn å finne noen andre...

Jeg vil på safari!! Noen som har gode erfaringer å dele? Evt dårlige erfaringer som jeg bør styre unna... Da mener jeg både sted (ja, i Afrika da), hvem man skal reise med og slikt (regner med at det finnes flere som arrangerer slike turer)

GU!

Siste svar sø. 13 feb. 2011 17:25 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym sooky

Har vært på rek i tre dager, og kom plutselig nå på at jeg har et hamster i hus. Tør jeg gå opp å sjekke om den fortsatt lever?

Og jeg kaller meg selv en dyrevenn.............................

Jeg kom over en fin artikkel om denne alternative behandlingsformen i dag:

http://theness.com/neurologicablog/?p=2818

Personlig er jeg veldig enig i artikkelen og mener at det er kvakksalveri. Det eneste man oppnår er placeboeffekt. På den andre siden skal man ikke kimse av placeboeffekten. Placeboeffekt er jo tross alt også en effekt ;)

Hvordan stiller sukker-befolkningen seg til homøopati?

Homeopati er kanskje placebo, men jeg anbefaler deg å prøve, openminded!

Homoepaten kan nok fortelle deg ting du allerede vet, men du ikke har fortalt han/henne, fordi de "ser"/"kjenner" det på kroppen din. For deretter og lede deg inn på rett spor! Kan nok ikke kurere kreft men for de "myke" diagnosene kan de nok hjelpe!

Må vi gå gjennom tre måneder med denne blandingen av Stella Getz (hvor det nå ble av henne) og Charter-Svein i alle kanaler? Er nesten så jeg begynner å lengte tilbake til "My hard is yours"!!!

IKKE LES DETTE. du vil bli kysset av kjærligheten i livet ditt.
I morgen vil bli den beste dagen i livet ditt. Nå har du begynt å lese denne. IKKE STOPP!
Dette er SÅ freaky!
1. Si navnet ditt ti ganger.
2. Si din mors navn fem ganger
..............................3. Si din forelskelse tre ganger
4. Lim dette til fire andre grupper
Hvis du gjør dette, vil din forelsket kysse deg på nærmeste fredag.
Men hvis du leser dette og ikke lime inn denne, vil du ha veldig uflaks.
Send dette til 5 grupper innen 143minutter. Når du er ferdig trykker du F6 og din forelskelses navn vil vises i store bokstaver på skjermen.
Dette er så freaky FORDI det faktisk fungerer

Kan man?

Siste svar sø. 13 feb. 2011 13:33 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym lillerosin

Sitter hjemme alene i kveld. De fleste av mine nærmeste er i et forhold, og kan jo ikke mase på de hver helg heller...
Meeen jeg har faktisk litt lyst å gå ut, kan man gå ut alene eller??
Tenker det blir litt flaut hvis jeg ikke kjenner noen...

Har skrivd med en fyr en stund, som er nysgjerrig på meg som han sier. Men overhodet ikke av den som tar mest kontakt. Også da, mens han er dårlig på kontakt..( til tross for at jeg ser han leser post, og er innpå) dukker det opp andre jeg syntes ser spennende ut. Og jeg snakker litt med de. Holder likevel litt igjen da, pga. denne ene som har vekket nyskjerrigheten min veldig. Lurer bare på om det er verdt det. Fordi etterhvert backer jo de nye ut, fordi jeg ikke svarer. Enda jeg egentlig kunne tenkt meg å blitt kjent med de.
Jeg valgte en mnd. medlemskap. Snart er det over. Og jeg veit ikke om jeg vil holde på med dette for lenge. Det er "slitsomt" å bli kjent med nye hele tiden. Og det ikke fører noen vei. Det knekker litt i meg selv hver gang jeg skjønner at jeg ikke er spennende nok for noen, eller det dukker opp enda en sleesy fyr som skriver det samme til alle... (har faktisk fått samme meld av samme mann to ganger, tror han glemte han alt hadde skrivd til meg)

Er dette som å lete etter en nål i en høystakk? Jeg lover å være ærlig med de jeg ikke vil ha kontakt med iallefall. Så de ikke kaster bort medlemskaps penger og tid på meg....
Og håper andre gjør det med meg og...