Sukkerforum

Hei forumsfolk!

Tar gjerne imot noen meninger på min siste erfaring fra sukker!

Jeg fikk kontakt med henne på sukker i september mener jeg å huske. Vi fant raskt tonen og pratet hver dag og gikk raskt over på hotmail og msn hvor vi pratet i flere timer hver dag om alt og ingenting, praten gikk flytende og naturlig.

Vi ble enige om å treffes i desember siden jeg jobber utenlands. Allerede da forklarte hun at hun følte seg opptatt med meg og at andre gutter ikke betydde noe.

Da vi møttes så var det første vi gjorde å klemme hvernadre i 15 minutter. Hun fortalte meg at jeg var en veldig spesiell mann og ikke typisk mann siden jeg kan kommunisere og lytter til henne. Vi var nesten ikke fra hverandre i desember og hun overøste meg med komplimenter og vi pratet hver dag når jeg ikke var hos henne. Jeg fortalte at hun betydde mye for meg og jeg kunne slappe av og være meg selv rundt henne. Vi hadde en julekalender hvor vi fortalte hverandre hva vi likte hos hverandre og hvor mye vi betød for hverandre.

Jeg dro tilbake til utlandet i januar og vi hadde god kontakt helt til februar da hun begynte å trekke seg vekk og var kort i svarene da jeg tok kontakt. Så plutselig var hun borte fra msn og jeg skjønte ikke hva som foregikk. Jeg prøvde å spørre hva det var men fikk ikke noe svar. Etter 2 uker hvor jeg ikke tok kontakt fortalte hun at hun hadde funnet en annen. Grunnen , forklaret hun, var at jeg ikke fortalte henne at jeg ville hun skulle vente på henne til jeg kom hjem (kontrakten min i utlandet utløper i mai). Jeg tok det for gitt at jeg fortalte henne at hun betydde mye for meg at det holdt.

Hun kunne ha spurt, men det gjorde hun ikke og det virker som om hun gir meg skylden for at jeg er frustrert og at det ikke er hennes feil fordi hun har funnet en annen....

Spørsmålet mitt er da hva dere synes? Bør jeg gå uten å se meg tilbake, eller ei? Hun har tatt kontakt "bare for å si hei" etter at hun ditcha meg, men jeg vet hun har en annen nå.

Hva ville dere ha gjort? Jeg føler meg ganske lurt og forvirret her. Poenget mitt er vel å få frem hvordan hun var i forkant for så og snu 180 grader...

..og alt jeg ser er kviser overalt i hele ansiktet, føler meg så lite fin pga det, noen andre her som også har det sånn?

Meg IGJEN folkens *ler* Jeg driver med et enormt maleriprosjekt og har møtt litt veggen, tenkte kanskje dere kunne hjelpe meg litt *håpe*

Jeg trenger så mange visdomsord, sitater og/eller meningsfylte tekster som overhodet mulig! :-)

Trenger 500, hittil har jeg klart å finne 87 på egenhånd og det tok meg en hel dag, så nå er det på tide å utnytte resursene sine, og kanskje dette kan bli en hyggelig tråd om man er i dårlig humør og trenger å lese et hyggelig ord eller to?

Send inn alt, jeg er ikke kravstor! :D

Trenger hjelp til å skjønne dette:

Jeg er en mann i slutten av 20-årene. Ser helt normal ut, slank men ikke spinkel og høyere enn de fleste jenter (uten å være et fyrtårn). Kler meg annstendig og er rak i ryggen. Når jeg går for meg selv i byen her, så prøver jeg å få blikkontakt med så mange som mulig når de kommer mot meg. Ikke stirring, bare et par sekunders felles øyeblikk.

Dette er hva jeg opplever: 8 av 10 jenter (de på ca min alder), ofrer meg aldri et blikk. Jeg er som luft. 8-10 menn (fremdeles de på ca min alder) møter blikket mitt.

Nå har det seg slik at jeg er naturlig nysgjerrig på de som kommer mot meg, så derfor ser jeg på både gutter og jenter, men det er jo jentene jeg ønsker å få et blikk tilbake fra. Noen som opplever det samme? Og noen tanker om hvorfor det er slik?

Det er rimelig ensomt å være singel, ha få venner, og bortimot aldri få blikkontakt fra det motsatte kjønn.

For innlegg som
*ikke passer i andre tråder,
*for innlegg uten mål og mening (eller med)
*for innlegg med skrål og sprell (eller uten)
*for dere som er hjemme ikveld (eller skal ut?)
*for...tja...hyggelige fjåserier, flørtemeldinger, gladmeldinger, trenger trøst-meldinger, andre-meldinger
...og noen klemmer hist og her...

-for alle som vil!
:o)

Heder til kvinnene! De fletter og vever himmelske roser inn i det jordiske liv.

(... var det Schiller som sa, ikke meg. Men det høres bra ut!)

Hvorfor får jeg veldige høye matchtall med folk som bor 100 mil unna,når vi begge har krysset for at vi ikke ønsker/kan flytte? Skjønner at jeg bare kan begrense søket iht fylker,men undrer meg over at dette ikke gir noe utslag i matchtallet....

Hvorfor er det sånn at hvis en kamerat i gjengen ikke liker jenta liker ingen henne? Klarer dere ikke gjøre opp en mening selv eller tør dere ikke si imot de andre gutta??
Og hvorfor tror dere at en jente vil ha sex bare hun ber over på film osv når en selv har ett inntykk at de bare er gode venner?? ja er selvopplevd..slitsomt, føler at det er vanskelig og finne seg gode kamerater..

Jeg sitter og kjeder meg (burde vel ha jobbet/studert, men har blitt et forumtroll). Så det jeg lurte på, er om noen har linker til bra/teite/morsome/ekkle You Tube videoer.

Mulig at det er en slikt tråd her allerede, men jeg gadd ikke å lete igjennom alt.

Så bring it on folkens!

Farmen!!

Siste svar ti. 8 mars 2011 15:31 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Er det noen her som er enig i at Farmen på TV2 har blitt et kleint møkka program ??

Dater mye, pleier å møte gutter ganske kjappt hvis det er en god tone på nett, og jeg har møtt hyggelige gutter, men jeg er ikke typen til å ha sex på 1-2-3 daten.. Og ofte er det jo ikke mer enn 2 dater uansett.. Derfor har jeg en "venn" som jeg ringer when I'm in need! ;) noen andre som har en venn?

En tanke

Siste svar ti. 8 mars 2011 14:57 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Følels

Først vil jeg begynne med å si at jeg ikke meldte meg inn her for jeg drømmer om og treffe noen spesifikt fra dette nett stedet.
Jeg kjedet meg bare litt og tenkte hvorfor ikke???
Etter noen dager her med lesing både inne på dette forum og inne på div profiler, og etter noen samtaler med tilfeldige jenter så trur jeg at jeg har funnet et av hovedproblemene til en slik side.
Om man legger opp de forskjellige brukerne som er her inne i grupper.

1. Noen er på leting etter den store kjærligheten her inne
2. Noen håper på den store kjærligheten men kan også tenke seg noen sengpartnere på den veien
3. Noen vil absolutt ikke ha en sengpartner bare som elsker, men er mer på jakt etter et forhold
4. Noen er kun på jakt etter one night stand eller elskere
5. Noen er så sjenert og har så dårlig selvbildet at de føler det er tungt å snakke og bli snakket til her inne.
6. Noen kommer seg aldri ut og sitter muligens med flere unger og håper på en løsning igjennom dette stede. Uansett om det innebærer kun noen one night stands
7. Noen er kun her for og vise seg frem og med dette bruker de deiligste bildene sine for så og få flere kommentarer som de kan smile av hjemme i sofakroken sin før de legger seg.

Dette er vel hovedsak min tolkning av dette stedet. Mulig jeg tar helt feil. Etter min personlig mening håper jeg folk som er kun ute etter one night stand. Eller de med kun håp om fine kommentarer rundt bildene sine. Og sist men ikke minst de som trur de er så forbanna deilige at de ikke vil svare folk som tar seg tid for å skrive melding til dere. De burde egentlig tenke seg godt om og forhåpentligvis slutte og bruke dette stedet. Får sikkert mange kommentarer om at jeg ikke har noe jeg burde sagt og videre og videre... Samt at dette nett stedet er vel for alle.

Men!!!!!

1. Dere ødelegger for folk som mener noe seriøst. Tar bort tid og rom for folk som er her for å finne kjærligheten. Og dere ødelegger selvbildet mer til personer med dårlig allerede med og knulle på første date (snakker hovedsak til playere) og ikke tar mer kontakt.

2. Dere viser ikke medfølelse for personer som ikke er like pene som dere.

3. Dere kan bruke grupper på facebook. Eller på andre sider hvor det ikke er rettet rett mot dating for deres drift.

4. Tenk hvor mange forhold dere ødelegger for fremtiden

5. Husk! At om det er mindre pene bilder av personer her inne betyr det ikke at de ikke er smell vakre i virkeligheten. Jeg personlig har ikke noen fine bilder a

Har truffet en deilig hmmmmmmmmmm en snill hmmmmmmmmmmmm en kjekk hmmmmmmmmmmmmmm
en god hmmmmmmmmmmmmmm en barsk hmmmmmmmmmmmmm rett og slett en som gjør at jeg hmmmm ofte :)))))

Flere som hmmmmmm etter helgen ?

Som tittel sier.. Må man se ut som en gud eller lignede her for å få kontakt med det motsatte kjønn.
Eller er poenget bare å sende ut mld til alle og en hver her inne.. Ikke at jeg orker det..
Sitter folk her inne bare for å få oppmerksomhet og ikke noe mer enn det..
Meldte meg inn her for å finne noen å ha noen gode samtaler med prate om alt mellom himmel og jord..
Finnes ikke de jentene lengre..

Hei. Jeg lurer litt på hvordan profilbilde og tekst andre jenter har. Kunne vært greit å vite hva man har å konkurrere med.

Jeg skjuler id min foreløpig, men hvis noen jenter blir med på å vise sin profil frem så gjør jeg det også.

Helt greit på sukker.no

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Vestfold

Syns i grunn sukker er rimelig bra sammenlignet med andre steder, face, byen osv. Det er jo hva man gjør det til selv, jeg er en 26 år gammel gutt og føler ikke at jeg har problemer med å møte damer i det virkelige liv. Men etter en lang dag, kan det jo være greit å få en søt jente i tale. Orker jo ikke å springe på byen hver gang man skal treffe noen og som regel treffer man jo ikke den rette ute heller.

But nuff said, Meldte meg inn i desember og har ikke vært aktiv med å ta noe særlig kontakt med jenter hær inne. Har heller ventet til andre har skrevet til meg og virker de som noe å satse på så svarer man jo selvfølgelig. Men mitt råd er iallefall, ha et bilde som viser hvem du er.. Ta heller folk på sjarmen i det du skriver på profilen istedet for å bruke ditt beste bilde gjennom 10 år. Å hvis man virkelig syns noen virker lovende så er det ikke mer turn off en folk som skriver " hei", "gjort i dag", "gjort i helga" Osv... Det er lov å engasjere seg litt..

Uten bilde nr 787 en lørdagskveld for 3 år siden og med en tekst som tok 2.5 min å skrive, så har jeg sikkert møtt 10-12 søte jenter in real life siden jeg meldte meg inn.. Nå var ingen av de noen jeg var klar for å satse på videre, men har fått mange gode venner uansett. Flere jeg kjenner har samme erfaring, at det overhode ikke er noe problem å møte søte single folk hær inne. Men det hjelper jo ikkje å surmule om man ikke får svar hos noen, da bør man kansje legge om strategien å prøve noe nytt.. Å får all del, det skader ikke med litt humor :p

Vi har vært låst i 3. dimensjon hvor dualismen råder og splitter, men alle er invitert til en ny utviklingsspiral og utviklingssyklus på et høyere bevissthetsnivå.

Slik jeg (det er noen andre enn meg som har skrevet denne artikkelen altså) ser det, vil et universelt vindu lukkes snart. Tidssykluser skal kalibreres på nytt. Den enkelte persons bevissthetsnivå er med på å avgjøre i hvilken ”virkelighet” en lander. Det er ens personlige frekvens eller signatur som avgjør.

Her er litt eyecandy for jentene på sukker på en lørdagskveld ;) Følg nøye med på det lidenskapelige blikket 1:48 ut i videon ;)
http://www.youtube.com/watch?v=pArLmSakOYI

Nå blir det date! Herregudherregudherregud!!

Til de som lurer så kjøpte jeg meg nye klær OG jeg tar toget hjem kl 23! Føler meg skikkelig skikkelig fin nå!

Danse?

Siste svar ma. 7 mars 2011 23:45 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Jeg danser helst ikke, og mime leker er heller ingen favoritt, går det bra å ha disse skruplene eller jenter ? :)

Skal vi ikke hjelpe hverandre litt , gi noen forslag til hvem vi synes passer sammen her. Hadde i det minste vært gøy å hørt/ visst hvem jeg passet sammen med etter andres øyensyn :) Litt sær tråd kanskje.... Men jeg kjeder meg akkurat nå ;)

Har vært her inne en mnd`s tid nå, og har hatt ca 320 besøk på min profil. Kan man si at dette er normalt? under normalt? helt sikkert ikke over normalen ... bare nyskjrrig på hva dere andre har hatt av besøk etter en mnd +- ?

Jeg tror jeg er forelsket! Veldig forelsket! Helgen har vært perfekt!!! Date i Oslo på fredag, var flink og dro hjem med siste tog, han kom til meg på lørdag og ble over til i dag! Han dro nå for ikke så lenge siden! <3

Ååååhhh! Er helt tussete i hodet! <3

Jeg har vel vært på et 20-talls Sukker-dater i min Sukker-karrriere, og brorparten av dem har endt med at jeg tar kontakt med sikte på å treffes igjen, hvorpå hun sier at hun ikke tror det er noen god idé. Tipper at jeg ikke er den eneste som opplever dette.

Men det jeg ærlig og oppriktig lurer på, er om det bare ikke er noen match der, eller om det er noe det faktisk kan gjøres noe med. Søsteren min fant for eksempel ham hun snart er gift med på første forsøk på nettet (vet ikke hvor mange han var gjennom først, tror jeg må spørre ham...), og jeg kjenner også til andre som har møtt et par-tre stykker før de finner en varig partner. Samtidig ser jeg jo at det stadig vekk er de samme ansiktene som går igjen både her og det andre stedet jeg er registret - toppmatchen min her har faktisk vært toppmatch helt siden jeg første gang tok Sukker i bruk for tre og et halvt år siden - så jeg er jo ikke den eneste som bare blir værende og værende og værende...

Uansett - jeg synes egentlig at de fleste datene går bra, i hvert fall så bra at jeg har lyst til å møte dem igjen. Samtalen går bra, uten pinlige pauser og uten at det virker som et avhør. Synes ofte vi matcher når det kommer til interesser, holdninger og også hva vi er ute etter. Men det blir altså ikke noe mer enn "du virker som en trivelig fyr, men..."

Dette er ikke ment som en sutretråd, jeg lurer helt ærlig på hva som forventes av en førstedate - hva man kan og bør (og ikke bør) gjøre.

Forum

Siste svar ma. 7 mars 2011 11:42 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Cornelis

Dette er en tråd for alle som har et avslappet forhold til forumet. For oss som ikke tar det så alvorlig, og ikke har behov for at noen av brukerne mener de representerer en slags "folkemening".

Hva liker du at partneren gjør i senga og hva liker du og gjøre tilbake?:)

Kom med det nå!

Hvordan opplever dere det er å skulle si fra til en eventuell partner at han må bruke kondom / eller spørre henne om hun er på pillen mitt i øyeblikkets hete ?? selv føler jeg d noen ganger er litt småvanskelig spesielt med litt alkohol innabords..blitt noen angrepiller!! man spiller jo høy risiko faktor her! :P Hva er deres meninger om dette ?

Togtur

Siste svar ma. 7 mars 2011 00:10 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym InDaNight

Er det noen kjekke karer eller koslige jenter som skal reise med tog oslo-bodø i morgen eller bodø-oslo på onsdag ?

allti kjekt med nye bekjentskaper og en 14t togtur er jo kjedeli i blant :P

Dette er første gang jeg bruker en nettside. Og her er vel di fleste ute etter flørt og fastforhold regner jeg med?
Når jeg leser på profilene til enkle her inne får jeg sjokk! Hvordan kan noen sitte å klage på profilene eller overhode på at di er lei av å være single. Men!!!!! Samtidig ha så mye kriterier til typer di vil date. Først og fremst og dette gjelder til både gutter og jenter... Man kan ikke bare gå etter utsene som 99% her inne gjør bare av og titte litt på profilene. Di guttene som gjør seg super deilig på bilder her inne er nok mest sansynlig interessert i et knull. Tenk litt på det? Om du skal fortelle hvem du er. legger du ut bilder av deg selv hvor du står i bar overkropp og flekser muskler. Eller har en hårsveis som er rettet perfekt i alle vinkler. Har mange vestkant kompiser som di fleste ville sett på som skikkelig klyser. Til og med di få jeg vet som er her inne som har lagt ut bilder av seg selv har lagt ut normale bilder hvor di enten er på en fest eller er på jobb osv. ikke wannabe modell bilder. Eller bilder tatt i en rett vinkel så du ikke ser tjukk ut osv...
Blir å slette profilen min etter dette er skrevet og si hade til en slik luser side. For det finnes tross alt en verden der ute som smarte og velutviklet, ikke minst velutdannet mennesker er. Som er seg selv og ikke prøver noe annet. Og di man møter i den verden som prøver på noe di ikke er kan man jo bare styre unna.

Grunnen til at jeg skriver dette etter kun 2 besøk på denne siden er fordi jeg har skrevet med 3 jenter i kveld fra dette stedet. Og alle 3 har virket veldig fjern. Hun ene beskylte meg for å ville treffe henne uten at jeg hadde nevnt det. Og hun andre trudde hun var mye penere enn meg igjennom hele samtalen. (for Guds skyld! Du vet jo ikke hvor pen jeg er... Og jeg vet ikke hvor pen hun er. Hun hadde 3 bilder av seg selv hvor hun sto og viste magen og holdt hendene på puppene sine. ) Ps. Det var hun som tok kontakt. Hun siste tok jeg kontakt med og hun virket veldig pen og snill. Men så kom det jo en bakdel der også. Hun skulle gå så hun spurte etter nummere mitt. Var dum å ga det til henne. For hun sendte meg 3 mld uten at jeg rakk å svare (pgav jobb) og da var hun sint på meg.

Så sist vil jeg si enda en ting som får denne siden til å føle meg kvalm over menneskeheten på nett! hvordan kan folk snakke så mye piss på denne chatten? Noen sier jeg kunne aldri blitt sammen med en eller ei som røyker. Da har dere aldri vært forelsket! Tru meg bagateller s

svara då!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Å

Åh jag får ju aldrig svar! Skickar små hälsningar och brev, ställer frågor och ger komplimanger. Är du inte intresserad så bara säg det då, inget problem och mycket bättre än tystnad. När tusan ska jag hitta någon att dela mina söndagar med?

Vår beste dag

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Miss M

Da var denne dagen over. Den ble ikke helt så bra som planlagt, men slett ikke verst.
Stakk innom Sukker til sist, og blir alltid litt småtrist her, for det er så mange som leter, venter og håper, men ikke finner...
Ikke i dag alle fall, men kanskje i morgen? :-)

Fikk lyst til å dele teksten nederst med dere.
Det er Erik Bye som har skrevet den, og nå har Marit Larsen sunget den inn på nytt.

Ensomheten er verdens største fellesskap (Göran Tunström)
Jeg vet jeg deler savnet etter en livsvenn med mange av dere, og tenker at kanskje et hyggelig innlegg uten ironi og klage kunne være en fin avslutning på dagen... Denne sangen gir meg perspektiv og håp og løfter tankene i det jeg skal over i drømmeland.

Dagen i morgen kan bli vår beste dag.
Sov godt! :-)

Vår beste dag
Kom og lytt til lyset når det gryr av dag
Solen løfter sin trompet mot munnen.
Lytt til hvite sommerfuglers vingeslag;
Denne dag kan bli vår beste dag!
Stien som vi gikk i går er like ny,
Hemmelig som ved vårt første morgengry;
Mangt skal vi møte – og mangt skal vi mestre
Dagen i dag – den kan bli vår beste dag.

Kom og lytt til dypet når vi ror mot dag,
Hør, maneten stemmer sine strenger.
Løfterik er tonen i et fiskevak,
Denne dag kan bli vår beste dag!
Fjorden vår er like ny og blå og blank,
Blikket ditt er fritt og ryggen like rank,
Mangt skal vi møte – og mangt skal vi mestre
Dagen i dag – den kan bli vår beste dag.

Kjære, lytt til mørket når vår dag er gått,
Natten nynner over fjerne åser.
Mangt har dagen skjenket oss av stort og smått,
Mer, kan hende, enn vi har forstått,
Månen over tun og tak er like ny,
Men tier stille om vårt neste morgengry.
Mangt skal vi møte – og mangt skal vi mestre
Dagen i morgen skal bli vår beste dag.

Little do men perceive what solitude is, and how far it extendeth.
For a crowd is not company, and faces are but a gallery of pictures,
and talk but a tinkling cymbal, where there is no love.

- Francis Bacon

Man kan møte hundrevis av mennesker,
Men ingen av de rører noe ved hjertet ditt.
Men så møter du den ENE personen.
Og livet ditt forandrer seg for alltid..
hmm når skal dette skje meg da

Det hadde jeg ikke trodd, men tror jammen meg jeg er i ferd med å forelske meg i en sukkergutt!

Kan jo ikke mase for mye på alle rundt meg om det, for de blir gjerne litt lei av å høre meg plapre i vei om denne fantastiske mannen og min deilige kriblende følelse, så derfor kan jeg jo like godt skrive om det her!

Er spent på om følelsen blir der etter at jeg blir mer kjent med han, men akkurat nå har jeg bare tenkt å nyte den fortryllende følelsen av en gryende forelskelse!

http://askanorwegian.blogspot.com/2011/03/bergen.html

Så nettopp Bjørn Eidsvaag på TV, har sett ham live også. Han er absolutt ikke pen, men sååå kjekk, har masse utstråling! Han kunne jeg faktisk tenke meg...
Så var det dette med bilde-fokus igjen da..... kanskje jeg skal ha øynene åpne for en små-stygg Eidsvaag-type her :)

Hva mener gutta, er det "turn-off" om hun har kort hår, eller har ikke det stort å si?

Og jenter: Om han har langt hår, er det ja takk, eller "ignorer" ? :-)

Tenkte det kunne blitt en artig tråd (beklager om det har vært lignende før, er litt fersk)
Selv foretrekker jeg om han har kort hår, eller halvlangt, hestehale er ikke akkurat sjarm for min del :-)

Og ja jeg er kortklipt så da veit dere hvor jeg står på jentesiden også ;-)

Play nice people ;-)

Jøss, var nettopp inne på sidene til ei som er betalende medlem (V+ var det vel), som ikke hadde vært inne her på 22 uker. Altså 5 måneder... Jaja, litt bortkastende penger spør du meg!

http://www.youtube.com/watch?v=4wT7zM8XgXQ

Jeg føler at alle rundt meg enten er forlovet eller samboere, noen også gift, de lever det lykkelige familie livet sammen, med barn og ett flott hus med flott interiør, gode venner, og nydelig dager.

Så sitter man selv i en liten kjedelig leilighet, ensom med to vakre barn takk gud for det, men ikke noen gode venner.
Det virker som det er umulig når man har små barn og møte noen, gud så lei meg jeg er hver kveld når man kan sette seg ned etter en slitsom dag, da kommer savnet for fullt.

Jeg skjønner det at mange par ikke har det så flott som det ser ut til, men alikevel, det jeg ser! er det jeg vil ha, men virker som jeg bare ikke skal få det..

Jeg vet også jeg ikke er alene og føle det sånn her men måtte bare få det ut..

Gratulerer så mye til denne flinke jenta..
Det var en imponerende innsats idag. Jenta så jo ikke sliten ut en gang..

Kan tenke meg de som har vært i Kollen, har hatt en super dag.
Jeg storkoste meg med å se det hjemme.

Har nå vært på sukker en stund. Har blitt noen dater. Noen dater har gått lenger enn andre, men likevel er det noe som mangler. Begynner å lure på om jeg i det hele tatt er i stand til å bli forelsket igjen. Noen andre som sitter og lurer på det samme?

Jeg tror at kjærligheten kommer til oss oftere enn vi tror...vi avviser den gang på gang fordi den ikke kommer i den innpakningen som vi har forestilt oss....vi gir den ikke en sjanse. Når jeg leser profiler og innlegg på forumet, skjønner jeg hvorfor folk her er single. De gir seg ikke til en person som ikke innfrir de fleste kriteriene som de har definert. Jeg tror hvis man skal finne kjærligheten må man være blind.

Følg hjertet. Så får det heller briste eller bære. Man kan uansett aldri angre på en kjærlighet. Er jeg litt for romantisk? Kankje det..men hvem vet hvor lenge vi lever her på jorden. Går man og venter for lenge på at noen skal komme til deg og se sånn og sånn ut og være så og så utdannet og ha den og den interessen, ja da tror jeg at tiden vil gå fra en.....

Jeg lar meg rive med ...og jeg nyter det.

om det er noen jenter i alderen 20 til 35! Ta kontakt. 3 stk gutter her med vin og mye liv i seg som har en lugn aften i Oslo. Blir mulig bytur eller fest tur. Send melding om dere vil komme :)

Om du leser dette så vet DU nok at det er DEG, det gjelder...
Tydeligvis vet ikke noen menn hvordan de skal oppføre seg når det kommer til damer...

Ja ja... jeg skulle på date med kar idag, vi avtalte tid og sted, MEN han dukket aldri opp!! :( :P i går chatet vi på sukker, og alt virket ok, OG vi hadde jo hatt kontakt en stund...
NB: det var jo DU som ba meg ut lizzom :P
Vi chata jo senest igår kveld, kunne ikke du bare sagt ifra da???
Jeg synes at det er skikkelig kjipt gjort av deg!!!!! Jeg satt og ventet i 30...:P ja ja..shit happens, men dette er var noe nytt for meg ihverfall

MEN nå ER DU BLOKKERT ;)
ALL I CAN SAY HIT THE ROAD JACK..... dont you come back nomore...

Bergen!

Ingen svar
Skjult ID

Er det mange som skal ta seg en tur ut i Bergen i dag her inne ? :)

Jeg har en som besøker profilen min hver eneste dag, men sender aldri melding. Stalker much?

Har lest litt hvordan dere bruker sukker.. Jeg har aldri brukt den blokketeknikken.. Vil jeg kunne se de jeg har blokket i onlinesøket?

hmm fått tilbud om å være med på gratis photoshoot med en kar...men er ikke d litt rart da? men så er han en spontan leken fyr som meg da..så kansje et forsøk på å være anderledes..hva mener dere om dette ?

Noen erfaringer: