Sukkerforum

Ønsker å dele noen tanker her på forumet.
Hvordan reagerer dere om en dere skal møte for første gang i ettertid sitter pålogget fra morgen til kveld,uten å skrive meldinger.
Jeg vet ikke helt hva jeg skal tenke om det,men kjenner at det tærer litt på interessen til å treffes.
Jeg synes det er best å redusere det å være pålogget når man har avtalt en date med tanke på å framstå som seriøst interessert i å bare ville treffe den andre...

2 dager igjen på å lage forsetter.
Har du dine klare?

Mine blir slutte å røyke og bruke elipsemaskina flittig 👍

Hvor personen som tar kontakt med deg er negativ til deg og din profil?

En mann i Sfj hadde ved flere anledninger inviter jenter/kvinner fra nettdati g hjem til seg og ved ett tilfelle hadde han og besøkt en kvinne hjemme.
Han hadde brukt vold mot alle.

Så til kvinner. Ikke dra hjem til noen på første Date.
Og til menn.. ikke inviter damene hjem første Date.

Mange syke folk ass.😧

Bare undrer litt over det , på siste torsdagen i 2016...

Kanskje man rett og slett "MÅ" flytte på seg for å finne den " Rette" ??

Ikke at jeg har noen planlagt date... men om underet skulle inntreffer og jeg skulle rote meg ut på date i 2017 ....
Har dere noen gode forslag på aktiviteter eller hyggelige steder i Oslo/ omegn?

Tønsberg ?

Ingen svar
(mann 37 år fra Vestfold) Privat melding

Noen ute i Tønsberg ikveld ?

Jeg sitter med tanken og vet at I am a good catch.
Men hvordan finner jeg en good catch her?

Roper høyest? Endrer min profil 500 ganger? Jentene her inne virker ikke pro-aktiv? Ligge lavt i terrengen? Gjemme meg i min familie og ikke prioritere min behov?

Hva er beste måtte å fin den beste catch?

Alle Singelfesters Mor 4 - lørdag 2 hvem skal? og er det mest for de 30 år og opp?

Ny her inne og forsøker meg litt fram....!.

Er det flere enn meg som opplever at varslingsfunksjonen til Sukker ikke lenger fungerer? Tidligere fikk jeg alltid en lydvarsel samt den lille nede i høyre hjørne som varslet om besøk på profil, ny melding, hjerter etc. Jeg har ikke rørt innstillingene (de står fortsatt at jeg ønsker varsling) men nå får jeg aldri varsel lenger. Heller ikke på email slik det var før.

Er det noen som vil skravle litt med meg? Er fra Oppland :) har ikke fått ordnet bilde og info fordi det bare kommer opp feil melding, men det kommer ;-) send meg en melding da vel :)

Du har mail

Siste svar to. 29 des. 2016 17:23 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym sukkersøt

Ligger henslengt i sofan og koser meg med søtsaker. Som jeg absolutt ikke burde gjøre.Men bare jul engang i året. Ser på filmen You`ve Got Mail. En av mine favoritt filmer av det gamle slaget og skuespiller Tom Hanks.:-)) Og hvilke forviklinger romanse på nettet kan forårsake.
Og tenker på hva det nye året bringer..? Kanskje ny kjæreste? hehe:-)))

Litt egenreklame må være lov! Særlig når dagen må benyttes til husvask og handling fremfor feiring.

Jeg har sittet nå å flyttet å endret litt på dette med "vil ha flere barn" og det gjør ganske store utfall..
Syntes det virker utrolig vanskelig å skulle si at jeg "ikke" vil ha flere barn eller at jeg vil ha flere...
Nå har jeg to fra før og de er ekstremt viktig for meg.
Men hva om en møter noen som ikke har fra før? og de virkelig vil ha... Skal en nekte de det? det er noe spesielt med egne barn. Da blir det jo "tomt" annen hver uke. da hadde det vel ikke vert å forakte med et til?
Men om de skulle ha en eller flere fra før, så tenker jeg det er greit da "holder" det i utgangspunktet... (men vet jo aldri hva som skjer)

Og jeg kan ikke sitte nå å vite om drømmedama har fra før eller ikke..

Hjerter

Siste svar to. 29 des. 2016 13:59 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Gravlax

Er det noe mer vi kan si om dem?

Jeg hadde god kontakt med en jente og plutselig blokkerer hun meg noen god forklaring?

Hei,
Jeg er ny her (hei alle sammen), og jeg funderer endel. Brukt Looks delen en del, fordi jeg tenkte det var et hyggelig sted å bli sett. Altså, jrg klikker liker osv.

Men så begynte det og slå meg at jeg helt sikkert har klikket bort mange fantastiske jenter i "kampens hete". Magefølelsen styrer valgene basert på veldig kort tid, og ofte kun et fjes.

Har dere noen gode forslag på hvordan man kan bli set her inne?

Og jenter... Jeg forstår dere er plaget ofte av mange, mange meldinger. Og sikkert meldinger dere godt kunne vært foruten. Samtidig når dere får mye, virker det (igjen, jeg er ny) ofte som om gutten må ta første meldingskontakt. Og med mange meldinger i innboks skjønner jeg det er vanskelig. Men, kan dere gi et eksempel på en melding som får dere til å VILLE svare? :)

Huff, jeg som tenkte dette skulle bli et kort innlegg :) Skylder på.... Hmmm... Ok da, skrivelyst.

En diskusjon på jobb endte opp med at en kollega sa at middag med biff og rødvin måtte man være to for å spise, for opplevelsen av romantikk var like viktig. Nå står kraftbein på kok til sausen og rødvinen skal åpnes selv om jeg skal nyte det alene. Jeg passer på å spise mye god mat laget fra bunnen selv om det ikke er andre å dele den med bestandig. Er det andre som gjør det samme, eller er det alltid enkel mat når dere spiser alene? Jeg vil jo ikke gå glipp av gastronomiske opplevelser selv om jeg er alene en frikveld.

Det er hyggelig med hjerter, men når jeg mottar hjerte fra en mann som hverken har bilder eller tekst, skjønner jeg ikke helt hva han forventer. Hva skal nysgjerrigheten min trigges av, lizzom?

Er det flere som blir melankolske, sentimentale og nesten litt deppa i julen?

Jeg blir det. Jeg synes ikke julen er det den var. Besteforeldrene mine er døde, foreldrene mine pensjonister og tar det litt roligere. Broren min er opptatt med kone og barn. Venner er i barnefella, og har aldri tid til meg, men de har tid til ting med andre folk enn meg.

Noen andre som har det slik?

Noen som har full storm?

jeg sitter med at alle sitter og prøver å finne mr. right og miss. right er det flere enn jeg som har et ønske om å gamble litt å ta noen blind dater?

Å montere en elipsemaskin 😧😧😧
Også står jeg fast på siste oppgave før den er ferdig 😠😠😠

Litt irriterende 😂

Lange, mellom lang/kort, kort tekst, hva er det som er mest vanlig/best i første melding til noen?

Tolkning

Siste svar ti. 27 des. 2016 20:48 (48 svar)
Skjult ID med pseudonym Writern_67

Hvis førstemeldingen lyder
«Hei! :) Du virker jo som ei bra dame! Lyst til å bli kjent?
Hvis du avslår denne så går du glipp av noe stort! ;)»

Er denne altfor åpen for vågale tolkninger?

Er det noe her som har testet ut matchmaking-byrå ?

Altså at andre tar seg av oppdraget å finne noen til deg for betaling.

Fikk en gavepakke med produkter fra Chilli-Klaus. Nå skal svetten sile og tårer renne!
God jul, snuppelupper 😅

Jeg lurer på..når dere har sendt melding til en/ei. Hvor lenge venter dere før dere kanskje sender til en annen? Eller gule hjerter? Eller flere meldinger på en gang? Altså et hei. Sukker sier vi skal være på'n, aktive, for å få resultater, at gult hjerte er ikke giftermål osv. Og det skjer jo at det er flere besøkende som virker interessante, lyst å bli kjent med. Og da å vente og vente, kan det gå inmari tregt dette.

Om dere kontakter noen dere vet er aktive her.
Sier dere ifra at dere går under annet navn her?

Myser av og til på lista over sist besøkende på profilen min, og etter at jeg reaktiverte medlemskapet mitt for halvannen måneds tid siden, har jeg kun fått to besøkende.
Er det sånn at profilbildet må se helt strøkent ut, og at man bør se ut som en modell, for at noen av motsatt kjønn skal gidde å klikke seg inn? Eller er det bare sånn at damer stort sett ikke sjekker ut andres profiler, fordi det er meningen at vi gutta skal gjøre det først?

jeg har ikke snakket ordentlig med noen her inne! hva er feil med meg siden ikke møter noen? er jeg for stygg eller hva er feilen med meg?

Noen som vet hvor lang tid det tar før support får endre alder på profilen min?. Er litt lei damer på 60+. De er 30 år for gamle . Og det dukker ikke mange opp på matchen da.

Sukkertoget

Ingen svar
(mann 39 år fra Buskerud) Privat melding

Er det noen som skal reise med toget fra Nord-Norge og retning Oslo i morgen ettermiddag? Kanskje vi får forumtreff på Sukkertoget. ( forresten en god ide til NSB, med tanke på at de har hatt både strikketog og gitartog.)

Hvor mange ganger skal man gi en ny partner i sengehalmen før man kan ta en avgjørelse om at de er ubrukelige til å tilfredsstille?

Hei ! Hvor er det bra uteliv i Oslo på nyttårsaften for litt voksne i 30 til 40 års alderen, og hvor single også går for å være sosial ?

Dør som fluer i fleng disse popstjernene....

Hvordan tolker dere matchtre. Jeg har få på 96.. lurer på om det finnes en bedre skore enn det.? Jeg synes matchtre sier mye, men ikke alt . Hvor ærlig er man på det. Kan bare uttale for meg selv at jeg synes jeg skal være ærlig der for å treffe blink :) Hva mener dere?

Uff......

Ingen svar
(mann 37 år fra Vestfold) Privat melding

Huffff.....Hva er det " Sukker" har kommet med siste året ....fulllt av brukere uten match på online lista......ahhhh......ørtenhundre som ikke ønsker " aleneforeldre" bhaaaa...

Hmmm, tid for en smule jule-underfundighet (tester diskusjonsforumet litt):
Hvorfor er det såpass mange damer-kvinner-jenter som selv her i det mest seriøse nettdatingforumet fremhever fotos av sine kjæledyr, sammen med seg selv eller ikke, oftest små hunder (sjeldent større), dernest hester og katter? To oppfølgingsspørsmål:
1. Det signaliserer vel MINDRE tid til en ny kjæreste (barn kommer jo ofte i tillegg)?
2. Men "dypere": Er det for å signalisere evne til empati? Underforstått: at det det eksisterer en klar linje mellom evne til empati for dyr og mennesker?

Nå fikk jeg akutt kjekula... lei av å spise godis å se på tv :P

Jeg er så jævlig kresen, liker aldri noen av de som tar kontakt :D

Lurer på om det er mulig å hypnotisere seg bort fra denne tilstanden :)

I går feiret jeg med barna, i dag kjørte de til deres mams , dermed er det feiring alene på denne karen i kveld. Julemat og øl er inntatt, ligger på sofaen å hører på Bratland, en salig stund :)

Ja nå er det vel bare og kjøre på med ribbe og pinnekjøtt eller noen som spiser annen julemat. Men måtte alle få en riktig god jul 😊😄 og håper at alle koser ikveld :)

Ønsker dere alle en riktig god jul og en flott feiring i dag 😊🎄🎅

Hei,
Ønsker til dere riktig god jul
🎅🏻🎅🏻🎄🎄🌹🌺🌸❄️

Er det flere enn meg som nå i disse juletider blir kontakter av "gamle flørter"?

Flere personer jeg har datet eller bare har chat'et med i året som har gått har kontaktet meg nå, og de vil gjerne treffe meg nå eller rett over jul.

Plutselig viser de en annen side, og sier at de først nå skjønner at de burde handlet annerledes, og vil gjerne ha en ny "sjanse".

Er det flere som opplever det samme?

Du har sett hjemme alene 2, når du gråter på slutten 😭😂😂😂

Har fått noen hjerter, men jeg kan ikke se at de har vært innom profilen min..? Åssen er det muliga? Er det noe dere opplever rett som det er..? Eller er det kanskje bare relatert til høytiden...?Hmmm?