Sukkerforum

Hei! Som relativt blodfersk i dette levende forumet, må jeg si at det i stor grad er svært underholdende lesning. Det inneholder alle de velkjente personlighetene som man finner på f. eks. en arbeidsplass av en viss størrelse; den bitre, den klagende, den snusfornuftige, den fandenivoldske, den morsomme, den filosoferende, den allvitende, den paranoide og den trengende. Nå har den også fått den nye. Ønsker dere alle en fantastisk fredag, og en strålende høsthelg.

Hvor mange år, hvor lang erfaring på Sukker trengs det r for å kunne ytre seg her?
Kan en bare slenge på kommentarer å bli tatt seriøs, eller må en ta tiden til hjelp. Jeg var på Møteplassen for 5 år siden,,,der tok det tid for å bli godkjent.

* man ikke har hatt besøk på 6 år
* når ingen har reagert at FB profilen er slettet
* eneste gangene man hører fra ungene at det ikke passer denne helgen heller
* man ikke orker å sove i egen seng men har tilbrakt 5 år på sofaen
* alle er opptatt når man prøver å ta kontakt
* du ikke gleder deg til i morgen

Har ved flere tilfeller mange-sagt å ønsket en god dag videre- ser at det er lest med null respons- er det ikke sånn at man svarer - ikke min type eller går i dialog???- men nada - det er dårlig😕

Må være litt selvkritisk med tanke på hvor kretsen jeg har vært tidligere med tanke på nettdating. Det er ikke nødvendigvis modeller eller spesielt "fine bilder" jeg har vært mest interessert i (må tilstå nå at jeg liker å klikke på profiler som gleder øyene😇😇). Har vært opptatt av å ha mye til felles istedenfor å se hvor man supplementerer hverandre og også sett for mye etter et pseudo-fancy livssyn (akademiker, urban, internasjonal, kulturinteressert). Jeg mener nå at jeg tok feil.

Nok damer som matcher, men skulle jeg fortsette å date endrer veldig på kravene.

Jeg føler at jeg var altfor kretsen og fratatt meg noen gode muligheter å treffe noen som jeg kunne ha trivdes med.

Hvordan ser dere på dette?
Hvor kretsene er dere?

Jeg skjønner fortsatt ikke helt greia.

Man får en melding.. leser den.. rekker kanskje ikke svare med en gang.. neste gang man er inne og tenker nå skal jeg svare.. så har vedkommende som har sendt deg meldingen blokkert deg.

Og slikt blir det dating ut av ?

Sitter her midt på natten og fryser og funderer. Tenk på alle de mulighetene vi aldri tok her inne da..og hvor mange fantastiske mennesker vi kan ha gått glipp av fordi vi aldri sendte en melding. Finurlig.

Jeg har begynt å tenke litt fremover. Er det noen her som skal på noe singelarrangementer fremover? Noen som har noe i tankene for jula feks? :-)

Klarer ikke helt å bestemme om jeg liker den nye layouten. Innboksen er kanskje litt mer ryddig og oversiktlig, men nå ser jeg ikke om meldingene er lest eller ikke.

Hvordan skal vi kunne følge opp samtalene når vi ikke engang kan se om meldingene er lest eller ikke?

Jeg ser at det dukker opp blå hake ved siden av meldingen min, men hva betyr det? At meldingen er sendt bare?

Skjønner ikke hvorfor fungerende ting må endres. Hva var galt med den gamle?

Flere som ikke er fornøyd med nye layouten?

Hei,

Jeg opplever fra tid til annen at noen dating sider viser mer informasjon som for eksempel at dere har felles venner på facebook. Det gjør det veldig enkelt å finne personer du vil snakke med.

Er det da creepy å ta kontakt? Sjansen er jo at det ikke er sikkert man ser personer på Looks heller, så er det da så farlig?

Er det en god idé å invitere på date i første melding eller vil de fleste av dere helst skrive litt fram og tilbake først? Hvor lenge skal man isåfall
skrive før man ber noen ut?

Menn ønsker seg en kjæreste, og det er veldig mange kvinner som passer til rollebeskrivelsen.
Kvinner ønsker seg en kjæreste, og tenker at med mindre hun finner den ene rette så er det bedre å være singel.

Kjenner at søndag kveld er dagen den kvelden jeg fort blir sittende å kjenne på ensomheten. Savner sønnen min og noen å kjede meg sammen med...

Jeg bare minner om denne. Ta godt i mot bøssebærerne! :)

TV-aksjonen:

http://blimed.no
http://giverstafett.no

Hva gjør dere en sur høstdag i oktober?
Jeg strikket og skroller på sukker. Gleder meg til middag hos gode venner snart

Hva betyr det når det står "Jeg er en mann med stor M."?

Og hva betyr "Jeg liker at kvinner er kvinner, og at menn er menn."?

...sitter man her alene igjen og drikker sin rødvin. Smaker godt, men smaken blir faktisk bedre med to glass på bordet. Flere som føler det samme?

Hvilken filmer kan passe en hver smak?
Her er mine tips:
Grøss: In the mouth of madness (Sam Neil)
Drama/romantikk: The man without a face (Mel Gibson)
Scifi/eventyr: Riddick (Van Diesel)
Komedie: Fired up (
Action/thriller: The mecanic (Jason Statham)

Hva er galt med Norges befolkning, eller mennesker generelt?
Greit jeg tar meg nær av enkelte ting en sjelden gang, men hvorfor skal folk ALLTID klage? Tåler vi ikke å høre sannheter? Tåler vi hverken vitser/spøk eller alvor? Vi må alltid ha noe å klagw over. Det som noen ser på som positivt eller ingen fare ved, føler andre som overtramp på sin personlighet, verdier, religion, etc.

Ka med å bare la ting gå over og heller bruke energien til andre viktigere ting (som feks sukker-forum)? :-p

Her e et godt eksempel:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/kunder-raser-mot-nsb-reklame-aa-fremstille-staaplasser-som-en-god-ting-er-ganske-frekt/a/23794683/

Hmm... Kan tre glas i Ås vara ett bra ställe att gå till för en öl ikväll? Funderar på att gå dit en stund.

Beliggenhet

Siste svar lø. 22 okt. 2016 22:53 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Mon tro, hvis jeg for moro skyld hadde endret min beliggenhet til Oslo, i stedet for Hedmark, om jeg hadde datet mye oftere da? :) Det er jo så langt til Hedmark for mange. Vi er vant med en kjøretur til Oslo, det går helt fint. Men virker som om alt som er mer enn to trikkestopp er helt uholdbart for mange? Eller andre større steder (ikke bare Oslo)

Oppfordrer alle til å ta sjansen på en blokkeringsfri helg !!!
Åpn opp for alle. Slipp hordene med uønskede individer til helt til mandag.
I god tro og god tone...)))

Er det vanlig å oppgi facebokken sin her eller er det fyfy?

Kutulu

Siste svar lø. 22 okt. 2016 01:31 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Blir sperret! Hvorfor?

Noen som vil holde mæ me selskap? :) akkurat har æ kun en pils og musikk på radioen, ikke mye spenning d ... :D

Etter en relativt stille sommer merkes det godt at vi går mot mørkere og kaldere tider, for nå er det ikke måte på hvor initiativrike jentene/damene har blitt 🙂

Det skal sies at jeg er relativt beskjeden med å opprette første kontakt, så er vel selvforskyldt at mine første par mnd. ble labre her, men nå tar det helt fyr her inne! Den ene flotte jenten/damen etter den andre tar både kontakt og er ivrige på å møtes 😅

Problemet er bare at det blir for mange samtidig og at jeg snart må gjøre noen vanskelige valg, for skal jeg på 2. date med en, føles det useriøst å flørte/date flere.

Er det flere som opplever dette nå eller har jeg bare flaks?

Kanskje er det sånn hver høst her på Sukker?

Sønnen min på 7 år:
- Når skal du egentlig få deg kjæreste, mamma? Kommer det til å ta et helt år til?
- Det er ikke bare, bare å få seg kjæreste vettu. Må jo treffe en som jeg liker og han må jo også like meg.
- Det er ikke du som skal spørre han, mamma. Han skal spørre deg.

Hehe...lurer på om sønnen min har "gammeldagse" verdier ;)

Hei alle danseglade menn som bor på Østlandet.
Hvor går dere for å danse?

Hei :)! Jeg er litt nysgjerrig på hvordan dere treffer avgjørelser når dere skal date?

Jeg treffer egentlig ganske rasjonelle valg og vet hva jeg ønsker og treffer avgjørelser med hodet. Egentlig forklarer mye siden jeg skal treffe en kvinne som er flott på alle måter, men som jeg ikke har sett på som interessant før. Magefølesen sier "ingentig galt", hjertet sier "ja" og hodet sier "hmmm... skeptisk...".

Gleder meg å lese deres innspill :)!

Rart de ikke tar grundig "oppgjør" med status i denne saken internt, før de går ut i media med den. Det er uprofft og en smule bekymringsfullt.
Dette er jo en stor sak, selv om det skal vise seg at det er uheldigheter som har gitt denne positive dopingprøve.
Pressekonferansen framstod uproff i seg selv, alle har vel forståelse for at dette er et helvete å gjennomgå, men jeg forstår ikke at det å sutre seg igjennom en egen regissert pressekonferanse er særlig empatisk vekkende. Dette er da folk som er ekstremt profesjonelle, og får betalt deretter.

Denne saken, samt uregelmessigheter ved bruken av astmamedisin, gjør dessverre at jeg ikke blir like entusiastisk når sesongen starter igjen.

På 90 tallet er det visst også udiskutabel juks, med høye hemoglobinverdier og EPO.

Æshj,,,, makt, penger og status gjennomsyrer hele dritten.

Mange huker av for at de er ute etter langvarig forhold. Men, hva legger dere i dette? Hvor lenge er langvarig? Betyr det at dere er ute etter noen å bruke resten av livet med? Eller kan det også bety at man ser for seg å være sammen i noen år, men ikke nødvendigvis for evig og alltid? 1 år? 2 år? Hva tenker dere?

Jeg er noe utfordret på dette med dating og å være frampå ute i den virkelige verden. En kompis sier jeg må ta tak i dette og nevner i fleng at det er flere menn der ute som tar kontakt med damer de har kjennskap til på Facebook. Er dette stuerent? Hva syns dere damer om dette?

Hei dere

Jeg synes det er veldig vanskelig å finne en potensiell partner via nettsjekking. I det siste har jeg forsøkt å flørte mer IRL. Jeg har oppdaget at vinsmaking er en ypperlig arena for en liten flørt! Quiz-kvelder på diverse utesteder fungerer også OK.

Nå trenger jeg altså deres hjelp til å identifisere andre plasser/situasjoner der det er lett å komme i snakk med potensielle kandidater av det annet kjønn. Tips og forslag mottas med takk!

Noen som er utsatt for morsomme eller rare ultimatum?

Selv fikk jeg dette av min eks for noen år siden da vi diskuterte kjæledyr. Hun ville ha katt og jeg hund.

Ingen pus, ingen mus..

Tok ikke lang tid før vi hadde katt😱

er det noen utesteder i oslo hvor det er bedre sjanse å sjekke opp noen enn andre?

Jeg vil ha noe seriøst, trygt og godt, hvor samhold, integritet og stolthet er viktige ingredienser i det lange perspektiv.
Jeg må være en ønskedrømmende konservativ fjott!😀

Det viser seg å være lite spennende for mange kvinner 😛

Hva er god og hva er dårlig økonomi?
I dagens samfunn tjener ikke kvinner og menn likt, selv om vi jo burde. Dette gjør at man som enslig forsørger kommer ulikt ut.

Med en lang utdannelse i et yrke som samfunnet økonomisk anerkjenner dårlig, men som den enkelte samtidig ikke greier seg uten, så blir min yrkesgruppe for dyr for statskassa. Ergo: vi lønnes i himmelen? He he, nei da, eller jo forde himler og helveter oppstår mellom mennesker slik jeg ser det. På den måten kan jo alle velge seg rik, men målt i kroner og øre så er avkastningen tja under middels da eller?

Hva er middels?
Med eget hus til noen milioner, ny bil, 3 tenåringer og et matbudsjett som aldri kan konkurrere med hverken strømutgifter eller annet.....det blir vel dårlig råd det da eller?

Det er ikke da man prioriterer alt til eget bruk for tenåringer har behov for anerkjennelser og følelsen av velvære, og den burde være større enn mors behov😉

OK dårlig økonomi. Oi oi turn off.

Hva tenker dere andre, damer og menn?
Penger er jo en måleenhet for verdi i dette samfunnet....er det denne verdien vi lar veie tyngst?

Takke meg til en mann som er godt jorda i seg sjøl, har tak over hodet, mat til å fylle magen med, jobb, gleder og friheten inni seg. .....men leter han etter ei snelle med god økonomi?

Nå har jeg vært innpå her i 2 måneder for å gi nettdating ett forsøk. Er ikke akkurat av den mest aggressive sorten når det kommer til flørting eller sjekking da jeg faktisk kikker etter noe som kan utvikle seg til noe mer seriøst. Må si jeg sitter igjen med ett inntrykk av at jeg kansje er noe gammeldags i forhold til det jeg har sett innpå her. Er klar over at jeg ikke akkurat er noen modell, men hadde vel håpa å finne noen profiler innpå her det klaffa med. Er det blitt sånn at man nesten må være innpåsliten her for å få noe respons? For da er jaggu ikke dette noe for meg😊

Ser det er en del som har mistet troen på dating. Det å gå på date er jo ganske ambisiøst for mange. I løpet av en times tid skal man finne ut om den andre er "den eneste ene". Lett å begynne å tvile da, lete etter feil, eller tenke at man kanskje finner noe enda bedre rundt neste sving.

Jeg har møtt damer her tidligere på date og det har blitt kjæresteforhold ut av det også. Vil derfor fortsatt anbefale de som liker det å fortsette med tradisjonelle dater. For min egen del, vurderer jeg å endre strategi.

Lurer på om flere opplever samme problem som meg med sukkerappen. Det som skjer er at den ikke vil skrolle lengre enn ca et par sider. Når jeg trekker oppover så vises et symbol som tyder på at den prøver å laste flere meldinger.

Dersom jeg snur rekkefølgen og viser de siste innleggene, så får jeg se de siste som er kommet, men da skjer det samme men andre veien.

Vises best på lange diskusjoner der jeg ved å vise de eldste først kanskje ser det siste innlegget som er skrevet for et par dager siden, men når rekkefølgen snues, så er det eldste innlegget kanskje bare en halvtime gammelt.

Bruker Android versjon 5.0.2 på min telefon.

Å gå på date fra noen på sukker må være døfødtut i fra d som kommer frem på forum? Når du avtaler en date så blir du googlet i alle retninger å mål om du er god nok, så må du diskuteres med en venn om hva du har funnet ut om meg. så er det hvem som betaler som diskuteres, skal det deles eller skal jeg eller den som ba meg ut betale. Når jeg da endelig får min date ved bordet vet jeg at vedkommende har gjort seg opp en mening alt, så jeg ligger dårlig Ann allerede. Samtidig så vet jeg at vedkommende allerede har en ny date på lørdag og søndag med to andre, for vi har ikke tid til å prøve på en andre date, for neste er jo sikkert mye bedre. Tross alt så må det si klikk med en gang, om ikke finnes det ikke kjemi selv om den du datet var verdens flotteste og hyggeligste.
Ut i fra det som kommer frem på forum så er det jo d de fleste tenker ser det ut til. OK, jeg tror de fleste dater som virkelig kunne bli noe er tapt før man har møttes. Vi har jo allerede gjort oss opp en mening og avtalt nye dater. Blir ikke mye kjærlighet ut av det. Uansett hvor godt inntrykk man gjør er man allerede blitt en av date statistikken m ett treff og rett til neste.

Hjerter

Siste svar sø. 16 okt. 2016 18:43 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Irritert

Er det flere som har lagt merke til at Sukker setter hjerter på andre profiler? Tilogmed de du ikke har besøkt?

Har til nå kommer over noen profiler som søker etter et "koneemne". Lurer da rett og slett på hva menn i 2016 legger i ordet "koneemne"?

Merker jeg er litt spent på svarene deres her nå ;)

Dagsrevyen bekreftet nyss igjen at 🇳🇴 er 🔩.

Mange knasker såpass mengder med reseptfri smerte-💊 at de får hodepine🤕

Samtidig tar få influensa-💉. Til og med blant helsepersonell er det bare 1 av 10 som gjør.

Årsaken er myten om bivirkninger (ja det er vel sannsynliggjort noen alvorlige bivirkninger etter den opprinnelige svineinfluensavaksinen fra 2008, men ikke vaksinene i åra etter).

Økt vaksineringsgrad reduserer spredning og varighet i befolkningen. Du blir heller ikke 'mer immun' av å hangle gjennom influensa, og influensaen er ikke 'herdende'.

Gjør som pensjonistene og 🙃 (på 12 -13 året) 💉.

Mer 💉 mindre 💊 👍🏼

'Vær ikke en pling - gjør som bling'👍🏼

'😎 - ikke redd et stikk'

Hei

Jeg synes dette er litt vanskelig. Spesielt å svare på henvendelser, som er hyggelige, hvor jeg ikke har ønske om å treffe personen.

Hva gjør man ?

Føler meg litt ukomfortabel med dette nett-datings greiene, det er på en måte ingen god måte å si, hyggelig at du tok kontakt, men jeg ønsker ikke mer kontakt på ? Eller ?

Vi er vel alle på søken etter en livsledsager men man trenger litt nærhet også mens man venter på den store kjærligheten. Jeg har det iallefall sånn og kunne godt tenkt meg en slik venn.

Kyss

Siste svar lø. 15 okt. 2016 09:48 (112 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hvor viktig er kyssekjemien, eller mangelen på den, for deg?

Hvordan er et godt kyss?

Kan man lære opp noen til å kysse godt, eller er løpet kjørt hvis du ikke liker måten h*n kysser på når dere kysser første gang?

Å som jeg savner freddan. Lande i sofaen, spise god mat, plukke på og kysse litt.

Pokker altså.

Sett meg i sukkerkarusellen og la det snurre rundt og rundt. Vift med hjertene og la hyggelige komplimenter hagle. Dette er meg og jeg forlater ikke vognen. Still deg i kø og la meg bestemme.

Ja, hvorfor ikke...