Sukkerforum

Noen erfaringer:

Noen som bor på Jessheim som har lyst til å danse swing med en 20år gammel gutt på torget ikveld? =)

KJÆRE SNILLE TØFFE GREIE SUKKER:NO

Sett opp en LAVO til 5 mila - la oss møtes ute i frisk luft med flagg og champagne.

Takk takk :))

Ja, det er en tråd for dere som absolutt må ha bilder.

Vi alle andre er nemlig lei å se dere hver gang dere legger noe på forumet.

Og jeg personlig mener at dere gjør dere en bjørne tjeneste med det.

aRRRRg.. noen ganger.. så møter man på folk i jobb man virkelig.. virkelig har lyst å kjefte ut og smadre inn skallen på... Bare sånn der og da.. Kan noen vær så snill roe mitt sinn.. Før jeg blir den bicthen her inne alle elsker meg for ;P

Jeg har lyst å danse! Hører på denne atm; http://www.youtube.com/watch?v=k1U1qyLCWjU (den gir meg sykt lyst til å danse!)

Men det jeg skulle spørre DERE om, jenter; hvordan danser dere når dere er på byen? Til gutta; hva liker dere "å se på"? Hva er sexy, hva er tacky, hva er fint, hva er bad osvosvosv.

Dette gjelder jo all slags dansing, enten det er vals eller clubbing.

Finnes en mann med dette utseende her på sukker????

Hva synes dere gutter om jenter som har litt ekstra fett på magen? Er dette turn-off? Mener ikke mye fett, men litt. De få mennene som har sett meg naken sier jeg er flott, men selv skulle jeg gjerne hatt litt penere mage (jobber med saken). Hva tenker dere gutter, helt ærlig?

Hvordan får man chattet med folk som er logget på men ikke er avbildet/tilgjengelig i chat? Det burde jo være mulig!!

Finner overhodet ingen som jeg kan se for meg at jeg vil våkne opp med uke etter uke.
Men hatt en elsker som jeg gjerne tar inn i varmen igjen.

Flere som tenker sånn ?

Trenger råd

Siste svar fr. 4 mars 2011 17:55 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym BjarneRimi

Åh, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Har vært på date og dama er helt perfekt og jeg liker henne veldig godt. Men, håret hennes var et par cm for kort og skulle gjerne vært litt lysere. Og så tror jeg hun veier 1 - 1,5 kg for mye.

Jeg vil gjerne vite hva andre mener, klarer ikke gjøre meg opp en mening selv.

http://www.vg.no/film/artikkel.php?artid=10090612

Er det fortsatt slik at menn kan ture frem som de vil - uten konsekvenser og sankjsoner fra venner/samfunn,
mens jenter som ikke holder seg til "snill-pike" standaren vil både få høre det og føle det i form av stygge blikk og utfrysning?
Blir jenter som er seksuelle, "agressive" og frempå tatt seriøst? Blir de sett på som potensielle partnere - eller er de bare ansett som ONS og bruk og kast objekter?

Som en venninne av meg sa: You love the sin, but not the sinner

Berserk har desverre gått ned med tre triste dødsfall.
Kapeteinen hadde ikke meldt i fra til redningstjeneste, og hadde ikke forsikring. Ei heller fått tilatelse som trengs for å reise inn i verdens største forsknings senter.
Men alle som var på båten var klar over risikoen. Jarle er en eventyrer.

Siden det er så mange her med bilder av seg selv i en seilbåt må det være mange forum dyr som har en mening.

Når man går inn på chat og ser alle disse vakre menneskene.... Er de også på chatsiden eller er det slik at man er tilgjengelig på chat uansett hvor man er på sukker.no?

Sorry forumstroll.

Men ler meg ihjel her nå......

Jeg tenkte at nei nå skal jeg be om råd....skal jeg fortsette i samme duren som tidligere eller legge opp en strategi for
den perfekte måten å date ?

Men blir jo helt meningsløst å be dere(oss) om råd....vi sitter jo her like single hele gjengen. ler..........

Ganske patetisk og ironisk at vi skal leke hobby psykologer......eller hva tenker/mener dere om saken ?

Hvordan ville dere forholdt dere til en mann dere kjente ganske godt fra før, som etter å ha begynt å date viser seg å være veeeldig sjalu? I følge ham er det fordi han finner meg flørtete og fordi jeg har snakket med, klemt på og ifølge ham flørtet med tidligere ekser. Jeg må presisere at jeg ikke flørter med andre når jeg er med ham, men er utadvendt og smilende og det derfor oppleves slik for ham. Han mener av denne grunn at sjalusien er på grunnlag av mine handlinger, at han aldri har vært slik før... Jeg tenker jo at det ligger mer i at han er redd for jeg skal såre ham (har blitt såra før, som resten av befolkningen), og at jeg er på utkikk etter noe bedre.... Noe jeg stadig avkrefter, men han velger å ikke ta det innover seg.

Jeg bryr meg veldig om ham, men blir kvalt av denne sjalusien. det er totalt turn off for meg... Han er en meget smekker og attraktiv mann, slik at jeg ser jo at andre jenter er etter ham også. Men jeg tenker jo heller "han er min". Han velger jo å tenke at jeg er interessert i alt og alle andre. Om det faktisk var slik, hadde jeg jo ikke vært med ham. Nå er det slik at han blir sur hver gang vi er ute og tro meg, det er ikke lenger på bagrunn av mine handlinger. Jeg er veldig sensitiv med tanke på hans følelser.

Tenker dere ikke at sjalusi dilemmaet her er noe han selv må jobbe med? Det er jo ikke min feil han er sjalu, og kan neppe påta meg ansvaret for det, det som er skjedd er skjedd og jeg kan uansett ikke endre det. Jeg kan selvsagt prøve å bli enda mer sensitiv, men det er jo han som må prøve å tro på det er ham jeg ønsker å være med... eller?

Dere er sikkert drittlei av meg og mine spørsmål, men MÅ spørre!

Jeg bor ikke i Oslo, og siste toget går i 23 tiden.. Burde jeg ta det hjem, eller skal jeg ta imot hans tilbud om å sove hos han?

Jeg har tenkt å leie hotellrom i Oslo fra fredag 1. April til Søndag 3. April. Jeg har sinnsykt lyst å oppleve bylivet i Oslo, og med tanke på at jeg nettopp har fyllt 20 år, vil jeg gjerne ha meninger hvorvidt jeg skal dra på byen alene den fredags kvelden eller ikke? Har tenkt meg på sukkerfesten dagen etterpå, på lørdagen, men nå snakker jeg forsåvidt om den fredagen.

Er det lurt av meg? Og er det noen som har erfaring med å dra på byen alene en fredags kveld i Oslo by?

Aristoteles, like aktuell i dag :

"Det vesentlige ved lykken er ikke rikdom og nytelse, men aktivitet, den frie utfoldelsen av evner, samt vennskap med gode mennesker."

Må bare få sagt det: er så lei.

(Og hvis noen opplever tingene stikk motsatt, så er jo det bare fint.)

Når jeg logger meg inn og ikke har noe mail i innboksen og ikke heller noe interessant på forumet vil jeg gjerne ha en mann å taste med.
Finnes det kanskje en frivillig kandidat ?

Ser dere på bilde på alle profilene og dømmer ut i fra det? Eller går dere inn på profilen og leser litt om personen? og ser om det er noe dere liker, eller har bilde alt og si, og tar heller bilde ved siden av om det er et bedre bilde??

Hva liker dere gutter? Og hva tar dere på dere jenter? Vil at denne daten skal være perfekt! Jeg er 28, han er 27.. :D

Nå skal det sies at man ikke skal legge alt for stor vekt på dette matchtreet, men på enkelte felter har jeg allikevel en tendens til å hekte meg. Mer konkret, jeg hekter meg på sexbladene.

Jeg vet av tidligere erfaring at dette er såpass viktig for meg i et forhold at feil farve her faktisk ekskluderer dama (kan ha en sammenheng med at jeg er over gjennomsnittet kinky). Rødt blad på sextidsbruk? Sorry baby, det blir ikke oss. Gult blad på leken? mjæææææææ.....dette må tenkes over. Oransje på sexlyst???? Vik fra meg kvinne!

Jeg er riktignok opptatt av enkelte andre også, men stemmer det ikke bra nok på disse er hun automatisk ekskludert uansett utseende og kul profil.

Teit? Muligens.

Så jeg lurer på et par ting:

1. Hvor viktige er de personlige trekkene som er relevant for sex når du vurderer en profil?

2. Hvilke personlige trekk er det som får deg til å ekskludere en ellers strålende kandidat?

Hva er egentlig forskjellen i dager, timer og minutter på å fremstå som desperat og som uinteressert? Noen som kan bidra med en tommelfingerregel?

Må ha en liste over alle minusene vi ikke takler.. :)

Jeg takler IKKE snustenne/hender/tunge.. Urenslighet (og da spess "der nede") og dårlig ånde!

Ser under "medlemskap" at man som superbruker kan velge å vise albumbilder til alle, men hvordan gjør jeg det? Tror at bare de jeg har kontaktet kan se albumbildene mine nå, eller tar jeg feil?

27 åring døde i møteulykke. Det er det som møter en når en går inn på vg nett.
Hm har 15 timer med møter neste uke og 25 uken deretter. På tide å skrive testamentet og øke forsikringen.

Men fra spøk til alvor det heter da bilulykke eller trafikkuhell. Er lei av journalister lek med ord slik at en skal klikke på linken for at de skal få en høyere klikkrate på artikkelen sin og dermed bevise at de fortjener jobben,noe 60-70 % ikke gjør.
Er et par tusen ganger nå jeg har klikket på en sportslink og trodd den handlet om forball så kommer det i 80 tilfellene noe om trav opp. Eller synkronsvømming og andre småidretter som kun utøverne og foresatte bryr seg om.

Er jo mange som irriterer seg over skrivefeil og sosiolekt og annet fanskap her, men er ikke det mye forlangt når vi ser på hva som står på betalt trykk. Her inne er vi jo stort sett bare glade amatører som av og til plundrer det til når topplokket går for varmt.

Er relativt ny på sukker men gammel i netdating verden. Har riktignok være ute av gamet de siste 4 årene pga samboerskap.
Jeg kom relativt fort i kontakt med en som vekket min interesse ( han kontaktet meg først). Denne karen er ikke norsk. (amerikansk men litt sydlanske aner utifra bildene) I profilen står det at han bor i oslo (hevder han flytta hit i november) men denne månden som jeg har vært i kontakt med han har han befunnet seg i afrika på forretningsreise. Han har også et meget spesielt yrke.
Profilen er skrevet på norsk med språket bærer preg av at det antakelig er brukt et slags direkteoversetting program.
Denne karen har altså hatt alle de kvaliteter jeg har sett etter hos en mann og han har på mange måter vært "for god til å være sann". Han skriver mail som bokstavelig treffer deg midt i hjertet( kommunikasjonen foregår på engelsk)
Det lar seg av en eller annen grunn ikke gjøre å se ham på webcam. Får hele tiden feilmelding og han har heller ikke mulighet til å se min webcam.Vi har prøv å utveksle sms men de går ikke gjennom. Den gangen jeg prøvde å ringe ble det samtalen brutt med engang uten at jeg hørte en lyd.
I dag morges fikk jeg en forespørsel om at noen ville legge meg til som venn på msn. Det var et engelskklingende damenavn som hadde lagt meg til. Denne damen sender meg en melding hvor hun sier at jeg ikke kjenner henne men hun lurte på hvor godt jeg kjenner " peter brown" (kaller han det) Jeg ble jo selvfølgelig kjempenysgjerrig men spurte hvorfor i all verden hun ville vite det . Jeg sa hun kjente ham antakelig bedre enn jeg og at han virket som en ordentlig kar men kunne enda ikke skjønne hvorfor hun lurte på det. Hun takket og sa at hun syns også at "he seems like a genuin person" but im just doing my homework because my friends tells me there so many bastards on the internet just after your money.
jeg spurte om hun hadde truffet ham på en datingside og det bekreftet hun at det hadde hun gjort,
I likhet med meg hadde fyren lovet gull og grønne skoger og de hadde kun hatt kontakt en uke. Overfor henne sier han at han skal flytte til australia ( hun var derifra) og "he cant wait to see her " i likhet med meg og han kaller oss begge to "babe".
hadde en lang chatt med damen som viste seg å være riktig så hyggelig. Vi måtte jo bare le av hele opplegget og vi bestemte oss for at vi ikke skal avsløre at vi vet at han er fake men late som ingenting å se hvor langt han er villi

Hei, jeg har lyst til å reise på Sweden Rock Festival, sølvesborg , første helga i juni!

Ønsker reisefølge....er jenter interssert i sånt ???

http://www.swedenrock.com/index.cfm?pg=1

Nå har jeg blitt temmelig drittlei av bikkjebilder!!! Nærmere forklart: Jeg klikker på en profil, tenker som så at jøss han va jo kjekk, klikker forventningsfullt inn på albumet og hva får jeg se? Joda! 7-8-nånn-og-førti bilder av BIKKJA DI!!!!! Må da gå an!! Greit nok det kanskje er en dyreelsker (glad i dyr jeg også) og også veldig glad i bikkja si, men er da for pokker ikke den jeg er interessert i...!

Et bilde er ok...Jeg-har-verdens-beste-bikkje-bilde liksom...Men opptil flere, ofte hele albumet, blir litt overkill syns jeg....

Men may be dogs, men det får da være grenser... VOFF!

Nå har jeg vært ute av gamet i såpass mange år at jeg ikke vet hvordan oppføre seg på date..

Hvordan hilse? Pleier menn fremdeles å holde døren åpen? Ta jakken min? Holde ut stolen? Skal jeg tilby meg å betale? Nattaklem eller kyss? Usikker her med andre ord!

Tror drømmetypen akkurat tok kontakt med meg her inne! Wish me gold luck! ;)

Er det når en samtale flyter gjennom kvelden å du vil se personen igjen, men du tenkte ikke på sex under de 2-3 timene ?
Eller er det når du bare må se på han hele tiden, hører nesten ikke hva han sier fordi du er oppslukt ?
Vi mener det samme om forhold,politikk,oppdragelse,sport,,,,,,?
Eller at du bare må høre stemmen en gang til før du legger deg ?

Noen glemmer man aldri selv etter 5 min møte - rart?

Jeg er nok en person som lett får kjemi med mange, men ytterst få jeg vil dele seng med :)

Hvordan er dere ?

Noen bare vil man ha, men kan aldri få....kjipt.

En kvinne / kjæreste / samboer / kone : Hvordan bør hun være, hva hadde gjort deg lykkelig ?

Helt seriøst å prøv å være helt ærlig.

Også er det dette med dine/mine barn osv.

Perfekte nyfamilien er som følger ???

Date

Siste svar on. 2 mars 2011 22:35 (46 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann

Jeg skriver med endel jenter, og har tilsynelatende god kjemi med disse. Etter litt snakking frem og tilbake pleier jeg å invitere dem på en liten date. Det som er litt overraskende er at av disse er det veldig få som jeg faktisk kommer på date med. Det blir som regel litt stille etter hvert fra deres side.

Dette får meg til å lure på om det enten er slik at et stort utvalg av jentene her er bare ute etter snikk snakk, eller at det faktisk er så stort marked av gutter slik at de ofte finner en "bedre".. Noen som har noen tanker om dette?

http://www.youtube.com/watch?v=UKqCUzSO2Dg

Denne fantastisk sangen av Bjørn Rosenström,passer utmerket til meg nå :D

Lang historie,men ønsker ikke støte vedkommende det gjelder så fatter meg i korthet....

Skrev i lang tid med en kjekkas...Kjente sommerfuglene fløy rundt i magen.....Og det er det LENGE siden jeg har kjent.....

Vi avtalte date,og jeg begynte å glede meg veldig.....
Ble venner på facebook,for å bli enda bedre kjent.....

Der dukket det plutselig opp bilder som IKKE lignet mannen jeg fikk sommerfugler i magen av..... Han hadde lagt ut ca 7 år gamle bilder på sukker......Ble ikke noe date,for å si det sånn :D

Må sies at det dukket opp litt flere ting,enn bare gamle bilder også....

Fler som har blivet lurad? Del gjerne!!!

Etter å ha vært på sukker stund så har jeg begynt å spekulere om folk sitter å lyger til seg selv når de lager en profil?
Eller at noen beskriver hva de er ute etter, men i virkeligheten er det noe helt annet.

For eksempel, man kommer over profilen til en person som passer ganske godt til sin egen profil. Men når man prøver å få kontakt med personen, får man ikke noe tilbake.

Uten at jeg har lett nedover for å se om det finnes en lignende tråd...
Jeg er 31år og har satt at jeg søker gutter fra 28-36år. Er jeg for streng?
Blir ofte kontaktet av gutter som er mye yngre og mer sjeldent gutter på egen alder.
Skal jeg være helt ærlig vil jeg egentlig ha en gutt som er mellom 32-34år. Både streng og litt dust..

Jeg er på ingen måte enig i at alder kun er ett tall og mener dette er noe de som er for unge eller for gamle som sier..
Når blir aldersforskjellen så stor at du reagerer?
Hva er akseptabelt synes du?

Fant ikke igjen den andre tråden som omhandlet profiler uten bilde. Det jeg lurer på, er om det går ann å kopiere og lime inn bilde i meldinger her?

Flaut

Siste svar on. 2 mars 2011 20:46 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym mixit

å komme på sukkerfest for andre gang????
Jeg hadde det så gøy på siste sukkerfest...
Men syns det er flaut å komme på sukkerfest igjen. Er det noen som tenker over det? Syns det samme?

Litt mange forumstråder om denne sukkerfesten, men er litt nysgjerrig på om det er noen som vet med sikkerhet allerede NÅ at de SKAL?

Jeg har veldig lyst å dra på den sukkerfesten, men problemet (for min del) er at jeg må dra innover alene og eventuelt leie hotell alene. Jeg har overhode ikke noe problem med å være alene, men jeg føler det kanskje blir litt naivt at jeg reiser i to timer, for så å dra på en sukkerfest, og så eventuelt dra tilbake til hotellet alene?

Men angående vors, om jeg da leier et hotellrom, ville det vært aktuelt at jentene joiner meg der på et vorspiel der? Noen som tenker at det er fristende? Er det mange som skal leie hotell alene, de som kommer fra et stykke utenfor Oslo og hvilket hotell skal dere bo på da, tenkte dere?

Da har man opplevd det - æ blei kontakta av ei jenta her på sukker, og avtalte å møtes over en kaffekopp. Ho dukka ikke opp...?!? ka e vitsen med sånn oppførsel? Det e jo lov å ombestemme seg, men da e jo normal folkeskikk at man sier ifra....

Kjipt.

Terapi...

Siste svar on. 2 mars 2011 12:15 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Tarzangirl

jeg har et litt vanskelig spørsmål.
Jeg har hele livet slitt med depresjoner og angst og ifjor klarte jeg ikke mer. Har iløpet av mine 22 år vært hos 2 psykologer og 1 psykriatrisk hjelpepleier, og alt de gjorde var å pushe "lykkepiller" "antiangst" medisiner på meg som bare gjorde vondt verre, og i timene ble jeg fortalt jeg var "bipolar" type sånn og sånn jeg var manisk depresiv og det var ikke måte på.. Jeg innså iløpet av noen mnd hos hver at de ikke kunne gjøre noe for meg, ei heller deres medisiner, så jeg lærte meg å klare meg med mine indre smerter. Men som sagt, dette var frem til ifjor hvor jeg fikk så sterk angst at jeg måtte slutte jobben, jeg torde ikke forlate leiligheten, var redd tlf min og søkte igjen hjelp. De medisinene og den "hjelpen" jeg fikk gjorde at jeg nesten tok mitt eget liv. Jeg ble møtt og behandlet som en fjortiss som ikke får nok oppmerksomhet hjemme, og alt han spurte meg om var sexlivet mitt (som ikke er fryktelig fantasifullt eller på viddene). Bivirkningene jeg fikk var: ukontrollerte muskelsammentrekkninger i magen, parkinsonism (ukontrollert risting i armer, ben og hode), sterkere angst, lysømfintlighet, lydømfintlighet og problemer med å bevege armer og ben. Du kan jo tenke deg selv hvordan jeg som allerede var så langt nede hadde det i denne perioden...

Uansett, nå: 6mnd senere. Har jeg funnet noe som reddet livet mitt: tankefeltsterapi. iløpet av 3mnd med terapi har hun jeg går hos gitt meg livet mitt tilbake, selvtillitten min, angsten er vekk, jeg er for første gang ikke deprimert, og jeg er snart klar for å klare å jobbe igjen.
Men dette har selvsagt preget meg veldig sterkt og sitter fremdeles veldig nært, men uten noen å snakke med det om. At man er livredd for å søke jobb er ikke akkurat noe man forteller potesielle kjærester. Og da jeg snakker med mine venner om dette så forstår de ikke, de har aldri selv opplevd angst og rasjonelliserer med at jeg enkelt og greit er lat og ikke vil ha jobb. Eller så sier de "nå er du bare latterlig, det er jo ingenting å være redd for."

Poenget mitt er, om det er greit å snakke med en potensiell kjæreste om dette? om man har holdt på en stund og kjenner vedkommende litt dypere kanskje? Eller om dette er noe som vil sende ham løpende til skogs så å si?
og om noen kjenner seg igjen, eller har opplevd lignende, del gjerne! om du føler for det. Hadde vært deilig å ikke føle seg helt aleine om dette.

Hvorfor flommer Sukker over av menn med profil-bilder av seg selv i bar overkropp?? Og ikke snakker jeg om sydenbilder heller ,som regel er det selvportrett i speilet på badet...

Skjønner ikke dere menn at vi damer ikke synes det er så sexy som dere synes toppløsbilder av damer er??

..............hva samler du på? :-)

hva er det ei jente vil høre somm en første tekst/ spørsmål på nett date... er det noen som har noen forslag

Har vært i Holmenkollen et par dager nå (jobbet). Der er det sinnsykt mange søte og pene jenter som jobber enten som frivillig eller som vakter. Jeg så ganske nøye på mange av dem og prøvde å se for meg hvordan de ville se ut i et "profilbilde". Mange av de ville jeg sikkert ikke "klikket" inn på engang, men de var kjempe søte i virkeligheten. Vet ikke helt hva jeg vil med denne tråden, men for meg ble det en tankevekker. Kanskje det er på tide å se litt annerledes på profilbildene (?) Alle er jo ikke like fotogene..altså at et bilde av de ikke viser hvor pene de egentlig er i virkeligheten.
Vet jeg sikkert høres ut som en som bare går etter utseendet på jentene, noe jeg absolutt ikke gjør. Men ja..det er stort sett profilbildet som gjør at jeg klikker inn på profilen. Må nok revurdere dette nå!

Og til dere gutter/menn i 20-åra som ikke har vært i Kollen ennå: Ta dere en tur!! Om ikke for å se på idretten, men bare for å se på norske skjønnheter med røde kinn. Lover at dere ikke blir skuffa =)

er myyyye snakk om bilder her om dagen...
feil bilder, uten bilder, skrytebilder, bilder med for lite klær osv osv...

en ting som jeg i den forbindelse har fundert, tenkt på, og tygga litt på i forbifarten da er:

bilde av seg selv i speiliet: jeg kan skjønne det, for jeg spør heller ikke venner om de kan komme hjem til meg å ta et bilde av meg som jeg kan ha på sukker.. men jeg skjønner jo at folk er lei at så mange har det...

bilde på toppen av et fjell: plager meg ikke det... kunne tenkt meg det selv, men rusler ikke opp der kun for å ta et bilde av meg selv.. derfor har ikke jeg det...

bilde i bar overkropp: plager meg minst, da jeg aldri er på gutteprofiler.. men skjønner om noen jenter syns det er teit, men det finnes jo faktisk jenter som digger det og...

bilde med trutmunn: er vel ikke det beste jeg ser akkurat, men flyr ikke i taket av sinne heller..

uten bilde: DEN sliter jeg litt med.. men det er helt i orden, så lenge de skjønner at jeg vil ha et bilde å gå utifra før jeg legger tid og energi i det..

hobby bilder: sier jo en del om personen da..

så, mitt spørsmål blir ikke vanskelig, men sikkert veldig blandet..

JEG syns det er greit at vi har forskjellige bilder på profilene våre...
syns ikke DU?