Sukkerforum

Jeg har vel vært på et 20-talls Sukker-dater i min Sukker-karrriere, og brorparten av dem har endt med at jeg tar kontakt med sikte på å treffes igjen, hvorpå hun sier at hun ikke tror det er noen god idé. Tipper at jeg ikke er den eneste som opplever dette.

Men det jeg ærlig og oppriktig lurer på, er om det bare ikke er noen match der, eller om det er noe det faktisk kan gjøres noe med. Søsteren min fant for eksempel ham hun snart er gift med på første forsøk på nettet (vet ikke hvor mange han var gjennom først, tror jeg må spørre ham...), og jeg kjenner også til andre som har møtt et par-tre stykker før de finner en varig partner. Samtidig ser jeg jo at det stadig vekk er de samme ansiktene som går igjen både her og det andre stedet jeg er registret - toppmatchen min her har faktisk vært toppmatch helt siden jeg første gang tok Sukker i bruk for tre og et halvt år siden - så jeg er jo ikke den eneste som bare blir værende og værende og værende...

Uansett - jeg synes egentlig at de fleste datene går bra, i hvert fall så bra at jeg har lyst til å møte dem igjen. Samtalen går bra, uten pinlige pauser og uten at det virker som et avhør. Synes ofte vi matcher når det kommer til interesser, holdninger og også hva vi er ute etter. Men det blir altså ikke noe mer enn "du virker som en trivelig fyr, men..."

Dette er ikke ment som en sutretråd, jeg lurer helt ærlig på hva som forventes av en førstedate - hva man kan og bør (og ikke bør) gjøre.

Forum

Siste svar ma. 7 mars 2011 11:42 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Cornelis

Dette er en tråd for alle som har et avslappet forhold til forumet. For oss som ikke tar det så alvorlig, og ikke har behov for at noen av brukerne mener de representerer en slags "folkemening".

Hva liker du at partneren gjør i senga og hva liker du og gjøre tilbake?:)

Kom med det nå!

Hvordan opplever dere det er å skulle si fra til en eventuell partner at han må bruke kondom / eller spørre henne om hun er på pillen mitt i øyeblikkets hete ?? selv føler jeg d noen ganger er litt småvanskelig spesielt med litt alkohol innabords..blitt noen angrepiller!! man spiller jo høy risiko faktor her! :P Hva er deres meninger om dette ?

Togtur

Siste svar ma. 7 mars 2011 00:10 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym InDaNight

Er det noen kjekke karer eller koslige jenter som skal reise med tog oslo-bodø i morgen eller bodø-oslo på onsdag ?

allti kjekt med nye bekjentskaper og en 14t togtur er jo kjedeli i blant :P

Dette er første gang jeg bruker en nettside. Og her er vel di fleste ute etter flørt og fastforhold regner jeg med?
Når jeg leser på profilene til enkle her inne får jeg sjokk! Hvordan kan noen sitte å klage på profilene eller overhode på at di er lei av å være single. Men!!!!! Samtidig ha så mye kriterier til typer di vil date. Først og fremst og dette gjelder til både gutter og jenter... Man kan ikke bare gå etter utsene som 99% her inne gjør bare av og titte litt på profilene. Di guttene som gjør seg super deilig på bilder her inne er nok mest sansynlig interessert i et knull. Tenk litt på det? Om du skal fortelle hvem du er. legger du ut bilder av deg selv hvor du står i bar overkropp og flekser muskler. Eller har en hårsveis som er rettet perfekt i alle vinkler. Har mange vestkant kompiser som di fleste ville sett på som skikkelig klyser. Til og med di få jeg vet som er her inne som har lagt ut bilder av seg selv har lagt ut normale bilder hvor di enten er på en fest eller er på jobb osv. ikke wannabe modell bilder. Eller bilder tatt i en rett vinkel så du ikke ser tjukk ut osv...
Blir å slette profilen min etter dette er skrevet og si hade til en slik luser side. For det finnes tross alt en verden der ute som smarte og velutviklet, ikke minst velutdannet mennesker er. Som er seg selv og ikke prøver noe annet. Og di man møter i den verden som prøver på noe di ikke er kan man jo bare styre unna.

Grunnen til at jeg skriver dette etter kun 2 besøk på denne siden er fordi jeg har skrevet med 3 jenter i kveld fra dette stedet. Og alle 3 har virket veldig fjern. Hun ene beskylte meg for å ville treffe henne uten at jeg hadde nevnt det. Og hun andre trudde hun var mye penere enn meg igjennom hele samtalen. (for Guds skyld! Du vet jo ikke hvor pen jeg er... Og jeg vet ikke hvor pen hun er. Hun hadde 3 bilder av seg selv hvor hun sto og viste magen og holdt hendene på puppene sine. ) Ps. Det var hun som tok kontakt. Hun siste tok jeg kontakt med og hun virket veldig pen og snill. Men så kom det jo en bakdel der også. Hun skulle gå så hun spurte etter nummere mitt. Var dum å ga det til henne. For hun sendte meg 3 mld uten at jeg rakk å svare (pgav jobb) og da var hun sint på meg.

Så sist vil jeg si enda en ting som får denne siden til å føle meg kvalm over menneskeheten på nett! hvordan kan folk snakke så mye piss på denne chatten? Noen sier jeg kunne aldri blitt sammen med en eller ei som røyker. Da har dere aldri vært forelsket! Tru meg bagateller s

svara då!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Å

Åh jag får ju aldrig svar! Skickar små hälsningar och brev, ställer frågor och ger komplimanger. Är du inte intresserad så bara säg det då, inget problem och mycket bättre än tystnad. När tusan ska jag hitta någon att dela mina söndagar med?

Vår beste dag

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Miss M

Da var denne dagen over. Den ble ikke helt så bra som planlagt, men slett ikke verst.
Stakk innom Sukker til sist, og blir alltid litt småtrist her, for det er så mange som leter, venter og håper, men ikke finner...
Ikke i dag alle fall, men kanskje i morgen? :-)

Fikk lyst til å dele teksten nederst med dere.
Det er Erik Bye som har skrevet den, og nå har Marit Larsen sunget den inn på nytt.

Ensomheten er verdens største fellesskap (Göran Tunström)
Jeg vet jeg deler savnet etter en livsvenn med mange av dere, og tenker at kanskje et hyggelig innlegg uten ironi og klage kunne være en fin avslutning på dagen... Denne sangen gir meg perspektiv og håp og løfter tankene i det jeg skal over i drømmeland.

Dagen i morgen kan bli vår beste dag.
Sov godt! :-)

Vår beste dag
Kom og lytt til lyset når det gryr av dag
Solen løfter sin trompet mot munnen.
Lytt til hvite sommerfuglers vingeslag;
Denne dag kan bli vår beste dag!
Stien som vi gikk i går er like ny,
Hemmelig som ved vårt første morgengry;
Mangt skal vi møte – og mangt skal vi mestre
Dagen i dag – den kan bli vår beste dag.

Kom og lytt til dypet når vi ror mot dag,
Hør, maneten stemmer sine strenger.
Løfterik er tonen i et fiskevak,
Denne dag kan bli vår beste dag!
Fjorden vår er like ny og blå og blank,
Blikket ditt er fritt og ryggen like rank,
Mangt skal vi møte – og mangt skal vi mestre
Dagen i dag – den kan bli vår beste dag.

Kjære, lytt til mørket når vår dag er gått,
Natten nynner over fjerne åser.
Mangt har dagen skjenket oss av stort og smått,
Mer, kan hende, enn vi har forstått,
Månen over tun og tak er like ny,
Men tier stille om vårt neste morgengry.
Mangt skal vi møte – og mangt skal vi mestre
Dagen i morgen skal bli vår beste dag.

Little do men perceive what solitude is, and how far it extendeth.
For a crowd is not company, and faces are but a gallery of pictures,
and talk but a tinkling cymbal, where there is no love.

- Francis Bacon

Man kan møte hundrevis av mennesker,
Men ingen av de rører noe ved hjertet ditt.
Men så møter du den ENE personen.
Og livet ditt forandrer seg for alltid..
hmm når skal dette skje meg da

Det hadde jeg ikke trodd, men tror jammen meg jeg er i ferd med å forelske meg i en sukkergutt!

Kan jo ikke mase for mye på alle rundt meg om det, for de blir gjerne litt lei av å høre meg plapre i vei om denne fantastiske mannen og min deilige kriblende følelse, så derfor kan jeg jo like godt skrive om det her!

Er spent på om følelsen blir der etter at jeg blir mer kjent med han, men akkurat nå har jeg bare tenkt å nyte den fortryllende følelsen av en gryende forelskelse!

http://askanorwegian.blogspot.com/2011/03/bergen.html

Så nettopp Bjørn Eidsvaag på TV, har sett ham live også. Han er absolutt ikke pen, men sååå kjekk, har masse utstråling! Han kunne jeg faktisk tenke meg...
Så var det dette med bilde-fokus igjen da..... kanskje jeg skal ha øynene åpne for en små-stygg Eidsvaag-type her :)

Hva mener gutta, er det "turn-off" om hun har kort hår, eller har ikke det stort å si?

Og jenter: Om han har langt hår, er det ja takk, eller "ignorer" ? :-)

Tenkte det kunne blitt en artig tråd (beklager om det har vært lignende før, er litt fersk)
Selv foretrekker jeg om han har kort hår, eller halvlangt, hestehale er ikke akkurat sjarm for min del :-)

Og ja jeg er kortklipt så da veit dere hvor jeg står på jentesiden også ;-)

Play nice people ;-)

Jøss, var nettopp inne på sidene til ei som er betalende medlem (V+ var det vel), som ikke hadde vært inne her på 22 uker. Altså 5 måneder... Jaja, litt bortkastende penger spør du meg!

http://www.youtube.com/watch?v=4wT7zM8XgXQ

Jeg føler at alle rundt meg enten er forlovet eller samboere, noen også gift, de lever det lykkelige familie livet sammen, med barn og ett flott hus med flott interiør, gode venner, og nydelig dager.

Så sitter man selv i en liten kjedelig leilighet, ensom med to vakre barn takk gud for det, men ikke noen gode venner.
Det virker som det er umulig når man har små barn og møte noen, gud så lei meg jeg er hver kveld når man kan sette seg ned etter en slitsom dag, da kommer savnet for fullt.

Jeg skjønner det at mange par ikke har det så flott som det ser ut til, men alikevel, det jeg ser! er det jeg vil ha, men virker som jeg bare ikke skal få det..

Jeg vet også jeg ikke er alene og føle det sånn her men måtte bare få det ut..

Gratulerer så mye til denne flinke jenta..
Det var en imponerende innsats idag. Jenta så jo ikke sliten ut en gang..

Kan tenke meg de som har vært i Kollen, har hatt en super dag.
Jeg storkoste meg med å se det hjemme.

Har nå vært på sukker en stund. Har blitt noen dater. Noen dater har gått lenger enn andre, men likevel er det noe som mangler. Begynner å lure på om jeg i det hele tatt er i stand til å bli forelsket igjen. Noen andre som sitter og lurer på det samme?

Jeg tror at kjærligheten kommer til oss oftere enn vi tror...vi avviser den gang på gang fordi den ikke kommer i den innpakningen som vi har forestilt oss....vi gir den ikke en sjanse. Når jeg leser profiler og innlegg på forumet, skjønner jeg hvorfor folk her er single. De gir seg ikke til en person som ikke innfrir de fleste kriteriene som de har definert. Jeg tror hvis man skal finne kjærligheten må man være blind.

Følg hjertet. Så får det heller briste eller bære. Man kan uansett aldri angre på en kjærlighet. Er jeg litt for romantisk? Kankje det..men hvem vet hvor lenge vi lever her på jorden. Går man og venter for lenge på at noen skal komme til deg og se sånn og sånn ut og være så og så utdannet og ha den og den interessen, ja da tror jeg at tiden vil gå fra en.....

Jeg lar meg rive med ...og jeg nyter det.

om det er noen jenter i alderen 20 til 35! Ta kontakt. 3 stk gutter her med vin og mye liv i seg som har en lugn aften i Oslo. Blir mulig bytur eller fest tur. Send melding om dere vil komme :)

Om du leser dette så vet DU nok at det er DEG, det gjelder...
Tydeligvis vet ikke noen menn hvordan de skal oppføre seg når det kommer til damer...

Ja ja... jeg skulle på date med kar idag, vi avtalte tid og sted, MEN han dukket aldri opp!! :( :P i går chatet vi på sukker, og alt virket ok, OG vi hadde jo hatt kontakt en stund...
NB: det var jo DU som ba meg ut lizzom :P
Vi chata jo senest igår kveld, kunne ikke du bare sagt ifra da???
Jeg synes at det er skikkelig kjipt gjort av deg!!!!! Jeg satt og ventet i 30...:P ja ja..shit happens, men dette er var noe nytt for meg ihverfall

MEN nå ER DU BLOKKERT ;)
ALL I CAN SAY HIT THE ROAD JACK..... dont you come back nomore...

Bergen!

Ingen svar
Skjult ID

Er det mange som skal ta seg en tur ut i Bergen i dag her inne ? :)

Jeg har en som besøker profilen min hver eneste dag, men sender aldri melding. Stalker much?

Har lest litt hvordan dere bruker sukker.. Jeg har aldri brukt den blokketeknikken.. Vil jeg kunne se de jeg har blokket i onlinesøket?

hmm fått tilbud om å være med på gratis photoshoot med en kar...men er ikke d litt rart da? men så er han en spontan leken fyr som meg da..så kansje et forsøk på å være anderledes..hva mener dere om dette ?

Noen erfaringer:

Noen som bor på Jessheim som har lyst til å danse swing med en 20år gammel gutt på torget ikveld? =)

Ja, det er en tråd for dere som absolutt må ha bilder.

Vi alle andre er nemlig lei å se dere hver gang dere legger noe på forumet.

Og jeg personlig mener at dere gjør dere en bjørne tjeneste med det.

KJÆRE SNILLE TØFFE GREIE SUKKER:NO

Sett opp en LAVO til 5 mila - la oss møtes ute i frisk luft med flagg og champagne.

Takk takk :))

aRRRRg.. noen ganger.. så møter man på folk i jobb man virkelig.. virkelig har lyst å kjefte ut og smadre inn skallen på... Bare sånn der og da.. Kan noen vær så snill roe mitt sinn.. Før jeg blir den bicthen her inne alle elsker meg for ;P

Jeg har lyst å danse! Hører på denne atm; http://www.youtube.com/watch?v=k1U1qyLCWjU (den gir meg sykt lyst til å danse!)

Men det jeg skulle spørre DERE om, jenter; hvordan danser dere når dere er på byen? Til gutta; hva liker dere "å se på"? Hva er sexy, hva er tacky, hva er fint, hva er bad osvosvosv.

Dette gjelder jo all slags dansing, enten det er vals eller clubbing.

Finnes en mann med dette utseende her på sukker????

Hva synes dere gutter om jenter som har litt ekstra fett på magen? Er dette turn-off? Mener ikke mye fett, men litt. De få mennene som har sett meg naken sier jeg er flott, men selv skulle jeg gjerne hatt litt penere mage (jobber med saken). Hva tenker dere gutter, helt ærlig?

Hvordan får man chattet med folk som er logget på men ikke er avbildet/tilgjengelig i chat? Det burde jo være mulig!!

Finner overhodet ingen som jeg kan se for meg at jeg vil våkne opp med uke etter uke.
Men hatt en elsker som jeg gjerne tar inn i varmen igjen.

Flere som tenker sånn ?

Trenger råd

Siste svar fr. 4 mars 2011 17:55 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym BjarneRimi

Åh, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Har vært på date og dama er helt perfekt og jeg liker henne veldig godt. Men, håret hennes var et par cm for kort og skulle gjerne vært litt lysere. Og så tror jeg hun veier 1 - 1,5 kg for mye.

Jeg vil gjerne vite hva andre mener, klarer ikke gjøre meg opp en mening selv.

http://www.vg.no/film/artikkel.php?artid=10090612

Er det fortsatt slik at menn kan ture frem som de vil - uten konsekvenser og sankjsoner fra venner/samfunn,
mens jenter som ikke holder seg til "snill-pike" standaren vil både få høre det og føle det i form av stygge blikk og utfrysning?
Blir jenter som er seksuelle, "agressive" og frempå tatt seriøst? Blir de sett på som potensielle partnere - eller er de bare ansett som ONS og bruk og kast objekter?

Som en venninne av meg sa: You love the sin, but not the sinner

Berserk har desverre gått ned med tre triste dødsfall.
Kapeteinen hadde ikke meldt i fra til redningstjeneste, og hadde ikke forsikring. Ei heller fått tilatelse som trengs for å reise inn i verdens største forsknings senter.
Men alle som var på båten var klar over risikoen. Jarle er en eventyrer.

Siden det er så mange her med bilder av seg selv i en seilbåt må det være mange forum dyr som har en mening.

Når man går inn på chat og ser alle disse vakre menneskene.... Er de også på chatsiden eller er det slik at man er tilgjengelig på chat uansett hvor man er på sukker.no?

Sorry forumstroll.

Men ler meg ihjel her nå......

Jeg tenkte at nei nå skal jeg be om råd....skal jeg fortsette i samme duren som tidligere eller legge opp en strategi for
den perfekte måten å date ?

Men blir jo helt meningsløst å be dere(oss) om råd....vi sitter jo her like single hele gjengen. ler..........

Ganske patetisk og ironisk at vi skal leke hobby psykologer......eller hva tenker/mener dere om saken ?

Hvordan ville dere forholdt dere til en mann dere kjente ganske godt fra før, som etter å ha begynt å date viser seg å være veeeldig sjalu? I følge ham er det fordi han finner meg flørtete og fordi jeg har snakket med, klemt på og ifølge ham flørtet med tidligere ekser. Jeg må presisere at jeg ikke flørter med andre når jeg er med ham, men er utadvendt og smilende og det derfor oppleves slik for ham. Han mener av denne grunn at sjalusien er på grunnlag av mine handlinger, at han aldri har vært slik før... Jeg tenker jo at det ligger mer i at han er redd for jeg skal såre ham (har blitt såra før, som resten av befolkningen), og at jeg er på utkikk etter noe bedre.... Noe jeg stadig avkrefter, men han velger å ikke ta det innover seg.

Jeg bryr meg veldig om ham, men blir kvalt av denne sjalusien. det er totalt turn off for meg... Han er en meget smekker og attraktiv mann, slik at jeg ser jo at andre jenter er etter ham også. Men jeg tenker jo heller "han er min". Han velger jo å tenke at jeg er interessert i alt og alle andre. Om det faktisk var slik, hadde jeg jo ikke vært med ham. Nå er det slik at han blir sur hver gang vi er ute og tro meg, det er ikke lenger på bagrunn av mine handlinger. Jeg er veldig sensitiv med tanke på hans følelser.

Tenker dere ikke at sjalusi dilemmaet her er noe han selv må jobbe med? Det er jo ikke min feil han er sjalu, og kan neppe påta meg ansvaret for det, det som er skjedd er skjedd og jeg kan uansett ikke endre det. Jeg kan selvsagt prøve å bli enda mer sensitiv, men det er jo han som må prøve å tro på det er ham jeg ønsker å være med... eller?

Dere er sikkert drittlei av meg og mine spørsmål, men MÅ spørre!

Jeg bor ikke i Oslo, og siste toget går i 23 tiden.. Burde jeg ta det hjem, eller skal jeg ta imot hans tilbud om å sove hos han?

Jeg har tenkt å leie hotellrom i Oslo fra fredag 1. April til Søndag 3. April. Jeg har sinnsykt lyst å oppleve bylivet i Oslo, og med tanke på at jeg nettopp har fyllt 20 år, vil jeg gjerne ha meninger hvorvidt jeg skal dra på byen alene den fredags kvelden eller ikke? Har tenkt meg på sukkerfesten dagen etterpå, på lørdagen, men nå snakker jeg forsåvidt om den fredagen.

Er det lurt av meg? Og er det noen som har erfaring med å dra på byen alene en fredags kveld i Oslo by?

Aristoteles, like aktuell i dag :

"Det vesentlige ved lykken er ikke rikdom og nytelse, men aktivitet, den frie utfoldelsen av evner, samt vennskap med gode mennesker."

Må bare få sagt det: er så lei.

(Og hvis noen opplever tingene stikk motsatt, så er jo det bare fint.)

Når jeg logger meg inn og ikke har noe mail i innboksen og ikke heller noe interessant på forumet vil jeg gjerne ha en mann å taste med.
Finnes det kanskje en frivillig kandidat ?

Ser dere på bilde på alle profilene og dømmer ut i fra det? Eller går dere inn på profilen og leser litt om personen? og ser om det er noe dere liker, eller har bilde alt og si, og tar heller bilde ved siden av om det er et bedre bilde??

Hva liker dere gutter? Og hva tar dere på dere jenter? Vil at denne daten skal være perfekt! Jeg er 28, han er 27.. :D

Nå skal det sies at man ikke skal legge alt for stor vekt på dette matchtreet, men på enkelte felter har jeg allikevel en tendens til å hekte meg. Mer konkret, jeg hekter meg på sexbladene.

Jeg vet av tidligere erfaring at dette er såpass viktig for meg i et forhold at feil farve her faktisk ekskluderer dama (kan ha en sammenheng med at jeg er over gjennomsnittet kinky). Rødt blad på sextidsbruk? Sorry baby, det blir ikke oss. Gult blad på leken? mjæææææææ.....dette må tenkes over. Oransje på sexlyst???? Vik fra meg kvinne!

Jeg er riktignok opptatt av enkelte andre også, men stemmer det ikke bra nok på disse er hun automatisk ekskludert uansett utseende og kul profil.

Teit? Muligens.

Så jeg lurer på et par ting:

1. Hvor viktige er de personlige trekkene som er relevant for sex når du vurderer en profil?

2. Hvilke personlige trekk er det som får deg til å ekskludere en ellers strålende kandidat?