Sukkerforum

Synes internett nå begynner å bli vel kontrollert over landegrensene.
Skulle spille av en kul miks på youtube så var den stengt av emi på grunn av opphavsrett.
Ikke kan eg heller se målkavalkaden på bbc sport online da den er stengt for mitt land.
Når eg leter etter ny musikk på itunes store for eg bare opp det som er på norske hitlister om dagen, og det er mildt sagt ræva.
Kan ikke få inn ESPN eller sky uten parabol og parabol er uaktuelt og ikke kan de tas inn via nett.

Flere som føler at vi blir mer og mer lik kina eller nord korea?

Jeg vill ut på en ferie med sønnen min på 2 år, til et varmt sted uten å være i et land der menna ikke respekterer jenter og man risikerer å bli dratt i eller noe, dere skjønner sikkert hva jeg mener. Et TRYGT sted :P

Noen forslag til hvor ??

Når jeg surfer rundt så hender det at jeg setter et nysgjerrig eller interresant hjerte på noen uten å skrive en mail. Ville vært fint om det var mulig å "avslå" dette med et ikke interessant hjerte. Som det er nå så vet en ikke om vedkommende har sett det. Kan umulig være noen stor sak å implementere i systemet.

Dere norske er meget A-4, mere enn dere tror og aner---

Et lite hjertesukk....legg ut bilder av deg selv. Det er DEG jeg ønsker å bli kjent med. Bikja i alle positurer, fjellene og landskapene fra alle vinkler tar vi seinere. Kanskje sammen. Takk.

Jeg slettet mitt profilbilde fordi jeg skulle laste opp ett nytt, men nå får jeg ikke lastet opp noe nytt bilde i det hele tatt?!
Er det noe galt med denne funksjonen, noen som kan hjelpe?

En mann gikk en tur på en strand i California, da han tråkket på en gammel lampe. Han plukket den opp og gnidde på den, og vips så spratt det opp en ånd av lampa.

Ånden sa: okey, greit . Du slapp meg ut bla, bla, bla, bla.. Men dette er 4 gang dette skjer denne måneden. Nå begynner jeg å bli drittlei alle disse ønskene, så du kan bare glemme å få tre ønsker.

Du for kun et ønske. BASTA...!!

Mannen begynnte å tenke, før han sa: Veit du hva. Jeg har alltid hatt lyst til å se Hawaii. Men blir desverre sjøsyk, og lider av flyskrekk. Kan du bygge en bro, slik at jeg kan kjøre over..?

Ånden bare lo , før han sa: Det er umulig, da kompis.. Tenk på logistikken, da..!!! Hvordan ville bærebjelkene i det hele tatt nådd bunnen av stillehavet..? Så mye stål , sement, nei finn på noe annet du.

Mannen prøvde hardt, å finne et annet ønske, til slutt sa han:

Jeg har vært gift, og skilt flere ganger. Men alle mine ekskoner sa at jeg ikke brydde meg om dem, og at jeg var ufølsom. Så jeg ønsker at jeg kunne forstå kvinner bedre.

Vite hva de føler innvendig, hva de tenker når de gir meg en kald skulder. Vite hva de egentlig vill ha, når de sier ingenting. Vite hva som egentlig gjør dem lykkelige.

Ånden sier: vil du ha to eller fire felter på denne brua:)

Du skal være uhelbredelig fin og sjarmerende monogam nymfoman før jeg svarer deg om du deler opp mer enn to sammensatte ord i samme setning.

Takk takk. Og nå over til sport.

Føler for å ha en positiv tråd her inne.
Se på denne tråden som en lek.

Leken fungeren sånn at man gir et kompliment til personen over en i tråden. Gå gjerne inn på profilen, og gi kun komplimenter du faktisk mener. Husk å skrive navnet til den du komplimenterer, ellers blir det kluss.
Og her er det lov å svare så mange ganger man vil.
Oppforderer alle til å svare med bilde, så man slipper søke ol.

Fyr løs :P

Har latt meg overtale til Dansketur med lillebrodern....
Dette blir spennende, jeg singel i midten av 30 årene og han singel starten av 20 årene...
Hvem får det morsomst???

Guttenes sukkerformel for givende meldingsutveksling lyder som følger:

Søndag - onsdag: Hei, har du hatt en fin helg?
Onsdag - fredag: Hei, noen spennende planer for helgen?
Fredag - lørdag: Hei, har du en fin helg?

Rundt og rundt i ring, om og om igjen. Hva med å spørre om noe man faktisk lurer på?

Hvordan er dette sammenlignet med jentenes strategi? Er de mindre bevisstløse i sine henvendelser?

TFT

Siste svar to. 24 feb. 2011 00:45 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Kitty

Hei.

Er det noen her som har prøvd Tanke felt terapi?

Såh...har et par veldig bra websider som jeg tenkte jeg skulle dele her, så folk kan le seg gjennom ventetiden til de får seg en partner ;) Så kan dere som har noen anbefalninger også poste deres favorittsider innenfor denne kategorien.

Websiden DYAC(damn you auto correct.). Denne websiden inneholder en haug med sms-samtaler på iPhone der auto correct har endret en uskyldig tekst til noe helt annet :) Favorittsiden min for tiden:
http://damnyouautocorrect.com/category/best-of-dyac/

Naked & Funny(advarsel! mange av videoene inneholder nakne bryster!). Dette er en side som passer best for gutta, og jenter med humor og som er 30 og under, eller noe sånt :)
http://nakedfunny.com/

Filter: denne siden henter videoer fra youtube og andre kilder og gjør det lettere for oss lesere å finne morsomme videoer :)
http://filter.start.no/

Hva er oddsen for at man treffer blink på den første daten man er på??
Skal på date i morgen, min aller første...
Har en kjempe fin tone på mail og sms, liker han utrolig godt. På bilde ser han fin ut...

Er redd jeg bygger meg opp for store forhåpninger...

Meldt m 2 karer her inne. 1 uke siden sist, begge sier de er opptatt -den ene på skiferie, den andre på businessreise. Men begge er å finne logget in her inne...og ingen svar til meg på mailer jeg har sendt..... Kan bare tolkes i 1 retning...ikke interesse sånn egentlig. Enig?

Et rom

Siste svar on. 23 feb. 2011 22:20 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Hvorfor er det alltid slik i TV-serier og filmer at når man kommer i snakk med en attraktiv person av motsatt kjønn, så er det enten et rom i samme bygg der man kan hygge seg, til nød et hotell tre minutter unna der man kan leie rom på timebasis?

Har aldri opplevd det, jeg...

Skimming

Siste svar on. 23 feb. 2011 21:11 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Fikk en telefon fra banken min i dag om at de måtte sperre kortet mitt fordi en minibank jeg brukte her om dagen hadde vært utsatt for skimming. Og jeg får ikke nytt kort før om en uke... Så fanden vet hvordan jeg skal overleve frem til da. Noen tips?

Kallenavn

Siste svar on. 23 feb. 2011 20:56 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym lilletulla

Hva er det kosligste DU har blitt kalt av en tidligere Kjærest og som du har kalt din??
Og hva er det rareste og mest usmaklige DU vet å kalle noen ??

Når dere går igjennom profiler på sukker, hva skal til dere for at dere tar kontakt med vedkommende ?

1. Er det kun for vedkommende person er pen å se på?

2 Eller er det fordi du synes profilen skal ha en helhet over seg som gjør at profilen er intressant.

Kjør debatt!

Tror nesten aldri det har skjedd at jeg har fått noe særlig napp på førstemeldingene jeg har sendt...derfor har jeg slutta med det. Mye større sansynlighet at det blir noe mer dersom det er jeg som svarer tilbake på en førstemelding...

Lurer forresten på om det er mange av mennene som besøker profilen min opptil flere ganger som mener at jeg da kan ta kontakt? Blir jo ikke så mye aksjon når ingen tar kontakt, mer enn titting på profilen?

Jeg syns "the big bang theory" er en hysterisk morsom serie!

Hvilken er din favoritt?

Hei, jeg hører det pling er og plinger her, men jeg får jo ikke opp noenting? Hvordan får jeg svart de som prøver å kontakte meg på chatten? Takk takk! :D

Nå har vi diskutert ulike former for ærlighet innpå her.

Jeg har skrevet mye med en fyr. Han virker interessert.. men holder igjen mye. Endelig hadde vi fått til ett treff med hverandre denne uka... men jammen kom det noe i vegen. Merkelig nok kom ikke det som en bombe på meg. Men i det jeg fikk meldingen om det tenkte jeg bare Yeah right.

Jeg skriver ikke med mange samtidig...
Så jeg føler jeg kan ha kastet bort til på en som egentlig ikke er ærlig. Han vet jo hva jeg er ute etter. Jeg kan jo ha sagt nei til mange flotte fyrer her inne fordi denne mannen multi dater, eller har en kjæreste for den saks skyld!

Det er mer i hvorfor jeg mener han ikke er helt ærlig, men vil ikke avsløre noen.

Det må da finnes egne plasser for de som driver med piss eller? Det er ett stort steg, iallefall var det det for meg, å lage en profil her. Det er så unødvendig å kaste bort tiden og penger faktisk, på noen som kun er ute etter ONS. ONS må en da kunne klare å finne på en kveld på byen.. ikke bruke uker på å "bli kjent" kun for å ha seg... snakk om å bruke lang tid på å få seg ett nummer.

Vær oppriktige og ærlige!!!! Det kan da ikke være for mye å be om på ett sånt forum det,...

Og ja, jeg er naiv, og ja jeg håper og tror det beste om folk. Så er vi ferdige med den siden av saken.

Nå har jeg fått på meg raggsokkene, og plutselig virker alle motargumentene jeg hadde ganske så bleike...

Jovisst, det var ulikheter. Det var mismatch på detaljer jeg trodde var viktige, men er de egentlig det?

Jeg var jo så bestemt i mitt nei. Jeg slettet ham på alle arenaer.

Og pokker som jeg angrer!

Vil en sikkert både fornærmet og krenket mann kaste prinsippene overbord og gi meg en ny sjanse hvis jeg tar lua i handa? Jeg vet at jeg selv er alt for stolt og hardnakket. Hadde jeg vært ham, hadde jeg garantert slengt døra i ansiktet mitt...

en av de små gleder ved å ha barn:)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Snøheksa

I dag oppdaget jeg lus i håret til min lille håpefulle - kløe kløe....så her er det gang i lusekur, lufting av dyner og puter (takknemmelig for at det ikke regner/snør), vasking og nedfrysing av luer og jakker.
Så til de av dere som ikke vil ha en partner med barn, jeg kan ikke skjønne hvorfor, livet er aldri kjedelig med barn i hus :))))

Var ei jente på jobb i dag som spurte meg om venninna mi røyka hasj. Da spurte jeg henne hvor hun hadde hørt det fra, og da sa hun; "kompisen min (en jeg også kjenner) og typen (til venninna mi) fortalte det da jeg var på besøk hos "kompis""

Dette var vel og merke mens det var slutt mellom venninna mi og typen hennes, men jeg vet ikke riktig hva jeg skal si? Jeg kan ikke ringe han og ta sjansen på at han er med hu? For de er jo sammen igjen nå, og tilbringer veeldig mye tid sammen! Men jeg vet heller ikke om jeg skal ringe venninna mi og fortelle henne det? Da får jeg en følelse av at jeg kanskje ødelegger noe..?

Min mening er jo at det var FEIL av han å fortelle både henne og kompisen det, for ja.. hu røyka hasj en god stund, og typa var sinnsykt skuffa over hu. Men allikevel, han burde ikke sagt noe, for verken hu jeg jobber med eller "kompisen" er ikke akkurat til å stole på.

Fikk nettopp 2 gule hjerter fra to jenter på 17, noe som forsåvidt er flott og hyggelig det.
Jeg går inn på profilen til hver av dem og ser at det ikke står noenting i profilene, så jeg tenker som så "jaja de er vel nye her"
Sender følgende en melding til hver som "hei hyggelig med hjerte blabla si litt om deg selv/hva liker du å gjøre"

Så får jeg svar av hun hene (ser forøvrig at begge er lest)
"Du sendte nettopp melding til venninna mi som jeg sitter med..."

Jeg svarte at ja... jeg var høfflig å sa hei, men inget svar fra de to =p

Var det bare tull i utgangspunktet tror dere? og liksom "ta noen på fersken", selv om det blir for dumt...

Var på date idag,med en som jeg ble kjent her! Fyyy F**N !!!!!!!!!!! Han var kjekk og flott, men steike MEG, han hadde verdens verste, ekleste, og DÅRLIGSTE ÅNDE EVER!!!!!!!!! uffff.. jeg holdt på å besvime! Han takket nei når han fikk tilbud om tyggis :'(...så hele seansen varte i 45 min...jeg fikk plutselig "vondt i magen" og stakk av.....
Det blir nok en stund til, før jeg går ut på date med noen igjennnnnnn altså :-(

Venligst, puss tennene når du skal på date!
PLEASEEEEEEEEE

Alle dere som sitter med en røyk i hånda nærmest på hvert eneste albumbilde. Enten røyk, alkohol eller begge deler. Det finnes også de som har slike bilder på profilbilde. Nå er jeg glad i en fest selv, og da røyker jeg faktisk selv også, men det finnes ikke noe som er mer turn-off enn folk som profilerer seg med en røyk i hånda. Fysj og fy, ta dere sammen!

Og alle dere som bruker profilbilder der dere er avbildet fra 40 meters hold, i full skikostyme. Eller fra under vann, i dykkerdrakt. Eller på en eller annen kamel i Egypt.

Dere blir ikke mer attraktive fordi dere har vært på skitur, charterferie eller fest. Skjerp dere!

Åh jeg er så glad i dag! Innkjøp av en 64 gb iPad!!! :D Deeeilig! Så nå er jeg stolt eier av iPad, iPhone 4, macbook pro og iMac! :D

Fler enn meg som bare elsker Apple produkter??

Gleder meg til juni.

Får et hyggelig besøk i begynnelsen av juni, så er det Bryan Adams konsert, så ble det jamen meg Bon Jovi konsert også og enda er det bare halve juni som har gått :)))

Er det flere som ser frem til sommeren??????

Dette skal være lystbetont kjære dere!

LETS DO IT! LETS FALL IN LOVE :-)

Hei er det noen flere her av damene som blir sjekket opp av godt voksne menn??
jeg bare lurer!!!!!! er det redselen for å bli gammel?????????

De er tar ikke en utfordring for å finne ekte kjærlighet.

For ekte kjærlighet kommer ikke av om man har barn eller ei. Det er kjemi mellom to individer. Og er den ekte, så vil barna til alene(mamma/pappan) like deg uansett. For lærer mann barna sine opp riktig, så liker de folk som de voksne liker!
Og blir man glad i vedkommende som ikke har barn, så dytter man ikke ansvar over på vedkommende. Det må komme av eget ønske om å hjelpe til. Og det vil man om man blir glad i et menneske.

Innstilling, løsninger og komunikasjon.. Alt som skal til...

jeg sitter her å humrer og smiler litt her på sukker, ganske ofte faktisk..

for i NESTEN samtlige kvinners beskrivelse av drømmemannen sin, så stemmer det med slik jeg er...
og av en eller annen grunn så er jeg fortsatt singel....
fast jag är inte bitter :) hehe

da tenker man jo så klart, er jeg ikke pen nok?
men, jeg har da ikke så lav selvtillit at jeg tror jeg blir evig singel av den grunn... hehe
burde jeg ha det kanskje? kanskje selvtilliten er for stor rett og slett :) hahaha

det er MANGE teorier som dukker opp underveis.. og jeg underholdes av de.. hehe
er det flere som føler seg litt oversett her? og på hvilke måter?

ikke syt for mye da:) det likær 'em ikke :))

Avskriver dere en mulig drømmepartner, pga bosted eller at vedkommende har flere barn ?

Jeg har bursdag idag:D jeg hadde glemt det selv faktisk:$

si noe fint!!! xD

Har vert inne på sukker nå i over 1 år uten å ha vert på date med noen herfra. Jeg mener, jeg har jo vert på date med andre jenter fra det "virkelige" livet... Og ja, det er seriøst. Hva er feil? Er jeg for kresen, eller er det jentene her inne som overvurderer seg selv og undervurderer guttene her inne? Eller hva er greia? Noen som har noen meninger om det?

Jippi!

Siste svar ti. 22 feb. 2011 21:25 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym morph

So long, sukkers! Fikk meg kjæreste til slutt.
Tok bare 14 forsøk eller noe sånt, så hang in there.
Lykke til!

Fant denne jeg, synes den var litt morsom, men veldig SANN altså!! ;)

1. Dersom hun takler å være alene med ansvaret for ett/flere barn, er sannsynligheten stor for at hun er et sterkt og modent mennske.

2. Alenemødre er kresne skapninger. De gir ikke av tiden sin til hvem som helst. Det er tross alt barnets fremtid det er snakk om. Ta det derfor som et kompliment at hun vil date deg.

3. Hun har garantert hendene fulle med sitt eget liv. Det er derfor lav risiko for at hun kommer til å legge seg bort i hver minste lille ting i hverdagen din.

4. En alenemor kjenner til begrepet kvalitetstid. Selv om hun ikke har tid til å se deg for ofte, er den tiden dere tilbringer sammen verdt å vente på!

5. Alenemødre kan lage mat!

6. Og hun er så til de grader lei av å lage mat, at du ikke akkurat trenger være mesterkokk for å imponere henne.

7. Hun nyter å være ute. Det er ikke så ofte hun får tid til kino, restaurant eller en tur på byen, så når hun først kommer seg ut setter hun virkelig pris på det.

8. Siden tiden hennes er knapp blir det god tid til å savne hverandre: Dette fører ofte til supersex når dere endelig får sjansen.

9. Alenemødre er vant til å tenke på økonomi. Det skal mer til for å imponere henne enn en dyr dress og parfyme.

10. Dette er damer som har lært seg å skifte dekk. Med andre ord, hun er sammen deg av andre grunner enn de praktiske. Det er ingen fare for at du blir redusert til en handymann!!

Vi kan ha så mange kriterier vi bare ønsker når vi søker partner. Det er bare det at når kjærligheten slå til så gjør den det på tross av alle mulige og umulige kriterier.

Etter å ha lest om en del av de her på forum ønsker jeg en tulletråd om de mest oppsiktsvekkende kriterier du har lest:))

Jeg starter: En god venn av meg var på en annen datingside og klikket seg inn på ei jente som hadde det kriteriet at hun ikke orker en partner som bruker skummende tannkrem, hehehe det var antakelig en morsomhet men er ikke sikker.

- hvorfor oppvasken min ikke tar seg selv, er jo så slitsomt! ikke har jeg plass til oppvaskmaskin på lille hybeln min heller
- hvorfor klesvasken ikke vasker seg selv, må vaske klærne mine på et vaskeri, dvs gå fram og tilbake 3 ganger. SLITSOMT.
- hvorfor ingen lager middagen min, sulter snart ihjæl jeg.
- hvorfor det ikke er nok å tenke på det jeg vil ha og så kommer det dalende i fanget mitt, står snart uten jobb!

- hvorfor mange vil ta denne tråden seriøst

Er det jenter som tenker slik? Jeg vet jeg ikke er verdens mest attraktive mann, men jeg er nå lege, og det står beskrevet i min profiltekst.. Får MASSE svar og førstmails egentlig... Er dette golddiggers?

Kan dere menn forklare meg hvorfor flesteparten av dere er så stille? Og forventer at vi skal være noen tankelesere? Menn sier at kvinner er avanserte, men jeg har virkelig problemer med å forstå hva en mann tenker. Jeg syntes mange av dere bør uttrykke dere klarere og tydeligere uansett om dere er intr eller ikke intr.

Tenk meg ut på lørdag ,hvor skal jeg gå for å treffe DAMER :-)

Johns bar?
Smuget?
Eilivfs landhandleri ?

TIps? hvem er best ?

Er det no bra danssted?

Nå har jeg fullstendig glemt hvor man kan endre på matchtesten(svarene)! Hvor finner jeg det? Med alle 70 spørsmålene, mener jeg.

Jeg sitter her med masse tanker etter gårsdagens bytur, og vet ikke hva jeg skal tro eller mene om det som skjedde.
Jeg skal prøve å forklare:

Jeg og noen venner satt rundt et bord, og et stykke utpå kvelden så kom det en venninnegjeng og satte seg sammen med oss.
Og når jeg kom tilbake igjen etter en liten dotur, så var stolen min opptatt, så jeg satte meg på enden av bordet, ved siden av en dame som jeg ikke hadde møtt før.... forøvrig, så kjente jeg ingen av disse damene fra før.

Men uansett, vi pratet og flørtet litt, og hadde det veldig hyggelig, men etter en stund så sier hun; du er Kreps du......
Ja, sier jeg, du er god på tipping du. Hun ler, og så sier hun datoen jeg har bursdag på......
Jeg rister på hodet, og spør henne hva hun vil ha å drikke( bare for å kunne sjekke om jeg har mista kortet mitt), så jeg går til baren, og kjøper et par drinker, og kortet mitt ligger i bukselomma.....

Jeg går tilbake med drinkene, vi prater og ler litt, så sier hun; Du har mistet en som har stått deg veldig nær....det er din, far ikke sant? Han døde ung? Joda, sier jeg, det er nok riktig, han døde når han var i begynnelsen av tredveårene.
Ja , og han står ved siden av deg, og han sier at du skal skjerpe deg......
Jeg prøver å fleipe dette bort, men så ser hun alvorlig på meg, og sier; han snakker om 2 stykker.....
Hva mener du sier jeg.
Jeg vet ikke, svarer hun, jeg bare sier til deg hva han sier.
Han nevner ordet kreft sier hun......
Neida sier jeg, han døde ikke av kreft, han omkom på sjøen.....
Det er ikke det han mener svarer hun, og han ber deg om å ta deg sammen.....

Dette blir litt mye for meg, jeg tar drinken, så sier jeg; nå går jeg ut og trekker litt frisk luft, for det du sier nå er litt creepy, og det er helt på trynet.....
Han heter XXX XXXX, sier hun, og han står ved siden av deg i en blå genser, den typen som de bruker i marinen, han har kort mørkt hår, er litt høyere enn deg, og har litt høye viker....
Da går det kaldt nedover ryggen på meg, dette var antrekket han brukte på jobb, og som han hadde på seg den dagen han omkom, og beskrivelsen ellers, stemte også bra.
Jeg forlater utestedet, og det ender med at jeg går hjem, nesten 6 kilometer i bitende kulde.....

Hva er dette? Hva skal jeg tenke og tro?
Så tenker jeg på det hun sa om kreft, og at jeg måtte skjerpe meg, og at jeg mått ta meg sammen. Er dette en slags advarsel?
Dette er det sykeste jeg har opplevd i hele mitt liv, og jeg syns det er creepy.......

I skrivende stund er de 7 øverste trådene stappfull av krangling, usaklige diskusjoner og personangrep.. Hva skjer? Begynner vinterkulda og mørket virkelig å ta folket her inne??

Tror enkelte her inne virkelig trenger å ta seg en kaffekopp med hverandre IRL etterhvert..

For å få inn litt lys - noen som har hatt en usedvanlig bra dag, helg - et eller annet?? c",)

http://www.side2.no/helse/article3095101.ece

Jeg spiser både fisk og kylling, men er meget glad i alt som heter grønnsaker.
Noe tips til velsmakende måltider bestående av bare vegetable godsaker?