Sukkerforum

Nå skal det sies at man ikke skal legge alt for stor vekt på dette matchtreet, men på enkelte felter har jeg allikevel en tendens til å hekte meg. Mer konkret, jeg hekter meg på sexbladene.

Jeg vet av tidligere erfaring at dette er såpass viktig for meg i et forhold at feil farve her faktisk ekskluderer dama (kan ha en sammenheng med at jeg er over gjennomsnittet kinky). Rødt blad på sextidsbruk? Sorry baby, det blir ikke oss. Gult blad på leken? mjæææææææ.....dette må tenkes over. Oransje på sexlyst???? Vik fra meg kvinne!

Jeg er riktignok opptatt av enkelte andre også, men stemmer det ikke bra nok på disse er hun automatisk ekskludert uansett utseende og kul profil.

Teit? Muligens.

Så jeg lurer på et par ting:

1. Hvor viktige er de personlige trekkene som er relevant for sex når du vurderer en profil?

2. Hvilke personlige trekk er det som får deg til å ekskludere en ellers strålende kandidat?

Hva er egentlig forskjellen i dager, timer og minutter på å fremstå som desperat og som uinteressert? Noen som kan bidra med en tommelfingerregel?

Må ha en liste over alle minusene vi ikke takler.. :)

Jeg takler IKKE snustenne/hender/tunge.. Urenslighet (og da spess "der nede") og dårlig ånde!

Ser under "medlemskap" at man som superbruker kan velge å vise albumbilder til alle, men hvordan gjør jeg det? Tror at bare de jeg har kontaktet kan se albumbildene mine nå, eller tar jeg feil?

27 åring døde i møteulykke. Det er det som møter en når en går inn på vg nett.
Hm har 15 timer med møter neste uke og 25 uken deretter. På tide å skrive testamentet og øke forsikringen.

Men fra spøk til alvor det heter da bilulykke eller trafikkuhell. Er lei av journalister lek med ord slik at en skal klikke på linken for at de skal få en høyere klikkrate på artikkelen sin og dermed bevise at de fortjener jobben,noe 60-70 % ikke gjør.
Er et par tusen ganger nå jeg har klikket på en sportslink og trodd den handlet om forball så kommer det i 80 tilfellene noe om trav opp. Eller synkronsvømming og andre småidretter som kun utøverne og foresatte bryr seg om.

Er jo mange som irriterer seg over skrivefeil og sosiolekt og annet fanskap her, men er ikke det mye forlangt når vi ser på hva som står på betalt trykk. Her inne er vi jo stort sett bare glade amatører som av og til plundrer det til når topplokket går for varmt.

Er relativt ny på sukker men gammel i netdating verden. Har riktignok være ute av gamet de siste 4 årene pga samboerskap.
Jeg kom relativt fort i kontakt med en som vekket min interesse ( han kontaktet meg først). Denne karen er ikke norsk. (amerikansk men litt sydlanske aner utifra bildene) I profilen står det at han bor i oslo (hevder han flytta hit i november) men denne månden som jeg har vært i kontakt med han har han befunnet seg i afrika på forretningsreise. Han har også et meget spesielt yrke.
Profilen er skrevet på norsk med språket bærer preg av at det antakelig er brukt et slags direkteoversetting program.
Denne karen har altså hatt alle de kvaliteter jeg har sett etter hos en mann og han har på mange måter vært "for god til å være sann". Han skriver mail som bokstavelig treffer deg midt i hjertet( kommunikasjonen foregår på engelsk)
Det lar seg av en eller annen grunn ikke gjøre å se ham på webcam. Får hele tiden feilmelding og han har heller ikke mulighet til å se min webcam.Vi har prøv å utveksle sms men de går ikke gjennom. Den gangen jeg prøvde å ringe ble det samtalen brutt med engang uten at jeg hørte en lyd.
I dag morges fikk jeg en forespørsel om at noen ville legge meg til som venn på msn. Det var et engelskklingende damenavn som hadde lagt meg til. Denne damen sender meg en melding hvor hun sier at jeg ikke kjenner henne men hun lurte på hvor godt jeg kjenner " peter brown" (kaller han det) Jeg ble jo selvfølgelig kjempenysgjerrig men spurte hvorfor i all verden hun ville vite det . Jeg sa hun kjente ham antakelig bedre enn jeg og at han virket som en ordentlig kar men kunne enda ikke skjønne hvorfor hun lurte på det. Hun takket og sa at hun syns også at "he seems like a genuin person" but im just doing my homework because my friends tells me there so many bastards on the internet just after your money.
jeg spurte om hun hadde truffet ham på en datingside og det bekreftet hun at det hadde hun gjort,
I likhet med meg hadde fyren lovet gull og grønne skoger og de hadde kun hatt kontakt en uke. Overfor henne sier han at han skal flytte til australia ( hun var derifra) og "he cant wait to see her " i likhet med meg og han kaller oss begge to "babe".
hadde en lang chatt med damen som viste seg å være riktig så hyggelig. Vi måtte jo bare le av hele opplegget og vi bestemte oss for at vi ikke skal avsløre at vi vet at han er fake men late som ingenting å se hvor langt han er villi

Hei, jeg har lyst til å reise på Sweden Rock Festival, sølvesborg , første helga i juni!

Ønsker reisefølge....er jenter interssert i sånt ???

http://www.swedenrock.com/index.cfm?pg=1

Nå har jeg blitt temmelig drittlei av bikkjebilder!!! Nærmere forklart: Jeg klikker på en profil, tenker som så at jøss han va jo kjekk, klikker forventningsfullt inn på albumet og hva får jeg se? Joda! 7-8-nånn-og-førti bilder av BIKKJA DI!!!!! Må da gå an!! Greit nok det kanskje er en dyreelsker (glad i dyr jeg også) og også veldig glad i bikkja si, men er da for pokker ikke den jeg er interessert i...!

Et bilde er ok...Jeg-har-verdens-beste-bikkje-bilde liksom...Men opptil flere, ofte hele albumet, blir litt overkill syns jeg....

Men may be dogs, men det får da være grenser... VOFF!

Nå har jeg vært ute av gamet i såpass mange år at jeg ikke vet hvordan oppføre seg på date..

Hvordan hilse? Pleier menn fremdeles å holde døren åpen? Ta jakken min? Holde ut stolen? Skal jeg tilby meg å betale? Nattaklem eller kyss? Usikker her med andre ord!

Tror drømmetypen akkurat tok kontakt med meg her inne! Wish me gold luck! ;)

Er det når en samtale flyter gjennom kvelden å du vil se personen igjen, men du tenkte ikke på sex under de 2-3 timene ?
Eller er det når du bare må se på han hele tiden, hører nesten ikke hva han sier fordi du er oppslukt ?
Vi mener det samme om forhold,politikk,oppdragelse,sport,,,,,,?
Eller at du bare må høre stemmen en gang til før du legger deg ?

Noen glemmer man aldri selv etter 5 min møte - rart?

Jeg er nok en person som lett får kjemi med mange, men ytterst få jeg vil dele seng med :)

Hvordan er dere ?

Noen bare vil man ha, men kan aldri få....kjipt.

En kvinne / kjæreste / samboer / kone : Hvordan bør hun være, hva hadde gjort deg lykkelig ?

Helt seriøst å prøv å være helt ærlig.

Også er det dette med dine/mine barn osv.

Perfekte nyfamilien er som følger ???

Date

Siste svar on. 2 mars 2011 22:35 (46 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann

Jeg skriver med endel jenter, og har tilsynelatende god kjemi med disse. Etter litt snakking frem og tilbake pleier jeg å invitere dem på en liten date. Det som er litt overraskende er at av disse er det veldig få som jeg faktisk kommer på date med. Det blir som regel litt stille etter hvert fra deres side.

Dette får meg til å lure på om det enten er slik at et stort utvalg av jentene her er bare ute etter snikk snakk, eller at det faktisk er så stort marked av gutter slik at de ofte finner en "bedre".. Noen som har noen tanker om dette?

http://www.youtube.com/watch?v=UKqCUzSO2Dg

Denne fantastisk sangen av Bjørn Rosenström,passer utmerket til meg nå :D

Lang historie,men ønsker ikke støte vedkommende det gjelder så fatter meg i korthet....

Skrev i lang tid med en kjekkas...Kjente sommerfuglene fløy rundt i magen.....Og det er det LENGE siden jeg har kjent.....

Vi avtalte date,og jeg begynte å glede meg veldig.....
Ble venner på facebook,for å bli enda bedre kjent.....

Der dukket det plutselig opp bilder som IKKE lignet mannen jeg fikk sommerfugler i magen av..... Han hadde lagt ut ca 7 år gamle bilder på sukker......Ble ikke noe date,for å si det sånn :D

Må sies at det dukket opp litt flere ting,enn bare gamle bilder også....

Fler som har blivet lurad? Del gjerne!!!

Etter å ha vært på sukker stund så har jeg begynt å spekulere om folk sitter å lyger til seg selv når de lager en profil?
Eller at noen beskriver hva de er ute etter, men i virkeligheten er det noe helt annet.

For eksempel, man kommer over profilen til en person som passer ganske godt til sin egen profil. Men når man prøver å få kontakt med personen, får man ikke noe tilbake.

Uten at jeg har lett nedover for å se om det finnes en lignende tråd...
Jeg er 31år og har satt at jeg søker gutter fra 28-36år. Er jeg for streng?
Blir ofte kontaktet av gutter som er mye yngre og mer sjeldent gutter på egen alder.
Skal jeg være helt ærlig vil jeg egentlig ha en gutt som er mellom 32-34år. Både streng og litt dust..

Jeg er på ingen måte enig i at alder kun er ett tall og mener dette er noe de som er for unge eller for gamle som sier..
Når blir aldersforskjellen så stor at du reagerer?
Hva er akseptabelt synes du?

Fant ikke igjen den andre tråden som omhandlet profiler uten bilde. Det jeg lurer på, er om det går ann å kopiere og lime inn bilde i meldinger her?

Flaut

Siste svar on. 2 mars 2011 20:46 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym mixit

å komme på sukkerfest for andre gang????
Jeg hadde det så gøy på siste sukkerfest...
Men syns det er flaut å komme på sukkerfest igjen. Er det noen som tenker over det? Syns det samme?

Litt mange forumstråder om denne sukkerfesten, men er litt nysgjerrig på om det er noen som vet med sikkerhet allerede NÅ at de SKAL?

Jeg har veldig lyst å dra på den sukkerfesten, men problemet (for min del) er at jeg må dra innover alene og eventuelt leie hotell alene. Jeg har overhode ikke noe problem med å være alene, men jeg føler det kanskje blir litt naivt at jeg reiser i to timer, for så å dra på en sukkerfest, og så eventuelt dra tilbake til hotellet alene?

Men angående vors, om jeg da leier et hotellrom, ville det vært aktuelt at jentene joiner meg der på et vorspiel der? Noen som tenker at det er fristende? Er det mange som skal leie hotell alene, de som kommer fra et stykke utenfor Oslo og hvilket hotell skal dere bo på da, tenkte dere?

Da har man opplevd det - æ blei kontakta av ei jenta her på sukker, og avtalte å møtes over en kaffekopp. Ho dukka ikke opp...?!? ka e vitsen med sånn oppførsel? Det e jo lov å ombestemme seg, men da e jo normal folkeskikk at man sier ifra....

Kjipt.

Terapi...

Siste svar on. 2 mars 2011 12:15 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Tarzangirl

jeg har et litt vanskelig spørsmål.
Jeg har hele livet slitt med depresjoner og angst og ifjor klarte jeg ikke mer. Har iløpet av mine 22 år vært hos 2 psykologer og 1 psykriatrisk hjelpepleier, og alt de gjorde var å pushe "lykkepiller" "antiangst" medisiner på meg som bare gjorde vondt verre, og i timene ble jeg fortalt jeg var "bipolar" type sånn og sånn jeg var manisk depresiv og det var ikke måte på.. Jeg innså iløpet av noen mnd hos hver at de ikke kunne gjøre noe for meg, ei heller deres medisiner, så jeg lærte meg å klare meg med mine indre smerter. Men som sagt, dette var frem til ifjor hvor jeg fikk så sterk angst at jeg måtte slutte jobben, jeg torde ikke forlate leiligheten, var redd tlf min og søkte igjen hjelp. De medisinene og den "hjelpen" jeg fikk gjorde at jeg nesten tok mitt eget liv. Jeg ble møtt og behandlet som en fjortiss som ikke får nok oppmerksomhet hjemme, og alt han spurte meg om var sexlivet mitt (som ikke er fryktelig fantasifullt eller på viddene). Bivirkningene jeg fikk var: ukontrollerte muskelsammentrekkninger i magen, parkinsonism (ukontrollert risting i armer, ben og hode), sterkere angst, lysømfintlighet, lydømfintlighet og problemer med å bevege armer og ben. Du kan jo tenke deg selv hvordan jeg som allerede var så langt nede hadde det i denne perioden...

Uansett, nå: 6mnd senere. Har jeg funnet noe som reddet livet mitt: tankefeltsterapi. iløpet av 3mnd med terapi har hun jeg går hos gitt meg livet mitt tilbake, selvtillitten min, angsten er vekk, jeg er for første gang ikke deprimert, og jeg er snart klar for å klare å jobbe igjen.
Men dette har selvsagt preget meg veldig sterkt og sitter fremdeles veldig nært, men uten noen å snakke med det om. At man er livredd for å søke jobb er ikke akkurat noe man forteller potesielle kjærester. Og da jeg snakker med mine venner om dette så forstår de ikke, de har aldri selv opplevd angst og rasjonelliserer med at jeg enkelt og greit er lat og ikke vil ha jobb. Eller så sier de "nå er du bare latterlig, det er jo ingenting å være redd for."

Poenget mitt er, om det er greit å snakke med en potensiell kjæreste om dette? om man har holdt på en stund og kjenner vedkommende litt dypere kanskje? Eller om dette er noe som vil sende ham løpende til skogs så å si?
og om noen kjenner seg igjen, eller har opplevd lignende, del gjerne! om du føler for det. Hadde vært deilig å ikke føle seg helt aleine om dette.

Hvorfor flommer Sukker over av menn med profil-bilder av seg selv i bar overkropp?? Og ikke snakker jeg om sydenbilder heller ,som regel er det selvportrett i speilet på badet...

Skjønner ikke dere menn at vi damer ikke synes det er så sexy som dere synes toppløsbilder av damer er??

..............hva samler du på? :-)

hva er det ei jente vil høre somm en første tekst/ spørsmål på nett date... er det noen som har noen forslag

Har vært i Holmenkollen et par dager nå (jobbet). Der er det sinnsykt mange søte og pene jenter som jobber enten som frivillig eller som vakter. Jeg så ganske nøye på mange av dem og prøvde å se for meg hvordan de ville se ut i et "profilbilde". Mange av de ville jeg sikkert ikke "klikket" inn på engang, men de var kjempe søte i virkeligheten. Vet ikke helt hva jeg vil med denne tråden, men for meg ble det en tankevekker. Kanskje det er på tide å se litt annerledes på profilbildene (?) Alle er jo ikke like fotogene..altså at et bilde av de ikke viser hvor pene de egentlig er i virkeligheten.
Vet jeg sikkert høres ut som en som bare går etter utseendet på jentene, noe jeg absolutt ikke gjør. Men ja..det er stort sett profilbildet som gjør at jeg klikker inn på profilen. Må nok revurdere dette nå!

Og til dere gutter/menn i 20-åra som ikke har vært i Kollen ennå: Ta dere en tur!! Om ikke for å se på idretten, men bare for å se på norske skjønnheter med røde kinn. Lover at dere ikke blir skuffa =)

er myyyye snakk om bilder her om dagen...
feil bilder, uten bilder, skrytebilder, bilder med for lite klær osv osv...

en ting som jeg i den forbindelse har fundert, tenkt på, og tygga litt på i forbifarten da er:

bilde av seg selv i speiliet: jeg kan skjønne det, for jeg spør heller ikke venner om de kan komme hjem til meg å ta et bilde av meg som jeg kan ha på sukker.. men jeg skjønner jo at folk er lei at så mange har det...

bilde på toppen av et fjell: plager meg ikke det... kunne tenkt meg det selv, men rusler ikke opp der kun for å ta et bilde av meg selv.. derfor har ikke jeg det...

bilde i bar overkropp: plager meg minst, da jeg aldri er på gutteprofiler.. men skjønner om noen jenter syns det er teit, men det finnes jo faktisk jenter som digger det og...

bilde med trutmunn: er vel ikke det beste jeg ser akkurat, men flyr ikke i taket av sinne heller..

uten bilde: DEN sliter jeg litt med.. men det er helt i orden, så lenge de skjønner at jeg vil ha et bilde å gå utifra før jeg legger tid og energi i det..

hobby bilder: sier jo en del om personen da..

så, mitt spørsmål blir ikke vanskelig, men sikkert veldig blandet..

JEG syns det er greit at vi har forskjellige bilder på profilene våre...
syns ikke DU?

Ble kjent med en fyr på match.no (haha) og han bor 15 minutter unna. Har såvidt pratet med han, og prata med han på telefonen for noen kvelder siden. Det var jeg som spurte om jeg skulle komme til han, og da sa han "vet ikke, jeg". Han drar nemlig vekk i to-tre uker i overimorgen.

Men i dag ville han ha meg på besøk, da. Vet ikke om jeg burde? Noen råd eller tips? Blir dødsnervøs bare jeg tenker på å besøke han. Hva om han ikke liker utseende mitt, eller er en psyko fyr..? ;p Tviler på at han er sistnevnte da, men. Hva burde jeg gjøre?

Er vanligvis skeptisk til det denne Preben Z. Møller skriver, men det siste innlegget synes jeg faktisk er interessant - særlig siden det jo vanligvis er jeg som viser klart mest interesse. Tenker ikke nødvendigvis på det å fremstå som hard-to-get, men det er jo vitterlig sant, da...

Håper bare ikke folk blir interessert i å fremstå som uinteresserte etter å ha lest det, da...

Hvis du går på byen og prøver å sjekke opp eller BARE PRATE med en av det motsatte kjønn, hva pleier dere å snakke om da?

Grunnet til at jeg spør er at jeg helt ærlig overhode ikke interisserer meg for all smalltalken som hva man gjør i fritiden, jobber med og blablabla osv....

Kan ikke folk bare begynne å ha bilde i profilene sine?? Og som en follow up: Hvor mange der ute lykkes med bildeløse profiler, egentlig?

Jeg har vært på sukker i kun 14 dager......Har jo ramlet inn noen tilbud og forslag på innboksen : Gifte menn som ønsker sex, unggutter som ønsker sex med ei MILF,og single gutter som ønsker uforpliktende sex.....

Hvor blir det av : Skal vi ta en kaffe? eller drink? Kino?

Hei!

Er litt i villrede her og håper på noen svar fra folk med erfaring (gjerne andre også, for all del).

Saken er den at min kjære gjennom 8 år har funnet seg en ny og sendt meg mot avgrunnen. Skal ikke utdype for mye, men følelsene hennes var over tid visnet henn uten å gi meg beskjed før det var for sent, og har gått bak ryggen min i den siste perioden nå som vi midlertidig bodde fra hverandre. Hun slo opp med meg for 5 mnd siden, men vi var begge bestemt på å finne tilbake da alt bortsett fra følelsene hennes var tilstede. Det er bare en uke siden jeg fikk vite ståa med den nye typen, og jeg er i et vakuum jeg ikke har opplevd maken til før. Drømmekvinnen og sjelevennen (trodde jeg) er borte for alltid, og over natten skal vi plutselig ikke ha kontakt lenger. Helt fullstendig absurd i mine øyne, men verden er vel brutal til tider..

Er det normalt å ønske seg inn i et forhold igjen så kort tid etter et endelig brudd? Dette var kvinnen i mitt liv. Min eneste tanke for framtiden. Plutselig har jeg registrert meg på sukker og ser på profiler av helt ukjente jenter.. Jeg er 29 år og har ingen andre erfaringer. Det var i tillegg hun som sjekket meg opp, så der er jeg også blank. Føler meg som en lost cause for å si det mildt.

Jeg er livredd jeg aldri kommer over bruddet før jeg kommer meg inn i et nytt forhold. Singellivet er overhodet ingenting for meg. Orker heller ikke tanken på å la tiden gå sin gang. Det eneste tiden gjør er å gnage. Den har gnagd i 5 måneder nå, men da hadde jeg i det minste et håp om å vinne henne tilbake. Nå har det snart gått en uke uten det håpet, og jeg ønsker bare å komme meg videre.

Jeg hadde ekte kjærlighet, eller jeg ga ihvertfall ekte kjærlighet, og nå ønsker jeg å gi dette igjen. Jeg skjønner ikke poenget med å vente, men så skjønner jeg at det ikke er opp til meg. Det går vel flere år før jeg får napp, og da er drømmeverden min om sjelevenner og ekte kjærlighet kynisk revet bort av en årelang sjekkekamp og bitterhet over å ha mistet det jeg trodde veldig få hadde.

Hva skal jeg gjøre? Holde meg langt unna sukker kanskje? Hva sier dere jenter? Blinker varsellampene når dere får nyss om en slik bagasje, eller har dere positive erfaringer fra folk som nylig har gått gjennom et brudd?

Noen som har noen morsomme ideer om hva jeg kan finne på?? ;)

Noen som har noen vitser eller noe annet tull de vil skrive??

Kom med det her :))

Hva er greia med at folk setter hjerte på det motsatte kjønn, for så, når den andre personen faktisk skriver det første brevet så kommer det ikke noe i retur... Er det sånn at det er sport i å sette hjerte i hue og ræva eller hva er greia?

Quick-fix

Siste svar ti. 1 mars 2011 10:25 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Lillli

Hvor mange bruker Sukker som et redskap for å bare få en selvtillitt-boost?
Merker jo selv at det er morsomt å få oppmerksomhet fra kjekke menn,selv om de bor 50 mil unna og derfor er uinteressante...

Lurer på om mange flørter og tar kontakt med folk de egentlig ikke har noen seriøs interesse av?

Begynner å bli lei nå. Lei av alle mennene. Lei av alle datene med nye forhåpninger om at denne gangen kanskje er det HAN, men nei...ikke denne gangen heller. Lei av fylleklining. Lei av å bli dumpet. Lei av å dumpe andre. Lei av å maile.

Kan ikke bare HAN dukke opp snart?

Etter en litt mislykka date i helga, har jeg nå startet mitt sukkerliv med nytt friskt mot:)

Jeg har sendt førstemeldinger til tre menn, det har jeg aldri gjort før.
Den som intet våger intet vinner, får være mitt nye motto:)

Skal endelig til oslo:) Hva børr æ få med mæ når æ e dar??? noen tips fra kule oslofolk?;)

Jeg lurer på hvor høyt selvbilde enkelte folk får eller har... eller det kan jo hende jeg tar feil men...

Man registrerer seg og betaler for en profil, jeg føler meg som en normal hyggelig oppegående person som har gitt opp å sjekke damer etc på byen. Derfor har je litt trua på nett... man sitter å leser profiler og ser på bilder. Så finner man noen spennende profiler man tar seg tid til å skrive til.... men får man svar???? ehhh neida.... når man får brev kunne man da om ikke annet sende ett svar med takk for brev men at man ikke er den rette etc.... kjenner jeg blir litt provosert egentlig.....

Jeg er relativt ny her inne, men har fått god kontakt med en del interessante menn.
Det blir jo etterhvert tid for å møte en av dem for første gang og jeg kjenner jeg er utrolig nervøs.

Noen som har noen erfaringer eller råd å dele med meg? Noen som har vært/er like nervøs som meg for det første møtet?

Jeg tror jeg har møtt Frøken Sukker nå. Bildeskjønn, alltid blid, humoristisk, bein i nesa, elsker nedoverski, bortoverski og 3-4 andre skityper jeg aldri har hørt om før, hobbyfotograf, har studert og jobbet i flere utland, har en jobb som gjenspeiler interessene og er alt for opptatt til å ha en kjæreste. Hun virker jo rett og slett som et konsentrat av alle dameprofilene her inne, jo...

Ikke nok med at jeg ikke liker å date noe særlig, hater å sitte ute på CV bytte. (satt på spissen)
Men om vi treffes ute på tur eller hjemme så er jeg sprudlende og meg selv, sitte rett opp og ned med mange ører rundt setter er bremser på alt jeg har¨på hjerte og motsatt.
Men har nå, skrevet med en kar på en annen side som ikke har barn. Han vil veldig veldig gjerne treffe meg.
Klarer ikke si ja-....Herregud hva skal han med en som har flere barn når han har null. Han er 2 år eldre enn meg .

Han sier han ikke vil ha barn pga alder, men klart han kan få barn. Jeg skal IKKE ha flere.
Han kommer sikkert til å savne eget barn når vi er ute med mine.....ufff....vet a f...hva jeg skal gjøre.?
Dessuten tror jeg det vil plage meg at mine tar sin plass....

Noen andre som har tanker rundt dette ?

Vært på fjelllet med venninner, begge er samboer/gift med barn. Jeg har også barn men vært singel +/- snart 2 år.
Begge mente at jeg måtte finne meg en kjæreste raskest mulig ?????
Ok - hvorfor ??
Ingen av de har noen gang vært alene siden de var 18 år ?
De mente at de hadde ikke klart seg alene, mens jeg da sier at jeg aldri ville vært foruten disse to årene som singel.
Tror ikke det er bra å rase rett inn i et nytt forhold, jeg har nå fått gjort det jeg måtte ønske som singel men er da langt ifra desperat. Jeg skal finne mannen med stor M - den som gjør at jeg smiler fra morgen til kveld og som gjør meg/oss til noe stort sammen. En som jeg er stolt av og motsatt, en som får meg til å slappe av, en å nyte etter alle kunstens regler.
En som gjør at alle de små tingene virker som STORE :O)
Er det galt å vente ....? Neppe !!

Noen flere som får høre slikt ?

Trege menn.

Utrolig mange trege menn her inne! Selv om ikke bildet man har lagt ut er helt bra ser man kanskje litt anderledes (les bedre ut i virkeligheten). OG skal bilde bety så forbasket mye. Personen bak fasaden er vel det viktigste. Er det ikke bare å hoppe i det da. Taper jo ingenting ved å treffes til en kaffe! Skal vel ikke være sex med en gang !!
Har prøvdå kontakte flere, men uten å lykkes. Når jeg er ute på byen er det ikke noe problem å komme i kontakt med nye., så nå gidder jeg ikke her inne veldig mye lenger. GRRR. Er vanligvis kjempeblid,utadvendt, snill og får masse positive tilbakemeldinger, men bor på et forholdsvis lite sted SÅ JEG ØNSKER Å TREFFE NOEN NYE FJES !!!

Nå har jeg gjort det igjen. Søndag er film dag for meg, så lenge det ikke er noe spesielt som skjer.
Å nå har jeg igjen sett på en kjærlighets film, å gud som jeg savner en kjæreste ved min side nå.

Lurer på når jeg skal lære jeg ??????? :)

Må nok begynne å se krim eller thriller jeg.

noe som vil prate?? om alt mulig rart? har ikke sovnet ennå::

Album

Siste svar sø. 27 feb. 2011 22:29 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann

Hvordan viser man albumbilder til de som ikke er superbrukere? Finner ikke den funksjonen noe sted.