Sukkerforum

I dag har man vært på kino og sett "Black Swan". Finfin film! Natalie Portman er både flink og pen, hun! De ved siden av meg syns ikke hun var SÅ pen, for de holdt hendene foran øya. Makan.
Så trailer for nyeste Coen-film også: "True Grit" – den så kul ut, den! Kåbbåier og greier :oD

Er det noen som har tips om hvilken kinofilm jeg skal se på fredag? Er den siste Varg Veum-filmen bra? Hva med "The Tourist"?

Hva burde man skrive til jenter her inne på den første meldingen? åssen type melding? hva vekker deres oppmerksomhet og ikke? har prøvd noen men lite svar..?

One-liners encore

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mr.X

Denne fant jeg i Dagbladet: "Jeg har aldri spådd om fremtiden, og det kommer jeg heller aldri til å gjøre."

"- Politiet satt i en bil på motsatt side av gata. Da slo en av jentene meg i fjeset. Blodet sprutet ut ved øyenbrynet. Jeg fikk en ordenlig trøkk og har et stort arr i ansiktet nå. Men hva skulle jeg gjøre? Jeg kunne jo ikke slå tilbake når det var ei jente, sier han. "

http://www.dagbladet.no/2011/02/07/sport/fotball/allsvensken/mathias_ranegie/gustav_svensson/15341798/

Hva tenker dere om dette? Er det lov å kline en rabiat jente i bakken om hun er fysisk truende? Har likestillingen kommet så langt i 2011, eller er dette fortsatt totalt uaktuelt og uglesett?

Selv om folk tror det i fleste tilfeller.

Man treffes etter lengre eller kortete kommunikasjon her inne, og folk tror de vil få sommerfugler med en eneste gang???!
Man avskriver mennesker man synes er attraktive, men siden man ikke kjenner dem, og superdupersommmerfugl-kjemien ikke er helt på høypunkt, så tenker man "dette er ikke dama/mannen for meg".. Jeg var jo ikke helt imponert...

Men i real life da.. Åssen blir man betatt av et menneske? Noen tilfeller kan lynet slå ned..
Fleste tilfeller blir folk kjent over tid.. Uten press på at man dater og ei heller med en usikkerhet av at andre parten føler mer enn andre.. For man flørter bare.. Så plutelig samler noen seg til mots og ber om litt mer privat setting, enn den man ellers treffes i.. Så begynner boblene..

Hvorfor kan ikke folk skjønne man faller ikke for det ytre.. men opplevelser man skaper sammen.. Det ytre er en startfase som man må gjennom.. Men i det man sier nei til noen, så blir enkelte snurt og da er du feil.(ingen flere sjangser)..selv om du sa nei til noe så teit når de spurte om du likte horrorfilmer......

Så hvorfor er folk så gjerrige på tiden sin???
Tror de det å sitte hjemme og lete videre er bedre enn å gå ut å ha det kult med noen som eeegentlig er interressant, men ikke har gitt deg full forelskelse på to sekunder.. :O)

Jeg har begynt å tenke at jeg skal gi noen en sjangs om jeg først valgt har møte noen , og jeg finner ikke heeeelt tonen, (for jeg leter etter feil jeg og) men det er likevel noe der.. Fyisk kjemi kommer først, og er den på plass.. så er det vel bare å grave og se om det dukker opp evt noe mer??

Om ikke.. Da kan man ikke si at man ikke har prøvd :)

Jeg sendte meldinger her med en person jeg følte jeg fikk skikkelig god kontakt med, og jeg svarte på siste meldingen. Men da jeg sjekket utboksen min, så jeg at h*n hadde lest meldingen jeg sendte for et par timer siden og det betyr mest sannsynlig at vedkommende ikke ville svare. Da jeg trykket på navnet til personen, kom det opp at jeg ikke kunne se profilen.

Jeg skjønner ikke helt hva jeg gjorde galt, men det er jo åpenbart at h*n blokkerte meg ellerno..?

Hvilke dialekter Turn `s you on ?

Hvilke dialekter Tunr`s you off - og hvorfor...??
http://www.youtube.com/watch?v=-Mh-PcFLP2I&feature=related

Halloen folkens,trenger litt råd gitt......

Traff en ute på byen,og med alkohol i bildet...så ente vi i senga. Og det ble en heftig natt. Og i etter tid,så har vi vært med hverandre en natt hver helg ( det er blitt 4 helger på rad). Siden vi bor bare 5 min fra hverandre,så kan vi ses ganske ofte. Og alle gangene vi har vært med hverandre,så har det vært masse sex.....og jeg er en person som er veldig glad i sex,men kjenner at jeg kan lett faller for denne mannen....både utseendemessig,personlighet,sex livet og humør.

Men nå sitter jeg her med en følelser,jeg skal satse på kunn han.....eller går videre å date noen annen.For han har ikke uttrykket hva han vil med meg,om det er bare for sexen eller noe mer. For jeg er på jakt etter et varig forhold,ikke noe som bare skal være i 2 måneder. Selvom sexen er fantastisk...så vil jeg har mer enn det.

Problemet er jo hvordan skal jeg legge det fram for han? På en måte at jeg ikke skremmer han vekk ( jeg har en liten på 2 år....og han har ei på 10 år,han er 13 år eldre enn meg)

Hjelp meg sukker dame og menn!!! Denne gangen vil jeg ikke feile.

PS: Jeg er jomfru og han kreps.....passe vi sammen på det astrologi planen?

Hei!

Bare lurer på om det er noen som har laga noe på den my story-greia i leiligheta? Så langt har jeg kun sett 1 person som har det (i tillegg til meg). Litt nysgjerrig på kreativiteten til folk her.... (Selv kunne jeg lagt MYE mer tid i det, men har da noe).

I dag trenger jeg en stor klem, litt TLC og ei hand å holde i....

Du oppdager at verden er hard og brutal, når man kommer hjem klokka 4 til en ny roomy, som ligger i dyp søvn. Hadde hun bare fortsatt prinsessesøvnen sin, men NEI, her står vi opp klokka 7 for å rasle i sjokoladepapir, og slurpe i seg litt drikke. Kjære deg, ta den j...... sjokoladen ut av papiret, tygg litt stillere, og hiv drikkeflasken din ut av vinduet, før du går den veien....I en hel time varer den sjokoladen, og jeg er redusert til et sinna, fyllasjukt nervevrak, som har et sårt savn etter sin egen seng i Bergen.......

Så, kan noen komme å stryke meg litt over håret og holde meg i hånden, og si at jeg kommer til å overleve dette og?

Når jeg vet at en dame er singel, men likevel må prøve å finne ut om hun har profil her før jeg evnt. tør å prøve meg:

Er det fordi jeg er feig, og ikke tør ta kontakt med henne IRL?

Mer generelt: Er det sånn at slike steder som dette tiltrekker seg folk med intimitetsangst, som driver med "vindusshopping"?

Lurer jeg.

Hvem synes det er attraktivt når menn over 50 år utgir seg for å være 5-6 år yngre enn de er? Grunnen er at de vil ha kontakt med "yngre" damer- gjerne de som er fra 30 år og oppover. Attraktivt eller "turn-off"?

Jeg er kanskje litt slem.. men før eller siden så vil dere lese dette selv! Ganske viktig visst nok dette... Verdt å lese om du bryr der 1% eller mer...

http://www.dagbladet.no/2011/02/06/nyheter/innenriks/astrologi/justering/astronomer/15338359/

Og det er bare min egen skyld. Og litt hans.

Altså, jeg var på sukkerfest igår. Mye moro, mange hyggelige mennesker :)

Og så kom matchkortene. Og der, tidlig på listen, var den desidert peneste mannen på kortet mitt. Jeg hadde sett han tidligere på kvelden, da satt han og pratet med en jente. Han må jeg finne, tenker jeg, og lusker rundt i lokalet. Og hva ser jeg? Han sitter på samme sted med samme jente. Hva med å bli kjent med noen nye? Så jeg sirkulerer rundt han leeenge, men får han aldri på tomannshånd. Og plutselig er han vekk. Jeg skulle slått til litt før. Dvs. jeg skulle slått til, punktum. Sukk.

Så, da jeg kom hjem måtte jeg naturligvis søke han opp her. Jeg finner han, og leser en veldig fin profil. Men han har ikke bilde! Og jeg ser nå at han har vært på mine topplister i sikkert månedsvis, uten at jeg engang har lest profilen hans. Sukk.

Nå må jeg bare vente litt og formulere en melding :)

Grøss og gru.....
Hva skal jeg gjøre, leser brev på brev svarer høflig tilbake til de som fortjener det osv.
Men merker at selv om det nå er topp 10+ jeg skriver med så er jeg bare metta og dritt lei....
Fatter ikke at jeg kan være lei heller, ikke dater jeg. Liker ikke å date syns det er noe FAKE med hele seansen...
Men elsker å møte personer ute, strotrives med masse folk og nye fjes er ikke redd og flørter gjerne med både den ene og den andre.
Men sitte ved et bord å snakke om seg selv, å lytte til en person du overhodet ikke kjenner.....grøss....
Men sitte i et middagselskap/bryllup å snakke med ukjent. LOVE IT !!

Hvilken diagnose har jeg ???
Er det håp??
Hva bør jeg og andre gjøre ???

HELP ME !!

Nå er jeg motløs og sliten gitt..... Har hatt noen "lovende" innom på mail, vi lirer av oss masse privat. Man får så godt inntrykk og deler av seg selv så godt man kan. Har oppriktig gode dialoger, og får en følelse av at noe kan være på gang :) Men hver enda gang så blir det et eller annet som kommer i veien, som oftest sikkert andre som virker mer interessante. Men hvordan gidder/ orker folk å dele så mye av seg selv, hvis det ikke er nok sug i magen??
Må nok ha en pause herfra tror jeg.....

Det blir vorspiel på Oskar Braaten før sukkerfesten 5 feb. Har reservert bord til 20-25 stk.fra kl 17.00. Skriv gjerne i forumet om du har lyst til å bli med. Blir vi mange må vi kanskje utvide bestillingen. ALLE er velkommen !!!

Adr. og veibeskrivelse finner du her: http://www.vertshuset-oskarbraaten.no/d4WySMdvSYK.6.idium

Takk for en kjempeflott fest på Soria Moria.
Må innrømme at jeg tok skikkelig fart på dansegulvet, men det er sånn jeg er når jeg gir full fart.
Matchingkortene var greie de, men jeg fant ikke særlig mange av de det var bilde av.
Fant riktig nok 2 stykker, men de slapp unna.
Jeg har imidlertidig funnet de fleste igjen her på Sukker, så vi får se om det skjer noe.
Jeg er evig optimist i allefall.
Som jeg inrømte på festen er jeg en dreven bassist, uten band, men en gladgutt på scenen der både riff, groover og godtoner svever fritt.
Så de som trenger en bassist i bandet sitt er jeg klar for utfordringen.

Ja, hva synes dere? Jeg mener at en mann med mange korte forhold bakk seg er ikke noe bra kjæreste emne for meg.
Det må ligge noe i det at han klarer ikke å holde lenge på dama. Eller overdramatiserer jeg?

Oppdaget nettopp noe som ble helt feil i velkomstmeldingen min. Noen som vet hvordan jeg får endret det?

Yessssss, da ser det ut som damene har kommet seg ut av midtvintersdvalen, strømmer på med hjerter og greier!

På tide å komme seg ut av sofaen da tenker jeg,,,

Er det veldig mye drittslenging om damer her akkurat nå?
Hvis damer over 40 (ja ifølge noen også allerede når de bikker 30) er så stygge,fete og uønsket av mange mannfolk så er det vel egentlig ikke så rart at det er så mange single her inne. Mannfolk fordi de ikke vil ha annet en de på under 30, sier seg selv at det blir stor konkuranse da og inse det gutter dere er ikke alle hva damer i 20 åra vil ha heller. Og kvinnfolk er single fordi de ikke er ønsket pga alder.

Jeg blir faktisk litt oppgitt når man leser mellom linjene at det er helt greit å forstålig må vi da skjønne at mannfolka vil ha noen som er 10-20 år yngre en de selv.
Men gud så kravstore vi kvinner er som ønsker noen i vår egen alder.
Og gud nåde den damen som skulle velge noen yngre en seg selv.

Bare fra å ha sett profilbilder til en del damer som har skrevet på forumet må jeg påstå det finnes både de over 30 og over 40 som virkelig ser fortreffelig ut.
Da snakker jeg ikke om meg selv for jeg kommer nok neppe opp til mer en midten av treet, men jeg er nå heller singel en å godta noen som ikke i mine øyne passer meg bare for at han vil ha meg. :)
Nå har jeg bare noen dager igjen før betalingsperioden min her på sukker går ut og jeg tenker det nok er greit med en pause nå.
Når man leser folks meninger her inne til tider så mister jeg litt troen på forold i hele tatt.
Og jeg har jo fått med meg at jeg er uønsket da, jeg er
*Skilt
*Har barn, og da ikke bare et men to.
*Har passert 30
*Ikke er tynn
*Ikke ønsker en mann som er gammel nok til å være min far.
Ja det er sikkert flere ting også.

Neida er ikke bitter jeg :) Har fått hyggelige brev og noen dater i den tid jeg har vært her.Men får anta at det ikke er personer som leser på forumet karnsje hehe

Noen som har et bra tips til et datingsted for en hverdagskveld i Oslo sentrum?

Vi snakker et par glass øl eller vin her, ikke noe spising. Gjerne et sted som gir muligheter til litt klining og tafsing (uten at det blir for offentlig) hvis muligheten byr seg ;)

(Ja, dette skulle egentlig vært en hjemmedate, men av praktiske årsaker passer det ikke....!)

Jeg har datet masse jenter opp igjennom, men alle har vært jenter jeg på forhånd har fått litt interesse for gjennom å ha møtt dem på byen, jobb, studiet osv.
Nå har jeg vært på min første date med ei dame jeg møtte her inne. Skrevet lenge, og følt at man virkelig connected. Hun har vakker, morsom og virker til å ha de rette verdiene i mine øyne.

Men merket etter 5 sekunder at jeg ikke kunne forelske meg i henne. At hun maksimalt kunne bli en venn... Jeg merker sånn med en gang. Klarer ikke helt beskrive hvorfor..

Det ble en superhyggelig kveld, selv om vi sikkert begge syntes det var litt kleint til tider..

Sitter her og er litt usikker på om jeg skal fortsette på nett, eller gå tilbake til å treffe jenter gjennom andre arenaer.

Er det mange her inne som har hatt lignende opplevelser, at man har superhøye forventninger, og så blir man skuffet når man har sin første IRL-date? (like mye på seg selv kanskje..)?

Er så i tvil om hva jeg skal velge å ta med meg hjem i dag?

Noen damer klager på at menn går for yngre jenter. Selvsagt er det kjedelig å bli sett på som uaktuell fordi en føler seg for gammal. Argumentet til mennene er ofte fysisk eller barnproblematikken. Jeg synes heller ikke det er så morsomt når en MILF som er opptatt av det fysiske heller går for kjekkasen på 25 enn meg. Slik er det bare.

Noen menn klager på at damer kun ser på menn over 1,80. Jeg har vel egentlig aldri reflektert over høyde, da jeg alltid har vært høy nok, men jeg ser mennenes poeng. Argumentet til jentene er at de vil kunne gå i høy hæler.

Er ønsket om høye hæler viktigere enn ønsket om barn, lurer nå jeg på... :)

Hvordan er det her greiene fungerer for dere her? Er ikke flink med å skrive hva,hvem hvordan. Er mer en muntlig mann når det gjelder så personlige ting.

Noen tips på hvordan starte en samtale med tekst?

HJELP

- hvor ble du av?
Da jeg endelig hadde mannet meg opp for å ta kontakt så hadde du gått hjem.
Jeg spurte en av kameratene dine om navnet ditt, men vet jo ikke om Ivar stemmer. Etternavnet ville han nok ikke ut med :)
Dere hang ved scenekanten hele kvelden i går – jeg må nok trene på å være mer "på" :-)

Kjempebra live-musikk og happy mennesker, takk for en fin kveld.

Hvis ditt høyeste ønske i livet er å få barn, men så viser det seg at din partner ikke kan gi deg barn, er det da grunn nok til å sparke h*n ut?

Ja, eller hva sier du/dere ?
Ønsker kommentarer fra både norske og ikke-norske

I gamle dager hadde man klare roller og faste rammer når det gjelder delt arbeid i en familie. Far var den som jobbet mest og tjente mest mens mor skulle vise mer omsorg og mer knyttet til hus og barn. Poenget var at disse to skulle sammen utfylle hverandre godt, da mor respekterte og verdsatte det far gjorde for familien, samtidig som far verdsatte den kjærligheten mor hadde å gi. Men man så jo at dette ikke fungerte i praksis, da kvinnene ble misbrukt og undertrykt mannen.

Vi ser at familiemønstret har endret seg dramatisk i løpet av de siste 40 årene. Samtidig som skilsmisse stastistikken har steget på høyt nivå. Nettopp fordi rollene har blitt mer diffuse. Den sterke graden for avhengigheten man hadde tidligere til hverandre har til en viss grad blitt nesten borte, da man fint kan klare seg aleine. Noe jeg mener er uheldig for parforhold situasjonen.

Dagens kvinner krever MER av mannen da de også er yrkesaktive, mannen har blitt frarøvet den respekten de engang hadde som familiens eneste forsørger. Og flere menn løser saken ved å "hente" damer fra lavkostland fordi de takler ikke de høye kravene damene her i landet krever.

For å løse denne problematikken bør vi gjøre denne avhengigheten mellom kjønnene være sterkere. Altså MER samarbeid mellom kjønnene. Hvor egoismen ikke måtte råde, dette oppstår raskt særlig når det gjelder fordelingen av utgifter og inntekter hvor man selv selv beholder for å skaffe egne verdier. Også dette med "jeg klarer meg fint uten deg" holdning. Det er flott at man har en felles konto med både faste inntekter og utgifter, hvor begge bidrar med å sikre familiens beste og barnas fremtid. La menn få lov til å være menn og kvinner være kvinner. Han måtte gjerne tjene mer. Mens kvinnen også er yrkesaktiv men med mer fokusering mot hus og hjem. Det at økonomien er splittet i et hjem fører automatisk til mer uenigheter i et hjem også.

Hva mener dere om saken? Skal kvinnen tjene mer, mindre eller lik mannen? Felles kostnader og inntekter eller delt økonomi? Hva slags kvinner og menn ønsker dere, familie eller karriere typer sammenliknet til dere selv?

Jeg dater nå 2 gutter, to forskjellige byer. Har ikke sex med noen av dem, så føler ikke det er noe galt egentlig, men når det skjer med en av dem vil jeg avslutte med han andre.

Hva med dere?

Hmmmm
Kjeder livet av meg, hadde sikkert kost meg om det ikke var fordi så mange "kjente" er samlet i kveld.

Ser på dette programmet - Et lite stykke Norge...Rart menn henter koner både her og der.
Men kvinner, hvor kan de hente menn.......var bare en tanke som slo meg.

Ikke noe for meg....men aldri slike programmer ;)

Noen uker har gått siden jeg avsluttet et flere måneder langt (sukker)forhold.
Nå savner jeg han. Mye.
Han er her (dog blokkert...) og jeg vet han har noe på gang (vi prater innimellom irl)
Jeg er sjalu. For første gang i mitt snart 40 årige liv.

I kveld mannet jeg meg opp for å dra på sukkerfesten - men køen gjorde at det ble med forsøket.
Nå innser jeg at jeg rett og slett ikke er klar for å være her; Ja, jeg er singel - men samtidig omtrent uoppnåelig.
Så da kan jeg bare ha det så godt.

Men jeg skal la denne smerten svi. Uten å lage arr.
For jeg skal ut av boblen. Jeg vil ha en ny mann.
Et annet forhold.
Jeg skal få alt.
- det må bare svi litt mer

Jeg har vært på og av sukker i flere omganger. Nå har jeg akkurat kjøpt et tremåneders superabonnement etter sikkert minst et års fravær. Grunnen til at jeg har vært borte fra sukker et år er ikke at jeg har hatt kjæreste, men at jeg ga opp å prøve å finne noen her inne. Jeg sendte melding etter melding i en måneds tid, men ingen svar. Jeg er fullstendig klar over at denne "problematikken" har vært tema for nærmest utallige diskusjonstråder her inne, men den er altså like fult reell og aktuell for sikkert flere enn meg.

Jeg begynner å lure på om det er noe alvorlig galt med meg, mine meldinger, eller om jeg har en elendig profil. Jeg synes dette er litt demotiverende, og ønsker noen seriøse svar. :)

Det jeg tenker er at mange her inne faktisk ikke er åpne for nye bekjentskaper. Kanskje har de funnet seg en kjæreste, men fortsatt vil være på sukker for å prate med noen de kjenner. Dette synes jeg ikke er greit. Da burde man heller møtes på Facebook eller MSN. Jeg synes at det er litt dårlig gjort å fortsette å ha aktiv profil hvis man ikke leter etter en ny kjæreste. Det gjør det veldig vanskelig for de som faktisk leter.

Er det noen som skal på festen alene i kveld som ikke har meldt seg på vorspiel?

Synspunkter ?

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/397822/

Jeg finner det best å ha en strategi for festen. Noen stopper innom vorspiel og trygger seg på den måten. Mange sørger for å gå med en kamerat eller venninne. Jeg tenkte å gå alene denne gangen uten co-pilot. Har tidligere erfart at det ellers blir for fristende å henge med kjente fremfor å møte blikket til noen. Så planen er altså å være modig;
Slapp av armene, "display your diamonds", tenk at du ikke skal være mer en 45 minutter, at de andre sikkert er reddere enn deg og velg riktige sko!
Har dere noen tips å dele?

Hei, jeg vurderer denne sukkerfesten i morgen. Har aldri vært på det før, men sikkert vært gøy. Er det noen her som vet om ett vorspiel før selve festen? Er vell ikke bare jeg som er tøff nok til å reise dit alene:)

lurer på hvilken skjorte jeg skal stryke jeg nå.... eller hva med slips? :O livet er jo bare fullt av vanskelige valg xD

Nå er det sikkert 5-6 år siden jeg var på sukker fest... Den gangen var det fest rett ved kondomeriet husker jeg over 3 etg... Jeg surra og leta etter de som jeg hadde best match med, men de fant jeg jo aaaallddrrii... Men ny dag i dag krysse fingra:P he he

Tenkte å putte vel 20 pers hos meg. Så har noen jenter allerede på lista. Men her er det da en offentlig invite da ;)

Greit å være en gjeng sammen, sånn i tilfelle.
Men uansett, Man tar med det man vil selv drikke, Evt snacs el slik.. Jeg ordner en del. Men 20 + jenter kan fort være sultne ;)
Så kan vi skravle og slarve og legge slagplaner ;)

Send meg en privat melding, så skriver jeg deg opp, og legger igjen info om hvor og når osv ;)

Dette kan jo ikke annet enn å bli koselig. Og de som har meldt intr fra før, gjerne gi lyd fra dere dere og :) Så har jeg litt koll på logistikken ;)

Hjelp hjelp...

Ser det er noen her som ønsker og vite hva folket synes om profilene sine..
Jeg vil å, hehe..
jeg har prøvd etter beste evne og få fram hvem jeg er, hva jeg gjør, og sette et personlig preg over den..
Men hva synes dere?

Noe jeg bør tilføye eller slette?
Alle råd og tips mottas med stor takk, hvis noen vil komme med noen da, hehe:)

Måte bare...

Ingen svar
(mann 52 år fra Akershus) Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=_91hNV6vuBY

Hvordan er det her greiene fungerer for dere her? Er ikke flink med å skrive hva,vem hvordan. Er mer en muntlig mann når det gjelder så personlige ting.

Noen tips?

A4

Siste svar lø. 5 feb. 2011 11:16 (117 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Er det egentlig i det hele tatt noen her som vil ha villa, Volvo og 2,4 barn? Rett og slett et A4-liv?

Da er gratis uken min på sukker over. Det var morsomt,men veldig vemodig å se folk jeg synes godt om ennå skriver innlegg her...
Håper at dere ikke er her neste gang jeg kommer hit. Ønsker alle lykke til,kanskje finner noen hverandre på festen det er fullt mulig,da er det bare å gi av seg selv og jobbe videre på det.
Ha det knallfint,og lykke til alle sammen!

Flere kjendiskvinner har advart mot silikonimplantater pga. lekasje men jeg advarer likevel. En god kollega av meg ligger nå på sykehus etter å ha vært plaget med dårlig helse og liten energi det siste året.

Hun fikk silikonimplantater for 4 år siden (skjønner ikke hvorfor for hun var finere før) og nå har det blitt oppdaget at hennes helseplager skyldes lekkasje fra implantatene. Og hun har det IKKE bra.

Så dere menn som foretrekker silikonpupper obs obs, ballonger kan sprekke!!!!

Skal hun ta kontakt her inne først, eller er det din oppgave, som mann. Og hvis det oppstår gnister og dere møtes.. Skal hun jakte på deg (dvs, sms, ringe, kontakte) eller er det også din oppgave som mann???