Sukkerforum

Er på vei i seng, og så begynner Jackass!

Fy fader, sengen får bare vente! Er det veldig upop for en å digge Jackass?

Godt nyttår - ønsker alle det beste i året som kommer.
Er det noen her som faktisk har en Sukker-date i morgen ?
Hva skal forums gjengen i morgen ?
Jeg skal med barna til en venninne rett borti veien for oss.

Have fun :O)

Hvordan søker man egentlig på andre sine preferanser på hva de er ute etter?
Hvorfor kan jeg ikke søke på de som kun ønsker langvarig forhold?
Jeg er ikke så interressert i de som søker en flørt som kan utvikle seg....

Tidlig i høst fikk jeg se at en tidligere sukkerbekjent og nåværende facebookvenn hadde hatt hell i kjærlighet i sommer. Deretter var det dags for gratulasjoner da sivilstatusen ble endret på fb og bildedokumentasjonen ble offentliggjort. Nå var det for et par uker siden igjen tid for gratulasjoner; De er blitt samboere.

Men; Han er fortsatt på Sukker. Han har fortsatt min profil markert som interessant. Etter sommeren, da han var borte noen uker, har han vært "pålogget denne uken" uten oppehold, og han passer på å "titte innom" meg med ujevne mellomrom.

Jeg vet ingenting om hvilke rammer de har i sitt forhold. Jeg vet at jeg ikke har noe med det. Men det begynner å bli noen måneder siden jeg syntes det var greit å unnskylde ham med at "han har sikkert glemt det....., bare...". Og nå er jeg irritert og krenket på både hennes og mine vegne, kjenner jeg. Han skjuler det jo ikke akkurat, og det skal han sikkert ha skryt for, men i min verden er ikke dette måten å vise respekt for kjæreste, venner og nye bekjentskaper.

Og jeg har altså jobbet meg opp en solid frustrasjon over å måtte bite meg i tunga.

Hva gjør jeg? Hva gjør jeg ikke?

Kjære gud/guder/vitenskapen/atomer/svarte hull, profeter og annet merkelig.

Jeg er en jente på 173 cm høyde, og str 85E , åssen måler jeg insiden av min vagina? Er jo så mange menn som har så varierte utovertisser. Og de driver jo å promoterer alltid str på dem. Så jeg lurer på åssen jeg kan da finne ut hva som er min match ved å måle kompetansenivået mitt på samme vis som dem..

Forsøkt med målebånd... men det ble bare krøll*

Håper du har et svar.... Så skal jeg forsøke å tro på deg, dere, det, noe.................................

Så flott at noen har lagt ut bilder av sommer, sol og strand!

Fortsett slik, det tiner!! :)

Hvorfor kan ikke jenter skrive brev?? :P
har sagt jeg ikke gidder bry meg om hjerter i profilen, men alikevel gir de kun ett gult hjerte til sukkers peneste profil og tror det holder! ;)

Etter å ha sett en god del tråder her - er det ikke nettopp denne problematiseringen og overfortolkningen som gjør at vi fortsetter å stange hodet mot veggen? Mitt (nye) motto er i hvert fall å gjøre det man lyster i denne settingen, og gi blaffen i dem som ikke vil være med på det.

Jeg er en sensuell person, finnes ikke dømmende å elsker sex i alle varianter.
Men hvorfor må menn alltid dra opp........kan jeg ta med en annen jente,,,,TURN OFF !!!

!"#¤%& Er så møkka lei det spørsmålet, flere som får det fra sukker menn ?

I "om meg" har jeg skrevet at jeg liker å tafse med en kjæreste. Da mener jeg at jeg i enkelte situasjoner i det offentlige MULIGENS KAN ta litt på han .Sett at vi feks. hadde en avskjed. Han hadde flotte hofter, da er det jo mulig man hadde tatt et grepa tak, og kanskje strøket han litt på ryggen under klærne også. Men hva legger dere andre i å "Tafse?

Hei!

Jeg bare lurer på en liten filleting:

- Dersom man blir satt et hjerte på, er det da meningen at det er opptil den som har fått hjerte, å ta kontakt? At et hjerte er som en slags "invitasjon"? Jeg opplever å få en del hjerter, og venter på at vedkommende skal følge opp med en liten melding. Men hører ikke noe fra de. Begynner derfor å lure på om det kanskje er jeg som skal "ta steget". Hmm... hva mener dere?

Nesten alle jentene jeg her besøk her inne skriver om humor, at han må ha så masse god humor. Men ingen av dem har fått meg til så mye som å rynke på smilebåndet, i profil-teksten sin?

Derimot har jeg besøk noen menn her for å se hva de skriver og noen har skrevet så artig at jeg har sittet med tårer i øyekroken.

Er det mange triste jenter her som trenger litt oppmuntring?

Er det noen jenter her som hadde skrevet et lite hei, hvis jeg sa at jeg trengte litt oppmuntring og noen med masse humor, eller hadde jeg blitt stemplet som loooooser?

Jeg føler at menn skaper drama.

1. Dere snakker ikke med oss

2. Dere skygger unna uten gi oss en forklaring på hvorfor, tar ikke opp problemer. Mulig dere syntes det er ubehagelig fordi dere ikke ønsker å såre dama, meeeeen de fleste av oss foretrekker å snakke om ting enn å leve i uvitenhet.

3. Dere må ikke ha det synet om at dere er slemme mot ei dame eller dømmer henne for å være ei tøs fordi dere har tilfeldigvis hatt sex med henne, sex er et menneskelig behov hvor begge har det godt ut av det. Vi får nødvendigvis ikke følelser etter et par ganger med kos slik kanskje mange av dere tror. Som sakt best å snakke om det. Mange av oss blir mer knyttet til dere etter sex og tar kontakten, meeeen det betyr ikke at vi sitter der med mye følelser av den grunn.

Holder pusten...Tror jammen jeg har fått meg kjæreste jeg...her på Sukker. Trodde nesten ikke det var mulig...etter å ha hengt her i over ett år...kjempe søt fyr da...har nettopp vært her hos meg en tur og jeg sitter igjen med en følelse av indre ro og glede...lukter så godt av ham...

For de av dere som har spotify:
http://open.spotify.com/track/71DcTTRfdZfLByBjaGpTcT

Litt dilla på denne nå.. :)

Få høre deres romjulsmusikk da!

Ser at veldig mange krysser av på disse. Hva er det folk oppfatter som lav, medium og høy inntekt? Selv legger jeg listen slik:

Under fem hundre tusen -> Lav inntekt
Mellom fem hundre tusen og en million -> Medium inntekt
Over en million -> Høy inntekt

Det som enda forundrer meg er at veldig mange velger at de har medium inntekt men høyt forbruk! Hvordan i all verden går dette ann? Med medium inntekt forsvinner det meste av pengene bort i hus, bil, ferie, vedlikehold av slik etc...

Så har det skjedd igjen, ei jeg likte svært godt har sagt at det her er nok ikke helt for henne… Men jeg er selvsagt en fin fyr – jo jøss, takk for den du, det skal nok varme når jeg ligger alene i dobbeltsenga fremover…

Akkurat det samme skjedde rundt jul i fjor også – hva i alle dager har jeg gjort? Tirret på meg anti-nissen eller noe?

Noen vil sikkert si at dette er en “sutre-tråd” og de har sikkert litt rett, men mest er det en jeg-har-det-kjipt-nå-tråd.

Jeg vet hvilken jeg skal kjøpe!!!

http://www.nationen.no/2010/12/21/landlig_livsstil/bondekalender/sexy_bonder/sexy/6342195/?image=13

:-P

Flørt

Siste svar on. 29 des. 2010 23:36 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym enavmange

90 % av mennene jeg kommer i kontakt med er interessert i en flørt. Hva legger dere i det? Er det kortvarig flings dere er ute etter eller en start på noe lengre?

Hva er hoved forskjellen på et elskerforhold og et kjæresteforhold?

Har nettopp innledet et seksuelt forhold og jeg tror det er kjæreste materiale....

Dersom han tillater meg å få følelser for ham og han sier jeg bare kan kontakte ham når jeg vil. Betyr det at vi er i startgropa til et kjæresteforhold? Andre kjennetegn som jeg kan navigere etter?

God aften kjoler..

Kom til å tenke på en ting her.. Lurer på hva matchtallet hadde blitt hadde jeg matchet opp med eksen min..

Aner meg at matchen hadde vært dårlig på mange av de områdene jeg titter på Sukker.

Selv om matchen er dårlig, og vi har bodd sammen i maaange år. Seff vært/er glad i dama, Mor til mine barn og alt det der.. Anser min tid med eksen som en bra tid.

Hvis jeg finner en dame her på sukker, hvordan vil fremtiden bli med henne, etter at sukker har matchet oss..

Mye tanker her gitt, men regner med dere tok poenget...

Alle snakker så varmt/kaldt om denne kjemien vi skal ha, vel og bra det. Men også den seksuelle kjemien er viktig.
Jeg blir helt oppgitt om dagen, har siden i sommer hatt noen korte bekjentskaper hvor den seksuelle kjemien har vært hovedfokus.
Mest pga alders forskjeller og fordi jeg ikke klarer å bestemmme meg for om jeg ønsker meg kjæreste eller ei.
Ønsker meg noe ....tror nok det er en kjæreste liker bare friheten min veldig godt.....kjipt dette her !!!
Men pokker - trist når den seksuelle kjemien går fort over og man faktisk kjeder seg i sengen eller at man trives i sengen men praten er tung og lite inspirerende da mister jeg kåtskapen tvert...

åhhh - Flere som føler det sånn. ???

Ok - fått meg leilighet ved havna.
Lurer egentlig litt.....hva er poenget med byen ?
Finner ikke min leilighet, vet bare at en flott kjekk kar har penthousen i samme bygg.
Får ikke endret min story.....åhh help me.

Hadde vært interessant å høre hvilket blad som oftest er rødt hos folket.

Mitt er uten sammenligning "samfunn", så jeg konkluderer med at det er mange lite samfunnsbevisste folk her.

Synes det er mange tråder med kjedelig tema nå om dagen...i påvente av noe bedre lanserer jeg en tråd for de som benytter seg av kabal eller andre spell i windows.

Legg ut vinnerprosenten din så ser vi hvem som kommer lengst.
Selv har jeg 13%.

PS.Tråden er løpende, sånn at når noen forbedrer sinn prosent kan de legge den ut på nytt.

Når hun svarer på brev, gir hun komplimenter, bare for å gi guttene falske forhåpninger, det blir kun med et brev og så svarer hun ikke mer.

Men, hun velger ut noen hun drar på date med.
Og da drar hun faktisk på to, tre dater på en dag. Vil bare advare gutter, holder dere unna henne, for hun er bare ute å leke seg.

Vet dette fordi en kammerat av meg ble lurt og en annen som han kjente, ble det samme.

Er en gutt på 21 år som prøver lykken på sukker. Jeg sender melding til alle de jentene jeg synes virker interessante, men jeg får liten respons noe som jeg skjønner er ganske vanlig??... Meldingene er maks på et par linjer og det er spørsmål relatert til profilen til jenta, i tillegg til "hvordan det går det?" ..

Spørmålet er da om det er noe mer jeg kan gjøre, eller er det bare å holde motet oppe og være tolmodig?

Ja ja dette må da testes ut dette å-- har trua..
Vet da ikke helt hva jeg skal skrive men følte for å skrive noe å ønske alle likesinnede lykke til osv..

Ja, jeg hørte her om dagen at unger er en jentemagnet, og at jeg som (en relativt sjelden) alenefar dermed har en fordel i damejakten. Dette er noe jeg har hørt regelmessig, men min erfaring er det stikk motsatte. Jeg får lett kontakt med jenter og vi har ofte god kjemi, men det blir som regel litt lunkent når de hører om min situasjon. Det er nemlig slik at mor ikke er i bildet i det hele tatt, og at jeg har ungen 100% av tiden. Ergo lite fritid, og veldig dedikert til ungen. Er i midten av tjueåra.

Er det noen jenter som med hånda på hjertet kan si at dette er et pluss, eller er det bare noe folk sier for å være oppmuntrende?

Neeesten en hel uke uten sukker :)

Alle hatt det fint i julen? Savnet meg? ;)

Var på byen i går med venner og venners venner. Bra musikk og mye liv. Merket at en mann fattet interesse for meg fra jeg kom og utover kvelden, men min venninne var kjempeivrig på å sjekke han opp. Hva ville dere damer/menn gjort i en lignende situasjon?

Hm, dette ble en utrolig kjedelig kveld....

Og aviserene er allerede i gang med å skrive hvordan man skal kvitte seg med julefettet...

*sukk*

ok så jeg var innom en tur på match.com....og jaggu var det utrolig mange kjente fjes der gitt...

si meg hvor mange av oss er egt på flere dating sider ? Og hvorfor?

Har begynt å få et aldri så lite "luxusproblem", og lurer på om noen av dere har erfaring med samme problemstillingen...

Som en del menn her sender jeg ut poster til flere jenter, av de jeg syns virker spennende og interessante utfra profilteksten.. Og får jeg ikke svar, sender jeg til neste osv...

MEN - så plutselig så begynte det å renne inn svar fra en del samtidig, som på en måte la opp til videre kontakt.. Så nå sitter jeg omtrent å sjonglerer disse via poster og msn, og klarer lissom ikke helt å bestemme meg for hvordan jeg skal ta dette videre.. Har aldri hatt no særlig høyere svarprosent enn det menn tidl. har snakket om er vanlig her på sukker, men akkurat de siste dagene har "alle" kommet relativt samtidig...

Har jo ikke lyst å brenne noen broer på et så tidlig stadium heller, men samtidig kanskje lurt å bremse litt mens leken fortsatt er god??? Er det vanlig å ha kontakt med flere samtidig her inne? Føler kanskje det er litt...dårlig gjort, all den tid det var JEG som tok kontakt i utgangspunktet...

Intr i innspill på dette altså...

Man kan like gothic selv om har eller snart passerer 30, eller?

Finnes ikke noe vakrere i mine øyen. Skal vedde på at jeg er eneste i Norge som om vitern brukte svart fløyels-kappe til jobben og ble helt akseptert.

Av småborgelige enkle sjeler blir jeg sett på som satan selv eller verre, av spanjoler er jeg en blanding av Banderas og Zorro.
Dette er en stil for folk med litt bein i nesa. Bare jeg får stått opp når det er litt lyst ute skal jeg få lagt ut noen nye bilder, trenger så mye lys for å få med detaljene når alt er så forbanna svart, hehehe.

Alt om goth her :-)

Jeg er er en kvinne med barn som er i slutten av 30-årene og søker menn med barn i alderen 36-46. Jeg er derfor interessert i tilbakemeldinger fra den gruppen på mine spørsmål:

Tenk dere følgende scenario:

Kvinne 1: Sønn 6 år, 50%, noenlunde greit forhold til eksen, ikke flyttbar.
Fordeler: sønnen begynner å bli stor, mor har mye alenetid
Ulemper: kan bli utfordrende for en kjæreste å bli akseptert av en 6-åring, mye diskusjoner om oppdragelse og samvær med eksen, kan ikke flytte lenger enn at faren kan hente/bringe på skolen.

Kvinne 2: Sønn 1 år, 100%, ingen ekser inne i bildet, flyttbar (barnefaren er død eller er ikke inne i livet til barnet av andre grunner)
Fordeler: er i en alder hvor han ikke skjønner seg på kjærester, ingen ekser å forholde seg til, legger seg tidlig og har hele kveldene for seg selv, kan flytte hvor som helst i landet, har bestemor og venner som stiller opp som barn vakt så sant de ikke har andre planer.
Ulemper: avhengig av mor og må bli med "over alt", ikke alltid mulig å få barnevakt når det trengs, siden han er så liten så er det mange år med småbarnsstadie.

Hvilke av disse situasjonene ville dere foretrukket om kvinnen ellers hadde de samme kvalitetene? Og, igjen, jeg vil ha svar fra menn som har barn selv og ikke slike svar som: "ville ikke hatt noen av de" fra en barnløs person på 25 år .

Det er vel ikke til å stikke under en stol at jeg er i samme situasjon som en av disse kvinnene....

Og, til dere kvinner som er i en tilsvarende situasjon som eksempla ovenfor, hvordan har det funket å finne kjæreste?

Jeg trenger noen forslag på hva man kan gjøre på nyttårsaften eller hvor man kan reise til. Jeg har noen løse planer her og der. Ikke noe altfor dyrt da folkens.

Lurer på en ting .. det viser seg at min mangeårigeeks er også på denne datingsiden og kommer til stadig opp her....

Blokke eller ikke?

Seriøst.-. akkurat den derre er dritvittig!

Jeg skriver romantiske brev til jentene og det liker de, har faktisk fått 10-15 brev i det siste.
Så da er det bare å finne de rette ordene...

Jeg er en kar som på min profil har svart under musikkvalg bl.a. black metal. Jeg har nesten begynt å lure på om det virker skremmende på mange damer? Dette er jo bare en musikkgenre, men lurer på om det støter bort mange?
Nesten alle jeg har høy match med er jenter som enten er født med snorkel i bunnen eller turstøvler på bena, jeg lurer på, rockejenter hovr er dere? Jeg skal reise til London i februar for å se 3 eller 5 berømte trashband og er ute etter reisefølge. Noen der som vil bli med?? Jeg tar hotellregninga.

Julefokus

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Fokus

Fokuser på venner og familie, de som alltid er der for deg.

Fokuser på ordene du vil si i samvær med mennesker du elsker i stedet for ordene som fyller stillheten i samvær med mennesker som er deg likegyldig:)

God jul!

Hva fan er det for type jenter her??? Ikke noe bra tror jeg. Spør men får ikke svar, ikke undre på de er alene, hehehhehe

Da har man kommet seg ut av familiens "varme omfavnelse" og kommet seg hjem. Etter tre dager med ei mor som skal kommentere alt, ei mor som hele tiden hakke på far i huset, ei søster og mor som hele tiden småkrangler og ei søster som hele tiden skal fortelle deg hva du bør gjøre for å hjelpe til, mens hu selv sitter godt planta i sofaen, er det godt å komme hjem!

Nå skal det feires at jula er over, en jul som blei milevis unna det man så for seg for et år siden på samme tidspunkt, og feire at man har ferie hele neste uke!

I dag har jeg godfølelsen og skal ikveld ta en del øl og bli en ung og håpefull kar igjen på 80-talls konsert med Loveshack :-D

God romjul!!!

...vel jeg synes jula er ei skikkelig koselig tid.... Hvorvidt man velger å gå i kirka eller ei for å feire Jesusbarnets fødsel eller ikke spiller ikke så stor rolle for meg. MEN - jeg har fri i jula (også!). Det betyr at man kan være litt spontan. Jeg kan jo alltid være spontan bare jeg kan planlegge ting i god tid... I går brøt jeg praksis!

Har snakket med ei veldig søt jente på sukker ei lita stund.... og jeg fant ut at siden ingen av oss er tøff nok til å gjøre noe annet enn å sende laaaaaaaaaaaaaaaaaaange poster til hverandre, og snakke på MSN, så spurte jeg om hun kunne tenke seg til å treffe meg... Det ville hun.. Vi så på dag, tid, jobb etc... og ingen av oss hadde tid til noe før i 2011..... Det er jo til neste år.... Jeg nevnte i forbifarta at jeg hadde jo fri i kveld.... Jenta mente at det hadde vært morsomt å bare gjøre noe helt ut av boksen - bare møtes på kvelden... Sinnsykt bra ide tenkte jeg..... (Før jeg fikk hetta og angret litt på at jeg skulle være så spontan! Da blir man litt kvalm.... ) Men jeg er jo en forkjemper for at folk IKKE skal være så feige - så det endte med at jeg satte meg i bilen og kjørte til henne... en time i bilen det.... Erfaringsmessig så hadde jeg jobbet ut en backup-plan ved å sjekke ut muligheter for å finne på noe etter daten... Så hadde to kompiser som jeg skulle møte ute... er jo kjedelig å dra ut på "landet" uten å ha noe å gjøre tenker jeg...

Parkerte bilen utenfor hos dama, og er litt småstressa for jeg har kjørt med en GPS som har fått meg til å kjøre rundt 120 kilometer i stedet for det planlagte 77..... Dette ble for anledningen en hjemme-hos-date..... og det var veldig veldig moro å møte denne jenta... Ble ikke noe tur ut med gutta.... :)

Så nå venter jeg på at Morten og Morten skal stemme frem sukkerbyprofilen min slik at vi kan reise til Syden sammen... for jeg håper denne daten kommer til å bli begynnelsen på slutten av mine dager på sukker.no...... Jeg fant i alle fall den gode følelsen som jeg ikke trodde fantes...

Jeg håper dere blir kvitt meg! :D

Juleinfo..

Ingen svar
(mann 40 år fra Akershus) Privat melding

Jul (fra norrønt jól [1] eller jólablót, engelsk yuletide) er navnet på den opprinnelige, hedenske feiringen av midtvinterdagen i Norden, senere også av den kristne høytiden og festen til minne om Jesu Kristi fødsel. Den... kristne juledagen er 25. desember. Når Den gresk-ortodokse kirke feirer jul den 6. januar, er det ikke fordi de regner at Jesus ble født en annen dato, men fordi de fremdeles bruker den julianske kalender som har hatt flere skuddår enn i vår gregorianske og derfor ligger 13 datoer bak vår. Etter at vi sløyfer skuddårsdagen i 2100 øker forskjellen, og den gresk ortodokse jul vil da falle på 7. januar. I Norge er høydepunktet for julefeiringen lagt til julaften, det vil si kvelden 24. desember.

I storparten av Europa har feiringen fått et kristent navn: På engelsk brukes navnet Christmas eller «kristmesse», tysk Weihnachten eller «vienatt», fransk Noêl i betydningen fødsel, [2] men i Skandinavia har høytiden fått beholde sitt gamle germanske navn Jul, engelsk har bevart Yuletide som en arkaisk form.

Typiske elementer i julefeiringer over hele verden er levende lys, festlig lag, sammenkomster i familien, mektig, tradisjonspreget mat, gi gaver og almisser, symboler som rødt og grønt, nisser, engler, stjerner og julekrybber, og en rekke ulike tradisjoner som varierer fra land til land. I Norge blir julen feiret med julemat, levende lys og musikk; man gir hverandre gaver, de fleste pynter med juletre, og det er vanlig å holde julebord i forkant av julekvelden og juletrefest i romjulen. Særkristne element som kirkegang og lesning av juleevangeliet på julaften skjer også mange steder i Norge, tidvis også av de som ellers ikke praktiserer kristne ritualer.

Julen slik som den ble feiret i Norge og eller i Norden i dag er en synkretistisk høytid som hovedsakelig inkluderer trekk fra den kristne kristenmessen, den romerske saturnaliafesten og den norrøne julen — i tillegg til enkelte trekk fra blant annet den jødiske lysfesten hanukká.

Jeg har nemlig stusset litt over dette, for har selv barna mine 100%. Det er ikke noe negativt med tanke på faren til barna, for vi var gift, men han døde dessverre i fjor sommer. Jeg har godt med barnevakter og får en god del "voksentid", så heeeelt 100% har jeg kanskje ikke barna, men 99% ;)

Har du barnet/barna dine 100%? Eller hvor stor prosent har du?

2. juledag, og i byen igjen, men alle folka er fortsatt over fjell og hav, eller innesnødd i tog eller på flyplasser.

Men, ut å høre på musikk i kveld må jeg likevel! Har et par ideer til steder, men jeg tenkte; hvorfor ikke få med noen herfra :)

Så, har du lyst på litt musikk om et par-tre timer så send en privat melding, så møtes vi!

E