Sukkerforum

Var i dag på min første forelesning ved en høyere utdanningsinstitusjon på seks år. Dæven, jeg følte meg gammel...

Sukker er en meget god og seriøs side,som jeg liker veldig godt og kommer til å fortsette å bruke,men finnes det også andre kontaktssider som er brukbare og evnt hvilke??

Hei. jeg har fått barn og har lyst til å forandre stutusen min fra å ikke ha barn til å ha barn,men greier ikke å finne ut hvor jeg gjør dette.Er det noen som kan hjelpe meg med dette?

I helgen dro jeg av sted for å spise lunsj med en mann jeg hadde mailen med i noen uker. Vi hadde god og spennende tone på mail og den gjensidige interessen var åpenbar. Han gav inntrykk av å være varm, åpen og definitivt ute etter et seriøst forhold. Vi bor et stykke fra hverandre, så vi avtalte å treffes i en hyggelig by midt i mellom våre bosteder. Lunsjen var veldig hyggelig og ingen av oss tok initiativ til å ville avslutte. Til slutt ble vi enige om at dette var så hyggelig at vi hadde lyst til å spise middag sammen også, så vi fant oss et hotellrom og planla å tilbringe kvelden sammen. Vi hadde kjempe morsom kveld og pratet og lo til langt på natt. Vi delte mye informasjon om livet, utfordringer, savn etc og vi fant fellesnevnere på mange områder. Deretter delte vi noen hyggelige opplevelser av mer intim karakter (uten at vi "went all the way"). Dagen etter var det fremdeles hyggelig og intim stemning, dog preget av dagen derpå og lite søvn. Jeg var imidlertid ganske så sikker på at gleden over å "connecte" så bra med en annen var gjensidig og at det skulle foranledige en prat om å treffes igjen. Men da dette ble tema ved avreisen greier han plutselig ikke å svare på om han vil treffes igjen. Og når jeg hinter om at det uansett hadde vært veldig hyggelig å ha kontakt, så drar han på det også (!). Da må jeg innrømme at jeg ikke skjønner noen ting!!! Er det virkelig sååå skummelt å treffe et nytt menneske at man ikke engang tør å ha kontakt? Er det bare menn som er så redde??

fotball

Siste svar on. 1 sep. 20:48 (69 svar)
Skjult ID med pseudonym rooney

vist du liker å snakke med en jente her inne og finner ut at hun heier på det laget du hater mest i norge(rosenborg). hva ville dere gjort då, skygget unna eller prøvd å sett om det kan funke?

Jeg er superbruker og lurer på en ting. Når jeg sitter å ser over de mange flotte damene her så velger jeg å søke på de som er "online nå". Der velger jeg også å velge å se på "alle kvinner",noe som tilsier at de også under 70 i matchtall kommer opp for meg til å se på,samt de som ikke ønsker å treffe barneforeldre. Spørsmålet mitt er om disse folka som har reservert seg mot menn med unger,om de ser at jeg har besøkt profilen deres når jeg trykker på profileneller bli r jeg skjult automatisk fordi jeg ikke står i stil til kriteriene deres. altså om jeg kommer på lista di over sist besøkte?

Video-profil?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Egentlig.

Hadde det kanskje vært noe, om det var en egen fane i profilen der man kunne ha video av seg selv (en liten presentasjonsvideo), på samme måte som det idag er for bilder? Mange har vel kameraer enten i vanlig eller web- type nå for tiden?

Ville vel blitt litt merarbeid for Sukker, da de måtte ha gått igjennom dem i sin helhet for å godkjenne(vil jeg tro), men det ville jo vært en del fordeler med det også. Man ville få et mye bedre inntrykk av personen, man ville høre stemmen og se kroppsspråket, 'gamle bilder' ville ikke lenger være et tema... sikkert flere ting.

Så - tør vi det tro? Og er det en god idé?

Date??

Siste svar on. 1 sep. 19:39 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym yarah

Vil du på date med meg? vil bare ha en spontan date ..kvinne i 20 åra her, legg igjen ett lite hei her, så kan jeg ta kontakt.)

Nakenbilder

Siste svar on. 1 sep. 19:17 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Knipex ;)

En jente jeg ikke kjenner la meg til som venn på Facebook og skrev at hun syntes jeg var "nammenam" :P Hun begynte å chatte og var raskt over i flørt og sexprat, og begynte å sende meg lettkledde bilder. Og spurte om jeg kunne sende tilbake. Hun har mast masse om det, og endt opp med å sende mer og mer dristige bilder, de siste helt naken. Hun er skikkelig deilig, og jeg takker ikke nei, men jeg sier at jeg ikke vil sende. Og hun synes det tydeligvis er dårlig gjort, siden hun har sendt til meg (som jeg egentlig ikke har bedt om.) Er jeg knipen? Har kun chattet med henne i tre dager. Er det vanlig å sende sånt til noen man ikke kjenner bedre. Jeg tenker at kanskje jeg er begynt å bli gammeldags, og at det er noe jeg ikke har fått med meg i tiden. Hun er 19, jeg er 31. Kan gjerne sende bilde, har ikke noe å skamme meg over sånn sett, om det er en vanlig ting å gjøre, og det forventes av folk i 2010? Men synes det virker litt merkelig..? Hva tenker dere, som kanskje har litt mer erfaring med nettdating enn jeg har..? Og en annen ting, er det vanlig at jenter sender slike bilder til gutter sånn uten videre?

Jeg har lyst til å være med på festen på Soria Moria. Er det mange på min alder der? (54)

Kroppsspråk

Siste svar on. 1 sep. 18:30 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Selma

Jeg har lest en bok som gjelder om kroppsspråk og har vært nyttig for stevnemøter jeg har vært med på for å kunne forstå av det motsatte kjønn er intressert eller ikke. Ellers hadde jeg ligget med alle de guttene og ble en hore til nå.

Jeg har et spørsmål

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Ullbein

Og nå husker jeg ikke spørsmålet ! Hva er det jeg egentlig lurer på? Og plutselig lurer jeg bare dobbelt så mye.

Noe er uklart, men det er uklart hva som er uklart. Noe er uvisst, og det er uvisst hva som er uvisst. Hvis det uvisste virkelig er uvisst...noe som høres overraskende logisk ut...da er det plutselig også uvisst, om det i det hele tatt er noe som er uvisst. Kanskje alt egentlig bare er klinkende klart? Men siden jeg ikke har noe svar, kan det jo ikke være det heller, ihvertfall ikke for meg. Så nå sitter jeg bare her som et stort spørsmålstegn og aner knapt hva jeg skal si. Aner ikke hva som skjer og aner ikke engang hvem jeg er.

Men tydeligligvis er det et eller annet som foregår...

Jeg bare lurer og er veldig nysgjerrig hvor viktig utseende er for gutter og menn. Altså mener jeg ikke bare ansikter men jenters kropp

Jeg har brukt det siste året på å legge om kostholdet og har tatt av 14 kilo på det. Som følge av det skal jeg være med å fronte en kampanje som vil bli veldig synlig for den norske befolkningen.

La oss si at vi du og jeg møttes etter at jeg ble "nye meg", slik at hverken du eller kameratene dine visste noe om hvordan jeg så ut tidligere.

Hvordan ville du reagert når du oppdager at "alle" får vite hvordan dama di så ut før? Flau eller stolt? Eller ville det ikke ha noen betydning?

1) Barbara kan fylles med varmtvann, og blir en gedigen varmeflaske! Hvis du fyller opp vann med 45 grader så har du ei virkelig heit dame! :D

Noen som kan bidra med flere nyttige singeltips frem mot vinteren?

Mange som skal dit???

FADER OGSÅ!
Himmel og hav så lei jeg er av dette nå. Hvorfor kan ikke du, du mann som er perfekt for meg bare KOMME NÅ?
NÅ liksom! Jeg er lei av å vente og jeg synes du somler bort livet og alle dagene vi kunne hatt til å surre, lete, tenke eller hva det nå er du driver med. Jeg er HER! Du ser feil vei. KOM HIT....denne veien. Lytt til intuisjonen din, tør å gå for det helt store og pell deg hitover! Snart er det høst og kosetid og jeg vil spise fårikål sammen med DEG!

Grrr....hvor vanskelig kan det være?!

....grrrr
Har ventet alt for lenge med plenklippingen, og har en sånn skyvesak av en klipper:(
Nå er jeg svett, sliten og forbanna!

Måtte bare få det ut!

Er man redd for å skremme bort potensielle partnere her.
Tør man ikke vise ansikt, i tilfelle folk begynner å hakke på deg eller sende en hatmail.
Eller består folk av evner til å være dobbelt moralister, og vil ikke stå for det dem skriver...

I wanna know.

Hilsen kvinnfolket!

Jag forstår mig inte på kvinnor. alla villha en man som är snäll trogen , och en som kan dela sitt live med dem.En som kan lyfta dessa ladys till himmlen och hjälpa de att uppleva nya thing.det finns män från anna ursprung som både utbildade, snälla och vill gärna ta hand om en sitt livs kärlek .men får han en chanse,Nej
Ingen av dessa damer som har varit ensamma i många år med tillfälliga förhållande inte tänka sig latt lära känna sån man person. Om alla dessa dame som är so snälla och vill gärna träffa sin partner ville hoppa från sina höga hästar och tog chansen så skulle dem inte bli besvikna,men NEJ utomlands på ferie att var tillsammans med unga tyrkiska, egyptiska,grekiska män är helt ok då är de på ferie men här hemma kan de inte ens tänka sig att ta ett steg med en , varför kommer de inte ut från sin fantasi värld och se omkring sig. Ladys tiden går medan ni väntar, Det finne massaunga damer ute som är ensamma också. så alla damer över 40 år får yånka igenom riktig vad de villha.Snäll. trogen,mänm kanske utlänning ,eller flera olika män med STD som hoppar runt.

Hva er egentlig riktig innstilling når jeg er på cam? Speilvendt eller ikke? For i virkeligheten, er man egentlig speilvendt da?
Er speilbilde på badet riktig slik andre ser meg?

Jeg ser ikke veldig, men litt forandret ut når jeg veksler mellom speilvendt eller ikke.

*Forvirra*

Advarsel....

Siste svar ti. 31 aug. 18:05 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym buddha

Her er en liten advarsel til Dere jenter.......

If it has tires or testicles, you're going to have trouble with it.... ;p

* måtte bare *

Jeg har lenge undret meg på hvorfor det er slik at menn søker yngre damer (kan strekke seg til sin egen alder)? Mens vi damer må "nøye" oss med eldre enn oss selv.
Jeg er 54, aktiv, trener mye, er i jobb, sosial... Et vanlig utseende, får ofte høre at jeg ser hyggelig ut. og at jeg er attraktiv Jeg tar godt vare på det ytre og indre.
Damer ønsker seg også yngre menn, men er fornuftige nok til å skrive ca pluss- minus 5. Vi lever i 2010 og myten om at damer skal være yngre burde være over. De fleste menn over 45 har barn, så da burde ikke dette være hinder.
Håper at jeg får svar. På forhånd takk.

noen kom bort til deg når du trente å bemerket at det du gjorde var feil?

Jeg har nemlig lagt merke til flere ganger når jeg trener, at folk gjør øvelser feil. Og det er jo kjipt hvis man er virkelig satt inn på trening, men får dårligere resultater av det.

Jeg begynner å lure...

Kom nylig hjem fra min n'te date der jeg har følt det har vært "noe", ikke kjærlighet ved første blikk, men i hvert fall "noe", og fikk for n'te gang beskjed om at jeg virker som en hyggelig fyr, men kjemien mangler osv. Og jeg lurer på - hva er egentlig denne kjemien?

Jo, for så vidt vet jeg hva det er, følelsen av at dette bare er riktig, at jeg vil være sammen med henne 24/7. Dette er en følelse jeg husker jeg hadde for en ulykkelig forelskelse på gymnaset og en litt lykkeligere forelskelse kort tid etter gymnaset, men siden har jeg faktisk ikke kjent det siden (er 32 nå) har jeg slått meg til ro med at det var ungdommens hormoner og det spennende med ei dame som sådan. Men jeg begynner å lure på om jeg kanskje har tatt feil her, at jeg rett og slett ikke har opplevd kjemi på snart 13 år.

DET er en tanke som skremmer!

Lurer på om når vi beskriver oss selv i profilen er det noe vi egentlig er eller noe vi har lyst å være . Jeg går rundt og leser mest profilene enn å se på bildene. I de fleste profilene står at de er" utadvendt, åpen, sosial, fleksibel, omsorgsfull osv ".
Også har jeg spørsmål til utlendinger som er her. Jeg forstår jo at de fleste her er norsk statsborger og er på en måte norsk. Hvorfor skriver du da du er en norsk person når familie bakgrunnen din er fra et andre land?
Nordmennene og norsk jenter vil gjerne vite hvor du er opprinnelig fra.

........................?

Ikke som karakter, men hvilken ville du vært en del av?

Jeg tror det måtte blitt SG-1 for min del. Eller kanskje Farscape. Tenk å fått utforske galaksene og fjerne planeter og folk.

Jeg er definitivt født noen århundrer for tidlig.

Middagslei!

Siste svar ti. 31 aug. 09:38 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym sulten

Må innse det, jeg er ingen husmor. Og nå er jeg så lei av å lage den samme kjedelige maten dag inn og dag ut.

Noen her inne med tips til lettvinte, gode, smakfulle middager man kan lage på kort varsel uten å tømme lommeboken?

Noen? Anyone?

Siste svar ti. 31 aug. 06:29 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Noen som har lyst til å bli med meg og bli skikkelig friluftsmenneske? Gå lange fot- og skiturer annenhver helg og ta masse bilder av det? Begynner å mistenke at det er det som må til her...

Tidsfordriv

Ingen svar
(mann 29 år fra Rogaland) Privat melding

Har til tider en del for mye tid til overs og når surfing på sukkerforumet ikke strekker til blir det å bla fram nettspill. Dette er en juvel jeg fikk av en kompis fra over dammen. Et spill som passer til alle som har noen minutter til overs og er glad i musikk(lyd er et must). Litt avhengigskapende, men heldigvis kort. Hans kommentar; "We use this to cure WoW addiction".

http://www.indiepubgames.com/game/Auditorium

Kanskje jeg er rar=P

Jeg synes det er deilig å se profiler der dette står. Men når man samtidig ser at hun oppgir at hun er atletisk, at hun trener nesten daglig og jobber med idrett begynner jeg å lure litt...

Noen som melder seg??????

og stokkene har også begynt å vibrere.... Så gutter, HER ER JEG!!!!! :P

Makan så innmari vanskelig dette skulle være da gitt.... snøft!

http://www.youtube.com/watch?v=LS37SNYjg8w

:)

Vi har til nå lest utallige innlegg om at mange brukere her inne får lite besøk på profilene og lite eller ingen brev i innboksen. Det kan være mange grunner til dette.

Det jeg lurer på er hva dere gjør for å skille dere ut i mengden? Og hvor flinke er dere til å holde samtalen igang?
Jeg må ærlig innrømme at jeg synes mange av guttene her inne er ganske... A4, og at profilene er GANSKE like.

Jeg får en melding, og går inn på profilen deres og sjekker og ser at de kun har skrevet 3-10 stikkord om seg selv, mange skriver ingenting. Jeg er en sånn person som fokuserer først og fremst på teksten. Er han flinkt til å beskrive seg selv? (Bruker han f.eks setninger istedenfor stikkord ) Bilder har fint lite å si for min del, hvis det enste som står i teksten er "Snill, glimt i øyet, morsom, spør hvis du lurer på noe".

Når det gjelder brevskriving har jeg ofte endt opp å svare på spørsmål som "Hva skal du i helga?" "Hvordan går det med deg?"
- Jo takk, det går veldig bra. Men når jeg svarer på det samme spørsmålene om og om igjen blir det ikke mye spennende.
Når jeg selv prøver å stille spørsmål eller bytte tema, blir det stille.

Jeg mener ikke at dere skal være noen klovner å underholde oss hele tiden, eller være supermorsomme i hver eneste brev. Jeg tror dette handler om å skille seg ut. Jeg har lest noen få profiler som er virkelig flotte og skiller seg så veldig ut fra mengden. Disse er det ikke vanskelig å ta kontakt med selv heller. Jeg har fått brever som er spennende å lese og det er lett å svare og holde kontakten.

Har dere noen teorier om dette?

Flørter

Siste svar ma. 30 aug. 19:02 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym Leo

Hey jenter!
Vis litt respekt selv om dere er ikke intressert når dere får høflige flørter som er ikke frekt i det hele tatt. Dere er vel ikke aller verdens vakreste jenter her inne!

Til dere jenter her

Jeg tror nok de fleste jenter her "forventer" at vi gutta skal ta initsjativet og sende den første mailen.
Det som da irriterer meg litt er at når man da har skrevet en hyggelig mail, så er det veldig ofte en ikke får noe svar.
Ikke missforstå, jeg har full forståelse for at motparten ikke alltid er interessert, eller at det kan bli mye korte "tulle" mail. Men skulle en da få en mail som dere ser det har tatt mere enn 2sek å skrive synes jeg dere kan svare. NNå er det tross alt lagt opp til at en her kan trykke på et allerede forhånds produsert svar, så tar jo ikke mye tid akkurat....
Jeg synes det nesten grenser til frekt og ikke gidde å ta seg det bryet....

Her kommer et par stereotyper for å kartlegge hva damene liker.
Ville vært flott om du legger inn din alder og.

Alternativene.
1 Den rocka (Dedikert til aleccore)
2 Den eventyrlystne
3 karrieremannen
4 den rolige og avslappede typen
5 Nerden
6 The bad guy

Er det bare en illusjon man ser etter og blir man blind på veien.
setler man for en annen og hvor ærlig med seg selv er en på det?

Jeg blir nok oppfattet av mange som kresen mens i mine øyne er det mange som kan være aktuelle som partnere da jeg tror at jeg må setle uansett, da hver gang jeg møter på henne bor hun i en annen del av landet.

Treffer man så drømmedama/typen på sukker?
mange flotte damer her inne så trolig men om det blir noe mer.

At drømmedama skal treffe drømmetypen tror jeg nok ikke er så lett er vel enklere å vinne i lotto.

Har nettopp funnet ut at man, hvis man krysser av for at man ikke vil vises i onlinelisten, heller ikke fremstår som online når noen går inn på profilen. Spørsmålet er jo hva som er lurt, da, å se ut som man aldri er online eller å se ut som man er online hele tiden.

...det er mye man kan lure på her...

What not to do

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym MrSpiff

Til trådene der man påstår at man ser fantastisk ut, men ikke får svar.
Denne fyren tenkte at han var skikkelig hot og at han skulle få tilbake exen sin, etter å ha vært utro.
God å danse mente han også at han er.

Man kan ta feil...

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=52272838

Har et bra profilbilde og bra bilder med morsomme kommentarer i albumet.
Har en god profil med fengende tekst.
Har hørt det er rart jeg ikke får meg kjæreste med tanke på mitt utseende og personlighet (av ikke medlidenhet folk).

4999

Siste svar sø. 29 aug. 20:45 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym megvel

Ja nå er jeg spent på hvem nr 5000 er.. og se om jeg er tøff nok til å innvitere sett el usett på kaffe:) Kanskje d blir en siste date før 2 sept ... hehe

Nå skrives det og i tv høres det at det er så mange ensomme rundt om i landet. Jeg har lett etter en god kamerat lenge, men vet du finnes. Jeg trodde det ikke skulle være så vanskelig å få kamerater, venner eller en kjæreste. Jeg håper det er min tur snart.

Søvnparalyse

Siste svar sø. 29 aug. 19:49 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym zzzzzz

Er det andre her som har erfaring med dette? Kjenner jeg er sliten etter nok en natt med en slik opplevelse og denne gangen kjenner jeg "angsten" i brystet ennå:(( Noen tips ? Finnes det måter å greie våkne fortere?

Hva er ditt beste råd mot knust hjerte? Jeg ble forlatt av min store kjærlighet gjennom to år for to måneder siden og har det fremdeles helt grusomt. Bruddet skjedde brått . og egentlig uten noen god forklaring. Først nå har jeg insett at han neppe kommer krypende tilbake ,og jeg ser også mer og mer av hans svakheter... men hvorfor skal det alikevel gjøre så innmari vondt? Noen med erfaring - hva er det beste man kan gjøre når man sitter fast i sorgen?

http://www.youtube.com/watch?v=S9Iq6LA7sZI

Gratis mann

Siste svar sø. 29 aug. 18:06 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym buddha

Her er en annonse fra finn.no, der det er en dame som vil bi bort mannen sin

http://www.finn.no/finn/torget/gisbort/annonse?finnkode=24048872

Kanskje noen av dere sukkerjenter kunne tenkt seg denne karen?

Jeg er en person som liker å utfolde min personlighet i min profil, og har seff profilbilder slik at jentene kan se hvordan jeg ser ut.
Jeg ser bra ut og er også passe veltrent, og har vanligvis ikke problemer med å komme i kontakt med damer.
På sukker er det litt merkelig og det virker som utrolig mange er veldig overfladiske, jeg skiftet personbilde fra et mer normalt, til et med litt mer kropp, men ikke bar kropp, responset ganget seg med 20 omtrent.
Kanskje mange tror jeg er veldig overflatisk og kun skal ha en veltrent babe av ei dame, men det er helt feil, egentlig er jeg mer emosjonell, seff skal hun være pen, men pen for meg.
Vel for å komme til sak, jeg har hatt faktsik ganske få tilfeller av jenter uten bilde som har tatt kontakt, den ene gangen var for et par år siden, på en annen datingside, hun bodde i nærheten av meg og det viste seg at hun var utrolig pen og det var en positiv erfaring.

Men i dag ble jeg kontaktet også av ei uten bilde, hun hadde en interessant profil og en relasjonsprofil som jeg likte, vi pratet en stund frem og tilbake, hun ga meg msn-adressa si, da fikk jeg se et skikkelig modellbilde av en lys og pen jente og tenkte seff: fake!. jeg ble ekstreeemt skeptisk, og hun viste meg flere bilder uten at jeg ble overbevist. Så fikk jeg navnet hennes og sjekket på facebook, nydelig dame, og kun modell-aktie bilder fra fotoshoots. fortsatt skeptisk..., etter en stund så jeg at hun hadde web-cam, noe motvillig slo hun etterhvert på kamera, og ja! uten tvil det var henne, vi hadde en hyggelig videosamtale over msn. Hun var pen, oppegående og morsom, jeg skal gå til helvete og tilbake igjen over glødende kull for å få fatt på den jenta der, hvis... andre intrykket er like bra :D
Litt motivasjon til alle dere som ikke er så overfladiske og kun går etter førsteinntrykk fra bilder.

Hei,

Hva med å informere under autotekst når begge har satt et punkt til å være svært viktig eller absolutt krav?

Sånn som det er nå så får man beskjed bare hvis begge har satt et punkt som svært viktig, men hvis
en av de har satt punktet som absolutt krav, så kommer ikke dette opp.