Sukkerforum

Hei, er det noen som vil være med på bestigning av Cho Oyo ( 8 200 meter )

Hva er dere savner når dere er single, er det kun sexen eller savnet etter at det er en der for deg????

Gikk inn på "online nå" - "alle kvinner" og så et profilbilde jeg syntes var flott og som passet både i alder og geografi, men jeg tenkte at hun sikkert hadde barn, så da... Men, nei da, og matchtreet var ganske grønt, med unntak av et relativt uinteressant blad, men siden høydeblomsten var død var hun tydeligvis uten match.

Jeg lurer ærlig talt på hva Sukker tenker. Mener de at vi er uaktuelle for hverandre fordi jeg er 35 cm høyere enn henne, mens vi ville vært en god match dersom hun var 10 cm høyere eller jeg 10 cm lavere? Og på toppen av det hele skriver de andre steder at man ikke skal kunne søke på høyde siden man da ekskluderer folk?

Nei, selv om denne matchgreia bidrar til en viss siling, tror jeg lett noen kan falle utenfor også.

(Nå bør jeg legge til at profilteksten var ganske kjedelig her, men det er prinsippet jeg sutrer over.)

Er det noen som tøt å bestige Cho Oyo med meg, eller er det bere hengerumper her inne ?

Forumsmatch

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym qwerty

Er litt artig å se på enkelte tråder. Mann skriver: "Det er så vanskelig å få kontakt med noen her." Dane skriver: "Ikke tro det er lettere for oss." Noen ganger er de til alt overmål heller ikke anonyme, bor samme sted og i samme aldersgruppe.

Noen som benytter slike anledninger, eller? Har jo vært flere forumsmatcher her, såvidt jeg forstår.

Menn nå og før

Siste svar sø. 19 sep. 21:53 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Dragefrukt

Det ble sagt i en annen tråd her at en som voksen kvinne ikke ønsket å ha yngre menn fordi disse måtte "læres opp". At mannen må være MANN og ikke guttevalp.

Har dere voksne jenter her inne merket en forskjell i utvikling når det gjelder menns og guttevalpers evne til å leke?

Eksempel; jeg er 35. Jeg har alltid gått etter menn som er eldre enn meg, helst type 8-10 +. En av grunnen var at da jeg var 20-25, så opplevde jeg gutter på min egen alder som lite utviklede seksuelt sett. Det siste året, derimot, så har jeg prøvd meg ut på litt nye veier når det gjelder gutter og alder, sånn i rent leketøysmessig lys. Og jeg er imponert. Jeg kan jo ha hatt flaks, selvsagt. Men jeg er kresen når det gjelder leketøy og jeg må si at prestasjonsnivået er langt over hva det var da jeg lekte for 10-15 år siden.

Er det slik for dere gutter også? Og hva kan i så fall denne utviklingen skyldes? Større liberalisering av seksualitet?

synes søndag er den værste dagen og være singel på. Det er den dagen man best merker at man ikke har noen og gå søndagsturen med, spise søndagsmiddagen med, eller ha en lat dag omslynget på sofaen på. og jeg er ikke kjempe ofte her inne i løpet av en uke, men merker at søndager er jeg het nesten hele dagen på jakt etter noen og føre en fin samtale og flørte litt med for å få søndagen til og pasere litt fortere. er jeg alene om og ha søndagen som den store sukkerdagen?

Fjerner dere hjerter fra noen dere har hatt kontakt med, og kanskje møtt, som det ikke ble noe mer utav - eller lar dere dem stå?

En ny serie på VG-nett!

Noen som har sett det?

Sitter litt sånn halvsvimmel og ler ennå, aldri før i mitt liv har jeg sett noe dummere blitt filmet, amatører!

Jeg bare lurer på hva budskapet skal være? Å forsøple oss til å tro at overfladiskhet, falskhet,klær og make-up, og penger er nøkkelen til all lykkerus?

skal for første gang se robinson,nord mot sør,heier selfølgelig på nordlenningene:-)
ser lag sør har vært uten ild i 4 dager.... er det virkelig mulig å ikke ha lært seg noe sånt,før du skal på en øde øy:-)
god søndag folkens

Får du deg kjæreste, må du samtidig regne med å miste to nære venner, ifølge britisk forskning.

http://www.abcnyheter.no/node/117265

Hmmm, er det verdt det :-)

Nattmat

Siste svar sø. 19 sep. 17:32 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Default

Hva fortæres halv fem søndags morgen?

Hva er det med superbrukere uten bilde og uten album.
Spesielt skjønner jeg ikke jeter som gjør det da vi menn er visuelle og handler deretter.
Hvis dere ønsker annen kommunikasjon utenom teppebrevbombingen til en del av våre håpløse sukkerbiter få på plass bilder.
Det gjelder og profilbilde få det på plass.

Kankskje sukker kunne gjøre det slik at får å bli supermedlem så måtte man ha bilde i profilen sin?

Litt inspirert av andre tråder her.

Hva har vi til overs (pr mnd) når alle regninger/utgifter er betalt?

Og enda viktigere: Hva planlegger vi å bruke de til?

Det er så fint å være enslig!
Man kan sove så lenge man vil en søndag
Man kan sitte ved ovnen i bare undertøiet og lese
Man kan støtte hodet mot hånden og se på samme flekken
så lenge man vil uten at noen sier noe
Man kan stå i vinduet og se sporvognene
gnistre forbi i natten

Høsten kom i går, jeg kjente det når jeg gikk ut
Jeg måtte ta kåpen tettere omkring mig
Høsten. Alt går i dvale
Det er mange par ute om høsten
Forelskede par som går hånd i hånd og
titter smilende og hemmelighetsfullt på hverandre

Jeg sitter på kjøkkenet i kveld
Noen fluer surrer rundt det kolde lyset i taket
Plutselig kommer noen i oppgangen, stopper opp
et øieblikk, og farer videre
Når jeg ser ut gjennem nøkkelhullet, ser jeg
at noen har skrevet et lite ord på veggen: håp

Kanskje en uvant problemstilling? Men jeg har en lang tradisjon for å bli forelska i totalt utilgjengelige jenter, og nå er jeg redd det er i ferd med å skje igjen... :/

Det er snakk om ei venninne av ei venninne her - som jeg møter med ujevne mellomrom. F.eks. var vi ute en gjeng i går, og til slutt var det bare oss to igjen.

Praten går greit og vi kommer godt overens. Ikke noe problem der. Men jeg er klar over at jeg overhodet ikke er hennes type. Hun liker longboardkjørende hipstere med en tattis eller to, og der passer ikke jeg inn i det hele tatt.

Det er ei bra dame som jeg har lyst til å ha i bekjentskapskretsen min, men hvordan unngå å bli forelska?

I forlengelsen av én million tråder om at drømme kjæresten skal være sånn og ikke sånn - hvor mye av dette er man egentlig villig til å oppgi av preferanser i søkenen etter "den rette"?

mannlig bitch

Siste svar lø. 18 sep. 22:34 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym edelgris

Siden de fleste av de kvinnene her med høyt matchtall med meg som jeg har prøvd å ta kontakt med, trolig vil falle inn under kategorien "bitch" når jeg tenker meg om: Betyr det da at jeg er en mannlig bitch med tanke på matchtallet skal tilsi at vi er ganske like? hehe. Det forklarer ett og annet. :)

Sukkerspråket

Siste svar lø. 18 sep. 22:25 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Smårar

På tide å tenke litt. Jeg har vært inne her noen dager, og opplevd mye rar respons etter å ha oppført meg helt normalt. Jeg lurer på om det kommer av at jeg ikke kan sukkerspråket, eller om det er slik at sukkerspråket har åpenbare svakheter.

Sukkerspråket er forvirrende. På forumet her ser det f.eks. ut til at det er stor uenighet om hva et hjerte betyr på sukkerspråket. Noen ser ut til å teppebombe markedet med gule og røde hjerter, mens andre ser ut til å mene at en ikke bør gi hjerter før en nesten er gift. Noen tenker "Jess!" når de mottar et gult hjerte, andre tenker "Hva er greia med det? Prøver han å si at jeg nesten er interessant? Turn off!"

Og hva betyr det å sende meldinger? En dame her sa at hun synes det var uetisk å melde med to menn samtidig, mens andre blir dypt såret av å ikke få svar. Andre igjen har en masse greier på gang til en hver tid.

Ikke lett å manøvrere seg i dette ullene språket. Kanskje vi trenger en ordbok?

Daten gikk bra, samtalen fløt lett, vi tok en øl og etter ca en time sa han at han måtte komme seg hjemover fordi han han hadde en avtale med noen kompiser. Han fulgte meg til bussen og når vi skulle ta farvel var det ingen som sa noe om hvordan det var gått eller om vi ev. skulle ses igjen (noe jeg virkelig kunne tenkt meg). "Vel, det var vel det. Hadet så lenge da" var det han sa. Hva betyr det? Dette var på onsdag, og jeg har ikke hørt noe fra han. Har brent meg på å være for "på" før, så nå vil ikke jeg ta kontakt før han eventuelt ggjør det.

Hva er gjengs kotyme for dette? Oppsummerer dere før dere avslutter? Sier dere klart fra om dere ønsker eller ikke ønsker å møtes igjen? Eller tar dere det på melding etterpå? Er det vanlig å bare ikke ta mer kontakt om man ikke er intressert?

Dating er vrient.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10018702

Er det flere enn meg som synes det er farlig at akademikere med ordetsmakt og slektninger i forlagsbransjen får lov til å skrive meinkampfaktig propaganda og problematisere den største friheten vi har, nemlig seksualitet ala at du eier din egen kropp.

Det er en trussel mot fest og det gode liv når en person med et konfliktsfylt forhold til sin egen kropp skal overføre dette til andre og vil gå i krigen når hun selv ikke orker å gjøre det som skal til for å se slik hun gjerne skulle sett ut.

For en ekkel ting å gjøre, å skulle gi jenter som liker å vise seg frem dårlig samvittighet og samtidig dømme dem nord og ned fordi det er jo bare hun som vet hva de gjør, de selv gjør jo bare noe de er påvirket til.

dobbelthet

Siste svar lø. 18 sep. 19:31 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym hvorfor

Hvorfor er svarer ikke dere gutta når jentene tar kontakt, eller svarer viser interesse også forsvinner, holder dere på med sååå mange samtidig?

Må bare finne ut av noe som jeg har lurt på lenge, håper noen kan svare meg.

Har lagt merke til at antall besøkende som oftest øker mye mer enn antallet på de som er inne og kikker. Er det fordi den samme personen (altså sistemann) er inne om igjen og om igjen, eller er det noen som er inne som jeg ikke kan se profilen til?

Er lei av ensomme lørdagskvelder og har lyst ut på kino. Er det kanskje ei som sitter og tenker det samme og har lyst å være med? :)
Svar gjerne på melding

Jeg er jo ikke den med mest økonomisk orden og oppdaget på siste bankutskrift at sukker belastet meg 34kr sist.
Husker ikke helt når jeg meldte meg inn her, men det begynner å bli en stund siden, men det er jo litt som å ha ett treningssenter abonnement det her, for det er jo greit å ha muligheten til å stikke innom avogtil =)

Så.. noen lavere enn 34kr i måneden?

Jeg har brukt mange år på å endelig jobbe med det jeg alltid ville. Og nå tjener jeg greit. Sånn 600 i året..
Er det dumt av meg som kvinne ønske en fyr som har litt økonomiske ambisjoner..? (driter i BI gutta, de er pappadalter oftest) Men en fyr som er intr i å ha noe til overs etter regningene og hushold er betalt.
Jeg har vært i et forhold der jeg betalte for 90% av faste utgifter, pluss innkjøp av husholdning, evt turer og faktisk hans klær (han hatet å shoppe som mange andre menn) Han var en drømmer, men ikke en handlingskraftig fyr. Så jeg lærte av dette, Og nå vil jeg ha en fyr med ambisjoner, som tar tak i dem, og får det til. Og tjener greit. Slik at jeg kan nyte av at jeg tjener greit. Så at vi kan får det greit sammen.

Er dette feil?

For når jeg var en fattig kunstner (som jeg kaller det) så ville jeg ikke la meg betales for. Jeg var for stolt for det. Men hva er det med menn i dag, som har mistet evnen til å ville oppnå noe. For de lar seg glatt betales for.. Og jeg er ikke lettlurt. Men jeg er ikke gnien heller..

Syns det er så koselig å se andre/nye nick/mennesker som har funnet sin plass i forumet. Leste tråden om en annen planet og måtte smile litt for meg selv.
At man er hyggelig mot andre er bra for mange flere enn deg og den det gjelder, tenk litt på det og smil til dem du ser på gata, så varmer du hjertene til dem rundt også :)

Betatt.....

Siste svar lø. 18 sep. 02:28 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym buddha

Etter en surferunde i går, så klikket jeg meg inn på DEN skjønnheten. Dette var noe av det lekreste jeg har sett på lange tider, det bare oste stil og eleganse av denne lekkerbiskenen.
Nå skal jeg ærlig innrømme at det skal litt til for å imponere meg, men her kjente jeg at dette var noe som traff meg rett i hjerterota.
Men siden jeg er den typen menneske som titter utenfor stupet før jeg hopper, så tok jeg ikke umiddelbart kontakt.
Jeg bestemte meg for en liten spasertur og heller tenke over om jeg skulle ta kontakt, men jeg klarte ikke å la være å tenke på noe annet enn denne mørke skjønnheten, og jeg bestemte meg for å sende i vei en mail........

Jeg fikk raskt svar tilbake, og til min store glede, så var det gjensidig interesse. Etter et par mailer, så gikk vi over til telefonisk kontakt, og vi har avtalt å møtes nå på Torsdag.
Jeg er så spent, og jeg kan ikke huske sist jeg har vært så ivrig på å se noen IRL som akkurat nå.

Så nå er jeg skikkelig spent, det kribler i magen, og jeg gleder meg som en unge :-))

Dette var en god uke. Det må jeg si. Håper flere av dere hadde en god uke ;-)

Pustefan setter seg snart på bussen fra Haugesund til Oslo..alle er velkommne til å vinke med flagg på turen,siden han er fast bestemt på at han ikke skal vestover på ei stund...tror han.
Kooooos dere alle i helga!

Synes det hadde vært en ide om at personer som snakker med så kaldte 'falkse' brukere hadde fått en melding om dette fra sukker.
Har snakket med ei jente nå over lengre tid på tlf; som bare viker så alt for bra til å være sant. Brått en dag var sukker profilen hennes vekk og hvis jeg spør hvorfor hun sletta profilen så får jeg bare nølende uklare svar..
Vi skulle møtes her for litt siden, men da var hun blitt 'syk'. og vi har funnet en ny dag, men noe sier meg det samme skjer da...

Hvis sukker sletter profiler kunne det kanskje være en ide og si ifra til alle de har hatt kontakt med, dermed spart oss for mye strev..?!

Annen planet?

Siste svar fr. 17 sep. 21:41 (104 svar)
Skjult ID med pseudonym skuffa!!

Så har man jo vært på date igjen...

Vet at jeg er en anelse kresen men ikke kravstor. Møtte en helt ok fyr, hyggelig og alt det ytre var normalt. Merket med det samme at dette ikke var for meg.. Men etter litt lesning her på forumet har jeg funnet ut jeg må være litt tolmodig. Henger meg opp i stemme og små ting mannen sier. Kan jo hende han bare var nervøs...
Uansett takket jeg ja til å treffe ham igjen, men er det d rette å gjøre? Selv om jeg ikke kan sette fingen på hva som var "gale" så sitter jeg igjen med en følelse av at noen mennesker bare ikke er fra samme dimmensjon/planet... eller er d bare kjemi? Altså ingen kjemi på noen plan, verken seksuelt eller mennesklig på noen måte..

Er d mulighet for at en etter fler dater kan oppnå noe mer eller er det slemt gi mannen forhåpninger? merker at jeg ikke har noen god følelse innvendig iallefall..

Vil treffe noen fra min egen planet! Anybody out there??

Når noen av dere damer er inne på profilen min veldig mange ganger, send meg en mail:) Bli litt mer frempå:)

Nettbutikk

Siste svar fr. 17 sep. 20:14 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Bare litt i forlengelsen av enkelte tråder og innlegg her inne - har jeg rett når jeg innbiller meg at enkelte ser på Sukker som en slags nettbutikk mer enn en møteplass?

Par som søker noen de kan ha det "morro med" :)
Jaha ja, undrer hva slags morro det er snakk om...

Skadefryd

Siste svar fr. 17 sep. 17:37 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Jeg innrømmer det - jeg er skadefro. Gikk nettopp innom "online nå" - "alle kvinner" og fikk opp flere damer som har dumpet meg og som jeg derfor har blokkert eller blitt blokkert av. Og jeg kjente det ga meg en god følelse...

Synes det er ganske utrolig å møte en voksen mann som lyver på alderen og fortreller at han er 10 år yngre enn det som er sant., Hvor dum går det egentlig an å bli? :((

Hvem er du som får meg til å smile 24h. ?
Hvem er du som gjør meg yr. ?
Hvem er du som vekker meg med et kyss på kinnet og en varm hånd som stryker meg ?
Hvem er du som sender meg søte/frekke sms ?
Hvem er du som gjør at jeg vil bare vise deg frem til hele verden ?
Hvem er du som gjør at jeg klarer/mestrer alt, fordi jeg vet at du støtter meg ?
Hvem er du som sender meg til himmels under akten ?
Hvem er du som ser på meg med et blikk som er verdt mere enn all gull/diamanter ?

Så langt - en fjern drøm ;)
Men som evig optimist - jeg finner deg nok snart......Bare vent !

Noen som føler at de er nesten "fremme" ved målet ?

KRATER

Siste svar fr. 17 sep. 10:55 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym Kullagulla

Så var det den daten da jeg fortalte at jeg pleide å reise til Marokko hver sommer på ferie, og daten spør : I hvilket land ligger Marokko?

Da skjønner man at det blir mye å forklare fremover :-(

P.S. Ikke en sukkerdate.

I et tidligere innlegg her kom det frem tydelige preferanser ang bredden på damer. Hva synes dere menn om høyden? Er damer på 1.80 ok, for høyt eller irellevant? Er det viktig at jenta er lavere?

Sitter å lurer på en ting. Riktignok virker man jo kanskje en tanke desperat når man lager seg en profil på et sted som dette. Hva er galt "med gamlemåten"? etc. Men blir man stemplet som desperat bare fordi man kanskje er litt for ivrig? og Hvor går grensen mellom desperat og aktiv? Tenker det er innenfor normalen når man er aktiv her inne i gjennomsnitt annenhver dag. Noen andre som har noen tanker om dette? Er jeg en desperat ungkar på vei mot evig medlemskap i den lokale ungkarsforeningen?

"Jeg leter etter drømmemannen...."
" Mannen med stor M..."
" Ta meg med storm..."
" Jeg er kresen.."

Er det bare jeg som får tanker om et par titalls kg for mye, dr Phil, Åndenes makt, ett par ex-menn og litt piller i ny og ned av å lese disse frasene? Harrytur til Strømstad og Countryfestivalen på Vinstra dukker også opp i hodet mitt:)

Siden i går kveld har jeg fått 12 nye mailer. Alt i alt har det kommet 100-vis av mailer i innboksen min siden begynnelsen av august, og jeg har fått over 250 hjerter..
Allikevel, når jeg er ute på på byen er det så og si aldri noen som tar kontakt med meg..
Hvorfor er det slik? Noen som har noen tanker om det?

Hmm... Kanskje DET ja, tenkte han idet han kjørte forbi. Hadde vært godt med litt kroppsvarme! Snudde, og parkerte foran vårt lokale lille solsenter her ute i provinsen. To solsenger og folketomt. Herlig! Hiver på noen mynter, og så begynner stresset med å spraye og vaske solseng (man vet jo aldri om forrige har vasket etter seg) og få av seg fillene og få lagt seg ned før det hvite lyset gjør det umulig å gjøre noe som helst med åpne øyne.
Idet han ligger der og venter med skingrende musikk fra en liten plastikkhøyttaler 4 cm fra hodet, hører han at solsenga i naborommet fyrer opp... Hmmm.. Det var da vitterlig ingen andre.... (Her er det vel på sin plass å nevne at myntautomatene ikke står HELT logisk plassert utenfor rommene!). Det går plutselig opp for ham at han er i feil seng! Banker hue i plexiglasset idet han raskt prøver å komme ut av solsarkofagen, sprayer og vasker, man har jo tross alt lagt der, samler sammen klærne i en bylt under armen og tar briller, klokke og sko i handa og er på fullt firsprang ut, lettere svimmel etter å ha fått hele plexihimmelen i panna. Men tar seg i det idet det går opp for ham at det det er noen på vei inn i venterommet. Smekker døra fort igjen, men må åpne den litt igjen da deler av klesbylten sitter fast mellom dørblad og karm...

Det er vel på dette tidspunkt han innser at slaget uansett er tapt, så han drar på seg sin blå og hvitstripete boxer, ikler seg sitt mest blendende smil og prøver seg med et friskt "heisann!" idet han smetter ut av den ene boden og inn i den andre. "Hei, du mista en sokk!" kommer det lattermildt fra Bærumsfruen på utsiden. Ut igjen for å hente sokk, inn igjen og begynner febrilsk å spraye og vaske i et alldeles blendende hvitt arbeidslys (man vet jo aldri om den forrige osv..), mens han hører ukontrollert latter fra utsiden Halvblind får han tilslutt lagt seg tilrette, drar ned himmelen og tar tre-fire dype pust mens han venter på varmen som han strengt tatt ikke har særlig bruk for mer... "Husket jeg egentlig å låse døra" tenker han plutselig. Spretter opp, fremdeles halvblind men denne gang uten å skade noen vitale deler, og mer eller mindre føler seg frem til dørlåsen og får vridd om med et høyt og tydelig "klikk". Sniker seg tilbake til senga mens han kunne banne på at han hørte en ny latterkule fra fruen i naborommet....

Responns

Siste svar to. 16 sep. 12:39 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym mann27

Hva gjør en hvis en opplever å få for mye responns?

Må si jeg bare digger den gyldne fargen når jeg har fått mail :)

http://www.postsecret.com/

Hva er din hemmelighet?

Jeg savner å kjenne at jeg gleder meg til å stå opp - fordi det ligger sms fra deg på mobilen.
Gleder meg til natta sms fra deg.
Savner at noen holder meg, og trekker meg ekstra hardt inntil
Savner å ha spontan sex - fordi vi kan.
Men mest av alt se at du ser på meg med et blikk som sier, jeg er glad i deg :)

Det rare er at det er nesten deiligere å være glad i noen, og gi masse kjærlighet til en som fortjener det.
Nei - tror det er på tide å finne meg en sikkelig mann. ANYONE ?

Hva savner dere / eller hvorfor er det så deilig med en kjæreste ?

Jeg har vært 1,5 måned på Sukker nå, det har blitt noen deiter men ingen kyssing eller ”hjem til deg eller til meg?”-situasjoner. Noen skriver med meg, men jeg føler ikke den enorme entusiasmen for den jeg skriver med. Er oppe i et moralsk dilemma. I sommer fikk jeg et ekteskapstilbud i utlandet. Et tilbud som jeg ikke klarer å tro på, det var bl a derfor jeg opprettet profil her, for å komme videre og prøve å finne kjærligheten her i mitt eget land. I det siste har det ekteskapstilbudet likevel spøkt i underbevisstheten min, jeg lurer på om jeg gjorde det rette da jeg ikke tok det på alvor. Hvorfor tok jeg det ikke på alvor? Hun bor utenfor EU/EØS og i et land uten grense til Norge. Altså himla vanskelig å få henne på besøk hit (å få visum er et helvete…). Myndighetene er spesielt obs på å gi visum til ugifte damer som er under 30, for de vil ofte emigrere fra fattige land. Og slike damer er også mer utsatt for traficking enn eldre damer, noe som ikke øker sjansene for visum. Damen har et lite barn og damens foreldre er døde. Altså har hun ingen til å passe barnet hvis hun skal møte meg i en situasjon der det passer dårlig å ha barnet med (f eks en dag i køer på Norges ambassade i landet hennes). Og damen er alt for ung for meg, hele 22 og et halvt år yngre. Medfører fare for at et ekteskap vil bli latterliggjort, og at alene aldersforskjellen kan bli en begrunnelse for at myndighetene nekter familiegjenforening etter en vielse. Dessuten, på bakgrunn av mitt kjennskap til denne damen over flere år, frykter jeg at hennes innerste hensikt ved å gifte seg med meg ikke er å komme til Norge og leve med meg. Men at hun ønsker at jeg skal besøke henne jevnlig i hennes land og dessuten sende penger hver måned. Neppe et lykkelig liv for meg.
Jeg føler ikke at jeg holder på med et dobbelt spill, for damen i utlandet har ikke sendt meg en e-post eller sms mens jeg var på sukker, og vi har ikke snakket sammen på telefon i disse 1,5 månedene. Kontakten med henne ligger på is mens jeg er på sukker. Samtidig vet jeg at hun er der, hun blir nok ikke så fort sammen med noen annen, da hun er nokså fattig og dessuten alenemor i provinsen i et land der det er vanskelig å være alenemor. Hadde jeg trodd at å gifte meg med henne i hennes land VILLE ført til at hun kommer hit for å leve med meg, da ville jeg slått til. Men jeg tror ikke det. Hva bør jeg gjøre, trekke meg fra sukker eller glemme dama?

Reiser til Madrid neste helg:) Hvis noe har vært der vil jeg gjerne ha tips på hva man bør få med seg?