Sukkerforum

Hva er alder på "tråfolka" her inne?
Jeg har vært i mellom 30-40 til nå hehe
Men fyller 40 om vel en mnd ------- da er jeg mellom 40-50 :/
Huttetu nå føler jeg meg som ei gammal kjerring hehehehe :P

Fisting

Siste svar lø. 19 feb. 2011 22:03 (187 svar)
Skjult ID med pseudonym Iron fist

jeg tenner voldsomt på fisting. Min eks lot meg fiste henne hardt og brutalt, og jeg (og hun) digget det. Hva synes dere om fisting, og ikke minst - hvordan introdusere temaet for en ny partner?

Sjekk det flotte været!! :))))

Nå blir det to dager med slalåm på meg og guttungen. Det er en bitteliten bakke utenfor Moss som heter Middagsåsen. 15 min kjøretur fra oss og perfekt for små barn. Noe å tenke på for alle i nærområdet som henger foran dataen hele helgen...*kremt*...;))p

Ønsker alle en riktig fin helg!!

Northcool

Hvor mange ganger kommer det å stå "Petter Northug" i VG de neste to ukene? Noen som tør å tippe? Og noen som vurderer å flykte?

Sometimes i wonder if people are here just out of boredom and resignation in life.... in their profiles people are always writing how happy, social, active, etc they are....but from the discussions here i get a completely different impression.....

Etter en del lange og smått og mer interressante meldinger frem og tilbake her inne så spurte han.

"Barberer du deg? Håper ikke det fordi jeg elsker kvinner som er kvinner."

Jeg sa "selvfølgelig gjør jeg det... For meg er det svært naturlig å fjerne undøvendige kroppshår som klær har erstattet, både her og der..."

Nei da kunne han ikke tenne på meg. Og kom med en lang remse om hvorfor bla bla...
WTF...!!! tenkte jeg..

Er det blitt et problem DET og nå. "Han tenner ikke på en barbert kvinne". Skal det bestemme fremtiden for å evt møtes. Om hår eller ikke hår.?

Smak og behag osv... men litt flexible kan man jo være..

Jeg ble vetteskremt jeg. For å være så bestemt på et så labert tema, det er tegn på ustabilitet synes jeg da.
Jeg krever ikke stussing jeg, men jeg foretrekker det jo. Men det er ikke avgjørende om jeg vil møte/eller tenne på en fyr..

Jeg er forbløffet.. Og som vi ikke har andre problemer å tenke på i verden.. Så tente ikke HAN på barberte kvinner.. jaja..

Blokket ble han med det samme.. freaky...

hva tenker dere menn om hvordan kvinner ser ut 'down there', og dere kvinner om hvordan menn ser ut ?

Jeg er en del innpå her. Har sukker på mens jeg ser etter andre ting, er på facebook eller leser aviser. Nettet er alltid på etter at ungene er i seng på kvelden. Dette resulterer i at jeg engasjerer meg her. Ikke det at jeg ikke har noe liv. For det har jeg.

Jeg liker en god diskusjon. Men liker at det er saklig. Har noen her inne jeg kan være uenig som fader med i en tråd og bånn enige med i en annen tråd. Så lenge de forklarer på en måte som gjør at jeg skjønner... Ikke for å "dra" frem noen... Men *Z* sin måte å være uenig på er en måte jeg liker.

Men det er de trådene hvor det kommer noen å sier " hvorfor skrive om dette".... at jeg reagerer. Kan ikke folk skrive om hva de vil her inne? Og en må gjerne være uenig i det folk sier.. usaklig eller ikke. Det betyr jo bare at de er engasjerte. Noe forumet er laget for.
Men å være den personen som sitter å sier "dette kan ikke dere skrive om, for det Interesserer ikke MEG" da begynner jeg å sette spørsmål. Start egne tråder da, som er som DU liker det..

Eller hopp over de trådene du veit du driter i.. som denne for eksempel .

Nei, jeg stresser ikke, jeg har god tid å finne den rette, jeg... hører/leser jeg ofte.
Hva er god tid?
Er det tiden du tilbringer på nettet som er så god?

Har du eller har du ikke lyst på en kjæreste, egentlig?
Hva venter du på?

Er det normal att dere fleste jenter faxer orgasme ??

La oss si at du har vært på date med en du synes er hyggelig, pen og morsom, men umiddelbart var det ikke den rette kjemien. Ville du date denne personen videre for å se om det kunne utvikle seg? Eller ville du ut ifra denne ene daten konkludere med at denne personen ikke var noe for deg?

Hvor viktig er det for deg at det er en gnist med en gang du møter noen her fra sukker, for at du skal date personen videre?

Hva mener dere om doping av f.eks løver og tigre kun for at normale mennesker som oss skal få lov å klappe de eller være nær de? Jeg personlig syns det er helt på tryne...

Jeg, og det store flertall her som skriver, og avtaler, og dater, og kliner, og puler, og så starter vi på nytt igjen.

Gang på gang, hele tiden, gjerne med flere parallelt. Ikke blir vi noe yngre med årene, heller.

Er det flere enn meg her inne som lider av angst for å binde seg?

Jeg har hatt flere lengre forhold. Men alle slutter ved at jeg trekker meg når det begyner å bli seriøst.

Og hvorfor skal jeg alltd lete etter miss perfekt for meg:/ ...

Noe som har hendt, noen som har vist litt omtanke, eller bare noe som er morsomt?

Dette klippet fikk meg til å le:

http://www.youtube.com/watch?v=yxUP871zGP8

Hei du,
Du som var på brukbar i Trondheim i går, fredag 18.feb med briller, skjegg, sixpence og en svart genser med brune lapper på albuene. En riktig så kjekk fyr tenkte jeg som satt på nabobordet. Det ble noen blikk, men mine mange distraherende venner var utsultede på oppmerksomhet og i neste øyeblikk jeg så etter deg var du borte. Og ikke fant jeg deg igjen heller så jeg kunne prøve ut mine skikkelig dårlige sjekkeferdigheter.

Så da tenker jeg; hvorfor ikke bruke internett for det det er verdt? Kanskje du lurker rundt på sukker du også? Eller har noen venner som kjenner igjen beskrivelsen? Det hadde vært festlig om dette virker. Og dersom dette faktisk var deg og du ikke har peiling på hvem jeg er, så syntes jeg du skal ta kontakt og finne det ut!

Send meg en mail om du føler deg truffet, så skal jeg spandere en kaffe på deg en dag :)

brukbarjente (ætt) gmail (dått) com

- jeg har til og med laget en egen e-post-adresse med en litt sleezy undertone, kun for dette formålet. Det må jo gi ekstrapoeng!

Dette er utrolig. Du må prøve det. Det er helt sant. Jeg antar at det er noen ting som hjernen ikke klarer.

Du må prøve dette - det tar bare 2 sekunder. Jeg kunne ikke tro det!! Det kommer fra en fotspesialist. Dette vil trigge hjernen din og du kommer til å prøve igjen og igjen for å s...e om du kan lure foten din, men det kan du ikke. Den er forhåndsprogrammert i hjernen din.

1. Uten at noen ser hva du gjør (de vil tro du er litt GAL.),
mens du sitter der foran pc'en din så løfter du høyre fot fra gulvet og gjør sirkelbevegelser med klokken.

2. Mens du gjør dette, skal du tegne tallet '6' i luften med din høyre hånd. Foten din kommer til å skifte retning!!!

Jeg sa det jo! Og det er ingenting du kan gjøre med det! Både du og jeg vet hvor dumt det ser ut, men før dagen er omme kommer du sikket til å ha prøvd det igjen og igjen.

Som er karismatiske,engasjerende,sjarmerende o.s.v
Forstår dere hva jeg mener ??

Jeg befinner meg nå i en situasjon som er en smule kinkig..
Må forholde meg til en person som er min prosjektleder .. Han er 12 år eldre enn meg og er ikke den jeg ville snudd meg etter på gata.. Men allikevel så er det "noe" ved han .. Noe jeg ikke kan sette fingeren på .. Får sommerfuglene til å flakse litt ;)

Situasjonen tilsier at vi må jobbe veldig tett,jeg må være med på konferanser/seminarer og det blir lange kvelder med jobb ..

Vet virkelig ikke hvordan jeg skal forholde meg til situasjonen .. Ja,noen mener muligens at dette ikke er noe problem..
MEN jeg synes det er fryktelig vanskelig ..

Jeg la inn en kommentar på min svigerinnes FB-status, og litt senere så hadde en en kollega av henne også kommentert på den samme statusen.

Det fikk meg til å le litt for meg selv, for det påminte meg om en episode som skjedde på på jobben under læretida.
Dette var ved arbeidsdagens slutt, og jeg og en annen lærling sto ved siden av min bil, og lurkikket bort mot bilen til en av mine eldre kollegaer, der sto DEN søte jenta, dette var min kollegas stedatter....
Når mr, Grumpy passerte oss, så snerret han at vi skulle dra til oss blikket.....

Så for å terge han litt, så drar jeg opp en femmer, og knipser den over til jentungen, og sier; Du er søt, ring meg tilbake når du er blitt gammel nok :-)

Det hører selvfølgelig med til historien at jeg fikk gjennomgå ganske mye etter denne episoden, men det fortjente jeg sikkert.......

Men anyway, hun jobber tydeligvis sammen med min svigerinne, og hun er minst like fin i dag, og kanskje til og med ennå finere...... kanskje jeg skal finne ut om hun er singel???

Eller kanskje jeg skal la være..... det er ikke sikkert hun syntes stuntet mitt var så morsomt....

Kom å finn meg, er sliten av å lete!
Du som ikke klarer deg en dag uten å i allefall høre stemme min,
som kysser meg i nakken når jeg lager en fantastisk middag til oss,
som tar den andre hånden til datteren min når vi går tur,
som kryper inntill meg om natten fordi du vet at jeg da føler meg trygg,
som får hjertet mitt til å hoppe over 5 slag når tankene mine streifer innom deg
og som får hjertet mitt til å gallopere avgårde når jeg ser deg inn i øynene..

Du finner meg ute i Tønsberg eller Oslo i allefall 1 gang i mnd.. Og så er jeg her inne da.. :)

FINN MEEEEEEEG!!!!

Har lyst å lese litt morsomme, pinlige eller romantiske historier om første kyss. Om dere kan huske hvordan det foregikk, vil jeg gjerne høre om det! :D

Mitt første kyss var da jeg var 15, og var på skøyebanen med en fyr på 18 og han var HØY. Herregud, så flaut å tenke på hvordan det skjedde. Altså, jeg bad ham stå stille og lukke øynene, og da stod jeg på tå (på skøyter, var ikke lett) og kysset han fort på munnen. Øyeblikket etter skøytet jeg så fort jeg kunne bort fra han! Haha, herregud. Stakkars fyr :p

Tja...det skal ikke være lett:)

Og da er vel problemet løst....om man skal ha sex på 1-2-3-4--5-6- osv date?

http://www.nettavisen.no/skraablikk/article227638.ece

Ble nesten litt deppa av å lese tråden til ...alt for seksuell...og Preben "ligget".

Fikk en ubehagelig følelse..ubehagelig å bli degradert til et ligg...og at man kanskje må ha seg ett ligg før gutten vet om du er kjærestemateriale....dette er ikke kult altså,..kniper man for lenge går han videre..huff..nei nå ble jeg bare lei meg
Men den som er med på leken må vel tåle steken...hender jo det er jeg som disser gutta..så da må jeg vel tåle å bli disset jeg også...

vet jo om noen her inne i dag som er på spennende dater :) Og på en merkelig måte satt jeg i stad og lurte litt på åssen dagen har vært for de i dag :) Nesten som en gjør når venninner er ute på date...

Enten er jeg her inne for mye, og bør begynne å fokusere på virkeligheten, eller så er jeg bare over det normale engasjert. Veit bare at jeg ser litt frem til å høre åssen det har gått med de i dag...

Litt koselig det da , ikke sant :) Neste gang er det helt sikkert noen av oss andre sin tur, til og med kanskje meg :) spennende!!!

Da er det bare å pusse finskoene. 2.april kjører vi i gang den stasligste sukkerfesten i Sukkers 6,5 års historie her http://www.gamlelogen.no/
Vi sees!

Hilsen
Sukker og søtsaker!

Så var det ikke noe spesielt jeg hadde på hjertet..

Da lager vi en røre tråd folkens! .. Kom med dagens tanker om helgen som straks ligger for våre føtter!

God helg forumtrååållss!

Flere som brygger hjemme? Om en uke er jeg tilbake i egen leilighet, og det første som skal gjøre er å sette 23l med mjød. Har bestilt utstyr for noen tusenlapper, og skal til Vestfold for å kjøpe 10-12kg med fersk honning :D

DIKT?

Siste svar fr. 18 feb. 2011 19:02 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Nushi

Hvordan er det egentlig med dagens jenter. eller Sukkerjenter?
er dikt en ting som tilhører fortiden? eller er det fortsatt noe som smelter en jentes hjerte? :P
Har liksom ikke sett noen særlig tråder om det her. Søkte på det, og fikk ikke opp så mange treff.

Jeg ønsker meg enkelt og greit en kjæreste som jeg har kontakt med så mye det går, og han syns det er perfekt for han er akkurat lik selv. Vi finner helt klart på ting alene, men da klarer man ikke å la være å sende de søte savnerdeg meldingene... Og hjemme sitter man ikke i hver sin sofa eller lager mat sammen uten å berøre, kose... uff, det er kjedelig med sånne gutter. Og gode samtaler kan man ha allikevel :) En sånn vil jeg ha, vet de fins... men er altfor få :) og må jo være litt søt og, ingen muskelbunt, men go liksom...

Denne må bare leses! haha herregud! Hva er det folk ikke kan skrive blogg om for tiden????? kandidat til blog awards eller hva de kaller det??

http://prinsimagan.blogg.no/

I det siste har jeg fått en del respons av typen hvor de sier at de treffer en annen, og at det da ikke er riktig å innlede kontakt med flere samtidig. Det holder jeg med dem i, svarer jeg. Men jeg lurer jo litt da... ettersom tiden går og de fortsatt finnes her inne...

Er det mange som bruker denne avlslagsvarianten som unnskyldning, tro? Er det egentlig en avvisning så god som noen? Eller er det så mange som faktisk dater en spesiell, men som likevel er på sukker måned etter måned?

Har du selv brukt dette som "unnskyldning" uten at det har vært reelt?

HELP ME!!

Fått beskjed om å slappe av inne en hel dag/kveld...grøss.
Hvilke jentefilmer er verdt en titt ?

* Pretty woman
* Nynnes dagbok
* Top Gun

osv....

Lei nå

Siste svar fr. 18 feb. 2011 14:13 (66 svar)
Skjult ID med pseudonym Oppgitt

Ikke skriv til meg hvis du bare har tenkt å sende en mld om dagen, vil bli kjent før neste år!

Today the little light on my mac charger went off when i was trying to charge it, and i thought 'oh crap, i broke something....AGAIN!' but then i thought, maybe its the electricity, so i tried switching on the light, and it worked....and so to check if it actually was my charger i tried my phone charger, and that didnt work either.....but the i had this big lightbulb moment!! SWITCH BOX! I don't think i have ever opened one in my life, but i obviously know what it is, so i found it(i didnt even really know where it was) and problem fixed!

MY POINT: I'm incredibly impractical when it comes to things like this, I've never HAD to do those kinds of things because im a woman and i don't mind asking for help*or directions for that matter). obviously I CAN if i WANT to, but i like a man who can be practical. of course, finding the switch box and switching on a switch is a really small thing, but you know, solving practical problems. I dont feel any less independent or helpless for it.

Jeg tror jeg er en evig single type jeg.....ser ikke for meg at det kommer til å bli noe annerledes...mange som vil date meg..men jeg finner jo alltid en grunn for å ikke bli sammen med de som er seriøse med meg?

Finnes det en kur mot slike tendenser?

Bare lurer?

Dame 45, 1 barn...

Jæi synns de ærsjå jævvla slitsåmmt...

Hvor mange sexpartnere har dere hatt og hvor gamle er dere?
Forhold, elskere og ONS

Bak kvinneprofiler uten bilde kan det skjule seg gull. Den absolutt flotteste dama jeg har datet her inne hadde ikke bilde. Hun var rett og slett blendene vakker og ingen av damene på sukkerfesten kunne tilnærmelsesvis måle seg med henne. Det var faktisk hun som tok kontakt med meg på grunn av profilbilde/tekst. Egentlig var hun en av de grusomme som bare gidder å sette hjerte, men jeg ble nysgjerrig og fikk hakeslepp når jeg så bilder av henne på MSN. Like flott IRL var hun også. Vi datet noen ganger, men ulik livssituasjon og avstand mellom oss gjorde ting vanskelig. Det jeg ikke fatter er hvorfor jeg bare har 2-3 besøkende i uka når en slik skjønnhet falt for meg..... IRL har jeg ingen problem med å treffe damer hver gang jeg er ute om jeg vil. Tanken min er at en del virkelig flotte damer ikke legger ut bilde av seg selv for å unngå masse spam i innboksen og heller vil velge hvem de har kontakt med. Litt som om når damer på byen sender blikk. Noen som har noen tanker om dette?

Disse hjertene : Er det noen som faktisk bruker disse eller sjekker de ?
Så nå for første gang - wow hva jeg har gått glipp av...tror jeg. ;))

jeg savner en felleschat her inne.
Har alltid vært glad i å chatte og på den måten finne ut av hvem som er interessante.

Hvis man ikke har et utseende som skiller seg ut i positiv retning, kan kanskje personligheten veie opp, noe man gjerne finner ut av via en slik chat.

Man blir som regel avvist hvis man prøver å gå rett på privaten. Det er i hvert fall min erfaring.

Har blitt invitert på date..
Gru-gleder meg!!

Jeg tror at menn viser følelser eller om de er interessert i ei jente ved handlinger, som det å stille opp, og faktisk det at de bruker tid på henne. Men det å snakke om følelser er vanskelig for menn generelt. Mens kvinner har behov for å snakke og vise følelser verbalt. Kan dette stemme? Hva er dine erfaringer? Hvordan viser du dine følelser som mann/kvinne? Spiller sosial status noen rolle her?

Er det normalt å trekke seg litt tilbake etter at man har hatt sex? for dette går også på det følelsesmessige planet... Hva er dine erfaringer her?

http://4.bp.blogspot.com/_H2Ytk0sjfAs/ShZwSyYsjdI/AAAAAAAABUA/GaBfCFpy52M/s400/dr-phil.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=LFvoS9V-7ys

But you wouldn`t do the same........

http://www.youtube.com/watch?v=SR6iYWJxHqs&feature=related

Hvordan var det der med å gi og ta, igjen?
Best å være forsiktig?

Noen som vet?

Siste svar to. 17 feb. 2011 13:04 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym flyttefri

Er det noen her som vet om man har krav på en fridag i forbindelse med flytting? Og kan sjefen si nei til en spesiell dag, eksempelvis akkurat flyttedagen fordi det ikke passer med jobb? Jobber i oslo kommune

Jeg har gjort verdens "beste" jobb og greide å slette et lønnsprogram i det jeg trodde jeg trykket på at jeg skulle oppdatere det.
Hvordan i huleste får jeg hentet det tilbake??? Windows XP Prof. og jeg trenger hjeeeeelp:(

og glede seg til date i morgen a? Blitt en stund siden sist, og nå har den velkjente grue/glede seg følelsen kommet... Gleder meg som bare det, men som mange av dere vet har man jo alltid den lille frykten for å bli avvist..

Men som "sukkereksperten" sier så er det jo ingen rasjonell frykt i seg selv, så lenge man ikke lar avvisninger gå inn på seg særlig mer enn noen sekunder...hmm...

Hvordan er datingaktiviteten om dagen blandt forumtrollene a?

Jeg har aldri vært på en slik fest før og lurer vel bare på om dere andre som er her inne, om dere har noe å komme med i forhold til om det er moro og om dere har fått noe ut av det... Usikkert på om jeg skal melde meg opp :) Kjedelig om det ikke kommer noen man matcher med.

Jeg er så vidt i gang på datern, og lurer på om jeg skal ta med meg min nye date på StandUp på fredag. Greia er bare at min ex er bartender på huset hvor standupen skal være. Tror han skal jobbe i et annet lokale, men det hender jo de plutselig forandrer på arbeidsfordelingen på huset.

Så spørsmålet er; er det i det hele tatt greit å ta med en date på arbeidsplassen til min ex siden han jobber i en bar, eller krysser jeg en grense der? For høy risiko for at det skal bli kleint? Må man regne med at også exen kan komme til å dra med seg dater på jobben sin når man jobber en slik plass?

Han jobber tross alt i en bar hvor det skjer endel sosiale arrangementer. Litt kjedelig om jeg nå ikke kan være med på "arrangementer" lenger. Hadde vært et lett valg om det ble arrangert slike ting andre steder, men er ingenting som jeg vet om.

(Jeg har omtrent ikke truffet min ex etter vi har slått opp, kun melding på jul og bursdager. Det er nesten et år siden vi slo opp, og det var jeg som slo opp med han.)

Noen meninger?