Sukkerforum

Ut på byen?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Kristian

Hallo:)

Er det noen jenter/damer som skal ut i Skien i morra lørdag eller?

Hadde vært artig og kunne vite litt hvor folk går:)

skriv her det du tenker på NÅ!

Om jeg kjeder meg? Nei ikke i det hele tatt!

Blæh! Bør pakke, men har ikke lyst. Jeg vil ha middag, men kjøleskapet er tomt. I morgen flytter jeg "hjem" og så vet jeg at det tar to dager før jeg får møblene mine. *urk*

Noen søte jenter/damer som har lyst til å underholde meg med å "hjelpe" meg med vasken? Clothes optional :p

Spørsmålet er rett og slett:

Har du et eller flere ord som du digger av en eller annen grunn? :-)

Det er utrolig så vanskelig det er å finne noen man virkelig føler kjemi med. Det er folk jeg har høy match med her, men bare ved å ta en raske titt på hurtigfakta så føler jeg ikke den store likeheten i interesser og slikt. Hadde vært utrolig godt å bare få den følelsen av fullstendig kjemi en gang.

Mange som føler det slik, eller er det bare oss særinger?

Søkefunksjonen

Ingen svar
(mann 42 år fra Rogaland) Privat melding

Savner en skikkelig søkefunksjon her inne. Alt dreier seg om høyest mulig matchtall, men har flere valg for hva man søker som man kan legge i profilen sin. Savner å kunne søke på det man egentlig søker, venner, elsker o.l. og ikke bare på alder og det der. Andre som er enig?

Jaja, får vel slenge sammen en tråd for kveldens fjasing (så slipper man så mye kjeft fra sivilkleddforumsnut), noe jeg har tenkt til å gjøre MYE av i kveld da det vel er første lørdag hjemme på 4-5 uker...jøje...

Langpannepizza, pepsi, potetgull og guacamole er kveldens meny og IKKE øl, vin, long island og et fargerikt utvalg av shots!

Har ikke så veldig mye å si akkurat nå, da jeg spiser MEN jeg gleder meg til første flirtemelding fra Mr.Placebo *rrrrrrrr*

Ville bare komme med en gladmelding! Sukker funker faktisk for noen.

Jeg kjenner flere par som har møttes gjennom Sukker. Noen er "bare" kjærester, noen har blitt samboere, noen har fått både ett og flere Sukkerbarn, et par skal gifte seg i juni i år. Og i dag, like før kveldsvakt, fikk jeg vite av en kollega at hennes Sukkermann har fridd. Samtlige av disse er vakre damer og kjekke menn. Og når man kjenner de, blir de bare ENDA skjønnere.

Er ikke det bare superduperkoselig at det funker?!?

Da er det håp for oss alle - selv om en må møte mange slimete frosker på sin vei :P

Jeg har trua!!!!!!

Jeg forundrer meg litt over at jeg får så høyt matchtall med veldig unge jenter, som i sin profl kun ønsker kontakt med jevnaldrene.
Har ikke no problem å date yngre jenter, men synes det må være litt bortkastet for begge parter at matchtallet er misvisende.
Noen andre med tanker og erfaringer rndt dette ?

Jeg er litt usikker på om jeg vil ha barn. Det er mulig at dette er noe som endrer seg når man treffer "den rette", men samtidig er det jo en del ting man må velge bort når man får barn.

Blir man sett på som merkelig fordi man ikke vil ha barn?

Og er det sånn at 99 % av alle jenter ønsker seg barn og at utvalget i potensielle partnere, blir drastisk mindre for menn som ikke vil ha barn?

Ser jo til stadighet damer som forsvinner herfra, også blant dem som står på notater-lista mi. Og sannelig er det ikke dem med de beste profilene som forsvinner først.

Selv så treg i oppfatningen som jeg er, forstår jeg at dette betyr at profilen faktisk betyr noe!!!

Hei - er det noen som vet om utesteder det går an å gå ut i helgene å danse på? Har hørt at det finnes steder med type latinamerikansk musikk, salsa etc. Noen som har noen tips? :)

http://open.spotify.com/track/4b2Y0BcdRUfUtgCKkd33re

Eller for dere som ikke har spotify:

http://www.youtube.com/watch?v=egX9N8yOgaU

Sov godt, laaaangt inn i drømmeland med dere! :)

En gutt forteller sin kjæreste at han må levere inn bilen sin for EU, godkjenning. Dama: Hvorfor det..?
Gutten svarer litt spydig: Fordi bilen skal IQ testes.

Det ble ikke bedre, da jenta svarer etter en stund: Er det nødvendig`a..? :)

Flere gullkorn fra pikemunn..? :)

Er det rasistisk å si at man holder på å gå amok bare man hører om pakkis? Er det egentlig så farlig?

Jeg mener...Seriøst - vi er jo en nasjon med mye sjøfart, og før eller siden *vil* man komme borti pakkis når man seiler langt nord om vinteren. Det er rett og slett ikke til å unngå, og da må man jo ta affære. Er det bare jeg som er snodig?

Ok, ikke svar på det siste! :p

Navn

Siste svar to. 24 feb. 2011 22:33 (42 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Sier navnet mye om en person? Tja, jeg aner ikke, men jeg har i hvert fall alltid ment at jeg ville bli sammen med en Hilde eller en Silje eller en Monica eller en Camilla eller noe i den duren - vanlige navn på vanlige damer... :-)

Noen som har tenkt på det samme, eller er det bare jeg som er klin hakke gal?

Hva

Siste svar to. 24 feb. 2011 22:23 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Noen

...skal jeg gjøre når jeg endelig har funnet en søt pus som jeg er helt betatt av, og det står at hun har "en litt dårlig match" med meg?

Synes internett nå begynner å bli vel kontrollert over landegrensene.
Skulle spille av en kul miks på youtube så var den stengt av emi på grunn av opphavsrett.
Ikke kan eg heller se målkavalkaden på bbc sport online da den er stengt for mitt land.
Når eg leter etter ny musikk på itunes store for eg bare opp det som er på norske hitlister om dagen, og det er mildt sagt ræva.
Kan ikke få inn ESPN eller sky uten parabol og parabol er uaktuelt og ikke kan de tas inn via nett.

Flere som føler at vi blir mer og mer lik kina eller nord korea?

Jeg vill ut på en ferie med sønnen min på 2 år, til et varmt sted uten å være i et land der menna ikke respekterer jenter og man risikerer å bli dratt i eller noe, dere skjønner sikkert hva jeg mener. Et TRYGT sted :P

Noen forslag til hvor ??

Når jeg surfer rundt så hender det at jeg setter et nysgjerrig eller interresant hjerte på noen uten å skrive en mail. Ville vært fint om det var mulig å "avslå" dette med et ikke interessant hjerte. Som det er nå så vet en ikke om vedkommende har sett det. Kan umulig være noen stor sak å implementere i systemet.

Dere norske er meget A-4, mere enn dere tror og aner---

Et lite hjertesukk....legg ut bilder av deg selv. Det er DEG jeg ønsker å bli kjent med. Bikja i alle positurer, fjellene og landskapene fra alle vinkler tar vi seinere. Kanskje sammen. Takk.

Jeg slettet mitt profilbilde fordi jeg skulle laste opp ett nytt, men nå får jeg ikke lastet opp noe nytt bilde i det hele tatt?!
Er det noe galt med denne funksjonen, noen som kan hjelpe?

En mann gikk en tur på en strand i California, da han tråkket på en gammel lampe. Han plukket den opp og gnidde på den, og vips så spratt det opp en ånd av lampa.

Ånden sa: okey, greit . Du slapp meg ut bla, bla, bla, bla.. Men dette er 4 gang dette skjer denne måneden. Nå begynner jeg å bli drittlei alle disse ønskene, så du kan bare glemme å få tre ønsker.

Du for kun et ønske. BASTA...!!

Mannen begynnte å tenke, før han sa: Veit du hva. Jeg har alltid hatt lyst til å se Hawaii. Men blir desverre sjøsyk, og lider av flyskrekk. Kan du bygge en bro, slik at jeg kan kjøre over..?

Ånden bare lo , før han sa: Det er umulig, da kompis.. Tenk på logistikken, da..!!! Hvordan ville bærebjelkene i det hele tatt nådd bunnen av stillehavet..? Så mye stål , sement, nei finn på noe annet du.

Mannen prøvde hardt, å finne et annet ønske, til slutt sa han:

Jeg har vært gift, og skilt flere ganger. Men alle mine ekskoner sa at jeg ikke brydde meg om dem, og at jeg var ufølsom. Så jeg ønsker at jeg kunne forstå kvinner bedre.

Vite hva de føler innvendig, hva de tenker når de gir meg en kald skulder. Vite hva de egentlig vill ha, når de sier ingenting. Vite hva som egentlig gjør dem lykkelige.

Ånden sier: vil du ha to eller fire felter på denne brua:)

Du skal være uhelbredelig fin og sjarmerende monogam nymfoman før jeg svarer deg om du deler opp mer enn to sammensatte ord i samme setning.

Takk takk. Og nå over til sport.

Føler for å ha en positiv tråd her inne.
Se på denne tråden som en lek.

Leken fungeren sånn at man gir et kompliment til personen over en i tråden. Gå gjerne inn på profilen, og gi kun komplimenter du faktisk mener. Husk å skrive navnet til den du komplimenterer, ellers blir det kluss.
Og her er det lov å svare så mange ganger man vil.
Oppforderer alle til å svare med bilde, så man slipper søke ol.

Fyr løs :P

Har latt meg overtale til Dansketur med lillebrodern....
Dette blir spennende, jeg singel i midten av 30 årene og han singel starten av 20 årene...
Hvem får det morsomst???

Guttenes sukkerformel for givende meldingsutveksling lyder som følger:

Søndag - onsdag: Hei, har du hatt en fin helg?
Onsdag - fredag: Hei, noen spennende planer for helgen?
Fredag - lørdag: Hei, har du en fin helg?

Rundt og rundt i ring, om og om igjen. Hva med å spørre om noe man faktisk lurer på?

Hvordan er dette sammenlignet med jentenes strategi? Er de mindre bevisstløse i sine henvendelser?

TFT

Siste svar to. 24 feb. 2011 00:45 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Kitty

Hei.

Er det noen her som har prøvd Tanke felt terapi?

Såh...har et par veldig bra websider som jeg tenkte jeg skulle dele her, så folk kan le seg gjennom ventetiden til de får seg en partner ;) Så kan dere som har noen anbefalninger også poste deres favorittsider innenfor denne kategorien.

Websiden DYAC(damn you auto correct.). Denne websiden inneholder en haug med sms-samtaler på iPhone der auto correct har endret en uskyldig tekst til noe helt annet :) Favorittsiden min for tiden:
http://damnyouautocorrect.com/category/best-of-dyac/

Naked & Funny(advarsel! mange av videoene inneholder nakne bryster!). Dette er en side som passer best for gutta, og jenter med humor og som er 30 og under, eller noe sånt :)
http://nakedfunny.com/

Filter: denne siden henter videoer fra youtube og andre kilder og gjør det lettere for oss lesere å finne morsomme videoer :)
http://filter.start.no/

Hva er oddsen for at man treffer blink på den første daten man er på??
Skal på date i morgen, min aller første...
Har en kjempe fin tone på mail og sms, liker han utrolig godt. På bilde ser han fin ut...

Er redd jeg bygger meg opp for store forhåpninger...

Meldt m 2 karer her inne. 1 uke siden sist, begge sier de er opptatt -den ene på skiferie, den andre på businessreise. Men begge er å finne logget in her inne...og ingen svar til meg på mailer jeg har sendt..... Kan bare tolkes i 1 retning...ikke interesse sånn egentlig. Enig?

Et rom

Siste svar on. 23 feb. 2011 22:20 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Hvorfor er det alltid slik i TV-serier og filmer at når man kommer i snakk med en attraktiv person av motsatt kjønn, så er det enten et rom i samme bygg der man kan hygge seg, til nød et hotell tre minutter unna der man kan leie rom på timebasis?

Har aldri opplevd det, jeg...

Skimming

Siste svar on. 23 feb. 2011 21:11 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Fikk en telefon fra banken min i dag om at de måtte sperre kortet mitt fordi en minibank jeg brukte her om dagen hadde vært utsatt for skimming. Og jeg får ikke nytt kort før om en uke... Så fanden vet hvordan jeg skal overleve frem til da. Noen tips?

Kallenavn

Siste svar on. 23 feb. 2011 20:56 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym lilletulla

Hva er det kosligste DU har blitt kalt av en tidligere Kjærest og som du har kalt din??
Og hva er det rareste og mest usmaklige DU vet å kalle noen ??

Når dere går igjennom profiler på sukker, hva skal til dere for at dere tar kontakt med vedkommende ?

1. Er det kun for vedkommende person er pen å se på?

2 Eller er det fordi du synes profilen skal ha en helhet over seg som gjør at profilen er intressant.

Kjør debatt!

Tror nesten aldri det har skjedd at jeg har fått noe særlig napp på førstemeldingene jeg har sendt...derfor har jeg slutta med det. Mye større sansynlighet at det blir noe mer dersom det er jeg som svarer tilbake på en førstemelding...

Lurer forresten på om det er mange av mennene som besøker profilen min opptil flere ganger som mener at jeg da kan ta kontakt? Blir jo ikke så mye aksjon når ingen tar kontakt, mer enn titting på profilen?

Jeg syns "the big bang theory" er en hysterisk morsom serie!

Hvilken er din favoritt?

Hei, jeg hører det pling er og plinger her, men jeg får jo ikke opp noenting? Hvordan får jeg svart de som prøver å kontakte meg på chatten? Takk takk! :D

Nå har vi diskutert ulike former for ærlighet innpå her.

Jeg har skrevet mye med en fyr. Han virker interessert.. men holder igjen mye. Endelig hadde vi fått til ett treff med hverandre denne uka... men jammen kom det noe i vegen. Merkelig nok kom ikke det som en bombe på meg. Men i det jeg fikk meldingen om det tenkte jeg bare Yeah right.

Jeg skriver ikke med mange samtidig...
Så jeg føler jeg kan ha kastet bort til på en som egentlig ikke er ærlig. Han vet jo hva jeg er ute etter. Jeg kan jo ha sagt nei til mange flotte fyrer her inne fordi denne mannen multi dater, eller har en kjæreste for den saks skyld!

Det er mer i hvorfor jeg mener han ikke er helt ærlig, men vil ikke avsløre noen.

Det må da finnes egne plasser for de som driver med piss eller? Det er ett stort steg, iallefall var det det for meg, å lage en profil her. Det er så unødvendig å kaste bort tiden og penger faktisk, på noen som kun er ute etter ONS. ONS må en da kunne klare å finne på en kveld på byen.. ikke bruke uker på å "bli kjent" kun for å ha seg... snakk om å bruke lang tid på å få seg ett nummer.

Vær oppriktige og ærlige!!!! Det kan da ikke være for mye å be om på ett sånt forum det,...

Og ja, jeg er naiv, og ja jeg håper og tror det beste om folk. Så er vi ferdige med den siden av saken.

Nå har jeg fått på meg raggsokkene, og plutselig virker alle motargumentene jeg hadde ganske så bleike...

Jovisst, det var ulikheter. Det var mismatch på detaljer jeg trodde var viktige, men er de egentlig det?

Jeg var jo så bestemt i mitt nei. Jeg slettet ham på alle arenaer.

Og pokker som jeg angrer!

Vil en sikkert både fornærmet og krenket mann kaste prinsippene overbord og gi meg en ny sjanse hvis jeg tar lua i handa? Jeg vet at jeg selv er alt for stolt og hardnakket. Hadde jeg vært ham, hadde jeg garantert slengt døra i ansiktet mitt...

en av de små gleder ved å ha barn:)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Snøheksa

I dag oppdaget jeg lus i håret til min lille håpefulle - kløe kløe....så her er det gang i lusekur, lufting av dyner og puter (takknemmelig for at det ikke regner/snør), vasking og nedfrysing av luer og jakker.
Så til de av dere som ikke vil ha en partner med barn, jeg kan ikke skjønne hvorfor, livet er aldri kjedelig med barn i hus :))))

Var ei jente på jobb i dag som spurte meg om venninna mi røyka hasj. Da spurte jeg henne hvor hun hadde hørt det fra, og da sa hun; "kompisen min (en jeg også kjenner) og typen (til venninna mi) fortalte det da jeg var på besøk hos "kompis""

Dette var vel og merke mens det var slutt mellom venninna mi og typen hennes, men jeg vet ikke riktig hva jeg skal si? Jeg kan ikke ringe han og ta sjansen på at han er med hu? For de er jo sammen igjen nå, og tilbringer veeldig mye tid sammen! Men jeg vet heller ikke om jeg skal ringe venninna mi og fortelle henne det? Da får jeg en følelse av at jeg kanskje ødelegger noe..?

Min mening er jo at det var FEIL av han å fortelle både henne og kompisen det, for ja.. hu røyka hasj en god stund, og typa var sinnsykt skuffa over hu. Men allikevel, han burde ikke sagt noe, for verken hu jeg jobber med eller "kompisen" er ikke akkurat til å stole på.

Fikk nettopp 2 gule hjerter fra to jenter på 17, noe som forsåvidt er flott og hyggelig det.
Jeg går inn på profilen til hver av dem og ser at det ikke står noenting i profilene, så jeg tenker som så "jaja de er vel nye her"
Sender følgende en melding til hver som "hei hyggelig med hjerte blabla si litt om deg selv/hva liker du å gjøre"

Så får jeg svar av hun hene (ser forøvrig at begge er lest)
"Du sendte nettopp melding til venninna mi som jeg sitter med..."

Jeg svarte at ja... jeg var høfflig å sa hei, men inget svar fra de to =p

Var det bare tull i utgangspunktet tror dere? og liksom "ta noen på fersken", selv om det blir for dumt...

Var på date idag,med en som jeg ble kjent her! Fyyy F**N !!!!!!!!!!! Han var kjekk og flott, men steike MEG, han hadde verdens verste, ekleste, og DÅRLIGSTE ÅNDE EVER!!!!!!!!! uffff.. jeg holdt på å besvime! Han takket nei når han fikk tilbud om tyggis :'(...så hele seansen varte i 45 min...jeg fikk plutselig "vondt i magen" og stakk av.....
Det blir nok en stund til, før jeg går ut på date med noen igjennnnnnn altså :-(

Venligst, puss tennene når du skal på date!
PLEASEEEEEEEEE

Alle dere som sitter med en røyk i hånda nærmest på hvert eneste albumbilde. Enten røyk, alkohol eller begge deler. Det finnes også de som har slike bilder på profilbilde. Nå er jeg glad i en fest selv, og da røyker jeg faktisk selv også, men det finnes ikke noe som er mer turn-off enn folk som profilerer seg med en røyk i hånda. Fysj og fy, ta dere sammen!

Og alle dere som bruker profilbilder der dere er avbildet fra 40 meters hold, i full skikostyme. Eller fra under vann, i dykkerdrakt. Eller på en eller annen kamel i Egypt.

Dere blir ikke mer attraktive fordi dere har vært på skitur, charterferie eller fest. Skjerp dere!

Åh jeg er så glad i dag! Innkjøp av en 64 gb iPad!!! :D Deeeilig! Så nå er jeg stolt eier av iPad, iPhone 4, macbook pro og iMac! :D

Fler enn meg som bare elsker Apple produkter??

Gleder meg til juni.

Får et hyggelig besøk i begynnelsen av juni, så er det Bryan Adams konsert, så ble det jamen meg Bon Jovi konsert også og enda er det bare halve juni som har gått :)))

Er det flere som ser frem til sommeren??????

Dette skal være lystbetont kjære dere!

LETS DO IT! LETS FALL IN LOVE :-)

Hei er det noen flere her av damene som blir sjekket opp av godt voksne menn??
jeg bare lurer!!!!!! er det redselen for å bli gammel?????????