Sukkerforum

Jeg tror jeg er en evig single type jeg.....ser ikke for meg at det kommer til å bli noe annerledes...mange som vil date meg..men jeg finner jo alltid en grunn for å ikke bli sammen med de som er seriøse med meg?

Finnes det en kur mot slike tendenser?

Bare lurer?

Dame 45, 1 barn...

Jæi synns de ærsjå jævvla slitsåmmt...

Hvor mange sexpartnere har dere hatt og hvor gamle er dere?
Forhold, elskere og ONS

Bak kvinneprofiler uten bilde kan det skjule seg gull. Den absolutt flotteste dama jeg har datet her inne hadde ikke bilde. Hun var rett og slett blendene vakker og ingen av damene på sukkerfesten kunne tilnærmelsesvis måle seg med henne. Det var faktisk hun som tok kontakt med meg på grunn av profilbilde/tekst. Egentlig var hun en av de grusomme som bare gidder å sette hjerte, men jeg ble nysgjerrig og fikk hakeslepp når jeg så bilder av henne på MSN. Like flott IRL var hun også. Vi datet noen ganger, men ulik livssituasjon og avstand mellom oss gjorde ting vanskelig. Det jeg ikke fatter er hvorfor jeg bare har 2-3 besøkende i uka når en slik skjønnhet falt for meg..... IRL har jeg ingen problem med å treffe damer hver gang jeg er ute om jeg vil. Tanken min er at en del virkelig flotte damer ikke legger ut bilde av seg selv for å unngå masse spam i innboksen og heller vil velge hvem de har kontakt med. Litt som om når damer på byen sender blikk. Noen som har noen tanker om dette?

Disse hjertene : Er det noen som faktisk bruker disse eller sjekker de ?
Så nå for første gang - wow hva jeg har gått glipp av...tror jeg. ;))

jeg savner en felleschat her inne.
Har alltid vært glad i å chatte og på den måten finne ut av hvem som er interessante.

Hvis man ikke har et utseende som skiller seg ut i positiv retning, kan kanskje personligheten veie opp, noe man gjerne finner ut av via en slik chat.

Man blir som regel avvist hvis man prøver å gå rett på privaten. Det er i hvert fall min erfaring.

Har blitt invitert på date..
Gru-gleder meg!!

Jeg tror at menn viser følelser eller om de er interessert i ei jente ved handlinger, som det å stille opp, og faktisk det at de bruker tid på henne. Men det å snakke om følelser er vanskelig for menn generelt. Mens kvinner har behov for å snakke og vise følelser verbalt. Kan dette stemme? Hva er dine erfaringer? Hvordan viser du dine følelser som mann/kvinne? Spiller sosial status noen rolle her?

Er det normalt å trekke seg litt tilbake etter at man har hatt sex? for dette går også på det følelsesmessige planet... Hva er dine erfaringer her?

http://4.bp.blogspot.com/_H2Ytk0sjfAs/ShZwSyYsjdI/AAAAAAAABUA/GaBfCFpy52M/s400/dr-phil.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=LFvoS9V-7ys

But you wouldn`t do the same........

http://www.youtube.com/watch?v=SR6iYWJxHqs&feature=related

Hvordan var det der med å gi og ta, igjen?
Best å være forsiktig?

Noen som vet?

Siste svar to. 17 feb. 2011 13:04 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym flyttefri

Er det noen her som vet om man har krav på en fridag i forbindelse med flytting? Og kan sjefen si nei til en spesiell dag, eksempelvis akkurat flyttedagen fordi det ikke passer med jobb? Jobber i oslo kommune

Jeg har gjort verdens "beste" jobb og greide å slette et lønnsprogram i det jeg trodde jeg trykket på at jeg skulle oppdatere det.
Hvordan i huleste får jeg hentet det tilbake??? Windows XP Prof. og jeg trenger hjeeeeelp:(

og glede seg til date i morgen a? Blitt en stund siden sist, og nå har den velkjente grue/glede seg følelsen kommet... Gleder meg som bare det, men som mange av dere vet har man jo alltid den lille frykten for å bli avvist..

Men som "sukkereksperten" sier så er det jo ingen rasjonell frykt i seg selv, så lenge man ikke lar avvisninger gå inn på seg særlig mer enn noen sekunder...hmm...

Hvordan er datingaktiviteten om dagen blandt forumtrollene a?

Jeg har aldri vært på en slik fest før og lurer vel bare på om dere andre som er her inne, om dere har noe å komme med i forhold til om det er moro og om dere har fått noe ut av det... Usikkert på om jeg skal melde meg opp :) Kjedelig om det ikke kommer noen man matcher med.

Jeg er så vidt i gang på datern, og lurer på om jeg skal ta med meg min nye date på StandUp på fredag. Greia er bare at min ex er bartender på huset hvor standupen skal være. Tror han skal jobbe i et annet lokale, men det hender jo de plutselig forandrer på arbeidsfordelingen på huset.

Så spørsmålet er; er det i det hele tatt greit å ta med en date på arbeidsplassen til min ex siden han jobber i en bar, eller krysser jeg en grense der? For høy risiko for at det skal bli kleint? Må man regne med at også exen kan komme til å dra med seg dater på jobben sin når man jobber en slik plass?

Han jobber tross alt i en bar hvor det skjer endel sosiale arrangementer. Litt kjedelig om jeg nå ikke kan være med på "arrangementer" lenger. Hadde vært et lett valg om det ble arrangert slike ting andre steder, men er ingenting som jeg vet om.

(Jeg har omtrent ikke truffet min ex etter vi har slått opp, kun melding på jul og bursdager. Det er nesten et år siden vi slo opp, og det var jeg som slo opp med han.)

Noen meninger?

Fikk to merkelige henvendelse idag som jeg ikke klarte å overse. Disse to er sikkert søt og snill og grei men merkelig måte å få skaffe seg dame.....

Disse er to førstemeldinger:

kandidat nr 1: Hei Fru (hans etternavn), du passer perfekt til å bli min hustru nummer 2. Utifra bildene er du søt,yndig og feminin. Og tar tydeligvis godt vare på utseendet. Jeg er 40+ (han har pynta litt på aldern) har voksne barn så du trenger ikke å bekymre deg for å få barn. Jeg har god inntekt og er formuende så du trenger ikke å jobbe, så lenge jeg trives i ditt nærvær og ser presentabel ut vil vi få det godt sammen.

Er dette noe du kan tenke deg?

kandidat nr 2: Hei, jg r en gutt på 40+ og liker dg veldi godt. Jg har ikke hatt godt liv og vil ha fin dame som trøst. Håper du liker mg tilbake siden folk ikke er snille med mg. Vær så snill. I love you.

Flere som har fått noe lignende? Er dette en form for spøk. Er dette en slags standardmail som jeg formtrollene stadig nevner? Hva svarer man på slik? Jeg svarer alle som som tar kontakt.

Jeg får folk inn på profilen min i ny og ned... De sier hei og virker hyggelige nok. Men det virker som det er så få som virkelig ønsker å bli kjent. De spør så lite. Jeg er en tenker.. som spør om alt mulig... Men syntes det er lite tak i gutta her inne liksom. Kanskje jeg spør for mye...

Er dere egentlig virkelig interessert i personen bak profilen? Kan det være vi bare er dritt lei av å bli kjent med nye mennesker på nytt og på nytt. At det blir tomt for småpjatt? Kanskje det er baksiden med nettdating... det blir FOR MANGE å forholde seg til...

Jeg føler jeg må fortelle alt for mye selv.... Kan jo være de bare sier hei for å se. Og ombestemmer seg underveis. :)

Jeg trenger en åpen gutt som liker å prate. Kommunikasjon står høyt for meg. ( som mange her har skjønt engasjerer jeg meg lett..)
Så om de ikke klarer det på mail en gang.. hvordan er det da i virkeligheten?

Okei, jeg har et (stort) problem. Jeg er alt for seksuell av meg! For det første, har jeg bare hatt ett forhold som varte i to måneder, og vi hadde sex på første "daten". Men alle de andre mennene jeg har vært med, har bare blitt til det seksuelle nivået, de har liksom aldri blitt for å se hvem jeg ER. Og jeg vet det er dumt av meg at jeg byr på meg selv såpass fort, men det er nesten som at det ligger i min natur å være ei seksuell jente. Har gang på gang fått høre om min seksuelle utstråling, men hva med min indre utstråling? Det er nesten som at den seksuelle utstrålingen skinner over den jeg er som person.

Jeg har prøvd gjentatte ganger å IKKE by sånn på meg selv, men det ser ikke ut til å funke for motparten overhode. De fleste viser liksom ikke interesse tilbake, men om jeg nevner noe i den seksuelle grad, øker interessen betraktelig. Og dette har skjedd meg MANGE ganger. Så jeg vet rett og slett ikke hva jeg gjør feil! Noen råd, eventuelt noen som har det på samme måte som vil dele erfaringer og tips? Dette er virkelig noe jeg vil endre, men det føles ut som jeg er en jævla nymfoman noen ganger.

Dette er kanskje irrelevant, men jeg er 21 og har vært med 18 forskjellige gutter/menn. Sånn i betrakning til eventuelle svar noen av dere har til meg...

Hver gang ei jente har avsluttet den første daten med «vi snakkes/sees». Så sender aldri jenta en melding etterpå eller hvis jeg sender en melding så har hun ikke lyst til å møtes igjen. Er det bare for å unngå en pinlig pause?? Synes dette nesten er litt latterlig når hun har skrevet i profilen at hun alltid sier det hun mener. Ikke at dette er noe stort problem, men jeg synes bare det er så merkelig.

Er det andre som har lagt merke til dette eller gjør dette?

Uvant følelse - jeg synes faktisk det er mer interessant å skrive med hun jeg skriver med nå enn å skrive på forumet. Godt tegn, eller bare et tegn på at forumet har gjort sitt for meg?

Hmmm...

Er det mange som faktisk ikke klarer å se at bildet de har lagt som profilbilde faktisk er et skikkelig dåååårlig bilde.. Når jeg kikker i albumene til gutter OG jenter her inne er det faktisk veldig ofte de har finere bilder der enn det de bruker som hovedbilde.. Er de blinde?

lurer

Siste svar on. 16 feb. 2011 22:34 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym lurer

For en stund siden møtte jeg en jente her som jeg endte med å like veldig godt. Men etter litt om og men så endte det i at hun ikke ønsket å fortsette kontakten. Hvorfor hun ikke ønsket det har blitt vanskelig å forstå, da vi hadde det veldig gøy sammen og det virket som om hun likte meg. Det er endel ting som får meg til å tro at hun fikk litt panikk for å gå inn i et forhold. Dette begynner å bli en stund siden nå og jeg går fortsatt å tenker på henne innimellom og det er noe jeg har innsett jeg kommer til å gjøre en stund fremover også.

Jeg lurer på om det er andre som har erfaring fra slikt?

Det er selvfølgelig mulig at jeg tar feil, men sett at det er slik:
Ønsker jo at hun skal vite at hun kan ta kontakt igjen om hun skulle ombestemme seg. Hvis man etter en stund sender en hyggelig melding og sier at man foresatt er interessert. Er det bare dumt? Er eneste muligheten jeg har, at hun tar kontakt med meg?

Jeg leser på forumet at masse av damene her inne har tusenvis av treff..
Har vært medlem i over en måned, og det har ikke vært mer enn 300 stykker innom profilen min, og kun 30 av de igjen som har tatt kontakt.. Er det bare gutter som tar kontakt her inne? Anser meg selv som en 8´er ut fra bildene, og hadde ærlig talt forventet mer respons på nettet..

Virker som damer på byen er mye mer på "sjekker`n" enn her inne..

Andre menn som sitter med samme følelsen?

Har dere hørt det? ikke jeg heller... men da igjen, om ikke jeg ba dere høre etter nå, så ville dere aldri lagt mærke til det, lydene rundt dere selv! naboen som krangler, klokka som tikker ALTFOR høyt! fjærn batteriet! Tv er unødvendig tidsfordriv(ikke så ulikt denne teksten) mye bedre å sitte på facebook og le med seg selv^^ om jeg kunne fått en loff for hver gang jeg ser et nyttårsforsett gå i vasken pga disse sjoko-påskeeggene! da hadde jeg hatt mye loff, kanskje nok til å starte en egen BigBite kjede, den skulle hete ''På Loffer'n'' jeg skulle gitt allt for at Margareta Sandstedt kunne være hovedansvarlig for lønningene mine!(vet du ikke hvem det er?? google it)
har ingen gode erfaringer med naboer^^ dærfor har jeg plastet inn huset og satt strøm på trappa mi! funker greit det, men di siste tre dagene har jeg ikke fått posten min.. ergelig..
har dere hørt det? ikke jeg heller...

Har mailet litt med forskjellige menn her og syntes så ofte at jeg må dra "ordene" ut av de..
Jeg anser meg selv for å være åpen og ærlig og ikke sånn altfor personlig i starten.
Men føler liksom at det blir bare svada, jeg skriver i vei og de bare svarer direkte på det jeg spør om..
..kan jo selvfølgelig være at de ikke er interessert, men hvorfor da gidde å svare. Kan bare slutte eller sende en standard vi passer dessverre ikke sammen mail!!

Leste i en artikkel her forleden at nesten 40 % av oslo by sine innbyggerer er registrert som enslige. Selv om det finnes x antall kollektiver her i byen etc. Har vi alle blitt for kresne..?

Gud - Er det mulig, send en sms/brev om du ikke ønsker mere kontakt.

* Tusen takk for et hyggelig møte, men kjenner at dette var kanskje ikke det jeg ønsker. Lykke til videre..

Less is more.
Hvorfor sender dere ikke beskjeder, bare blir borte ?

Bare lurer..

Kan godt trene litt, ta en tur ut, på ski eller i bakken innimellom selv, men føler ikke akkurat det friskusinntrykket jeg får av veldig mange her passer meg..

Også er jeg veldig overrasket over den høye andelen som skriver det på profilen sin.

Jeg har lagt merke til to ting når det gjelder bilder som damer bruker..

1) veldig mange profiler (bare et par her, men mange flere på f.eks. møteplassen) har serier med bilder der de dynker seg selv i vann, om det er dusjen, basseng, innsjø.. you name it!

har dere lagt merke til det? er det en slags trend? eller er det noe med meg og mine profil instillinger som gjør at disse profilene dukker opp? >_<

2) profilbilder som er tatt fra nettet! det skjer like mye her som andre steder, bare i dag så så jeg 3 profiler som hadde bilder fra nettet! jeg har en plugin installert som søker bilder i en bildedatabase, og hvis den har blitt brukt andre steder, så kommer linken opp... heter TinyEye btw

jeg er ganske sikker på at disse profilene er fra menn som lager dameprofiler, men en av dem i dag fikk meg til å tenke, siden profilen hadde masse tekst og bilder, bare ikke så mange av henne.

er det noen andre som har lagt merke til dette?

Speeddating

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym BjarneRimi

Hallaisen!

Er det noen som arrangerer speeddating i Oslo nå for tiden? I gamle dager (for 3-4 år siden) var det et firma som gjorde dette ca. en gang i måneden, mener jeg.

Har vært på Internett og lett litt (altså, jeg var ikke ute på Internett selv - jeg satt ved PC'en), men kunne ikke finne noe.

Hvis man gir noen et hjerte her inne, gjøres det bare sånn helt tilfeldig? Forstår bare ikke helt det med å gi det, så sier jeg hyggelig hei i retur, men så får man ikke melding tilbake. VET jeg ikke har sagt noe feil, bare et helt vanlig svar tilbake liksom... Dere som gjør det, hvorfor blir det sånn? Jeg svarer alltid, uansett... er jo bare å være ærlig...

Vet dere hva... er bare å droppe intimbarbering... påkoste seg en brazilianer 1 gang i mnd. Det er penere, renere, null nupper om man er flink i starten med vedlikehold. Og man bli fiiiiiiiiiiiiiin..
Noen vil ha "pynt" noen ikke.. Uansett.. det er så anbefalt!

Tar opp tråden fra sist mnd. Men det er et positivt råd som må ut til de flotte kvinner på sukker. Man føler seg fresh med seg selv. Og har man noen å "leke" med, så reagerer hvertfall de på dette.. Bedre med silke enn spikermatte ;p

Igjen teit tråd, men det er jo så mye annet rart her, så jeg satser på at dette blir bare en del av det ;)

Var på date med en veldig søt og seriøs fyr her for noen dager siden....

Daten gikk veldig fint...praten gikk lett. Han ga uttrykk for at han likte meg veldig godt og ønsket å treffe meg igjen.
For meg var det et problem at mannen hadde et krater av et mellomrom mellom fortennene....han burde absolutt ha regulert tennene sine...tror han mister sjans hos damene rett og slett med slike tenner...det finnes sjarmerende tenner med mellomrom, men disse var ikke det...

Hadde han ikke bodd såpass langt unna, nesten to timer med tog, så hadde jeg kanskje hatt en date nr. 2 med ham, i håp om at jeg ville like fyren og overse tennene...men ettersom det ikke sa pang...eller noe...

Han fikk kysse meg da...og han var skikkelig god til å kysse...det skal han ha...ble faktisk tent på ham der og da av kyssingen..

Møtte ham ikke her på sukker...bare så det er sagt.

Altså, meldte fra i går at det ikke blir noe treff nr. to...da hadde jeg gått og grunnet på det noen dager...

Litt oppgitt over meg selv her da...men hva synes dere andre damer?

Noen menn løper så fort de legger merke til at dama har bein i nesa og sier ting rett ut, istedetfor å gå rundt grøten. Men hvorfor blir menn så satt ut av det? Altså, det burde jo være positivt å være direkte? Så lenge man svarer på et spørsmål åpent, eller spør om det man lurer på, burde det ikke være et problem. Men jeg har vært borti så mange menn som finner det ubehagelig at jeg er direkte, men det er jo bare slik jeg er av natur. Jeg kan liksom ikke slutte å være meg selv bare fordi en mann mener jeg heller burde være litt mer sjenert og holde mer tilbake, liksom.

Så jeg lurer på hva årsaken kan være til at menn ikke finner det tiltrekkende med direkte damer med bein i nesa? Blir de rett og slett skremt?

Jeg trenger litt hjelp! Jeg skal bygge på TV-møbelet mitt, men vet ikke hvordan jeg skal gå frem for å få samme farge og stil som Bombay-serien til Bohus. Noen som vet? :)

Jeg har lært tre ting hittil:

1. Det finnes mellom 4 000 000 og 5 000 000 bobler i en flaske Champagne.
2. Vi har mer enn 15 typer salt i verden.
3. Fra i morra av blir det vesentlig mindre nett på denne jenta!

Hva har du lært? :-)

jeg syns menn under 180 kan være kjempe sexy jeg. små menn med selvtillitt...det liker jeg. MEN ikveld var jeg på en date hvor mannen hadde oppgitt en høyde som var noen cm høyere enn meg. og da vi møttest rakk han meg til haken. Ikke lyv på noe som er så enkelt å avsløre. vær så snill. at han itillegg hadde et bilde som må ha vært mange år gammelt gjør ikke saken noe bedre. vær ærlig. da er det størst sjangse for å finne noen som liker deg for det du er.......

det ble en kort date. no bad feelings. sa bare at det ikke var noe kjemi fra min side.

http://www.youtube.com/watch?v=qNPEbHoCxNg&feature=player_embedded#at=207

Sånn mann vil jeg ha ;)

Nå er det siste sjans for de som kunne tenke seg noe seriøst, med denne seriøse og ordentlige karen :) :)
Når uken er omme så hopper jeg ut herfra, dette er blitt en tidstyv, uten ønsket avkastning.

Så håper med dette nødropet om siste sjansen, og få en mail fra ei frøken med litt TAK i ;)

Hvordan bør men forholde seg til "daten" og sukker etter en date ?
Du har møtt noen du liker, men kjenner du trenger flere dates for kunne være sikker.

Holde seg unna sukker ?

Hva er mest seriøst, er ikke ute etter en elsker men en som kan gi meg " hverdagen-sammen" .......

8 av de 9 siste med matchtall over 70 inne på min profil har satt hjerte. Altså de som kommer opp i besøksoversikten.

0 av dem har sendt melding.

Er jeg utsatt for et komplott eller sitter hjertene særdeles løst hos jentene for tiden?

På grunn av dalende besøkstall og interesse måtte jeg ta en ikke så liten oppussing av profilen min.. Noen som gidder å kommentere? eventuelt slakte på en sakelig måte:)

Synes å være fremtredende på damenes profilbilder om dagen... Kanskje ikke så unaturlig i denne kulda, men etter at jeg la merke til det føler jeg det har "tatt helt av" med disse fantastiske hodeplaggene.. Burde kanskje bare ta det som et tegn på at bildene er relativt ferske??

Jeg er helt satt ut......pokker så mange flotte/sexy menn det er i Hordaland. Jeg flytter fra Oslo...

Enig ??

Hva gjør du, om du snubler over en profil og synes teksten og det personen formidler er helt fantastisk bra og treffende på det du søker, men bildene faller ikke i smak i det hele tatt..
Går du da videre? Eller gir du personen en sjanse?`

Before sex you help each other get naked...After sex you only dress yourself...
Moral of the story: In life no one helps you once you're fucked ;))

Har dere vurdert å snu kamera vekk fra speilet om mot dere selv i stede? Da ser dere i speilet om dere treffer på ansiktet ved å se på skjermen bak på kamera.

Lurt :)

Er så lei av å lete, prøver noe nytt for gøy.
Dette ganger dere menn like mye som det ganger oss damer på forumet.

* PLEASE

Legg igjen en visit med bilde på tråden alle menn i OSLO alder 40-50 år

Dæven!
Dette burde blir bra...