Sukkerforum

For noen måneder siden var jeg på en date med ei jente herfra, uten at det ble noe mer, men vi fant i hvert fall ut at vi hadde felles bekjente - en gammel studiekamerat av meg var kollega av henne. Så, i dag traff jeg ham tilfeldigvis på gata, og han hadde visst fått vite at vi skulle møtes, at vi møttes og at det ikke ble mer enn det.

Er dette vanlig? I tilfelle vil jeg gjerne unngå å lete opp felles bekjente skulle vi ha noen.

Merker at alderen tar på når jeg ikke engang orker å dra på en visekonsert en onsdag kveld... Hvordan skal dette gå...?

Jeg mener, hvis man er der for lenge, så blir man aldrig fornøyd med de man treffer, har kanskje i beste fall et kort forhold også begynner man å lete igjen?..blir bare mer og mer kresen?

Klippet fra Nyhetene:
En desperat tyrkisk mann bosatt i Tyskland har bedt politiet beskytte ham mot sin sexgale kone.

Den fortvilte mannen søkte tirsdag tilflukt på en politistasjon sørvest i Tyskland og fortalte at han hadde sovet på sofaen i fire år for å unnslippe konas evinnelige klåing og umettelige sexappetitt.

Paret har vært gift i 18 år og har to barn sammen, men nå har mannen åpenbart fått nok.

– Han har bestemt seg for å søke skilsmisse og flytte i håp om endelig å få litt hvile, heter det i en pressemelding fra politiet.

Særlig fortvilet er mannen over aldri å kunne møte uthvilt på jobb.

– Nå er dette umulig. Han forteller at kona stadig kommer inn i stua der han ligger og krever at han utfører sine ekteskapelige plikter. Han ber politiet om hjelp for å få litt nattesøvn, heter det videre i pressemeldingen. (©NTB)

Er det sånn det er å ha en kone????? Huff og Huff :-))

Hva bør det egentlig stå på profilen ?

* Jeg hadde først : Flørt som kan .... men da fikk jeg bare useriøse invitasjoner fra gutter/menn på 20-30 år.
* Nå står det langvarig forhold - føler at det er litt voldsomt. Siden jeg ønsker ikke stresse med noe, vil ta en dag av gangen.

Vet at flere jenter her tenker det samme, noen tanker der ute ?

Da har jeg meldt meg på sukkerfesten 5 februar.. er første gang jeg skal delta på et sånt arrangement så er veeeldig nervøs for hvordan det skal være osv :P men jo.. Siden jeg ikke kjenner noen andre (enn misslykkede dates) her inne på sukker.. lurte jeg litt på om det var andre som også skal gå på sukkerfesten mutters alene.. tenkte jeg om det kanskje var andre som også skal dra dit alene, både jenter/kvinner og gutter/menn.. som har lyst til å ta en kaffe og bli kjent med meg som venner før dette.. for så å gå dit sammen med meg :) så man iallefall har noen man "kjenner" å lene seg på når man ikke kjenner noen der? :)
skriv gjerne under her eller send meg ett brev..
mvh Moah :)

Oppdaget nettopp tre grå hår.....nedentil.... har aldri tenkt over at dette fenomenet skulle ramme meg, eller andre for den saks skyld. Lurte i et øyeblikks midtlivskrisepanikk om jeg skulle begynne å farve det (selv om jeg bare pleier å ha fjortissveis), men alternativet er også å fjerne alt hår. En siste utvei er å nappe dem bort.

Tankerekkene mine assa....hvor går grensen for forfengelighet egentlig? :-))

Ps. Var på badeland for ikke lenge siden, alle kvinnene jeg så i dusjen, unge som gamle, hadde viltvoksende og rikelig med hårvekst. Jeg torde ikke dusje uten badedrakt, for jeg følte meg så naken lissom. Disse damene kan da ikke ha noe seksualliv, kan de vel? Er det vanlig at kvinner ikke barberer seg, ble skikkelig nysgjerrig jeg..... Det er vel svært få menn som setter pris på masse hår?

Ser på Top Gear - så da må jeg nesten spørre hva slags bil har du/dere ?

Blir alltid så forundret over at damer så gjerne vil ha menn som er veldig høye. Jeg foretrekker dem litt lave...ikke lavere enn 5 cm over meg da, men jeg er 1.63 så da er det jo ganske mange å velge mellom:-))

Når de blir sånn opp mot 1.85 er de ganske uinteressante for meg faktisk:-))

Håper dette var en liten trøst til alle menn som har måttet lese om damenes ønsker om høye menn her på forumet. Må jo være mange damer som meg her også vil jeg tro? Dessuten liker jeg dem litt spede og tynne også:-)) Ingen kraftige musklebunter til meg takk:-))

Idag fikk mine smørefrie slo-mo-ski smake sesongens første snø. Det smakte godt. Jeg smilte og koste meg, og følte meg litt friskus. Men når jeg kom frem på Frognerseteren møtte jeg en stygg panda i speilet. Et tonn maskara over og under hvert øye.
Jeg er ikke vant til å bry meg med snø og regn i forhold til sminke, men fy søren, det så ikke bra ut. Og det var ikke få folk i skiløypene idag heller. Hehe...jaja, jeg lærte vel en lekse.

Noen andre som har flauset seg, og vil dele, eller som trøstende kan si at det var sikkert ingen som så det (right)

initiativ

Siste svar to. 27 jan. 2011 23:15 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym snøfnugg

Sitter her og klør meg litt i hodet..

Lurer på en liten sak,og det gjelder det å ta initiativ! F,eks i forhold til å møtes,utveksle tlfnr o.l ?

Hvem skal ta det første "steget"? Gutten/mannen eller jenta/kvinnen? Og hvor lang tid skal det gå ? Første mailen,andre mailen,tredje mailen?

Hva syns dere der ute i sukkerverden?

Braziliansk vri er topp.. Rett og slett topp...
Glemt et års tid hvor fantastisk greit det er..
Kan anbefales alle jenter som bryr seg litt om det delikate uttrykket ;)

Totalt teit tråd.. Men måtte bare dele gleden over å være pen andre steder og.

Det rullerer nå en tråd her hvor en dame er lei av at menn juger på høyden. Prinsipielt og moralskt er jeg helt klar på at man ikke skal juge, men er det riktig å spørre om disse vitale målene. Hvis vi drar den litt lenger og jeg er svært opptatt av pupper. Ville dere damer godtatt at jeg spurte om cup-størrelsen deres? Mest sannsynlig ville jeg blitt diskvalifisert fordi jeg spurte om det og dersom ikke, ville dere oppgitt det? Mange damer har en hang-up i forhold til høyden på menn og det er mer sosialt akseptert å spørre om den, men for mange menn er dette er litt sårt tema. Er det i realiteten noen forskjell på de to målene og "kravet" om å få vite det?

Jeg synes sukker burde opprette ett søke kriterie til: Body Mass Index: BMI.
Så kan vi matches mot det og.
Det bør være like retferdig som å måtte skrive høyde.

Blir noen ganger nysgjerrig og lurer på hvem noen av dere er. Hvem er Bangalter og hvem er HeltEnkelt feks. Er det bare jeg som blir nysgjerrig på hvem folka bak et navn er?

En ting jeg har irritert meg over i lang tid nå, er hvor vanskelig det skal være å vekke interessen hos jenter jeg skriver til.
Det virker som at de fleste såvidt åpner posten sin, for så å bare slette den uten å i det hele tatt se på innholdet. Jeg kan selvfølgelig ikke vite om det er sånn det foregår, men tar meg friheten til å bruke litt fantasi her.

Det som er greia da.. Jeg vet, ja faktisk så er jeg ganske skråsikker, at jeg er en ålreit fyr. Jeg får ofte høre veldig positive ting om utseendet mitt, og komplimentene strømmer inn om personligheten min. Det er ikke sjelden at jeg er midtpunktet på fester, og får i ettertid, selvfølgelig, høre hvor kjekk jeg er også videre. Jeg har null problemer med å skape en kjemi ansikt til ansikt, og folk flest trives utrolig godt i mitt nærvær. Jeg kan gå bort til ei helt tilfeldig dame på byen og ende opp med å prate med dem i timesvis, med full kroppskontakt og alt som følger med. Men, jeg er ikke av den typen som liker one-nights og lar det bli med flørten på byen fordi det er morsomt!

Så, hvorfor skal det da være så vanskelig å oppnå kontakt på nettet? Når alle sier at det er mye mer personlighetsfokus her, siden man kan bli kjent med og trygg på folk før man møter dem? Etter en stund så blir man lei av å skrive lange, personlige og interessante mailer til hver eneste person man tar kontakt med. Dessuten er det en stor fordel å faktisk la det være litt ting usagt hvis man håper på en interessant date.

I tillegg da, så var det dette med utseendet.. Jeg er helt utrolig lite fotogen, og ser helt anderledes ut på alle bilder som blir tatt av meg. Det er faktisk såpass ille, at folk nesten ikke kjenner meg igjen på bilder. Det første som pleier å bli sagt når jeg er på date er "Oi, du ser helt anderledes ut i virkeligheten".

Men, nå gidder jeg ikke å skrive mer..

Poenget mitt er: Den mailen du sletter over en lav sko, kan være fra den personen du har lett etter hele livet ditt! Gi folk en sjanse, selv om dem ikke ser så supre ut på profilbildet, eller har skrevet en uinteressant tekst.

Ha en fin dag videre folkens, og lykke til i letingen etter den rette! :)

Jeg elsker Knausgård, snart ferdig med bind nr 4.
Noen som synes jeg er umoralsk?

Lausunger!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym sooky

En gammel mann skulle med bussen og blei settanes atme en pønkar med
hanekam og nål i næsen og øran. Den gamle mannen nistirra på pønkarn som
til slutt blei førrbanna og sa:" Din gamle tulling! Ka i fan glane du
på, har ikkje du gjort nåkka sprøtt då du va ung?" Då svare gamlingen:"
Jau vest fan har æ d. Da æ va ung, så...... hadde æ sex .........med ei høna, og no sett æ
å lure på om du kan være sønnen min!?"

En liten pike på 4 år skulle sove hos sin farmor. Da klokken ble 22 sa farmor at de skulle legge seg . Piken syns det var greit , men hun sa at de skulle sove uten klær på. Farmor ville ikke skuffe henne så hun sa ok . Klokken 03 våknet farmor av at piken lå og lyste henne i rompa med en lommelykt . " Hva gjør du ? " spurte farmor. Piken svarte: " Mor og far sier du har ræva full av penger , men det stemmer jo ikke

Skal gå skole til høsten, har da valgene mellom Trondheim, Bergen, Kristiansand og Ålesund. Jeg er veldig usikker på hvor jeg skal velge å gå... Har tenkt på Trondheim siden det blir nærmest, men har også tenkt på Kristiansand, siden det er en god del lengre sør og sikkert finere og lengre sommer. I tillegg ligger det mere sentral iforhold til Stavanger hvor jeg har bodd tidligere og har en del kjenninger. Noen som har forslag og gode argumenter?:)

bullshit eller sannhet?

Jeg ble tilsatt i et vikariat i november, ett år med gode muligheter til fast ansettelse.
I dag spurte ei av de fast ansatte hva jeg får i årslønn..jeg følte meg litt presset og ukomfortabel. Jeg svarte på hva jeg får, og hun reagerte med sinne mot ledelsen iom at hun tjener nesten 40 000 mindre enn meg i året og har vært der i over ett år. Hun har lik utdannelse og like arbeidsoppgaver som meg..
Huff nå kjenner jeg at jeg har litt vondt i magen, har jo ikke lyst til å komme på kanten med ledelsen ei heller med mine kolleger..

Er det sånn at en skal holde hva en tjener for seg selv eller?? hadde jo ikke tenkt tanken engang at det skulle være forskjeller..

Det mennene gjør for at vi skal bli til, er å sende små tusser som svømmer som krill!

Det mødrene gjør mens de tar seg en spinn, er å åpne opp egga og slippe dem inn!

Hvilket ord pirrer dere mest når dere leser det?

Jeg har en forkjærlighet for "naken".

Etter snart en uke på sukker er jeg ganske metta på menn som lager trutmunn på bilder. Virkelig turn-off.

Menn i turklær derimot. Det får jeg aldri nok av. YUMMY!

Skru når du er trøtt!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Kryllbert

Når huet er fullt av støy og øyelokka tunge etter timer med mas, er ikke tiden inne for å skrive den fancy tekstmeldinga, eller engang svare.

Sitt heller og les den med halvåpne øyne, og legg den vekk uten å svare.

I verste fall: Bit tenna sammen og krom øyenbryna og hent de siste krefter fra kjellern med en kort melding som krever ti minutters intens anstrengelse.

Begge er kurante alternativer for å unngå fuckups.

Rods Meat

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Duckman

Jeg hørte denne historien og at det her er sånt jenter liker. Hva sier dere, jentene på sukker?

"You know, I have this other friend, Rod, isn't it funny how I can have so many friends named Rod?

At any rate, he owns this dingy little steakhouse on the other side of town, called "Rod's Meat." Anyways I was talking to his wife the other day over some drinks and she is kind of the manager of the place. But she was telling me how terrible her job was...so routine, so boring. Everyweek she counts the money, writes the paychecks to the employees and supervises the food shipments. Well, she was saying that her job was getting so boring, that she couldn't take it anymore.

Well, she got some relief one week when the meat shipment came in, and it was bigger than usual, and she couldn't get it the same way she had been. She had to totally change the process, and she told me, "Sometimes you have to BREAK ROUTINE, and DO IT DIFFERENTLY." She said that she had to get the meat in the backdoor, where she had never gotten it before, and you know it's funny, but that little break with routine, something as simple as when you GET THE MEAT IN THE BACKDOOR, can make you FEEL SO GOOD."

Jeg er typen som legger veldig godt merke til Detaljer.... Jeg sitter ofte å utfordrer hjernen min og meg selv.. jeg har stilt mange dette spørsmålet, og stiller dette nå til DERE:

Tenk deg GODT om nå, før du i det hele tatt tenker på å svare.

Hvis du skal nevne den BESTE dagen i DITT LIV, hvilken dag var dette? hjernen min skyter ut positive opplevelser, og jeg begynner å huske ting jeg hadde glemt for lenge siden....
men, den dag i dag, klarer jeg fortsatt ikke å si: "det var den beste dagen i mitt liv"... kunne ønske jeg kunne si "når datteren min ble født" men det vil være å lyve... sannheten er at jeg ikke klarer å finne det ut...

klarer du?

De siste to sukkertypene jeg har møtt, har begge satt opp at de er 1,80, men så er vi jevnhøye når jeg møter med hæler, ergo kan han max være 1,75-1,76. Det står i profilen at jeg liker høye menn.

Jeg vet det høres overfladisk ut, og bestemte meg for å ikke henge meg opp i det. Valgte å møte begge to igjen et par ganger (for ordens skyld: ikke parallelt, datet først han ene, avsluttet, så han andre). Men jeg blir ikke tiltrukket!!!

Begge uttrykte skuffelse da jeg sa at gnisten uteble. Jeg fikk skikkelig dårlig samvittighet.
Men nå er jeg egentlig litt irritert. De får skylde seg selv!!!

Hvorfor oppsøke slike situasjoner der sjansen er stor for å bli avvist, ved å direkte lyve om høyden???
Det er ikke en subjektiv faktor

Neste gang jeg kommer på date og fyren åpenbart har opplyst feil høyde (eller alder, har opplevd det også), kommer jeg til å spørre fyren så får han bli så flau han bare vil.

Det later til at et meget høyt antall av den kvinnelige medlemsmassen består av damer like under eller over 30, som gjerne har studert og bor i urbane strøk.

De har brukt 20-årene på studier, venninner, festing og mindre seriøse forhold med et utall menn. Men så en dag, rundt de 30 slår den biologiske klokka til, og de kommer på sukker og leter etter en rundt deres egen alder. Det er plutselig ikke like kult å springe på byen hver kveld og dra med en ny fyr hjem til senga.

Det er klart at noen burde ha fortalt dette til de før, men faktum er, nå er det for sent!
For hvilken grunn har en mann rundt de 30 til å bli sammen med en av disse smådesperate damene som kun har vært opptatt av seg selv det siste ti-året, når han like greit kan finne ei som er 6-7 år yngre isteden?

Nei, damene rundt 30 må bli ærlige med seg selv og innse at de ikke er så attraktive som de tror de er. De må heller løfte blikket og innse at det nå heller er menn i 40- 50-årene som er de mest realistiske partnerene deres.
For menn i 30-årene er det lite å hente på Sukker den tid det er så få unge damer med seriøse hensikter her inne.

...Jeg savner en rubrikk her på sukker ang røyk og snusvaner .....for meg så er det en ting som jeg ønsker å vite tidlig , men må til nå leite meg frem til eller rett å slett spørre om det.....andre synspunkter på det ?

Er det noen som har noen erfaringer med de festene som kan forklare litt hvordan det er der ... ? Spør bare fordi jeg er helt blank på det området....!

Vurderer å bli med på festen, men er veldig i tvil...

Flere av mine dater sier de ser porno daglig, er det virkelig slik ?

Hvor ofte/mye porno ser dere ?

Håper jenter svarer også ;)

Jeg er en slik kvinne, som har horete og billige egenskaper, og som sikkert skremmer livet av menn med som ikke liker at kvinner er selvstendige vesner som kan like sex på lik linje som mannen.

Her om dagen sendte jeg en mann (som jeg vet liker meg godt) denne sms'en: Hvis du har lyst på kos kan jeg godt stille opp som frivillig :-)

Det hele endte opp med masse deilig sex, som var så bra at jeg var støl i hele kroppen dagen etterpå, og som gjorde at jeg satt og smilte for meg selv på jobben da jeg tenkte på det!

Bra sex er livets krydder, og jeg nekter å leve i sølibat selv om jeg er singel.

Mange menn som vart skræmt no?

Spør meg selv det spørsmålet. Når er det min tur, eller er det skjebnebestemt at jeg skal være den evig single karen? Har ventet på at det skal bli min tur nå i hele mitt liv, aldri vært i et seriøst forhold (er 23 år gammel). Med det følger jo selvfølgelig spørsmålet, er jeg ikke bra nok for noen? Logisk sett er svaret et klart nei, men på et følelsesmessig plan så sitter det unødvendig tvil.

Vært medlem her i 3 måneder, og har hatt ca 150 besøk på profilen, super i 2 av de. Blir klart litt demotivert av at omslaget på boka ikke gir rettferdighet for inneholdet.

Skulle så veldig ha vært min tur, er det noen andre som føler litt av det samme som jeg gjør? Enten man ikke har hatt seriøse forhold eller ikke.

Ha en ellers fortrefflig lørdagskveld, hva enn dere skal gjøre i kveld.

Den man gjerne vil ha...den får man ikke...
Den man ikke vil ha...får man hvis man vil....

Sukk!

jeg bikker 40 iår, og det slår meg at jeg syns det blir fryktelig feil å beskrive meg selv som jente. Samtidig som jeg ser at veldig mange jevngamle gjør det om seg selv. Jeg syns det kan bli litt krampaktig.....er vi ikke kvinner og menn, damer og herrer? er det så ille å være det igrunn?
...eller er det bare jeg som er sær? en veninde er veldig uenig med meg. men kanskje hun bare har fått krampetrekning?

Heisann!
Har selv vært ute og jobbet med medisinsk nødhjelp og kan tenke meg mer av dette videre i livet...og gjerne sammen med noen på sikt....Men slike menn vokser IKKE på trær. Er du her kanskje? I så fall fint å dele erfaringer og se hva som skjer...

Noen som vet hva snittalderen på disse festene pleier å være? Er det folk rundt 18-25 år der?

Kokosnøtt

Siste svar ma. 24 jan. 2011 20:57 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym kameleonen

Noen som vet hvordan man åpner den?

Etter å gått på trynet igjen etter å ha vært stormende forelsket i 3 måneder, har jeg innsett at JEG personlig aldri kommer til å klare dette her med forelskelse som går inn i dyp, varig kjærlighet. Dette var en fyr jeg traff her på Sukker - så jeg kan skrive under på at det er mulig å finne en å bli forelsket i her inne, hvis man leter lenge nok... ;) Mulig at disse tankene er preget av det ferske bruddet, men etter å ha opplevd lignende GANG PÅ GANG i livet, har jeg kommet fram til at jeg skal slutte å kreve forelskelse - de jeg blir forelsket i, er nemlig alltid kjekke gutter/menn som kan velge og vrake, og som ofte ikke gidder å ofre noe for kjærligheten. Jeg skal virkelig prøve å inngå et forhold med en BRA mann, som bor i nærheten, som jeg kan innlede et bra liv med, og få barn med (før det er for sent. Jeg er i tredveårene). Som dermed også kan bli en eventuell bra eksmann (!).

Hva synes dere menn om dette? Hvordan hadde dere reagert om dere fant ut at dama di aldri var forelsket i deg, men som ønsket å ha deg likevel pga personligheten din, og at hun ønsket å ha en bra fyr å dele livet/få barn med? Selv har jeg inntrykk av at menn generelt ser ganske pragmatisk på dette med kjærligheten (ja, hun skal være sexy og snill og alt det der, men hun skal også bo i nærheten/flytte inn til meg/ikke kreve så mye av meg) - i hvert fall de mennene som har draget. Er redd sexlivet aldri ville fått den hele store gnisten, men den forsvinner jo ofte med årene uansett!

Jeg har lyst til å gå på sukkerfesten 5. februar. Spørsmålet er helt enkelt: er det en levende sjel der over 40?
Selv er jeg kvinne i midten av 40-årene som ikke ønsker å bli oppfattet som en antikvitet om jeg våger meg dit...

Jeg er alenepappa og har mine barn boende hos meg på heltid, eller det vil si at de er hos sin mor annenhver helg.

Og de siste årene, så har jeg hatt noen forhold, som varer en 2-4 måneders tid, og da jeg ikke er interessert i å involvere barn på et såpass tidlig stadium, så er muligheten for å treffes begrenset til annenhver helg.
Men problemet mitt er å opprettholde interessen pga at man treffes såpass sjelden, og jeg merker at følelsene dabber av, og det ender opp med at vi blir enig om å avbryte.

For meg, så holder det ikke med telefon eller meldingskontakt for å opprettholde interessen på dette stadiet i et forhold, jeg har nok behov for noe mere enn det.

Er det noen som kjenner seg igjen i dette, er dette et mannsfenomen, eller er dette like vanlig hos damene også?

Hvilken grad av feilfrihet forventer vi av en ny partner når det kommer til fysikk?
Er det realistisk å tro at et voksent menneske skal ha gått gjennom livet uten å ha fått en eneste bulk i karosseriet?
Hva kan godtas av yrkesskader, idrettsskader og resultater av uhell, sykdom og ulykker?

Jeg er voksen og søker en voksen partner. Vi vil begge være i en alder der barn oftest er unnagjort og barnebarn kan finnes. Jeg har fått en fysisk skade som jeg i fremtiden må ta hensyn til, men det vil ikke berøre partner utover at jeg må leve roligere, ikke kan trene og ikke være like aktiv som tidligere. Det har også som resultat et lavere inntektsnivå. Jeg er etablert med de eiendeler jeg trenger og ordnet økonomi, selv om det er trangt, og jeg har flere mål for fremtiden. Hvor mye må jeg opplyse om i profilen?

Jeg selv har nulltoleranse for psykiske problemer hos en partner. Likeså skyr jeg tafatthet, ansvarsløshet, giddaløshet og de som velger minste motstands vei. Om min utvalgte har et idrettsskadet kne eller en yrkesskadet rygg er mindre viktig så lenge viljen og evnene er på plass.

Jeg opplyser om min "mangellapp" når meldingene går mot videre kontakt og når yrkessituasjon og/ eller trening blir et tema. Flere ganger nå har jeg ordrett blitt satt i samme bås som de med psykiske lidelser. Er det ikke en vesentlig forskjell her? Og forsvinner virkelig hele min identitet og alt jeg kan tilby bak en fysisk "mangellapp"?

Husker diskusjonene om hvem som hadde best profil og lignende, bet merke at toppkandidatene til jentene var jo ikke så pene utseendemessig, utenom cellmax da!

Dette er jo en fordel for oss andre muligens med en bra tekst! ;)

Jeg selv har danset i cirka 3 måneder, og syns dette er utrolig moro! Det eneste jeg savner der egentlig, er single folk! Så jeg har en liten oppfordring til alle dere danseglade salseras og salseros: Kom dere ut og dans! Jeg skal på Myrens Kjøkken i kveld, på Student Social i regi av Salsakompaniet. Der er det masse bra folk, og en superbra DJ, og selvfølgelig knallgod mat :) Vanvittig bra måte å komme seg ut på, uten så altfor mye alkohol inni bildet.

Jeg burde kanskje skrevet denne tråden for ett par uker siden, men da var jeg ikke registrert her enda.. Det jeg sikter til, er at det nettopp er kjørt igang en ny kursrunde i Oslo, Moss, Sandvika og Drammen. Men alltids mulighet til å melde seg på sent også ;)

Og nei, dette er ikke reklame :P

Jeg har en date nå til helga som kommer, og jeg vurderer å investere i en ny T-skjorte.
Jeg vurderer å kjøpe denne:

http://www.8ball.co.uk/OffensiveT-shirts/IFuckOnTheFirstDateTshirt.html

Hva syns dere? :-))

Prøver alltid å være litt kirsten giftekniv jeg og nå fikk jeg lyst til å prøve denne metoden :) Har to venner som er verdens søteste! De kunne lett fått seg damer, men er rett og slett for pysete til å sjekke på byen og ikke nettdating er visst ikke greia... sååå noen søte jenter i Østfold som kunne tenkt seg et hyggelig vors i kveld? Jeg kommer også :)

Ser på død snø..ikke akkurat en familie film!!

Jeg har truffet kanskje tre - fire menn på nettet som har vært seriøse...men når vi har blitt litt kjent så er de kun opptatt av å skrive sexmeldinger...absolutt hele tiden...det tar helt av...det er bare sååå slitsomt og turn off...er det noen jenter/damer som opplever dette? Går rimelig fort lei da ja...så blir de litt såret når jeg er ærlig og sier at jeg ikke henger med på den praten der....skjønner ikke hva slags damer som årker å være i forhold med sånne menn jeg altså....??? Helt uforståelig for meg det?