Sukkerforum

Dagen er borte nå
Tanken på en ny en
Virker skremmende på meg
Hva venter meg?!

Jeg trenger en arm
Å lene meg på
For jeg føler meg så alene
Muttersputters alene

Her i sengen
Uten noen å kjærtegne
Denne natten som jeg trenger det
Nå som jeg lengter så hardt etter det!!!

Jeg trenger å få gråte
Men også å le
Jeg trenger sex og kjærlighet
Mest trenger jeg kjærlighet...

...i mørket i kveld

av Dawnie

Er det bare meg.... Eller er vi fler...

Jeg har bodd alene i 7 år nå.. men først nå er jeg alene! Nå kom savnet etter en og elske, en og være glad i, en og være i lag med!
De siste årene: jeg har hatt to forhold. et som varte i 2 år og et som varte i 2 måneder.. Siden har jeg stortrives i eget selskap, med venner og familie:) hatt det kjempefint..

men nå... Hva skjedde... plutselig kom savnet...

er det noen som føler litt det samme, eller har følt det?
føler litt for og ha noen og være ordentlig glad i.. noen og skjemme litt bort, noen og lage mat til (lei av og lage et konge måltid til bare meg selv)
familien har vært utrolig snille med meg, men nå i det siste har det blitt litt kaldt mellom oss...
Og det er vel da man føler seg litt alene, hmmmm.... Noe og tenke over...

jeg skriver denne tråden, ikke for og få oppmerksomhet. men kanksje for og få noen svar..
Noen som har opplevd noe liknende?

Er det flere som har det som meg for tiden?

Jeg synes dagene bare forsvinner uten å ha fått utrettet noe som helst. Utsetter klesvask til alle skapene er tomme for klær, legger alle de nyvaskede sokkene i sokkekurven min, som nå er stappfull av uparrede sokker, som gjør jobben større og større jo fullere den blir. Bilen min ser ut som en katastrofe både inni og utenpå. Kjøleskapet har minst to tomater jeg kjøpte for to uker siden, en råtten paprika, gamle uspiste oster, og rester fra middager jeg ikke har lyst til å spise og ikke har samvittighet nok til å kaste, selv om jeg vet at jeg aldri kommer til å spise dem. Jeg skulle ha svart på mail, men jeg gidder ikke det heller, det skal jeg gjøre i morgen, selv om jeg vet at jeg ikke kommer til å gjøre det. Jeg synes det er et ork å finne frem klær å ha på seg om morgenen, og hvis jeg er ekstra trøtt, så tar jeg på meg deppetøyet mitt (olabukse og en fleesegenser i XL), og mine alt for store vintersko. Kollegene mine mobber meg når jeg har på meg dette grusomme antrekket, da vet de at jeg er sliten og at jeg enten er i fandenivoldsk "jeg bryr meg ikke om noe humør", eller at jeg er innadvent og stille, les: BORING! Jeg har 2500,- i gavekort jeg kunne ha brukt på nye fine klær, men når jeg prøver å shoppe noe, ender det opp med en ny joggebukse og myke pusesokker, ulike former for stearinlys som jeg absolutt ikke trenger, enda en ny orkidee, rødvin og kanskje en ost jeg ikke har smakt før, men som jeg tror vil redde meg fra kjedsomhet i kjøpsøyeblikket.
Og ikke minst: jeg har vært på forumet her i et par uker, svarer på alt mulig svada, diskuterer for å diskutere, og egler på meg folk med vilje, da er det virkelig fare på ferde, det betyr at jeg har alt for mye fritid, og at jeg sitter mye alene. Gidder ikke se nyheter og på jobb får jeg bare dagen til å gå fortest mulig, gjør det jeg må, men ikke noe mer.

Kunne jo ha funnet på noe, gått på kino med en venninne, besøkt noen, gått på byen, meldt meg på et eller annet afrodanskurs eller datet, men neida. Sitte inne i onepiecen min (neida, har ikke det, men en joggebukse som kan ligne litt), med alt for store ullsokker, spise godteri på hverdager, selv om det absolutt IKKE er lov, ikke gå på SATS, være logget på facebook hele tiden og vente på bedre tider.

Akkurat som jeg er i dvale, og bare venter på våren...
Noen som kan gi meg et velfortjent spark bak? I need it!
Eller du kan dele dine deppesymptomer med meg, kanskje jeg blir i bedre humør?

Har chattet med en fyr her inne i 4 dager. Fremsto som en ordentlig fyr med manerer. Og siden ingen av oss var fan av å chatte lenge, avtalte vi å møtes ikveld.

Fikk ikke noe negativ inntrykk av fyren før jeg fikk melding av han istad om at han forventa sex ikveld og hvis jeg var en sånn som lekte kostbar så måtte jeg bare glemme å treffes ikveld. Nei han tulla ikke.

Det endte selvsagt med blokkering fra min side.

Fins det bare sånne idioter her inne? Det står spesifikt i profilen min at jeg er ute etter et langvarig forhold og ikke sexbuddy.

Menn, skjerp dere!

Jeg må forsikre en bil. Dette skal gjøres så bra og så billig som overhodet mulig.
Jeg kan godt slenge på andre forsikringer også om det hjelper på prisen.

Men jeg stanger snart panna i veggen her, jeg HATER slike ting som å sjekke priser og styre på og forhandle.
Derfor setter jeg sånn pris på om noen har tips til hvordan jeg kan få fikset dette med minst mulig energibruk!

Takk :-)

Jeg må innrømme.. jeg har tidligere i mine single perioder vært en ganske player på byen. Jeg har liker kvinner, og av en eller annen grunn er det en del som liker meg. MEN det blir fort overfladisk i lengden. Har altså stort sett aldri problemer med å møte jenter ute, men tenkte at jeg kanskje skulle opprette en profil her inne for å se etter litt andre kvaliteter enn kun et pent ytre..

Hvorfor er det da så mange profiler som ikke har noe annet enn bilder av seg selv og standardinfo??? Er ikke hele greia med nettdating at man skal fortelle litt om seg selv så man kan vekke interesse på litt andre premisser enn "just a pretty face"?

Sjerpings!!

Det er en sak jeg ønsker å ta opp, kanskje litt seriøst for en lørdagskveld. Men det kan jo være at den lever videre utover uken.

Det er viktig å respektere et nei for et nei. Men det er også viktig når man dater noen, at man respekterer at den personen kan få følelser for deg. Har man vært sammen med en tid er det jo rimelig at man får litt svar på spørsmål og blir hørt i det man har å si, om den andre gjør det slutt. Men i denne datingfasen er jeg veldig usikker hva som er rimelig. Mener ikke om man her datet noen en gang og gjør det klart at det ikke blir noe. Men i en mellomfase hvor man har vist at man har litt følelser. Hva mener Sukkers kritiske panel?

Sukkerfesten nærmer seg, og mange av oss har ikke noen å dra dit med (altså, ikke en date å dra med, men venner, makkere, wingmen... you name it). Noen foretrekker å dra alene, mens andre igjen kvier seg kanskje litt.

Kvinne81 har satt i gang et jentevoerspiel, men for de av oss som ikke er kvinner eller av andre grunner ikke kan tenke seg en slik oppvarming, så tenkte jeg vi kunne lufte stemningen for å møtes på en pub/café/bar i forkant av festen. På den måten ankommer man ikke helt alene, og for noen kan det sikkert føles godt og trygt.

Jeg tenkte kanskje man kunne samles på Tealounge på øvre Løkka rundt 17.30, men er åpen for andre forslag på hvor.
Grunnen til at jeg setter et såpass tidlig tidspunkt er todelt:
1. Folk kommer veldig sjeldent samtidig
2. Det er 2 for 1-priser på Soria Moria mellom 19 og 20, så det kan tenkes folk ønsker å dra opp såpass tidlig (også for å slippe kø ved registrering).

Har folk sterke ønsker eller motforestillinger, så er tid og sted ikke satt i sten.

Og om responsen her er lunken, så får vi heller tusle opp en og en. Funker jo det også. ;)

En tanke i natten

Endel av beboerene i virtuelle Bergen forteller hvilke persontyper de sjelden matcher. Ingen jenter matcher kroppsbyggere, men ellers er det ganske stor spredning i hvem folk ikke vil ha. Så har man de pene, blonde i begynnelsen av 20-årene - de matcher sjelden noen som helst. Flere av dem har klart å plukke ut hele10 personlighetstyper de ikke matcher. Synes det faktisk er ganske imponerende at de i så ung alder har funnet ut så mye. (Egentlig synes jeg det lyser bortskjemt pappajente av slike profiler, enda de har klart å bomme på typene som kunne representert meg.)

Hva er rekorden i antall persontyper noen ikke matcher?

Før jeg ble mamma ble jeg kontaktet av tonnevis av menn, snakker 20-30 mail om dagen, så ble jeg mamma og fant megselv plutselig singel igjen... Da ble det stille gitt! :P

Ødelegger et barn virkelig så mye? Er jeg ikke den samme jenta lengre? Eller er menn virkelig så pysete? Hva tenker du, som mann, når du leser at jenta har et barn?

Lurer virkelig på om jeg ikke skal opplyse om lillejenta mi, for å så forsiktig nevne når jeg har blitt litt kjent med denne mannen jeg prater med at jeg faktisk har ei jente på 1 år... Hmmm.. Er det rett eller galt?

Det er veldig inn å være overtroisk om dagen. For tjue år siden kunne man ikke i voksen selskap sitte og si at mann hadde sett spøkelser, men idag, om borddamen din skulle utbasunere at hun hadde sett ett gjenferd. Nei, da er det ingen som leer på et øyelokk. For det er akseptert og det er greit. Jeg synes også det er greit, men da håper jeg det er greit om jeg synes den som sier det er litte granne ureflektert?

Overtro er en pengeindustri. Jeg har selv vært på den alternative messen og sett. ALT koster penger der. 200kr for en "magisk" stein, "350" for en auraavlesning osv. ALT hadde prislapp, og ingen "evne" ble brukt uten at noen puttet noen sedler i et skrin.
Og Snåsamannen? Jesus-Christ! Vi som ikke kjøpte den ville historien helt uten bevis var i mindretall! Det sier litt om hvilke kraftige strømninger som flommer inn i det tomrommet kristendommen etterlot seg i hodene på folk.
Argumentene for snåsamannen var: Han måtte være ekte fordi han ikke tok betalt. : "Alltid noen som kjente noen som hadde blitt helt frisk av hans hender." Osv Samme regla som med alle helbredere omkring...Her er en grei regel: Om du kommer med en ellevill påstand må du ha like sterke bevis. Om jeg sier at jeg kan fly så må jeg Bevise at jeg kan fly, ikke bare si. Motbevis at jeg ikke kan fly...

Uansett Årsaken til dette innlegget er hvor mange jenter som sier at de er Sterkt åndelige i profilen sin...Utdanningsnivået har ikke noe å si virker det sånn. Jeg vil iallefall ikke gått til en lege som er STerkt åndelig...

PS. Før noen sier "legemiddelindustrien": Kort svar: Legemiddelindustrien består av firmaer som har som mål å tjene penger. De selger medisiner som har nok effekt og som er ufarlige nok til at det lønner seg for dem å selge dem om igjen og om igjen....Viser det seg at et av firmaene gjør noe fælt, ville de andre firmaene fort påpeke dette og ukonkurrere det fæle firmaet.

Bytt ut legemiddelindustrien med bilindustrien så får du samme svar: Bilindustrien veier sikkerhet mot pris på produksjon. Bilene kunne vært mye tryggere, men det hadde ikke lønnet seg.

Vel, bare for å komme med noe ufornuftig. Har du morsomme fakta på lur?

f.eks: En undersøkelse i USA viser at halvparten av befolkningen er mer redd for edderkopper enn døden..

En hund ble drept av en meteor i Egypt i 1911. Det uheldige dyret er den eneste skapningen man ved sikkerhet vet har blitt drept av en meteor.
(Sjansen for å bli truffet av en meteor er veldig liten, men sjansen for å dø om du blir truffet er veldig stor.)

No har eg hatt kontakt med 2 stk som eg har truffet på sukker ,og begge to er i etablerte forhold ...Dette er da berre heilt sjukt ? eller er det eg som er sjuk ? Man begynner vel ikke å date med andre før man er singel ? nei,no har eg mista heilt trua ...er det andre som har opplevd lignenede eller er eg berre ekstremt uheldig ?

For noen måneder siden var jeg på en date med ei jente herfra, uten at det ble noe mer, men vi fant i hvert fall ut at vi hadde felles bekjente - en gammel studiekamerat av meg var kollega av henne. Så, i dag traff jeg ham tilfeldigvis på gata, og han hadde visst fått vite at vi skulle møtes, at vi møttes og at det ikke ble mer enn det.

Er dette vanlig? I tilfelle vil jeg gjerne unngå å lete opp felles bekjente skulle vi ha noen.

Merker at alderen tar på når jeg ikke engang orker å dra på en visekonsert en onsdag kveld... Hvordan skal dette gå...?

Jeg mener, hvis man er der for lenge, så blir man aldrig fornøyd med de man treffer, har kanskje i beste fall et kort forhold også begynner man å lete igjen?..blir bare mer og mer kresen?

Klippet fra Nyhetene:
En desperat tyrkisk mann bosatt i Tyskland har bedt politiet beskytte ham mot sin sexgale kone.

Den fortvilte mannen søkte tirsdag tilflukt på en politistasjon sørvest i Tyskland og fortalte at han hadde sovet på sofaen i fire år for å unnslippe konas evinnelige klåing og umettelige sexappetitt.

Paret har vært gift i 18 år og har to barn sammen, men nå har mannen åpenbart fått nok.

– Han har bestemt seg for å søke skilsmisse og flytte i håp om endelig å få litt hvile, heter det i en pressemelding fra politiet.

Særlig fortvilet er mannen over aldri å kunne møte uthvilt på jobb.

– Nå er dette umulig. Han forteller at kona stadig kommer inn i stua der han ligger og krever at han utfører sine ekteskapelige plikter. Han ber politiet om hjelp for å få litt nattesøvn, heter det videre i pressemeldingen. (©NTB)

Er det sånn det er å ha en kone????? Huff og Huff :-))

Hva bør det egentlig stå på profilen ?

* Jeg hadde først : Flørt som kan .... men da fikk jeg bare useriøse invitasjoner fra gutter/menn på 20-30 år.
* Nå står det langvarig forhold - føler at det er litt voldsomt. Siden jeg ønsker ikke stresse med noe, vil ta en dag av gangen.

Vet at flere jenter her tenker det samme, noen tanker der ute ?

Da har jeg meldt meg på sukkerfesten 5 februar.. er første gang jeg skal delta på et sånt arrangement så er veeeldig nervøs for hvordan det skal være osv :P men jo.. Siden jeg ikke kjenner noen andre (enn misslykkede dates) her inne på sukker.. lurte jeg litt på om det var andre som også skal gå på sukkerfesten mutters alene.. tenkte jeg om det kanskje var andre som også skal dra dit alene, både jenter/kvinner og gutter/menn.. som har lyst til å ta en kaffe og bli kjent med meg som venner før dette.. for så å gå dit sammen med meg :) så man iallefall har noen man "kjenner" å lene seg på når man ikke kjenner noen der? :)
skriv gjerne under her eller send meg ett brev..
mvh Moah :)

Oppdaget nettopp tre grå hår.....nedentil.... har aldri tenkt over at dette fenomenet skulle ramme meg, eller andre for den saks skyld. Lurte i et øyeblikks midtlivskrisepanikk om jeg skulle begynne å farve det (selv om jeg bare pleier å ha fjortissveis), men alternativet er også å fjerne alt hår. En siste utvei er å nappe dem bort.

Tankerekkene mine assa....hvor går grensen for forfengelighet egentlig? :-))

Ps. Var på badeland for ikke lenge siden, alle kvinnene jeg så i dusjen, unge som gamle, hadde viltvoksende og rikelig med hårvekst. Jeg torde ikke dusje uten badedrakt, for jeg følte meg så naken lissom. Disse damene kan da ikke ha noe seksualliv, kan de vel? Er det vanlig at kvinner ikke barberer seg, ble skikkelig nysgjerrig jeg..... Det er vel svært få menn som setter pris på masse hår?

Ser på Top Gear - så da må jeg nesten spørre hva slags bil har du/dere ?

Blir alltid så forundret over at damer så gjerne vil ha menn som er veldig høye. Jeg foretrekker dem litt lave...ikke lavere enn 5 cm over meg da, men jeg er 1.63 så da er det jo ganske mange å velge mellom:-))

Når de blir sånn opp mot 1.85 er de ganske uinteressante for meg faktisk:-))

Håper dette var en liten trøst til alle menn som har måttet lese om damenes ønsker om høye menn her på forumet. Må jo være mange damer som meg her også vil jeg tro? Dessuten liker jeg dem litt spede og tynne også:-)) Ingen kraftige musklebunter til meg takk:-))

Idag fikk mine smørefrie slo-mo-ski smake sesongens første snø. Det smakte godt. Jeg smilte og koste meg, og følte meg litt friskus. Men når jeg kom frem på Frognerseteren møtte jeg en stygg panda i speilet. Et tonn maskara over og under hvert øye.
Jeg er ikke vant til å bry meg med snø og regn i forhold til sminke, men fy søren, det så ikke bra ut. Og det var ikke få folk i skiløypene idag heller. Hehe...jaja, jeg lærte vel en lekse.

Noen andre som har flauset seg, og vil dele, eller som trøstende kan si at det var sikkert ingen som så det (right)

initiativ

Siste svar to. 27 jan. 2011 23:15 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym snøfnugg

Sitter her og klør meg litt i hodet..

Lurer på en liten sak,og det gjelder det å ta initiativ! F,eks i forhold til å møtes,utveksle tlfnr o.l ?

Hvem skal ta det første "steget"? Gutten/mannen eller jenta/kvinnen? Og hvor lang tid skal det gå ? Første mailen,andre mailen,tredje mailen?

Hva syns dere der ute i sukkerverden?

Braziliansk vri er topp.. Rett og slett topp...
Glemt et års tid hvor fantastisk greit det er..
Kan anbefales alle jenter som bryr seg litt om det delikate uttrykket ;)

Totalt teit tråd.. Men måtte bare dele gleden over å være pen andre steder og.

Det rullerer nå en tråd her hvor en dame er lei av at menn juger på høyden. Prinsipielt og moralskt er jeg helt klar på at man ikke skal juge, men er det riktig å spørre om disse vitale målene. Hvis vi drar den litt lenger og jeg er svært opptatt av pupper. Ville dere damer godtatt at jeg spurte om cup-størrelsen deres? Mest sannsynlig ville jeg blitt diskvalifisert fordi jeg spurte om det og dersom ikke, ville dere oppgitt det? Mange damer har en hang-up i forhold til høyden på menn og det er mer sosialt akseptert å spørre om den, men for mange menn er dette er litt sårt tema. Er det i realiteten noen forskjell på de to målene og "kravet" om å få vite det?

Jeg synes sukker burde opprette ett søke kriterie til: Body Mass Index: BMI.
Så kan vi matches mot det og.
Det bør være like retferdig som å måtte skrive høyde.

Blir noen ganger nysgjerrig og lurer på hvem noen av dere er. Hvem er Bangalter og hvem er HeltEnkelt feks. Er det bare jeg som blir nysgjerrig på hvem folka bak et navn er?

En ting jeg har irritert meg over i lang tid nå, er hvor vanskelig det skal være å vekke interessen hos jenter jeg skriver til.
Det virker som at de fleste såvidt åpner posten sin, for så å bare slette den uten å i det hele tatt se på innholdet. Jeg kan selvfølgelig ikke vite om det er sånn det foregår, men tar meg friheten til å bruke litt fantasi her.

Det som er greia da.. Jeg vet, ja faktisk så er jeg ganske skråsikker, at jeg er en ålreit fyr. Jeg får ofte høre veldig positive ting om utseendet mitt, og komplimentene strømmer inn om personligheten min. Det er ikke sjelden at jeg er midtpunktet på fester, og får i ettertid, selvfølgelig, høre hvor kjekk jeg er også videre. Jeg har null problemer med å skape en kjemi ansikt til ansikt, og folk flest trives utrolig godt i mitt nærvær. Jeg kan gå bort til ei helt tilfeldig dame på byen og ende opp med å prate med dem i timesvis, med full kroppskontakt og alt som følger med. Men, jeg er ikke av den typen som liker one-nights og lar det bli med flørten på byen fordi det er morsomt!

Så, hvorfor skal det da være så vanskelig å oppnå kontakt på nettet? Når alle sier at det er mye mer personlighetsfokus her, siden man kan bli kjent med og trygg på folk før man møter dem? Etter en stund så blir man lei av å skrive lange, personlige og interessante mailer til hver eneste person man tar kontakt med. Dessuten er det en stor fordel å faktisk la det være litt ting usagt hvis man håper på en interessant date.

I tillegg da, så var det dette med utseendet.. Jeg er helt utrolig lite fotogen, og ser helt anderledes ut på alle bilder som blir tatt av meg. Det er faktisk såpass ille, at folk nesten ikke kjenner meg igjen på bilder. Det første som pleier å bli sagt når jeg er på date er "Oi, du ser helt anderledes ut i virkeligheten".

Men, nå gidder jeg ikke å skrive mer..

Poenget mitt er: Den mailen du sletter over en lav sko, kan være fra den personen du har lett etter hele livet ditt! Gi folk en sjanse, selv om dem ikke ser så supre ut på profilbildet, eller har skrevet en uinteressant tekst.

Ha en fin dag videre folkens, og lykke til i letingen etter den rette! :)

Jeg elsker Knausgård, snart ferdig med bind nr 4.
Noen som synes jeg er umoralsk?

Lausunger!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym sooky

En gammel mann skulle med bussen og blei settanes atme en pønkar med
hanekam og nål i næsen og øran. Den gamle mannen nistirra på pønkarn som
til slutt blei førrbanna og sa:" Din gamle tulling! Ka i fan glane du
på, har ikkje du gjort nåkka sprøtt då du va ung?" Då svare gamlingen:"
Jau vest fan har æ d. Da æ va ung, så...... hadde æ sex .........med ei høna, og no sett æ
å lure på om du kan være sønnen min!?"

En liten pike på 4 år skulle sove hos sin farmor. Da klokken ble 22 sa farmor at de skulle legge seg . Piken syns det var greit , men hun sa at de skulle sove uten klær på. Farmor ville ikke skuffe henne så hun sa ok . Klokken 03 våknet farmor av at piken lå og lyste henne i rompa med en lommelykt . " Hva gjør du ? " spurte farmor. Piken svarte: " Mor og far sier du har ræva full av penger , men det stemmer jo ikke

Skal gå skole til høsten, har da valgene mellom Trondheim, Bergen, Kristiansand og Ålesund. Jeg er veldig usikker på hvor jeg skal velge å gå... Har tenkt på Trondheim siden det blir nærmest, men har også tenkt på Kristiansand, siden det er en god del lengre sør og sikkert finere og lengre sommer. I tillegg ligger det mere sentral iforhold til Stavanger hvor jeg har bodd tidligere og har en del kjenninger. Noen som har forslag og gode argumenter?:)

bullshit eller sannhet?

Jeg ble tilsatt i et vikariat i november, ett år med gode muligheter til fast ansettelse.
I dag spurte ei av de fast ansatte hva jeg får i årslønn..jeg følte meg litt presset og ukomfortabel. Jeg svarte på hva jeg får, og hun reagerte med sinne mot ledelsen iom at hun tjener nesten 40 000 mindre enn meg i året og har vært der i over ett år. Hun har lik utdannelse og like arbeidsoppgaver som meg..
Huff nå kjenner jeg at jeg har litt vondt i magen, har jo ikke lyst til å komme på kanten med ledelsen ei heller med mine kolleger..

Er det sånn at en skal holde hva en tjener for seg selv eller?? hadde jo ikke tenkt tanken engang at det skulle være forskjeller..

Det mennene gjør for at vi skal bli til, er å sende små tusser som svømmer som krill!

Det mødrene gjør mens de tar seg en spinn, er å åpne opp egga og slippe dem inn!

Hvilket ord pirrer dere mest når dere leser det?

Jeg har en forkjærlighet for "naken".

Etter snart en uke på sukker er jeg ganske metta på menn som lager trutmunn på bilder. Virkelig turn-off.

Menn i turklær derimot. Det får jeg aldri nok av. YUMMY!

Skru når du er trøtt!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Kryllbert

Når huet er fullt av støy og øyelokka tunge etter timer med mas, er ikke tiden inne for å skrive den fancy tekstmeldinga, eller engang svare.

Sitt heller og les den med halvåpne øyne, og legg den vekk uten å svare.

I verste fall: Bit tenna sammen og krom øyenbryna og hent de siste krefter fra kjellern med en kort melding som krever ti minutters intens anstrengelse.

Begge er kurante alternativer for å unngå fuckups.

Rods Meat

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Duckman

Jeg hørte denne historien og at det her er sånt jenter liker. Hva sier dere, jentene på sukker?

"You know, I have this other friend, Rod, isn't it funny how I can have so many friends named Rod?

At any rate, he owns this dingy little steakhouse on the other side of town, called "Rod's Meat." Anyways I was talking to his wife the other day over some drinks and she is kind of the manager of the place. But she was telling me how terrible her job was...so routine, so boring. Everyweek she counts the money, writes the paychecks to the employees and supervises the food shipments. Well, she was saying that her job was getting so boring, that she couldn't take it anymore.

Well, she got some relief one week when the meat shipment came in, and it was bigger than usual, and she couldn't get it the same way she had been. She had to totally change the process, and she told me, "Sometimes you have to BREAK ROUTINE, and DO IT DIFFERENTLY." She said that she had to get the meat in the backdoor, where she had never gotten it before, and you know it's funny, but that little break with routine, something as simple as when you GET THE MEAT IN THE BACKDOOR, can make you FEEL SO GOOD."

Jeg er typen som legger veldig godt merke til Detaljer.... Jeg sitter ofte å utfordrer hjernen min og meg selv.. jeg har stilt mange dette spørsmålet, og stiller dette nå til DERE:

Tenk deg GODT om nå, før du i det hele tatt tenker på å svare.

Hvis du skal nevne den BESTE dagen i DITT LIV, hvilken dag var dette? hjernen min skyter ut positive opplevelser, og jeg begynner å huske ting jeg hadde glemt for lenge siden....
men, den dag i dag, klarer jeg fortsatt ikke å si: "det var den beste dagen i mitt liv"... kunne ønske jeg kunne si "når datteren min ble født" men det vil være å lyve... sannheten er at jeg ikke klarer å finne det ut...

klarer du?

De siste to sukkertypene jeg har møtt, har begge satt opp at de er 1,80, men så er vi jevnhøye når jeg møter med hæler, ergo kan han max være 1,75-1,76. Det står i profilen at jeg liker høye menn.

Jeg vet det høres overfladisk ut, og bestemte meg for å ikke henge meg opp i det. Valgte å møte begge to igjen et par ganger (for ordens skyld: ikke parallelt, datet først han ene, avsluttet, så han andre). Men jeg blir ikke tiltrukket!!!

Begge uttrykte skuffelse da jeg sa at gnisten uteble. Jeg fikk skikkelig dårlig samvittighet.
Men nå er jeg egentlig litt irritert. De får skylde seg selv!!!

Hvorfor oppsøke slike situasjoner der sjansen er stor for å bli avvist, ved å direkte lyve om høyden???
Det er ikke en subjektiv faktor

Neste gang jeg kommer på date og fyren åpenbart har opplyst feil høyde (eller alder, har opplevd det også), kommer jeg til å spørre fyren så får han bli så flau han bare vil.

Det later til at et meget høyt antall av den kvinnelige medlemsmassen består av damer like under eller over 30, som gjerne har studert og bor i urbane strøk.

De har brukt 20-årene på studier, venninner, festing og mindre seriøse forhold med et utall menn. Men så en dag, rundt de 30 slår den biologiske klokka til, og de kommer på sukker og leter etter en rundt deres egen alder. Det er plutselig ikke like kult å springe på byen hver kveld og dra med en ny fyr hjem til senga.

Det er klart at noen burde ha fortalt dette til de før, men faktum er, nå er det for sent!
For hvilken grunn har en mann rundt de 30 til å bli sammen med en av disse smådesperate damene som kun har vært opptatt av seg selv det siste ti-året, når han like greit kan finne ei som er 6-7 år yngre isteden?

Nei, damene rundt 30 må bli ærlige med seg selv og innse at de ikke er så attraktive som de tror de er. De må heller løfte blikket og innse at det nå heller er menn i 40- 50-årene som er de mest realistiske partnerene deres.
For menn i 30-årene er det lite å hente på Sukker den tid det er så få unge damer med seriøse hensikter her inne.

...Jeg savner en rubrikk her på sukker ang røyk og snusvaner .....for meg så er det en ting som jeg ønsker å vite tidlig , men må til nå leite meg frem til eller rett å slett spørre om det.....andre synspunkter på det ?

Er det noen som har noen erfaringer med de festene som kan forklare litt hvordan det er der ... ? Spør bare fordi jeg er helt blank på det området....!

Vurderer å bli med på festen, men er veldig i tvil...

Flere av mine dater sier de ser porno daglig, er det virkelig slik ?

Hvor ofte/mye porno ser dere ?

Håper jenter svarer også ;)

Jeg er en slik kvinne, som har horete og billige egenskaper, og som sikkert skremmer livet av menn med som ikke liker at kvinner er selvstendige vesner som kan like sex på lik linje som mannen.

Her om dagen sendte jeg en mann (som jeg vet liker meg godt) denne sms'en: Hvis du har lyst på kos kan jeg godt stille opp som frivillig :-)

Det hele endte opp med masse deilig sex, som var så bra at jeg var støl i hele kroppen dagen etterpå, og som gjorde at jeg satt og smilte for meg selv på jobben da jeg tenkte på det!

Bra sex er livets krydder, og jeg nekter å leve i sølibat selv om jeg er singel.

Mange menn som vart skræmt no?

Spør meg selv det spørsmålet. Når er det min tur, eller er det skjebnebestemt at jeg skal være den evig single karen? Har ventet på at det skal bli min tur nå i hele mitt liv, aldri vært i et seriøst forhold (er 23 år gammel). Med det følger jo selvfølgelig spørsmålet, er jeg ikke bra nok for noen? Logisk sett er svaret et klart nei, men på et følelsesmessig plan så sitter det unødvendig tvil.

Vært medlem her i 3 måneder, og har hatt ca 150 besøk på profilen, super i 2 av de. Blir klart litt demotivert av at omslaget på boka ikke gir rettferdighet for inneholdet.

Skulle så veldig ha vært min tur, er det noen andre som føler litt av det samme som jeg gjør? Enten man ikke har hatt seriøse forhold eller ikke.

Ha en ellers fortrefflig lørdagskveld, hva enn dere skal gjøre i kveld.

Den man gjerne vil ha...den får man ikke...
Den man ikke vil ha...får man hvis man vil....

Sukk!

jeg bikker 40 iår, og det slår meg at jeg syns det blir fryktelig feil å beskrive meg selv som jente. Samtidig som jeg ser at veldig mange jevngamle gjør det om seg selv. Jeg syns det kan bli litt krampaktig.....er vi ikke kvinner og menn, damer og herrer? er det så ille å være det igrunn?
...eller er det bare jeg som er sær? en veninde er veldig uenig med meg. men kanskje hun bare har fått krampetrekning?

Heisann!
Har selv vært ute og jobbet med medisinsk nødhjelp og kan tenke meg mer av dette videre i livet...og gjerne sammen med noen på sikt....Men slike menn vokser IKKE på trær. Er du her kanskje? I så fall fint å dele erfaringer og se hva som skjer...