Sukkerforum

Nei, nå lurer jeg på om jeg skal bruke de neste månedene på å finne meg sjæl enn å finne noen andre...

Jeg vil på safari!! Noen som har gode erfaringer å dele? Evt dårlige erfaringer som jeg bør styre unna... Da mener jeg både sted (ja, i Afrika da), hvem man skal reise med og slikt (regner med at det finnes flere som arrangerer slike turer)

GU!

Siste svar sø. 13 feb. 2011 17:25 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym sooky

Har vært på rek i tre dager, og kom plutselig nå på at jeg har et hamster i hus. Tør jeg gå opp å sjekke om den fortsatt lever?

Og jeg kaller meg selv en dyrevenn.............................

Jeg kom over en fin artikkel om denne alternative behandlingsformen i dag:

http://theness.com/neurologicablog/?p=2818

Personlig er jeg veldig enig i artikkelen og mener at det er kvakksalveri. Det eneste man oppnår er placeboeffekt. På den andre siden skal man ikke kimse av placeboeffekten. Placeboeffekt er jo tross alt også en effekt ;)

Hvordan stiller sukker-befolkningen seg til homøopati?

Homeopati er kanskje placebo, men jeg anbefaler deg å prøve, openminded!

Homoepaten kan nok fortelle deg ting du allerede vet, men du ikke har fortalt han/henne, fordi de "ser"/"kjenner" det på kroppen din. For deretter og lede deg inn på rett spor! Kan nok ikke kurere kreft men for de "myke" diagnosene kan de nok hjelpe!

Må vi gå gjennom tre måneder med denne blandingen av Stella Getz (hvor det nå ble av henne) og Charter-Svein i alle kanaler? Er nesten så jeg begynner å lengte tilbake til "My hard is yours"!!!

IKKE LES DETTE. du vil bli kysset av kjærligheten i livet ditt.
I morgen vil bli den beste dagen i livet ditt. Nå har du begynt å lese denne. IKKE STOPP!
Dette er SÅ freaky!
1. Si navnet ditt ti ganger.
2. Si din mors navn fem ganger
..............................3. Si din forelskelse tre ganger
4. Lim dette til fire andre grupper
Hvis du gjør dette, vil din forelsket kysse deg på nærmeste fredag.
Men hvis du leser dette og ikke lime inn denne, vil du ha veldig uflaks.
Send dette til 5 grupper innen 143minutter. Når du er ferdig trykker du F6 og din forelskelses navn vil vises i store bokstaver på skjermen.
Dette er så freaky FORDI det faktisk fungerer

Kan man?

Siste svar sø. 13 feb. 2011 13:33 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym lillerosin

Sitter hjemme alene i kveld. De fleste av mine nærmeste er i et forhold, og kan jo ikke mase på de hver helg heller...
Meeen jeg har faktisk litt lyst å gå ut, kan man gå ut alene eller??
Tenker det blir litt flaut hvis jeg ikke kjenner noen...

Har skrivd med en fyr en stund, som er nysgjerrig på meg som han sier. Men overhodet ikke av den som tar mest kontakt. Også da, mens han er dårlig på kontakt..( til tross for at jeg ser han leser post, og er innpå) dukker det opp andre jeg syntes ser spennende ut. Og jeg snakker litt med de. Holder likevel litt igjen da, pga. denne ene som har vekket nyskjerrigheten min veldig. Lurer bare på om det er verdt det. Fordi etterhvert backer jo de nye ut, fordi jeg ikke svarer. Enda jeg egentlig kunne tenkt meg å blitt kjent med de.
Jeg valgte en mnd. medlemskap. Snart er det over. Og jeg veit ikke om jeg vil holde på med dette for lenge. Det er "slitsomt" å bli kjent med nye hele tiden. Og det ikke fører noen vei. Det knekker litt i meg selv hver gang jeg skjønner at jeg ikke er spennende nok for noen, eller det dukker opp enda en sleesy fyr som skriver det samme til alle... (har faktisk fått samme meld av samme mann to ganger, tror han glemte han alt hadde skrivd til meg)

Er dette som å lete etter en nål i en høystakk? Jeg lover å være ærlig med de jeg ikke vil ha kontakt med iallefall. Så de ikke kaster bort medlemskaps penger og tid på meg....
Og håper andre gjør det med meg og...

Lurer på om jeg bare skal ta det som et kompliment, eller om det egentlig bare er et bevis på at jeg må gjøre noe drastisk med meg selv dersom jeg vil ha en kjæreste.....

Dette er noe jeg selv ikke helt klarer å finne ut av. For meg virker det som jeg har et utseende som skårer veldig høyt hos noen mens hos andre langt lavere. Innimellom er det jenter jeg trodde jeg ikke hadde sjans på som melder sin interesse, mens jeg ikke har sjans på endel jeg trodde jeg skulle ha sjans på. Selvfølgelig er det mye annet som også spiller inn, men dette har blitt mitt inntrykk.

Er det mange som føler det sånn? Eller har du veldig god følelse hvor du ligger og hvem du har sjans på utsendemessig?

Jeg lurer litt :

* Har selv fått barn, vært samboer flere ganger, vært gift, hus,biler,husdyr ,etc
* Nå singel barna 50%

Dere som ikke har hatt den delen av livet - hva forventer dere - drømmer dere om ?

Uansett, Utseende er alltid pri 1!

En dame som er litt "hjelpesløs" eller en som kan ta i et tak? Jeg er av den typen som ordner det meste selv, men det hadde selvsagt vært greit med hjelp en gang i blant. Jeg kan sette opp lettvegger, legge parkett, skru en sukkerbit eller to osv.

Og hva med "husmor-evner" - er det viktig? Jeg er veldig glad i å lage mat, og har f.eks. lagd hjemmelagd eplesaft i dag. I tillegg kan jeg de mer håndarbeidssidene med "husmor-tittelen", som å sy og strikke. Dette betyr ikke nødvendigvis at jeg liker å sitte hjemme hver eneste kveld, og de fleste som treffer meg blir overrasket over at jeg driver med slikt hehe... Yrket mitt tilsier ingen slike kreative sider ;)

Til alle sammnn der ute, jeg lurer på en ting.. Når dere finner noen dere liker her inne, hvor lang tid tar det før dere ber dem med ut på date, og hva bør ligge til rette for at dere faktisk ber noen ut på en date?

noen som melder seg?-)

La oss nå sjekke hva damene synes de beste 10 medingene fra en ukjent gutt er og hva gutta liker best å få som første melding fra ei ukjent dame....

Svar seriøst, for dette kan både være morsomt og hjelpe folk her.

Dette er visst det spørsmålet som korelerer best med jakten på et langvarig forhold - forstå det den som kan...

http://blog.okcupid.com/index.php/the-best-questions-for-first-dates/

Jeg er jo jente da, og nå har jeg fått med meg noen andre jenters profiler... Og de er jo så flotte alle sammen. Får nesten lyst til å slette hele profilen min og iallefall bildene mine.

Ta det som ett kompliment jenter! Også er jo alle så sprudlende her inne på forumet. Jeg er med på neste jente forsh veit jeg :)

"Den mindre pene kvinnen har større sjanse for å få en kjæreste, enn bare en flørt.

Tenk deg at du er en mann som virkelig liker noen. Hvis du vet at ingen andre er interessert, betyr jo det mindre konkurranse. Derfor føler du at terskelen for å ta kontakt er lavere, og at sjansen for at hun vil «date» deg er større.

Du tenker: «Kanskje hun er ensom? Kanskje hun venter på å finne den gutten som setter pris på henne for den hun er."

Dette er ikke min påstand, men et utklipp herfra:
http://www.nettavisen.no/tjenester/article3085709.ece

I artikkelen deles damer inn i tre kategorier; den mindre pene, den søte og den vakre, og fordeler og ulemper ramses opp hos de forskjellige.

Kjenner damene seg her igjen, og tenker mennene her i lignende baner?

Jeg dater for tiden en herlig fyr. Han er høyt og lavt. Lengter seg syk når vi ikke er sammen og er svært kosete når vi først er sammen. Begge har hektisk jobb og liv som ingen vil gi opp som fører til at vi ikke ser hverandre så ofte som vi ønsker.

Fyren er topp, perfekt i mine øyne. Men likevel er det ett eller annet som skurrer som jeg ikke får satt fingeren på. Det ene øyeblikket får jeg inntrykk av at han er en ordentlig godgutt men plutselig får jeg den fornemmelsen at han bare later som. Da får jeg lyst til å droppe fyren. Samtidig stritter følelsene imot.

Noen som føler det samme? Takknemlig for tips og råd.

halvmåne

Siste svar lø. 12 feb. 2011 15:56 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym irene;)

mest sannsynlig er jeg helt blond og dette er allmenkunnskap som jeg er alene om å ikke ha fått med meg..
Men: Er månen i NE nå? Er det noe fast forholde seg til så man vet om det er NY eller NE? uansett er fordelen med å være blond at man kan stille idiotiske spørsmål man plutselig lurer på uten at noen blir så forundret:)) Må man forholde seg til øst og vest og bare?*glad jeg er tilnærmet anonym*

http://xkcd.com/628/

Dette er en link til en festlig tegneserie, tror nok du ler godt når du leser den ;)

Hvordan man får politiet til å komme når man trenger dem.. :-)

Bjørn fra Hosle i Bærum var på vei for å legge seg da hans kone sa han hadde glemt å slå av lyset I garasjen. Garasjen lå i tilknytning til huset og Bjørn åpnet bakdøren for å gå og slukke, men oppdaget plutselig at det var folk der inne som holdt på å forsyne seg av noen av hans ting. Han ringte politiet, som spurte om noen hadde kommet seg inn i huset.
Han sa nei. Politiet svarte at alle politibilene var opptatt og rådet ham derfor til å låse alle dører, så skulle de sende en bil når det ble noen ledig. OK , sa Bjørn, la på røret og telte til tretti.

Da ringte han politiet igjen. "Hei, jeg ringte nettopp om at det var noen som stjeler fra min garasje. Nå behøver dere ikke komme, for jeg har skutt dem". Så la han på. I løpet av få minutter var 6 politibiler, et helikopter, en brannbil og to ambulanser på plass. De tok tyvene på fersk gjerning.

En av politimennene gikk bort til Bjørn og sa, "Jeg synes du sa at du hadde skutt dem...?"

Bjørn svarte: "- Og jeg synes så tydelig du sa, at dere ikke hadde noen ledige biler..."..

:-)

.

Hvorfor er det så vanskelig å være ærlig.Trodde jeg hadde funnet min drømmeprins her inne. Herlige meldinger, telefoner,bilder.Han har det med å forsvinne noen dager i gangen...svarer hverken på mail eller sms. Og så er han der igjen...Vi har blitt enige om at visst vi ikke ønsket mer kontakt, så skulle vi gi beskjed!!! Møtte han endelig på chatten med kamera og heile greia....Helt flott og var sikker på at han likte det og...>Og så borte igjen, borte fra sukker eller bare stengt meg ute...Deaktivert profil....Og jeg bare lurer????? Hvorfor ???.Har noen gode råd??? Er jeg for rask til å stole på andre,? Alt jeg hvet er at jeg sitter igjen med knust hjerte og alt er verre for jeg har ingen svar!!!!!!

Vurderer å ta en jobb i Tyskland. Ønsker egentlig ikke å flytte, men må det hvis jeg skal ha den jobben. Jeg kommer helt sikkert til å flytte tilbake om noen år, for jeg ønsker å bo i Norge og jeg ønsker meg en norsk kjæreste.

Så mitt spørsmål er: Ville du datet noen som bodde i Tyskland, men som var i Norge ganske ofte?

Er dere gutta klar over hvor viktig det er å være god til å kysse? Det er alfa og omega spør du meg..finnes ikke noe kjedeligere enn et svakt og karakterløst kyss..de som ikke kan tungekyss heller...bare sånn tulle fjortis kyssing?...at det går an? Nei gi meg en mann som tar for seg og kan bruke tunga si...dypt og godt og saftig...m m m m

Hei igjen. Her er jeg med alle mine spørsmål!

Jeg tenkte det i starten at selv om det dukket opp noen jeg ikke mente matchet meg ville jeg i allefall svare og si at jeg syntes det var hyggelig de var innom profilen min. De brukte jo tross alt tid på å sende en melding :) Også sa jeg at jeg kanskje skrev med andre eller at matchen vår så dårlig ut., lange avstander.. Og jeg har opplevd at folk har blitt litt sure liksom. Mente jeg var dum som ikke tok sjanser i kjærlighet...Eller prøvd å overtale meg til å skrive. Dette har ført til at jeg heller unngår å svare.

Hva er ett okei avslag? For jeg vil gjerne svare de som tar seg tid jeg da :)

Ensom.....

Siste svar lø. 12 feb. 2011 09:35 (46 svar)
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Synes det er tragisk å være singel jeg, utrolig kjedelig. Koser meg masse med ungene , men det blir ikke det samme det heller, når man ikke har en partner å dele det med.
Ferie og helger spesielt, deilig med en kveld alene inni mellom, men skulle nå gjerne hatt noen med meg i sofaen her i kveld.

Og veien til å finne denne ene virker lang og tung, noen flere av oss som føler det slik eller :) ??

* At du smiler til meg når du våkner
* At du kommer i dusjen med meg...
* Sender meg søte sms
* Lager mat med meg - handler sammen
* Har masse spontan sex
* Koser masse
* Lærer meg / engasjerer meg
* Backer meg generelt
* Flørter med meg
* Holder meg tett/hardt når jeg trenger litt trygghet
* Lar meg hvile i fanget ditt mens jeg leser en bok
* Kysser meg når jeg minst venter det
* Er stolt av meg og motsatt
* Lar oss være oss
* Lar meg få være en god venn ved siden av kjæresten/partner osv..

Glemt noe ?

Dersom du er mann og skal på en date med en dame, hvor det ligger i kortene at dere skal bli elskere dersom kjemien stemmer..ikke et forpliktende forhold...ville dere da spille på sjarm og flørte og komme med komplimenter?

Sånn, da er etter måneder med null resultat på Sukker tålmodigheten over.

Da selv damer med god match, riktig alder for begges del, geografisk nærhet og flere like interesser ikke engang tar seg tid til å respondere må noe være galt.
Og nei, det er ikke utseendet eller fysikken min det kan gå på da jeg har lite problem med å komme i kontakt med damer ellers.

Så, nå er profilen slaktet!
Nesten alt av et bugnende album er slettet, profilen er vag og informerer på typisk damevis: Spør hvis du lurer på noe.
Ny match er kjørt med alt satt på gjennomsnittlig og uten noen som helst betydning.

Nå skal jeg se på hva resultatet er, og om vage kjedelige profiler uten innhold er hva damer ønsker over en selvstendig, oppegående ung mann med god selvtillit.

Dette blir spennende...

Jo, så er selvfølgelig autofornyingen på medlemskapet blitt avslått!

Autobiografi

Ingen svar
(mann 44 år fra Akershus) Privat melding

Jeg trenger hjelp av 10-15 perfakte jenter/damer som kan følge meg rundt i en lengre periode for å kunne skrive biografi om meg. Opplegget vil fungere med ukentlige utstemminger, hvorav den heldige som er igjen til slutt vinner "premien" og får mulighet til å skrive biografien :)

Eller noe... hihi

Har dere andre opplevd dette selv?
Dvs at dere føler at din jobb-kollega vil kysse deg osv, og at du føler det i flere timer også skjer det?

ER det bare jeg som god intuisjon eller er det slik at jeg bare har inbilt meg at jeg følte det på meg i forveien?

http://www.klikk.no/helse/dinkropp/article645362.ece

Sitat:
Lengst ringfinger

Er ringfingeren din lengre enn pekefingeren, tyder det på:

Velstående/god til å tjene penger
Gode prestasjoner i sport
God i matte
Høy fruktbarhet
Voldelige tendenser
God romforståelse

Menn med lengre ringfinger enn pekefinger har også økt risiko for prostatakreft.
Lengst pekefinger

Er pekefingeren lengre enn ringfingeren, eller disse to fingerene er omtrent like lange, tyder det på:

God språkforståelse
Stor sosial samvittighet
Gode analytiske evner
Ikke så god romforståelse

La oss se- Pekefinger og ringfinger er omtrent like lange (liiiitt lengre ringfinger). Hva kan jeg da tolke utifra dette?
1. Jeg er visst ikke særlig velstående
2. Jeg er visst ikke særlig god i sport
3. Jeg er visst ikke særlig god i matte
4. Jeg er visst ikke særlig fruktbar
5. Jeg har visst ikke veldig voldelige tendenser
6. jeg har visst ikke særlig god romforståelse
7. Jeg har visst ikke særlig god språkforståelse
8. Jeg har visst ikke særlig stor sosial samvittighet
9. Jeg er visst ikke særlig analytisk anlagt
10. Jeg har visst ikke mye romforståelse

Så da sitter jeg igjen med èn tanke: "WTF!?!?!?!"

;)

Spørsmålet ligger i overskriften. Men for de av oss som er brunetter på utsiden men blonde inni utdyper jeg litt :

- Er dere genuint interessert i flere på en gang, og flørter heftig med alle. Eller finner dere en dere vil se ann før dere blir kjent med andre? Snakker dere med flere, men flørter litt ekstra med en spesiell? Eller flørter dere ikke overhodet, bare sender masse bli kjent mailer til mange pene/intressange mennesker... altså slik at det nesten blir vanskelig å vite hva en har skrevet om med hvem og en må scrolle nedover tidligere samtaler for å huske...

Jeg lurer nå på mye....

Hvor traff du din eks, kjærste,samboer,mann/kone,elskerinne/elsker etc ?

* Min første samboer på skolen.
* Min kjærste, jobbet i samme bygg
* Min X- ektemann på Børsen - Oslo
* Min elsker i sommer - sukker.no

Hvor traff du dine ekser ?

Etter å ha funnet fram kalkulatoren, forstod jeg at jeg bruker mellom 20-25 tusen kroner i året på snus!!!!

-Så jeg stoppet på dagen.
Om et år, uten snus, skal jeg sløse bort 25lapper på et eller annet totalt meningsløst og veldig ufornuftig!:)

Ønske meg lykke til!:D

Vil bare ønske alle en strålende helg. Kom dere ut og opp i trærne nå! ;)

Kan noen forklare hvorfor det er slik?

Kom med de beste tipsene du har!!!!!

Og fortell meg hvorfor du aldri ville datet en som røykte....

J30

Jeg sitter her og ser på en film på Viasat 4, her er en kort beskrivelse av filmen:

Et nattlig eventyr med ulike vakre kvinner hver natt? Det må vel være den heldigste forbannelsen noensinne! Hver eneste single kvinne i byen står i kø utenfor Charly Logans (Dane Cook) soveromsdør. En natt med ham, og forbannelsen hans garanterer at de vil finne sitt livs kjærlighet, den neste de vil møte vil være deres livspartner
Han er rett og slett inngangsporten til et perfekt liv!

PS: Jeg er den norske utgaven av Charly Logan ( jeg lover, det er helt sant)..... så hvis du ønsker deg ut av singellivet, da vet du hva du må gjøre :-))

Jeg er ikke en som man får draget på bare med å ha en profil og sitte taust og vente på at jeg skal ta kontakt.
Det fungerer ikke slik på meg.

Jeg mener at skal en dame være en "drømmedame" for meg, da må hun vise initiativ, engsjement og ikke være " tradisjonell" når det gjelder kjønnsrollemønster.

Verden er under utvikling....

Jeg svarer som regel kvinner som kontakter meg, men kvinner nødvendigvis "gidder" det samme.
Da har man jo muligheten til å bli litt bedre kjent.

Kan noen forklare meg hvorfor jeg skulle ta kontakt med en dame, og hvorfor damer ikke kan ta kontakt selv?
Hvorfor forventer kvinner mer av menn, enn det menn kan forvente av kvinner?

Snømann

Siste svar to. 10 feb. 2011 23:54 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Jeg er ikke noe glad i snø, det innrømmer jeg, men man bør da utnytte det det bringer med seg. Noen som vil være med å bygge snømann?

http://www.angelfire.com/wa/zzaran/calvin.html

Samma røkla i følge Sukker:-)

Nå kan DU vinne 200 millioner. Hva ville du gjort med 200 mill?

Nei, asså, ska vi se.....

Fortsette i jobben og puttet alle pengene inni madrassen, eller.....?.....

Fader for et dumt spørsmål, jeg ville gått helt STUPID selvfølgelig!

Ok- Hva tenner oss ??
* Er den han flotte i dress og alt på stell ;O)
* Er det han urbane i t-shirt,olabukse...
* Rocker`n - Musiker ?
* Eller gutta som jobber langs veien eller sitter i store macho maskiner....?

Jeg tenner aller mest på RALLY gutta, er noe eget med kjeledress,fart og oljesøl på t-shirt eller i fjeset ....sukk.

Hva titter dere ekstra på ???

Dette var stas... Spesielt å se dere raringer live!!!!! ;P

Gutta boys!

Siste svar to. 10 feb. 2011 21:17 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Lalolita

Her kommer et lite spørsmål til dere gutter/menn fra ei jente som er ny her på Sukker og lurer litt på hvordan ting funker:

Gir dere oppmerksomhet i form av hjerter/brev o.l. til alle jenter dere "ramler borti" og som virker nogenlunde interessante, eller klikker dere videre hvis det ikke er full klaff og har fokuset på å finne kvinnen med stor K?
M.a.o.,hvor kresne er dere her??

Og liker dere at jentene tar kontakt,eller er det gutta som skal sjekke??

Håper dere gjør meg litt klokere! :)

... hva synes dere? Og trenger jeg flere bilder? Finner jo ingen fine av meg selv, for det er som regel jeg som er bak kameraet.