Sukkerforum

Dette er et innlegg som kommer som følge av mange innlegg på forumet der noen menn og kvinner er gjensidig frustrerte over hverandre. Det virker som om noen tror at mangel på kjæreste kommer som en naturlig følge av at det motsatte kjønn er mangelfulle på en eller annen måte.

Noen kvinner avslører denne grunnleggende holdningen:
Menn er kåte dyr uten føleser.
Menn liker bare kostbare kvinner, med perfekte kropper som gjør alt for mannen i sengen for å tilfredsstille hans behov. Samtidig vil de at han skal tilfredstille hennes behov.

Noen menn mener:
Kvinner er horer eller billige, eller så er de klamrende vesner som skal fange dem.
Kvinner vil ha menn med store tissefanter og en uovertruffen potens, og hvis de ikke har det, så blir kvinnen skufffet over dem.

Har noen mennesker virkelig ikke kommet lenger i 2011, enn dette? Jeg synes det tragisk å se bitterheten, usikkerheten og aggresjonen mellom begge kjønn. Men det er godt å se at det ikke er så mange av disse menneskene da, men de dukker opp til stadighet likevel i dette forumet, og jeg blir provosert av det. Så raskt jeg ser en tittel som snakker nedsettende om det annet kjønn, blir jeg irritert, jeg har lite til overs for offerholdninger, fordommer og ansvarsfraskrivelse.

Og jeg kan ikke la være å tenke: stakkars mennesker, som dømmer et menneske ut fra hvilket kjønn de har.. Og en stakkar er det menneske som tror at kjærlighet oppstår som følge av et spill....

Kjærlighet er en sjelden og unik gave, som ikke kan oppstå mellom to helt tilfeldige mennesker..Det behøver ikke å være noe feil med deg om du ikke møter din kjærlighet gjennom dating på sukker! Det finnes ingen logikk i at antall dater forteller noe som helst om deg, eller partnereren du møter. Det er ikke slik at en mann og en kvinne, som møter hverandre på date får de riktige følelsene for hverandre, bare fordi de har ulike kjønn. Slik har det aldri vært, og slik vil det alltid være.

Tillit

Siste svar lø. 22 jan. 2011 00:11 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym failte

I hvilken grad stoler dere på den dere prater med her inne på Sukker ?

Eks : Hvis du har avtalt et møte med en person og han/hun avlyser i siste liten.. Men spør om dere heller kan ta det i morgen ?

Hva svarer dere ? Vil dere ta stole på at avtalen vil stå ved like dagen etter?

Ned i vekt

Siste svar fr. 21 jan. 2011 18:34 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym søtisen

Er det noen herinne som har erfaring med någon bra, holdbar metode før at gå ned noen kg (5-10 kg) i vekt og så holde den nye vekten?

I så fall- villken metode har du prøvd som har gjett dig et gott resultat over lang tid?. Intressert av en långsiktig metod- ikke jojobantning :).

Hei!

Ønsker innspill på profilen min - er det en grei profil? Er det en bra profil? Blir du skremt? Blir du interessert? Eller er gir den deg absolutt ingen ting? Hva er førsteinntrykket?

Takk til alle som har meninger !

PS: Konstruktiv kritikk er bare bra - da får man beina ned på Jorden igjen - så lenge det er ærlig ment :D

thom81 =)

Jeg lurer på en ting i forbindelse med matchingen på Sukkerfestene. Jeg har ikke vært på en Sukkerfest før men har lyst til å prøve nå 5 februar. Når man får matchkortet blir det da de samme matchene som man matcher med her? Blir det da å møte alle dem som man allerede har funnet ut at man ikke matcher?

http://www.nettavisen.no/nyheter/article3071068.ece

Er det virkelig så spennende med alt som er anderledes?
Vurderes ikke risiko når man møter en mann?
Gjør dere ingen form for bakgrunnsjekk av han dere møter?

Hvor mange prosent av mennene her inne er glad i/god til å danse? Er det mange damer som synes det er viktig med gode/brukbare danseferdigheter når de velger en date?

For meg er det ganske viktig...har så stort savn etter å danse med en mann som kan svinge meg på den rette måten:-))

nevner ikke navn til vedkommendes profil, men hun ber menn skjerpe seg for bildene deres minner for lite om virkeligheten, men selv har hun kun oversminka oppstyla bilder selv som en barbiedukke!!

ler meg snart i hel av kvinner her inne! >D

"Etter fylte 50 år må sexpress på arbeidsplassen anses som et gode.."
Lurer på om det samme kan sies her på sukker.. etter passerte 40? ;)

I en annen tråd her på sukker skrives det - slik jeg har oppfattet det - om jenter som mottar uønskede meldinger i form av "daglige"sextilbud.

Og jeg undres.. Om det virkelig er slik at noen plages med så mange uønskede sextilbud.. Hva er i så fall årsaken til at de får så mange tilbud at det blir plagsomt? Er disse kvinnene så pene at det bare er menn som kun ønsker uforpliktende forhold som tørr ta kontakt? Har det noe med hvordan disse kvinnene presenterer seg selv i tekst og/eller bilder? Har det noe med menn og/eller kvinnenes alder å gjøre?

Mottatt noen få tilbud (og alle yngre menn enn hva jeg søker). Men daglige..? Laaangt der i fra. (Mottar ikke en gang daglige brev). Uansett.. De alt for få gangene jeg har fått tilbud.. Takket for tilbudet og gitt beskjed om at det ikke er den type forhold jeg ønsker. Må innrømme - Jeg ser ikke helt problemet. Alle har akseptert og respektert avslaget. Riktig nok har et par av dem forsøkt med en "overtalende" mailer etterpå. Har ikke besvart de og ikke fått problemer av den grunn. Men hvem vet.. Kanskje de egentlig ikke hadde ment å sende meldingene til meg. At jeg egentlig er både for gammel og stygg? Egentlig bryr jeg meg ikke så mye over å fundere på akkurat disse spørsmålene. Selv om tilbudene ikke passer inn i forhold til hva jeg søker, så er de fleste tilbudene skrevet på en hyggelig måte. I en alder av 40+ tenker jeg det er best å se disse tilbudene som et gode ;)

Joda. Som alle andre steder finnes det helt sikkert de menn som beveger seg langt på ytterkanten av det akseptable og som kan føles veldig ubehagelig for de som utsettes for denne personen. (Har selv opplevd det på et konkurrerende nettsted, selv om det ikke gikk på sex). På samme måte finnes det også kvinner som kan føles plagsomme/ubehagelige for enkelte menn. Men at det skal være regelen..?

Om det virkelig er noen som er så plaget med for mange uønskede tilbud.. Hvorfor ikke gi klar og tydelig beskjed i presentasjonen? Har noen forsøkt det? Hvis ja.. Har det kommet færre tilbud etterpå?

Jeg har siste året bygget meg opp en krets med menn som stiller opp ved behov. Men nå har jeg siste 3 ukene truffet en av de regelmessig, kjenner nu at tiden er kommet for å sette status : I forhold.
Hvordan avvikler jeg disse uten at det blir bråk, de vil se på facebook at jeg er i forhold. Lovte å sette det på profilen, må nesten holde den biten av avtalen.?

Noen erfaringer ?

Ang. sex meg her og sex meg der! Rekk opp hånda den som har hatt sex med noen de sjekket opp/ble sjekket opp her fra sukker.

Hvor mye sex foregår bak kulissene her egentlig! :-)

Jeg starter:

Èn hånd opp fra meg ;-)

Kan dere ikke lage en mulighet hvor vi kan sperre for at brukere uten profilbilde får titte på profilen min/vår !!!!

Er så lei av ansiktløse profiler - ikke svarer jeg de, ikke bryr jeg meg om de.

PLEASE !!!!

Vet det er flere enn meg som tenker det samme.

Er det noen fler enn meg som faktisk synes røyklukt fra en mann er sexy og tenner på det...? Jeg tenner på lukten av røyk? Røyker ikke selv, og er faktisk veldig sjenert av røyk når noen røyker ved siden av meg..så dette er jo litt rart.

Er det ok å sende ut den samme mld til alle man er intressert i?

Helt ærlig så er jo dette en grei måte å spare litt tid og "krefter" på.

For er ikke han/hun intressert i hvordan du ser ut så er det samme f... hvor aritkulert og vel skreven mld er.

Får du svar da så er det fram med skrive kunnskapenen så man kan bli bedre kjent.

Er det noen som har noen morsomme/sære/teite hangups/turn-offs som du selv er fullstendig klar over er skikkelig på trynet? Jeg kan godt starte:

- Gommer. Jeg får skikkelig noia av hestetenner og folk som viser gommer når de gliser. Urettferdig overfor damen siden man ikke akkurat velger det selv, men kan ikke noe for det, sorry!

- Fjortisuniform (grå joggebukse og Uggs). Joggebukse er et kurant plagg i sofaen hjemme, går du med det ute blant folk klarer jeg bare ikke ta deg seriøst. Kle på deg, din slamse!

- Hunder med rygghøyde under 30cm, eller "ubrukelige rotter" som jeg kaller dem. Sikkert praktisk å ta med i veska, men jeg synes hele opplegget rundt det (med egne klær og accessoirer) er direkte usjarmerende. Hadde ikke Paris og Aylar gjort det ville dere aldri starta heller, og folk med slike forbilder klarer jeg meg uten.

Har nok noen flere også men får spare litt til senere. Kjør på! ;-)

Vært på trening idag, og der spilte de en utrolig fin sang som jeg ikke fikk med meg hva het.... Ettellerannet om Stockholms gater mener jeg de sang.... Svensk sang ja..... Rolig sang......

Noen som vet? (Har forsøkt å google litt uten hell her).

Jeg tror kunne tenkt meg å vite mer om hva dere gutter og menn legger merke til hos oss jenter/damer som dere liker?

Man vet du er forelsket, når du ringer meg annen hver dag og snakker i to timer, mens du røper at du tenkte på å ringe i går også. Sender hyggelige sms, der du ønsker meg en flott dag:). Lyser opp i øynene når jeg ser på deg og syns jeg er morsom når jeg slår av en spøk. Prøver å foreslå aktiviteter, fordi du vil tilbringe tid med meg. Gir meg komplimanger som ikke går på hvor sexy du syns jeg er, men heller stryker meg forsiktig inni hånden. Når jeg gir deg en klem til adjø holder du meg"tilfeldig" noen sekunder ekstra. Alle disse "tegnene" har holdt meg våken i mange netter............... fordi jeg vet også, at det er jeg som med tungt hjerte må si at jeg bare liker deg som en god venn............

Ble forelsket i ei jente har inne. Gikk i lang tid å lurte på om hun ville ha meg, men nei det ville hun ikke:-(

Med bekymringene forsvant vist også matlysten, så nå er jeg 5 kg lettere enn da jeg møtte henne første gang. Dette er jo min perfekte matchvekt:-)

Holder på profilen. Har ikke møtt noen nei ;p

Kommer tilbake ang jentevors for den 5 ;)

Yes Yes. nettopp ny bruker og det jeg lurer på er rett og slett hvordan blokkerings funksjonen fungerer?

Hvis du blokkerer en person, vil vedkommende ikke ha mulighet til å se deg overhodet, eller kan personen se bildet av deg, men det står at profilen er blokkert.

Og det storespørsmålet er, hvorfor skal dere svare på dette? Jo det er fordi blant de som topper for beste match er en person jeg overhodet ikke har noe planer om å preike med ( kjenner vedkommede)

:)

HERLIGE ONSDAG

Denne dagen er så fantastisk, ser utover fjorden å tåka som ligger tykt på sjøen , tenker for en fantastik dag for å treffe en flott,kjekk,barsk,tøff, og sykt morsom kar.
Tror aldri jeg har gledet meg så til en date, må jo bli bra uansett utfall.

Knall blå himmel og godt humor..trallallaaaa

Flere som har noe å glede seg over ?

"A guy with an enlarged penis wants to meet YOU!!!"

Jaja, denne kommer jeg til å svare på...... helt klart.... hahaha

Hva var dagens drøyeste spam mail hos deg?

Kunne ønske Sukker hadde en felleschat! Blitt litt mer action her inne da :)

Jeg traff en veldig fin jente ute på byen nå på Lørdag, et skikkelig billedskjønt sjarmtroll som jeg anser for å være waaaaay over my league.
Vi pratet litt sammen på en pub, men av en eller annen grunn så forsvant vi fra hverandre og jeg så ikke noe mere til henne resten av kvelden.
Men på Søndagskvelden så fikk jeg en sms, og den var fra denne damen.
Overraskelsen ble mildt sagt veldig stor, og jeg tenkte at dette må være for godt til å være sant, for jeg hadde tenkt på henne omtrent hele tiden siden jeg så henne på puben.

Men nå fikk jeg en melding fra henne igjen, der hun spurte om vi to kunne finne på noe en kveld sammen.
Og jeg svarte henne at jeg er litt opptatt for øyeblikket, og er bortreist både denne uken og neste, men at det kunne vært hyggelig å møtes for eksempel fredag om en halvannen uke.
Og det passet bra, og avtalen er i boks....

Men nå får jeg nesten litt småpanikk, jeg er så betatt av denne skjønne skapningen at jeg er sikker på at jeg kommer til å dumme meg helt ut. Og den stålkontrollen og den selvsikkerheten som normalt er min styrke, er som blåst bort for vinden, og jeg kommer sikkert til å stotre og stamme, og opptre som en klønete fjortis.

Er det noen som overhodet skjønner hva jeg mener ? Jeg skulle egentlig ha vært overlykkelig, men nå sitter jeg her og er usikker som en liten skolegutt.....

....sÅ etter noen hyggelig mail her inne, så begynner han å spørre om han kan stille meg et intimt spørsmål, vel.. Problemene i å svare på det når man spør pent etter all annen type dialog er helt greit.
Så spør han mer, og mer og ender med at han har bestemt at NÅ , nå er jeg pulbar (pardon my language) Det er hele konklusjonen hans. Nå vil han møtes.

YEAH right!!! };O)

Skal denne merkelige sjekkeformen funke? Er jeg utenfor de normale responsgruppene siden dette byr meg imot?
Flere som finner dette merkverdig?

Greit man kan gå gjennom visse preferanser osv.. Men at det blir avsluttende for at man endelig "burde" møtes... Toppen av snålt..

Er nok litt gammeldags av meg... Føler for å møte noen uten press på meg at jeg må levere mus ;oD HOHO

Det er mulig dette høres sært ut,men er litt nysgjerrig ..

Når du ser etter en eventuell kjæreste? Er det en ting som MÅ stemme ? F.eks en interesse o.l

Fyyy faen som jeg er lei av at "alle" jentene sliter med komplekser for et eller annet syyykt de har for seg...

Enten er de for tynn, for tykk, for små pupper, for store pupper, for høy for lav blablablaaaaaaaaaaa

Helt Seriøst.... Alle menn, har hver sin smak.. Som meg, jeg kunne ikke gifta meg med dere alle.. MEN

DU, DU, DU og alle dere andre, er vakre.... Fy faen dere skulle bare visst... på hver deres måte, er jeg sikker på at: DAGLIG, får dere minst 10 menn til å smile.... nettop, fordi: Dere er vakre.

Vit dette jenter: HVER dag, så er det noe dritt som skjer for mange mennesker..... f.eks meg :)
Da kan det være godt for dere å vite, at dere, får meg til å smile =)

Ladies, you guys make the world a better place.

- Det er kun en kvinne som kan få en mann til å føle seg fullkommen........
- Det er kun en kvinne, som kan få en mann til å miste seg selv.

Har nå testet chatten på 5-8 personer, men får ikke svar??

Betyr det at muligheten for respons er minimal, eller virker den rett og slett ikke??

Ser jo at mange mailer ikke blir besvart, men tror vel det likevel er bedre respons der en på chatten?? Er det flere som har noen erfaringer med dette?

Æsj, det er romantikk og kjærlighetssorg over alt hvor jeg snur meg! Her på forum, klikker meg inn på facebook og får vite at en venninne skal "plutselig" gifte seg OG få barn!! Klikker meg raskt ut igjen, slår på tv en der Greys kjærlighetsintriger lyser sin forbannelse over meg, heldigvis ferdig nå!

Så, det jeg lurer på er, er jeg den eneste som begynner å få overdose her? :)

Manger skriver at det må være full klaff på første date. Andre sier at man må ha 2-3 dater for å vite hva man føler.

Hva leter du etter når du skal definere om du har den rette følelsen etter en date?

Hvordan definerer du egentlig "kjærestefølelsen"?

Håper at noen kan bidra i denne tråden, for jeg undrer meg virkelig over dette! :-)

ny her...og blitt slik super medlem(hva det er...)me får ikke kontakt med noen,har skrevet profil,og matcher med mangen...når jeg prøver å klikke på en profil og ditt og datt å er det ingenting som kommer opp....er det slik dat fungerer her inne????ikke går der å åpne innboksen heller...

En venninne fikk dette skrevet i et brev fra en fyr som definitivt ikke har skrevet det selv.... Tårene trillet for å si det sånn;)

Love is patient, Love is kind,
It does not envy, it does not boast,
It is not proud, it is not rude,
It is not self-seeking,
It is not easily angered,
It keeps no record of wrongs.

Love does not delight in evil,
but rejoices with the truth.

Love always protects, always trusts,
always hopes, always perseveres.

Love bears all things, believes all things,
hopes all things, endures all things.

Love never ends.

Lover never fails

Ja - vi vokser opp får unger,regninger som blir større og større. Og da også lengsel etter de glade 20 årene....
Men pokker nå er jo halve sukker.no kjente/bekjente - skummelt.....
Klarer vi ikke holde kjærligheten varm, hvorfor skilles vi ?

Er det pga utroskap,jobb,vokser i forskjellige retninger...?

Vil vi klare å holde liv i vårt neste forhold, hva har vi lært siden bruddet ?

Hva ønsker du deg i ditt neste forhold ?

Mange tanker på en mandag ;O)

Sukker er et virkelig bra sted å treffe nye folk. Var ganske skeptisk i starten, men nå mener jeg det er det beste stedet å møte nye folk. Så takk for det!

Men jeg blir virkelig utslitt av det også. Har aldri hatt så mange dater i løpet av så kort tid. Dette er i og for seg positivt, men det fører også med seg så mange oppturer og nedturer. Er ikke vant med så mange følelser på så kort tid. Trenger virkelig en pause fra dette stedet, men føler også at jeg har blitt avhengig av det.

Noen andre som også føler det slik?

Hva legger dere egentlig i det?

Er det noen jenter her inne som IKKE har vært på Prekestolen? Er ekstremt mange som har bilde av seg selv liggende eller sittende på kanten :-)

Må kanskje ta meg en tur selv til sommern hvis det er så mange single jenter som besøker dette stedet?

Ja antar at noen er det her inne.
Jeg har bodd her i et halv års tid men så langt har jeg ikke vært ute på byen.
Kjenner ikke så mange i omerådet så det har nå ikke vært aktuelt. Men nå kjenner jeg at det hadde vært hyggelig å komme seg ut døra en lørdagskveld igjen :)

Så da lurer jeg på om noen er kjent her og vet hvor det er bra å gå ut.

Er det sånn at gratis-medlemmer ikke kan kontakte en som er superbruker?

Jeg tenker at når jeg betaler for å være medlem, så vil at flest mulig skal kunne ta kontakt?

http://vimeo.com/8191217

Noen som greier å se sånne filmer uten å gråte litt ?

Det er få ting som gir like mye energi som å være forelsket. Det kribler og kiler overalt i kroppen, og det skjer også ting i hodet. Du dagdrømmer og tenker konstant på den du er forelsket i, og det kan være umulig å konsentrere seg om noe annet. Du føler deg rett og slett ruset.

Alle som har opplevd det vet at forelskelse er noen av de sterkeste følelsene man kan kjenne. De fysiske reaksjonene den som er forelsket opplever i nærkontakt med den "begjærte" er tydelige; skjelving, stamming, rødming, klønethet, raskere puls, gele i knærne. Det er ingen tvil om at forelskelsen sender sjokkbølger fra hodet og helt ned i tærne.

Adrenalin er et hormon som aktiviseres når du blir sint eller redd. Men adrenalinet er også i full aksjon når du er forelsket: du svetter, får hjertebank og pupillene blir faktisk også større. Adrenalinet virker på musklene, og det gjør at hjertet slår raskere og du blir rastløs. Når kroppen blir stresset på denne måten, oppfatter hjernen det som en slags smerte. Den begynner å skille ut kroppens naturlige smertestillende stoffer. Disse gir deg en følelse av velvære og beruselse.

Forelskelsen slipper også fri et annet hormon, nemlig signalstoffet dopamin. Dopamin aktiviserer behag- og lystsentre i kroppen, og kalles derfor ofte for lykkemolekylet. Dopamin gjør oss glade og fornøyde, gir oss masse energi og en opprømt følelse. Når man blir forelsket øker aktiviteten av dopamin i hjernen. Det er den vitenskapelige forklaringen på at nyforelskede blir euforiske ("høyt oppe" og "hypre") og føler at de svever. Når adrenalinet og dopaminet herjer rundt i kroppen, er det ikke rart vi føler oss høye!

Hva gjør forelskelsen med deg?

* Forelskelse gjør deg euforisk og kan gi deg en svevende følelse, som om du går på skyer.
* Alle sansene blir forsterket når den du er forelsket i er i nærheten; hans eller hennes berøring er elektrisk, øynene er mer intense og vedkommende lukter bedre enn andre.
* Du får mindre behov for søvn.
* Du kan miste matlysten.
* Trangen til å se, røre ved eller snakke med den du har kjær øker i så stor grad at den føles vanedannende.
* Hvis dere er adskilt i en periode, kan du oppleve absitinenssymptomer som angst og depresjon.
* Forelskede gir redusert aktivitet i de områdene av hjernen som er knyttet til depresjon og frykt

Nå!!

Ingen svar
(mann 41 år fra Hedmark) Privat melding

Kom igjen da.......!!!!

Er det mulig for seriøse folk å få god kontakt med noen her inne?

Eller er hele siden bare full av folk som bare er ute etter kortvarig nytelse? (Både kvinner og menn altså)

Jeg leter etter den elskede, som kan være min elskede for resten av livet, og jeg kan være hennes kjæreste skatt...

Finnes det andre her inne som også leter så seriøst?

Skal det mer til for at en mann faller for en dame og ikke bare vil ha henne til sengs...enn for en dame å bli betatt og klar for noe seriøst?

Må en mann se an og få bekreftet hennes personlighet...mulig betatt med en gang men slipper ikke følelsene løs så fort...?

Synes jeg faller mye fortere enn det jeg føler mennene gjør?

Og da trekker de seg...dersom de merker det....? Må liksom skjule det da...??

Har sikkeret vært mange tråder om temaet....er menn og kvinner veldig forskjellige på akkurat denne biten helt i starten? Eller er det noen ganger en dame har tent en flamme i hans hjerte bare etter første møtet?

Hva gjør dere idag?

Sikkert hvert en zillion tråder om dette før, men jeg fant ingen så jeg prøver å spørre:)

Når passer det seg å diskutere et mulig møte for å se om kjemien er like bra face - to - face som den er å "papiret"?

Det er tydelig at selv dem jeg ser på som perfekte...nydelig utseende, sporty, vellykket...sliter like mye med å finne kjærligheten som meg, med mine små ekstra kilo. Vet jeg er attraktiv alikevel for veldig mange menn, selv om jeg drømmer om å se ut som Celina Middelfart...

Det er en liten trøst i allefall..at selv om jeg etter min målestokk hadde følt meg helt perfekt...er det jammen ikke sikkert jeg hadde fått meg en kjæreste da heller...

Det er noe helt annet en yttre og indre skjønnehet som skal til..tro det eller ei. Jeg tror det er skjebnen...når tiden er inne så skjer det:-)))))

Sitter i et lite dillemma her!

For tiden så skriver jeg med flere på en gang her inne, og det er jo ikke noe galt i det., men det som skjer nå er at jeg får et bedre og bedre øye til ei spesiell, og hun sier det samme :)

Trenger litt veiledning her!

Når ville dere "roet" ned skrivingen med "de" andre, og hvordan forteller man det på en fin måte som ikke kan såre? En må jo kalkulere inn at ting kanskje ikke ordner seg, og det blir skjæring.

Det handler jo om å ikke brenne alle broer på en gang!

Date

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Jo

Hei hvis en liker flere og ikke vil såkalt brenne alle broer så må du i det minste gå på en date eller to for å vite om du vil gå videre og være si fra tter det til de andre du skriver med.

Er ikke ofte jeg virkelig føler kjemi med noen jeg treffer på nettet. Men det var i hvert fall ei jeg virkelig gjorde det med, dessverre kom jeg til slutt på annen plass, bak en hun "var blitt veldig glad i", og hun deaktiverte profilen sin.

Da føltes det litt godt å se at hun er tilbake her nå!