Sukkerforum

Litt nysgjerrig på hvor lenge folk går fra de evt har hatt en date som ikke ledet frem, til det dukker opp et nytt prosjekt / potensiell date.

Har litt tid og bruke. Tenkte det kunne være flott med en tur til litt varmere strøk, men jammen er ikke det lett når man er singel. Hva gjør man (kvinne)😂?

Hva synes dere om dette? Har barn ,synes avstand er vanskelig. Føle det er egoistisk å ikkje tenke på at det er et problem..men bruker det også som en unnskyldning. Eller skal en tenke på at kjærligheten er viktigste av alt?

Trist å høre at Russland kanskje blir kastet ut av OL i Brasil. Men greit at dem tar juksemakere som har gjort dette planlagt og med vilje

Skjønner ikkej helt! koffår e folk her på sukker om dæm ikkje vil dra på date eller ikkje vil tåle noe komplimenter ! ? Ka e heile vitsen? E d bare mæ eller fleir som føle med mæ?

Jeg har lest her inne at noen synes at blokkeringer blir brukt litt vel flittig. Det er mulig at jeg har gått glipp av "the love of my life", men er det ikke en grei måte å rydde på? Hvis f.eks vedkommende er sosialistisk (veldig), har små barn og bor i Bergen og jeg er borgerlig, har voksne barn og bor i Oslo, er det ikke greit å bare fjerne dem fra lista selv om de kanskje er flotte menn? Hvorfor importere problemer i livet, liksom? Blokkering for meg betyr ikke at de ikke duger, men at "det må da finnes enklere veier" å finne noen på... Hva tenker dere?

Aleneferie

Siste svar on. 20 juli 2016 00:01 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Det er faktisk nydelig å være på sydenferie alene, men hvem skal smøre meg på ryggen, lizzom?

Jeg lurer litt på hvorfor nesten alle her inne insisterer på å spørre om hvor lenge man har vært single og hvorfor forrige forhold ble slutt?

Derfor blir jeg litt nysgjerrig på hva slags pekepinn ser man etter her egentlig?
Er man mer eller mindre attraktiv om man ble dumpet, eller om man sto for dumpingen selv?
Er det pluss eller minus å ha vært single lenge?

Jeg synes på en måte at det er litt rart å lese om det som blir "problematisk" for "oss".. Hvordan kan det feks være et problem at jeg er mer eller mindre leseglad? Har det noe m hvor mye jeg leser, eller hva jeg leser..? Feks.. ? ( agurk-tid, absolutt 😂😜😁)

Denne mannen imponerer meg masse og skulle gjerne hatt masse av hans egenskaper ;)

Selv om nettdating har blitt allemannseie, er det fortsatt noen som søker kjærligheten på andre måter.
I dag var jeg ute og gikk tur med en venninne. Og der oppdaget vi at det hang laminerte lapper på flere av lyktestolpene bortetter veien.

Det var rett og slett en kontaktannonse, fra en mann ønsket å komme i kontakt med en dame som ville bli med ham på cruise på sensommeren. Alt betalt, ingen utgifter.

Til min overraskelse hadde han oppgitt telefonnummeret sitt nederst i annonsen.

Noen som føler seg kallet?

Burde vi droppe nettprofilen og heller begynne å henge opp lapp på nærbutikken, med sånne "riv av"-frynser med tlf nr på?

Hei
Er det noen som kan tenke seg og skrive litt og se hva framtida bringer?

En venn av meg synes det er smått urettferdig at han scorer lavt på sexlyst. Han har en krevende jobb som ofte blir med ham hjem. Det er ingenting galt med libidoen hans, den er snarere sterkere enn normal, men så er det det at det bare er frekvensen som teller. Hvorfor er det slik at "sexlyst" skal være sterkere om man ønsker misjonær 7 dager i uken, enn om man vil ha Tantrisk, forbudt og Kama Sutra to ganger i uken?

Som er verre enn smuler i senga.

Og det er smuler i senga når man er solbrent!

(I tilfelle dere lurte.)

Hvor avgjørende er det om en profil har leilighet her på sukker?..

Er det en medvirkende grunn til blokkering fra din side, hvis noen ikke har?..

Eller hvis man har valgt "feil" eller "riktig" kjøkken, baderom, stue eller soverom og tekst, har det noe å si for deg?..

Du, jeg har vært singel i over 8 år, og tenkte å søke kjærligheten her,

men, jeg hadde knapt vært pålogget for første gang i 20 min før jeg fikk slibrige tilbud,

jeg har uflaks i kjærlighet, er 55 år, så dette var sjikkli bånn i bøtta,

det var som å få det gnidd inn, flertallet av mannfolk som liksom er ledig på torget er med rene ord for penga bare "ræva",

jeg er så skuffet og lei meg at jeg holder på til å dauve, og jeg har har allerede forpliktet meg til å betale for å nærmest bli fornærmet av pulesjuke mannfolk i måned ??

takk då, for ingenting,

hvorfor blande folk sammen, de som bare er interessert i en "flørt" og de som har et genuint ønske om å finne en livspartner?

Jeg kikker på profiler, det er veldig ulikt hva den enkelte skriver både om seg selv og den han eller hun søker.
Noen har en smørbrødliste på alt som må være der.

En profil jeg kikket på hadde et absolutt krav til BMI den måtte ikke være over 24, han kritiserte at mange av dem som beskrev seg som middels var overvektige.
I neste avsnitt ville han ikke ha noen som var overfladiske, dessuten skulle personen skrive en utfyllende mail til ham.
Hmm er det ikke overfladisk om en person med Bmi på 26 blir silt bort til tross for andre gode egenskaper?
Jeg ble litt tankefull, selv har jeg et klart ønske om en mann som er høyere enn meg, men jeg vil da ikke utelukke en som hadde alle gode kvaliteter bortsett i fra noen cm for lite.
Hva tenker dere om dette?

Før i tiden så hva folk sammen til døden skilte dem. Nå bytter folk ut partner like fort som dem bytter under bukse...
Hva feiler den nye generasjon?
Hva gjør folk galt?

Jeg før min del liker ikke å være singel. Trives best i forhold. Men er ikke så mye jeg kan gjøre når exen ikke ville være med meg. Og gikk bak ryggen min..

Men jeg har når vært singel i snart 1 år. Og har 2 hærlige sønner. Men savner virkelig ei og dele alt med og være med ut livet :)
Jeg er ikke ute etter one night stand. D e bare tull. Æ vil ha kjærlighet heller :)

Selv er jeg på ferie i Nice for øyeblikket, så om noen andre skulle befinne seg her og ønsker noen å ta en tur ut med, så er det bare å ta kontakt :)

Om noen andre ønsker å slenge seg på for å møte fremmede i det ukjente utland, så oppfordrer jeg for all del til det.

Noen her inne som skal på konsert med freddy Kalas i Kr.sand i kveld 😃😃😃

Hei.

Vært aktiv medlem i noen måneder og syns selv jeg har en grei profil.

Jeg er innom daglig på profiler og legger inn hjerter på en del. Om jeg ikke får respons på hjerter så sender jeg en melding som nevner noe om interessene deres. F. Eks:

"Hei hei :) Likte profilen din godt og ser du liker å gå turer. Går selv en del. Tenkte det var dumt å ikke si hei." Eller noe sånt.

Sender vel 5 sånne om dagen og på flere måneder har jeg ennå ikke fått ett eneste svar.

Eller var ei som sa i første meldig at vi ikke passer sammen.

Noen tips?

Date!

Siste svar sø. 17 juli 2016 01:34 (58 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Jeg har vært på en veldig koselig date! Ville bare si det.

Finnes det noen her som er interessert i en kort flørt eller er de fleste her inne ute etter et forhold? Jeg kunne tenke meg å være litt eventyrlysten med den rette personen. Ingen krav til sivilstatus, kun at du vil ha det gøy og være litt spontan. Mld meg om det finnes noen likesinnede.

Er det noen her som vil være med på en fjelltur ???
Jeg er 2-3 uker alene nå som min datter er på ferie, og det er mange andre også.

Tenker ikke som date da :-)

En god turvenn har flyttet til Oslo, så da hadde det vært kjekt med noen nye venner...

Tar en sjanse her, er nå verdt et forsøk :-)

I utgangspunktet hadde jeg tenkt til å gjøre det alene (noe jeg gjør om ikke dette når frem)
Men så begynte jeg å tenke på at det hadde kunne vært morsomt med selskap, og da noen "fremmede" på en liten biltur i sommer.
Planen er avreise i slutten av uke 29- starten av uke 30 og sette nesen vestover? (Kan lett forhandles om)
Så er du ung nok til å ligge i telt (på campingplasser, så hytte er mulig) og gammel nok til å reise uten lov av mor og far? Herrer og fruer er begge velkomne!
Jeg stiller med bil og har plass til tre ekstra ( ellers blir det kanskje trangt) så har du telt og sovepose, ingen planer for nevnte uke (lengde på turen kan også tilpasses) og lyst til å gjøre noe så ikke nøl med å si ifra...

Er dere fornøyd at UK er ut av EU?

Leser at man ofte ikke får svar fordi man søker noen som er på et bedre/høyere nivå enn en selv,- at man ikke søker en "likeverdig" men en som er bedre enn m selv.. Hva menes med det? Overvurderer man sin egen verdi i forhold til andre, eller undervurderes man av de man tar kontakt med? Jeg synes selv jeg er en bra utgave av hunkjønn, -for gammel for noen, -for "barnlig" for andre, for tjukk, for sterk, for ditt eller datt., Men jeg tar jo kontakt utfra mulig kompatibilitet, og det leser jeg utfra profil tekst Evt meldinger som måtte følge.. Eller hvordan tolke det..? Noen forslag/ideer..?

Det er sommerferie, sol og lange kvelder på terrassen. Helt perfekt for ny litteratur, så kom med deres beste boktips! 📚🤓

Jeg fikk opp en melding om at noen var interessert i å vite mer om meg (via Looks) - uten at jeg hadde sveipet til høyre på vedkommende. Jeg trodde Looks fungerte slik at man kun fikk informasjon om at den andre er interessert hvis man selv har sveipet til høyre (eller opp). Stemmer ikke det?

Hvilken opplevelser/følelser har man av å treffes igjen etter 20 år?

Hvordan forholder slike fester seg, hva gjorde man på disse treffene, hva snakket man om og hvordan gikk det for din del?

Har man fortsatt kontakt med noen av dem? Eller er det bare en unnskyldning til en fest?

Del gjerne synspunkter og erfaringer :-)

Lurer virkelig hva man skal gjøre i denne jungelen for å få noen te å svare på et brev, Høye på seg selv ?

Er det riktige av meg å finne lårbeinet av en død person, og bruke det som en trompet? I tibetansk buddisme kaller de det Kangling!

Spørsmål. Hva tenker dere om profilbilde. Skal det være rent og pent der fotograf har gjort sitt beste for å få frem de beste trekkene i profilbruker eller et bilde som viser ansiktet som det normalt er?

Utrykket 'romantisk' brukes av kvinner som etterlyser det og menn som sier de er det. Jeg ser pussig nok sjelden menn som søker etter en romantisk kvinne, om det er fordi kvinner per definisjon er forventet å være romantiske, eller om det er fordi det er menn som er forventet å utvise romantisk adferd vet jeg ikke.

Men det er jo ikke akkurat noe entydig begrep. Det kan innebære en eske konfekt på St. Valentins dag - eller kanskje enda bedre på en helt annen dag - eller middag med levende lys, eller mye annet. For meg innebærer det vel først og fremst å vise litt ekstra omtanke for den andre part, noe som i prinsippet burde være kjønnsuavhengig.

Noe av det mest romantiske jeg har sett, er min datters kjæreste da hun var forkjølet. Hun ville ikke ha besøk, for hun følte seg som noe katta hadde dratt hjem, så han kjørte 45 min hver vei for å henge en liten pose på døren hennes med halstabletter, love hearts, 'get well card' og sjokolade. Og ringte ikke engang på døren, for han respekterte hennes ønske om ikke å bli sett. Han ga beskjed først da han kom hjem.

Så jenter: Hvis dere ønsker en mann som er romantisk, hva legger dere i det? Og til dere gutta: Hva legger dere i begrepet hvis dere selv definerer dere som romantiske? Og til alle: Hvorfor virker det som om dette er en egenskap som kun menn forventes å ha?

Looks

Siste svar on. 13 juli 2016 23:58 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Jordbæret

Utrolig mye fint på looks om dagen. Bare synd mange bor i feil fylker. 😁

Hjelpe meg, hva har jeg gjort? I et anfall av pur galskap har jeg meldt meg på helgekurs i salsa i sommer 😨 Med inkludert "cuban party" på lørdagskvelden. Hva i all verden tenkte jeg på? Her snakker vi virkelig om å utfordre seg selv. Ikke eier jeg dansetalent (likner nok mer på sånn "mad cow disease") og det å gå alene på den slags arrangementer en lørdagskveld er også et godt stykke unna normaltilstanden hos meg... Kino og konsert alene går bra, men dette...?

Men, jeg elsker musikken, og tenker at jeg bare har godt av å gjøre noe helt nytt. Hvem vet, kanskje finnes det faktisk et liv utenom Sukker? Og hva har jeg å tape, bortsett fra kursavgiften og stoltheten? 😂

Flere som har planer om å utfordre seg selv på ymse måter i nær fremtid?

Jeg er på jakt etter en kvinnelig vannmann

Etter å ha lært av tipsene fra Chillrosa og Solecita så trekker jeg meg stille og rolig ut i fra Sukker og prøver å finne kjærligheten på en annen måte. Sender en stor klem til alle som har besøkt meg og skrivet med meg. Ønsker alle dere masse lykke til videre og vet at mange her inne vil finne kjærligheten og bli lykkelig som alle egentlig fortjener å være,

Ciao

Jeg absolutt elsker torden! Noe sånn innmari frigjøring av energier , og så fascinerende å sitte å se på.. 😍

Denne får meg te å bli romantisk :) Deres god sanger`?

https://www.youtube.com/watch?v=kdPlgyC6TKo

Chartertur!

Siste svar ti. 12 juli 2016 14:23 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Himyaknow

Hei, hvor skal du på chartertur i sommer?

Hilsen Charter-Himyaknow (ikke Charter-Svein).

Skal man velge noe som føles riktig, med tanke på tiltrekning, kjemi og følelse av at denne personen vil jeg tilbringe tid med. Men som er feil med tanke på interesser, ønsker og avstand. Eller den som har og er alt du ser etter men tiltrekningen og kjemien er ikke helt på samme nivå.
Hva vektlegger du mest? Og er det mulig å få begge deler?

Her er et ganske morsomt klipp. Det er fra NRKs lørdagsunderholdning i 1984.

Dette er forløperen til nettdating... "på nymotens vis" som programlederne sier.

Klikk deg fram til 9.20, og sett deg godt til rette.

https://www.youtube.com/watch?v=e8kaL7Ys3P4

Jeg regner nå med det vil flomme over med meldinger, før OL i Rio starter..... Sommer OL er vel ikke helt greia for nordmenn, er ikke samme gull-rushet uten snø. Uansett, blir nok travel dager fremover :-)

Noen ganger ser jeg jo at folk kommer igjen og igjen innom profilen min, men uten å legge igjen melding. Det hender jo at jeg gjør det samme. Innimellom setter jeg opp søk basert på geografi og personlige egenskaper, og da titter jeg på en og annen profil, og det hender jeg titter på nye bilder jeg ser.

Men jeg stusser jo litt over folk som kommer ofte, uten å si noe.

Det hadde jo vært hyggelig om de sendte en melding. Hvis jeg ser profiler som er morsomme hender det jeg legger igjen en beskjed, bare for å si hei, selv om de er uaktuelle. Har dere noen teorier om hvorfor folk kommer ofte uten å legge igjen beskjed, og gjør dere det selv, og hvorfor?

Må bare få letta hjertet... Det aller kjipeste med å være singel er sommerferiene! Ingen å reise vekk med, så da blir det nok en sommer med å være hjemme og passe hunder og katter for vennepar som er på kjæreste og familieferier. Sukk.

Hvor stort slingringsmonn regner dere når noen i sin profil har satt opp ønsket aldersgruppe? Hvor stengt er det, liksom?

Jeg er usikker på om det blir feil å ta kontakt dersom f.eks profileieren ønsker å komme i kontakt med damer som er 2-3 år yngre enn meg.

Hva er det med menn på over 50år.som ønsker barn.. unnskyld at jeg er frekk altså...men, etter min tanke...så var det noe man blir ferdig med før 40.år...Teller man 20—30år fremover i tid fra 50år så er jo mannen 70—80år før han får barnebarn...Og hvor mye kan han da være bestefar...Og nå kan jeg bare si ...Det er ikke mye tålmodighet med småbarn før de går lei i den alderen....Er det noen som har tanker om dette...

Har valgt ja på flere looks, men jeg får jo ikke lest profilen deres og jeg vet ikke om de får se at jeg kanskje kunne tenkt meg og bli litt bedre kjent? Hva skjer med looksene?

Hei alle dere menn på ca. 45 år med 1, 2 eller 3 barn som bare vil date damer mellom 26-40 år( men dere vil ikke ha flere barn ) ......Hva er greia ? Skjønner dere ikke selv at det ser litt patetisk ut ? Er dere såå å kule at damer må være minst 5 år yngre ? Eller er det så enkelt at dere tenker at vi kvinner på 45+ står på kanten av stupet ? Ufruktbarheten og hetetoktene er bare timer unna liksom ?
Jeg er 45 år og får forsovidt mange henvendelser her inne, men fra aldersgruppen 43-47år er det merkelig stille.....Mange er ca.40, men de fleste er ca. 50.... (og heldigvis er det er mange spreke 50 åringer her inne ;)
Men jeg ønsker meg egentlig en mann på ca. egen alder....Så jeg lurer på om det er noen andre med lignende erfaringer eller er det meg det er noe galt med ?
Jeg er er IKKE FFF ( feit, førti og ferdig) ! er normalt oppegående har normalt bra utseendet, er ikke stor ( veier 62 kg) og folk tipper stort sett at jeg er 10 år yngre enn det jeg er ( men jeg har jo 3 barn da og det er sikkert turn-off for noen)
Tror nok jeg hadde fått flere henvendelser fra "mann 45" hvis jeg hadde "slått av litt på alderen".....men har skjønt at det er teit å lyve på alderen ;)
Tips til andre ting jeg kan finne på mottas med takk ;)