Sukkerforum

Er det veldig mye drittslenging om damer her akkurat nå?
Hvis damer over 40 (ja ifølge noen også allerede når de bikker 30) er så stygge,fete og uønsket av mange mannfolk så er det vel egentlig ikke så rart at det er så mange single her inne. Mannfolk fordi de ikke vil ha annet en de på under 30, sier seg selv at det blir stor konkuranse da og inse det gutter dere er ikke alle hva damer i 20 åra vil ha heller. Og kvinnfolk er single fordi de ikke er ønsket pga alder.

Jeg blir faktisk litt oppgitt når man leser mellom linjene at det er helt greit å forstålig må vi da skjønne at mannfolka vil ha noen som er 10-20 år yngre en de selv.
Men gud så kravstore vi kvinner er som ønsker noen i vår egen alder.
Og gud nåde den damen som skulle velge noen yngre en seg selv.

Bare fra å ha sett profilbilder til en del damer som har skrevet på forumet må jeg påstå det finnes både de over 30 og over 40 som virkelig ser fortreffelig ut.
Da snakker jeg ikke om meg selv for jeg kommer nok neppe opp til mer en midten av treet, men jeg er nå heller singel en å godta noen som ikke i mine øyne passer meg bare for at han vil ha meg. :)
Nå har jeg bare noen dager igjen før betalingsperioden min her på sukker går ut og jeg tenker det nok er greit med en pause nå.
Når man leser folks meninger her inne til tider så mister jeg litt troen på forold i hele tatt.
Og jeg har jo fått med meg at jeg er uønsket da, jeg er
*Skilt
*Har barn, og da ikke bare et men to.
*Har passert 30
*Ikke er tynn
*Ikke ønsker en mann som er gammel nok til å være min far.
Ja det er sikkert flere ting også.

Neida er ikke bitter jeg :) Har fått hyggelige brev og noen dater i den tid jeg har vært her.Men får anta at det ikke er personer som leser på forumet karnsje hehe

Noen som har et bra tips til et datingsted for en hverdagskveld i Oslo sentrum?

Vi snakker et par glass øl eller vin her, ikke noe spising. Gjerne et sted som gir muligheter til litt klining og tafsing (uten at det blir for offentlig) hvis muligheten byr seg ;)

(Ja, dette skulle egentlig vært en hjemmedate, men av praktiske årsaker passer det ikke....!)

Jeg har datet masse jenter opp igjennom, men alle har vært jenter jeg på forhånd har fått litt interesse for gjennom å ha møtt dem på byen, jobb, studiet osv.
Nå har jeg vært på min første date med ei dame jeg møtte her inne. Skrevet lenge, og følt at man virkelig connected. Hun har vakker, morsom og virker til å ha de rette verdiene i mine øyne.

Men merket etter 5 sekunder at jeg ikke kunne forelske meg i henne. At hun maksimalt kunne bli en venn... Jeg merker sånn med en gang. Klarer ikke helt beskrive hvorfor..

Det ble en superhyggelig kveld, selv om vi sikkert begge syntes det var litt kleint til tider..

Sitter her og er litt usikker på om jeg skal fortsette på nett, eller gå tilbake til å treffe jenter gjennom andre arenaer.

Er det mange her inne som har hatt lignende opplevelser, at man har superhøye forventninger, og så blir man skuffet når man har sin første IRL-date? (like mye på seg selv kanskje..)?

Er så i tvil om hva jeg skal velge å ta med meg hjem i dag?

Noen damer klager på at menn går for yngre jenter. Selvsagt er det kjedelig å bli sett på som uaktuell fordi en føler seg for gammal. Argumentet til mennene er ofte fysisk eller barnproblematikken. Jeg synes heller ikke det er så morsomt når en MILF som er opptatt av det fysiske heller går for kjekkasen på 25 enn meg. Slik er det bare.

Noen menn klager på at damer kun ser på menn over 1,80. Jeg har vel egentlig aldri reflektert over høyde, da jeg alltid har vært høy nok, men jeg ser mennenes poeng. Argumentet til jentene er at de vil kunne gå i høy hæler.

Er ønsket om høye hæler viktigere enn ønsket om barn, lurer nå jeg på... :)

Hvordan er det her greiene fungerer for dere her? Er ikke flink med å skrive hva,hvem hvordan. Er mer en muntlig mann når det gjelder så personlige ting.

Noen tips på hvordan starte en samtale med tekst?

HJELP

- hvor ble du av?
Da jeg endelig hadde mannet meg opp for å ta kontakt så hadde du gått hjem.
Jeg spurte en av kameratene dine om navnet ditt, men vet jo ikke om Ivar stemmer. Etternavnet ville han nok ikke ut med :)
Dere hang ved scenekanten hele kvelden i går – jeg må nok trene på å være mer "på" :-)

Kjempebra live-musikk og happy mennesker, takk for en fin kveld.

Hvis ditt høyeste ønske i livet er å få barn, men så viser det seg at din partner ikke kan gi deg barn, er det da grunn nok til å sparke h*n ut?

Ja, eller hva sier du/dere ?
Ønsker kommentarer fra både norske og ikke-norske

I gamle dager hadde man klare roller og faste rammer når det gjelder delt arbeid i en familie. Far var den som jobbet mest og tjente mest mens mor skulle vise mer omsorg og mer knyttet til hus og barn. Poenget var at disse to skulle sammen utfylle hverandre godt, da mor respekterte og verdsatte det far gjorde for familien, samtidig som far verdsatte den kjærligheten mor hadde å gi. Men man så jo at dette ikke fungerte i praksis, da kvinnene ble misbrukt og undertrykt mannen.

Vi ser at familiemønstret har endret seg dramatisk i løpet av de siste 40 årene. Samtidig som skilsmisse stastistikken har steget på høyt nivå. Nettopp fordi rollene har blitt mer diffuse. Den sterke graden for avhengigheten man hadde tidligere til hverandre har til en viss grad blitt nesten borte, da man fint kan klare seg aleine. Noe jeg mener er uheldig for parforhold situasjonen.

Dagens kvinner krever MER av mannen da de også er yrkesaktive, mannen har blitt frarøvet den respekten de engang hadde som familiens eneste forsørger. Og flere menn løser saken ved å "hente" damer fra lavkostland fordi de takler ikke de høye kravene damene her i landet krever.

For å løse denne problematikken bør vi gjøre denne avhengigheten mellom kjønnene være sterkere. Altså MER samarbeid mellom kjønnene. Hvor egoismen ikke måtte råde, dette oppstår raskt særlig når det gjelder fordelingen av utgifter og inntekter hvor man selv selv beholder for å skaffe egne verdier. Også dette med "jeg klarer meg fint uten deg" holdning. Det er flott at man har en felles konto med både faste inntekter og utgifter, hvor begge bidrar med å sikre familiens beste og barnas fremtid. La menn få lov til å være menn og kvinner være kvinner. Han måtte gjerne tjene mer. Mens kvinnen også er yrkesaktiv men med mer fokusering mot hus og hjem. Det at økonomien er splittet i et hjem fører automatisk til mer uenigheter i et hjem også.

Hva mener dere om saken? Skal kvinnen tjene mer, mindre eller lik mannen? Felles kostnader og inntekter eller delt økonomi? Hva slags kvinner og menn ønsker dere, familie eller karriere typer sammenliknet til dere selv?

Jeg dater nå 2 gutter, to forskjellige byer. Har ikke sex med noen av dem, så føler ikke det er noe galt egentlig, men når det skjer med en av dem vil jeg avslutte med han andre.

Hva med dere?

Hmmmm
Kjeder livet av meg, hadde sikkert kost meg om det ikke var fordi så mange "kjente" er samlet i kveld.

Ser på dette programmet - Et lite stykke Norge...Rart menn henter koner både her og der.
Men kvinner, hvor kan de hente menn.......var bare en tanke som slo meg.

Ikke noe for meg....men aldri slike programmer ;)

Noen uker har gått siden jeg avsluttet et flere måneder langt (sukker)forhold.
Nå savner jeg han. Mye.
Han er her (dog blokkert...) og jeg vet han har noe på gang (vi prater innimellom irl)
Jeg er sjalu. For første gang i mitt snart 40 årige liv.

I kveld mannet jeg meg opp for å dra på sukkerfesten - men køen gjorde at det ble med forsøket.
Nå innser jeg at jeg rett og slett ikke er klar for å være her; Ja, jeg er singel - men samtidig omtrent uoppnåelig.
Så da kan jeg bare ha det så godt.

Men jeg skal la denne smerten svi. Uten å lage arr.
For jeg skal ut av boblen. Jeg vil ha en ny mann.
Et annet forhold.
Jeg skal få alt.
- det må bare svi litt mer

Jeg har vært på og av sukker i flere omganger. Nå har jeg akkurat kjøpt et tremåneders superabonnement etter sikkert minst et års fravær. Grunnen til at jeg har vært borte fra sukker et år er ikke at jeg har hatt kjæreste, men at jeg ga opp å prøve å finne noen her inne. Jeg sendte melding etter melding i en måneds tid, men ingen svar. Jeg er fullstendig klar over at denne "problematikken" har vært tema for nærmest utallige diskusjonstråder her inne, men den er altså like fult reell og aktuell for sikkert flere enn meg.

Jeg begynner å lure på om det er noe alvorlig galt med meg, mine meldinger, eller om jeg har en elendig profil. Jeg synes dette er litt demotiverende, og ønsker noen seriøse svar. :)

Det jeg tenker er at mange her inne faktisk ikke er åpne for nye bekjentskaper. Kanskje har de funnet seg en kjæreste, men fortsatt vil være på sukker for å prate med noen de kjenner. Dette synes jeg ikke er greit. Da burde man heller møtes på Facebook eller MSN. Jeg synes at det er litt dårlig gjort å fortsette å ha aktiv profil hvis man ikke leter etter en ny kjæreste. Det gjør det veldig vanskelig for de som faktisk leter.

Er det noen som skal på festen alene i kveld som ikke har meldt seg på vorspiel?

Synspunkter ?

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/397822/

Jeg finner det best å ha en strategi for festen. Noen stopper innom vorspiel og trygger seg på den måten. Mange sørger for å gå med en kamerat eller venninne. Jeg tenkte å gå alene denne gangen uten co-pilot. Har tidligere erfart at det ellers blir for fristende å henge med kjente fremfor å møte blikket til noen. Så planen er altså å være modig;
Slapp av armene, "display your diamonds", tenk at du ikke skal være mer en 45 minutter, at de andre sikkert er reddere enn deg og velg riktige sko!
Har dere noen tips å dele?

Hei, jeg vurderer denne sukkerfesten i morgen. Har aldri vært på det før, men sikkert vært gøy. Er det noen her som vet om ett vorspiel før selve festen? Er vell ikke bare jeg som er tøff nok til å reise dit alene:)

lurer på hvilken skjorte jeg skal stryke jeg nå.... eller hva med slips? :O livet er jo bare fullt av vanskelige valg xD

Nå er det sikkert 5-6 år siden jeg var på sukker fest... Den gangen var det fest rett ved kondomeriet husker jeg over 3 etg... Jeg surra og leta etter de som jeg hadde best match med, men de fant jeg jo aaaallddrrii... Men ny dag i dag krysse fingra:P he he

Tenkte å putte vel 20 pers hos meg. Så har noen jenter allerede på lista. Men her er det da en offentlig invite da ;)

Greit å være en gjeng sammen, sånn i tilfelle.
Men uansett, Man tar med det man vil selv drikke, Evt snacs el slik.. Jeg ordner en del. Men 20 + jenter kan fort være sultne ;)
Så kan vi skravle og slarve og legge slagplaner ;)

Send meg en privat melding, så skriver jeg deg opp, og legger igjen info om hvor og når osv ;)

Dette kan jo ikke annet enn å bli koselig. Og de som har meldt intr fra før, gjerne gi lyd fra dere dere og :) Så har jeg litt koll på logistikken ;)

Hjelp hjelp...

Ser det er noen her som ønsker og vite hva folket synes om profilene sine..
Jeg vil å, hehe..
jeg har prøvd etter beste evne og få fram hvem jeg er, hva jeg gjør, og sette et personlig preg over den..
Men hva synes dere?

Noe jeg bør tilføye eller slette?
Alle råd og tips mottas med stor takk, hvis noen vil komme med noen da, hehe:)

Måte bare...

Ingen svar
(mann 52 år fra Akershus) Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=_91hNV6vuBY

Hvordan er det her greiene fungerer for dere her? Er ikke flink med å skrive hva,vem hvordan. Er mer en muntlig mann når det gjelder så personlige ting.

Noen tips?

A4

Siste svar lø. 5 feb. 2011 11:16 (117 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Er det egentlig i det hele tatt noen her som vil ha villa, Volvo og 2,4 barn? Rett og slett et A4-liv?

Da er gratis uken min på sukker over. Det var morsomt,men veldig vemodig å se folk jeg synes godt om ennå skriver innlegg her...
Håper at dere ikke er her neste gang jeg kommer hit. Ønsker alle lykke til,kanskje finner noen hverandre på festen det er fullt mulig,da er det bare å gi av seg selv og jobbe videre på det.
Ha det knallfint,og lykke til alle sammen!

Flere kjendiskvinner har advart mot silikonimplantater pga. lekasje men jeg advarer likevel. En god kollega av meg ligger nå på sykehus etter å ha vært plaget med dårlig helse og liten energi det siste året.

Hun fikk silikonimplantater for 4 år siden (skjønner ikke hvorfor for hun var finere før) og nå har det blitt oppdaget at hennes helseplager skyldes lekkasje fra implantatene. Og hun har det IKKE bra.

Så dere menn som foretrekker silikonpupper obs obs, ballonger kan sprekke!!!!

Skal hun ta kontakt her inne først, eller er det din oppgave, som mann. Og hvis det oppstår gnister og dere møtes.. Skal hun jakte på deg (dvs, sms, ringe, kontakte) eller er det også din oppgave som mann???

Hei,ver her ei lita stund nå og har ett spørsmål til alle sukker frøkene,
foretrekker dere og ta eller bli tatt kontakt med først?

Og har dere tittet på en side uten og ta kontakt,er dere da ikke interesserte?

Er det tilfeldig at jeg samme dag som jeg får vite at den siste daten min ikke blir noe mer av får en førstehenvendelse for første gang i år?

Hør på dette!!!

http://www.youtube.com/watch?v=RDGjbuK3fh0&feature=player_embedded

Hahahaha ler meg ihjel...

takk for en artig tid her på sukker... I'm out...
hyggelig å bli kjent med noen av dere, men allikavel håper jeg på å ikke komme tilbake hit ;)

jeg er ikke i et forhold, men har ikke mer her å gjør lenger ;)

helge klemmer til alle sammen;)

Hjelp, er litt ny i byen og skal møte ei på Grünerløkka, noen som har et tips til et fint sted for en kaffe eller noe? :)

Tar fly fra Stockholm til Oslo i morgen, og er sugen på å finne på noe. Noen som er med? Eller skal alle sitte hjemme å slenge til lørdagen?

;)

Nå sitter jeg her med benet på stolen og krykker ved siden av, kjeder livet av meg.......

Så da blir jeg fort kreativ, nå har jeg/ vi lånt oss LAVO`r til SKI VM 2011..

Så jeg oppfordrer alle: Lån/kjøp LAVO - kom ut i marka la oss heie frem NORGE :O))))))))))))))))))))))))))

TENK SÅ GØY masse glade folk rundt bålet på kvelden med noe godt i glasset + mat på bålet......kom igjen...

Med dette tø-været begynner ting å jobbe seg opp

gudhjelpemeg om jeg ikke finner en relativt flott mann før våren kommer

DET MÅ DA FINNES EN DER UTE - HALLO

Har ei nyyydelig venninne som har datet en fyr i en stund nå, de er vel snart sammen. Hun har ikke introdusert denne gutten for noen av vennene sine ennå, men vist meg bilde på facebook.

Nå tok han kontakt med meg her.. Hva gjør jeg? Sier til han: "BUSTED!!" eller drar det litt lengre for å se om han virkelig nå driver å flørter med andre her på sukker???

Har prøvd å ringe venninnen min, men hun tar ikke telefonen.. :-O

Flere som har fått med seg dette? Just incase? ;)

jepp sukker fest til helgen.kommer dere.heeee.klem til alle

Klokka er halv fem på natta, ligger å hører på en fantastisk bilalarm! aaargh!! wått to doooo??

Gammelt bilde

Siste svar to. 3 feb. 2011 23:01 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym erikkelurt

Hva skal jeg gjrøe når jeg får en hyggelig mail fra en kjekk kar..som på bildet ser ut som han er en kjekk mann på 40 år....og i profilen står det at han er 52. Jeg er selv 45 og holder meg bra. Synes at 52 er litt i overkant aldersmessig..men dersom han virkelig ser sånn ut i dag..så hadde jeg jo gitt det en sjanse...er jeg overfladisk hvis jeg er skeptisk til å svare ham? Skal jeg spørre om bildet er fra senere tid? Hva hadde dere gjort?

Er det vits i for meg å gå på Sukkerfesten eller er det bare folk "opp i åra" som går?

Hehehe...

Da er flybilletter til Lisboa første uka i april bestilt!

Nå blir det ikke med en sukkerpike, men en kamerat får duge i stedet...!

Noen som har noen tips om ting å gjøre og se i og rundt Lisboa?

Nedtur

Siste svar to. 3 feb. 2011 19:58 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym 1viss1

Kan ikke komme på lørdag. Og det har hovedsakelig 1 grunn. Det er to damer her inne som jeg ser mye til i andre sammenhenger. Jeg har blokkert dem så de ikke kan se meg her, men jeg jeg vil ikke ta sjansen på at de dukker opp på den festen. (De henger sammen som erteris.) Ikke kan jeg møte opp med Fantomet-maske, løsbart eller pappnese heller.

Kunne ikke Sukker hatt en funskjon hvor det var mulig å se hvem som har meldt seg på til disse festene, slik at man kan gjøre noen strategiske valg?

Nedturnedturnedtur:((((

Det er nemlig noen gifte menn her også! ÆSJ,sier jeg bare

Jeg ble ikke overrasket, bare Waist of TIME!

Hei
Siden jeg ikke kjenner så veldig mange her jeg bor for tiden, tenkte jeg det muligens er noen som ønsker å bli kjent.
For selv om jeg er på sukker for å lete etter en partner, hadde det jo vært flott å plukke opp noen venner/venninner også.

Jeg holder til like i nærheten av lillehammer.

matvaner

Siste svar to. 3 feb. 2011 15:58 (61 svar)
Skjult ID med pseudonym irene;)

Har lagt merke til at det er en del som er tilhengere av slike lavkarbo-dietter her inne.. Jeg har ikke tenkt meg på noen diett, men har funnet ut jeg spiser veldig mye karbo, og sikkert for lite proteiner...Iallefall nå som jeg trener mer... Derfor lurer jeg på hva en kan erstatte med, noe enkelt. Kan liksom ikke skifte ut havregrynfrokosten med kyllingfilet hehe.
Spiser mye havregryn, knekkebrød, ost, bananer, kylling, og fullkornspasta.(i tillegg til rødvin, øl og pizza:)))
Hva ialledager spiser dere til frokost for eksempel??

Noen her inne som har lyst på en " turvenn " ...?
Jeg har mange venninner ,men de aller fleste er gift og har mindre barn ..Savner å ha en venn /venninne som også er glad i å reise og oppleve ting i helger og ferier ,,,

I Morgenbladet har de fått en morsom spalte kalt "Etikeren" hvor en anonym spaltist kommenterer etiske dilemmaer fra leserne. Tidligere i vinter skrev en gift familiefar til spalten og fortalte at han gikk til prostituerte, og det plaget han at det ikke ga han større kvaler. I svaret fra Morgenbladets etiker sier han/hun bl.a. følgende:
"Den straffen som truer deg, er at alt før eller siden vil bli like kjedsommelig som det du rømmer fra. En seksualitet som er redusert til kjøp og salg, vil før eller senere innhentes av den store banalitetens skygge. Den blir like eventyrlig som tannpuss, normal avføring og sur kaffe. Langt mindre eventyrlig enn å finne en fet kvise og la den sprute i speilet. For seksualiteten er avhengig av fantasiens bidrag. Det er de illusjonene som følger med, som gjør organenes viltre liv meningsbærende. Da kan man kanskje like gjerne anvende fantasiens transformasjonsevner på det nære – og umistelige – som på ukjente profesjonister."
Hvis vi følger dette svaret så blir sex banal gymnastikk - med mindre vi tilfører "organenes bevegelser" en mening. Jeg synes det er spennende å spørre seg selv hva det er som gjør sex meningsbærende.
For meg handler god seksualitet mest om en intens kommunikasjon, der kropp og sjel snakker samme språk. Tilfeldige forhold blir derfor mindre interessante fordi de langt sjeldnere kan gi samme opplevelse av nærhet - og derfor gir meg mindre mening. seksuell kjedsomhet handler for meg mest om kjedsomheten som kryper inn i forholdet, og i mindre grad om kjedelige stillinger og lite teknisk utstyr.
Det aner meg at på seksualitetens område er vi ganske så forskjellige! Jeg utfrordrer forumet til å si noe om hva som hos dere gjør "organenes viltre liv meningsbærende"?

maskerade

Siste svar to. 3 feb. 2011 10:04 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym sunway77

har du tips om butikker i oslo,som selger kostymer ol?