Sukkerforum

Mange damer har som krav at drømmemannen skal ha en jobb han trives med...

Så heller en fornøyd renovatør enn en misfornøyd aksjemegler?

Frakk

Siste svar fr. 12 nov. 2010 22:54 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Har jeg gått glipp av noe, eller er dette det nye moteplagget denne vinteren?

Hei alle sammen... jobber med salg av bil, kan gi deg mange gode råd i så henseende..... men hvilken og hva avhenger jo litt av hvilken type du er, hva du liker, har du familie osv osv.... du kan jo finne biler i bøtter og spann til pris fra 150 - 200'...... lykke til..

Og så ntil hår på overleppene.... jeg forundres virkelig over hvilke problemer eller angst mange har for ulike type detaljer.... har du tenkt på om dette kler deg og ditt utseende eller ikke -- knaskje det er bare sjarmerende ----- ja kanskje til og med litt pirrende --- vi gutta har jo skjeggvekst - dog i noe varierende grad men noe jenter ønsker en helt glatt - andre ønsker 2 - 4 mm 2-3 dager gammel skjeggvekst osv osv--- det er vel ingen faciter her --- jeg tror du er unødig engstelig -- jeg pleier å si det rett ut - sånn er jeg og vil helst bli godtatt slik men hvis noe er sjenerende for en ny potensiell venn/kjæreste så kan man jo vurdere å gjøre noen små endringer --- LYKKE TIL....

Hvor drar tre karer i 20-årene ut i Trondheim neste helg? Tips og triks mottas med takk :)

Jeg lurer på følgende: Hvor lite attraktivt er det at en dame har lyse dunhår på overleppa?

Jeg vokser bort mitt, men det må jo vokse ut igjen før en kan vokse det igjen.. Hvis en ikke har hår på overleppa på de første datene, men så legger en plutselig merke til at det er hår der er det da veldig ekkelt?

Jeg ønsker hovedsakelig meningen til menn over 30 år :).

Det er ganske tydlig at en hel del av sukkers yngre garde på jentefronten er litt over gjennomsnittlig glad i å gå på turer i skog/mark/fjellet. Nå vel, det er i og for seg hyggelig det, og jeg tar gjerne en tur selv jeg, uten at jeg skal skryte på meg at det skjer så alt for ofte. Jeg antar at befolkningen her inne mer eller mindre representerer et representativt utvalg av unge jenter.

Når det faller meg inn at jeg skal på tur med noen kompiser eller lignende en søndag formiddag/ettermiddag er jo skogen/marka totalt blottet for mennesker under 40 år. Hvor i all verden er alle disse turglade jentene?

Er dette noe de fleste bare slenger på fordi det ser bra ut? Tør jeg påstå at folk slenger inn turer i skog og mark som en hobby dersom de er på tur en gang i skuddåret? Nei jeg tør ikke påstå, men det virker noe mistenkelig...

Da var vinteren kommet...
Imorgen starter sesongen for skiskyterne på Beitostølen og jeg skulle vært der og sett på sønnen min prøve seg mot de store gutta:) Men slik ble det ikke, må bli hjemme og pleie syk kropp og følge med på Tv istedet:(
Blir moro uasett hehe:))

Bagasje

Siste svar fr. 12 nov. 2010 13:32 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Er det bare noe jeg innbiller meg, eller har folk som driver med nettdating mer "bagasje" enn andre? Jeg tenker først og fremst på problematiske forholdshistorier, enten de har blitt dårlig behandlet, har hatt uvanlig vonde brudd e.l.?

Bare en tanke som slo meg basert på etter hvert å ha møtt en håndfull kvinner via nettet.

Hva skal til for å få frem noe interresse hos jentene her inne. Hvor mange medlinger må man skrive, og hva gjør at man ikke får svar? Og hvorfor denne leken hvor jenter skal få melding etter medling, men ikke sende ut noen selv. Mange spørsmål, mange svar..

Lim inn linken og bry deg:

http://www.facebook.com/event.php?eid=166407796722255

Kjære sukker ikke slett denne dette er viktig.

Jeg tar kontakt med menn som stort sett er eldre enn meg, fordi jeg vil ha en voksen, moden mann og se opp til. Jeg er nok moden selv etter alderen(bortimot 30)og faller for MENN. Når jeg prøver og få kontakt med menn som er 8-10 år eldre enn meg, blir jeg avvist med en gang, med at vi nok ikke passer sammen. Skyldes dette alder???

Hva synes dere om aldersforskjeller?

Noen her som skal på Avenged Sevenfold den 24 desember;)
Gleder meg som en liten unge;)

hvor lenge pleier dere å vente før neste date? allså date nr 1,2 osv

For min egen del synes jeg de fleste menn her inne er ute etter jenter som er veludannet og har høy lønn pga jobben. Jeg vet at jeg ikke har noe kjempe utseende og har ikke skrevet noe i profilen om meg selv, men hater gutter og menn som legger røde hjerte for meg. Det er helt tydelig hva de er ute etter......

Kjærlighet kan ikke styres eller kontrolleres, den kommer når den kommer. Du kan bare forbedre grunnen.

Fokusere på hva du har i livet, hvordan bli et bedre menneske, hvordan bruke tiden mer effektivt.

Treffe flest mulig fordi du lærer noe nytt av alle. Fantastiske og spennende mennesker med hver sin historie å fortelle, barn av tiden. Hun kan lære meg ting om meg selv jeg ikke visste.

Min mening: regelmessig sex er bedre enn sølibat, heller en elsker eller onenightstands enn ingenting. Sølibat og fravær av kroppskontakt er usunnt psykisk og fysisk, og fører til en stresset smånevrotisk, men intimitet og sex gir overskudd og harmoni. Pluss, prøve skoene før man kjøper dem. Det er først etter sex man kan vbære naturlig. Da letter trykket og guarden senkes - man kan lære hverandre å kjenne....hva skjer videre? Ingen vet.

Du kan respektere, beundre og elske noen uten å ville ha noe tilbake. Ikke se den andre som en eiendom, men som et menneske: medmenneskelig empati, omsorg og forundring. En spennende og unik person du har ved siden av deg. Et mysterium og en skjebne som deg selv.

Ingen vet hvordan ting vil utvikle seg. Vil dere holde det gående? Du vil bli overrasket - garantert. Det eneste du kan vite sikkert er at ingenting blir som du forventer. Du vet aldri hva som kommer til å skje. Du kan bare forbedre grunnen. Dra på flest mulig dater og holde mulighetene oppe, og gjøre ditt for å leve et best mulig liv.

Du drar deg på trening etter jobb fordi du har en kropp å ta vare på som trenger omsorg. Som et barn som trenger mat trenger den mosjon, og du gir den det den trenger fordi du elsker deg selv og syns du selv fortjener det. Du stapper deg ikke med junk fordi du bryr deg. Du foretrekker å bruke tiden på noe givende, unngå unødvendig stress og negativitet. Du lærer ting underveis og blir klokere for hver dag. Du prøver å ta din del av ansvaret for omverdenen og bryr deg om alle dine brødre og søstre.

Du har kun ett liv og du ønsker ekte kjærlighet, men kjærligheten kan ikke styres. Den kommer når den kommer. Gjør du deg selv tilgjengelig og lever med kjærlighet til livet har du gjort din del for å maksimere sannsynligheten.

Resten står skrivd i stjernene.

Er jeg veldig spesiell om jeg reagerer på en del tøysete innlegg på forumet? Blir litt oppgitt på en måte, når jeg ser vi tar "kaffekopp-praten" eller "han raringen på bussen praten" som et diskusjonstema på nettet. Er det mange som er arbeidsledige her?

Og hvorfor må vi syte på diskusjonsforumet? Kan vi ikke bare lage et syteforum? Føles litt som om vi slenger ut en hvilken som helst påstand i håp om at noen vil føle seg truffet slik at vi kan fremtvinge en slags dialog med vedkommende =P

ikke ta det så ille opp ytters få vil forstå... =P

Konsert

Siste svar to. 11 nov. 2010 16:58 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Halleis
Sitter og jobber med planlegning av konsert i konserthuset og gigafest i bygget der samt gamle Cosmo som skal pusses opp.
Vi trenger en/noen artister til konsertsalen. Spørsmålet er hvem?

Noen forslag? Vi må styre unna de aller dyreste som fyller spektrum bare ved å melde sin ankomst..

Jeg har ikke sett dette programmet selv, men ser at det skaper overskrifter i media. Har unger som er tidlig i tenårene, og sikkert eksperimentelle nok, så jeg vet ikke helt om de trenger en slik idebank. Noen av dere som har sett programmet ?

Som tittel sier, hvordan bygge opp en vennekrets ifra omtrent nullpunkt?
Jeg flyttet for et par år siden ifbm jobb, og må bygge opp livet på nytt igjen.
(Hadde noen i området som jeg regnet som venner, men har blitt mer realistisk og teller ikke dem som venner lenger. Jeg har vel aldri vært akkurat populær, og er en smule glemt og oversett, men håper det snur seg nå siden jeg er i endring)

Jobber i en veldig liten bedrift og har ikke noen åpning der.
Jeg har et minimalt og begrenset venne/bekjentmiljø nå, og er usikker på om det kan utvides og om det går an å finne kjæreste i/via det.
Så da må jeg finne nye venner på annet vis.

Jeg er primært interessert i kjæreste, men vil også få og gi vennskap (ikke så særlig å ende med å ligge død i noen år og/eller at ingen kommer i begravelsen...)
Og de to kan henge litt sammen...
Jeg pleier som regel å stikke på byen selv og sjekke, men nå er det bare praktisk å være innendørs, og da har jeg for min del bare en liten tidsluke mens det er nok folk der og før lydnivået gjør sjekking håpløst.
(Pleier som regel å sitte hjemme og sture til 23-tiden, men f.eks igår dro jeg fra en noe smådau privatfest og kom for sent...)
Går glipp av vorspiel, nachspiel, vennefester, så det blir litt amputert...
Og har ikke lyst til å vente til våren, for da er jeg redd jeg blir single også neste sommer, og jeg har aldeles ikke lyst til å få en så jævlig ubehagelig sommer igjen...
Og nettdating virker ikke noe særlig for meg, uten at jeg har skjønt feilene jeg gjør.

Har noen ideer selv om hva som kan fungere for meg og ikke (noen utgår fordi jeg ikke vil være falsk, som f.eks å late som om jeg har en interesse for å treffe folk), men skriver de ikke her.

Jeg har nok ekstremt mye å jobbe med...

Dette er neppe så godt emnet tema å dytte på forum, men jeg bryr meg egentlig lite, jeg bare lufter litt.
Forum og svar har en tendens til å rive istykker folk, men jeg er imunn.

Velkommen ferskiser!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym huldra

Vil bare ønske alle sukker-ferskiser hjertelig velkommen! Ser dere, det var da ikke så skummelt? Nettdating er jo nå den mest vanlige måten å treffe sin utkårede på, så her er det bare å flørte i vei :) Og sett inn bilde! Hvis naboen ser deg, betyr det bare at han er i samme båt som deg :)

Ha en fin dag, folkens!

Har alltid gått og trodd folk datet for å møte "den rette", men etterhvert er inntrykk mitt blitt endret. Nå har jeg sterkt inntrykk av at folk dater for å.....date!
Virker som om det å date (kun) for å date er blitt en kultur!?

Jenter opp til (cirka) 30årsalderen dater for å date....og dater MANGE!
Jenter fra (cirka) 30årsalderen dater for å finne "den rette"....og dater enten MANGE (fortsatt uten å finne "den rette"), eller INGEN....fordi "den rette" skal være minimum 99% rett.

Er det noen her inne som ikke tviholder på illusjonen om monogami? når gutter prater sammen er det tilsynelatende ingen som ønsker å være monogame. Hvordan er det med jentene? kanskje samme. men det er kanskje bare prat fra begge kjønn. Er ikke monogami basert på ønsket om å eie hverandre fordi vi er usikre på forholdet vårt, usikre på oss selv?

Hvorfor finnes ikke denne valgmuligheten når man skal beskrive seg selv i profilen?

Dette er sterkt diskriminerende overfor tynne personer synes nå jeg...

jeg er så glad at jeg vet ikke hva skal jeg gjøre :D håper det kommer masse masse snø veldig snart.

Mange her som har opplevd "rare" besøk på profilen sin? Jeg har. Leste nettopp en bildeløs profil med masse negativ tekst, og fikk straks en følelse av at teksten var skrevet for å latterliggjøre meg og min profiltekst. Grunnen til det er at teksten hadde en uttrykksform som var ganske lik min. Mulig jeg er selvsentrert, men magefølelsen leder meg til å tro at dette kan være en forsmådd jente jeg har vært bortpå tidligere. Ekkelt når jeg selv har en åpen og personlig profil.

Andre som har opplevd lignende?

Overvåking

Siste svar on. 10 nov. 2010 16:15 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Para Noid

Jeg berre spyr:
Er det virkielgi så ille om amerikanerne har et kamera utenfor sin ambasade, og at folk passer på hva som skjer utenfor der, også i et tidsuavhengig perspektiv? Hvor paranoide tror media at folk er egentlig? Guri malla, noen tok bilde av meg da jeg gikk forbi ambasaden mens jeg hadde rødvinstenner!

Bare lurer på om det er noen av dere som bruker Steam som kan anbefale noen spill? :)

Altså, nå er det vel fleste single her, men mange har sikkert vært i forhold før, og derfor lurer jeg: Når sier man "jeg elsker deg" for første gang? Er det noe tidspunkt som er for tidlig? Hva synes dere? Får dere gutta angst hvis jenta sier det, foretrekker dere å si det først?

Jeg lurer på hva alle dere sukkerbiter her inne gjør for å finne ut av om man matcher seksuellt...
Grunnen til at jeg spør er som følger; jeg vil gjerne ha en mann som er åpen, leken og som er opptatt av at også denne biten skal fungere bra. Men, så vet man jo at smaken er som baken, man har ulike preferanser, ulike oppfatninger av hva som er bra sex osv..
Jeg synes det er vanskelig å finne ut av dette uten å:

1. Starte tidlig i kommunikasjonen med å spørre om ulike preferanser...man blir da fort tolket som man kun er ute etter en ting..

2.Sex på første date...ikke fristende da jeg gjerne vil bli litt bedre kjent først, også fordi sex er bedre når man er forelsket/ liker den andre godt..

3. date en stund før sex...for så og oppdage at sexen ikke funker i det hele tatt når man kommer så langt..

4. snakke om sex etter noen dater...min erfaring er at det ikke er grenser for hvor utforskende og lekne menn gir seg ut for å være...helt til man ender mellom laknene...og det viser seg å være en gedigen nedtur!

Hvordan finner dere ut av dette?

Bare så det er sagt; jeg leter etter en fast kjæreste her inne...men, jeg vil ha en deilig sexpartner i den samme mannen:)

Klikket meg inn på en profil til ei jente her inne, leste "ønsker stort kirkebryllup"
1 sekund senere var jeg ute igjen! ;)
uff, alle får jo kalde føtter med en gang av å lese det! :s

Var på en hyggelig date i går med ei søt og god jente :)

På tidligere dater som jeg har tenkt på som "hyggelige" har jeg tenkt i etterkant at "- joda, hu jenta har jeg lyst til å bli bedre kjent med", men så har det som regel dabba av etter 3-4 møter.

Men i går kveld kom jeg hjem med en helt annen følelse. Lurer på om jeg rett og slett ble litt forelsket...? Litt skummelt, egentlig :-D (Jeg pleier svært sjelden å få den følelsen etter første møte)

Jeg traff en dame på Lørdagskvelden, en flott og søt dame, lettlivet og festlig var hun.
Vi avtalte å treffes igjen i dag, og jeg skal møte henne nedi byen for en kaffe i kveld.

Hun har lagt meg til på FB i dag, og jeg har bladd litt gjennom fotoalbumet hennes, og der var det tre aktiviteter som dominerte;
Der var det fullt opp av ski, kajakk, og fjellturbilder......

Jeg har mest lyst til å avlyse denne daten, dette er IKKE en dame for meg.......

Har nå svinsa rundt her siden sein sommern.... Mange rååå lekre flotte gutter, men hvorfår er de livredde får et fast forhold???? kun ute etter en flørt??? å vist en nå skulle være så heldig å snuble over en, så er han definnetivt kapra får lengst....

En anna ting... hvorfår ønsker de yngre gutta (under 32), kun ei blond barbidokke, som bare ser fin ut. Sjøl om dom skriver så fint at de ønsker ei ærlig, flott jente, med bein i nesa, som tørr å si meninga si, som tåler litt møkk under negla og gjerne glad i friluft.
Å når dom får det...Oi, SHIT... halen mellom beina... Får denne jenta kjører både STOR chevy og traktor, å ja hu stotrives med ei motorsag! Men kan SÅ DEFINNETIVT pynte meg opp, når jobb og gampene har fått sitt... De over 38, faller pladask..... men det er ikke de jeg ønsker.... Hvorfår??? Skremmer vist livshitten av alt som er jeg vist.... -huff-

Preben

Siste svar ti. 9 nov. 2010 17:11 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Victorious

Kan admin p-l-z fjerne samlivseksperten Preben fra sidebanneret? Blir sprø av at han popper opp hele tiden!!

Det er en gjeng her inne. Kanskje mest menn som bare sutrer over alt og alle.

Hva er det som kjennetegner de utover sutringen. Er en fellesnevner at de aldri tar ansvar for sin egen situasjon? Hevder de ikke at det alltid noen andres feil at de ha blitt slik? Alle andre skal tydeligvis endre seg for at de skal få det livet de fortjener

Er en gutt på snart 30 år som har vert singel hele livet.

Tenkte jeg skulle høre andres meninger da :P
Burde jeg gi opp dette her, og heller finne meg en alternativ måte å gi livet mening på ?

Eller fortsette til jeg finner ?

Statistikk

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Snatan

Finnes det en plass man kan lese diverse statistikk over medlemsmassen til denne siden her? Kjønnsfordeling, aldersfordeling, brukere pålogget pr dag, når på døgnet osv.. Hadde vært veldig interessant lesning :)

Hei alle!

Det er mye snakk om menn om pløyer forumet for å få "dupppa´n ut på kvelden" , men jeg er temmelig sikker p åat det er mange damer her inne som bare er ute ettr et engangsligg også.

De utgir seg for å være drømmedama. man snakker mye med dem i en periode, alt er bare kjempematch,
Det blir avtalt møte, med enten kino, middag elelr annet moro og kvelden er også der perfekt.
Det ender hjemme hos en av oss med deilig sex og man klemmer og kysser hadet....

Neste dag kommer SMS:en "sorry men tror ikke vi passer sammen ..."
Hvorfor i helvete skulle de knulle kvelden før da?

kan noen voksne,sympatisk, snill damer som vil noe mer enn å få seg et skyv være snille å svare på dette?

dette har skjedd meg opp til fler ganger nå, joda det er sikkerrt noen gutter som synes jeg er heldig, men der er ikke jeg. !

Ser at det er over gjennomsnittet mye sutring på gutta her. Nesten annenhver tråd består jo av en aller annen som tydeligvis ikke har fått dyppa kølla på en mannsalder og lar det gå utover alle de nydelige jentene det florerer av her inne :p

Da vil jeg benytte anledningen, forsåvidt uten én tanke vikarierende motiv ;), til å sende en takk til alle de nydelige jentene her! Noen av dere har jeg vært så heldig å stifte bekjentskap med, både via forumet og irl. Og det må jeg si utelukkende har vært en fornøyelse.
Jeg har kun et fåtall ganger rygget tilbake på grunn av dårlig stemning med de jeg har sendt meldinger til, og jeg må si at dere stort sett er veldig imøtekommende og hyggelige. Utseendemessig er det jo heller ingenting å si på damene her, norske damers fortreffelige rykte holder seg godt på sukker.no :)

Jeg har personlig dessverre ikke fått utviklet noe mere enn vennskap hittil, men det tar jeg med knusende ro. Drømmedama kommer ikke seilende opp i en rosa kabriolet sånn uten videre må vite, det er vel bare å ha litt is i magen. Forøvrig synes jeg det er litt synd at så mange fortsatt har fordommer mot slik nett-dating, siden det faktisk er en utrolig fin og ryddig måte å komme i kontakt med andre mennesker på.

Ha en fortsatt deilig søndag jenter!

Hva skal du gjøre i dag?

Jeg skal ut på tur i det fantastiske høstværet!

Har nå vært her inne en i en måneds tid tror jeg. Og jeg lurer på en ting. Jeg får flere opp på chatten som ikke bruker mange minuttene på å spørre om jeg er kåt og hva jeg har på meg og om vi kan bruke cam..

Har spurt flere om det er profilen min som lyser av lyst til det. Men de mener det ikke er der. Så da er spørsmålet :er det så himla mange damer som er med på det eller er det mennene som har funnet ut at dette funker like bra som porno. ?

Som det ser ut nå er dt ikke no håp om å finne no likandes kar i allefall.

Men man er jo positiv og håper neste chatt som dukker opp kanskje kanskje han er mannen.... :)

Det ble klaget fordi en sukkerbit hadde fått en opp en med barn på listen sin, på tross av at vedkommende hadde satt at barn ikke var ønskelig.
Dette kan forekomme i de tilfellene når folk har endret profilen sin på dette punktet uten at ny match er kjørt. Hvis en av partene kjører ny match så vil dette oppdateres.
Generelt så gjelder at hvis man sender svar til support og ikke er fornøyd med svaret, så kan det tenkes at vår dame på support feiltolket spørsmålet. Det var tilfellet nå og det kan jo skje. Ved misnøye oppfordrer vi å spørre support igjen i stedet for å forsøke å kritisere matchsystemet på forumet og konkludere med ting som ikke er riktig. Det har skjedd en del ganger, men i nesten alle tilfeller så er det noen som har misforstått noe ved sysetmet. Nok om det.

Ha en flott lørdagskveld! :-)

Sukkerpub?

Siste svar sø. 7 nov. 2010 12:06 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym frustrert

Er det noen som har komt med forslag om en koselig pub i Oslo som vi "Sukkerfolk" kan møtes?
Et sted man kan gå innimellom og vite at der kanskje er likesinna.
Det er jo ikke sukkerfest hver kveld...

Selv om jeg fremdeles er supersingel så må jeg si at det er flere flotte menn både her inne og IRL

- det er bare ikke alltid like lett mht kjemi, avstand, hvor en er i livet osv...

Ønsker alle oss single lykke til :-) :-)

Fant denne på facebook...den er på svensk og jeg gadd ikke oversette....

"Rödluvan lyssnade inte på sin mor, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood
var en tjuv, Tarzan gick utan kläder och sov med sin apa. Snövit var
sambo med 7 män, Pippi hade myndigheterna efter sig och Emil drack
sig full redan i ung ålder! Dom var alla förebilder under vår uppväxt... Så sluta fundera över vårt uppförande..."

Nå var det lite med oppmerksomhet å få her om dagen synes jeg, er det mulig å få litt mer trøkk i dette kjedelige høstmørket eller ;) ???

hmm

Siste svar lø. 6 nov. 2010 17:51 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym hmm

1460 besøkende, 52 hjerter og fortsatt ingen date, jeg må jo være dum:P

Når du søker på en bruker med 100% korrket profilnick...skal søkemotoren da klare å finne den personen hvis den er her, ikke har forandra nick eller deaktivert profilen?
Og hvis ikke, hva gjør at profilen ikke kan finnes?

Jeg synes dansk er så sexy. Er det noen danske damer her?

hei.

er det dødt i oslo idag? prøver å finne noen fester med ukjente mennesker.