Sukkerforum

SANG/TEXT

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym LNN

I Died so many years ago,but you can make me feel like it isen\\\'t so and why you come to be with me?

I think i finaly know you\\\'re scared ashamed of what you feel,and you can\\\'t tell the ones you love, you know they couldn\\\'t deal whisper in a dead woman\\\'s ear it dosn\\\'t make it real,thats great but i dont wanna play cus bein with you

touches me more than i can say,But since i\\\'m only dead to you i\\\'m saying stay away and LET ME REST IN PEAC,
let me rest in peac let me get some sleep ,Let me take my Love and bury it in a hole six foot deep.

I can lay my body down but i can\\\'t find my sweet release so let me rest in peac,! You know you got a willing slave and
you just love to play the thought that you might misbehave but till you do i\\\'m telli\\\'n you STOP wisitin my grave
and let me rest in peac,I know i should go but i follow you like a woman possessed
theres a traitor here beneath my breast and it hurts me more than you\\\'ve ever guessed. If my heart could beat it
would break my chest but i can see you\\\'re unimpressed so leav me be and Let me rest in peac

let me get some sleep,let me take my love and bury it in a hole six foot deep
i can lay my body down but i can\\\'t find my sweet release LET ME REST IN PEAC..

Og ønsker litt konstruktiv kritikk på profilen min.
Jeg får svært sjelden svar på mail her inne, og dem som er innom profilen min snur oftest i døra uten å si hei. Så, det hadde vært kjekt om noen kunne tatt en snartur innom, og gjerne sendt meg en mail eller et svar her med tips om hva jeg kan gjøre anderledes for å vekke interessen hos "min målgruppe" :)

Ser at det er vanvittig med damer på Soria Mora på lørdag. Høres slitsomt ut...

Hei, har vært på sukker i snart 2 uker og syntes egentlig det er litt artig når man kommer i prat med jenter på denne måten :)
Det jeg har opplevd som jeg får mixede signaler fra på dette forumet er hjerter og besøk på profil.

Jeg har hittil hatt 53 besøkende på profilen min og plasert noen hjerter selv (kun gule, da røde blir for mye tror jeg??)
har kun selv fått 3 hjerter på meg, 2 av de svarte på mine hjerter. Er det et nederlag i den forstand at 50! stk syntes at jeg ikke var noe tess? Så mine spørsmål er til jentene i 16-22 årsgruppen (tror det er annerledes for dere litt eldre) om dere bruker hjerter aktivt eller var det teit av meg i utgangspunktet å bruke disse da disse kanskje sender "fjortissignaler"?
Bruker dere de aktivt?
og skal jeg droppe hjertene og kun sende deg en melding?
skal jeg kanskje bruke røde hjerter mer flittig? ( er redd de gule kanskje sender deg et signal om at du bare var midt på treet, noe jeg da aldeles ikke syntes :)

Jeg er med andre ord ute etter normen for hvordan jeg skal gå frem på sukker når jeg vil komme i kontakt med deg :)

ønsker for all del også inspill fra de utenom nevnte aldersgruppe, men venligst oppgi alder hvis du bruker pseudonum =p

sextidsbruk

Siste svar on. 2 feb. 2011 10:01 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym lakenkunst

Jeg har lagt merke til at jeg ofte får gult på machtre-løvet "sextidsbruk". Det synes jeg er rart siden jeg synes sex er både deilig og morro og trodde menn flest syntes det samme? Er det jeg som har tenker i steriotypier eller prøver sukkermennene å fremstå som dannet?

Så hvis jeg spiser en pose potetgull hver dag mandag til fredag, men spiser spinat lørdag og søndag, betyr det da at jeg kan krysse av for dette?

Insomnia

Ingen svar
(mann 28 år fra Hedmark) Privat melding

Insomnia, oh thou art a cruel mistress..

trøtt som fy, men får ikke sove.. flere som er våkne her?

Og hva er det som IKKE gjør det så fantastisk?? ;o)

Har nå vært på et seminar og blitt kjent med en haug med herlige mennesker!
Men selvsagt var det en kjekk herremann som pekte seg ut.. Vi fikk pratet litt sammen og jeg fikk virkelig sansen..

Hvordan skal jeg gå frem? Sende han en sms? Legge han til på facebook?
Hva kan jeg skrive?

Noen der ute som har noen gode tips?

Trenger litt hjelp med å finne gode filmer , komedie, romantisk, thriller, action,drama, u name it..

Er det noen jenter som liker metal her? Synes det er synd at relasjonsprofilen ikke tar hensyn til interesser osv, noe jeg ser på som svært viktig i et forhold. Blir jo håpløst å skulle bla igjennom 100-vis av profiler for å finne noen med samme interesse. Når det er sagt er jo ikke musikksmak alt, men det er jo i allefall en begynnelse:)

Lurer på om noen har tips til sider på nett med god underholdning? Filmer, serier, whatever!!!

Her har ryggen slått seg vrang deluxe, og jeg trenger underholdning!

Ha en flott tirsdag, folkens!!

Hilsen ei som skulle gitt MYE for å vært på jobb og trening idag!!!

Hmm,hva skal jeg gjøre?
Siste svar tir 1 feb 22:10 (11 svar) Skjult ID med pseudonym snøball

Har nå vært på et seminar og blitt kjent med en haug med herlige mennesker!
Men selvsagt var det en kjekk herremann som pekte seg ut.. Vi fikk pratet litt sammen og jeg fikk virkelig sansen..
Hvordan skal jeg gå frem? Sende han en sms? Legge han til på facebook?
Hva kan jeg skrive?
Noen der ute som har noen gode tips?

Til deg som lurer! ;)
Ikke bruk mye tid på å lure, dere har fått pratet litt , "sansen er der" og det er bra!
Mitt råd: Hvis du har tlf.nr hans? ring han,anbefaler ikke å sende sms! så takker du for sist og sier at du vil treffe han igjen,og ber han ut, (be in control) ;) så tar du det derifra! ;) hehhe... im just sayin :)

Jeg har en samboer som jeg er veldig glad i, vi er bestevenner og har det vanligvis fantastisk sammen. Men i perioder er han mye borte i forbindelse med jobben og det hender han overnatter hos venninner. Jeg vet at han elsker meg og han sier at jeg er den eneste for ham.

Men nå fikk jeg høre av en felles venn at det var en venninne han hadde hatt sex med flere ganger. Når jeg konfronterte ham med det på sms (han var bortreist og kunne ikke snakke) så sendte han dette svaret tilbake:

"Jeg pulte henne ikke, det var gummien som pulte henne. Jeg pulte bare gummien. Gummien er ikke et menneske. Vi samarbeidet bare om å pule gummi fra to sider samtidig. Derfor var ikke dette utroskap."

Og nå vet jeg plutselig ikke hva jeg skal tro. Når vi har sex er det uten kondom, men han sier altså at det var med kondom med hun andre og mener at derfor var det ikke utroskap. jeg skjønner på en måte hva han mener siden de ikke har utvekslet kroppsvesker da. Men føler meg likevel dårlig behandlet og vet ikke om jeg syns det er greit. Selv om det er en kondom mellom dem så skjønner jeg ikke hvorfor han trenger å gjøre det når han sier at jeg er den eneste for ham!

Så det jeg lurer på er, er det utroskap hvis man har sex med kondom? Selv om det egentlig bare er kondomen man da har sex med?

Beklager hvis det her ble rotete, men akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skal tenke...

Fortapt

Siste svar ti. 1 feb. 2011 21:27 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Fortapt

Han er fortapt i brystene mine...og bare de...jeg er fortapt i øynene hans...og hjertet mitt banker for ham...

Tror ikke det er noe håp for meg...

Du har kontaktet en potensiell kandidat, og får til svar "tror ikke du passer helt for meg", el.l. Hva tenker du da? Og hva gjør du?

Hvordan beskytter du selvbildet ditt?

Hva skal til for at dere damene skal føle dere trygge på oss gutta? Og hva er det som gjør dere utrygge? Gutta kan jo si hva de mener også.

Lurte på å prøve noe nytt i det nye året:
Tenkte å se hvor attraktive menn jeg egentlig har sjanse på. Nå trenger jeg jo egentlig bare en, men jeg mistenker at jeg kanskje er litt penere enn det jeg tror... -og at min nedvurdering av meg selv gjør at jeg ikke tørr å flørte med de gutta jeg virkelig liker.
Nå er det jo en risiko for at jeg slett ikke er noe penere enn jeg tror, men snarere tvert imot. I så fall kan jo dette bli et nedslående eksperiment og et slag for selvfølesen : (
Hvordan er det? Har dere god innsikt i hvor attraktive dere er?

Det virker som om det er fryktelig vanskelig å finne en dame som er en del år eldre enn meg - enten det er her inne eller på byen.

Noen som har tips? :)

(Og ja, dette er helt seriøst...)

Ha en vidundelig natt.....

Da har jeg vært supermedlem her omtrent 5 mnd, og det har ærlig talt bare vært det ene eventyret etter det andre. Så mange spennende jenter jeg har blitt kjent med herfra som jeg antagelig aldri hadde truffet ellers, og alltid går man litt rikere ut av hvert nye møte og hver nye erfaring.

Personlig har jeg ikke slått meg til ro med en kjæreste ennå, men er åpen for det om bitene falles på plass. Jeg tror ikke sånt kan planlegges, og det beste er å nyte livet.

Vil ihvertfall takke alle de spennende og vakre sukkerjentene for de fine og interessante opplevelsene jeg har hatt med dem, og kommer nok til å henge her videre inntil jeg treffer hun ene som alle snakker om. Inntil de gleder jeg meg over de mange!:)

Ja da har jeg fått somlet meg til å legge til noen nye bilder, så nå skulle jeg hatt noen tilbakemeldinger , på om det er et greit utvalg :) ??

Ja, jeg mener det... Hvor er prince charming? :)

Ja, da nærmer det seg slutten som betalende medlem og så langt har det vært bare skuffelser på rekke og rad. Jeg trekker meg stille tilbake og tar en pause, for å trøste meg selv og bygge opp selvtilliten. Skal heller satse på å gå ut i verden å treffe mennesker face to face, tror det er bedre. Det har nå i hvert fall funket før i tiden :) Så jeg ønsker alle sukkerungene lykke til og håper dere er litt heldigere enn jeg har vært :)

Plutselig har jeg ikke adgang til profilen lenger.

Kanskje det var en kjenning som ikke ville at jeg skulle kjenne ham igjen... *humrer* Har faktisk sett kjente her inne...

Men etter å ha vært på nettet en stund så "gråter jeg ikke over spilt melk" . :-)

Det hender jeg ser profiler som jeg har sett mange ganger før, og jeg tenker at hun jo må være ekstremt kresen og vel egentlig ikke spesielt klar på et forhold. Men hvorfor har jeg sett henne så mange ganger før? Jo, fordi jeg har vært her snart siden krigen. Og jeg er i hvert fall klar for et forhold, og ikke så veldig kresen heller.

Flere som tenker sånn?

Jeg har fått høre av flere forskjellige at jeg mangler sosial intelligens og også at jeg mangler sosiale antenner. Jeg har merket også når jeg sitter sammen med en gruppe andre mennesker, så kan fort bli lei av å prate med meg og finner raskt på unnskyldninger på at de har noe viktig å gjøre.
Jeg har også fått høre at jeg veldig ofte blir paranoid.

Hva betyr disse tingene? Det vil si å mangle sosial intelligens, ikke ha sosiale antenner og være paranoid?

Jah, så kom dette til meg og...

På nyåret. Der jeg traff en fyr, det var bra, så ikke så bra, men mye like interesser..bra fysisk tiltrekning, så jeg backet høflig unna (virket som han ville det)
Så treffer jeg en til senere, fysisk tiltrukkenhet, ikke mye felles interesser på de viktigere tingene i livet. Jeg vil leke, men ikke noe kjærsteemne...
Usikker på førstemann er det.. Han var mer diffus etter min mening om tema..

Men så tar jeg meg en tur ut, og bli sjekket opp i anmass av flotte kjekke oppegående menn. Men jeg tror jo aldri på hva dem sier, så jeg lar de ikke få napp..

Så bestemmer jeg meg for å leke med sistemann, Og så tikker det inn en melding fra førstemann.. Og nå må jeg innrømme.. Har jeg noen forpliktelser på annet enn å holde meg selv helsemessig istand? Kan det kreves av meg at jeg forholder meg til KUN en... ?

Er jo ikke slik at de har prøvd å kurtisere til følelsene mine akkurat... Men jeg er jo en jente med større appetitt på livet om det er trygge rammer rundt det....

Si at jeg kan få lov... SIIII DET ??? Vet jo menn driver mye på slik...

Et spørsmål, spesielt til dere gutter og herrer: jeg er 32 (jente), pen og fin og bra på de fleste måter, men synes responsen fra de som har bra match med meg er litt laber. (Får selvsagt en del post fra folk som egentlig ikke har lest profilen min og har dårlig match og egentlig er ute etter noe useriøst etc)

Helst er jo en fyr mellom 33 og 36 tingen for meg, tror jeg selv.

Men fyrene mellom 33 og 36, går de først og fremst etter jenter yngre enn 29? kanskje til og med helst yngre enn 27?

Si det som det er! Jeg kan ta sannheten. Og jeg skal nok finne meg en drømmeprins til slutt:-)

Han vært 180 og vi hadde 96 i match.
Nå er han plutseligt 170 og matchen falt til 82.
Har dere opplevd noe sånt høydefall også ?
Eller andre forandringer som forandret matchen?

Er mulig jeg er litt kjiip nå men : MÅ VI FÅ INN DISSE FJESLØSE I INNBOKSEN - såååååååååååååå lei.
Og enda mere lei av disse ferdig bildene med tekst - NOE SÅ IDIOTISK !!!

Hvis du ikke klarer å sende brev 1 gangen så klarer du det garantert ikke senere heller - AMEN !!!

Er jeg helt på jordet ? ( ække det - hjemme igjen...ler.)

Svare??

Siste svar ma. 31 jan. 2011 22:10 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym Kristian

Jeg sitter inne her en gnag i blandt og kikker litt, finner jeg noen som vekker interesse så sender jeg ei melding, jeg forventer ikke svar med en gang, men hva skjer med at halvparten ikke gidder og svare en gang?

Om man ikke vil snakke, så går det vel ann og skrive det? Trodde det var vanlig folkeskikk og svare folk jeg? Eller gjelder ikke det når man sitter på internett?

Noen tråder er så flotte og så oppbyggelige for tiden og det er digg å lese!

Men så er også noen av trådene litt sånn angripende og konfronterende.

Dette er tråden for de som har noe fint å si om andre som skriver her....som gleder seg over noens ord!

Slik jeg ser at januarstemningen sitter i oss, kan det da ikke smake vondt med noen gode ord på veien?

I wonder if i Die, Would Tears come Through Her eyes? Forgive me for my Dissrespect, Forgive me for my Lies.

Jeg er ny på nettdating, og vet ikke helt om hvordan reglene for skikk og bruk er. Når jeg møter ei søt dame på byen, eller i en annen sammenheng, og vi bestemmer oss for å ta en kaffe og etterhvert date litt, så synes jeg normalt at jeg av hensyn til henne (og meg selv) ikke skal date andre mens man holder på.. I startfasen kan man vel forsåvidt date fler, men ikke etter mange møtene, synes jeg.

Så kommer man til nettdating, hvor man plutselig skriver med opp til flere på en gang.. Og så ender man opp med å kunne tenke seg å ta en kaffe/bedre middag/tur med flere.. Hva er lov og hva er ikke, synes dere (selvsagt ulike meninger her, men hva er "normalen?)

Vil jo ikke leke med jenters følelser..

Ja, u get the drift!

Sovnet på sofaen i dag, og våknet ikke før kvelden, nå har jeg ikke tjans til å få suppehodet mitt til å komme i dvalemodus.

Noen gode tips, for å få søvnen til å komme, eller ligger dere alle i dyp søvn allerede?

:/

Jeg går ut på byen for å se etter en attraktiv dame å bli kjent med. De finnes, ingen tvil om det. Men andelen slanke er skuffende liten.

Fedmeepidemien gjør det vanskeligere å finne seg en dame man kan tiltrekkes av.

Jeg var ute med en russisk dame i Norge for ikke lenge siden. Hun mente de norske damene var søte, men at de i gjennomsnitt var mye fetere enn de hun så når hun gikk ut på byen i Moskva. Hun mente at i Norge måtte det være en smal sak å sjekke opp en nordmann, siden konkurransen fra de norske damene var forholdsvis liten rent fysisk. I hjemlandet var det ikke så vanlig for damer av "norsk gjennomsnittsstørrelse" å gå ut på byen - de holdt seg for det meste hjemme. Da syns jeg det har gått for langt - alle bør kunne kose seg på byen.

Men hva kan vi gjøre med fedmeepidemien? Her er et forslag:

Vi mennesker har våre lyster. Vi digger feit mat. Og vi digger sex. Begge deler tilfredsstiller oss.

Når vi har sex kan vi ikke spise feit mat. Samtidig trener vi. Forslaget går derfor ut på å legge forholdene bedre tilrette for at nordmenn finner hverandre og kan kose med hverandre. Her er det mye som kan gjøres.

Samtidig bør usunne fedevarer som potetgull, ostepop og andre ulumskheter fjernes fra butikkhyllene - men det bør fortsatt være mulig å kjøpe slikt via slike automater som man kjøper sigaretter fra.

Dette er ikke en tråd om folk som trener mye, men det er da noen ganger jeg lurer på - hva gjør folk når de ikke trener? Tross alt, trening er jo ikke den mest sosiale aktiviteten, og siden i hvert fall jeg ønsker å være litt sosial med en fremtidig kjæreste, ville det vært en fordel å vite hva de gjør på fritida, når de ikke trener (eller sover). Kanskje det er noe jeg også synes er interessant og kunne tenkt å være med på?

Da er vi på dag nr 3, uten søvn..... ikke noe dop, alkohol eller andre luguberheter inne i bildet....
noen andre enn meg, som våkner i kroppen så fort man blir trøtt? Og DA starter hjernen å jobbe for fullt og nekter meg søvn :/....

Glad jeg har det nye albumet til: The xx ... sensational! :)

får ønske dere en fin dag alle sammen.... barn og jobb om en time :S

Diskusjonsfora

Siste svar ma. 31 jan. 2011 07:32 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Trådstart

Hvilke andre norske diskusjonsfora er dere aktive på?

Noe som kan anbfales?

Hei!

Nå er det så lenge siden jeg har vært ute og danset i Oslo at jeg trenger litt hjelp. Jeg har lest meg gjennom alt på vibb.no, men blir ikke så mye klokere. Finnes det noe sted som passer for alderen 28-45, med greit dansegulv? Liker best "vanlige" fengende låter... ballader, rock og pop.. noe kjapt - noe rolig. (Ikke så mye hip hop og rare remixer). Gjerne noe man har hørt før innimellom, selv om ikke alt behøver å være av typen Dancing queen.... hehe...

Noen som har hatt det gøy (evt. forferdelig) på dansegulvet i Oslo, og som kunne tenke seg å dele sine erfaringer?

Hva er den viktigste ressursen du har i livet ditt, noe du aldri får igjen hvis du kaster det bort? Tiden din.

Hva er formålet med å bruke tiden din her inne? Finne en partner av motsatt kjønn for flørt, sex, kjærlighet osv...

Når jeg sender melding til jenter så kan det være tusen grunner til at de ikke er interessert i å prioritere kontakt med meg der og da. Jeg trenger ikke å vite eller spekulere over årsakene.

Det jeg vet er at en melding her inne er en invitasjon til kontakt - og tar hun ikke imot invitasjonen så trenger ikke hun bruke noe tid på en hun ikke er interessert i der og da, og jeg trenger ikke bruke min tid på en som ikke er interessert i meg der og da! VINN VINN situasjon! :)

Dette er høflighet, dette er hensynsfullhet: Du sparer din egen og andres tid, og du gnir ikke ting inn som andre ikke har interesse av. Du fokuserer på det du er her for å fokusere på: knytte kontakt med de det er gjensidig interesse for å utforske mer.

La oss si du av en eler annen grunn får veldig lite svar her. Det betyr at profilen din, slik den er nå, ikke oppfattes som attraktiv av majoriteten. Siden tid er den viktigste ressursen du har i livet:

Bør du skrive enda en post der du kritiserer at jenter ikke svarer de som de ikke har interesse av, selv om du vet denne posten ikke vil gjøre det minste forskjell? Selv om du vet at samme meningsløse syting er skrevet hundre ganger før her inne, kastet bort tiden til masse menesker hundre ganger før her inne, uten å gjøre det minste forskjell?

Eller bør du bruke tiden din (det mest verdifulle du har) på å forbedre profilen din, eller finne andre sjekkearenaer der dine kvaliteter kommer bedre frem?

Jeg vil utrykke en takk til de jentene som ikke svarer meg. Kanskje tiden bare ikke var riktig nå, kanskje hun føler at jeg ikke er hennes type... Uansett: jeg vil takke dere for at dere ikke kaster bort deres egen tid og min tid på ting som ikke tjener formålet med å være her. Jeg vil takke dere for at jeg slipper å lese totalt idiotiske standardavvisninger ovenfor en dere ikke kjenner. Jeg vil takke dere for at dere bruker tiden deres på guttene dere er mest interessert i å bli bedre kjent med!:)

Dette er 2011, dette er en sjekkearena, og av hensyn til både sender og mottakers tid og interesser vil alltid det mest høflige og hensynsfulle være å LA VÆR Å SVARE de du av en eller anen grunn ikke vil ha kontakt med nå, så din og andres tid kan brukes på mer interessante og nyttige ting!=)

Tror vi er for kresne her hele gjengen jeg altså :)

Nå har jeg trålet meg igjennom google og imdb, uten hell

Jeg leter etter en fly film jeg så for mange år siden.

Handling:

Et rutefly krasjer med et lite fly under takeoff, ødelegger høyderoret. fortsetter bare å stige..

jeg husker hele innholdet i filmen, men ikke hva den heter.

noen som kan hjelpe?

Åååååh, nå tok jammen jeg og helg! Snadder :)

Sitter å spiser gårsdagens pizza,og gleder meg til jeg tar ølene mine under armen og stikker. Men, MÅ jo bare innom sukker først ;)

Ønsker alle store eller små, brede eller smale, korte eller lange, fulle eller edru, en fantastisk lørdag. May this be the day when all of your dreams come true!

*smask*

Kosesyyyk!

Siste svar sø. 30 jan. 2011 19:56 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym Kvinne81

Har søndagen min i dag jeg...
Urk...

Og det nydelige været..Orker ikke ut.... Og jeg skjelver på hendene etter litt mye vin og for lite fast næring i går..
Hvorfor kan man ikke bare lære...

vi er nå kommet inn i året 2011,og noe jeg har merket meg med tiden er at folk bare blir mer å mer uhøflige.
når folk skriver en melding,sender en hilsen og lignende så får de ikke svar tilbake.
jeg selv har skrevet en haug med meldinger hvor det står hei og alt det der,men får man svar??
NEI!!!
det er en ganske så sjelden gang.
jeg må si at folk er og blir uhøflige,ikke rart folk rundt oss gir opp i det store og det hele.
skjerp dere,uansett om det er menn eller kvinner.
vær høflig å svare når noen skriver til dere,samma om det er positivt eller negativt.
om du skulle få en melding fra en du ikke syns er tiltrekkende for deg,neivel så si det på en melding da,istedenfor å bare lese meldingen og drite i å svare.
de fleste her inne er voksne,men man skulle ikke tro det til tider.

Jeg merker både her på sukker og i det daglige at "innadvendte menn" brukes som et skjellsord. Som innadvendt mann så legger jeg merke til slikt.

De aller fleste jentene jeg besøker på sukker beskriver seg selv som sosiale og utadvendte og har krav om en partner som også er sosial og utadvendt. De jentene jeg har pratet med som kan passe i kategorien innadvendt søker også sosiale og utadvendte menn.

Er det virkelig så galt å være innadvendt? Noen synspunkter?

For ordens skyld så er det en grei beskrivelse av forskjellen på innadvendt og utadvendt her: http://lesdette.no/artikler/402.htm

Jeg ser det hver gang jeg er ute på byen. Utenlandske, gjerne afrikanske menn stimler seg rundt norske kvinner, tar på dem, gir dem komplimenter, sjekker dem opp. Etnisk norske menn står i bakgrunnen og håper på oppmerksomhet. De håper de blir oppdaget og at en dame viser interesse.

Norske damer er som damer flest. De liker oppmerksomhet, de liker handlekraftige menn. De elsker sex. Driftene er enormt sterke. Og det er ikke mange norske som kan vise fram slik handlekraft. Jeg finner det vanskelig å finne en kompis som faktisk tør prøve seg på damer. Reelt sett prøve seg, slik at hun forstår at nå har hun god mulighet til deilig sex. Uten en wingman med et snev av guts og evne til å demonstrere fysisk kapabelhet er det vanskeligere å dra med damer på nach.

Resultatet er at norske blondiner, norske brunetter i stort hopetall drar på nachspiel med utenlandske menn. Og har sex. Motsatt skjer det i svært liten grad. Ut i fra det jeg selv observerer.

Det er mulig norske kvinner har mye større fetish for afrikanske menn enn etnisk norske menn har fetish for afrikanske kvinner.

Men jeg tror ikke dette er grunnen. Jeg tror norske kvinner rett og slett er seksuelt frustrerte over den tafattheten som råder blant etnisk norske menn. I edru tilstand tør de null niks. I fylla tør litt, men ikke nok, og er da gjerne brautende og lite galante. Amerikanske damer som kommer til Norge er sjokkerte over mangelen på tilbud som råder.

Tilsvarende flykter norske kvinner i hopetall utenlands for å få seg og få bukt med sin seksuelle frustrasjon. Jeg ser det hele tiden når jeg reiser utenlands. Samtidig ser jeg langt sjeldnere norske menn dra utenlandske damer.

Norge må være et drømmesjekkemarked for utlenlandske menn. De møter i allefall liten konkurranse fra oss innfødte.

Hva tenker norske kvinner? Er dere enig i mine observasjoner? Kan dere beskrive forskjellen på hvordan etnisk norske og utenlandske menn sjekker dere opp? Må dere selv i stor grad sjekke opp?

Hvordan er det mulig at en fyr har satt hjerte på meg uten at jeg finner han på besøkslista mi??