Sukkerforum

Jeg er bare fryktelig nyfiken.. Hvem er denne Z? .. ikke zorro?

Åpenbar deg er du snill! ;)

Dette er det første året jeg er uten barn på nyttårsaften, og ingen mann å støtte meg til. Selve nyttårsfeiringen uten barn burde vel gå bra, i og med at det er mange fester der voksne (jeg ser bare lykkelige par) koser seg med edle dråper og kysser ømt inn i det nye året. Er det flere enn meg som lurer på hva dere skal gjøre til nyttår? Jeg noen invitasjoner til fester hos vennepar...men føler meg bare som femte hjulet på vogna når det bare er jeg som er alene....

Skal egentlig ut å møte en, og ta en øl eller to. Men, så begynner magen min å koke, og jeg mistenker at gutten min har smittet meg med omgangssyke! E de muli?

Hva pokker gjør jeg nå, stikker avgårde og håper jeg ikke kaster opp over hele mannen? Eller ringer og sier jeg er syk. Det høres jo ikke akkurat ut som verdens minst brukte unnskyldning......

nok en profil post..

Ingen svar
(mann 40 år fra Akershus) Privat melding

Sitter her og burde virkelig ta i ett tak på profilen min...

Men, finner det mer underholdende å følge med på forumet her...

Fler som har det sånn?? .. Kanskje hvis jeg ordner og fikser litt på profilen så svarer noen?

nok en gang Z da.. nevnte noe om en strutsemetode, er det det samme som å ikke svare på en "høffeli'" invitasjon til prat?
I så fall maaange strustedamer her.. hm.. Men igjen, har vel sikkert noe med at profilen min er skrekkelig dårlig..hahaaha...

blablabla.. :)

Hei,

Er det noen som har vært i Hurgada i Egypt før?, vi er en vennegjeng som skal nedover til nyttårsaften og feire der :)
Mottar gjerne tips på bra steder og gå på en nyttårskveld, dykkesteder og evt om det finnes noen steder man kan surfe der? :)

Må si jeg er imponert over alle disse fantastiske kvinnene på sukker.
Mange av de reiser verden rundt. Bestiger fjelltopper og dalføre i helgene, mens de samtidig rekker café latten sammen med familie og veldig gode venner som betyr alt for de. Og imellom dette trener de på helsestudio 2-3 ganger i uken. De har gode jobber som de trives i. I tillegg ser mange av de fantastisk bra ut!!

Et lite hint: Det er derfor dere er single jenter!! Dere er rett og slett for perfekte. Ingen menn orker å leve opp til dette!
Og spør du meg, passer det "egentlig" ikke med en mann for disse superwoman!!
Nei, gi meg heller ei søt jente med litt sjarm. Som er gidaslaus, som kan sette pris på en burger like gjerne som en bedre middag med levende lys. Et ekte kvinnfolk som både raper og fiser.

Jeg tror mange av profilene er opprettet i den hensikt å få tilbakemeldinger på utseende. Alle trenger å føle seg attraktive og se om de har draget. Men perfekte damer.....tror ikke det....
Min erfaring er: desto deiligere dama er, dessto mer selvopptatt er hun. Det blir som i sangen. If you want to be happy for the rest of your life, never make a pretty woman your wife!!
Lykke til gutta - Og husk kondom! :-)

Noen som har testet ??

Jeg har i dag min første dag på ketolyse,, drittlei av å være ho med den deilige rumpa... jeg vil ha en deilig kropp jeg som matcher...

Så nå har jeg virkelig bestemt meg, skal innmeldes på treningsenter og trene 1-2 ganger i uken og aldri mere spise karbohydrater... hører rykter om at dette er en kanon kur, selv uten trening, så da blir det vel drit bra med trening...

Hvorfor skjønner ikke folk det at viss du ikke svarer på meldinger på innboksen, så er man ikke interessert?! Er det virkelig nødvendig å sende 6-7 stk før man tar hintet? Jeg har ikke lyst til å være frekk og kjører mest på den taktikken at den beste måten å vise at mann ikke er interessert på, er å ikke svare...

Jeg gidder ikke sende mail på mail til gutter som ikke svarer. Det blir litt VEL patetisk...eller?
Er jeg helt på jordet nå??

Jeg driver og fjernstyrer en del PCer til bekjente.... og av og til blir du litt frustert når man ser hva folk klarer å rote til på maskinene sine... SÅ i dag for litt siden - var jeg slem. I regi av at jeg hørte en sånn p4-bløff for veldig lenge siden hvor ei jente ble bedt om å fryse alle nettverkstilkoblinger ved å legge PCen i fryseren.... noe hun gjorde.... Ufattelig festlig.... så nå har min søster nettopp plassert sin PC i fryseren....

Skal ringe og be henne ta den ut snart..... jeg lover... Dæven jeg kommer til å få lite julegaver i år.....

Jeg har lært at hvite halvstore baderomsfliser er ganske poppis (og veldig mange synes de fungerer suupert som bildebakgrunn).

Noen som har en mening om når forholdet kan defineres som seriøst?

Det er i hvert fall 3-4 damer som er aktive her på forumet jeg godt kunne tenkt meg å "bli bedre kjent med". Men jeg tenker fort det kunne blitt litt kleint - vet ikke hvorfor, egentlig, men sånn er det nå jeg tenker.

Er jeg helt ute på bærtur, eller?

Hvor mange sider med brev har du i innboksen og i utboksen?

Jeg er ei jente på søken etter et langvarig forhold. Jeg snakker med noen gutter jeg kunne tenkt meg å bli kjent med, men som alle vet, kjemien er absolutt viktigst etter at man helt overfladisk har funnet ut at noen er attraktiv.

Så her er spørsmålet mitt.. Hvor lang tid er greit å vente, evt hvor mange meldinger, før man kan spørre om noen vil ta en kaffe?
Jeg er ikke fan av å sende hundrevis av meldinger før jeg treffer noen..

Jeg har skrevet ett par ønsker for min drømmemann, overhode ikke mange, men dette synes menn som tar kontakt med meg å totalt overse.... Det "viktigste" for meg er faktisk høyden, at han er betraktelig høyere enn meg, for jeg liker å gå med høye hæler og liker ikke å føle meg høyest i forholdet, MEN... ca 80% av de som tar kontakt med meg er ca like høy eller lavere enn meg... Kan det være så vanskelig å lese igjennom en profil ordentlig? OK, så er jeg kanskje litt overfladisk med tanke på at jeg ønsker meg en høyere mann, men nå er det engang slik at det er kun slike menn som tenner meg...

Har merket meg at når man er singel, treffer man sjelden eller aldri noen som man klaffer med. Og det kan brått ta litt tid før man evt treffer noen man har en gjensidig tone med. MEN så er man ikke singel lengre og da, er det plutselig ikke måte på hvor mange som er interesserte i deg. Er det fler enn bare meg som har opplevd dette?

Nesten litt sånn at det er lettere å få en ny jobb når man allerede har en ;)

Har hatt en hyggelig helg med ei frøken flydd inn fra vestlandet, var veldig skeptisk på fredag da jeg skulle hente henne på Gardemoen. Vet jo at kjemi på nett ikke er det samme som irl, men hun var ei flott dame i virkeligheten også, så vi hadde det veldig hyggelig i sammen. Nå sitter jeg her og ønsker at jeg følte et "sug" etter henne, men det gjør jeg ikke.
Liker henne veldig godt men føler ikke noen forelskelses følelse, men jeg vil gjerne møte henne igjen for å føle mer på det.

Hva mener dere?? bør man være forelsket etter første helg i sammen for å fortsette, eller kan man la det få litt tid for å se??

Redd for å gjøre feil....

Hvorfor får jeg ikke kontakt med kjekke menn her inne. som faktisk er interesert i å skrive litt og bli kjent?? svar med enstavelses ord gir ikke så mye samtale og gå på. Er jeg ingens målgruppe?? eller er profilen helt håpløs?? Gå på sukker der finner du mange kjekke menn i din alder fikk jeg beskjed om, men i såfall gjemmer de seg godt.

Undersøkelser viser at det er målbare fordeler ved å være høy mann. Blant annet blir man behandlet bedre, er smartere og følgelig tjener mer enn småtasser på 179 cm som meg. Altså: I vårt sosialistiske likhetssamfunn bør det være politisk ukorrekt å bli høyere enn 185. Disse smarte "jeg når opp til porrbladhylla, jeg småen"-eklingene bør stigmatiseres og miste pensjonspoeng som straff for sin ovenfra-og-ned-holdning! Moderne kvinner vet herved hva som kreves av dem.

http://en.wikipedia.org/wiki/Height_and_intelligence

Til dere kvinner som har så store krav til menn: Har dere aldri tenkt på at om dere finner han er dere med all sannsynlighet ikke den rett i hans øyne? Kan ikke dere ikke bruke hjertet når der møter en fyr dere liker, og gi det litt tid for å se hva som skjer. Har blitt dumpa noen ganger nå her inne. Flere av dem har virkelig likt meg og blitt betatt av meg, sånt er lett å merke. Har aldri blitt dumpa før etter en eller flere veldig hyggelige dater med mye kroppskontakt og dype samtaler Er visst nok god til å kysse og bra i senga også. Hva i all verden er det dere søker? Er det flere menn som også har opplevd dette.............

Jeg har ikke noen interesse å møte opp om hun skal drasse med seg et kameracrew, fordi hun har et "jeg er ute etter en kjærste" program.

Ender med X antall folk kommer ufrivillig med på tv såfall.

Jeg er på ingensomhelstmåte PR-kåt, så jeg unngår slike ting om jeg kan. Har nok kamera og media oppi trynet pga visse folk jeg jobber med iblandt. Og liker ikke det heller.

hmmfr.... Ikke meningen å være negativ.. Men håper hun er kun underholdning..... som hun passer best til :)

Jeg har erfart at det hovedsaklig er tre typer single:

1) De som er så desperate at du hører den biologiske klokka høyt.

2) De som du veldig godt skjønner hvorfor er single.

3) De som vet alt for godt hva de vil ha, men som aldri finner det.

Jeg er nok nummer 3 selv, kanskje med et snev av 2.

Vil ikke høre noe pjatt om profiltekster osv. Hva liker dere og hva liker dere ikke?

Spennende forsøk!

http://perpelle.wordpress.com/2010/12/10/et-mordfors%C3%B8k/

Du er ordentlig - du flyr ikke på byen i tide og utide. Når du gjør det, og drikker, drikker du fordi det er godt, ikke fordi du skal bli full. Kjenner du at du blir full så stopper du.

Du kliner ikke rundt med ukjente eller kjente gutter på dansegulvet eller på nachspielet.

Du har ikke one night stand.

Du har ikke sex verken først, andre eller tredje date. Du venter også med det første kysset.
Du er forsiktig i senga og vil være helt, helt trygg på den du skal ha sex med.
Du er kritisk.

Du er snill og omtenksom.
Du er sjenert.
Du liker å fortelle kjæresten din at du er glad i han.
Du liker å krype inntil armkroken hans og se på film.

Du har humor og kan godt tulle og tøyse

Du krever ikke at han skal være hos deg hele tiden. Du blir ikke sjalu hvis han ikke har tid å være med deg så ofte som du vil.
Du er flink å kommunisere hvis du har noe på hjertet.
Du er dønn ærlig og faker ALDRI orgasme.
Du er aldri utro og gjør aldri kjæresten din sjalu selv om du noen gang vil kapre oppmerksomheten hannes på den måten. Da kommuniserer du heller.
Du tror ikke gresset er grønnere på andre siden.

Du er liten og sjarmerende, verken snuser eller røyker.
Du liker å holde deg sunn og spiser sunn mat.
Du er også veldig glad i sjokolade!

Finnes du?

Mange meninger om dette ser det ut som.
Hva tenker dere gutter/menn om ei jente som gir BJ første gang man har sex?
Blir det for intimt? Er det "billig"? Eller er det bare positivt?

Denne jula skal ungene til søstern min til pappan sin, og da er jo jula helt meningsløs. :( Jeg har ikke orket å ta frem julepynten en gang...Tror ikke jeg gidder heller.

Noen tips om hva en gjør når en egentlig ikke vil feire jul i hele tatt? Hva gjør dere da? Tenkte ta en todagers med Colorline Fantasy, 2 dag jul, men hva svarte med julaften?

Tips takk!
Hilsen årets antijul, Ugle på 35.

Hvordan er det dere går frem for å initiere kontakt med hverandre? Jeg føler det er vansklig å bare finne ett samtale emne ut av løse luften.

Noen som har litt forslag så jeg kan bli litt klokere :) , jeg vil gjerne skjønne interaksjonsdynamikken som foregår på nettet. Det skal sies at i virkeligheten har jeg ingen problem med å initere kontakt men her på nettet så stuker jeg sånn :P

Takker på forhånd for konstruktive svar :)

Flere enn bare meg? Dette kan bli en lang dag om ingen kan komme med gode råd til bedring..anyone?

Ble en "spontan" tur ut i går..moro der og da, men i dag = "not so good"...

Kære dejlige kvinder!

Selvom det kan være svært at skrive noget om sig selv, så gør jer selv den tjeneste at skrive mindst 3 linier om jer selv... det gør vores (altså mændenes) job med at skrive sjove, interessante og flirtende breve laaaaangt nemmere.
Så læg er et par hints og undgå de værste klicher ;-)

Gode vibes og jagt :-D

http://damnyouautocorrect.com/category/best-of-dyac/%5C/

Den siste sangen til Hans i X-factor tror jeg er den vakreste sangen ever...Nydelig rett og slett

hvordan denne chatten fungerer...det piper og uler at noen vil prate..men må jeg da søke gjennom hele chat for å finne dennne personen??

Jeg bare lurer..Det virker som mange her egentlig har valgt å leve alene, men har dette som litt moro i hverdagen. Hvor seriøst blir det da?
Vi som virkelig ønsker oss en hjertevenn må være lettlurte eller ihvertfall late som. Uærlig det også.
" Vær mot andre som du vil andre skal væe mot deg" kan ikke brukes i denne sammenheng.
Vel, jeg er spent på om noen har synspunkter.
Ha fin helg.

Sliter med å mekke sammen en dugende ønskeliste. Samt aner ikkje kva eg skal kjøpe til mor og far? Kunne godt trengt litt ideer. Så hva ønsker du deg? Kjæreste teller ikkje..

Eg begynner:

Eg ønsker meg; Vinterdyne og ullsokker.

Hjernedød

Siste svar sø. 12 des. 2010 12:30 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym spørsmål

Har hørt utrykket flere ganger. Hva betyr det egentlig, i sak, diskusjon, realitiy (sykdom for.eksmpl.) Hadde en kompis som pr. definasjon var hjernedød,, når jeg besøkte han før han døde så var det han "fortalte meg" pr definasjon "mmimik" i ansiktet, at han ønsket at vi skulle huske han som den sprudlende peronen han var, enn det "daukjøttet" han" sa" han var da. ( kommunikasjon med øyeblunk som kode)) Kommer alrdig til å glemme han, fått mer perspektiv på livet etter dette. Lurer alikevel på hva man "egentlig" skal si/gjøre i en sånn situasjon, selv om det er gitt utfall.

På denne ensomme lørdagskveld, skal jeg lære meg å danse Mohombi dansen og sexy hip hop belly dance til Rihanna`s Pon de replay.
For neste helg skal jeg forføre alle menn på dansegulvet med mine moves :P
Her er det stille og rolig. Dårlig resultat. Så til neste helg prøver jeg noe nytt ;)

Bør jeg på 35 år føle meg smigret eller skremt av å få post av en kjekk gutt på 25 år midt på natten??

Moro å bli lagt meke til da, men føler kanskje det var et litt desperat forsøk etter en fuktig natt på byen;)

Hender det også for noen andre at dere går inn på en profil og tenker at hun er i eldste laget, før det slår dere at dere er nesten like gamle selv?

Jeg har akkurat kommet inn etter en hyggelig jentekveld. Middag og mer en ei flakse vin, kjempehyggelig for de fleste av oss.
Men ei av jentene var litt nedfor: hu hadde for ei tid tilbake sendt noen "private" bilder til en hun data, det ble slutt og nå var hun i tvil om han hadde slettet dem. Kjipt for henne selvsagt og vi trøstet så godt som mulig. Hun og jeg er en av de få som nå er single og overvekten av nye mødre kuttet kvelden litt kort.
Det som overrasket meg var derimot at flere av de andre sa at det samme hadde skjedd dem (altså bidler til menn de datet), for de fleste rundt bordet virket det nesten normalt.
Jeg syns ikke det er normalt å ta nakenbilder av seg selv og sende til menn, selv ikke menn jeg er glad i.
Er det bare jeg som er gammeldags her????

Opplevet mye i midt liv, vært i spesialtropp i Afganistan, Beirut,Gasa, Brasil, andre land.....Sett mye, opplvet mye. Sitter her i "denne jungelen kaldt julen" og vet ikke hva jeg skal gjøre. Har aldrig hatt "familie" de hvet ikke om meg nå, er på "papiret død" Klarer ikke å stresse ned, står i forsvar hele tiden, Trener, situps, armhevinger, sitsback, hundrevis, rutine. Fasadeklatrer, rafter ekstrem climbing, fallskjermhopping, dypdykking, fri dykking, pistolskyting(club) må ha noe som gir adrealin. Har vært her en en liten stund, møtt noen, forteller hva jeg driver med , skremmer vettet av de. Har fonds som mine barn benytter (etter 18år), såkaldte "forsikringer ...." de har muligheten til å gjøre "what ever they want" Kan ikke "snakke med de, I`m dead on paper". Har fått tanker etterhvert,Skulle gjerne "snakket med mine barn", Drar sansynligvis tilbake til det jeg kan.....

Hvor finner jeg ...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym kjøpvillig

... knappen for "Add to cart"?

Greit damer, nå har det vært stille lenge nok, er klar for fire nye..

Var en diskusjon for noe tid tilbake siden vedrørende folk som hadde flere profiler, og hvor det kom frem at det faktisk mer var regelen enn unntaket. Noen bruker falske profiler for å finne ut hva som selger og hva som ikke selger, hvordan folk henvender seg til "psykt" bra jenter - for så å kopiere fremgangsmåter, lære seg triksene osv. Resultatet er jo dessverre at man da aldri er sikker på om det er en person eller en fake-profil man henvender seg til. Slike ting er dessverre med på å undergrave nettstedets intensjoner om å være et et seriøst nettsted.

Et steg i riktig retning vil være å gjøre det vanskeligere å lage seg en profil her... men det vil jo også føre til lavere grad av brukervennlighet mv. Sukker sjekker ikke IP-adressene til folk opp mot profilregisteringer. Det ville jo i alle henseende uansett i og med at enkelte har fast IP-adresser - og også en kompis eller to som har vært på besøk og laget en profil både her og der. Et valid mobiltelefonnummer - osv.. kunne jo vært et absolutt krav eller noe slikt... Men de som er interessert i å utnytte/ødelegge et system vil alltid finne en måte å gjøre det på.

Sånn er det bare.

Hva er den mest brukte profilsetningen på Sukker.no?

"Sier ikke nei takk til en fest, men rolige hjemmekvelder med god mat og vin er heller ikke å forrakte" er i hvert fall HØYT oppe på listen!

Date

Siste svar lø. 11 des. 2010 22:42 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym christina

Siden alle klager skal jeg ikke gjøre det........... fordi jeg skal på date!

Jeg skal på en første date med en jeg har funnet her inne og jeg synes bare han virker så utrolig skjønn. Håper det går bra... gleder meg masse uansett :)

Ha en riktig god helg alle sukkerklumper her inne :)

Lurer litt på om man blir litt sær og kansje litt kravstor når man har vært singel en stund? Har vært i nesten sammenhengende forhold i nesten 15 år, men har nå vært singel i snart 3 år. Føler likssom at jeg har blitt litt mer sær nå som jeg har vært så lenge singel. Eller er det bare for at man har hatt tid til og tenke over sine forhold, å ønsker ikke gå i de samme fellene som man har gjort. Noen med liknende erfaring?

Halla folks :)
Noen som skal ut og ta en drink/ øl i kveld? Hvor? :)

VAKT-TÅRNET

Siste svar lø. 11 des. 2010 19:36 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Robin-Hood

Sjekking i nettverden og IRL er blitt gasnke så utfordrende og krever sin flid i 2010.
Etter et to sifret korte forsøk siste par år kjenner jeg meg igjen i enkelte tråder som florerer om dagen.
Man kommer inpå det motsatte kjønn, følger opp med full pakke 2 date og henger en stund sammen.
Deretter er det som nevnt i andre tråder muligens litt grønnere på den andre siden.

Iallefall er jeg litt lei av denne "golf-syken" kafe,kino,et par hjemmekvelder og en put (eller et par), og raskt videre til neste "HULL".

Så er spørsmålet:

Jeg blir iblant kontaktet av to "forkynnere" fra Jehavas vitner, de er ennå ikke sluppet inn, men var på trappen for et øyeblikk siden. Den ene snuppa er uten ring, i passe alder (sånn 2-6 år yngre?) og har en fjong fasong,stemme og væremåte.

Mulig jeg blir litt blendet men jeg ba de komme en dag jeg vet det passer meg for å komme litt innpå henne, evt inn og snuse på miljøet deres med et hoved-fokus på å komme inn på spennede sjeler med interesser som passer for langsiktig velvære.
Jeg behøver råd for hvilke regler og hvordan jeg bør forholde meg for å komme fornøyd gjennom dette og evt hvilke fallgruver
jeg bør være på vakt for.

Både positiv og negativ tips ønskes:
Hjelp !

Koser meg med et glass vin foran peisen :) Er det flere som tar seg til litt vinkos utenom helga her eller ??