Sukkerforum

Jeg har lært to ting på Sukker:

1) Damer vil bli jaktet på.
2) Hvis vi viser for mye interesse, blir vi bare vennemateriale.

Dette går ikke i hop for meg, altså, hvordan skal vi egentlig jakte uten samtidig å vise interesse? Er det meningen at vi skal gjemme oss i buskene der hun bor og hoppe frem når hun kommer hjem fra jobb, eller?

Med ønske om en god jul til dere alle....

Har hatt en deilig julekveld med jentene mine...og slapper av med et lite glass vin etter at jeg har kommet hjem, og lader opp til en 1. dag jul:)

Snör "katter" i Sveriges östland.. Der jeg er hos a mor for anledningen... Veldig kaldt, men veldig vakkert..

Håper alle får en eller annen form for hyggelig juletid... Med god mat´, og annet kos..

.. så "My story" ble ferdig i 4-tida i natt... Det var faktisk veldig enkelt å lage selv om jeg gjerne skulle sett et par forbedringer:

- Det burde være mulig å laste opp mer enn et bilde av gangen.

Ehm, klokkka var 4 i natt da testinga mi var over - og jeg husker ikke hva mer jeg slet med... Får komme tilbake når man setter seg ned og lager en skikkelig "My story" - men jeg sier bare... Hvilke muligheter..... :)

Så sjekk "My story" da....

Under menyen "matchlister" ser vi at Bergen er sukkerbyen. Lurer på hva dette betyr? ;)

Og den starter med en telefon fra jobben om at jeg må komme meg på arbeid snarest fordi en 47kV endemuffe har eksplodert og brenner på Hoff i Oslo.. Jippi! Så nå sitter jeg med kollektivet i henda, i en lunken firmabil og venter på at matriellet skal komme så jeg får begynt å reparere her.. Alt for at varmeverket skal få strømmen tilbake så de kan varme fjernvarmevannet til dere frossentapper i Oslo.. :p

God jul!

Sukkerbyen er jo et morsomt tilskudd her på sukker.no. Man blir jo "kjent" med folk på en litt annen måte enn man blir gjennom en mer eller mindre lite gjennomtenkt profiltekst...

Men det er noe som forundrer meg litt, noe som fascinerer meg på en måte. Og jeg kan bare snakke om jenter, for det er deres leiligheter jeg stikker innom. Har faktisk besøkt flere profiler nå, enn jeg noen gang har gjort - bare fordi det er barnslig moro å klikke på lysene i vinduene... Men tilbake til ting jeg blir sittende å tenke på..... Jenter har gjerne en kravspek. på mannen så lang som et vondt år..... og i neste fase vil de ikke ha en MANN som stiller krav til seg selv..... hehe

Det er noe som IKKE helt er på plass der føler jeg... vet ikke helt hva - men det er sikkert folk som er smartere enn meg som ser hva som skurrer.... Sier bare HÆPPI hunting - og God jul!

Håper alle begynner å få gjort unna det verste julemaset nå og er klar til å roe ned på julekvelden med sine nærmeste :)

Men hva gjør sukkerfolket når det nye året skal ringes inn? Noen som har tenkt seg til Hemsedal for ski og skøy ved årsskiftet? :-P

Hvor mange menn tester ut seriøsiteten til damen ved å la være å ta kontakt i over en uke...hvis hun fortsatt er gira og glad når du endelig ringer..er hun da mer seriøs med deg?

Eller er du rett og slett ikke så gira selv...eller er du mer avslappet til hele sjekkingen og bare husker på det av og til, derfor må hun bare pent vente til du er på banen eventuelt?

Dette innlegge er kansje litt uten om det vanlige. men jeg kom over denne for noen år siden og det har vært nesten som en liten tradisjon å sjekke denne å se hvor i verden Julenissen er. men denne tradisjonen er eldre en meg. denne stammer fra 1955, og på linken under kan dere lese om det.

http://www.noradsanta.org/en/index.html

jau jau, mangler en gave til søstra mi. Veit at det kommer litt ekstra fra den kanten i år så jeg må ha en sak til. Foreløpig har det blitt et par Sorels støvler og en slik fjong retro kjøkkenvekt. Trenger en ting til en rundt kr.300. Noen forslag?

Hvem blir besøkende nummer 30?
Bare 14 igjen nå.....

Hei sukkergutter/menn,

Her fikk jeg en førstemelding som funket på meg...selv uten bilde...

....i mine øyne, er du utrolig vakker, sensuell og ja.. en jeg snur meg etter iallefall :D

Bare et tips altså:-))

Lykke til:-))

ØNSKER ALLE PÅ SUKKER EN FIN JUL; kos dere og kanskje kjærligheten dukker opp i det nye året :-)

Dette er ord som går igjen når menn beskriver drømmedamene sine i profilen eller på forum.
Jeg syns begge ordene er diffuse, da de kan brukes i forskjellig sammenheng på forskjellig måte.

Om jeg leser at noen ønsker en sporty dame tenker jeg at det er en diskre måte å si at han vil ha en slank eller veltrent dame, selvom jeg forstår ordet dithen at det er en person som tar noen utfordringer, kan være impulsiv eller blir med å finner på ting.

Når man på forum diskuterer om noen er seriøse eller ikke lurer jeg på hva som menes med det da jeg ikke kan se for meg at så veldig mange her inne takker nei til den store kjærligheten, om den melder seg. Seriøs kan jo også være det motsatte av morsom, men det kan jeg heller ikke forstå skal være så ettertraktet.

Vil noen være vennlig å opplyse meg :)

ønsker alle på sukker en god jul og et godt nytt år:)

Brutter på besøk i morgen, så en liten avstemming:

Lutefisk, pinnekjøtt eller torsk? Crème brûlée, panna cotta eller karamellpudding? Rødsprit eller white spirit? Pakke til ham eller gave til frelsesarmeen?

Andre ting å huske på?

Trenger litt råd her :)

nyttår

Ingen svar
(mann 58 år fra Oslo) Privat melding

alene nyttårs aften er det flere som er det.kunne kansje finne på noe i sammen

Kos dere i julen og date interessante mennesker.

Skal reise om noen timer. Har ikke begynt å pakke enda.
Skal jeg ta med langrennskiene til Bergen eller ikke?

Mot: Tung å bære på, mye å pakke, hele skisesongen foran meg, blir ikke tid likevel, kan trene på trenignssenter i stedet.
For: Bittert å sitte inne hvis det er sol og fint vær og fantastiske løyper. Godt å bevege seg immilellom alle måltidene.

Noen tips fra vestelendingene

Det er på tide nå.. Nyt det sukker folk!

:)

Hei!

Leste for en stund siden om mange som planla å samles til nyttår. Er det planlagt noe mer? Har ingen planer og kunne tenkt meg å funnet på noe med gjengen her inne! :-)

Forskere ved Princeton University har sett nærmere på hvordan utseendet påvirker menns ulike lønnsnivå, og ifølge studien teller utseendet mer enn man skulle tro.

Daniel Hamermesh, som er økonomiforskeren som står bak studien, mener at kjekke menn kan tjene opptil 250.000 dollar eller 1,5 millioner kroner mer i løpet av sin karriere enn en mindre attraktiv kollega.

Forskjellen mellom kjekk og mindre attraktiv kan ifølge forskeren sammenlignes med 1,5 års ekstra utdannelse.

Kilde: http://www.hegnar.no/okonomi/article531754.ece

Hadde det ikke vært bedre dersom "mindre attraktive" mennesker begynne å date hverandre og være fornøyd? Hvorfor skal ALLE sikte på de beste og fineste profilene med de fineste bildene også ender man med å bli dumpet og såret? Lar seg selv bli et leketøy sier jeg da. Men kanskje det er fordi vi mennesker har en trang til å sikte på ting vi ikke kan få? Kan ikke dere her på forumet begynne å date hverandre istedet for å syte og klage over at dere ikke får mailer osv osv...

Sukker vs nissen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Emil

Nå har jeg prøvd sukker en stund og har vel ikke blitt øst ned av meldnger. Så nå har jeg sendt avgårde en ønskeliste til nissen. Har kun satt opp et ønske år. Ja tro det eller ei, men år ønsker jeg meg ei dame som passer godt til mine kriterier. Er veldig spent på om ønske mitt blir oppfyllt i år. Er vanligvis ikke så opptatt av gaver på julaften,men i år blir det litt spesielt. Så er det bare å sitte og vente til nissen kommer. Om jeg har vært snill i år. Eller om jeg må ta et nytt år på sukker. Vel vel vi får se. Håper alle får en fin jul selv uten kjæreste.

... vel har ikke fyrstikker, men jeg har lighter med just in case....

Har i dag vært ute sammen med sukkermennesker og kost meg storveis med godt selskap.
Vi skulle møtes et sted - som egentlig ikke var av de stedene som jeg kjente til og dermed koblingen til historien.... Holdt på å fryse i hjel på søk etter riktig sted..... litt kjennskap til anatomi og funksjon så er du med....

Det er så utrolig mange herlige mennesker det er mulig å møte på sukker, så hvorfor "dater" man ikke mer????
Det er er når man faktisk treffer mennesker man blir kjent med deg. Ikke gjennom en tørr profil.....

Når tør du ta steget???

Bjørn Eidsvåg tror på Gud, men tror ikke han er kristen....

Trodde Bjørn Eidsvåg var kristen selv jeg! Men hva er Gud, hvis ikke han er kristen? Et interessant spørsmål å stille i perleporten....

Har tydeligvis veldig lite å gjøre på for tiden siden jeg må kommentere ALT som skjer på TV, men jeg blir litt bekymret når jeg ser Knut-Elvis knurre til en sal full av barn, mens han synger love me tender.....

Jeg har vært singel 2 år nå og har trivdes godt med det, men er jo selvsagt på søken etter noe mere. Har datet en del fra siden her i kortere og lengere perioder, men har ikke funnet noen som jeg følte det klaffet helt med. Er vel kanskje litt kresen også da jeg har bestemt meg for at jeg ikke vil kaste meg inn i noe som jeg ikke har troen på.
Har alltid tenkt på meg selv som en person med lite fordommer og et åpent sinn, prøver hvertfall å leve etter det så godt jeg kan. Men, nå merker jeg at fordommene mine trår til for fullt..
Jeg er akkurat fylt 30 år og de jeg har datet fra siden har vært +/- 5 års aldersforskjell. Var på julebord med jobben forrige helg og der skjedde det.. Ble sjekket opp av ei jente på 20 år... Jeg visste ikke alderen hennes nøyaktig før dagen etter, selv om jeg selvsagt skjønte at hun var yngre enn meg.
Jeg er ikke av typen som går å sjekker opp 20 åringer, det kunne aldri falt meg inn, da ville jeg følt meg litt som en "gris"? Men nå er det altså skjedd og hun har vært hos meg flere dager/netter. Problemet mitt er at jeg faktisk liker denne jenta veldig godt, opplever henne ikke som ung i det hele tatt og kjemien stemmer helt og jeg vet hun mener det samme da vi har snakket åpent om det.
Jeg nevner at jeg opplever meg selv som en person med lite fordommer, men alikevel er det eneste jeg tenker på nå hva andre ville synes om det... Og hva jeg synes om det, er veldig tvilende og frustrert når jeg endelig har møtt noen det klaffer med.
Er dette umoralsk og bør jeg kutte med en gang? Eller bør jeg glemme tallene og følge magefølelsen?

R.I.P Jokke

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym lillemy

http://www.youtube.com/watch?v=XXut44e8hOc&feature=related

Fra en manns sitt stå (?) sted..

1. Ikke sende hjerter
-Damene får disse hele tiden, men en sjelden gang kan du få napp på dette.

2. For all del ikke send ferdiglagde flørter.
-Les igjennom de, og du skjønner hvorfor.

3.Vil du konkakte ei dame du liker, så send brev. Ikke for lang, ikke for kort. Husk å ta med noe du leste i profilen hennes. Det skal helst inneholde humor.

4. Ikke forvent svar. Uansett utfall. Koneemnene svarer ikke ved avslag.

5. Forvent svar på 1 av 20 forsøk. Antagelig, når du får svar. Så er det ett svar på ett av din spörsmål, uten followup fra henne.

6. Liker du ikke fjellturer,SATS,hjemme i sofakroken kvelder og du ikke drikker vin så er du føkkt.

7. Ref. pkt. 5 - Her må valget gjøres. Er hun hypp? .. Eller er hun evneveik? Ta sjangsen. Send en melding til, og fortell henne hvor fantastisk hun er.. Svarer hun denne gangen? … Les pkt.8

8. Gratulerer du har nå oppnådd kontakt. Ikke send epost adresse. Ikke be henne sende deg en melding på sms. La det gå noen dager, kanskje ikke virke desperat med å svare med EN gang.. slik du kanskje har lyst til.. Etter MASSE bearbeiding inviter henne på MSN… Men husk, lov å henne å ikke bruke webcam..

9. Gå ut, stikk hodet i snøen.

10. Pust med magen. Lurer hun på noe om deg? Jaaaa! .. da snakker vi! Date?

Med humor,sarkasme,respekt for det andre kjønn.

Ha en flott Jul alle sammen! ;)

Ps.
Hvis noen av dere damene vil motbevise dette, så ta gjerne kontakt. Men husk, du må være blond. Helst ha egne barn. Og være mellom 28 og 44 år. Liker jeg deg? Kanskje jeg lar være å svare..

Ha-ha… ;)

til dere som feirer, ønsker jeg god jul. til dere som ikke feirer ønsker jeg en deilig juleferie.
jeg besøker familien min i noen dager. null facebook, null sukker. bare juleidyll.

Vil gifte seg med juletre!

Ingen svar
(kvinne 38 år fra Hordaland) Privat melding

Andy Park er antagelig lei singellivet, og ønsker å gifte seg med sitt høyt elskede juletre! Er dette en som har vært for lenge på den engelske versjonen av sukker?

Jeg tenker at hvis jeg fortsatt er her inne om 10 år, så skal jeg gifte meg med pcen min, etter en kveld med heftig bruk, kan jeg til og med bruke den som varmeflaske i sengen.....

http://www.abcnyheter.no/node/122966

"Åh, skulle ønske folk kunne åpne opp for matcher under 70!" får jeg ofte lese her på forumet, nå senest p.g.a. Sukkerbyen, og at folk ville se profilen til de som er 'naboen', selv om vedkommende ikke har noen match med dem. Greit nok.

Så jeg åpnet for matcher under 70 i går. Men når jeg nå går inn på Siste besøkende, så får jeg jo ikke opp bilder av de som har vært innom, som har match under 70. Telleren har bare økt et par hakk.
Og da synes jeg vitsen (for meg) er heller liten. Da blir det jo bare spøkelsesbesøk da jo. Og jeg liker ikke å ha spøkelser på besøk.

Med mindre jeg har misforstått noe igjen...

Nei fikk bare lyst å flytte på meg. har fått innredet mitt nye kryp inn sted :-) det ble tålig bra etter å ha gått igjenom å satt den opp.

Hva synest dere andre om denne tillegs fungsjone.

Hei

Jeg har lite problemer å få en dame med på date.
Har vert her inne litt over 1 år nå. Med noen måneder med pause.

Jeg er høy, atletisk og slikt ;)
MEN. det stopper der.

Meget ofte når jeg blir avist av en dame så sier hun jeg er lett å snakke med, høflig, snill, hadde kunne vert en god ven. Men ikke noe kjæreste, er for forskjellige.
Og det verste er at dem ofte avslutter med at jeg vil ha lite problemer å finne en kjæresten. Noe som nå begynner å bli sårende og trist. Fordi det virker som de mener det.

Jeg er en person som er snill og høflig, alltid vert det. Men er ikke noe tøffelhelt, er også lite dømmende mot personer.
Jeg viser også i mine brev og min profil hvordan min personlighet er.
Så jeg forstår ikke helt hvorfor det da skal vere så vanskelig.

Det har vert lettere utenfor nettet, mens her inne; er det umulig til nå.

Jeg skal ikke gi opp, enda :), men lurer på om dette er noe for meg?

Viktor.

Et album som er utrolig dårlig behandlet av folk er Sandra Lyng Haugens første album.... Er en en produksjon helt på høyde musikalsk og tekstmessig med det beste innen genren... Ufortjent mye pes...

http://www.youtube.com/watch?v=bi3o-7CJCtM

Musikk er en festlig greie. Stort sett alle liker musikk av forskjellige grunner, og det er også en av tingene vi skal svare på i vår profil. Mange minner er knyttet til musikk, kanskje tilogmed musikk man vanligvis ikke ville hørt på hadde det ikke vært for disse minnene.

Har dere èn eneste låt som virkelig rører noe i dere, enten det er gode minner, triste minner, spesielle følelser eller noe uforklarlig tilknyttet denne låta?

Jeg har to: Melissa Horn - Lät du henne komme närmre og Anouk - If you were mine. Begge disse låtene er av type og artist som jeg vanligvis ikke ville hørt mye på, men begge disse låtene setter alle følelsene mine i sving uten at jeg helt kan forklare hvorfor.

Begge er chilloutlåter jeg gjerne kan sette på når jeg ønsker fred og ro, eller som mitt eget lille private nachspiel. Jeg har ingen spesielle opplevelser i forbindelse med disse låtene, og derfor er det så spesielt at de treffer så veeeldig. Anouk sin låt får tårene til å trille på meg nesten hver eneste gang...og Melissa Horn sin får meg i en slags tankefull modus som nesten er umulig å bryte inn i. Helt uforklarlig..og DET er god musikk. Fremført av artister som virkelig greier å formidle noe.

Kjør! Gleder meg til å høre hva dere liker, og nevn gjerne samtidig eksempler på musikk dere foretrekker ellers!

Hvem blir så besøkende nr 2000.
9 besøk igjen nå.

- kun er glad og ubekymret - fint å være glad, men er man KUN glad blir det vel litt grunt?

- best på enkel og lett prat - greit å gå litt dypere i blant?

- laster - hva om det er nei til røyk og ok til alkohol?

men moro med nytt kjøkken, da!!!

Hei!

Jeg har et dilemma.
Den siste tiden har jeg med ujevne mellomrom snakket litt med ei jente i hjembygda som jeg etterhvert liker veldig godt.
Hun kjenner ikke meg og vet sannsynligvis ikke engang hva jeg heter. Jeg har egentlig ingen grunn til å ha forhåpninger om at hun har noen som helst tanker om meg som en interessant person, men hun husker meg i det minste, selv om det kan gå to måneder mellom hver gang jeg ser henne. Nå lurer jeg på om jeg skal driste meg til å forsøke å legge henne til som venn på facebook og samtidig sende henne en melding der jeg forklarer at jeg gjerne vil bli litt bedre kjent med henne..,men at jeg forstår om hun avviser min forspørsel siden vi strengt tatt ikke kjenner hverandre.
Er det OK? Er litt redd for å bli avvist..,. hva gjør jeg isåfall neste gang jeg møter henne?

Hmmm, ...

hjeeelp

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym DH

hjeeelp, testa ut sukkerbyen..plutselig endte jeg på profilen til 16 år gammel jente!!! går det ikke få alderssortering her??? detta var litt slik ugreit!!!

Sliten etter en lang dag på jobben, gikk jeg innom polet.
Det var kø som et langt år, og det var nesten som jeg droppet det..
Endelig min tur da den søte dama i kassa lurte på om jeg hadde legitimasjon;))

Og da skulle en tro at jeg ihvertfall skulle kjøpe sprit, men neida skulle bare ha en tre liter med rødvin!!

Mulig hun hadde glemt brillene sine jeg hjemme, men jeg ble med ett i et meget lystigere humør!!!

Ville bare fortelle en koslig historie blandt en del klagetråder. Var på date i går,men ei jente herfra. Det hele startet med et rødt hjerte. Er det mulig. Disse hjertene skal jo ikke virke og jenter er jo ikke interessert i slikt tull. Vi snakket ikke sammen på tlf heller før vi møttes. Så vi kjente ikke hverandre så godt. Første gang jeg hørte stemmen hennes var minutter før vi skulle møtes da hun lurte på hvor jeg ventet på aker brygge.

Stemmen hennes er hva jeg vil kalle balsam for sjelen. Da hun kom imot meg tenkte jeg bare ,wooow for ei utrolig classy jente. Da vi gikk for å finne et sted å prate var jeg bare så stolt av at denne jenta gikk ved min side. Fant et sted på aker brygge. Peis,en flaske vin,surt og kaldt ute,hyggelig selskap. Jo denne kvelden kunne bli bra tenkte jeg. Praten gikk lett og ledig og jo mere vi pratet,jo bedre følelse fikk jeg i kroppen.
Denne jenta hadde definitivt sjarm, utstråling og glimt i øyet. Etter 3 timers prat fant jeg noen grønne blader bak meg og rev av et blad. Dette er kanskje ikke en rose sa jeg,men du har vel sett på ungkaren. Vil du ta imot dette bladet og bli med videre sa jeg og smilte til henne. Hun rødmet og tittet ned som en liten fjortiss da hun sa ja og tok imot bladet :-) Tiden flyr i godt selskap og etter en flaske vin gikk vi ut i oslos sjarmerende ,men akk så kalde gater. Hun tok tak i min arm.Det må jo være positivt tenkte jeg.Satte oss ned for å ta en liten matbit og hendene våres møttest .Flørter vi nå sa jeg til henne ,mens jeg så henne inn i øynene. Strøk henne lett på underarmen. Sjelden har en burger vært så godt og så romantisk :-) Avsluttet kvelden noen timer senere etter en liten tur på bar. Fant ut av i måtte møtes igjen. En klem og et lite vink for å si farvel og vi gikk hver til vårt <3. Fikk melding på vei hjem at hun var blitt mer enn bare litt sjarmert og det var en sommefugl eller to i hennes mage :-)
Stemmen,måten hun gikk på,øynene,leppene,måten hennes tunge såvidt kom ut mellom hennes hvite tenner når hun rødmet,hennes smil,måten hun kledde seg på,hennes reflekterte syn på samfunn,og det at hun fikk meg til å føle meg vel :-) Kan dette være starten på noe bra?
Time will show,men den følelsen jeg har nå er hva livet handler om. Den godfølelsen som gjør at man våkner med et smil når vekkerklokken ringer.
Gleder meg til neste date med denne jenta jeg :-)
Det kan fungere med hjerter også bare man treffer den riktige jenta. Det er mange veier som fører til Rom.

Jeg syntes dette er litt vanskelig..

Det er så mange pene damer her, som tilsynelatende virker helt perfekte. (ble faktisk overrasket da jeg lagde meg en profil for noen dager siden..)

Hvordan skal jeg gå frem?

En flirt? kanksje litt feigt å bare sende en flirt..
Ett komplimang? Det har de nok fått en del av fra før
huke av på intressant og håpe de gjør det samme?

Hvordan burde jeg gå fram? Mener selv at jeg ser helt ok ut, så burde ikke skremme noen der, men sliter litt med å at kontakt..

What to do?

Et spørsmål til jentene:

Liker dere best å sjekke opp, eller å bli sjekket opp (her på sukker)?

Og i så fall når dere sjekker opp, sender dere melding/flørt bare om dere er veldig interessert?

Har tent fire lys og pyntet litt til jul...
Men er helt uten julestemning, blir liksom ikke det samme i år..

Noen gode tips til en som er fersking på jul i ensomheten?

Da blir det en litt uvalig rett jeg skal spise. det blir kålrot i karamelsaus. det blir en het topp kveldsmat dette her tror jeg

Whoop whoop!

:)

En kveld sto det 17 blondiner utenfor en bar og ventet. så kom det en kar bort til dem og spurte hvorfor dem sto og venta. jentene svarte, vi må være 18 for og komme inn.. hahahahhaha ;)

Har sammen med dattera mi hatt juleforberedelser denne helga.

- Bake pepperkakehus
Vegger, tak og alt annet ble så totalt feilproposjonert at huset ikke var til å kjenne igjen fra plantegningene. Dattera la ned veto imot at vi skulle sette det opp, så vi endte opp me det ferdighus fra Rema.

- Bake pepperkaker
De ble altfor tjukke. Svidd utenpå. Ikke ferdigstekt inni. Smake ikke godt, selv om de ble duppet i melis.

- Bake sjokoladeriskaker
Fant ut at jeg manglet puffet ris. Prøvde med corn-flakes istedet. Fiasko, og de ligger nå i søpla.

- Bake muffins
Jeg satte et brett med muffins i ovnen, og jeg tok ut en formkake. Formene hadde blitt skviset flate, og all "røre" hadde vokst sammen til en eneste stor kake. 3/4 fulle former, sto det i boka. De hadde neppe tatt høyde for mine amerikanske giga-former. Overhodet ikke gjennomstekt selv om de begynte å bli brune og de ligger nå i søpla.

Omtrent 15 timer arbeid for meg dette, og alt jeg står igjen med er et stygt pepperkakehus.

Jeg trenger noen som kan hjelpe meg.