Sukkerforum

Tänkte bara delge en erfarenhet från matchingsystemet här: första gången jag fyllde i uppgifterna gjorde jag det med lite väl låg självkänsla som gjorde att svaren inte blev helt optimala. Jag är ju ingen deppig typ egentligen men när man kommer till en sån här sida kan det hända att man inte är lika uppåt som vanligt vilket då påverkar matchlistorna.

Först fick jag knappt en träff över 90 och nu är jag uppe i 95 - bara genom att svara på frågorna med gott humör :)

Annars tycker jag att de nya funktionerna med lägenheten osv är roligt att se, väldigt många nättjänster (inte bara för dejting) har sina funktioner från dag 1 och 5 år framåt. Sukker.no vidareutvecklas uppenbarligen aktivt vilket givetvis gör att fler kommer hit och jag får då lättare att träffa en fin tjej att trivas med!

/Karl

Siden min forrige underholdningstråd ble slettet vil jeg gi dere en ufarlig godbit denne gangen. (Gladbittert går vi videre)

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7451341

Hvem ble litt glad?

Må si det er noe av det største vrøvlet jeg hører...

For eksempel i en avokado-ulykke...

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.7428554

Sukker.no har vært min "lekeplass" de siste 7 mnd... Har vel skrevet litt for mange innlegg på forumet her - men noe skal man jo gjøre mens man venter på at noe fint skal skje. Har i en tidligere tråd beskrevet julemiraklet.... og det har faktisk hendt meg nå.... X-reveur er ikke singel lenger.... :)

Har hatt ei fantastisk helg sammen med sukkerjenta som faktisk "fant" meg... Vel, og merke startet det hele med å rydde en misforståelse av veien i forbindelse med Dagblad-forsiden, som var manipulert..... men derfra og ut... var det noen få meldinger, på ca. en meter(!).. etterfulgt av litt Messenger - og en avtale om date... hjemmedate hos henne 1. juledag... Jeg er prinsippielt mot hjemmedater - men viste meg ikke særlig prinsippfast.... My bad - men pokker heller - jeg har seriøst møtt drømmedama mi... og til alt overmål på SUKKER.NO. Er som X-files - du tror det stort sett selv ikke om du ser det.... eller.no...

Sååå - da regner jeg med at mitt supermedlemsskap her går mot slutten, og følgelig slutter jeg å terrorisere sukker-forumet!

Har fått mange venner i løpet av tida på sukker - så det er ikke så verst å bygge nettverk her heller..... selv om man er ute etter å finne den ene drømmedama.... Alle snakker om at man må kysse en del frosker før man treffer den som man vil bruke tid sammen med - men jeg møtte aldri noen frosker - bare hyggelige mennesker som jeg rett og slett ikke passet sammen med... MEN mitt poeng er våg mer... og du får mer igjen for det....

En sånn siste greie... Da jeg "traff" henne på sukker hadde vi 90 i match.... Etter en gjennomgang av spørsmålene der - hvor vi faktisk innså at vi hadde en del forskjellig forståelse av de spørsmålene man stiller - endret vi litt på disse... og nå har vi faktisk 95 i match...

Med tanke på at jeg har mista mobiltelefonen min, samt all kontaktinformasjonen til mange av "sukker-folka" - som jeg har hengt litt med - ber jeg dere skrive en sånn... siste sukker-post med den infoen... :)

Lykke til alle sammen...

Var sliten da jeg kom hjem fra jobb i går og gadd ikke ut å måke.
Måtte grave frem bilen i dag morges, og en KJEMPE jobb da jeg kom hjem..phuu..hvem trenger treningssentre, når en har slik en hærlig snø!!
Tenkte på at det snart var på tide å få ut juletreet, tenkte jeg skulle ta det til helgen..., men den gang ei, etter en tøff snømåking økt kom jeg inn og midt på gulvet lå juletreet langt som det var utover gulvet...

Men nå har jeg ihvertfall nymåket gårdsplass og fått ut juletreet og tar litt velfortjent sofatjeneste;)

Sikker utrolig dum når gjelder nett og denne siden men hva gjør man vis man ønsker sette riktig profil uten riktige spørsmål??
Når jeg søker for en titt iforhold til partnertreff så får jeg jo bare opp disse søte mannfolka, hvor er alle di nydelige damene henne? Hvordan gjør jeg det? Noen som vet så gjerne svar:) Ellers etr riktig så godt nytt år til alle der ute!

Hehehehe..... Vært å kikka litt på "Leiligheten" til en del damer her inne. Kommer ofte frem at pengespill, og særlig bingo er en turn-off...

Glad jeg holder meg til å kaste på stikka, ikke sett en negativ komentar om det!! .............. ennå........... ;)

Hvordan hadde dere reagert om daten deres avslørte at h*n ville bli redusert de neste ukene pga plastisk kirurgi? Er det fortsatt slik at man stigmatiserer de som driver med sånt, eller er det helt i orden?

For ordens skyld kan det nevnes at denne jenta overhodet ikke trenger noen plastisk kirurgi for hun ser råbra ut, men hun hun er tydeligvis perfeksjonist i forhold til egen kropp. På en måte er det attraktivt, da jeg da vet at hun har et bevisst forhold til det å bevare sin egen fasade, men på en annen side er det også litt... rart? Jeg vet ikke helt hva jeg mener om det.

...hvorfor skriver dere ikke et brev også? Tror ikke jeg har satt hjerte på noen uten å i hvert fall skrive en liten setning til personen i samme slengen. Sååå lett å sette hjerter, men litt vanskeligere å skrive brev, jeg skjønner det, men for å få svar vil vel de fleste ha litt mer enn bare et hjerte (som kan være slengt ut i hytt og pine).

Jeg har opplevd, og fått bekreftet av venner i dag at singellivet og et parforhold er forskjellig som følger:

I forhold: Kjedelig men koselig.
Singel: Moro, spennende men ensomt.

Hvordan skal en klare å kombinere disse 2 slik at vi kan ha det koselig, moro og spennende?? Resepten har jeg definitivt ikke funnet enda. I et forhold over tid så blir alt så forbaska kjedelig, og alt virker så mye mer spennende utenfor boksen. All spenning osv blir borte inni!!

Whyyyyy??

Når jeg var i 20-30 årene så var jeg ute på kveldene, men nå sitter unge,pene,kjekke, jenter og gutter på forumet kveld etter kveld uke etter uke år etter år.............hvorfor ?????
Livet skal leves - en ting er vi som må være hjemme pga småbarn etc.

Men at så mange velger dette livet fatter jeg rett og slett ikke......

Er det slutt på å henge med venner ute/besøk etc ?

Griseflaks

Ingen svar
(mann 42 år fra Telemark) Privat melding

http://www.sedenne.no/v/1009/

Trodde jeg hadde flaks men...........

Kjærlighet

Siste svar ti. 4 jan. 2011 22:19 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym ..........

kjærlighet betyr: vær sammen med meg for alltid...........kjærlighet betyr: vær med på samme åndedrag synge kjærlighetens sang..........kjærlighet betyr: du er med meg................Ta min hånd, min kjærlighet

Nysgjerrig

Siste svar ti. 4 jan. 2011 21:38 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig

Er det feil å date/prøve å finne en ny man liker hvis man ikke klarer å få hodet vekk fra en annen. Noen man går og tenker på hele tiden og savner?

Hva mener dere?

visste du att den du skal dele livet ditt med, er her inne!!???
stifte familie og kjøpe hus med,Jepp, han også er her;)
lykke til alle sammen

Jeg prøver å sile ut sånn at jeg får opp de som har store grønne blader på "ønsket varighet på forhold" og også grønt på "ha barn", men hvordan jeg enn vrir og vender på søket så dukker iallefall det store RØDE bladet opp på "ha barn" nesten hele tiden... sukk.
Hvorfor er det så mange menn i min alder som vil ha barn? (bare et hjertesukk fra ei som i grunnen ikke har lyst på flere egne barn)

Er det veldig få som vil la seg vise der, eller? Synes jo det er de samme 20-30 damene som dukker opp der hele tida, jeg...

Ja, jeg gjør meg nok upopulær nå, men here goes:

Til alle dere guter som skal bestemme dere for hvilket profilbilde dere skal velge - her er et par tips:

Ikke velg et bilde der du røyker...
Heller ikke lurt å velge et bilde der du tydeligvis har klippet vekk eksen...
Se rett inn i kameratet UTEN solbriller
Drita festbilder slår sjelden ann
Hvorfor tar så mange av dere bilder i bilen deres?
Å vise fingeren på profilbildet er heller ikke det lureste...

Nå er det sikkert mange profilbilder av oss damene som er helt håpløse også, men av en eller annen grunn har jeg ikke fattet noen interesse for de bildene ;)

Faen, er det normalt her inne at chatting betyr nettsex/chattesex? Opplever det litt for ofte. Er sånn at jeg vegrer meg for og svare på menn som vil chatte. Store deler av de viker useriøse og mere kåte på nettsex enn og møte noe i det viklige liv.

Sex er kult, godt og spennende det, men er dette rette fora til og drive nettkos? Blir litt usikker på hva andre jenter/kvinner mener om dette. Ser jo bilder av jenter på forumsiden som er litt for lettkledde og uttrykker vel ikke helt en seriøs side av seg selv. Er ikke sånn jeg ville reklamert om meg selv, men......

Hmmm..... Ser ufattelig mange profiler søker etter mannfolk som "tar vare på seg selv".

Om man er serdeles forsiktig når man går over vegen, slipper skjeldent ting på tærne, har ikke kuttet seg i fingeren eller andre steder på det man huske, løper ikke med saks, sover med dynen på seg og vet å komme seg hjem før etterpåfesten begynner................ Er det virkelig slik dere vil ha det???

;)

kjedelig kveld.

Gi me some humor a... ( Blander English og Norsk, provosert?)

Hm.. Spist ribbe middag 1 gang i julen. Det er for lite...

Denne er til dere damer så jeg kan prøve å forstå.

Rett som det er så finner jeg en søt kvinne som jeg er interessert i og da er jeg pro aktiv og tar kontakt.
Av ca 10 forsøk så får jeg kanskje svar tilbake på 2 til 4 av dem, fra der går det kanskje en eller to runder med brev og så slutter de å svare?

Og la meg si først; jeg er ikke en "wierdo" eller idiot jeg vet hva som er "normal" samtale emner. Så det er ikke at jeg klarte å fornærme eller stille over personlige spm.

Så spm mitt til dere jenter: kjenner dere dere igjen?
vis så kan jeg spørre, vis dere ikke er interessert i en karen som tar kontakt, hvorfor svare?

Altså, det er gjerne et sammensatt bilde som gjør at en ikke kontakter en person man har vært inne og kikket på, men hva er turn off for deg? Den ene tingen (eller flere) som gjør at du ikke tar kontakt?

For min del er det:
røyking - jeg røyker ikke og foretrekker da at min potensielle kjæreste ikke røyker han heller...
husdyr (da jeg er allergisk og jeg mistenker at snuppa mi' også er det)
og så må jeg nevne høyde, for jeg liker gutter som er høyere enn meg... Helst over 180 cm. Har prøvd å være sammen med lavere gutter, men jeg får helt sperre... Så JA, litt overfladisk er jeg, men det er vel de aller fleste...

Hadde lenge hatt en god tone med ei jente her inne og hun var veldig interessert. Hun tok kontakt hver dag og spurte når vi skulle møtes. Men så begynte vi litt å snakke om denne daten. Ble en flørtete tone på meldinger. Sa av prinsipp at jeg ikke kysser ei jente på første date. Da var jeg liksom kjedelig og old school. Hun syntes også ONS var helt ok,noe jeg sa ikke var min stil.

Jaja. Å være mann med prinsipper er ikke alltid en fordel :-) Ifølge henne skulle jeg bare følge følelsene og la lystene styre og ord som selvkontroll var bare tull. Jeg forklarte at var kjemien der så ville det jo uansett bli en date nr 2 der kysst kunne komme. Jeg fordømmer jo ikke henne,men trodde jeg hadde en egenskap som var bra ifølge de fleste jenter. Ble ikke noe date likevel :-)

O helga natt er forresten en utrolig fin julesang :-)

Godt nyttår til negative og positive formubrukere. Nå er det tida for nyttårsforsetter og jeg har etpar selv.
Intensivere jakten på en partner, smile oftere.

Andre som har forsetter?

I jobben må jeg blant annet lese og kommentere artikler i utenlandsk media. Lang historie som er uinteressant her. Uansett snublet jeg over dette. Noen synspunkter?

Ny studie visar att singelkvinnor väljer gifta män framför singlar

Singelkvinnor vill ha upptagna män.
Anledningen tros vara att någon annan redan har gjort den första gallringen och testat vem som är pojkvänsmaterial.
Men psykologen och relationsexperten Eva Rusz tror att det är en bluff.
– Det handlar om att många inbitna singelkvinnor har för låg självkänsla och tror att andra gör bättre val än de själva, säger Eva Rusz, psykolog och relationsexpert.
När kvinnor avgör om män är attraktiva så litar de på andra.
Eller snarare på männens nuvarande sällskap.
Enligt tidningen Daily Mail är män som har en relation med någon attraktivare än singelmän.

Gäller inte bara människor

Beteendet gäller inte bara oss människor. Även hon-fiskar och -fåglar tycker att hanarna är mer attraktiva om de har setts tillsammans med andra honor, säger psykologen Anthony Little till Daily Mail.

Men att gifta män skulle vara populärare och ett sätt att påskynda dejtingprocessen, tror Eva Rusz är en myt.
– Det är en vit lögn att upptagna män redan är testade som pojkvänsmaterial. Att många singelkvinnor vill ha upptagna män beror snarare på att de tror att de ser sig själva som nummer två, inte sätter sig själva främst och att de tror att de inte kan välja rätt själva, säger Eva Rusz och fortsätter:

– Därför överlåter de valet till andra kvinnor som de tror har lyckats fånga den rätte. Alla drömmer om att vara någons exklusiva partner. Men hellre en upptagen man än ingen alls tänker många singelkvinnor.
”Kan utstråla lugn”

I en ny studie har singelkvinnor fått se bilder på singelmän och män i en relation.
Efter att ha fått veta vilka män som är upptagna har singelkvinnorna valt ut dessa som de mest attraktiva.
– Det kan också vara så att gifta män är mer trygga i sig själva och utstrålar mer lugn och trygghet vilket är vad vi letar efter när vi väljer partner, säger Eva Rusz.

Gifta kvinnor vill ha singelmän
Gifta kvinnor gör däremot andra val, visar undersökningen. De vill istället helst av allt ha singelmän.
– Många som är gifta blir hemmablinda och tror att gräset är grönare på andra sidan. Men en singelman kan vara en gift kvinnas fantasi utan att något mer händer.

I dag er det slutt på ferien for min del...etter 5 timer med å vri seg i senga uten å få sove har jeg bestemt meg for å skrive et hyggelig innlegg og fortsette å smile ut dagen :)

God tur på jobb!

Bare for å få litt positivitet inn her. Og da mener jeg selvsagt sett bort fra åpenbare faktorer som et tiltrekkende ytre.

Lurer på hvem som blir besøkende nr 17000 på profilen min?

Fant nettopp en fyr i sukkerbyen som ser ut til å ta en håndjager på terrassen! Se et av de blå husene et stykke over trafikkmaskinen. På huset nest til høyre så står det en inne på terrassen og drar i tassen! Am I right?

Lurer egentlig på hvor mange som faktisk finner en serriøs partner her inne som de faktisk etablerer seg med ? virker ut som mange er her for tidsfordriv, å for oppmerksomhetens skyld..

jeg var her inne for 3 år siden å borte i 2 år da jeg var i mitt siste forhold, å føler nå når jeg er "tilbake igjen" at flere av de samme personene fremdeles er her inne.
Kan jo være de er i samme situasjon som meg , at de har vert i et forhold i mellomtiden å aktivert profilen sin på ny når de nå igjen er single, men tror nokk at flere her inne har vert her i åresvis..

Er ikke for å kritisere, ønsker bare innspill på hvor mange som er serriøse her :)

Har inntrykk av at de fleste på sukker er superaktive og at noe må skje HELE tiden.
Er dere virkelige så opptatte slik at dere ikke engang har tid til å svare på email som kommer ?
Stemmer det at så og si alle her trener på Elexia 5 dager i uka og går på toppen av et fjell de 2 siste dagene ?
Eller er det stort sett bare skryt for å høres så veldig perfekt ut ?

Sommer 2011

Siste svar sø. 2 jan. 2011 21:46 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Summerhunk

Sitter å ser på bilder fra tv 2 og sommerbilder dukket opp på tv skjermen.

Fy og jeg gleder meg til sommeren.

-aker brygge
-jordbær
-solbrune jenter
-sjøliv
-bading i fjorden
-soft-is
-sommerflørt/forelskelse
-grilling i parken/fjorden
-gå i speedo på huk smurt inn i olje
-lettkledde jenter
-shades

Date

Siste svar sø. 2 jan. 2011 21:31 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym Nyfiken

Hvor ofte er dere på date folkens? har selv vært på 14 dater siden starten av Juni og møter kun de jeg virkelig vil bli bedre kjent med. Hvor ligger lista for å dra på date? Hva er vanlig?

Jeg arrangerer et utdrikningslag til helgen og skal intervjue forloveden til venninnen min per tlf. Hodet mitt er bomull og jeg føler meg like kreativ som er dørstokk... Kan dere tipse om spørsmål til brudgommen som ikke driter ut venninnen min? (De har kjent hverandre ca 1 år)...

Vil bare minne alle om at det snart er fettjevndøgn!!!!! Natt til mandag skal
badevekta stilles fem kg tilbake!!! :) :)

Ja få høre nå ??? h:) Det skjer jo ingenting annet inne her så da kan en like greit høre litt sladder.... hehe
Men må ha profil-navn da.. Ellers er det ingen vits....

Kanskje vi har noe å lære av Tangerudbakken....

Han ene sitt krav til en nye kjæreste er " Det som er viktig for meg det er det at vedkommende kan finne frem selv.... det vil si at du kjører fra et sted og ikke kjører for langt ".......... ja selvstendig er ordet....

Er litt barnslig idag ;)

Hvis du MÅTTE velge mellom

http://izismile.com/2009/02/11/beauty_is_a_delicate_thing_11_pics-2.html

og

http://4.bp.blogspot.com/_GvjUJdIPD3E/Sol8mqy-QAI/AAAAAAAAAM0/qU-PhB81S-E/s320/norma-stitz.jpg

hvem hadde du gått for?

*Knis*

Tror aldri jeg har sett så mange nye medlemmer og supermedlemmer som de siste 36 timene. Flere enn meg som syntes det var litt stusselig å se andre kysse ved midnatt, mon tro?

Jeg har en stille hjemmekveld og ser på en dokumentar om Herbie Hancocks samarbeid med andre artister.

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/696848/

Anbefalelsesverdig!

Det jeg synes er litt fasinerende og relevant i sukkersammenheng er å se hvordan disse store artistene, som jo er invitert av Herbie fordi de har noe ved seg som han liker, forholder seg til det å samarbeide. Noen av dem har forberedt sin side av samarbeidet på forhånd, og har klare formeninger om hva de vil ha av andre halvpart. Noen virker litt lammet av ærefrykt. Andre stiller helt åpen, fordi de vet at de er invitert i egenskap av hvem de er, og er klar for å påvirke og bli påvirket.

Jeg har eksperimentert litt i gruppearbeid (gruppe uten sjef) med hvor grensen går mellom å være en som bidrar eller en som dominerer, og en som er ydmyk eller blir overkjørt.

Ble litt rotete innlegg dette, men det jeg spør om er vel om dere har reflektert over hvem dere er i møte med andre?

Chat

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym lillemoor

Hvordan bruker dere chatten ? Jeg får til stadig tilbud om chatt, uten at jeg har noen ide om hvem vedkommende er.
Jeg tenker at jeg først sender litt brev frem og tilbake, og deretter går over til chatt hvis det da er interessant...
Men hva er det egentlig som er vanlig?

Hva er de søteste tingene dere vet som jenter/damer gjør? Selv kom jeg på det nå mens jeg ikke får sove, og det er et par ting som gjør meg varm innvendig:
* Når hun dropper å leke tøff og selvstendig og viser at det faktisk er en ganske følsom person inni skallet
* Når man kommer og legger seg (igjen) og hun i (halv)søvne kryper helt inntil og legger seg på armen

Noen andre som har noen ting? (Nei, jeg snakker ikke om når hun sender bilder av puppene sine eller skylder på bikkja når hun promper! :p )

http://www.youtube.com/watch?v=xavFb4WH7o0&feature=related

Vurderer sterkt og hoppe i det og dra på Sukkerfest i februrar.. Men så kom jeg på at jeg er 40 og lurer på om er det no fest for oss som er ferdig med 20 åra ?? Noen som har vært der før og har peiling? Er det no for meg tro?

Guttas regler; Bør henges opp i alle hjem og alle damer bør virkelig innrette seg etter disse...:

1. Toalettsetet kan beveges! Du er stor jente nå; er det oppe, legg det ned!
Jeg trenger det oppe, du trenger det nede. Klager jeg når du lar de...t ligge nede?

2. Kom med et problem kun hvis du vil ha hjelp til å løse det. Det er hva vi gjør. Sympati har du venninner til.

3. En hodepine som varer 17 måneder er et problem. Gå til legen!

4. Alt vi sa for 6 måneder siden er utilgjengelig i en krangel. Faktisk blir
alle våre kommentarer annullert og ugyldige etter 7 dager!

5. Hvis du ikke vil kle deg som en undertøysmodell, ikke forvent at jeg
skal oppføre meg som en såpeoperastjerne!

6. Shopping er IKKE en sport. Og NEI - vi vil ALDRI se det som en sport.

7. Gråting er utpressing!

8. Spør om det du vil ha. La meg være helt klar på dette: Subtile hint virker ikke!
Tydelige hint virker ikke! Innlysende hint virker ikke! Si hva du vil!

9. Ja og Nei er helt akseptable svar på nesten alle spørsmål.

10. Hvis du tror du er feit, er du sannsynligvis det. Ikke spør meg!

11. Hvis noe jeg sa kan tolkes på to måter, og den ene måten gjør deg lei
deg eller sint, mente jeg det på den andre måten.

12. Du kan enten be meg gjøre noe, eller fortelle meg hvordan du vil ha det gjort. Ikke begge deler! Hvis du allerede vet best hvordan det skal gjøres
- Gjør det selv!

13. Columbus spurte ikke om veien, og det gjør ikke jeg heller!

14. ALLE menn ser i 16 farger, som Windows standardoppsett. Fersken, for
eksempel, er en frukt - ikke en farge. Gresskar er også en frukt.
Jeg aner ikke hva oker er.....!

15. Hvis det klør, vil det bli klødd. Vi gjør sånt.

16. Hvis jeg spør hva som er galt, og du sier "ingenting", vil jeg oppføre
meg som om ingenting er galt. Jeg vet du lyver, men det er bare ikke verdt bryet....

17. Hvis du spør et spørsmål du ikke vil ha svar på, forvent et svar du ikke vil høre!

18. Skal vi noe sted, er absolutt hva som helst du har på deg fint. Seriøst!

19. Ikke spør hva jeg tenker på med mindre du er forberedt på å diskutere
tema som breakdown, soneforsvar eller pupper!

20. Du har nok klær.

21. Takk for at du leste dette. Jada, jeg vet - jeg må sove på sofaen i kveld...
Men visste du at menn ikke syns det er noe problem? ..det er som en campingtur...

Av og til blir jeg litt ensom.
Tenk så hyggelig og motiverende det hadde vert om noen la igjen et lite brev til meg nå i kveld?
Føler jeg trenger litt påfyll.

Ja, jeg vet det er opp til meg også. Men ikke i dag.

Du kan fiinne meg her: http://sukker.no/index.php?page=singlecity&action=city

Jeg har satt dette punktet veldig lavt da jeg som mann ikke tilbringer veldig mye tid på kafé. Jeg er innom kaffebryggerier ganske ofte, men som regel bare for å hente meg en kopp medbrakt på vei til jobb og liknende. Legger merke til at for de fleste jenteprofiler jeg er innom, er bladet på matchtreet knallrødt og antar flere jenter vektlegger dette mer enn jeg gjør. For min del blir dette noe misvisende da jeg innbiller meg at jenter kanskje uansett foretrekker å sitte på kafé med venninner framfor med en potensiell partner, og det derfor er ganske irrelevant hvilke kafévaner jeg selv har.. Jeg har ingenting mot at hun møter venninnene sine på kafé selv om jeg ikke er med selv, så hva skal jeg sette på dette punktet da for å ikke få kræsj med alle som setter en høy verdi her? Jeg har satt lav verdi og "ikke viktig" men det virker som om dette ikke er "godt nok" da mange jenter virker å sette dette som svært viktig. Flere som har synspunkter på dette?