Sukkerforum

Halla folks :)
Noen som skal ut og ta en drink/ øl i kveld? Hvor? :)

VAKT-TÅRNET

Siste svar lø. 11 des. 2010 19:36 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Robin-Hood

Sjekking i nettverden og IRL er blitt gasnke så utfordrende og krever sin flid i 2010.
Etter et to sifret korte forsøk siste par år kjenner jeg meg igjen i enkelte tråder som florerer om dagen.
Man kommer inpå det motsatte kjønn, følger opp med full pakke 2 date og henger en stund sammen.
Deretter er det som nevnt i andre tråder muligens litt grønnere på den andre siden.

Iallefall er jeg litt lei av denne "golf-syken" kafe,kino,et par hjemmekvelder og en put (eller et par), og raskt videre til neste "HULL".

Så er spørsmålet:

Jeg blir iblant kontaktet av to "forkynnere" fra Jehavas vitner, de er ennå ikke sluppet inn, men var på trappen for et øyeblikk siden. Den ene snuppa er uten ring, i passe alder (sånn 2-6 år yngre?) og har en fjong fasong,stemme og væremåte.

Mulig jeg blir litt blendet men jeg ba de komme en dag jeg vet det passer meg for å komme litt innpå henne, evt inn og snuse på miljøet deres med et hoved-fokus på å komme inn på spennede sjeler med interesser som passer for langsiktig velvære.
Jeg behøver råd for hvilke regler og hvordan jeg bør forholde meg for å komme fornøyd gjennom dette og evt hvilke fallgruver
jeg bør være på vakt for.

Både positiv og negativ tips ønskes:
Hjelp !

Koser meg med et glass vin foran peisen :) Er det flere som tar seg til litt vinkos utenom helga her eller ??

Er så utilgivelig slækk i formen i dag, skulle vasket hus, kost meg med unger, gjort meg klar til julefest, og påfølgende treff med kjekk mann i byen. Mehn, gidder liksom ikke noe i dag, viljefoten er sovnet, og kommer nok ikke til å våkne med det første......

Hva gjør man med en ikke dugandes jente med energinivå på 0?

Kaffe drikker jeg ikke, noen gode råd?

jeg og en kvinnelig bekjent oppretta profil her, skjer jo ikke en dritt hoss meg, mens hun ramler det inn med post!!
50-talls opplegg dette her??
nå ble jeg skuffa her!!

Det var jo det reneste Utopia. Trist at jeg aldri fikk oppleve det:

http://www.koweb.no/?id=2

vil ha kjæreste!

Ok, så er vi single! Noen som har noen kule prosjekter de gjennomfører nå som de kan? Her er mitt neste: http://www.tvlift.no/TVLIFT/Start.html

Er Julian Assange vestens Liu Xiaobo?

Kjære julenisse! Også dette året ønsker jeg meg en fet bankkonto og en slank kropp i julegave.... IKKE omvendt, som du tydligvis trodde ifjor!..... På forhånd,tusen takk! :o)

YES - en seier for mennesker og demokrati

http://no.wikipedia.org/wiki/Liu_Xiaobo

Frustrert

Siste svar fr. 10 des. 2010 23:38 (47 svar)
Skjult ID med pseudonym jente27

Jeg meldte meg inn for 3-4 uker siden og ble super bruker i dag.. Må bare få ut litt frustrasjon ut her og høre hva dere mener.

Jeg har hatt snart 600 besøkende på profilen min, har prøvd å redigere profilen min å gjøre den bra, finne et bra profilbilde etc. Men ingen skriver meldig til meg... Er det sånn nå at gutta sitter å venter på oss jenter nå?? Har sendt ut en del meldinger (personlige!) og får ikke svar tilbake, ikke høflige avvisninger engang. Hjerter er jo bare tull for det virker det som ingen som bryr seg om... Hva skjer? begynner å få dårlig selvfølelse av dette her..

La oss bytte det til enten:

Den Søte sutreklubben

Eller

Frustrasjonskroken.

Jeg mener sett i lys av brorparten av innleggene og debattene her inne.
Hva mener dere?

Men nå tenker dere sikkert at jeg sutrer også...

Men jeg mener at navnet som er nå ikke stemmer over ens med innholdet.
Ikke veldig mye søtt i debattene, borsett fra de damene som man ser og tør å vise hvordan de ser ut.

Mulig de anonyme damene også er søte.

Men som sagt debattene går veldig mye på det som passer mer inn under de to ovenfor nevnte navn... hehe.

Ellers... God helg, kos dere masse alle sammen.

Er det feil av meg å le av dette?
http://www.killsometime.com/videos/6386/Inappropriate-Turkey-Call

Det ble bare helt feil.. :P

"Jeg treffer for øyeblikket en annen og ønsker å finne ut av det først. Vi kan eventuelt kontaktes senere hvis det ikke fungerer."

Er det noen som faktisk tar ny kontak på et senere tidspunkt hvis dere ser at vedkommende fortsatt er her noen uker senere, eller blir borte en stund for så å dukke opp på nytt?

Selv må jeg si at den sitter veldig langt inne, fordi jeg da føler meg toppen som et andrevalg. Men samtidig vet jeg jo at det er litt irrasjonelt. Alle vil vel foretrekke å satse på en de allerede har møtt og liker, enn en ny person som de bare har sett en profiltekst og noen bilder av. Tror kanskje jeg har tatt ny kontakt med slike jenter maks tre ganger på to år, hvorav den ene ikke svarte meg og de to andre svarte - før jeg selv raskt likevel takket for meg fordi jeg rett og slett ikke helt klarte å komme over følelsen av å ha blitt avvist første gangen, uansett hvor tåpelig og irrasjonell jeg vet den følelsen egentlig er, og derfor ikke lenger var så veldig interessert. Synd egentlig, for de kan jo godt ha vært flotte jenter begge to.

For meg er dette egentlig nok en grunn til å deaktivere profilen min rimelig fort hvis jeg møter en jeg har lyst til å bli bedre kjent med etter de første kanskje 3 - 4 datene, fordi jeg da vil slippe å brenne broene i forhold til eventuelle andre jenter her inne som skulle ta kontakt og jeg vil måtte avvise. I tillegg selvsagt til at jeg synes det sender et ganske dårlig signal til jenta jeg dater å fortsatt være på sukker hvis jeg virkelig liker henne og føler en god kjemi. Men det er kanskje bare meg. Hvordan opplever dere andre dette her?

Tvangsekteskap - ufarlig og riktig, eller bare tvang og djevelskap? Opplever at så mange er imot tvangsekteskap, men hvorfor er det så mye verre enn vår vestlige kultur med "fritt" valg? Skilmissestatistikken i vestlige land er jo skyhøy, så kanskje et tankekors vi kan vurdere mer over?

ordet er ditt, shoot:-)

Er det noen her som seriøst har troen på at sukker medlemskapet vil gi gevinst på kjærlighetsfronten????

Noen sanger har fantastiske kjærlighetstekster.

Bjørn Eidsvåg sier det så vakkert i sin låt "ansiktet ditt". Han sier bl.a.:


"DITT ANSIKTE GJENSPEILER MITT" og " EG BLIR TIL MEG I MØTET MED DEG "

Dette ønsker jeg...))

Har du noen spesielle låter hvor noen setninger treffer deg rett i hjertet ?)

Kjerag

Siste svar fr. 10 des. 2010 18:52 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Er dette den nye Besseggen, eller?

Er sikkert mange som har skrevet om dette tidligere - MEN. Nå har jeg vært medlem på sukker i to uker. Greit nok - det er ikke spesielt lenge. Poenget er, jeg leser alltid nøye gjennom profiltekster og prøver å bruke tid på å skrive gjennomtenkt og personlig i hver eneste melding jeg skriver. Meldinger jeg ville vært kjempeglad for å motta selv. Og jeg skriver til ganske mange i løpet av en kveld. Allikevel får jeg knapt svar på noen av dem.

Er det noen som kan gi meg noen tips? Eller er det bare sånn det er her?

Hvorfor ikke bare si det som det er... skal vi pule ? :)

Kroppshår!

Siste svar fr. 10 des. 2010 13:49 (73 svar)
Skjult ID med pseudonym G80-årene

Hei. Jeg er en gutt i 20-årene. Jeg har mye hår på brystet og hår på ryggen. Mitt spørsmål er til dere damer/kvinner. Hva syntes dere om dette? er det greit med mye hår på brystet? hva med hår på ryggen? hvis hårene på ryggen er frisert til et minimum?

Det å fjerne hår permanent er en lang prosess og ikke minst kostbart... Hva mener dere av det motsatte kjønn?

I tråd meg at jeg har fått ut litt galle i aften her. SÅ er jeg blitt happy igjen.

Litt feber og hostete, men veldig glad igjen ;)

Takk til både de positive og negative forumtroll som fikk meg blid igjen ;o)

ser der er mange som klager på dette med att man ikke får svar på meldinger.. og mye av svarene som kommer er "du må se bedre ut på bildene" (viss man har bilde ja) spørsmålet er da: er det ikke noe annet enn utseende man ser etter? er det for å vise frem til naboen for ett "støkke" kvinnfolk/mannfolk man har?
for når det er kun utseende man ser etter, så ender man jo opp med å sende videre den dama/mannen man har mye til felles med og kansje trives sammens med..
men klart.. sikkert viktiger å ha noe å vise nabon:-)

... sykdommen herjer i kroppen.... og jeg er ikke på jobb... Det er kjedelig. Så hvorfor ikke komme med laaaaange sympatierklæringer her? Har allerede kontaktet sukkeradm. for å avklare hvor lang en tråd kan bli - så om vi holder tråden på ca. under 2500 innlegg så skal det teoretisk sett gå bra...

Man hører jo nesten ikke om noe annet for tiden. Noen her som har sterke meninger om det han og Wikileaks driver med?

Jeg digger det... :-)

Den siste tiden har jeg hørt mange kommentarer fra venner og bekjente om deres "mindre gode halvdel". Synes det virker som om mange ser på en partner som et prosjekt....eller til og med oppussingsobjekt. Kan gi noen eksempler:

- Hørt på jentekveld med venner og venners venner: "Nei, jeg kan ikke spise noe snop. Han liker ikke at vi spiser snop" (Han var da på et lengre utenlandsopphold i forbindelse med jobb, og jenta var normalbygd).

- Nei, jeg kan ikke være med ikveld. Han synes vi burde bli i bedre form - så vi skal ut og jogge.

- Gleder meg sånn til jul. Da skal jeg endelig få kjøpt noen bra klær til han. Ikke at han har dårlig smak altså, men han trenger seriøst noen nye stilige klær.

- Nå skal jeg hjelpe han så han får betalt ned mastercardregninga slik at han kommer seg til tannlegen. Herregud de tennene, det kommer sikkert på 40 000,-

- Nå har jeg endelig fått han til å bestille time hos frisøren. Jeg liker ikke den sveisen han har nå, så jeg har bedt han endre den.

Er dette vanlig? Det er ihvertfall ikke vanlig for meg. Har dere noen absolutte krav som dere "påvirker" partneren til å forholde seg til, eller har dere noen ganger fått beskjed til å endre dere for den andre?

Nysgjerrig her!

Hører rystende ting på TV: Ny forskning viser at i hjem med propylenglykol, som finnes i vannbasert maling, er det 320% større sannsynlighet for at barn utvikler høysnue (pollenallergi)! Nesten samme tall gjelder for astma. Helt crazy!
Googler man stoffet finner mann:
Propylenglykol — Huden
Propylenglykol är ett ämne som på grund av den låga risken för allergi och andra biverkningar, har använts i många år i en rad olika hudprodukter.
huden.nu/om-huden/propylenglykol/ Jeg sliter selv med både allergi og fikk astmalignende problemer etter å ha sittet et halvt år i kontorer som nylig ble malt med vannbasert maling og hvor det stinket lenge. Damn!

Lurer på om alle er like glade og lykkelige som profilene beskriver....

Noen tips til ting man kanskje bør ha med i profilen sin sett fra et forskningssynspunkt :-)

Så sett igang gutter. På tide å oppdatere profilen sin for å øke sine sjanser.

Alt frivillig hjelpearbeid jeg gjør må inn i profilteksten :-)

Vi har hørt det før; at machotyper med drittsekkpreg visstnok faller så mye mer i smak hos damer som er ute etter en flørt eller et lite eventyr...

Men kanskje har noe skjedd - med noen kvinner, i hvertfall de som har deltatt i en ny canadisk studie. For her er et forskningsarbeid som bringer litt snillere nyheter.

Det antyder at kvinner foretrekker sjenerøse og snille menn, i praksis de litt altruistisk anlagte. Ikke bare som kjæreste, men også når de skal velge mann for kun én date.

Funnene antyder at kvinner har en spesiell greie for sjenerøsitet, og at altrusime tjener en hensikt i utvelgelsesprosessen fram mot å finne seg en partner, sier Barclay i et presseskriv.

Altruisme er utvilsomt en atferd som krever noe av oss, det kan koste litt ekstra å opptre uegennyttig, og det gir tilsynelatende ingen åpenbar eller umiddelbar fordel.

- Likevel; som denne studien viser, ser altruisme ut til å tjene en viktig hensikt med hensyn til partnervalg. Hvis en mann er snill og generøs mot andre, også fremmede, er det gode muligheter for at han kan bli en god far, hevder forskeren videre.

I studien ble 150 kvinner bedt om å se på bilder og lese korte personprofiler av de avbildede mennene.

Så ble kvinnene spurt om de kunne tenke seg et kortvarig eller langvarig forhold med dem. Like mange menn gikk gjennom samme prosedyre.

- I noen av beskrivelsene ga vi noen hint om snillhet, at man hadde en interesse av å opptre uegennyttig. For eksempel stod det om noen at de "liker å hjelpe mennesker" og jeg "jobber som frivillig matutdeler på fattighuset", sier Barclay.

Senere sammenlighet forskerne responsen på de altrustiske profilene med svarene de fikk når tekstene var endret til et mer nøytralt preg.

Resultatene viser at både menn og kvinner i vesentlig større grad ønsket et langvarig forhold til folk som framsto som altruistiske.

I tillegg viste altså kvinner en større interesse for de uegennyttige mennene, når det kun var snakk om en kortvarig affære.

På nettopp dette punktet spriker preferansene mer mellom kjønnene.

Mennene på sin side likte for eksempel ikke altruistisk anlagte kvinner like godt når partnerjakten handlet om for eksempel en one-night-stand,

Leser Kjærlighetens komedie og ser at selv på Ibsens tid gjaldt det samme:

"Rett så, min gamle venn, jeg holder med deg!
Du avanseret har, bestått det sværeste:
forfremmelsen fra elsker og til kjæreste.."

Det er liksom den forfremmelsen jeg sliter litt med... Men jeg er vel neppe alene om det? :)

Ønsker du å prate om det?

Dette innlegget er inspirert av en tråd som ble lagt ut i går, "mitt siste forhold", der forumdeltakere som ikke er anonyme kom med til dels svært åpenhjertige opplysninger. Disse detaljene involverer utenforstående, som pga den manglende anonymiteten er lett identifiserbare. Det kan virke som om enkelte mister en del naturlige hemninger på et slikt forum, og glemmer at det som skjer i private forhold nettopp er private. Det behøver ikke være snakk om negative ting heller, men det som har foregått mellom to mennesker, mer eller mindre intimt, behøver vel ikke å luftes på en slik arena?

Synes det er ekstra betenkelig når noen omtaler personer som er mor eller far til ens barn. Selv om forholdet gikk i stykker burde man, om ikke annet enn av respekt for sine barn, la være å "offentliggjøre" detaljer. Et barn er en del av både mor og far, og foreldrene er viktige for barnets identitet både på godt og vondt. Dette er kanskje lett å glemme? Reagerer voldsomt på at dette ikke kommer med i betraktningen når man omtaler tidligere forhold, mens man samtidig har en agenda her inne, nemlig å tiltrekke seg partnere. Det er en grunn til at ingen står fram og f.eks. forteller at man ble dumpet fordi eksen ikke var fornøyd i senga. Denne "selvpromoteringen" foregår da gjerne på beskostning av den man har barn sammen med. Helt utrolig!

Jeg reagerer instinktivt på dette, som mor og som menneske. Om noen vil kalle meg moralpoliti kan de gjerne det, men jeg synes det handler om alminnelig anstendighet... det er faktisk ikke ALT som er ok, selv ikke her inne.

Vil oppfordre alle til å tenke nøye gjennom hva de velger å fortelle om utenforstående på dette forumet.

Har reist tilbake i minene fra da jeg var liten å så på barne-tv. Men så har jeg sett en del barne-tv i det siste. Men den som kanskje vekker en del minner hos meg er Sameguten Ante.

Her er noen andre halv 7, Lekestuen og så var det jernteppe….

Er litt nysgjerrige av meg på hva dere andre husker av barne-tv fra den gang dere var små?

JEEEVLA håpløse idiotiske ex som ikke fatter at ansvar er noe man har som voksen. Selv om det er en føkkings bil!

Jeg er så mye bedre.. så myyyye mer fantastisk en dette håpløse stakkarslige mennesket.

Sånn.. den driten ute å lufter seg..

Barn sier så mye rart, og er i grunn de mest underholdende menneskene å holde seg med. Har hatt mange gode latterstunder av guttene mine, som denne i dag.

Mine to sønner hadde tytekick bak i bilen i dag, som vanlig hørte jeg etter med et halvt øre, helt til det kom fra minste mann ; "tannkost? Hvilken ost er det?"

Mange av mine matcher og de jeg stikker innom og de som titter innom min profil.
Stort sett alle damene har stort grønt blad på lyst.
Det som forundrer meg er at 90 har oransj eller rød på tidsbruk (jeg har lang).
Er alle damene blitt så vant med wam bam thank you mam at dere ikke kjenner noe annet?

Helt ærlig gutter

Er dere her for å få dere kjæreste eller er det mange som bare er ute etter en ting???

Bare lurer..

Enig? Nærmere drømmedama kommer vi vel ikke?

Hvor mye/hva er akseptabelt?

Er 179 skriver 182?
Begynte å trene og er atletisk?
Søkt på jobb har jobb?
Starta på utdannelse har den?

"Jeg er glad kvinne. Ingen dårlige vaner. Slipp meg din e-post. Jeg vil skrive til deg! Du kan også skrive meg: "

En glad kvinne uten dårlige vaner.... Jeg er klar til å gifte meg..... Må bare sende henne en e-post først....

Nå har jeg vært her i to dager.Har sendt mld til endel jenter.Hvorfor kan jeg aldri få svar.Skriv i det minste at dere ikke har lyst til å ha kontakt

Er ikke disse hjertene et greit verktøy for å gi et signal om at en person framstår som interessant?? Fått inntrykk av at mange som mener det er lavmål og bruke disse symbolene. Jeg for min del synes de er veldig greie, har ikke noe for seg å lire ut av seg mer enn den infoen som står i profilen, før man vet om man er i kategorien interessant vel ?

Hmmm..

Har hatt noen super fine mnd men verdens hærligeste... Han er nå en tur hvor han er oppvokst og har fått en eneste melding frå han på 3 dager, mens jeg derimot pøser på med meldinger, har du det bra, kjekt å komme seg hjem en tur, trist uten deg her.. osv... men får null og niks svar tilbake :-( Ha sendt han 5 meldinger tilsamen hvor 4 av dei inneholdt spørsmåltegn som jeg mener er meldinger man svarer på, Hvorfor svarer han ikke?? Hjelp meg å forstå hva jeg gjør galt her nå, skal jeg la han få være i fred? Han skal vere borte i litt over en uke til...

Vi vet alle at barn kommer med storken, penger vokser på trær, og bak enhver stor mann står det en dame som gnåler og gir ham vilje til å være på kontoret og jobbe med karrieren i stedet for å dra hjem. Men hvor kommer egentlig nissen fra?

http://www.youtube.com/watch?v=WXHcggz59s4

Herpes 2

Siste svar on. 8 des. 2010 00:03 (42 svar)
Skjult ID med pseudonym smittet?

Jeg dater for tiden en jente som jeg liker ganske godt, og som jeg føler meg ganske vel sammen med.

Og i helgen så satt vi og pratet litt om livene våre, og da kom det frem litt historier om sin utro eks, og hvordan han har kommet og gått i hennes liv de siste årene.
Og historien ser ut til å gjenta seg, og han går stadig fra henne og flytter inn sammen med samme damen som han bedro henne med første gangen.

Men i dag har jeg funnet ut hvem denne damen er, og jeg vet at hun smittet en bekjent av meg med Herpes 2 for noen år tilbake.
Og jeg er da bekymret for at hun jeg dater for tiden kan ha blitt smittet av Herpes via sin eks, så her er jeg meget bekymret, og jeg vurderer om jeg skal droppe denne damen av den grunn.

Vi har ikke hatt ubeskyttet sex ennå, og jeg vet jo heller ikke om hun er smittet, men sannsynligheten er i mine øyne ganske stor, og jeg har ikke noe ønske om å bruke kondom hver gang jeg skal ha sex for fremtiden.
Og det andre dilemmaet er jo å konfrontere henne med denne opplysningen, og hvordan man skal gå frem i en sånt tilfelle.

Er det noen som har erfaring fra lignende situasjoner, så vil jeg være veldig takknemlig for synspunkter på hvordan jeg skal gå frem her......

Jeg har opplevd i en tidlig datingfase at gutta har synes det var litt turnoff at jeg ikke kjører bil? Da blir alt så vanskelig liksom...
Jeg klarer meg fint uten bil. Men hvis daten bor litt utenbys så blir det jo straks litt komplisert...
Er ikke fremmed for å skaffe meg bil, trenger litt støtte og noen som kan sitte sidenav inntil jeg føler meg litt trygg..

Noen kommentarer fra menn om hva de tenker om "trafikkpyser"

Ser at skepsisen er stor når det kommer til dette med horoskop, så jeg tenkte at vi kunne prøve en liten ting, trenger selvsagt noen frivillige, og som vil være ærlig når det kommer til sitt eget stjernetegn..

Jeg må ha noen opplysninger, som noen gode egenskaper, noen som kan sees på som heller dårlige egenskaper, i gitte situasjoner, kan gjerne være en typisk betegnelse på deg, som dine venner vil bruke..

Kan også gjerne si noe om man liker å være i bevegelse , sosial, liker best sitte hjemme type ting.. Følsom, etc..Hissig, langsint, vanskelig for å tilgi, glemmer fort, ja, dere skjønner nok..
Trenger altså noen stikkord, og så kan det hende jeg må komme med et spørsmål, men jeg skal kunne klare å finne stjernetegnet på iallefall noen... (det kan være vanskelig hvis acedanten er ekstremt fremtredende, for den tilhører som regel et annet tegn)

Noen som har lyst til å være prøvekanin??:),

Her på forumet er vi mange "eksperter" innen samliv. Likevel er vi alle single :-) Ironisk.

Det jeg lurer på er hva som gjorde at ditt siste forhold tok slutt. Noen her som vil dele sine erfaringer?

Ser mange kvinneprofiler her på 30 år og vel så det, som enda ikke har barn etc, men ser greie ut utseendemessig, vertfall på bilder, hva i huleste gjør de galt????