Sukkerforum

Hei

Lurer litt på hva som er vanlig her inne, har avtalt å møte ei og fikk hennes telefonnummer. Følte det var litt rart å lagre det på mobilen med sukker nick, så fant ut at det var greit å slå det opp i telefonkatalogen, så sitter jeg der da med navnet hennes og lagrer det på mobilen :-) like greit å gjøre det også, siden telefonen min er en android telefon, med gulesider app.. så om hun ringer så får jeg jo opp nummeret fra gulesider med en gang uansett...

Så lurer man da, skal jeg kopiere navnet fra telefonkatalogen og over i google...? Vil jeg vite hva jeg får av treff på henne før jeg møter henne, vil det i tilfelle gjøre meg mer/mindre forutinntatt ? Vel det er jo en trygghet i forhold til at hun kan være gal?

Vel som tenkt så gjort... får ingen treff på annet enn skattelister, de sjekket jeg ikke (syntes det ble litt vel langt å gå)...

Men hvor går grensa? hva gjør du?

Super eller VIP

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym qwerty

Jeg betaler 35 kroner for Supermedlemskap, så jeg er vel stuck, men siden jeg får så få førstemeldinger som jeg gjør slo det meg at det i hvert fall er én fordel med å være VIP - da har hun i hvert fall ikke sett profilen min før...

Hei :-)
Vi er i Oslo på møte og har lyst å spise god middag i behagelig og avslappende ambiente, muligens sentralt.
Har dere noen tips til oss?

Hva i svarte tror dere at menn er interresert i - en annen mann med kvinnelig kjønn? Tror dere har missforstått!
Sikkert noen SV´ere som tenner på alle pluggene nå og flerrer over tastaturet eller de rett og slett ikke gidder å svare en "tufs" Men antar at i allefall noen er enige... Kan dere damer ikke heller være slik som dere er født, det er jo slik vi vil ha dere!!!

drit kjedelig og være våken nå. men er skiftarbeider og har ofte skrudd døgnrytme, noen andre som er i samme båt? da kan vi prøve og underholde hverandre i denne tråden :-)

Det er noe jeg har lurt på. Hvis jeg aktiverer av for automatisk månedlig fornyelse med en prisreduksjon på 10 %, hvor billig kan medlemskapet bli?

Og hvis jeg velger å ikke fornye medlemskapet, starter prisreduksjonen på nytt av hvis jeg skulle ombestemme meg?

På forhånd takk for svar.

Ja nå har de forsket på temaet, og Good guys ser ut til å være vinneren i kampen om damene.

http://www.abcnyheter.no/node/118720

Disse resultatene er konsistente og viser at det finnes en kobling mellom menneskelig altruisme og hvordan man seksuelt blir tiltrukket av andre.

Så hvis damene skal få tenning, så må vi flagge vår Good guy- side.........

:-)

Heisann!
Tenkte dette kunne være rette arenaen å få noen tips. Får låne profilen til en kompis nå til å skrive dette her.
Skal gjøre dette kort. Har vært i et forhold i to og et halvt år nå. Siste året har det egentlig skranglet en god del etter at jeg en gang i fylla var et sted jeg ikke skulle ha vært. Jeg har gitt uttrykk for at jeg vil ha en pause nå/gjøre det slutt. Hvorpå hun har lyst til å fortsette. Som sagt har det gått trått det siste året. Jeg har og for sikkerhetsskyld klart å treffe en annen jente som jeg absolutt har funnet tonen med.
Jeg er så klart fortsatt glad i hun jeg bor sammen med,men gnisten er bare absolutt ikke til stede lenger.
Vi er i slutten av tyve årene/begynnelsen av tredve årene.
Gode tips mottas med takk!

Sigbjørn Johnsen vil i juli neste år innføre mva på elektroniske tjenester fra utlandet. Det betyr at våre konkurenter, som alle er etablert i utlandet også må begynne å betale moms. Hurra for den!
F.eks er Q500 er etablert av forretningsfolk som ønsker å tjene penger. De visste hva de gjorde da de la firmaet til sveits netopp for å slippe mva i Norge.
Nå som de må betale 25% mer så forsvinner mye av inntektene. Da må de enten skru prisene utterligere opp, eller redusere teppebombingen av reklame, som har til eneste mål å suge penger ut av de single som ikke har fått med seg at der er på Sukker det skjer ;-).

Ulempen for Sukker, som ikke driver eller har råd til tung markedsføring, er det ikke like lett å nå de single som er litt "utenfor" og ikke følger med på hva som skjer og hvor det skjer. Disse havner ofte hos konkurrentenes tjenester fordi de ikke vet bedre.

Hadde Sukker reklamert like mye som våre konkurrener, og betalt moms som i dag, hadde vi vært konkurs for lengst. Med det nye vedtaket som trer i kfraft juli 2011 og som pålegger våre konkurrenter mva, blir det trolig mindre datingreklame å se, og hva gjør vel det?
Vi har nemlig en teori om at at all den sleazy reklamen som er rettet mot single på nettet virker mot sin hensikt, at mange single faktisk distanserer seg fra nettdating eller i allefall disse tjenestene som nærmes "roper at de ikke er populære". Noe annet kan man ikke forstå tatt i betraktning at Møteplassens reklame på Finn og VG, i titalls millioner kroners klassen, omtrent ikke fungerer.

Det hadde vært moro å høre hva dere tenke om all den reklamen som pumpes ut mot de single. Hvordan oppfatter dere den?
Kjøper dere alle lureartiklene? Har dere lagt merke til at Sukker blir påfallende lite omtalt?

Hei.

Har tidligere brutt kontakten med de jeg har vært interessert i som ikke har vært interessert tilbake.
Men i dette tilfellet er det litt vanskeligere. Vi har et langt vennskap bak oss og samarbeider også med å lage musikk.

Var så naiv at jeg kastet skjoldet mitt for ei flørtete og oppmerksomhetsglad venninne og får nå som fortjent et slag i mellomgulvet.

Har noen opplevet noe lignende og ufortrødent fortsatt vennskapet som før, eller er det fremdeles en realitets kule rett i hode som skal til ?
Synspunkt/forslag ?

O, Store forum. Finnes det noen som er kjent i Lillestrøm?

Hvor er det fornuftig å parkere i Lillestrøm på dagtid en mandag når man skal stå der endel timer? Helst i nærheten av torget, og ikke grisedyrt.

Neida, det er ikke noen mann. :p Derimot så er det damer. Eller jenter som jeg liker å kalle oss, trass mine aldrende år. Jeg bor på ei ræva lita øy, mens jeg opprinnelig er fra Bergen. Long story short, har flyttet rundt litt og vips var jeg her. Brått treffer jeg på to, uavhengig av hverandre, barndomsvenninner, av de jeg hang mye med. Som bor her, i denne utkanten. Så i morgen skal vi ut, spise og mimre over barndom.

Er nok totalt uinteressant for de fleste, men jeg er skikkelig happy over en deilig barnefri periode og nye og gamle venner og et generelt fint liv. :gliser:

Hvorfor er folk på en date/sjekkeside uten bilde? Er det kun fordi de er nysgjerrige på om naboen er her? Eller er det fordi naboen ikke skal se dem? Eller mannen/kona?

Jeg syntes det er veldig merkelig at folk ikke vil "vise" seg frem... vi er jo alle i samme båt her inne?

De slo av strømmen og gikk hjem. Og glemte at det gjensto noen avganger...
Oslo S er mørklagt, Togene har strøm, men får ikke lov å kjøre. Spennende

Må ha sjarm??

Siste svar on. 13 okt. 2010 23:42 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Puddelrock

Veldig mange søker etter en som har sjarm? Ok, men hvordan vise sin sjarm over nettet? Skal man bare skrive at man har masse sjarm, er det troverdig nok? Jeg mener jo at man først får vist sin sjarm når man møtes....og det virker ikke å være lett å treffe noen her inne, hvertfall ikke etter trådene og bedømme;)

Ha en strålende kveld ja!

Hei, jeg har møtt en person på sukker, en attraktiv og hyggelig person. Vi møtes, innimellom, har det hyggelig, og etter min smak deilig, sammen.
Jeg er ute etter en flørt som kan utvikle seg....og har det bra sånn som nå, men hvorfor er denne andre personen inne på sukker fortsatt - først syntes jeg dette var kleint - nå gjør jeg som den andre - er også inne på sukker - og tenker at den andre ikke egentlig er interessert i meg.....

Jeg kunne tenke meg å utvikle forholdet, men ikke sånn som nå, eller?? Jer er underernært på mental og fysisk kontakt med det andre kjønn...og suger (!) enn sålenge på karamellen, hmfr

???

Hva er det folk legger i definisjonen at man har en atletisk kropp? Er det at man har six pack og store overarmer, eller kan jeg definere meg selv som atletisk dersom kroppen min passer den type sport jeg driver med? Den korrekte definisjonen på en atlet er jo en person som driver med sport regelmessig, og dersom kroppstypen min passer den sporten jeg driver med, er jeg da atletisk selv uten six pack og det hele(driver ikke med sumobryting da)?

Jeg bare undrer, hvordan tolke følgende: Når noen menn er innom profilen ofte evt i tillegg sender hjerter, men aldri sender noen melding, hvordan tolke dette? Er de egentlig interressert? Sitter de da å venter på at jeg skal ta initiativ fordi de ikke tør selv, eller hva er egentlig greia?

Hei lurer på hva aldersgrensa til sukkerfesten er? Har ei venninne som skal være med, hun er 21..

Kan noen gi meg svar på brev på dette?

Klem kanin68

Jeg lurer på om det er greit eller ikke?
Hva er dere andres sine erfaringer?
Jeg fikk brev fra et utenlandsk sukker-medlem som bor i et annet land.
Veldig hyggelig, men hva er sannsynligheten for at en person har interesse av en person i et annet land.
Kan motivasjonen til interessen være at jeg bor i Norge?
Hvordan kan man finne ut om interessen er reel?

Ja, jeg hadde da ihvertfall sendt en melding i en eller annen form, og prøvd å fiske litt etter en respons av noe slag!
Man kan vel sende en melding eller ringe og si takk for sist, uansett. Man kommer da tross alt fra møblerte hjem, og er en gentleman så langt det er mulig..? ;-)

PLayer?

Siste svar ti. 12 okt. 2010 22:53 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym leif kris

Jeg er en kjekk og grei gutt/ mann på 25 år. Har kommet ut av ett laaaaaangt forhold for 1 år siden.
Nå når jeg er på byen for å finne meg ei ny vennine/kjæreste får jeg ganske strax avslag. De fleste får jeg enten høre fra venninene eller jenta at jeg er bare en player. Hvorfor?
Er da aldri i mine tanker å lure noen som helst.
Er player ett utseende?

Da kan jeg jo kanskje spørre her da. Hva ønsker dere skal stå i den utfyllende teksten når dere leser om andre? Føler dere at dere får et ekte inntrykk av personen ut i fra hva som vedkommende har skrevet om seg selv?

Leste en gang at menn som er interessert alltid vil ta kontakt. Stemmer dette gutter ? om du fortsatt liker ei jinte etter en date, vil du da ta kontakt ? selv om du er usikker på om hun liker deg ?

Bare lurer på hva som er hensikten med sånne profiler. Er det ikke meningen å "selge" seg her inne da ? Man kan vel heller ha en annonse i Dagbladet hvis man er så redd for å vise hvem man er. Hva mener du ?

......da har man i dag begått et kortsiktig følelsesmessige harikiri ved å besøke sitt gamle liv :-/

Det har nå gått 6 måneder siden man flyttet ut fra huset sitt og man har kommet seg mer eller mindre til rette. Har vært på datern og truffet noen damer men ennå ikke finni den som får det til å kile i tæra eller magen. Alt i alt så har livet og følelseslivet kommet seg på rett kjøl igjen.

Snakket så med min føre dette like før høstferien og avtalte at jeg skulle ha jentungen hennes en dag i ferien, noe som ble flyttet til i dag på grunn av noen familieissues der. Så veldig frem imot det, så faktisk mer frem til dette enn 3 daten jeg skulle ha med ei dame så da var jo fremdriften der avgjort. I denne forbindelse er det selvsagt en del kommunikasjon for å orge ting noe som gjør at man begynner å tenke litt igjen og man havner litt i dumpa over at man sitter i en leilighet i Oslo istedenfor huset man kjøpte.

Dagen gikk bra vi hadde det gøy. Levering ble derimot litt værre. Den nye typen var på plass i stua (flytta vel inn etter 1 måned) og jeg gikk rett på kjøkkenet, tok en liten debrif og overleverte noen gaver fra ferien til jentungen. Det som virkelig skjærer er å se alle planene man hadde for huset er blitt gjennomført og man får et kort innblikk i sitt gamle liv. Ting er bygd om, møbler skifta ut, "familie"bilder hengt opp, tingene vi har kjøpt sammen sto her og der, bikkja og katta kommer for å hilse på, gamle naboer hilser. Alt var som det skulle være og slik man ville ha det, eneste feilen med bildet var gjøken som satt i sofaen ikke var meg....var noe med dette A4 livet jeg faktisk ville ha....

Det gledlige i det hele er at jeg ikke savna henne, skjønte at hu fremdeles prøver å lure meg for penger i forhold til oppgjøret som ikke er helt ferdig, og er ganske ferdig med hu. Det jeg savner var livet jeg hadde og livet jeg trodde jeg skulle få. Tok meg lang tid å komme ditt og når man endelig kom ditt så blei matta dratt vekk fra under en like før man skulle fri og greier. Blir så utrolig motløs av å skulle måtte begynne på en ny 4 års"jobb" for å komme seg ditt igjen.

Er vel bare å dra seg opp igjen og prøve å komme seg litt lenger i forholdet på kortere tid! Man blir ikke yngre akkurat ;-)

(ps: måtte bare få det ut på en eller annen måte og det er ikke akkurat noe man prater med noen kamerater om)

Jeg ble fortalt historien "For sale. Baby shoes. Never used" (Hemingway) her forrige helg og ble veldig (hva blir rette ordet her... rørt, grepet, satt ut etc..? lar den stå åpen!) av den..

Har du en såkalt six-word story?

http://www.litkicks.com/FlashFiction

Siden man tydeligvis kan få svar på alle spørsmål her...

Har en kompis som kommer på besøk til Oslo i morgen og vil være med på quiz, men siden både Venner og Kampen Pub har flyttet sine quizer står jeg quizløs - noen som vet om noen allmennquizer i Oslo på onsdager?

Hadde en spesiell opplevelse forleden, som jeg ikke vil unnlate å legge ut for "analyse" her.

Jeg hadde vært på et større arrangement, og da det hele var i ferd med å ta slutt, møtte jeg en voldsomt søt dame ved utgangen. Hun kjente igjen meg, mens jeg bare hadde en vag følelse av å ha sett henne før et sted. Det var ikke mye jeg fikk sagt til henne før vi gikk hver vår vei, men jeg syntes nok hun oppførte seg på en nokså flørtete måte.

Det tok noen dager før jeg klarte å grave frem navnet hennes fra hukommelsen, og hvor jeg kjente henne fra. Det viste seg at det var en daqme jeg hadde samarbeidet med om noen prosjekter for noen år siden. Den gang syntes jeg bare hun var hyggelig å snakke med, men det var ikke mer enn det. Det var først nå den siste gangen at jeg virkelig la merke til hvor flott hun var.

Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg prøvde å legge henne til som venn på Facebook, men det virket ikke som om hun la merke til det, eller kanskje hun ikke vil ha noe å gjøre med meg overhodet? Det siste virker litt merkelig, siden hun har vært veldig hyggelig alle de gangene jeg har snakket med henne. Jeg tar ikke sjansen på å ringe henne heller....

En gjenganger den siste tiden er standardprofiler. Vi har jo lenge fått høre at sukkerbitene er veldig opptatt av ekstremsport og alt som er fullt av fart og spenning. Nå er sukkerbitene visst opptatt av å ikke være slik som alle andre, det er visst skremmende. Derfor må jeg spørre i egen tråd, om det er slik at man er redd for å oppfattes som A4?

Består ikke livet av flest hverdager? For min del så er jeg langt mer interessert i hvordan en person er i det daglige, fremfor hvordan personen er på ferie og fest. Jeg syns normalt er helt ok. Jeg som har barn mangler nok litt av impulsiviteten i livet mitt i forhold til hvordan det var før da jeg bare hev meg rundt og slang meg med på hva det nå måtte være og jeg må si at jeg savner den litt. Eller mye, av og til. Er dette hva folk mener med at de ikke er standard? Eller ikke vil være standard? Er denne såkalte standarden som folk løper skremt fra det normale familielivet? Eller er det standarder også innenfor singeltilværelsen?

Clue me in, people, I want to know!

Som de fleste menn her var jeg resignert til at responsraten fra damene er kronisk lav og man må derfor skrive meldinger til flere for å for å ha noe håp om å få kontakt. Men plutselig begynner alle å svare og nå har jeg 3-4 jeg korresponderer med som vel egentlig er litt for mange, ihvertfall for meg. (Alle vet jo at straffen for bigami er en ekstra kone) Hva gjør jeg nå? Det er ikke så hyggelig å skrive og si "Nei, du må vente litt, nå har jeg kontakt med noen andre"

Er det nokon som kan forklare meg korleis eg skal få chaten til å virke?

Det står at eg er pålogga, og eg hører plingelyd når nokon prøver å kontakte meg, men det kommer ikkje fram noko chatvindu eller plass der eg kan godta den som vil chate med meg...

Jeg ser igjennom min besøksliste med jevne mellomrom, og noen ganger så vises denne aktuelle profilen. Neste gang jeg sjekker er hun ikke inne på listen, så en dag eller to senere er hun der igjen.
Og sånn bare fortsetter det.....

Jeg må innrømme at jeg ikke skjønner hva som skjer her, og evt hvorfor hun gjør dette.

Hva tror Dere?
Er dette normalt?
Finner Dere en logisk grunn til hvorfor noen gjør det på denne måten ?

Da var billetten i boks.

Jeg har sett dette nevnt et par ganger i diverse tråder, så jeg spør litt mer direkte i en egen tråd for å få det bekreftet / avkreftet:

Er det sånn nå at dersom jeg har sendt noen en melding så kan jeg slette den, ikke bare fra min utboks, men også dermed fra mottakers innboks, så lenge vedkommende ikke har lest den ennå?

Eller er det en spøk noen en gang har kommet med, som så har blitt 'sittende' hos enkelte?

Hvis dette er tilfelle, så vil det vel kunne være noe merkelig for mottaker, for h*n vil jo motta en e-post om ny melding med en gang. Og dermed kan man oppleve å komme til tom innboks allikevel?

Jeg får fortsatt ikke lagt ut profilbilder på en fornuftig måte. Albumet går greit. Men profilbildet går ikke. Systemet gir meg en rute beregnet til å beskjære bildet, men denne ruten går pare ann å fytte fra venstre øvre hjørnet og direkte ned i høyre nedre hjørne. Umulig å midtstille slik at jeg får med et fornuftig utsnitt... Så når valget står mellom noen hårlokker og en skulder, forblir jeg ufrivilig bildeløs på profilen... Noen andre med samme problelm?

Yess! :-)

Vil høre om det er noen som har tenkt å benytte seg av en sukker date på julebord ?
Er dette feil plass å date på ? Litt for seriøst ?

Ble invitert på hjemmedate som første date? Sa jeg var ukomfortabel og antydet at et nøytralt sted som cafe o.l. var å foretrekke. Føler meg mer komfortabel da.

Det ble stille fra hans kant og jeg spurte da om jeg kanskje hadde skremt ham bort...?

Daten min svarer med at han er ukomfortabel med date når det er andre folk i nærheten...da har vi vel et seriøst problem eller?

Han sier om seg selv at han er litt beskjeden sånn i starten og at han er en gentleman...det står det i profilen hans... i sms utvekslingen forsikrer han også at han "ikke biter".

Tror liksom ikke han hopper på meg og voldtar meg i det øyeblikket jeg er innafor døra men....

Hva sier dere gutter her inne. Litt nyskjerrig på hva dere tenker:-)

Eg trudde eg var morosam med ei ærleg beskrivelse, men det var visst ikkjeslik, fekk eg vite. Pøh, tykkjer eg var morosam likevel, eg.
Ha ein god søndagskveld folkens; i morgon er det atter ein dag:) Bra at helga går så kjapt at ein slepp å kvi seg på arbeidsveka. hehe

Sitter og ser på nyhetene, noen jegere som har mistet hunden sin til ulv. " nå må myndighetene se at det ikke går an å ha husdyr og viltdyr sammen i store konsentrasjoner" sier den ene skyteglade jegeren, mens han nesten blir våt i trusen (denne vet jeg at jeg kommer til å få pes av) av å tenke på ulvejakt...

Jada, det er forferdelig trist at hunden ble drept, men er det ikke sånn at det er eiger som har ansvar for å passe dyret sitt? Og er vi nordmenn komfortabel med prioriteringsrekkefølgen til bondenorge? Her snakker jeg menneske-sau(inntekt)-husdyr-rovdyr?Sauen er sikkert et fint dyr det, men det kryr av de brekende fjolsene, som er livretten til både nordmenn og rovdyr. Rovdyrene derimot er frie skapninger som har like stor rett på friluftsområdene som vi har, kan ikke vi bare ta de riktige forhåndsreglene, og leve side om side?

Hadde hunden blitt påkjørt, hadde hundeeiger blitt erstatningsansvarlig for evt bulker i bilen.Men nei, nå skal ulven bøte med livet fordi den skaffer seg mat, og forsvarer territoriet sitt!

Prøver å gjøre dette til en seriøs tråd:
Jeg har aldri fått et eneste svar fra noen av damene som jeg har skrevet til.
- Jeg skriver alltid i en vennlig, seriøs, rosende og kanskje sjarmerende tone.
- Jeg er i slutten av 30 årene og har alt på plass med god jobb, høy lønn og alt det andre.
- Jeg er like seriøs som de fleste normale damer selv er - det skulle fremgå av profilen min.
- De damene jeg har snakket med face to face i visse få anledninger har hevdet at jeg er en søt mann og ser ung ut og i tillegg virker intelligent og sjarmerende - altså i motsetning til mange andre menn forstått...

Så det er for meg ufattelig at jeg her på nettdating har en nåverdi = 0
Håper noen kan forklare meg hva som skjer?
Eller bare oppmuntre meg til å slette profilen for å slippe mer frustrasjon.

De eneste damene som åpner døren er de som kan kjøpes for penger. Det er et stort vell av slike damer på markedet - styrt av tilbud og etterspørsel, da mener jeg IKKE de i og rundt Karl Johans sidegater. Ikke at jeg har benyttet meg av tilbudet, men nøden begynner å tvinge frem et besøk hos de som gjerne åpner døren for et betalt kveldsbesøk. Eller hva skal man gjøre??

Av andre damer som jeg vet svarer på nett er selvfølgelig de utenfor landets grenser. Men jeg mener det er en fór stor utfordring og mulighens uheldig å blande seg med kulturer på den måten - med nøden i behold har jeg også dette til seriøs revurdering.

Det beste er vel å slette mine nettprofiler og vende tilbake til et kjærlighetsløst liv, drukne seg i jobb og hobbier - trolig det beste for min del... For damene kommer ikke til å "gå glipp av" en kjekk kar allikevel, siden de aldri svare.

Etter i lengre tid å ha mottatt spennende forslag fra yngre menn ( jeg er 44), hoppet jeg i det i går kveld og takket ja til et cafe besøk med den jeg synes var kjekkest og deiligst og så mest kurant ut for formålet.:-)

Angrer ikke et sekund på det da...traff en vidundelig mann....som jeg virkelig fant en god tone med. For en deilig kveld og natt.

Er jo usikker på om han da mener at jeg er hans fremover...at jeg da bare holder meg til ham og ikke fortsetter å lete etter Mr. right for the future?

Han 30 år...

Må nok ta en prat om dette dersom det utvikler seg til noe fast....har inntrykk av at det kanskje kan gå den veien etter hva han antydet i går/natt....

Hvorfor?

Siste svar sø. 10 okt. 2010 13:19 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Hvorfor er det sånn på Sukker at i det jeg har møtt ei jeg er positivt usikker på, så kommer det støkket med et hjerte på profilen min???

Noen som har tenkt seg dit?

For noen måneder bestemte jeg meg for å flytte fra Oslo til Trondheim. I og med at jeg er en jente på et-par-og-tredve er familen min veldig interessert sivilstatusen min til enhver tid, så jeg gir dem noen drypp ift hvordan ståa er innimellom. En gang før jeg flyttet kom jeg til å klage til min far om at jeg ikke klarte å finne en kar i Oslo som var "riktig" for meg. Enten var de for lite interreserte eller så var han rett og slett for interessert (det burde finnes en mellomting mellom å få en sms i uka og måtte krangle seg til to minutter uten kroppskontakt). Min far lo godt og sa: Klarer du ikke finne en i Oslo skal du ha lykke til med å finne en her oppe - de er ikke akkurat kjappe i avtrekkeren!
Jeg valgte å overse det og ta det som en skrøne fra en gammel tulling som ikke visste hva han snakket om. Jadda...
Jeg har hørt rykter om at sukker.no ikke er "riktig" nettsted å være på her, men jeg begynner å lure på hvor de da er, eller om min far hadde rett. På fire måneder har jeg vært på to dater, og begge var det jeg som tok initiativet til (hyggelige dater, men ingen kjemi). Ikke for det - jeg er ikke redd for å ta kontak med de jeg synes ser spennende ut, men det hadde jo vært hyggelig å få en mail en gnang innimellom? Nei, jeg er visst ikke noe for trønderne. Får vel heller satse på at jeg finner en annen innflytter. :o))

Hei
Nå er det høstferie, hva skal dere gjøre denne uken.
Får dere tid til både barn og nettdateing ?

Apropos definisjoner...og begrepsavklaringer.
Jeg opplever at mange her inne ikke mestrer kunsten å kommunisere. *påstand*
Begrunnelse:
God kommunikasjon (communicare - gjøre felles) er informasjon mellom mennesker. Vi kommuniserer her skriftlig, åpenbart siden det er et nettsted. Dersom man skal kunne kommunisere godt, er det absolutt en fordel å være sikker på at man snakker om samme sak...og at man forstår hverandre. Dersom man ikke sørger for å forstå hva andre sier, eller for at andre forstår hva en selv sier, oppstår det krasj i kommunikasjonen. Dette kan skape misforståelser, som igjen kan skape konflikter.
Jeg opplever at mange her inne mangler evnen til å lytte, og til å stille gode spørsmål. Men det overrasker meg ikke, siden jeg opplever det er slik IRL også. At det er viktigst å få frem sin egen mening, og at det ofte mangler forklaringer eller begrunnelser for påstander. Og så spør så mange seg om HVORFOR ting går på trynet i dating og meldingsutveksling?
*Obvious, isn`t it?*

Standardsetninger her inne er:
"Det ER....slik og sånn....
"De fleste kvinner/ evt alle kvinner....er...blabla
"De fleste menn/ evt alle menn...er...blabla

Det dukker stadig opp spørsmål eller påstander her inne. Og for meg er det essensielt at jeg forstår hva som ligger i påstanden eller spørsmålet, for å kunne ta stilling til hva jeg mener om temaet.

Eksempel fra annen tråd:
"Sykelige egoister blir ofte ledere"
Jeg spurte da om HVA sykelig egoisme ER. Jeg etterlyste dokumentasjon for påstanden.
Jeg skrev også en snudd påstand/spm, om at " da er de fleste ledere sykelige egoister?"...noe som implisitt står i påstanden.
(Spørsmålene mine står fortsatt ubesvart)

Eksempel:
"Er du redd for å være A4?"
Jeg spør: Hva er A4?
Hvordan kan jeg svare om jeg er redd eller ikke for noe jeg ikke vet hva er. ;-)

*Og jada, jeg skjønner folk blir lei. Men jeg for min del har et behov for å kommunisere med begrepsavklaringer for å unngå misforståelser. Og da må jeg starte med å lytte OG forstå det de andre sier. Hva dere andre velger å gjøre, er ikke min sak. ;-)*

Kjære burugle!
Nå har jeg nedverdiget meg til å skrive en hyggelig melding til deg, til tross for at du både er kvapsete, halvfeit og har hestefjes.
Da synes jeg du værsågod kan svare på en hyggelig måte.
Når du da presterer å komme med frekkheter, til tross for at alt jeg sendte var en hyggelig melding...
...ja da synes jeg dette har gått for langt.

Så da sier jeg det én gang for alle:
Kjære feite burugle - gå i deg selv!
Grunnen til at du er single er åpenbart at du er alt for kresen.
At du i tillegg er feit og uattraktiv blir en annen sak, hestefjeset var jeg villig til å overse dersom du hadde indre verdier.

Måtte dine eggstokker forvitre sakte og du forbli barnløs, slik at det ikke blir flere frekke tullinger med hestefjes.

Jeg har i det siste sett flere profiler der noen har gått sammen for å finne en kjæreste til sin venninne/søster, og jeg lurer på, er ikke det litt ufint? Jeg ville i hvert fall blitt litt oppgitt om noen hadde laget en profil for meg.