Sukkerforum

Hellu
Jeg er i Litauen nå, og de har wi-fi på hotellet. Nå skjer det ingenting her før i kveld med middag etc. Derfor må jeg plage dere litt.

Så jeg vil bare opplyse gutta der hjemme om at dere bør absolutt ta en tur hit en gang dere har tid. Nivået på damene her er det råeste jeg har sett. Annenhver jente er jo bortimot fotomodell. Helt tydelig at mcdonald og Grandiosa ikke har gjort sitt inntog her ennå. De kler seg som kvinner, ikke innpakka kjøttdeig som i Norge. Fantastisk. Mange snakker skandinavisk også så om du sliter med englishen er det ikke så nøye. Nå er jeg ikke på noen festetur så jeg er helt tilregnelig ..hahaha Kvinner, kom og lær! Gutta kom å se ;))) Og til dere jenter som allerede kan kle dere: Me like! yuhu!

Sure oppstøt tas i egnet tråd, ikke denne ;)

Har noen ønsker til dere og håper alle andre henger seg på, for jeg ønsker nemmelig nye flørter :-) Og dato på Hjertene som kommer.

Mine forslag til flørter er på denne siden her.. http://aftenposten.cellus.no/?page=animations&type=&categoryId=10690

Utrolig mange søte flørtemeldinger på denne siden, få vekk bestemor i spagaten, elefanten og hunden i rumpa osv... vil ha søte koselige flørter som man virkelig har lyst å svare tilbake på :-)

Hm, kvalitetsbevisst som jeg er skal jeg i dag innta middag på Bølgen & Moi... sammen med kolleager... Lurer på om de har like OK hamburger som MCD og BK.... De har i alle fall glassflaskecola til 40 kroner stykket. Så i dag skal jeg altså bli blakk og sulten etter middag! HURRA!

Jeg er overbevist om at dette skjer i rimelig stor grad. Spesielt "eldre herrer" over førti skriver nok i blant til de under 28 og håper på svar. Som fører til et treff. I hvilken grad "cougars" driver med det samme er også interessant.

Så - til de dette gjelder. Hvor god er treffprosenten? Og til yngre kvinner og menn, er dette et irritasjonsmoment, eller er det rett og slett forfriskende sexy? Om ikke annet et interessant innslag i hverdagen? Hvor ofte oppstår treff der aldersforskjellen er mer enn, la oss si 12-15 år her på sukker?

Og når det skjer, hva er det utslagsgivende - for jeg regner med at de aller fleste som er 12-15 år eldre er temmelig uinteressante for de fleste.

Ble sittende og reflektere over noe...basert på "Hvorfor er dere single"-tråden og flere andre tråder....

Det kan virke på meg som om endel her inne opplever at de ikke selv er med på å påvirke utviklingen i forhold de har vært i, og at de ikke har vært med på å ta beslutninger om "hvor går veien videre".
Jeg tenker da på hvor viktig kommunikasjonen er i et forhold.
Min påstand er at man er 100% ansvarlig for forholdet man er i. Dette gjelder begge parter. :-)

Hva er det viktigste du har lært/erfart...i prosessen som singel, og på søk etter en kjæreste?
Hva vil du gjøre annerledes i neste forhold?
:-)

1 rose du er alt for meg
2 jeg vil reise bort med deg
3 jeg vil treffe deg igjen og ha en fremtid med deg
4 jeg akter deg høyt og takker deg
5 jeg vil gjøre alt for deg
6 jeg tror ikke på dine løfter
7 jeg elsker deg
8 jeg er din til døden
9 jeg vil være alene med deg
10 vil du bli min hustru

Farger

Rosa jeg er forelsket i deg og er deg tro
rød jeg lengter etter deg
oransje jeg er din venn
mørkerød jeg venter på deg
fiolett jeg ønsker deg all lykke
gul du er solen i mitt liv
hvit jeg tror på din ærlighet og uskyld


En bukett med rød, blå og hvite blomster er ett frieri.

spørmålet eller tanken som jeg sitter med. er det greit å gi en rose på en tenkt date? eller kan de fleste disse timgene over....

Jeg er en kvinne på 40 - ser en god del yngre ut vet jeg, og har kanskje det mange vil si "utseendet med seg". Jeg får jeg ofte og jeg mener, virkelig ofte, mail fra unge gutter i 20 årene, som ønsker å snakke/treffes. Den yngste har så langt vært 19....

Til alle dere unge gutter som undres over at jeg ikke ønsker å treffe/date dere/`lære dere opp`;

De fleste av oss kvinner på som er i 30/40 årene er på sukker for å treffe en voksen mann, som ikke trengs å læres opp til å bli en god elsker, men som kan bringe erfaring og rikdom til sengehalmen. Det er ikke spesielt stilig å spørre om en kvinne har lyst til å være cougar ved å treffe deg, det er ikke spesielt sexy å si `lær meg opp - gjør hva du vil med meg`....

Bare et lite innspill til dere teddybjørner ;-)

Ja da har jeg nok gjort meg uinteressant som kjæresteemne i lang tid framover. Jeg var på sesjon i dag, og det ble avtalt at jeg skal starte på rekruttskole når jeg er ferdig med folkehøgskolen til våren(høsten). Er vel ingen som vil ha ei som i utgangspunktet er opptatt på annet hold fram til midten av 2012, eller? Godt jeg er ung, og ikke desperat etter kjæreste selv om jeg så gjerne skulle hatt en å være glad i.. :-)

Så da er det vel bare å vente på at superbruker-kontoen går ut ;-)

Hei alle.

ved I om ikke betalende kan svare på post, hvis man er betalende medlem? Jeg mener bare, at det er omsonst at skrive 20 breve hvis modtagerne ikke kan svare.

ser dere jenter på porno filmer? kan dere anbefalle noe for en ensom kvinne?

dæven nå har jeg rydda og blokkert mange! forventer ny liste når jeg logger på igjen:)

Har meldt meg inn på Sats og forventer å se en svær haug Sukker-folk der...

Er til å gå ut av sitt gode skinn å lese disse responns-postene her!

kvinne: 300-400 hjerter x-antall sider post
mann: 0-2 hjerter 1-2 brev

er det rart det går til helvete her????

Noen her som har erfaringer med mine og dine barn? har dette bydd på problemer??
Det er stor forskjell på oppdragelse av unger, jeg tenker endel på dette da sannsyneligheten er stor for at man finner seg noen med barn.
Jeg for min del er opptatt av å få en god oppførsel og oppdragelse på barna mine, og stille krav til de i forhold til alder.
Slik at de er best mulig rustet til å møte "verden", synes jeg registrerer mye bortskjemte unger og slappe foreldre rundt omkring.
Og generelt sett veldig dårlige på å se sine egnes "feil"

Noen meninger rundt dette temaet??

kordan slette æ profilen min hær inne???

http://melodymaker.posterous.com/the-reason-some-girls-stay-single-very-funny

http://p3.no/hallop3/er-du-hekta-pa-noen/

Denne bør høres, gjelder nok mange her ute.

Ha en strålende dag ;)

Jeg merker jeg har dritlyst til å reise på en ferie i Julen, jeg har sjekket ut disse aktivitetene:

Kite camps
Surf camps
Scuba Diving

Dette foregår "as we speak now" - dette gir oss en mulighet til å kunne nå og se nye horisonter i denne verden, der kulde og snø ikke er på menyen men bare sol, varme, strand og morro.
Det hadde bare vært deilig å komme seg vekk i julen istedenfor det evige maset og jaget med gaver og lignende. Ser etter en travelbuddy / buddinne. Tagg along hvis dere syns det kunne høres intressant ut

Jeg har vært borte herifra en stund.

Hvor er det blitt av rotte? Den fantastisk irriterende rotta, som kommenterte alt?!

Har han rusla rett i musefella?? hihi..

Jeg er bare fryktelig nyfiken.. Hvem er denne Z? .. ikke zorro?

Åpenbar deg er du snill! ;)

Dette er det første året jeg er uten barn på nyttårsaften, og ingen mann å støtte meg til. Selve nyttårsfeiringen uten barn burde vel gå bra, i og med at det er mange fester der voksne (jeg ser bare lykkelige par) koser seg med edle dråper og kysser ømt inn i det nye året. Er det flere enn meg som lurer på hva dere skal gjøre til nyttår? Jeg noen invitasjoner til fester hos vennepar...men føler meg bare som femte hjulet på vogna når det bare er jeg som er alene....

Skal egentlig ut å møte en, og ta en øl eller to. Men, så begynner magen min å koke, og jeg mistenker at gutten min har smittet meg med omgangssyke! E de muli?

Hva pokker gjør jeg nå, stikker avgårde og håper jeg ikke kaster opp over hele mannen? Eller ringer og sier jeg er syk. Det høres jo ikke akkurat ut som verdens minst brukte unnskyldning......

nok en profil post..

Ingen svar
(mann 40 år fra Akershus) Privat melding

Sitter her og burde virkelig ta i ett tak på profilen min...

Men, finner det mer underholdende å følge med på forumet her...

Fler som har det sånn?? .. Kanskje hvis jeg ordner og fikser litt på profilen så svarer noen?

nok en gang Z da.. nevnte noe om en strutsemetode, er det det samme som å ikke svare på en "høffeli'" invitasjon til prat?
I så fall maaange strustedamer her.. hm.. Men igjen, har vel sikkert noe med at profilen min er skrekkelig dårlig..hahaaha...

blablabla.. :)

Hei,

Er det noen som har vært i Hurgada i Egypt før?, vi er en vennegjeng som skal nedover til nyttårsaften og feire der :)
Mottar gjerne tips på bra steder og gå på en nyttårskveld, dykkesteder og evt om det finnes noen steder man kan surfe der? :)

Må si jeg er imponert over alle disse fantastiske kvinnene på sukker.
Mange av de reiser verden rundt. Bestiger fjelltopper og dalføre i helgene, mens de samtidig rekker café latten sammen med familie og veldig gode venner som betyr alt for de. Og imellom dette trener de på helsestudio 2-3 ganger i uken. De har gode jobber som de trives i. I tillegg ser mange av de fantastisk bra ut!!

Et lite hint: Det er derfor dere er single jenter!! Dere er rett og slett for perfekte. Ingen menn orker å leve opp til dette!
Og spør du meg, passer det "egentlig" ikke med en mann for disse superwoman!!
Nei, gi meg heller ei søt jente med litt sjarm. Som er gidaslaus, som kan sette pris på en burger like gjerne som en bedre middag med levende lys. Et ekte kvinnfolk som både raper og fiser.

Jeg tror mange av profilene er opprettet i den hensikt å få tilbakemeldinger på utseende. Alle trenger å føle seg attraktive og se om de har draget. Men perfekte damer.....tror ikke det....
Min erfaring er: desto deiligere dama er, dessto mer selvopptatt er hun. Det blir som i sangen. If you want to be happy for the rest of your life, never make a pretty woman your wife!!
Lykke til gutta - Og husk kondom! :-)

Noen som har testet ??

Jeg har i dag min første dag på ketolyse,, drittlei av å være ho med den deilige rumpa... jeg vil ha en deilig kropp jeg som matcher...

Så nå har jeg virkelig bestemt meg, skal innmeldes på treningsenter og trene 1-2 ganger i uken og aldri mere spise karbohydrater... hører rykter om at dette er en kanon kur, selv uten trening, så da blir det vel drit bra med trening...

Hvorfor skjønner ikke folk det at viss du ikke svarer på meldinger på innboksen, så er man ikke interessert?! Er det virkelig nødvendig å sende 6-7 stk før man tar hintet? Jeg har ikke lyst til å være frekk og kjører mest på den taktikken at den beste måten å vise at mann ikke er interessert på, er å ikke svare...

Jeg gidder ikke sende mail på mail til gutter som ikke svarer. Det blir litt VEL patetisk...eller?
Er jeg helt på jordet nå??

Jeg driver og fjernstyrer en del PCer til bekjente.... og av og til blir du litt frustert når man ser hva folk klarer å rote til på maskinene sine... SÅ i dag for litt siden - var jeg slem. I regi av at jeg hørte en sånn p4-bløff for veldig lenge siden hvor ei jente ble bedt om å fryse alle nettverkstilkoblinger ved å legge PCen i fryseren.... noe hun gjorde.... Ufattelig festlig.... så nå har min søster nettopp plassert sin PC i fryseren....

Skal ringe og be henne ta den ut snart..... jeg lover... Dæven jeg kommer til å få lite julegaver i år.....

Jeg har lært at hvite halvstore baderomsfliser er ganske poppis (og veldig mange synes de fungerer suupert som bildebakgrunn).

Noen som har en mening om når forholdet kan defineres som seriøst?

Det er i hvert fall 3-4 damer som er aktive her på forumet jeg godt kunne tenkt meg å "bli bedre kjent med". Men jeg tenker fort det kunne blitt litt kleint - vet ikke hvorfor, egentlig, men sånn er det nå jeg tenker.

Er jeg helt ute på bærtur, eller?

Hvor mange sider med brev har du i innboksen og i utboksen?

Jeg er ei jente på søken etter et langvarig forhold. Jeg snakker med noen gutter jeg kunne tenkt meg å bli kjent med, men som alle vet, kjemien er absolutt viktigst etter at man helt overfladisk har funnet ut at noen er attraktiv.

Så her er spørsmålet mitt.. Hvor lang tid er greit å vente, evt hvor mange meldinger, før man kan spørre om noen vil ta en kaffe?
Jeg er ikke fan av å sende hundrevis av meldinger før jeg treffer noen..

Jeg har skrevet ett par ønsker for min drømmemann, overhode ikke mange, men dette synes menn som tar kontakt med meg å totalt overse.... Det "viktigste" for meg er faktisk høyden, at han er betraktelig høyere enn meg, for jeg liker å gå med høye hæler og liker ikke å føle meg høyest i forholdet, MEN... ca 80% av de som tar kontakt med meg er ca like høy eller lavere enn meg... Kan det være så vanskelig å lese igjennom en profil ordentlig? OK, så er jeg kanskje litt overfladisk med tanke på at jeg ønsker meg en høyere mann, men nå er det engang slik at det er kun slike menn som tenner meg...

Har merket meg at når man er singel, treffer man sjelden eller aldri noen som man klaffer med. Og det kan brått ta litt tid før man evt treffer noen man har en gjensidig tone med. MEN så er man ikke singel lengre og da, er det plutselig ikke måte på hvor mange som er interesserte i deg. Er det fler enn bare meg som har opplevd dette?

Nesten litt sånn at det er lettere å få en ny jobb når man allerede har en ;)

Har hatt en hyggelig helg med ei frøken flydd inn fra vestlandet, var veldig skeptisk på fredag da jeg skulle hente henne på Gardemoen. Vet jo at kjemi på nett ikke er det samme som irl, men hun var ei flott dame i virkeligheten også, så vi hadde det veldig hyggelig i sammen. Nå sitter jeg her og ønsker at jeg følte et "sug" etter henne, men det gjør jeg ikke.
Liker henne veldig godt men føler ikke noen forelskelses følelse, men jeg vil gjerne møte henne igjen for å føle mer på det.

Hva mener dere?? bør man være forelsket etter første helg i sammen for å fortsette, eller kan man la det få litt tid for å se??

Redd for å gjøre feil....

Hvorfor får jeg ikke kontakt med kjekke menn her inne. som faktisk er interesert i å skrive litt og bli kjent?? svar med enstavelses ord gir ikke så mye samtale og gå på. Er jeg ingens målgruppe?? eller er profilen helt håpløs?? Gå på sukker der finner du mange kjekke menn i din alder fikk jeg beskjed om, men i såfall gjemmer de seg godt.

Undersøkelser viser at det er målbare fordeler ved å være høy mann. Blant annet blir man behandlet bedre, er smartere og følgelig tjener mer enn småtasser på 179 cm som meg. Altså: I vårt sosialistiske likhetssamfunn bør det være politisk ukorrekt å bli høyere enn 185. Disse smarte "jeg når opp til porrbladhylla, jeg småen"-eklingene bør stigmatiseres og miste pensjonspoeng som straff for sin ovenfra-og-ned-holdning! Moderne kvinner vet herved hva som kreves av dem.

http://en.wikipedia.org/wiki/Height_and_intelligence

Til dere kvinner som har så store krav til menn: Har dere aldri tenkt på at om dere finner han er dere med all sannsynlighet ikke den rett i hans øyne? Kan ikke dere ikke bruke hjertet når der møter en fyr dere liker, og gi det litt tid for å se hva som skjer. Har blitt dumpa noen ganger nå her inne. Flere av dem har virkelig likt meg og blitt betatt av meg, sånt er lett å merke. Har aldri blitt dumpa før etter en eller flere veldig hyggelige dater med mye kroppskontakt og dype samtaler Er visst nok god til å kysse og bra i senga også. Hva i all verden er det dere søker? Er det flere menn som også har opplevd dette.............

Jeg har ikke noen interesse å møte opp om hun skal drasse med seg et kameracrew, fordi hun har et "jeg er ute etter en kjærste" program.

Ender med X antall folk kommer ufrivillig med på tv såfall.

Jeg er på ingensomhelstmåte PR-kåt, så jeg unngår slike ting om jeg kan. Har nok kamera og media oppi trynet pga visse folk jeg jobber med iblandt. Og liker ikke det heller.

hmmfr.... Ikke meningen å være negativ.. Men håper hun er kun underholdning..... som hun passer best til :)

Jeg har erfart at det hovedsaklig er tre typer single:

1) De som er så desperate at du hører den biologiske klokka høyt.

2) De som du veldig godt skjønner hvorfor er single.

3) De som vet alt for godt hva de vil ha, men som aldri finner det.

Jeg er nok nummer 3 selv, kanskje med et snev av 2.

Vil ikke høre noe pjatt om profiltekster osv. Hva liker dere og hva liker dere ikke?

Spennende forsøk!

http://perpelle.wordpress.com/2010/12/10/et-mordfors%C3%B8k/

Du er ordentlig - du flyr ikke på byen i tide og utide. Når du gjør det, og drikker, drikker du fordi det er godt, ikke fordi du skal bli full. Kjenner du at du blir full så stopper du.

Du kliner ikke rundt med ukjente eller kjente gutter på dansegulvet eller på nachspielet.

Du har ikke one night stand.

Du har ikke sex verken først, andre eller tredje date. Du venter også med det første kysset.
Du er forsiktig i senga og vil være helt, helt trygg på den du skal ha sex med.
Du er kritisk.

Du er snill og omtenksom.
Du er sjenert.
Du liker å fortelle kjæresten din at du er glad i han.
Du liker å krype inntil armkroken hans og se på film.

Du har humor og kan godt tulle og tøyse

Du krever ikke at han skal være hos deg hele tiden. Du blir ikke sjalu hvis han ikke har tid å være med deg så ofte som du vil.
Du er flink å kommunisere hvis du har noe på hjertet.
Du er dønn ærlig og faker ALDRI orgasme.
Du er aldri utro og gjør aldri kjæresten din sjalu selv om du noen gang vil kapre oppmerksomheten hannes på den måten. Da kommuniserer du heller.
Du tror ikke gresset er grønnere på andre siden.

Du er liten og sjarmerende, verken snuser eller røyker.
Du liker å holde deg sunn og spiser sunn mat.
Du er også veldig glad i sjokolade!

Finnes du?

Mange meninger om dette ser det ut som.
Hva tenker dere gutter/menn om ei jente som gir BJ første gang man har sex?
Blir det for intimt? Er det "billig"? Eller er det bare positivt?

Denne jula skal ungene til søstern min til pappan sin, og da er jo jula helt meningsløs. :( Jeg har ikke orket å ta frem julepynten en gang...Tror ikke jeg gidder heller.

Noen tips om hva en gjør når en egentlig ikke vil feire jul i hele tatt? Hva gjør dere da? Tenkte ta en todagers med Colorline Fantasy, 2 dag jul, men hva svarte med julaften?

Tips takk!
Hilsen årets antijul, Ugle på 35.

Hvordan er det dere går frem for å initiere kontakt med hverandre? Jeg føler det er vansklig å bare finne ett samtale emne ut av løse luften.

Noen som har litt forslag så jeg kan bli litt klokere :) , jeg vil gjerne skjønne interaksjonsdynamikken som foregår på nettet. Det skal sies at i virkeligheten har jeg ingen problem med å initere kontakt men her på nettet så stuker jeg sånn :P

Takker på forhånd for konstruktive svar :)

Flere enn bare meg? Dette kan bli en lang dag om ingen kan komme med gode råd til bedring..anyone?

Ble en "spontan" tur ut i går..moro der og da, men i dag = "not so good"...

Kære dejlige kvinder!

Selvom det kan være svært at skrive noget om sig selv, så gør jer selv den tjeneste at skrive mindst 3 linier om jer selv... det gør vores (altså mændenes) job med at skrive sjove, interessante og flirtende breve laaaaangt nemmere.
Så læg er et par hints og undgå de værste klicher ;-)

Gode vibes og jagt :-D

http://damnyouautocorrect.com/category/best-of-dyac/%5C/