Sukkerforum

Dette er altså snakk om en mann jeg har hatt forhold til i noen uker. Som dumpet meg for noen uker siden etter sigende av praktiske årsaker.. men som jeg tok kontakt med igjen nå...klarer ikke glemme. Jeg fikk overraskende positiv respons. Og etter noen meldinger fram og tilbake (uten sex-antydinger) så skjedde det meg... dette jeg har lest om, men som jeg bare har trodd nærmest har vært fleip fra useriøse playere med eksponeringsbehov: Jeg fikk et bilde.... joda. Et "sånt" bilde - med julehilsen. Kremt...

Jeg lurer virkelig: Er det bra? (betyr det at han assosierer sex med meg fortsatt og ville glede meg i jula (og antakelig er intressert fortsatt??) Er det dårlig? (Er jeg nødvendigvis "bare" et sexobjekt han har lite respekt for når han gjør det?)

Jeg blir glad om noen svarer seriøst. Jeg må si at jeg ble overrasket, for det har aldri vært snakk om noe sånt, han har aldri bedt om bilder e.l. og hadde ikke trodd han var typen. Men jeg synes ikke det gjør noe...tror jeg... Skvatt litt, og det er jo morsomt i seg selv... Men lurer på hva gutter tenker om de sender av sted noe sånt til en jente der situasjonen er høyst uavklart?

Trenger m.a.o. deres hjelp til å tolke! (fint om du sier om du er gutt eller jente)

Jøss?

Siste svar sø. 26 des. 2010 15:39 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt

HAN; Du er interessant, spennende, pen, virker hyggelig og jeg vil bli kjent med deg, bla, bla, bla. Jeg heter (fullt navn) (og privatinfo) og du finner meg på facebook (link til profil).

JEG; Tusen takk! Svært hyggelig, bla, bla, bla, men jeg legger ikke til fremmede på facebook. Du kan vel ta ny kontakt når du har en ferdig profil her på Sukker? (Han hadde kun profilbilde, ingenting annet.)

HAN; Jeg tror ikke vi passer sammen. Lykke til videre!
-Og så ble jeg blokkert...

Så, altså; Legger du meg ikke til på fb, så blokkerer jeg deg! ...Eller?....

Er på besøk hos ei sukkerjente - ei venninne.. Og jeg fikk et lite glimt av matchene hennes... Altså jeg som mann får et lite innblikk i sukkerverden hennes... Det som slår meg er at det er mange menn som har bar overkropp....

Det er INGEN jenter på matchinglista mi med bar overkropp...... skuffende..... Må muligens bruke romjula på å endre matchkriteriene mine... Hvor skal man begynne.... ??

God Jul!

Siste svar sø. 26 des. 2010 01:05 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Julenissen

Ok, nå sitter jeg her, alene. Ikke fortapt, men den evige søken etter gjensidig kjærlighet. Det er noe som de fleste ikke vet hva handler om. Jeg vil på min hånd på hjerte fortelle at, det er så få mennesker her i verden som vet hvordan det er å elske noen. Ja, jeg ha vært der, blitt såret, og lidende på et sånt hvis at jeg jeg spør meg selv, vil jeg gjøre det igjen... Min tanke da er, skal jeg gi mitt hjerte til den som kan håndtere en pulserende opp og ned person som meg selv. Skal vi gå i dus???
Finnes det noen jenter her i verden som ønsker å utforske hvordan det er å kunne leve et beriket liv uten begrensinger. Ja, jeg har barn, kanksje du også, men hvorfor skal det stoppe meg, de vil jo at jeg skal vise dem veien til det gode liv. Kan jeg det?!!! Ja, men det er ikke den vanlige veien, det er gjennom hjertet og en god portsjon smarthet. Jeg er smart, men ikke dum. Min bruken på smarthet ligger i hjerte, ikke i slaveri av ting og berømmelse... Tro meg, som du tror til deg selv, det er ikke lett å være lykkelig!

Sånn apropos "bestandig jeg som tar kontakt"-tråden - synes nesten det ser ut som alle over 175-180 elsker å gå i høye hæler, men nesten ingen av dem som er lavere...

Bare en observasjon.

Jeg lurer på hvorfor kvinner ofte bare skriver at de har barn, men unnlater å skrive antall og alder på barn(a) i profilen. Noen som kan gi meg en innsikt i hvorfor det ofte ikke opplyses om dette i profilen? Skulle da tro at for de fleste så er det en viss forskjell om den man tar kontakt med har 1 eller 5 barn, eller om barn er 2 år eller 17. Bare lurer...

jeg har kjøpt for 4500. og det var til barna og nærmeste familie ellers også til en venninne da. Så da ble det til 9 stykker tilsammens.

Litt å le av.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym frk frøken

Dagens innlegg på mag`s antiblogg er bare konge. Brått så var dagen min ganske så fin ;)

Link: http://antibloggeren.wordpress.com/2010/12/25/julelidelse-og-blodtake/#comment-1961

Jeg hadde tenkt å sitte å sture i kveld...

Men nå kommer visstnok to av mine brødre og har tenkt å muntre opp søstra si:))
Da blir det vel en tur ut i kveld da, tenker jeg;)
Snille lillebrødre som tenker på søstra si....

Uansett ha en fortreffelig aften, uansett hvilken planer dere har..Jeg ble plutselig veldig glad kjenner jeg;)

http://3.bp.blogspot.com/_mmBw3uzPnJI/Sxbc7_4boRI/AAAAAAAA5RM/roeCLPEwGIA/s1600-h/funny_demotivational_posters_30.jpg

God Jul!

Ingen svar
(mann 34 år fra Oslo) Privat melding

Etter å ha opplevd nok en flott jul, litt annerledes men likevel flott, så vil jeg benytte mitt første foruminnlegg til å ønske alle:

Fortsatt God Jul og et godt Nytt år!
Måtte alle her inne møte den de søker etter ila 2011 :)

Siden vi nå er i julestemning ser vi det som vår plikt å oppfordre forumtrollkjerringene til å være snille med hverandre heeele året Vi gutta er som kjent mye greiere enn dere! Bare se beviset her:

OBS: Ingen kommentarer i denne tråden kan inneholde ordet "jeg". I så fall slettes den. Ha! :)

Hvis et rekrutteringsselskap har ansvar for ansettelser spiller det ingen rolle hvordan søkerne ser ut, men hvis et selskap står for ansettelsen alene viser det seg noen interessante fenomen.

Pene menn tjener nemlig på å legge ved et bilde av seg selv når de søker jobb, mens det motsatte er tilfelle for attraktive kvinner.

Kvinnelige jobbsøkere blir sjeldnere innkalt til jobbintervju hvis de har lagt ved bilde av seg selv, viser en undersøkelse fra Ben-Gurion-universitetet i Israel, ifølge dn.se.

Forskerne lot et panel bedømme bilder, og lot dem velge ut dem som så minst og mest attraktive ut. Bilder der etnisk opprinnelse kunne påvirke arbeidsgiverne ble plukket ut.

Det viste seg at de som ble sett på som pene, også så smarte ut, ifølge panelets vurderinger.

Deretter sendte forskerne inn jobbsøknader med likt innhold, med og uten bilder.

– En forklaring vi mener vi kan belegge er at kvinnelig misunnelse spiller inn. Det var i hovedsak kvinner som gjorde det første utvalget av jobbsøknader, og det virker som om de velger bort vakre kvinner, samtidig har de en tendens til å foretrekke de pene mennene, sier en av forskerne, Bradley Ruffle.

En annen forklaring som trekkes frem er at det kan være at kvinner som sender med et bilde av seg selv ikke anses som seriøse, da de kan mistenkes å markedsføre seg selv gjennom sitt utseende.

... Dette er min første førstejuledagsbabletråd.... Skjer det noe spennende i Oslo i kveld??? Fortell... Trenger dere et femte hjul på vogna? (et fjerde for dem som kjører trehjuling!)

Nå har jeg i flere år på rad ønskett meg en jeg kan være glad i og feire jul med.
Jeg har passet godt på å være kjempe snill.

Men nei.. Ikke i år heller.

Kake

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym qwerty

I ulike terapisammenhenger, feirer gjerne pasientene med kake når én person har nådd målene og dermed kan gå ut i den store vide verdenen, og alle gratulerer: "Nei, men Bob Kåre, så flink du har vært! Gratulerer, det er min tur neste gang!"

Hva med å gjøre noe lignende her på forumet? Kake hver gang noen av gjengangerne finner seg en partner?

Har omsider landet i sofaen etter en, ja hva skal jeg si....spesiell kveld..?! Har feiret jul hos meg med eks-svigermor, min eks, mine foreldre og barna mine. Alt for barna!
Det er LITT spesiellt å feire jul sammen med eksen, og hans mor når ekteskapet mellom oss er over...han er i ett nytt forhold, og jeg er singel. Jeg er egentlig ganske stolt av meg selv som har klart å gjennomføre dette:)
Gruet meg veldig på forhånd...
Nå er det overstått...hurra!

Synes jeg fortjener ett fantastisk 2011 hva gjelder kjærlighet i allefall:))
Og det samme ønsker jeg for alle dere andre single flotte mennesker der ute;)

Fortsatt god jul alle sammen!

Sliter normalt med å få høy match med folk som er under 24 år og det er kanskje en logikk i det. Overraskelsen var derfor stor når jeg fikk 89 poeng med en 16 åring... Så da lurte jeg på om vi egentlig matchet. Så mange røde hjerter er det sjeldent jeg ser. Er det slik at Match Makeren av og til finner ut at store ulikheter faktisk kan passe sammen, Selv om jeg er 100% eldre enn de utkårede? (Her om dagen fikk jeg ennå høyere score med noen som bare var 90% eldre enn meg igjen).

Her er noen av de større problemene vi hadde;
Vil du ha barn/evt. flere barn kan definitivt bli problematisk for dere. Det samme kan nok også gjelde grad av antall år utdannelse inkl. videregående. Forskjeller i klokhet, pengeforbruk (relativt din alder), god økonomi, flørtete/frihet med andre under forholdet, Ønsket varighet på forhold, hvor mange år er det til du vil ha barn, faktaorientering, sjalusi, dømmende og intelligens (iq i tradisjonell forstand) er egenskaper som kan skape problemer for dere.
marenaab er ikke så opptatt av at du macther på hvor mange år er det til du vil ha barn.

Haha, nå tar jeg ferie, og i morgen sitter jeg på toget, for å feire jul i Hemsedal! Masse snø, nypreparerte løyper, god julemat servert, og kos med guttene mine!

Jeg ønsker alle sukkerfolk en fantastisk god jul! Jeg skal hvertfall ha det! ;)

Jeg har lært to ting på Sukker:

1) Damer vil bli jaktet på.
2) Hvis vi viser for mye interesse, blir vi bare vennemateriale.

Dette går ikke i hop for meg, altså, hvordan skal vi egentlig jakte uten samtidig å vise interesse? Er det meningen at vi skal gjemme oss i buskene der hun bor og hoppe frem når hun kommer hjem fra jobb, eller?

Med ønske om en god jul til dere alle....

Har hatt en deilig julekveld med jentene mine...og slapper av med et lite glass vin etter at jeg har kommet hjem, og lader opp til en 1. dag jul:)

Snör "katter" i Sveriges östland.. Der jeg er hos a mor for anledningen... Veldig kaldt, men veldig vakkert..

Håper alle får en eller annen form for hyggelig juletid... Med god mat´, og annet kos..

.. så "My story" ble ferdig i 4-tida i natt... Det var faktisk veldig enkelt å lage selv om jeg gjerne skulle sett et par forbedringer:

- Det burde være mulig å laste opp mer enn et bilde av gangen.

Ehm, klokkka var 4 i natt da testinga mi var over - og jeg husker ikke hva mer jeg slet med... Får komme tilbake når man setter seg ned og lager en skikkelig "My story" - men jeg sier bare... Hvilke muligheter..... :)

Så sjekk "My story" da....

Under menyen "matchlister" ser vi at Bergen er sukkerbyen. Lurer på hva dette betyr? ;)

Og den starter med en telefon fra jobben om at jeg må komme meg på arbeid snarest fordi en 47kV endemuffe har eksplodert og brenner på Hoff i Oslo.. Jippi! Så nå sitter jeg med kollektivet i henda, i en lunken firmabil og venter på at matriellet skal komme så jeg får begynt å reparere her.. Alt for at varmeverket skal få strømmen tilbake så de kan varme fjernvarmevannet til dere frossentapper i Oslo.. :p

God jul!

Sukkerbyen er jo et morsomt tilskudd her på sukker.no. Man blir jo "kjent" med folk på en litt annen måte enn man blir gjennom en mer eller mindre lite gjennomtenkt profiltekst...

Men det er noe som forundrer meg litt, noe som fascinerer meg på en måte. Og jeg kan bare snakke om jenter, for det er deres leiligheter jeg stikker innom. Har faktisk besøkt flere profiler nå, enn jeg noen gang har gjort - bare fordi det er barnslig moro å klikke på lysene i vinduene... Men tilbake til ting jeg blir sittende å tenke på..... Jenter har gjerne en kravspek. på mannen så lang som et vondt år..... og i neste fase vil de ikke ha en MANN som stiller krav til seg selv..... hehe

Det er noe som IKKE helt er på plass der føler jeg... vet ikke helt hva - men det er sikkert folk som er smartere enn meg som ser hva som skurrer.... Sier bare HÆPPI hunting - og God jul!

Håper alle begynner å få gjort unna det verste julemaset nå og er klar til å roe ned på julekvelden med sine nærmeste :)

Men hva gjør sukkerfolket når det nye året skal ringes inn? Noen som har tenkt seg til Hemsedal for ski og skøy ved årsskiftet? :-P

Hvor mange menn tester ut seriøsiteten til damen ved å la være å ta kontakt i over en uke...hvis hun fortsatt er gira og glad når du endelig ringer..er hun da mer seriøs med deg?

Eller er du rett og slett ikke så gira selv...eller er du mer avslappet til hele sjekkingen og bare husker på det av og til, derfor må hun bare pent vente til du er på banen eventuelt?

Dette innlegge er kansje litt uten om det vanlige. men jeg kom over denne for noen år siden og det har vært nesten som en liten tradisjon å sjekke denne å se hvor i verden Julenissen er. men denne tradisjonen er eldre en meg. denne stammer fra 1955, og på linken under kan dere lese om det.

http://www.noradsanta.org/en/index.html

jau jau, mangler en gave til søstra mi. Veit at det kommer litt ekstra fra den kanten i år så jeg må ha en sak til. Foreløpig har det blitt et par Sorels støvler og en slik fjong retro kjøkkenvekt. Trenger en ting til en rundt kr.300. Noen forslag?

Hvem blir besøkende nummer 30?
Bare 14 igjen nå.....

Hei sukkergutter/menn,

Her fikk jeg en førstemelding som funket på meg...selv uten bilde...

....i mine øyne, er du utrolig vakker, sensuell og ja.. en jeg snur meg etter iallefall :D

Bare et tips altså:-))

Lykke til:-))

ØNSKER ALLE PÅ SUKKER EN FIN JUL; kos dere og kanskje kjærligheten dukker opp i det nye året :-)

Dette er ord som går igjen når menn beskriver drømmedamene sine i profilen eller på forum.
Jeg syns begge ordene er diffuse, da de kan brukes i forskjellig sammenheng på forskjellig måte.

Om jeg leser at noen ønsker en sporty dame tenker jeg at det er en diskre måte å si at han vil ha en slank eller veltrent dame, selvom jeg forstår ordet dithen at det er en person som tar noen utfordringer, kan være impulsiv eller blir med å finner på ting.

Når man på forum diskuterer om noen er seriøse eller ikke lurer jeg på hva som menes med det da jeg ikke kan se for meg at så veldig mange her inne takker nei til den store kjærligheten, om den melder seg. Seriøs kan jo også være det motsatte av morsom, men det kan jeg heller ikke forstå skal være så ettertraktet.

Vil noen være vennlig å opplyse meg :)

ønsker alle på sukker en god jul og et godt nytt år:)

Brutter på besøk i morgen, så en liten avstemming:

Lutefisk, pinnekjøtt eller torsk? Crème brûlée, panna cotta eller karamellpudding? Rødsprit eller white spirit? Pakke til ham eller gave til frelsesarmeen?

Andre ting å huske på?

Trenger litt råd her :)

nyttår

Ingen svar
(mann 58 år fra Oslo) Privat melding

alene nyttårs aften er det flere som er det.kunne kansje finne på noe i sammen

Kos dere i julen og date interessante mennesker.

Skal reise om noen timer. Har ikke begynt å pakke enda.
Skal jeg ta med langrennskiene til Bergen eller ikke?

Mot: Tung å bære på, mye å pakke, hele skisesongen foran meg, blir ikke tid likevel, kan trene på trenignssenter i stedet.
For: Bittert å sitte inne hvis det er sol og fint vær og fantastiske løyper. Godt å bevege seg immilellom alle måltidene.

Noen tips fra vestelendingene

Det er på tide nå.. Nyt det sukker folk!

:)

Hei!

Leste for en stund siden om mange som planla å samles til nyttår. Er det planlagt noe mer? Har ingen planer og kunne tenkt meg å funnet på noe med gjengen her inne! :-)

Forskere ved Princeton University har sett nærmere på hvordan utseendet påvirker menns ulike lønnsnivå, og ifølge studien teller utseendet mer enn man skulle tro.

Daniel Hamermesh, som er økonomiforskeren som står bak studien, mener at kjekke menn kan tjene opptil 250.000 dollar eller 1,5 millioner kroner mer i løpet av sin karriere enn en mindre attraktiv kollega.

Forskjellen mellom kjekk og mindre attraktiv kan ifølge forskeren sammenlignes med 1,5 års ekstra utdannelse.

Kilde: http://www.hegnar.no/okonomi/article531754.ece

Hadde det ikke vært bedre dersom "mindre attraktive" mennesker begynne å date hverandre og være fornøyd? Hvorfor skal ALLE sikte på de beste og fineste profilene med de fineste bildene også ender man med å bli dumpet og såret? Lar seg selv bli et leketøy sier jeg da. Men kanskje det er fordi vi mennesker har en trang til å sikte på ting vi ikke kan få? Kan ikke dere her på forumet begynne å date hverandre istedet for å syte og klage over at dere ikke får mailer osv osv...

Sukker vs nissen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Emil

Nå har jeg prøvd sukker en stund og har vel ikke blitt øst ned av meldnger. Så nå har jeg sendt avgårde en ønskeliste til nissen. Har kun satt opp et ønske år. Ja tro det eller ei, men år ønsker jeg meg ei dame som passer godt til mine kriterier. Er veldig spent på om ønske mitt blir oppfyllt i år. Er vanligvis ikke så opptatt av gaver på julaften,men i år blir det litt spesielt. Så er det bare å sitte og vente til nissen kommer. Om jeg har vært snill i år. Eller om jeg må ta et nytt år på sukker. Vel vel vi får se. Håper alle får en fin jul selv uten kjæreste.

... vel har ikke fyrstikker, men jeg har lighter med just in case....

Har i dag vært ute sammen med sukkermennesker og kost meg storveis med godt selskap.
Vi skulle møtes et sted - som egentlig ikke var av de stedene som jeg kjente til og dermed koblingen til historien.... Holdt på å fryse i hjel på søk etter riktig sted..... litt kjennskap til anatomi og funksjon så er du med....

Det er så utrolig mange herlige mennesker det er mulig å møte på sukker, så hvorfor "dater" man ikke mer????
Det er er når man faktisk treffer mennesker man blir kjent med deg. Ikke gjennom en tørr profil.....

Når tør du ta steget???

Bjørn Eidsvåg tror på Gud, men tror ikke han er kristen....

Trodde Bjørn Eidsvåg var kristen selv jeg! Men hva er Gud, hvis ikke han er kristen? Et interessant spørsmål å stille i perleporten....

Har tydeligvis veldig lite å gjøre på for tiden siden jeg må kommentere ALT som skjer på TV, men jeg blir litt bekymret når jeg ser Knut-Elvis knurre til en sal full av barn, mens han synger love me tender.....

Jeg har vært singel 2 år nå og har trivdes godt med det, men er jo selvsagt på søken etter noe mere. Har datet en del fra siden her i kortere og lengere perioder, men har ikke funnet noen som jeg følte det klaffet helt med. Er vel kanskje litt kresen også da jeg har bestemt meg for at jeg ikke vil kaste meg inn i noe som jeg ikke har troen på.
Har alltid tenkt på meg selv som en person med lite fordommer og et åpent sinn, prøver hvertfall å leve etter det så godt jeg kan. Men, nå merker jeg at fordommene mine trår til for fullt..
Jeg er akkurat fylt 30 år og de jeg har datet fra siden har vært +/- 5 års aldersforskjell. Var på julebord med jobben forrige helg og der skjedde det.. Ble sjekket opp av ei jente på 20 år... Jeg visste ikke alderen hennes nøyaktig før dagen etter, selv om jeg selvsagt skjønte at hun var yngre enn meg.
Jeg er ikke av typen som går å sjekker opp 20 åringer, det kunne aldri falt meg inn, da ville jeg følt meg litt som en "gris"? Men nå er det altså skjedd og hun har vært hos meg flere dager/netter. Problemet mitt er at jeg faktisk liker denne jenta veldig godt, opplever henne ikke som ung i det hele tatt og kjemien stemmer helt og jeg vet hun mener det samme da vi har snakket åpent om det.
Jeg nevner at jeg opplever meg selv som en person med lite fordommer, men alikevel er det eneste jeg tenker på nå hva andre ville synes om det... Og hva jeg synes om det, er veldig tvilende og frustrert når jeg endelig har møtt noen det klaffer med.
Er dette umoralsk og bør jeg kutte med en gang? Eller bør jeg glemme tallene og følge magefølelsen?

R.I.P Jokke

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym lillemy

http://www.youtube.com/watch?v=XXut44e8hOc&feature=related

Fra en manns sitt stå (?) sted..

1. Ikke sende hjerter
-Damene får disse hele tiden, men en sjelden gang kan du få napp på dette.

2. For all del ikke send ferdiglagde flørter.
-Les igjennom de, og du skjønner hvorfor.

3.Vil du konkakte ei dame du liker, så send brev. Ikke for lang, ikke for kort. Husk å ta med noe du leste i profilen hennes. Det skal helst inneholde humor.

4. Ikke forvent svar. Uansett utfall. Koneemnene svarer ikke ved avslag.

5. Forvent svar på 1 av 20 forsøk. Antagelig, når du får svar. Så er det ett svar på ett av din spörsmål, uten followup fra henne.

6. Liker du ikke fjellturer,SATS,hjemme i sofakroken kvelder og du ikke drikker vin så er du føkkt.

7. Ref. pkt. 5 - Her må valget gjøres. Er hun hypp? .. Eller er hun evneveik? Ta sjangsen. Send en melding til, og fortell henne hvor fantastisk hun er.. Svarer hun denne gangen? … Les pkt.8

8. Gratulerer du har nå oppnådd kontakt. Ikke send epost adresse. Ikke be henne sende deg en melding på sms. La det gå noen dager, kanskje ikke virke desperat med å svare med EN gang.. slik du kanskje har lyst til.. Etter MASSE bearbeiding inviter henne på MSN… Men husk, lov å henne å ikke bruke webcam..

9. Gå ut, stikk hodet i snøen.

10. Pust med magen. Lurer hun på noe om deg? Jaaaa! .. da snakker vi! Date?

Med humor,sarkasme,respekt for det andre kjønn.

Ha en flott Jul alle sammen! ;)

Ps.
Hvis noen av dere damene vil motbevise dette, så ta gjerne kontakt. Men husk, du må være blond. Helst ha egne barn. Og være mellom 28 og 44 år. Liker jeg deg? Kanskje jeg lar være å svare..

Ha-ha… ;)

til dere som feirer, ønsker jeg god jul. til dere som ikke feirer ønsker jeg en deilig juleferie.
jeg besøker familien min i noen dager. null facebook, null sukker. bare juleidyll.