Sukkerforum

Du får post fra en person du ikke liker, enten av utseende eller av å lese profilen. Svarer du på posten du får(innholdet i posten er naturligvis av det hyggelige slaget) eller leser du den, sletter og glemmer at denne personen var interessert i deg?

Personlig svarer jeg alltid på post, alltid. Jeg anser det som høflig å gi en tilbakemelding, selv om stillheten tolkes som "ikke interessert". Likevel setter jeg pris på et svar.

Han :
Noe sier meg at gutta får seg en overraskelse hvis de prøver seg på no tull:p

Jeg :
fordi?

Han :
kanskje du har litt bein i nesa?
selv om du knapt klarer å svare med en setning.

Jeg:
brusk for det meste, hvordan det?

Han :
da er det ikke nok tøffhet i deg.
husk at når du er her inne er konversasjon hele poenget.

Jeg :
husk at når du er her inne bør du huske hvem du allerede har prata med ;)

Han :
har dame og puler rundt.
så driter i akkurat det:)

...og så ble jeg blokkert...

En del jenter mener at siden jeg nå vet hva de spiser til frokost og at de elsker musikktipsene mine, er vi klare for date. Jeg er ikke klar for date. Ikke etter to-tre meldinger. Hva er poenget? Da kan jeg like gjerne gå på byen, eller egentlig bare gå bort til en søt og tilfeldig på gata. Jeg er ikke interessert i å date på måfå, jeg vil date kvalitet.

Det virker som en del her har dating som sin store hobby. Er det din hobby også?

Hvordan komme i kontakt med noen her...?

-Er det nok å bare sette hjerte?
-Bør man bare sende mld?
-Funker flørt opplegget?

Med andre ord, hva er trikset for at noen gidder å ta bryet med å svare en...? Selvfølgelig vet jeg at jeg rett og slett kan være stygg, ekkel, frastøtende osv, men det er ikke det jeg har blitt fortalt hvertfall... og det er av andre enn mora mi ja!

Vi er allerede en grupe artige unge og semiunge damer som er en liten "syklubb" Bli med å skravle sjit og bli kjent!
Og så kan vi la gutta her inne kanskje få vite hvor vi skal, når vi har funnet ut av det.

Send meg en melding om du er med. Hadde vært koselig å bli kjent med noen nye venninner og ;) Hilsen Den nye sukkerpikeklubben ;)

(Kan du ikke sende meld pga medlemskap så gi lyd her på tråden så sender jeg en)

Helt seriøst !

Tanken på første julen uten barna gjør meg helt dårlig, kan ikke tenke meg noe tristere.
Tanken på at de er i en annen by langt unna snufs snufs.
Men sånn er det for mange andre der ute også, så jeg tenkte jeg skulle gjøre noe koselig for andre.
Familien min klarer seg fint uten meg 1 jul, er det noen her som har jobbet for narkomane etc.
Tenkte at jeg "kanskje" skulle gjøre noe aktivt for andre slik at jeg ikke savner mine barn såååååååååå mye ;)

Noen tips ?

Hva gjør dere når barna er borte, det er selvsagt kos med foreldre,bror og hans familie med 4 barn. Men mine er mine uansett.

Synd for deg - du flotte mann med den fine og velskrevne profilen....
Ja, jeg skrev at jeg gledet meg til å møte deg.. og jeg gjorde det... men jeg gjør ikke det lenger.

Jeg har nemlig funnet identiteten din (sjekk mot FB med samme bilde gjør at det ikke er noen tvil), og jeg har dermed funnet ut at du ikke er 49 som du oppgir, men 54 år. Det var synd!

Jeg mistet dermed hele piffen... Usikker på hvordan jeg skal gå ut av det... Kan tenkes jeg møter han via andre kanaler og har derfor liten lyst til "uvennskap". Eller kanskje jeg skal møte ham og spørre om hvordan han har tenkt å feire 50 årsdagen sin... ;-)

Poenget er uansett - IKKE LYV! Jeg kunne sett mellom fingrene på høy alder dersom bildet som ligger ute er relativt nytt. Men jeg ser ikke mellom fingrene ved løgn!

Tar kanskje feil, men har inntrykk av at partnerens høyde betyr mindre for menn, eller...?

Jeg var i bisettelse etter mormoren min på mandag. Og jeg må si jeg ble litt sjokkert, hvor respektløse folk kan være i sånne situasjoner. Vi var 5 biler etter likbilen, men folk bare presset seg i mellom oss, så vi fikk ikke kjørt i følge. Det var mange flere situasjonen på den lille strekningen. Vi måtte stanse for å få samlet bilene igjen. Da vi kom til kirka, kom vi ut av bilene og alle var like sjokkerte.

Hva gjør dere når dere møter et sånn følge????

Tenk deg at du får i oppdrag å skrive en bok.

Du får 18 mnd fri fra jobben med lønn til å fullføre oppdraget.
Du står helt fritt til selv å bestemme temaet/sjanger for boken din.

Hva ville du skrevet om? :-)

Jeg har fått et par flørtemeldinger fra ikke betalende sukkermenn uten bilde.

a) Skurrer mht manglende bilde

b) Skurrer pga de er for gjerrige til å betale

Tanker om a) Jeg ønsker selfølgelig ikke å gå tur/ ta en kaffi med bildeløse - det er tross alt flott menn her inne med bilde - vil jo vite hvem jeg forholder meg til!

Tanker om b) Jeg ønsker en mann som også liker meg for andre ting enn bare bilde mitt - jeg er vip medlem så de kan ikke lese profilen min.......

Tanker om b) Menn som er så gjerrige at de ikke er betalende medlem er tvilsomme for meg.... Hvordan er de da IRL mht økonomi?

Tanker om b) Er ikke betalende medllemmer virkelig interessert i å møte den ene rette??

Andre som tenker som meg eller er dere bare superglad for en intetsigende flørtemelding fra en bildeløs profil???

Er det en grense for dere menn hvor lenge dere lar være å høre fra dere og likevel tror at dama sitter og venter på lyden?

Er en uke en grense?

Kan vi trekke en konklusjon etter en uke eller? Da er løpet kjørt..move on and go for next?

Bare lurer...fikk en lyd i dag jeg da, etter en ukes stillhet....så da blir det vel et treff i helgen...puster lettet...

Da er det offentlig at vi er ca. 35 000 single her på sukker fra Oslo/Akershus som ønsker seg ut av ensomheten.....så hvorfor er det så vanskelig å finne den RETTE.....? Kanskje noen som kjenner seg igjen på bildene;) Se link:

http://oslopuls.aftenposten.no/restaurant_uteliv/article468571.ece

Hva fortrekker dere gutter,pent ansikt eller flott kropp???

..that you think we don't know

Dette er et av 5 spørsmål jeg har fått for at vi alle skal bli kjent før et europeisk møte neste uke.
Noen ideer til jeg kan si? n
At vi IKKE har isbjørner i gatene kanskje? Men det er det vel kanskje bare japanere og amerikanere som tror, ikke europeere.

Jeg skal på første date med en fyr jeg har møtt gjennom sukker på onsdag. Men tidligere samme dag har jeg planlagt å møte en kompis av meg som jeg ikke ser så ofte, som jeg også har et seksuelt forhold til.

Jeg lurer derfor på om det er drøyt av meg å ha sex med kompisen min når jeg skal på date med en annen fyr rett etterpå?

I går så jeg et sett med nye reklameplakater for et herværende mobiltelefonselskap på T-banen, og jaggu kjente jeg ikke igjen en av modellene fra Sukker! Lurer på om jeg skal ta kontakt og spørre henne om hun kan skaffe meg et ekstra billig mobilabonnement, jeg...

dette er fra Vg om kulde perioden som vi er inni.

dette spørsmålet hatte de lakt ut med enten ja eller nei. Er det hot med kjeledress i kulda?

håper dere jenter/damer tar dette ille opp. kansje dere har noen mot forsvar til denne kommentarene. ved synet av jenter/damer i miniskjørt/kjøle har de fått kalle navn snømus... ikke vondt mendt

... bruk kondom .....osv.. .. og når man snakker om viktigheten av å beskytte seg selv - så bare nevner jeg at du burde sjekke røykvarsleren.... :)

Noe har slått meg: Ingen jenter liker stressa gutter, ingen gutter liker stressa jenter og ingen liker å leve i stress, fordi stress er 100% kjipt og unødvendig og destruktivt.

Muskelspenninger, hastverk, irritasjoner, overflødige bekymringer, dveling over utallige hypotetiske scenarier og hele denne pakka: dårlig for helsa, for trivsel, for vennskap, naboskap, familieliv, kjæreste, sexliv…dårligere livskvalitet allround.

Er du stressa på jobben gjør du en dårligere jobb, gjør flere feil, mister overblikket blir mer irritabel og kaster bort VANVITTIGE MENGDER ENERGI. Stress fører til dårligere livskvalitet allround.

Så hva kommer faenskapen av og åssen blir jeg kvitt det?

Jeg har slitt lenge med dette lenge og lagt merke til et klart mønster som gjelder for min egen del: stressreaksjonene oppstår når jeg ikke aksepterer noe. Når noe skjer og jeg dømmer det som "feil", og det likevel skjer, og jeg sier "Nei!"

Altså, når jeg "leker gud". Jeg bygger et slags absurd fantasispill: "jeg vet alt som er mulig å vite om dette (egentlig vet jeg alt som er verdt å vite i hele universet), og dømmer derfor det der for å være ondskap og at det riktige her er: …."

Så skjer det ikke og jeg er: Auuuuuuu!!!!!!! (spent nakke og skuldre, brystkassa i opprør over "urettferdigheten" i verden, tankerekker og bekymringer rundt i hodet som en virvelstrøm, litt dårlig samvittighet for di jeg ikke levde opp til det og det idealet…)

…og jeg synker sammen som en sekk…

Bare fordi jeg alltid skal insistere på å leke dette meningsløse spillet: "Jeg er gud den allvitende! Jeg vet alt alt som er verdt å vite om dette! Jeg dømmer hva som er riktig og galt om dette!"

og når det ikke går sånn….AU!!!!!!! (…..synker sammen som en sekk)

Jeg har (kanskje) bare ett liv og jeg er drita drita lei av å kaste det bort med dette. Jeg ser utallige andre rundt meg vise tegn til å slite med det samme. Det ser nesten ut som en folkesykdom.

Hvordan pokker blir man kvitt dette stresset? Hvordan kan man slutte å leke "Gud: han som dømmer"?

Hvorfor er det noe inni meg som insisterer på å opprettholde illusjonen om å være allvitende og i en posisjon til å dømme, på tross av overveldende beviser på at jeg ikke er gud, at jeg ikke engang kjenner meg selv?

Hvorfor skal det være så jævla vanskelig å bare akseptere virkeligheten SOM DEN ER, bli fri fra "jeg er gud"-leken, fri fra idiotisk dømming av alt mulig, fri fra stresset og isteden bare

LEVE SÅ BRA SOM MULIG???

Jeg savner så veldig å danse. Er det en flott kar her som kunne tenke seg å være min dansepartner og gå kanskje en til to ganger i måneden til danseband tilstellning o.l. Liker det meste av dans : swing, tango, merengue, danseband...

Hadde vært kjempekoselig kombinert med litt god trim:-))

Jeg er 44 år, men din alder er vel ikke så vesentlig for meg, du må bare være god til å svinge meg på dansegulvet:-))

moro

Siste svar to. 2 des. 2010 03:17 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym pia

Jeg leser en annen tråd her om utdanning vs komplimenter. Hadde vært moro å vite hva slags stjernetegn forumtrollene har og om de gir komplimenter tidlig eller senere.

Vi er to venninner som skal til Oslo lørdag den 11. desember for å se om det er noe liv på byen midt i julebordsesongen. Er det noen her inne som har gode forslag til bra utesteder. Vår alder er 42 og 45 og det må ikke være for "ungt miljø". Dvs. at det er mulig å føre en samtale og å få svinget seg litt på dansegulvet /evt. en pianobar eller noe sånt. Er takknemlig for svar da vi ikke er så ofte på utelivet i Oslo, men ønsker oss en hyggelig førjulskveld !

Juletid

Ingen svar
(mann 54 år fra Telemark) Privat melding

Så går det mot jul igjen,stressende for mange,å koselig for andre
det blir vel va en gjør det til tenker jeg
men en ting er sikkert,jeg er glad i jul,å jul blir det i år også
så nyt tiden å kos dere masse..

hva er gjennmomsnittelig iq på sukkerdamer mon tro???
75???

Fra å lese svar i tråder her inne har jeg sett menn jeg ville holdt meg laaangt unna og andre som virker svært intressante. Dette etter å ha observert de som gjentar seg med likt nick under skjult ID.

Så siden sukker liksom skal være et sted å treffe noen - hvorfor svarer de fleste skjult? For å ikke vise sitt "egentlige jeg"?

Dette er det viktigste bladet på matchtreet.

Hvordan opplever jenter det når det blir satt et nysjerringhjerte på uten at det kommer noe melding? Jeg gjør det ofte får å huske på profiler jeg liker, og kanskje sender en melding sender.

Regninga

Siste svar on. 1 des. 2010 12:19 (60 svar)
Skjult ID med pseudonym Rookie

Lite spørsmål.

Når man har første date på en kafè eller resturant., og regninga kommer...... Hvordan gjør man det?
Har vært på to, der mannen har tatt regninga. Men når man vet at det ikke blir noe date nummer to, synes jeg at det er ubehagelig å la mannen betale. Samtidig vet jeg liksom ikke hvordan det tas av mannen om jeg og drar opp mitt kort, når han tydelig ber om regningen, tar opp sitt kort og vil betale???
Ønsker svar fra damer og menn her!!!

og skjønner at jeg ikke trenger å fornye mitt medlemskap... og hvorfor innboksen min er stort sett tom.

Masse søte jenter , ja vist, fulle av sminke og bilder som viser kløfter og undertøy. Og unge, ja helt ned til 17 års alderen, viser dem seg frem på bilder..

Skjønner jo at dette er noe som helt klart trekker menn til profilene...

Hvorfor så mange flotte menn på 30+ - hvor er de på 40+ og 50+ vet de er der ute.
Fint om dere legger igjen en hilsen her....lei av å lete.

Har sendt noen brev og SMS med en mann og han skreiv sist at han skulle ta kontakt. Jeg venter og venter men til inga nytte. (4 dager) Og da mister jeg rett og slett tålmodigheten og interessen. Er det fleire damer som er like utålmodige som det jeg er? Åffer bruker dere menn så lang tid ?

Flørte er en fantastisk ting, så sant det er med en som frister.
Jeg har den beste flørten, nyter brevene og fantasiene som følger med.
Har alltid sagt at det beste på jord er gratis, deilig oppmeksomhet og en god klem etc.
Tror vi glemmer de små tingene i en travel hverdag, jeg har funnet min energi kilde.

Han er bare helt fantastisk.
Takk for at du er du.....så lenge det varer.
Koser meg på veien.

Alle burde finne en flørt,venn å drømme dere bort - så deilig,så sikkert,så morsomt,så spennende....Jeg bare smiler.

Men husk at real life er real life.
Det beste er at han trenger ikke bo i nabolaget.
Snart senker natten seg og snart skal "vi" møtes.
Heldige meg !

Skulle likt å se hvordan de andre jentene her så ut,se hva jeg "konkurrerer" mot;o)

Bare funderer på hvordan mitt bilde og profil,sammen med alle de andre:-)

Hva skyldes det at det er såpass mange av dere som ikke har noe tekst i profilen deres? Er dette et tegn på at dere ikke vil ha kjæreste eller noe slikt, men kanskje snarere er ute etter en elsker/"venn"/venn/annet..? Dere har ofte bilder i albumet deres, og nesten samtlige av dere har merket av "Flørt med mann x år til x år".

Leser jeg dette korrekt? Er det dette som er tilfellet i disse profilene? Jeg er bare litt nysgjerrig på hva som ligger bak tankegangen her.

Alle innspill mottas med takk!

Hei.

Jeg får jevnlig melding om at noen ønsker å snakke med meg på sukkerchaten. Før jeg engang rekker å akseptere henvendelsen kommer det en beskjed om at vedkommende har logget av. Det skjer nesten hver gang. Er dette fordi folk er utålmodig og ikke tåler å vente 30 sekunder på at noen svarer, eller er det noe tull med chatten?

Visning

Siste svar ti. 30 nov. 2010 23:04 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym ruggen

Hmm...det føles litt merkelig å være på boligjakt OG her på sukker, helt samtidig.
finn.no/eiendom og sukker.no er mistenkelig like.
Helt til man sjekker datoen for visning.

Hva skjer med at halvparten av jentene på sukker har hoppet i fallskjerm eller ønsker å gjøre det? Vurderer nesten å starte business innen fallskjermbransjen!

Lurer på hvorfor enkelte ikke tørr å si ifra på en ordentlig måte når de finner ut at jeg ikke er den de er på leit etter..?
Er blitt såpass gammel (40) at jeg tåler å høre andres meninger uten å ramle sammen i hysterisk gråt.
Men når de har fått sett bilde så sier dem: "Ja du virker jo ei søt og trivelig jente, håper vi skrives mere senere!"
Så blir det dønn stilt fra dem...hva med å bare si det som det er da hvis jeg ikke passer inn i deres verden..?!?

Men. så skal det også sies at der faktisk finnes enkelte høflige menn som gir beskjed på en ordentlig og høflig måte!

All ære til dere gutter/menn som gjør det :)

Men nå har jeg møtt en kjekk mann her inne, bare synd han bor så langt unna..

Er vel ingen som er så feige og barnslige at de bruker blokkering her inne??? :P

Jeg fikk dette spørsmålet av en kompis og har tenkt litt på det. Er det noe jeg egentlig vil selv, eller er det noe samfunnet rundt meg forventer? Jeg tror nok det er det første, men når jeg reflekterer over det er det sannelig mange argumenter for det siste også.

Vi har et samfunn som er lagt opp rundt den klassiske kjernefamilien. Det er for så vidt helt greit, det, all den tid det er normen, men unntak fra normen fremstår nærmest som et avvik, en mangel, noe man vær så god får se til å gjøre noe med. Se på reklamene, se på den politiske debatten, se på TV-seriene, se på de varene vi tilbys - for ikke å snakke om hva både venner og familie snakker om. Det gjør det veldig lett å tenke på *at* man vil ha en kjæreste, ikke stedet for å tenke på *hvorfor*.

Det skal tilføyes at jeg er av typen som sjelden klarer å la være å, i hvert fall forsøksvis, rasjonalisere ting, men kanskje nettopp derfor.

Andre som har tenkt i samme baner?

Med tanke på "Hvordan finne en BRA mann" tråden så har man et godt eksempel på dette av å "lære av sine feil" i nettavisen i dag;

http://www.side2.no/underholdning/article3038156.ece

Her har man altså ei 23 åring (og noget naiv?) som er i kretser med mange eldre menn, og som går fra en 48 åring til en 39 åring i løpet av et par måneder. Etter forrige brudd skulle hun ta det rolig, ta en lang pause og tenke gjennom situasjonen. Ifølge det etterrettelige magasinet Se og Hør har hun derimot hoppa omtrent rett fra den ene til den andre.

Så kan man stille seg spørsmålet; har man egentlig lært noe av de som hendte sist? Hvorfor har man ikke det? og hvor lang tid tar det før hu er i media igjen og snakker om bruddet sitt? og hvorfor gjør så mange kvinner akkurat dette? ;-p

Jeg lurer litt, jeg, smårar som jeg er, på hvor dere setter grensen for å holde kontakten gående med flere enn ett menneske her inne.På ett eller annet punkt er vi jo alle forpliktet til å skifte fokus fra mange til én. Min forrige date satt grensen ved en måned med dating, og enda litt til, viste det seg :(. Andre igjen setter grensen nesten allerede ved en melding eller to.

Jeg setter en flytende grense ved "når det kanskje er noe på gang." Å være på sukker handler jo også litt om å drømme, og kanskje gå litt rundt å tenke på denne ene.

Hva synes folk?

(Dette har sikkert blitt diskutert før, men en får jo håpe at det er litt gjennomtrekk av folk her på sukker. Derfor kan det kanskje diskuteres igjen)

Det er jo klart at høyden har en del å si for damer, men hvor mye?

Eksempel: du har funne en profil med bilder og profiltekst som gjør et enormt positivt inntrykk, men på kropp står det: 169cm.

Hva ville du mest sansynligvis ha gjort?

A. Sendt mail
B. Ikke kontaktet profilen på noen måte
C. Sotte hjerte
D. Prøvd å kontakte vedkommende i chatten

Skriv gjerne hvor høy du er selv=)
Det skjedde noe merkelig med den identiske tråden så lagde en ny.

http://www.youtube.com/watch?v=r1LQkgA_rpE&feature=related

Deilig flørtesang......miss you!!!

Bursdag?

Ingen svar
(mann 43 år fra Akershus) Privat melding

Noen som har noen søte, single venninner til overs? Jeg er interessert i å ta over, låne (over lengre tid), eventuelt time-share (nei, ikke med andre menn! :p ). Leasing og leie er ikke interessant ;)

Hvordan har dere kommet over gammle flammer?
Det er 1 og 1/2 år siden det blei slutt mellom oss. Alle jeg har møt her inne, har vert koselige jenter, med de er bare ikke eksen.
Hva gjør jeg ?

Ehm, trodde det var regler for hvordan profilbilde man kunne ha her på sukker?!

Fikk plutselig mld av en som hadde bilde av "utstyret"..
Og navnet hans tilsvarte antall cm..
Synes dette ble litt drøyt :/

Eller er det bare meg?

Sikkert hatt flere tråder som dette men spennende og se hva folk hører på.

På spilleren min nå er det NOFX - Don't call me white som gjelder