Sukkerforum

Er i grunn ganske ny her. Laget profil her for nesten et år siden, men etter første betalte måned mistet jeg interessen. Men har gjort en nytt forsøk igjen de siste ukene.
Har en ganske utfyllt profil, med passe gode bilder (ikke de alle beste portretter kanskje men mye bedre enn mye annet her inne). Og nå også Leilighet komplett utfyllt.
Ser ikke på meg selv som noen Brad Pitt, men har da genene på plass og får alltid oppmerksomhet i det virkelige liv, ikke at det har gitt de store resultater, da hadde jeg vel ikke sittet her nå... (Mamma sier hvertfall jeg er kjekk, kanskje hun bare elsker meg ;P)

Etter jeg kom tilbake hit for noen uker siden har jeg justert og oppdatert profilen og bilder noe.
Gått mer inn for å lete gjennom jentene her (glemte jeg å nevne jeg er gutt?) og de som ser og høres interessante ut for meg.
Er flink til å merke de jeg er "interessert" i. Og har blitt flinkere til å sende meldinger eller flørter.
Med responsen uteblir stort sett. Selv når jenta merker meg som interessant tilbake får jeg ikke svar...
Synes dette med å sende meldinger eller ta første kontakt er veldig vanskelig, og blir fort veldig unaturlig.
Føles som hver melding er "Do or die", for hvem vil vel sende flere meldinger om den første ikke gir noe respons? Så hvis personen virker som noe midt i blinker for deg og du ikke får respons føles det som et tap hver gang.
Skriver ikke noen avhandlinger, heller ikke bare et "Hei". Men prøver å bryte isen med en hilsen og noen få spørsmål til personen.

Så hva er hemmeligheten? På det man leser her virker det jo som det er ganske normalt å få kontakt, og til og med en date eller fler. Og har venner som også er på Sukker jeg vet får "napp" både her og der.
Hva funker for dere andre gutta her? Og gjør dere jentene nysjerrige? Ikke at jeg prøver å jukse her assa... :P
Er, som sikkert andre vet, utrolig demotiverende når man går inn for å gjøre et forsøk men det ikke funker alikevel. Så før jeg gjør enda et forsøk tenkte jeg det var en idè å spørre litt.

Hmm... Dette innlegget ble så langt at jeg burde kanskje sendt det til Preben istede? :D

Ah, og... Godt Nyttår alle sammen!

Jeg vil gjerne ønske et flott nytt år for alle dere sukkerungene her. Måtte alle finne sin etterlengtede....

Plutselig var jeg her igjen, og på en pussig måte er det litt koselig å se igjen de samme forumtrollene som før :)
Ønsker alle et riktig godt nytt år, og håper på at den store kjærligheten skal dukke opp i 2011!

Jeg lurer på en ting.. Når jeg klikker meg inn på profiler til menn som er lik meg selv både aldersmessig og utseendemessig, så opplever jeg ofte at jeg er ”for gammel” for dem, og jeg er 32. Det er mange menn på min alder (og vel så det!) som har satt max aldersgrense til 32 år. Det har ikke så stor betydning for biologien. En kvinne kan fint få barn til hun er i førtiårene. Faren for syndromfeil osv er veldig liten gjennom 30 årene, så jeg fatter det ikke helt.

Jeg har hatt 3 lengre forhold til menn som har vært en del eldre enn meg, og når jeg ser tilbake på det nå, så tenker jeg at det ikke var bra, vi var ikke likeverdige i og med aldersforskjellen. Jeg vil ha noen på min egen alder som matcher meg, men opplever stadig å være litt ”for gammel” for min egen målgruppe. De vil helst ha en dame i tjueårene. Hva tenker dere andre?

Vi ønsker alle et godt nytt år!!! :)

Og fordi vi måtte slette et par tråder så må vi legge til:
Som vi skrev i brev til trådstarter har slettingen å gjøre med at det kommer mellom 200 og 300 nye profiler hver dag, og ca like mange avsluttes enten fordi de har fått seg en kjæreste eller gir opp. Vi har tidligere erfaring med at når noen kommer med en farveltråd der man utbasunerer sin utilfredshet med tjenesten, og gjerne det motsatte kjønn, så er det en tendens at andre henger seg på. Det er en normal tendens å skylde på noe utenfor seg selv og da er Sukker en av de foretrukne målskiver.

Når det kommer til spørsmålet om det er ok at slike tråder får stå på forumet, gjerne med store stygge overskrifter over lengre tid, så er dette selvfølgelig kontroversielt og spesielt irriterende for den som får sin tråd slettet og bare ønsker å avreagere litt før de "forlater skipet". Seks års erfaring med forumet har derimot tydelig vist at det er viktig med en positiv debatt/diskusjon/lek på forumet. Hvis ikke vil de som sørger for god stemning forsvinne, og hele forumet surner til noe som ikke er gøy for noen.

Det er ikke 100% ytringsfrihet på forumet. Dessverre vil noen få si, men dette har å gjøre med at Sukker er en datingside der for målet er at folk skal treffe noen og alle ønsker at det skal komme så mange single som mulig til siden. Typiske negative tråder som trekker i motsatt retning blir slettet. Dette er typisk tråder som "Farvel, dette funker ikke".

Til noens oppmuntring, kan vi fortelle at vi har sett eksempler på brukere som ikke har det letteste utgangspunktet for å finne noen, og som har vært her i flere år før de endelig har lykkes. Felles for disse er at de ikke gir opp OG at de er positive. Positivitet er ekstremt viktig for å lykkes på kjærlighetsfronten, så hvis forumet får en negativ aura over seg så er signaleffekten dårlig. Både vanlige forumbrukere og de som leser forumet utenifra og som lurer på om de skal bli medlem, vil bli berørt. Så nå er det sagt, igjen (og kanskje for 100 eller 200 gang :-)

Vi ønsker alle våre forumbrukere et fantastisk nytt år og håper at så mange som mulig av dere vil finne den dere leter etter i året som kommer!
Klem fra oss og forsiktig med fyrverkeriet! ;-)

Jeg satt å lekte litt her i stad, og slang inn et absolutt krav for meg i relasjonsprofilen med tanke på et fremtidig forhold. Satte Røyk til uaktuelt fordi det er totalt uinteressant for meg. Vurderer å legge inn 1 stk absolutte krav til som test bare for nyskjerrighetens skyld og se hva man ender opp med av profiler. Redd 85-90% forsvinner, men så er jeg kun ute etter 1 perfect interessant match for fremtiden. Tror dette kan bli en interessant "studie". Plutselig er jeg alene i verden..hehe.

Flere som har absolutte krav på relasjonsprofilen og synes det fungerer greit uten at man utelukker noen potensielle kjæresteemner?

Siden jeg har vært singel en stund har jeg også fått tenkt endel.. Jeg skal sprenge mine egne grenser litt på forskjellige områder i livet mitt. En av de er å tørre mere. Derfor har jeg tenkt at jeg skal hive meg på singelfesten som er den 5 februar. Jeg synes jo det er spennende men kjenner jo at det er litt "skummelt" også. Uansett så regner jeg med at jeg kommer til å møte maange hygelige mennesker der, noen vil jeg kanskje få bedre kontakt med en andre. Og det er jo positivt:-)
Er det flere som skal tru? Regner med det men spørr allikevel :-)

Har dette vært foreslått før? Slår meg at dette kunne vært en god ide, så i en annen tråd at mange enslige hadde venner med barn og kunne ikke finne på noe grunnet det.
Øy sukker.....se hit litt.

Har fikset litt på my story, men får ikke skalert og plassert bilder. Får heller ikke hente inn bilder i alternativt format. Hadde jo vært gøy om man kunne plassere seg selv på bakgrunner.

Mottatt fra :27/12/2010 kl 15:09jeg heter , og er år 178cm 78kg 19cm, har ingen rare påfunn når det gjelder sex, men skal innrømme at jeg liker å gi både norske og franske kyss. Søker deg for kontakt via mail m/bilder og senere tilf.kontakt og når tiden er moden så bør vi treffes. - hilsen fra

19 centimeter ?? Hvor mange størrelser er det vanlig å oppgi ?

Og hva med f.eks svenske kyss, eller danske ??

Sukkernyttårsaften i Trondheim

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym trondheim

Er det noen som ønsker å få til noe sånt? I siste liten, men noen kan kanskje ønske å bli med?

Finner et møtested.

Rotte prøve finne nye sukkerkvinner plage.
Rotte se ny profil med noen fra ny program ’Dating i mørket’, noen her som tørre slikt?

folkeskikk?

Siste svar fr. 31 des. 2010 02:18 (104 svar)
Skjult ID med pseudonym anonym100

Er det ikke vanlig folkeskikk å svare på meldinger? De fleste kvinner svarer jo ikke her inne engang. Greit, at noen ikke vil ha kontakt og slikt, men går jo an å svare og si at man ikke er interessert i kontakt med den som sendte meldingen!

Noen som er uenig med meg?

Er på vei i seng, og så begynner Jackass!

Fy fader, sengen får bare vente! Er det veldig upop for en å digge Jackass?

Godt nyttår - ønsker alle det beste i året som kommer.
Er det noen her som faktisk har en Sukker-date i morgen ?
Hva skal forums gjengen i morgen ?
Jeg skal med barna til en venninne rett borti veien for oss.

Have fun :O)

Hvordan søker man egentlig på andre sine preferanser på hva de er ute etter?
Hvorfor kan jeg ikke søke på de som kun ønsker langvarig forhold?
Jeg er ikke så interressert i de som søker en flørt som kan utvikle seg....

Tidlig i høst fikk jeg se at en tidligere sukkerbekjent og nåværende facebookvenn hadde hatt hell i kjærlighet i sommer. Deretter var det dags for gratulasjoner da sivilstatusen ble endret på fb og bildedokumentasjonen ble offentliggjort. Nå var det for et par uker siden igjen tid for gratulasjoner; De er blitt samboere.

Men; Han er fortsatt på Sukker. Han har fortsatt min profil markert som interessant. Etter sommeren, da han var borte noen uker, har han vært "pålogget denne uken" uten oppehold, og han passer på å "titte innom" meg med ujevne mellomrom.

Jeg vet ingenting om hvilke rammer de har i sitt forhold. Jeg vet at jeg ikke har noe med det. Men det begynner å bli noen måneder siden jeg syntes det var greit å unnskylde ham med at "han har sikkert glemt det....., bare...". Og nå er jeg irritert og krenket på både hennes og mine vegne, kjenner jeg. Han skjuler det jo ikke akkurat, og det skal han sikkert ha skryt for, men i min verden er ikke dette måten å vise respekt for kjæreste, venner og nye bekjentskaper.

Og jeg har altså jobbet meg opp en solid frustrasjon over å måtte bite meg i tunga.

Hva gjør jeg? Hva gjør jeg ikke?

Kjære gud/guder/vitenskapen/atomer/svarte hull, profeter og annet merkelig.

Jeg er en jente på 173 cm høyde, og str 85E , åssen måler jeg insiden av min vagina? Er jo så mange menn som har så varierte utovertisser. Og de driver jo å promoterer alltid str på dem. Så jeg lurer på åssen jeg kan da finne ut hva som er min match ved å måle kompetansenivået mitt på samme vis som dem..

Forsøkt med målebånd... men det ble bare krøll*

Håper du har et svar.... Så skal jeg forsøke å tro på deg, dere, det, noe.................................

Så flott at noen har lagt ut bilder av sommer, sol og strand!

Fortsett slik, det tiner!! :)

Hvorfor kan ikke jenter skrive brev?? :P
har sagt jeg ikke gidder bry meg om hjerter i profilen, men alikevel gir de kun ett gult hjerte til sukkers peneste profil og tror det holder! ;)

Etter å ha sett en god del tråder her - er det ikke nettopp denne problematiseringen og overfortolkningen som gjør at vi fortsetter å stange hodet mot veggen? Mitt (nye) motto er i hvert fall å gjøre det man lyster i denne settingen, og gi blaffen i dem som ikke vil være med på det.

Jeg er en sensuell person, finnes ikke dømmende å elsker sex i alle varianter.
Men hvorfor må menn alltid dra opp........kan jeg ta med en annen jente,,,,TURN OFF !!!

!"#¤%& Er så møkka lei det spørsmålet, flere som får det fra sukker menn ?

I "om meg" har jeg skrevet at jeg liker å tafse med en kjæreste. Da mener jeg at jeg i enkelte situasjoner i det offentlige MULIGENS KAN ta litt på han .Sett at vi feks. hadde en avskjed. Han hadde flotte hofter, da er det jo mulig man hadde tatt et grepa tak, og kanskje strøket han litt på ryggen under klærne også. Men hva legger dere andre i å "Tafse?

Hei!

Jeg bare lurer på en liten filleting:

- Dersom man blir satt et hjerte på, er det da meningen at det er opptil den som har fått hjerte, å ta kontakt? At et hjerte er som en slags "invitasjon"? Jeg opplever å få en del hjerter, og venter på at vedkommende skal følge opp med en liten melding. Men hører ikke noe fra de. Begynner derfor å lure på om det kanskje er jeg som skal "ta steget". Hmm... hva mener dere?

Nesten alle jentene jeg her besøk her inne skriver om humor, at han må ha så masse god humor. Men ingen av dem har fått meg til så mye som å rynke på smilebåndet, i profil-teksten sin?

Derimot har jeg besøk noen menn her for å se hva de skriver og noen har skrevet så artig at jeg har sittet med tårer i øyekroken.

Er det mange triste jenter her som trenger litt oppmuntring?

Er det noen jenter her som hadde skrevet et lite hei, hvis jeg sa at jeg trengte litt oppmuntring og noen med masse humor, eller hadde jeg blitt stemplet som loooooser?

Jeg føler at menn skaper drama.

1. Dere snakker ikke med oss

2. Dere skygger unna uten gi oss en forklaring på hvorfor, tar ikke opp problemer. Mulig dere syntes det er ubehagelig fordi dere ikke ønsker å såre dama, meeeeen de fleste av oss foretrekker å snakke om ting enn å leve i uvitenhet.

3. Dere må ikke ha det synet om at dere er slemme mot ei dame eller dømmer henne for å være ei tøs fordi dere har tilfeldigvis hatt sex med henne, sex er et menneskelig behov hvor begge har det godt ut av det. Vi får nødvendigvis ikke følelser etter et par ganger med kos slik kanskje mange av dere tror. Som sakt best å snakke om det. Mange av oss blir mer knyttet til dere etter sex og tar kontakten, meeeen det betyr ikke at vi sitter der med mye følelser av den grunn.

Holder pusten...Tror jammen jeg har fått meg kjæreste jeg...her på Sukker. Trodde nesten ikke det var mulig...etter å ha hengt her i over ett år...kjempe søt fyr da...har nettopp vært her hos meg en tur og jeg sitter igjen med en følelse av indre ro og glede...lukter så godt av ham...

For de av dere som har spotify:
http://open.spotify.com/track/71DcTTRfdZfLByBjaGpTcT

Litt dilla på denne nå.. :)

Få høre deres romjulsmusikk da!

Ser at veldig mange krysser av på disse. Hva er det folk oppfatter som lav, medium og høy inntekt? Selv legger jeg listen slik:

Under fem hundre tusen -> Lav inntekt
Mellom fem hundre tusen og en million -> Medium inntekt
Over en million -> Høy inntekt

Det som enda forundrer meg er at veldig mange velger at de har medium inntekt men høyt forbruk! Hvordan i all verden går dette ann? Med medium inntekt forsvinner det meste av pengene bort i hus, bil, ferie, vedlikehold av slik etc...

Så har det skjedd igjen, ei jeg likte svært godt har sagt at det her er nok ikke helt for henne… Men jeg er selvsagt en fin fyr – jo jøss, takk for den du, det skal nok varme når jeg ligger alene i dobbeltsenga fremover…

Akkurat det samme skjedde rundt jul i fjor også – hva i alle dager har jeg gjort? Tirret på meg anti-nissen eller noe?

Noen vil sikkert si at dette er en “sutre-tråd” og de har sikkert litt rett, men mest er det en jeg-har-det-kjipt-nå-tråd.

Jeg vet hvilken jeg skal kjøpe!!!

http://www.nationen.no/2010/12/21/landlig_livsstil/bondekalender/sexy_bonder/sexy/6342195/?image=13

:-P

Flørt

Siste svar on. 29 des. 2010 23:36 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym enavmange

90 % av mennene jeg kommer i kontakt med er interessert i en flørt. Hva legger dere i det? Er det kortvarig flings dere er ute etter eller en start på noe lengre?

Hva er hoved forskjellen på et elskerforhold og et kjæresteforhold?

Har nettopp innledet et seksuelt forhold og jeg tror det er kjæreste materiale....

Dersom han tillater meg å få følelser for ham og han sier jeg bare kan kontakte ham når jeg vil. Betyr det at vi er i startgropa til et kjæresteforhold? Andre kjennetegn som jeg kan navigere etter?

God aften kjoler..

Kom til å tenke på en ting her.. Lurer på hva matchtallet hadde blitt hadde jeg matchet opp med eksen min..

Aner meg at matchen hadde vært dårlig på mange av de områdene jeg titter på Sukker.

Selv om matchen er dårlig, og vi har bodd sammen i maaange år. Seff vært/er glad i dama, Mor til mine barn og alt det der.. Anser min tid med eksen som en bra tid.

Hvis jeg finner en dame her på sukker, hvordan vil fremtiden bli med henne, etter at sukker har matchet oss..

Mye tanker her gitt, men regner med dere tok poenget...

Alle snakker så varmt/kaldt om denne kjemien vi skal ha, vel og bra det. Men også den seksuelle kjemien er viktig.
Jeg blir helt oppgitt om dagen, har siden i sommer hatt noen korte bekjentskaper hvor den seksuelle kjemien har vært hovedfokus.
Mest pga alders forskjeller og fordi jeg ikke klarer å bestemmme meg for om jeg ønsker meg kjæreste eller ei.
Ønsker meg noe ....tror nok det er en kjæreste liker bare friheten min veldig godt.....kjipt dette her !!!
Men pokker - trist når den seksuelle kjemien går fort over og man faktisk kjeder seg i sengen eller at man trives i sengen men praten er tung og lite inspirerende da mister jeg kåtskapen tvert...

åhhh - Flere som føler det sånn. ???

Ok - fått meg leilighet ved havna.
Lurer egentlig litt.....hva er poenget med byen ?
Finner ikke min leilighet, vet bare at en flott kjekk kar har penthousen i samme bygg.
Får ikke endret min story.....åhh help me.

Hadde vært interessant å høre hvilket blad som oftest er rødt hos folket.

Mitt er uten sammenligning "samfunn", så jeg konkluderer med at det er mange lite samfunnsbevisste folk her.

Synes det er mange tråder med kjedelig tema nå om dagen...i påvente av noe bedre lanserer jeg en tråd for de som benytter seg av kabal eller andre spell i windows.

Legg ut vinnerprosenten din så ser vi hvem som kommer lengst.
Selv har jeg 13%.

PS.Tråden er løpende, sånn at når noen forbedrer sinn prosent kan de legge den ut på nytt.

Når hun svarer på brev, gir hun komplimenter, bare for å gi guttene falske forhåpninger, det blir kun med et brev og så svarer hun ikke mer.

Men, hun velger ut noen hun drar på date med.
Og da drar hun faktisk på to, tre dater på en dag. Vil bare advare gutter, holder dere unna henne, for hun er bare ute å leke seg.

Vet dette fordi en kammerat av meg ble lurt og en annen som han kjente, ble det samme.

Er en gutt på 21 år som prøver lykken på sukker. Jeg sender melding til alle de jentene jeg synes virker interessante, men jeg får liten respons noe som jeg skjønner er ganske vanlig??... Meldingene er maks på et par linjer og det er spørsmål relatert til profilen til jenta, i tillegg til "hvordan det går det?" ..

Spørmålet er da om det er noe mer jeg kan gjøre, eller er det bare å holde motet oppe og være tolmodig?

Ja ja dette må da testes ut dette å-- har trua..
Vet da ikke helt hva jeg skal skrive men følte for å skrive noe å ønske alle likesinnede lykke til osv..

Ja, jeg hørte her om dagen at unger er en jentemagnet, og at jeg som (en relativt sjelden) alenefar dermed har en fordel i damejakten. Dette er noe jeg har hørt regelmessig, men min erfaring er det stikk motsatte. Jeg får lett kontakt med jenter og vi har ofte god kjemi, men det blir som regel litt lunkent når de hører om min situasjon. Det er nemlig slik at mor ikke er i bildet i det hele tatt, og at jeg har ungen 100% av tiden. Ergo lite fritid, og veldig dedikert til ungen. Er i midten av tjueåra.

Er det noen jenter som med hånda på hjertet kan si at dette er et pluss, eller er det bare noe folk sier for å være oppmuntrende?

Neeesten en hel uke uten sukker :)

Alle hatt det fint i julen? Savnet meg? ;)

Var på byen i går med venner og venners venner. Bra musikk og mye liv. Merket at en mann fattet interesse for meg fra jeg kom og utover kvelden, men min venninne var kjempeivrig på å sjekke han opp. Hva ville dere damer/menn gjort i en lignende situasjon?

Hm, dette ble en utrolig kjedelig kveld....

Og aviserene er allerede i gang med å skrive hvordan man skal kvitte seg med julefettet...

*sukk*

ok så jeg var innom en tur på match.com....og jaggu var det utrolig mange kjente fjes der gitt...

si meg hvor mange av oss er egt på flere dating sider ? Og hvorfor?

Har begynt å få et aldri så lite "luxusproblem", og lurer på om noen av dere har erfaring med samme problemstillingen...

Som en del menn her sender jeg ut poster til flere jenter, av de jeg syns virker spennende og interessante utfra profilteksten.. Og får jeg ikke svar, sender jeg til neste osv...

MEN - så plutselig så begynte det å renne inn svar fra en del samtidig, som på en måte la opp til videre kontakt.. Så nå sitter jeg omtrent å sjonglerer disse via poster og msn, og klarer lissom ikke helt å bestemme meg for hvordan jeg skal ta dette videre.. Har aldri hatt no særlig høyere svarprosent enn det menn tidl. har snakket om er vanlig her på sukker, men akkurat de siste dagene har "alle" kommet relativt samtidig...

Har jo ikke lyst å brenne noen broer på et så tidlig stadium heller, men samtidig kanskje lurt å bremse litt mens leken fortsatt er god??? Er det vanlig å ha kontakt med flere samtidig her inne? Føler kanskje det er litt...dårlig gjort, all den tid det var JEG som tok kontakt i utgangspunktet...

Intr i innspill på dette altså...

Man kan like gothic selv om har eller snart passerer 30, eller?

Finnes ikke noe vakrere i mine øyen. Skal vedde på at jeg er eneste i Norge som om vitern brukte svart fløyels-kappe til jobben og ble helt akseptert.

Av småborgelige enkle sjeler blir jeg sett på som satan selv eller verre, av spanjoler er jeg en blanding av Banderas og Zorro.
Dette er en stil for folk med litt bein i nesa. Bare jeg får stått opp når det er litt lyst ute skal jeg få lagt ut noen nye bilder, trenger så mye lys for å få med detaljene når alt er så forbanna svart, hehehe.

Alt om goth her :-)