Sukkerforum

Har plutselig falt pladask for noen i nærheten og synes det er litt komisk på en veldig fjortiss måte siden vi overhodet ikke kjenner hverandre. Hver gang jeg er ute og handler eller skal til og fra jobb både lurer og håper jeg på at jeg får ett glimt av henne for hun er så flott! Er jeg så heldig å se henne må jeg anstrenge meg for å ikke glane åpenbart. Det er litt tragikomisk men samtid veldig morsomt siden jeg ikke har følt det slik siden jeg var vel...tenåring. Det blir ikke mer enn en avstandsforelskelse men det er helt ok fordi det er godt å føle seg levende igjen! Når man blir eldre og har vært singel en stund så sovner hjertet og slike ting gjør at man liksom våkner litt til live.

Hurra for følelser og hurra for begjær!

Når en mann uoppfordret ut av kontekst forteller at han er gift eller samboer, er det fordi han synes jeg er litt vel pågående og flørtete? Eller fordi de er redd for at jeg skal bli det? Noen tanker rundt det?

Sikkert en gjenganger her, men - i så fall - på nytt:

På en slik side ønsker man seg vel ikke å bruke tid på å se gallerier av fotos på natur, kosedyr, kunst og hverdagsligheter som ikke inkluderer dama/fyren, med gode fotos? Dét kan ev vente til nærmere bekjentskap.. Hvorfor folk legger det ut er vel for å fortelle noe om interessene sine, men jeg vil tro - også: for å "kamuflere" utseende. Så, derfor: spill med åpne kort!

Runar

Var på date i dag men det gikk ikke så bra som vanlig, møtte på de vanlige problemene.
kjemien var bra, vi satt å skravla i 2 timer.
men hun fikk ikke den såkalte hjertebanken eller kriblinga, og da sitter jeg å tenker.
Forventer kvinner at man skal få kriblinger og hjertebank etter 2 timer med ett villt fremmed menneske for første gang????

Alle de kjærestene og samboerne jeg har hatt oppgjennom så kommer det sjelden gjensidige følelser frem før man har truffet hverandre en 3-4 ganger.

Skjønner at dette blir håpløst når kvinner forventer hjertestans på første date og helst etter 30 min.

Dette er bare å gi opp.

Har dere en klippe i livet ? Er det mange som søker det i en partner ? Eller kan det likegodt finnes i en annen relasjon?

Tror mange kan ha det forholdet( behovet dekket) av sine foreldre eller noen nær slektning.

Jeg har ikke det, jeg søker det i en partner, men det kolliderer litt med den frihets/selvstendighets bølgen som rir over landskapet i disse tider :P

Kan høre mange vellykkede sjeler fortelle, at hadde det ikke vært for den eller de, hadde de aldri lykkes eller nådd så langt.

Jeg tror det stemmer, at vi blir mye sterkere, modigere og mindre sårbare av å ha en klippe i livet.

Hva tenker dere, er det greit å søke det i en partner?

Definisjonen på klippe kan sikkert være individuelt, og mange vil sikkert mene at det er helt normalt /naturlig å søke det i en partner.

Men min definisjon er ikke forenlig med kortvarige forhold på noen få år.

I går gikk jeg forbi et par i matbutikken som kranglet sikkelig om en ferdigpose med tomatsuppe fra Toro var en middag eller ei. Han sa at å ha det til middag var det samme som å ha en kopp kakao til middag og at det var alt for lite for en mann på 180cm som trente. Han ville derfor ha maksikansk gryterett, som hun ikke likte. Hun var dritsur og argumenterte med at det ikke var riktig at hun aldri skulle få spise tomatsuppe mer. Jeg kunne gått bort og minnet dem på at det går ann å lage to middager og fortsatt spise sammen, men jeg sto i stedet noen minutter å så på for underholdningen sin del 😂

Når fikk du deg sist en god latter - av den typen du kjenner i hele kroppen?

Viktig melding!!!

Jeg har nå slettet gamle meldinger og har frigjort plass til nye :D ;)

Opplevde nå de siste dager å bli kontaktet av en som virket kjekk og grei. Karen hadde ikke bilder ute,, noe jeg har. Pratet litt om løst og fast og vi var enige om mye. Så ville han treffes. Har litt dårlig erfaring med " blind dates" og sorry, alle har sin smak, så jeg ønsket å se bilder. Etter mye om og men fikk jeg tilsendt på mail. Og nei, han hadde stort skjegg hadde på store solbriller og lite hår.. Han var bare ikke min type... Var ærlig, liker ikke skjegg.. Åh men flax han ikke hadde det lenger da var svaret.. Ok da kan du sende oppdaterte bilder og uten solbriller så jeg får se øynene dine?
Nei da var det ikke så aktuelt lenger... Ok sa jeg og sa lykke til videre.. Hva skjer da? Da får jeg masse stygt tilsendt om at jeg ikke var noe fin, "du er ingen blomst" at bildene mine løy nok etc etc, så blokkerte han meg!!😂😂😂 hva feiler det folk?? Slenge dritt helt uprovosert fordi jeg ikke var interessert?? Hvordan kan man avvise folk uten at de blir sure her og gjør sånt?

Hvorfor er det så mange bilder med teksten "ikke svart"? Jeg ser jo det.. Ikke er det så viktig heller

Så, hvor mange dates ble det på deg i året som snart er over, og hvordan synes du det har gått ? Noen som tørr å dele ?

Selv ble det 2 dates i år, og regner ikke med det blir flere før året er omme. Kom meg nesten ut herfra, men enda singel.

Ting tar tid og ting dukker opp veldig uventet er mine egne erfaringer. Stort sett greie og morsomme damer her da, og noen catfish og falske profiler :)

Hm, legger merke til at jeg ikke orke å sende meldinger/hjerter mer, fordi man får aldri noe tilbake. Det er jo ikke bra. Kjenner dere følelsen?

Da jeg var yngre, gikk jeg mye i fjellet både sommer og vinter, med både fjellski med og telemarkski. Jeg gikk på jakt, fisket, så på tiurleik osv, og jeg og kammeraten min ble ansett for å være ordentlig sære.

Så etter militæret kom studietiden, og livet ble mye slappere. Først ble jeg syltynn, så etterhvert som studielånet vokste, begynte jeg å legge på meg, og kom ut av det hele som en svært svekket mann, men med fornyet trenings og friluftslyst.
Til min store forundring oppdaget jeg nå at de tingene som i ungdommen hadde gjort meg til en geek nå var supertrendy, men det jeg stusset mest over, var at nå hadde den tradisjonelle fjellturen, som til og med mine ekspedisjons-farende slektninger kalte det, blitt til "topptur"(!). Når skjedde dette og hvorfor? Fjelltur er da fjelltur uansett hvor mange fjell i fjellheimen evt. vidder man krysser?

Tror jaggu meg tråden min er borte! Det var kommet mange innspill og jeg hadde ikke lest. eller kommet med kommentarer... Hva skjer da? Det var ikke noe ufint der tror jeg...

Selv så koker alt ned til øyne, noe som kan være vanskelig med bilder. Men øye er det absolutt viktigste for min del ;)

Hva med deg?

Har ni noen favorittsteder i Oslo som passer bra for en kaffedate?

Ønsker:

-Hyggelig miljø uten høy musikk

-Mulighet at sitte noenlunde adskilt så at man ikke "sitter i fanget" på de andre gjestene.

Gjerne på Grünerløkka eller Torshov/Sagene

Hva er den mest irriterende sangen noen sinne?

Har både møtt noen som har spesifikke fetisjer, og datet noen som har møtt andre igjen med klare fetisjer. Jeg har ledd godt av enkelte historier som har blitt meg fortalt. Selv har jeg ingen, men legger jo merke til at mørkt hår går igjen som en fellesnevner hos de jeg har datet eller vært i forhold med. Hvor vanlig er slike fetisjer (hårvekst, sm, bondage osv.)? Dette er jo noe som er litt sært å skrive om i profilen også😃. Hadde vært gøy å høre noen historier fra de som har møtt folk med de underligste fetisjer som de pådytter nye potensielle partnere.

Kampen vi ikke kan tape... Ja ja, der havna vi under etter knappe 10 minutter. Pause nå, og fremdeles 1-0 til Tsjekkia.

Skal han nå evalueres frem til neste kamp, velger han selv å gå av eller får han sparken?

Hvem vil dere ha som ny trener for landslaget?

Er det nå jeg begynner å skrive ønskeliste? 😳 ....eller er jeg aaaalt for seint ute? 🤔😍

Det er noe som plager meg litt, som jeg vil løfte her inne. Dette er ikke tema jeg vil ta opp med venner. Jeg har bare vært i to lange forhold. N so singel, oppdager jeg sider ved meg selv jeg ikke trodde jeg hadde. Jeg er, hmmmm..hvordan skal jeg si det....enkel :-) Jeg er lett å få i seng for si det sånn. Er det flere som har det som meg? At uansett om dere har bestemt dere for ikke å ha sex, så ender det der allikevel? Altfor mange fristende menn og jeg klarer ikke la vær :-)

Er det mulig å forandre på den magiske cocktailen av amorøse, fysiske og mentale ingredienser som gjør at jeg blir tiltrukket av A men ikke av B? Jeg har aldri klart det. Jeg har forsøkt, men uten hell.

Når jeg ser egen historie med menn og mønstre for tiltrekning, så deler mine (viktigste/seriøse) ekser visse, tydelige trekk. Dette er personlighetstrekk som jeg åpenbart er svak for og lett faller for (ingen av trekkene minner om min pappa😂). Det er ikke negative eller dårlige trekk/egenskaper, men kanskje ikke helt ideell match for min personlighet og type, over tid. Trur eg tralala...men; sikker er jeg ikke!

Det er jo en grunn eller ti, til at jeg blir tiltrukket av A, men ikke av B, selv om jeg i det lange løp kanskje ville passet bedre sammen med B, på grunnleggende områder. Om min unike cocktail for tiltrekning (mine ”tenningsnøkler”) er et resultat av alle mine erfaringer i livet, fra jeg var barn – så vil jeg tro mye utvikles og bekreftes på et ubevisst og underbevisst plan.

Korrigeringer, ja – det har jeg til en viss grad erfart er mulig (lært av feil, tatt læringen til bevissthet osv). Større endringer tror jeg er vanskelig, kanskje umulig?

Tanker om dette? Erfaringer? Kan vi påvirke noe selv? Forandre? Er det mulig? Hvor styrt av oppvekst, underbevisste og ubevisste (og andre) krefter er vi?

Finnes det noen frikere her?

...om dere visste at dere aldri kommer til å få et fornuftig forhold i dette livet. Hva ville dere gjøre?

Er det noe som erfaring med det? Funker det? For min del, så søker jeg noen i 20-30 åra som kanskje er like dårlig som meg til å binde seg. Bare litt omsorg på de kjedelige søndagene!

med dagen til alle fedre! 😊

Noen i Bodø som vil være med meg å spille bowling ? :p

De aller fleste er tydlige på at de ønsker en røykfri partner, men hva med snuserne? Er de like uønsket? Spør for en venn😃

"Evig din

PC'en min - eg ser på deg du blinkar blått.
PC'en min - eg treng deg, me har det godt.
 
PC'en min - eg brukar deg, som ei gudinne.
PC'en min - eg ber til deg, du har stort minne.
 
PC'en min - eg klemmer deg, du gjer meg sterk. PC'en min - eg kysser deg, eit underverk.
 
PC'en min - eg søv med deg, du er alt eg har. PC'en min - eg elskar deg, du vert mor, eg vert far.
 
For til neste vinter,
då får me printer."
 
Arne Hjeltnes

"Before you slip into unconsciousness
I'd like to have another kiss
Another flashing chance at bliss
Another kiss, another kiss"

Prøver sukker igjen, da jeg hadde glemt hvorfor jeg meldte meg ut. Jeg veit jo at preferansene blir stadig mer spissa med årene. Det er også mulig at en del holder igjen på profilen, slik jeg også gjør. Men førsteinntrykket av katalogen gjør meg ikke entusiastisk. Det er nok jeg. som er for sær.

Sitter aa multitasker her mellom tinder og sukker. Hypp paa en deit. Snart. Kunne noen vaere saa sote aa fortelle meg om det er noe galt med profilen min, sporsmaalstegn. Ikke et eneste napp paa tinder heller, surfjes

Hei

Egentlig litt ny her, finnes det ei jente som har lyst til og bli kjent kanskje?

Hva slags planer har dere for helgen da folkens, noen som skal ut å gå på ski....

Hun har en vakker sjel og glimt i øyet. Det hender hun sminker seg og er flott i tøyet. Tror hennes hår er mørkere enn psyken, og at hennes tidligere fyr har fått skikkelig fyken. Hun lurer på hvorfor vi ikke har møttes for lenge siden, og føler at vi begge har kastet bort tiden. Noen som har sett henne?

Er det bare hos meg at mach-trærne har fått sorte blader selv om man har høy skår?

Lurer bare på om det er noen her som skal på "We love the 90`s" som skal være i Telenor arena 22 april neste år?

Har etter hvert sendt ganske mange uforpliktend, men hyggelige meldinger til en del menn som ser interessante ut. Til min overraskelse er det svært få som svarer, mange bare blokkerer eller svarer at de egentlig har meldt seg ut. Hvofor? Det hadde vært mer realt å få en kort melding tilbake med noe slik som - dessverre, - tror ikke dette er aktuelt, -har ikke lyst å snakke......

Jeg er midten av 20-årene og det forundrer meg at voksne menn i slutten av 40-årene og 50-årene besøker min profil. Noen sender også meldinger. Jeg synes det er upassende og blokkerer derfor alle. Hva er grunnen til at voksne menn er interessert i jenter som er halvparten av deres egen alder?

.....er det turn-off? Hvor mye teller utdanningen, og teller det negativt at damen har høyere utdanning hvis du selv ikke har det? Kanskje jeg blir nødt til å sette ned antall år utdanning for å få mere kontakt med menn her på sukker ;-)

Noen har absolutt ingen tekst i profilen sin. Kjenner at da skal hun være skikkelig snasn på foto før jeg legger inn et godt ord. Eller dater hun og gjør seg litt utilgjengelig?

Så har du dem som legger inn litt, enten pga en innholdsfattig tilværelse som dem ønsker å krydre her inne, eller så har dem mer ved seg, men vil gjemme noe til chatting og en eventuell date?

Til slutt har du de som tapetserer profilen sin med tekst som instruerer hvordan ham skal være. Ikke minst forklarer hvordan dem selv er i alle situasjoner samt legger ved detaljert bruksanvisning. Skikkelig turn-off, spør du meg.

Hva liker dere egentlig selv?

Forskjellen mellom "Soul mate" og "Life partner", hva er det?

http://www.social-consciousness.com/2016/04/the-difference-between-life-partners-and-soulmates.html

Jeg synes det som stod i denne artikkelen var interessant, og føler selv at det stemmer med mine erfaringer. Det betyr at jeg opptil flere ganger har møtt min soul mate og han har lært meg noe om meg selv. Jeg har vokst og utviklet meg sjelelig . Han har fått meg til å se min egenverdi. Jeg er takknemlig for det. Selv om han var en narsissist. Men det skulle og måtte til for å vekke meg. Nå ser jeg etter en livsledsager. Det blir kanskje ikke like intenst og lidenskapelig, men vil forhåpentligvis være mer solid, stabilt, harmonisk og langvarig.

Jeg lurer litt på hvorfor noen ender setningene sine med masse spørsmålstegn, selv om det ikke er formulert som spørsmål.
For eksempel: "Smil og øyne er viktig ????"

Noen som har noe fornuftig svar på dette fenomenet?

Hva vil det si når det står at en profil er utilgjenglig?

Er det feil av meg å forvente at mannen skal spandere på første date? Synes det er litt nedtur når han ikke gjør det.

Ser flere jenter legger ut snappen sin på tinder og sukker. Snap er morsomt med folk du kjenner, men kan noen forklare meg hvorfor noen velger å dele den ut til folk man ikke matcher med på tinder eller folk man i utgangspunktet ikke ville skrevet med her på sukker?

Hva er det med enkelte menn......
Har datet 3 menn på de siste ukene,og det ble med den ene daten ....
De forventer sex etter praten,og det er ikke denne damen det minste interessert i,hva tenker dere andre om det?
Er det virkelig vanlig å sexe med totalt ukjente?
Er jeg gammeldags som vil vente på rette følelser mm først?
Hmmmm jeg bare lurer litt 😊

Jeg er mann og ser på damene sine profiler, så mulig dette også gjelder mange mannfolk...
Hvorfor er det såpass mange damer som bare legger ut bilder og ikke skriver noe som helst i teksten? Er det fordi dere syntes dere ser så utrolig bra ut at personligheten ikke teller? Just asking! :-)

Hei, jeg har ikke vært noe aktiv her på forum, men leste med stor iver om dette forumtreffet jeg hadde veldig lyst å være med på, og jeg skal se om jeg kanbli med neste gang.

Men hva skjer egentlig på sånne treff ? Blir det flørting og kanskje noen muligheter ? Jeg ser av tråden at det ble sent og nach og bursdagsfeiring, er det gode muligheter for at det blir litt romantikk, eller er det mest for å prate med forumsskribenter ?

Hvor mange pleier det være på slike arrangementer, og er det grei fordeling av kjønnene ?

Jeg spør litt fordi jeg i likhet med mange andre opplever ikke få veldig mye svar, selv på veldig hyggelige meldinger, og er nok den typen som treffer denne kjemien bedre face to face, men Oslo er nå Oslo, byfylla er byfylla..

Er det en bra arena treffe single men intensjon om varige forhold ?

Eldre jenter

Siste svar ti. 8 nov. 2016 22:44 (96 svar)
Skjult ID med pseudonym skatteper

Under siste har jeg fått mer sansen for dere elegante og litt eldre damene. Er selv 31, men setter mer pris på en dame i 40-årene som tar vare på seg selv, enn jentene i begynnelsen av 20-årene som kameratene mine så gjerne lyster etter. Regner med at damene i 40-årene på sukker trekker mer etter menn på egen alder og derfor føler jeg temaet fort blir enda mer tabu om man alikavel velger å skrive til noen søm søker f.eks. 40-56 år. Men stemmer dette tallet? Jeg vet jeg juger på mine preferanser..