Sukkerforum

Slayer

Siste svar ma. 21 mars 2016 18:41 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Bloodline...

Trenger date 17.April. Konsert i Oslo, Sentralen😈

Morbid Angel

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Chutlu

http://www.google.no/url?sa=t&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjApKe4ntLLAhWLF5oKHf6OCK8QyCkIHDAA&url=http%3A%2F%2Fm.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DKbc1xAMx-Po&usg=AFQjCNHv1O2vwYArb0wx9gBic9iF8al0XA

Kjærligheten har ikke noe språk!

https://www.youtube.com/watch?v=MCxDJnHiLqs

Musikk er kraftfullt, lindrende og helende og kan som alle vet uttrykke mer enn tusen ord :-)

Siden så mange skal si farvel ..og farvel er jo alltid litt vemodig og trist! (prøv å nekt! ;) ..hvis ikke, så hadde dere ikke sagt offisielt farvel ;D )

Her kan du pour your heart out og om du ikke har noe på hjertet, bare kom med en av dine favoritt-farvelsanger da vel!

Så kan vi om ikke annet få en brukbar liste man kan spille ved neste hjertesorg....ikke at vi kommer til å få bruk for den altså, men godt med det som er gjort! ;-)

Eg starter ballet med gode gamle Aerosmith- Cryin

https://www.youtube.com/watch?v=qfNmyxV2Ncw

Hei DAMER :-)
Er det flere damer som føler seg litt aleine i denne singel tilværelsen ?
Hvorfor sitte hver for oss hvis vi kan bli en hyggelig vennegjeng som kan finne på morsomme ting sammen inntil drømmemannen dukker opp ;-)
Vi kan meldes, skrive e-poster, cafe besøk, pubrunder, hytteturer, skiturer,gåturer...ja hva som helst ;)
Jeg synes det kan værer vanskelig å få nye venner som er i samme situasjon i voksen alder, så derfor prøver jeg dette.
Er åpen for alle typer snille, ærlige damer :-)

Send en mail til: Grslaat@online.no
Jeg bor litt utenfor Drammen, og håper du tar kontakt:-)

Tror jeg svarte 8 på sexlysten men får sort sett bare røde og gule blad med jenter. Har de fleste jenter lav sexlyst?

Kjenner å begynner litt lei å tilbringe helger og hverdagen mye alene, spesielt når dagene blir lysere og varmere igjen. Tar meg derfor den friheten og spør direkte her om noen kvinner har lyst til å finne på noe til helgen. Helt uforpliktende, og så vil tiden viser om det blir noe mer av det etter hvert.

Kast bort kravlisten din og tar sjansen :)

Hvorfor bytter nettbank og Sukker layout og sidevisning til stadighet? Likte virkelig IKKE denne nye versjonen her, reset til forrige, hvor man ikke blar feil fra album til en annen bruker man egentlig ikke skulle bese. Huff..

Bare jeg som foretrekker gamleutgaven, eller?

Vi har hatt en tråd med hva betyr match for deg og hva betyr bilder osv så vi er ganske enig om at vi vet hva de ulike legger i det. Vi har også diskutert om hva som er ok ang bilder og oppdaterte bilder contra gamle bilder -med og uten makeup og med og uten fisk og kondomdrakt for menn.

Men har dere dealbreakere?

Nå snakker vi ikkje om at folk er ulike....eg mener bare sånn generelt hva ville eg ikkje vært intressert i uansett

For meg er det å få flere barn,røyk og alkoholvaner og om de leter etter en treningspartner :)

hva er dine?

Må jo bli museår i år😀

God helg og påske

Søndagskjæreste i Trondheim

Ingen svar
(mann 33 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Som topic sier :)

Savner gode, snille menn

Dolly Partons sang Jolene tar opp noe interessant, nemlig hvordan pene kvinner kan ta for seg av menn, hvis de vil. Og hvordan hennes mer alminnelig utseende medsøster blir sittende igjen med svarteper.

Lurer litt på om det kan være sånn her inne? At Dolly Parton traff en kjerne av universell sannhet omkring menns svakhet for vakre kvinner. Et kikk nedover onlinelista avslører jo en bra bukett med skjønnheter, vil jeg si. Virkelig vakre kvinner, ser det nå ut som. Mon tror om det er rundt dem alle mannfolka kretser?

At menn på en måte bruker mesteparten av sin oppmerksomhet på å kretse rundt profilene til disse veldig vakre og relativt unge damene?

Burde sukkers Jolenes buste til håret og ta bilde av seg selv uten sminke..?

Er det ikke mye bedre å sende en melding eller alle disse hjertene? Da får du ihvertfall svar ifra meg.

En liten motvekt til alle "farvel-trådene" her i kveld..
Hei alle sammen:) Er ny som skribent på forum😊

Som Solecita trenger jeg en pause fra Sukker på ubestemt tid. Jeg deaktiverer ikke, men jeg avslutter som betalende medlem i morgen kveld og avinstallerer mobilappen i løpet av påsken. 🐣
Får jeg en melding deretter så svarer jeg nok via PC etter ikke altfor lenge (jeg beholder mailvarsling på). 🐝

Tusen takk til alle som har sendt meg førstemeldinger eller svart på mine. 💫 💫

Det har vært gøy å delta på forum og de fleste av dere er utrolig morsomme. Keep up the good work! 😂

PS: Jeg er spent på hvordan det går med Helena og Rampegutt på deres vandring ut i Bogstadvannet. Kast klærne for oss på "Forum Romansum" om ikke annet👙👕😉 Det er ikke mye som skal til for en tommel opp👍

Filmmusikk

Siste svar lø. 19 mars 2016 23:11 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Hovmester

Denne tråden har forumet lengtet etter i lang, lang tid.

Jeg åpner storslått med Aladdin og A Whole New World:

https://youtu.be/TKzztvJeQjw

Tusen hjertelig takk til alle som har skrevet til meg og besøkt min profil men etter å ha brukt 1000 kr på medlemskap så er dette siste gang jeg prøver.

Hilsen GG Bjørnar

Har nylig oppdaget at samboeren til en bekjent har aktiv profil her inne.
Hva gjør jeg???

Jeg vet ikke om jeg kommer igjen etter kort tid eller om jeg blir borte lenge, så hvis det er noen som har lyst til å holde kontakten, så send meg en PM senest i løpet av morgendagen så skal de få telefonnummeret mitt.

Det har vært mange det har vært hyggelig å bli kjent med her, både live og på forumet :-)

Jeg vet ikke hvem du er ennå, men elsker deg allerede. Nå må du snart finne meg. Livet venter på oss. Våren kommer.

De er endelig helg og tid for flørting.
Jeg skal ihvertfall flørte. Det vil si, stikke på Rema1000 med håndjern og ta med meg den flotteste fyren jeg ser. Skal ikke slippe han løs før etter påske..
Andre som har flørteplaner??

Det er vanskelig å definere kjærlighet og beskrive hvordan kjærlighet føles. Vi må skille mellom kjærlighet og forelskelse. Kjærlighet er en mye sterkere følelse enn forelskelse, og trenger litt tid for å komme frem. Forelskelse er noe man vil oppleve flere ganger i livet, men én gang vil mange oppleve en forelskelse som varer livet ut. Etter hvert omdannes denne forelskelsen til noe vi kaller kjærlighet.

Når vi kommer inn på dette temaet, knytter vi ofte begrepet kjærlighet til forhold mellom kjærester. Men også familie, venner, dyr, natur . Uten at vi egentlig tenker så mye over det, opplever de aller fleste kjærlighet fra foreldre og søsken, og igjen føler kjærlighet for dem. Vi opplever hver dag en familiesituasjon fylt med glede, omsorg, samhold og respekt, men også savn, frustrasjoner, aggressivitet og skuffelser. Alle disse situasjonene er sider av kjærlighet. I et kjæresteforhold forventer man ofte at partneren tenker på samme måte som en selv. Man har gjerne egne tanker om hva som er godt, hyggelig og fint, og hvis partene i forholdet ikke har noen felles forståelse av hva som oppleves som hyggelig og godt, kan det lett oppstå skuffelser.

Derfor vil man oppdage hvor viktig det egentlig er å vite kjærestens behov, ønsker og drømmer. Det er viktig å støtte og forsøke å dekke behovet til kjæresten for å ta vare på kjærligheten. Det høres kanskje enkelt ut, men det er ikke alltid like lett å vite hva kjæresten tenker og ønsker.;)

Respekt er en viktig kvalitet innenfor kjærlighet. Det er ikke bare å vise høflighet, men å vise en holdning i forhold til andre mennesker, uansett om det vil føre til konflikter.

Samme hvilke mål vi setter oss i livet, er det i bunn og grunn kjærlighet vi ønsker oss mest av alt, er jo derfor de fleste av oss har profil her på sukker ;)Hverken penger, berømmelse, makt eller kunnskap vil tilfredsstille oss mere enn kjærlighet. Men selv om kjærlighet er noe av det viktigste vi kan tenke oss, så kan kjærlighet i flere tilfeller gjøre oss så utrolig vondt.

Man kan sette opp noen punkter som er viktige for en sann kjærlighet: Respekt, ærlighet, forståelse, å gi seg selv og andre anledningen til å kunne leve et liv basert på ren kjærlighet, være 100% trofast mot ektefellen eller partneren. ;)

ønsker alle forumsfolkene en strålende påske ,å husk lev i nuet og nyt de små hverdagsgleder ,pga de som betyr mest i lengden :-)

Hei alle kvinner/jenter og menn/gutter på forum..).

Er dere med på et spennende eksperiment ?
Hva om alle som leser dette blir med på å kun skrive positive, rosende og oppmuntrende ord til sine medskribenter til over påske !
Jeg mener ikke at vi skal overdrive for da blir det fort latterlig...dere skjønner helt sikkert hva jeg mener..

Jeg er ikke bare naiv, men 100% sikker på at dere vil bli forundret over atmosfæren her inne om mange ble med på dette...)

Fikk en litt overraskende melding fra Sukker idag. Denne har vel bare gått til medlemmer i Oslo/Akershus. I samarbeid med Olafiaklinikken sender de melding til sine medlemmer om gratis hjemmetest av Klamydia. Etter et par sekunders betenkningstid synes jeg dette var et bra initiativ og flott at Sukker er med og tar et samfunnsansvar. Det tok 20 sekunder å bestille hjemmetesten og jeg oppfordrer alle til å gjøre det samme.

Når man har meldt litt, så får man jo en følelse av den man melder med, humor, engasjement, preferanser .. Og man møtes...
Hva legger dere til grunn i kjemi-begrepet? Bortsett fra sommerfugler i magen.. Hva må dere føle st dere har lyst til? Forutsatt at humor osv i meldinger stemmer m det samme i virkeligheten, for når man får en stemme og en person knyttet til det man har tolket i meldingene ..Har det stått til forventningene ?

???

Hva er det?

Zeitgeist

Siste svar fr. 18 mars 2016 16:17 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Forstår du?

Jeg har en venninne som også er på sukker, som er billedskjønn, ikke en rynke, kropp som en 20-åring, høyt utdannet, trent, slank, sterk, intelligent, sans for humor, driver sitt eget firma med stor suksess og har en ekstremt god økonomi.

Hun får imidlertid nesten ingen meldinger, og de hun får er ofte av lett tvilsom karakter. Jeg har mistanke om at det er fordi hun opprinnelig er fra Asia, og folk tenker muligens at hun er av den underdanige typen som er ute etter en forsørger. Intet kunne være fjernere fra sannheten, men stereotypene lever jo.

Har dere forslag til en profiltekst som kan gjøre at hun får markert at det ikke er tilfelle uten å si det rett ut?

Livet er herlig, solen skinner, jeg har frihelg og splitter nye terrengsko ligger i esken sin og venter på å få oppleve meningen med livet. Ha en nydelig torsdag alle!

Jeg ønsker dere alle en flott påske!
Det er fantastisk vær her på Østlandet, så dette blir kanonbra :)
Lukter mye uteaktivitet!
Hva skal dere i påsken?

Jeg er enig med meg selv og kanskje andre at hjerter er til for at vi skal vite hvem som faktisk er litt interessert i å bli litt kjent eller prate. Men hva når man får hjerter og gir hjerter og vedkommende da ikke gidder å svare?? Hva er det med dere gutter? Hvis du angrer såpass at du ikke gidder å taste to ord tilbake, må det da være bedre å fjerne hjertet enn å la det stå til evig tid.....

Så denne på nett og måtte dele!

Wanted:
A tall well-built woman with good
reputation, who can cook frogs
legs, who appreciates a good fuc-
schia garden, classical music and tal-
king without getting too serious.
But please only read lines 1, 3 and 5

Og ja - siden av resten av tråden er kødd er det selvsagt på kødd at jeg krysset av for at man ikke skulle kødde...:p

Hvordan ville du reagert?

Om en kar på jobben deres ga deg et påske egg men litt godis oppi.Og en liten lapp der det står:

En liten oppmerksomhet i hverdagen. Siden du alltid er så blid og hyggelig og får meg til å le og smile så mye som du gjør.

Ønsker deg en riktig god påske.

Det skal sies at, vi har snakket sammen masse, tullet og tøyset med alt mulig tingen. Og har det veldig gøy i lag.

Ville du sett på dette som en hyggelig ting, eller ville du blitt skremt og kanskje trodd at han ønsket noe mer ut av dette vennskapet?

Hentet fra div førstemeldinger:
- Ble du redd?
Ja, jeg ble faktisk vettskremt over å bli oppsøkt av Dracula-look-alike

- Håper jeg ikke er diskvalifisert pga alderen?
Nei, du er uaktuell av helt andre grunner!

- Har helgen din vært bra?
Den har vært helt jævlig. Endelig kan jeg fortelle om eks svigermors bla bla bla.......
..............,,,,,,,,..............bla bla, og du skjønner at det verste var faktisk....bla bla bla! .....

Stiller du spørsmål, må du takle ærlige svar eller?

Når man er forelsket er man forelsket....
I dag sa jeg at jeg syns Murdoch -Hall bryllup er bare en økonomisk avtale og jeg fikk høre: hva vet du om det? Du er bare sjalu...kanskje de er super forelsket
oh Guri Malla som jeg lo....men hva vet jeg egentlig? :-)

Gøyal greier ... i kveld ryker alle med skjegg. I morgen alle med ølvom. På Torsdag alle med album kun av natur og fjellturer. På Fredag alle som har barn under 20 og på Lørdag de med campingvogn.... På Søndag skal jeg være litt mere åpensinnet 😂😂😂

Mine venner sier jeg er håpløst gammeldags som venter på at menn skal ta kontakt. Det funker ikke tror jeg, eller er jeg ikke attraktiv nok? Gud vet. De jeg har kontaktet gidder ikke svare. Ganske håpløst dette her. Hva tenker dere? Bør man skifte bilde, profiltekst?

Menn som har bilder av seg svettende i bar overkropp eller med hevet ølglass foran seg er turnoff!! Nei gutter det imponerer ikke damene!!

Til ære for menn og andre dype, seriøse individer, oppretter jeg denne tråden for å markere B&BJ dagen. Hvordan skal alle dere single menn, markere denne dagen? Hvor stor biff kjøper dere til dere selv,og hvordan vil dere ha den stekt? Kan dere steke biff, òg hva velger dere til tilbehør? Er det sårt at denne dagen blir en biffdag?
Jeg vil gjerne at dere deler. BJdelen tar vi når vi avanserer til forumet for par.

Lager spilleliste for vårstemningen sin del. Marte Wulff "carousel of love" må være med! og "baby you can drive my car" av The Beatles. Noen gode forslag for andre låter som bør være med?

Damer, tar dere kontakt med menn eller venter dere at menn skal kontakte dere? Dette gjelder selvfølgelig ikke alle damer, men rent generelt hva foretrekker dere?

For en stund siden fikk jeg melding fra en som skrev at vi var en match. Da jeg så hva han skrev om 'drømmedama' så var det som følger:

'snill, empatisk. leken , humoristisk. ganske sporty golf tennis ski seiling,kajakk, apint osv, romantisk kjælen, sund, helst uten dyr, liker musikk/og konserter, gjerne jazzrock,funk, soul, groove ellers det meste av musikk'

Og ja, jeg er både snill, empatisk, leken, humoristisk, romantisk og kjælen, og jeg er glad i musikk generelt, men jeg er relativt tydelig på i profilen min på hva som er mine interesser. De inkluderer ikke en smørbrødliste av idretter. Og jeg har katt.

Så to spørsmål kom opp i mitt hode:

1. Hva må dere ha for å regne at dere har en brukbar match med noen?

2. Hvor spesifikke er dere på egenskaper/kvaliteter kontra aktiviteter/interesser/utdanning?

For min del har jeg bare to krav i den siste kategorien og det er reiseglad og høyere utdanning. Og jeg er fleksibel på den siste. Ville det være mulig at jeg kunne finne den perfekte match med en som kun har folkeskolen, jobber på lager og har Sandefjord som mest eksotiske feriested? Ja. Det er mulig. Forutsatt at han ellers var åpen og nysgjerrig på livet og hadde de indre kvaliteter som teller.

Når det gjelder de indre kvaliteter er jeg imidlertid ikke så fleksibel. Jeg kan ikke være sammen med en mann som er slem, uten sans for humor, ubehøvlet, lukket, dårlig på å kommunisere, emosjonelt kald, uromantisk, og som ikke taklet alle mine utenlandske venner. Det hadde gjort meg så ulykkelig, at det hadde ikke vært verdt det.

Høyde, bredde, hår og alder samt geografi kunne jeg også være fleksibel på, men de egenskapene over ville knust ethvert håp om et lykkelig forhold. Til gjengjeld spiller det ingen rolle om han er skuespiller, ingeniør, sykepleier, musiker, økonom, lærer eller jurist (ok. kanskje helst ikke jurist). Og det spiller ingen rolle om de liker sport, musikk, MC eller damptog. Når det gjelder interesser tenker jeg at hvis vi har felles interesser er det flott, og hvis ikke så pleier vi våre interesser hver for oss, og kommer sammen på kvelden, eller i slutten av uken, kryper opp i armkroken og forteller hverandre om det.

Hvor tydelige har dere vært i deres profiler på hva dere ønsker av spesifikke ting fra drømmedama/mannen?

Så liten aktivitet her inne . Men nå er jeg ny da - så får vel være tålmodig.

Er på jobb, og sitter på trappa , sola skinner, 10 grader , og ser duer som driver m no slags paringsleik .. Kaffe i koppen, og appelsin i båter. Vår i anmars, og det kjennes i kroppen.. Fler som kjenner seg like privilegert som meg? Må alt være så dønn seriøst? Kan det ikke vare være litt "lett" innimellom?

Det finnes mange online kinky-tester.
En som har vært tilgjengelig i mange år er Hotlanta sin kink test.
Man finner den ved å Google.
Desverre så må man nå lage seg profil på denne siden for å ta testen, tidligere lå testen åpen for alle.
Den består av 100 ganske varierte spørsmål, og er den mest gjennomførte jeg vet om i alle fall.

Tok selv testen for mange år siden, men siden man har levd litt siden da så tenkte jeg det var på tide å ta den på nytt.
Scoren jeg endte opp på i dag var 643 poeng av 1000 mulige.

Føl dere fri til å ta testen og se hva dere havner på. Hadde vært interessant å se hva andre her på sukker scorer. :)

Inspirert av tråden om hvor kinky men er tok jeg testen. Etter å ha tatt den ble jeg litt nysgjerrig på hva folk mener er kinky?
Har en mistanke om at jo høyere score du får på testen jo høyere grense for hva som er kinky har du???

Hva er grunnen til at så mange legger ut bilder av seg selv som ung og attraktiv og når man logger seg inn på profilen, så er de blitt ti femten år eldre. Er det ikke bedre å være ærlig ovenfor seg selv og andre. Det blir jo ikke bedre når en evt skulle treffes om det bare er bilder av yngre mennesker man har sett

Borte 1 måned eller 2 og alt er forandret. Borte er humor og flørting. Bare selvskryt og negativitet igjen...
Og hvor i pokker er forum-mor Villitrusa?????