Sukkerforum

Må bare få letta hjertet... Det aller kjipeste med å være singel er sommerferiene! Ingen å reise vekk med, så da blir det nok en sommer med å være hjemme og passe hunder og katter for vennepar som er på kjæreste og familieferier. Sukk.

Hvor stort slingringsmonn regner dere når noen i sin profil har satt opp ønsket aldersgruppe? Hvor stengt er det, liksom?

Jeg er usikker på om det blir feil å ta kontakt dersom f.eks profileieren ønsker å komme i kontakt med damer som er 2-3 år yngre enn meg.

Hva er det med menn på over 50år.som ønsker barn.. unnskyld at jeg er frekk altså...men, etter min tanke...så var det noe man blir ferdig med før 40.år...Teller man 20—30år fremover i tid fra 50år så er jo mannen 70—80år før han får barnebarn...Og hvor mye kan han da være bestefar...Og nå kan jeg bare si ...Det er ikke mye tålmodighet med småbarn før de går lei i den alderen....Er det noen som har tanker om dette...

Har valgt ja på flere looks, men jeg får jo ikke lest profilen deres og jeg vet ikke om de får se at jeg kanskje kunne tenkt meg og bli litt bedre kjent? Hva skjer med looksene?

Hei alle dere menn på ca. 45 år med 1, 2 eller 3 barn som bare vil date damer mellom 26-40 år( men dere vil ikke ha flere barn ) ......Hva er greia ? Skjønner dere ikke selv at det ser litt patetisk ut ? Er dere såå å kule at damer må være minst 5 år yngre ? Eller er det så enkelt at dere tenker at vi kvinner på 45+ står på kanten av stupet ? Ufruktbarheten og hetetoktene er bare timer unna liksom ?
Jeg er 45 år og får forsovidt mange henvendelser her inne, men fra aldersgruppen 43-47år er det merkelig stille.....Mange er ca.40, men de fleste er ca. 50.... (og heldigvis er det er mange spreke 50 åringer her inne ;)
Men jeg ønsker meg egentlig en mann på ca. egen alder....Så jeg lurer på om det er noen andre med lignende erfaringer eller er det meg det er noe galt med ?
Jeg er er IKKE FFF ( feit, førti og ferdig) ! er normalt oppegående har normalt bra utseendet, er ikke stor ( veier 62 kg) og folk tipper stort sett at jeg er 10 år yngre enn det jeg er ( men jeg har jo 3 barn da og det er sikkert turn-off for noen)
Tror nok jeg hadde fått flere henvendelser fra "mann 45" hvis jeg hadde "slått av litt på alderen".....men har skjønt at det er teit å lyve på alderen ;)
Tips til andre ting jeg kan finne på mottas med takk ;)

Om man ser bort fra utseende og de indre kvaliteter, så er det noe med denne lyden som kommer ut av munnen. Intonasjon, toneleie, kraft, empati, mye kan gjøres for å sminke uttalelsene sine, men dialekten ligger i bunnen. Hvor mye betyr det for deg hva slags dialekt potensiell partner snakker og hvilke dialekter liker du best?

I'm an Englishman here in Norway. Out of personal choice I communicate in English here. I speak Norwegian, but I don't feel I can be "myself" when I use it. I never mind people responding in Norwegian, because I'm impressed they answer in the first place, but most actually answer in English.
A lot just ignore me, either because of language or lack of interest in me, but a lot are happy to start a conversation.
So I'd just like to say a big thank you to the women of Sukker for your willingness to indulge a lazy immigrant and let you know I'm impressed with your positive attitude 😀, I'm afraid this won't happen to Norwegians on a British site. 😉

Hvorfor?

Siste svar sø. 10 juli 2016 15:30 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Kattepusen

Hvorfor får man mange looks og tilsendte hjerter men ingen meldinger?
Denne "SUKKE" datingen er ikke lett!
Menn kom gjerne med forslag? Være mer frempå selv synes jeg gjør meg som lettbytte...i starten altså!

Er det flere som "sliter" med å finne roen og rangler i natt?

Nok datingprat! Over til noe langt mere viktig, nemlig is : )

Helt enkelt, hva er favoritten din?

Jeg starter med is fra Ben & Jerry`s, smak: Cookie Dough : )

Har dere fått positiv eller negativ feedback per melding på det dere skriver på forumet, og har dere noen oppfatning av om det er et pluss eller et minus i datingprosessen?

Jeg har så langt bare fått positive tilbakemeldinger, folk som har hatt lyst til å kommentere ting jeg har skrevet, men som ikke kan skrive på forumet. Det har også vært folk som har kontaktet meg med tanke på dating, fordi de har sett det jeg skriver. Men det store flertall av mennesker jeg treffer har knapt peiling på at forumet finnes, så jeg tror ikke det spiller noen rolle. Det jeg selvsagt aldri vil få vite er hvor mange som styrer unna pga ting jeg skriver her. Men jeg tenker at i så fall er det antagelig like greit. Jeg er skravlete og impulsiv og har en del synspunkter her, og sånn er jeg IRL også, så hvis det plager noen er det til glede og nytte for begge at vi finner det ut før vi evt begynner å date.

Hva har dere av konkrete hendelser, og hvilke fornemmelser har dere når det gjelder hva deres aktiviteter på forumet fører til?

...enn meg som skal på Sentrum Scene i kveld?

Hva er de verste antrekkene eller stedene for Sukker-bilder?

Her er mine "favoitter":
Iført sykkelhjelm og/eller sykkelshorts
I bar overkopp
Bilder bra sengen
Bilder fra badet
Bilder fra treningsstudio
Bilde hvor eksen/annen dame bare delvis er klippet bort
Bilder med trutemunn
Fyllebilder

Så da ble vi i Tromsø en dag lengre enn planlagt. Min venninne har blitt syk, men jeg vil ikke sitte på hotellrommet av den grunn! Hva gjør man i Tromsø? Og har noen lyst til å finne på noe? :-)

Afrodites er tilbake. Bjørnar er tilbake. Ja da vil jeg tilbake også
Tar en måned bare for å se om sagmuggen i manesjen lukter friskt eller gammal elefantp... 🎪 🐘

Noen spontane som kan tenke seg en umiddelbar date

Med dagens apper, dingser av alle slag.. Så klarer ikke folk lese meldinger??
Det gir jo lyd hvis man har sukker appen. Regner med de fleste har den
Blir oppgitt. Skal da være glad noen viser interesse?
Samt det vises godt der opp te høyre her inne

Gir aldri opp, og Kjæreste kan ikke fremskyndes....., det er opplagt ...., sommerferien starter snart.... Frihet til å gjøre hva som helst er der, men.... Ikke det samme som 2. Litt slitsomt, men også spennende med radaren slått på hele tiden 😊, Kanskje for kresen, kanskje for opptatt av det visuelle i søken etter terningkast 6 ....? mulig dette er en blindvei, og heller åpne opp for vid-synet, sommerhilsen fra meg

....OG bilde samtidig, kan det virkelig gå i surr for selv den minst surrete😳
Føler meg nesten som en stalker når jeg klikker meg inn på profiler jeg har vært på flere ganger før. Men både brukernavn og bilde er forandret, å det går ikke opp for meg før det er for sent.
Hva er hensikten med disse byttene?
Bilde skjønner jeg, men å bytte begge å i tillegg samtidig....?
Finner jo ikke fyren mer interessant med nytt brukernavn😳

....oppi en hektisk hverdag...og fine helger.....

Hva vil du gjøre mer av?
Hva vil du gjøre for noe nytt?

Helluen, need some advice...hva slags retter kan man lage av makrell?? Var på enestående og nydelig fisketur i går, endte opp med å få sykt mye makrell...men som østlending (kremt) så vet jeg ikke helt hva jeg kan lage av alt for å få variasjon. Noen glimrende kokker her inne som kan komme med råd?
btw. elska å fiske når man faktisk får fisk..så nå er det nytt kriterium på lista for drømmemannen ;)

Kresen...

Siste svar to. 7 juli 2016 22:36 (141 svar)
Skjult ID med pseudonym Miamaria

Merker jeg blir veldig utseendefiksert når jeg sitter og blar gjennom profiler her. Om det ikke er noe med utseendet som appellerer til min nysgjerrighet, så sveiper jeg fort videre.. :) er I utgangspunktet ikke så overfladisk. . Trodde jeg :P går heeelt sikkert glipp av mange flotte fyrer me denne metoden 😂

Jeg lurer på om jeg er mot normalllttt . Jeg har leid meg en hytte på fjellet og er her alene. Jeg storkoser meg. Det må sies at jeg har familie og venner ikke så langt unna. Kanskje jeg har blitt skada på noe vis etter 6 år som singel?
Jeg ønsker dere alle en riktig fin sommer.

Jeg vet ikke om dette er rett sted å lete, men jeg er lei av vind og kjipt sommervær og kunne tenke meg å ta meg en tur sydover. Gjerne øyhopping i Kroatia eller Hellas. Men jeg har lyst til å gjøre det sammen med en turvenninne. Er det noen her som kunne tenke seg det samme?

Hvorfor blir feks jeg kontaktet av kvinner fra Troms når jeg selv er lokalisert retning øst av oslo?

Håper noen jenter at vi skal få så god kjemi at vi flyr opp til troms, nord trøndelag osv for en kaffe? :P
Eller er det bare fordi man kjeder seg? Lurt litt på dette ser du.

Uansett hvordan jeg starter en samtale, får jeg ingen respons. Det skjer ikke bare her på Sukker, men på alle andre nettdatingsider jeg er medlem i. Jeg vet at mange jenter ikke liker førstemeldinger som "Hei!" og "Så pen du er på bildet.", men hvordan skal jeg ellers starte en samtale? Jeg kan ikke begynne med å si hva som helst.

Nekter å melde meg på singelfest i slutten av september. Jeg vil ha kjæreste før det

Vi er steinaldermennesker

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Balder

Jeg kom over en morsom video på Interwebben, som tar for seg "kampen" mellom kjønnene. Jeg synes den er ganske morsom, selv om den ikke er i HD. (Den er jo fra steinalderen, altså 2008)

Se selv: https://www.youtube.com/watch?v=yVT7YGGG9kE

Av og til så mottar jeg "Raske meldinger" fra menn som taster i en fart fordi de er så opptatt akkurat nå.Enten pga at de er i en jobbsammenheng,på besøk hos venner,familie,på ferie etc. Når jeg mottar slike meldinger så faller interessen umiddelbart. Jeg føler stresset gjennom setningene som ofte kan bli litt enveis...jeg..jeg..jeg og bittelitt deg...Det hadde hatt en helt annen virkning om vedkommende hadde skrevet en melding når han hadde rimelig tid til å formidlet interesse på en måte som gjenspeiler at han har god tid og virkelig ønsker å bli kjent.. Dette lille ekstra kunne vært et utmerket utgangspunkt til å få et svar og muligens en date.
Er det andre som opplever noe av det samme,hva svarer dere på sånne meldinger?.Jeg sendte svar i starten,men orker ikke å gi så mye av meg selv lenger når ikke motparten gir inntrykk av å engasjere seg nevneverdig i annet enn å få til en rask date for å se hvordan vi måtte passe sammen.

Hva tenker dere om at EU president Jean-Claude Juncker sier at han har kommunisert med ledere fra andre planeter som engster seg over utviklingen i EU. Kan man kalle dette for " ailean disclosure"?

De som er frankofile kan jo selv høre hva han sier foran Europaparlamentet 28.6.2016

https://www.youtube.com/watch?v=x9pby3pyxuE

Hva skal du fylle denne uken med? Skal du på date?

Tida for å endelig komme i form, eller tida for å endelig flate ut på strand eller campingplass? Evt. en kombinasjon?
Kjør debatt/skryt/utskjelling/gnål. Det meste er lov.

Nå har jeg lastet opp nye bilder av meg selv men jeg får fortsatt ikke noen respons. Hva gjør jeg galt?

Elsk meg når jeg fortjener det minst .Det er da jeg trenger det mest :-P

Hei alle sammen jeg har hatt sukker pause et par måneder .Har dere det fint ...bra.....sånn passe ......eller går alt rett vest ............

Sukker

Siste svar ma. 4 juli 2016 14:40 (60 svar)
Skjult ID med pseudonym summer16

Får dere svar fra mange her på sukker?

Det ser ikke lyst ut for muligheten til å finne seg kjæreste på sukker. Når en lester på forum så klager alle bare over det motsatte kjønn, alle dater er med gale personer som enten stalker deg etterpå, eller daten var helt på jordet. På forum er det bare drittkasting,mobbing og provosering.. Hadde jeg kommet på date med en hyggelig person, for så å finne ut at du under pseudonym bare kverulerer og kommer med beskyldninger og til tider mobbing hadde jeg ikke kommet på noen ny date. Alle sier at de ikke er slik i virkeligheten ikke er slik ser jeg, men det ligger jo i deg tydeligvis. Med unntak av noen få så klager alle på samarbeide m eksen som ikke vil samarbeide slik du ønsker. Det må to til for å få ting til å funke, og to for å få et dårlig samarbeide. All den driten som folk trykker ut her kpmmer nok også frem IRL. Eller har alle splittet personlighet?
Spør mine venner og jeg er verdens beste og hyggeligste... Men på nett kan jeg være en kverulant og mobber, og bare slenge drit.
På de mnd jeg har vært her har jeg knapt lest ett innlegg uten at en el annen protesterer i vilden sky. Dessuten trodde jeg folk var her for å finne kjærligheten, men de fleste gir jo utrykk for at de ikke er klare for noe nytt. Har det alt for perfekt som singel, og vil leve akkurat som en vil uten å måte tilpasse seg en partner.

Eg synes det er utrolig mange fine folk her. Samtidig så merker eg det er de samme folkene som tar opp de samme problemstillingene gang på gang, og det kan bli litt kjedelig etterhvert. Nå har eg ikkje vært innpå her på lang tid, og føler eg bør slette mitt medlemskap. Dette betyr ikkje at eg kanskje angrer og kommer tilbake på et senere tidspunkt, men at det holder for meg for nå. Eg har ikkje funnet min livsledsager her inne. Eg føler at eg fortsatt her litt igjen å gi til den som ønsker, men bør møte henne på en annen måte. Ønsker alle en lykkelig fremtid, og håper de gode folkene her inne finner noen ande her inne å dele sin tid med. Tid er noe vi ikkje har for masse av, og det å dele det med noen, er en vakker ting. Klem til alle :)

Den berømmelige overgansalderen som alle snakker om. Er den forbeholdt damer???
Er det da slik at for mannen sin del betyr det utgått på dato???
Ingen av disse kan jo så klart ikke sammenlignes med panikkalderen. Alle vet jo at panikkalderen inntreffer på forskjellige tidspunkt for den enkelte og utfallet er særs forskjellig.
Selv har jeg ikke opplevd panikkalderen men føler meg litt utgått på dato :P

Nå drar jeg rett og slett ut på by'n i Oslo, og prøver å bli kjent med noen på gamlemåten. Hvor skjer det i kveld, lizzom? 😎

Livet er topp. Ha en fin søndag alle sammen ;)

Kongsbergjazz

Ingen svar
(kvinne 51 år fra Vest-Agder) Privat melding

Ikke at jeg kom så langt at jeg faktisk gjorde noe med det, men jeg noterte Kongsbergjazz i kalenderen for lenge siden fordi jeg likte så mange av navnene. Pat Methiny, Melody Gardot, Angelina Jordan, Kygo, Aurora, Karpe Diem m m m... Nå er alle typer pass utsolgt og bare få billetter igjen til noen av konsertene.
Søren og - det er til sånne ting jeg ville likt å ha en å planlegge det hele med...

Ser at et god del damer (i mitt tilfelle) som elsker å reise! Og det holder ikke bare å reise til Europa eller til syden, men neida, de skal til Vietnam, Sør Afrika og Sør Amerika.. Utforske kulturer og oppleve ny natur og mennesker. Forstår de godt, men for min del føler jeg at de som "elsker å reise" sliter med å holde seg i ro, gjerne i et stabilt forhold!? I beste fall MÅ den andre parten være villig å henge med til "gudfryktige" steder.

Eg sier ikkje at eg e helt imot å reise rundt i verden, men føler det e et viss press at man MÅ være med på utflukter. Eg føler også at slike personer gjerne prioriterer reising fremfor å finne den rette, eller å vie nok tid til "den rette". Er reisegalne mennesker evig singel? E de lykkelig, eller e dette bare en fase i livet de må gjennom!? Når roer de seg? Når de e 50?

Har dere noen tanker rundt dette temaet? :-)

...og sliter med å finne noe å spise siden de bare har tre retter på menyen. Svinebabben og pitachipsen blir for lite mat, og den helstekte grisen koster kr 3125 og er beregna på åtte personer. Er det derfor sju personer som har lyst til å hjelpe meg? Dere bør være damer, single, glade i skog og mark, ha masse humor og være ferdige med alle tidligere forhold.
Hvis dere spanderer grisen, spanderer jeg en øl på deling.

Kan anbefale alle en tur til Horten i helgen,hvor de arrangerer Nordisk Vikingmarked, i Borrekaupangen v Midgardsenteret😊 herlig stemning, og veldig morro for ungene ;) og selvfølgelig mye hyggelig å se på for single jenter og gutter 😉 god helg, folkens 😘

Hvor lenge skal/kan man kalle seg selv og betegne andre som jente og gutt? Når er det på tide å kalles mann og kvinne?

Jeg spør fordi jeg stusser litt når jeg leser "Jeg er en gutt på 49 år...".

Var på konsert i vågen med stavangerkameratene. Som østlending så må jeg innrømme at dialekta var utrolig sjarmerende og for en fengene låt med denne: https://www.youtube.com/watch?v=mYtopwLx-oQ.
Stemmer for sommerlåten for sukkerbrukere 2016

" Eg seie bare så du vett det. Eg har så sinnsykt sans for deg. Du e engel, du e god som gull. Ja, bare så du vett det. Men kossen kan eg sei det- For eg digge deg, eg digge jo deg. Men det´ ein ting eg lure på. Ka du syns om meg??"

sukker gjør meg til en kyniker av rang.....hvorfor blir det sånn?

At noen bare kan komme inn I livet ditt og snu alt på hue.😜og du føler du blir aldri den samme igjen. Finner liksom ikke tilbake til virkligheten. Hvordan var livet før den personen kom å fucka opp alt ? 😂😂.

Jeg er veldig glad i barn, men har ikke egne barn.

Ved å stille dette spørsmålet kan jeg komme til å tråkke noen på tærne, men jeg spør likevel:

Når noen i sin profiltekst skriver: "Barna betyr alt for meg!", har de da tid og plass til en kjæreste?

Jeg skulle på en måte ønske at det dukket opp litt nye fjes her på Sukker, for jeg ser stadig de samme mennene i listene.

Er det sånn at de samme mennene også ser meg like mye, eller er det noen i mine lister som ikke ser meg?