Sukkerforum

Og godt er det :)

Ønsker alle forum brukerne lykke til og keep faith.. Kjærligheten faller likeså godt på en lort som på en lilje :)

Jeg "fant" ingen her, men hvor man finner den ene , er jo det samme, så lenge det skjer..

HA EN FABELAKTIG JUL! og vær snille med hverandre :)

Ja, nå har jeg havnet midt oppi det....
Har hatt to interessante menn i kikkerten .... den ene har skrevet til meg jevnlig siden august uten at jeg har vist interesse. hadde ikke noe bilde heller...så da han endelig hadde et bilde synes jeg ikke han var noe spesielt...så jeg valgte å ikke fortsette med kontakten. Så tilfeldigvis gikk jeg tilbake på mailen og tittet en gang til på bildet og der stod navnet hans, og det viste seg å være en jeg vet hvem er fra mitt hjemsted. En kjekkas...da ble jeg bare så overrasket...så jeg måtte jo snu på hælen og be om godt vær da...så vi fikk omsider til et treff i forrige uke...veldig hyggelig.

Men innimellom her har det kommet en til på banen som også er kjempe søt...så da var jeg på to dater på to dager...han ene på torsdag og han andre på fredag.

Må jo kjøre dobbelt her..vet ikke hvem jeg liker best...han ene er veldig ivrig og veldig på banen..han fra mitt hjemsted gir bare lyd fra seg en gang i blandt...

Hvor lenge er det greit å kjøre dobbelt? Bør jeg holde meg fra sex. Blir vanskelig når han ene er veldig på banen...ble klining i går kveld...

Dette er tråden for de som faktisk leser profiltekstene. Hva har dere snublet over av profiltekster som har fått dere til å gruble eller le?

Den beste jeg har sett i dag er: "Jeg elsker å komme til himmelen"
Vedkommende hadde krysset av for "ikke religiøs, men åndelig". Ånder har sikkert andre reisevaner enn oss andre.

Jeg er nysgjerrig på hvilket stjernetegn dere andre forumtroll er. Samma for meg om dere tror på sånt eller ikke. Tar ikke lang tid å fortelle uansett ;-) Kjeder meg litt, og trenger litt unyttig, men kanskje nyttig info likevel.

på nett..

Ingen svar
(kvinne 61 år fra Aust-Agder) Privat melding

Tror nok at man kan bli her inne ganske lenge.. Av og på.. og når jeg leser innleggene her, tyder det på at for veldig mange, blir det kun med det.. Selv , er jeg skeptisk, men fortsatt nyskjerrig.. Tror allikevel det blir for mange fjes, for mange profiler, muligheter.. og valg. Uten at man tefter et annet menneske.. Bare å lese og se.. Og det er myye å lese og se her! ;-) Men kanskje derfor? Litt for lettvint og uforpliktende kanskje ? i.m.

Hvilke har dere?

Dæven dette er spennende.
Faktisk langt mere spennende enn det som skjer her om dagen, skulle ønske det var motsatt.

åhhh - får helt vondt i magen av dette......phuuuuu.

Er det sånn det er å være forelsket ? Tror jeg har glemt den feelingen ;O)

Dikt for oss alle

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym pus

Jeg kom over dette vakre diktet og ville bare dele med andre sukkersjeler

Kalypso
Av Åse-Marie Nesse

Eg tenner et fyrlys for alle som elskar
for dei som ror i ring og aldri finn same rytmen
for dei som berre lyder til signal
frå framande farty
for dei som støytte på grunn i medvind
for dei som styrer etter stive sjøkart
utan å ense måkars mjuke flog
for alle som kjenner dei sju hav
og aldri lodda djupa i sitt eige hjarta

eg tenner eit fyrlys
for all villfaren kjærleik
så vegen til det lova landet
blir synleg i natt

Hva merke gløgg liker dere andre?
Hva bør være oppi en gløgg for at den skal være perfekt?

selv har jeg blitt nokså glad i Barista Gourmet gløgg av orginal og sitrus. men med den siste er god med litt malabu rom. på jobben hadde vi demo av sitrusen der fikk jeg klar bedskjed å at blandings forholde kan ble litt feil ut over kvelden. skjønner ikke hva han mendt med det...

Kjære Julenissen, i år har jeg bare ett ønske:

Jeg ønsker å få en kopi av listen med " slemme " piker........

Hilsen buddha som stort sett har vært en snill gutt nesten hele året :-)

Jeg er sååå lei enkelte her inne som ikke kan holde gørra for seg sjøl. Hvorfor er det sånn at enkelte skal absolutt mene noe negativt om andre. Enten det er nick navnet her inne, pupper, blondine eller mørk. Om noen viser hud eller ei.....

Tror det sitter mange her med dårlig selvtillit som bare må "hevde" seg litt.......

Sukker burde gå inn oftere - få en slutt på dette våset.
Hva mener dere ?

Har en lærer på MSN - vedkommendes status er "Juleferie".

Blæh...

For en stund siden var jeg sammen med ei jeg møtte her på sukker, men en kombinasjon av en del ting, og at vi egentlig var på litt forskjellige steder i livet på diverse ting gjorde at det ble slutt... Ikke min avgjørelse, men dog... vi har i ettertid hatt god kontakt, da kjemien virkelig var og er bra mellom oss - og hu har fortalt at hun er usikker på avgjørelsen om å avslutte det hele..

Jeg har bestemt meg for å ikke gi a opp, men gi a plass og tid til å finne ut av ting på egen hånd. Hun vet at jeg alltid vil stille opp for henne hvis hun trenger noe, iallefall frem til hun har funnet en ny kar. Så er jo håpet mitt at hun en dag husker hvor bra vi egentlig hadde det, osv...

MEN - så får jeg en tlf nå i kveld, etter at jeg ikke har hatt særlig kontakt med henne på et par uker..hun skal til Oslo på fest, hvor hun ikke kjenner så mange - og lurer på om jeg kan være "backup", i form av om jeg evt kan hente henne og hun kan sove her i tilfelle ting ikke blir helt som hun håper... Jeg sa seff at det var helt greit, før jeg begynte å tenke gjennom ting..

Jeg har jo mine klare mistanker til at hun reiser til Oslo for å møte en ny kar hun har møtt...så lenge det er riktig for henne er det jo fint, men da melder behovet for å ta avstand fra henne, av hensyn til mine egne følelser..

Hva burde jeg gjøre? Har endelig hatt et par uker uten den vonde klumpen i magen etter at det ble slutt, endelig slutta å "sjekke" hva hun skriver på facebook osv...nå er jeg redd det er på'n igjen... tøffel sa du??

Og nei, til dere som tror hun er typen som kynisk utnytter at jeg er snill mot henne - så er hun ikke det. Jeg er rimelig god på å lese mennesker, og hadde aldri stilt meg så til rådighet om hun hadde vært av den typen...

Jeg er en dame på 44, snart 45 som opplever mye mer oppmerksomhet fra menn nå enn da jeg var i 30-årene. Var ute på byen i går f.eks. og ble jo sjekket opp av mange...nå var jeg ikke så veldig på sjekker'n i går, har møtt en som jeg skal på date med ...og overnatting med i kveld...

Kan det ha noe med akkurat det å gjøre...at menn værer om man er på desperat jakt? Eller har jeg blitt søtere med årene he he? Bare lurer...det er i hverfall knall gøy....nyter livet jeg...og all oppmerksomheten.

Med julestri og bikkjekulde er sukkereventyret best!

Her kan vi treffe nye mulige venner med muligheter til å utvikle noe mer. Så tar man det som det passer: om og når man eventuellt har sex og sånt, siden man uansett aldri vet om et forhold er noe å satse eksklusivt på før man har testet ut sengekjemien og i det hele tatt blir bedre kjent med hverandre.

Men det viktigste er gode venner! Noen som kan berike livet ditt litt og motsatt. Kilde til moro, stimulering og gjensidig støtte. En kaffe med en dag i mnd eller litt skravling på telefon kan være nok. Fortelle hverandre historier, snakke litt tull og ha det morro. Diskutere interessante temaer og utveksle nyttige hverdagserfaringer: Trening, matlaging, jobb, studievaner, hobbyer og interesser eller hvordan man oppnår bedre kommunikasjon med andre mennesker. Teste ut tricksene på hverandre?=) Dele youtubeklipp og informasjon om spennende nettsteder (Ted.com) og hvilke foredrag du skjønner at den andre kan være interessert i ("Gå inn på ted.com og sjekk ut Tony Robbins!")

Uansett åssen kjemien er med den du møter går du derfra en erfaring rikere. Er daten en total kjemi mismatch, har du en festlig historie å le av med venner over en øl. "Min kleineste date" er alltid bunnsolid vorspielmateriale.

Hva fremtiden bringer er det ingen som vet. Det vi har er øyeblikket og hva vi får ut av dette øyeblikket - om vi bruker det for alt det er verdt eller kaster det bort.

Sukker.no er et verktøy som blir verdifullt hvis du respekterer mulighetene og deg selv. Det blir verdifullt HVIS du utvinner den latente verdien. Samt gi noe av verdi til de du treffer, med alle slags ulike historier og gud vet hvilke bakgrunner, særegenheter og hemmeligheter. Din mulighet til å både gi og utvinne verdi er reell - i de lengre og kortere stundene dere deler. Dere går derfra en erfaring rikere, om enn fortsatt like forvirra.

Kanskje finnes ikke "The One"? Kanskje er det flere "The Ones"? Kanskje "The one right now" er viktigst, siden øyeblikket er alt dere har?

Det er et eventyr uansett hva som skjer - venner, forretningspartnere, elskere, naboer, diskusjons sparrere, kjærester for livet eller nyskillte foreldre som finner tilbake kjærligheten når dere blir pensjonister og kan gi hverandre bedre tid. Kjærlighet til livet er veien til å tiltrekke seg kjærlighet, og når det skjer trenger du ikke å stresse med.

Det er et eventyr uansett hva som skjer. Hvis du gjør det til et eventyr! :)

Hva skjer med at sukker har blitt et sted for by bærter og fisefine folk.
Hvor blir det av de som verdsetter interesser som hund,jakt og fiske?
Finnes det noen jenter med de interessene på sukker?

Hvor lang tid er det ok å være anonym? Dvs at man ikke oppgir tlf, e-post, adresse eller annet som identifiserer oss?

Jeg opplevde nettopp en som ble skikkelig fornærmet for at jeg ikke ville opplyse om e-postadressen min (som ikke er anonym) allerede før det var gått en halv time på chatten.

Trenger jeg å legge til at det ikke blir noe videre bekjentskap med vedkommende?

Når jeg leser trådene her inne så ser jeg at omtrent halvparten går på at de ikke får svar, eller at jentene her inne er for kresene, eller at de ikke er noe håp her på sukker. Jeg tenker at det må være bedre å dele erfaringer slik at de som føler de aldri får svar kansje får litt mer respons? Jeg blir ikke akkurat nedlesset av brev jeg heller, men jeg vet jeg har et dårlig profilbilde og det tror jeg er mye av årsaken for min del. Jeg tror at jentene her inne ønsker akkurat det samme som oss gutta når det gjelder og treffe den rette. Kom med gode tips både gutter og jenter. Hva som er viktig i en profil? Hva man bør skrive for å få bedre respons.

Jeg lurer på en ting,

Jeg liker en kar her hvor jeg bor, en jeg ikke kjenner men vet hvem er, har så lyst å sende en sms til han bare for å si jeg finnes, gjøre han litt nysgjerrig på meg, men hva skal man skrive i en slik sms når han ikke vet om meg (tror jeg)

Hjelp meg med å få til en bra første sms

Hvor mange flagg har folk på sengestolpen?

10

Til dere som er litt mer erfaren enn meg, hvordan få til å treffes når det er stor avstand?

Tar meg selv i å ikke sende mld. til feks. de som bor i Harstad eller lenger nord.
I begynnelsen av et "bekjentskap" er det jo et ganske stort steg å reise halve landet rundt for å se om man liker personen.

En kaffe også næææææh ikke min type he he.

På forhånd takk for innspill!! :)

Hvor lenge har dere vært single??

Verdens beste unger i seng. Ett glass rødvin. Katten tråkker på låret mitt. *ha deg vekk katteskinn*

En stille kveld.. Er lov å være fornøyd selv om man er singel også.. er det ikke?

Hva synes folk om at man er fremdeles venner med x-en sin.. Er det rart å skulle date en jente som fremdeles har kontakt med x-en sin.. jeg har hatt en samboer i 2 år og det er slutt, men vi er venner.. har ingen barn eller noen annen grunn til å holde kontakten...

Pokker

Plutselig slo det meg, har sååååå lyst på sex. Men deilig sex ikke sånn 20 min sex også natta.

Hva er god sex for deg ?

Bart eller ikke..... stiller spørsmålet som Hamlet..... I morgen ryker busken under nesa... for da avslutter man Adventsbart 2010... Tenker nemlig man skal på byen i morgen.... :D

Og jeg skal bli pen, og alle mine kvinnelige kollegaer skal bli pene, (for jeg skal dolle dem, *er jo på en måte yrke mitt*)
MEN! Det er alt for lite pene menn på jobben min. Og det er flertall av dem. Så til jul, så ønsker jeg meg kjekkere kollegaer som man kan kikke på ;-p

Ja da er det bare julefesten på folkehøgskolen som gjenstår før man tar juleferie. Herlig:-) Gleder meg til fest i dag med masse god mat og julesang, men også til å reise avgårde til London i morgen. Nyttårsfesten taes i Amsterdam med kjenninger jeg møtte i Thailand. Så mye morro blir det nok :-)

Håper alle sammen får ei kjempefin juleferiring uansett hvor i verden dere er :-)

I dag tidlig mens jeg måket unna nattens snefall, så kom en pensjonert kollega og hans kone spaserende forbi, og de to stoppet opp for en hyggelig prat.
Så på spørsmålet fra hans kone om det sto bra til med kone og barn, så måtte jeg jo svare bekreftende på at barna har det fint, men at jeg ikke har noen kone eller samboer.
Da kommer det fra min tidligere kollega: Jaja, det er bestandig noen som slipper billig unna........

Hmmmm.... kanskje vi ikke har det så ille vi som er single likevel da?

:-))

Er det mulig? Har noen dager igjen av medlemskapet, syns det er artig her på forumet, men søker jo ingen, så trenger ikke profilen..

Hvordan har det vært ved tidligere forhold?? stormforelsket med en gang..... Eller har det kommet over tid?

Har en mann som holder liv i meg med bare en melding i uka i gjennomsnitt....
Har bare vært på en date...som han liksom fikk mast seg til...
Dette blir jeg gal av...føler at jeg må jobbe med meg selv for å komme over og glemme ham....og når jeg da har fått ham litt på avstand...så er han på banen igjen....

Dette blir jeg bare trist og lei meg av...

Sitter å lurer på hvordan et profilbilde etter derre kvinners syn burde være.
Bare hode, full figur, halv figur.
Med ytterklær, t-skjorte, netto.
Hvordan kan vi menn få dere til å ta en kikk på akkurat vår profil ut i fra bilde.....

Er veldig nysgjerrig, he he

Lurer på om jeg våkner til en storm av pepperbøsser i morgen...

Jeg har blitt overrasket over noens forsøk på flørting - det er IKKE flørting å sende bilder av sine edlere deler i første melding til noen hehe...

Men jeg er også overrasket over at det finnes såpass mange hyggelige mennesker her inne - bare typisk at de bor på andre kanten av landet ;)

Må si at jeg ikke kan la være å tenke på eh... andre ting når jeg ser denne :-D

http://www.youtube.com/watch?v=xbsSeVr5NSI

Hva er deres inntrykk av folk som svarer og holder en hyggelig tone, men som kun svarer uten å tilføre samtalen noe? Enten så er jeg forferdelig sær, eller så er det noe annet galt noe sted, for jeg orker rett og slett ikke sånt. Hva mener dere?

Jeg tenker i hvert fall litt sånn at "på seg selv kjenner man andre", og jeg vet at jeg i det minste hadde stukket inn noe man kunne prate litt videre om hvis jeg hadde vært interessert, men sikkert svart uten å oppfordre til noe mer om jeg bare ville være høflig...

Veldig mange skriver i profilene sine at de jobber veldig mye og at de reiser veldig mye. Har man da plass til en kjæreste i livet?
Kanskje ikke så fristende å innlede noe med en som er opptatt mesteparten av tiden...?

Lurer på hvor mange er det som har lagt dere til "liker listen" deres, eller satt hjerter på dere??

Kom også med alder og kjønn i forhold om dere velger å være annomyme. :)

Hva gjør dere eldre menn med unge damer 30+, der forsøker å få dere til å produsere barn,
Starter dere opp på nytt med bleieskift igjen.
Har selv vært kontaktet et par ganger med dette formål.
Man blir seff smigret, men jeg synes det er vanskelig å avvise dei , vel jo ikke såre dei unge damene heller, har klart meg til nå
Hvordan gjør dere?

Hellu
Jeg er i Litauen nå, og de har wi-fi på hotellet. Nå skjer det ingenting her før i kveld med middag etc. Derfor må jeg plage dere litt.

Så jeg vil bare opplyse gutta der hjemme om at dere bør absolutt ta en tur hit en gang dere har tid. Nivået på damene her er det råeste jeg har sett. Annenhver jente er jo bortimot fotomodell. Helt tydelig at mcdonald og Grandiosa ikke har gjort sitt inntog her ennå. De kler seg som kvinner, ikke innpakka kjøttdeig som i Norge. Fantastisk. Mange snakker skandinavisk også så om du sliter med englishen er det ikke så nøye. Nå er jeg ikke på noen festetur så jeg er helt tilregnelig ..hahaha Kvinner, kom og lær! Gutta kom å se ;))) Og til dere jenter som allerede kan kle dere: Me like! yuhu!

Sure oppstøt tas i egnet tråd, ikke denne ;)

Har noen ønsker til dere og håper alle andre henger seg på, for jeg ønsker nemmelig nye flørter :-) Og dato på Hjertene som kommer.

Mine forslag til flørter er på denne siden her.. http://aftenposten.cellus.no/?page=animations&type=&categoryId=10690

Utrolig mange søte flørtemeldinger på denne siden, få vekk bestemor i spagaten, elefanten og hunden i rumpa osv... vil ha søte koselige flørter som man virkelig har lyst å svare tilbake på :-)

Hm, kvalitetsbevisst som jeg er skal jeg i dag innta middag på Bølgen & Moi... sammen med kolleager... Lurer på om de har like OK hamburger som MCD og BK.... De har i alle fall glassflaskecola til 40 kroner stykket. Så i dag skal jeg altså bli blakk og sulten etter middag! HURRA!

Jeg er overbevist om at dette skjer i rimelig stor grad. Spesielt "eldre herrer" over førti skriver nok i blant til de under 28 og håper på svar. Som fører til et treff. I hvilken grad "cougars" driver med det samme er også interessant.

Så - til de dette gjelder. Hvor god er treffprosenten? Og til yngre kvinner og menn, er dette et irritasjonsmoment, eller er det rett og slett forfriskende sexy? Om ikke annet et interessant innslag i hverdagen? Hvor ofte oppstår treff der aldersforskjellen er mer enn, la oss si 12-15 år her på sukker?

Og når det skjer, hva er det utslagsgivende - for jeg regner med at de aller fleste som er 12-15 år eldre er temmelig uinteressante for de fleste.

Ble sittende og reflektere over noe...basert på "Hvorfor er dere single"-tråden og flere andre tråder....

Det kan virke på meg som om endel her inne opplever at de ikke selv er med på å påvirke utviklingen i forhold de har vært i, og at de ikke har vært med på å ta beslutninger om "hvor går veien videre".
Jeg tenker da på hvor viktig kommunikasjonen er i et forhold.
Min påstand er at man er 100% ansvarlig for forholdet man er i. Dette gjelder begge parter. :-)

Hva er det viktigste du har lært/erfart...i prosessen som singel, og på søk etter en kjæreste?
Hva vil du gjøre annerledes i neste forhold?
:-)

1 rose du er alt for meg
2 jeg vil reise bort med deg
3 jeg vil treffe deg igjen og ha en fremtid med deg
4 jeg akter deg høyt og takker deg
5 jeg vil gjøre alt for deg
6 jeg tror ikke på dine løfter
7 jeg elsker deg
8 jeg er din til døden
9 jeg vil være alene med deg
10 vil du bli min hustru

Farger

Rosa jeg er forelsket i deg og er deg tro
rød jeg lengter etter deg
oransje jeg er din venn
mørkerød jeg venter på deg
fiolett jeg ønsker deg all lykke
gul du er solen i mitt liv
hvit jeg tror på din ærlighet og uskyld


En bukett med rød, blå og hvite blomster er ett frieri.

spørmålet eller tanken som jeg sitter med. er det greit å gi en rose på en tenkt date? eller kan de fleste disse timgene over....

Jeg er en kvinne på 40 - ser en god del yngre ut vet jeg, og har kanskje det mange vil si "utseendet med seg". Jeg får jeg ofte og jeg mener, virkelig ofte, mail fra unge gutter i 20 årene, som ønsker å snakke/treffes. Den yngste har så langt vært 19....

Til alle dere unge gutter som undres over at jeg ikke ønsker å treffe/date dere/`lære dere opp`;

De fleste av oss kvinner på som er i 30/40 årene er på sukker for å treffe en voksen mann, som ikke trengs å læres opp til å bli en god elsker, men som kan bringe erfaring og rikdom til sengehalmen. Det er ikke spesielt stilig å spørre om en kvinne har lyst til å være cougar ved å treffe deg, det er ikke spesielt sexy å si `lær meg opp - gjør hva du vil med meg`....

Bare et lite innspill til dere teddybjørner ;-)

Ja da har jeg nok gjort meg uinteressant som kjæresteemne i lang tid framover. Jeg var på sesjon i dag, og det ble avtalt at jeg skal starte på rekruttskole når jeg er ferdig med folkehøgskolen til våren(høsten). Er vel ingen som vil ha ei som i utgangspunktet er opptatt på annet hold fram til midten av 2012, eller? Godt jeg er ung, og ikke desperat etter kjæreste selv om jeg så gjerne skulle hatt en å være glad i.. :-)

Så da er det vel bare å vente på at superbruker-kontoen går ut ;-)

Hei alle.

ved I om ikke betalende kan svare på post, hvis man er betalende medlem? Jeg mener bare, at det er omsonst at skrive 20 breve hvis modtagerne ikke kan svare.