Sukkerforum

Er en gutt på 21 år som prøver lykken på sukker. Jeg sender melding til alle de jentene jeg synes virker interessante, men jeg får liten respons noe som jeg skjønner er ganske vanlig??... Meldingene er maks på et par linjer og det er spørsmål relatert til profilen til jenta, i tillegg til "hvordan det går det?" ..

Spørmålet er da om det er noe mer jeg kan gjøre, eller er det bare å holde motet oppe og være tolmodig?

Ja ja dette må da testes ut dette å-- har trua..
Vet da ikke helt hva jeg skal skrive men følte for å skrive noe å ønske alle likesinnede lykke til osv..

Ja, jeg hørte her om dagen at unger er en jentemagnet, og at jeg som (en relativt sjelden) alenefar dermed har en fordel i damejakten. Dette er noe jeg har hørt regelmessig, men min erfaring er det stikk motsatte. Jeg får lett kontakt med jenter og vi har ofte god kjemi, men det blir som regel litt lunkent når de hører om min situasjon. Det er nemlig slik at mor ikke er i bildet i det hele tatt, og at jeg har ungen 100% av tiden. Ergo lite fritid, og veldig dedikert til ungen. Er i midten av tjueåra.

Er det noen jenter som med hånda på hjertet kan si at dette er et pluss, eller er det bare noe folk sier for å være oppmuntrende?

Neeesten en hel uke uten sukker :)

Alle hatt det fint i julen? Savnet meg? ;)

Var på byen i går med venner og venners venner. Bra musikk og mye liv. Merket at en mann fattet interesse for meg fra jeg kom og utover kvelden, men min venninne var kjempeivrig på å sjekke han opp. Hva ville dere damer/menn gjort i en lignende situasjon?

Hm, dette ble en utrolig kjedelig kveld....

Og aviserene er allerede i gang med å skrive hvordan man skal kvitte seg med julefettet...

*sukk*

ok så jeg var innom en tur på match.com....og jaggu var det utrolig mange kjente fjes der gitt...

si meg hvor mange av oss er egt på flere dating sider ? Og hvorfor?

Har begynt å få et aldri så lite "luxusproblem", og lurer på om noen av dere har erfaring med samme problemstillingen...

Som en del menn her sender jeg ut poster til flere jenter, av de jeg syns virker spennende og interessante utfra profilteksten.. Og får jeg ikke svar, sender jeg til neste osv...

MEN - så plutselig så begynte det å renne inn svar fra en del samtidig, som på en måte la opp til videre kontakt.. Så nå sitter jeg omtrent å sjonglerer disse via poster og msn, og klarer lissom ikke helt å bestemme meg for hvordan jeg skal ta dette videre.. Har aldri hatt no særlig høyere svarprosent enn det menn tidl. har snakket om er vanlig her på sukker, men akkurat de siste dagene har "alle" kommet relativt samtidig...

Har jo ikke lyst å brenne noen broer på et så tidlig stadium heller, men samtidig kanskje lurt å bremse litt mens leken fortsatt er god??? Er det vanlig å ha kontakt med flere samtidig her inne? Føler kanskje det er litt...dårlig gjort, all den tid det var JEG som tok kontakt i utgangspunktet...

Intr i innspill på dette altså...

Man kan like gothic selv om har eller snart passerer 30, eller?

Finnes ikke noe vakrere i mine øyen. Skal vedde på at jeg er eneste i Norge som om vitern brukte svart fløyels-kappe til jobben og ble helt akseptert.

Av småborgelige enkle sjeler blir jeg sett på som satan selv eller verre, av spanjoler er jeg en blanding av Banderas og Zorro.
Dette er en stil for folk med litt bein i nesa. Bare jeg får stått opp når det er litt lyst ute skal jeg få lagt ut noen nye bilder, trenger så mye lys for å få med detaljene når alt er så forbanna svart, hehehe.

Alt om goth her :-)

Jeg er er en kvinne med barn som er i slutten av 30-årene og søker menn med barn i alderen 36-46. Jeg er derfor interessert i tilbakemeldinger fra den gruppen på mine spørsmål:

Tenk dere følgende scenario:

Kvinne 1: Sønn 6 år, 50%, noenlunde greit forhold til eksen, ikke flyttbar.
Fordeler: sønnen begynner å bli stor, mor har mye alenetid
Ulemper: kan bli utfordrende for en kjæreste å bli akseptert av en 6-åring, mye diskusjoner om oppdragelse og samvær med eksen, kan ikke flytte lenger enn at faren kan hente/bringe på skolen.

Kvinne 2: Sønn 1 år, 100%, ingen ekser inne i bildet, flyttbar (barnefaren er død eller er ikke inne i livet til barnet av andre grunner)
Fordeler: er i en alder hvor han ikke skjønner seg på kjærester, ingen ekser å forholde seg til, legger seg tidlig og har hele kveldene for seg selv, kan flytte hvor som helst i landet, har bestemor og venner som stiller opp som barn vakt så sant de ikke har andre planer.
Ulemper: avhengig av mor og må bli med "over alt", ikke alltid mulig å få barnevakt når det trengs, siden han er så liten så er det mange år med småbarnsstadie.

Hvilke av disse situasjonene ville dere foretrukket om kvinnen ellers hadde de samme kvalitetene? Og, igjen, jeg vil ha svar fra menn som har barn selv og ikke slike svar som: "ville ikke hatt noen av de" fra en barnløs person på 25 år .

Det er vel ikke til å stikke under en stol at jeg er i samme situasjon som en av disse kvinnene....

Og, til dere kvinner som er i en tilsvarende situasjon som eksempla ovenfor, hvordan har det funket å finne kjæreste?

Jeg trenger noen forslag på hva man kan gjøre på nyttårsaften eller hvor man kan reise til. Jeg har noen løse planer her og der. Ikke noe altfor dyrt da folkens.

Lurer på en ting .. det viser seg at min mangeårigeeks er også på denne datingsiden og kommer til stadig opp her....

Blokke eller ikke?

Seriøst.-. akkurat den derre er dritvittig!

Jeg skriver romantiske brev til jentene og det liker de, har faktisk fått 10-15 brev i det siste.
Så da er det bare å finne de rette ordene...

Jeg er en kar som på min profil har svart under musikkvalg bl.a. black metal. Jeg har nesten begynt å lure på om det virker skremmende på mange damer? Dette er jo bare en musikkgenre, men lurer på om det støter bort mange?
Nesten alle jeg har høy match med er jenter som enten er født med snorkel i bunnen eller turstøvler på bena, jeg lurer på, rockejenter hovr er dere? Jeg skal reise til London i februar for å se 3 eller 5 berømte trashband og er ute etter reisefølge. Noen der som vil bli med?? Jeg tar hotellregninga.

Julefokus

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Fokus

Fokuser på venner og familie, de som alltid er der for deg.

Fokuser på ordene du vil si i samvær med mennesker du elsker i stedet for ordene som fyller stillheten i samvær med mennesker som er deg likegyldig:)

God jul!

Hva fan er det for type jenter her??? Ikke noe bra tror jeg. Spør men får ikke svar, ikke undre på de er alene, hehehhehe

Da har man kommet seg ut av familiens "varme omfavnelse" og kommet seg hjem. Etter tre dager med ei mor som skal kommentere alt, ei mor som hele tiden hakke på far i huset, ei søster og mor som hele tiden småkrangler og ei søster som hele tiden skal fortelle deg hva du bør gjøre for å hjelpe til, mens hu selv sitter godt planta i sofaen, er det godt å komme hjem!

Nå skal det feires at jula er over, en jul som blei milevis unna det man så for seg for et år siden på samme tidspunkt, og feire at man har ferie hele neste uke!

I dag har jeg godfølelsen og skal ikveld ta en del øl og bli en ung og håpefull kar igjen på 80-talls konsert med Loveshack :-D

God romjul!!!

...vel jeg synes jula er ei skikkelig koselig tid.... Hvorvidt man velger å gå i kirka eller ei for å feire Jesusbarnets fødsel eller ikke spiller ikke så stor rolle for meg. MEN - jeg har fri i jula (også!). Det betyr at man kan være litt spontan. Jeg kan jo alltid være spontan bare jeg kan planlegge ting i god tid... I går brøt jeg praksis!

Har snakket med ei veldig søt jente på sukker ei lita stund.... og jeg fant ut at siden ingen av oss er tøff nok til å gjøre noe annet enn å sende laaaaaaaaaaaaaaaaaaange poster til hverandre, og snakke på MSN, så spurte jeg om hun kunne tenke seg til å treffe meg... Det ville hun.. Vi så på dag, tid, jobb etc... og ingen av oss hadde tid til noe før i 2011..... Det er jo til neste år.... Jeg nevnte i forbifarta at jeg hadde jo fri i kveld.... Jenta mente at det hadde vært morsomt å bare gjøre noe helt ut av boksen - bare møtes på kvelden... Sinnsykt bra ide tenkte jeg..... (Før jeg fikk hetta og angret litt på at jeg skulle være så spontan! Da blir man litt kvalm.... ) Men jeg er jo en forkjemper for at folk IKKE skal være så feige - så det endte med at jeg satte meg i bilen og kjørte til henne... en time i bilen det.... Erfaringsmessig så hadde jeg jobbet ut en backup-plan ved å sjekke ut muligheter for å finne på noe etter daten... Så hadde to kompiser som jeg skulle møte ute... er jo kjedelig å dra ut på "landet" uten å ha noe å gjøre tenker jeg...

Parkerte bilen utenfor hos dama, og er litt småstressa for jeg har kjørt med en GPS som har fått meg til å kjøre rundt 120 kilometer i stedet for det planlagte 77..... Dette ble for anledningen en hjemme-hos-date..... og det var veldig veldig moro å møte denne jenta... Ble ikke noe tur ut med gutta.... :)

Så nå venter jeg på at Morten og Morten skal stemme frem sukkerbyprofilen min slik at vi kan reise til Syden sammen... for jeg håper denne daten kommer til å bli begynnelsen på slutten av mine dager på sukker.no...... Jeg fant i alle fall den gode følelsen som jeg ikke trodde fantes...

Jeg håper dere blir kvitt meg! :D

Juleinfo..

Ingen svar
(mann 41 år fra Akershus) Privat melding

Jul (fra norrønt jól [1] eller jólablót, engelsk yuletide) er navnet på den opprinnelige, hedenske feiringen av midtvinterdagen i Norden, senere også av den kristne høytiden og festen til minne om Jesu Kristi fødsel. Den... kristne juledagen er 25. desember. Når Den gresk-ortodokse kirke feirer jul den 6. januar, er det ikke fordi de regner at Jesus ble født en annen dato, men fordi de fremdeles bruker den julianske kalender som har hatt flere skuddår enn i vår gregorianske og derfor ligger 13 datoer bak vår. Etter at vi sløyfer skuddårsdagen i 2100 øker forskjellen, og den gresk ortodokse jul vil da falle på 7. januar. I Norge er høydepunktet for julefeiringen lagt til julaften, det vil si kvelden 24. desember.

I storparten av Europa har feiringen fått et kristent navn: På engelsk brukes navnet Christmas eller «kristmesse», tysk Weihnachten eller «vienatt», fransk Noêl i betydningen fødsel, [2] men i Skandinavia har høytiden fått beholde sitt gamle germanske navn Jul, engelsk har bevart Yuletide som en arkaisk form.

Typiske elementer i julefeiringer over hele verden er levende lys, festlig lag, sammenkomster i familien, mektig, tradisjonspreget mat, gi gaver og almisser, symboler som rødt og grønt, nisser, engler, stjerner og julekrybber, og en rekke ulike tradisjoner som varierer fra land til land. I Norge blir julen feiret med julemat, levende lys og musikk; man gir hverandre gaver, de fleste pynter med juletre, og det er vanlig å holde julebord i forkant av julekvelden og juletrefest i romjulen. Særkristne element som kirkegang og lesning av juleevangeliet på julaften skjer også mange steder i Norge, tidvis også av de som ellers ikke praktiserer kristne ritualer.

Julen slik som den ble feiret i Norge og eller i Norden i dag er en synkretistisk høytid som hovedsakelig inkluderer trekk fra den kristne kristenmessen, den romerske saturnaliafesten og den norrøne julen — i tillegg til enkelte trekk fra blant annet den jødiske lysfesten hanukká.

Jeg har nemlig stusset litt over dette, for har selv barna mine 100%. Det er ikke noe negativt med tanke på faren til barna, for vi var gift, men han døde dessverre i fjor sommer. Jeg har godt med barnevakter og får en god del "voksentid", så heeeelt 100% har jeg kanskje ikke barna, men 99% ;)

Har du barnet/barna dine 100%? Eller hvor stor prosent har du?

2. juledag, og i byen igjen, men alle folka er fortsatt over fjell og hav, eller innesnødd i tog eller på flyplasser.

Men, ut å høre på musikk i kveld må jeg likevel! Har et par ideer til steder, men jeg tenkte; hvorfor ikke få med noen herfra :)

Så, har du lyst på litt musikk om et par-tre timer så send en privat melding, så møtes vi!

E

Hmmmm

Ingen svar
(mann 44 år fra Buskerud) Privat melding

Er helt ny her inne! Ha en fortsatt fin Romjul alle sammen.

Skal ut med en kamerat i dag, hvor i Oslo bør man gå ut dersom man vil finne litt liv og gjerne livlige folk pluss/minus 30?

Har vært her ca 1/2 år nå og vært på noen dater. Noen mer heldige en andre. Har som dere skjøner ikke møtt den store kjærligheten.

Men begynner og bli "lei" av og bli kjent med nye mannfolk....hva heter du...hvor bor du...hva gjør du på fritiden...har du barn...etc. Meldinger som flyr frem og tilbake.

Noen som kjenner det samme som meg?

Hva er trikset for å få en lite fotogen person (meg) til å se bra ut på bilder?
Jeg tror selv at jeg ser rimelig bra ut, men straks jeg ser meg selv på et bilde ser det jo bare elendig ut.
Det er jo ikke noe kult å legge ut slike blider på profilen.
Er det noen triks?
Har tenkt på å få lagt ut litt slike situasjonsbilder, men det er jo ingen i min vennekrets som har for vane av å ta bilder.

Er det bare photoshop eller prof fotograf som kan hjelpe?

Rydd i lista

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym fest

hei

noen som nevnte for meg at det er kjekt å blokkere folk du likevel ikke kommer til å ta kontakt med. Dermed får jeg vekk de som ikke er interessante og i tillegg ser den andre part hvem som er interessert. Så tenk hvis alle kunne rydde i feks online listene med å blokkere

Oppfordre alle til å gjøre det samme:)

Gi meg et nyttårsforsett eller to det går ann å leve opp til...... Det haster ;)

Dette er altså snakk om en mann jeg har hatt forhold til i noen uker. Som dumpet meg for noen uker siden etter sigende av praktiske årsaker.. men som jeg tok kontakt med igjen nå...klarer ikke glemme. Jeg fikk overraskende positiv respons. Og etter noen meldinger fram og tilbake (uten sex-antydinger) så skjedde det meg... dette jeg har lest om, men som jeg bare har trodd nærmest har vært fleip fra useriøse playere med eksponeringsbehov: Jeg fikk et bilde.... joda. Et "sånt" bilde - med julehilsen. Kremt...

Jeg lurer virkelig: Er det bra? (betyr det at han assosierer sex med meg fortsatt og ville glede meg i jula (og antakelig er intressert fortsatt??) Er det dårlig? (Er jeg nødvendigvis "bare" et sexobjekt han har lite respekt for når han gjør det?)

Jeg blir glad om noen svarer seriøst. Jeg må si at jeg ble overrasket, for det har aldri vært snakk om noe sånt, han har aldri bedt om bilder e.l. og hadde ikke trodd han var typen. Men jeg synes ikke det gjør noe...tror jeg... Skvatt litt, og det er jo morsomt i seg selv... Men lurer på hva gutter tenker om de sender av sted noe sånt til en jente der situasjonen er høyst uavklart?

Trenger m.a.o. deres hjelp til å tolke! (fint om du sier om du er gutt eller jente)

Jøss?

Siste svar sø. 26 des. 2010 15:39 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt

HAN; Du er interessant, spennende, pen, virker hyggelig og jeg vil bli kjent med deg, bla, bla, bla. Jeg heter (fullt navn) (og privatinfo) og du finner meg på facebook (link til profil).

JEG; Tusen takk! Svært hyggelig, bla, bla, bla, men jeg legger ikke til fremmede på facebook. Du kan vel ta ny kontakt når du har en ferdig profil her på Sukker? (Han hadde kun profilbilde, ingenting annet.)

HAN; Jeg tror ikke vi passer sammen. Lykke til videre!
-Og så ble jeg blokkert...

Så, altså; Legger du meg ikke til på fb, så blokkerer jeg deg! ...Eller?....

Er på besøk hos ei sukkerjente - ei venninne.. Og jeg fikk et lite glimt av matchene hennes... Altså jeg som mann får et lite innblikk i sukkerverden hennes... Det som slår meg er at det er mange menn som har bar overkropp....

Det er INGEN jenter på matchinglista mi med bar overkropp...... skuffende..... Må muligens bruke romjula på å endre matchkriteriene mine... Hvor skal man begynne.... ??

God Jul!

Siste svar sø. 26 des. 2010 01:05 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Julenissen

Ok, nå sitter jeg her, alene. Ikke fortapt, men den evige søken etter gjensidig kjærlighet. Det er noe som de fleste ikke vet hva handler om. Jeg vil på min hånd på hjerte fortelle at, det er så få mennesker her i verden som vet hvordan det er å elske noen. Ja, jeg ha vært der, blitt såret, og lidende på et sånt hvis at jeg jeg spør meg selv, vil jeg gjøre det igjen... Min tanke da er, skal jeg gi mitt hjerte til den som kan håndtere en pulserende opp og ned person som meg selv. Skal vi gå i dus???
Finnes det noen jenter her i verden som ønsker å utforske hvordan det er å kunne leve et beriket liv uten begrensinger. Ja, jeg har barn, kanksje du også, men hvorfor skal det stoppe meg, de vil jo at jeg skal vise dem veien til det gode liv. Kan jeg det?!!! Ja, men det er ikke den vanlige veien, det er gjennom hjertet og en god portsjon smarthet. Jeg er smart, men ikke dum. Min bruken på smarthet ligger i hjerte, ikke i slaveri av ting og berømmelse... Tro meg, som du tror til deg selv, det er ikke lett å være lykkelig!

Sånn apropos "bestandig jeg som tar kontakt"-tråden - synes nesten det ser ut som alle over 175-180 elsker å gå i høye hæler, men nesten ingen av dem som er lavere...

Bare en observasjon.

Jeg lurer på hvorfor kvinner ofte bare skriver at de har barn, men unnlater å skrive antall og alder på barn(a) i profilen. Noen som kan gi meg en innsikt i hvorfor det ofte ikke opplyses om dette i profilen? Skulle da tro at for de fleste så er det en viss forskjell om den man tar kontakt med har 1 eller 5 barn, eller om barn er 2 år eller 17. Bare lurer...

jeg har kjøpt for 4500. og det var til barna og nærmeste familie ellers også til en venninne da. Så da ble det til 9 stykker tilsammens.

Litt å le av.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym frk frøken

Dagens innlegg på mag`s antiblogg er bare konge. Brått så var dagen min ganske så fin ;)

Link: http://antibloggeren.wordpress.com/2010/12/25/julelidelse-og-blodtake/#comment-1961

Jeg hadde tenkt å sitte å sture i kveld...

Men nå kommer visstnok to av mine brødre og har tenkt å muntre opp søstra si:))
Da blir det vel en tur ut i kveld da, tenker jeg;)
Snille lillebrødre som tenker på søstra si....

Uansett ha en fortreffelig aften, uansett hvilken planer dere har..Jeg ble plutselig veldig glad kjenner jeg;)

http://3.bp.blogspot.com/_mmBw3uzPnJI/Sxbc7_4boRI/AAAAAAAA5RM/roeCLPEwGIA/s1600-h/funny_demotivational_posters_30.jpg

God Jul!

Ingen svar
(mann 34 år fra Oslo) Privat melding

Etter å ha opplevd nok en flott jul, litt annerledes men likevel flott, så vil jeg benytte mitt første foruminnlegg til å ønske alle:

Fortsatt God Jul og et godt Nytt år!
Måtte alle her inne møte den de søker etter ila 2011 :)

Siden vi nå er i julestemning ser vi det som vår plikt å oppfordre forumtrollkjerringene til å være snille med hverandre heeele året Vi gutta er som kjent mye greiere enn dere! Bare se beviset her:

OBS: Ingen kommentarer i denne tråden kan inneholde ordet "jeg". I så fall slettes den. Ha! :)

Hvis et rekrutteringsselskap har ansvar for ansettelser spiller det ingen rolle hvordan søkerne ser ut, men hvis et selskap står for ansettelsen alene viser det seg noen interessante fenomen.

Pene menn tjener nemlig på å legge ved et bilde av seg selv når de søker jobb, mens det motsatte er tilfelle for attraktive kvinner.

Kvinnelige jobbsøkere blir sjeldnere innkalt til jobbintervju hvis de har lagt ved bilde av seg selv, viser en undersøkelse fra Ben-Gurion-universitetet i Israel, ifølge dn.se.

Forskerne lot et panel bedømme bilder, og lot dem velge ut dem som så minst og mest attraktive ut. Bilder der etnisk opprinnelse kunne påvirke arbeidsgiverne ble plukket ut.

Det viste seg at de som ble sett på som pene, også så smarte ut, ifølge panelets vurderinger.

Deretter sendte forskerne inn jobbsøknader med likt innhold, med og uten bilder.

– En forklaring vi mener vi kan belegge er at kvinnelig misunnelse spiller inn. Det var i hovedsak kvinner som gjorde det første utvalget av jobbsøknader, og det virker som om de velger bort vakre kvinner, samtidig har de en tendens til å foretrekke de pene mennene, sier en av forskerne, Bradley Ruffle.

En annen forklaring som trekkes frem er at det kan være at kvinner som sender med et bilde av seg selv ikke anses som seriøse, da de kan mistenkes å markedsføre seg selv gjennom sitt utseende.

... Dette er min første førstejuledagsbabletråd.... Skjer det noe spennende i Oslo i kveld??? Fortell... Trenger dere et femte hjul på vogna? (et fjerde for dem som kjører trehjuling!)

Nå har jeg i flere år på rad ønskett meg en jeg kan være glad i og feire jul med.
Jeg har passet godt på å være kjempe snill.

Men nei.. Ikke i år heller.

Kake

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym qwerty

I ulike terapisammenhenger, feirer gjerne pasientene med kake når én person har nådd målene og dermed kan gå ut i den store vide verdenen, og alle gratulerer: "Nei, men Bob Kåre, så flink du har vært! Gratulerer, det er min tur neste gang!"

Hva med å gjøre noe lignende her på forumet? Kake hver gang noen av gjengangerne finner seg en partner?

Har omsider landet i sofaen etter en, ja hva skal jeg si....spesiell kveld..?! Har feiret jul hos meg med eks-svigermor, min eks, mine foreldre og barna mine. Alt for barna!
Det er LITT spesiellt å feire jul sammen med eksen, og hans mor når ekteskapet mellom oss er over...han er i ett nytt forhold, og jeg er singel. Jeg er egentlig ganske stolt av meg selv som har klart å gjennomføre dette:)
Gruet meg veldig på forhånd...
Nå er det overstått...hurra!

Synes jeg fortjener ett fantastisk 2011 hva gjelder kjærlighet i allefall:))
Og det samme ønsker jeg for alle dere andre single flotte mennesker der ute;)

Fortsatt god jul alle sammen!

Sliter normalt med å få høy match med folk som er under 24 år og det er kanskje en logikk i det. Overraskelsen var derfor stor når jeg fikk 89 poeng med en 16 åring... Så da lurte jeg på om vi egentlig matchet. Så mange røde hjerter er det sjeldent jeg ser. Er det slik at Match Makeren av og til finner ut at store ulikheter faktisk kan passe sammen, Selv om jeg er 100% eldre enn de utkårede? (Her om dagen fikk jeg ennå høyere score med noen som bare var 90% eldre enn meg igjen).

Her er noen av de større problemene vi hadde;
Vil du ha barn/evt. flere barn kan definitivt bli problematisk for dere. Det samme kan nok også gjelde grad av antall år utdannelse inkl. videregående. Forskjeller i klokhet, pengeforbruk (relativt din alder), god økonomi, flørtete/frihet med andre under forholdet, Ønsket varighet på forhold, hvor mange år er det til du vil ha barn, faktaorientering, sjalusi, dømmende og intelligens (iq i tradisjonell forstand) er egenskaper som kan skape problemer for dere.
marenaab er ikke så opptatt av at du macther på hvor mange år er det til du vil ha barn.

Haha, nå tar jeg ferie, og i morgen sitter jeg på toget, for å feire jul i Hemsedal! Masse snø, nypreparerte løyper, god julemat servert, og kos med guttene mine!

Jeg ønsker alle sukkerfolk en fantastisk god jul! Jeg skal hvertfall ha det! ;)

Jeg har lært to ting på Sukker:

1) Damer vil bli jaktet på.
2) Hvis vi viser for mye interesse, blir vi bare vennemateriale.

Dette går ikke i hop for meg, altså, hvordan skal vi egentlig jakte uten samtidig å vise interesse? Er det meningen at vi skal gjemme oss i buskene der hun bor og hoppe frem når hun kommer hjem fra jobb, eller?

Med ønske om en god jul til dere alle....

Har hatt en deilig julekveld med jentene mine...og slapper av med et lite glass vin etter at jeg har kommet hjem, og lader opp til en 1. dag jul:)

Snör "katter" i Sveriges östland.. Der jeg er hos a mor for anledningen... Veldig kaldt, men veldig vakkert..

Håper alle får en eller annen form for hyggelig juletid... Med god mat´, og annet kos..