Sukkerforum

Nå vil jeg vite hva dere menn synes om norske kvinners aktiviteter mellom laknene:)
Hva liker dere, hva liker dere IKKE..noe som er helt turnoff?

Hvordan er deres "drømmedame" i senga? DET hadde vært morsomt å vite noe om!

Fyr løs!

Jeg ble flørta med en tilfeldig som var innom og jobbet for oss. Og jeg svarte tilbake med å flørte.
Kollega spurte om de gutta som skulle hjelpe til,(inkl han) skulle ut senere. Joda..

Og jeg så singel som jeg er og får blitt.. Stikker med min kvinnelige kollega og møter disse gutta.. deriblandt han... han som ser ut som vel på min alder.. Men neeeei..
Hans evne til å hoppe ved min minste ønske.. (jeg bad han ikke betale for noe eller slik altså) ,men det satte meg helt i sjarmisen og jeg begynte å bruke litt små ertete seksuell form for kommunikasjon. <(FY MEG) litt.. kanksje. heheh..
Og han endte med å spørre om en festrøyk med meg sånn etter par timers kommunikasjon.. Greit sier jeg.. Og ikke mer en 30 sekund etter han har fyrt opp sin, så kysser han meg meeeeeeget lidenskapelig og rødmer som fan etterpå og spør på den mest skjønneste måte.
"Kan jeg få lov å prøve meg på deg, du er sååå deilig" Og så rødmet han igjen. Dæven så kjekk han var da...
(ps kun 3 øl var innabords)
Jeg bare tok tak i han og huka han etter meg. Og han var flink og gitt.. Litt knotete i starten, men tok seg opp betraaaaaktelig..
Og den kliniga.. OIOIOI...
Veldig kosete fyr sånn underveis og etter osv osv..

Men nå morgenen kom.. Sendte han på dør.. "Neste gang du kommer innom jobb får vi se om vi tar en omgang til" Enn om jeg kanskje ikke visste om det ville skje..
Det var det jeg fant ut jeg kunne få ut av det herre.. En kjempenatt med en smårips...

Så det går visst og ha noen gode ONSer.. men tror det er når du ikke er for full.. rett og slett.. vel.. "speaking for the girls"

Det er nå to og et halvt år siden jeg flyttet til Oslo, hovedstaden. Og så og si eneste typen gutter jeg har støtt på, både i den virkelige verden, og her inne på sukker, er døgenikere som er livredde for forpliktelser, og bare er ute etter sex. Meningsløs sex, uten forpliktelser overhode, og selvfølgelig slenger de på "som kanskje kan utvikle seg til noe mer etterhvert". Men hallo, hvem kjøper kua når de får melka gratis? Jeg er så fantastisk lei av dette, og begynner jo selvfølgelig å lure, er det meg det er noe galt med? Er jeg some kind of drittsekk magnet? Eller kanskje jeg ødelegger helt normalt fungerende gutter å gjør dem til disse forpliktelsesløse sexønskende maskiner? Som vandrer rundt og forventer at alle jenter skal være villig til å nedverdige seg selv til å bli deres lille sexleketøy, de ringer, vi bringer. Det verste er egentlig hvordan de går frem, hvordan de pynter på det hele med å skrive en liten hvit løyn nå og da for å få tillit, før de slenger sannheten på bordet. Lyser det slutty av meg? Er det derfor de flokker seg rundt meg? Jeg kan bare ikke forstå hva jeg gjør galt..

Hei!
Jeg har funnet en veldig kjekk og trivelig kar her. Vi skal på sukkerdate om noen uker. På grunn av avstand og andre ting lar det seg ikke gjøre før det. Jeg føler jeg kjenner han nesten etter å ha sendt sikkert 100 "post". Nå begynner vi å gå tom for samtaleemner, noe som vel kanskje er naturlig siden vi ikke har møtt hverandre. Har dere noen tips til hvordan man holder samtalen gående uten at det blir "hva skjer hos deg i dag a?" :P Jeg vil gjerne holde kontakt frem til daten, slik at flørten ikke dør ut...

Tips?!

Takk :)

Trenger litt råd rundt et gammelt tema.
Hvordan går man videre når en vet mannen sin har vært utro med en kollega ved flere annledninger.? Forholdet er over nå, men de møtes jo fortsatt hver dag på jobb.

Hei alle sammen

Jeg mener at sukker burde ha med på profilen vår dette :
* Skilt
* Separert
* samboer / gift
* Singel - tidsperiode ?

Jeg vil ikke date en som har vært singel 3 mnd, vedkommende trenger en periode å rase fra seg på.
Vil mye heller date en som har vært singel 3-4 år etc

Hva tenker dere ?.

Katt og mus?

Siste svar fr. 19 nov. 2010 02:02 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym Zuggazagg

Jeg har fått mange gule og noen røde hjerter fra flotte menn etter min smak.Og gitt noen tilbake. Men så stopper det der, disse mennene eller gutta de er inne og titter, men sier ikke noe..Ok, venter de da på at jeg skal si hei? Jeg har tatt kontakt selv noen ganger, og fått svar, men så er det som å tråkke i sirup etter det. Jævlig kjedelig.Og nei, det er ikke fordi jeg er kjedelig..:-P. Hvis man har funnet tonen, kan dere ikke bare spørre om vi skal ta en øl i stedet, hvis vi bor i samme by vel og merke..:-) i stedet for å drive å maile frem og tilbake til krampen tar oss? Man merker jo ikke noe kjemi før man har møtt hverandre. Jeg merker at jeg gir litt faen og bare kjører på når det er sånn. Men da blir jo dere menn skremt .Tåler dere at vi er selvstendige damer og tar handling eller vil dere helst stå for den biten selv.? Eller er dere sjenerte noen av dere?.Eg bare lurer.

Hei! Jeg vurderer sterkt å melde meg på sukkerfesten til lørdag. Er det mange som skal? Jeg kjenner ingen og er litt usikker på om jeg tørr. Er det noen som skal treffes et sted først og gå dit sammen? Hadde vært koselig å blitt kjent med noen her inne så man ikke følte seg helt alene i den store verden..hehe.. :-)

Jeg ser med jevne mellomrom oppslag om "Per" og "Kari" som har truffet hverandre på nettet. Men når jeg ser bildene av dem klarer jeg ikke å la være å tenke på hvor kunstige de ser ut - de er jo helt plastikk, jo!

Det er kjempebra at folk treffer en livspartner, enten det er på nettet eller andre steder. Men vær så snille, da, kan dere ikke se litt mindre tilgjorte ut når en eller annen journalist, eller hva det er, skal ta bilde av dere???

Sitter å hører igjenom en del sanger og kom til å tenke på hva dere andre like av kjælighets sanger som er blitt gitt ut igjenom årene. jeg selv hører en del musikk. pga at jeg er oppvokst med musikk og komponsit i nær slekt.

Her er noen av de som jeg liker av kjærlighets sanger

Tåren På kinne ditt. ja denne er vel kansje en blanding av kjælighet og at personen får et nei av den han var glad i.
Min førstkjærlighet. denne likker noks langt opp på min lista.
Kamilla-milla. denne brant seg fast i minnet mitt var vel en sommer jeg satt å jobbet med noen oppgaver på pcen og hørts på nettradio.
The First Time. kan ikke si hvorfor jeg liker denn, men den er nydelig
Nothing's Gonna Change My Love For You. ja nå vil en del lurer på hvorfor jeg har satt denne opp. men forklaringen ligger litt i sangen og hvordan jeg føler der for den rette personen. det har blitt en del som jeg har kansje har hatt lyst å si dette til.

dette er bare noen av de mange tusen sangen jeg har hørt og som jeg liker av kjærlighets sanger.

Ja det ER så vanskelig - menn ønsker seg jo ikke noe hehe.
Jo selvfølgelig gjør dere det men trenger litt tips .
Har brødre , svogere, tante gutter og pappa som jeg trenger noen gode råd og tips til.
Sitter å kikker på "clas Olson " reklameblad og tenker hehehe ja her er det jo litt av hvert .... men hvem ønsker seg arbeidlamper - skrutrekkersett - og dusjhode m/ lys hehehe ... Neinei. :P

Vi damer har jo tusen ønsker av smått og stort - hvorfor kan ikke menn å ha det?

Så fyr løs her nå kom med ønsker i pris klasse 150 - 15000 :)

Det er to emner jeg tenker litt på som jeg regner med at det vil komme spydigheter fra forum ryttere. men jeg kan bitte fra meg vis det er det om å gjør....

Første er hva tenker du/dere vis dere får et brev, melding eller en flørt fra en som har dysleksi. od du/dere ikke forstår helt hva ahn/hun mener med det som den personen skriver. men for han/hun så virker det som en helt vanlig melding og kansje ikke ser feilen på hva den har sent. Hvordan vil du/dere gjør det over for den persoen? det er flere mått er og gjør det på men kansje det som det blir til at der over ser den eller flirer av den.

Andre tingen er regelrett hvor intens og følelsemassig kan en vær over for en som en har møtt for første gang og at dere har funnet tonen, hva er normalt.

sitter med to erfaringer som kansje jeg ikke har innsett dette ført det gikk i dass og fikk bedskjed om at vi ikke passet sammen og at jeg ikke hørte noen fra den andre episoden. så jeg vel redd for å regel rett dritte meg ut å at jeg går i samme sporet igjen å ødelegger for meg selv.

håper det er noen med litt mer sagfliser som svarer.

Vil ikke si oppgitt - men stiller meg undrende til følgene:

Har vært i kontakt med to stykker i den siste tiden som svarer meg på mail at de har fått seg kjæreste (den ene sågar den store kjærligheten) men uansett når på døgnet jeg logger på er disse to online, hva ønsker de seg tro?

Jeg håper ikke voksne menn svarer slik for å bli kvitt meg ....he he det er jo ikke jeg som blir lurt eller løyet til som er idiot her.... da får de heller blokkere meg......

Så status: under en måneds sukkertid, flere vil kun chatte om sex - nekter jeg blir jeg blokkert, noen har altså kjærester og tar opp tid og plass her inne, Noen vil bare ha en elskerinne - lykke til!

Jeg er voksen og kontakter kun voksne - jeg tror det er her oppe i min alders rekke alle grisene og forpliktelsesløse "playere" befinner seg.....eller kanskje det er slik over hele fjøla - hva vet jeg - men hjelp - her er det utrolig mye tid som går bort ikke bare i grov sortering men finmasket også - jeg er nesten nødt til å tro at de fleste menn lyver her inne og hvor godt er dette sukkerforum da?
Du snakker om å ha is i magen -eller burde jeg miste trua?

Og alle dere unge som snakker om bagasje etc - kom å bli med meg en tur rundt her inne :)))) Jeg har ikke hørt nok til ørene faller av men det ligner :)

Ønske meg lykke til, dere:)

Tanken på å sende eller motta kjærlighets dikt som ikke persoen har skrevet selv. Men som en kjent person har skrevet. hvordan ville du opplvet eller tenkt om den personen. Hadde du tenkt om han/hun ikke hadde noen selv eller at han/hun ikke kunne skrive noe pent å sende eller legge igjen til deg....

eks.

KJÆRLIGHET
er kun en galskap
WILLIAM SHAKESPEARE
(1564-1616)
engelsk dikter og dramatiker

DA JEG VAR
svært ung ble jeg dypt
forelsketog trodde virkelig
at jeg aldri ville oppleve slike
følelser igjen.
Så ni år senere gjorde jeg
det, og langt, langt sterkere
og dypere en tidligere.
KAREN BLIXEN
(1885-1962)
Dansk forfatter

Alder

Siste svar to. 18 nov. 2010 01:13 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym pseudonum

Hva er ok alder's foskjell?? Vil gjerne ha mange synspunkter på dette...

Grunnen til at jeg lurer er fordi jeg selv er 31 og han er 24, ingen ting har skjedd enda men tror nok ikke jeg sier nei om han prøver.... vi har det veldig kjekt sammen og kan fort skje mere...

Hei, alle som gidder å sette av litt tid til å lese dette....

"joinet " siden her for et drøyt halvår siden, for å prøve.....
egentlig, så går jeg bare i ring og ring her, fordi jeg ikke KLARER å finne "den rette" her inne, der ute, noe sted.

Den rette, HADDE jeg.....
hun dro fra meg, for 1.5 år siden..... siden den dagen, raste alt sammen for meg.... vi har barn sammen, men ikke delt foreldrerett lenger....
Jeg har brukt og solgt mye dop, gjort mye faenskap, men alltid elsket moren til barnet mitt og barnet mitt,
Etter MYE om og men, bestemte jeg meg for å virkelig FIKSE livet mitt.

Alt er bra, jeg ser bra ut igjen og føler meg etter et år, ganske bra :)
wohoooo!
Glemte jeg å fortelle at under de 5 årene jeg og eksen var sammen, gikk alle mine "slemme penger" til hennes utgifter, og sørget for at hun ble VELDIG godt likt i banken. (ergo kjøpte hus dagen hun flyttet fra meg).
In ur face, sånn er det. ser den. gidder ikke hate av den grunn..... SÅ så kommer jeg meg videre da...
hun vil ikke prate normalt med meg, og gir meg skyld for alt som har skjedd, og kommer til å skje...

jeg velger å være en god far, og bite i det sure eplet.

Så, så får jeg meg en VELDIG bra jobb, veldig fin bil osv osv
jeg har egen leil. og kan ikke klage på økonomien.
plutselig, vil kvinnen i mitt liv, som jeg lever for, ha meg tilbake!
det BØR ringe en bjelle som sier: NEI IKKE FAEN! hun har ødelagt deg nok, og kommer til å ødelegge deg helt denne gangen.

mens en indre stemme, gråter av lengsel..... jeg elsker hun, savner hun og jeg SKAL gi hun en sjanse.
selv om hun har vært en ekte hore :)

hva faen GJØR man i den situasjonen?
ps, be serious. jeg er ustabil nok fra før ;)

Dette gikk visst litt raskere enn jeg hadde regnet med.....hadde en forhåpning om å bli gammel på forumet
og å ha det gøy sammen med "veteranene" her i månedsvis :-)
Men så dukket det plutselig opp en dame, som jeg nå har blitt sammen med. (Traff henne på en annen datingside)
Det ser ut til å bli noe ordentlig ut av det, så da syntes jeg i grunn det er på tide å forlate Sukker.no

Jeg vil få takke for mange artige diskusjoner, mye moro, for kontakten med mange kjempefine mennesker,
og ønske alle sammen lykke til videre!
Hvis det er noen som lurer på hva som er hemmeligheten, så kan jeg godt avsløre den: dritflaks!
Ha det fint alle sammen, og ha en riktig god jul !

(er "på" et par dager til, men da napper jeg ut kontakten ;-)

Muligens av tai eller russisk opprinnelse...

Eller om han er blitt bortført av romvesener...

Eller om skipet han bordret kantret og forsvant i dypet...

Eller om han er litt hårsår allikevel, og stakk med halen mellom beina....

Noen halveis brukbare teorier her, hva tror dere?

Har aldri vært spearert før...

Flyttet fra mannen etter 25 års ekteskap i sommer og har ikke hatt sex eller nær kontakt med menn på 1 år.
Nå kribler det både her og der. Men hva gjør jeg? Og hva bør jeg ikke gjøre?

Noen som har gode råd til meg?

Vil gjerne ha sex, men etter så lang tid med samme mann, vet jeg nesten ikke om jeg tør.
Kanskej best å få seg en kjæreste først. Det er jo egentlgi det jeg vil.

Ønsker brutalt ærlige svar fra forumets kvinner: hva syns dere om ola nordmanns ferdigheter ved lakenet?

Er de best første gangen eller blir de bedre etterhvert? Hvem er generelt best av kjærestepusene og playerne? Hva er de flinke til og hva er de mindre flinke til? Hva skulle dere generelt ønske at vi var bedre til? Og ikke minst det evige spørsmålet: har størrelsen på utstyret noe å si?

Alle ærlige og erfaringsbaserte innspill verdsettes! Si gjerne noe om hvordan erfaringsgrunnlaget er, fordi har du bare prøvd en mann så...hmhm...er det greit å ikke generalisere for mye!;)

Målet med tråden er såklart at jeg selv og flest mulig andre menn skal kunne lære for å bli bedre, slik at de nydelige damene her inne kan få mer ut av tiden dere tilbringer sammen med oss. Enten det bare blir en kort og lidenskapelig flørt eller starten på en livslang kjærlighet kan man aldri undervurdere verdien av å gjøre et godt førsteinntrykk!:)

Det har blitt noen dater de to siste årene som singel. Både med menn fra nettet og fra den virkelige verden.
Det som jeg virkelig undres over, er flere av dere menns måte å avvise en kvinne på. --- Med stillhet.
De jeg har datet fremstår som ærlige, oppegående mennesker, som vet hva de står for og hvem de er. Men hvorfor er det sånn at når dere finner ut at dette kanskje ikke var det store, velger å ikke ta telefonen, eller unnlate å svare på meldinger.
Kan avtale nytt møte, kanskje date nummer 4,5 eller 6, eller det kan være en "gammel bekjent" man har fått tilbake tonen med..... Også bare stillhet.
Hvorfor er det sånn?

Beklager damer vis denne blir for sterk for dere nå. kansje en må lese denne to ganger for at en skal få tak på hva en mener dette er. jeg står for denne oppskriften

Fredagskake med banan:

Ingredienser:

2 leende
2 myde armer
2 velformende ben
2 faste melkeholdere
1 form foret med pels

tilbereding:

Se dypt inn i de leende øyene. bred ut de velformende ben. klem forsiktig på melkeholderne til formen er smurt. tilsett bananen og før den forsiktig frem og tilbake til den er velsmurt. dekorer med egehvite. Kaken er ferdig når bananen er mye.

Husk og rengjør redskapet. Det skal forhåpentligvis brukes igjen....

Hvordan er det egentlig mulig at så mange flotte og veldreide damer er single????

Vil ønske alle Kvinner og menn, en GOD dag.
Idag, skal dere alle oppleve, at verden er et vakkert sted å leve i, så lenge du ser etter de små gledene i livet =)
som f.eks, hvor vakre alle kvinner er, på hver sin måte =)

kvinner: Dagen er din! (eres)

Jay-Z - Rock Boys

hør på den, og dagen er din ;)

Var nettopp inne på en av de konkurrerende datingsidene til sukker. Jeg vil si først som sist:

På de aller fleste områder har sukker overlegent bedre brukergrensesnitt, altså bedre funksjoner.

Men en liten ting hadde vært en forbedring: Å kunne bruke ulike skriftstørrelser, typer og gjerne og farger i priavet meldinger.

Hadde sukker fått det hadde jeg antagelig forelsket meg i selve nettstedet og ingen dame ville klart å få meg ut herfra igjen...

Har dere jenter noen tips til meg angående sexyparfymedufter

Hadde vært fint om man kunne sett hvem som skulle på festen på profilen. Da kunne man ha chattet og blitt litt bedre kjent før festen? Det er kanskje ikke alle som har lyst til å annonsere at de skal festen, og det skal de slippe? Noen tanker om dette?

Hei, jeg tror vi passer sammen hvis du slanker deg 15kg, hva tror du?

Skjult ID, artig fenomen. Som ny på sukker.no synes jeg forum kan være en god ide i forhold til å betrakte andres meninger og verdier litt på avstand.

Bare en ting jeg undres over. Hvorfor er det så vanvittig mange som skjuler sine meninger bak en skjult ID/pseudnonum?? Er det noe jeg ikke har fått med meg?. Nå er jeg en åpen person da som står veldig for mine ord. For meg personlig er det spesielt om jeg ikke kunne svare uten en tråd uten å vise hvem jeg var. Ser at det er et par tråder jeg kanskje kunne skjult min id på da...men likevel. Er ikke ærlighet og personlighet noe vi søker å bli kjent med?

Bare en tanke her fra sofakroken en søndagskveld.... en liten betrakning fra "seppas" hjørne*ler*

Enjoy:-)

Eg lurer på kvifor www.sukker.no ikkje kan ha et opplegg som ikkje går på å gå ut på byen og kjøpe drink i baren og dj-musikk og alt sånt. Det er slik eg føler sukkerfestane blir markedsført, og då er det kanskje ikkje så rart at det er overvekt av kvinner som melder seg på?

Kvifor kan ein ikkje møtest på andre arenaer enn på "fest"? Det er jo tross alt fordi det er håplaust å gå på byen at mange er på www.sukker.no.

Mads

Vi gutter vet jo hvordan ei jente skal være sexy, men hvordan ser dere jenter på en sexgutt?
Kan det være et smil, mandighet, trygghet og kanskje selvsikkerhet, eller andre ting?

Ser fram i mot svar.

Hva lurer vi på?

Tatoveringer er i vinden, men selv ønsker jeg absolutt ikke en!

Hvordan ser andre på tatoveringer? Er det greit at en fremtidig partner har det? Hvor mange og store tatoveringer er akseptabelt??

Jeg hadde kontakt med en som hadde en synlig tatoverng på armen - ok det, men ble mildt sagt sjokkert da vi ble fb venn er og jeg fikk se at HELE ryggen var full av tatoveringer.......... Skulle likt å sett familien min sin reaksjon når t-skjorten ble tattt av for å slikke sol på hytten ;-) ;-)

Jeg har kun ett absolutt krav og det er at mannen i mitt liv ikke skal ha barn fra før.. Vil lage mange egne ;) Og da blir jeg så driiiitforbanna når jeg stadig vekk oppdager at menn krysser av for "har ingen barn" også viser det seg at de har det allikevel, enten ved at de forteller det etter mange mail eller så har de bilder av barna sine i profilen.. Vær ærlig!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=jDRlxpfsJaE

Ny singel ute 14.dec, 9 sanger på I-tunes 20. dec 2010. CD+LP i februar med 12 sanger. Gled dere over dette ,-)

Alt du trenger er nåtiden og ikke sukker ,.)

Jeg stemmer for å innføre dating slik de gjør det i USA.

De første to datene er uskyldige og man kan treffes i all enkelthet for å bli kjent - det er hvis man går på den TREDJE daten man innrømmer at man interessert eller så kan man krype til køys etc etc.
Man kan selvsagt gå kun på en og avslutte, eller to og avslutte....men ingen sure miner hvis man takker nei til flere treff.
Hadde livet vært enklere hvis vi alle hadde samme sett med spilleregler.

Noen meninger - og hvordan kan vi oppdra hele Norge til å gjøre som jeg vil :)

Er rimelig lei for tiden, og kunne tenkt meg å ta en liten pause fra Sukker. Men ved valg om å deaktivere, står det at profilen blir usynlig og vil bli fjernet etter hvert. Er det ingen måte man kan ta en lite pause uten å stoppe abbonnement?

Hei

jeg bare lurte på en ting jenter

dere gir meg et hjerte, vi snakker sammen, stemninga er god, og ja det er vel lett å tro at dere er klar for en date og se hva som skjer. Det er da jeg ikke skjønner jenter som sier at nei, dette føles ikke riktig.. jeg har ingen problemer med avslag, men hvorfor har dere hjerte på meg hvis det ikke føles riktig. trodde meninga med sukker var at man skulle finne ut om det kunne bli noe i det virkelige liv?

Kyssing

Siste svar ma. 15 nov. 2010 18:12 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym smaskeguri

Er det muuuulig å savne kyssing noe så innmariiiiii ??
Herregud det er jo bare så godt!!!
VIL HA!
Hmmmm sukk --- jo lenger det går så blir man jo helt desperast etter kyssing - klining - KOOOOS

Men det er litt viktig att munnen er god ;)
Stramme kyss er ikke godt.

Hvordan er et perfekt kyss - munn??????

Hei.
For 2 mnd tid begynte jeg å date en mann. vært sammen ca 1 gang i uken . men han ringer heele tiden og sender meldinger hele tiden og syns det er rart at jeg ikke er like pågående som han. I går når han var hos meg skulle jeg ta en dusj siden jeg hadde trent , men når jeg kom til stua sitter han der å leser meldingene på tlf min og er furten fordi jeg vist nok sendte mer mld til bestevenninna mi i løpet av en dag enn jeg gjorde til han.. Jeg reagerte med å bli irritert å ba han om å dra hjem igjen.
Men nå begynner jeg å tvile litt. Er det vanlig å bare gå inn på meldingene til hverandre sånn ?

Noen som aner kjønnsfordelingen her inne?

Er det mange her inne som har en fast sexpartner? Har inntrykk av at "alle" har det.....

Linni

Siste svar ma. 15 nov. 2010 08:51 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym pippi

Så akkurat på tv at et herreblad tok bilder av en naken Linni Meister til sin forside, og da må jeg bare spørre alle dere single menn og damer her inne: Er virkelig Linni et bilde på hvordan ei dame skal se ut??!! (Hjeelp, tenker jeg da.....)
Og så får man jo dessverre inntrykk gjennom media av at der er det rett og slett ingen hjemme, om dere skjønner hva jeg mener?
Kjøper man virkelig et blad fordi hun er på forsiden? Eller ser man på henne og tenker stakkars, hun er jo nesten blitt en slags klovn....?

Ingen vet når og ingen vet hvordan, men før eller senere skal vi alle dø en dag.

Tenker du på dette noen gang eller jobber du livet av deg uten å tørre å glede deg over de små tingene i hverdagen?

Tenker du på dette når årene går og du stadig velger bort dater og fortsetter å jage etter noe bedre?

Post

Siste svar ma. 15 nov. 2010 00:37 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Forvirret

Håper noen kan hjelpe meg et spørsmål. Kan gratisbrukere lese post fra super eller vip? alltid?

Da jeg var helt ny her, så ble jeg så imponert over alle med så flotte profilbilder, og bilder i albumet. Og vi har jo diskutert dette om hvor viktig bildene er her før. Og JA, de er viktige. Men nå, etter en stund, så må jeg innrømme at det ofte blir litt turn-off.

Vi har de som har "modell-bilder" som profilbilder. Og da tenker jeg som så, at om en drar til fotograf og tar bilder av seg selv, og så bruker dem som profilbilder her, da tenker jo vedkommende HELT annerledes enn meg. Det er jo aldri at en ser ut som på et slikt bilde. Det var jo kun akkurat i det bildet ble tatt, med den lyssettingen, dagsformen, gløden i øynene og huden osv. Til vanlig er en jo "bare" seg selv. Jeg kunne nok aldri tenkt meg en mann som dro til fotograf for å ta bilde av seg... For meg så er det sånt en gjør med barn, de som gifter seg, og de som står til konfirmasjon. Og så kan en jo argumentere med at noen er jo modeller... Men jeg hadde jo ikke satt pris på en mann som var modell, og brukte jobbildene for å skaffe seg dame. Like lite som jeg faller for gutter med flott bil.

Ogh så har vi alle dem som har masse bilder av seg selv på forskjellige steder i verden, og som gjør alt mulig. Klatrer i USA, padler på Amazonas, dykekr i Røde Havet osv. Jeg Liker også veldig godt å både padle, reise og dykke.... Men syns det er mye mer spennende å få greie på sånne ting i løpet av en chat/ telefonsamtale. Da har en jo så mye mer å prate om da :) Jeg merker også at jeg syns de profilene uten for mange albumbilder også er bedre enn de med mange.... Da kan jeg jo heller bli bedre kjent med dem etterhvert. Jeg kan fortsatt få beholde litt av spenningen om hvordan de egentlig ser ut... :)

Kanskje jeg som er rar.

Jeg har i allefall vært på flere Sukekrdater på de 1 og en halv mnd jeg harf vært her. Og trust me, bildet har ikke SÅ mye å si faktisk ;) Selv om en kan innbille seg selv det her inne.

Noen som vil være med til Barcelona i morgen tidlig? Og frem til fredag?

Skulle dra med en kompis som har blitt syk.

Ønsker bare å si takk for meg her inne. Har absolutt ikke vært noen bruker av forumet, men nå synes jeg at et innlegg er på plass :-) Har hatt kontakt med verdens koseligste i flere mnd, og vi har tatt steget for lengst fra cyberspace til live :-)
Så det går an! Har møtt mye rart og mye hyggelig her inne, men av over 6000 som har vært innom profilen min på ca 1 år så var det altså en som "passet for meg", og en jeg også passet for. Lykke til videre til de som ønsker å finne kjærligheten her inne.

er det ikke slitsomt å være i forhold med menn som har onger,komme altid i andre rekke??
noen som kan hjelpe,jeg er ei jente som synns dette å vare sammen med menn som har onger er ganske slitsomt..
eller er jeg ego??