Sukkerforum

Hvorfor ikke bare si det som det er... skal vi pule ? :)

Kroppshår!

Siste svar fr. 10 des. 2010 13:49 (73 svar)
Skjult ID med pseudonym G80-årene

Hei. Jeg er en gutt i 20-årene. Jeg har mye hår på brystet og hår på ryggen. Mitt spørsmål er til dere damer/kvinner. Hva syntes dere om dette? er det greit med mye hår på brystet? hva med hår på ryggen? hvis hårene på ryggen er frisert til et minimum?

Det å fjerne hår permanent er en lang prosess og ikke minst kostbart... Hva mener dere av det motsatte kjønn?

I tråd meg at jeg har fått ut litt galle i aften her. SÅ er jeg blitt happy igjen.

Litt feber og hostete, men veldig glad igjen ;)

Takk til både de positive og negative forumtroll som fikk meg blid igjen ;o)

ser der er mange som klager på dette med att man ikke får svar på meldinger.. og mye av svarene som kommer er "du må se bedre ut på bildene" (viss man har bilde ja) spørsmålet er da: er det ikke noe annet enn utseende man ser etter? er det for å vise frem til naboen for ett "støkke" kvinnfolk/mannfolk man har?
for når det er kun utseende man ser etter, så ender man jo opp med å sende videre den dama/mannen man har mye til felles med og kansje trives sammens med..
men klart.. sikkert viktiger å ha noe å vise nabon:-)

... sykdommen herjer i kroppen.... og jeg er ikke på jobb... Det er kjedelig. Så hvorfor ikke komme med laaaaange sympatierklæringer her? Har allerede kontaktet sukkeradm. for å avklare hvor lang en tråd kan bli - så om vi holder tråden på ca. under 2500 innlegg så skal det teoretisk sett gå bra...

Man hører jo nesten ikke om noe annet for tiden. Noen her som har sterke meninger om det han og Wikileaks driver med?

Jeg digger det... :-)

Den siste tiden har jeg hørt mange kommentarer fra venner og bekjente om deres "mindre gode halvdel". Synes det virker som om mange ser på en partner som et prosjekt....eller til og med oppussingsobjekt. Kan gi noen eksempler:

- Hørt på jentekveld med venner og venners venner: "Nei, jeg kan ikke spise noe snop. Han liker ikke at vi spiser snop" (Han var da på et lengre utenlandsopphold i forbindelse med jobb, og jenta var normalbygd).

- Nei, jeg kan ikke være med ikveld. Han synes vi burde bli i bedre form - så vi skal ut og jogge.

- Gleder meg sånn til jul. Da skal jeg endelig få kjøpt noen bra klær til han. Ikke at han har dårlig smak altså, men han trenger seriøst noen nye stilige klær.

- Nå skal jeg hjelpe han så han får betalt ned mastercardregninga slik at han kommer seg til tannlegen. Herregud de tennene, det kommer sikkert på 40 000,-

- Nå har jeg endelig fått han til å bestille time hos frisøren. Jeg liker ikke den sveisen han har nå, så jeg har bedt han endre den.

Er dette vanlig? Det er ihvertfall ikke vanlig for meg. Har dere noen absolutte krav som dere "påvirker" partneren til å forholde seg til, eller har dere noen ganger fått beskjed til å endre dere for den andre?

Nysgjerrig her!

Hører rystende ting på TV: Ny forskning viser at i hjem med propylenglykol, som finnes i vannbasert maling, er det 320% større sannsynlighet for at barn utvikler høysnue (pollenallergi)! Nesten samme tall gjelder for astma. Helt crazy!
Googler man stoffet finner mann:
Propylenglykol — Huden
Propylenglykol är ett ämne som på grund av den låga risken för allergi och andra biverkningar, har använts i många år i en rad olika hudprodukter.
huden.nu/om-huden/propylenglykol/ Jeg sliter selv med både allergi og fikk astmalignende problemer etter å ha sittet et halvt år i kontorer som nylig ble malt med vannbasert maling og hvor det stinket lenge. Damn!

Lurer på om alle er like glade og lykkelige som profilene beskriver....

Noen tips til ting man kanskje bør ha med i profilen sin sett fra et forskningssynspunkt :-)

Så sett igang gutter. På tide å oppdatere profilen sin for å øke sine sjanser.

Alt frivillig hjelpearbeid jeg gjør må inn i profilteksten :-)

Vi har hørt det før; at machotyper med drittsekkpreg visstnok faller så mye mer i smak hos damer som er ute etter en flørt eller et lite eventyr...

Men kanskje har noe skjedd - med noen kvinner, i hvertfall de som har deltatt i en ny canadisk studie. For her er et forskningsarbeid som bringer litt snillere nyheter.

Det antyder at kvinner foretrekker sjenerøse og snille menn, i praksis de litt altruistisk anlagte. Ikke bare som kjæreste, men også når de skal velge mann for kun én date.

Funnene antyder at kvinner har en spesiell greie for sjenerøsitet, og at altrusime tjener en hensikt i utvelgelsesprosessen fram mot å finne seg en partner, sier Barclay i et presseskriv.

Altruisme er utvilsomt en atferd som krever noe av oss, det kan koste litt ekstra å opptre uegennyttig, og det gir tilsynelatende ingen åpenbar eller umiddelbar fordel.

- Likevel; som denne studien viser, ser altruisme ut til å tjene en viktig hensikt med hensyn til partnervalg. Hvis en mann er snill og generøs mot andre, også fremmede, er det gode muligheter for at han kan bli en god far, hevder forskeren videre.

I studien ble 150 kvinner bedt om å se på bilder og lese korte personprofiler av de avbildede mennene.

Så ble kvinnene spurt om de kunne tenke seg et kortvarig eller langvarig forhold med dem. Like mange menn gikk gjennom samme prosedyre.

- I noen av beskrivelsene ga vi noen hint om snillhet, at man hadde en interesse av å opptre uegennyttig. For eksempel stod det om noen at de "liker å hjelpe mennesker" og jeg "jobber som frivillig matutdeler på fattighuset", sier Barclay.

Senere sammenlighet forskerne responsen på de altrustiske profilene med svarene de fikk når tekstene var endret til et mer nøytralt preg.

Resultatene viser at både menn og kvinner i vesentlig større grad ønsket et langvarig forhold til folk som framsto som altruistiske.

I tillegg viste altså kvinner en større interesse for de uegennyttige mennene, når det kun var snakk om en kortvarig affære.

På nettopp dette punktet spriker preferansene mer mellom kjønnene.

Mennene på sin side likte for eksempel ikke altruistisk anlagte kvinner like godt når partnerjakten handlet om for eksempel en one-night-stand,

Leser Kjærlighetens komedie og ser at selv på Ibsens tid gjaldt det samme:

"Rett så, min gamle venn, jeg holder med deg!
Du avanseret har, bestått det sværeste:
forfremmelsen fra elsker og til kjæreste.."

Det er liksom den forfremmelsen jeg sliter litt med... Men jeg er vel neppe alene om det? :)

Ønsker du å prate om det?

Dette innlegget er inspirert av en tråd som ble lagt ut i går, "mitt siste forhold", der forumdeltakere som ikke er anonyme kom med til dels svært åpenhjertige opplysninger. Disse detaljene involverer utenforstående, som pga den manglende anonymiteten er lett identifiserbare. Det kan virke som om enkelte mister en del naturlige hemninger på et slikt forum, og glemmer at det som skjer i private forhold nettopp er private. Det behøver ikke være snakk om negative ting heller, men det som har foregått mellom to mennesker, mer eller mindre intimt, behøver vel ikke å luftes på en slik arena?

Synes det er ekstra betenkelig når noen omtaler personer som er mor eller far til ens barn. Selv om forholdet gikk i stykker burde man, om ikke annet enn av respekt for sine barn, la være å "offentliggjøre" detaljer. Et barn er en del av både mor og far, og foreldrene er viktige for barnets identitet både på godt og vondt. Dette er kanskje lett å glemme? Reagerer voldsomt på at dette ikke kommer med i betraktningen når man omtaler tidligere forhold, mens man samtidig har en agenda her inne, nemlig å tiltrekke seg partnere. Det er en grunn til at ingen står fram og f.eks. forteller at man ble dumpet fordi eksen ikke var fornøyd i senga. Denne "selvpromoteringen" foregår da gjerne på beskostning av den man har barn sammen med. Helt utrolig!

Jeg reagerer instinktivt på dette, som mor og som menneske. Om noen vil kalle meg moralpoliti kan de gjerne det, men jeg synes det handler om alminnelig anstendighet... det er faktisk ikke ALT som er ok, selv ikke her inne.

Vil oppfordre alle til å tenke nøye gjennom hva de velger å fortelle om utenforstående på dette forumet.

Har reist tilbake i minene fra da jeg var liten å så på barne-tv. Men så har jeg sett en del barne-tv i det siste. Men den som kanskje vekker en del minner hos meg er Sameguten Ante.

Her er noen andre halv 7, Lekestuen og så var det jernteppe….

Er litt nysgjerrige av meg på hva dere andre husker av barne-tv fra den gang dere var små?

JEEEVLA håpløse idiotiske ex som ikke fatter at ansvar er noe man har som voksen. Selv om det er en føkkings bil!

Jeg er så mye bedre.. så myyyye mer fantastisk en dette håpløse stakkarslige mennesket.

Sånn.. den driten ute å lufter seg..

Barn sier så mye rart, og er i grunn de mest underholdende menneskene å holde seg med. Har hatt mange gode latterstunder av guttene mine, som denne i dag.

Mine to sønner hadde tytekick bak i bilen i dag, som vanlig hørte jeg etter med et halvt øre, helt til det kom fra minste mann ; "tannkost? Hvilken ost er det?"

Mange av mine matcher og de jeg stikker innom og de som titter innom min profil.
Stort sett alle damene har stort grønt blad på lyst.
Det som forundrer meg er at 90 har oransj eller rød på tidsbruk (jeg har lang).
Er alle damene blitt så vant med wam bam thank you mam at dere ikke kjenner noe annet?

Helt ærlig gutter

Er dere her for å få dere kjæreste eller er det mange som bare er ute etter en ting???

Bare lurer..

Enig? Nærmere drømmedama kommer vi vel ikke?

Hvor mye/hva er akseptabelt?

Er 179 skriver 182?
Begynte å trene og er atletisk?
Søkt på jobb har jobb?
Starta på utdannelse har den?

"Jeg er glad kvinne. Ingen dårlige vaner. Slipp meg din e-post. Jeg vil skrive til deg! Du kan også skrive meg: "

En glad kvinne uten dårlige vaner.... Jeg er klar til å gifte meg..... Må bare sende henne en e-post først....

Nå har jeg vært her i to dager.Har sendt mld til endel jenter.Hvorfor kan jeg aldri få svar.Skriv i det minste at dere ikke har lyst til å ha kontakt

Er ikke disse hjertene et greit verktøy for å gi et signal om at en person framstår som interessant?? Fått inntrykk av at mange som mener det er lavmål og bruke disse symbolene. Jeg for min del synes de er veldig greie, har ikke noe for seg å lire ut av seg mer enn den infoen som står i profilen, før man vet om man er i kategorien interessant vel ?

Hmmm..

Har hatt noen super fine mnd men verdens hærligeste... Han er nå en tur hvor han er oppvokst og har fått en eneste melding frå han på 3 dager, mens jeg derimot pøser på med meldinger, har du det bra, kjekt å komme seg hjem en tur, trist uten deg her.. osv... men får null og niks svar tilbake :-( Ha sendt han 5 meldinger tilsamen hvor 4 av dei inneholdt spørsmåltegn som jeg mener er meldinger man svarer på, Hvorfor svarer han ikke?? Hjelp meg å forstå hva jeg gjør galt her nå, skal jeg la han få være i fred? Han skal vere borte i litt over en uke til...

Vi vet alle at barn kommer med storken, penger vokser på trær, og bak enhver stor mann står det en dame som gnåler og gir ham vilje til å være på kontoret og jobbe med karrieren i stedet for å dra hjem. Men hvor kommer egentlig nissen fra?

http://www.youtube.com/watch?v=WXHcggz59s4

Herpes 2

Siste svar on. 8 des. 2010 00:03 (42 svar)
Skjult ID med pseudonym smittet?

Jeg dater for tiden en jente som jeg liker ganske godt, og som jeg føler meg ganske vel sammen med.

Og i helgen så satt vi og pratet litt om livene våre, og da kom det frem litt historier om sin utro eks, og hvordan han har kommet og gått i hennes liv de siste årene.
Og historien ser ut til å gjenta seg, og han går stadig fra henne og flytter inn sammen med samme damen som han bedro henne med første gangen.

Men i dag har jeg funnet ut hvem denne damen er, og jeg vet at hun smittet en bekjent av meg med Herpes 2 for noen år tilbake.
Og jeg er da bekymret for at hun jeg dater for tiden kan ha blitt smittet av Herpes via sin eks, så her er jeg meget bekymret, og jeg vurderer om jeg skal droppe denne damen av den grunn.

Vi har ikke hatt ubeskyttet sex ennå, og jeg vet jo heller ikke om hun er smittet, men sannsynligheten er i mine øyne ganske stor, og jeg har ikke noe ønske om å bruke kondom hver gang jeg skal ha sex for fremtiden.
Og det andre dilemmaet er jo å konfrontere henne med denne opplysningen, og hvordan man skal gå frem i en sånt tilfelle.

Er det noen som har erfaring fra lignende situasjoner, så vil jeg være veldig takknemlig for synspunkter på hvordan jeg skal gå frem her......

Jeg har opplevd i en tidlig datingfase at gutta har synes det var litt turnoff at jeg ikke kjører bil? Da blir alt så vanskelig liksom...
Jeg klarer meg fint uten bil. Men hvis daten bor litt utenbys så blir det jo straks litt komplisert...
Er ikke fremmed for å skaffe meg bil, trenger litt støtte og noen som kan sitte sidenav inntil jeg føler meg litt trygg..

Noen kommentarer fra menn om hva de tenker om "trafikkpyser"

Ser at skepsisen er stor når det kommer til dette med horoskop, så jeg tenkte at vi kunne prøve en liten ting, trenger selvsagt noen frivillige, og som vil være ærlig når det kommer til sitt eget stjernetegn..

Jeg må ha noen opplysninger, som noen gode egenskaper, noen som kan sees på som heller dårlige egenskaper, i gitte situasjoner, kan gjerne være en typisk betegnelse på deg, som dine venner vil bruke..

Kan også gjerne si noe om man liker å være i bevegelse , sosial, liker best sitte hjemme type ting.. Følsom, etc..Hissig, langsint, vanskelig for å tilgi, glemmer fort, ja, dere skjønner nok..
Trenger altså noen stikkord, og så kan det hende jeg må komme med et spørsmål, men jeg skal kunne klare å finne stjernetegnet på iallefall noen... (det kan være vanskelig hvis acedanten er ekstremt fremtredende, for den tilhører som regel et annet tegn)

Noen som har lyst til å være prøvekanin??:),

Her på forumet er vi mange "eksperter" innen samliv. Likevel er vi alle single :-) Ironisk.

Det jeg lurer på er hva som gjorde at ditt siste forhold tok slutt. Noen her som vil dele sine erfaringer?

Ser mange kvinneprofiler her på 30 år og vel så det, som enda ikke har barn etc, men ser greie ut utseendemessig, vertfall på bilder, hva i huleste gjør de galt????

For alle som har vært innom facebook i det siste, har vel sett den om tegneseriehelter fra vi var små.....

Min store helt var Modesty Blaise, jeg hadde to storebrødre som kjøpte disse bladene, og jeg nileste disse og hadde bare så lyst å være henne!

Hvilken helt drømte du om å være?

Etter litt småprat en uke med en dame her så er det verre og verre følelser ute og går inntil hun svarer. Føler at jeg balanserer på en stram line her. De første dagene var det ikke sånn, men nå begynner jeg å bli nervøs å er helt sikker på at det verste er skjedd siden hun ikke har svart siden i morrest. hun har jo lest siste meldinga mi i formiddag! Maaamaaa!!! hjeeeelp! må ikke gå inn på profilen hennes tilfelle hun ser jeg har vært innom hele tida. er jo helt dust her og sommerfuglene raser rundt i magan. fyttigrisen

Jeg endret matchprofilen min med to punkter på én variabel - "Vil ha barn" - fra 7 til 9. Og, du verden, der dukket det plutselig opp mange nye damer med høy match. Er dere virkelig så verpesjuke? :-P

*Ønsker at tråden skal være useriøs med småprat og korte svar*

Har du hatt en fin dag?

Benyttet en frikveld til ett lite eksperiment, satte inn ett bilde av en norsk kjendis for pur helvete, sjekket besøkstallet 4 timer senere og det hadde ikke steget det grann, er det mulig????

det vil altså si at samtlige kvinner her inne sitter pålogga uten å skrive meld, uten å besøke profiler en gang, er til å le jævlig høyt av, syns synd på alle de mannlige her inne som tror dette er en utvei! :)

Ok, først og fremst vil jeg si til Kvinne81 at dette var riktig bra arrangert. Litt tull fra utestedet sin side, men slik må man dessverre regne med. Som jeg sa - slik blir det når man prøver å gi beskjed til et kvinnfolk. At det tydelig vis var et kvinnfolk fanget i en manns kropp har ikke noe å si :p

Så, vel...her er min kjappe oppsummering!
ca 20: ser at jeg ligger godt an med jobbing, og bestemmer meg endelig for å ta en snartur innom for å hilse på
ca 22:15: møter opp på utestedet, og klarer etter ca 15 minutter å komme meg ned på en stol mellom to veldig søte jenter.
ca 23:40: må stikke hjem for å jobbe ferdig. Derfor jeg tok bilen og holdt meg alko-fri. Får med meg to jenter når jeg drar, så skal ikke klage. Selv om de bare var interessert i å hilse på hunden min. Sånt får man regne med :p
ca 23:50: motorstopp 500m nedi gata. Midt oppå trikkesporet. Flatt batteri, og selv en bilukyndig som meg får stygge tanker om dynamoen eller hva det nå heter. Flatt batteri åkkesom
ca 24:00: De andre sitter og koser seg i varmen på utestedet (feil ord - DE var INNE), jeg sitter nedi gata. Tissatrengt, kald, og kan ikke forlate bilen fordi det er så lite strøm på batteriet at jeg ikke får låst døren engang. Feil del av byen :S
ca 00:40: Ikke følelse i tærne. NAF skulle vært hos meg for 15 minutter siden
ca 01:00: NAF er hos meg. Får beskjed om å starte bilen, men er så kald at jeg ikke klarer å treffe den STORE knappen for å starte.
ca 01:02: Treffer knappen
ca 01:10: Dynamo er død. Bekreftet. Batteri så flatt at nødblink ikke fungerer
ca 01:40: Jeg står, fremdeles relativt kald, men siden jeg ikke kjenner tær eller fingre lengre er jeg ikke helt sikker, på bussholdeplassen sammen med hund uten bånd og masse fulle folk og venter på nattbussen
ca 02:40: Kommer inn. Fikk akkurat nok følelse i tærne på bussen til at det var vondt å gå hjem
ca 02:45: Vurderer å ta med viffteovnen og legge meg.

Total pris for kosen: i underkant av 10.000,-

Så...jeg er ikke helt sikker på om gudene ville at jeg skulle introduseres for alle de søte jentene. Kanskje kloster er tingen? Eller moske?

Nå skal jeg trøstespise litt lasagne, og så skal jeg legge meg og synes synd på meg selv. Gleder meg til neste treff, og håper jeg har fått ny dynamo og er ferdig med ekstrajobbing til da ;)

Aldersforskjell

Siste svar ti. 7 des. 2010 09:29 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Superduper

Har falt litt for en meget pen og oppegående jente på jobben, og utypisk nok er dette såpass gjensidig at vi har avtalt en date.
Kjemien er allerede så til de grader på plass at sjansen for at det blir særdeles vellykket er overhengende.

Så jeg ble litt overrasket når jeg fant ut at hun kun er 22 år ved ett uhellsvangert tilfeldig blikk på forrige måneds timeliste.
Selv er jeg 31, og lurer egentlig på om jeg er i ferd med å bli såpass gammel at jeg står i fare for å stemples som en gammel gris?

MSN

Siste svar ti. 7 des. 2010 06:50 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Et litt halvseriøst spørsmål fra min side...

Jeg har i lang tid hatt MSN-kontakt med ei dame som bor på en annen kant av landet, men det er jo klin umulig å svare på det hun skriver. Hadde det vært meldingsutveksling her eller noe, ville jeg for lenge siden konkludert med at hun er uinteressert. Men hver gang jeg er online, sender hun en melding, og hver gang jeg stiller et spørsmål kommer det et svar umiddelbart. Hun stiller derimot ikke spørsmål overhodet.

Hvordan i svarte skal jeg komme meg ut av dette?

SjAlUsI......roten til mye vondt.

Hva vil det si å være sjalu ?

Hvordan reagerer en sjalu person?

Hvordan kan man leve med en sjalu mann/dame?

Er det å snoke på PC - mobilen å være sjalu ?

Jeg tror mange lider av dette, var sammen med en som kjørte etter meg rundt omkring.
Det er drepen på all tillit og respekt.

Er dere sjalu ?
Er det grader av sjalusi?

Opplever til stadighet at nedlasting av album hos brukere jeg er innom går så tregt.
Er dette bare noe jeg opplever, eller er det andre brukere som opplever det samme?

Hilsen fortvilet "fullt betalende" sukker medlem.

Noen som er med??
Hehe, jeg har satt på badstuen, og snøen har lavet ned i hele dag så jeg er klar for vinterens første "dukkert".

Mmmmm...

Jeg har laget en profil som handler om førjulstiden og at det nærmerer seg Jul.
Og de fleste som er single ønsker seg vel en kjæreste til Jul og håper at julenissen kan dra opp en kjekkas opp av sekken sin?
Synes dere jenter dette er barnslig, eller er det kanskje romantisk og koselig?
For når det er jul så skal vi vel være litt barnslig alle sammen, er det ikke viktig å beholdt barnet i seg?

Hadde vært koselig med noen tilbakemeldinger på profilen min.

Ønsker alle en fin førjulstid med handling, pynting, julebord, baking og kos med pepperkaker og gløgg.

Kutt opp 4-5 Champignoner og 1 purreløk.
Stekes på middels til sterk varme i 5-6-7 minutter.
Ha i en boks Cremè Fraiche og varm opp.
Når det nærmer seg kokepunktet har du i ca. 400 gr. finhakket røkt laks
La alt stå å trekke i ca. 10 minutter (skal ikke koke)

I mellomtiden har du jo allerede kokt fersk pasta og stekt hvitløksbaguetter. Voilá, så har du en fantastisk nydelig pastarett å imponere daten din med, fiks ferdig på 15 minutter :-)

ps. Det skal ikke være ett eneste korn med krydder i oppskriften. Røkt laks slipper fra seg enormt mye smak i Creme Fraiche når den blir varmet opp...

Enjoy!

Det er vel alles valg her inne å være aktiv eller inaktiv. Ingen er vel nødt til å svare på brev, ta kontakt ellerr se på profiler.

Eg syns en kan bruke litt tid for å se om det er en profil som tiltaler en, kanskje da tar en kontakt og ser hvordan det går med kommunikasjonen, masse som skal passe.

Eg hopper ikke inn i noe pga panikk, det er det dummeste en gjør :-)

Jeg har hjulpet X-reveur med bilde valg.

Hva syns dere.

Hadde dere datet denne mannen med en slik "look" ?

Det sies at menn liker å jakte, hva foretrekker du? Er det spennende å IKKE få vite hvor man har dama? eller ei varm og god ærlig dame som kan vise sin kjærlighet? Poenget er; hvordan holde på interessen hos menn? Hva får deg til å være tålmodig ovenfor ei dame over lengre tid?

Kanskje menn elsker å bli forvirret? at man da noen ganger viser at man har følelser, andre ganger ikke. Men man skal ikke avsløre at man har følelser for ham, da skygger han bare unna. Man skal ikke fortelle at man har følelser for en gutt før HAN har tatt initiativet med å fortelle at han har følelser. Hva mener dere basert på erfaringene deres?

Herregud....;)
Hvem tenker på sjekking i svømmehallen, ikke jeg..... ( Tøyenbadet er eldorado for homofile) der svømmer jeg rundt med min homse venn som koser seg i glansen heheheh.
Vi skal egentlig trene, men blir mest tull og tøys. Men på en av lengdene så skjer det noe..... i forkant har vi lagt merke til to menn som har tittet bort på oss/meg mere enn 1 gang ......Men at han ene skulle gjøre det han gjorde NEVER !!!!

Som sagt svømmer med min venn når han ene kommer ganske raskt bakfra......OG shit......der forsvant hånda hans opp mellom bena mine, all the way up....det var ingen tvil hva han var ute etter.

Jeg kan tenne raskt og har vel klart å levere fra meg både verbale gloser og fikt til noen ute, men nå ble jeg stum.....
før jeg brøyt ut i nervøs latter og nærmest druknet av latterkrampe.

Idioten bare svømte videre og min venn han lo først, men så skulle han banke han som rørte meg.
Men fikk stoppet det, vi tasset over i barne bassenget.

Men herregud - det er farlig å svømme ;O)

Noen som har opplevd slike ting ?

Jeg bare ler av det i dag, men skal ikke til tøyen på leeeeeeeenge.

Eg er blitt KASTA ut på facebook ??????????????????????????

Når synes du det er greit å avslutte med en klem i postene dine?

Når er det greit å oppgi ditt virkelige navn(kun fornavn)?

Når syns du er greit å motta en klem og hennes/hannes virkelige fornavn?

noen??

Siste svar ma. 6 des. 2010 14:56 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym mr.bean

Noen som har truffet noen skrevgeiter her egentlig??