Sukkerforum

"Åh, skulle ønske folk kunne åpne opp for matcher under 70!" får jeg ofte lese her på forumet, nå senest p.g.a. Sukkerbyen, og at folk ville se profilen til de som er 'naboen', selv om vedkommende ikke har noen match med dem. Greit nok.

Så jeg åpnet for matcher under 70 i går. Men når jeg nå går inn på Siste besøkende, så får jeg jo ikke opp bilder av de som har vært innom, som har match under 70. Telleren har bare økt et par hakk.
Og da synes jeg vitsen (for meg) er heller liten. Da blir det jo bare spøkelsesbesøk da jo. Og jeg liker ikke å ha spøkelser på besøk.

Med mindre jeg har misforstått noe igjen...

Nei fikk bare lyst å flytte på meg. har fått innredet mitt nye kryp inn sted :-) det ble tålig bra etter å ha gått igjenom å satt den opp.

Hva synest dere andre om denne tillegs fungsjone.

Hei

Jeg har lite problemer å få en dame med på date.
Har vert her inne litt over 1 år nå. Med noen måneder med pause.

Jeg er høy, atletisk og slikt ;)
MEN. det stopper der.

Meget ofte når jeg blir avist av en dame så sier hun jeg er lett å snakke med, høflig, snill, hadde kunne vert en god ven. Men ikke noe kjæreste, er for forskjellige.
Og det verste er at dem ofte avslutter med at jeg vil ha lite problemer å finne en kjæresten. Noe som nå begynner å bli sårende og trist. Fordi det virker som de mener det.

Jeg er en person som er snill og høflig, alltid vert det. Men er ikke noe tøffelhelt, er også lite dømmende mot personer.
Jeg viser også i mine brev og min profil hvordan min personlighet er.
Så jeg forstår ikke helt hvorfor det da skal vere så vanskelig.

Det har vert lettere utenfor nettet, mens her inne; er det umulig til nå.

Jeg skal ikke gi opp, enda :), men lurer på om dette er noe for meg?

Viktor.

Et album som er utrolig dårlig behandlet av folk er Sandra Lyng Haugens første album.... Er en en produksjon helt på høyde musikalsk og tekstmessig med det beste innen genren... Ufortjent mye pes...

http://www.youtube.com/watch?v=bi3o-7CJCtM

Musikk er en festlig greie. Stort sett alle liker musikk av forskjellige grunner, og det er også en av tingene vi skal svare på i vår profil. Mange minner er knyttet til musikk, kanskje tilogmed musikk man vanligvis ikke ville hørt på hadde det ikke vært for disse minnene.

Har dere èn eneste låt som virkelig rører noe i dere, enten det er gode minner, triste minner, spesielle følelser eller noe uforklarlig tilknyttet denne låta?

Jeg har to: Melissa Horn - Lät du henne komme närmre og Anouk - If you were mine. Begge disse låtene er av type og artist som jeg vanligvis ikke ville hørt mye på, men begge disse låtene setter alle følelsene mine i sving uten at jeg helt kan forklare hvorfor.

Begge er chilloutlåter jeg gjerne kan sette på når jeg ønsker fred og ro, eller som mitt eget lille private nachspiel. Jeg har ingen spesielle opplevelser i forbindelse med disse låtene, og derfor er det så spesielt at de treffer så veeeldig. Anouk sin låt får tårene til å trille på meg nesten hver eneste gang...og Melissa Horn sin får meg i en slags tankefull modus som nesten er umulig å bryte inn i. Helt uforklarlig..og DET er god musikk. Fremført av artister som virkelig greier å formidle noe.

Kjør! Gleder meg til å høre hva dere liker, og nevn gjerne samtidig eksempler på musikk dere foretrekker ellers!

Hvem blir så besøkende nr 2000.
9 besøk igjen nå.

- kun er glad og ubekymret - fint å være glad, men er man KUN glad blir det vel litt grunt?

- best på enkel og lett prat - greit å gå litt dypere i blant?

- laster - hva om det er nei til røyk og ok til alkohol?

men moro med nytt kjøkken, da!!!

Hei!

Jeg har et dilemma.
Den siste tiden har jeg med ujevne mellomrom snakket litt med ei jente i hjembygda som jeg etterhvert liker veldig godt.
Hun kjenner ikke meg og vet sannsynligvis ikke engang hva jeg heter. Jeg har egentlig ingen grunn til å ha forhåpninger om at hun har noen som helst tanker om meg som en interessant person, men hun husker meg i det minste, selv om det kan gå to måneder mellom hver gang jeg ser henne. Nå lurer jeg på om jeg skal driste meg til å forsøke å legge henne til som venn på facebook og samtidig sende henne en melding der jeg forklarer at jeg gjerne vil bli litt bedre kjent med henne..,men at jeg forstår om hun avviser min forspørsel siden vi strengt tatt ikke kjenner hverandre.
Er det OK? Er litt redd for å bli avvist..,. hva gjør jeg isåfall neste gang jeg møter henne?

Hmmm, ...

hjeeelp

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym DH

hjeeelp, testa ut sukkerbyen..plutselig endte jeg på profilen til 16 år gammel jente!!! går det ikke få alderssortering her??? detta var litt slik ugreit!!!

Sliten etter en lang dag på jobben, gikk jeg innom polet.
Det var kø som et langt år, og det var nesten som jeg droppet det..
Endelig min tur da den søte dama i kassa lurte på om jeg hadde legitimasjon;))

Og da skulle en tro at jeg ihvertfall skulle kjøpe sprit, men neida skulle bare ha en tre liter med rødvin!!

Mulig hun hadde glemt brillene sine jeg hjemme, men jeg ble med ett i et meget lystigere humør!!!

Ville bare fortelle en koslig historie blandt en del klagetråder. Var på date i går,men ei jente herfra. Det hele startet med et rødt hjerte. Er det mulig. Disse hjertene skal jo ikke virke og jenter er jo ikke interessert i slikt tull. Vi snakket ikke sammen på tlf heller før vi møttes. Så vi kjente ikke hverandre så godt. Første gang jeg hørte stemmen hennes var minutter før vi skulle møtes da hun lurte på hvor jeg ventet på aker brygge.

Stemmen hennes er hva jeg vil kalle balsam for sjelen. Da hun kom imot meg tenkte jeg bare ,wooow for ei utrolig classy jente. Da vi gikk for å finne et sted å prate var jeg bare så stolt av at denne jenta gikk ved min side. Fant et sted på aker brygge. Peis,en flaske vin,surt og kaldt ute,hyggelig selskap. Jo denne kvelden kunne bli bra tenkte jeg. Praten gikk lett og ledig og jo mere vi pratet,jo bedre følelse fikk jeg i kroppen.
Denne jenta hadde definitivt sjarm, utstråling og glimt i øyet. Etter 3 timers prat fant jeg noen grønne blader bak meg og rev av et blad. Dette er kanskje ikke en rose sa jeg,men du har vel sett på ungkaren. Vil du ta imot dette bladet og bli med videre sa jeg og smilte til henne. Hun rødmet og tittet ned som en liten fjortiss da hun sa ja og tok imot bladet :-) Tiden flyr i godt selskap og etter en flaske vin gikk vi ut i oslos sjarmerende ,men akk så kalde gater. Hun tok tak i min arm.Det må jo være positivt tenkte jeg.Satte oss ned for å ta en liten matbit og hendene våres møttest .Flørter vi nå sa jeg til henne ,mens jeg så henne inn i øynene. Strøk henne lett på underarmen. Sjelden har en burger vært så godt og så romantisk :-) Avsluttet kvelden noen timer senere etter en liten tur på bar. Fant ut av i måtte møtes igjen. En klem og et lite vink for å si farvel og vi gikk hver til vårt <3. Fikk melding på vei hjem at hun var blitt mer enn bare litt sjarmert og det var en sommefugl eller to i hennes mage :-)
Stemmen,måten hun gikk på,øynene,leppene,måten hennes tunge såvidt kom ut mellom hennes hvite tenner når hun rødmet,hennes smil,måten hun kledde seg på,hennes reflekterte syn på samfunn,og det at hun fikk meg til å føle meg vel :-) Kan dette være starten på noe bra?
Time will show,men den følelsen jeg har nå er hva livet handler om. Den godfølelsen som gjør at man våkner med et smil når vekkerklokken ringer.
Gleder meg til neste date med denne jenta jeg :-)
Det kan fungere med hjerter også bare man treffer den riktige jenta. Det er mange veier som fører til Rom.

Jeg syntes dette er litt vanskelig..

Det er så mange pene damer her, som tilsynelatende virker helt perfekte. (ble faktisk overrasket da jeg lagde meg en profil for noen dager siden..)

Hvordan skal jeg gå frem?

En flirt? kanksje litt feigt å bare sende en flirt..
Ett komplimang? Det har de nok fått en del av fra før
huke av på intressant og håpe de gjør det samme?

Hvordan burde jeg gå fram? Mener selv at jeg ser helt ok ut, så burde ikke skremme noen der, men sliter litt med å at kontakt..

What to do?

Et spørsmål til jentene:

Liker dere best å sjekke opp, eller å bli sjekket opp (her på sukker)?

Og i så fall når dere sjekker opp, sender dere melding/flørt bare om dere er veldig interessert?

Har tent fire lys og pyntet litt til jul...
Men er helt uten julestemning, blir liksom ikke det samme i år..

Noen gode tips til en som er fersking på jul i ensomheten?

Da blir det en litt uvalig rett jeg skal spise. det blir kålrot i karamelsaus. det blir en het topp kveldsmat dette her tror jeg

Whoop whoop!

:)

En kveld sto det 17 blondiner utenfor en bar og ventet. så kom det en kar bort til dem og spurte hvorfor dem sto og venta. jentene svarte, vi må være 18 for og komme inn.. hahahahhaha ;)

Har sammen med dattera mi hatt juleforberedelser denne helga.

- Bake pepperkakehus
Vegger, tak og alt annet ble så totalt feilproposjonert at huset ikke var til å kjenne igjen fra plantegningene. Dattera la ned veto imot at vi skulle sette det opp, så vi endte opp me det ferdighus fra Rema.

- Bake pepperkaker
De ble altfor tjukke. Svidd utenpå. Ikke ferdigstekt inni. Smake ikke godt, selv om de ble duppet i melis.

- Bake sjokoladeriskaker
Fant ut at jeg manglet puffet ris. Prøvde med corn-flakes istedet. Fiasko, og de ligger nå i søpla.

- Bake muffins
Jeg satte et brett med muffins i ovnen, og jeg tok ut en formkake. Formene hadde blitt skviset flate, og all "røre" hadde vokst sammen til en eneste stor kake. 3/4 fulle former, sto det i boka. De hadde neppe tatt høyde for mine amerikanske giga-former. Overhodet ikke gjennomstekt selv om de begynte å bli brune og de ligger nå i søpla.

Omtrent 15 timer arbeid for meg dette, og alt jeg står igjen med er et stygt pepperkakehus.

Jeg trenger noen som kan hjelpe meg.

Ditt tap!

Dette er en setning og en tankegang som stadig går igjen her... For meg er det ulogisk. Det sier seg vel selv at om jeg tenker DITT TAP så har jeg tapt og dermed er det MITT TAP?

Men vil så gjerne ha en juleflørt.......

Hvem sa at nissen ikke finnes, vel vel vel eller som sangen til Duffy well well well - kul sang.
Skulle stenge profilen min igjen..... men obs der ramler det inn brev fra den ene prinsen etter den andre.
Jula varer helt til........prinsen er kommet.

JULA ER GØY

Er det bare jeg som er heldig eller er det mere pågang om dagen ?

Sitter hos min kjære søster, og skal liksom pleie meg selv med gratis, reparerende hjemmelaget hønsefrikasse. Så kommer hun og forteller om sine eksperimentelle ideer med ananas for å gjøre den sursøt, og middagsformen min gikk rett i dass! Snakk om skuffelse, må nok tråle til min andre søster neste gang, og få skikkelig mat, og lurer på hva jeg kan gi henne i julegave som straff...?...

da vil jeg ønske alle dere sukker brukere ei fantastisk flott og fin jul,så er det jo jaghu med et nytt år snart igjen:) satser på bedre hell og lykke i jakten på kjærligheten i år 2011 :)))))

stooor juleklem til alle sammen :)

Etter at de norske jentene tok sitt 4. EM gull på rad idag har jeg tenkt litt. Siden det ikke skjer hver dag at jeg gjør det , må jeg jo bare passe på. Det jeg lurer på er om hviken prestasjon er størst? De norske jentenes 4. gull på rad eller de svenske jentenes sølvmedalje. Den første finalen de er i noen gang.
Altså jeg lurer på spørsmålet i sin vide forstand. Er det størst prestasjon å holde seg på et høyt nivå over lengre tid eller er det størst prestasjon å heve egen kvalitet betydelig?

Dette bør du lese..

Å kjenne igjen et hjerneslag

Verdt å lese, tar ca. 1 minutt.
Bare på (Sentralsykehuset i Vestfold) kommer det inn gjennomsnittlig 5 personer i døgnet som resultat av hjerneslag.

Hjerneslag er forøvrig tredje største dødsårsak i Norge, og rammer i alle aldersgrupper, selv om eldre er overrepresentert.


Under en fest snublet en jente - Ingrid - og falt. Hun forsikret alle at hun hadde det bra (de tilbød seg å ringe lege) og bare hadde snublet i en stein for hun hadde nye sko.


De hjalp henne å ordne seg og ga henne en ny tallerken mat - og selv om hun virket litt rystet, fortsatte Ingrid å more seg resten av kvelden.


Ingrids mann ringte senere og fortalte at hans kone hadde blitt kjørt til sykehuset.

Kl 06:00 var hun død.Hun hadde fått et slag på festen - dersom man hadde visst hvordan man kjenner igjen tegnene på slag, hadde kanskje Ingrid fortsatt vært i live i dag.


En nevrolog sier at hvis han får i hendene en slagpasient innen 3 timer kan han totalt heve effekten av slaget... totalt!

Han sier at det vriene og vanskelige er å kjenne igjen et slag, få det diagnostisert og få pasienten till lege innen 3 timer.

Å kjenne igjen et slag ved å stille 3 enkle spørsmål

Nå sier legene at alle kan lære seg å kjenne igjen et slag gjennom å stille tre enkle spørsmål:


1. Be personen om å LE.

2. Be personen om å LØFTE BEGGE ARMENE.

3. Be personen om å SI EN ENKEL SETNING sammenhengende (for eksempel: Solen skinner i dag).


Om personen har problemer med noen av disse oppgavene ring snarest 113 og beskriv symptomene.


En hjertespesialist sier, at hvis alle som får denne e- posten, sender den til 10 personer, kan du regne med at minst ett liv kommer til å kunne reddes.


VÆR EN VENN OG DEL DETTE MED SÅ MANGE VENNER SOM MULIG, du kan redde liv.

Syntes dette var så viktig at jeg valgte å dele det med dere......

...i en idrett ingen andre bryr seg om...

*Brannfakkel!*

Så Tilbake til fremtiden for ikke så lenge siden og det slo meg - hvis du kunne reise tilbake i tida og gi en yngre versjon av deg ett tips, hva ville du gjort?

Smil til verden og verden smiler til deg!

Det er faktisk mye hold i dette ordtaket! Det koster så lite å sende noen smil, og det kan bety så utrolig mye for deg selv og omgivelsene! Det gjør deg i tillegg mer attraktiv ovenfor det motsatte kjønn :)

Jeg oppfordrer alle til å sende noen ekstra smil denne helgen !

Ønsker alle en god og smilende helg :)

Siden det er en slapp søndag vurderer jeg å lage enkel konfekt eller karameller som jeg kan gi vekk i julen. Men som har gode forslag eller oppskrifter? Noen andre som juler det til litt med bakst eller gavepakking?

Var det litt drøy å kjøpe 30 nye lilla lys i går??

Noen her som bryr seg med det?
Eller greiest å hoppe over? :)

IKEA!!!

Siste svar sø. 19 des. 2010 19:04 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Jeg har tidligere hatt noen bokskap fra Ikea. Disse gikk tapt i sist flytteprosess grunnet noget dårlig kvalitet. Så jeg kjøpte nye Billy-hyller, men dessverre passet ikke de gamle dørene til disse. Så kjøpte jeg nye dører, men disse passer heller ikke til de nye Billy-hyllene.

Det var noen her som hevdet de hadde svart belte i Ikea - HJELP!!!

Når en britisk musiker jeg liker forsøker å legge meg til som venn - betyr det at jeg er vanvittig populær, eller betyr det bare at han er over the top musikalsk?

Og godt er det :)

Ønsker alle forum brukerne lykke til og keep faith.. Kjærligheten faller likeså godt på en lort som på en lilje :)

Jeg "fant" ingen her, men hvor man finner den ene , er jo det samme, så lenge det skjer..

HA EN FABELAKTIG JUL! og vær snille med hverandre :)

Ja, nå har jeg havnet midt oppi det....
Har hatt to interessante menn i kikkerten .... den ene har skrevet til meg jevnlig siden august uten at jeg har vist interesse. hadde ikke noe bilde heller...så da han endelig hadde et bilde synes jeg ikke han var noe spesielt...så jeg valgte å ikke fortsette med kontakten. Så tilfeldigvis gikk jeg tilbake på mailen og tittet en gang til på bildet og der stod navnet hans, og det viste seg å være en jeg vet hvem er fra mitt hjemsted. En kjekkas...da ble jeg bare så overrasket...så jeg måtte jo snu på hælen og be om godt vær da...så vi fikk omsider til et treff i forrige uke...veldig hyggelig.

Men innimellom her har det kommet en til på banen som også er kjempe søt...så da var jeg på to dater på to dager...han ene på torsdag og han andre på fredag.

Må jo kjøre dobbelt her..vet ikke hvem jeg liker best...han ene er veldig ivrig og veldig på banen..han fra mitt hjemsted gir bare lyd fra seg en gang i blandt...

Hvor lenge er det greit å kjøre dobbelt? Bør jeg holde meg fra sex. Blir vanskelig når han ene er veldig på banen...ble klining i går kveld...

Dette er tråden for de som faktisk leser profiltekstene. Hva har dere snublet over av profiltekster som har fått dere til å gruble eller le?

Den beste jeg har sett i dag er: "Jeg elsker å komme til himmelen"
Vedkommende hadde krysset av for "ikke religiøs, men åndelig". Ånder har sikkert andre reisevaner enn oss andre.

Jeg er nysgjerrig på hvilket stjernetegn dere andre forumtroll er. Samma for meg om dere tror på sånt eller ikke. Tar ikke lang tid å fortelle uansett ;-) Kjeder meg litt, og trenger litt unyttig, men kanskje nyttig info likevel.

på nett..

Ingen svar
(kvinne 61 år fra Aust-Agder) Privat melding

Tror nok at man kan bli her inne ganske lenge.. Av og på.. og når jeg leser innleggene her, tyder det på at for veldig mange, blir det kun med det.. Selv , er jeg skeptisk, men fortsatt nyskjerrig.. Tror allikevel det blir for mange fjes, for mange profiler, muligheter.. og valg. Uten at man tefter et annet menneske.. Bare å lese og se.. Og det er myye å lese og se her! ;-) Men kanskje derfor? Litt for lettvint og uforpliktende kanskje ? i.m.

Hvilke har dere?

Dæven dette er spennende.
Faktisk langt mere spennende enn det som skjer her om dagen, skulle ønske det var motsatt.

åhhh - får helt vondt i magen av dette......phuuuuu.

Er det sånn det er å være forelsket ? Tror jeg har glemt den feelingen ;O)

Dikt for oss alle

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym pus

Jeg kom over dette vakre diktet og ville bare dele med andre sukkersjeler

Kalypso
Av Åse-Marie Nesse

Eg tenner et fyrlys for alle som elskar
for dei som ror i ring og aldri finn same rytmen
for dei som berre lyder til signal
frå framande farty
for dei som støytte på grunn i medvind
for dei som styrer etter stive sjøkart
utan å ense måkars mjuke flog
for alle som kjenner dei sju hav
og aldri lodda djupa i sitt eige hjarta

eg tenner eit fyrlys
for all villfaren kjærleik
så vegen til det lova landet
blir synleg i natt

Hva merke gløgg liker dere andre?
Hva bør være oppi en gløgg for at den skal være perfekt?

selv har jeg blitt nokså glad i Barista Gourmet gløgg av orginal og sitrus. men med den siste er god med litt malabu rom. på jobben hadde vi demo av sitrusen der fikk jeg klar bedskjed å at blandings forholde kan ble litt feil ut over kvelden. skjønner ikke hva han mendt med det...

Kjære Julenissen, i år har jeg bare ett ønske:

Jeg ønsker å få en kopi av listen med " slemme " piker........

Hilsen buddha som stort sett har vært en snill gutt nesten hele året :-)

Jeg er sååå lei enkelte her inne som ikke kan holde gørra for seg sjøl. Hvorfor er det sånn at enkelte skal absolutt mene noe negativt om andre. Enten det er nick navnet her inne, pupper, blondine eller mørk. Om noen viser hud eller ei.....

Tror det sitter mange her med dårlig selvtillit som bare må "hevde" seg litt.......

Sukker burde gå inn oftere - få en slutt på dette våset.
Hva mener dere ?

Har en lærer på MSN - vedkommendes status er "Juleferie".

Blæh...

For en stund siden var jeg sammen med ei jeg møtte her på sukker, men en kombinasjon av en del ting, og at vi egentlig var på litt forskjellige steder i livet på diverse ting gjorde at det ble slutt... Ikke min avgjørelse, men dog... vi har i ettertid hatt god kontakt, da kjemien virkelig var og er bra mellom oss - og hu har fortalt at hun er usikker på avgjørelsen om å avslutte det hele..

Jeg har bestemt meg for å ikke gi a opp, men gi a plass og tid til å finne ut av ting på egen hånd. Hun vet at jeg alltid vil stille opp for henne hvis hun trenger noe, iallefall frem til hun har funnet en ny kar. Så er jo håpet mitt at hun en dag husker hvor bra vi egentlig hadde det, osv...

MEN - så får jeg en tlf nå i kveld, etter at jeg ikke har hatt særlig kontakt med henne på et par uker..hun skal til Oslo på fest, hvor hun ikke kjenner så mange - og lurer på om jeg kan være "backup", i form av om jeg evt kan hente henne og hun kan sove her i tilfelle ting ikke blir helt som hun håper... Jeg sa seff at det var helt greit, før jeg begynte å tenke gjennom ting..

Jeg har jo mine klare mistanker til at hun reiser til Oslo for å møte en ny kar hun har møtt...så lenge det er riktig for henne er det jo fint, men da melder behovet for å ta avstand fra henne, av hensyn til mine egne følelser..

Hva burde jeg gjøre? Har endelig hatt et par uker uten den vonde klumpen i magen etter at det ble slutt, endelig slutta å "sjekke" hva hun skriver på facebook osv...nå er jeg redd det er på'n igjen... tøffel sa du??

Og nei, til dere som tror hun er typen som kynisk utnytter at jeg er snill mot henne - så er hun ikke det. Jeg er rimelig god på å lese mennesker, og hadde aldri stilt meg så til rådighet om hun hadde vært av den typen...

Jeg er en dame på 44, snart 45 som opplever mye mer oppmerksomhet fra menn nå enn da jeg var i 30-årene. Var ute på byen i går f.eks. og ble jo sjekket opp av mange...nå var jeg ikke så veldig på sjekker'n i går, har møtt en som jeg skal på date med ...og overnatting med i kveld...

Kan det ha noe med akkurat det å gjøre...at menn værer om man er på desperat jakt? Eller har jeg blitt søtere med årene he he? Bare lurer...det er i hverfall knall gøy....nyter livet jeg...og all oppmerksomheten.

Med julestri og bikkjekulde er sukkereventyret best!

Her kan vi treffe nye mulige venner med muligheter til å utvikle noe mer. Så tar man det som det passer: om og når man eventuellt har sex og sånt, siden man uansett aldri vet om et forhold er noe å satse eksklusivt på før man har testet ut sengekjemien og i det hele tatt blir bedre kjent med hverandre.

Men det viktigste er gode venner! Noen som kan berike livet ditt litt og motsatt. Kilde til moro, stimulering og gjensidig støtte. En kaffe med en dag i mnd eller litt skravling på telefon kan være nok. Fortelle hverandre historier, snakke litt tull og ha det morro. Diskutere interessante temaer og utveksle nyttige hverdagserfaringer: Trening, matlaging, jobb, studievaner, hobbyer og interesser eller hvordan man oppnår bedre kommunikasjon med andre mennesker. Teste ut tricksene på hverandre?=) Dele youtubeklipp og informasjon om spennende nettsteder (Ted.com) og hvilke foredrag du skjønner at den andre kan være interessert i ("Gå inn på ted.com og sjekk ut Tony Robbins!")

Uansett åssen kjemien er med den du møter går du derfra en erfaring rikere. Er daten en total kjemi mismatch, har du en festlig historie å le av med venner over en øl. "Min kleineste date" er alltid bunnsolid vorspielmateriale.

Hva fremtiden bringer er det ingen som vet. Det vi har er øyeblikket og hva vi får ut av dette øyeblikket - om vi bruker det for alt det er verdt eller kaster det bort.

Sukker.no er et verktøy som blir verdifullt hvis du respekterer mulighetene og deg selv. Det blir verdifullt HVIS du utvinner den latente verdien. Samt gi noe av verdi til de du treffer, med alle slags ulike historier og gud vet hvilke bakgrunner, særegenheter og hemmeligheter. Din mulighet til å både gi og utvinne verdi er reell - i de lengre og kortere stundene dere deler. Dere går derfra en erfaring rikere, om enn fortsatt like forvirra.

Kanskje finnes ikke "The One"? Kanskje er det flere "The Ones"? Kanskje "The one right now" er viktigst, siden øyeblikket er alt dere har?

Det er et eventyr uansett hva som skjer - venner, forretningspartnere, elskere, naboer, diskusjons sparrere, kjærester for livet eller nyskillte foreldre som finner tilbake kjærligheten når dere blir pensjonister og kan gi hverandre bedre tid. Kjærlighet til livet er veien til å tiltrekke seg kjærlighet, og når det skjer trenger du ikke å stresse med.

Det er et eventyr uansett hva som skjer. Hvis du gjør det til et eventyr! :)

Hva skjer med at sukker har blitt et sted for by bærter og fisefine folk.
Hvor blir det av de som verdsetter interesser som hund,jakt og fiske?
Finnes det noen jenter med de interessene på sukker?

Hvor lang tid er det ok å være anonym? Dvs at man ikke oppgir tlf, e-post, adresse eller annet som identifiserer oss?

Jeg opplevde nettopp en som ble skikkelig fornærmet for at jeg ikke ville opplyse om e-postadressen min (som ikke er anonym) allerede før det var gått en halv time på chatten.

Trenger jeg å legge til at det ikke blir noe videre bekjentskap med vedkommende?