Sukkerforum

Flere enn bare meg? Dette kan bli en lang dag om ingen kan komme med gode råd til bedring..anyone?

Ble en "spontan" tur ut i går..moro der og da, men i dag = "not so good"...

Kære dejlige kvinder!

Selvom det kan være svært at skrive noget om sig selv, så gør jer selv den tjeneste at skrive mindst 3 linier om jer selv... det gør vores (altså mændenes) job med at skrive sjove, interessante og flirtende breve laaaaangt nemmere.
Så læg er et par hints og undgå de værste klicher ;-)

Gode vibes og jagt :-D

http://damnyouautocorrect.com/category/best-of-dyac/%5C/

Den siste sangen til Hans i X-factor tror jeg er den vakreste sangen ever...Nydelig rett og slett

hvordan denne chatten fungerer...det piper og uler at noen vil prate..men må jeg da søke gjennom hele chat for å finne dennne personen??

Jeg bare lurer..Det virker som mange her egentlig har valgt å leve alene, men har dette som litt moro i hverdagen. Hvor seriøst blir det da?
Vi som virkelig ønsker oss en hjertevenn må være lettlurte eller ihvertfall late som. Uærlig det også.
" Vær mot andre som du vil andre skal væe mot deg" kan ikke brukes i denne sammenheng.
Vel, jeg er spent på om noen har synspunkter.
Ha fin helg.

Sliter med å mekke sammen en dugende ønskeliste. Samt aner ikkje kva eg skal kjøpe til mor og far? Kunne godt trengt litt ideer. Så hva ønsker du deg? Kjæreste teller ikkje..

Eg begynner:

Eg ønsker meg; Vinterdyne og ullsokker.

Hjernedød

Siste svar sø. 12 des. 2010 12:30 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym spørsmål

Har hørt utrykket flere ganger. Hva betyr det egentlig, i sak, diskusjon, realitiy (sykdom for.eksmpl.) Hadde en kompis som pr. definasjon var hjernedød,, når jeg besøkte han før han døde så var det han "fortalte meg" pr definasjon "mmimik" i ansiktet, at han ønsket at vi skulle huske han som den sprudlende peronen han var, enn det "daukjøttet" han" sa" han var da. ( kommunikasjon med øyeblunk som kode)) Kommer alrdig til å glemme han, fått mer perspektiv på livet etter dette. Lurer alikevel på hva man "egentlig" skal si/gjøre i en sånn situasjon, selv om det er gitt utfall.

På denne ensomme lørdagskveld, skal jeg lære meg å danse Mohombi dansen og sexy hip hop belly dance til Rihanna`s Pon de replay.
For neste helg skal jeg forføre alle menn på dansegulvet med mine moves :P
Her er det stille og rolig. Dårlig resultat. Så til neste helg prøver jeg noe nytt ;)

Bør jeg på 35 år føle meg smigret eller skremt av å få post av en kjekk gutt på 25 år midt på natten??

Moro å bli lagt meke til da, men føler kanskje det var et litt desperat forsøk etter en fuktig natt på byen;)

Hender det også for noen andre at dere går inn på en profil og tenker at hun er i eldste laget, før det slår dere at dere er nesten like gamle selv?

Jeg har akkurat kommet inn etter en hyggelig jentekveld. Middag og mer en ei flakse vin, kjempehyggelig for de fleste av oss.
Men ei av jentene var litt nedfor: hu hadde for ei tid tilbake sendt noen "private" bilder til en hun data, det ble slutt og nå var hun i tvil om han hadde slettet dem. Kjipt for henne selvsagt og vi trøstet så godt som mulig. Hun og jeg er en av de få som nå er single og overvekten av nye mødre kuttet kvelden litt kort.
Det som overrasket meg var derimot at flere av de andre sa at det samme hadde skjedd dem (altså bidler til menn de datet), for de fleste rundt bordet virket det nesten normalt.
Jeg syns ikke det er normalt å ta nakenbilder av seg selv og sende til menn, selv ikke menn jeg er glad i.
Er det bare jeg som er gammeldags her????

Opplevet mye i midt liv, vært i spesialtropp i Afganistan, Beirut,Gasa, Brasil, andre land.....Sett mye, opplvet mye. Sitter her i "denne jungelen kaldt julen" og vet ikke hva jeg skal gjøre. Har aldrig hatt "familie" de hvet ikke om meg nå, er på "papiret død" Klarer ikke å stresse ned, står i forsvar hele tiden, Trener, situps, armhevinger, sitsback, hundrevis, rutine. Fasadeklatrer, rafter ekstrem climbing, fallskjermhopping, dypdykking, fri dykking, pistolskyting(club) må ha noe som gir adrealin. Har vært her en en liten stund, møtt noen, forteller hva jeg driver med , skremmer vettet av de. Har fonds som mine barn benytter (etter 18år), såkaldte "forsikringer ...." de har muligheten til å gjøre "what ever they want" Kan ikke "snakke med de, I`m dead on paper". Har fått tanker etterhvert,Skulle gjerne "snakket med mine barn", Drar sansynligvis tilbake til det jeg kan.....

Hvor finner jeg ...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym kjøpvillig

... knappen for "Add to cart"?

Greit damer, nå har det vært stille lenge nok, er klar for fire nye..

Var en diskusjon for noe tid tilbake siden vedrørende folk som hadde flere profiler, og hvor det kom frem at det faktisk mer var regelen enn unntaket. Noen bruker falske profiler for å finne ut hva som selger og hva som ikke selger, hvordan folk henvender seg til "psykt" bra jenter - for så å kopiere fremgangsmåter, lære seg triksene osv. Resultatet er jo dessverre at man da aldri er sikker på om det er en person eller en fake-profil man henvender seg til. Slike ting er dessverre med på å undergrave nettstedets intensjoner om å være et et seriøst nettsted.

Et steg i riktig retning vil være å gjøre det vanskeligere å lage seg en profil her... men det vil jo også føre til lavere grad av brukervennlighet mv. Sukker sjekker ikke IP-adressene til folk opp mot profilregisteringer. Det ville jo i alle henseende uansett i og med at enkelte har fast IP-adresser - og også en kompis eller to som har vært på besøk og laget en profil både her og der. Et valid mobiltelefonnummer - osv.. kunne jo vært et absolutt krav eller noe slikt... Men de som er interessert i å utnytte/ødelegge et system vil alltid finne en måte å gjøre det på.

Sånn er det bare.

Hva er den mest brukte profilsetningen på Sukker.no?

"Sier ikke nei takk til en fest, men rolige hjemmekvelder med god mat og vin er heller ikke å forrakte" er i hvert fall HØYT oppe på listen!

Date

Siste svar lø. 11 des. 2010 22:42 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym christina

Siden alle klager skal jeg ikke gjøre det........... fordi jeg skal på date!

Jeg skal på en første date med en jeg har funnet her inne og jeg synes bare han virker så utrolig skjønn. Håper det går bra... gleder meg masse uansett :)

Ha en riktig god helg alle sukkerklumper her inne :)

Lurer litt på om man blir litt sær og kansje litt kravstor når man har vært singel en stund? Har vært i nesten sammenhengende forhold i nesten 15 år, men har nå vært singel i snart 3 år. Føler likssom at jeg har blitt litt mer sær nå som jeg har vært så lenge singel. Eller er det bare for at man har hatt tid til og tenke over sine forhold, å ønsker ikke gå i de samme fellene som man har gjort. Noen med liknende erfaring?

Halla folks :)
Noen som skal ut og ta en drink/ øl i kveld? Hvor? :)

VAKT-TÅRNET

Siste svar lø. 11 des. 2010 19:36 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Robin-Hood

Sjekking i nettverden og IRL er blitt gasnke så utfordrende og krever sin flid i 2010.
Etter et to sifret korte forsøk siste par år kjenner jeg meg igjen i enkelte tråder som florerer om dagen.
Man kommer inpå det motsatte kjønn, følger opp med full pakke 2 date og henger en stund sammen.
Deretter er det som nevnt i andre tråder muligens litt grønnere på den andre siden.

Iallefall er jeg litt lei av denne "golf-syken" kafe,kino,et par hjemmekvelder og en put (eller et par), og raskt videre til neste "HULL".

Så er spørsmålet:

Jeg blir iblant kontaktet av to "forkynnere" fra Jehavas vitner, de er ennå ikke sluppet inn, men var på trappen for et øyeblikk siden. Den ene snuppa er uten ring, i passe alder (sånn 2-6 år yngre?) og har en fjong fasong,stemme og væremåte.

Mulig jeg blir litt blendet men jeg ba de komme en dag jeg vet det passer meg for å komme litt innpå henne, evt inn og snuse på miljøet deres med et hoved-fokus på å komme inn på spennede sjeler med interesser som passer for langsiktig velvære.
Jeg behøver råd for hvilke regler og hvordan jeg bør forholde meg for å komme fornøyd gjennom dette og evt hvilke fallgruver
jeg bør være på vakt for.

Både positiv og negativ tips ønskes:
Hjelp !

Koser meg med et glass vin foran peisen :) Er det flere som tar seg til litt vinkos utenom helga her eller ??

Er så utilgivelig slækk i formen i dag, skulle vasket hus, kost meg med unger, gjort meg klar til julefest, og påfølgende treff med kjekk mann i byen. Mehn, gidder liksom ikke noe i dag, viljefoten er sovnet, og kommer nok ikke til å våkne med det første......

Hva gjør man med en ikke dugandes jente med energinivå på 0?

Kaffe drikker jeg ikke, noen gode råd?

jeg og en kvinnelig bekjent oppretta profil her, skjer jo ikke en dritt hoss meg, mens hun ramler det inn med post!!
50-talls opplegg dette her??
nå ble jeg skuffa her!!

Det var jo det reneste Utopia. Trist at jeg aldri fikk oppleve det:

http://www.koweb.no/?id=2

vil ha kjæreste!

Ok, så er vi single! Noen som har noen kule prosjekter de gjennomfører nå som de kan? Her er mitt neste: http://www.tvlift.no/TVLIFT/Start.html

Er Julian Assange vestens Liu Xiaobo?

Kjære julenisse! Også dette året ønsker jeg meg en fet bankkonto og en slank kropp i julegave.... IKKE omvendt, som du tydligvis trodde ifjor!..... På forhånd,tusen takk! :o)

YES - en seier for mennesker og demokrati

http://no.wikipedia.org/wiki/Liu_Xiaobo

Frustrert

Siste svar fr. 10 des. 2010 23:38 (47 svar)
Skjult ID med pseudonym jente27

Jeg meldte meg inn for 3-4 uker siden og ble super bruker i dag.. Må bare få ut litt frustrasjon ut her og høre hva dere mener.

Jeg har hatt snart 600 besøkende på profilen min, har prøvd å redigere profilen min å gjøre den bra, finne et bra profilbilde etc. Men ingen skriver meldig til meg... Er det sånn nå at gutta sitter å venter på oss jenter nå?? Har sendt ut en del meldinger (personlige!) og får ikke svar tilbake, ikke høflige avvisninger engang. Hjerter er jo bare tull for det virker det som ingen som bryr seg om... Hva skjer? begynner å få dårlig selvfølelse av dette her..

La oss bytte det til enten:

Den Søte sutreklubben

Eller

Frustrasjonskroken.

Jeg mener sett i lys av brorparten av innleggene og debattene her inne.
Hva mener dere?

Men nå tenker dere sikkert at jeg sutrer også...

Men jeg mener at navnet som er nå ikke stemmer over ens med innholdet.
Ikke veldig mye søtt i debattene, borsett fra de damene som man ser og tør å vise hvordan de ser ut.

Mulig de anonyme damene også er søte.

Men som sagt debattene går veldig mye på det som passer mer inn under de to ovenfor nevnte navn... hehe.

Ellers... God helg, kos dere masse alle sammen.

Er det feil av meg å le av dette?
http://www.killsometime.com/videos/6386/Inappropriate-Turkey-Call

Det ble bare helt feil.. :P

"Jeg treffer for øyeblikket en annen og ønsker å finne ut av det først. Vi kan eventuelt kontaktes senere hvis det ikke fungerer."

Er det noen som faktisk tar ny kontak på et senere tidspunkt hvis dere ser at vedkommende fortsatt er her noen uker senere, eller blir borte en stund for så å dukke opp på nytt?

Selv må jeg si at den sitter veldig langt inne, fordi jeg da føler meg toppen som et andrevalg. Men samtidig vet jeg jo at det er litt irrasjonelt. Alle vil vel foretrekke å satse på en de allerede har møtt og liker, enn en ny person som de bare har sett en profiltekst og noen bilder av. Tror kanskje jeg har tatt ny kontakt med slike jenter maks tre ganger på to år, hvorav den ene ikke svarte meg og de to andre svarte - før jeg selv raskt likevel takket for meg fordi jeg rett og slett ikke helt klarte å komme over følelsen av å ha blitt avvist første gangen, uansett hvor tåpelig og irrasjonell jeg vet den følelsen egentlig er, og derfor ikke lenger var så veldig interessert. Synd egentlig, for de kan jo godt ha vært flotte jenter begge to.

For meg er dette egentlig nok en grunn til å deaktivere profilen min rimelig fort hvis jeg møter en jeg har lyst til å bli bedre kjent med etter de første kanskje 3 - 4 datene, fordi jeg da vil slippe å brenne broene i forhold til eventuelle andre jenter her inne som skulle ta kontakt og jeg vil måtte avvise. I tillegg selvsagt til at jeg synes det sender et ganske dårlig signal til jenta jeg dater å fortsatt være på sukker hvis jeg virkelig liker henne og føler en god kjemi. Men det er kanskje bare meg. Hvordan opplever dere andre dette her?

Tvangsekteskap - ufarlig og riktig, eller bare tvang og djevelskap? Opplever at så mange er imot tvangsekteskap, men hvorfor er det så mye verre enn vår vestlige kultur med "fritt" valg? Skilmissestatistikken i vestlige land er jo skyhøy, så kanskje et tankekors vi kan vurdere mer over?

ordet er ditt, shoot:-)

Er det noen her som seriøst har troen på at sukker medlemskapet vil gi gevinst på kjærlighetsfronten????

Noen sanger har fantastiske kjærlighetstekster.

Bjørn Eidsvåg sier det så vakkert i sin låt "ansiktet ditt". Han sier bl.a.:


"DITT ANSIKTE GJENSPEILER MITT" og " EG BLIR TIL MEG I MØTET MED DEG "

Dette ønsker jeg...))

Har du noen spesielle låter hvor noen setninger treffer deg rett i hjertet ?)

Kjerag

Siste svar fr. 10 des. 2010 18:52 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Er dette den nye Besseggen, eller?

Er sikkert mange som har skrevet om dette tidligere - MEN. Nå har jeg vært medlem på sukker i to uker. Greit nok - det er ikke spesielt lenge. Poenget er, jeg leser alltid nøye gjennom profiltekster og prøver å bruke tid på å skrive gjennomtenkt og personlig i hver eneste melding jeg skriver. Meldinger jeg ville vært kjempeglad for å motta selv. Og jeg skriver til ganske mange i løpet av en kveld. Allikevel får jeg knapt svar på noen av dem.

Er det noen som kan gi meg noen tips? Eller er det bare sånn det er her?

Hvorfor ikke bare si det som det er... skal vi pule ? :)

Kroppshår!

Siste svar fr. 10 des. 2010 13:49 (73 svar)
Skjult ID med pseudonym G80-årene

Hei. Jeg er en gutt i 20-årene. Jeg har mye hår på brystet og hår på ryggen. Mitt spørsmål er til dere damer/kvinner. Hva syntes dere om dette? er det greit med mye hår på brystet? hva med hår på ryggen? hvis hårene på ryggen er frisert til et minimum?

Det å fjerne hår permanent er en lang prosess og ikke minst kostbart... Hva mener dere av det motsatte kjønn?

I tråd meg at jeg har fått ut litt galle i aften her. SÅ er jeg blitt happy igjen.

Litt feber og hostete, men veldig glad igjen ;)

Takk til både de positive og negative forumtroll som fikk meg blid igjen ;o)

ser der er mange som klager på dette med att man ikke får svar på meldinger.. og mye av svarene som kommer er "du må se bedre ut på bildene" (viss man har bilde ja) spørsmålet er da: er det ikke noe annet enn utseende man ser etter? er det for å vise frem til naboen for ett "støkke" kvinnfolk/mannfolk man har?
for når det er kun utseende man ser etter, så ender man jo opp med å sende videre den dama/mannen man har mye til felles med og kansje trives sammens med..
men klart.. sikkert viktiger å ha noe å vise nabon:-)

... sykdommen herjer i kroppen.... og jeg er ikke på jobb... Det er kjedelig. Så hvorfor ikke komme med laaaaange sympatierklæringer her? Har allerede kontaktet sukkeradm. for å avklare hvor lang en tråd kan bli - så om vi holder tråden på ca. under 2500 innlegg så skal det teoretisk sett gå bra...

Man hører jo nesten ikke om noe annet for tiden. Noen her som har sterke meninger om det han og Wikileaks driver med?

Jeg digger det... :-)

Den siste tiden har jeg hørt mange kommentarer fra venner og bekjente om deres "mindre gode halvdel". Synes det virker som om mange ser på en partner som et prosjekt....eller til og med oppussingsobjekt. Kan gi noen eksempler:

- Hørt på jentekveld med venner og venners venner: "Nei, jeg kan ikke spise noe snop. Han liker ikke at vi spiser snop" (Han var da på et lengre utenlandsopphold i forbindelse med jobb, og jenta var normalbygd).

- Nei, jeg kan ikke være med ikveld. Han synes vi burde bli i bedre form - så vi skal ut og jogge.

- Gleder meg sånn til jul. Da skal jeg endelig få kjøpt noen bra klær til han. Ikke at han har dårlig smak altså, men han trenger seriøst noen nye stilige klær.

- Nå skal jeg hjelpe han så han får betalt ned mastercardregninga slik at han kommer seg til tannlegen. Herregud de tennene, det kommer sikkert på 40 000,-

- Nå har jeg endelig fått han til å bestille time hos frisøren. Jeg liker ikke den sveisen han har nå, så jeg har bedt han endre den.

Er dette vanlig? Det er ihvertfall ikke vanlig for meg. Har dere noen absolutte krav som dere "påvirker" partneren til å forholde seg til, eller har dere noen ganger fått beskjed til å endre dere for den andre?

Nysgjerrig her!

Hører rystende ting på TV: Ny forskning viser at i hjem med propylenglykol, som finnes i vannbasert maling, er det 320% større sannsynlighet for at barn utvikler høysnue (pollenallergi)! Nesten samme tall gjelder for astma. Helt crazy!
Googler man stoffet finner mann:
Propylenglykol — Huden
Propylenglykol är ett ämne som på grund av den låga risken för allergi och andra biverkningar, har använts i många år i en rad olika hudprodukter.
huden.nu/om-huden/propylenglykol/ Jeg sliter selv med både allergi og fikk astmalignende problemer etter å ha sittet et halvt år i kontorer som nylig ble malt med vannbasert maling og hvor det stinket lenge. Damn!

Lurer på om alle er like glade og lykkelige som profilene beskriver....

Noen tips til ting man kanskje bør ha med i profilen sin sett fra et forskningssynspunkt :-)

Så sett igang gutter. På tide å oppdatere profilen sin for å øke sine sjanser.

Alt frivillig hjelpearbeid jeg gjør må inn i profilteksten :-)

Vi har hørt det før; at machotyper med drittsekkpreg visstnok faller så mye mer i smak hos damer som er ute etter en flørt eller et lite eventyr...

Men kanskje har noe skjedd - med noen kvinner, i hvertfall de som har deltatt i en ny canadisk studie. For her er et forskningsarbeid som bringer litt snillere nyheter.

Det antyder at kvinner foretrekker sjenerøse og snille menn, i praksis de litt altruistisk anlagte. Ikke bare som kjæreste, men også når de skal velge mann for kun én date.

Funnene antyder at kvinner har en spesiell greie for sjenerøsitet, og at altrusime tjener en hensikt i utvelgelsesprosessen fram mot å finne seg en partner, sier Barclay i et presseskriv.

Altruisme er utvilsomt en atferd som krever noe av oss, det kan koste litt ekstra å opptre uegennyttig, og det gir tilsynelatende ingen åpenbar eller umiddelbar fordel.

- Likevel; som denne studien viser, ser altruisme ut til å tjene en viktig hensikt med hensyn til partnervalg. Hvis en mann er snill og generøs mot andre, også fremmede, er det gode muligheter for at han kan bli en god far, hevder forskeren videre.

I studien ble 150 kvinner bedt om å se på bilder og lese korte personprofiler av de avbildede mennene.

Så ble kvinnene spurt om de kunne tenke seg et kortvarig eller langvarig forhold med dem. Like mange menn gikk gjennom samme prosedyre.

- I noen av beskrivelsene ga vi noen hint om snillhet, at man hadde en interesse av å opptre uegennyttig. For eksempel stod det om noen at de "liker å hjelpe mennesker" og jeg "jobber som frivillig matutdeler på fattighuset", sier Barclay.

Senere sammenlighet forskerne responsen på de altrustiske profilene med svarene de fikk når tekstene var endret til et mer nøytralt preg.

Resultatene viser at både menn og kvinner i vesentlig større grad ønsket et langvarig forhold til folk som framsto som altruistiske.

I tillegg viste altså kvinner en større interesse for de uegennyttige mennene, når det kun var snakk om en kortvarig affære.

På nettopp dette punktet spriker preferansene mer mellom kjønnene.

Mennene på sin side likte for eksempel ikke altruistisk anlagte kvinner like godt når partnerjakten handlet om for eksempel en one-night-stand,

Leser Kjærlighetens komedie og ser at selv på Ibsens tid gjaldt det samme:

"Rett så, min gamle venn, jeg holder med deg!
Du avanseret har, bestått det sværeste:
forfremmelsen fra elsker og til kjæreste.."

Det er liksom den forfremmelsen jeg sliter litt med... Men jeg er vel neppe alene om det? :)