Sukkerforum

Som de fleste menn her var jeg resignert til at responsraten fra damene er kronisk lav og man må derfor skrive meldinger til flere for å for å ha noe håp om å få kontakt. Men plutselig begynner alle å svare og nå har jeg 3-4 jeg korresponderer med som vel egentlig er litt for mange, ihvertfall for meg. (Alle vet jo at straffen for bigami er en ekstra kone) Hva gjør jeg nå? Det er ikke så hyggelig å skrive og si "Nei, du må vente litt, nå har jeg kontakt med noen andre"

Er det nokon som kan forklare meg korleis eg skal få chaten til å virke?

Det står at eg er pålogga, og eg hører plingelyd når nokon prøver å kontakte meg, men det kommer ikkje fram noko chatvindu eller plass der eg kan godta den som vil chate med meg...

Jeg ser igjennom min besøksliste med jevne mellomrom, og noen ganger så vises denne aktuelle profilen. Neste gang jeg sjekker er hun ikke inne på listen, så en dag eller to senere er hun der igjen.
Og sånn bare fortsetter det.....

Jeg må innrømme at jeg ikke skjønner hva som skjer her, og evt hvorfor hun gjør dette.

Hva tror Dere?
Er dette normalt?
Finner Dere en logisk grunn til hvorfor noen gjør det på denne måten ?

Da var billetten i boks.

Jeg har sett dette nevnt et par ganger i diverse tråder, så jeg spør litt mer direkte i en egen tråd for å få det bekreftet / avkreftet:

Er det sånn nå at dersom jeg har sendt noen en melding så kan jeg slette den, ikke bare fra min utboks, men også dermed fra mottakers innboks, så lenge vedkommende ikke har lest den ennå?

Eller er det en spøk noen en gang har kommet med, som så har blitt 'sittende' hos enkelte?

Hvis dette er tilfelle, så vil det vel kunne være noe merkelig for mottaker, for h*n vil jo motta en e-post om ny melding med en gang. Og dermed kan man oppleve å komme til tom innboks allikevel?

Jeg får fortsatt ikke lagt ut profilbilder på en fornuftig måte. Albumet går greit. Men profilbildet går ikke. Systemet gir meg en rute beregnet til å beskjære bildet, men denne ruten går pare ann å fytte fra venstre øvre hjørnet og direkte ned i høyre nedre hjørne. Umulig å midtstille slik at jeg får med et fornuftig utsnitt... Så når valget står mellom noen hårlokker og en skulder, forblir jeg ufrivilig bildeløs på profilen... Noen andre med samme problelm?

Yess! :-)

Vil høre om det er noen som har tenkt å benytte seg av en sukker date på julebord ?
Er dette feil plass å date på ? Litt for seriøst ?

Ble invitert på hjemmedate som første date? Sa jeg var ukomfortabel og antydet at et nøytralt sted som cafe o.l. var å foretrekke. Føler meg mer komfortabel da.

Det ble stille fra hans kant og jeg spurte da om jeg kanskje hadde skremt ham bort...?

Daten min svarer med at han er ukomfortabel med date når det er andre folk i nærheten...da har vi vel et seriøst problem eller?

Han sier om seg selv at han er litt beskjeden sånn i starten og at han er en gentleman...det står det i profilen hans... i sms utvekslingen forsikrer han også at han "ikke biter".

Tror liksom ikke han hopper på meg og voldtar meg i det øyeblikket jeg er innafor døra men....

Hva sier dere gutter her inne. Litt nyskjerrig på hva dere tenker:-)

Eg trudde eg var morosam med ei ærleg beskrivelse, men det var visst ikkjeslik, fekk eg vite. Pøh, tykkjer eg var morosam likevel, eg.
Ha ein god søndagskveld folkens; i morgon er det atter ein dag:) Bra at helga går så kjapt at ein slepp å kvi seg på arbeidsveka. hehe

Sitter og ser på nyhetene, noen jegere som har mistet hunden sin til ulv. " nå må myndighetene se at det ikke går an å ha husdyr og viltdyr sammen i store konsentrasjoner" sier den ene skyteglade jegeren, mens han nesten blir våt i trusen (denne vet jeg at jeg kommer til å få pes av) av å tenke på ulvejakt...

Jada, det er forferdelig trist at hunden ble drept, men er det ikke sånn at det er eiger som har ansvar for å passe dyret sitt? Og er vi nordmenn komfortabel med prioriteringsrekkefølgen til bondenorge? Her snakker jeg menneske-sau(inntekt)-husdyr-rovdyr?Sauen er sikkert et fint dyr det, men det kryr av de brekende fjolsene, som er livretten til både nordmenn og rovdyr. Rovdyrene derimot er frie skapninger som har like stor rett på friluftsområdene som vi har, kan ikke vi bare ta de riktige forhåndsreglene, og leve side om side?

Hadde hunden blitt påkjørt, hadde hundeeiger blitt erstatningsansvarlig for evt bulker i bilen.Men nei, nå skal ulven bøte med livet fordi den skaffer seg mat, og forsvarer territoriet sitt!

Prøver å gjøre dette til en seriøs tråd:
Jeg har aldri fått et eneste svar fra noen av damene som jeg har skrevet til.
- Jeg skriver alltid i en vennlig, seriøs, rosende og kanskje sjarmerende tone.
- Jeg er i slutten av 30 årene og har alt på plass med god jobb, høy lønn og alt det andre.
- Jeg er like seriøs som de fleste normale damer selv er - det skulle fremgå av profilen min.
- De damene jeg har snakket med face to face i visse få anledninger har hevdet at jeg er en søt mann og ser ung ut og i tillegg virker intelligent og sjarmerende - altså i motsetning til mange andre menn forstått...

Så det er for meg ufattelig at jeg her på nettdating har en nåverdi = 0
Håper noen kan forklare meg hva som skjer?
Eller bare oppmuntre meg til å slette profilen for å slippe mer frustrasjon.

De eneste damene som åpner døren er de som kan kjøpes for penger. Det er et stort vell av slike damer på markedet - styrt av tilbud og etterspørsel, da mener jeg IKKE de i og rundt Karl Johans sidegater. Ikke at jeg har benyttet meg av tilbudet, men nøden begynner å tvinge frem et besøk hos de som gjerne åpner døren for et betalt kveldsbesøk. Eller hva skal man gjøre??

Av andre damer som jeg vet svarer på nett er selvfølgelig de utenfor landets grenser. Men jeg mener det er en fór stor utfordring og mulighens uheldig å blande seg med kulturer på den måten - med nøden i behold har jeg også dette til seriøs revurdering.

Det beste er vel å slette mine nettprofiler og vende tilbake til et kjærlighetsløst liv, drukne seg i jobb og hobbier - trolig det beste for min del... For damene kommer ikke til å "gå glipp av" en kjekk kar allikevel, siden de aldri svare.

Etter i lengre tid å ha mottatt spennende forslag fra yngre menn ( jeg er 44), hoppet jeg i det i går kveld og takket ja til et cafe besøk med den jeg synes var kjekkest og deiligst og så mest kurant ut for formålet.:-)

Angrer ikke et sekund på det da...traff en vidundelig mann....som jeg virkelig fant en god tone med. For en deilig kveld og natt.

Er jo usikker på om han da mener at jeg er hans fremover...at jeg da bare holder meg til ham og ikke fortsetter å lete etter Mr. right for the future?

Han 30 år...

Må nok ta en prat om dette dersom det utvikler seg til noe fast....har inntrykk av at det kanskje kan gå den veien etter hva han antydet i går/natt....

Hvorfor?

Siste svar sø. 10 okt. 2010 13:19 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Hvorfor er det sånn på Sukker at i det jeg har møtt ei jeg er positivt usikker på, så kommer det støkket med et hjerte på profilen min???

Noen som har tenkt seg dit?

For noen måneder bestemte jeg meg for å flytte fra Oslo til Trondheim. I og med at jeg er en jente på et-par-og-tredve er familen min veldig interessert sivilstatusen min til enhver tid, så jeg gir dem noen drypp ift hvordan ståa er innimellom. En gang før jeg flyttet kom jeg til å klage til min far om at jeg ikke klarte å finne en kar i Oslo som var "riktig" for meg. Enten var de for lite interreserte eller så var han rett og slett for interessert (det burde finnes en mellomting mellom å få en sms i uka og måtte krangle seg til to minutter uten kroppskontakt). Min far lo godt og sa: Klarer du ikke finne en i Oslo skal du ha lykke til med å finne en her oppe - de er ikke akkurat kjappe i avtrekkeren!
Jeg valgte å overse det og ta det som en skrøne fra en gammel tulling som ikke visste hva han snakket om. Jadda...
Jeg har hørt rykter om at sukker.no ikke er "riktig" nettsted å være på her, men jeg begynner å lure på hvor de da er, eller om min far hadde rett. På fire måneder har jeg vært på to dater, og begge var det jeg som tok initiativet til (hyggelige dater, men ingen kjemi). Ikke for det - jeg er ikke redd for å ta kontak med de jeg synes ser spennende ut, men det hadde jo vært hyggelig å få en mail en gnang innimellom? Nei, jeg er visst ikke noe for trønderne. Får vel heller satse på at jeg finner en annen innflytter. :o))

Hei
Nå er det høstferie, hva skal dere gjøre denne uken.
Får dere tid til både barn og nettdateing ?

Apropos definisjoner...og begrepsavklaringer.
Jeg opplever at mange her inne ikke mestrer kunsten å kommunisere. *påstand*
Begrunnelse:
God kommunikasjon (communicare - gjøre felles) er informasjon mellom mennesker. Vi kommuniserer her skriftlig, åpenbart siden det er et nettsted. Dersom man skal kunne kommunisere godt, er det absolutt en fordel å være sikker på at man snakker om samme sak...og at man forstår hverandre. Dersom man ikke sørger for å forstå hva andre sier, eller for at andre forstår hva en selv sier, oppstår det krasj i kommunikasjonen. Dette kan skape misforståelser, som igjen kan skape konflikter.
Jeg opplever at mange her inne mangler evnen til å lytte, og til å stille gode spørsmål. Men det overrasker meg ikke, siden jeg opplever det er slik IRL også. At det er viktigst å få frem sin egen mening, og at det ofte mangler forklaringer eller begrunnelser for påstander. Og så spør så mange seg om HVORFOR ting går på trynet i dating og meldingsutveksling?
*Obvious, isn`t it?*

Standardsetninger her inne er:
"Det ER....slik og sånn....
"De fleste kvinner/ evt alle kvinner....er...blabla
"De fleste menn/ evt alle menn...er...blabla

Det dukker stadig opp spørsmål eller påstander her inne. Og for meg er det essensielt at jeg forstår hva som ligger i påstanden eller spørsmålet, for å kunne ta stilling til hva jeg mener om temaet.

Eksempel fra annen tråd:
"Sykelige egoister blir ofte ledere"
Jeg spurte da om HVA sykelig egoisme ER. Jeg etterlyste dokumentasjon for påstanden.
Jeg skrev også en snudd påstand/spm, om at " da er de fleste ledere sykelige egoister?"...noe som implisitt står i påstanden.
(Spørsmålene mine står fortsatt ubesvart)

Eksempel:
"Er du redd for å være A4?"
Jeg spør: Hva er A4?
Hvordan kan jeg svare om jeg er redd eller ikke for noe jeg ikke vet hva er. ;-)

*Og jada, jeg skjønner folk blir lei. Men jeg for min del har et behov for å kommunisere med begrepsavklaringer for å unngå misforståelser. Og da må jeg starte med å lytte OG forstå det de andre sier. Hva dere andre velger å gjøre, er ikke min sak. ;-)*

Kjære burugle!
Nå har jeg nedverdiget meg til å skrive en hyggelig melding til deg, til tross for at du både er kvapsete, halvfeit og har hestefjes.
Da synes jeg du værsågod kan svare på en hyggelig måte.
Når du da presterer å komme med frekkheter, til tross for at alt jeg sendte var en hyggelig melding...
...ja da synes jeg dette har gått for langt.

Så da sier jeg det én gang for alle:
Kjære feite burugle - gå i deg selv!
Grunnen til at du er single er åpenbart at du er alt for kresen.
At du i tillegg er feit og uattraktiv blir en annen sak, hestefjeset var jeg villig til å overse dersom du hadde indre verdier.

Måtte dine eggstokker forvitre sakte og du forbli barnløs, slik at det ikke blir flere frekke tullinger med hestefjes.

Jeg har i det siste sett flere profiler der noen har gått sammen for å finne en kjæreste til sin venninne/søster, og jeg lurer på, er ikke det litt ufint? Jeg ville i hvert fall blitt litt oppgitt om noen hadde laget en profil for meg.

Det var mange meninger her om Obama da han fikk prisen. Noen som har meninger om Liu Xiaobo?

Whoo hoo! Jeg er tydeligvis blitt lagt merke til. Takk til den som skrev innlegget i dagens Sterke meninger-spalte i Dagbladet:

"Navnevalgets kval
Til deg som kaller deg "Drittfjes" på en norsk datingtjeneste: Det er ikke kjæreste du trenger, men en ghostwriter."

Noen som har forslag til tolkning?

Er det mange som skal på ølfestivalen til helga da, i oslo altså:)

hey får dere date til helgen? skjer jo ikke en dritt på profilen min :O ta et minutt stillhet på daten for meg da:D

Plutselig hadde jeg bildeløs profil gitt. Profilbildet som har vært i bruk i seks måneder var brått borte.

Er der Sukker.no som har blitt ekstreme i håndhevingen av bilderegulativer eller kan det være en teknisk feil?

Penisløft

Siste svar fr. 8 okt. 2010 15:30 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Dragefrukt

http://minmote.no/index.php/2010/10/na-kommer-push-up-undert%C3%B8yet-for-menn/

Gled dere, alle menn. Endelig slipper dere å putte tennissokker i bokseren!

Dette er hvordan de faktisk kan se ut! Utrolig hva litt fiksing og triksing gjør;) Gå til lenken nedenfor.. Alle her er nok ikke det de gir seg ut for, hehe!

http://www.nettavisen.no/it/article3000450.ece

Bare lurer på en ting: Når du deaktiverer profilen din så vil de som søker deg opp etter brukernavn få treff på navnet, men det vil stå at profilen er deaktivert eller slettet (ev at du er funnet uinterressant) Men jeg har også søkt etter navn som tilsynelatende ikke finnes mer også. Hva er forskjellen? Hvordan deaktiverer man profilen og også får fjernet brukernavnet for treff?

Sextidsbruk

Siste svar fr. 8 okt. 2010 09:34 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym wondering

Lurer på hvordan tolkes sextidsbruk i matchtreet? Dette bladet er stort sett orange hos mine mannlige matcher.
Har krysset av nytelseorientert da , dvs jeg vil helst ha litt tid for sex, kvalitet fremfor kvantitet.
Betyr det at mannfolk tenker akkurat omvendt? Rask sex er best?

Altså.. Nå er det klager på profiler, på de som svarer, og ikke svarer og måter de svarer på.

Og dette virker som teit selvreklame og spørre om dette her.. (og det er det helt sikkert og... men)

Men sånn generellt, slik at jeg får mitt satt på det rene ang min profil.

Får jeg frem det jeg søker?
Viser jeg nok om med i tekst og bilder, slik at folk skjønner litt om mitt vesen?
(Merk dere LITT)(alt trenger ikke å legges ut her på cyberspace)

Føler mange ikke får meg seg det jeg søker. Og sender meg flørter og meldinger enndå. Hyggelig det. Ikke alltid man svarer kan man si. Og samme andre veien. Jeg har jo sendt ut meldinger til menn her inne jeg. Men tror vi jentene er mye ute etter de samme gutta. For får nok svar fra 5%. Og jeg lever ikke over evne når det gjelder smak på menn.

Men tilbake til det vesentlige, slik at jeg får folks mening på dette. Og svar helst seriøst, er bare teit med tullesvar fordi du kan. Og vet du kan.. osv osv..

Men har jeg standard profil?

Æsj, oppdaget nettopp at det er Balkan Beat party i Oslo på lørdag, og jeg som har jobbehelg. Sitter og ser på flypriser, ugh, noen som har et magisk flyvende teppe til låns?

Jeg personlig, har mine "faste" ønsker og behov etter ja hvordan skal man si det pent nok,? et godt knull....
det jeg lurer på, se for deg dette:
Det har gått for deg og partneren din (eventuelt en av dere) og dere legger dere utslitte på ryggen og trekker et godt dypt åndedrag....
SÅ hva gjør du?
ligger du der bare å ser i taket, eller hva gjør du?
I wonder :)

tregheter i oppdatering

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym kåre m/hår

er det noen som har reflektert over den kjempetrege oppdateringstiden her inne?
Når du får en melding, må du "oppdatere" for å se den i innboksen.
likeså, eller kanskje enda verre er oppdateringen på hvem som er "online" eller ikke.

Jeg har flere ganger opplevd å snakke med noen her inne, som ikke har folkevett til å si ifra når de logger av, og da står de som avlogget kjempelenge etterpå.
Er det noen steder man kan stille oppdaterings hastigheten her?

Every Rose Has Its Thorn !!!!

Min største svakhet er evnen til å stole på andre mennesker....hva er din?

Prøv match affinity, da får du ett titalls mailer fra damer som vil vise deg bildet sitt, men som oftest er det ikke interessant. Så kanskje begynner jeg å forstå damene her på sukker som ikke gidder å svare på alt, men jeg forsvarer ikke at de ikke svare på noe..stor forskjell der....men en god start er at like barn leker best også når det gjelder utseendet... med unntak av at du er kjendig eller veldig rik...

ha skrivend stund!

3

Siste svar to. 7 okt. 2010 21:22 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Poesi

Seeking love, I see it winding in your curls.

Seeking life, I see it walking down your street.

Driven by deep thirst, I drink, only to see

A dream upon the water: you face to face with me.

4

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Poesi

My love, there's a path from your heart to mine,

And my heart is aware how to find it;

For my heart now is pool, sweet and clear,

And it serves the moon as her mirror.

2

Siste svar to. 7 okt. 2010 21:07 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Poesi

Love rests on no foundation.
It is an endless ocean,
with no beginning or end.
Imagine,
a suspended ocean,
riding on a cushion of ancient secrets.
All souls have drowned in it,
and now dwell there.
One drop of that ocean is hope,
and the rest is fear.

Tidligere i dag så jeg ei jeg datet i en måneds tid for et par år siden på gata - gravid (eventuelt med en del ekstra kilo sammenlignet med da, men det tror jeg ikke). Det satte meg ikke akkurat ut, men det var faktisk en litt merkelig følelse.

(For øvrig ble jeg blanket av henne - da hun så jeg så på henne, så hun en helt annen vei.)

En av de første tingene min eks sa til meg var at han vaar kosete. Jeg syns det var søtt at en gutt sa det, og ser også at enkelte gutter her inne også er det. Min erfaring med eksen var at han likte å bli kost med, men ikke gjorde så mye i gjengjeld... Andre som har lignende erfaringer....?

Da har jeg endelig klart det jeg ikke trodde skulle skje på Sukker... Jeg har møtt drømmepartneren, og hun er tydeligvis ikke så aller verst fornøyd med meg heller. Vi oppnådde kontakt allerede etter min første uke her inne, og det har i løpet av høsten bygget seg opp god kontakt.

Vi kommer begge til å ha profilen åpen så lenge medlemsskapet er gyldig, men velger nok å ikke fornye når den tid kommer. En stor takk til alle på forumet som har bidratt til spennende diskusjoner og støttende råd. Ønsker dere alle sammen lykke til videre.

Mvh Ronnie og Fiothiel89
(til de som lurer på hvem som har brukt pseudonyumet "Alfa" så er det meg :-) )

Lykke til videre alle sammen!!!!

Jeg har vært på date i dag. Det var første gang vi møttes, en tilnærmet blind date. Heldigvis hyggelig nok. Kjekk mann, med rikelig sjarme og varme og en jeg kunne tenkt meg å se mer av. Likevel kunne jeg ikke klare å slappe av, kose meg. Før jeg skulle avgårde var jeg raskt innom dusjen. Såpet inn brystene, kjente en kul - en kantete og krass kul. Sør'n !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jada, det kommer gang på gang. Spørsmålet om cup-størrelse. Og da ikke hvor stor man syns fortballcupen i 1849 var, men det er altså størrelsen på puppene man er ute etter. Jeg tenkte at det derfor var på tide å opplyse bittelitt om at dette spørsmålet faktisk ikke er relevant i forhold til den faktiske størrelsen på puppene. Nesten, iallfall, det vil jo alltid være forskjell på en A og en G.

Men: menn hevder jo ofte å ha teknisk innsikt og å være logiske. BH-størrelser er ganske logiske.

Man har omkrets og man har cup. Sammen utgjør disse størrelsen på en BH. Om cupen passer til puppene avhenger av omkretsen, ikke bare selve cupen. Dvs at en kvinne som bruker 80 C, like gjerne kan bruke 75 E eller 85 B. Cupen bidrar også til omkretsen, jo større cup, jo større omkrets. Dermed kan en kvinne ha en hel rekke av cup-størrelser i bruk, uten at puppene er verken større eller mindre fra dag til dag av den grunn.

So there it is. Å spørre om cup-størrelse er ulogisk.

Har hjemmekontor i dag, og det er så utrolig kjipt. Jobber som selger til vanlig, Er så mye bedre å være på veien, og besøke kunder.
Hva gjør du?

For langt

Siste svar to. 7 okt. 2010 04:33 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Når man sender en 2. eller 3. melding og får beskjed om at meldingen min er alt for lang, men at hun ellers gjerne hører fra meg igjen - burde man da ta hintet???

mange som er våkne på natten? hva gjør dere oppe sååå seint???:p

Nyheten jeg har lengtet etter å se!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym qwerty

http://www.side3.no/article2999034.ece

Uff, nå syns jeg det var mye negative vibber her på forumet. Kan vi ikke lage en gledesegovernoetråd?
Skjønner jo at noen syns det ikke er så lett med denne datinggreia, syns det er kronglete noen ganger selv også men det er da fortsatt veldig mye å glede seg over, eller lage seg glede selv.
Min glede i dag er fin musikk på radioen, skal snart på min koselige arbeidsplass og så er det det tente lys i stuen og noe godt å spise til kvelden. Det er jo tross alt lørdag, helg og fri i morgen! Pur glede altså! :)

Bare lurer på dette. Har kommet i kontakt med ganske mange flotte jenter innpå her. Men blir liksom fort tom for ting å snakke om. Har jo aldri opplevd noe sammen med disse personene å blir derfor fort korte meldinger. Har dere noe tips. Å de jentene man har blitt litt kort med, går det ann å få liv i de igjen ?

Ønsker

Siste svar on. 6 okt. 2010 18:27 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Dragefrukt

Om du hadde fått ett altruistisk ønske og ett egoistisk ønske oppfylt, hva ville de da vært?