Sukkerforum

Hmmm..

Har hatt noen super fine mnd men verdens hærligeste... Han er nå en tur hvor han er oppvokst og har fått en eneste melding frå han på 3 dager, mens jeg derimot pøser på med meldinger, har du det bra, kjekt å komme seg hjem en tur, trist uten deg her.. osv... men får null og niks svar tilbake :-( Ha sendt han 5 meldinger tilsamen hvor 4 av dei inneholdt spørsmåltegn som jeg mener er meldinger man svarer på, Hvorfor svarer han ikke?? Hjelp meg å forstå hva jeg gjør galt her nå, skal jeg la han få være i fred? Han skal vere borte i litt over en uke til...

Vi vet alle at barn kommer med storken, penger vokser på trær, og bak enhver stor mann står det en dame som gnåler og gir ham vilje til å være på kontoret og jobbe med karrieren i stedet for å dra hjem. Men hvor kommer egentlig nissen fra?

http://www.youtube.com/watch?v=WXHcggz59s4

Herpes 2

Siste svar on. 8 des. 2010 00:03 (42 svar)
Skjult ID med pseudonym smittet?

Jeg dater for tiden en jente som jeg liker ganske godt, og som jeg føler meg ganske vel sammen med.

Og i helgen så satt vi og pratet litt om livene våre, og da kom det frem litt historier om sin utro eks, og hvordan han har kommet og gått i hennes liv de siste årene.
Og historien ser ut til å gjenta seg, og han går stadig fra henne og flytter inn sammen med samme damen som han bedro henne med første gangen.

Men i dag har jeg funnet ut hvem denne damen er, og jeg vet at hun smittet en bekjent av meg med Herpes 2 for noen år tilbake.
Og jeg er da bekymret for at hun jeg dater for tiden kan ha blitt smittet av Herpes via sin eks, så her er jeg meget bekymret, og jeg vurderer om jeg skal droppe denne damen av den grunn.

Vi har ikke hatt ubeskyttet sex ennå, og jeg vet jo heller ikke om hun er smittet, men sannsynligheten er i mine øyne ganske stor, og jeg har ikke noe ønske om å bruke kondom hver gang jeg skal ha sex for fremtiden.
Og det andre dilemmaet er jo å konfrontere henne med denne opplysningen, og hvordan man skal gå frem i en sånt tilfelle.

Er det noen som har erfaring fra lignende situasjoner, så vil jeg være veldig takknemlig for synspunkter på hvordan jeg skal gå frem her......

Jeg har opplevd i en tidlig datingfase at gutta har synes det var litt turnoff at jeg ikke kjører bil? Da blir alt så vanskelig liksom...
Jeg klarer meg fint uten bil. Men hvis daten bor litt utenbys så blir det jo straks litt komplisert...
Er ikke fremmed for å skaffe meg bil, trenger litt støtte og noen som kan sitte sidenav inntil jeg føler meg litt trygg..

Noen kommentarer fra menn om hva de tenker om "trafikkpyser"

Ser at skepsisen er stor når det kommer til dette med horoskop, så jeg tenkte at vi kunne prøve en liten ting, trenger selvsagt noen frivillige, og som vil være ærlig når det kommer til sitt eget stjernetegn..

Jeg må ha noen opplysninger, som noen gode egenskaper, noen som kan sees på som heller dårlige egenskaper, i gitte situasjoner, kan gjerne være en typisk betegnelse på deg, som dine venner vil bruke..

Kan også gjerne si noe om man liker å være i bevegelse , sosial, liker best sitte hjemme type ting.. Følsom, etc..Hissig, langsint, vanskelig for å tilgi, glemmer fort, ja, dere skjønner nok..
Trenger altså noen stikkord, og så kan det hende jeg må komme med et spørsmål, men jeg skal kunne klare å finne stjernetegnet på iallefall noen... (det kan være vanskelig hvis acedanten er ekstremt fremtredende, for den tilhører som regel et annet tegn)

Noen som har lyst til å være prøvekanin??:),

Her på forumet er vi mange "eksperter" innen samliv. Likevel er vi alle single :-) Ironisk.

Det jeg lurer på er hva som gjorde at ditt siste forhold tok slutt. Noen her som vil dele sine erfaringer?

Ser mange kvinneprofiler her på 30 år og vel så det, som enda ikke har barn etc, men ser greie ut utseendemessig, vertfall på bilder, hva i huleste gjør de galt????

For alle som har vært innom facebook i det siste, har vel sett den om tegneseriehelter fra vi var små.....

Min store helt var Modesty Blaise, jeg hadde to storebrødre som kjøpte disse bladene, og jeg nileste disse og hadde bare så lyst å være henne!

Hvilken helt drømte du om å være?

Etter litt småprat en uke med en dame her så er det verre og verre følelser ute og går inntil hun svarer. Føler at jeg balanserer på en stram line her. De første dagene var det ikke sånn, men nå begynner jeg å bli nervøs å er helt sikker på at det verste er skjedd siden hun ikke har svart siden i morrest. hun har jo lest siste meldinga mi i formiddag! Maaamaaa!!! hjeeeelp! må ikke gå inn på profilen hennes tilfelle hun ser jeg har vært innom hele tida. er jo helt dust her og sommerfuglene raser rundt i magan. fyttigrisen

Jeg endret matchprofilen min med to punkter på én variabel - "Vil ha barn" - fra 7 til 9. Og, du verden, der dukket det plutselig opp mange nye damer med høy match. Er dere virkelig så verpesjuke? :-P

*Ønsker at tråden skal være useriøs med småprat og korte svar*

Har du hatt en fin dag?

Benyttet en frikveld til ett lite eksperiment, satte inn ett bilde av en norsk kjendis for pur helvete, sjekket besøkstallet 4 timer senere og det hadde ikke steget det grann, er det mulig????

det vil altså si at samtlige kvinner her inne sitter pålogga uten å skrive meld, uten å besøke profiler en gang, er til å le jævlig høyt av, syns synd på alle de mannlige her inne som tror dette er en utvei! :)

Ok, først og fremst vil jeg si til Kvinne81 at dette var riktig bra arrangert. Litt tull fra utestedet sin side, men slik må man dessverre regne med. Som jeg sa - slik blir det når man prøver å gi beskjed til et kvinnfolk. At det tydelig vis var et kvinnfolk fanget i en manns kropp har ikke noe å si :p

Så, vel...her er min kjappe oppsummering!
ca 20: ser at jeg ligger godt an med jobbing, og bestemmer meg endelig for å ta en snartur innom for å hilse på
ca 22:15: møter opp på utestedet, og klarer etter ca 15 minutter å komme meg ned på en stol mellom to veldig søte jenter.
ca 23:40: må stikke hjem for å jobbe ferdig. Derfor jeg tok bilen og holdt meg alko-fri. Får med meg to jenter når jeg drar, så skal ikke klage. Selv om de bare var interessert i å hilse på hunden min. Sånt får man regne med :p
ca 23:50: motorstopp 500m nedi gata. Midt oppå trikkesporet. Flatt batteri, og selv en bilukyndig som meg får stygge tanker om dynamoen eller hva det nå heter. Flatt batteri åkkesom
ca 24:00: De andre sitter og koser seg i varmen på utestedet (feil ord - DE var INNE), jeg sitter nedi gata. Tissatrengt, kald, og kan ikke forlate bilen fordi det er så lite strøm på batteriet at jeg ikke får låst døren engang. Feil del av byen :S
ca 00:40: Ikke følelse i tærne. NAF skulle vært hos meg for 15 minutter siden
ca 01:00: NAF er hos meg. Får beskjed om å starte bilen, men er så kald at jeg ikke klarer å treffe den STORE knappen for å starte.
ca 01:02: Treffer knappen
ca 01:10: Dynamo er død. Bekreftet. Batteri så flatt at nødblink ikke fungerer
ca 01:40: Jeg står, fremdeles relativt kald, men siden jeg ikke kjenner tær eller fingre lengre er jeg ikke helt sikker, på bussholdeplassen sammen med hund uten bånd og masse fulle folk og venter på nattbussen
ca 02:40: Kommer inn. Fikk akkurat nok følelse i tærne på bussen til at det var vondt å gå hjem
ca 02:45: Vurderer å ta med viffteovnen og legge meg.

Total pris for kosen: i underkant av 10.000,-

Så...jeg er ikke helt sikker på om gudene ville at jeg skulle introduseres for alle de søte jentene. Kanskje kloster er tingen? Eller moske?

Nå skal jeg trøstespise litt lasagne, og så skal jeg legge meg og synes synd på meg selv. Gleder meg til neste treff, og håper jeg har fått ny dynamo og er ferdig med ekstrajobbing til da ;)

Aldersforskjell

Siste svar ti. 7 des. 2010 09:29 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Superduper

Har falt litt for en meget pen og oppegående jente på jobben, og utypisk nok er dette såpass gjensidig at vi har avtalt en date.
Kjemien er allerede så til de grader på plass at sjansen for at det blir særdeles vellykket er overhengende.

Så jeg ble litt overrasket når jeg fant ut at hun kun er 22 år ved ett uhellsvangert tilfeldig blikk på forrige måneds timeliste.
Selv er jeg 31, og lurer egentlig på om jeg er i ferd med å bli såpass gammel at jeg står i fare for å stemples som en gammel gris?

MSN

Siste svar ti. 7 des. 2010 06:50 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Et litt halvseriøst spørsmål fra min side...

Jeg har i lang tid hatt MSN-kontakt med ei dame som bor på en annen kant av landet, men det er jo klin umulig å svare på det hun skriver. Hadde det vært meldingsutveksling her eller noe, ville jeg for lenge siden konkludert med at hun er uinteressert. Men hver gang jeg er online, sender hun en melding, og hver gang jeg stiller et spørsmål kommer det et svar umiddelbart. Hun stiller derimot ikke spørsmål overhodet.

Hvordan i svarte skal jeg komme meg ut av dette?

SjAlUsI......roten til mye vondt.

Hva vil det si å være sjalu ?

Hvordan reagerer en sjalu person?

Hvordan kan man leve med en sjalu mann/dame?

Er det å snoke på PC - mobilen å være sjalu ?

Jeg tror mange lider av dette, var sammen med en som kjørte etter meg rundt omkring.
Det er drepen på all tillit og respekt.

Er dere sjalu ?
Er det grader av sjalusi?

Opplever til stadighet at nedlasting av album hos brukere jeg er innom går så tregt.
Er dette bare noe jeg opplever, eller er det andre brukere som opplever det samme?

Hilsen fortvilet "fullt betalende" sukker medlem.

Noen som er med??
Hehe, jeg har satt på badstuen, og snøen har lavet ned i hele dag så jeg er klar for vinterens første "dukkert".

Mmmmm...

Jeg har laget en profil som handler om førjulstiden og at det nærmerer seg Jul.
Og de fleste som er single ønsker seg vel en kjæreste til Jul og håper at julenissen kan dra opp en kjekkas opp av sekken sin?
Synes dere jenter dette er barnslig, eller er det kanskje romantisk og koselig?
For når det er jul så skal vi vel være litt barnslig alle sammen, er det ikke viktig å beholdt barnet i seg?

Hadde vært koselig med noen tilbakemeldinger på profilen min.

Ønsker alle en fin førjulstid med handling, pynting, julebord, baking og kos med pepperkaker og gløgg.

Kutt opp 4-5 Champignoner og 1 purreløk.
Stekes på middels til sterk varme i 5-6-7 minutter.
Ha i en boks Cremè Fraiche og varm opp.
Når det nærmer seg kokepunktet har du i ca. 400 gr. finhakket røkt laks
La alt stå å trekke i ca. 10 minutter (skal ikke koke)

I mellomtiden har du jo allerede kokt fersk pasta og stekt hvitløksbaguetter. Voilá, så har du en fantastisk nydelig pastarett å imponere daten din med, fiks ferdig på 15 minutter :-)

ps. Det skal ikke være ett eneste korn med krydder i oppskriften. Røkt laks slipper fra seg enormt mye smak i Creme Fraiche når den blir varmet opp...

Enjoy!

Det er vel alles valg her inne å være aktiv eller inaktiv. Ingen er vel nødt til å svare på brev, ta kontakt ellerr se på profiler.

Eg syns en kan bruke litt tid for å se om det er en profil som tiltaler en, kanskje da tar en kontakt og ser hvordan det går med kommunikasjonen, masse som skal passe.

Eg hopper ikke inn i noe pga panikk, det er det dummeste en gjør :-)

Jeg har hjulpet X-reveur med bilde valg.

Hva syns dere.

Hadde dere datet denne mannen med en slik "look" ?

Det sies at menn liker å jakte, hva foretrekker du? Er det spennende å IKKE få vite hvor man har dama? eller ei varm og god ærlig dame som kan vise sin kjærlighet? Poenget er; hvordan holde på interessen hos menn? Hva får deg til å være tålmodig ovenfor ei dame over lengre tid?

Kanskje menn elsker å bli forvirret? at man da noen ganger viser at man har følelser, andre ganger ikke. Men man skal ikke avsløre at man har følelser for ham, da skygger han bare unna. Man skal ikke fortelle at man har følelser for en gutt før HAN har tatt initiativet med å fortelle at han har følelser. Hva mener dere basert på erfaringene deres?

Herregud....;)
Hvem tenker på sjekking i svømmehallen, ikke jeg..... ( Tøyenbadet er eldorado for homofile) der svømmer jeg rundt med min homse venn som koser seg i glansen heheheh.
Vi skal egentlig trene, men blir mest tull og tøys. Men på en av lengdene så skjer det noe..... i forkant har vi lagt merke til to menn som har tittet bort på oss/meg mere enn 1 gang ......Men at han ene skulle gjøre det han gjorde NEVER !!!!

Som sagt svømmer med min venn når han ene kommer ganske raskt bakfra......OG shit......der forsvant hånda hans opp mellom bena mine, all the way up....det var ingen tvil hva han var ute etter.

Jeg kan tenne raskt og har vel klart å levere fra meg både verbale gloser og fikt til noen ute, men nå ble jeg stum.....
før jeg brøyt ut i nervøs latter og nærmest druknet av latterkrampe.

Idioten bare svømte videre og min venn han lo først, men så skulle han banke han som rørte meg.
Men fikk stoppet det, vi tasset over i barne bassenget.

Men herregud - det er farlig å svømme ;O)

Noen som har opplevd slike ting ?

Jeg bare ler av det i dag, men skal ikke til tøyen på leeeeeeeenge.

Eg er blitt KASTA ut på facebook ??????????????????????????

Når synes du det er greit å avslutte med en klem i postene dine?

Når er det greit å oppgi ditt virkelige navn(kun fornavn)?

Når syns du er greit å motta en klem og hennes/hannes virkelige fornavn?

noen??

Siste svar ma. 6 des. 2010 14:56 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym mr.bean

Noen som har truffet noen skrevgeiter her egentlig??

http://www.youtube.com/watch?v=C5f9-b-Zfnw

...noen ting som ikke stemmer, som at det ikke var abort med vilje. Sånn ca i dag skulle jeg ha fått barnet mitt...:S

ca 16 jenter.. mulig flere. Skal hvertfall møtes imorgen kl 22.00. Gutta velkommen til å stikke innom for slarv og hygge.

LOCATION: Fontès på Grünerløkka kl 22.00
11,12, 13 trikken til Olaf Ryes plass. Ligger rett ovenfor parken.

Og vi (jentene) er ikke primært ute for å sjekke. Dette er sosial moro og skravl. Og håper det kommer masse forskjellige folk innom med godt humør og sosiale normale antenner og viser seg fra sin beste side ;o)

Dette er ikke hetse noen som helst. men jeg synest detter noen som ikke snakkes så høyt om. men hijab eller annen utenlansk klesplagge det skal presses igjenom for alt det den er vært. så jeg luere på hvem ville du/dere godtatt å blitt bahandlet av?

1 en med samisk bakgrund som kan norsk, men også kan samisk.
2 hijab men dens kultur og gjør seg forstår på norsk
3 Turban men dens kultur og gjør seg forstår på norsk

Synest at samene skulle vært mer godtatt. jeg bersonlig ville blit behandlet av en i samen drakt en 2 og 3

Dette er nesten flaut. Jeg opplever støtt og stadig at jeg klikker meg inn på en profil jeg synes virker interessant (jada det betyr fint bilde) og så oppdager jeg at jeg har jo sett på denne profilen før! Og dette kan jeg finne på å gjøre opptil flere ganger med samme person. Hehe føler meg jo nesten som en stalker som går inn på de samme profilene hele tiden. Men her er dealen, jeg tror nemlig ikke jeg er helt alene om å ha gullfiskhukommelse i teflonpanne når det gjelder å huske profiler man har vært inne på!...eller er jeg helt på bærtur?

Noen ganger så blir jeg bare sittende i sofan å titte utover på lysene fra den andre siden, og tenker som følger :
Jeg har vært samboer mere enn 1 gang + gift i mange år, fått de barna jeg ønsker, har fantastisk nettverk,elsker livet, koser meg med alle mine venner fra alle miljøer og kjønn. En av mine beste mannlige venner er livredd jeg skal få meg kjæreste, han tror at
da glemmer jeg han. Det gjør jeg ikke- det vet jeg ;)
Sex - ingen problemer der. Men har vel bare truffet to som virkelig tilfredsstiller mine ønsker/behov. Han ene litt ung og ønsker livet jeg har hatt. Så han må få leve sitt liv :)
Han andre kan bli lovende, men er redd jeg skal bli bundet ( ikke fordi jeg søker andre menn - trofast her) Vet ikke om jeg orker avtaler etc - koser meg som "fri som fuglen" Uff slike som meg burde sikkert ikke ligge her inne.

Noen andre som sliter med rare tanker/meninger om livet med og uten kjæreste/forhold eller hva det nå enn er ?

Snakket med moren min i dag (ja, jeg gjør det innimellom. Gutter og menn gjør det, selv om mange påstår at de har vokst fra det :p ) og ble spurt ut om hva jeg ønsker meg både til bursdagen og til jul. Og jeg *hater* det spørsmålet. Det er èn ting jeg ønsker meg, og det vet jeg at jeg aldri i livet kommer til å få uansett - en sånn lasermåler som måler opp areal, lengde og volum i rom - i tillegg til å finne metall i vegge så man vet hvor man ikke skal bore. Men i år kom jeg på en god idè, og det hadde vært tøft om flere hang seg på. Jeg har herved proklamert at det eneste jeg vil ha i år er innbetalingsslippene fra at de har donert pengene til enten Blindeforbundet eller Frelsesarmèen.

Og, nei...dette er ikke et forsøk på å leke helgen eller noe, men tenk på bra hvis en blind kan få seg en hund både som livsledsager og som veiviser, eller at frelsesarmèen kan gi barn som ikke har det så bra en fin jul! Håper flere henger seg på - da er jeg sikker på at ribba smaker ekstra godt :D

Så får nå se hvordan dette stedet er, kanskje det lar seg gjøre å finne ei dame her, men må jo si av det lille eg ha rsett så er det masse flotte damer:-)

Visst man skriver mail om at utsende på jenta er bra... så er det galt,for da har du visstnok ikke lest profilen....men du skal skrive mye om hvor flott profil hun har utifra teksten på profilen..det er visst bra.....min mening er nå at den som greier å skrive en hel masse og greier å vekke oppmerksomheten hos en kvinne kun av å lest *hva hun jobber med *hva hun liker å drive med*Hva hun søker etter......er en riktig god og gjennomført player.......)))::::::::

Har det gått for langt når man begynner å ha våte drømmer om julenissen?

Jeg opplever det som tørke i innboksen min! Det er faktisk 5 dager siden siste post, og den gikk i retning "gjort noe spennende i helgen?".

Jeg har vært aktiv selv, men får intet tilbake! Og det selv om jeg både ser ok ut og ellers lever et ordnet liv.

Så dere menn: IKKE KLAG PÅ DAMENE! Dere er jo akkurat like selv!

Eller er det lavsesong på sjekkefronten nå like før jul?

Sjalusi

Ingen svar
(mann 58 år fra Rogaland) Privat melding

Ja hva er sjalusi, det er vel en følelse som hemmer en fullstendig når en ser sin elskede gjøre handlinger som du selv anser som grense brytning.

Vi reagerer vel ulikt og har ulike grenser, noen vil reagere sterkt og være fysisk andre vil bare trekke seg vekk og komme seg bort fra situasjonen.

Noen vil vel si at en dans er grunn til å være sjalu, noen mener vel at et kyss på kinnet er nok, noen mener et tungekyss er grensen nådd, og de siste mener vel at ved fysisk aktivitet i senga så er grensen nådd.

Men å være sjalu er en vond følelse, men samtidig sunn, bare den ikke er sykelig.

Bare noen tanker :-)

isje la bedbugså bita dokk:)!

Er det bare meg som er litt klar ....for i dag så ruller den ene godbiten etter den andre på rullebåndet på høyresiden
jeg blir helt satt ut her !!

Da menn i alder 30+ - 40+ .....dette lover bra.

Arrh, fikk rekning i posten etter å hatt en håndverker innom for å fikse låsen til ytterdøra mi. 1900kr skulle han ha! kun for å file littegranne inni veggen.. det tok han 2 min! 1900!

Ved dette inkluderte;
"SERVICE mekanisk minstepris" kr 1180. - blir fryktelig provosert når di kaller det "service" når det kun var 2 min filing, samtidig som eg skal betale en heil dags arbeid for det.
"Bilutgang u/parkering sone 1" kr 310 - kr 310 fordi di måtte kjøre ut til meg med bil? i tillegg til "service-prisen?
For ikkje å snakke om 400 kr ekstra i mva.

*sukk*

Uansett; søker herved å utvide vennekretsen med hovedsakelig kun håndverkere. (eller bare en litt praktisk anlagt mann som veit korleis man kan fikse en dør uten å ringe profesjonell "service-patrulje"

Meningsløst innlegg, viss ikkje man da vinkler det til å egentlig handle om kor verdifulle våre (mindre utdannede) håndverkere er! Trur eg må inn å skifte på preferansene mine....

Tatovering på korsryggen til unge kvinner, hot or not?

Hvis du vil ha meg

Seint på sommern
I de myke kveldene vi har
Når måneskinnet gjør oss rent fortrylla
Da ble vi to så forelska
Vi så hvor det bar
Men han var blyg og rarHan sa ikke vær så snar
I morgen gir du kanskje måneskinnet skylda
Men hvis du vil ha meg når hverdagen kommer
Og seg meg i vår lys når høsten er her
Da blir jeg din både vinter og sommer
Og hardt skal jeg holde deg når natta er nær

Det er vakkert når kjærlighet varer

Seint på sommeren
I de myke kveldene vi har
Med en kjærlighet som gjør oss rent fortrylla
Så får vi elske hele livet
Vi så hvor det bar
Og enda kan hun si
Gud skje lov han ble min
Men jeg gir nå stadig måneskinnet skylda

Hvis du vil ha meg
Når hverdagen kommer
Og se meg i vår lys når høsten er her
Så er jeg din både vinter og sommer
Og hardt skal jeg holde deg
Når natta er nær

Det er vakkert når kjærlighet varer.

Havdan Sivertse

Wulffmorgenthaler!

Ingen svar
(kvinne 41 år fra Nordland) Privat melding

Om noen ønsker seg en god latter anbefales Aftenpostens tegneserie Wolffmorgenthaler. Enkelte av stripene er som snytt ut av dette forumets tråder :D Enjoy!

Etter noen heller creepy opplevelser her på sukker må jeg bare si at det er fantastisk å vite at det finnes menn som ikke ser på og godtar at damer blir dårlig behandla.

"Klapp på skuldra" til sukker-support også!

Jeg er litt lei, er det ok å sende ut standard brev til hele online lista ?

Noen erfaringer ?

Hopelessly devoted to you

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Ulv-ulv

Dette er ingen klage tråd eller oppgulp. det er sånn jeg tror jeg føler det etter ikke helt vite hvordan jeg skal si og fortelle hvem jeg er, hva følelser sitter med når jeg ser ei for første gang og ikke minst hvordan hjerte begynner å slå for den jeg synest er koselig, snill, søt og ikke minst god som dagen er lang. men så er det at hjernen sier bare glem henne hun er alt for kresen og vil ikke han en som deg. da blir det lett at jeg orker ikke å sende den lille koselig mailen og kansje håpe på et lite koselig svar og ikke minst et posetivt svar... men det har ikke hendt til nå og regner med at det ikke vil skje på de nærmeste tiden...

Lykken kan snu seg rett som det er. akuratt som været skifter brått

Hei,

Jeg har en minigris som heter Frank, som jeg har lagt ut bilde av her. Er det noe som skremmer damene fra profilen min? Eller er minigris greit?

fikk ett gult hjerte i går og ett nytt i dag, riktig nok fra ei feit jente, men alikevel.....
begynner de å bli sjuke ell??

* Hva skal dere på en slik herlig søndag?

Her blir det hånballkamp om 30 min,
Juleavslutning på EKT ( Ekeberg)
Familiemiddag
Og julestas ute med barna

Før søndagslevering og egentid :)