Sukkerforum

Hva foretrekker dere gutta på sukker? Ei jente med lav utdannelse eller ei med høy utdannelse? Og for morro skyld....bør hun være smart eller vakker?

Var det noen som vat på Sukkerfesten i går lørdag 20. nov? Hva det gøy og hvordan blir de arrangert??

HIlsen en som ikke dro grunnet julebord...

:-)

Etter noen uker her på dette stedet begynner jeg å stille noen spørsmål til hvorfor man er her.

Er vi en gjeng kikkere - kjapt inn på en profil og ut igjen, gjerne med et "Gjort noe spennende i helgen, da?". Er vi ikke her for å komme i kontakt med andre som søker? Har folk mistet evnen til å kommunisere skriftlig?

Det er faktisk mer spennende å gå på "jakt" etter menn i dagligvarebutikken!

Hvorfor bruker mange her inne sitt eget brukernavn som pseudonym? Er jo ikke så veldig anonym da, hva er poenget?

Siden jeg har fått så mange klager de siste dagene på at folk ikke vet hvordan de skulle uttale gamle kallenavnet mitt, eller for den saks skyld ikke visste hva det sto for har jeg nå byttet. Det nye kallenavnet er nå MrFarin - rett og slett fordi jeg er på sukker, men er mye mer rafinert enn de fleste andre! :p

Hvorfor er det ikke noe kryss for "Ønske at tråden holdes useriøs uten fornuft eller lange svar"?

Ok, så trenger jeg noe å gjøre mens jeg våkner :)

Hva slags hobbyer har dere som er her inne? Personlig må jeg si at jeg liker både tur i skog og mark, være sosial med venner og familie og alle de standard-greiene der, men...Jeg henger ikke hos venner til jeg blir kastet ut! Jeg liker å gjøre ting for meg selv, og det er et faktum, dog sikkert ikke det som oftest blir innrømt på et sted som dette, at jeg også liker tid for meg selv. Så da lurer jeg på hva dere driver med når dere ikke klatrer i fjell, redder mongolske fjellgeiter, er super-sosiale eller en av de andre spektakulære tingene mange gjør på fritiden sin.

For min del, så ligger trening i en eller annen form høyt på listen, men jeg er usikker på om det er en hobby eller en livsstil. Har trent forskjellige kampsporter i alle år, men har begynt å få kroniske treningsskader som gjør det helt uaktuelt å fortsette. Kanskje en grunn til at de fleste jeg har trent med er minst 10 år yngre enn meg :p

I tillegg liker jeg å lage sølvsmykker med samme teknikk som man lager ringbrynje (ja, jeg har et halvferdig ringbrynje-prosjekt liggende :D ), og i går bestilte jeg bøker for over 500 om hvordan man lager mjød :D Andre bøker er også fine, men det skal litt til før jeg leser skjønnlitteratur for tiden. Føler jeg må lære noe ;)

Så - er det noen andre som tør å være med på kollektivt sosialt selvmord her? ;)

Ser på TV 2-nyhetene der Forsvaret kommer med gode råd om hvordan kle seg riktig i disse kalde tider. Men ull-truse ?????

Jeg har en bil med SmartEntry og SmartStart. Dvs. jeg trenger kun å være i nærheten av bilen, med nøkkelen i lomma for at den låser seg opp, og nøkkelen trenger bare være i nærheten av bilen for at jeg kan trykke på Startknappen og kan kjøre... Hva om jeg sitter på motoveien i 80 km/t - og dryler nøklene ut av vinduet? Vil da motoren slå seg av? Noen som har forsøkt dette?

Jeg skal være forsiktig med kamme over alle og enhver, men jeg ble litt lei av at få kvinner besvarte mine henvendelser. Jeg kan legge til at jeg ikke ser ut som en trafikkulykke. Ingen hollywoodutseende, men jeg ser bra ut(uten å skryte).

Mine henvendelser har litt humor, er høflig og ordentlig.

Jeg fant så ut at jeg skulle teste ut. Sende dermed mail til 10 personer som jeg ikke helt utelukket, men som jeg ikke kunne tenke meg dersom jeg var kresen.
Samtlige mailer var hyggelige og jeg kom med forsiktige komplimenter.

Det har gått 2 uker, alle mailer lest. Ikke én eneste har besvart.

Enten er jeg regelrett stygg og ikke attraktiv. Jeg har bommet fullstendig på profiteksten eller begge deler.

Det kan selvsagt også være at dama allerede har opprettet en kontakt med en mann hun anser for kjekkere/bedre enn meg. Hun er kresen og luker meg ut på små filleting.

Kan noen damer kommentere?

Jeg regner med å få en del pes og er derfor anonym i dette tilfellet.

Har gjort en veldig uformell undersøkelse av hvordan folk her inne anser seg selv på attraktivitetsskalaen ved å søke opp folk med bilder i de ulike kategoriene (lav, middels, høy). Fikk låne kontoen til en mannlig venn, så fikk sjekket hos damene også. Det er ganske interessant å se hvordan folk anser seg selv – det er i min mening veldig mange, både damer og menn, som utfra profilbildene ”rater” seg selv vel høyt. Jeg vil påstå at mange i kategorien ”middels” ser mye bedre ut enn de i den høye kategorien. Det er mulig det bare er meg, men jeg synes det vitner om mer attraktiv personlighet å rate seg i middels kategorien, enn som høyt på attraktivitet, når man ut fra bildet ser veldig alminnelig ut. Andre synspunkt?

Jeg har sendt en del brev uten og få helt den store responsen. Derfor lurer jeg på hvor mye man skal legge i det første brevet man sender? Skal man fortelle masse om seg selv? Eller skal man spille på humor? Hva bør man legge vekt på når man sender et brev? Fint med gode tilbakespill.

Nå har jeg bestemt meg for å boikotte McDonalds for godt. Den Onkel Arne-reklamen er noe av det mest smakløse jeg har sett!!!

...ikkeno prob:) Jeg inviterer til juledugnad hos meg:)
Vask, støvtørk og pynting til jul er menyen. Mutter`n kommer i midten av neste uke så dette er å regnes som u-hjelp og du får maaaange imaginære pensjonspoeng og fratrekk på skatten hvis du stiller:o)

Idioter

Siste svar fr. 3 des. 2010 21:08 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Ullbein

Hva er den største idioten du har møtt og hva er de mest idiotiske tingene du har opplevd at folk har gjort?

Har du vært idiot selv noen gang? Kjenner du folk som omtrent alltid er idioter, og kunne du eventuellt blitt sammen med en sånn en dersom han hadde et "hjerte av gull"?

Er det slik at man ikke kan ta kontakt med samme person på SMS to dager på rad? At det er slik at det da er den andres "tur"?

I tilfelle har jeg vært en regelbryter mange ganger!!!

Jeg fikk tidligere i år noen ubehagelige standardbrev som førte til at jeg rapporterte avsenderen til sukker

- det viste seg at personen var blitt rapportert av flere, noe som igjen førte til at vedkommmende ble utestengt fra sukker.

Det viser seg imdlertid at personen STADIG kommer tilbake som medlem, men med nye nick..........

Er jeg så heldig at jeg får med meg dette så blokkerer jeg vedkommende før jeg nok en gang får en upassende mail.........

Flere som har lagt merke til dette??

Hva er det med jenter som ikke tåler bart. dere jenter sminker dere i hytt og pine, kan ikke vi menn ha lov til å se litt mandige ut i allefall
Jeg mener , nå er vi født med den pynten i ansiktet ,hvorfor ikke bruke det?

Det er mange tråder som handler om dårlig respons. De kommer enten fra unge gutter, eller halvgamle jenter.

De unge jentene og de halvgamle mennene klager sjelden. Det er fordi de er ute og dater og har seg med hverandre. I blant blir de kjærester, også.

Hilsen meget fornøyd 40-åring:-)

Undertøy....

Siste svar fr. 3 des. 2010 18:48 (93 svar)
Skjult ID med pseudonym trusefin..

Kjeder meg litt i kveld og tenkte vi kunne få i gang en skikkelig diskusjon på undertøy, hvor viktig er det og må det matche overdel og underdel...??

Selv elsker jeg hipster og bruker omtrent bare det, Bh bruker jeg den som er ren selv om den ikke alltid matcher trusen, men når jeg skal på date så passer jeg alltid på at undertøyet er riktig i tilfelle, andre som gjør som meg??

Hva foretrekker dere gutter??

String
Truse
Hipster
Bokser

Jeg ønsker å treffe kvinne?

Jeg ønsker langvarig forhold?

Jeg ønsker flørt?

Jeg ønsker flørt som kan utvikle seg?

Jeg ønsker kort flørt?

Jeg ønsker venn av motsatt kjønn?

Velger du bort noen for deres valg av hvem de vil møte?
Hvis du vil ha et langvarig forhold og på hennes/hannes profil står bare at han/hun vil møte mann/kvinne. Tenker du da at han/hun ikke vil ha et langvarig forhold?
Enkelt sagt, hva tenker du om de forskjellige setningene?

Jeg misstenker at det er et ENORMT flertall av menn her inne på sukker...

Etter å ha lest litt på forumet her, og søkt litt rundt, virker det som at kvinnene blir rent ned av forespørsler, mens mennene stort sett må stå for oppsøkingen, og at det tilogmed ofte resulterer i null respons.

Jeg har selv ikke fått noe respons, og det kan jo selvfølgelig være sansynlig at jeg slett ikke er interessant for de kvinnene jeg har kontaktet, men jeg har en følelse av at dette fenomenet gjelder for ekstremt mange her utifra hva jeg har lest.

Er sukker et umulig sted for småsjenerte og ikke fullt så utadvente menn?
Finnes det noe tall på hvor mange kvinner og hvor mange menn det er som er medlem, som er offentlig?

Er sukker bare et genialt markedsføringsprosjekt for å fange desperate menn og ta deres penger? (og noen kvinner)

Helt seriøst.
Hvor mange dater og runder i bingen, før man kan ta seg friheten til å spørre ? Er det oss to nå ?
At det ikke lurer flere andre i kulissene etc.
Jeg vil ikke være nr 2 jeg er født til å være en vinner. Kler meg mye bedre !

Du får post fra en person du ikke liker, enten av utseende eller av å lese profilen. Svarer du på posten du får(innholdet i posten er naturligvis av det hyggelige slaget) eller leser du den, sletter og glemmer at denne personen var interessert i deg?

Personlig svarer jeg alltid på post, alltid. Jeg anser det som høflig å gi en tilbakemelding, selv om stillheten tolkes som "ikke interessert". Likevel setter jeg pris på et svar.

Han :
Noe sier meg at gutta får seg en overraskelse hvis de prøver seg på no tull:p

Jeg :
fordi?

Han :
kanskje du har litt bein i nesa?
selv om du knapt klarer å svare med en setning.

Jeg:
brusk for det meste, hvordan det?

Han :
da er det ikke nok tøffhet i deg.
husk at når du er her inne er konversasjon hele poenget.

Jeg :
husk at når du er her inne bør du huske hvem du allerede har prata med ;)

Han :
har dame og puler rundt.
så driter i akkurat det:)

...og så ble jeg blokkert...

En del jenter mener at siden jeg nå vet hva de spiser til frokost og at de elsker musikktipsene mine, er vi klare for date. Jeg er ikke klar for date. Ikke etter to-tre meldinger. Hva er poenget? Da kan jeg like gjerne gå på byen, eller egentlig bare gå bort til en søt og tilfeldig på gata. Jeg er ikke interessert i å date på måfå, jeg vil date kvalitet.

Det virker som en del her har dating som sin store hobby. Er det din hobby også?

Hvordan komme i kontakt med noen her...?

-Er det nok å bare sette hjerte?
-Bør man bare sende mld?
-Funker flørt opplegget?

Med andre ord, hva er trikset for at noen gidder å ta bryet med å svare en...? Selvfølgelig vet jeg at jeg rett og slett kan være stygg, ekkel, frastøtende osv, men det er ikke det jeg har blitt fortalt hvertfall... og det er av andre enn mora mi ja!

Vi er allerede en grupe artige unge og semiunge damer som er en liten "syklubb" Bli med å skravle sjit og bli kjent!
Og så kan vi la gutta her inne kanskje få vite hvor vi skal, når vi har funnet ut av det.

Send meg en melding om du er med. Hadde vært koselig å bli kjent med noen nye venninner og ;) Hilsen Den nye sukkerpikeklubben ;)

(Kan du ikke sende meld pga medlemskap så gi lyd her på tråden så sender jeg en)

Helt seriøst !

Tanken på første julen uten barna gjør meg helt dårlig, kan ikke tenke meg noe tristere.
Tanken på at de er i en annen by langt unna snufs snufs.
Men sånn er det for mange andre der ute også, så jeg tenkte jeg skulle gjøre noe koselig for andre.
Familien min klarer seg fint uten meg 1 jul, er det noen her som har jobbet for narkomane etc.
Tenkte at jeg "kanskje" skulle gjøre noe aktivt for andre slik at jeg ikke savner mine barn såååååååååå mye ;)

Noen tips ?

Hva gjør dere når barna er borte, det er selvsagt kos med foreldre,bror og hans familie med 4 barn. Men mine er mine uansett.

Synd for deg - du flotte mann med den fine og velskrevne profilen....
Ja, jeg skrev at jeg gledet meg til å møte deg.. og jeg gjorde det... men jeg gjør ikke det lenger.

Jeg har nemlig funnet identiteten din (sjekk mot FB med samme bilde gjør at det ikke er noen tvil), og jeg har dermed funnet ut at du ikke er 49 som du oppgir, men 54 år. Det var synd!

Jeg mistet dermed hele piffen... Usikker på hvordan jeg skal gå ut av det... Kan tenkes jeg møter han via andre kanaler og har derfor liten lyst til "uvennskap". Eller kanskje jeg skal møte ham og spørre om hvordan han har tenkt å feire 50 årsdagen sin... ;-)

Poenget er uansett - IKKE LYV! Jeg kunne sett mellom fingrene på høy alder dersom bildet som ligger ute er relativt nytt. Men jeg ser ikke mellom fingrene ved løgn!

Tar kanskje feil, men har inntrykk av at partnerens høyde betyr mindre for menn, eller...?

Jeg var i bisettelse etter mormoren min på mandag. Og jeg må si jeg ble litt sjokkert, hvor respektløse folk kan være i sånne situasjoner. Vi var 5 biler etter likbilen, men folk bare presset seg i mellom oss, så vi fikk ikke kjørt i følge. Det var mange flere situasjonen på den lille strekningen. Vi måtte stanse for å få samlet bilene igjen. Da vi kom til kirka, kom vi ut av bilene og alle var like sjokkerte.

Hva gjør dere når dere møter et sånn følge????

Tenk deg at du får i oppdrag å skrive en bok.

Du får 18 mnd fri fra jobben med lønn til å fullføre oppdraget.
Du står helt fritt til selv å bestemme temaet/sjanger for boken din.

Hva ville du skrevet om? :-)

Jeg har fått et par flørtemeldinger fra ikke betalende sukkermenn uten bilde.

a) Skurrer mht manglende bilde

b) Skurrer pga de er for gjerrige til å betale

Tanker om a) Jeg ønsker selfølgelig ikke å gå tur/ ta en kaffi med bildeløse - det er tross alt flott menn her inne med bilde - vil jo vite hvem jeg forholder meg til!

Tanker om b) Jeg ønsker en mann som også liker meg for andre ting enn bare bilde mitt - jeg er vip medlem så de kan ikke lese profilen min.......

Tanker om b) Menn som er så gjerrige at de ikke er betalende medlem er tvilsomme for meg.... Hvordan er de da IRL mht økonomi?

Tanker om b) Er ikke betalende medllemmer virkelig interessert i å møte den ene rette??

Andre som tenker som meg eller er dere bare superglad for en intetsigende flørtemelding fra en bildeløs profil???

Er det en grense for dere menn hvor lenge dere lar være å høre fra dere og likevel tror at dama sitter og venter på lyden?

Er en uke en grense?

Kan vi trekke en konklusjon etter en uke eller? Da er løpet kjørt..move on and go for next?

Bare lurer...fikk en lyd i dag jeg da, etter en ukes stillhet....så da blir det vel et treff i helgen...puster lettet...

Da er det offentlig at vi er ca. 35 000 single her på sukker fra Oslo/Akershus som ønsker seg ut av ensomheten.....så hvorfor er det så vanskelig å finne den RETTE.....? Kanskje noen som kjenner seg igjen på bildene;) Se link:

http://oslopuls.aftenposten.no/restaurant_uteliv/article468571.ece

Hva fortrekker dere gutter,pent ansikt eller flott kropp???

..that you think we don't know

Dette er et av 5 spørsmål jeg har fått for at vi alle skal bli kjent før et europeisk møte neste uke.
Noen ideer til jeg kan si? n
At vi IKKE har isbjørner i gatene kanskje? Men det er det vel kanskje bare japanere og amerikanere som tror, ikke europeere.

Jeg skal på første date med en fyr jeg har møtt gjennom sukker på onsdag. Men tidligere samme dag har jeg planlagt å møte en kompis av meg som jeg ikke ser så ofte, som jeg også har et seksuelt forhold til.

Jeg lurer derfor på om det er drøyt av meg å ha sex med kompisen min når jeg skal på date med en annen fyr rett etterpå?

I går så jeg et sett med nye reklameplakater for et herværende mobiltelefonselskap på T-banen, og jaggu kjente jeg ikke igjen en av modellene fra Sukker! Lurer på om jeg skal ta kontakt og spørre henne om hun kan skaffe meg et ekstra billig mobilabonnement, jeg...

dette er fra Vg om kulde perioden som vi er inni.

dette spørsmålet hatte de lakt ut med enten ja eller nei. Er det hot med kjeledress i kulda?

håper dere jenter/damer tar dette ille opp. kansje dere har noen mot forsvar til denne kommentarene. ved synet av jenter/damer i miniskjørt/kjøle har de fått kalle navn snømus... ikke vondt mendt

... bruk kondom .....osv.. .. og når man snakker om viktigheten av å beskytte seg selv - så bare nevner jeg at du burde sjekke røykvarsleren.... :)

Noe har slått meg: Ingen jenter liker stressa gutter, ingen gutter liker stressa jenter og ingen liker å leve i stress, fordi stress er 100% kjipt og unødvendig og destruktivt.

Muskelspenninger, hastverk, irritasjoner, overflødige bekymringer, dveling over utallige hypotetiske scenarier og hele denne pakka: dårlig for helsa, for trivsel, for vennskap, naboskap, familieliv, kjæreste, sexliv…dårligere livskvalitet allround.

Er du stressa på jobben gjør du en dårligere jobb, gjør flere feil, mister overblikket blir mer irritabel og kaster bort VANVITTIGE MENGDER ENERGI. Stress fører til dårligere livskvalitet allround.

Så hva kommer faenskapen av og åssen blir jeg kvitt det?

Jeg har slitt lenge med dette lenge og lagt merke til et klart mønster som gjelder for min egen del: stressreaksjonene oppstår når jeg ikke aksepterer noe. Når noe skjer og jeg dømmer det som "feil", og det likevel skjer, og jeg sier "Nei!"

Altså, når jeg "leker gud". Jeg bygger et slags absurd fantasispill: "jeg vet alt som er mulig å vite om dette (egentlig vet jeg alt som er verdt å vite i hele universet), og dømmer derfor det der for å være ondskap og at det riktige her er: …."

Så skjer det ikke og jeg er: Auuuuuuu!!!!!!! (spent nakke og skuldre, brystkassa i opprør over "urettferdigheten" i verden, tankerekker og bekymringer rundt i hodet som en virvelstrøm, litt dårlig samvittighet for di jeg ikke levde opp til det og det idealet…)

…og jeg synker sammen som en sekk…

Bare fordi jeg alltid skal insistere på å leke dette meningsløse spillet: "Jeg er gud den allvitende! Jeg vet alt alt som er verdt å vite om dette! Jeg dømmer hva som er riktig og galt om dette!"

og når det ikke går sånn….AU!!!!!!! (…..synker sammen som en sekk)

Jeg har (kanskje) bare ett liv og jeg er drita drita lei av å kaste det bort med dette. Jeg ser utallige andre rundt meg vise tegn til å slite med det samme. Det ser nesten ut som en folkesykdom.

Hvordan pokker blir man kvitt dette stresset? Hvordan kan man slutte å leke "Gud: han som dømmer"?

Hvorfor er det noe inni meg som insisterer på å opprettholde illusjonen om å være allvitende og i en posisjon til å dømme, på tross av overveldende beviser på at jeg ikke er gud, at jeg ikke engang kjenner meg selv?

Hvorfor skal det være så jævla vanskelig å bare akseptere virkeligheten SOM DEN ER, bli fri fra "jeg er gud"-leken, fri fra idiotisk dømming av alt mulig, fri fra stresset og isteden bare

LEVE SÅ BRA SOM MULIG???

Jeg savner så veldig å danse. Er det en flott kar her som kunne tenke seg å være min dansepartner og gå kanskje en til to ganger i måneden til danseband tilstellning o.l. Liker det meste av dans : swing, tango, merengue, danseband...

Hadde vært kjempekoselig kombinert med litt god trim:-))

Jeg er 44 år, men din alder er vel ikke så vesentlig for meg, du må bare være god til å svinge meg på dansegulvet:-))

moro

Siste svar to. 2 des. 2010 03:17 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym pia

Jeg leser en annen tråd her om utdanning vs komplimenter. Hadde vært moro å vite hva slags stjernetegn forumtrollene har og om de gir komplimenter tidlig eller senere.

Vi er to venninner som skal til Oslo lørdag den 11. desember for å se om det er noe liv på byen midt i julebordsesongen. Er det noen her inne som har gode forslag til bra utesteder. Vår alder er 42 og 45 og det må ikke være for "ungt miljø". Dvs. at det er mulig å føre en samtale og å få svinget seg litt på dansegulvet /evt. en pianobar eller noe sånt. Er takknemlig for svar da vi ikke er så ofte på utelivet i Oslo, men ønsker oss en hyggelig førjulskveld !

Juletid

Ingen svar
(mann 55 år fra Telemark) Privat melding

Så går det mot jul igjen,stressende for mange,å koselig for andre
det blir vel va en gjør det til tenker jeg
men en ting er sikkert,jeg er glad i jul,å jul blir det i år også
så nyt tiden å kos dere masse..

hva er gjennmomsnittelig iq på sukkerdamer mon tro???
75???

Fra å lese svar i tråder her inne har jeg sett menn jeg ville holdt meg laaangt unna og andre som virker svært intressante. Dette etter å ha observert de som gjentar seg med likt nick under skjult ID.

Så siden sukker liksom skal være et sted å treffe noen - hvorfor svarer de fleste skjult? For å ikke vise sitt "egentlige jeg"?

Dette er det viktigste bladet på matchtreet.