Sukkerforum

Det sies at menn liker å jakte, hva foretrekker du? Er det spennende å IKKE få vite hvor man har dama? eller ei varm og god ærlig dame som kan vise sin kjærlighet? Poenget er; hvordan holde på interessen hos menn? Hva får deg til å være tålmodig ovenfor ei dame over lengre tid?

Kanskje menn elsker å bli forvirret? at man da noen ganger viser at man har følelser, andre ganger ikke. Men man skal ikke avsløre at man har følelser for ham, da skygger han bare unna. Man skal ikke fortelle at man har følelser for en gutt før HAN har tatt initiativet med å fortelle at han har følelser. Hva mener dere basert på erfaringene deres?

Herregud....;)
Hvem tenker på sjekking i svømmehallen, ikke jeg..... ( Tøyenbadet er eldorado for homofile) der svømmer jeg rundt med min homse venn som koser seg i glansen heheheh.
Vi skal egentlig trene, men blir mest tull og tøys. Men på en av lengdene så skjer det noe..... i forkant har vi lagt merke til to menn som har tittet bort på oss/meg mere enn 1 gang ......Men at han ene skulle gjøre det han gjorde NEVER !!!!

Som sagt svømmer med min venn når han ene kommer ganske raskt bakfra......OG shit......der forsvant hånda hans opp mellom bena mine, all the way up....det var ingen tvil hva han var ute etter.

Jeg kan tenne raskt og har vel klart å levere fra meg både verbale gloser og fikt til noen ute, men nå ble jeg stum.....
før jeg brøyt ut i nervøs latter og nærmest druknet av latterkrampe.

Idioten bare svømte videre og min venn han lo først, men så skulle han banke han som rørte meg.
Men fikk stoppet det, vi tasset over i barne bassenget.

Men herregud - det er farlig å svømme ;O)

Noen som har opplevd slike ting ?

Jeg bare ler av det i dag, men skal ikke til tøyen på leeeeeeeenge.

Eg er blitt KASTA ut på facebook ??????????????????????????

Når synes du det er greit å avslutte med en klem i postene dine?

Når er det greit å oppgi ditt virkelige navn(kun fornavn)?

Når syns du er greit å motta en klem og hennes/hannes virkelige fornavn?

noen??

Siste svar ma. 6 des. 2010 14:56 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym mr.bean

Noen som har truffet noen skrevgeiter her egentlig??

http://www.youtube.com/watch?v=C5f9-b-Zfnw

...noen ting som ikke stemmer, som at det ikke var abort med vilje. Sånn ca i dag skulle jeg ha fått barnet mitt...:S

ca 16 jenter.. mulig flere. Skal hvertfall møtes imorgen kl 22.00. Gutta velkommen til å stikke innom for slarv og hygge.

LOCATION: Fontès på Grünerløkka kl 22.00
11,12, 13 trikken til Olaf Ryes plass. Ligger rett ovenfor parken.

Og vi (jentene) er ikke primært ute for å sjekke. Dette er sosial moro og skravl. Og håper det kommer masse forskjellige folk innom med godt humør og sosiale normale antenner og viser seg fra sin beste side ;o)

Dette er ikke hetse noen som helst. men jeg synest detter noen som ikke snakkes så høyt om. men hijab eller annen utenlansk klesplagge det skal presses igjenom for alt det den er vært. så jeg luere på hvem ville du/dere godtatt å blitt bahandlet av?

1 en med samisk bakgrund som kan norsk, men også kan samisk.
2 hijab men dens kultur og gjør seg forstår på norsk
3 Turban men dens kultur og gjør seg forstår på norsk

Synest at samene skulle vært mer godtatt. jeg bersonlig ville blit behandlet av en i samen drakt en 2 og 3

Dette er nesten flaut. Jeg opplever støtt og stadig at jeg klikker meg inn på en profil jeg synes virker interessant (jada det betyr fint bilde) og så oppdager jeg at jeg har jo sett på denne profilen før! Og dette kan jeg finne på å gjøre opptil flere ganger med samme person. Hehe føler meg jo nesten som en stalker som går inn på de samme profilene hele tiden. Men her er dealen, jeg tror nemlig ikke jeg er helt alene om å ha gullfiskhukommelse i teflonpanne når det gjelder å huske profiler man har vært inne på!...eller er jeg helt på bærtur?

Noen ganger så blir jeg bare sittende i sofan å titte utover på lysene fra den andre siden, og tenker som følger :
Jeg har vært samboer mere enn 1 gang + gift i mange år, fått de barna jeg ønsker, har fantastisk nettverk,elsker livet, koser meg med alle mine venner fra alle miljøer og kjønn. En av mine beste mannlige venner er livredd jeg skal få meg kjæreste, han tror at
da glemmer jeg han. Det gjør jeg ikke- det vet jeg ;)
Sex - ingen problemer der. Men har vel bare truffet to som virkelig tilfredsstiller mine ønsker/behov. Han ene litt ung og ønsker livet jeg har hatt. Så han må få leve sitt liv :)
Han andre kan bli lovende, men er redd jeg skal bli bundet ( ikke fordi jeg søker andre menn - trofast her) Vet ikke om jeg orker avtaler etc - koser meg som "fri som fuglen" Uff slike som meg burde sikkert ikke ligge her inne.

Noen andre som sliter med rare tanker/meninger om livet med og uten kjæreste/forhold eller hva det nå enn er ?

Snakket med moren min i dag (ja, jeg gjør det innimellom. Gutter og menn gjør det, selv om mange påstår at de har vokst fra det :p ) og ble spurt ut om hva jeg ønsker meg både til bursdagen og til jul. Og jeg *hater* det spørsmålet. Det er èn ting jeg ønsker meg, og det vet jeg at jeg aldri i livet kommer til å få uansett - en sånn lasermåler som måler opp areal, lengde og volum i rom - i tillegg til å finne metall i vegge så man vet hvor man ikke skal bore. Men i år kom jeg på en god idè, og det hadde vært tøft om flere hang seg på. Jeg har herved proklamert at det eneste jeg vil ha i år er innbetalingsslippene fra at de har donert pengene til enten Blindeforbundet eller Frelsesarmèen.

Og, nei...dette er ikke et forsøk på å leke helgen eller noe, men tenk på bra hvis en blind kan få seg en hund både som livsledsager og som veiviser, eller at frelsesarmèen kan gi barn som ikke har det så bra en fin jul! Håper flere henger seg på - da er jeg sikker på at ribba smaker ekstra godt :D

Så får nå se hvordan dette stedet er, kanskje det lar seg gjøre å finne ei dame her, men må jo si av det lille eg ha rsett så er det masse flotte damer:-)

Visst man skriver mail om at utsende på jenta er bra... så er det galt,for da har du visstnok ikke lest profilen....men du skal skrive mye om hvor flott profil hun har utifra teksten på profilen..det er visst bra.....min mening er nå at den som greier å skrive en hel masse og greier å vekke oppmerksomheten hos en kvinne kun av å lest *hva hun jobber med *hva hun liker å drive med*Hva hun søker etter......er en riktig god og gjennomført player.......)))::::::::

Har det gått for langt når man begynner å ha våte drømmer om julenissen?

Jeg opplever det som tørke i innboksen min! Det er faktisk 5 dager siden siste post, og den gikk i retning "gjort noe spennende i helgen?".

Jeg har vært aktiv selv, men får intet tilbake! Og det selv om jeg både ser ok ut og ellers lever et ordnet liv.

Så dere menn: IKKE KLAG PÅ DAMENE! Dere er jo akkurat like selv!

Eller er det lavsesong på sjekkefronten nå like før jul?

Sjalusi

Ingen svar
(mann 58 år fra Rogaland) Privat melding

Ja hva er sjalusi, det er vel en følelse som hemmer en fullstendig når en ser sin elskede gjøre handlinger som du selv anser som grense brytning.

Vi reagerer vel ulikt og har ulike grenser, noen vil reagere sterkt og være fysisk andre vil bare trekke seg vekk og komme seg bort fra situasjonen.

Noen vil vel si at en dans er grunn til å være sjalu, noen mener vel at et kyss på kinnet er nok, noen mener et tungekyss er grensen nådd, og de siste mener vel at ved fysisk aktivitet i senga så er grensen nådd.

Men å være sjalu er en vond følelse, men samtidig sunn, bare den ikke er sykelig.

Bare noen tanker :-)

isje la bedbugså bita dokk:)!

Er det bare meg som er litt klar ....for i dag så ruller den ene godbiten etter den andre på rullebåndet på høyresiden
jeg blir helt satt ut her !!

Da menn i alder 30+ - 40+ .....dette lover bra.

Arrh, fikk rekning i posten etter å hatt en håndverker innom for å fikse låsen til ytterdøra mi. 1900kr skulle han ha! kun for å file littegranne inni veggen.. det tok han 2 min! 1900!

Ved dette inkluderte;
"SERVICE mekanisk minstepris" kr 1180. - blir fryktelig provosert når di kaller det "service" når det kun var 2 min filing, samtidig som eg skal betale en heil dags arbeid for det.
"Bilutgang u/parkering sone 1" kr 310 - kr 310 fordi di måtte kjøre ut til meg med bil? i tillegg til "service-prisen?
For ikkje å snakke om 400 kr ekstra i mva.

*sukk*

Uansett; søker herved å utvide vennekretsen med hovedsakelig kun håndverkere. (eller bare en litt praktisk anlagt mann som veit korleis man kan fikse en dør uten å ringe profesjonell "service-patrulje"

Meningsløst innlegg, viss ikkje man da vinkler det til å egentlig handle om kor verdifulle våre (mindre utdannede) håndverkere er! Trur eg må inn å skifte på preferansene mine....

Tatovering på korsryggen til unge kvinner, hot or not?

Hvis du vil ha meg

Seint på sommern
I de myke kveldene vi har
Når måneskinnet gjør oss rent fortrylla
Da ble vi to så forelska
Vi så hvor det bar
Men han var blyg og rarHan sa ikke vær så snar
I morgen gir du kanskje måneskinnet skylda
Men hvis du vil ha meg når hverdagen kommer
Og seg meg i vår lys når høsten er her
Da blir jeg din både vinter og sommer
Og hardt skal jeg holde deg når natta er nær

Det er vakkert når kjærlighet varer

Seint på sommeren
I de myke kveldene vi har
Med en kjærlighet som gjør oss rent fortrylla
Så får vi elske hele livet
Vi så hvor det bar
Og enda kan hun si
Gud skje lov han ble min
Men jeg gir nå stadig måneskinnet skylda

Hvis du vil ha meg
Når hverdagen kommer
Og se meg i vår lys når høsten er her
Så er jeg din både vinter og sommer
Og hardt skal jeg holde deg
Når natta er nær

Det er vakkert når kjærlighet varer.

Havdan Sivertse

Wulffmorgenthaler!

Ingen svar
(kvinne 41 år fra Nordland) Privat melding

Om noen ønsker seg en god latter anbefales Aftenpostens tegneserie Wolffmorgenthaler. Enkelte av stripene er som snytt ut av dette forumets tråder :D Enjoy!

Etter noen heller creepy opplevelser her på sukker må jeg bare si at det er fantastisk å vite at det finnes menn som ikke ser på og godtar at damer blir dårlig behandla.

"Klapp på skuldra" til sukker-support også!

Jeg er litt lei, er det ok å sende ut standard brev til hele online lista ?

Noen erfaringer ?

Hopelessly devoted to you

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Ulv-ulv

Dette er ingen klage tråd eller oppgulp. det er sånn jeg tror jeg føler det etter ikke helt vite hvordan jeg skal si og fortelle hvem jeg er, hva følelser sitter med når jeg ser ei for første gang og ikke minst hvordan hjerte begynner å slå for den jeg synest er koselig, snill, søt og ikke minst god som dagen er lang. men så er det at hjernen sier bare glem henne hun er alt for kresen og vil ikke han en som deg. da blir det lett at jeg orker ikke å sende den lille koselig mailen og kansje håpe på et lite koselig svar og ikke minst et posetivt svar... men det har ikke hendt til nå og regner med at det ikke vil skje på de nærmeste tiden...

Lykken kan snu seg rett som det er. akuratt som været skifter brått

Hei,

Jeg har en minigris som heter Frank, som jeg har lagt ut bilde av her. Er det noe som skremmer damene fra profilen min? Eller er minigris greit?

fikk ett gult hjerte i går og ett nytt i dag, riktig nok fra ei feit jente, men alikevel.....
begynner de å bli sjuke ell??

* Hva skal dere på en slik herlig søndag?

Her blir det hånballkamp om 30 min,
Juleavslutning på EKT ( Ekeberg)
Familiemiddag
Og julestas ute med barna

Før søndagslevering og egentid :)

Jeg satt og såg på "på den andre siden" på Torsdag kveld, der det handlet om tankens kraft.Jeg ble litt fascinert av hele greia, og da jeg la meg, tenkte jeg at jeg måtte prøve det ut...

Jeg traff en kjekk kar for 2 uker siden, vi pratet bare i 10 minutter sånn i forbifarten, og han fikk nummeret mitt. Jeg hadde glemt hele greia, så kom jeg på det da at jeg ikke hadde hørt noe fra han, som dog er ganske vanlig når man gir vekk nr sitt ;)

Så, før jeg sovnet den kvelden, tenkte jeg "du skal sende meg melding i morgen". I går hadde jeg glemt hele greia, til det plutselig tikket inn en melding på telefonen min...

Nå er spørsmålet, er jeg så dritgod? Kansje jeg skal prøve meg på lottorekken neste uke ;)

Er det noen andre der ute som har prøvd seg på tankens kraft?

Jeg vil bare takk Kvinne81 for et supert tiltak om sosialisering i går! Det var jo en knallsuksess med mange superflotte mennesker! Kosa meg masse.

Jeg ser av Online-lista at vi har selveste Josie Maran her inne. At hun søker kjæreste, og her i Norge, må jeg si er ganske kult. :)
Hun har jo et utseende som ikke akkurat byr imot, men allikevel velger hun altså å være på Sukker. Så det viser jo bare at det ikke er lett å finne noen, selv om man er modell.
Man kunne jo være surmaget og mistenke det for å være en falsk profil, men hun har vært her inne lenge, og har et nick som tilsier at hun ikke lyver. OK, hun slår av fire år på alderen, men det får gå.
Så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid, karer. :)

http://www.google.no/images?hl=no&source=imghp&biw=2112&bih=1119&q=Josie+Maran&btnG=S%F8k+etter+bilder&gbv=2&aq=f&aqi=g1&aql=&oq=&gs_rfai=

Av og til blir man blokkert pga en misforståelse. Siden man da er blitt blokkert har man ikke mulighet til å prøve å rette opp igjen misforståelsen. Kanskje den som er blokkert burde hatt mulighet til å sende en "siste hilsen" for å kunne prøve å forklare ting?

Jeg opplevde nylig å bli blokkert av en interessant dame jeg hadde hatt noen fine meldinger fram og tilbake med.

Foranledningen var at jeg skrev noe på spøk som ble misforstått. Jeg skrev noe sånn som at

"siden du er en slik ekspert på dette litt kinky emnet kommer jeg til å stille deg noen kontrollspørsmål etterhvert'

Knapt noen ville påberopt seg å vite mye om dette kinky og sexy emnet. Derfor syns jeg det var morsomt å fremstille henne som en selvutnevnt ekspert bare fordi hun hadde vært såvidt inne på temaet. Dette ble ikke godt mottatt.

Hun svarte "jeg har aldri påstått at jeg er noen ekspert på dette, og skjønner ikke hvordan du kan ha kommet til det.". Og dermed ble jeg blokkert.

Tror hun følte det som et slags personangrep. Og det var det absolutt ikke ment som. Ser i etterkant at jeg burde kanskje lagt på noen smiley's og endret ordbruken noe.

Det hadde i dette tilfellet vært nyttig om jeg hadde hatt muligheten til å prøve å respondere med at dette var et forsøk på en flørtete fleip. :)

Ser det er mange som søker en partner med mål og ambisjoner. Hva legger dere i begrepet mål og ambisjoner?
Mest rettet mot jenter,men menn kan også svare.

Mål og ambisjoner. Er det å realisere sine drømmer? Mål og ambisjoner begrepet blir jo ofte knyttet opp mot god jobb og god lønn i dagens debatt. Hva mener du om dette?

Kan bare legge til at for min egen del er det revnende likegyldig hva en eventuell partner jobber med så lenge hun er lykkelig.

kan noen av dem som har en svært tiltrekkende og fin profil stå fram, så får vi andre se litt hv asom mangler......

Er det sånn at alle jentene her på sukker er langt over gjennomsnittet utdannet. Jeg opplever i 9 av 10 tilfeller "at forskjell i utdannelse kan bli er problem for dere". Greit så har jeg ikke den lengste utdannelsen men driver eget firma og trives med det.

Så lurer jeg på hvorfor jentene ikke svarer? Når jeg sender en hyggelig mld. syntes jeg i det minste de kan gi en høflig beskjed hvis de ikke er interressert. Det er jo lagt opp avvisende standardsvar. Er jeg alene om å føle dette?

Hva foretrekker dere gutta på sukker? Ei jente med lav utdannelse eller ei med høy utdannelse? Og for morro skyld....bør hun være smart eller vakker?

Var det noen som vat på Sukkerfesten i går lørdag 20. nov? Hva det gøy og hvordan blir de arrangert??

HIlsen en som ikke dro grunnet julebord...

:-)

Etter noen uker her på dette stedet begynner jeg å stille noen spørsmål til hvorfor man er her.

Er vi en gjeng kikkere - kjapt inn på en profil og ut igjen, gjerne med et "Gjort noe spennende i helgen, da?". Er vi ikke her for å komme i kontakt med andre som søker? Har folk mistet evnen til å kommunisere skriftlig?

Det er faktisk mer spennende å gå på "jakt" etter menn i dagligvarebutikken!

Hvorfor bruker mange her inne sitt eget brukernavn som pseudonym? Er jo ikke så veldig anonym da, hva er poenget?

Siden jeg har fått så mange klager de siste dagene på at folk ikke vet hvordan de skulle uttale gamle kallenavnet mitt, eller for den saks skyld ikke visste hva det sto for har jeg nå byttet. Det nye kallenavnet er nå MrFarin - rett og slett fordi jeg er på sukker, men er mye mer rafinert enn de fleste andre! :p

Hvorfor er det ikke noe kryss for "Ønske at tråden holdes useriøs uten fornuft eller lange svar"?

Ok, så trenger jeg noe å gjøre mens jeg våkner :)

Hva slags hobbyer har dere som er her inne? Personlig må jeg si at jeg liker både tur i skog og mark, være sosial med venner og familie og alle de standard-greiene der, men...Jeg henger ikke hos venner til jeg blir kastet ut! Jeg liker å gjøre ting for meg selv, og det er et faktum, dog sikkert ikke det som oftest blir innrømt på et sted som dette, at jeg også liker tid for meg selv. Så da lurer jeg på hva dere driver med når dere ikke klatrer i fjell, redder mongolske fjellgeiter, er super-sosiale eller en av de andre spektakulære tingene mange gjør på fritiden sin.

For min del, så ligger trening i en eller annen form høyt på listen, men jeg er usikker på om det er en hobby eller en livsstil. Har trent forskjellige kampsporter i alle år, men har begynt å få kroniske treningsskader som gjør det helt uaktuelt å fortsette. Kanskje en grunn til at de fleste jeg har trent med er minst 10 år yngre enn meg :p

I tillegg liker jeg å lage sølvsmykker med samme teknikk som man lager ringbrynje (ja, jeg har et halvferdig ringbrynje-prosjekt liggende :D ), og i går bestilte jeg bøker for over 500 om hvordan man lager mjød :D Andre bøker er også fine, men det skal litt til før jeg leser skjønnlitteratur for tiden. Føler jeg må lære noe ;)

Så - er det noen andre som tør å være med på kollektivt sosialt selvmord her? ;)

Ser på TV 2-nyhetene der Forsvaret kommer med gode råd om hvordan kle seg riktig i disse kalde tider. Men ull-truse ?????

Jeg har en bil med SmartEntry og SmartStart. Dvs. jeg trenger kun å være i nærheten av bilen, med nøkkelen i lomma for at den låser seg opp, og nøkkelen trenger bare være i nærheten av bilen for at jeg kan trykke på Startknappen og kan kjøre... Hva om jeg sitter på motoveien i 80 km/t - og dryler nøklene ut av vinduet? Vil da motoren slå seg av? Noen som har forsøkt dette?

Jeg skal være forsiktig med kamme over alle og enhver, men jeg ble litt lei av at få kvinner besvarte mine henvendelser. Jeg kan legge til at jeg ikke ser ut som en trafikkulykke. Ingen hollywoodutseende, men jeg ser bra ut(uten å skryte).

Mine henvendelser har litt humor, er høflig og ordentlig.

Jeg fant så ut at jeg skulle teste ut. Sende dermed mail til 10 personer som jeg ikke helt utelukket, men som jeg ikke kunne tenke meg dersom jeg var kresen.
Samtlige mailer var hyggelige og jeg kom med forsiktige komplimenter.

Det har gått 2 uker, alle mailer lest. Ikke én eneste har besvart.

Enten er jeg regelrett stygg og ikke attraktiv. Jeg har bommet fullstendig på profiteksten eller begge deler.

Det kan selvsagt også være at dama allerede har opprettet en kontakt med en mann hun anser for kjekkere/bedre enn meg. Hun er kresen og luker meg ut på små filleting.

Kan noen damer kommentere?

Jeg regner med å få en del pes og er derfor anonym i dette tilfellet.

Har gjort en veldig uformell undersøkelse av hvordan folk her inne anser seg selv på attraktivitetsskalaen ved å søke opp folk med bilder i de ulike kategoriene (lav, middels, høy). Fikk låne kontoen til en mannlig venn, så fikk sjekket hos damene også. Det er ganske interessant å se hvordan folk anser seg selv – det er i min mening veldig mange, både damer og menn, som utfra profilbildene ”rater” seg selv vel høyt. Jeg vil påstå at mange i kategorien ”middels” ser mye bedre ut enn de i den høye kategorien. Det er mulig det bare er meg, men jeg synes det vitner om mer attraktiv personlighet å rate seg i middels kategorien, enn som høyt på attraktivitet, når man ut fra bildet ser veldig alminnelig ut. Andre synspunkt?

Jeg har sendt en del brev uten og få helt den store responsen. Derfor lurer jeg på hvor mye man skal legge i det første brevet man sender? Skal man fortelle masse om seg selv? Eller skal man spille på humor? Hva bør man legge vekt på når man sender et brev? Fint med gode tilbakespill.

Nå har jeg bestemt meg for å boikotte McDonalds for godt. Den Onkel Arne-reklamen er noe av det mest smakløse jeg har sett!!!

...ikkeno prob:) Jeg inviterer til juledugnad hos meg:)
Vask, støvtørk og pynting til jul er menyen. Mutter`n kommer i midten av neste uke så dette er å regnes som u-hjelp og du får maaaange imaginære pensjonspoeng og fratrekk på skatten hvis du stiller:o)

Idioter

Siste svar fr. 3 des. 2010 21:08 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Ullbein

Hva er den største idioten du har møtt og hva er de mest idiotiske tingene du har opplevd at folk har gjort?

Har du vært idiot selv noen gang? Kjenner du folk som omtrent alltid er idioter, og kunne du eventuellt blitt sammen med en sånn en dersom han hadde et "hjerte av gull"?

Er det slik at man ikke kan ta kontakt med samme person på SMS to dager på rad? At det er slik at det da er den andres "tur"?

I tilfelle har jeg vært en regelbryter mange ganger!!!