Sukkerforum

Beklager damer vis denne blir for sterk for dere nå. kansje en må lese denne to ganger for at en skal få tak på hva en mener dette er. jeg står for denne oppskriften

Fredagskake med banan:

Ingredienser:

2 leende
2 myde armer
2 velformende ben
2 faste melkeholdere
1 form foret med pels

tilbereding:

Se dypt inn i de leende øyene. bred ut de velformende ben. klem forsiktig på melkeholderne til formen er smurt. tilsett bananen og før den forsiktig frem og tilbake til den er velsmurt. dekorer med egehvite. Kaken er ferdig når bananen er mye.

Husk og rengjør redskapet. Det skal forhåpentligvis brukes igjen....

Hvordan er det egentlig mulig at så mange flotte og veldreide damer er single????

Vil ønske alle Kvinner og menn, en GOD dag.
Idag, skal dere alle oppleve, at verden er et vakkert sted å leve i, så lenge du ser etter de små gledene i livet =)
som f.eks, hvor vakre alle kvinner er, på hver sin måte =)

kvinner: Dagen er din! (eres)

Jay-Z - Rock Boys

hør på den, og dagen er din ;)

Var nettopp inne på en av de konkurrerende datingsidene til sukker. Jeg vil si først som sist:

På de aller fleste områder har sukker overlegent bedre brukergrensesnitt, altså bedre funksjoner.

Men en liten ting hadde vært en forbedring: Å kunne bruke ulike skriftstørrelser, typer og gjerne og farger i priavet meldinger.

Hadde sukker fått det hadde jeg antagelig forelsket meg i selve nettstedet og ingen dame ville klart å få meg ut herfra igjen...

Har dere jenter noen tips til meg angående sexyparfymedufter

Hadde vært fint om man kunne sett hvem som skulle på festen på profilen. Da kunne man ha chattet og blitt litt bedre kjent før festen? Det er kanskje ikke alle som har lyst til å annonsere at de skal festen, og det skal de slippe? Noen tanker om dette?

Hei, jeg tror vi passer sammen hvis du slanker deg 15kg, hva tror du?

Skjult ID, artig fenomen. Som ny på sukker.no synes jeg forum kan være en god ide i forhold til å betrakte andres meninger og verdier litt på avstand.

Bare en ting jeg undres over. Hvorfor er det så vanvittig mange som skjuler sine meninger bak en skjult ID/pseudnonum?? Er det noe jeg ikke har fått med meg?. Nå er jeg en åpen person da som står veldig for mine ord. For meg personlig er det spesielt om jeg ikke kunne svare uten en tråd uten å vise hvem jeg var. Ser at det er et par tråder jeg kanskje kunne skjult min id på da...men likevel. Er ikke ærlighet og personlighet noe vi søker å bli kjent med?

Bare en tanke her fra sofakroken en søndagskveld.... en liten betrakning fra "seppas" hjørne*ler*

Enjoy:-)

Eg lurer på kvifor www.sukker.no ikkje kan ha et opplegg som ikkje går på å gå ut på byen og kjøpe drink i baren og dj-musikk og alt sånt. Det er slik eg føler sukkerfestane blir markedsført, og då er det kanskje ikkje så rart at det er overvekt av kvinner som melder seg på?

Kvifor kan ein ikkje møtest på andre arenaer enn på "fest"? Det er jo tross alt fordi det er håplaust å gå på byen at mange er på www.sukker.no.

Mads

Vi gutter vet jo hvordan ei jente skal være sexy, men hvordan ser dere jenter på en sexgutt?
Kan det være et smil, mandighet, trygghet og kanskje selvsikkerhet, eller andre ting?

Ser fram i mot svar.

Hva lurer vi på?

Tatoveringer er i vinden, men selv ønsker jeg absolutt ikke en!

Hvordan ser andre på tatoveringer? Er det greit at en fremtidig partner har det? Hvor mange og store tatoveringer er akseptabelt??

Jeg hadde kontakt med en som hadde en synlig tatoverng på armen - ok det, men ble mildt sagt sjokkert da vi ble fb venn er og jeg fikk se at HELE ryggen var full av tatoveringer.......... Skulle likt å sett familien min sin reaksjon når t-skjorten ble tattt av for å slikke sol på hytten ;-) ;-)

Jeg har kun ett absolutt krav og det er at mannen i mitt liv ikke skal ha barn fra før.. Vil lage mange egne ;) Og da blir jeg så driiiitforbanna når jeg stadig vekk oppdager at menn krysser av for "har ingen barn" også viser det seg at de har det allikevel, enten ved at de forteller det etter mange mail eller så har de bilder av barna sine i profilen.. Vær ærlig!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=jDRlxpfsJaE

Ny singel ute 14.dec, 9 sanger på I-tunes 20. dec 2010. CD+LP i februar med 12 sanger. Gled dere over dette ,-)

Alt du trenger er nåtiden og ikke sukker ,.)

Jeg stemmer for å innføre dating slik de gjør det i USA.

De første to datene er uskyldige og man kan treffes i all enkelthet for å bli kjent - det er hvis man går på den TREDJE daten man innrømmer at man interessert eller så kan man krype til køys etc etc.
Man kan selvsagt gå kun på en og avslutte, eller to og avslutte....men ingen sure miner hvis man takker nei til flere treff.
Hadde livet vært enklere hvis vi alle hadde samme sett med spilleregler.

Noen meninger - og hvordan kan vi oppdra hele Norge til å gjøre som jeg vil :)

Er rimelig lei for tiden, og kunne tenkt meg å ta en liten pause fra Sukker. Men ved valg om å deaktivere, står det at profilen blir usynlig og vil bli fjernet etter hvert. Er det ingen måte man kan ta en lite pause uten å stoppe abbonnement?

Hei

jeg bare lurte på en ting jenter

dere gir meg et hjerte, vi snakker sammen, stemninga er god, og ja det er vel lett å tro at dere er klar for en date og se hva som skjer. Det er da jeg ikke skjønner jenter som sier at nei, dette føles ikke riktig.. jeg har ingen problemer med avslag, men hvorfor har dere hjerte på meg hvis det ikke føles riktig. trodde meninga med sukker var at man skulle finne ut om det kunne bli noe i det virkelige liv?

Kyssing

Siste svar ma. 15 nov. 2010 18:12 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym smaskeguri

Er det muuuulig å savne kyssing noe så innmariiiiii ??
Herregud det er jo bare så godt!!!
VIL HA!
Hmmmm sukk --- jo lenger det går så blir man jo helt desperast etter kyssing - klining - KOOOOS

Men det er litt viktig att munnen er god ;)
Stramme kyss er ikke godt.

Hvordan er et perfekt kyss - munn??????

Hei.
For 2 mnd tid begynte jeg å date en mann. vært sammen ca 1 gang i uken . men han ringer heele tiden og sender meldinger hele tiden og syns det er rart at jeg ikke er like pågående som han. I går når han var hos meg skulle jeg ta en dusj siden jeg hadde trent , men når jeg kom til stua sitter han der å leser meldingene på tlf min og er furten fordi jeg vist nok sendte mer mld til bestevenninna mi i løpet av en dag enn jeg gjorde til han.. Jeg reagerte med å bli irritert å ba han om å dra hjem igjen.
Men nå begynner jeg å tvile litt. Er det vanlig å bare gå inn på meldingene til hverandre sånn ?

Noen som aner kjønnsfordelingen her inne?

Er det mange her inne som har en fast sexpartner? Har inntrykk av at "alle" har det.....

Linni

Siste svar ma. 15 nov. 2010 08:51 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym pippi

Så akkurat på tv at et herreblad tok bilder av en naken Linni Meister til sin forside, og da må jeg bare spørre alle dere single menn og damer her inne: Er virkelig Linni et bilde på hvordan ei dame skal se ut??!! (Hjeelp, tenker jeg da.....)
Og så får man jo dessverre inntrykk gjennom media av at der er det rett og slett ingen hjemme, om dere skjønner hva jeg mener?
Kjøper man virkelig et blad fordi hun er på forsiden? Eller ser man på henne og tenker stakkars, hun er jo nesten blitt en slags klovn....?

Ingen vet når og ingen vet hvordan, men før eller senere skal vi alle dø en dag.

Tenker du på dette noen gang eller jobber du livet av deg uten å tørre å glede deg over de små tingene i hverdagen?

Tenker du på dette når årene går og du stadig velger bort dater og fortsetter å jage etter noe bedre?

Post

Siste svar ma. 15 nov. 2010 00:37 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Forvirret

Håper noen kan hjelpe meg et spørsmål. Kan gratisbrukere lese post fra super eller vip? alltid?

Da jeg var helt ny her, så ble jeg så imponert over alle med så flotte profilbilder, og bilder i albumet. Og vi har jo diskutert dette om hvor viktig bildene er her før. Og JA, de er viktige. Men nå, etter en stund, så må jeg innrømme at det ofte blir litt turn-off.

Vi har de som har "modell-bilder" som profilbilder. Og da tenker jeg som så, at om en drar til fotograf og tar bilder av seg selv, og så bruker dem som profilbilder her, da tenker jo vedkommende HELT annerledes enn meg. Det er jo aldri at en ser ut som på et slikt bilde. Det var jo kun akkurat i det bildet ble tatt, med den lyssettingen, dagsformen, gløden i øynene og huden osv. Til vanlig er en jo "bare" seg selv. Jeg kunne nok aldri tenkt meg en mann som dro til fotograf for å ta bilde av seg... For meg så er det sånt en gjør med barn, de som gifter seg, og de som står til konfirmasjon. Og så kan en jo argumentere med at noen er jo modeller... Men jeg hadde jo ikke satt pris på en mann som var modell, og brukte jobbildene for å skaffe seg dame. Like lite som jeg faller for gutter med flott bil.

Ogh så har vi alle dem som har masse bilder av seg selv på forskjellige steder i verden, og som gjør alt mulig. Klatrer i USA, padler på Amazonas, dykekr i Røde Havet osv. Jeg Liker også veldig godt å både padle, reise og dykke.... Men syns det er mye mer spennende å få greie på sånne ting i løpet av en chat/ telefonsamtale. Da har en jo så mye mer å prate om da :) Jeg merker også at jeg syns de profilene uten for mange albumbilder også er bedre enn de med mange.... Da kan jeg jo heller bli bedre kjent med dem etterhvert. Jeg kan fortsatt få beholde litt av spenningen om hvordan de egentlig ser ut... :)

Kanskje jeg som er rar.

Jeg har i allefall vært på flere Sukekrdater på de 1 og en halv mnd jeg harf vært her. Og trust me, bildet har ikke SÅ mye å si faktisk ;) Selv om en kan innbille seg selv det her inne.

Noen som vil være med til Barcelona i morgen tidlig? Og frem til fredag?

Skulle dra med en kompis som har blitt syk.

Ønsker bare å si takk for meg her inne. Har absolutt ikke vært noen bruker av forumet, men nå synes jeg at et innlegg er på plass :-) Har hatt kontakt med verdens koseligste i flere mnd, og vi har tatt steget for lengst fra cyberspace til live :-)
Så det går an! Har møtt mye rart og mye hyggelig her inne, men av over 6000 som har vært innom profilen min på ca 1 år så var det altså en som "passet for meg", og en jeg også passet for. Lykke til videre til de som ønsker å finne kjærligheten her inne.

er det ikke slitsomt å være i forhold med menn som har onger,komme altid i andre rekke??
noen som kan hjelpe,jeg er ei jente som synns dette å vare sammen med menn som har onger er ganske slitsomt..
eller er jeg ego??

Ja dette sukker livet er noe for seg selv - tanken slår meg hver gang . NÅ skal jeg IKKE fornye medlemskapet mitt , det har jo ingen hensikt ..
Så undrer jeg på da .. hmm hvorfor kommer jeg da plutselig på å betale her inne igjen og forsette jakten?
Kan det være at jeg blit avhengig eller er det at jeg faktisk har troen på at " den-rette-nå- dukker-opp" ??

sukker-rus

Jeg lurer ofte på hva folk tenker når de velger ut navnet (nicket) sitt i profilen.

Enkelte velger noe nøytralt som å bruke deler av navnet sitt samt et tall, mens andre er mer oppfinnsomme.
Virker dette også inn på responsen, eller legger dere ikke merke til hva navnet sier?

Hvis jeg er på nippet til å klikke på en profil, er det ofte avgjørende at navnet hans ikke gir meg dårlige assosiasjoner i hvert fall.
Jeg tør ikke nevne eksempler her, da det fort kan være noen som bruker akkurat det...

Er ikke meningen å henge ut noen her!
Det én person oppfatter som negativtg, kan virke positivt på en annen!

Nicket mitt skal si noe om pågangsmot og humør - og forhåpentligvis er det ingen som tror det har noe med sprit å gjøre, men en vet nå aldri! :-)

Noe av det kjipeste med å være singel er, søndager alene på denne årstiden .... Skulle hatt noen å gått tur med, eller ligget på sofaen å sett film med. Samt laget mat sammen med :)
Huff så stakkarslig jeg hørtes ut her.... men alikevel fullt så ærlig å sant :)
Flere som synes litt synd på seg selv her eller ;)??

..eller hvordan var det nå igjen...hmmmm...

Fikk for et par uker siden en hevnendelse som kanskje flere her inne fikk. Var fra en journalist i Aftenposten som ønsket å skrive noe om nettdating. Ettersom jeg er en mann av stor selvinnsikt så skjønte jeg at den beste representaten for nettdating kanskje ikke var en bitter gammel gubbe som meg ;-) Da måtte man tenke seg litt om, hvem kunne man foreslå, så slo det meg hvem som kunne passe...hehe...skrev da følgende anbefaling;

""Vet om ei som kanskje kunne passe, hu er artig, flink til å skrive, ikke redd for å si hva hun mener, ganske så bildefin (for å si det sånn) og 21 år. Går for øyeblikket under det flotte nicket "drittfjes" ;-)""

Tror du ikke de fant tonen da, og igår så prydet Drittfjes og pelsen en to siders artikkel i Aften Aften;

http://oslopuls.aftenposten.no/restaurant_uteliv/article459404.ece

Et tips kan jo dere menn ta med dere derfra;
– """Man setter jo ikke opp en treretters middag som første date, da driter man seg ut. Det som føles litt kleint på nettet blir kjempekleint i virkeligheten,sier hun."""

Moro for unga!

PS; Du så pelsen? Ligger ved siden av på sofaen

For å få noe annet å lese enn folk som ikke liker bilder og ord i profilene her inne.

Er det noen som har noen morsomme planer for kvelden/helga? Selv venter jeg på at pizzadeigen skal bli ferdig. Deretter blir det vel en tur ut. Harrytasskompisen på besøk har truet med at det er konsert på Scotsman, men jeg prøver å styre unna det...

Jeg kom over en interessant internasjonal undersøkelse som blant annet beskriver hvor mye folk lyver på datingsites.

Det viser seg at vi er mye mer kravstore på nettet enn i det virkelige liv. Kvinner er mest populære når de er 21 år. Kortvokste lavtlønte menn kan like gjerne slette kontoene sine. Og over halvparten av oss lyver på vekta.

Det mest overraskende er kanskje hvor mye folk lyver i profilene sine. Kanskje vi alle bør "tilpasse oss" - for å ikke tape i konkurransen om oppmerksomheten.

Noen utvalgte fakta:

- Menn er i gjennomsnitt 5 cm lavere enn de oppgir i profilene sine, mens damer er 2,5 cm høyere.

- Menn velger ofte damer basert på BMI og alder.

- Menn er mer opptatt av ungdommelighet. Kvinner er mest attraktive som 21-åringer, mens menn er mest sexy når de er 27.

- Menn blir mer attraktive jo mer utdannelse de har, mens kvinner ikke blir mer attraktive utover en 3-årig høyskoleutdannelse.

- Kvinner elsker uniform, politimenn og brannmenn er mest sexy - men bare dersom man ser bort i fra lønna.

- Kvinner som røyker øker sin poplaritet. Antageligvis grunnet antagelser om at de som røyker er "billigere"

- 24,3 % av mennene lyver på alderen, 13,1% av kvinnene gjør det samme

- 59% av kvinnene lyver på vekta, 55% av mennene gjør det samme

- Idealhøyden for menn er 1,83

- 75 % av meldingne ble sent fra menn til kvinner

- Kvinner blir mer sex-glade med årene. 25% av 18-åringene listet sex som en favorittaktivitet, mens 75% av 39-åringene gjorde det samme

http://www.nypost.com/p/news/national/exagger_dating_7N5Irwi6wBf636XjbJjV3O

Er ikke sukker kun for heterofile foreløpig, har observert masse poster fra damer som misliker så bilder av menn i bar overkropp!! Kan de evnt ha trodd dette var for lesbiske også???? :S
finnes vel andre forum for damer som liker damer osv????

Andre som blir skeptisk til profiler med nick a'la Dame28 som nå er 31 år? Selv om man selv har vært her siden hun var 28?

jeg skal på en liten reise i morgen, leiligheten ser ut som en svinesti, jeg må pakke og jeg var på fylla i går så formen er ikke heeeelt på topp. noen som har noen motiverende ord for å få meg i gang. og ide til hvordan jeg kan belønne meg selv når jeg er ferdig?

Nå har jeg kjøpt en måned til. Tro om det blir en god investering.... som en pre-paid julegave in advance kanskje? Ikke for det, har jo ønska meg ku-teppe til jul i tre år som jeg ikke har fått, så jeg må nok legge sjela mi i det selv har jeg skjønt.
Til de som kjenner meg og ærlig kan innrømme at de har savnet meg uten å ytre så mye som ett pip om det: Æj æm bæck!
Og til de som vil bli kjent: Shoot!

Det sies at profilbildet er alfa og omega, men hva er det dere ser etter på profilbildet?

Hallo forum!

Jeg bor i et fylke som ikke har stort folketall eller noen særlig store byer. Da jeg bodde i Oslo husker jeg selv at hvis jeg kikket innom sukker var jeg ganske selektiv ifht at en potensiell date skulle bo i nærheten. Nå bor jeg på et mindre sted - men jeg har ikke vanskelig for å hive meg på et direktefly - og enda mindre bli kjent over skype eller telefon. MEN - jeg er redd for at pga geografisk avstand blir jeg avfeid veldig lett! Hva gjør jeg? Jeg vet noen oppgir at de bor i Oslo, selv om de for kortere eller lengre tid befinner seg andre steder i landet.. Er det sleipt?

Blir så full av glede nå om dagen når jeg logger innpå sukker, og snøkrystallene lyser mot meg på skjermen.

det får meg til å ønske masse snø som man kan stupe uti, ake i ,lage engler eller snøhuler i, snøballkampe i, tråkke i og høre den deilige knirkingen, eller bare sitte ute å blåse frostrøyk, tihi!

Takk sukker, nå bør bare sneen komme fort som f...! ;)

Mange damer har som krav at drømmemannen skal ha en jobb han trives med...

Så heller en fornøyd renovatør enn en misfornøyd aksjemegler?

Frakk

Siste svar fr. 12 nov. 2010 22:54 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Har jeg gått glipp av noe, eller er dette det nye moteplagget denne vinteren?

Hei alle sammen... jobber med salg av bil, kan gi deg mange gode råd i så henseende..... men hvilken og hva avhenger jo litt av hvilken type du er, hva du liker, har du familie osv osv.... du kan jo finne biler i bøtter og spann til pris fra 150 - 200'...... lykke til..

Og så ntil hår på overleppene.... jeg forundres virkelig over hvilke problemer eller angst mange har for ulike type detaljer.... har du tenkt på om dette kler deg og ditt utseende eller ikke -- knaskje det er bare sjarmerende ----- ja kanskje til og med litt pirrende --- vi gutta har jo skjeggvekst - dog i noe varierende grad men noe jenter ønsker en helt glatt - andre ønsker 2 - 4 mm 2-3 dager gammel skjeggvekst osv osv--- det er vel ingen faciter her --- jeg tror du er unødig engstelig -- jeg pleier å si det rett ut - sånn er jeg og vil helst bli godtatt slik men hvis noe er sjenerende for en ny potensiell venn/kjæreste så kan man jo vurdere å gjøre noen små endringer --- LYKKE TIL....

Hvor drar tre karer i 20-årene ut i Trondheim neste helg? Tips og triks mottas med takk :)

Jeg lurer på følgende: Hvor lite attraktivt er det at en dame har lyse dunhår på overleppa?

Jeg vokser bort mitt, men det må jo vokse ut igjen før en kan vokse det igjen.. Hvis en ikke har hår på overleppa på de første datene, men så legger en plutselig merke til at det er hår der er det da veldig ekkelt?

Jeg ønsker hovedsakelig meningen til menn over 30 år :).

Det er ganske tydlig at en hel del av sukkers yngre garde på jentefronten er litt over gjennomsnittlig glad i å gå på turer i skog/mark/fjellet. Nå vel, det er i og for seg hyggelig det, og jeg tar gjerne en tur selv jeg, uten at jeg skal skryte på meg at det skjer så alt for ofte. Jeg antar at befolkningen her inne mer eller mindre representerer et representativt utvalg av unge jenter.

Når det faller meg inn at jeg skal på tur med noen kompiser eller lignende en søndag formiddag/ettermiddag er jo skogen/marka totalt blottet for mennesker under 40 år. Hvor i all verden er alle disse turglade jentene?

Er dette noe de fleste bare slenger på fordi det ser bra ut? Tør jeg påstå at folk slenger inn turer i skog og mark som en hobby dersom de er på tur en gang i skuddåret? Nei jeg tør ikke påstå, men det virker noe mistenkelig...

Da var vinteren kommet...
Imorgen starter sesongen for skiskyterne på Beitostølen og jeg skulle vært der og sett på sønnen min prøve seg mot de store gutta:) Men slik ble det ikke, må bli hjemme og pleie syk kropp og følge med på Tv istedet:(
Blir moro uasett hehe:))

Bagasje

Siste svar fr. 12 nov. 2010 13:32 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Er det bare noe jeg innbiller meg, eller har folk som driver med nettdating mer "bagasje" enn andre? Jeg tenker først og fremst på problematiske forholdshistorier, enten de har blitt dårlig behandlet, har hatt uvanlig vonde brudd e.l.?

Bare en tanke som slo meg basert på etter hvert å ha møtt en håndfull kvinner via nettet.