Sukkerforum

Ser programmet på tv og si meg folkens, er fedme en sykdom eller rett og slett mangel på selvdisiplin?

Hei!

Jeg er 34 år og har en datter på 18 år. Hun har igjen noen eldre venninner, blant annet ei jente på 21 år. Jeg ser ganske ung ut i forhold til alderen, mens hun er en relativt moden 21-åring, og vi har en skremmende bra kjemi med tanke på hele settingen. Vi har kjent hverandre siden hun var 12-13 år, men nå har hun jo blitt en ung dame. En veldig attraktiv, sådan. Er det totalt forkastelig av meg å gi henne noen former for bekreftende respons på de litt subtile SMS-meldingene hun med jevne mellomrom sender meg? Det er liten tvil om at hun flørter med meg, og da vi for noen uker siden deltok på samme nachspiel (ja, jeg er jo faktisk en ung mann) gjorde hun noen fysiske tilnærmelser, men jeg trakk meg unna.

For en slags pornofilm-følelse av hele opplegget, men dette er helt klart en jente jeg er nysgjerrig på. Hvor langt over kanten er det av meg, om jeg hypotetisk sett skulle innlede noe som helst med henne? Er personlig litt usikker på hvordan datteren min ville reagert. Vi er jo far og datter, men har mange felles venner og tilhører på en litt perifér måte samme vennegjeng. Høres kanskje rart ut, men sånn er det iallefall.

Litt mangelvare med folkeskikk her. K Norge?anskje vi skulle hatt kostskoler i

Sist søndag hadde jeg lyst på en date. Jeg fikk kontakt med ei søt jente med flott profil, men hun kunne ikke møtes da, og foreslo heller en dag denne uka. Så, dagen før, sa hun at hun hadde veldig mye å gjøre og om vi ikke kunne møtes nå til uka. Så jeg sendte henne en melding i dag, men, nei, hun hadde mye å gjøre til uka, men hun ville veldig gjerne møtes.

I 95 prosent av tilfellene vet jeg hva dette betyr, så spørsmålet er bare om jeg skal spille med.

ufint?

Siste svar ma. 29 nov. 2010 00:27 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym mann30

Hei,

Ble akkurat blokkert av en jente her inne (for første gang, så langt jeg vet) Det startet med at hun satt hjerte på meg og vi har så sendt et par-tre meldinger frem og tilbake over noen få dager hvor tonen har vært god. Hun gjorde det blandt annet klart at hun likte profilen min svært godt. Jeg likte hennes også veldig godt, og i det hele tatt virket dette ganske lovende fra mitt ståsted. Men i dag hadde hun plutselig blokkert meg, og jeg sitter igjen, selvfølgelig litt skuffet, men aller mest som et stort spørsmålstegn, uten mulighet til å spørre om en forklaring.

Det er aldri hyggelig å få uventet avslag, men dette synes jeg rett og slett var litt ufint. Eller er dette innenfor det man kan forvente her på sukker?

og bla på hvorfor enkelte stadig vekk er inne å titter på profilen min... de sier ikke noe, ingen hjerter, men er i snitt inne en gang om dagen..

jeg er tydeligvis ikke interessant nok til at de vil ta kontakt, så hva gjør de innom varje dag?

Andre som opplever dette?

En ting jeg lurer på. jeg synes det er ganske behagelig å gå i truser istedenfor boksere. Men er dette noe jenter vil le av når man er midt i 20-årene? eller kan det være sexy?

Jeg bare måååå : Håper han ikke blir sur.
Men jeg sjekket en av disse forums gutta i dag -- wow TOP GUN girls.
For det første så er han drit kjekk på forsiden, men kremen ligger i albumet.

Jenter sjekk Hal74.

Hvilke profiler liker dere - hvorfor ikke hjelpe hverandre litt

Beste gutteprofil ?
Beste jenteprofil ?

Dette kan bli festlig - lol.
Hilsen hun greie....

Jeg lurer veldig på hvordan dere får det til med unger og dating...

Jeg er av typen som ikke ønsker å blande inn ungene før jeg vet at dette er noe jeg er 150% sikker på at det ikke bare bli en 2 månders flørt og nok en "onkel" for ungene som bare forsvinner... Dermed blir det som regel ingen ting da ungene bor fast hos meg...

Hva gjør dere for å få det til å fungere og hvordan tenker dere barnløse om den nye har barn og ønsker å holde det skjult til h*n er helt sikker på at det kan bli noe mere???

Jeg trenger hjelp her....

Jeg føler meg som partiet Venstre i kveld

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Smårar

"Sett noe til Smårar i det siste?"

- "Nei, han meldte seg visst inn i Venstre."

"Kanskje du skulle spørre om han kunne tenke seg å ta en kaffe. Han virker jo grei. Skulle tro han var et godt parti? (for deg, altså, ikke for meg)"

- "Tja... supertrivelig fyr, han, men ikke helt min type."

Hvilket Rockealbum er tidenes beste!? Her er det masser å velge i, og smaken er jo som baken ;)

For min del setter jeg klassikeren "Back In Black" på en pidestall!!

Hva med dere?? :)

Var på julebord i går, med venninnegjengen... Der halvparten er gravide, andre halvpart er nybakte mødre...ja også MEG da...evig singel...b
Som man kan tenke seg gikk det stortsett bare i amme-prat, amme-BH, bleier, morserstatning OG HVORFOR FINNER MissG BARE DRITTMENN? (er jo selvfølgelig ikke helt enig)

Som eks. på "drittmenn":

Jus-studenten, som egentlig er et rappende dophue.
Bilsengeren, som er dealer og doper seg
"Ola Nordmann" som egentlig ikke het Ola Nordmann, men egentlig noe annet og egentlig ikke kunne fortelle meg hvem han var fordi han egentlig het "Per Olsen" , men så het han ikke det allikevel... BLÆH...
Nok en "Ola Nordmann" med samme dealen som over....

Så jeg lurer på...

Hvordan finner man da en BRA mann?? (kan jo hende det er flere som lurer)

Er selv rullestolbruker, men kan gå litt med krykker. Som jeg sier: "Æ e ganske så god å gå t å vær lam" ;)

Hvordan er det best å gå frem på sjekkefronten når en person har en eller annen form for funksjonshemming? Jeg liker å være ærlig og si det som det er fra starten av. Vet jo at min bevegelseshemming vil ha følger i et forhold, da jeg ikke kan gjøre alt, og mye av det jeg gjør tar litt ekstra tid. Samtidig er jeg redd for at jeg gjennom det å være "åpent" bevegelseshemmet vil hindre mange i å ta kontakt pga både fordommer og usikkerhet...

Hadde vært fint med synspunkter på dette :)

Er det mulig å kunne dele trådene her inne inn i sider når antallet innlegg kommer over en bestemt grense? Eller i det minste legge inn en "tilbake til toppen"-knapp, så man slipper å scrolle så mye? Gjerne også gjøre noe slik at "meny-linja" (Forsiden, Min Profil, Matchlister...) ikke scroller sammen med forumsinnleggene, men forblir stasjonær, så man har litt raskere og enklere tilgang på alt mulig? Det blir brått litt knot å skulle scrolle gjennom 200 + innlegg..

og det nærmer seg jul! Så hvilken sang er den fineste julesangen?

På en soleklar 1.plass: O helga natt- Jussi Bjørling:)
På en god 2.plass: En stjerne skinner i natt- Oslo gospel choir.

Hva syns dere jenter som har prøvd begge deler? Hvem er best?

Jeg syns mange utenlandske gutter/menn går nordmenn en høy gang når det kommer til hvordan man behandler en jente/kvinne.

De siste 10 – 12 dagene har vært ganske tunge. Jeg har sovet altfor lite, stresset på jobb med den ene deadlinen etter den andre, og slitt med senebetennelser både i den ene armen og den ene ankelen og leggen, noe som har hindret meg i fått trene de siste tre ukene eller så. Vintermørket tar også på, det er litt deprimerende å aldri få se dagslys annet enn gjennom kontorvinduet. Jeg begynner å merke at humøret er dårlig, jeg er trøtt og lite sosial, og jeg kan merke de negative tankene kommer snikende. En pen sukkerjente jeg datet for et par – tre uker siden og hadde veldig god kjemi med der og da (klinings en times tid ut i kaffedaten, ingen alkohol involvert) slutter plutselig å svare. Hun har vel kanskje møtt en annen. En annen som jeg har en liten flørt gående med lot også være å svare meg sist helg når vi begge var på byen, og ingen melding dagen derpå heller. Greit, vi har allerede avklart at vi nok ikke blir kjærester, men vi har jo møttes noen ganger for litt kos likevel. En tredje jente som jeg har klina med hver eneste gang jeg har møtt henne ute plasser meg plutselig også i venneboksen. Kanskje fordi jeg var så sliten og innadvendt sist helg, plager av stress og bekymringer. Eller kanskje hun bare har funnet en annen hun også. Hvem vet. ”Faen”, tenker jeg. ”Jeg kommer til å være alene resten av livet. Jeg er totalt mislykket. Jeg er stygg. Ingen kvinner liker meg…”

Vent litt, de følelsene kjenner jeg igjen. De pleide å plage meg i flere år, men jeg vet jo i dag at de ikke er sanne. ”Jeg er en seksuelt attraktiv mann”, sier jeg til meg selv. ”Kvinner elsker meg”. Det er en selvbekreftelse jeg pleide å si til meg selv mange, mange ganger om dagen da jeg ene og alene dro meg selv ut av noe som i ettertid synes ganske åpenbart var en depresjon. Jeg liker ikke å plage andre med problemene mine, så ingen visste det, men jeg var lang, langt nede. Der er jeg ikke lenger. Da jeg først begynte å si de tingene til meg selv, og andre lignende ting, så trodde jeg egentlig ikke på det selv. Nå vet jeg bedre. Det stemmer. Jeg er en seksuelt attraktiv mann, og kvinner flest liker meg. Noen bare som en venn riktignok, men ikke alle. Så når jeg tok meg selv i å begynne å tenke de gamle negative tankene igjen, så kunne jeg fortelle meg selv at det ikke er sant. Jeg vet at det ikke er sant. Jeg har sjekket opp en rekke pene jenter siden den gangen jeg var nede i det der dype, mørke hullet, jeg har hatt fin sex med noen av dem og jeg har vært i ...

Hva syns dere gutter som har prøvd begge deler? Hvem er best?

Jeg syns mange utenlandske jenter/damer/kvinner går norske selvhøytidelige rødstrømper en høy gang når det kommer til hvordan man behandler sin mann.

Ble for fristende... :p

Sikkert blitt skrevet om en haug av ganger før, men ønsker meg veldig svar likevel!

Traff en gutt fra sukker for noen uker siden, kjempe hyggelig date. Har møttes både med og uten alkohol, og vi er definitivt tiltrukket av hverandre. Han sier selv at datene har vært over alle forventninger, og snakker om oss som et par og om oss i fremtiden. Snakker om meg til venner og familie. Har skrevet masse meldinger med hverandre: gleder meg sånn til å se deg igjen etc. og har lagt masse planer om hva vi skal finne på. Men når dagene vi egentlig har avtale kommer, så er det flere ganger det ikke har blitt noe av likevel (pga jobb etc).... Men hvis han har så lyst til å se meg, så får han det vel til? Er det sånn at han bare holder meg på gress og dater andre samtidig? Er han faktisk ikke interessert? Eller er han faktisk opptatt? Han ringer for å skravle på tlf, men meldingene er nå sjeldne og langt fra så flørtete som de var... Det rareste er at det skjedde plutselig, og det var ikke etter vi hadde møttes engang... Jeg har ikke mast på han, og bare tatt avlyste avtaler med et smil. Men nå begynner jeg å bli lei. Bør jeg fortsatt gi han en sjanse eller gi faen? Skjønner meg virkelig ikke på gutter;-)

Svar taes imot med stor takk!

Heia Norge

Hvem vinner ?

antall mål

Jeg tipper : 24 - 19 til Norge

Jeg har nå vært til og fra på sukker i litt over 3 år. Har vært på kanskje 15-20 dater tilsammen. Noen har jeg gått tur med, noen har jeg tatt en drink med mens andre har jeg bare avtalt å møte på byen. Men leter fortsatt jeg... Litt utålmodig nå merker jeg;-)

Hvor mange sukker-dater har dere vært på? Jeg syns det er like greit å møtes først som sist... Så kaster man ikke bort så mye tid på mail frem og tilbake dersom ikke kjemien stemmer....

Jeg lurer på hvor viktig det er for kvinnene her inne at mannen har hår på hodet? Om ikke, hvor kort skal det da gjerne være?

...forlater jeg Sukker. Et mye mer realistisk alternativ!

http://www.theuglybugball.com/

Tenkte se om det er noen som kjenner igjen noe av dette som jeg legger unger og kan si hva det er?

bru, bru, breia
trollmors voggsang
kveldsang til blakken
han datt i skjøen
her kommer mor
ride ride ranke

meterlange makaroni
vil du ha min gamle BH når jeg dør?
Fli, flai, floy

bamse, bamse
finnbeck å fia

10+10 =20
du må ikke lyve

Ingen vet hvor
haren hopper
ingen vet hvor
Evy stopper.
Et hjerte og en pil
betyr et smil.....

Bjørnen sover, Lille postbud, min due,

Tikken, Boksen av, Ut å gå brannvakt, Anna Malen, slå på pinne, gjømmelegen,

Tro dette vil holde nå. men kunne sikker kommet med flere ting for de som kan huske dette i sitt lange eller korte liv til nå....

... når din tidligere sjef er en idiot og du ikke kan bruke vedkommende som referanse? Hvordan bortforklarer du det?

Noen som er med på ei øl eller tre i Oslo i dag? Raringer er spesielt velkomne....

Helt fantastisk, eller ca hvert fjerde år??

;)

Kjære Julenissen.

Selv om jeg er blitt "stor" så elsker jeg julen og er som en liten unge hele desember. Alle luktene,sangene,smaker,vakre gater,gode venner rundt bordet og pene menn i dress.

Men som alle små jenter så har også jeg ønskeliste:
Jeg ønsker meg :

* Vegas
* Ny kenwood maskin
* Body shop produkter
* Mulberry lommebok
* Badekåpe
* Lexington ullteppe
* Badehåndklær
* Snille barn som alle mødre bør si.

* Åh.....høy mørk og digger meg.

Hva ønsker dere ? Kanskje vi kan få litt julegavetips til familien etc

HO HO HO GOD JUL - Husk å gi masse kos og klemmer, ros til noen hver eneste dag.

Åh, jeg er så lav. Jeg har så lite hår! Jeg har barn! Jeg er overvektig! Jeg bor i gokk!

Har jeg sjans på dame, eller?

Som også en motpoltråd til alle sutrete og klagete tråder på hvor teite mennene kan være.
Hva gjør en fyr bra? Hvorfor vil vi ha dem nær oss?

Foruten sex. (for vi vet vi liker det, fleste av oss)

Nå synes jeg det er på sin plass med en tråd hvor damene kan få beskrive drømmemannen, og ikke minst hva vi menn kan gjøre for å tilpasse oss kravene!
Seriøst, stolthet og selvrespekt til side, det er en gang for alle på tide damene at får si sin mening om hvor høye vi bør være, hvor mye hår vi bør ha, hva slags hårfarge vi bør ha, hvor mye muskler vi bør ha, hva vekten vår bør være, hvor mye penger vi bør tjene, hvor høy utdanning vi bør ha, hva åpningsbrevet bør si, hvordan førstemeldingen bør lyde osv.

Det finnes jo tross alt bare minst en tråd for hver av disse spørsmålene.

....

Lurer fælt på hva damer her inne mener med god kjemi, eventuelt at det bare er kjemi tilstede. Har som jeg skriver i min profil, et noe undrende forhold til dette begrepet, og lurer derfor fælt på hvordan damene oppdager at kjemien stemmer. Er det slik at det merkes umiddelbart, eller er det noe som oppleves over tid? Jeg har ihvertfall inntrykk av at det for damenes del, er noe de opplever, ganske så umiddelbart. Jeg undrer meg jo mest over damene, men bare for gutta og svare også, på hva dere mener er (god) kjemi, eventuelt hvordan den oppstår.

Er dette et ord som har kommet til i senere tid, eller begynner jeg bare å bli gammal? Nå har jeg også sett noen skrive, vennekjemi. Da faller jeg ihvertfall ut.

Jeg tok visst noen øl alene hjemme her i kveld, og plutselig fikk jeg lyst til å ta en tur ut. Noen som er med? Plassen er Bergen!! =)

Alle vil finne drømmepartneren,
alle vil gi,
alle vil ha.

Vi er villig til å satse på den rette,
men i status oppgir vi:

-Vil ikke flytte over avstander.

Sukker er kommet for å bli:-)

Nå venter boblebadet og pils her....... hva skal dere?

Hva er den mest irriterende klisje uttrykket dere leser i disse profilene, en av mine er ...... noen som ikke tar seg selv for høytidelig.....

Selv har jeg endelig en hel frihelg,og den skal nytes max:)
Datteren er hos faren,og jeg har klart å si nei til ekstravakter,så nå er det full rulle med bare meg selv i tankene:)

I dag skal jeg bare slappe av i heimen med et glass vin(bare dumt at jeg tydeligvis ikke har vinåpner..:-/noen som har gode forslag til å få opp greien?:) og pizza.
I morgen skal jeg visst på byn med noen kompiser,er leeenge siden sist,så jeg gleder meg:)

Sånn i all surmulig om hvor teite jenter/damer kan være her inne. Så vil jeg invitere til mer hygge og humør.
Så hva gjør en jente/dame topp. Hva er godene ved å ha oss i nærheten?
Foruten sex. (dette vet vi grundig nok fra før)

Hvorfor svømmer ekorn på ryggen ?

Føler meg som en husmor akkurat nå,og det må jeg bare utnytte:)*er ikke ofte nemlig*

Så nå skal huset skinne,naboene bli lei musikk,jeg skal sitte igjen med en god følelse og ren lukt i huset,og da kan jeg stikke på byn med goood samvittighet i kveld:-)

Og musikken gjør alt så mye lettere;)

Hihi

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym ...

det finnes kjekke,snille menn i alle verdens hjørner....bare synd at jorden er rund!!;)

Har fått et brev av en som absolutt ikke tiltaler meg,og har avvist på en høffelig måte,men nå er vedkommende inne og ser på profilen min hele tiden..Den profilen ligger først,uansett når jeg sjekker siste besøkende.

Er det da man blokkerer?..Men føler meg slem om jeg gjør det,det er jo ikke noe gale å studere profilen min hele tiden,men kanskje litt rart?

Hvordan fjerner man blokkeringen på bruker som er blokkert, og hvordan finner man brukeren igjen?

Angrer...

Ja jeg er faktisk helt seriøs nå og vil ha seriøse og mange svar.

Du er enten en kvinne som er 7 år år eldre enn han eller er du en mann som er 7 år yngre enn henne.....

Hva tenker du om dette, finnes det en mulighet for ekte kjærlighet??

Saken er at jeg sitter oppi dette nå, hun har to barn frå før, en god jobb og egent hus... Han ingen barn, 7 år yngre og en god jobb.. Vi har det veldig bra sammen, koser oss sammen, ser film og finner på mye gøy sammen, har det supert i sengehalmen og passer godt sammen egentlig... men jeg er så usikker på hvordan vi begge tenker og burde tenke opp i dette...

Hva legger du merke til først? Og hva er best?

Jeg registrerer at det er ganske mange av dere mannfolk i godt voksen alder som ønsker dere flere barn. Jeg kan gå inn på en profil, flott bilde og alt stemmer, så er det 2 blader på matchtreet som lyser like rødt som julenissens drakt. "Barna er voksne og har flyttet ut" og allikevel kan dere tenke dere en ny runde med bleieskift og nattevåk......jeg bare spør.

Men

Ingen svar
(mann 41 år fra Hedmark) Privat melding

hvor f..... ble det av min tråd..... oppbrukt da!!!??

Røyk

Siste svar fr. 26 nov. 2010 21:20 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Røktern

Hei. Har bra match med en hel del flotte damer. men jeg røyker dessvære og det er en skikkelig hemsko.
Men er i selskap med noen som ikke røyker, går jeg for meg selv å tar en blås, trenger ikke å røyke på andre folk.
Hva er så farligt med det da
Kommentarer jenter TAKK

hvilken farge har dere på penisforlengeren deres?

Var innom en herværende nettavis og leste en artikkel om hvordan man skal lykkes med nettdating. Det var akkurat de vanlige tipsene, men da jeg så hvem som hadde skrevet det så jeg sannelig at det var en tidligere date som det gikk så som så med. Og sannelig er hun ikke betalende medlem her fortsatt!