Sukkerforum

lurt å la det gå noen dater før man hopper til køys – ikke fordi man skal gjøre seg kostbar for mannen, men fordi det blir for mye nærhet for tidlig, noe som kan ødelegge sjansene til gradvis å utvikle et kjærlighetsforhold?

Hvor mange dater er lagom føre man kan ha sex synes du?

Hei! Hva skal dere ha på dere på Sukkerfesten? Kjører dere kjole (julebordsantrekk) eller litt mer casual "ute på byen" antrekk? Og dere gutta? Er det jeans eller dressjakke og mer pynta stil? Jeg er i villredet!!

I dag skulle jeg dumpe en date og ringte til henne. Hun svarte ikke. Derimot fikk jeg en SMS noen timer senere der hun dumpet meg.

Jeg klarer for pokker ikke å dumpe noen selv om jeg vil!!!

humor? synd de

Siste svar lø. 20 nov. 2010 10:19 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Trådstarte

Alle jenter skriver at de ønsker en mann med god humor, og det er vel neppe noe hemmelighet at de også ønsker seg en som ser bra ut.

Selv synes jeg at min humor er god, og jeg har mye av den, men jeg klarer ikke være morsom når jeg møter nye folk. Jeg må bli litt "varm i trøya" siden jeg er litt sjenert. Jeg har et relativt normalt utsende og skiller meg ikke ut fra omverden.

Hvordan skal jeg da klare å få en jente til å ville date meg igjen når jeg etter en førstedate har vist at jeg mangler en av egenskapene damene søker, altså det at man er morsom?

Tror det kunne vært en idé for Sukker å arrangere et kurs i hvordan man tar vare på mobiltelefonen sin, jeg. Det er utrolig mange som mister den, forlegger den eller klarer å slette telefonlista si...

... hørte jeg noen si.... Er ikke dette en singelfest? Fellesnevneren for de som møter opp er vel i alle tilfeller at man er singel?

Singel har synonymer som: Enslig, alene, separat osv.... Og jeg tror faktisk at de fleste som møter opp på en singelfest er rimelig open minded og kontaktsøkende... Men jeg er en av disse "raringene" som sukker refererte til litt tidligere.... :)

Kansje dette emne har blitt tatt opp før kansje. håper på de som svare gjør det ærligt.

lurer på om det er flere som har fått en uventer reaksjon på en film en har sett. eller sitter igjen med føleser av enten sine, grått, latter eller dette var en teit film.

personlig har jeg sett en del filmen som jeg har fått en eller annen reaksjon. men det som sitter mest igjen etter å ha sett er Mamma Mia. jeg var nysjerrig og ville se denne filmen bare for å ha sett den. men så kom det en del uforberette reagsjoner som jeg tar på tomannshånd og ikke her på forumet.

men andre filmer som jeg synest er noen som jeg sitter igjen med et inntrykk er Daylight, Deadline Torp, World Trade Center, Ladder 49, Veiviseren og kautokeino-opprøret. siste har jeg bare sett ekstra matrialet.

var på (sukker) date i kveld. Den var kjempe hyggeligt. Drømmemannen! MEN, nå da? må jeg bare vente og se om han er videre intressert? Jeg vil ikke virke FØR pågående. Noen gode råd fra sukkerfolket?

Det rare er at jeg elsker folk, utfordringer men hater å date. Skyr det som pesten, skrekken er å havne i/på en date med en som bare byr meg så imot. Ikke av utseende men av hele være måten. Kan ikke fordra menn som ikke bidrar til samtalen eller som ikke kommer med noe saklig. Sitte der å se tomt ut i lufta - grøss og gru.
Jeg er altfor høflig til at jeg kan stikke av også, hjelp meg.

Hvordan gå på date - komme seg unna dårlig date og hva er den perfekte daten ?

HELP ME !!!

Det må finnes utrolig mange dumme rike mennesker rundt omkring........

Klippet fra abc nyheter:
Mye av svindelen dreier seg om kjøp og salg gjennom nettsider og e-post, og vi opplever også en sterk økning i svindel tilknyttet nettsjekking, sier rådgiver Anne Dybo i Økokrim til Adresseavisen.

Økokrim har ikke statistikk som viser hvor mange nordmenn som blir svindlet hvert år.

– Vi fører ingen statistikker, fordi vi oppfordrer folk til å anmelde forholdet direkte til sitt lokale politidistrikt, sier Dyrbo.

Hun anslår at det er snakk om nettsvindel på flere hundre millioner kroner.

– I gjennomsnitt blir hver person som opplever datingbedrageri, svindlet for mellom to og tre millioner kroner. Jeg vet om bedragerisaker der enkeltpersoner har blitt svindlet for over 20 millioner kroner, sier hun. (©NTB)

Ja som sagt...Tror ikke jeg har den beste profilen, så ønsker meg tips og meninger om hva som gjør en profil ettertraktet og interresant?
Snuser litt rundt på profiler her..Men får jo bare sett på menn sine profiler.
Personlig kan jeg finne en interresant mann på bilde, men skygger unna hvis en mann har listet opp at drømmekvinnen må ha så mange kvaliteter at hun ikke er menneskelig lenger...Og hvor menn presiserer at drømmekvinnen må ha personlige egenskaper jeg vet jeg ikke har :)
Jeg har fire bilder hvor jeg smiler på de alle. Men her er det så liten respons at jeg vet har bedre lykke irl.
For ikke er jeg stygg, kanskje midt på treet når det kommer til utseendet.
Men alle menn jeg har møtt irl har falt for sjarmen og smilet mitt. Får høre at jeg er søt med et vinnende smil.
Nå tenker vel de fleste: hva gjør du her da??
Vel jeg er ikke veldig utadvendt og kommer fra en liten plass hvor alle mannfolk er opptatt.
Men tilbake til hovedspørsmålet...Hva gjør en profil ettertraktet og interresant??

I så fall.....noen som kunne tenke seg å treffes til en drink i forkant av festen? Har følelsen av at det vorspielet som arrangeres på Oscar Braaten er for den litt yngre garde :-)

Nå vil jeg vite hva dere menn synes om norske kvinners aktiviteter mellom laknene:)
Hva liker dere, hva liker dere IKKE..noe som er helt turnoff?

Hvordan er deres "drømmedame" i senga? DET hadde vært morsomt å vite noe om!

Fyr løs!

Jeg ble flørta med en tilfeldig som var innom og jobbet for oss. Og jeg svarte tilbake med å flørte.
Kollega spurte om de gutta som skulle hjelpe til,(inkl han) skulle ut senere. Joda..

Og jeg så singel som jeg er og får blitt.. Stikker med min kvinnelige kollega og møter disse gutta.. deriblandt han... han som ser ut som vel på min alder.. Men neeeei..
Hans evne til å hoppe ved min minste ønske.. (jeg bad han ikke betale for noe eller slik altså) ,men det satte meg helt i sjarmisen og jeg begynte å bruke litt små ertete seksuell form for kommunikasjon. <(FY MEG) litt.. kanksje. heheh..
Og han endte med å spørre om en festrøyk med meg sånn etter par timers kommunikasjon.. Greit sier jeg.. Og ikke mer en 30 sekund etter han har fyrt opp sin, så kysser han meg meeeeeeget lidenskapelig og rødmer som fan etterpå og spør på den mest skjønneste måte.
"Kan jeg få lov å prøve meg på deg, du er sååå deilig" Og så rødmet han igjen. Dæven så kjekk han var da...
(ps kun 3 øl var innabords)
Jeg bare tok tak i han og huka han etter meg. Og han var flink og gitt.. Litt knotete i starten, men tok seg opp betraaaaaktelig..
Og den kliniga.. OIOIOI...
Veldig kosete fyr sånn underveis og etter osv osv..

Men nå morgenen kom.. Sendte han på dør.. "Neste gang du kommer innom jobb får vi se om vi tar en omgang til" Enn om jeg kanskje ikke visste om det ville skje..
Det var det jeg fant ut jeg kunne få ut av det herre.. En kjempenatt med en smårips...

Så det går visst og ha noen gode ONSer.. men tror det er når du ikke er for full.. rett og slett.. vel.. "speaking for the girls"

Det er nå to og et halvt år siden jeg flyttet til Oslo, hovedstaden. Og så og si eneste typen gutter jeg har støtt på, både i den virkelige verden, og her inne på sukker, er døgenikere som er livredde for forpliktelser, og bare er ute etter sex. Meningsløs sex, uten forpliktelser overhode, og selvfølgelig slenger de på "som kanskje kan utvikle seg til noe mer etterhvert". Men hallo, hvem kjøper kua når de får melka gratis? Jeg er så fantastisk lei av dette, og begynner jo selvfølgelig å lure, er det meg det er noe galt med? Er jeg some kind of drittsekk magnet? Eller kanskje jeg ødelegger helt normalt fungerende gutter å gjør dem til disse forpliktelsesløse sexønskende maskiner? Som vandrer rundt og forventer at alle jenter skal være villig til å nedverdige seg selv til å bli deres lille sexleketøy, de ringer, vi bringer. Det verste er egentlig hvordan de går frem, hvordan de pynter på det hele med å skrive en liten hvit løyn nå og da for å få tillit, før de slenger sannheten på bordet. Lyser det slutty av meg? Er det derfor de flokker seg rundt meg? Jeg kan bare ikke forstå hva jeg gjør galt..

Hei!
Jeg har funnet en veldig kjekk og trivelig kar her. Vi skal på sukkerdate om noen uker. På grunn av avstand og andre ting lar det seg ikke gjøre før det. Jeg føler jeg kjenner han nesten etter å ha sendt sikkert 100 "post". Nå begynner vi å gå tom for samtaleemner, noe som vel kanskje er naturlig siden vi ikke har møtt hverandre. Har dere noen tips til hvordan man holder samtalen gående uten at det blir "hva skjer hos deg i dag a?" :P Jeg vil gjerne holde kontakt frem til daten, slik at flørten ikke dør ut...

Tips?!

Takk :)

Trenger litt råd rundt et gammelt tema.
Hvordan går man videre når en vet mannen sin har vært utro med en kollega ved flere annledninger.? Forholdet er over nå, men de møtes jo fortsatt hver dag på jobb.

Hei alle sammen

Jeg mener at sukker burde ha med på profilen vår dette :
* Skilt
* Separert
* samboer / gift
* Singel - tidsperiode ?

Jeg vil ikke date en som har vært singel 3 mnd, vedkommende trenger en periode å rase fra seg på.
Vil mye heller date en som har vært singel 3-4 år etc

Hva tenker dere ?.

Katt og mus?

Siste svar fr. 19 nov. 2010 02:02 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym Zuggazagg

Jeg har fått mange gule og noen røde hjerter fra flotte menn etter min smak.Og gitt noen tilbake. Men så stopper det der, disse mennene eller gutta de er inne og titter, men sier ikke noe..Ok, venter de da på at jeg skal si hei? Jeg har tatt kontakt selv noen ganger, og fått svar, men så er det som å tråkke i sirup etter det. Jævlig kjedelig.Og nei, det er ikke fordi jeg er kjedelig..:-P. Hvis man har funnet tonen, kan dere ikke bare spørre om vi skal ta en øl i stedet, hvis vi bor i samme by vel og merke..:-) i stedet for å drive å maile frem og tilbake til krampen tar oss? Man merker jo ikke noe kjemi før man har møtt hverandre. Jeg merker at jeg gir litt faen og bare kjører på når det er sånn. Men da blir jo dere menn skremt .Tåler dere at vi er selvstendige damer og tar handling eller vil dere helst stå for den biten selv.? Eller er dere sjenerte noen av dere?.Eg bare lurer.

Hei! Jeg vurderer sterkt å melde meg på sukkerfesten til lørdag. Er det mange som skal? Jeg kjenner ingen og er litt usikker på om jeg tørr. Er det noen som skal treffes et sted først og gå dit sammen? Hadde vært koselig å blitt kjent med noen her inne så man ikke følte seg helt alene i den store verden..hehe.. :-)

Jeg ser med jevne mellomrom oppslag om "Per" og "Kari" som har truffet hverandre på nettet. Men når jeg ser bildene av dem klarer jeg ikke å la være å tenke på hvor kunstige de ser ut - de er jo helt plastikk, jo!

Det er kjempebra at folk treffer en livspartner, enten det er på nettet eller andre steder. Men vær så snille, da, kan dere ikke se litt mindre tilgjorte ut når en eller annen journalist, eller hva det er, skal ta bilde av dere???

Sitter å hører igjenom en del sanger og kom til å tenke på hva dere andre like av kjælighets sanger som er blitt gitt ut igjenom årene. jeg selv hører en del musikk. pga at jeg er oppvokst med musikk og komponsit i nær slekt.

Her er noen av de som jeg liker av kjærlighets sanger

Tåren På kinne ditt. ja denne er vel kansje en blanding av kjælighet og at personen får et nei av den han var glad i.
Min førstkjærlighet. denne likker noks langt opp på min lista.
Kamilla-milla. denne brant seg fast i minnet mitt var vel en sommer jeg satt å jobbet med noen oppgaver på pcen og hørts på nettradio.
The First Time. kan ikke si hvorfor jeg liker denn, men den er nydelig
Nothing's Gonna Change My Love For You. ja nå vil en del lurer på hvorfor jeg har satt denne opp. men forklaringen ligger litt i sangen og hvordan jeg føler der for den rette personen. det har blitt en del som jeg har kansje har hatt lyst å si dette til.

dette er bare noen av de mange tusen sangen jeg har hørt og som jeg liker av kjærlighets sanger.

Ja det ER så vanskelig - menn ønsker seg jo ikke noe hehe.
Jo selvfølgelig gjør dere det men trenger litt tips .
Har brødre , svogere, tante gutter og pappa som jeg trenger noen gode råd og tips til.
Sitter å kikker på "clas Olson " reklameblad og tenker hehehe ja her er det jo litt av hvert .... men hvem ønsker seg arbeidlamper - skrutrekkersett - og dusjhode m/ lys hehehe ... Neinei. :P

Vi damer har jo tusen ønsker av smått og stort - hvorfor kan ikke menn å ha det?

Så fyr løs her nå kom med ønsker i pris klasse 150 - 15000 :)

Det er to emner jeg tenker litt på som jeg regner med at det vil komme spydigheter fra forum ryttere. men jeg kan bitte fra meg vis det er det om å gjør....

Første er hva tenker du/dere vis dere får et brev, melding eller en flørt fra en som har dysleksi. od du/dere ikke forstår helt hva ahn/hun mener med det som den personen skriver. men for han/hun så virker det som en helt vanlig melding og kansje ikke ser feilen på hva den har sent. Hvordan vil du/dere gjør det over for den persoen? det er flere mått er og gjør det på men kansje det som det blir til at der over ser den eller flirer av den.

Andre tingen er regelrett hvor intens og følelsemassig kan en vær over for en som en har møtt for første gang og at dere har funnet tonen, hva er normalt.

sitter med to erfaringer som kansje jeg ikke har innsett dette ført det gikk i dass og fikk bedskjed om at vi ikke passet sammen og at jeg ikke hørte noen fra den andre episoden. så jeg vel redd for å regel rett dritte meg ut å at jeg går i samme sporet igjen å ødelegger for meg selv.

håper det er noen med litt mer sagfliser som svarer.

Vil ikke si oppgitt - men stiller meg undrende til følgene:

Har vært i kontakt med to stykker i den siste tiden som svarer meg på mail at de har fått seg kjæreste (den ene sågar den store kjærligheten) men uansett når på døgnet jeg logger på er disse to online, hva ønsker de seg tro?

Jeg håper ikke voksne menn svarer slik for å bli kvitt meg ....he he det er jo ikke jeg som blir lurt eller løyet til som er idiot her.... da får de heller blokkere meg......

Så status: under en måneds sukkertid, flere vil kun chatte om sex - nekter jeg blir jeg blokkert, noen har altså kjærester og tar opp tid og plass her inne, Noen vil bare ha en elskerinne - lykke til!

Jeg er voksen og kontakter kun voksne - jeg tror det er her oppe i min alders rekke alle grisene og forpliktelsesløse "playere" befinner seg.....eller kanskje det er slik over hele fjøla - hva vet jeg - men hjelp - her er det utrolig mye tid som går bort ikke bare i grov sortering men finmasket også - jeg er nesten nødt til å tro at de fleste menn lyver her inne og hvor godt er dette sukkerforum da?
Du snakker om å ha is i magen -eller burde jeg miste trua?

Og alle dere unge som snakker om bagasje etc - kom å bli med meg en tur rundt her inne :)))) Jeg har ikke hørt nok til ørene faller av men det ligner :)

Ønske meg lykke til, dere:)

Tanken på å sende eller motta kjærlighets dikt som ikke persoen har skrevet selv. Men som en kjent person har skrevet. hvordan ville du opplvet eller tenkt om den personen. Hadde du tenkt om han/hun ikke hadde noen selv eller at han/hun ikke kunne skrive noe pent å sende eller legge igjen til deg....

eks.

KJÆRLIGHET
er kun en galskap
WILLIAM SHAKESPEARE
(1564-1616)
engelsk dikter og dramatiker

DA JEG VAR
svært ung ble jeg dypt
forelsketog trodde virkelig
at jeg aldri ville oppleve slike
følelser igjen.
Så ni år senere gjorde jeg
det, og langt, langt sterkere
og dypere en tidligere.
KAREN BLIXEN
(1885-1962)
Dansk forfatter

Alder

Siste svar to. 18 nov. 2010 01:13 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym pseudonum

Hva er ok alder's foskjell?? Vil gjerne ha mange synspunkter på dette...

Grunnen til at jeg lurer er fordi jeg selv er 31 og han er 24, ingen ting har skjedd enda men tror nok ikke jeg sier nei om han prøver.... vi har det veldig kjekt sammen og kan fort skje mere...

Hei, alle som gidder å sette av litt tid til å lese dette....

"joinet " siden her for et drøyt halvår siden, for å prøve.....
egentlig, så går jeg bare i ring og ring her, fordi jeg ikke KLARER å finne "den rette" her inne, der ute, noe sted.

Den rette, HADDE jeg.....
hun dro fra meg, for 1.5 år siden..... siden den dagen, raste alt sammen for meg.... vi har barn sammen, men ikke delt foreldrerett lenger....
Jeg har brukt og solgt mye dop, gjort mye faenskap, men alltid elsket moren til barnet mitt og barnet mitt,
Etter MYE om og men, bestemte jeg meg for å virkelig FIKSE livet mitt.

Alt er bra, jeg ser bra ut igjen og føler meg etter et år, ganske bra :)
wohoooo!
Glemte jeg å fortelle at under de 5 årene jeg og eksen var sammen, gikk alle mine "slemme penger" til hennes utgifter, og sørget for at hun ble VELDIG godt likt i banken. (ergo kjøpte hus dagen hun flyttet fra meg).
In ur face, sånn er det. ser den. gidder ikke hate av den grunn..... SÅ så kommer jeg meg videre da...
hun vil ikke prate normalt med meg, og gir meg skyld for alt som har skjedd, og kommer til å skje...

jeg velger å være en god far, og bite i det sure eplet.

Så, så får jeg meg en VELDIG bra jobb, veldig fin bil osv osv
jeg har egen leil. og kan ikke klage på økonomien.
plutselig, vil kvinnen i mitt liv, som jeg lever for, ha meg tilbake!
det BØR ringe en bjelle som sier: NEI IKKE FAEN! hun har ødelagt deg nok, og kommer til å ødelegge deg helt denne gangen.

mens en indre stemme, gråter av lengsel..... jeg elsker hun, savner hun og jeg SKAL gi hun en sjanse.
selv om hun har vært en ekte hore :)

hva faen GJØR man i den situasjonen?
ps, be serious. jeg er ustabil nok fra før ;)

Dette gikk visst litt raskere enn jeg hadde regnet med.....hadde en forhåpning om å bli gammel på forumet
og å ha det gøy sammen med "veteranene" her i månedsvis :-)
Men så dukket det plutselig opp en dame, som jeg nå har blitt sammen med. (Traff henne på en annen datingside)
Det ser ut til å bli noe ordentlig ut av det, så da syntes jeg i grunn det er på tide å forlate Sukker.no

Jeg vil få takke for mange artige diskusjoner, mye moro, for kontakten med mange kjempefine mennesker,
og ønske alle sammen lykke til videre!
Hvis det er noen som lurer på hva som er hemmeligheten, så kan jeg godt avsløre den: dritflaks!
Ha det fint alle sammen, og ha en riktig god jul !

(er "på" et par dager til, men da napper jeg ut kontakten ;-)

Muligens av tai eller russisk opprinnelse...

Eller om han er blitt bortført av romvesener...

Eller om skipet han bordret kantret og forsvant i dypet...

Eller om han er litt hårsår allikevel, og stakk med halen mellom beina....

Noen halveis brukbare teorier her, hva tror dere?

Har aldri vært spearert før...

Flyttet fra mannen etter 25 års ekteskap i sommer og har ikke hatt sex eller nær kontakt med menn på 1 år.
Nå kribler det både her og der. Men hva gjør jeg? Og hva bør jeg ikke gjøre?

Noen som har gode råd til meg?

Vil gjerne ha sex, men etter så lang tid med samme mann, vet jeg nesten ikke om jeg tør.
Kanskej best å få seg en kjæreste først. Det er jo egentlgi det jeg vil.

Ønsker brutalt ærlige svar fra forumets kvinner: hva syns dere om ola nordmanns ferdigheter ved lakenet?

Er de best første gangen eller blir de bedre etterhvert? Hvem er generelt best av kjærestepusene og playerne? Hva er de flinke til og hva er de mindre flinke til? Hva skulle dere generelt ønske at vi var bedre til? Og ikke minst det evige spørsmålet: har størrelsen på utstyret noe å si?

Alle ærlige og erfaringsbaserte innspill verdsettes! Si gjerne noe om hvordan erfaringsgrunnlaget er, fordi har du bare prøvd en mann så...hmhm...er det greit å ikke generalisere for mye!;)

Målet med tråden er såklart at jeg selv og flest mulig andre menn skal kunne lære for å bli bedre, slik at de nydelige damene her inne kan få mer ut av tiden dere tilbringer sammen med oss. Enten det bare blir en kort og lidenskapelig flørt eller starten på en livslang kjærlighet kan man aldri undervurdere verdien av å gjøre et godt førsteinntrykk!:)

Det har blitt noen dater de to siste årene som singel. Både med menn fra nettet og fra den virkelige verden.
Det som jeg virkelig undres over, er flere av dere menns måte å avvise en kvinne på. --- Med stillhet.
De jeg har datet fremstår som ærlige, oppegående mennesker, som vet hva de står for og hvem de er. Men hvorfor er det sånn at når dere finner ut at dette kanskje ikke var det store, velger å ikke ta telefonen, eller unnlate å svare på meldinger.
Kan avtale nytt møte, kanskje date nummer 4,5 eller 6, eller det kan være en "gammel bekjent" man har fått tilbake tonen med..... Også bare stillhet.
Hvorfor er det sånn?

Beklager damer vis denne blir for sterk for dere nå. kansje en må lese denne to ganger for at en skal få tak på hva en mener dette er. jeg står for denne oppskriften

Fredagskake med banan:

Ingredienser:

2 leende
2 myde armer
2 velformende ben
2 faste melkeholdere
1 form foret med pels

tilbereding:

Se dypt inn i de leende øyene. bred ut de velformende ben. klem forsiktig på melkeholderne til formen er smurt. tilsett bananen og før den forsiktig frem og tilbake til den er velsmurt. dekorer med egehvite. Kaken er ferdig når bananen er mye.

Husk og rengjør redskapet. Det skal forhåpentligvis brukes igjen....

Hvordan er det egentlig mulig at så mange flotte og veldreide damer er single????

Vil ønske alle Kvinner og menn, en GOD dag.
Idag, skal dere alle oppleve, at verden er et vakkert sted å leve i, så lenge du ser etter de små gledene i livet =)
som f.eks, hvor vakre alle kvinner er, på hver sin måte =)

kvinner: Dagen er din! (eres)

Jay-Z - Rock Boys

hør på den, og dagen er din ;)

Var nettopp inne på en av de konkurrerende datingsidene til sukker. Jeg vil si først som sist:

På de aller fleste områder har sukker overlegent bedre brukergrensesnitt, altså bedre funksjoner.

Men en liten ting hadde vært en forbedring: Å kunne bruke ulike skriftstørrelser, typer og gjerne og farger i priavet meldinger.

Hadde sukker fått det hadde jeg antagelig forelsket meg i selve nettstedet og ingen dame ville klart å få meg ut herfra igjen...

Har dere jenter noen tips til meg angående sexyparfymedufter

Hadde vært fint om man kunne sett hvem som skulle på festen på profilen. Da kunne man ha chattet og blitt litt bedre kjent før festen? Det er kanskje ikke alle som har lyst til å annonsere at de skal festen, og det skal de slippe? Noen tanker om dette?

Hei, jeg tror vi passer sammen hvis du slanker deg 15kg, hva tror du?

Skjult ID, artig fenomen. Som ny på sukker.no synes jeg forum kan være en god ide i forhold til å betrakte andres meninger og verdier litt på avstand.

Bare en ting jeg undres over. Hvorfor er det så vanvittig mange som skjuler sine meninger bak en skjult ID/pseudnonum?? Er det noe jeg ikke har fått med meg?. Nå er jeg en åpen person da som står veldig for mine ord. For meg personlig er det spesielt om jeg ikke kunne svare uten en tråd uten å vise hvem jeg var. Ser at det er et par tråder jeg kanskje kunne skjult min id på da...men likevel. Er ikke ærlighet og personlighet noe vi søker å bli kjent med?

Bare en tanke her fra sofakroken en søndagskveld.... en liten betrakning fra "seppas" hjørne*ler*

Enjoy:-)

Eg lurer på kvifor www.sukker.no ikkje kan ha et opplegg som ikkje går på å gå ut på byen og kjøpe drink i baren og dj-musikk og alt sånt. Det er slik eg føler sukkerfestane blir markedsført, og då er det kanskje ikkje så rart at det er overvekt av kvinner som melder seg på?

Kvifor kan ein ikkje møtest på andre arenaer enn på "fest"? Det er jo tross alt fordi det er håplaust å gå på byen at mange er på www.sukker.no.

Mads

Vi gutter vet jo hvordan ei jente skal være sexy, men hvordan ser dere jenter på en sexgutt?
Kan det være et smil, mandighet, trygghet og kanskje selvsikkerhet, eller andre ting?

Ser fram i mot svar.

Hva lurer vi på?

Tatoveringer er i vinden, men selv ønsker jeg absolutt ikke en!

Hvordan ser andre på tatoveringer? Er det greit at en fremtidig partner har det? Hvor mange og store tatoveringer er akseptabelt??

Jeg hadde kontakt med en som hadde en synlig tatoverng på armen - ok det, men ble mildt sagt sjokkert da vi ble fb venn er og jeg fikk se at HELE ryggen var full av tatoveringer.......... Skulle likt å sett familien min sin reaksjon når t-skjorten ble tattt av for å slikke sol på hytten ;-) ;-)

Jeg har kun ett absolutt krav og det er at mannen i mitt liv ikke skal ha barn fra før.. Vil lage mange egne ;) Og da blir jeg så driiiitforbanna når jeg stadig vekk oppdager at menn krysser av for "har ingen barn" også viser det seg at de har det allikevel, enten ved at de forteller det etter mange mail eller så har de bilder av barna sine i profilen.. Vær ærlig!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=jDRlxpfsJaE

Ny singel ute 14.dec, 9 sanger på I-tunes 20. dec 2010. CD+LP i februar med 12 sanger. Gled dere over dette ,-)

Alt du trenger er nåtiden og ikke sukker ,.)

Jeg stemmer for å innføre dating slik de gjør det i USA.

De første to datene er uskyldige og man kan treffes i all enkelthet for å bli kjent - det er hvis man går på den TREDJE daten man innrømmer at man interessert eller så kan man krype til køys etc etc.
Man kan selvsagt gå kun på en og avslutte, eller to og avslutte....men ingen sure miner hvis man takker nei til flere treff.
Hadde livet vært enklere hvis vi alle hadde samme sett med spilleregler.

Noen meninger - og hvordan kan vi oppdra hele Norge til å gjøre som jeg vil :)

Er rimelig lei for tiden, og kunne tenkt meg å ta en liten pause fra Sukker. Men ved valg om å deaktivere, står det at profilen blir usynlig og vil bli fjernet etter hvert. Er det ingen måte man kan ta en lite pause uten å stoppe abbonnement?