Sukkerforum

Kan vi ikke få høre noen "gode" kjærlighetshistorier med "happy endings" fra nettdejting her på forumet? Kjenner du noen det gått bra før?

Rart....

Siste svar ti. 2 nov. 2010 01:01 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Egentlig.

De få besøkene jeg får på profilen, kommer nesten alltid mens jeg er avlogga. Jeg tenkte det kunne være lurt å være mye pålogga fordi man da er synlig på Online-lista, men av en eller annen grunn blir jeg nesten bare besøkt av jenter som tydeligvis har søkt meg frem eller kanskje sett meg på sidebanneret. Ikke hjelper det stort å gå innom mange profiler heller; svært få av de jeg er innom kommer innom meg etterpå.

Så... jo mindre synlig jeg er, desto flere besøk? :p

Bare en liten observasjon herfra. :)

Er vel annerledes for andre?

Når jeg leser på de enkelte som jeg har tilsynelatende høy match med dukker det opp noe som jeg syns er merkelig. For noen ganger står det at, denne personen har svart over gjennomsnittet og har dere en høy match kan det bety at dere er spesielle for hverandre.. grei den , men så leser jeg en annen, at denne personen har svart gjennomsnittelig, som betyr at denne personen vil få høy match med mange, og hvis vi har en høy match er det jeg som vistnok er litt rund i kantene. Matchtallene er stort sett like.

Her er det noe jeg ikke skjønner... og syns også disse ubetydelige forskjellene er litt festlige, for hva er egentlig de? Er oppe i 26 "ubetydelige" forskjelle noen ganger .. men har da altså null peil på hva de er..

Må legge til at hvis å svare rundt 5 på hvert spørsmål er gjennomsnittet , er jeg langt unna det.

Noen som har noen gode forklaringer på dette fenomenet.. vil også gjerne høre om noen vet hva disse ubetydelige forskjellene er..

Hvorfor må man scrolle på seg astma hver gang man går inn på forumet her, og forsøker å finne tråden man har vært interessert i etter noen dager/uker? Jeeeez...er det mulig av sukker å ha et GUI som er så til de grader mongo? Wise up, sukker.no!!

Så jeg hadde lyst å fortelle en vits:)

"Hvorfor mennholder hodet på skakke når de tenker?
-For at begge hjernehalvdelene skal få kontakt!"

Eller denne.

"Hvordan holde en svenske opptatt i timesvis?
-Ta et A4-ark og skriv "SNU ARKET" på begge sider"

Jada,tørre og ikke kjempemorsomme:)Men kanskje andre kan bidra med andre og bedre?

I en ideel sukkerverden hadde vi heller sett sånne surveinnlegg;-) :

Søt, interessant jente har besøkt profilen min. Jeg leser hennes nøye, skriver og sender av gårde en melding til henne. Senere kommer det jammen en avvisning!!!!!!!

Forstå det den som kan. Hvordan er det mulig å ikke gidde å trykke på "blokke"-knappen når hun besøkte meg først. Hvor lang tid tar det egentlig..? 0,5 sekund?

Totalt sikkert 20-30 minutter bortkastet tid, samt en litt negativ opplevelse. Glad jeg ikke har et sånt menneskesyn og lar være å blokkere!!!!!.

Samme med de hvor vi har meget høy match. Hun må jo ha sett meg på matchinglista si, hvorfor har hun ikke blokkert meg???

Virker som enkelte godter seg over at de de egentlig ikke har noen interesse av skriver meldinger til dem!!!

Og dette skjer relativt ofte!!

Grrrr!!!!!!!!!!

Ja det lurer jeg på.. etter å ha flørtet i mange uker på nettet, sms og telefon så kribler det ganske så mye i magen her... vi kan prate i timesvis på telefonen om alt å ingnting, jeg blir kjempe glad når han ringer eller sender en sms og jeg har lyst å snakke med han hele tiden. Savner han faktisk når vi ikkje taster eller snakker på telefon, tenker mye på han :-)
Han er på jobb og kommer hjem om litt over en uke og jeg gleder meg samme gjør han. men vi har jo ikke møttes før. Er livet så foskjellig at dette kan bli en kjempe skuffelse når vi møtes??

Noen som har hatt det slik og når det kom til saken så var det ingen ting å gro på???

Selv har jeg tatt en pause i læstestrikkinga og syr varmeputer nå. Lurer på om jeg skal bake en kake etterhvert.....

Bilde!

Siste svar ma. 1 nov. 2010 03:02 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym mimmi

Er så lei av av de fleste menn her inne IKKE har bilde av seg selv i profilen. Er det ikke naturlig å ha bilde av seg selv når en søker etter noen, ev. sende et på mail her inne hvis det føles tryggere. Det vekker min mistenksomhet når dere gutter heller vil sende bilde på mms eller msn. Det er akkurat det som skal til for at jeg dropper hele greia.

Er det noen som prøver flere ganger hvis den du sender meld til ikke svarer?
Og hva syntes dere om det?

For ikke så lenge siden var jeg på date med ei hyggelig jente. Ting gikk som det ofte gjør og det ble litt klining utover kvelden.
Nå er jeg klar over at folk har forskjellige ønsker og preferanser når det kommer til kyssing (mye/lite tunge osv.) men jeg ble litt satt ut over hvor "dårlig" hu var til å kysse.
Nå likte jeg henne godt så jeg kommer nok til å møte henne igjen (hun ville gjerne), men en del av meg sitter da og tenker på: er det i det hele tatt mulig å "lære opp" en voksen person i kyssing? (begge over 30)

Jeg var innom en profil i dag der det var oppgitt at hun søkte et langvarig forhold. Da jeg så på matchtreet, derimot, var bladet på "varighet" rødt (jeg har krysset av 9). Og da jeg leste teksten kjente jeg henne igjen og husket at jeg hadde vurdert å ta kontakt med henne for noen måneder siden, men backet ut på grunn av dette bladet.

Snodig...

I dag har jeg avspassert noen timer og i den forbindelse dro jeg på butikken. Der så jeg en gjeng elever fra den lokale videregående som sto samlet, der én holdt en annen opp mot veggen og en tredje sto og filmet. Etter å ha gitt ham et par spark går han som sparket bort til han som filmer - ikke for å be ham slutte å filme, men fordi de tydeligvis er kompiser. Er sikker på at om noen timer ligger klippet ute på Youtube.

Hva pokker gjør man i en slik situasjon? Jeg gjorde ingenting, for de var mange, jeg én, men nettopp når ingen gjør noe så får slikt foregå.

Det føles ganske ekkelt, egentlig. Noen som har tanker om det?

En veldig pen 28-år-gammel dame i turkis bikini har satt rødt hjerte på meg. Men hun har ingen tekst i profilen sin...
Siden hun er "way out of my league", så antar jeg at hele greia er fake :/

Men jeg får sjekke her om hun har strødd om seg med røde hjerter til dere andre gutta også, eller om det bare er meg?

Hokken ska'n godblonke tel?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Knarfen

Hokken ska’n blonke tel
A Kirsti er lys som e selje,
A Kari er mørk som e gran.
A Kari vil helst vera heme,
A Kirsti er alle stan.

A Kirsti er livat i leken
og le'ugst og lettest på tå.
A Kari sit inne ved rokken
og tvinner den mjuke tråd.

A Kirsti er kvek som en mårrå.
A Kari er blyg som en kveld.
og je, je er gla i dem båe.
- Men hokken ska'n godblonke tel.

Einar Skjæraasen (Bumerke, 1966)

Nicole Kidman gimme gimme.
Grei film for en fredagskveld det.
Kommer det en dame med den kroppen der og litt antydning til intellekt . Så snakker vi da vil denne ulven jobbe for at du får det bra.

Til inspirasjon for kvelden og natten!

http://www.psychologytoday.com/blog/the-scientific-fundamentalist/201010/why-intelligent-people-drink-more-alcohol

De fleste forumsdiskusjoner her handler om menn og kvinner - ulikheter, opplevelser, frustrasjoner og gleder. Noen "får det ikke til", og andre "høster i monn".

Omfanget er vidt, uenigheten også stor, og "alliansen" noen ganger tydelig kjønnsbestemt (jada, det er helt subjektivt).

Men, hvorfor blir det som det blir - Er det en mulighet at det kan være kjønnsbestemt? At kvinner har forventninger og fordommer om menn og omvendt - at vi raskere putter kjønnet i bås i stedet for å si at det handler om personen fremfor at det er en H*N?

Hvordan er det med deg.. klare du å se personen fremfor kjønnet når du gjør deg opp en mening om hvorfor vedkommende gjør som den gjør?

Lurer på om det fremdeles er sånn at mange damer ønsker å bli forsørget av en mann.

Og er det mange menn som kan tenke seg å forsørge en kvinne?

Fikk boka "På vegne av venner", av Kristopher Schau, hjem i posten i dag. Dette tror jeg er en liten perle av en bok (anmelderne mener ihvertfall det). Det har et tema som nok vil ta tak i meg røske litt tak, at det er en bok til kontemplasjon og etteranke er helt klart. Man skal vel kanskje være litt forsiktig med å lese den hvis man har et anstrøk av høstdepresjon men det vil man vel eventuelt overleve ;-)

http://www.oktober.no/nor/boeker/sakboeker/paa_vegne_av_venner

Noen som har lest den?

Jeg sitter her en lørdags kveld foran PCèn...altiboxen har gått fløyten og jeg har bare datamaskinen igjen....jeg sliter virkelig:(
Selvom jeg foruten noen få programmer fredag/lørdags kvelden kun ser nyheter og seriøse programmer , og bruker få timer foran skjermen så sliter jeg nå som jeg ikke har muligheten i det hele tatt!
Er rart at en som ser så lite på tv, går opp i røyk når han ikke har noe tv å se på!
Noen som forstår seg på dette?

6 uker!

Siste svar lø. 30 okt. 2010 21:10 (98 svar)
Skjult ID med pseudonym fortvilet

Bak disse ordene skjuler det seg en jente som desperat trenger å gå ned mest mulig i vekt på 6 uker!

Noen som har gode råd og tips? Det meste av fettet ligger rundt magen. Vær så snill å hjelpe. Dette er et nødstilfelle.

Takk :)

Hei,

Jeg har vert på flere dater. Når jeg er her inne, er det lett å få 3-4 dater i måneden.
Jentene sier jeg ser fin ut, høg og litt atletisk. Skremmer ikke dem bort.

Jeg har avist noen, men det har vert eit klart flertall den andre veien. Det sprøeste er at jeg har blitt venner med flere av dem etter dei aviste meg. Både her på nettet og utenfor nettet.

Så...
Jeg har hatt få kjærester oppover livet mitt. Truffet damer, men mest kunn noen få måneder med date.
Jeg har vert lite søkende også. Men etter jeg fylte 30, så skulle eg prøve.

Er lei nå, lett å få jente venner, men vanskelig den andre veien.
Alle sier jeg er snill, føler ikke meg som en tøffelhelt, men begynner å lure.

Så hva nå?

Clive.

Hve skjer med at man har oppgitt i sin profil hva slags forhold man søker og hvilken aldersgruppe man ønsker og alle mulige forespørsler ramler inn fra de aller yngste til de eldste..?

" Hei, du er spennende,liker profilen din( du leste hva??) jeg er en gift mann på 45 som søker en elskerinne, skal vi treffes?"

" Hei, du er deilig, liker du yngre gutter? Har du webcam? Hilsen kurtkåre 19 år"

I min profil, står det at jeg søker en flørt som kan utvikle seg i aldersgruppen 30-38, da lurer jeg på, kan dette misforstås? at fra flørt til noe mer er å ende som elskerinne? og pluss 10 år, er ingenting?

Eller, fra flørt tilnoe mer er å bli kjørelærer? og at man i tillegg kunne vært mora er noe man bare overser?

Jeg har lest noen sider her inne nå, hvor det diskuteres hva som bør stå, hva fenger ,hva gjør deg seriøs , osv.. men slik jeg opplever det så leses det jo ikke ... og om det blir lest, bryr man seg døyt om det som står...

Og ikke minst, mange syns man skal høflig avise de som kontakter deg.. skal jeg det? Bruke tid på å sende avslag til mennesker jeg ikke engang har invitert til å skrive til meg?

Sånn, da fikk jeg sagt det!

De spiller i Oslo neste lørdag 6 November.

http://www.youtube.com/watch?v=ZzpZE7qn3OI

Jeg fikk lyst til å starte en tråd , der det er strengt forbudt å snakke negativt om kvinnfolk som ikke svarer og mannfolk som bare er ute etter sex.

La oss fjase, skåle, flørte og få en pustepause fra det negative babbelet, la oss ta dette forumet opp til gamle høyder igjen, der disse trådene fort kunne bli på flere hundre innlegg med moro i løpet av en helg.

Kom igjen med en morsom historie, eller en fin opplevelse, eller en vits for den del.
For nå trenger hvertfall jeg et pusterom fra sutringen..........

Fortell mæ en vits;p

Hei:)
Er "ny-gammel" her på sukker,og denne gangen er det mer seriøst fra min side:)
Og det jeg lurer på er hvor mye jeg skal ligge ned i arbeidet med profilen min?Føler på en side at jeg har skrevet altfor mye,men på en annen side har jeg ikke skrevet nok..Om dere skjønner?:-)

Hva har man med og hva utelater man fra profilen?Hva er deres erfaringer?

Surfer rundt på dameprofiler så svetten renner, blir nesten helt våt i munnen av alle de damene her inne joo….jaaaa, der var det ei jeg tror jeg liker litt ekstra godt. Smetter inn i profilen for å sjekke ut forholda. Hun liker friluftsliv…jaja ikke noe galt med det. Humor er viktig, hvem syns vel ikke det. 3 barn :-/ hmmm litt i overkant, men kan jo ikke laste damen for at hun er produktiv heller da. Åhhh se på det smilet da, like vakkert som en påskedag på Hardanger når solen står på sitt høyeste i den blå himmelsengen. Yes, dette må jeg bare finne ut av…bare vent litt….neeei, hun bor i Bergen. Der regner det jo like tett som jeg klarer å si karamellpudding med vaniljepostei til frokost. Nei, la meg komme raskest mulig ut av denne profilen før jeg gjør noe jeg kommer til å angre på. Kan jo ikke bo der….

…..leiter videre puhh. Se der ja, ei søt lita blondine fra trøndelag. Ja vakre piker med trønderdialekt det er som musikk i mine ører. La meg få sjekket ut dette. Inn på profilbildene…ooooj den dype utrigningen. Litt drøyt kanskje, men med de to stolthetene hun viser kan det jo forsvares. Rødmer lett her for meg selv. Hun kunne jo strengt tatt stått modell for Twin towers. Jaja me like, men hva sier mor til dette her da. Hun vil vel reagere på samme måte som når jeg dro Øystein Sunde på max volum og han sang om frøken bibelstripp. Det var ikke noen hyggelig opplevelse nei. Tror ikke jeg begir meg ut på denne utfordringen. Dessuten er det litt langt unna….

….men se her ja, ei som bor i tigerstaden. Det er ikke lengre unna enn at jeg kan leve med. Kort hår, pytt pytt det gror ut igjen og pen nok er hun også. Skal vi se på interessene hennes da. Ja liker å gå ut på cafe. Må jo ikke være rakettforsker for å skjønne at det lå i kortene da. Liker å reise. Jaaaa, da kan hun bli med meg til England å se fotball…diggidigg…eller… fortrinnsvis sol og varme sier hun. Hmmm, jammen det er jo varmere i England enn her hjemme så den kan jo gå. Hun liker å gå på konserter. Det er kult for det liker jeg også, men……hun liker rap….negersnakkemusikk, jaja unnskyld den rassistiske undertonen her, men det er ikke ment slik. Det er ikke noe bedre når Eminem snakker musikken sin heller. Infact worse. IKKE tale om at hun slipper innafor døra her hjemme med den musikksmaken. Det bare går ikke. Hvor skal jeg gjøre av meg når hun setter på det crappet der.

Søren at jeg ikke heiv meg etter hu derre Sigrid Bonde Tussvik eller hva hun heter. Det hadde igrunn vært ei bra dame

Jeg er avhengig!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mann32

Ahhh.....! Jeg har blitt avhengig av sukker! Inne her og sjekker bare halvannen time før middagshjemmedaten ringer på døra!

Men jeg måtte jo bare sjekke hvem det gule hjerten og den meldinga var fra!

Jeg vil bare takke for alle avvisninger jeg har fått :)
Foretrekker definitivt å bli avvist framfor å aldri få svar.

Hva synes dere om å få slike standard meldinger?
For meg er det så turn-off at jeg ikke gidder svare vedkommende. Når de i tilegg har en profil uten tekst, lurer jeg virkelig på hva vitsen er med å være her inne.

Man må virkelig være sjenert hvis man ikke tør skrive ei melding: Hei! Hvordan står det til hos deg i kveld da? Skal vel ikke så mye mere til for å starte en samtale!?

Å være avhengi av ting har ufortjent dårlig rykte. betyr ikke at når en er avhengig av noe så stimulerer og interesserer d deg. gir deg mye?D er jo ikke kunstig eller fysisk usunt. :D

En jente har hatt hjerter på meg en stund...her om dagen besvarte jeg det med å sette hjerter på henne, nå er hun borte fra lista og er heller ikke å finne på min "hjerter liste".
Har hun deaktivert/sletta profilen ettersom hun ikke er på min liste heller?

Er det mange damer her uten profilbilde,og som heller ikke har bilder i albumet sitt??

Er endel menn som kikker på profilen min,og som ikke har noen bilder i det hele tatt..Syns igrunnen det er dumt,og jeg får ikke det minste lyst å kikke på deres profil..

Så jeg lurer på om damene er like der?;)

*og ja,jeg vet det er mange tråder om bilder:)*

Hei
God Jul ( bare tuller) Men jeg gleder meg sykt, var på shopping her om dagen, måtte legge korte i BH`n etter 30 min kunne gått amok. Gleder meg til lysere kvelder(mørkredd) gleder meg til Julemusikk, gleder meg til juleverksted med barna, gleder meg til
snøen og snøball krig, gleder meg til duften av jul. Eneste jeg gruer meg til er første julen uten mine 3 små. Men nyttårsaften er de mine - så da blir det kos og hygge med venner.

Får sikkert kjeft siden jeg skriver om dette i oktober ( snart nov ;-) )

Noen flere som gleder seg ?
Og hvorfor er julen så deilig ?

juhuu - gleder meg.

Hva er god sex - hvor ofte finner/har dere god sex ?
Hvor viktig er sexen i forholdet, for at det skal kunne vare i mange mange år ?
Kunne dere blitt sammen med noen som ikke gå dere 100% sex match ?
For meg så må det være på plass, orker ikke tanken på å ligge på en våt flekk for så å lyve
om at jeg hadde det fantastisk.

Hva tenker dere ?
Erfaringer ?
Behov?
Drømmer/ønsker ?

Hva vil dere jenter/damer at et første brev skal innehold fra oss gutta/mennene? har lurt litt på dette en stund nå, har søkt litt rundt omkring uten å finne svaret på det, så da får jeg prøve her

Kjenner at dette nettdating har kommet til en slutt, orker ikke flere løse tråder og dårlige dates.
Hvor lenge er det normalt å holde seg unna før lysten kommer tilbake.
Jeg for min del tror nok jeg blir borte, ser ikke muligheter her inne mest frustrasjon.
Liker dårlig når en mann anklager meg for å være sånn eller sånn, vil heller finne en som har kjennskap til meg og mitt
nettverk. Må da finnes en MANN i rekkene rundt meg.
Det morsomme med Sukker etc er at man får bekjentskaper etc - det er en god ting.
Men resten, sånne som ikke har respekt et sted burde #¤%& møkka lei sex invit.
Den neste som spør meg om en tur i skogen etc han vil jeg satse på.
Ikke sånne fjols som dyrker seg selv og egoet sitt.
Hilsen klagenemnda.

Noen andre som har tanker - eller er jeg helt på jordet ?

Ny-gammel bruker tilbake. :)

Er det tregt her om dagen eller?
Mange titt, men ikke noe kontakt, annet enn hjerter. (hva det er med de har jeg enda ikke helt skjønt vitsen med. Sett ett hjerte, men ikke gjør noe mer).

Eller burde jeg kanskje ta et hint...:P

Når forteller man feks at man har en diagnose,som feks ADHD?

Jeg har denne diagnosen,og vil derfor være ærlig med tanke på en evt kjæreste.Men det er jo heller ikke noe man slenger ut til alle og enhver..
Jeg fungerer godt i hverdagen,og det kan ikke sees på meg at jeg har det:)
Er redd jenter kan bli litt skremt av dette,selv om det ikke er noen grunn for det!

Så poenget mitt er at jeg vil gjerne være ærlig,men ikke så tidlig at jeg skremmer noen,men heller ikke så sent at noen evt føler at jeg "lurer" dem..

blablalba bla blabla bla bla bla bla blablablabla..

bla blabla?

blablabla!!!!

Hvert eneste år lover jeg meg selv at jeg ikke skal irriterere meg over det her og hvert eneste år blir jeg like sur.
Hvorfor!?!?!?!? selger man julemarsipan i butikkene i midten av oktober?!?!?! Why?!?!?!? Argh!

*rant over*

Dette er utelukkende en tråd for de som har tid akkurat nå...og nå...og nå!

Så lenge du er snill, dum, barnslig, seriøs, useriøs, mann, kvinne, tvekjønnet, arbeidende, arbeidsufør, nerdete, babe, ironisk og/eller menneskelig er du velkommen til å skrive det som ditt hjerte, hjerne etter sjel måtte behage.

Fyr løs, nettnisser!

Jeg er tilbake for en ny runde på sukker.. Ønsker meg selv velkommen tilbake og lykke til:)

Hvordan har det seg at vi velger å blotte sjela vår her inne til menn/kvinner vi vet overhodet intet om.
Er vi så lite skeptiske at vi skriver og legger ut om alt og intet, for at personen på andre siden skal føle at vi kan
kommunisere. Eller er det fordi vedkommende skal føle seg spesiell , samtidig føler skriver seg lettet over å få tømt hode,hjerte og kurere gruff....
Jeg er super skeptisk til forumet her inne, skriver selv med enkelte. Men det slår meg hver gang hvor ærlige enkelte er.
For ærlige etter min smak.
Noen synspunkter ?

Livet hadde vært tamt uten, hører alltid på musikk når jeg er på nettet.
Hva hører du på akkurat nå?

selv hører jeg nå Flaming lips - Are You A Hypnotist?

"Fyr som tar initiativ" "Han må ta initiativ"

Jeg bare lurer på, om dere ser en fyr dere liker, sitter dere da å venter på at han skal "ta initiativ"? Mye passerer dere da ;-) Virker som dere vil legge minimal innsats inn i dette selv.

Ja, nå er to søte jentepuser bestilt, og selskap, kos og underholdning er sikret for vinteren. Jeg kan nå stille meg inn i rekken av enslige, rare kattedamer :D

Noen andre som har funnet noen/noe å holde varmen med i vinter?

Syns det er rart at Sukker er så strenge mht profilbilder - jeg har et flott bilde som er tatt fra siden som ikke blir godkjent.

Samtidig er det helt greit at mange profiler ikke har har bilde i det hele tatt..........

Meninger om dette???