Sukkerforum

En artig lite spørsmål! Hvorfor har du valgt akkurat det nicket du har? Var det bare noe du så som stod på kjøleskaps døra når du registrerte deg på sukker? Var det et kallenavn når du var yngre? Eller er det en litt mer gjennomtenkt grunn til at du har valgt akkurat det som nick?

Jeg kan jo begynne med meg selv! Har alltid kalt meg chairman så lenge jeg har vært på nettet! Det litt morsomme var at jeg fikk en rullestol som hadde model betegnelsen chairman etterhvert. Når jeg registrerte meg her var chairman opptatt så da ble det chairman2s som forsåvidt er en litt nyere utgave av chairman stolen. Nå sitter jeg i en stol som heter C500, men ikke akkurat like passende nick så jeg holder meg nok til varianter av chairman :)

Ta deg tid til å være vennlig, det er veien til et lykkelig liv. Ta deg tid til å drømme, da fester du din vogn til en stjerne. Ta deg tid til å elske og bli elsket, det er et gudegitt privilegium. Ta deg tid til å se deg omkring , dagen er for kort til å bare se seg selv. Ta deg tid til å le , det er sjelens musikk det .

En mann på t-banen i dag leste ei svær blekke. Kunne ikke la være å sniktitte.

"Expand her orgasm tonight! The 21 days programme"

Whaaat?? Skal han gjøre det tonight så er det tonight! IKKE om 21 dager.

Noen som vet hva dette er?

Kansje der flere som slitter med det samme som jeg gjør. har vel gjort det lenge og synest det er litt trist å avvise ei jente som ønsker dra meg ut på danse gulvet for å svinge seg litt å ha det gøy. men jeg blir bare sitten å holde godt på drikken å se på... har fått høre at jeg har noe dansetrinn inne, men det er magen på ryttmen som jeg slitter på og igjen er som en sperre hos meg for å kunne ta sjangsen på dansen. er ikke redd for å drite meg ut eller sånn. men det hadde vært koseligt å kunne tatt med eventuelt fremtidig partver på danse galla eller ut å danse og kunne danset å ikke sittet å sett på...

Er det noen som har noen gode forslag til hva jeg kan gjøre med dette?

Ps spydig heter fra anonym vil ble bitt hode av eller sendt klage på.

Hvor mange her inne kan med hånden på hjerte si at de seriøst er ute etter en kjæreste eller rett og slett liker spenningen rundt alt?

Lille per

Siste svar ti. 23 nov. 2010 21:18 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Wolfie7

Lille Per
Mamma sa til lille Per: – Per, mens jeg lager middag, tror du at du kan stikke ned på apoteket å kjøpe en pakke tamponger til meg?
- Patonger? Hva er det for noe?
- Det heter tamponger, vennen min. Du vet, sånn som mamma stikker inn mellom bena.
- Åh, sånn der musebleie?
- Per, jeg forventer at du husker ordet tamponger, og hvis du skulle glemme det så må du forklare på en dannet måte hva du skal ha!
Litt senere ringte de fra apoteket og sa: – Det står en liten gutt her og sier at han skal ha innvendig isolasjon til pappas hobbyrom!!

Vurderer å kjøpe ny bil, men er usikker på hva som kan være et bra kjøp. Tenker meg pris under 200 000. Hvis noen har god oversikt eller forslag til biler de selv er godt fornøyd med så skriv gjerne om det her :)

Tøfler

Siste svar ti. 23 nov. 2010 18:01 (44 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Jeg vurderer å kjøpe meg et par tøfler. Betyr det at jeg begynner å bli litt gammel?

Hei.. Nå lot du deg sikkert provesere av overskriften?? Men hvorfor det??
Jeg er ny her og skrev ett innlegg om at nå var jeg klar til å bli sjekket opp av gutta sånn at jeg kunne lære hvordan dette fungerte.
Da fikk jeg et litt surt svar tilbake om at det var typisk jenter å bare sitte der å vente.. men at her måtte de selv være veldig aktive og jobbe.. Hvorfor det?? hvis guttene ønsker kjæreste og jentene ønsker kjæreste som sender dem "brev". hvorfor sender ikke gutta ut endel brev da så får de respons tilbake-- Er det ikke litt teit å være på ett sjekkested for å flørte og chatte også tar man ikke kontakt av prinsipp for at jentene skal måtte jobbe og jakte etter drømmeprinsen selv.

Da utfordrer derfor alle dere som leser denne tråden om å sende 10 brev eller hjerter innen i morgen-- så får vi igang chatten og flørten og da blir det mer moro her.
Det kommer 10 fra meg også:-)

Syntes igrunn det er litt rart at de som skriver at de ønsker å treffe alle selv om de har barn, men når det kommer til stykke ser de helst at du ikke har barn fra før... Av en eller anna grunn tar de for gitt at du kun har ett barn men når du forteller at du faktisk har to eller fler, blir de super skeptiske. Hva er forskjellen på ett eller to?? barn er det jo uansett inni bildet.

Hvis dere ikke takler at den andre har barn fra før av bør dere være såpass ærlige med dere selv og hukke av på "jeg ønsker IKKE å treffe noen med barn"

Jeg har vært inne på sukker i vel en månedstid,og jammen meg har ikke det klaffet med noen her inne. Utenom de som avviser meg da....de som er mann nok til å skriver et brev og si at de ikke er intressert. Det sette jeg virkelig pris på.

Men så har mann jo de der,som ikke svare i det heletatt.....like greit å fjerne/blokkere personen. Men så er de som ikke er seriøs i det hele....skriver et par hyggelige meldinger,og PANG! ikke noe mer. Gi beskjed for søren! så vi jenter som er seriøse her inne kan bruker tid på noen annen.

Og hva med de seriøse sukkergutter? hvor er dere? jeg er her inne på det seriøse planen for å treffer noen,men ikke hvem som helst. Jeg er ikke helt overbevis at den store kjærligheten finnes på nett,og vil jo bli vist den motsatte.

Jeg tro at jeg trenger litt råd med dette sukker greie....eller skremmer jeg vekk de seriøse guttene mon tro??

hvar er din beste drink. jeg har en del med her er noen

Slippery Nipple
Sex on the beach.
Blue lagoon
Hva skjedde?!? ikke prøvet og tviler litt på den
Hår på brøste ikke lovlig drink etter hva som er i. skal være 96%, tequila

men skulle ha laget opp litt shot til nyttårs aften....

Man har møtt en person man liker. Ikke nødvendigvis på date, men har god kontakt med en person gjennom Sukker, MSN eller andre steder. En date kan også være aktuelt, men man sitter med en slags følelse av at det glansbildet motparten sitter og skaper av seg selv muligens er litt for godt til å være sant.

Er det da helt i orden å google navnet på vedkommende? Sjekke personen på Facebook? Skattelister? Andre ting? Hvor går egentlig grensene her?

Hadde selv en opplevelse der jeg møtte opp på date og glemte meg, fordi jeg begynte å nevne noe om jenta som hun aldri hadde nevnt til meg - men som jeg hadde funnet om henne i en avisartikkel på nett. Måtte da bare innrømme at jeg hadde søkt henne opp, og vi har aldri pratet sammen etterpå. Selv føler jeg at de som er redd for slike ting har noe å skjule, og da er det alltid greit å finne det ut på et tidlig tidspunkt. Eller hva? Jeg blir så nysgjerrig om jeg virkelig finner tonen med en person, at jeg er ganske kjapp til å sjekke om jeg finner andre bilder eller noe juicy info. Ikke fordi jeg vil finne feil på dem, men fordi det er spennende. Hva er holdningen til dette her inne? Blir ikke overrasket om flertallet sier at det ikke er greit, men samtidig tror jeg at mange av de som sier dette har gjort akkurat det samme selv. Det er bare ikke sosialt akseptert, av en eller annen grunn. Det er derfor jeg skriver med pseudonym i denne tråden også, sånn at jeg ikke skal skremme vettet av interessante jenter som måtte falle innom tråden :)

Ser på noen av profilene så er det en grønn prikk helt til høyre..Noen som vil være søt og fortelle meg hva den betyr?:-)

gelepenis

Siste svar ma. 22 nov. 2010 22:45 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym hvanå?

Etter en flott date, to timer på cafe, ringer han når jeg har kommet hjem..prater i to timer....seriøs fyr..
Så kom han på date til meg med utsikt til overnatting...veldig koselig...har gode vibber på han...fortsatt veldig seriøs..
Vi går til sengs...han får den ikke opp...

Hvor ille er dette....kan det tenkes han trekker seg p.g.a. det? For meg er det foreløpig ikke grunn til å bakke ut, merker at han var veldig, veldig fasinert og betatt..han synes jeg var råsexy...mangler ikke på lysten...

Jeg sendte en sms rett etter han gikk for å si at jeg synes han er en fantastisk flott mann...litt for at han ikke skulle føle at det var et problem for meg...da han gikk sa han at jeg måtte komme på middag hjem til ham neste gang..jeg tror nok det skal gå veien...men kanskje vi har et alvorlig problem i senga?

Han er ikke fra sukker...

Noen kommentarer fra andre om hvor alvorlig dette er? Har aldri opplevd dette før. Jeg er 44 han er 43.

Det er så mange tråder som ender opp med bitterhet og negativ vinkling.
Så nå vil jeg lage noe hyggelig.

Hva gjør nettopp deg glad ?
Når gjorde du noen glad sist og hva gjorde personen glad.

SNART JUL - LA OSS SPRE LITT GLEDE :O)

klem

Jeg får ikke byttet profilbilde - flere som har det problemet ?
Får ikke dratt ut boksen.

Takk takk

Det finnes to typer kvinner, de som skravler og de som ikke tier ...

Denne julengjør jeg noe nytt. Jeg vil gå med Mistelteinen i baklomma, slik at allesom har et problem med å akseptere meg for den jeg er kan kysse meg i ræva......;D

Søndag. Alenedag. Savnedag. Gledesdag. Kjedemegdag. Tadetmedrodag. Vilegentligkosedag. Altmuligdag.

Forumdag?

I kveld fikk jeg lyst til å bare småbable litt nå og da utover kvelden om hva som helst.
Finnes det noen som er klar for litt pjatt, så sleng dere på.
La oss underholde hverandre med litt rart, virtuelt selskap da vel? ;-)

Bare en positiv tråd om hvor fantastiske vi er som kommuniserende vesner. At vi kan utføre masse forskjellige handlinger i hvertdagen.. Og kanskje til og med gjøre andre glade!

Så hva gjør akkurat deg et fantastisk vesen??

Hvor er du ?
Hvor er du som holder meg våken om nettene, jeg våkner av at jeg vil smyge under din dyne. Kjenne varmen,hjerte og pusten slå
finnes ikke noe tryggere enn det i hele verden. Ligge tett å bare kose seg gjennom natten. La hendene røre den varme kroppen og selv trekke pusten tungt før jeg sovner inn med deg i tankene.
For så å våkne av et kyss på kinnet og noen som stryker håret vekk fra ansikte mitt. Jeg smiler og du sier:
God morgen vennen - så vakker du er. Glad i deg.

Kjære Julenissen : JEG ØNSKER MEG DETTE !!!!

Jeg kom inn på siden min under siste besøkende og så et pent ansikt!
Hmm... tenkte jeg og klikket meg inn på bildet!
Nei, der var jeg blitt..... blokkert???? For hva? For innsyn i en "offentlig" profil?
Hva i all verden hadde jeg gjort galt? Greit å ikke like trynet mitt, greit å ikke like profilen, uhøflig, men greit å ikke svare på eventuelle henvendelser, greit å ikke like røykere, greit å falle for aldersgrensen, men å blokkere meg???
Synd det ikke er slik i den virkelige verden også...Han/hun liker jeg ikke så svisj... BORTE!
Jaja, var nok ikke meningen jeg skulle se det i det hele tatt, for neste gang jeg gikk inn på siden var han borte!
Herregud så dum jeg følte meg!

Styrket ikke akkurat selvtilliten nei.... :-(

Aner meg at jeg reagerer feil, men ..........

Har vært på sukker ganske lenge nok, plutselig en kjekk, pen og sjarmerende nordmann dekker opp i profilen min og begynner å prate med meg. Han skal kjøre med bil ca. 5 timer fra Oslo frem til byen jeg bor i, og bli boende hos meg i noen dager. Gleder og er veldig spent.....skal gjøre alt i min makt for at han skal kose seg og føle seg som hjemme. Hadde aldri trodd en kjekk og pen mann skulle kjøre så langt og ivrig å se meg akkurat dagen etter. Håper og ønsker alle dere jenter finner en slik mann som den nordmannen jeg har møtt på ........

Hadde besøk av en ny date. Overnatting. Han spurte om han kunne ta med seg hunden sin...måtte jo si ja...er ikke så glad i hunder. Hunden luktet litt ekkelt...som hunder jo gjør...den hadde løpetid og dryppet blod på gulvet, da de gikk måtte jeg rundvaske og det var skitt og hundehår overalt...kvalmt.

Er det greit å si at neste gang, please ikke ta med hunden? Vil han kanskje droppe meg da? Hunden er visst halve livet hans..

To tips til mannfolka på sukker:

Velg litt varierende situasjonsbilder av deg selv. Jentene er ikke så opptatt av hvor du har reist, men heller hvordan du ser ut...;-) Hmmm, hvorfor legge ut så mange ( og flotte) naturbilder fra feriereisene sine, men kun ett bilde av seg selv....?

Og så et er det den klassiske feilen mange av dere menn gjør; profilbilder i bar overkropp. Lite flaterende uansett hvor kjekk og seriøs du er. Mange jenter velger å IKKE besøke en profil når den har et slikt profilbilde. Det oppleves som useriøst og teit.

skal tro hva man skal finne på i julen... kjedeligt å bare sitte hjemme også.. er det mange som bruker å reise til varmere strøk?

Nok en søndag. Kos dere :-)

Denne fikk meg til å trekke på smilebåndet:

"Jeg - veldig ned til bakken, ærlig, omtenksom, romantisk single jenter. Jeg ønsker å bli undersøkt med høflighet og respekt."

jeg fikk et tips av en vennine. hun anbefalte å skrive ned en liste over hvordan drømmemannen er. hun mente det virket. det er noe med at tanker er frekfenser.... hun er ineniør så jeg skjønte ikke denne om frekfenser. men jeg tolker det slikt at tankene har sin tynge i universet. jo mer man tenker på noe, desto fortere kan dette materialisere seg. poenget med å skive ned en liste er at disse tankene blir veldig konkrette og fokuserte. det skal hjelpe på materialiseringa av disse tankene.... hvem har lyst å teste teorien?

Kan damene svare på hvor mange meldinger og evt nye hjerter de får pr dag i snitt?
Det hadde vært veldig interessant å vite :)

Jeg er en jente som lurer på hvor alle de kjekke, snille, trofaste mennene er hen? Som tydligvis noen av mine venninner har kapret....Er det igjen 1 til meg? En som ikke bare vil ha one night stand, men faktisk et forhold . Må vel gå an å ha det fint i et forhold og, og skjønner meg ikke helt på dere menn/gutter som sier dere ikke er klar for noe ennå. Når er dere klar da? Og et spørsmål til. Hvorfor er det så mange kjekke single menn her inne? Tviler ikke på at dere kan finne en dame hvis dere vil. Er dere her inne kun for spenningens skyld? Når skriver jeg kanskje banalt og blåøyd, men det må da være 1 mann for meg og;-) Ps: Er lei av å være singel.

Siden noen trapper ned her på forumet så kan jeg prøve en .....

Har lest en tråd her om en "kjendis" her.. Men det er vel ikke tillatt?

Eneste måten å kunne se at det er en kjendis er vel i albumet?

1. Sukker bilderegel er at "bildet" ikke må være av en kjent person hehe (nei detta blei bare tull)

Hvem får mest oppmerksomhet her inne av følgende??

1. en attraktiv mannsprofil?
2. en uattraktiv dameprofil?

de fleste heller vel mot alternativ nr 2???

Viste dere gule og røde hjerter er første intiativet og det andre motsatte kjønn må ta neste skritt, hvis han/hun er interessert!?

Sitter litt i tenke modus i kveld. har en del ting som luere på vedrørene oss mannfolk og matlaging.

hvordan ser du på en mann som liker å lager mat og liker være på kjøkkene?

hva mat ville du blitt servert av en mann eller ville du halle latt han overraske deg med en rett han liker?

siste er liten meny som du hadde blitt er servert.

1. Frossen pizza og Vin (grandiosa)
2. hjemmelaget Lasagna ikke pose eller glass. med ostesaus og kjøttsaus. salat, urtebrød m/ost og valg fri drikke til.
3. Finbiff med aromasopp og Sjampinjong. fløtegratinertepoteter og grønnsak bimi. valg fri drikke
4. Bidos. valg fri drikke
4. Plukkfisk. her er det flere varianter. men denne er laget på hjemmelaget potetmos grov, sei, purreløk, gullerot og litt muskatnøtt. valg fri drikke.
5. Lappebiff av reinsdyr, fløtegratinertepoteter. valg fri drikker.

desser ROYAL IRISH CREAM OG SJOKOLADEBITER og kaffe...

hva hadde valget blitt....

Mange menn her inne som blir så mye brydd av uattraktive damer?

Jeg har iløpet av de siste dagene fått 3-4 hjerter ifra folk med østeuropeisk bakgrunn, det gebrokne språket er alltid tilstede, for ikke å snakke om at det som står i forklaringen om seg selv er det samme som står i interesse og arbeidsbolken.....den verste fikk jeg alikevel igårkveld da jeg mottok et brev, profilen var allerede fjerna enda jeg bare hadde vært avlogga mindre enn en halvtime...legger til første delen av brevet for interesserte....

"Hei Kjære! Jeg kommet akkurat over din profil og finner din intelligens og personlighet hisser meget opp, som tegnet meg inn og fengslet meg for sendeen dette budskapets. Jeg håper at du gir meg anledningen å kommunisere med deg, kanskje kunne vi være den perfekte kampen eller den beste vennene."

En annen som ikke har blitt fjerna ennå har dette i profilteksten sin, siden hun ikke er fjerna legger jeg bare ut første setningene.

"Jeg har mye tid ga henne arbeid. Jeg hadde ingen personlig liv. Nå ønsker jeg å endre alt. Jeg bestemte meg for å ta Sukker, "

Tror ikke det eksisterer noen tvil om at disse er fake.....noen som opplever samme tendensen for tida?

Da er det ikke lenge til sukkerfest nr. 2 i år og jeg har nettopp kjøpt meg en billett til sukkerfesten for 2 gang i år, så håper jeg får med meg denne festen:)

Noen som har arrangert noen vorse?? Eller noen som er keen på å ta noen øl og snakke litt før man drar ditt? Har tenkt å dra alene så det hadde vært hyggelig og møtt noen som skal ditt før selve festen starter:)

Hva pokker er det, egentlig, og hva er det som får folk til å gå fra konseptene på bakgrunn av det?

http://www.kjendis.no/2010/11/20/kjendis/blogging/angrep/14380125/

Det er noe ved en enkel klem
som alltid varmer om hjertet
som ønsker deg velkommen hjem
som lindrer nød og smerte.

Sorgen blir mindre
og gleden blir stor
ved bare å åpne din favn
de tusener klemmer på denne vår jord
vil alltid være til gagn.

Det betyr at vi virkelig bryr oss,
at vi ønsker hverandre godt!
En klem er en enkel måte
å takke for det vi har fått.

Vi har alle hobbyer, jeg importerer roser fra Canada og Rusland (ekstra hardføre sorter som klarer seg godt i Norge), og går lange turer i marka.
Hva gjør du?

Eller:

SORIA MORIA SLOTT

Da har jeg booket "mini-suite" på Radison Nydalen, i gangavstand fra de singles arena på Sagene klar for "1001-Natt".

Og i disse "jule-tider" har iallefall jeg unnet meg en hel week-end og funderer på om det er flere som ønsker å nyte
"3 hele dager til ende" med sukker-fest som "hoved-rosinen" denne helgen med "4* reise" til de urbanes mekka.

Tråden er forebeholdt oss tilreisende som har behov for "hotell og tilhørende fasiliteter " close to "Soria Moria".

For en nedtur...!

Jeg har snakket med en ganske så lenge her på forumet, og vi fant forsåvidt tonen, vi var begge 2 klare for å møtes...

Og så kommer det litt av en bombe. Han forteller nemlig at han ligner ikke helt på bildet han har lagt ut.. Neivel, tenker jeg, gammelt bildet da eller? Neida, ikke gammelt bildet, ikke et ekstremt heldig bildet heller, det er rett og slett et bilde av en helt annen!

Jeg føler meg rett og slett veldig lurt,og jeg fikk ikke særlig til beklagelse heller. Bare noe med at hvis jeg hadde likt hans utseende bedre enn han som person kunne han skjønne at jeg var lit skuffa!??!! Hallo! Det er vel ikke akkurat det det handler om, men at man danner seg et helhetsintrykk av en person... og man legger ut et bilde av en kjekk ung veltrent mann og så er man bortimot så langt unna det bildet som man kan komme!

Jeg ble rett og slett fysisk dårlig, og hans unnskyldning for å bruke et annet bilde var at han kjente så mange mennesker og ville ikke bli gjenkjent! Nuvel..Uansett burde dette kommet frem på et veldig tidlig tidspunkt!

Dette er det verste jeg har vært borti,.. Og jeg syns det er virkelig lavmål!

I dag har jeg vært hos min faste frisør for å få meg en hårklipp før kveldens date.
Og denne frisøren er fra Irak, gift med en Norsk dame, og er en humørfyllt og trivelig mann.
Og vi prater om alt mulig når jeg er innom han,så når han får høre at jeg skal på date i kveld, så sier han; kanskje jeg skal gå på date en dag jeg også..... for jeg har jo bare en kone, og hvis jeg skal leve opp til min farfar som hadde fire, så må jeg vel bare svinge meg rundt.

Jeg lo litt av den kommentaren, så kommer gullkornet fra han: Nei vet du hva, jeg gidder ikke å ha flere koner, jeg er jo gift med en Norsk dame, og hun alene er verre enn 4 koner til sammen, så det hadde jeg ikke orket , og jeg har stor forståelse for at det ikke er tillatt med den slags her til lands, det er for å beskytte mannfolka....... :-)

Men er det sånn, at Norske damer er mye verre enn en utenlandsk dame, har frigjøringskampen gått så langt at det har blitt frigjort for mye bitchfaktor i våre damer, eller er Norske damer bedre enn sitt rykte?

må være ekstra vanskelig for ingeniører å finne dame - er ikke annet enn ingeniører her inne jo!!!!!!!!!!!!!!!

Som så ofte før er de fleste av trådene her inne en variasjon over sutring, klaging og "h'n er dum fordi"...

Jeg kunne godt tenke meg en litt mer positiv tone og gir dere derfor denne tråden for de usaklige tingen i livet.
Fyll den med det positive dere måtte ønske ;-)

Selv så jeg en fyr på minst 50 i dag, i en onepiece... Ja, jeg lo ;-)

hurra før mangfolden!

Ingen svar
(kvinne 35 år fra Østfold) Privat melding

Efter att ha läst en hel del inlägg som handlar om missnöje över medmänniskors intressen/profilbilder/”tråkiga” personlighetsbeskrivningar så vill jag gärna göra det omvända: skriva en hyllest till våra individuella personligheter!

Hurra för att det finns så många olika människor, hurra för att ingen är den andre lik!

En vill ha tjockisar, en annan vill ha tunnisar, en tredje vill ha bägge delar!

En vill ha extremsportare, en annan vill ha soffpotatisar, en tredje vill ha en bra blandning.

Varför försöka omvända damer som sysslar med bergsklättring?

Varför försöka få män med bar överkropp på profilbilden att ta på sig en skjorta?

Nej, större acceptans för den enskilde individen är vad vi behöver! Ser man en profil som man inte finner tilltalande, så är det väl bara att bläddra vidare? Varför ska man attackera den personen bara för att den inte har samma intressen och uppfattningar som en själv?

Att få lov att vara som man själv vill är ett previlegium, och det ska hyllas, inte kritiseras!
Tack för ordet

Vi blir i dag mer og mer klar over hva vi synes er sjarmerende og IKKE .
Jeg synes det hadde vært litt spennende å vite hva vi egentlig blir sjarmert av ??

Ja nå tenker jeg ikke bare på et søt smil og pent ytre , men noe som kan komme senere i en date eller i livet ellers.
Vi har alle våre "ting" som har sin sjarm ved oss - og ikke minst det motsatte.
Synes det er på tide å rose hverandre litt jeg - vise at små og STORE egenskaper kan være og er veldig så sjarmerende :))))

lurt å la det gå noen dater før man hopper til køys – ikke fordi man skal gjøre seg kostbar for mannen, men fordi det blir for mye nærhet for tidlig, noe som kan ødelegge sjansene til gradvis å utvikle et kjærlighetsforhold?

Hvor mange dater er lagom føre man kan ha sex synes du?