Sukkerforum

Del talenter dere vet om eller har sett. Starter med disse jentene som er 7 år gamle og som liker å danse

http://www.youtube.com/watch?v=ir8BO4-7DkM&feature=player_embedded

Hei!

Lurer på hvor mange av dere jenter og kvinner her inne som kan med hånda på hjertet si at de er opptatt av trening og hvordan dere ser ut? Er dere opptatt av å få mer markerte armer, mage eller rumpe? Gjør dere det dere kan for at mat, drikke osv skal gi en optimal hverdag? Og der fokuset er innrettet på treningen og hvordan man ser ut?

The heat

Siste svar fr. 1 okt. 2010 11:12 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym pimpalas

Nå savner jeg å ha en dame som kryper tett inntil meg når jeg legger at jeg nesten ordner meg en hore! Bare for å kjenne nærheten og varmen fra en kvinnekropp.

Dette hendte for noen år siden. En jeg kjenner hadde kjøpt en pent brukt Ford Scorpio, med takluke og diverse ekstrautstyr. Den gang et relativt spenstig kjøretøy.
For virkelig å få prøvet denne bilen, dro min bekjent, hans kamerat og respektive kjærester på Danmarkstur en helg midt på sommeren.
En dyrepark der man kjører egen bil gjennom dyrenes innhegninger var målet, pluss å kose seg litt med god mat og godt drikke. De dro av sted med Danmarks båten, og videre neste dag i retning dyreparken.
Bilen gikk som en klokke, og svarte til forventningene. Vel fremme i sommervarmen, og i bilkortesje gjennom parken bar det. Mye spennende var det å se på, og alt var koselig, inntil en bil lengre frem i køen fikk trøbbel og ble stående. Dette førte til at alle bilene ble stående. Også våre venner sin bil.
(historien fortsetter innenfor -----> )

Catch 22.
Hvis jeg skal være i stand til å få en kjæreste, må damene oppfatte meg som positiv, morsom, lykkelig, hyggelig, en som har god selvtillit uten å være arrogant, er optimistisk osv. Uten dette er jeg rett og slett ikke "konkurransedyktig" på kjærlighetsmarkedet. Men fordi jeg har vært så veldig ensom i så veldig lang tid, da klarer jeg ikke fremstå som positiv, morsom, lykkelig, alltid hyggelig, med god selvtillit uten å være arrogant, slitesterkt optimistisk osv!

For inni meg føler jeg meg så ensom at jeg alltid vil fremstå som desperat hvis jeg åpner meg. Har aldri brukt narkotika. Dersom det fantes et stoff som satte meg i stand til å fremstå slik at damer vil bli kjent med meg, skulle jeg tatt det. Et "positiv-morsom-og-optimistisk"-stoff, det skulle jeg ønske meg. Må nemlig fremstå som "positiv-morsom-og-optimistisk" for å i det hele tatt komme i betraktning. En god skuespiller er jeg bare ikke. Jeg er fortvilet over denne catch 22 som har vart så lenge og bare blir verre. Har vært alene veldig lenge (ca 11 år), samtidig som jeg ellers er en særs ressurssterk mann. Har god jobb, god helse, er langt fra fattig og har meget høy utdanning, har et solid nettverk osv. Sånt småplukk hjelper ikke.

Jeg lurer på dette fenomenet?

Hvorfor får damene mer brev osv enn menn her inne?

Er det pga damene er beskjedne eller sjenerte, og at alle menn er pågående?

Eller kommer det av at menn jakter mer, og damer liker at menn tar kontakt først?

Jeg er på et annet nettsted også, der får jeg mer respons enn jeg gjør her inne.

Jeg har samme oppførsel der som her...
Dvs jeg skriver sjelden først til kvinnene, men de tar oftere kontakt der enn damer tar kontakt her.

Hva er grunnen?

Finnes det noen gode svar på dette?

I dag skulle jeg være flink og stakk på treningsrommet etter jobben. Fant flere spennende apparater og gjorde det jeg kunne for å imponere dem som var der - resultatet ble en kropp som var alt for stiv til å sykle hjem og som i morgen kommer til å være så støl at det blir bane hjem da også, med sykkelen stående på jobben over helga. Og da kommer jeg neppe til å våge meg ned i treningsrommet igjen med det første.

Til alle dere som trener på Sats - jeg ser det er et senter som har åpnet ikke så langt fra meg, slipper man slike overtenningsfeil der?

Tiltrekning

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym qwerty

Jeg så nettopp Schrödingers katt som handlet om tiltrekning, og det var i hvert fall to interessante konklusjoner der:

1) Man velger faktisk gjerne folk på eget nivå
En gruppe menn satte karakter på kvinners ansikt og vice versa. De møttes og ble bedt om å "pare opp" ut fra hvem de fant attraktive, og det stemte faktisk relativt godt meg karakterene. Det ville jeg faktisk ikke trodd, men det stemte i hvert fall her.

2) Stemmen betyr mye
Menn og kvinner ble bedt om å sette karakter på hverandres stemmer, og tendensen var at jo lysere stemme en kvinne hadde, jo mer attraktivt ble kvinnen oppfattet og at jo mørkere stemme en mann hadde, jo mer attraktivt ble mannen oppfattet. Det, derimot, var ingen stor bombe for meg - stemmen betyr faktisk veldig mye.

utrolig!!

Siste svar to. 30 sep. 2010 17:51 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym anonyma

Tror dere jeg misforstod...?
Får melding fra en fyr som har kontaktet meg en gang tidligere. I sin forrige melding fremhevet han min "deilige kyssemunn" som en av de tingene som gjorde at han tok kontakt?!?
I meldingen jeg mottok i dag fikk jeg en utførlig liste med vekt, høyde og: 19 cm!....jeg antar dette er lengden på utstyret...hehe
Jeg svarte høflig at jeg nok ikke var ute etter sexpartner, men antok at han var det, og ønsket han lykke til videre.

Han svarer at jeg snakker "dritt" om et menneske jeg ikke kjenner?! og han blokkerte meg, kanskje likegreit;)

Høra?

Siste svar to. 30 sep. 2010 17:06 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Kryllbert

"Hører du lydene i høra?"

Det var nesten såvidt jeg hørte ham, men noe hørte jeg jo. Det nye ordet "høra" var uvant, men traff likevel en pussig indre resonnans. Jeg begynte å innse at et nytt ord, en ny ide, var blitt født. Kanskje ville denne ideen forandre ting, bli et vendepunkt i verdens historie, punktet da de harde tidene begynte å gå mot noe lysere.

"Øra er hull i huet, men de har evnen til å høre. Men hva skal vi kalle øra-som-hører?"

Jeg skjønte at jeg selv hadde to hull på hver side, og at mye rart slapp inn der som jeg ikke forventa. For eksempel husker jeg som liten unge, at jeg lekte i sandkassa og hørte ungene skreik. På den tiden hadde jeg ikke så mye skille mellom hva som hørte og hva som ble hørt. Slike skiller tenker man ikke på i sandkassa.

"Høra betyr derfor: øra-som-hører. Dette er et nytt og genialt ord, kompis. Dette er det ordet du hører når du skjønner hva som er TWO-IN-ONE!"

Gærningen hadde rett. Og kanskje er det slik verden kan bevege seg fremover. Ved at hver av oss, sten for sten, lager et lite ord her og et lite ord der vi får sjansen. Og disse stenene blir til broer som begynner å forbinder oss, et menneskes virkelighet og et annet mennseskes virkelighet. Og kanskje kan vi begynne å samarbeide istedenfor å ødelegge for hverandre, se på hverandre som venner istedenfor fiender - bli et brorskap istedenfor grupper som ser på hverandre med frykt, mistenksomhet og fordømmelse.

Kanskje vil også du, kjære leser, gradvis begynne å høre disse lydene dypt inne i hodet ditt når du hører noen snakke om snakking. For hver gang vil sangen høres litt mer kjent ut enn tidligere, og snart er den som en kjær eldgammel venn. Vennen som minner deg på at enkelte ting i livet virkelig alltid vil forbli det samme:

"Høøøøøøøøører du lyyyyyyyydene i høøøøøøøøøra???"

Det hender jeg surfer innom ulike singelnettsider, og det slår meg ofte hvor stor og ikke minst glanset singelindustrien er. Ved siden av nettdatingen slår det meg at det er to hovedretninger:

1) Her finner du aktiviteter der du er garantert å treffe andre single.

2) Her bygger du opp selvtilliten din.

Nummer 1 er for så vidt grei, liker man å gå i fjellet er det sikkert greit å kunne gjøre det sammen med andre single og attpåtil ha mulighet til å treffe noen, selv om jeg må innrømme at enkelte aktiviteter jeg synes virker litt tilgjorte (for ikke å snakke om de bildene de illustrerer det med). Men nummer 2, med både psykologer, terapitimer og sjekketrening synes jeg virkelig at fremstår ganske så kynisk. Er det psykologiske årsaker som ligger bak ens singeldom er da dette psykologiske faktorer som også har andre følger og bør behandles deretter, ikke ut fra et fromt (men i bunn og grunn nok ganske så kynisk) ønske om en partner. For ikke å snakke om trening - er det i det hele tatt noe som er mindre realistisk for en sjekkesituasjon enn en kunstig situasjon? Det minner meg mest av alt om Sigurd Solliens "Sjarmørskolen" fra TVNorge uten de "praktiske testene". Er det virkelig noen som har utbytte av det?

Nei, takke seg til god, gammeldags nettdating!

Og hva fikk jeg igjen? ;(

er flere som sjekker på sukker:-) skal vel sende fra sukkerfest senere

Jeg har nettopp vært i utlandet og kjøpt kvota som det seg hør og bør. Men nå sliter jeg med et problem - det er rett og slett ikke plass i barskapet mitt!

Har jeg virkelig blitt så prippen på mine eldre dager?

Nei, nå skal det drikkes her!

Jeg har en litt stygg vane med å gå rundt og synge med når jeg har drukket noen enheter og har musikk på øret. Men jeg må si jeg fikk litt stygge blikk for en tid tilbake da jeg begynte på denne:

http://www.youtube.com/watch?v=vn8QC8mc8kI

Siden det er så mange spreke folk her kan det hende noen kan svare meg.

I hvert fall - i dag røk kjedet på sykkelen min. Jeg stakk innom XXL og hørte om det var noe jeg burde kunne fikse selv. Det var det, så jeg fikk (eller kjøpte) en kjedekutter. Jeg tok av delene på begge sidene av bruddet, men jeg klarte ikke å montere dem sammen igjen. Så spørsmålet mitt til sprekingene er - går det greit å heller kjøpe meg en kjedelås og hvordan finner jeg ut hvilken størrelse på kjedelås jeg trenger? Jeg har nemlig montert en kjedelås før, og det klarte jeg faktisk.

Jeg stusser over de som blir avvist og svarer: "Synd du er så rask til å avvise, men men... Det er du som går glipp av noe!"
Er det virkelig det? Eller er det noe man sier for å beskytte seg selv? Straffe den andre? Jeg skjønner det ikke. Om jeg ikke oppnår kontakt med den jeg ønsker, så er det vel mer mitt tap enn hans, skulle jeg tro?

Fra tid til annen så kommer det innlegg fra noen kritiserer matchtallet. Annet er ikke å forvente når lavt matchtall, eller lite matchende matchtre, av mange blir brukt som en ekte eller fiktiv grunn for at de ikke er interessert.

Matchtallet er ikke magi, men kun en summering av matchen på de spørsmålene i relasjonstesten, og hver og en kan selv bestemme hvorvidt det enkelte spørsmål skal telle med. Hvis det at motparten leser masse er det eneste så betyr noe, så kan man gjøre hele filtreriningen på bakgrunn av det. Hvis det er mye lesing, mye friluftsliv og lite porno som er viktig så tar man med det. Verre er det ikke!

Suksessen som skyldes matchtallet vårt er grunnlaget for Sukker. Ca. 100.000 kjærester som er koblet på Sukker og på grunn av dette så anbefales sukker enormt mye. Vårt totale markedsføringsbudsjett ligger på kun ca 500.000 årlig i motsetning på flere titalls millioner for de to datingtjenestene som er nest størst.

Den effektive matcingemotoren har derfor stor verdi for oss og hvis vi tillater folk å bombe forumet med misnøye og mistro til matchingen så er dette kritisk. En leser kan fort bli forledet til å tro at det er like effektivt å velge partner ved å lese horoskopet i ukebladet denne uken.
Vi valgte nå å slette to tråder hvor en sukkerbruker hadde brukt mange timer til å fortelle at matchtallet var nesten uten verdi. Vi liker ikke å legge munnkurv på folk, men når noen stiller seg utenfor en butikk som går godt og snakker dritt om det som finnes der, så tar det for mye ressurser å stå der ute å argumentere i mot vedkommende. Spesielt når dette foregår til langt ut på natten.

Så igjen: Matchsystemet er kun et verktøy og matchtallet summerer kun matchen på de enkelte spørsmålene i relasjonsmatchen. Det er altså opp til hver enkelt bruker å lære seg å benytte verktøyet, og det kan de aller fleste! :)

Les mer her:
http://sukker.no/matchsystem.html

Han: Hei i natten, du fagre dame - lyst til å bli kjent med en sprudlende hjelpepleier fra xxxxx :)
Meg: Hei der.. Takk for meldingen. Nå har det seg slik at jeg har fått litt kontakt med en mann, så da passer det litt dårlig. Jeg må se hvor det bærer. Ha en fin søndag
Han: Hei, og takk for tilbakemld:) Skjønner jo dette med at du gjerne vil se ting litt an - for all del - men - når det er sagt - ville det jo for ei flott dame for deg - kunne være kjekt med "flere" som viste deg litt oppmerksomhet..., iallefall gjentar jeg gjerne dette med at jeg syntest du så særs fager ut - eller for å si det som Austin Powers ville sagt det : "shagadellic babe" :)
Meg: Vel, takk takk for komplimentet.. synes vel så lenge jeg dater en, så er det greit å ta det litt med ro, ang kontakt med andre menn.
Han: Skal ikke mase på deg...., hva med litt flørting på nett, f.eks msn? er ikke kommet til facebook stadiet enda:( Savner blandt annet - av mangel på live - den ene spesielle å skrive litt frigjort med - på msn f.eks:)))
Meg: Hva mener du?
Han: Med all respekt å melde - dvs "spenning på nett" :)))
Meg: Det var vel det jeg lurte på da, hva mener du med spenning?
Han: Tja, det kan jo være at en "hisser" hverandre opp - både skriftelig og/eller pr web - derav "spenning":)
Meg: Vet ikke hva det er med dere gutta, men nettsex frister aldeles ikke. Gir meg ingen ting
Han: Selvfølgelig vil det alltid være best live:) Egentlig fordrer jeg ikke så mye.., jeg kan like at damen ser på, når jeg koser med meg selv - nå er jeg fortsatt inne på webstadiet - og skriver litt.....
Meg: Og hva skulle det gi meg .. det å sitte å se at du leker med deg selv... ????
Han: sansynligvis ikke mye nei, det ser jeg nå..., (....jaja - iallefall - uten at jeg selv kan si at jeg er noe sexsymbol - så ser iallefall du - som jeg har sagt tidligere - særs godt ut i mine øyne:) Liker godt å massere vel å lenge med olje..., og liker smaken av våt og kåt mus....mmmmmm.., som menn flest er det deilig å se junior forsvinne mellom noen ivrige lepper også....., vil iallefall at damen skal ha det godt..

Og da forsto jeg at jeg bare kunne slutte å svare, at selv om jeg fortalte i ganske klar tekst at jeg ikke var intressert, så tok han det ikke.
Hvorfor tror så mange menn, at damer er intressert i å snakke sex, eller se menn leke med seg selv på nettet, for han er ikke den eneste?

Jeg skulle ønske jeg hadde mot nok til å gå bort til en fyr på gata, si hei og smile, men er nok av en eller annen grunn litt redd for både min og den andres reaksjon, da dette ikke virker særlig vanlig. Hva mener dere og hvordan hadde dere reagert hvis noen gjorde det mot dere? Er bare nysgjerrig:)

Sandnes

Siste svar on. 29 sep. 2010 00:19 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Kitty

Er det noen som vet opp et billig sted for overnatting i Sandnes?

Lurer på om det er lov å lage en tråd om uekte profiler, der vi nevner nick? Eller er det ikke lov å "henge ut" noen her?
Hvis folk ikke liker å bli hengt ut, bør de jo være ærlige i utgangspunktet.

Kommer over mange flotte profiler her inne, og tenkte jeg skulle sjekke tineye.com bare sånn for sikkerhetsskyld - og joda, flere av profilbildene er av av bollywood-stjerner. Utrolig skuffende, spesielt når innholdet i profilen ikke var så verst.

Hva er empati?

Siste svar ti. 28 sep. 2010 20:07 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym lurer på?

Jeg lurer på hva dere andre legger i ordet "empati"?

Jeg ser det er mange her som bruker ordet her , men er usikker på hva man legger i det

For meg betyr det evnen til å se hvordan andre har det; glad eller sint osv, og kunne sette seg inn i og forstå deres situasjon, mens jeg har opplevd at noen som sier at de fhar masse empati tvertimot viser det motsatte nemlig egosentrisme,(manglende evne til å se ting fra en annen side enn sin egen).

Det ble veldig seriøst men pga dårlig erfaring, må jeg bare høre hvordan dere andre tolker det

Kanskje noe som ikke tar alt for lang tid å lage og som er super digg!! hehe:)

Hilsen singelgutt28:)

Har nå opplevd to ganger på to måneder å skrive ~1000-1500 meldinger med noen over ca 3-4 ukers tid (altså 20+ hver vei per dag) og følt å klikke veldig godt med begge. Etter første ukenish på begge har jeg forsøkt å få møte i person, men det har vært småting i veien, egen ferie, deres ferie, + + +

I begge tilfeller har personen plutselig forsvunnet fra Sukker uten spor. Den ene logget bare ikke inn mer og den andre har enten blokkert meg eller slettet profilen (til gangs på den dagen vi hadde avtalt å møttes). Nå jeg forstår at det er normalt at man får nei og blir avvist, det er en del av gamet, men er det ikke normal folkeskikk å gi et hint i det minste? Begge to har forsvunnet bokstavlig talt mitt i en setning etter som sagt 1000++ meldinger av til dels meget personlig, koslig og intime mail.

Er det mange som bruker Sukker kun som tidtrøyte og aldri har noen intensjon om å møtes i person? Er det mange som gjør dette som skriver 20+ meldinger med enkeltpersoner hver dag?

Nå har jeg vært supermedlem her i 3 uker og er litt overveldet over alle de spennende damene jeg lett kan få kontakt med. Før hadde jeg nesten ikke noe damekontakt og nå er det lett 3-4 dager i uka hvis jeg viser litt initiativ. De damene jeg treffer er forskjellige og med forskjellige kvaliteter. Dette med å finne "den rette" er vanskelig og spennende.

Jeg lurer litt på. Hva blir det neste? ingen kan spå fremtiden og de sier at man ikke skal presse på kjærligheten, men legge forholdene til rette for den. Jeg prøver det jeg kan...jobber med å bli en litt bedre person, prøver å treffe så mange som mulig, finne ut om de jeg liker.

Plutselig er alt så nytt og spennende og komplisert og usikkert. Det er litt vanskelig å forholde seg til det. Andre som opplever det likedan?

Har noen potteplanter som jeg på et mirakuløst vis har holdt liv i. Tenkte jeg skulle stelle godt med dem før jeg dro bort,og ga hver og en av dem en solid klunk med flytende blomstergjødning...nå er dem et misserabelt syn,det ser faktisk ut som dem dør. Er det noen tips for hvordan jeg kan berge dem?

Noen som har erfaring med dette tilsetningsstoffet? :) Ble anbefalt det i dag, og kjøpte det til matlaging. Tror eg merket litt forskjell på middagen, men er ikke sikker! Hadde det på kyllingfilet.. :D

Nymotens teknikk

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym pgmp

Nå til dags må man gi bilnøkkelen til bikja. Det kalles sikkerhet. Man kan ikke lenger forlate en bil med hund eller andre dyr på innsiden. Selv om man ikke gjør noe aktivt for å låse finner disse bilene på at de skal slå på alarm så fort man er utenfor synsvidde. Og alarmene har en tendens til å virke. Man har altså valget mellom å vekke nabolaget, legge nøkkelen midt på parkeringsplassen eller gi den til dyret.

Jeg nevnte dette for en bekjent og fikk servert hans erfaring på området. Bilen sto utenfor døra. Nøkkelen lå i jakkelomma rett innenfor døra. Han går ut, trykker på start og kjører til butikken. Handler og skal hjem. Da oppdager han at nøkkelen ligger i jakkelomma, fortsatt rett på innsiden av døra, hjemme. Kjøreturen føltes brått litt unødvendig.

Fordelen med disse nøklene er selvsagt at om man skulle være så uheldig å ikke oppbevare nøkkelen hos naboen på det tidspunktet en tyv vil ha bilen, får tyven i alle fall ingen angremulighet med å levere bilen tilbake.

Jeg har bein i nesa, og er ofte ute i skogen og oppe i trærne eller på kafe eller konsert. Jeg har en aktiv livsstil, og setter pris på kosekvelder i armkroken til kjæresten. Alt er lett, og jeg er høyt og lavt og ofte å finne i sofaen. Trallalla. Ja takk til begge deler og både og.

Min drømmekjæreste er ikke selvhøytidlig, har glimt i øyet og få meg til å le. Han er aktiv og liker hjemmekos og både og og begge deler. Han er veltrent men trener ikke så mye. Han må være åpen og ærlig. Han har en enorm selvsikkerhet, men er ikke oppblåst. Og både og og alt mulig. Han reflekterer mye, men tenker aldri mørke tanker.

Alt er lett. Trallalla. Dersom du lurer på noe, så send meg en melding (så kan du fortsette å lure mens du venter deg grønn på at jeg skal nedverdige meg til å sende deg et svar)

Blir alltid så sinnsykt kosesjuk på søndager. Noen som deler den med meg ?

Vil med dette takke for en hyggelig fest.
Vil takke alle jeg snakket med for hyggelige samtaler, og morsomme samtaler.

Var jo ei jeg fikk et bedre øye til enn andre, men så skjedde skjebnen.
Hun ble/var litt for full, og måtte avslutte kvelden tidligere.
Og jeg ga ikke ut mitt mobilnr av uklare grunner.
Men slik er livet.
Kanskje jeg treffer henne igjen på neste fest.
Eller at hun leser dette jeg nå her skriver og tar kontakt. ;-)

Jeg vil også takke den hyggelig betjening som var på jobb.
Dvs vakter, baransatte osv.

Jeg vil uansett takke for en hyggelig fest.

Selv gikk ikke jeg for å hente match-kort, pga jeg var mer opptatt av å oppleve atmosfæren.
Jeg tror egentlig på opplevelsen av å snakke og bli kjent enn av dette med å ha 100% match.
Den ser jeg på som veiledende og kanskje noen ganger villedende.

Jeg lurer også på andres opplevelse av festen?
Hvordan var den?

se på nrk3 og le litt:))

Jeg kan f.eks se på siste besøkende, og se på antall besøkende. Noen ganger har antallet steget med kanskje 10, men jeg ser ingen nye bilder/profiler. Er det slik at man ikke kan bli registrert mer enn en gang som besøkende per dag eller noe?

Er det mange som skal på festen som kommer til å dra alene?

Har veldig lyst til å dra, men usikker på om jeg gidder å dra alene. Er veldig utadvendt og sosial, så det er ikke det som er problemet, men litt viggo kanskje.. Eller hva tenker dere andre? Hører veldig mye forskjellig om snittalderen på disse festene og for min del så er jeg vell mest interessert i jenter fra midten av 20 års alderen - rundt 30 kanskje:)

http://www.abcnyheter.no/node/117710

I en tidligere tråd tok jeg opp det med at antall år utdanning hadde noe å si for sexen.
I dag kom beviset i avisa:

Skolerte
Kvinner med høyere utdanning vil mer sannsynlig både motta og utføre oralsex, enn de som droppet ut av skolen etter videregående. Kvinner med en mastergrad vil i større grad være interessert i en one-night, enn de som kun har bachelor.

Går an å kose seg alene også! Nydusja kropp i nyvaska sengklær med siste nummer av Billy..... Natta folkens!

jeg har akkurat logget inn og ser en av de innleggene som var her ca en time siden er borte. Hvorfor noen av innleggene blir plutselig slettet her inne?

Mitt elendige selvbilde gjør at det ikke kan falle meg inn å kontakte noen uten å ha opplevd noe jeg oppfatter som interesse på forhånd.
Har derfor satt hjerte på de jeg kunne tenke meg å bli bedre kjent med. Om de ikke besøker profilen min regner jeg med at de ikke er interessert. (har profilbilde) Så nå, etter to år som superbruker her inne, er jeg like langt... ikke så mye som en kaffekopp...

Så viste det seg at en jeg kjenner IRL var sukkermedlem. En jente. De fleste har vel gjettet at jeg er hankjønn...
Hun fortalte at hun hadde flere hundre hjerter, og aldri sjekker profilene bak....... hadde mer nok med å svare på brev hun fikk.
Selv har jeg aldri fått noe hjerte, og at jenter får i hundrevis har ikke falt meg inn......

Synes dette virker så sprøtt at jeg har lyst til å høre flere oppfatninger. Er det virkelig sånn at jenter faktisk kan være interessert selv om de ikke sjekker profilen etter å ha fått et hjerte???

doh!

Siste svar sø. 26 sep. 2010 23:39 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym SingelMANN

Hvorfor skal det være så vanskelig å få kontakt med den jeg vil ha kontakt med.
Ti damer svarer på ti forskjellige mailer.

Hvordan kan jeg vite hva hvem kan komme til å svare på?

Jeg ender jo alltid opp med å ikke å få svar når jeg føler en profil ser ut til å passe perfekt for meg.

jaja.. litt suttring må man vel kunne une seg..

Jeg prøver å spørre på nytt. Var det mange rundt 50 år på festen. Er glad for svar

Lurer ofte på hva menn i 50 åra setter pris på hos oss kvinner.

Våkner klokken 0700 av vane med hangover fra gårsdagen sukkerfest og alikevel så har kroppen bestemt seg for å være full av energi. Men for mye hangover til at eg gidder gå på elixia og ingen å bruke all overskuddsenergien på. en god engelsk frokost hjalp jo bare til med å øke energinivået.
Er ikke kampstart før klokken 20 så for mange timer å slå ihjel med maur i blodet.

Prince:)

Siste svar sø. 26 sep. 2010 18:06 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym skuffa!!

Prince kommer til bergen!!! Noen som er misunnelig? Noen som skal ta turen? ÅÅÅÅÅÅÅ som jeg gleder meg, satse på det er mulig få tak i bilett.

Hvordan kan jeg endre profilen slik at jeg ser profilen til de som har barn? Finner ikke hvor jeg kan endre det...

For alle sexy forumtrollene

Ingen svar
(kvinne 48 år fra Nord-Trøndelag) Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=OIlHt_syoSE

Ha en fin søndag ;-)

For noen uker siden var jeg på Internasjonalen, som vel er kjent som et av Oslos mer aktive kjøttmarkeder, og satt med noen kompiser ved et bord. Så snur ei jente ved nabobordet seg mot meg og sier at jeg har en fin genser. Jeg takker og snur meg tilbake til kompisene mine. En halvtime senere går de, og ett minutt senere tenker jeg bare: D'oh!!!

Flere som har det sånn?

Sjallabaisen godtfolk! =)

Noen som skal på Infected Mushroom konserten i Bergen imorgen?

Piz&Light

Ønsker alle sukkerklumper en strålende lørdag!
Er i gang med bøtteballetten og skal nyte kvelden i ren og pen stue, mens høstrvinden river i hushjørnene.
Her er det bare å tenne lys og ha litt godt i glasset, og kose seg i høsttiden.
Kanskje jeg får en sukkerbit på besøk, så da er det hele ganske perfekt for meg :)
Og til dere som skal på sukkerfesten, kos dere og ha det gøy!