Sukkerforum

En diskusjon på jobb endte opp med at en kollega sa at middag med biff og rødvin måtte man være to for å spise, for opplevelsen av romantikk var like viktig. Nå står kraftbein på kok til sausen og rødvinen skal åpnes selv om jeg skal nyte det alene. Jeg passer på å spise mye god mat laget fra bunnen selv om det ikke er andre å dele den med bestandig. Er det andre som gjør det samme, eller er det alltid enkel mat når dere spiser alene? Jeg vil jo ikke gå glipp av gastronomiske opplevelser selv om jeg er alene en frikveld.

Det er hyggelig med hjerter, men når jeg mottar hjerte fra en mann som hverken har bilder eller tekst, skjønner jeg ikke helt hva han forventer. Hva skal nysgjerrigheten min trigges av, lizzom?

Er det flere som blir melankolske, sentimentale og nesten litt deppa i julen?

Jeg blir det. Jeg synes ikke julen er det den var. Besteforeldrene mine er døde, foreldrene mine pensjonister og tar det litt roligere. Broren min er opptatt med kone og barn. Venner er i barnefella, og har aldri tid til meg, men de har tid til ting med andre folk enn meg.

Noen andre som har det slik?

Noen som har full storm?

jeg sitter med at alle sitter og prøver å finne mr. right og miss. right er det flere enn jeg som har et ønske om å gamble litt å ta noen blind dater?

Å montere en elipsemaskin 😧😧😧
Også står jeg fast på siste oppgave før den er ferdig 😠😠😠

Litt irriterende 😂

Lange, mellom lang/kort, kort tekst, hva er det som er mest vanlig/best i første melding til noen?

Tolkning

Siste svar ti. 27 des. 2016 20:48 (48 svar)
Skjult ID med pseudonym Writern_67

Hvis førstemeldingen lyder
«Hei! :) Du virker jo som ei bra dame! Lyst til å bli kjent?
Hvis du avslår denne så går du glipp av noe stort! ;)»

Er denne altfor åpen for vågale tolkninger?

Er det noe her som har testet ut matchmaking-byrå ?

Altså at andre tar seg av oppdraget å finne noen til deg for betaling.

Fikk en gavepakke med produkter fra Chilli-Klaus. Nå skal svetten sile og tårer renne!
God jul, snuppelupper 😅

Jeg lurer på..når dere har sendt melding til en/ei. Hvor lenge venter dere før dere kanskje sender til en annen? Eller gule hjerter? Eller flere meldinger på en gang? Altså et hei. Sukker sier vi skal være på'n, aktive, for å få resultater, at gult hjerte er ikke giftermål osv. Og det skjer jo at det er flere besøkende som virker interessante, lyst å bli kjent med. Og da å vente og vente, kan det gå inmari tregt dette.

Om dere kontakter noen dere vet er aktive her.
Sier dere ifra at dere går under annet navn her?

Myser av og til på lista over sist besøkende på profilen min, og etter at jeg reaktiverte medlemskapet mitt for halvannen måneds tid siden, har jeg kun fått to besøkende.
Er det sånn at profilbildet må se helt strøkent ut, og at man bør se ut som en modell, for at noen av motsatt kjønn skal gidde å klikke seg inn? Eller er det bare sånn at damer stort sett ikke sjekker ut andres profiler, fordi det er meningen at vi gutta skal gjøre det først?

jeg har ikke snakket ordentlig med noen her inne! hva er feil med meg siden ikke møter noen? er jeg for stygg eller hva er feilen med meg?

Noen som vet hvor lang tid det tar før support får endre alder på profilen min?. Er litt lei damer på 60+. De er 30 år for gamle . Og det dukker ikke mange opp på matchen da.

Sukkertoget

Ingen svar
(mann 39 år fra Buskerud) Privat melding

Er det noen som skal reise med toget fra Nord-Norge og retning Oslo i morgen ettermiddag? Kanskje vi får forumtreff på Sukkertoget. ( forresten en god ide til NSB, med tanke på at de har hatt både strikketog og gitartog.)

Hvor mange ganger skal man gi en ny partner i sengehalmen før man kan ta en avgjørelse om at de er ubrukelige til å tilfredsstille?

Hei ! Hvor er det bra uteliv i Oslo på nyttårsaften for litt voksne i 30 til 40 års alderen, og hvor single også går for å være sosial ?

Dør som fluer i fleng disse popstjernene....

Hvordan tolker dere matchtre. Jeg har få på 96.. lurer på om det finnes en bedre skore enn det.? Jeg synes matchtre sier mye, men ikke alt . Hvor ærlig er man på det. Kan bare uttale for meg selv at jeg synes jeg skal være ærlig der for å treffe blink :) Hva mener dere?

Uff......

Ingen svar
(mann 38 år fra Vestfold) Privat melding

Huffff.....Hva er det " Sukker" har kommet med siste året ....fulllt av brukere uten match på online lista......ahhhh......ørtenhundre som ikke ønsker " aleneforeldre" bhaaaa...

Hmmm, tid for en smule jule-underfundighet (tester diskusjonsforumet litt):
Hvorfor er det såpass mange damer-kvinner-jenter som selv her i det mest seriøse nettdatingforumet fremhever fotos av sine kjæledyr, sammen med seg selv eller ikke, oftest små hunder (sjeldent større), dernest hester og katter? To oppfølgingsspørsmål:
1. Det signaliserer vel MINDRE tid til en ny kjæreste (barn kommer jo ofte i tillegg)?
2. Men "dypere": Er det for å signalisere evne til empati? Underforstått: at det det eksisterer en klar linje mellom evne til empati for dyr og mennesker?

Nå fikk jeg akutt kjekula... lei av å spise godis å se på tv :P

Jeg er så jævlig kresen, liker aldri noen av de som tar kontakt :D

Lurer på om det er mulig å hypnotisere seg bort fra denne tilstanden :)

I går feiret jeg med barna, i dag kjørte de til deres mams , dermed er det feiring alene på denne karen i kveld. Julemat og øl er inntatt, ligger på sofaen å hører på Bratland, en salig stund :)

Ja nå er det vel bare og kjøre på med ribbe og pinnekjøtt eller noen som spiser annen julemat. Men måtte alle få en riktig god jul 😊😄 og håper at alle koser ikveld :)

Ønsker dere alle en riktig god jul og en flott feiring i dag 😊🎄🎅

Hei,
Ønsker til dere riktig god jul
🎅🏻🎅🏻🎄🎄🌹🌺🌸❄️

Er det flere enn meg som nå i disse juletider blir kontakter av "gamle flørter"?

Flere personer jeg har datet eller bare har chat'et med i året som har gått har kontaktet meg nå, og de vil gjerne treffe meg nå eller rett over jul.

Plutselig viser de en annen side, og sier at de først nå skjønner at de burde handlet annerledes, og vil gjerne ha en ny "sjanse".

Er det flere som opplever det samme?

Du har sett hjemme alene 2, når du gråter på slutten 😭😂😂😂

Har fått noen hjerter, men jeg kan ikke se at de har vært innom profilen min..? Åssen er det muliga? Er det noe dere opplever rett som det er..? Eller er det kanskje bare relatert til høytiden...?Hmmm?

Ønsker alle her en riktig god jul 🎄

Hei,

Gutt i midten av 20-årene.

Jenter som gir korte svar på spørsmål,, og ikke spør tilbake, men de svarer på videre spørsmål, og kan da til slutt stille spørsmål selv. Er de uinteresserte, eller ikke? Eller bare sliter jeg med å finne gode tema?

Nettopp hatt en diskusjon med en mannlig venn av meg. Og han har aldri vært i ett forhold der han har vært hodestups forelsket, den altoppslukende følelsen en virkelig forelskelse gir. Kun som han sier pragmatiske forhold (overveid, kalkulert og fornuftig). Der han setter pris på den andre på veldig mange områder. Me dog ikke følelser.

Akkurat det får meg til å tenke flere tanker. For det første syntes jeg synd på mennesker som ikke har opplevd akkurat "den" følelsen. Noe jeg faktisk tror gjelder veldig mange og er grunnen for at visse mennesker klarer å gå kjapt fra det ene forholde til det andre. Men på den andre siden Gud så "enkelt" a gitt. Slippe alt det dere følelse greiene og "bare" være sammen med en som en setter pris på.

Tenker også at akkurat DET er grunnen for at vi er mange gjengangere her inne. For vi skal ha både i pose og sekk. DEN store forelskelsen samt det pragmatiske i ett ev. forhold før vi går inn i det.

Noen som har noen synspunkter. Jeg går i hvert fall for i pose og sekk ;)

Adventsnøtter meg her og adventsnøtter meg der.

Hva med adventsmus til gutta😱

Hva ønsker du deg til jul?

En riktig god jul til dere alle sammen! Må mange av oss bli borte herfra så snart som mulig!

Fordi av dere som feirer jul og nyttår alene med barn, føler dere at dere klarer å skape den riktige stemningen.
Ofte feirer jeg julekveld og nyttårskveld alene med barna de gangene jeg har dem. Jeg pynter og diller, men jeg føler det er noe som mangler, føler at jeg ikke klarer å skape den rette atmosfæren alene.
Er det andre som kjenner litt på dette ?

Som mange her lurer jeg også på hvorfor jeg får så lite svar når jeg sender meldinger. Men ser at mange av meldingene ikke har blitt lest engang. Er det sånn at mange jenter her rett og slett har overfylte innbokser, og at hvis man sender en melding så blir den ofte fort "begravd"?

Har ei venninne som var på sukker før som sa at hun fikk titalls meldinger hver dag og måtte ignorere mange. Tenkte at det var et litt unikt tilfelle siden hun er ganske tiltrekkende, men det er kanskje sånn for mange jenter? Noen jenter som kan bekrefte dette, eller gutter som har hørt lignende?

Jeg savner kjæreste, Er det noen som vet eller kjenner en som passer meg? Jeg er ikke spesielt flink til å skrive sånn at tonen mellom 2 går bra over tid. Ønsket er å finne en som vil holde lenge og helst livet ut.

Hvorfor har dere jenter så mye filter på bilder? Noen er så hvittlys/gule at ansiktet ikke er til å se, ellers så er halsen strekt på bildene og ansiktet vendt mot siden, og armene skjult (er du feit, vil realiteten sees ved en date, så vær den du er) syns der
e bør holde dere til "bare" sminke! Kan overraske godt nok i noen tilfeller!

Fikk rødt hjerte av en på 18 😂😂 det ga en liten opptur på kvelden 😜😉

Ville du gått på date med en kollega? Det er ei som er interessert i meg på jobben, men jeg er ikke interessert i henne. Jeg er interessert i ei annen, og ja, hun er ikke interessert i meg fordi vi er kollegaer.

Kjør debatt!

Jeg har sendt rundt 20 meldinger til det jente som jeg synes er søt, men ingen svarer dessverre:( har dere noe tips?

TANKER I ADVENTSTIDA….?
Hva venter vi single menn på…??

I adventstida som har vært har jeg tatt nedvasken hos et kjært familiemedlem, og hjemme.....?Julegardiner er strøket og hengt opp.
?Julepynten er på plass…( like fornøyd som før….)?
Nye julestjerner i stuevinduer er på plass, samt staker og stjerner på alle rom.?
Alle senger som vil/kan bli brukt i huset, er redd opp, og rommene har fått nok julepynt.?
Alle de viktige julegavene er kjøpt inn, og pakket inn i gavepapir som egner seg for mottaker ( farge etter kjønn og alder....)?
Pinnekjøtt, Svineribbe og juleskinke er på plass, samt masse godt pålegg til lange, forhåpentligvis koselige, og gode romjulsfrokoster (eller kanskje det blir brunsjer.....… )?
I morgen står baking av litt julekaker på programmet.?
Baker kun det som blir spist. Slik som Kakemenn, tørrvaffler og havreflarn… ?(kjøper litt pepperkaker da…..)?
Da gjenstår det bare å få kjøpt inn, og pyntet, juletre. Edelgran ja… !!!?Men det venter jeg med til barna kommer…. Sikkert koselig det…?
Så på lille julaften blir det en siste vask av gulv og bad, etter at barna er i seng, slik at det dufter godt på julemorgenen, til frokost og div obligatoriske programmer på tv….?Håper de blir fornøyde.

Hva jeg ikke har fått gjort i år i forhold til tidligere år……???
Det kan kjøpes….., og det trenger ikke bli dyrere heller….!!!
Så i kveld setter jeg meg ned, med god samvittighet og litt rødt i glasset, og nyter tiden…. advent...... ( ventetiden )??

Kommer nissen mon tro…...???

Godt jeg er så å si ferdig.
Hvordan ligger dere ann?

Jeg har vært her siden juni og har både kontaktet og blitt kontaktet av andre menn. Jeg har truffet flere enn 10 stykker herfra men ingen av dem som jeg har møtet er de som jeg tok kontakt første. Har dere ( damer) lignende erfaringer?

Hei! Siden jeg lastet ned Sukker-appen blir mobilen min sinnsykt fort tom for batteri selv om jeg ikke har hatt appen oppe. Noen smarte tips ift instillinger eller noe som gjør at det ikke skjer?

Hva skjer?? Jeg har avtalt date med 2 jenter og var på gli til en date med jente 3. De 2 første dukket ikke opp etter avtalt tid åsted :/ Ho siste har jeg snakket masse med her på Sukker over flere dager, og tonen mellom hos var knall. Men plutselig uten å sifra så har hun deaktivert kontoen sin midt i samtalen! What a fuck!!! :/ Merker jeg mister helt motivasjonen til å bli kjent med flere nå.... Å dette er over en 3 ukers periode. :) Andre som har opplevd sånt?

Hva synes dere egentlig om røyking? Er det slik man leser, at 90% faller fra hvis man er ærlig om at man røyker i profilteksten sin? Hvis du møtte en mann/kvinne som tilsynelatende var perfekt for deg bortsett fra denne røykingen, hvordan ville du handlet? Hva med snus?

Selv synes jeg alt bør være lov fram til man blir forelder. For det er litt forskjell på en røyker som er 25-35 og barnløs i forhold til noen som er 45+ og fortsatt røyker. Eller?