Sukkerforum

Har du opplevd at din date stemmer på så mange områder, men så uteblir de "viktige" det som skiller daiten fra venn/elsker?

Det tar 7 sek for maten å passere fra munnen til magen. Et menneskes hårstrå kan holde 3 kg. Lengden av penis er tommelens lengde ganger tre. Lårbeinet er hardt som betong. kvinnens hjerte slår raskere enn mannens. Kvinnen blunker to ganger mer enn mannen. vi bruker 300 muskler bare for å holde balansen når vi står.

Har nå skrevet rundt 12 individualiserte meldinger og fått ett svar (som desverre rant ut i sanden). Det gir en responsrate på ca. 8% - hva vil dere anslå at responsraten deres er? Er mann, 28 år.

Den irriterer meg, altså, det ser jo hele tiden ut til at jeg har fått post. Men har jeg det? Nei.

Dette er vel rimelig nytteløst men vet jo det er mange musikkfreaker her inne :-)

Nylig vært en tur i syden og fikk en låt på hjernen. I refrenget så gjentas "maria maria" en del ganger. Jeg tenkte at det var en smal sak å søke opp denne når jeg kom hjem men det er tydelig at dette ikke er låtas navn. Typisk spanskinspirert danselåt...

Noen som tilfeldigvis vet hva jeg prater om?

Ikke for å legge opp til en mann/kvinne-kamp her, det er jaggu nok av dem her på Forum..

Men, hva innebærer, egentlig, "topp-turer" - som er det nye moteordet her på Sukker og i andre setting - og hvem er HUN?

A. Ei tre-barns mor som lar ungene skjerpe apetitten til hun ramler hjem?
B. Ei fulltrent ei -som, bare måtte understreke det...
C. Ei som faktisk tar turen...send bilder:-)

Jeg har merket meg at tråder fra dere med informasjon/dementi ofte blir spørsmålsatt av oss forbrukere med hensyn til om de er reelle eller ikke til tider.

Det samme gjelder tråder hvor TS kan bli beskyldt for at det er dere som står bak med hensyn til indirekte reklamering for Sukker.no eller annet.

En annen ting er at det finnes jo ingen sikkerhetsanordninger som gjør at nicket Sukker.no ikke kan brukes her på forumet og missbrukes. Det må da finnes en eller annen mulighet som et bedre alternativ til dette en det som nå benyttes?

Jeg vil slå et slag for å være fornøyd med Ms. (eller i damenes tilfelle Mr.) Good Enough. Særlig på Sukker.

Vi har alle en drømmepartner, en Ms./Mr. Right som vi ser for oss. Jeg skulle gjerne møtt ei dame med ansiktet til Christina Ricci, kroppen til Christina Hendricks, stilen til ei skikkelig retro-rockabilly-dame, humoren til den kvinnelige ekvivalenten til Jerry Seinfeld, trofastheten til en labrador osv. - og som liker meg - men hvor stor er egentlig sjansen for at jeg skal finne henne? Helt mikroskopisk, om i det hele tatt eksisterende. Med det "utvalget" man har på Sukker, derimot, er det lett å tenke at når man har møtt noen som bare oppfyller noen av ønskene, så vil de som oppfyller andre av ønskene ha disse i tillegg til de som nummer en har. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har trodd det, i hvert fall, men skuffet har jeg blitt hver eneste gang.

Derfor har jeg konkludert - jeg er ikke ute etter Ms. Right, jeg er ute etter Ms. Good Enough for Me, men jeg mistenker at det er mange som ikke tenker slik.

Jeg kjeder meg litt i natt, så er det noen som har noen gode nettsider eller youtube filmer på lager? :)

hekta

Siste svar to. 12 aug. 2010 22:13 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym PikenVell

hvorfor er det slik at med en gang man havner på kroken til noen mister vedkommende interessen? eller, at man får noen på kroken og så mister interessen?
MÅ det være katt og mus lek?

Jeg er helt fersk på Sukker, og har vel foreløpig relativt begrenset innsikt i hvordan en profil som dette fungerer. Tar gjerne imot tips på hva som med fordel kan fjernes, legges til osv. på profilen min. Ser at det er vanskelig all den tid dere ikke kjenner meg i det hele tatt, men ta det som en utfordring :-)

Har foreløpig grei selvtillit, så kjør på med akkurat det dere mener, så lenge det er sånn nogenlunde konstruktivt...

En foreløpig takk til alle som tar seg bryet med å hjelpe et sukkerbrød som meg...

Jeg synes den er morsom ihvertfall....

http://xkcd.com/770/

Rotte engang få litt rar førstegangsmail fra ei som angivelig brisen være og drikke seg til mot.

Rotte undre på hvor mange som trenge drikke seg til mot for nettdating gjøre.

Vel vel... nå som man har begynt å bruke denne siden og helst vil få seg noe som er litt mer fast... så er den obligatoriske turen til legen unnagjort... en uke eller så, så veit man om man er "sikker for jentene" igjen, eller om man bør bruke kondom for all fremtid :)

Mange opplever at det er vanskelig å få kontakt på nett. En ville muligens hatt bedre sjans i virkeligheten.
En del opplever å bli sjekket opp i situasjoner der dem bare ønsker å være i fred.
Og dersom en ser bort ifra på butikken og på gaten. Hvor passer det deg å bli sjekket opp edru?

Si meg, er det vanlig at "fjortisjenter" bombanderer ukjente menn her inne med venneforespørsler, når det er helt tydelig at de kun er ute etter å øke venneantallet? Eller er det bare meg som opplever dette? Synes det er veldig irriterende, og jeg kan ikke skjønne at menn gidder å legge de til.

hva skjer med jentene her..

alle dere jenter! ta en ekstra titt på dere selv! har møtt et par jenter herfra nå, og det er helt greit at dere er et par kilo for mye eller store og fyldige ,men gjennomsnittlig er ikke 70kg + jeg beklager å si det til dere. men når jeg møter opp med et visst bilde av en "gjennomsnittlig" jente og det som møter meg er en jente som er vell, strørre enn gjennomsnittet så skaper da det bare litt klein stemning eller hva? jenter hvis dere veier 70 og oppover så er det over gjennomsnitt..ær

. vær heller ærlige mot dere selv og de dere skal møte så blir det mye bedre :)

Ikke gi opp folkens! Har hatt 2 spennende år her inne på sukker. På den tiden har jeg skrevet ~3000 meldinger, møtt 47 på date, møtt 47 hyggelige jenter som i de fleste tilfellene er mye søtere i virkeligheten!, 18 jeg har møtt flere enn 2 ganger, hatt sex med 7 (2 på første date...), 16 jeg har avvist, 21 som har avvist meg, 10 hvor kontakten bare har forsvunnet i det blå. Utrolig irritert på meg selv for alle skuffelsene jeg har opplevd, som jeg har latt gå så dypt inn på meg, avvisninger fra jenter man nå (som man har truffet den rette) ser at man aldri ville fått det fint sammen med. Mange søvnløse netter over jenter som virkelig ikke fortjener en så bra som meg selv :) Er så veldig mange fisker der ute, bare å komme seg videre så fort som mulig. Både gutter og jenter skriver med flere, så vær litt kynisk i begynnelsen, og treffer man noen der ting føles riktig la profilen ligge død og vis at man vil gjøre et ærlig forsøk. Har nå hatt en fantastisk sommer med ei sukkerjente jeg traff for 3,5 måned siden, og føles på ingen måte bortkastet å ha brukt noen hundre timer her inne.

Lykke til i jakten!!

forelsket mann32
(låner profilen til kamerat for å legge inn melding i forumet her inne)

Leste en litt interessant ting for en liten stund siden angåande arrangerte ekteskap kontra ekteskap med frivillig valgt partner.

Det undersøkelsen viste var at par i arrangerte ekteskap hadde større sjanse for å elske hverandre etter ca 10 år enn par med frivillg valgt partner.
Jeg prøver ikke å si at arrangerte ekteskap er rett, men det stiller et par interessante spørsmål;

Et arrangert ekteskap er som regel "til døden skiller dere ad" og man må innfinne seg i at partneren må man leve med resten av livet. Er det ikke da naturlig at man prøver å gjøre det beste ut av situasjonen og man leter etter partnerens gode sider og til slutt finner ut at han/hun ikke er så verst allikevel, og at dette til slutt kan utvikle seg til ekte kjærlighet?

På samme måte kan man si om vi her i vesten gjør det stikk motsatte; at man leter etter feil hos sin partner og henger seg opp i disse feilene til et brudd er uungåelig? At man rett og slett ikke fokuserer lenger på "hvorfor falt jeg for akkurat han/hun"?

Er det noen som har lagt ut rottegift nå?

Ja,ja hva blir resultatet i kveld mon tro? :):)
Noen gode stalltips..

Forundrer meg litt over det med bilder og match. Jo lavere match, jo kjekkere er mannfolka. Er det bare jeg som har det sånn?

Skal prøve å gjøre en lang historie så kort som mulig...For et år siden datet jeg en kjekk, voksen, snill og virkelig bra mann. Han hadde mye styr i livet sitt da og mye han måtte ordne opp i og få på rett kjøl. Vi hadde en god tone og han ga alle inntrykk for at det kanskje kunne bli mer utover date'inga...Men så en dag ble det stille...bom stille...til jeg oppdaget (takket være facebook) at han sto som "in a relationship"...

Javel tenkte jeg...så han har hatt en til på luringa mens han datet meg...såret og sint som jeg ble så slettet jeg han fra facebook, msn, telefon og til slutt sinnet og hjertet...

Etter et år tikker det plutselig inn en sms på mobilen...da jeg ikke kjente igjen nummeret spurte jeg hvem dette var for personen sto ikke i opplysningen...Guess who...joda, HAN!!

Etter litt kontakt på sms så treftes vi og hadde like god kjemi og kontakt som før. Han beklaget oppførselen sin sterkt og sa at det forholdet han gikk inn i da var bare tragisk, dama var gal og han var egentlig ikke klar for noe forhold den gang, men det bare skjedde....nå sier han at han har fått livet på rett kjøl, ordnet opp i personlig "rot" og har fokus igjen...

Vi har på en måte begynt å date litt igjen...og koser oss masse sammen...

Det jeg egentlig lurer på er: er dette "etterpåklokskap"? Litt den berømte: Du vet ikke hva du har før du har mistet det?

Skal jeg slå meg til ro med å være "second choice"? Eller er det ikke det jeg er? Han kom jo tilbake...Valgte meg ikke den gangen, men NÅ....

Burde jeg gi ham en sjanse til?

Som jeg bruker å si: Jeg vil ikke være noens andre eller førstevalg, jeg vil være noens eneste valg.....

Tittelen sier vell det meste...

.......Alle de flotte mennene her inne mellom 30 og 40:)))
Hva skal en kvinne gjøre for å få tak i en av dere?

Er det bare mannfolk som sender in spørsmål på dette her forumet? er ikke en glad jente som har et gott innlegg på lur???

Ostepop

Siste svar on. 11 aug. 2010 22:33 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym MisterUr

Jeg hadde den dama på kroken her, skikkelig interessert og alt. Men hun spiste ostepop - da er hun ikke mye aktuell, esse!

Herpes2

Siste svar on. 11 aug. 2010 22:07 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym herpes

Det skrives endel om kjønnssykdommer...

Hvor mange her har herpes 2? Hvor ofte er det utslett?

Det er en svakhet å gjøre seg avhengig av andre, fordi når dem ikke er tilgjengelige og har behov for dem kan en få det trist.
Dermed er det best å være avhengig av seg selv.
Hvordan praktiserer du dette, du som er avhengig av deg selv for å ha det bra ikke andre?

hva er det med noen ikke alle menn som starter en bli kjentprosess med og skal bare snakke og skrive om sex og alt som følger med i den delen?????halllo seriøst!!!!!!

Du sendte brev først og vil meg åpen hjerte og arm til deg som sitter i rulle stølen, etter jeg svar ja til deg, og du ville ikke hat kontakt mer til meg på grun av jeg er ikke norsk?....Hallo.....
Jeg er invander som bør i norge men ihverfall jeg er også mennesker som har hjerte.

Jevnlig kommer det tråder som går på manglende respons, og da som oftest hos menn. Vi som godkjenner 1000 bilder hver dag ser forskjellen i bilder som legges ut av de to kjønnene ganske tydelig. For at man skal fatte intresse for et bilde, er det noen komponenter som er viktige og så damene generelt sett er mye bedre å få riktig:

1) Se i kameraet (uten solbriller)
2) Ha et lurt smil på lur
3) Ha god kvalitet på bildet (alt for mange laster opp bilder av dårlig kvalitet, det bør ikke væte et fotografbilde, men et tatt av en venn f.eks i en hyggelig setting, men altså: Tydelig)

5) Forsøk å se naturlig avslappet ut. Hvis du forsøker, men ikke er det så kan damene avsløre det også.

De fleste menn som poster bilder på Sukker har bommet på mange av disse punktene, og typisk er det kun ca 15% som treffer på alle og vil være det naturlige blikkfanget for damene!

Det er også lurt å få en dame som kjenner deg til å vurdere om bildet er godt nok eller om det kan gjøres bedre. Hvis du ikke kjenner noen, be om oppriktige svar fra none du kontakter her inne.

Så, etter å ha sent en god del mail og fått et minimum av svar så er det vel på tide å prøve å finne ut hvor feilen ligger dersom det skal bli noe annet enn frustrasjon ut av sukker. Derfor spør jeg nå dere om å gi meg tilbakemeldinger på profilen min. Hva er galt, hva er horribelt og alt det der. Gi meg konstruktiv kritikk, and don't sugarcoat it;-)

Sporbar

Siste svar on. 11 aug. 2010 17:33 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Skulle ønske det var lov å surfe anonymt her, jeg. Jeg liker å ha kontakt med én av gangen, i hvert fall til jeg får et visst inntrykk av henne, men jeg ser jo stadig vekk at disse vakre kvinnene dukker opp i sidebanneret og på ymse lister, og klarer ikke å holde fingerene unna. Men når jeg først har vært på en profil og så hun på min så ligger det litt i lufta at det ikke er noen interesse. Eller?

Now baby he keeps on saying that
He tells you you’re the only one
But everybody knows he’s out there having fun
Behind your back and that’s a fact and it ain’t right
‘Cos he’s a fly guy acting alike a gentleman
But back in the day I can still remember when
He’d just turn around, wouldn’t look twice at you
And I’m just being straight with you
‘Cos he takes you for a fool
So you should be on your guard
When he thinks you don’t have a clue
And I think if the truth be known
That you’ll end up all alone when
He gets everything he wants
So girl open up your eyes and see with me

What you see is what you get
Ain’t no hidden agenda
So girlfriend when he’s playing around you’d do well to remember

Now lady when he tells you
That he loves you and won’t give you up
Take your car and it’s your money that be filling it up
Look at what he’s got, think he’s hit the jackpot and it ain’t right
‘Cos your connections keep him sweet and that’s so typical
He’s only in it for himself and that’s so cynical
He’d be out of sight girl if you lost it all
So I feel so bad inside when he’s cruising in your ride
‘Cos I know baby late at night
There’s some other girl by his side
And I wanna let you know that he really ought to go
And you should belive in me
‘Cos I care baby can’t you see with me

Mannfolk er som en plate melkesjokoland,
sjarmerende innpakning,vanvittig fristende,utrolig søte,
til tide veldig kvalmende,deilig når man har fått seg en bit,men let å få nok av,
absolutt ikke bra for deg,umulig å ligge unna...
Å fryktlig vanskelig å dele med andre:P hihi:DD

Innleggene som ikke er anonyme her på forumet, dukker opp med den lille ekstra tilleggsinnformasjonen om hvillket matchtall vedkommende har i forhold til DIN profil, KULT!!! =)

(-Forutsatt at vedkomende er av det motsatte kjønn da!)

Jeg så en profil... Dama bor på Gjøvik i Oppland fylke...

-ÅSSÅ VAR HUN IKKE FLYTTBAR!!!!

*knis* pfffff..... PRÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHIHIHIHIHIHOHOHOHOHOHOHHAHAHAHAHAHAHAHOHOHO!!!.... *hikst* ååååååååh........

sex..er som Nokia (connecting people)...som nike (just do it) ...som pepsi ( ask for more)...som cola (enjoy)...som fanta (share the fun)..som tine (må ha det,bare må ha det) som vg ( dagen er ikke helt den samme uten) som narvesen ( har du lyst har du lov)...som mac donalds ( i`m lovin it) ..å som zalo ( en dråpe er nok) hihi

Nå er det ikke alle som bor i store fylker. Og det er få som ønsker å flytte på seg.
Hva gjør dere når dere har kontaktet "alle" dem som var aktuelle og når en har justert ned kravene?

Det er etter hvert patetisk å se hvordan menn oppfører seg på nettet. Dere lager drømmeverdener og tror at de kan få tak i de vakre jentene som har alt de trenger. Og dette med at hun må være slank og ha deilige pupper går igjen hos dere alle. Beklager å måtte si det, men de fleste av mennene her inne vil aldri finne denne jenta de ønsker seg. Roten til virkeligheten er rykket opp og dere svever uten noen som helst virkelighetsoppfatning om hva dere selv har å tilby disse jentene dere søker.

Se dere selv i speilet gutter. Og se hva dere er og hva dere kan tilby. Men se med reelt blikk på dere selv denne gangen!

Hvordan reagerer du hvis jeg sier at jeg har som "krav" at min kommende kjæreste skal være veldig intelligent? (Fordi jeg selv er det)

Jeg gjetter på at standardreaksjonen vil være at du tenker at jeg er "hoven", "arrogant", "selvhevdende", "teit" eller lignende, og at det er et "forferdelig" eller i beste fall "upassende" krav å stille...

Det er jeg veldig lei meg for hvis du føler det sånn, for dette er absolutt ikke et forsøk på å tråkke på noen. Jeg er av hjertet interessert i andre mennesker, og dømmer ikke folk generelt ut fra intelligens, i forhold til om de er gode eller dårlige mennesker. Jeg vet at det finnes like mange velmenende og snille mennesker i alle iq-grupper, og om du har et godt hjerte har ingenting med intelligens å gjøre.

Så hvorfor stiller jeg det som krav, da? Hvis det ikke betyr noe for om man er et godt og hjertevarmt menneske?

Jeg ønsker å ha en kjæreste som er "lik meg". En som jeg føler meg "hjemme" sammen med... Som i filmen Sherlock Holmes, hvor Holmes er forelsket i den eneste kvinnen som er smartere enn ham og derfor kan utfordre ham intellektuelt, selv om hun er en forbryter...

Jeg tror at det er en del mennesker som ikke er enig i at "intelligens" finnes, for de snakker om 7 eller flere intelligenser, og så blir det etter hvert så utvannet at det ikke gir mening. Men det er noe man i forskningsverdenen er helt sikker på eksisterer, og de som forsker i intelligens er enige i at det finnes bare én slags intelligens: Den generelle intelligens. Det betyr at hvis man er veldig god til én ting, er det en vis sannsynlighet til at man også er veldig god til flere andre ting. (evner korrelerer, rent statistisk.)

(Hvis du er uenig, eller ikke vet så mye om intelligens, vil jeg foreslå at du først går inn og leser om det på www.mensa.no )

Det virker som om det er greit å være opptatt av musikk hvis man er en fantastisk musiker, og greit å være opptatt av sport hvis man er god til å stå på ski, men hvad med å snakke om intelligens hvis man selv er intelligent?

hei alle menn...
sitter her på sukker og ser etter en mulig venn og kanskje en kjærest.

skriver med noen men ikke mange. en fin måte å bli litt "kjent" på men det jeg egentligen lurer på...
dere setter hjerten på oss jenter men når vi prøve å oppnå kontakt på chat for å slå av en prat for å bli enda bedre kjent. dere svarer jo ikke?? er vi ikke så intresant enda..satt dere et hjerte i reserve eller?

jeg er ikke noen prinssese eller en skjønhet...er bare meg selv. syns livet som snart 50 åring er herligt. men dere menn((ikke ALLE men mange)) gjør det ikke lett for en singel dame.
er dere redd for oss jenter som ønske snakke på chat? eller er det pga at vi klikker på dere? er det meningen at vi bare skal vente på at dere klikker på oss?
er jo en fin måte å spørre om mer og få svar direkte på chat. ønske jo få greie på så mye som mulig om vedkommende men som sagt...ingen av dere ønsker vist ikke det

Hva betyr det når mannfolk sender meldinger av typen "Hei på deg". De skriver bare det - hva skal man svare?

For meg er det umulig å vite hva en mann vil når han sender en sånn type melding - kan noen hjelpe meg å tolke eller dekode disse meldingene?

Noen mannfolk som pleier å sende slike som kan kommentere?

Jeg har vært her inne på forumet og tittet litt i dag. Det som går igjen hos alle er at alle er anonyme! Så jeg lurer på hvorfor? Er det jeg som har bommet siden jeg ikke skriver anonymt, eller er det alle andre som ikke tør stå fram?
Dette er ingen kritikk til dere anonyme, men et spørsmål på hvorfor man heller ønsker å være anonym framfor synlig?
Vi er jo alle synlige på profilsiden, så hvorfor ikke her også?
Jeg bare undrer.....

Rart

Siste svar ti. 10 aug. 2010 14:57 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym Oslomann

Dette er min andre dag på Sukker. Begynte i går morges som superbruker. Har satt hjerte på 20 damer. På meg har ingen satt hjerte.

Jeg hadde håpet at dette skulle bli noe annet enn gamle finnenvenn. Der jeg prøvde meg for et par år siden. Men, frykter at jeg blir like skuffet her. Spillet ser ut til å være slik at en mann må sende 50 mailer for å få ett imøtekommende svar. Damene er passive, tause og nokså avvisende. I hvert fall opplever jeg det slik.

Hvis jeg ikke er alene - hva kommer det av? Er det rett og slett alt for mange menn her? Eller er det noe med at mennene alltid må være 100 ganger mer ivrige enn damene for å i det hele tatt bli kjent?

Vi er to normalt slanke single venninner som har blitt ganske opptatt av dette med fett og vi er ikke enige der. Jeg mener at fett er viktig for å holde kroppen i gang og at produkter som bytter ut fett med mere karbohydrater i grunn er å lure seg selv. Venninnen min mener at det er lurt å holde fettinntaket så lavt som mulig fordi det er så mange kalorier i det. Nå her jeg lyst til å spørre dere som er single om to ting:
Hvem av oss har rett og hvis man er slank av natur, hvor viktig er det for dere single gutter at man ikke skal ha noe fett på kroppen?

Nå dukker det opp så mange perifere (eller ikke fullt så perifere) bekjente her at jeg begynner å bli litt småparanoid i hverdagen. Kan snart sløyfe dette nettstedet her, og heller arbeide meg gjennom e-postlisten min.

Den siste som dukket opp her, var en dame jeg har hatt mye med å gjøre, som fordundre meg meg var samboer så sent som for en uke siden????

Hva f..n skal jeg gjøre med den neste Sukkerfesten, som jeg hadde tenkt å gå på?

Småparanoid nå!

Å store fanfarer og iltre basuner
nokon hadde merka meg som interessant
nesten så eg måtte haldast nede av sterke barduner
så eg ikkje lukt til himmels spant

Fingrane dei skalv
og øyro dei flamma
hadde eg ikkje berre vore ein kalv
så hadde eg stamma

Men,men..ka va det som skjedde
Profilen var vekk
Før eg orda fikk spreidde
Følte meg no mest som stappa i ein sekk

Ja, det var no eit underleg norsk
Men kanskje ho var genuin
Eller heller eg som var dorsk
Kanskje ho eigentleg var ein beduin

Skjelven den ga seg og arg eg vart
Var det slik å få brev
Så skulle sinnet bli svart
Og eg skulle heller ta meg eit stev

Trompetar og basunar skal få kvile for meg
Spelar heller på slurva
Og tek det steg for steg
Sjøl om det nok er ei og anna eg gjerne skulle horva

Får nok stå her ute på marka
Og klø meg i rævva
Til kåtsla har spakna
Om eg så skal stå her i all æva

Tjohei og ha ein fin dag, godtfolk
Og til dykk som ikkje e eit folk så godt
Kan de no stilla opp og ta ein bolk
Det kan no og bli flott!