Sukkerforum

Det er visstnok en mann her på 38 som har hatt sex med 500-600 kvinner (og muligens et ukjent antall menn). Da blir jeg skikkelig nysgjerrig på hva som er normalt. Så kan dere svare anonymt og helt ærlig på følgende, i en veldig uformell personlig vitenskapelig undersøkelse?

Kjønn
Alder
Antall sexpartnere så langt i livet
Prosentvis hvor mange med samme kjønn og hvor mange med motsatt kjønn

Satt og leste en annen diskusjon,på et annet forum,og syns det var litt interessant å sjekke:)

Min var på 21:)

Jeg er visst en som går mye etter utseende,ser jeg et bilde av en mann som ikke tiltaler meg med en gang,går jeg bare videre..Går noen ganger inn på profilen for å se i albumet,da jeg tenker at de kanskje var uheldig med valg av profilbilde,og noen ganger blir jeg positivt overrasket:)

Men det er verste er at jeg tenker mitt når jeg får brev fra menn som jeg absolutt ikke finner tiltrekkende:-/

Jeg lærer så lenge jeg lever, men etter å å kjent etter på mine egene følelser i det siste. Så vet jeg ikke helt om jeg liker utviklingen.
Vært stort sett i lange forhold hele livet, ser alltid på de rundt meg med et åpent og kjærlig sinn. Vel kanskje litt naiv, men samtidig så knytter jeg de jeg bryr meg om til mitt hjerte og det er jo uansett en flott egenskap.
Men nå har jeg ligget her sånn+/- 1 år - hva har jeg lært ?

Jo dette er en playground, beklager å måtte si det. Men faktisk alle jeg møter leker, leke er bra,leke er gøy, men leke med andre sitt
følelsesliv det er ikke bra.

Og jeg er nå blitt slik selv, inn med deg ut med deg. Kanskje til uken, eller neste uke om ikke noe annet dukker opp.
Hvor mange har det blitt, uff vil ikke tenke på det.

Dette er ikke meg, ikke slik jeg vil fremstå - jeg vil bli den jeg var.
Litt naiv,ærlig,åpen,leken,troverdig, og lojal.

Er det bare meg som våger å være så ærlig.
Har møtt mange flotte også, aldri hatt sex som er mine venner for LIFE.

Hva er det høyeste matchtallet dere har hatt med noen?Er det noen som er oppimot 100% eller?

Selv har jeg 91 som høyest:)

Jeg lurer på hva dere legger i ordet STALKING? Tror ikke det er noe positivt ladet ord, men klarer ikke helt å finne ut hva som menes med det..

Tid

Siste svar to. 25 nov. 2010 14:48 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

I gamle dager, det vil si for et par år siden, syntes jeg det var et kvalitetstegn at jeg ikke fikk svar på en melding samme dag som jeg sendte den, men gjerne en dag eller to etter. Det var et tegn på at hun tenkte litt. Nå, derimot, er det nærmest et tegn på at hun ikke er interessert.

Er det bare jeg som er i ferd med å bli utålmodig, eller er det sånn det er?

Sent i går ettermiddag tikker det inn brev til meg : hmm kjekk, høy,mørk,eldre og ferdig med barn.
Tja - leser profilen og svarer.
* Tikker inn nytt brev - svarer igjen får hans mob. Og sender da han mitt. Kort tid etter ringer mobilen og det er han, vi snakker litt blir enige om å møtes slik jeg liker. Gå en tur hvor vi bare skal prate om alt mulig. Jeg gjør meg klar og stikker ut, kjenner at nesa blir iskald.
Shit disse støvlene var/blir kalde så jeg ringer han og vi blir enige om en middag i nærmiljøet.
Jeg kommer først, snart kommer han inn døra. Wow han var høy,mørk og kjekk. Middagen går unna tar ikke lang tid før vi flørter myyye
og hender finner hverandre. På P-plassen ender vi opp som to 14`iser som råkliner vel og lenge.
Han vil hjem til meg - jeg sier nei.
Drar hjem alene ( angret veldig etter 2 min) Kommer meg hjem og senere på kvelden ringer han, ler godt når han skal formidle det han oppdaget når han skulle sjekke dressjakka si,
Der fant han match korte han bare hadde lagt i lomma på sukker-festen. Gjett hvem som var en av damene ( moi) match 90
Ikke dårlig - han sier at han ikke ante dette når han kontaktet meg, så.....
Skal møtes igjen i kveld.

Morsomt ;) Uansett utfall så var det en koselig kveld.

Noen flere med søte historier ?

Krigshissing mellom Nord- og Sør-Korea, krise i Irland... Men Einar Gelius er visst mye viktigere...

Er det natta nå?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym verose

Bare meg som er oppe nå,tro?...

Har vært på jobb i kveld,og "orker" ikke å gå og ligge meg:)

Sitter nå og skriver særemne, med hovedvekt på psykopater. Syntes dette er et veldig spennende tema, men det er vanskelig å skrive dette uten å legge inn personlige meninger. Noen tips om hva jeg kan skrive? Skal også skrive om to bøker med dette tema, og har da valgt å lese bivirkninger av Elin Brodin og Dansen i Firenze av Fabio Sommer (begge anbefales på det sterkeste!). Men nå har jeg fått helt skrivesperre. Hjelp!

Hvor lenge eller antall mail sender dere med en på sukker før dere kan bli med på en date?? Og hva er som gjør at dere noen gang takker ja til en date relativt fort og andre ganger vil bli bedre kjent på nettet først.

Jeg selv har opplevd ofte at jeg kommer i kontakt med en noen på sukker som oftes fører til en date etter noen få mail. Men dette gjelder ikke alle.. Andre ganger så mailer jeg med noen som virker jo interesserte men når jeg spør om en vil møtes en dag så får jeg inntrykket at de vil vente litt.. Det er jo mange grunner som f.eks de er ganske nye, de vil se hvordan sukker fungerer, det er for tidlig etc.. Personlig så synes jeg at man får så mye mer ut av å møte personen en å bare sitte å sende masse mail frem og tilbake som til slutt ikke fører til noe og i verste fall har det gått så mye tid at man bare går lei og har ikke noe mer interessant og spørre om..

Hva er poenget med å sitte for lenge på sukker og maile i det uendelige? Jeg tror ikke at jeg er alene om å bruke for mye tid på mailing som har kun fører til at man går lei eller får et feil inntrykk av den andre personen fordi man ikke har så mye mer interessant å snakke om. Ting kunne jo vist seg og vært annerledes hvis man faktisk hadde truffet hverandre tidligere irl? Jeg tror at mange her inne har gått glipp av mange potensiale partnere pga akkurat denne utfordringen:) Og det er jo noe å tenke på..

Noen SMS

Siste svar on. 24 nov. 2010 23:50 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Ulv-ulv

I`m alien inside your telephone.
Right now i have
sex whit your ringers, i know
your like it because i see
you`re smilling

beste er å sende denne til en eldre mobil som ikke viser hele meldingen. :-)

når stjernene faller og
vinden er død, når solen har
mistet sin glød, når
tomhetener alt vi serpå vår vei,
vil jeg fortsattbry meg om deg ;-)

denne er koselig å sende og koselig å få av den personen en gang er glad i eller blir gald i og bryrseg om.

siste er kansje litt slem eller hvordan en ser dette.

Det er bedre med ei mus på matta en ti mus på byen.

denne kan tolkes i flere retinger... jeg tenker ikke helt koffert på denne. matta er musematta til pcen

renger med at det kommer en del reagsjoner på dette eller må det være noe galt på forumet

Har de siste 3 årene vært singe, noen halveise forhold og en del flørter. Satt å tenke over hvem jeg har hatt i livet mitt de siste årene og fant ut at nesten samtlige er i dag i seriøse og faste forhold. Virker som tiden med meg var helt grei og at de etter meg var klare for seriøse forhold.. Trivelig for de, og har ikke noe dårlig forhold til noen..men lurer på når jeg skal slutte å gjøre menn klar til forhold med andre damer enn meg selv? :P

Tenker dette er rette forumet å stille mine spm på,iallefall av slike karakterer;)

Er det en myte at menn vil ha mer sex en damene?Dette begynner nemlig å bli min oppfatning...
Fikk faktisk høre at det ikke var normalt å ha sex så ofte som jeg ville,og det var ikke snakk om flere ganger pr dag,men iallefall 2-3 ganger i uken(Kunne sef hatt hver dag,men det var utelukket).

Har bare vært i 2 forhold,men tedensen var der i begge.Og jeg har hatt noen "løse" tilfeller,men de regner jeg ikke mer her:)

Så spm mitt er om jeg har helt feil oppfating av menn?I mitt hodet har jeg "lært" at menn alltid er klar,og aldri sier nei:)Selfølgelig kan alle ha dager der man ikke er på topp,og etter x-antall år sammen så er vel ikke spenningen på topp.men sånn i det store og hele så bør vel sex være en viktig del av et forhold?..

Hmm.. Det er en tråd her inne som handler om hva en skal gjøre når en har funnet drømmemannen, men han ikke virker >SÅ interessert. Kom 2 svar som motsier hverandre litt. Så da spør jeg dere menn her inne:

Vil dere bli mast på, eller vil dere jakte?

En mann sa det at noen kanskje trenger hjelp til å innse hva en vil. At det kanskje trengs litt "overtalelse". Mens han andre svarte at vi damer ikke skulle gjøre oss så tilgjendelige.

Så, hva sier dere menn? Blir dere skremt og er det turn off om ei dame sier tydelig i fra at hun liker deg og vil treffe deg mer? Eller syns dere det er koselig, og blir mer interessert?

Endelig har jeg funnet Drømmemannen. Men ser ikke ut til at det er gjensidig. æsj og æsj. Hvad skal jeg gjøre nå? Får respons, men den er bare halvveis. tips? glemme han før det blir for alvorlig? gi jernet?

Er det så dere kvinner ønsker å se oss mannfolk?

10. Han husker de små tingene
9. Han forteller deg hvorfor han ikke aksepterer utroskap
8. Han er hjemmekjær
7. Han får deg til å le
6. Han slipper alt han har i hendene når du trenger ham
5. Han gir deg orgasmer – i serier
4. Han er sterk og besk
3. Han er ærlig – selv om det gjør vondt
2. Han fortrekker å være sammen med deg
1. Han er alltid på din side

eller er det andre ting dere kvinner ser i oss mannfolk

s-so<3<3<3<3

Selv er jeg en gutt som mailer med flere samtidig noe som gjør at jeg mister litt kontroll og fokus på hva jeg egentlig vil få ut av å være inne på sukker.. Er jo ikke alltid man får svar med en gang så da hender det at man sender mail til flere.. Hvordan er det med dere andre? er det dumt å maile med mange på en gang?

Jeg er temmelig ny med dette nett greiene, og skal ærlig innrømme at jeg er litt lost.
(Selv om det sikkert kommer naturlig om det er felles interesse, må jeg spørre:)
Grunnen til at jeg er her er jo for å finne en dame jeg liker å prate med, og som jeg kanskje kan bli bedre kjent med over tid utenfor cyberspace. Men det er her jeg er lost.

Har tatt kontakt med noen, bare sendt dem en responsmelding på noe som sto i profilen, eller noe som sto mellom linjene i profilen for den saks skyld, og har jo fått kontakt tilbake. Har skrevet en del med noen hyggelige personer fra langt-av-sted.

Men når det kommer til mennesker man møter her, som bor i nærheten. Forventer de at man skal spørre de ut på date? he he. Det er jo vel halve poenget med denne siden sikkert, men er det dem som nærmest forventer å bli spurt ut, og som går med den første og beste eller er dere en del som faktisk liker og skrive å bli kjent?

Jeg for min del vil jo bli relativt godt kjent før jeg møter noen face to face. Grunnen til det er kanskje for at visst jeg møter noen nå, vil jeg ta det seriøst. Jeg er ikke en one date guy, og har vært i fast forhold i nesten 5 år, der vi og fikk et barn. (er singel nå da, og de siste 5 månedene.)

Så det jeg kanskje lurer på er; hvordan skal man gå fram, for ikke å virke hverken desperat (noe jeg på ingen måte er) eller noe uinteressert? (noe jeg håper jeg ikke vil være) Skal man spørre om skype, msn eller facebook info før man møter noen face to face?

(Som sagt, det faller seg sikkert naturlig der og da, men jeg vil jo gjerne spørre, og kanskje høre om det er noen erfaringer her ute man kan ta noe lærdom av?)

Jeg vet ikke om jeg tror på kjærlighet ved første blikk, men det sparer en masse tid.:-)

Etter litt over et halvt år på sukker, kan jeg komme med følgende observasjon:

- selv om en jente svarer på meldingene dine, betyr det ikke nødvendigvis at hun vil treffe deg på date (men etter at hun har uoppfordret har oppgitt navnet sitt, bør det være bænkers)

- men dersom DU før førstemelding fra ei jente, kan du være rimelig sikker på at hun allerede har bestemt seg for at hun vil møte deg i virkeligheten

Så, girls and boys, er dere enige?

En artig lite spørsmål! Hvorfor har du valgt akkurat det nicket du har? Var det bare noe du så som stod på kjøleskaps døra når du registrerte deg på sukker? Var det et kallenavn når du var yngre? Eller er det en litt mer gjennomtenkt grunn til at du har valgt akkurat det som nick?

Jeg kan jo begynne med meg selv! Har alltid kalt meg chairman så lenge jeg har vært på nettet! Det litt morsomme var at jeg fikk en rullestol som hadde model betegnelsen chairman etterhvert. Når jeg registrerte meg her var chairman opptatt så da ble det chairman2s som forsåvidt er en litt nyere utgave av chairman stolen. Nå sitter jeg i en stol som heter C500, men ikke akkurat like passende nick så jeg holder meg nok til varianter av chairman :)

Ta deg tid til å være vennlig, det er veien til et lykkelig liv. Ta deg tid til å drømme, da fester du din vogn til en stjerne. Ta deg tid til å elske og bli elsket, det er et gudegitt privilegium. Ta deg tid til å se deg omkring , dagen er for kort til å bare se seg selv. Ta deg tid til å le , det er sjelens musikk det .

En mann på t-banen i dag leste ei svær blekke. Kunne ikke la være å sniktitte.

"Expand her orgasm tonight! The 21 days programme"

Whaaat?? Skal han gjøre det tonight så er det tonight! IKKE om 21 dager.

Noen som vet hva dette er?

Kansje der flere som slitter med det samme som jeg gjør. har vel gjort det lenge og synest det er litt trist å avvise ei jente som ønsker dra meg ut på danse gulvet for å svinge seg litt å ha det gøy. men jeg blir bare sitten å holde godt på drikken å se på... har fått høre at jeg har noe dansetrinn inne, men det er magen på ryttmen som jeg slitter på og igjen er som en sperre hos meg for å kunne ta sjangsen på dansen. er ikke redd for å drite meg ut eller sånn. men det hadde vært koseligt å kunne tatt med eventuelt fremtidig partver på danse galla eller ut å danse og kunne danset å ikke sittet å sett på...

Er det noen som har noen gode forslag til hva jeg kan gjøre med dette?

Ps spydig heter fra anonym vil ble bitt hode av eller sendt klage på.

Hvor mange her inne kan med hånden på hjerte si at de seriøst er ute etter en kjæreste eller rett og slett liker spenningen rundt alt?

Lille per

Siste svar ti. 23 nov. 2010 21:18 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Wolfie7

Lille Per
Mamma sa til lille Per: – Per, mens jeg lager middag, tror du at du kan stikke ned på apoteket å kjøpe en pakke tamponger til meg?
- Patonger? Hva er det for noe?
- Det heter tamponger, vennen min. Du vet, sånn som mamma stikker inn mellom bena.
- Åh, sånn der musebleie?
- Per, jeg forventer at du husker ordet tamponger, og hvis du skulle glemme det så må du forklare på en dannet måte hva du skal ha!
Litt senere ringte de fra apoteket og sa: – Det står en liten gutt her og sier at han skal ha innvendig isolasjon til pappas hobbyrom!!

Vurderer å kjøpe ny bil, men er usikker på hva som kan være et bra kjøp. Tenker meg pris under 200 000. Hvis noen har god oversikt eller forslag til biler de selv er godt fornøyd med så skriv gjerne om det her :)

Tøfler

Siste svar ti. 23 nov. 2010 18:01 (44 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Jeg vurderer å kjøpe meg et par tøfler. Betyr det at jeg begynner å bli litt gammel?

Hei.. Nå lot du deg sikkert provesere av overskriften?? Men hvorfor det??
Jeg er ny her og skrev ett innlegg om at nå var jeg klar til å bli sjekket opp av gutta sånn at jeg kunne lære hvordan dette fungerte.
Da fikk jeg et litt surt svar tilbake om at det var typisk jenter å bare sitte der å vente.. men at her måtte de selv være veldig aktive og jobbe.. Hvorfor det?? hvis guttene ønsker kjæreste og jentene ønsker kjæreste som sender dem "brev". hvorfor sender ikke gutta ut endel brev da så får de respons tilbake-- Er det ikke litt teit å være på ett sjekkested for å flørte og chatte også tar man ikke kontakt av prinsipp for at jentene skal måtte jobbe og jakte etter drømmeprinsen selv.

Da utfordrer derfor alle dere som leser denne tråden om å sende 10 brev eller hjerter innen i morgen-- så får vi igang chatten og flørten og da blir det mer moro her.
Det kommer 10 fra meg også:-)

Syntes igrunn det er litt rart at de som skriver at de ønsker å treffe alle selv om de har barn, men når det kommer til stykke ser de helst at du ikke har barn fra før... Av en eller anna grunn tar de for gitt at du kun har ett barn men når du forteller at du faktisk har to eller fler, blir de super skeptiske. Hva er forskjellen på ett eller to?? barn er det jo uansett inni bildet.

Hvis dere ikke takler at den andre har barn fra før av bør dere være såpass ærlige med dere selv og hukke av på "jeg ønsker IKKE å treffe noen med barn"

Jeg har vært inne på sukker i vel en månedstid,og jammen meg har ikke det klaffet med noen her inne. Utenom de som avviser meg da....de som er mann nok til å skriver et brev og si at de ikke er intressert. Det sette jeg virkelig pris på.

Men så har mann jo de der,som ikke svare i det heletatt.....like greit å fjerne/blokkere personen. Men så er de som ikke er seriøs i det hele....skriver et par hyggelige meldinger,og PANG! ikke noe mer. Gi beskjed for søren! så vi jenter som er seriøse her inne kan bruker tid på noen annen.

Og hva med de seriøse sukkergutter? hvor er dere? jeg er her inne på det seriøse planen for å treffer noen,men ikke hvem som helst. Jeg er ikke helt overbevis at den store kjærligheten finnes på nett,og vil jo bli vist den motsatte.

Jeg tro at jeg trenger litt råd med dette sukker greie....eller skremmer jeg vekk de seriøse guttene mon tro??

hvar er din beste drink. jeg har en del med her er noen

Slippery Nipple
Sex on the beach.
Blue lagoon
Hva skjedde?!? ikke prøvet og tviler litt på den
Hår på brøste ikke lovlig drink etter hva som er i. skal være 96%, tequila

men skulle ha laget opp litt shot til nyttårs aften....

Man har møtt en person man liker. Ikke nødvendigvis på date, men har god kontakt med en person gjennom Sukker, MSN eller andre steder. En date kan også være aktuelt, men man sitter med en slags følelse av at det glansbildet motparten sitter og skaper av seg selv muligens er litt for godt til å være sant.

Er det da helt i orden å google navnet på vedkommende? Sjekke personen på Facebook? Skattelister? Andre ting? Hvor går egentlig grensene her?

Hadde selv en opplevelse der jeg møtte opp på date og glemte meg, fordi jeg begynte å nevne noe om jenta som hun aldri hadde nevnt til meg - men som jeg hadde funnet om henne i en avisartikkel på nett. Måtte da bare innrømme at jeg hadde søkt henne opp, og vi har aldri pratet sammen etterpå. Selv føler jeg at de som er redd for slike ting har noe å skjule, og da er det alltid greit å finne det ut på et tidlig tidspunkt. Eller hva? Jeg blir så nysgjerrig om jeg virkelig finner tonen med en person, at jeg er ganske kjapp til å sjekke om jeg finner andre bilder eller noe juicy info. Ikke fordi jeg vil finne feil på dem, men fordi det er spennende. Hva er holdningen til dette her inne? Blir ikke overrasket om flertallet sier at det ikke er greit, men samtidig tror jeg at mange av de som sier dette har gjort akkurat det samme selv. Det er bare ikke sosialt akseptert, av en eller annen grunn. Det er derfor jeg skriver med pseudonym i denne tråden også, sånn at jeg ikke skal skremme vettet av interessante jenter som måtte falle innom tråden :)

Ser på noen av profilene så er det en grønn prikk helt til høyre..Noen som vil være søt og fortelle meg hva den betyr?:-)

gelepenis

Siste svar ma. 22 nov. 2010 22:45 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym hvanå?

Etter en flott date, to timer på cafe, ringer han når jeg har kommet hjem..prater i to timer....seriøs fyr..
Så kom han på date til meg med utsikt til overnatting...veldig koselig...har gode vibber på han...fortsatt veldig seriøs..
Vi går til sengs...han får den ikke opp...

Hvor ille er dette....kan det tenkes han trekker seg p.g.a. det? For meg er det foreløpig ikke grunn til å bakke ut, merker at han var veldig, veldig fasinert og betatt..han synes jeg var råsexy...mangler ikke på lysten...

Jeg sendte en sms rett etter han gikk for å si at jeg synes han er en fantastisk flott mann...litt for at han ikke skulle føle at det var et problem for meg...da han gikk sa han at jeg måtte komme på middag hjem til ham neste gang..jeg tror nok det skal gå veien...men kanskje vi har et alvorlig problem i senga?

Han er ikke fra sukker...

Noen kommentarer fra andre om hvor alvorlig dette er? Har aldri opplevd dette før. Jeg er 44 han er 43.

Det er så mange tråder som ender opp med bitterhet og negativ vinkling.
Så nå vil jeg lage noe hyggelig.

Hva gjør nettopp deg glad ?
Når gjorde du noen glad sist og hva gjorde personen glad.

SNART JUL - LA OSS SPRE LITT GLEDE :O)

klem

Jeg får ikke byttet profilbilde - flere som har det problemet ?
Får ikke dratt ut boksen.

Takk takk

Det finnes to typer kvinner, de som skravler og de som ikke tier ...

Denne julengjør jeg noe nytt. Jeg vil gå med Mistelteinen i baklomma, slik at allesom har et problem med å akseptere meg for den jeg er kan kysse meg i ræva......;D

Søndag. Alenedag. Savnedag. Gledesdag. Kjedemegdag. Tadetmedrodag. Vilegentligkosedag. Altmuligdag.

Forumdag?

I kveld fikk jeg lyst til å bare småbable litt nå og da utover kvelden om hva som helst.
Finnes det noen som er klar for litt pjatt, så sleng dere på.
La oss underholde hverandre med litt rart, virtuelt selskap da vel? ;-)

Bare en positiv tråd om hvor fantastiske vi er som kommuniserende vesner. At vi kan utføre masse forskjellige handlinger i hvertdagen.. Og kanskje til og med gjøre andre glade!

Så hva gjør akkurat deg et fantastisk vesen??

Hvor er du ?
Hvor er du som holder meg våken om nettene, jeg våkner av at jeg vil smyge under din dyne. Kjenne varmen,hjerte og pusten slå
finnes ikke noe tryggere enn det i hele verden. Ligge tett å bare kose seg gjennom natten. La hendene røre den varme kroppen og selv trekke pusten tungt før jeg sovner inn med deg i tankene.
For så å våkne av et kyss på kinnet og noen som stryker håret vekk fra ansikte mitt. Jeg smiler og du sier:
God morgen vennen - så vakker du er. Glad i deg.

Kjære Julenissen : JEG ØNSKER MEG DETTE !!!!

Jeg kom inn på siden min under siste besøkende og så et pent ansikt!
Hmm... tenkte jeg og klikket meg inn på bildet!
Nei, der var jeg blitt..... blokkert???? For hva? For innsyn i en "offentlig" profil?
Hva i all verden hadde jeg gjort galt? Greit å ikke like trynet mitt, greit å ikke like profilen, uhøflig, men greit å ikke svare på eventuelle henvendelser, greit å ikke like røykere, greit å falle for aldersgrensen, men å blokkere meg???
Synd det ikke er slik i den virkelige verden også...Han/hun liker jeg ikke så svisj... BORTE!
Jaja, var nok ikke meningen jeg skulle se det i det hele tatt, for neste gang jeg gikk inn på siden var han borte!
Herregud så dum jeg følte meg!

Styrket ikke akkurat selvtilliten nei.... :-(

Aner meg at jeg reagerer feil, men ..........

Har vært på sukker ganske lenge nok, plutselig en kjekk, pen og sjarmerende nordmann dekker opp i profilen min og begynner å prate med meg. Han skal kjøre med bil ca. 5 timer fra Oslo frem til byen jeg bor i, og bli boende hos meg i noen dager. Gleder og er veldig spent.....skal gjøre alt i min makt for at han skal kose seg og føle seg som hjemme. Hadde aldri trodd en kjekk og pen mann skulle kjøre så langt og ivrig å se meg akkurat dagen etter. Håper og ønsker alle dere jenter finner en slik mann som den nordmannen jeg har møtt på ........

Hadde besøk av en ny date. Overnatting. Han spurte om han kunne ta med seg hunden sin...måtte jo si ja...er ikke så glad i hunder. Hunden luktet litt ekkelt...som hunder jo gjør...den hadde løpetid og dryppet blod på gulvet, da de gikk måtte jeg rundvaske og det var skitt og hundehår overalt...kvalmt.

Er det greit å si at neste gang, please ikke ta med hunden? Vil han kanskje droppe meg da? Hunden er visst halve livet hans..

To tips til mannfolka på sukker:

Velg litt varierende situasjonsbilder av deg selv. Jentene er ikke så opptatt av hvor du har reist, men heller hvordan du ser ut...;-) Hmmm, hvorfor legge ut så mange ( og flotte) naturbilder fra feriereisene sine, men kun ett bilde av seg selv....?

Og så et er det den klassiske feilen mange av dere menn gjør; profilbilder i bar overkropp. Lite flaterende uansett hvor kjekk og seriøs du er. Mange jenter velger å IKKE besøke en profil når den har et slikt profilbilde. Det oppleves som useriøst og teit.

skal tro hva man skal finne på i julen... kjedeligt å bare sitte hjemme også.. er det mange som bruker å reise til varmere strøk?