Sukkerforum

Hmmmm

Siste svar sø. 12 sep. 2010 19:14 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Mr X

Nei dette går jo virkelig ikke veien... tror eg kjøpe meg ein hund heller hehe :)

Jaja, da ser det ut til å bli hjemmekveld med et par øl og "Här är ditt liv" på SVT1 :-/

Litt kjedelig å være hjemme aleine en lørdagskveld, men, men.... Det er lenge siden sist, og jeg er litt sliten etter en 9-timers lønningspils i går, så det får vel være greit :) Skulle jo bedt noen bekjente på god mat og rødvin, men det er jo for seint nå.

Mulig jeg sender melding til noen tvilsomme bekjentskaper utpå kvelden for å høre om det er noe uteliv på gang :D

http://www.dagbladet.no/nettguiden/970516-guide-1.html

hei

har bare et spm, var på date med ei jeg traff på en fest for noen uker siden på fredagen. gikk bra med middag og litt klinings og litt holde i lanken før vi reiste hjem hver til sitt. men burde jeg vente med å sende mld og burde jeg si at det var kjempekos og blabla, jeg spør dere jenter som vet hvordan dere hadde reagert..

Tror mange av jentene her inne e besatt av Sukker.... de samme damene har jo ert her i maaaaange år. det har jo tydeligvis eg og, men men... eg vil på date !!! i Stavanger ;)

Så en matoppskrift i et blad,i den retten skulle det være 3 hardkokte egg.Jeg kokte 3 egg i ca 25 min.Da jeg tok av skallet var dem grønne så jeg kastet dem,trodde dem var råtne. det var 4 igjen i pakken så jeg slo hull på ett og det var helt fint det, Kokte de 3 neste eggene litt lenger ca 28 min,dem ble ennå grønnere. Kan man bruke dem selv om de ikke ser så appetittelige ut?

Klarer man 1000 tallet før helgen er omme.
Må nesten love dame nr 1000 en date da.

Hvorfor er ikke det et av de grunnleggende elementer på matchtreet. Dette er noe som er svært viktig for meg ved valg av partner jeg kan se bort i fra mye bare på grunn av dette.

Ok jeg vet at det er et par av oss som henger rundt men lite fart itrådene i kveld.
Kanskje noen har noen gode historier på lager?

Er det bare noe jeg innbiller meg, eller er det utrolig mange kvinner her som er journalister, kunstnere eller har andre krative yrker?

Opprydding hos meg før helgen. Deilig!
Hva har du gjort i dag eller uka som gleder deg selv og som får helgen til å smile deg i møte?

Nå har jeg notater på 255 kvinner her, definert som mer eller mindre interessante kvinner jeg ikke har vært i kontakt med ennå. Så nå tror jeg at jeg skal gå systematisk til verks her. Med min svarrate vil det si at noen og åtti vil svare og med min datingrate vil det si date med ca 70 stykker. Er jeg fortsatt singel etter dette går jeg i kloster.

Spørsmålet er bare hvilken ende jeg skal starte i.

Den som bare kunne funnet opp en maskin som gjorde at du på 5 minutter kunne være hvor som helst i verden.
Ville vært ok for en som har venner spredt rundt kloden.

er det mange som har opplevd det? En gang tok det bare tyve minutter fra vi møttes for aller første gang...

Pokker !!!!!!!
Angrer kunne brukt dette forumet til noe fornuftig.
Som å skaffe meg gode råd på veien, tenkte at dette går så fint, har stålkontroll....
.Nope alt annet enn det :)

FLYTTE TIPS : starter i dag - skal være i hus helst søndag.
Men 3 unger - fra 3 etg hus og dobbel garasje.
Nesten alt pakket, nå er det mye av det som man ikke vet helt hvor skal plasseres.
H J E L P

Mest lyst til å lage et bål ;))
So blond

Men helt seriøst: Noen gode råd eller festlige fortellinger ;)

Jeg er så trist ikveld...har hatt så mange dater,-og de som jeg dater med har jo så høye krav virker det som... Jeg får høre at jeg ser pen/søt ut,og jeg har mange venner og er populær ellers...men sukker mennene vil visst bare ha en bedre dame enn meg,-eller de vil ha en elskerinne..... Er litt motløs,-jeg....

Selv erkjennelsen.
Jeg kjenner veldig mange mennesker og det gjenspeiler kanskje at jeg er en bedre venn enn kjærest.
Men det hadde vært hyggelig og ha noen å være glad i da..

Utfordringen.
Jeg vet hvor vanskelig det er og finne ”mrs/mr right” og alle har vel et ønske om en bra fremtid. Når jeg lagde profilen så jeg for meg at det skulle bli mange hjerter og brev osv.. Men jeg skjønte fort at skal det skje noe må man ha noe spesielt.. (Eller være jente/dame) Stor takk til ALLE to som har satt hjerte på meg.. Og ikke minst.. Brevet fra ei Russisk jente bosatt i nord.. ;-) (som hun sikkert har sendt til 100 andre)

Hovmod står for fall.
Ler litt av optimismen min da.. Jeg trodde kanskje jeg var litt attraktiv, men der tok jeg feil gitt ;-)

Dette er humoristisk ment og ønsker alle en god helg og lykke til med jakta.. Jeg duger nok best på elg jakt :-)

Jeg fikk et kjempehyggelig brev av en trivelig (trodde jeg) kar idag...
Svarte som sant var at jeg syns han virket koselig, men dessverre var eldre enn hva jeg ser etter, og at han bor på andre kanten av landet gjør ikke saken bedre... han vil ikke flytte på seg, og jeg kan ikke pga barn. Han har ikke barn selv, og vil nok ha en gang, og siden jeg ikke ønsker flere, så syns jeg og at dette ble litt mye ting som gjorde at jeg avslo høflig og forklarte dette på en grei måte. -Trodde jeg... Jeg sa og at vi godt kan holde kontakt og prate, men at det nok ikke kan bli noe mer pga disse tingene.

Så fikk jeg et skikkelig surt og grettent brev tilbake at jeg måtte spare meg for den falske medfølelsen min og pisspreiket om disse tingene?! hva faen...
Det viser seg at han har et handicap, og han tror det er derfor jeg avviser han... Hva pokker tar han meg for? Jeg bryr meg ikke om det handicapet i det hele tatt... Hadde han bodd i nærheten, og vært litt nermere meg i alder, så hadde jeg glatt gått ut med han.

Snakk om å være sneversynt. Jeg fikk ikke engang svart på det sure brevet fordi han blokkerte meg.
Er det sånn at man ikke kan være ærlig og oppriktig uten at en skal bli forhåndsdømt over noe som ikke har noen betydning...

Ble skuffa og lei jeg. Synd at en mann som virka så hyggelig ikke var det likevel....
Greit at noen kanskje har dømt han pga handicapet, men alle er faktisk ikke sånn... Noen klarer å se forbi slike ting, og da syns jeg det er trist når en blir skjelt ut pga det.

Sitter og ser på Beat for beat, A1 spiller piano, og synger Great balls of fire!

Syns plutselig at A1 gutta er ganske så hunky, betyr det at jeg har gått uten ... alt for lenge?

Er det kun vi menn som ikke får lastet opp profilbilde med solbriller.
Man må jo kunne se helheten i det og er jo lett gjenkjennelig selv om en har solbriller på det bildet.
Så mye for å få litt mer hud og kropp out there.

For oss som ikke er så potente og befruktningsdyktige,vi som søker etter en å bare holde i hånden og sitte på kino sammen med. Vi som syns en spasertur hånd i hånd langs stranden på Huk kan være en erotisk opplevelse,for oss er jo forumet liksom VÅR tumleplass,og jeg håper det fortsatt kan være det.
Å følge med på forumet krever mye tid,og det går utover nattesøvnen når en tråd går utover natta.
Koketråden i går gikk til langt på natt og jeg skulle tidlig opp.
Klokka ringte og jeg opp,vasking hadde ikke skrudd på lyset,var trøtt som et helvete...Glad for matpakken lå ferdig i kjøleskapet. Nappa til meg tannbørsten,fomla etter tannkremen fikk tak i tuben holdt den over "bustene" og klemte til,under springen og hørte på lyden som jeg har hørt tusenvis av ganger før at det var nok vann,inn i munnen og puss,puss så får du en suss. Fan så vondt det smakte.... Alle har vel en litt dårlig smak i munnen om morgenen,jeg hadde jo smakt på eggene som ble omtalt i går,så jeg reagerte ikke på smaken..
Det var når jeg skulle gurgle halsen at jeg spydde.... pleier altid å svelge litt tannkrem før jeg gurgler,i håp om at ånden blir bedre...Dette VAR ikke tannkrem...lyset på i en jævla fart,på hylla ved siden av tannkremen stod det en tube....pasta for innvollsorm for hund og katt stod det på den.....
For ettertiden kommer jeg til å bruke lite tid på sukker.
Evt.skrive tråd på morgenen før jeg drar på jobb og se på den umiddelbart når jeg kommer hjem.
Andre som synes at sukker griper inn i livet dems,og tja...gjør dem"sukker"avhengige?

Ble nettopp logget ut av sukker fordi jeg tydeligvis hadde brukt 2 min for lenge på å skrive en lang og gjennomtenkt mail. Når jeg da klikket på send fikk jeg opp at jeg var utlogget, og hele den jævla mailen forsvant. Kan man skrue av det at man skal bli automatisk utlogget etter så så lang tid, eller er det noe sukker har satt opp for å irritere oss som ikke er verdens raskeste til å skrive?

Hva liker dere, gutter og jenter! en med erfaring, eller ikke?..hvordan ville dere tatt det om en dere møtte fortsatt var jomfru?

Noen ganger blir man bare så glad, dette er en sånn kveld.
Føler på meg at dette kan bli noe fint.

Noen andre som bare kjenner i magen at dette blir bra ?

Var godt i veg med en nydelig og hyggelig sukkerdame her siden juletider, jeg har barn selv og ekskone også (som jeg samarbeider med om barna men ikke noe mer). Min "dame" (etterhvert offisiell kjæreste) har vært skilt i to år, men ser ut til å ikke kunne gi slipp på det som var. Alle familiebursdager og sammenkomster i hennes eks.famile "måtte" hun stille på, (var aldri snakk om å ta med meg) - det er hyggelig ovenfor barna (jeg snakker /treffer av og til eks.svigers selv men....)
Ble egentlig drittlei av hele eksen og eks familien hennes og den tette kontakten , syns det var kjipt å sitte der alene fordi hun stadig vekk skulle på noe sammen med sin eks.mann. Hva tolereres her? Man har en fortid javel, men prioriterer man eksfamillien foran en etterhvert etablert kjæreste. ? Orket ikke mer jeg da. Det ble bare et stort turn.off! Noen med erfaring her?

"Sjalusi gir deg alburom"

Husk å bli sjalu ved første og beste anledning!
(Fra beskrivelsen av sjalusiskap)

Her er en tråd som kommer til å skape mye konflikt.
Min påstand er hvis mann er ut etter kun sex er det forskjell mellom det å kjøpe det eller en one nightstand hvor man kan bruke flere tusen på å spandere på kvinner mann ønsker å ha til sengs.
Vet mange kommer til å si at de prostituerte ikke har noe valg og det stemmer nok i de fleste tilfeller men hvis mann tar utgangspunkt at de har valgt det som yrke noe som også fins.

Hva tenker dere om jenter/damer som ikke vil ha egne barn?

Jeg er av forskjellige årsaker ei av de. Har ikke noe imot barn, og regner med at den jeg møter har barn. Men håper at han ikke ønsker seg flere....

Spent på hva som kommer av kommentarer her gitt:-)

Syk

Siste svar fr. 10 sep. 2010 19:11 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

"Blir man syk så blir man det på søndag eller lørdag eller fredag etter fire."
- Øystein Sunde

Det er bare så sant som det er sagt. Etter å ha skylt med saltvann og gomlet Repsils til den store gullmedaljen i over én uke slo det ut nå. Og jeg vet at det blir verre i morgen, litt bedre på søndag, og så er jeg frisk nok til å dra på jobb på mandag.

Typisk...

Nå jeg har igjen blitt superbruker her, og den første tiden etter oppgraderingen ramler det alltid inn et par meldinger ekstra. Har alltid syns man bør svare alle, enten med et høflig avslag (ikke nødvendigvis malen fra sukker), eller selvsagt med en hyggelig melding om vedkommende er noen jeg kunne tenke meg å bli bedre kjent med. Men det har jeg nå sluttet med, da jeg flere ganger har fått ufine meldinger tilbake etter at jeg har sagt til noen at jeg ikke er interessert.

Jeg har lest flere tråder hvor det blir klaget over manglende svar, og jeg skjønner nå hvorfor. F.eks: At jeg ikke vil ha en mann på 1.70 (er 1.81 selv), burde ikke være grunn til å hente frem skjellsord og ufine kallenavn.

Hva er deres erfaringer og anbefalinger?

En liten oppfølger til sutretråden. Ifølge et enkelt regnestykke skulle det finnes omtrent like mange single menn som kvinner. Da burde ikke menn ha noen grunn til å sutre vel? Vel det er enormt stor forskjell på å være singel og å være ensom. Du er ensom om du UFRIVILLIG er alene. De fleste kvinner her inn får mye mer respons enn de en vanlig mann. Selv mindre pene damer blir sjekka opp på byen. Om de så velger å ikke benytte seg av det er de FRIVILLIG alene. Menn som aldri mottar en en melding her inne eller aldri får napp på byen er derimot ensomme tvers igjennom. Dette er grunnen til at det stort sett er mye værre å være singel mann enn kvinne. Derfor sutrer menn her inn. Jeg har selv valgt bort flere muligheter for forhold og får mye oppmerksomhet IRL. Har derfor lite å klage over selv. Men dette er et enormt problem i samfunnet.

En ting jeg stusser over, og det er all den tiden menn bruker på porno.
Er sexlivet så dårlig at dere må få annen stimuli, eller er det jentene ?

Oppslagstavlen

Ingen svar
(mann 35 år fra Østfold) Privat melding

Noen her inne som har erfaring med å markedsføre seg selv ved å annonsere på oppslagstavlen?

Jeg er jomfru og er litt smånervøs dersom jeg nå skal inn i et forhold. Er det fakutm at jeg er jomfru noe jeg bør være ærlig med, eller går det an å jukse seg til å si at det er lenge siden jeg hadde sex sist og at det dermed fort kan bli litt fomling, eventuelt ikke si noe som helst. Har hørt at det blir fort litt klønete uansett når man har en ny partner, men kan jo selv ikke bekrefte dette. What to do?

Hvem hadde trodd at jeg skulle føle det jeg nå føler.
Sommerfugler i magen og en sex lyst som bare vokser og vokser, av alle ting så har jeg truffet THE MAN dvs THE LOVER....
wow for en mann......
Ingen mann klarer å sende meg til himmelen slik han gjør.
OK - jeg er MILF og COUGER i denne sammenheng.
Det rare er at han kontaktet meg, 70% i match.......hahhahah Sex matchen knuser barometret.
Men det sa bare klikk, hadde hatt kontakt her inne og på SMS ca 1 mnd før vi møttes, jeg svimte nesten av.....
Sexen er bare helt fantastisk, skulle ønske at alle kunne ha det sånn.
Det kjipe er at en dag er det over.
Men det tenker jeg ikke på nå.
For meg så er sexen i et forhold veldig viktig - det ligger så mye i det ¨å kysse,blotte seg,gi - ta - få - se og det å bli sett....
Noen flere som har en elsker som gir masse energi og livsglede ?

Hei jenter..!

Eller burde vel stått, hei jenta mi..! Men sånn er det ikke ennå, men håper å treffe ei snart, eller ei som tar kontakt, for føler jeg ikke har tid til å sitte å sjekke og sjekke hele tiden.. "Kremt", men gjør jo heller ikke det, selv om en kommer innom en gang i blandt og "ser an markedet," for å si det sånn.. Vel, noe galt må jeg ha satt på profilen min siden det uteblir omtrent noen form for kontakt, mulig det handler om relgion og synet på det sexuelle. Likevel, der står jeg fast i troen og i synet på tilnærmingen til "den kjemiske suksessen."

Tror det er faktisk hemmeligheten til et langt og godt liv sammen, nettopp å være avholdende til dette, for så å føle seg tryggere i en verden der etter mine øyne, snart alt bare "er lov.." Derfor har jeg blitt mer bevisst som kristen, uten å overdrive, men tror faktisk det er sundt å forholde seg til visse kjøreregler for et langt og godt liv..

Håper det finnes ei jente som deler disse synene her, tvilsomt tror jeg, og abonnementet går snart ut, så her gjelder det å være rask på tastaturet om du ønsker å treffe meg og bli kjent med en som meg.. M.a.o stiller jeg store krav til moralen og likeså trening og gode vaner m.h.p. kosthold også.. Hehe.., ja kravene øker og vanskeligere blir det nok, men trives du med deg selv, slik jeg gjør, da vet du også at dette ikke skulle være uoverkommelig (bare nesten).. ;)

Online?

Siste svar to. 9 sep. 2010 22:27 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Lurerpå

Hei sukkerspinn! Noen av dere som har call på hva slakket i online-oversikten er? Har nemlig fått en snurt melding om at jeg ikke svarer når jeg er online med folk jeg har litt kontakt med, og at jeg ikke logger meg av når jeg sier. Har oppdaget selv også at det virker som den online-lista har noen timers slakk etter at folk faktisk har logget av. Chat-lista imidlertid virker sharp.

Er det slik eller?

Bollywood superstars

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mn

Får en del meldinger fra indiske folk her inne som står: "tatt deg på fersken". Jeg kan ikke skjønne meg på de. En av de sa jeg hadde kopiert en av bollywood superstarene og hadde lagt det i profilen min.
Ja men herre gud, dette er jo mit eget bildet. Og jeg er ikke en gang fra india og kjenner ikke til de skuepillerne. Blokkerer de men etter to eller tre dager så kommer en annen indisk gutt i match listene mine.........også en annen......også en annen..........Forstår ikke de havner akkurat i match listene mine......Jeg er blitt skikkelig lei av de....

Er det flere damer her som synes mange nick bare er helt håpløse, og rett og slett minster lysten av den grunn?

Jeg synes f.eks. at bamsemums og doffen er ille.

Jeg satser på at det allvitende forumet har noen forslag på hvilket nivå en legger seg på når det gjelder gave til en doktorand. Jeg er invitert til festen.

Ja, her er mangt og mye av menn: Han som uten varsel gjør profilen sin usynlig midt i en hyggelig(?) dialog, han som "glemte" å fortelle at han var i forhold og nettopp var blitt far, han som lyver ti år på alderen ("fordi han er yngre i kropp og sinn") osv. Ingen av dem noe tap fordi jeg uansett ikke ønsker en slik mann. Og jeg har endelig lært å ikke legge særlig følelser i det før vi har truffet hverandre. Motløs og oppgitt kan man likevel bli i perioder - og miste litt av troen på at folkeskikk fremdeles er en levende verdi hos oss.

Men så opplever jeg også noe helt annet. Prøver å svare på alle henvendelser: hjerter, flørter og meldinger. De fleste er avvisninger fordi jeg mener jeg ikke er den de søker eller vice versa. Mange hører jeg da ikke mer fra, og det er greit nok. Men mange sender også noen ord tilbake, det setter jeg pris på, og det er disse jeg nå ønsker å gi en felles honnør til. For her er folkeskikken høyst oppegående. Jeg har ennå til gode å få et surt svar på en avvisning. Bare hyggelige ord og hilsninger over hele linja, og det er da jeg vil si: Ære være alle dere menn med folkeskikk! :o)

Usexy?

Siste svar to. 9 sep. 2010 18:32 (92 svar)
Skjult ID med pseudonym skuffa!!

Jeg har en kompis som er endel yngre en meg.. vi er litt sammen på fritiden og er single begge 2. Selv om han har hintet til at han gjerne skulle hatt fordeler i dette vennskapet henger han fortsatt med selv om jeg har avvist det. ved et par anledninger har han overnattet og det gjorde han igjen nå i natt. Når han krøp under dyna i morges og ville spoone, (vi hadde begge litt klær på) tenkte jeg faen! men var godt ligge inntilllikevel. Så til saken: Jeg har ALDRI lagt slik uten at mannen bak meg har fått reaksjon.. jeg var forberedt på at jeg snart måtte ta en avledningsmanøver, men fyren bare lå der og slappet av!
WTF?!?!?! Er det jeg som ikke er attraktiv nok el er fyren homo? ikke at jeg ville ha sex,men litt fornærma må jeg innrømme jeg ble hehe.

Er det noen som vet om det er farlig å reise med fly med en fireåring som har feber?
Sånn foruten at det er slitsomt for dem?
Jada sikkert meget dumt spørsmål, men vil gjerne ha svar for det :S

..for oppvaskmaskina streika idag!

Flere tråder her som klager over ”sutring”. Til de som misliker sutring har jeg lyst å si dette: Hvor skal de gå hen alle de som føler seg ensomme? De som har følt seg ensomme i flere tiår, hvem skal de snakke med om dette? Å ta dette opp med nær familie eller venner er ofte svært pinlig. Man risikerer også at ’person X sin ensomhet’ da blir ”en snakkis” i slekten/i miljøet. Dermed får den ensomme skammen i tillegg til fortsatt ensomhet! Det er i vårt samfunn ingen medfølelse med ensomhet. Har du vært ufrivillig single i 20 år – det er bare ditt eget ansvar. Ordn opp selv og ikke sutr til oss andre. Det er parolen. Det man da egentlig sier til ensomme er at ”du fortjener ingen hjelp”.
Jeg tror det er forskjell på damer og menn her. Damene kan sutre sammen med nære venninner, tror jeg. Mellom menn er slikt ikke godt likt, det hører bare ikke til mannskulturen å sitte og sutre sammen med nære venner av eget kjønn. Vi forteller heller vitser, gode historier, drar på fisketur/trening sammen eller drikker sammen. Å beholde en kjekk maske er viktig i mannskulturen, uten det mister man venner. Dessuten er vi menn hverandres konkurrenter i forhold til kjærlighet. Når jeg selv er en single mann er det faktisk ikke i min interesse å hjelpe andre menn til å bli flinkere til å starte forhold. Min objektive interesse (hvis jeg er single) er at alle andre menn holder seg mest mulig i ro, ikke går ut for å finne en ny og prøve å innlede noe nytt. Mennene hjelper altså ikke hverandre. Som voksne blir damene i mindre grad hverandres konkurrenter, tror jeg. Hvorfor? Fordi det alltid er drøssevis av single menn, mer enn nok til alle damer (i hvert fall gjelder dette i aldersgruppene 15 til 58 i Norge). Damene er bare konkurrenter om de ytterst få Alfa-hannene. Mennene er konkurrenter om alle damer.
Fordi vi ikke har lov å sutre og heller ikke har noe sted å sutre, kommer gjerne noe av sutringen til uttrykk anonymt her.
Jeg tror at det dypest sett er ganske farlig for oss alle at menn ikke har lov til å sutre. Vi presses alltid til å holde masken og spille kjekk. Vi opplever over mange år at vi ikke får være oppriktige. Et lite mindretall klikker det forferdelig for, og vi leser om sjokkerende mord på ektefeller og eks-kjærester osv. Jeg tror noe må gjøres med mannskulturen. Men siden de fleste menn er hetero, er kvinnene også viktige i å forme mannskulturen. Mannskulturen handler jo både om hvordan menn skal være ovenfor hverandre og overfor kvinner.

Hei jenter :)

Jeg driter langt i om du er troende eller ikke, så lenge du ikke er fanatisk religiøs. Selv er jeg litt anti-religion, men ser helt klart muligheten for at det finnes en høyere makt av et eller annet slag. Men som sagt, ikke så forbanna nøye hva du skulle mene ;)

Jeg er heller ikke på jakt etter et livslangt forhold, da jeg synes jeg er for ung til det. Moral kan være greit å forholde seg til det, men i seksuelle sammenhenger synes jeg moralen kan settes litt til side for impulser og drifter, så lenge man er rimelig ærlig og hensysnsfull. Håper å treffe en(eller flere) som deler mitt syn på dette.

Stikker på jobb nå, men diskuter gjerne i mellomtiden :)

PS: Til deg som startet tråden jeg har etterliknet, jeg har all respekt for deg og dine valg, jeg er bare fullstendig uenig med deg.
PPS: Denne tråden er humoristisk ment, men det finnes ingen humor uten en god dose sannhetshegalt :)

Er det sant?

Siste svar to. 9 sep. 2010 01:34 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym Frustrert

Idag leste jeg at en reke visstnok har hjertet inne i hodet, og at kvekkingen av en and ikke gir noe ekko, og at ingen vet hvorfor. Er dette sant???

Jeg hører så mye rart at jeg snart ikke vet hva jeg skal tro på lenger. Vi får informasjon fra alle kanter, men vi kan ikke vite hva som er fleip og hva som er fakta fordi vi har ikke tid til å sjekke det selv. Noen som skjønner hva jeg mener her?

Jeg har ingen problemer med å definere hva jeg synes er sexy klesstil hos damer, men hva er egentlig sexy klesstil for oss menn?

Innspirert av tråden sår etter BH.
Da søndagens fysiske aktiviteter var over gikk jeg etter dusjen rundt kun med et håndkle rundt livet.
katten,roger lå langstrak og sov under kjøkkenbenken.Fra radioen kom det rolig og fin musikk.En sløv,fredfull harmoni og idyll var det i heimen der jeg satt på kjøkkenstolen og lot tærne leke i den myke kattepelsen.
"Make me smile" med Steve Harley kom fra radioen og lyden ble øket kraftig. Så godt som naken og i knallgodt humør ble det umulig og sitte rolig. Armer,ben og andre bevegelige kroppsdeler slang og spratt kaotisk rundt uten mål og mening.
Roger skulte med søvnige øyne på opptrinnet.Da han fokuserte blikket og begynte å slå med halen var det jeg som selvutnevnt dyrekjenner skulle insett faresignalene..
Under kjøkkenbenken våknet nådeløse innstinkter og muskler ble spent.. I busk og kratt hadde Roger myrdet og herjet vil med fuglebestanden i sommer,og nå så den plutselig en halvdød kylling som lå og bikka med nebbet i reiret sammen med 2 pulserende egg som trolig kom til å utklekkes straks. Var det den jeg prøvde å vifte og sparke ut tro? Så ikke jeg at den hadde gjemt seg under håndkleet?Roger bestemte seg for å jobbe litt for maten.
Raslingen under kjøkkenbenken var eneste varsel før en grusom smerte satt i kronjuvelene med tilbehør.Her skulle det ikke bare drepes,nei de uutklekkede eggene skulle knuses og reiret raseres.Det var en dyrisk og nådeløs villskap som ajerte under håndkleet.
Smertene og redselen for at tittelen onkel skulle bli tante for fremtiden fikk meg på bena i et byks,og kattefaen hang på. Et velrettet klask fikk den løs,bena mine gikk som trommestikker og jeg tråkka min forhenværende bestevenn på halen,mjiiiiaaaaauuu og den satt i foten denne gang. Høyre ben hjalp Roger med å sette ny rekord i innendørs flyvning uten tilsprang.Lik en pelskledd supermann fløy den ut i gangen og forsvant ut.
Blødende og med vannvittige smerter stod jeg der mens Harley sang "come on and see mee,make me smile"..
At Brasiliansk voksing svir og er vondt er sant,men å dynke samme regioner med Jod er 100 ganger verre!
en troverdig forklaring på sårene på foten tror jeg går greit. 3 lange dype kloremerker på ene siden,og 2 på andre siden av kyllingen trenger jeg hjelp til å finne en troverdeig forklaring på...
Inntil videre er all aktivitet som krever at boxer"n må av innstilt.
Er det bare jeg som har slike "hjemme ulykker",eller skjer det ting hjemme hos andre og?

Håper ledlelsen i Sukker tilgir meg denne form for vekkelse, men dette er for viktig til å ikke forsøke.

http://www.document.no/2010/07/wafa_sultan_1.html