Sukkerforum

Jeg bare undrer, hvordan tolke følgende: Når noen menn er innom profilen ofte evt i tillegg sender hjerter, men aldri sender noen melding, hvordan tolke dette? Er de egentlig interressert? Sitter de da å venter på at jeg skal ta initiativ fordi de ikke tør selv, eller hva er egentlig greia?

Hei lurer på hva aldersgrensa til sukkerfesten er? Har ei venninne som skal være med, hun er 21..

Kan noen gi meg svar på brev på dette?

Klem kanin68

Jeg lurer på om det er greit eller ikke?
Hva er dere andres sine erfaringer?
Jeg fikk brev fra et utenlandsk sukker-medlem som bor i et annet land.
Veldig hyggelig, men hva er sannsynligheten for at en person har interesse av en person i et annet land.
Kan motivasjonen til interessen være at jeg bor i Norge?
Hvordan kan man finne ut om interessen er reel?

Ja, jeg hadde da ihvertfall sendt en melding i en eller annen form, og prøvd å fiske litt etter en respons av noe slag!
Man kan vel sende en melding eller ringe og si takk for sist, uansett. Man kommer da tross alt fra møblerte hjem, og er en gentleman så langt det er mulig..? ;-)

PLayer?

Siste svar ti. 12 okt. 2010 22:53 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym leif kris

Jeg er en kjekk og grei gutt/ mann på 25 år. Har kommet ut av ett laaaaaangt forhold for 1 år siden.
Nå når jeg er på byen for å finne meg ei ny vennine/kjæreste får jeg ganske strax avslag. De fleste får jeg enten høre fra venninene eller jenta at jeg er bare en player. Hvorfor?
Er da aldri i mine tanker å lure noen som helst.
Er player ett utseende?

Da kan jeg jo kanskje spørre her da. Hva ønsker dere skal stå i den utfyllende teksten når dere leser om andre? Føler dere at dere får et ekte inntrykk av personen ut i fra hva som vedkommende har skrevet om seg selv?

Leste en gang at menn som er interessert alltid vil ta kontakt. Stemmer dette gutter ? om du fortsatt liker ei jinte etter en date, vil du da ta kontakt ? selv om du er usikker på om hun liker deg ?

Bare lurer på hva som er hensikten med sånne profiler. Er det ikke meningen å "selge" seg her inne da ? Man kan vel heller ha en annonse i Dagbladet hvis man er så redd for å vise hvem man er. Hva mener du ?

......da har man i dag begått et kortsiktig følelsesmessige harikiri ved å besøke sitt gamle liv :-/

Det har nå gått 6 måneder siden man flyttet ut fra huset sitt og man har kommet seg mer eller mindre til rette. Har vært på datern og truffet noen damer men ennå ikke finni den som får det til å kile i tæra eller magen. Alt i alt så har livet og følelseslivet kommet seg på rett kjøl igjen.

Snakket så med min føre dette like før høstferien og avtalte at jeg skulle ha jentungen hennes en dag i ferien, noe som ble flyttet til i dag på grunn av noen familieissues der. Så veldig frem imot det, så faktisk mer frem til dette enn 3 daten jeg skulle ha med ei dame så da var jo fremdriften der avgjort. I denne forbindelse er det selvsagt en del kommunikasjon for å orge ting noe som gjør at man begynner å tenke litt igjen og man havner litt i dumpa over at man sitter i en leilighet i Oslo istedenfor huset man kjøpte.

Dagen gikk bra vi hadde det gøy. Levering ble derimot litt værre. Den nye typen var på plass i stua (flytta vel inn etter 1 måned) og jeg gikk rett på kjøkkenet, tok en liten debrif og overleverte noen gaver fra ferien til jentungen. Det som virkelig skjærer er å se alle planene man hadde for huset er blitt gjennomført og man får et kort innblikk i sitt gamle liv. Ting er bygd om, møbler skifta ut, "familie"bilder hengt opp, tingene vi har kjøpt sammen sto her og der, bikkja og katta kommer for å hilse på, gamle naboer hilser. Alt var som det skulle være og slik man ville ha det, eneste feilen med bildet var gjøken som satt i sofaen ikke var meg....var noe med dette A4 livet jeg faktisk ville ha....

Det gledlige i det hele er at jeg ikke savna henne, skjønte at hu fremdeles prøver å lure meg for penger i forhold til oppgjøret som ikke er helt ferdig, og er ganske ferdig med hu. Det jeg savner var livet jeg hadde og livet jeg trodde jeg skulle få. Tok meg lang tid å komme ditt og når man endelig kom ditt så blei matta dratt vekk fra under en like før man skulle fri og greier. Blir så utrolig motløs av å skulle måtte begynne på en ny 4 års"jobb" for å komme seg ditt igjen.

Er vel bare å dra seg opp igjen og prøve å komme seg litt lenger i forholdet på kortere tid! Man blir ikke yngre akkurat ;-)

(ps: måtte bare få det ut på en eller annen måte og det er ikke akkurat noe man prater med noen kamerater om)

Jeg ble fortalt historien "For sale. Baby shoes. Never used" (Hemingway) her forrige helg og ble veldig (hva blir rette ordet her... rørt, grepet, satt ut etc..? lar den stå åpen!) av den..

Har du en såkalt six-word story?

http://www.litkicks.com/FlashFiction

Siden man tydeligvis kan få svar på alle spørsmål her...

Har en kompis som kommer på besøk til Oslo i morgen og vil være med på quiz, men siden både Venner og Kampen Pub har flyttet sine quizer står jeg quizløs - noen som vet om noen allmennquizer i Oslo på onsdager?

Hadde en spesiell opplevelse forleden, som jeg ikke vil unnlate å legge ut for "analyse" her.

Jeg hadde vært på et større arrangement, og da det hele var i ferd med å ta slutt, møtte jeg en voldsomt søt dame ved utgangen. Hun kjente igjen meg, mens jeg bare hadde en vag følelse av å ha sett henne før et sted. Det var ikke mye jeg fikk sagt til henne før vi gikk hver vår vei, men jeg syntes nok hun oppførte seg på en nokså flørtete måte.

Det tok noen dager før jeg klarte å grave frem navnet hennes fra hukommelsen, og hvor jeg kjente henne fra. Det viste seg at det var en daqme jeg hadde samarbeidet med om noen prosjekter for noen år siden. Den gang syntes jeg bare hun var hyggelig å snakke med, men det var ikke mer enn det. Det var først nå den siste gangen at jeg virkelig la merke til hvor flott hun var.

Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg prøvde å legge henne til som venn på Facebook, men det virket ikke som om hun la merke til det, eller kanskje hun ikke vil ha noe å gjøre med meg overhodet? Det siste virker litt merkelig, siden hun har vært veldig hyggelig alle de gangene jeg har snakket med henne. Jeg tar ikke sjansen på å ringe henne heller....

En gjenganger den siste tiden er standardprofiler. Vi har jo lenge fått høre at sukkerbitene er veldig opptatt av ekstremsport og alt som er fullt av fart og spenning. Nå er sukkerbitene visst opptatt av å ikke være slik som alle andre, det er visst skremmende. Derfor må jeg spørre i egen tråd, om det er slik at man er redd for å oppfattes som A4?

Består ikke livet av flest hverdager? For min del så er jeg langt mer interessert i hvordan en person er i det daglige, fremfor hvordan personen er på ferie og fest. Jeg syns normalt er helt ok. Jeg som har barn mangler nok litt av impulsiviteten i livet mitt i forhold til hvordan det var før da jeg bare hev meg rundt og slang meg med på hva det nå måtte være og jeg må si at jeg savner den litt. Eller mye, av og til. Er dette hva folk mener med at de ikke er standard? Eller ikke vil være standard? Er denne såkalte standarden som folk løper skremt fra det normale familielivet? Eller er det standarder også innenfor singeltilværelsen?

Clue me in, people, I want to know!

Som de fleste menn her var jeg resignert til at responsraten fra damene er kronisk lav og man må derfor skrive meldinger til flere for å for å ha noe håp om å få kontakt. Men plutselig begynner alle å svare og nå har jeg 3-4 jeg korresponderer med som vel egentlig er litt for mange, ihvertfall for meg. (Alle vet jo at straffen for bigami er en ekstra kone) Hva gjør jeg nå? Det er ikke så hyggelig å skrive og si "Nei, du må vente litt, nå har jeg kontakt med noen andre"

Er det nokon som kan forklare meg korleis eg skal få chaten til å virke?

Det står at eg er pålogga, og eg hører plingelyd når nokon prøver å kontakte meg, men det kommer ikkje fram noko chatvindu eller plass der eg kan godta den som vil chate med meg...

Jeg ser igjennom min besøksliste med jevne mellomrom, og noen ganger så vises denne aktuelle profilen. Neste gang jeg sjekker er hun ikke inne på listen, så en dag eller to senere er hun der igjen.
Og sånn bare fortsetter det.....

Jeg må innrømme at jeg ikke skjønner hva som skjer her, og evt hvorfor hun gjør dette.

Hva tror Dere?
Er dette normalt?
Finner Dere en logisk grunn til hvorfor noen gjør det på denne måten ?

Da var billetten i boks.

Jeg har sett dette nevnt et par ganger i diverse tråder, så jeg spør litt mer direkte i en egen tråd for å få det bekreftet / avkreftet:

Er det sånn nå at dersom jeg har sendt noen en melding så kan jeg slette den, ikke bare fra min utboks, men også dermed fra mottakers innboks, så lenge vedkommende ikke har lest den ennå?

Eller er det en spøk noen en gang har kommet med, som så har blitt 'sittende' hos enkelte?

Hvis dette er tilfelle, så vil det vel kunne være noe merkelig for mottaker, for h*n vil jo motta en e-post om ny melding med en gang. Og dermed kan man oppleve å komme til tom innboks allikevel?

Jeg får fortsatt ikke lagt ut profilbilder på en fornuftig måte. Albumet går greit. Men profilbildet går ikke. Systemet gir meg en rute beregnet til å beskjære bildet, men denne ruten går pare ann å fytte fra venstre øvre hjørnet og direkte ned i høyre nedre hjørne. Umulig å midtstille slik at jeg får med et fornuftig utsnitt... Så når valget står mellom noen hårlokker og en skulder, forblir jeg ufrivilig bildeløs på profilen... Noen andre med samme problelm?

Yess! :-)

Vil høre om det er noen som har tenkt å benytte seg av en sukker date på julebord ?
Er dette feil plass å date på ? Litt for seriøst ?

Ble invitert på hjemmedate som første date? Sa jeg var ukomfortabel og antydet at et nøytralt sted som cafe o.l. var å foretrekke. Føler meg mer komfortabel da.

Det ble stille fra hans kant og jeg spurte da om jeg kanskje hadde skremt ham bort...?

Daten min svarer med at han er ukomfortabel med date når det er andre folk i nærheten...da har vi vel et seriøst problem eller?

Han sier om seg selv at han er litt beskjeden sånn i starten og at han er en gentleman...det står det i profilen hans... i sms utvekslingen forsikrer han også at han "ikke biter".

Tror liksom ikke han hopper på meg og voldtar meg i det øyeblikket jeg er innafor døra men....

Hva sier dere gutter her inne. Litt nyskjerrig på hva dere tenker:-)

Eg trudde eg var morosam med ei ærleg beskrivelse, men det var visst ikkjeslik, fekk eg vite. Pøh, tykkjer eg var morosam likevel, eg.
Ha ein god søndagskveld folkens; i morgon er det atter ein dag:) Bra at helga går så kjapt at ein slepp å kvi seg på arbeidsveka. hehe

Sitter og ser på nyhetene, noen jegere som har mistet hunden sin til ulv. " nå må myndighetene se at det ikke går an å ha husdyr og viltdyr sammen i store konsentrasjoner" sier den ene skyteglade jegeren, mens han nesten blir våt i trusen (denne vet jeg at jeg kommer til å få pes av) av å tenke på ulvejakt...

Jada, det er forferdelig trist at hunden ble drept, men er det ikke sånn at det er eiger som har ansvar for å passe dyret sitt? Og er vi nordmenn komfortabel med prioriteringsrekkefølgen til bondenorge? Her snakker jeg menneske-sau(inntekt)-husdyr-rovdyr?Sauen er sikkert et fint dyr det, men det kryr av de brekende fjolsene, som er livretten til både nordmenn og rovdyr. Rovdyrene derimot er frie skapninger som har like stor rett på friluftsområdene som vi har, kan ikke vi bare ta de riktige forhåndsreglene, og leve side om side?

Hadde hunden blitt påkjørt, hadde hundeeiger blitt erstatningsansvarlig for evt bulker i bilen.Men nei, nå skal ulven bøte med livet fordi den skaffer seg mat, og forsvarer territoriet sitt!

Prøver å gjøre dette til en seriøs tråd:
Jeg har aldri fått et eneste svar fra noen av damene som jeg har skrevet til.
- Jeg skriver alltid i en vennlig, seriøs, rosende og kanskje sjarmerende tone.
- Jeg er i slutten av 30 årene og har alt på plass med god jobb, høy lønn og alt det andre.
- Jeg er like seriøs som de fleste normale damer selv er - det skulle fremgå av profilen min.
- De damene jeg har snakket med face to face i visse få anledninger har hevdet at jeg er en søt mann og ser ung ut og i tillegg virker intelligent og sjarmerende - altså i motsetning til mange andre menn forstått...

Så det er for meg ufattelig at jeg her på nettdating har en nåverdi = 0
Håper noen kan forklare meg hva som skjer?
Eller bare oppmuntre meg til å slette profilen for å slippe mer frustrasjon.

De eneste damene som åpner døren er de som kan kjøpes for penger. Det er et stort vell av slike damer på markedet - styrt av tilbud og etterspørsel, da mener jeg IKKE de i og rundt Karl Johans sidegater. Ikke at jeg har benyttet meg av tilbudet, men nøden begynner å tvinge frem et besøk hos de som gjerne åpner døren for et betalt kveldsbesøk. Eller hva skal man gjøre??

Av andre damer som jeg vet svarer på nett er selvfølgelig de utenfor landets grenser. Men jeg mener det er en fór stor utfordring og mulighens uheldig å blande seg med kulturer på den måten - med nøden i behold har jeg også dette til seriøs revurdering.

Det beste er vel å slette mine nettprofiler og vende tilbake til et kjærlighetsløst liv, drukne seg i jobb og hobbier - trolig det beste for min del... For damene kommer ikke til å "gå glipp av" en kjekk kar allikevel, siden de aldri svare.

Etter i lengre tid å ha mottatt spennende forslag fra yngre menn ( jeg er 44), hoppet jeg i det i går kveld og takket ja til et cafe besøk med den jeg synes var kjekkest og deiligst og så mest kurant ut for formålet.:-)

Angrer ikke et sekund på det da...traff en vidundelig mann....som jeg virkelig fant en god tone med. For en deilig kveld og natt.

Er jo usikker på om han da mener at jeg er hans fremover...at jeg da bare holder meg til ham og ikke fortsetter å lete etter Mr. right for the future?

Han 30 år...

Må nok ta en prat om dette dersom det utvikler seg til noe fast....har inntrykk av at det kanskje kan gå den veien etter hva han antydet i går/natt....

Hvorfor?

Siste svar sø. 10 okt. 2010 13:19 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Hvorfor er det sånn på Sukker at i det jeg har møtt ei jeg er positivt usikker på, så kommer det støkket med et hjerte på profilen min???

Noen som har tenkt seg dit?

For noen måneder bestemte jeg meg for å flytte fra Oslo til Trondheim. I og med at jeg er en jente på et-par-og-tredve er familen min veldig interessert sivilstatusen min til enhver tid, så jeg gir dem noen drypp ift hvordan ståa er innimellom. En gang før jeg flyttet kom jeg til å klage til min far om at jeg ikke klarte å finne en kar i Oslo som var "riktig" for meg. Enten var de for lite interreserte eller så var han rett og slett for interessert (det burde finnes en mellomting mellom å få en sms i uka og måtte krangle seg til to minutter uten kroppskontakt). Min far lo godt og sa: Klarer du ikke finne en i Oslo skal du ha lykke til med å finne en her oppe - de er ikke akkurat kjappe i avtrekkeren!
Jeg valgte å overse det og ta det som en skrøne fra en gammel tulling som ikke visste hva han snakket om. Jadda...
Jeg har hørt rykter om at sukker.no ikke er "riktig" nettsted å være på her, men jeg begynner å lure på hvor de da er, eller om min far hadde rett. På fire måneder har jeg vært på to dater, og begge var det jeg som tok initiativet til (hyggelige dater, men ingen kjemi). Ikke for det - jeg er ikke redd for å ta kontak med de jeg synes ser spennende ut, men det hadde jo vært hyggelig å få en mail en gnang innimellom? Nei, jeg er visst ikke noe for trønderne. Får vel heller satse på at jeg finner en annen innflytter. :o))

Hei
Nå er det høstferie, hva skal dere gjøre denne uken.
Får dere tid til både barn og nettdateing ?

Apropos definisjoner...og begrepsavklaringer.
Jeg opplever at mange her inne ikke mestrer kunsten å kommunisere. *påstand*
Begrunnelse:
God kommunikasjon (communicare - gjøre felles) er informasjon mellom mennesker. Vi kommuniserer her skriftlig, åpenbart siden det er et nettsted. Dersom man skal kunne kommunisere godt, er det absolutt en fordel å være sikker på at man snakker om samme sak...og at man forstår hverandre. Dersom man ikke sørger for å forstå hva andre sier, eller for at andre forstår hva en selv sier, oppstår det krasj i kommunikasjonen. Dette kan skape misforståelser, som igjen kan skape konflikter.
Jeg opplever at mange her inne mangler evnen til å lytte, og til å stille gode spørsmål. Men det overrasker meg ikke, siden jeg opplever det er slik IRL også. At det er viktigst å få frem sin egen mening, og at det ofte mangler forklaringer eller begrunnelser for påstander. Og så spør så mange seg om HVORFOR ting går på trynet i dating og meldingsutveksling?
*Obvious, isn`t it?*

Standardsetninger her inne er:
"Det ER....slik og sånn....
"De fleste kvinner/ evt alle kvinner....er...blabla
"De fleste menn/ evt alle menn...er...blabla

Det dukker stadig opp spørsmål eller påstander her inne. Og for meg er det essensielt at jeg forstår hva som ligger i påstanden eller spørsmålet, for å kunne ta stilling til hva jeg mener om temaet.

Eksempel fra annen tråd:
"Sykelige egoister blir ofte ledere"
Jeg spurte da om HVA sykelig egoisme ER. Jeg etterlyste dokumentasjon for påstanden.
Jeg skrev også en snudd påstand/spm, om at " da er de fleste ledere sykelige egoister?"...noe som implisitt står i påstanden.
(Spørsmålene mine står fortsatt ubesvart)

Eksempel:
"Er du redd for å være A4?"
Jeg spør: Hva er A4?
Hvordan kan jeg svare om jeg er redd eller ikke for noe jeg ikke vet hva er. ;-)

*Og jada, jeg skjønner folk blir lei. Men jeg for min del har et behov for å kommunisere med begrepsavklaringer for å unngå misforståelser. Og da må jeg starte med å lytte OG forstå det de andre sier. Hva dere andre velger å gjøre, er ikke min sak. ;-)*

Kjære burugle!
Nå har jeg nedverdiget meg til å skrive en hyggelig melding til deg, til tross for at du både er kvapsete, halvfeit og har hestefjes.
Da synes jeg du værsågod kan svare på en hyggelig måte.
Når du da presterer å komme med frekkheter, til tross for at alt jeg sendte var en hyggelig melding...
...ja da synes jeg dette har gått for langt.

Så da sier jeg det én gang for alle:
Kjære feite burugle - gå i deg selv!
Grunnen til at du er single er åpenbart at du er alt for kresen.
At du i tillegg er feit og uattraktiv blir en annen sak, hestefjeset var jeg villig til å overse dersom du hadde indre verdier.

Måtte dine eggstokker forvitre sakte og du forbli barnløs, slik at det ikke blir flere frekke tullinger med hestefjes.

Jeg har i det siste sett flere profiler der noen har gått sammen for å finne en kjæreste til sin venninne/søster, og jeg lurer på, er ikke det litt ufint? Jeg ville i hvert fall blitt litt oppgitt om noen hadde laget en profil for meg.

Det var mange meninger her om Obama da han fikk prisen. Noen som har meninger om Liu Xiaobo?

Whoo hoo! Jeg er tydeligvis blitt lagt merke til. Takk til den som skrev innlegget i dagens Sterke meninger-spalte i Dagbladet:

"Navnevalgets kval
Til deg som kaller deg "Drittfjes" på en norsk datingtjeneste: Det er ikke kjæreste du trenger, men en ghostwriter."

Noen som har forslag til tolkning?

Er det mange som skal på ølfestivalen til helga da, i oslo altså:)

hey får dere date til helgen? skjer jo ikke en dritt på profilen min :O ta et minutt stillhet på daten for meg da:D

Plutselig hadde jeg bildeløs profil gitt. Profilbildet som har vært i bruk i seks måneder var brått borte.

Er der Sukker.no som har blitt ekstreme i håndhevingen av bilderegulativer eller kan det være en teknisk feil?

Penisløft

Siste svar fr. 8 okt. 2010 15:30 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Dragefrukt

http://minmote.no/index.php/2010/10/na-kommer-push-up-undert%C3%B8yet-for-menn/

Gled dere, alle menn. Endelig slipper dere å putte tennissokker i bokseren!

Dette er hvordan de faktisk kan se ut! Utrolig hva litt fiksing og triksing gjør;) Gå til lenken nedenfor.. Alle her er nok ikke det de gir seg ut for, hehe!

http://www.nettavisen.no/it/article3000450.ece

Bare lurer på en ting: Når du deaktiverer profilen din så vil de som søker deg opp etter brukernavn få treff på navnet, men det vil stå at profilen er deaktivert eller slettet (ev at du er funnet uinterressant) Men jeg har også søkt etter navn som tilsynelatende ikke finnes mer også. Hva er forskjellen? Hvordan deaktiverer man profilen og også får fjernet brukernavnet for treff?

Sextidsbruk

Siste svar fr. 8 okt. 2010 09:34 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym wondering

Lurer på hvordan tolkes sextidsbruk i matchtreet? Dette bladet er stort sett orange hos mine mannlige matcher.
Har krysset av nytelseorientert da , dvs jeg vil helst ha litt tid for sex, kvalitet fremfor kvantitet.
Betyr det at mannfolk tenker akkurat omvendt? Rask sex er best?

Altså.. Nå er det klager på profiler, på de som svarer, og ikke svarer og måter de svarer på.

Og dette virker som teit selvreklame og spørre om dette her.. (og det er det helt sikkert og... men)

Men sånn generellt, slik at jeg får mitt satt på det rene ang min profil.

Får jeg frem det jeg søker?
Viser jeg nok om med i tekst og bilder, slik at folk skjønner litt om mitt vesen?
(Merk dere LITT)(alt trenger ikke å legges ut her på cyberspace)

Føler mange ikke får meg seg det jeg søker. Og sender meg flørter og meldinger enndå. Hyggelig det. Ikke alltid man svarer kan man si. Og samme andre veien. Jeg har jo sendt ut meldinger til menn her inne jeg. Men tror vi jentene er mye ute etter de samme gutta. For får nok svar fra 5%. Og jeg lever ikke over evne når det gjelder smak på menn.

Men tilbake til det vesentlige, slik at jeg får folks mening på dette. Og svar helst seriøst, er bare teit med tullesvar fordi du kan. Og vet du kan.. osv osv..

Men har jeg standard profil?

Æsj, oppdaget nettopp at det er Balkan Beat party i Oslo på lørdag, og jeg som har jobbehelg. Sitter og ser på flypriser, ugh, noen som har et magisk flyvende teppe til låns?

Jeg personlig, har mine "faste" ønsker og behov etter ja hvordan skal man si det pent nok,? et godt knull....
det jeg lurer på, se for deg dette:
Det har gått for deg og partneren din (eventuelt en av dere) og dere legger dere utslitte på ryggen og trekker et godt dypt åndedrag....
SÅ hva gjør du?
ligger du der bare å ser i taket, eller hva gjør du?
I wonder :)

tregheter i oppdatering

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym kåre m/hår

er det noen som har reflektert over den kjempetrege oppdateringstiden her inne?
Når du får en melding, må du "oppdatere" for å se den i innboksen.
likeså, eller kanskje enda verre er oppdateringen på hvem som er "online" eller ikke.

Jeg har flere ganger opplevd å snakke med noen her inne, som ikke har folkevett til å si ifra når de logger av, og da står de som avlogget kjempelenge etterpå.
Er det noen steder man kan stille oppdaterings hastigheten her?

Every Rose Has Its Thorn !!!!

Min største svakhet er evnen til å stole på andre mennesker....hva er din?

Prøv match affinity, da får du ett titalls mailer fra damer som vil vise deg bildet sitt, men som oftest er det ikke interessant. Så kanskje begynner jeg å forstå damene her på sukker som ikke gidder å svare på alt, men jeg forsvarer ikke at de ikke svare på noe..stor forskjell der....men en god start er at like barn leker best også når det gjelder utseendet... med unntak av at du er kjendig eller veldig rik...

ha skrivend stund!

3

Siste svar to. 7 okt. 2010 21:22 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Poesi

Seeking love, I see it winding in your curls.

Seeking life, I see it walking down your street.

Driven by deep thirst, I drink, only to see

A dream upon the water: you face to face with me.

4

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Poesi

My love, there's a path from your heart to mine,

And my heart is aware how to find it;

For my heart now is pool, sweet and clear,

And it serves the moon as her mirror.