Sukkerforum

Hvor langt hår må jeg minimum ha for å lage rastafletter?

Han hadde selv foreslått date i morgen, etter å ha utsett det et par ganger før. (vi har hatt skriftelig kontakt i flere uker)
Nå har han deaktivert eller slettet profilen sin...Før vi fikk avtale klokkeslett og sted for møtet...Jeg forstår jo at det betyr at han ikke vil likevel - men er ikke det en merkelig måte å vise det på?? Går det ikke an å være ærlig og si at man har fått kalde føtter...

http://www.bt.no/nyheter/innenriks/Mann-laa-doed-i-leilighet-i-Oslo-i-over-to-aar-1188343.html

Lurer på om flere kjenner seg igjen, her på sukker er det ganske lett å f.eks snakke med 15-20 jenter samtidig. Interaktiviteten her er veldig god fordi du kan se meldingshistorikken i samme vindu etc... og det er såklart kjempeflott.

Men jeg får litt den greia her: meldingene er alltid de samme, tekst kan aldri fortelle meg særlig mye interessant uansett. Så det er en treig fase man må gjennom, men man må gjennom den.

og noen ganger får jeg melding fra en jente, hun er søt, jeg liker henne, jeg vil gjerne bli kjent med henne men: JEG GIDDER BARE IKKE Å SVARE.

Noen ganger sender jeg melding til en jente og får et hyggelig svar tilbake, og JEG GIDDER BARE IKKE Å SVARE.

Jeg må le litt av meg selv når jeg ser dette. Det er liksom noe med at når du har lest og skrevet så så mange meldinger som er KLIN LIKE (dont fool yourself - på tekst kan man si omtrent nada).

Så det er ikke noe "be om råd" eller "klage" - tråd, fordi problemet er komisk og løsningen er enkel. Men det er en morsom observasjon jeg ville dele. Er sikker på at mange andre her har det slik. Og det betyr at selv om noen slutter å svare deg etter noen meldinger, eler ikke svarer på første så trenger det ikke bety at de ikke er interessert.

Kanskje de bare ikke gidder å skrive enda en melding akkurat da.

Det går et program på TV2 nå om milliardærarvinger og alle de problemene de møter.

Stakkars...

Nå er jeg ingen ekspert på dette. men ønsker å dele noen erfaringer jeg har hatt.

Finn 5 feil
Her tror jeg det største problemmet ligger. De fleste er mere opptatt av å finne feil hos den andre, enn å se etter de positive sidene.

Mange å velge imellom
Man får mange henvendelser, og det er ofte vanskelig å velge mellom de ulike som tar kontakt. Når du tror du har funnet den rette så dukker det opp en ny henvendelse som gjør at du må vurdere alt på nytt. Man får fort betegnelsen "useriøs" da, selv om man er seriøs fordi en bruker tiden for å finne den "rette".

Bagasje
Problemstilling med barn. Mange kvier seg for å gå inn i et forhold med unge barn. Man er liksom ferdig med det. Spørsmålet en bør stille seg er: Vil jeg virkelig gå glipp av den "rette"
pga. det? Går du inn i et forhold med "pakke", så må du være innstilt på dette.

Useriøse
* Personer i forhold
* Players
* Ikke ferdig med eksen
* Bare ute etter selverkjennelse
Dette er ofte vanskelig å finne ut av, men lar seg gjøre bare man spør nok.

De aller fleste tror jeg nok er seriøse her inne, men det er mange ting som påvirker under
valget av partner. Jeg har ofte lurt på hvorfor det er så vanskelig å si: Jeg liker deg, skal vi forsøke? Virker som vi er redde for et avslag, men det er vel bedre det enn å kaste bort tiden?

<og hva tar du eventuelt opp?
trening, dates, svada eller

Menn...

Siste svar fr. 5 nov. 2010 09:48 (46 svar)
Skjult ID med pseudonym pseudonum

Noen som kan gi meg bruksanvisningen på menn???

Har vist mistet min :-(

Jeg har pangstartet helgen med noen flasker champis hos gode venner, røyker til og med en sigarett, og koser meg. Noen som har noen stordyrkede planer for helgen?

har dere begynt å handle inn julegaver? kun 1,5 mnd til jul :)

Du har hørt det mange ganger før: Kvinner vil ha myke menn. Dette er helt sant, men på en annen måte enn mange tror.

Det som skaper forvirring er at mange misforstår hva "myk mann" betyr. De tillegger det mange irrelevante egenskaper, som f.eks "veik" eller "feminin" eller "pussy". Denne posten søker å oppklare og forklare det så enkelt som mulig, og jeg håper den kan inspirere noen til å prøve "den myke vei" - den deiligste og mest spennende veien på jord!

Myk er myk i betydningen fleksibel og dynamisk. Fleksibel og myk vil si tilpasningsdyktig, ikke rigid. Spontan, har evnen til å planlegge grundig, men også forkaste alle planer på to sekunder.

En myk mann er en mann som er fleksibel, tilpasningsdyktig, mangfoldig, uforutsigbar og levende. Ikke bare intellektuell, men LIKE mye intuitiv. Når du f.eks er på en date fungerer Intuitiv og erfaringsbasert mye mer effektivt enn analytisk og basert på spekulasjon.

En myk mann er ikke fastlåst i et bestemt mønster, men endrer seg etter situasjonens utvikling. Har er uforutsigbar og derfor mer spennende. Han er det blanke lerretet som alltid fylles med noe nytt.

Han kan være følsom eller likegyldig som det passer. Du har trolig evnen til å være følsom og evnen til å være likegyldig - men har du evnen til å veksle utfra hva som passer seg? Veksle raskt som BAM!!!

En myk mann har ingen overbeviste meninger, fordi han skjønner at han alltid har mer å lære. Jeg jentar: EN MYK MANN HAR INGEN OVERBEVISTE MENINGER, FORDI HAN ALLTID HAR MER Å LÆRE.

Han syns det er mer spennende å utforske nye eventyr enn å sitte i en stol og late som han forstår. Han foretrekker å leke fremfor å preke, handle fremfor å forklare, eksperimentere fremfor å analysere. Han er en praktiker først, en teoretiker sekundært, og bruker teorier kun i den grad de er nyttige i praksis. Han er en "man of action, not words".

En myk mann er en mann som aldri slutter å utvikle seg. Alltid er i bevegelse, hele tiden levende, kontinuerlig selvfornyende. Han vokser gradvis år for år - til han kan prestere ting ingen har sett maken til.

Den myke mannen er fremtidens mann - stadig mer i en globalisert verden. Be like water and enjoy the juice, powersoft IS the juice!

Jeg ser profil etter kvinne-profiler som er fokusert på at man er i skogen og naturen.
Dette er jo single damer... Som oppsøker ensomheten...
Kanskje det er grunnen til at de er single?
Det at de ikke er der menneskene er? ;-)

Bare en tanke.

Forumet

Siste svar on. 3 nov. 2010 21:36 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym .........

Vet ikke om alle folk jenter og gutter som melder seg her er arrogante, kravstore eller kanskje noe annet som besøker hverandre lite og tar lite kontakt i forhold til andre nettsteder.Tror nok Sukker har laget dette forumet slik at folk ikke kjeder seg og en lur måte å vise seg frem for å kunne få flere besøk og kontakter, bare så lenge du ikke gjemmer deg som jeg har gjort.

Mest fordi jeg er så glad det er fredag!
Og så er jeg litt fjasete idag...
Og litt flørtete kanskje? :-)

Idag skal jeg feire...meg selv OG at det er fredag.
Hva feirer DU idag?
:o)

seriøst? når folk åpner beskrivelsen av seg selv sånn slutter jeg å lese. Er d ingen som er mellomfornøyd, deppa, ensomme, forbanna, kjedelige, tragiske, euforiske, maniske, slitte, trøtte, horete et eller ant enn BLID og POSITIV?jeeses.

hvordan er utsiktene før dem som vært singel lenge?.
Er det vanskeligere og finne noen når man varet singel over 4 år før eks? varfør? blir man mere kresen?sikkert mange orsaker, men vad tror dere er vanligast?

Leser i en artikkel i VG i dag :

Tall fra Statens institutt for folkehelse viser at 20 til 40 prosent av gifte kvinner trolig vil ha sex med en annen enn partneren minst en gang i løpet av ekteskapet. For menn vil trolig 30 til 50 prosent gjøre det samme.

Hva har dette med hverandre å gjøre?
Fikk brev fra et kvinnfolk som jobba innen markedsføring et sted og i sosialtjenesten et annet sted.......

Her er en liten rapport fra en mann på 48 som har vært på dette forumet før, under andre nick, og både sutret og deltatt i diskusjoner. Da jeg var ny her i august, fortalte jeg her på forumet at jeg ikke bare ønsket meg en kjæreste, men også en kjæreste som kan og vil få et barn med meg. Flere svarte at jeg nok var i eldste laget for å lykkes med å finne en dame i 30-årene. Jeg var forberedt på mange avvisninger og mye motstand. Ble supermedlem med en gang og mailet i vei. Måtte skrive til mange og møtte naturligvis mye taushet og en hel del avvisninger. De fleste damene i 30-årene her finner meg for gammel for dette. Det respekterer jeg. Men jeg tror ting skal skje naturlig. Jeg takker Gud for at jeg ikke trengte å vurdere å gjøre noe så ekstremt som han jevnaldrende mannen som stod frem i Aftenposten sist lørdag (fikk barn alene ved hjelp av surrogatmor i India).

Nå sitter jeg her hjemme i slåbråk etter det tredje intime møtet med en dame på 35 som jeg ble kjent med her på Sukker. For tredje gang har vi nå hatt samleie uten prevensjon og hun sier hun vil få barn med meg og gjerne bli samboer. Hun har til og med fortalt barnet sitt at mamma skal overnatte hos meg fra fredag til lørdag nå, slik at barnet hennes kanskje får en bror eller søster. Og uansett om forholdet varer i 30 år eller kanskje kortere, så er jeg veldig glad for at vi deler denne ambisjonen om å lage en ny verdensborger. Hun er en veldig snill og seriøs dame, så jeg håper "vi" skal vare. Til andre menn vil jeg si: Skriv til mange og tål mange avvisninger. Føyer også til: Det er et stort damesegment her på Sukker som er vel verdt å prøve seg på, og det er utenlandske damer som bor i Norge. Jeg tror de rett og slett blir invitert på færre fester, har mindre nettverk og/eller trives mindre på byen enn norske damer. De er flere enn du tror og de er ofte på Sukker. Min erfaring er at Sukker er et bra sted å treffe seriøse damer som har innvandret til Norge som voksne.

De norske damene her i alderen 37-38 er oftest ekstremt kresne. Det gjelder spesielt de som ikke har barn. Men lykke til til dem og alle andre.

Nå har tingeling praktisk talt blitt giftet bort til Freshman for 750,- og en boks med utrolige nyttige saker, vet ikke om faren hennes mener det er brukelig sum for datteren sin, men det er heller ikke pointet mitt her og nå.

Vi jenter liker jo å skryte av at vi har annet enn støv i lommebøkene våres, at vi er store og sterke, og klarer å brødfø oss selv, og at vi er trofaste givere til veldedige formål alle som en.

Skal ikke vi kjøre igang en budrunde på forum -mennene her inne?

Hvem er DU villig til å betale for å få lov til å gå på date med?

This could get interresting!!!

Etter å ha lekt med ansiktsgjenkjenningsfidusen i Picasa så slår det meg at dette kunne vært noe for Sukker. Når Picasa bommer på den automatiske navngivningen av personer i bilder, så er det ofte partneren til den riktige personen som velges. Vi kunne hatt samme matchingen her. Hvilken person ligner du mest på? For det er jo sånn at vi gjerne faller for dem som ligner på oss selv...

hvorfor er gutter så feige??? liker du ikke ei dame så si det som det er å forsvin ikke stå dar å vingle..

Noen som auksjonerer bort en date?

Kan vi ikke få høre noen "gode" kjærlighetshistorier med "happy endings" fra nettdejting her på forumet? Kjenner du noen det gått bra før?

Rart....

Siste svar ti. 2 nov. 2010 01:01 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Egentlig.

De få besøkene jeg får på profilen, kommer nesten alltid mens jeg er avlogga. Jeg tenkte det kunne være lurt å være mye pålogga fordi man da er synlig på Online-lista, men av en eller annen grunn blir jeg nesten bare besøkt av jenter som tydeligvis har søkt meg frem eller kanskje sett meg på sidebanneret. Ikke hjelper det stort å gå innom mange profiler heller; svært få av de jeg er innom kommer innom meg etterpå.

Så... jo mindre synlig jeg er, desto flere besøk? :p

Bare en liten observasjon herfra. :)

Er vel annerledes for andre?

Når jeg leser på de enkelte som jeg har tilsynelatende høy match med dukker det opp noe som jeg syns er merkelig. For noen ganger står det at, denne personen har svart over gjennomsnittet og har dere en høy match kan det bety at dere er spesielle for hverandre.. grei den , men så leser jeg en annen, at denne personen har svart gjennomsnittelig, som betyr at denne personen vil få høy match med mange, og hvis vi har en høy match er det jeg som vistnok er litt rund i kantene. Matchtallene er stort sett like.

Her er det noe jeg ikke skjønner... og syns også disse ubetydelige forskjellene er litt festlige, for hva er egentlig de? Er oppe i 26 "ubetydelige" forskjelle noen ganger .. men har da altså null peil på hva de er..

Må legge til at hvis å svare rundt 5 på hvert spørsmål er gjennomsnittet , er jeg langt unna det.

Noen som har noen gode forklaringer på dette fenomenet.. vil også gjerne høre om noen vet hva disse ubetydelige forskjellene er..

Hvorfor må man scrolle på seg astma hver gang man går inn på forumet her, og forsøker å finne tråden man har vært interessert i etter noen dager/uker? Jeeeez...er det mulig av sukker å ha et GUI som er så til de grader mongo? Wise up, sukker.no!!

Så jeg hadde lyst å fortelle en vits:)

"Hvorfor mennholder hodet på skakke når de tenker?
-For at begge hjernehalvdelene skal få kontakt!"

Eller denne.

"Hvordan holde en svenske opptatt i timesvis?
-Ta et A4-ark og skriv "SNU ARKET" på begge sider"

Jada,tørre og ikke kjempemorsomme:)Men kanskje andre kan bidra med andre og bedre?

I en ideel sukkerverden hadde vi heller sett sånne surveinnlegg;-) :

Søt, interessant jente har besøkt profilen min. Jeg leser hennes nøye, skriver og sender av gårde en melding til henne. Senere kommer det jammen en avvisning!!!!!!!

Forstå det den som kan. Hvordan er det mulig å ikke gidde å trykke på "blokke"-knappen når hun besøkte meg først. Hvor lang tid tar det egentlig..? 0,5 sekund?

Totalt sikkert 20-30 minutter bortkastet tid, samt en litt negativ opplevelse. Glad jeg ikke har et sånt menneskesyn og lar være å blokkere!!!!!.

Samme med de hvor vi har meget høy match. Hun må jo ha sett meg på matchinglista si, hvorfor har hun ikke blokkert meg???

Virker som enkelte godter seg over at de de egentlig ikke har noen interesse av skriver meldinger til dem!!!

Og dette skjer relativt ofte!!

Grrrr!!!!!!!!!!

Ja det lurer jeg på.. etter å ha flørtet i mange uker på nettet, sms og telefon så kribler det ganske så mye i magen her... vi kan prate i timesvis på telefonen om alt å ingnting, jeg blir kjempe glad når han ringer eller sender en sms og jeg har lyst å snakke med han hele tiden. Savner han faktisk når vi ikkje taster eller snakker på telefon, tenker mye på han :-)
Han er på jobb og kommer hjem om litt over en uke og jeg gleder meg samme gjør han. men vi har jo ikke møttes før. Er livet så foskjellig at dette kan bli en kjempe skuffelse når vi møtes??

Noen som har hatt det slik og når det kom til saken så var det ingen ting å gro på???

Selv har jeg tatt en pause i læstestrikkinga og syr varmeputer nå. Lurer på om jeg skal bake en kake etterhvert.....

Bilde!

Siste svar ma. 1 nov. 2010 03:02 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym mimmi

Er så lei av av de fleste menn her inne IKKE har bilde av seg selv i profilen. Er det ikke naturlig å ha bilde av seg selv når en søker etter noen, ev. sende et på mail her inne hvis det føles tryggere. Det vekker min mistenksomhet når dere gutter heller vil sende bilde på mms eller msn. Det er akkurat det som skal til for at jeg dropper hele greia.

Er det noen som prøver flere ganger hvis den du sender meld til ikke svarer?
Og hva syntes dere om det?

For ikke så lenge siden var jeg på date med ei hyggelig jente. Ting gikk som det ofte gjør og det ble litt klining utover kvelden.
Nå er jeg klar over at folk har forskjellige ønsker og preferanser når det kommer til kyssing (mye/lite tunge osv.) men jeg ble litt satt ut over hvor "dårlig" hu var til å kysse.
Nå likte jeg henne godt så jeg kommer nok til å møte henne igjen (hun ville gjerne), men en del av meg sitter da og tenker på: er det i det hele tatt mulig å "lære opp" en voksen person i kyssing? (begge over 30)

Jeg var innom en profil i dag der det var oppgitt at hun søkte et langvarig forhold. Da jeg så på matchtreet, derimot, var bladet på "varighet" rødt (jeg har krysset av 9). Og da jeg leste teksten kjente jeg henne igjen og husket at jeg hadde vurdert å ta kontakt med henne for noen måneder siden, men backet ut på grunn av dette bladet.

Snodig...

I dag har jeg avspassert noen timer og i den forbindelse dro jeg på butikken. Der så jeg en gjeng elever fra den lokale videregående som sto samlet, der én holdt en annen opp mot veggen og en tredje sto og filmet. Etter å ha gitt ham et par spark går han som sparket bort til han som filmer - ikke for å be ham slutte å filme, men fordi de tydeligvis er kompiser. Er sikker på at om noen timer ligger klippet ute på Youtube.

Hva pokker gjør man i en slik situasjon? Jeg gjorde ingenting, for de var mange, jeg én, men nettopp når ingen gjør noe så får slikt foregå.

Det føles ganske ekkelt, egentlig. Noen som har tanker om det?

En veldig pen 28-år-gammel dame i turkis bikini har satt rødt hjerte på meg. Men hun har ingen tekst i profilen sin...
Siden hun er "way out of my league", så antar jeg at hele greia er fake :/

Men jeg får sjekke her om hun har strødd om seg med røde hjerter til dere andre gutta også, eller om det bare er meg?

Hokken ska'n godblonke tel?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Knarfen

Hokken ska’n blonke tel
A Kirsti er lys som e selje,
A Kari er mørk som e gran.
A Kari vil helst vera heme,
A Kirsti er alle stan.

A Kirsti er livat i leken
og le'ugst og lettest på tå.
A Kari sit inne ved rokken
og tvinner den mjuke tråd.

A Kirsti er kvek som en mårrå.
A Kari er blyg som en kveld.
og je, je er gla i dem båe.
- Men hokken ska'n godblonke tel.

Einar Skjæraasen (Bumerke, 1966)

Nicole Kidman gimme gimme.
Grei film for en fredagskveld det.
Kommer det en dame med den kroppen der og litt antydning til intellekt . Så snakker vi da vil denne ulven jobbe for at du får det bra.

Til inspirasjon for kvelden og natten!

http://www.psychologytoday.com/blog/the-scientific-fundamentalist/201010/why-intelligent-people-drink-more-alcohol

De fleste forumsdiskusjoner her handler om menn og kvinner - ulikheter, opplevelser, frustrasjoner og gleder. Noen "får det ikke til", og andre "høster i monn".

Omfanget er vidt, uenigheten også stor, og "alliansen" noen ganger tydelig kjønnsbestemt (jada, det er helt subjektivt).

Men, hvorfor blir det som det blir - Er det en mulighet at det kan være kjønnsbestemt? At kvinner har forventninger og fordommer om menn og omvendt - at vi raskere putter kjønnet i bås i stedet for å si at det handler om personen fremfor at det er en H*N?

Hvordan er det med deg.. klare du å se personen fremfor kjønnet når du gjør deg opp en mening om hvorfor vedkommende gjør som den gjør?

Lurer på om det fremdeles er sånn at mange damer ønsker å bli forsørget av en mann.

Og er det mange menn som kan tenke seg å forsørge en kvinne?

Fikk boka "På vegne av venner", av Kristopher Schau, hjem i posten i dag. Dette tror jeg er en liten perle av en bok (anmelderne mener ihvertfall det). Det har et tema som nok vil ta tak i meg røske litt tak, at det er en bok til kontemplasjon og etteranke er helt klart. Man skal vel kanskje være litt forsiktig med å lese den hvis man har et anstrøk av høstdepresjon men det vil man vel eventuelt overleve ;-)

http://www.oktober.no/nor/boeker/sakboeker/paa_vegne_av_venner

Noen som har lest den?

Jeg sitter her en lørdags kveld foran PCèn...altiboxen har gått fløyten og jeg har bare datamaskinen igjen....jeg sliter virkelig:(
Selvom jeg foruten noen få programmer fredag/lørdags kvelden kun ser nyheter og seriøse programmer , og bruker få timer foran skjermen så sliter jeg nå som jeg ikke har muligheten i det hele tatt!
Er rart at en som ser så lite på tv, går opp i røyk når han ikke har noe tv å se på!
Noen som forstår seg på dette?

6 uker!

Siste svar lø. 30 okt. 2010 21:10 (98 svar)
Skjult ID med pseudonym fortvilet

Bak disse ordene skjuler det seg en jente som desperat trenger å gå ned mest mulig i vekt på 6 uker!

Noen som har gode råd og tips? Det meste av fettet ligger rundt magen. Vær så snill å hjelpe. Dette er et nødstilfelle.

Takk :)

Hei,

Jeg har vert på flere dater. Når jeg er her inne, er det lett å få 3-4 dater i måneden.
Jentene sier jeg ser fin ut, høg og litt atletisk. Skremmer ikke dem bort.

Jeg har avist noen, men det har vert eit klart flertall den andre veien. Det sprøeste er at jeg har blitt venner med flere av dem etter dei aviste meg. Både her på nettet og utenfor nettet.

Så...
Jeg har hatt få kjærester oppover livet mitt. Truffet damer, men mest kunn noen få måneder med date.
Jeg har vert lite søkende også. Men etter jeg fylte 30, så skulle eg prøve.

Er lei nå, lett å få jente venner, men vanskelig den andre veien.
Alle sier jeg er snill, føler ikke meg som en tøffelhelt, men begynner å lure.

Så hva nå?

Clive.

Hve skjer med at man har oppgitt i sin profil hva slags forhold man søker og hvilken aldersgruppe man ønsker og alle mulige forespørsler ramler inn fra de aller yngste til de eldste..?

" Hei, du er spennende,liker profilen din( du leste hva??) jeg er en gift mann på 45 som søker en elskerinne, skal vi treffes?"

" Hei, du er deilig, liker du yngre gutter? Har du webcam? Hilsen kurtkåre 19 år"

I min profil, står det at jeg søker en flørt som kan utvikle seg i aldersgruppen 30-38, da lurer jeg på, kan dette misforstås? at fra flørt til noe mer er å ende som elskerinne? og pluss 10 år, er ingenting?

Eller, fra flørt tilnoe mer er å bli kjørelærer? og at man i tillegg kunne vært mora er noe man bare overser?

Jeg har lest noen sider her inne nå, hvor det diskuteres hva som bør stå, hva fenger ,hva gjør deg seriøs , osv.. men slik jeg opplever det så leses det jo ikke ... og om det blir lest, bryr man seg døyt om det som står...

Og ikke minst, mange syns man skal høflig avise de som kontakter deg.. skal jeg det? Bruke tid på å sende avslag til mennesker jeg ikke engang har invitert til å skrive til meg?

Sånn, da fikk jeg sagt det!

De spiller i Oslo neste lørdag 6 November.

http://www.youtube.com/watch?v=ZzpZE7qn3OI

Jeg fikk lyst til å starte en tråd , der det er strengt forbudt å snakke negativt om kvinnfolk som ikke svarer og mannfolk som bare er ute etter sex.

La oss fjase, skåle, flørte og få en pustepause fra det negative babbelet, la oss ta dette forumet opp til gamle høyder igjen, der disse trådene fort kunne bli på flere hundre innlegg med moro i løpet av en helg.

Kom igjen med en morsom historie, eller en fin opplevelse, eller en vits for den del.
For nå trenger hvertfall jeg et pusterom fra sutringen..........

Fortell mæ en vits;p