Sukkerforum

Hei alle sammen.

Skal ha mitt første møte med en sukkermann nå snart. Det er jo morro, men så lurer jeg på om dere har noen tips.

Jeg er ikke ekstermt sjenert, men litt. Jeg lurer derfor på hva som han være lurt i forhold til det første møte. Vi har skrevet sammen en stund nå, både her og på face. Planen min var egentlig å bare be han på besøk her hjemme hos meg. Vi har 5 felles kjente på face, så jeg vet at dette ikke er en skummel øksemorder fra nett ;)

Saken er at jeg frykter den stille tiden, ja at vi går tomme for ting å snakke om liksom. Den pinlige stillheten som så ofte kommer når en prøver å si noe lurt.

Tenkte kanskje det var bedre med et annet type møte hvor en ikke er så utsatt for slikt? Vi er begge i midten av 30 årene.

Noen tips, folkens?

Siden jeg er over middels interessert i hva som skjer på det mellom - menneskelige plan, synes jeg det er fascinerende å registrere hva som skjer på et nettsted som det her.

Jeg har skrevet i annet innlegg her, at generelt synes jeg kvinner er bedre enn menn til å kommunisere og formidle. Det er bare menn som ikke forstår det.
Enhver handling, mening eller verdisyn hos en, genererer alltid noe annet i andre. Det finnes ikke “rett” og “feil”. Den som hevder å ha fasiten, vil jeg veldig gjerne møte..

Det er jo interessant å observere at det stadig blir flere av oss “voksne ungdom” som har vært alene lenge ( 3 år eller mer ).. Hvorfor det ?
Har selv gjort noen betraktninger på det, og tror at vi er blitt så trygge i vår selvstendighet, bygget vårt sosiale nettverk, at enhver ny person i livet vårt utgjør en “trussel” mot nettopp det.
Derfor lager vi en masse “krav”, som gjør at det egentlig ikke er noen som slipper igjennom. Så er vi trygge, og slipper å risikere noe.
Vi begrenser oss selv ved å snevre inn, fremfor å utvide og åpne opp. Med den trygghet vi har opparbeidet, har vi trygghet til å våge, og evne til å våge å bli såret. ( sistnevnte et kapittel for seg selv. Det handler om ens indre trygghet, ikke hva andre mennesker gjør. )

Bilde er jo og et morsomt aspekt. Vi mennesker faller blikket først på bilde, liker vi det ikke går vi bare videre. Et bilde tatt i brøkdelen av et sekund sier ikke meg mer enn det fysiske utseendet. Man skal selvsagt like det man ser, det har med den fysiske tiltrekning, og tenning å gjøre. Nesten alltid opplever jeg at jenter er penere i virkeligheten enn på bilde.. Fascinerende.

Jeg har selv mine “illusjoner” om hva som er riktig for meg, og går stadig i fella selv, men forsøker å ha en bevissthet om at det er umulig å finne EN person som kan dekke alle mine behov, de nære fysiske ja, men ikke de intellektuelle, sosiale og aktivitetsmessige.
Derfor forsøker jeg å koke mine krav ned til ett ! Nemmelig en felles innsikt !
Er den der, er alt det andre der også.. Kommunikasjon, kjemi, tenning etc, etc..
Så dermed blir det profilteksten som vekker min nysjerrighet.. DEN spesielle . Et høyt krav i seg selv, men jeg vil heller ha EN som treffer i uka, enn 10 skivebom om dagen..
Min tro ( og erfaring ) er derfor at jo færre detalj - “krav” desto større muligheter..
Og å våge å tørre.. Man dør ikke av det..

Hvorfor?

Siste svar sø. 8 aug. 2010 03:01 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Leif-Frode

Jeg har sykkel. Jeg har knickers. Jeg har bart... og jeg har en hel flaske eplemost.

Hvorfor får jeg ikke dame?

Det er en del kvinner her som figurerer på div.andre nettsteder,personalia og det dem søker er stort sett det samme men ikke deres alder. Bildene er i enkelte tilfelle fra 2005,og i mange profiler fra 2007. har damene vært på mannejakt og på nettet så lenge? Eller er det dem eneste bildene dem har hvor dem ser vettuge ut i forhold til i 2010.dette er jo lureri og reinspikka svindel? kanskje derfor at dem ikke svarer alle dem som mangler svar,eller kopierer sukker opp damelister fra andre nettsteder? Rart at de damene ikke svarer noen når dem har vært her i så mange år,og er pålogget nesten døgnet rundt.

Fake profiler

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym OMG

For n'te gang kom jeg over en åpenbar fake profil.
Begynner å bli lei av disse og synes det er rart at ikke de blir fjernet.

"I'm a brazilian girl, I live in Rio de Janeiro, but I am willing to relocate to another country if I find the right man:)

I am looking for a honest man who knows how to treat a woman nicely, he must be sure about what he wants, an easygoing person, good sense of humor and the most important thing is to be loyal and trustful.

I don't speak norwegian, email me in English please."

Hva skjer med alle disse fake profilene nå om dagen?
Skulle ikke forundre meg om vedkommende spør etter penger til reisen og så hører man aldri noe mer.
Det sitter vel en gjeng svette russere som prøver å svindle folk bak dette.
Patetisk.

koster det så jævlig mye å si at nei du sorry dette funker ikke for meg !!!!istede for å bare la være å svare og bare gi faen heller......oppgitt!!!!!!!

IQ

Siste svar lø. 7 aug. 2010 23:36 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym MensB

IQ er noe dritt!
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10026052
Er det flere som ikke kan forstå disse IQløse konkurransefolkene? Kan dere damer fortelle meg hvor gir dere blir på en russer som er verdensmester i å skolde pungen?

Hver eneste dag sender kvinner denne melding til menn de passer perfekt i sammen med. Dette fordi kvinner behersker det skriftlige media dårlig og aner ikke hva hun skal se etter for å bestemme hvem som er perfekt for henne. Faktisk er det så dårlig stelt med henne at hun nesten alltid og bestandig går videre med menn som definitivt ikke passer henne, og nesten alltid og bestandig avviser de som ville kunne gi henne den absolutte lykkefølese. Dette er de viktigste fallgruber...

Han skriver dårlig norsk.
Han skriver noe som ikke interesserer meg.
Han skriver om ting som får meg alvorlig.
Han tar det jeg skriver for seriøst.
Han hefter seg ved ting jeg ikke mente helt alvorlig.
Han svarer for raskt.
Han svarer for tregt.
...

Listen er lang på kvinners uforstand i det skriftlige sjekkemediet.

Hun byr ikke på seg selv.
Hun svarer (aldri) direkte på spørsmål.
Hun gir aldri beskjed om hvor hun står i spørsmål.
Hun gir aldri beskjed om hun føler at sitt standpunkt er svekket som følge av ny viten.
Hun gir aldri beskjed om hvordan hennes standpunkt er forandret.
Hun tar ikke initiativ til å etablere et nytt tema.

Hun forventer helt enkelt å bli underholdt som om epostvinduet er en ny form for TV hvor hun i høyden skal avgi fra tid til annen et ja og et ha.

En ikke helt ubetydelig gruppe kvinner tar konsekvensen av sin elendighet og insisterer på at meldignsvinduet kun skal benyttes til å avtale tidspunkt for date. Dette er omtrent like ille fordi for disse er det kun profilbilde som er avgjørende for valg av nye dates.

Dette er nye konklusjoner jeg har trukket fra tidligre rådata og de bekrefter tidligre funn: Jenter er stokk dumme når det kommer til data, selv når det benyttes som verktøy for å treffe menn.

Salsa....

Siste svar lø. 7 aug. 2010 20:50 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym smilende

Noen som vet av en bra Salsa plass i Oslo?????

Merkelig

Siste svar lø. 7 aug. 2010 18:02 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym Bøllefrø

Hvorfor er har jeg 10 ganger mer draget på damene på byen enn her inne?

... om daten din, som forøvrig var veldig hyggelig, sjekket mobilen sin fem-seks ganger i løpet av et par timer?

Er det bare jeg som syns det er uhøflig, all den tid det ikke er syke unger eller tilsvarende i bildet?

Hvordan fungerer det egentlig for sjalu mennesker på sukker?

Har fått mail fra to jenter hvor de etter en liten stund lurte på om jeg snakket med andre jenter på sukker. Tenkte litt på hva jeg skulle svare og bestemte meg for å skrive at jeg snakket med andre. Etter det har jeg ikke fått noe svar tilbake..

Var det feil å være ærlig?

kom nettopp hjem fra en liten samenkomst av gode venner,masse godt i koppen har det blitt og masse latter,og ikke minst mygg stikk og en heill farm med knott....hva driver folk med nå i disse nate tider da??:)

Jeg trenger tips...tom for lesestoff!!
Hva er den beste boken du har lest??

Jeg har valgt og slette tråden min. Jeg fölte ingen form for videre posting eller la tråden bli stående.
Når jeg startet tråden tidligere idag var det mer som en informasjon til alle involverte i tråden både igår og med hensyn til tidligere erfaringer i temaet og at det var godt å kjenne at dette var et overtramp som ikke aksepeteres av både forumet selv og andre medforumister.

Som det var nevnt av en trådskriver, så oppfattet hun det som dette var mitt förste möte med en dreven forumdebetant av mindre heldige utsagn. Dette er fullstendig korrekt og at jeg lot meg rive med i diskusjonen da jeg faktisk oppfattet det som at det var ment seriöst.

Når det så kom gjentatte innlegg med personlige skjellsord så trigget dette og ble som en röd klut foran öynene.

Beklager på det sterkeste at jeg fortsatt leser innlegg som at holdninger og karakterestikker fortsatt er gjeldende for mitt vedkommende - dog forflyttet seg over til andre nick.

Hvem er mann nok til å få henne på rett spor?

Her på Sukker? Bare Rotte, antakelig!

Avstemning

Siste svar fr. 6 aug. 2010 20:44 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym lurifaks

Hvem er mest irriterende?

1) Alexander Rybak
x) Rotte
2) Meg

Opptelling etter 100 innlegg

Hei! Jeg er litt usikker på hva et betalende abonnement her på Sukker.no faktisk innebærer.. Jeg er superbruker og har betalt ett beløp. Kommer jeg til å bli belastet for et beløp til, om 1 mnd? -eller har jeg kun betalt for en mnd og vil så bli nedgradert til en "gratisbruker"? Mao. er abonnementet bundet tom. den dagen jeg deaktiverer profilen min? Evt. hvordan går jeg tilbake til å bli en "gratisbruker" igjen?

På forhånd, takk!

På tide med en tråd som omhandler det som gjør forumbrukerne her inne glade :)
Hva har fått deg til å smile, le eller få sommerfugler i magen i det siste? =0)

Nettvenn

Siste svar fr. 6 aug. 2010 17:45 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Thomas

Hvordan skal jeg finne et balansepunktet der vi begge finner hverandre like attraktive?
Jeg har aldri sett så mange fine damer på ett sted som på sukker, og tross kun et greit utseende fikk jeg meg en date ganske rakst da jeg startet her for 4 måneder siden. Vi datet to ganger før det ble tydelig at dette ble en nettvenn og ingen kjæreste.

Deretter traff jeg en søt jente som man skulle tro var dattern til Arnardo. På første daten lo jeg så tårene trillet og vi hadde det skikkelig gøy. Neste gang vi skulle treffes fikk jeg sjøgang i hjertet og pulsen var 10% høyere p.g.a. konstant adrenalin. Hvordan dette skjedde vet jeg ikke, men det hadde uheldig effekt på meg og jeg ble like attraktiv som en sjøulke som går i land etter å ha ridd av en storm. Naturlig nok tok det ikke lang tid før jeg ikke hørte mer fra henne..
Nå har det gått et par måneder til og jeg skal møte en tredje jente som jeg melder veldig godt med og som ser ut til å være på mitt "attraktivitetsnivå".

Er det noen som har et godt råd til hvordan vi unngår å bare bli nettvenner? Hvordan skal vi være avslappet når det er såpass mye som står på spill?

bare lurer litt på hva dere gutter ser på når dere leser en profil? er det bildene,teksten vi jenter har skreve og ser dere på match talle???

Du liker orden på økonomien....jeg har stålorden på økonomien men ikke masse penger...
å unnskyld- du mente : du liker at jeg har masse penger
Du liker naturen....jeg liker naturen, elsker naturen...
å unnskyld - du mente : du vil at jeg skal bruke hver anledning til å løpe rundt med en tung ryggsekk,bli svett å grinete
Du liker å gå tur...jeg liker å gå tur, både gatelangs og i natur når det føles greit å gjøre det..
å unnskyld - du mente : du liker ikke være i ro i det hele tatt
Du liker at jeg har orden på livet mitt...jeg har orden på livet mitt, men ja det hender det dukker opp komplikasjoner på livets vei
å unnskyld - du mente : total orden, helst ikke lev utenfor egen stuedør
Du synes det er greit jeg har barn....herlig da vet du at litt tid går til dette
å unnskyld - du mente : greit at du har barn men forstår ikke at ikke kan løpe fra dem når som helst
Du liker ei som er selvstendig...ja jeg er selvstendig har oppdratt et barn alene, bodd alene lenge klarer det kjempefint
å unnskyld - du mente: litt selvstendig bare, klare seg selv men ha behov for din hjelp 24 timer i døgnet...
osv osv osv

unnskyld for at jeg ikke klarer å lese mellom linjene på din profil.....

jeg liker....tydelighet !

Sitter her, og innser at ett eller annet sted mellom mailene hadde klokka slått 12 korte slag, og plutselig var det blitt min dag!

Hipp, hipp hurra for meg! Hipp, hipp hurra for meg ;)

"The great question that has never been answered, and which I have not yet been able to answer, despite my thirty years of research into the feminine soul, is "What does a woman want?""
-Sigmund Freud

Har nå sent et par mailer til forskjellige jenter og resultatet er mer eller mindre null respons. Det er jo da tydelig at jeg gjør noe feil, og ettersom flere av jentene jeg har skrevet til ikke engang har klikket inn på profilen min er det enten mailen som er problemet eller så ser jeg bare helt jævlig ut.
Jeg stiller vel strengt tatt det samme spørsmålet som Freud, bare at det jeg lurer på er hva er det dere jenter vil ha i en mail? Skal jeg vise til ting jeg har lest i profilen din for å vise at jeg har tatt meg bryet med å lese den, eller skal jeg gjøre en intro av meg selv(er vel strengt tatt det som profilen min er til, eller?). Skal jeg skrive om hva jeg kjenner meg igjen hos i din beskrivelse av drømmepartneren din, eller skal jeg skrive hvorfor jeg valgte å skrive til akkurat deg(føler at den blir nesten litt hoven/arrogant, men men).
Jeg vet at det ikke finnes et enkelt svar som gjelder for alle, men det må vel være en mal som klarer å fange interessen hos de fleste, ihvertfall når det kommer til det skriftlige.

Jeg skjønner ikke alle disse postene hele tiden om folk som ikke får svar!
Det er slik at de peneste menneskene får mest meldinger og det er vi andre som er overfladiske som alle melder til dem. Det er ikke en straffeskatt for pene mennesker som sier at de må sitte å skrive brev hele dagen.
En jente jeg jobber med har profil her eller på et annen side (hun ville ikke presisere). Uansett hun får 15-20 mail om dagen. Det er klart hun ikke orker å svare alle de, hun er like overfladisk som de som sender henne og svarer de hun liker....(forresten så er hun litt søt i virkeligheten, ikke overdrevent vakker) Poenget med denne anekdoten er at noen får mye mail og ikke automatisk blir drittsekker fordi de ikke svarer på meldingen din.

Uansett dette forumet begynner å bli overdrevent fult av syting og voksne mennesker som skaper seg. Det trekker ned hele inntrykket til tjenesten sukker.no.
Dette er noe kreftene bak sukker burde ta tak i, alle disse postene skaper et skjeivt bilde av sukkers brukere.

Får du ikke svar, betyr det at personen har sett på bildene dine og ikke funnet de attraktive nok. Det betyr ikke at personen har datet deg i et halvt år og bare dropper deg.

Flørt motatt

Siste svar fr. 6 aug. 2010 11:44 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym lurerlitt

Flørt motatt: Hvem er du da?

Profilen min inneholder ganske mye info om hvem jeg er..mere enn hva jeg forteller når jeg treffer nye folk utenom nett.
Hva i alle dager skal man så svare på en slik tilsendt flørt?

Hører jeg fra deg snart? (hva svarer man her?)
Joda jeg kan svare, koselig at du tok kontakt, komme med et eller to innlednings spørsmål kanskje...da har jo vedkommende fått høre fra meg..så blir det tyst..alldeles tyst...

Hva svarer "allmenheten" her på sukker på motatte flørter?

bare lurer litt....

Jeg lurer litt...

Ser det er mange som har lagt ut bilde av barna deres..og jeg undrer meg hvorfor?
Politiet selv advarer mot å legge ut bilder av barna på nettet pga av at det faktisk er mange galninger i vårt samfunn, desverre.
Derfor lurer jeg...

Er det noen av dere som har bilder av barna som faktisk har spurt barna : er det greit at mamma/pappa legge ut bilde av dere på internett. jeg vil legge det ut på en datingside fordi jeg har lyst å finne meg en kjæreste. Det at bildet av deg/dere ligger ute, betyr at mange fremmede menn og damer vil se dere....osv osv

I går pyntet jeg pulten til min kollega på kontoret med "pene" bilder, så han får en hyggelig overraskelse når han kommer tilbake fra ferien. Selvfølgelig har jeg også gjemt noen bilder rundt i skuffer og permer og slikt, slik at han også får noen hyggelige syn utover høsten også etterhvert som han åpner dem opp utover.

Jeg liker å skape litt stemning på kontoret, og har jo fått diverse mot meg selv også, men begynner å gå litt tom for ideer nå. Er det noen som har noen gode de kan dele med meg? Spe litt på fantasien?

Jeg har nå kikka igjennom en liste over de mest aktive profilene med matchtall over 70, med en avstand på intil 100 kilometer tok det ikke så lang tid før jeg hadde kikka igjennom. Lurer litt på om jeg har vært for streng på sukkerteksten, vil gjerne sammenligne meg med andre her på sukker.......

Søket jeg kjørte var som følger

-inne siste måned
-bilde eller album påkrevd
-innenfor 100 kilometer fra meg
-Fra fire år eldre eller yngre enn meg

Jeg krøssa ikke av for noen spesielle interesser eller noe annet, kun disse.

Er dette gjennomsnittelig eller har jeg få treff?

Dette tar kaka......!

Ingen svar
(mann 41 år fra Telemark) Privat melding

Da jeg sjekka profilen min for en drøy halvtime siden var intet nytt, da jeg sjekka nå nylig hadde jeg fått mail.......da hadde sukker allerede utestengt profilen:)

Må bare spørre her og :) Kan jo ha flaks!
Satt du på 54 bussen, hadde langt mørkt hår, og delte fine blikk med en kjekk kar med lilla t-skjorte?

Turte ikke å spørre deg om noenting og angret i sekundet jeg gikk av bussen! Er du her inne? :)

Hevnen er søt

Siste svar to. 5 aug. 2010 19:18 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Dragefrukt

Innlegg under

Kjemianalyse

Siste svar to. 5 aug. 2010 16:44 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Jærnhest

Kjemianalyse av kvinnen

Element : Kvinne
Tegn : K
Atomvekt : Akseptabel ved 60, men kjent for å variere opp til litt mer

Oppdager : Adam
Forekomst : Stor forekomst i og rundt de største byene, mindre forekomst i landområdene rundt. Sesongmessig variasjon.

Fysiske egenskaper

a.. Yttersiden er ofte dekket av en påmalt hinne.
b.. Koker over uten noen påviselig årsak, og fryser til på samme måte.
c.. Smelter om man behandler den rett.
d.. Blir bitter om man behandler den feil. Kan forårsake hodepine. Håndteres derfor varsomt.
e.. Finnes i varierende stadier, alt fra rent og edelt metall til mer vanlig metall.
f.. Svikter dersom utsatt for trykk på forskjellige punkter.

Kjemiske egenskaper

a.. Har stor samhørighetsfølelse med gull, sølv, platina og et fåtall andre verdifulle metaller og steiner.
b.. Absorberer store mengder dyrebare substanser.
c.. Kan eksplodere spontant dersom man forlater K ensom i selskaper av ulik karakter.
d.. Uløselig i mange væsker, men øker aktiviteten betraktelig dersom utsatt for alkohol.
e.. Den mest kraftfulle pengeslukende materie noensinne.
f.. Endrer farge til grønn når det plasseres inntil et bedre eksemplar.

Anvendelsesområde

a.. Vanligvis dekorativ, spesielt i sportsbiler.
b.. Kan forbedre avslappnings-nivået betraktelig.
c.. Kan gi varme og trøst under spesielle omstendigheter.
d.. Kan kjøle ned saker dersom det blir for hett.

Advarsel

Meget farlig i uerfarne hender.
Ulovlig å eie mer enn en av gangen.

Etter å ha lest ganske mange profiler , så finner jeg det merkvedig de kravene damer har til mannfolk. De skal være så og så høye, med den og den hårfargen og de og de interessene. Er liksom et bestillings ark for mannfolk. Hva skjer med kjemi og "den rette".

Etter min oppfatning, så er alle mennersker "riktige". Det som avgjør om man faller for personen er mange faktoerer. Smil , utstråling, måten man uttrykker seg på , det man prater om etc.. Hvilket er vanskelig å få frem på en nettprofil. Er det bare meg som føler det sånn eller det flere som deler denne oppfatningen?

Er det virkelig så mange vakre og deilige kvinnekropper her på sukker eller er det bare jeg som blir mindre kresen for hver dag?

Det bugner i damer jeg (31) finner attraktive i alderen 25-36, men jaggu ikke lett å komme noen vei. Jeg lider valgets kval om hvem jeg skal kontakte og er totalt handlingslammet. Jeg har blitt en kikker.

La oss si at drømmedamen din dukker opp og stiller deg følgende ultimatum:

"Du kan få sette barn på meg nå, men kun nå. Avslår du vil du aldri få se meg igjen."

Dette er et kjent scenario på unisextoalettet til ølhullet Ricks kl.2.30 en lørdag, og har ramme filosofiske og eksistensielle implikasjoner: Hvis meningen med livet bare er å formere seg, burde ikke valget da være lett?

Jeg liker når det kommer nye versjoner av låter, så da spør jeg:

Hva er din favoritt coverlåt?

Nei, nå løper snart abonnementet mitt ut.... Så jeg håper det nå dukker opp ei herlig og søt frøken, som jeg kan dele litt mer med, enn bare en drøss med mail

Jeg er her bare pga sex, og det jeg lurer på er om det er flere som har denne tankegangen untatt meg? be honest!

noen som skal der til helga?

Hvis man har lyst til å ta noen rolige øl i koselige omgivelser...... Hvor drar man da???

Bare for å tilfredsstille min egen nyskjerrighet..:)
..hvor mange meldinger og/eller hjerter får du om dagen (eller uka..eller mnd)?
Tenker da fra hvor mange forskjellige personer, ikke at den samme personen skriver 5 meldinger om dagen.

Og er du gutt eller jente, og evt ca alder..

Chatroulette-Sukker edition

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Valen

Da trur æ det hadde blitt fart på sakan!

Hvis jeg sender en melding til en jente og hun ikke er interessert, hvorfor skal hun skrive at hun "ikke tror vi passer sammen"?

Åssen kan hun vite noe om det? Basert på en lynrask kikk på en profil? Skjønner godt at jentene ikke alltid gidder eller har lyst å sette igang en flørt, men da må det jo være bedre å bare la være å svare? Er jo det de fleste gjør, men fortsatt er det noen som sender idiotiske standardavslagene.

Plis, bare la vær å svar isteden!

Kjeder meg på jobb etter ferien og lurer på m noen har noen morsomme videoer på lur? Noen som kan anbefale en you tube som får ørene til å løfte seg? :-))

Dette forbudet blir sakte, men sikkert vedtatt rundt om i Europa i disse dager. Jeg er meget nysgjerrig på å høre hva dere måtte mene om denne saken?

- Menn og kvinner som benytter heldekkende klesplagg straffes med bøter på omkring 1.200 kroner - i Frankrike.
- Opptil 240 000 kroner og ett år i fengsel for "burkatvang" - i Frankrike.

- I Italia ble et forbud som omhandler tildekking av ansikt med klesplagg vedtatt allerede i 1975 (rett meg om jeg sier feil årstall). Jeg har inntrykk at dette har gått hus forbi folk flest?

Det er, så vidt jeg vet, ikke en menneskerettighet å kunne dekke til ansiktet sitt i det offentlige rom?

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3731298.ece
http://nrk.no/nyheter/verden/1.7198698
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10004754
http://www.dagbladet.no/2010/07/13/nyheter/utenriks/burka_and_france/burka/12553982/

Stedssans

Siste svar on. 4 aug. 2010 08:21 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym knehøna

Først og fremst når det kommer til jenter.
Jeg er alltid heeeeeeeelt på bærtur når jeg ankommer et nytt sted. Det kan være et kjøpesenter eller en ny by eller hvordetnåmåttevære, (så har det seg slik at jeg flytter om noen dager også derfor tenker jeg på det nå). En gang jeg var på Kvadrat kjøpesenter i Sandnes, om noen vet hvor det er, så virra jeg rundt i en time for å finne en butikk som det viste seg lå rett rundt hjørnet.

Så til dere jenter, er det bare meg som har så på rævva over hodet dårlig stedssans eller er det en jenteting? Klarer ikke å orientere meg om det så gjaldt livet :(

andre som ligger henslengt på sofaen dene tirsdags natten å kjeder seg smått??:)

Jeg skal flytte fra mannen. Har vært sammen i 23 år. Jeg vil ikke mer. Har tre barn fra 7 til 12.

1: hvordan si det på en hyggelig måte?
2: hvordan dele hus osv.

spørsmål 2 er det vanskeligste. F eks: lån: 1,5. Takst 2,0.

Den som bor igjen i huset overtar lånet - men hva med den som flytter ut?

Noen som vil dele erfaringer?
på forhånd takk.