Sukkerforum

Finnes det en mulighet for å fjerne noen fra matchlisten? Jeg har blitt blokkert av et par damer, og da blir de borte fra listen som vises hos meg. Det er helt ok. Jeg har blokkert noen, men de blir ikke borte fra listen som jeg kan se. Damer som ikke gidder å svare på henvendelser, hadde det vært fint å få fjernet fra listen, slik at man slipper å "vasse" i masse ubrukelige profiler etterhvert.
Noen som har en ide om hvordan det kan gjøres? Må man be den andre om å få seg blokkert? (Litt vanskelig når damen ikke responderer på henvendelser)

Du har skrevet en melding til ei/en du har fått litt kontakt med, alt virker topp og meldingene så langt har gått glatt.

Denne nyeste meldingen du har sendt blir lest.

Og så begynner tiden å tikke....

Og jo lenger tid det tar før du får svar, desto mer begynner du å tvile på meldingen du sendte.

- Da du sendte den, syntes du den var helt fin og grei; det var det du tenkte på der og da, du svarte på et par ting, slengte inn et par litt dårlige poenger kanskje... men joda - en fin melding! :)

Men så altså, når tiden går uten svar... så begynner du å tenke. "Hva var det jeg egentlig skrev der? Hvordan formulerte jeg det? Kan det misforstås? Var det teit?".

Man får en graf som ser omtrent sånn ut:

http://i52.tinypic.com/2hx8sns.jpg

Noen andre?

Nå har jeg hørt så mye ang passive og aktive jenter i sengen. Passive jenter ligger på rygg, sprer lårene og venter til en er ferdig.
Hva gjør en aktiv jente? Nå er det på tide å få en klarhet i dette. Og hva gjør en aktiv jente passiv i sengen?

siste trekk

Siste svar on. 15 sep. 2010 20:32 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym edelgris

Jeg er stygg, men ikke engang stygge damer fatter interesse her, så nå satser jeg på russisk, for samme f... hvor stygg og ekkel jeg er, blir jeg overlesset med svar fra underskjønne damer fra de russiske stepper. Og de er jo alle seriøse og ærlige på hvem de er, eller....;)

Avviste en jente her og fjerna det gule hjertet jeg hadde gitt henne, så hun hadde sendt en meld og fjerna det gule HUN hadde gitt meg, tenkte å svare på den siste så hadde hun jammen blokkert meg! haha
Takler altså ikke jenter for 5 flate ører å bli avvist, må vri det til at JEG liksom hadde blitt en plage bare for å beholde det gode egoet eller noe sånt! Kan ikke annet enn å le!! :D

Optimisten meg, uerfaren med sånne nettsamfunn som dette, lagde profil og satte i gang. Sendte en melding til en jente her inne. Hun spurte hva jeg likte å gjøre på en date, og så snakket vi litt om det. Etter et par meldinger spurte jeg om hun ville treffe meg. Hun svarte med å blokkere meg. Jeg vil ikke kritisere henne, altså. Det kan være gode grunner, selv om jeg ikke forstår hvorfor hun bare takket nei. Men jeg lurer på hva dere synes, for det føles litt ukult.

Kan det være fordi det er mange som ikke takler et "nei takk" her inne, og som fortsetter å mase?

Gjorde jeg noe galt, eller var det litt ufint (forutsatt at jeg bare ble oppfattet som høflig, da)?
Forslag til andre måter å gå fram på?

Fillern, og.... ;(

Lost...

Siste svar on. 15 sep. 2010 06:53 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Miss Gucci

If roses are meant to be red
And violets to be blue
Why isn't my heart meant for you

My hands longing to touch you
But I can barely breathe
Starry eyes that make me melt
Right in front of me

Lost in this world
I even get lost in this song
And when the lights go down
That is where I'll be found

This music's irresistible
Your voice makes my skin crawl
Innocent and pure
I guess you heard it all before

Mister Inaccessible
Will this ever change
One thing that remains the same
You're still a picture in a frame

Lost in this world
I even get lost in this song
And when the lights go down
That is where I'll be found

I get lost in this world
I get lost in your eyes
And when the lights go down
That's where I'll be found
Yeah yeah

I get lost in this world
I get lost in your eyes
And when the lights go down
Am I the only one

http://www.youtube.com/watch?v=jzHyYgQ0Lb8&feature=related

1. Rødmer når de får kompliment
Jeg vet ikke hva det er, men når jenter rødmer litt, smiler og ser ned etter å ha mottatt et kompliment er utrolig søtt. Er derfor jeg strengt tatt er kanskje i overkant generøs med komplimenter.

2. Berøring
Tenker da ikke på av den seksuelle typen, men bare det at hennes hånd sniker seg oppå underarmen min er nok til å sende frysninger gjennom kroppen min, og da ikke av redsel, men pur glede.

3. En god klem
Dersom det føles som om hele verden går rett til helvete og alt og alle er imot meg så føles alt så mye bedre etter en klem fra jenta mi. Alle bekymringer går ut av vinduet og livet er straks så mye bedre. Menn som er uenige er enten kalde jævler eller psykopater.

4. Latter
Den litt lekne latteren til jenter etter jeg har dratt en dårlig vits er undervurdert. So what om hun bare ler fordi hun liker meg, latter er noe av det mest sexy som finnes

5. Øyne
Forskning har vist at når menn fikk se et bilde av en naken dame var det første de fokuserte på ansiktet, og da spesielt øynene. Dette kan jeg skrive under på. Sexy øyne gjør resten av kroppen til en bagatell. Det samme gjelder forsåvidt smilet. Og dere har mer sexy øyne enn dere tror.

6. Glødende interesse
Når hun snakker i vei om et eller annet som intereserrer henne så mye at hun nærmest gløder når hun snakker om det. Det kan være ermittkrepsensen spennende liv eller shopping, innholdet er ikke så viktig faktisk, det er mer utstråling hun har som er vakkert.

7. Følelser
Det at hun begynner å gråte når John Coffey blir satt i den elektriske stolen i "The Green Mile" eller når Brooks tar forvel til verden i "Shawnshank Redemption" for så å lene seg inntil meg for at jeg skal ta armen rundt henne er noe som får meg til å føle meg utrolig bra, selv om jeg selv sitter med klumpen i halsen.

Var forsåvidt bare 7 ting jeg kom på i farten, men er tonnevis av andre ting jeg kunne lagt til om jeg hadde sovet på det. Jenter, vær stolte av dere selv!

Dersom dere har andre ting å legge til så kjør på.

Political Hell

Siste svar ti. 14 sep. 2010 22:40 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym frk.singel

A powerful senator dies after a prolonged illness. His soul arrives in heaven and is met by St. Peter at the entrance.
"Welcome to Heaven," says St. Peter. "Before you settle in, it seems there is a problem. We seldom see a high official around these parts, you see, so we're not sure what to do with you."
"No problem, just let me in," says the guy.
"Well, I'd like to but I have orders from higher up. What we'll do is have you spend one day in Hell and one in Heaven. Then you can choose where to spend eternity."
"Really, I've made up my mind. I want to be in Heaven," says the senator.
"I'm sorry but we have our rules."

fortsettelse følger..........

Si at du liker å ta et kurs, tar du med deg kjæresten dersom kjæresten liker det og når det blir slutt vil x'en være der.
Det samme gjelder kanskje spesielle turer/områder du liker, unngår du dem for å slippe å møte x'en.

De aller fleste her inne ser ut til å stille krav til visse mål. Inkl. meg selv om har et høydekrav. Men jeg ser at noen tar det enda lengre å stiller direkte krav til BMI innenfor visse rammer, vekt, IQ (ja, oppgir tall), pupper osv osv. Har selv også fått spørsmål som er langt mer intime enn det jeg ønsker å svare på her.

Jeg lurer på hvordan det ville blitt mottatt om jeg skulle be om ALLE vitale mål.... Hva sier dere, gutter/menn? Hvordan ville dere ha reagert på spørsmål om lengde og diameter på reproduksjonsorganet deres?

Hei
Jeg har i de siste årene hatt venner som er i forhold. Det er slutt på å ta en tur på byen, ferier, konserter og alt det kjekke en kunne tenkt seg å gjort sammen med andre.
Det er flere menn i forhold som av og til samles en gang i mnd hvor dem drikker, fotball kamp og byen. Også sparer noen opp til "gutte" tur.

Ser for meg at single kammerater hadde vært det jeg har behov for. Fordi jentene ender opp med jentekvelder og slikt, som jeg naturligvis ikke kan være med på. Altså alt det jeg vil, gjør jentene om til jentegreier. Så dermed ser jeg for meg at jeg må ha kammerater. Single kammerater er nok det riktige for dem er nok litt mer fleksible og vil muligens ting jeg vil nå som jeg er singel.
Har prøvd å være med kollegaer etter jobb uten å lykkes. Sist jeg prøvde fikk jeg et kanksje svar, som jeg tar for et nei.

Hvordan får en kammerater? Som en slipper å drikke med for å være med dem?

Har blitt singel.
For ca et halvt år siden var jeg skikkelig forelska i han, vi hang sammen hele tiden, og endte at han fikk følelser for meg og, så vi trakk oss litt bort fra hverandre, fordi han hadde dame.
Nå er han blitt singel, og jeg må innrømme at å sitte godt i armkroken hans igår å se film var akkurat som å komme hjem...
Jeg er visst orntlig gla i han enda jeg.
Skjedde ikke annet enn at vi så på film og slappa av i armkroken da. -Det er jo ikke så veldig lenge siden han kasta ut dama (de har slitt leeenge, og før vi fikk følelser for hverandre i vinter, og det er ikke pga meg det er slutt mellom de)

Så kommer spørsmålet da... hva skal jeg gjøre?
Vente og se og håpe at kanskje han føler det samme?
Spørre han rett ut? eller kanskje bare fortelle at jeg fremdeles er like glad i han?
Jeg kan jo sikkert ikke gjøre så mye helt enda, siden bruddet er enda litt ferskt, men guuud så godt det var å komme "hjem"

Not only is it pretty much a rip-off money-wise, but my biggest gripe is that Zoosk violates personal privacy (at least the facebook app).

I have not read through the fine print in the initial agreement when you sign up, but the privacy violation includes the following:

1) Impersonating you

2) Sending unsolicited emails on your behalf

3) Still using your profile when you have already removed their app

4) Targeting your facebook friends with emails saying you "suggest" they should use Zoosk because you are "so happy" with it. Most of my friends that received such emails unbeknownst to me were married and seriously wondered why I would think they would like the dating service!

5) The fact that they are sending emails to my facebook friends indicates that they steal the contact information to reach your friends and keep it even if you remove their app. I uninstalled the app about half a year ago. About a week ago, all of a sudden I am contacted by about a dozen of my friends wondering why I would think they would love Zoosk!

6) It is probably through shady practices like this that they are doing so "well" financially: http://techcrunch.com/2009/10/20/zoosk-hits-40-mi...
I highly doubt that 40,000,000 people signed up. I know some friends that believe an IQ test they took on facebook installed the Zoosk app. Once that happens, you don't even have to be aware of the fact that they have full access to your information and can spam your friends as they please.

7) If you have installed Zoosk on Facebook, when you finally figure out what is going on, it is almost impossible to get rid of it. One friend of mine in trying to not allow Zoosk access found out that it had then installed itself. The only solution that I think works is to block it altogether. Go to the Zoosk page (just do a search in facebook) and on the left hand side is a link to block it.

Jeg har fått 2 minneverdige:
En jeg sendte førstemail til sendte i svar: "La oss leke gjemsel, jeg gjemmer meg og du leter." Så blokket han meg!!!

Den andre var litt stygg men fikk meg uansett til å le høyt og godt over håpløse mannfolk.
"Hei. Synes bildene og profilen din ga et veldig delikat inntrykk. Håper du faktisk er Delikat, bare det ikke lukter rekesalat. Tog du'an?"

1) Skal si du svetter lite til å være så feit!
2)Du ser litt sliten ut, skal jeg holde puppene dine for deg?

De fleste her setter vel pris på en romantisk middag med levende lys og rødvin og alt det der, enten det er hjemmekveld eller ute. Dermed kan man vel si at maten er en viktig del av datinglivet, enten vi er klar over det eller ikke. Hva som din partner er vegeterianer eller veganer? Kan det være en hindring for deg om det viser seg at daten din ikke spiser noe annet enn granbar, basilikum, roser og vann?

Første siden her er et lite eksempel på problem som kan(og kanskje til slutt vil?) oppstå derom man går på date med en veganer.
http://www.yourtango.com/20086849/would-you-go-vegan-love

Hei. nå har jeg vært ute på revy sammen med masse folk. god stemning og slikt men klarer bare ikke å nyte d. hørte en venn hadde folk hos seg, dem hadde det veldig kjekt og skulle møte andre også. blir liksom mesunnelig på dem. men hadde jeg vært med hadde det heller ikke vært kjekt. da hadde det fristet mer med revy. skjønner ikke dette. noen råd eller erfaringer mottas med takk!

Hjerter

Siste svar ma. 13 sep. 2010 18:32 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

OK, hjertene har vært diskutert noen ganger før, men jeg må likevel si det er litt underlig å få et hjerte fra en profil uten bilde og uten tekst...

*flirer meg skakk av The Big Bang Theory*

Litt morsomt at ingen er innom profilen og ingen gidder å lese meldinger. :)

Føler liksom at jeg kan løpe rundt naken i profilen, klatre i trærne og sprike med tærne, for det er ingen som kommer til å se det uansett. Og jeg kan skrive hva som helst i meldingene jeg sender, for ingen kommer til å lese dem. :)

Det er jo ganske befriende. Friiiiii! Wohoo! *løper naken rundt i profilen til han detter sammen av utmattelse og svimmelhet.*

Hvor sansynlig er det egentlig at en mann velger bort det å få barn om han møter "den store kjærligheten"?
Gitt at jenta har flere barn, og ikke vil ha flere....ville du gått for en "ferdig pakke" om jenta var den du ville ha på alle mulige andre måter?

VIAGRA

Siste svar ma. 13 sep. 2010 01:45 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym lilje

Hei

Hvor mange menn her inne har brukt viagra, og hvorfor ?
Er det pga naturlige årsaker, eller kun for "lek".
Hvilke erfaringer har menn og damer til bruken av viagra ?

Er det noen som har datet noen fra forumet? Da tenker jeg ikke forumfjasere som har møtt hverandre for en øl, men faktisk møttes med henblikk på noe mer?

Var ute på byen med et par venninner i ferien. Vi danset og koste oss, humøret var på topp, og jammen kom det ikke en ung kjekk kar bort til meg....for så å lire av seg følgende: "Jeg skulle gjerne truffet datteren din!" Det tok et sekund eller to før jeg spurte: "Hmm...hvor gammel tror du jeg er,da?" "40", var svaret! "Og hvor gammel tror du datteren min er?" "...20?" "Jeg er 33 og datteren mine er 4..... ha en fin kveld!"
Makan til fårete smil på fyren.... han ungikk meg resten av kvelden. Noen som skjønner hvorfor?

hvordan er aldersfordelingen på denne sukkerfesten?

Ser faktisk ganske mange som har bilder i albumet sitt av seg selv og andre menn. Noen ser ut som kompiser, noen kanskje gamle flammer, mens noen er vel mer eller mindre random. Uansett så må man vel forstå at det har en litt negativ signaleffekt!?
Jeg sier ikke at det er noen big deal, eller at det skremmer meg bort, men det måtte vel vært mye bedre å bare latt være å ta med slike bilder!? Jeg kunne aldri funnet på å legge ut et bilde av meg selv med to jenter hengende rundt halsen min ...

Match

Siste svar sø. 12 sep. 2010 21:57 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Dude

Selv om jeg er 40 og har middels utseende, så føler jeg at jeg matcher fotomodeller på 25. Flere som har det slik?

Har akkurat avsluttet en undersøkelse av hele 50 kvinneprofiler her inne.
Kriteriene var som følger: fra 20 til 36 år - Hva slags alderpreferanser har de?
Resultat: 7 år oppover, 2 år nedover.

Det skal sies at tallet oppover varierte mye (de yngste hadde den største spredningen med opptil 14 år eldre menn) mens tallet nedover var omtrent konstant.

Hva kan vi lære av dette?: ikke en drit, det er noe sånt som 4000 kvinner i denne aldersgruppen fra oslo her inne (som jeg har tilgang på ihvertfall)

Sitter nå og venter på min Nobel-pris.

begravelse

Siste svar sø. 12 sep. 2010 19:41 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym skuffa!!

Er jeg sær? Så en som hadde lagt ut bilder fra en begravelse på FB?!!? mange bilder og tagginger... Selv synes jeg det var helt "rart".. hadde aldri ville blitt tatt bilde av i en slik setting, og iallefall ikke blitt glad om jeg oppdaget jeg var tagget i et album som het "fars begravelse"... grøss..

Chipstips

Siste svar sø. 12 sep. 2010 19:40 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Blahblah

Sitter her å nyter en pose Doritos "Nacho Cheese" 2010. Produsert i Utrecthdistriktet i Holland. Sprø, fyldig og rund chips med et hint av ost og mais.

Hmmmm

Siste svar sø. 12 sep. 2010 19:14 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Mr X

Nei dette går jo virkelig ikke veien... tror eg kjøpe meg ein hund heller hehe :)

Jaja, da ser det ut til å bli hjemmekveld med et par øl og "Här är ditt liv" på SVT1 :-/

Litt kjedelig å være hjemme aleine en lørdagskveld, men, men.... Det er lenge siden sist, og jeg er litt sliten etter en 9-timers lønningspils i går, så det får vel være greit :) Skulle jo bedt noen bekjente på god mat og rødvin, men det er jo for seint nå.

Mulig jeg sender melding til noen tvilsomme bekjentskaper utpå kvelden for å høre om det er noe uteliv på gang :D

http://www.dagbladet.no/nettguiden/970516-guide-1.html

hei

har bare et spm, var på date med ei jeg traff på en fest for noen uker siden på fredagen. gikk bra med middag og litt klinings og litt holde i lanken før vi reiste hjem hver til sitt. men burde jeg vente med å sende mld og burde jeg si at det var kjempekos og blabla, jeg spør dere jenter som vet hvordan dere hadde reagert..

Tror mange av jentene her inne e besatt av Sukker.... de samme damene har jo ert her i maaaaange år. det har jo tydeligvis eg og, men men... eg vil på date !!! i Stavanger ;)

Så en matoppskrift i et blad,i den retten skulle det være 3 hardkokte egg.Jeg kokte 3 egg i ca 25 min.Da jeg tok av skallet var dem grønne så jeg kastet dem,trodde dem var råtne. det var 4 igjen i pakken så jeg slo hull på ett og det var helt fint det, Kokte de 3 neste eggene litt lenger ca 28 min,dem ble ennå grønnere. Kan man bruke dem selv om de ikke ser så appetittelige ut?

Klarer man 1000 tallet før helgen er omme.
Må nesten love dame nr 1000 en date da.

Hvorfor er ikke det et av de grunnleggende elementer på matchtreet. Dette er noe som er svært viktig for meg ved valg av partner jeg kan se bort i fra mye bare på grunn av dette.

Ok jeg vet at det er et par av oss som henger rundt men lite fart itrådene i kveld.
Kanskje noen har noen gode historier på lager?

Er det bare noe jeg innbiller meg, eller er det utrolig mange kvinner her som er journalister, kunstnere eller har andre krative yrker?

Opprydding hos meg før helgen. Deilig!
Hva har du gjort i dag eller uka som gleder deg selv og som får helgen til å smile deg i møte?

Nå har jeg notater på 255 kvinner her, definert som mer eller mindre interessante kvinner jeg ikke har vært i kontakt med ennå. Så nå tror jeg at jeg skal gå systematisk til verks her. Med min svarrate vil det si at noen og åtti vil svare og med min datingrate vil det si date med ca 70 stykker. Er jeg fortsatt singel etter dette går jeg i kloster.

Spørsmålet er bare hvilken ende jeg skal starte i.

Den som bare kunne funnet opp en maskin som gjorde at du på 5 minutter kunne være hvor som helst i verden.
Ville vært ok for en som har venner spredt rundt kloden.

er det mange som har opplevd det? En gang tok det bare tyve minutter fra vi møttes for aller første gang...

Pokker !!!!!!!
Angrer kunne brukt dette forumet til noe fornuftig.
Som å skaffe meg gode råd på veien, tenkte at dette går så fint, har stålkontroll....
.Nope alt annet enn det :)

FLYTTE TIPS : starter i dag - skal være i hus helst søndag.
Men 3 unger - fra 3 etg hus og dobbel garasje.
Nesten alt pakket, nå er det mye av det som man ikke vet helt hvor skal plasseres.
H J E L P

Mest lyst til å lage et bål ;))
So blond

Men helt seriøst: Noen gode råd eller festlige fortellinger ;)

Jeg er så trist ikveld...har hatt så mange dater,-og de som jeg dater med har jo så høye krav virker det som... Jeg får høre at jeg ser pen/søt ut,og jeg har mange venner og er populær ellers...men sukker mennene vil visst bare ha en bedre dame enn meg,-eller de vil ha en elskerinne..... Er litt motløs,-jeg....

Selv erkjennelsen.
Jeg kjenner veldig mange mennesker og det gjenspeiler kanskje at jeg er en bedre venn enn kjærest.
Men det hadde vært hyggelig og ha noen å være glad i da..

Utfordringen.
Jeg vet hvor vanskelig det er og finne ”mrs/mr right” og alle har vel et ønske om en bra fremtid. Når jeg lagde profilen så jeg for meg at det skulle bli mange hjerter og brev osv.. Men jeg skjønte fort at skal det skje noe må man ha noe spesielt.. (Eller være jente/dame) Stor takk til ALLE to som har satt hjerte på meg.. Og ikke minst.. Brevet fra ei Russisk jente bosatt i nord.. ;-) (som hun sikkert har sendt til 100 andre)

Hovmod står for fall.
Ler litt av optimismen min da.. Jeg trodde kanskje jeg var litt attraktiv, men der tok jeg feil gitt ;-)

Dette er humoristisk ment og ønsker alle en god helg og lykke til med jakta.. Jeg duger nok best på elg jakt :-)

Jeg fikk et kjempehyggelig brev av en trivelig (trodde jeg) kar idag...
Svarte som sant var at jeg syns han virket koselig, men dessverre var eldre enn hva jeg ser etter, og at han bor på andre kanten av landet gjør ikke saken bedre... han vil ikke flytte på seg, og jeg kan ikke pga barn. Han har ikke barn selv, og vil nok ha en gang, og siden jeg ikke ønsker flere, så syns jeg og at dette ble litt mye ting som gjorde at jeg avslo høflig og forklarte dette på en grei måte. -Trodde jeg... Jeg sa og at vi godt kan holde kontakt og prate, men at det nok ikke kan bli noe mer pga disse tingene.

Så fikk jeg et skikkelig surt og grettent brev tilbake at jeg måtte spare meg for den falske medfølelsen min og pisspreiket om disse tingene?! hva faen...
Det viser seg at han har et handicap, og han tror det er derfor jeg avviser han... Hva pokker tar han meg for? Jeg bryr meg ikke om det handicapet i det hele tatt... Hadde han bodd i nærheten, og vært litt nermere meg i alder, så hadde jeg glatt gått ut med han.

Snakk om å være sneversynt. Jeg fikk ikke engang svart på det sure brevet fordi han blokkerte meg.
Er det sånn at man ikke kan være ærlig og oppriktig uten at en skal bli forhåndsdømt over noe som ikke har noen betydning...

Ble skuffa og lei jeg. Synd at en mann som virka så hyggelig ikke var det likevel....
Greit at noen kanskje har dømt han pga handicapet, men alle er faktisk ikke sånn... Noen klarer å se forbi slike ting, og da syns jeg det er trist når en blir skjelt ut pga det.

Sitter og ser på Beat for beat, A1 spiller piano, og synger Great balls of fire!

Syns plutselig at A1 gutta er ganske så hunky, betyr det at jeg har gått uten ... alt for lenge?