Sukkerforum

Hva er din drømmeferie og hvor går ferien i sommer ???

Gjengangere

Siste svar ma. 26 april 23:13 (91 svar)
Skjult ID med pseudonym Rill-HEY!

Når jeg ble medlem her stusset jeg på "sytetrådene" Hvorfor endel folk gidder å starte tråder om hvorfor de får så lite svar, eller syns sukker.no funker for dårlig. Fordi min egen erfaring (og kompiser sin) er at sukker.no er et godt lett sted å treffe matchende partnere, enten man bare er ute etter uforpliktende sex eller "sann kjærlighet". Samtidig er det jo naturligvis lite nyttig å dvele over manglende respons når man isteden kunne gjort tiltak for å tilpasse seg situasjonen bedre.

Så gikk det opp for meg i et lysglimt hvorfor det er slik: De som mottar mye mail, drar på mye dater eller treffer drømmekjæresten raskt, bruker ikke tiden til å skrive på sukkerforumet!

De som derimot ikke får det til å fly ("taperne" her inne), slår ihjel ventetida med å skrive nettopp her på sukkerforumet. Derfor er "taperne" overrepresentert her på forumet, mens de strålende fornøyde høres lite fra., og inntrykket man får av virkeligheten fra å lese trådene her blir skjevt.

Videre: hvis "taperne" hadde hatt evnen/viljen til å gjøre profilen sin mer attraktiv hadde de trolig gjort det for lengst. Når de skriver på forumet får de litt av oppmerksomheten og stimulien de savner, og når de gir uttrykk for frustrasjoner kan de få forståelse fra likesinnede. I tillegg er det jo en viss ego-beskyttelse i å skylde på "andre" eller "systemet" når ting ikke går som man håper, eller gjemme seg bak argumenter for "hvorfor sukker som konsept ikke funker".

To typiske grupper er gjengangere: de som ikke har giddet eller lyktes å lage en effektiv profil, og som opplever lite svar og respons generelt. Mange er menn i 30 årene og noen er "under middels utseende" kvinner. Kjennetegnet er drit kjedelige bilder, og holdingen "de som ikke tar meg for den jeg er, er jeg ikke interessert i" (oversatt: "jeg forstår ikke spillet på sjekkemarkedet og gidder heller ikke prøve å forstå det").

Den andre gruppen har lister på størrelse med en fjellvegg til åssen yndlingen må være. Disse finnes i alle kjønn, går aldri på en date hvis ikke alt funker perfekt og vil trenge minst 20 dater før sex blir å vurdere. De gir uttrykk for holdningen "wont settle for less", som egentlig betyr: "jeg skulle ønske verden tilpasset seg mine forventninger- fleksibilitet er slitsomt". Disse har vært her i mange år, og kan belage seg på mange flere herlige forumår fremover.

Hvem vet, kanskje det er nettopp her disse gjengangerne til slutt ender opp med å smelte sammen?

Ser at noen kvinner her inne påstår at de får lite mail. La oss få høre nå hva er lite. Hvor mange er lite? Hvor mange brev har dere i innboksen. Og det er ikke lov til å trekk fra sexmail,spam osv. veldig mange menn får ikke det engang. Og dere sender førstemail, ja hvor mange. Dette er ikke fordi jeg sutrer, men noe sier meg at lite for menn og lite for kvinner er to veldig forskjellige ting. Mulig jeg tar feil.

Folk er like, og noen er likere enn andre. Det ser ut til at folk flest er ganske ensidige, selv om vi febrilsk hevdet det motsatte. Vi later som vi har så mange interesser, men skjer det egentlig noe nytt rundt om i de tusen singelhjem? Når var rockeren på en boybandkonsert? Når var finkulturisten på rølpefylla? Når skrudde hun blonde sist på en bil? Når leste datamekkeren romantiske dikt? Når utfordret den redde sist sin frykt?

Det er lite spenstige saker å lese i profilene her inne, og det er nesten så jeg kjeder meg litt.

Er folk så ensidige som jeg tror? Hvis ikke, hjelp meg å komme ut av fordommene mine. Fortell om når dere sist gjorde noe som dere ikke pleier. Noe uventet. Hvordan gikk det?

damekonsistens

Siste svar ma. 26 april 20:33 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym undrende

Dette er litt sært, og ikke veldig viktig sikkert. Når damer blir eldre blir de mykere da? Normalt har jeg vært sammen med damer på under 40 år. Nå har jeg vært i lag med ei flott på 46. Hun trener ganske mye så det er fast fisk vi snakker om. Men over muskulaturen er det et veldig løst lag med underhudsfett så det er veldig veldig mykt før det er superfast. Det har jeg ikke kjent før så jeg lurer på om det bare blir sånn når man blir eldre. Jeg er 40 selv og har ikke så myk konsistens utenpå musklene. Dette gjør meg ikke noe og bare lurer på om det er vanlig når man bikker 40.

Mimreinvitasjon

Siste svar ma. 26 april 20:32 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Paradoxia

Youtube er en fantastisk greie! Kom over en låt jeg var kjempeglad i. Den gang hadde jeg piggsveis, perle i nesa og bodde i kollektiv. Teksten på denne er jo særs relevant her på sukker også.

http://www.youtube.com/watch?v=8tARNy7bqyA&feature=related

Inviterer flere til å legge ut linker enten det er mimring eller dagsaktuellt.

Hei dere

Er ny her, og lurer litt på om det er noen nettregler man bør vite om/forholde seg til i forhold til det å ta kontakt/det første skrittet, gutten eller jenta - eller begge deler? Håper på det siste:)

Hvorfor tør/vil dere ikke være åpne? Jeg synes det hadde vært bedre dersom ingen kunne være anonyme, for da hadde man kanskje sluppet unna en del merkelige kommentarer ;)

Hei,
Jeg har nå vært bruker på sukker i underkant av 2 måneder og må si jeg er fasinert over hvor mange middelmådige jenter det er her som tror de er gudinner bare fordi de får sykt mye oppmerksomhet fra despe karer.
Dette er jenter de fleste ikke ville kastet et halvt blikk etter på gaten, som faktisk ikke gidder å ta seg tid til å svare på en hyggelig melding eller henvendelse. Kunne jo spurt hvor alle dere halvstygge jenter har fått selvtilliten deres fra, men svaret er lett.
Dere bygger den opp på nett og lar det gå til hode på dere.
Personlig har jeg bare vært her for nysgjerrighetens skyld, og kanskje noen lettvinte metoder til sex, fremfor å dra på byen eller lignende.
Takk for meg!

ahhhhh.. En liten spørreundersøkelse.. Lenge siden nå..

Siden "alle" her trener, og sikkert har medlemsskap både her og der - hvor trener dere? Hadde jo vært gøy om noen av forumvennene plutselig var en av de en stod ved siden av på tredemølla på SATS Kampen liksom ;)

Sukkerklumper....

Siste svar ma. 26 april 08:54 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym forfjamset

Jeg ser at tråder på temaet svarprosent og beslektede emner blir flere og flere. Jeg har selv startet en slik tråd engang i fortida.
Det interesante er at det virker som om problematikken som fremstilles gjelder for begge kjønn, og at den store majoriteten faktisk har det sånn!
Mitt spørsmål til forumet er defor......Med dette i bakgrunnen, hvorfor blir vi ikke flinkere til å svare på henvendelser, hvorfor prøver vi ikke å sende flere brev og i det hele tatt......hvorfor melder vi ikke oss bare på lista med svargaranti!?

Bæck...

Siste svar sø. 25 april 21:37 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym lurifaks1

Flere enn meg som har meldt seg ut, for så og finne ut at dette er et ganske bra tidsfordriv og dermed meldt seg inn igjen?? hehe

Kjapt spørsmål.

Siste svar sø. 25 april 20:53 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Spørremann

Bare lurer på: Dersom jeg har satt Synlighet til at de med match under 70 ikke skal kunne se profilen min - vil besøket deres da registreres på "telleren" min (når de altså prøver, men ikke kommer inn på profilen)?

Noen andre en meg som synes det kunne vært morro med en chat her inne?

Nå snakker jeg om en chat som alle kunne blitt med i hvor du ikke var nødt til å forholde deg til en person.

Alt for ofte jeg logger meg på her inne kun fordi jeg har lyst til å prate med random mennesker av den grunn at jeg ikke har noe bedre å fordrive tiden min med i sene nattetider.

Ikke ta meg feil. Diskusjonsforumer er vel og greit det, hvis du har mye på hjerte. Men når jeg ikke har så mye på hjerte, men bare vil slå av en prat kunne det være greit med noe enklere...

Jeg hadde en kaffedate med en fantastisk flott jente tidligere denne uka. Hun er helt klart i eliteserien når det kommer til utseendet, interessant å snakke med, har til tross for sitt europeiske utseende en spennende bakgrunn fra et eksotisk verdensdel, og er engasjert i ting som betyr noe. Dessverre var ikke den personlige kjemien helt til stede – eller for å være helt oppriktig ser det i det minste foreløpig ut til at jeg ikke har klart å få henne like interessert i meg som jeg er i henne - så det blir kanskje ikke oss. Men veldig hyggelig var det uansett og jeg kommer ganske sikkert til å møte henne igjen, om ikke annet som en venn. Og hvem vet, kanskje trenger hun bare litt mer tid på seg. Man kan jo håpe, skjønt sjansen er vel ikke så stor.

Men uansett, da vi skiltes sa hun noe som egentlig først slo meg litt senere. Hun sa at jeg, i løpet av de 2-3 årene hun har bodd i Norge, er jeg den eneste nordmannen som har bedt henne ut på en kaffe eller drink. Hva f…? Denne jenta går slik jeg har forstått det sjeldent eller aldri ut på byen, så hun møter jo ikke de mange som har fått i seg en god porsjon ”tapperhet på flaske” først, og ikke har hun prøvd nettdating. Men likevel? Jenter: Er det virkelig så uvanlig at edru menn som dere møter på dagtid ber dere med ut her i landet, eller må denne jenta være et unntak?

Jeg tror det er en del, spesiellt menn hehe
Det er ikke noe galt i det, er bare nysgjerrig. Forutsetningen er selvfølgelig at du er ærlig med dine hensikter her inne om det kun handler om sex.
Det finnes også kvinner på cupido, og jeg er en av dem, riktignok ikke veldig aktiv lenger, men dog medlem!

Flere som tør innrømme medlemskap i CC??

Så nå kan man gå bort fra all jakten over sin klasse, for her er hva du må gjøre for å bli lykkelig.

*slår et slag for oss under par* :p

http://www.youtube.com/watch?v=Qh9ZZgDqzAg&feature=related

"If you wanna be happy for the rest of your life
Never make a pretty women your wife
Go for my personal point of view
Get an ugly girl to marry you

A pretty women makes her husband look small
it very often causes a system fall
As soon as he marrys her then she starts
looking for things that will break his heart
but if you make an ugly women your wife
you'll be happy for the rest of your life
An ugly women will put peals on that
and she'll always give you a piece of that.

If you wanna be happy for the rest of your life
Never make a pretty women your wife
Go for my personal point of view
Get an ugly girl to marry you

Don't let your friends tell you you have no taste
go ahead and marry anyway
Her face is ugly her eyes don't match
take it from me shes a better catch

If you wanna be happy for the rest of your life
Never make a pretty women your wife
Go for my personal point of view
Get an ugly girl to marry you....."

Cupido

Siste svar sø. 25 april 08:41 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym javelja

Tror jeg ser normal ut, og er ganske hyggelig....Får ikke mange henvendelser her på sukker, men noe. Så satt jeg inn annonse i Cupido; og vips var det mange henvendelser....Hæ?

Hmm...Plutselig lys våken her...flere nattranglere, sånn helt uten god grunn?

Noen som har erfaring med disse festene? Lurer på om jeg skal....litt skummelt å gå alene:)

Halllooooooooooooo der ute!!! Vis dere frem!!!

Etter et år inn og ut av sukker med et snev av tålmodighet har jo skjedd litt rundt dette traff nr 1 ho var jeg usikker på...traff nr 2: jeg vil hjem...traff nr 3 hmm...vi får se hva som skjer.. traff nr 4 PANG sa det, fallt så jeg holdt på brekke lårhalsen hehe..
Men uansett vi traff hverandre ute etter en del brev her inne, vi hadde det supert og kysset på første date, ble med henne hjem så satt vi der og holdt rundt hverandre, pratet og hadde det morsomt.
Ble bare til at jeg overnattet, men ikke noe sex lå i tankene mine så det skjedde ikke..Så kom dagen etter vi gikk på tur var på cafe ja rett å slett soset rundt og hadde det hyggelig.
Etterhvert måtte jeg komme meg hjemover. Kom hjem sliten og go..
Dagen etter sendte jeg melding og takket for i går og sa det var hyggelig, fikk raskt samme svar tilbake...Gla og fornøyd som jeg var:))
Gikk noen dager så sendte jeg en liten oppmerksomhet på sms.....dermed helt stille...hørte ingenting, ikke noen svar???
Sitter her og skjønner rett og slett ingenting. ho er heller ikke her inne så mye mer heller..??
Har da ikke virket desperat bare vært meg selv...da lurer jeg på rådløs som jeg er, er jo ellers en fornuftig kar men av og til må man svelge stoltheten å søke litt hjelp...
Skal jeg gi henne opp?
Trenger hun tid?
Eller noe annet fornuftig??
Svar ønskes for de som føler for det
Takk!

Heisann og hoppsann!

Hvordan var nå dette her igjen.. skulle man ikke spare på godsakene til den rette comes along? Eller er det bedre å dele godene til man er helt sikker på hva man ikke vil ha?? Og ha et godt grunnlag for å velge det man vil ha?

Ved å være av den gammeldagse litt moralske typen, og jeg snakker for meg selv ;), risikerer man jo å vente til man er en skrukkete rosin når alle vil ha druer!!

Hva skal til for at du svarer på en melding fra en "fremmed" her inne?

Hva synes dere er greit mtp aldersforskjell?
Er det greit å bli kontaktet av noen som er utenfor den aldersgruppen dere har spesifisert i profilen?

Heisann.

Da har det skjedd en ting som egentlig er ganske typisk for meg på andre plan i livet.. (Ketchup-effekten)

Har vært medlem her inne i snart fire måneder. Dette har vært en periode med litt snakking ved hjelp av mail og msn, men det har blitt med det.
Så var det plutselig to flotte jenter som tar kontakt samtidig. Jeg kommuniserer bra med begge på mail og jeg har nå møtt en av dem. Dette var et veldig hyggelig møte og vi skal treffes igjen. Jeg er ikke av typen som blir forelsket over natten og det har heller ikke denne gangen blusset opp noen følelser etter første møtet, men det kan det selvfølgelig gjøre med tiden.

Nå vil den andre også treffes. Dette er i utgangspunktet hyggelig, men jeg er ikke av typen som liker å leke med andres følelser og jeg ønsker heller ikke å starte et forhold, med ei jente som kanskje med tiden kan bli den jeg ønsker å leve resten av livet med, basert på en løgn..

Nå er det nå en gang slik at man av og til må tenke på seg selv her i livet.. Men jeg lurer på hvor jeg skal sette grensen i forhold til dette..

Bør jeg treffe den andre jenta? Bør jeg spille med åpne kort?

Grunnen til at dette er et problem må være at man vanligvis ikke er aktuell for like mange damer på en gang i den virkelig verden som man er her inne.

http://www.dagbladet.no/2010/04/22/nyheter/studenter/innenriks/11403860/

Studentenes Landsforbund og Norsk Studentunion har i dag blitt lagt ned ved ekstraordinært landmøte, og en ny kjempe trer inn i lyset. Et tiår med arbeid og prosesser rundt sammenslåingen er ved veis ende. Stiftelsesmøte er satt og innen helgen er omme vil over 400 delegater og tillitsvalgte fra institusjoner landet over, ha formet en ny studentorganisasjon.

Norsk Studentorganisasjon (NSO) skal representere nærmere 200 000 studenter!:D

Hurra for faen!

Jeg er en kvinne i starten av tredveårene som dater en utrolig flott og hyggelig mann. Vi har vært på fire dater, og det ligger vel litt i kortene at sex snart blir et tema. Jeg vil jo selvsagt ligge med denne mannen, det har jeg kjempelyst til, samtidig er jeg jeg redd for å gi alt for tidlig. Jeg er redd for at jeg skal knytte med veldig til han - før jeg vet om dette blir noe seriøst. Jeg håper jo at jeg skal bli kjæreste med han - men det er jo fremdeles tidlig og vi kjenner hverandre ikke noe særlig.

Hvor lenge venter andre med å ha sex? Jeg er redd at hvis sex kommer inn i bildet for tidlig vil det oppstå følelser jeg ellers ikke ville fått, og at det hindrer meg i å se personen klart. Samtidig er jo det å ha sex en del av å bli kjent, så det er gjerne dumt å vente for lenge og.

Noen som vil dele av sine erfaringer?

Kan gratisbrukere se album bildene til en VIP person,hvis VIP personen har kontaktet gratisbrukeren på mail f eks?

Gjesp!!!

Siste svar lø. 24 april 01:34 (85 svar)
Skjult ID med pseudonym Deedee

Det er fredag og det går 15 minutter mellom hvert innlegg i forumet. Skal si ting har forandret seg på noen få måneder... og ikke til det positive dessverre :-(

Fikk en melding fra denne karen hvor han sier han er gift.
Jeg er ikke det - og dette er et singel forum - så kan noen fjerne han fra sukker?

Tusen takk ;)

fornyer ikke abonnementet mitt selv om jeg har vært her bare en mnd..
Syns det har vært en fin plass,og spesielt forumet her har vært innholdsrikt.
har en go-go følelse for våren og sommer,n og ønsker dere alle en flott tid videre.

Gratulerer med dagen!

Nussånussånuss

Om dere ønsker dere en eller flere av disse til jul, gutter, så er jeg sikker på at dere får hele Kama Sutra opplevd før dere får sukk for dere. ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=ZJ76pS23Ky8&feature=related

Jeg er faktisk ikke sikker på om det er stilig eller om det er en smule groteskt også. :flirer:

http://www.youtube.com/watch?v=VkiT9vk1F90&playnext_from=TL&videos=TjqB-WA39jM

Tror denne krabaten trenger det ! hehe :)

Eg er rett og slett Frk. Dritnøgd i dag :-)

Håpar det er fleire som har det slik?!

Em.......... :-) :-)

Hadde tenkt meg på byen, men har fått et herpesutslett.... så da kan jeg likegodt holde meg hjemme ja...

Nå er det helg om ikke mange timene. Har ingen planer i helgen.
Så JENTER, hva skal dere i helgen?
Kanskje jeg kan få litt inspirasjon siden det snart er helg. :)

Hvor har det blitt av de nattlige ironi-flørtetrådene? Virker som om juleferien for nattlige aktiviteter varer til langt forbi påske på flere plan

Dette er en tråd for flørting og kompliment...........

Jeg begynner:

@ Em....

Jeg syns du er en flott dame :-))

Ur buddha..........

Denne er rettet mot dere gutter :

Når dere skal treffe ei jente for første gang,hva legger dere da merke til ved første øyekast?
Har klærne,sminke,håret etc. noe å si ?

Bry seg om andre

Siste svar fr. 23 april 01:26 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym bryrsegom

Ofte når du har det vondt ,ser ingen din smerte. Er du glad ,ser ingen ditt smil.Når du gråter ser ingen dine tårer,...men prøv å ha sex på bussen ,da skal ALLE bry seg...

Alle sammen, jeg slår et slag for pseudonymer her inne på forumet, da blir det lettere å se hvor mange de er og hva de skjulte id'ene sier, og hva de har sagt før.
Er det fantasien som har problemer med å finne på et, så ta noe enkelt, kall deg selv for ku, eller sau eller edderkopp eller noe i den duren.

Løse damer

Siste svar to. 22 april 23:16 (183 svar)
Skjult ID med pseudonym Undertaker

Hva mener dere om løse damer? Er en løs dame en jente som har liggi med 30 +++ og/eller som går ut å drikke hver helg?
Er det pop å bli sammen med en en slik dame, som du vet at 30 andre har vært før deg?

Fyr løs :D

Lurer på en ting: mange jenter setter hjerter på deg, selvom du er superbruker... hvor skriver de ikke heller hei?

Jeg lurer på hva dere gutta syns om at jenter har tatoveringer.. små, store, hva som helst.. er det skikkelig turn-off eller er det noen som liker det?
Jeg personlig, er veeldig glad i gutta med tatoveringer.. fint og se på, og liker å vite at personen tåler et lite støkk.. hehe :)

Jeg var sammen med en dame for en tid tilbake. Jeg har aldri opplevd maken til interesse fra det andre kjønn i den perioden. Faktisk alvorlig lekre damer som jeg hverken før eller siden har hatt kontakt med. Hvorfor er det slik?

Altså når noen har vært innom og så står det etterpå at de ikke har vært innom likevel? Slettet de seg i ren skrekk? Ble jeg blokkert? What?

*nysgjerrig*

FAKE PROFILER

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Jada

Tror det er en del fake profiler her... alle kan jo poste de det gjelder her:)

Sitter her og lurer.....hvor ofte blir det egentlig noe mer ut av noe som starter som en one night stand ute på byen??

Hadde vært interessant å vite siden man kan få inntrykk av at mye av datingen her inne kun handler om å få seg et "ligg"..

Det er jo adskillig enklere å finne noen man føler seg tiltrukket av ute på byen mener jeg...og hvis oddsen er like stor for å finne "drømmekjæresten" ute på byen så er ikke jeg i tvil om hva som er enklest hehe

Hva mener dere? menn og kvinner:)